#neelofa Instagram Photos & Videos

neelofa - 2.7m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #neelofa and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
23 seconds
Average like
0.4
Average comment
0.1
Posts with video
6/48
Posts with photo
42/48

Hashtag Popularity

ADIDAS LEATHER BAGPACK
.
Rm75 FREE POSTAGE
.
🔥CODE : A1
🔥3 Zipped Compartment
🔥Compartment dalam besar
🔥Ada compartment untuk laptop
🔥Limited Stock
.
Berminat? DM kami atau whatsapp kami di 0127585848
.
.
#bag #bagmurah #bagmurahmalaysia #bagtravel #backpack #wallet #walletmurah #walletmurahmalaysia #totebag #totebagmurah #slingbagmurah #neelofa #lipstickmalaysia #ctdk #meletop #nur2 #senafasrindu #donde #malaysia #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #cindai #tqcaptain #kampungpeople #pengantinlelakiuntukcikgadis #adelleasofea #surikatriana

ADIDAS LEATHER BAGPACK
.
Rm75 FREE POSTAGE
.
🔥CODE : A1
🔥3 Zipped Compartment
🔥Compartment dalam besar
🔥Ada compartment untuk laptop
🔥Limited Stock
.
Berminat? DM kami atau whatsapp kami di 0127585848
.
.
#bag #bagmurah #bagmurahmalaysia #bagtravel #backpack #wallet #walletmurah #walletmurahmalaysia #totebag #totebagmurah #slingbagmurah #neelofa #lipstickmalaysia  #ctdk #meletop #nur2 #senafasrindu #donde #malaysia #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #cindai #tqcaptain #kampungpeople #pengantinlelakiuntukcikgadis #adelleasofea #surikatriana
0 0 22 January, 2020

ADIDAS LEATHER BAGPACK
.
Rm75 FREE POSTAGE
.
🔥CODE : A1
🔥3 Zipped Compartment
🔥Compartment dalam besar
🔥Ada compartment untuk laptop
🔥Limited Stock
.
Berminat? DM kami atau whatsapp kami di 0127585848
.
.
#bag #bagmurah #bagmurahmalaysia #bagtravel #backpack #wallet #walletmurah #walletmurahmalaysia #totebag #totebagmurah #slingbagmurah #neelofa #lipstickmalaysia #ctdk #meletop #nur2 #senafasrindu #donde #malaysia #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #cindai #tqcaptain #kampungpeople #pengantinlelakiuntukcikgadis #adelleasofea #surikatriana

ADIDAS LEATHER BAGPACK
.
Rm75 FREE POSTAGE
.
🔥CODE : A1
🔥3 Zipped Compartment
🔥Compartment dalam besar
🔥Ada compartment untuk laptop
🔥Limited Stock
.
Berminat? DM kami atau whatsapp kami di 0127585848
.
.
#bag #bagmurah #bagmurahmalaysia #bagtravel #backpack #wallet #walletmurah #walletmurahmalaysia #totebag #totebagmurah #slingbagmurah #neelofa #lipstickmalaysia  #ctdk #meletop #nur2 #senafasrindu #donde #malaysia #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #cindai #tqcaptain #kampungpeople #pengantinlelakiuntukcikgadis #adelleasofea #surikatriana
0 0 22 January, 2020

🌻 *HAIFA EXCLUSIVE* 🌻
. . 🎉 *NEW COLLECTION RAYA 2020* 🎊
. 🐝Price : RM144 free postage sem / add RM10 for ss
. 🐝If buy 2pcs RM270 free postage sem / add RM20 for ss
. *6 colour*
*Material : Moss Crepe & Lace*
*(Kain lipat depan)*
. 📌 *Top (Size S)*
Shoulder 14"
Bust 36"
Armhole 17"
Sleeves 22"
Waist 30"
Length 37"
. *Skirt (Size S)*
Waist 26-34"
Hips 36"
Length 39"
. . 📌 *Top (Size M)*
Shoulder 15"
Bust 38"
Armhole 18"
Sleeves 23"
Waist 32"
Length 38"
. *Skirt (Size M)*
Waist 28-36"
Hips 38"
Length 39"
. . 📌 *Top (Size L/XL)*
Shoulder 16.5"
Bust 43"
Armhole 20"
Sleeves 23.5"
Waist 36"
Length 40"
. *Pants (Size L/XL)*
Waist 30-40"
Hips 44"
Length 39"
. . ❤lace di tgn dan hadapan baju
❤zip belakang baju ❤ modern & ayu
❤cutting kurung modern
.
By #fcagent
#njfcagent .
.
Berminat.......
Cepat2 sementara stok masih ada.
Utk order boleh whatsapp di no 0177767500 atau tekan link bio.

