#nasilemakwakkentut Instagram Photos & Videos

nasilemakwakkentut - 1.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #nasilemakwakkentut and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
36 hours
Average like
99.8
Average comment
1.9
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

Perut kenyang,hati pun senang 🍛🤩
#nasilemakwakkentut #kulai #jarangtakpadu #instafood

Perut kenyang,hati pun senang 🍛🤩
#nasilemakwakkentut #kulai #jarangtakpadu #instafood
31 1 29 November, 2019

Rezeki malam ni...bismillah 😋😋
.
.
After tasting the one in Kluang and tonight, the one in Kulai, all I can say is the one in Kulai's fried chicken is much nicer than the one in Kluang. ✌
.
.
#nasilemakwakkentut #tummycrave #jjcm #socalledfoodblogger #jommakan #foodie #nasilemak

Rezeki malam ni...bismillah 😋😋
.
.
After tasting the one in Kluang and tonight, the one in Kulai, all I can say is the one in Kulai's fried chicken is much nicer than the one in Kluang. ✌
.
.
#nasilemakwakkentut #tummycrave #jjcm #socalledfoodblogger #jommakan #foodie #nasilemak
2 0 29 November, 2019

🔥 NASI LEMAK WAK KENTUT 🔥
Gaiss ‼️ Mane tuu ?? Jom ke #ajaknasilemakwakkentutkempas .. pelbagai menu ade disni..desert pon ade drpd @pengatsyahdu .. otak2 dan lain2 lagi...meyhh lerr..‼️💝😘 #nasilemaksedap #nasilemakpower #nasilemakwakkentut #ajaknasilemakwakkentutkempassenyum2selalu #ajaknasilemakwakkentutkempas #pengatsyahdu #dessert #2019 #johorbahru

🔥 NASI LEMAK WAK KENTUT 🔥
Gaiss ‼️ Mane tuu ?? Jom ke #ajaknasilemakwakkentutkempas .. pelbagai menu ade disni..desert pon ade drpd @pengatsyahdu .. otak2 dan lain2 lagi...meyhh lerr..‼️💝😘 #nasilemaksedap #nasilemakpower #nasilemakwakkentut #ajaknasilemakwakkentutkempassenyum2selalu #ajaknasilemakwakkentutkempas #pengatsyahdu #dessert #2019 #johorbahru
10 0 28 November, 2019

Biarkan vespa menikmati jalanan.. agar tuannya bisa menikmati makanan😋 #BayuVespaJohore #VespaMalaysia #NasiLemakWakKentut

Biarkan vespa menikmati jalanan.. agar tuannya bisa menikmati makanan😋 #BayuVespaJohore #VespaMalaysia #NasiLemakWakKentut
71 0 27 November, 2019

akhirnyeee... penat mengengeeek, lamaaa baru nak dibawaknye.. maklum ler kite x ngandung.. cuba ngandung, ari ni cakap dalam hati esok dia dah ajak g 😝😝😝 #NasiLemakWakKentut
#JanganTanyeNapeNamanyeGitu

akhirnyeee... penat mengengeeek, lamaaa baru nak dibawaknye.. maklum ler kite x ngandung.. cuba ngandung, ari ni cakap dalam hati esok dia dah ajak g 😝😝😝 #NasiLemakWakKentut
#JanganTanyeNapeNamanyeGitu
9 0 24 November, 2019

Melayankan #alishanurzara2012 punya tekak
#nasilemakwakkentut

Melayankan #alishanurzara2012 punya tekak
#nasilemakwakkentut
6 4 18 November, 2019

Sekeping gambar simpan buat jadi satu kenangan. 🤟🔥 #nasilemakwakkentut ✔️

Sekeping gambar simpan buat jadi satu kenangan. 🤟🔥 #nasilemakwakkentut ✔️
49 0 16 November, 2019
Nasi Lemak Ayam Goreng Garing cun....Kulai mariii.... #nasilemak #nasilemakwakkentut #wakkentut #wakyangkentut
#kulai #johor #nasilemakayamgaring #ayamgorenggaring #nasilemaksedap
25 0 16 November, 2019
#nasilemakwakkentut
29 1 14 November, 2019

Payong mak yong sampai ken... 🍚🍗 #hatepok #nasilemakwakkentut #dqlegacy #csteam #mommydaddy #love

Payong mak yong sampai ken... 🍚🍗 #hatepok #nasilemakwakkentut #dqlegacy #csteam #mommydaddy #love
61 6 12 November, 2019

Habis Sudah Cerita Hari Ini 🇲🇾 #nasilemakwakkentut

Habis Sudah Cerita Hari Ini 🇲🇾 #nasilemakwakkentut
21 0 10 November, 2019

Nasik lemak wak kentut. Ayam goreng mesti 2 ketol. Serius ketagih. #nasilemakwakkentut

Nasik lemak wak kentut. Ayam goreng mesti 2 ketol. Serius ketagih. #nasilemakwakkentut
5 0 6 November, 2019

Semalam punya cerita. Busking di Nasi Lemak Wak Kentut Kulai. Support ya guys huhu.
#nasilemakwakkentut
#nasilemakwakkentutkulai #busking #coversong #muzik #nyanyi #coverlagumalaysia #coverlagu #layan #johor #kulai #batupahat Youtube : https://youtu.be/3kYofZDbpic

Semalam punya cerita. Busking di Nasi Lemak Wak Kentut Kulai. Support ya guys huhu.
#nasilemakwakkentut
#nasilemakwakkentutkulai #busking #coversong #muzik #nyanyi #coverlagumalaysia #coverlagu #layan #johor #kulai #batupahat Youtube : https://youtu.be/3kYofZDbpic
104 6 4 November, 2019

nak lawan Kentut dgn nasi lemak wak kentut..tgk kentut siapa yg lagi busuk.... #nasilemakwakkentut
#padu
#nasilemakpower

nak lawan Kentut dgn nasi lemak wak kentut..tgk kentut siapa yg lagi busuk.... #nasilemakwakkentut 
#padu
#nasilemakpower
5 0 2 November, 2019
#kulai number 1 #nasilemak #nasilemakwakkentut #johorbahru
15 0 31 October, 2019

Bukan selalu
#nasilemakwakkentut

Bukan selalu
#nasilemakwakkentut
52 0 30 October, 2019
For any inquiries please contact +6018-2098667 - Iema
#jiwakustik #jiwaakustik #acousticband #nasilemakwakkentut #ajaknasilemakwakkentutkempas 
#ajaknasilemakwakkentut @ajaknasilemak
13 0 29 October, 2019

GUYS‼️‼️ ‼️
Musim² hujan ni korang xtau kt mne nk lepak..😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎
▪️
▪️
▪️
Korang dah tak payah nak pergi jauh² guyss @ajaknasilemak @ajaknasilemak @ajaknasilemak @ajaknasilemak @ajaknasilemak @ajaknasilemak di area KEMPAS 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉
▪️
▪️
▪️
Dan jgn lupa setiap hujung minggu kita ada " AKUSTIK PERFOMANCE " dari @jiwaakustik 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
▪️
▪️
▪️
So jum guys chill² di tempat kami
" SUPPORT GUYS "
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
▪️
▪️
▪️
#nasilemakwakkentut #2019 #since1984 #chill #lepak #shisha #johorbahru

GUYS‼️‼️ ‼️
Musim² hujan ni korang xtau kt mne nk lepak..😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎
▪️
▪️
▪️
Korang dah tak payah nak pergi jauh² guyss @ajaknasilemak @ajaknasilemak @ajaknasilemak @ajaknasilemak @ajaknasilemak @ajaknasilemak di area KEMPAS 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉
▪️
▪️
▪️
Dan jgn lupa setiap hujung minggu kita ada " AKUSTIK PERFOMANCE " dari @jiwaakustik 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
▪️
▪️
▪️
So jum guys chill² di tempat kami
" SUPPORT GUYS "
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
▪️
▪️
▪️
#nasilemakwakkentut #2019 #since1984 #chill #lepak #shisha #johorbahru
11 1 28 October, 2019

Hujan2 meyhh kita pekene #nasilemakwakkentut dengan ayam goreng yang rangup..Tunggu apa lagi JOM ‼️ #ajaknasilemakwakkentutkempas #nasilemakwakkentut #since1984 #johorbahru #2019

Hujan2 meyhh kita pekene #nasilemakwakkentut dengan ayam goreng yang rangup..Tunggu apa lagi JOM ‼️ #ajaknasilemakwakkentutkempas #nasilemakwakkentut #since1984 #johorbahru #2019
11 2 28 October, 2019
#NASILEMAKWAKKENTUT #VIRAL #SEDAP
19 0 27 October, 2019
For any inquiries please contact +6018-2098667
#jiwakustik #jiwaakustik #acousticband #nasilemakwakkentut #ajaknasilemakwakkentutkempas 
#ajaknasilemakwakkentut
9 0 25 October, 2019

Jom tambah lemak......
#nasilemakwakkentut
#satekipas

Jom tambah lemak......
#nasilemakwakkentut
#satekipas
16 9 23 October, 2019

Jangan malu sebut..😆 Sebut baik2 semua ye..🤣🤣
#nasilemakwakkentut

Jangan malu sebut..😆 Sebut baik2 semua ye..🤣🤣
#nasilemakwakkentut
32 2 21 October, 2019