Kalau nak join group agent "NJSHOP" pun boleh.😊😊😊
TERBAIK..........
.
#dropshipmalaysia
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#dropshipdiperlukan
#peplumcantik
#peplummurah
#kurungmurah
#kurungmalaysia
#bajukurung
#bajukurungmalaysia
#haifaexclusive
#njhaifaexclusivefc
#njmiraclejbe
#
#nazirahnjbabyblue
#slotakasia
#tv3malaysia
#mycoffeeprince
#redvelvetdrama
#dramasangat
#neelofa
#do
#kurungpeplum

🌻 *HAIFA EXCLUSIVE* 🌻
. . 🎉 *NEW COLLECTION RAYA 2020* 🎊
. 🐝Price : RM144 free postage sem / add RM10 for ss
. 🐝If buy 2pcs RM270 free postage sem / add RM20 for ss
. *6 colour*
*Material : Moss Crepe & Lace*
*(Kain lipat depan)*
. 📌 *Top (Size S)*
Shoulder 14"
Bust 36"
Armhole 17"
Sleeves 22" 
Waist 30"
Length 37"
. *Skirt (Size S)*
Waist 26-34"
Hips 36"
Length 39"
. . 📌 *Top (Size M)*
Shoulder 15"
Bust 38"
Armhole 18"
Sleeves 23"
Waist 32"
Length 38"
. *Skirt (Size M)*
Waist 28-36"
Hips 38"
Length 39"
. . 📌 *Top (Size L/XL)*
Shoulder 16.5"
Bust 43"
Armhole 20"
Sleeves 23.5"
Waist 36"
Length 40"
. *Pants (Size L/XL)*
Waist 30-40"
Hips 44"
Length 39"
. . ❤lace di tgn dan hadapan baju
❤zip belakang baju ❤ modern & ayu
❤cutting kurung modern
.
By #fcagent 
#njfcagent .
.
Berminat.......
Cepat2 sementara stok masih ada.
Utk order boleh whatsapp di no 0177767500 atau tekan link bio.

Kalau nak join group agent "NJSHOP" pun boleh.😊😊😊
TERBAIK..........
.
#dropshipmalaysia
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#dropshipdiperlukan
#peplumcantik
#peplummurah
#kurungmurah
#kurungmalaysia
#bajukurung
#bajukurungmalaysia
#haifaexclusive
#njhaifaexclusivefc
#njmiraclejbe
#
#nazirahnjbabyblue
#slotakasia
#tv3malaysia
#mycoffeeprince
#redvelvetdrama
#dramasangat
#neelofa
#do
#kurungpeplum
0 0 22 January, 2020

ADIDAS LEATHER BAGPACK
.
Rm75 FREE POSTAGE
.
🔥CODE : A1
🔥3 Zipped Compartment
🔥Compartment dalam besar
🔥Ada compartment untuk laptop
🔥Limited Stock
.
Berminat? DM kami atau whatsapp kami di 0127585848
.
.
#bag #bagmurah #bagmurahmalaysia #bagtravel #backpack #wallet #walletmurah #walletmurahmalaysia #totebag #totebagmurah #slingbagmurah #neelofa #lipstickmalaysia #ctdk #meletop #nur2 #senafasrindu #donde #malaysia #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #cindai #tqcaptain #kampungpeople #pengantinlelakiuntukcikgadis #adelleasofea #surikatriana

ADIDAS LEATHER BAGPACK
.
Rm75 FREE POSTAGE
.
🔥CODE : A1
🔥3 Zipped Compartment
🔥Compartment dalam besar
🔥Ada compartment untuk laptop
🔥Limited Stock
.
Berminat? DM kami atau whatsapp kami di 0127585848
.
.
#bag #bagmurah #bagmurahmalaysia #bagtravel #backpack #wallet #walletmurah #walletmurahmalaysia #totebag #totebagmurah #slingbagmurah #neelofa #lipstickmalaysia  #ctdk #meletop #nur2 #senafasrindu #donde #malaysia #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #cindai #tqcaptain #kampungpeople #pengantinlelakiuntukcikgadis #adelleasofea #surikatriana
0 0 22 January, 2020
Chocolate moist premium . 
Rasa chocolate yang padu , serta padat paling penting TIDAK muak Dan sangat moist gituwww🤤. #Nadeyrahomemade #foodporn #makananviral #makananmurah #ThankYouLofa #neelofa #nelydiasenrose #mirafilzah #aimantino #akimahmad #uqashasenrose #paknil #akimandthemajistret #andibernade #sarahsuhairi #hanbyul #saraghae #miaahmad #sitinurhaliza #naqiu #nabilahmad
0 0 22 January, 2020