Nmpak biasa tapi bilaaaa rasaaaaaa...waduhhhh
sedap dia tahap terkentut2 punya paduuu
👍👍👍👍
Hhahhha

#nasilemakwakkentut

Nmpak biasa tapi bilaaaa rasaaaaaa...waduhhhh
sedap dia tahap terkentut2 punya paduuu
👍👍👍👍
Hhahhha

#nasilemakwakkentut
26 0 20 October, 2019

Nasi yang real berlemak dengan sambal padu ! #nasilemakwakkentut #kulai #teringat #tautausampai

Nasi yang real berlemak dengan sambal padu ! #nasilemakwakkentut #kulai #teringat #tautausampai
16 2 18 October, 2019

WE ARE OPEN TODAY!!
SORRY FOR A FEW DAYS AGO. TODAY WE WILL SERVE YOU TO BLOW OUR BEST FLAVOURED SMOKE.
#blowmyhose #hookah #shisha #nasilemakwakkentut

WE ARE OPEN TODAY!!
SORRY FOR A FEW DAYS AGO. TODAY WE WILL SERVE YOU TO BLOW OUR BEST FLAVOURED SMOKE.
#blowmyhose #hookah #shisha #nasilemakwakkentut
7 0 17 October, 2019

Nasi lemak Wak Kentut dah ada kat Kempas uols! Depan dengan Hospital Permai Kempas tu. Jom la makan sini.
.
.
📍Ajak Nasi Lemak Wak Kentut, Kempas. .
.
#mycarimakan #kakimakan #johorbahru #johorfoodies #jbfoodie #jbfoodhunt #jbfoodies #nasilemakwakkentut #nasilemakayam #kempas #ajaknasilemakwakkentutkempas #foodporn #foodphoto

Nasi lemak Wak Kentut dah ada kat Kempas uols! Depan dengan Hospital Permai Kempas tu. Jom la makan sini.
.
.
📍Ajak Nasi Lemak Wak Kentut, Kempas. .
.
#mycarimakan #kakimakan #johorbahru #johorfoodies #jbfoodie #jbfoodhunt #jbfoodies #nasilemakwakkentut #nasilemakayam #kempas #ajaknasilemakwakkentutkempas #foodporn #foodphoto
7 0 15 October, 2019

Tewas..💆‍♂️
#nasilemakwakkentut #wave125r #wave125แต่งสวยประเทศไทย

Tewas..💆‍♂️
#nasilemakwakkentut #wave125r #wave125แต่งสวยประเทศไทย
215 9 13 October, 2019
Done ✅✅
Terima kasih yg hadir ke nasi lemak wak kentut 🆙🆙🆙
Tanpa anda tak meriah acara ni
.
.
.
🆙🆙🆙🆙📩📩
Support and follow
🔰@kakipacakofficial
🔰@kakipacakofficial .
.
#Repost @a.malllllllll
• • • • • •
CopPGKeriaw🔥
#ex5_alorstar_crew❤ #ex5malaya #ex5merah #ex5ranggey #ex5terengganu #ex5tetapdihati #ex5pulaupinang #ex5_sungaipetani_crew #ex5_perak_crew #ex5budakkampung #ex5_langkawi_crew #ex5rider_official #ex5_tak_mengecewakan #ex5pulaupinang #ex5malayacrew #ex5meranggiofficial #legasilampupetak #lampupetakofficial #nasilemakwakkentut
183 0 8 October, 2019

#minat masing-masing
#umur tak jadi masalah
#selagi masih bernyawa
#jiwa jalan lurus🏁🏁🏁
#nasilemakwakkentut
#ex5_johor_crew
#ex5melaka
#wherenext ????

#minat masing-masing
#umur tak jadi masalah
#selagi masih bernyawa
#jiwa jalan lurus🏁🏁🏁
#nasilemakwakkentut 
#ex5_johor_crew 
#ex5melaka 
#wherenext ????
7 0 8 October, 2019

Top #nasilemakwakkentut posts

Satu minat satu hati , sembang kari tolak tepi 🔛 . #nasilemakwakkentut

Satu minat satu hati , sembang kari tolak tepi 🔛 . #nasilemakwakkentut
253 1 30 July, 2019

Singgah makan kat #nasilemakwakkentut kulai..inilah bosnya yg telah membuli sy memotong satu periuk ayam..takpe kalau dia dtg #ssbuburayam sy akan buli dia masak bubur lak 😂 #shiro #shironators #shahrolians #shiroligans #buddyzshiro #respect

Singgah makan kat #nasilemakwakkentut kulai..inilah bosnya yg telah membuli sy memotong satu periuk ayam..takpe kalau dia dtg #ssbuburayam sy akan buli dia masak bubur lak 😂 #shiro #shironators #shahrolians #shiroligans #buddyzshiro #respect
6,318 81 15 November, 2014

nasi lemak wak kentut on bossku!!! penangan rantai RM199.90 @twentysevengarage 😂.
.
.
.
.
#lc135v1 #kronilc135v1v2v3v4 #team_lc135_malaya #team_lc135_familia #maluapebossku #nasilemakwakkentut

nasi lemak wak kentut on bossku!!! penangan rantai RM199.90 @twentysevengarage 😂.
.
.
.
.
#lc135v1 #kronilc135v1v2v3v4 #team_lc135_malaya #team_lc135_familia #maluapebossku #nasilemakwakkentut
353 22 7 hours ago

Hari ahad ritu... Frust... !!
Sampai kulai tengok kedai nya tutup.
Sian kita dari KL datang nak rasa #NasiLemakWakKentut. Huhuu. . . . .
.
.
.
#NinaMirza #kbba9 #KEMBARAKBBA9
#kelabbloggerbenashaari #johor

Hari ahad ritu... Frust... !!
Sampai kulai tengok kedai nya tutup. 
Sian kita dari KL  datang  nak rasa #NasiLemakWakKentut.  Huhuu. . . . .
.
.
.
#NinaMirza  #kbba9  #KEMBARAKBBA9
#kelabbloggerbenashaari  #johor
133 1 10 April, 2018

Pagi tadi makuda ,adik dan anak saudara breakfast nasi lemak dan soto..yang terkenal di kulai..Johor..
#nasilemakwakkentut
#ayamgoreng
#sambaltumis
#timunkacangtanahgoreng

Pagi tadi makuda ,adik dan anak saudara breakfast nasi lemak dan soto..yang terkenal di kulai..Johor..
#nasilemakwakkentut 
#ayamgoreng 
#sambaltumis
#timunkacangtanahgoreng
172 2 14 April, 2018

❗️Jom Ride❗️🏍 *✨Assalamualaikum Semua✨* jemputan khas *🌸 Kepada ; AHLI SPARK MALAYSIAN CLUB🌸* _🍛Dijemput Hadir Ke Majlis Pembukaan Kedai Ajak Nasi Lemak Wak Kentut 🍛_ *📍Beralamat ; PTD78618 Jln Kempas Baru 81200 Johor Bahru📍* *🎊TARIKH ; 31 Julai 2019 (Rabu)🎊* RV: 8.30PM (hyperbike tmn suria)
OTB: 9.00PM

_🌈Diharap Semua Dapat Hadir Untuk Memeriahkan Lagi Suasana🌈_

#NasiLemakWakKentut
#SparkMalaysiaClub
#SparkJohor

❗️Jom Ride❗️🏍 *✨Assalamualaikum Semua✨* jemputan khas *🌸 Kepada ; AHLI SPARK MALAYSIAN CLUB🌸* _🍛Dijemput Hadir Ke Majlis Pembukaan Kedai Ajak Nasi Lemak Wak Kentut 🍛_ *📍Beralamat ; PTD78618 Jln Kempas Baru 81200 Johor Bahru📍* *🎊TARIKH ; 31 Julai 2019 (Rabu)🎊* RV: 8.30PM (hyperbike tmn suria)
OTB: 9.00PM

_🌈Diharap Semua Dapat Hadir Untuk Memeriahkan Lagi Suasana🌈_

#NasiLemakWakKentut
#SparkMalaysiaClub
#SparkJohor
1,933 20 28 July, 2019
Done ✅✅
Terima kasih yg hadir ke nasi lemak wak kentut 🆙🆙🆙
Tanpa anda tak meriah acara ni
.
.
.
🆙🆙🆙🆙📩📩
Support and follow
🔰@kakipacakofficial
🔰@kakipacakofficial .
.
#Repost @a.malllllllll
• • • • • •
CopPGKeriaw🔥
#ex5_alorstar_crew❤ #ex5malaya #ex5merah #ex5ranggey #ex5terengganu #ex5tetapdihati #ex5pulaupinang #ex5_sungaipetani_crew #ex5_perak_crew #ex5budakkampung #ex5_langkawi_crew #ex5rider_official #ex5_tak_mengecewakan #ex5pulaupinang #ex5malayacrew #ex5meranggiofficial #legasilampupetak #lampupetakofficial #nasilemakwakkentut
183 0 8 October, 2019