Korang ada masalah jerawat,jeragat,parut terlalu banyak dan mengalami masalah kulit gatal2???
NB scar acne cream adalah cream brubat yg mampu merawat semua masalah yg korg hadapi😊
TAK PERCAYA???
boleh jelajah profile akak utk lihat smua testimoni pengguna yg dah bejaya dgn NB cream.
KENAPA KORANG PERLUKAN NB CREAM???
NB SCAR ACNE CREAM
salah satu bahan yg ada dalam krim ni adalah bahan antiseptik fungsi utama untuk mematikan bakteria pada lapisan kulit especially untuk mengecutkan jerawat

selain tu ianya mengandungi moistorizer, vitamin C dan E untuk kelembapan, mencerahkan kulit serta bagus untuk parut dan jeragat .
👇👇
011-11184461
. #nbscaracne
#nbcream
#creamberubat
#creamjerawatjeragat
#creamparut
#creamkecantikan
#ubatsapu
#superboobswiss
#superboobslentik
#superboobstestimoni
#pilhormonoriginal
#jamurapatsendat
#jamukekalperawan
#produkviral
#produkputih
#produkpayudara
#produkmontok
#ubatpayudara
#ubatmontokaset
#ubatketatdara
#pinklady
#bombshell
#cerahputihgebu
#barangbaikpunya
#neelofa
#fazura
#freepostage

Korang ada masalah jerawat,jeragat,parut terlalu banyak dan mengalami masalah kulit gatal2???
NB scar acne cream adalah cream brubat yg mampu merawat semua masalah yg korg hadapi😊
TAK PERCAYA???
boleh jelajah profile akak utk lihat smua testimoni pengguna yg dah bejaya dgn NB cream.
KENAPA KORANG PERLUKAN NB CREAM???
NB SCAR ACNE CREAM 
salah satu bahan yg ada dalam krim ni adalah bahan antiseptik fungsi utama untuk mematikan bakteria pada lapisan kulit especially untuk mengecutkan jerawat

selain tu ianya mengandungi moistorizer, vitamin C dan E untuk kelembapan, mencerahkan kulit serta bagus untuk parut dan jeragat .
👇👇
011-11184461
.#nbscaracne
#nbcream
#creamberubat
#creamjerawatjeragat
#creamparut
#creamkecantikan
#ubatsapu
#superboobswiss
#superboobslentik
#superboobstestimoni
#pilhormonoriginal
#jamurapatsendat
#jamukekalperawan
#produkviral
#produkputih
#produkpayudara
#produkmontok
#ubatpayudara
#ubatmontokaset
#ubatketatdara
#pinklady
#bombshell
#cerahputihgebu
#barangbaikpunya
#neelofa
#fazura
#freepostage
0 0 22 January, 2020

PERHATIAN UNTUK SEMUA TUNIKMY FAMILY‼️ .
.
📣 *HARGA SALE* 📣

BLOUSE TULIP SAHAJA

Harga Sale : RM25 *(tidak termasuk pos)* .
.
❌ RETURN
❌ REFUND .
.
✔ Sehingga habis stok .
.

CLICK LINK DI BIO UNTUK ORDER! .
➡️ @gerobokpinky .
.
HAPPY SHOPPING 🛍 . .
.

#kakitanganawam #studentuniversiti #baju #cikgu #minikurung #neelofa #bajuraya 
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish
#fashasandha #kurungmoden #bajukenduri
#instamagiktribe #offer #wedding #specialday #hantaran #kebaya #sale #raya2020 #blousetulip

PERHATIAN UNTUK SEMUA TUNIKMY FAMILY‼️ .
.
📣 *HARGA SALE* 📣

BLOUSE TULIP SAHAJA

Harga Sale : RM25 *(tidak termasuk pos)* .
.
❌ RETURN
❌ REFUND .
.
✔ Sehingga habis stok .
.

CLICK LINK DI BIO UNTUK ORDER! .
➡️ @gerobokpinky .
.
HAPPY SHOPPING 🛍 . .
.

#kakitanganawam #studentuniversiti #baju #cikgu #minikurung #neelofa #bajuraya 
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish 
#fashasandha #kurungmoden  #bajukenduri
 #instamagiktribe #offer #wedding #specialday #hantaran #kebaya #sale #raya2020 #blousetulip
0 0 22 January, 2020

PERHATIAN UNTUK SEMUA TUNIKMY FAMILY‼️ .
.
📣 *HARGA SALE* 📣

BLOUSE TULIP SAHAJA

Harga Sale : RM25 *(tidak termasuk pos)* .
.
❌ RETURN
❌ REFUND .
.
✔ Sehingga habis stok .
.

CLICK LINK DI BIO UNTUK ORDER! .
➡️ @gerobokpinky .
.
HAPPY SHOPPING 🛍 . .
.

#kakitanganawam #studentuniversiti #baju #cikgu #minikurung #neelofa #bajuraya 
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish
#fashasandha #kurungmoden #bajukenduri
#instamagiktribe #offer #wedding #specialday #hantaran #kebaya #sale #raya2020 #blousetulip

PERHATIAN UNTUK SEMUA TUNIKMY FAMILY‼️ .
.
📣 *HARGA SALE* 📣

BLOUSE TULIP SAHAJA

Harga Sale : RM25 *(tidak termasuk pos)* .
.
❌ RETURN
❌ REFUND .
.
✔ Sehingga habis stok .
.

CLICK LINK DI BIO UNTUK ORDER! .
➡️ @gerobokpinky .
.
HAPPY SHOPPING 🛍 . .
.

#kakitanganawam #studentuniversiti #baju #cikgu #minikurung #neelofa #bajuraya 
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish 
#fashasandha #kurungmoden  #bajukenduri
 #instamagiktribe #offer #wedding #specialday #hantaran #kebaya #sale #raya2020 #blousetulip
0 0 22 January, 2020

The best among the best! Yes, macam tu laa All Star Collection ni. If you guys dapat All Star Collection, memang korang bertuah sangat. Mana mungkin warna ni boleh datang balik kalau korang tak vote duluuuu. 😋

#SobellaRustyButterfly
#SobellaMasAyu
#SobellaEarthBrown

Harga: Rm38 (exc postage)
Beli 5 pcs Rm35 (exc postage)

Dapatkan semua warna limited edition nie tau!

Berminat?
Sila whatsapp 0133172477 / klik link bio.
.
#SobellaLipmatte #SobellaShahalam #lipmatte #makeup #makeuptutorial #sobella #Neelofa #Ctdk #meletop #ramadan2019 #SobellaRaya2019 #TheLegendaryRaya #eyeshadow2minute #wonderblush #SobellaFruittint #curicuricinta #ctdk #neelofa #meletop #ephira #wawalipmatte #romiez #wawalipmatte #khafkosmetik #Shomelle #kekasihbythemelvins #SobellaFriendshipEdition #Sobellahq

The best among the best! Yes, macam tu laa All Star Collection ni. If you guys dapat All Star Collection, memang korang bertuah sangat. Mana mungkin warna ni boleh datang balik kalau korang tak vote duluuuu. 😋

#SobellaRustyButterfly
#SobellaMasAyu
#SobellaEarthBrown

Harga: Rm38 (exc postage)
Beli 5 pcs Rm35 (exc postage)

Dapatkan semua warna limited edition nie tau!

Berminat?
Sila whatsapp 0133172477 / klik link bio.
.
#SobellaLipmatte #SobellaShahalam #lipmatte #makeup #makeuptutorial #sobella #Neelofa #Ctdk #meletop #ramadan2019 #SobellaRaya2019 #TheLegendaryRaya #eyeshadow2minute #wonderblush #SobellaFruittint #curicuricinta #ctdk #neelofa #meletop #ephira #wawalipmatte #romiez #wawalipmatte #khafkosmetik #Shomelle  #kekasihbythemelvins #SobellaFriendshipEdition #Sobellahq
1 0 22 January, 2020

PERHATIAN UNTUK SEMUA TUNIKMY FAMILY‼️ .
.
📣 *HARGA SALE* 📣

BLOUSE TULIP SAHAJA

Harga Sale : RM25 *(tidak termasuk pos)* .
.
❌ RETURN
❌ REFUND .
.
✔ Sehingga habis stok .
.

CLICK LINK DI BIO UNTUK ORDER! .
➡️ @gerobokpinky .
.
HAPPY SHOPPING 🛍 . .
.

#kakitanganawam #studentuniversiti #baju #cikgu #minikurung #neelofa #bajuraya 
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish
#fashasandha #kurungmoden #bajukenduri
#instamagiktribe #offer #wedding #specialday #hantaran #kebaya #sale #raya2020 #blousetulip

PERHATIAN UNTUK SEMUA TUNIKMY FAMILY‼️ .
.
📣 *HARGA SALE* 📣

BLOUSE TULIP SAHAJA

Harga Sale : RM25 *(tidak termasuk pos)* .
.
❌ RETURN
❌ REFUND .
.
✔ Sehingga habis stok .
.

CLICK LINK DI BIO UNTUK ORDER! .
➡️ @gerobokpinky .
.
HAPPY SHOPPING 🛍 . .
.

#kakitanganawam #studentuniversiti #baju #cikgu #minikurung #neelofa #bajuraya 
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish 
#fashasandha #kurungmoden  #bajukenduri
 #instamagiktribe #offer #wedding #specialday #hantaran #kebaya #sale #raya2020 #blousetulip
0 0 22 January, 2020

KRIM PEMUTIH KETIAK /CELAHAN CEK LAWA..100% BERKESAN!!!!! KELEBIHAN CEK LAWA
🍁 99% ekstrak bahan semulajadi seperti ekstrak teh hijau,timun,ekstrak lemon dan aloe vera.
🍁 Kaya dengan Vitamin C dan mineral.
🍁 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
🍁 Menanggalkan sel-sel kulit mati.
🍁 Menjadikan kulit yang semakin cerah dengan tona yang sekata.
🍁 Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut.
🍁 Dapat melembabkan kulit secara semulajadi.
🍁 Berbau wangi (bauan bunga ros)

Jom guna 99% bahan semulajadi.
Ada kelulusan KKM.
Pakar krim pemutih ketiak, celah peha, leher dan bahagian2 pelipat.

Nak buang daki, Nak lawa mesti la guna CEK LAWA...😍😍😍 👉👉Whatsapp ke 01596377745 atau tekan link wasap ini http://wasap.my/601596377745untuk sebarang pertanyaan lanjut

#ceklawa #krimpemutih #rambutgugur #gigiputih #aranggigi #neelofa #fattahamin #fazura #jannanick #noradanish #aydajebat #ctdk #rozitachewan #rcw #aisyahdhiarana #yusufiskandar #muabellaz #terlajaklaris #sendayutinggi #bajukahwin #hantarankahwin #doorgiftkahwin #doorgift #paidreview #giftreview #sayajual #bajubaby #dyxy #dyxycosmetics

KRIM PEMUTIH KETIAK /CELAHAN CEK LAWA..100% BERKESAN!!!!! KELEBIHAN CEK LAWA
🍁 99% ekstrak bahan semulajadi seperti ekstrak teh hijau,timun,ekstrak lemon dan aloe vera.
🍁 Kaya dengan Vitamin C dan mineral.
🍁 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
🍁 Menanggalkan sel-sel kulit mati.
🍁 Menjadikan kulit yang semakin cerah dengan tona yang sekata.
🍁 Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut.
🍁 Dapat melembabkan kulit secara semulajadi.
🍁 Berbau wangi (bauan bunga ros)

Jom guna 99% bahan semulajadi.
Ada kelulusan KKM.
Pakar krim pemutih ketiak, celah peha, leher dan bahagian2 pelipat.

Nak buang daki, Nak lawa  mesti la guna CEK LAWA...😍😍😍 👉👉Whatsapp ke 01596377745 atau tekan link wasap ini http://wasap.my/601596377745untuk sebarang pertanyaan lanjut

#ceklawa #krimpemutih #rambutgugur #gigiputih #aranggigi #neelofa #fattahamin #fazura #jannanick #noradanish #aydajebat #ctdk #rozitachewan #rcw #aisyahdhiarana #yusufiskandar #muabellaz #terlajaklaris #sendayutinggi #bajukahwin #hantarankahwin #doorgiftkahwin #doorgift #paidreview #giftreview #sayajual #bajubaby #dyxy #dyxycosmetics
0 0 22 January, 2020

CNY SALE
.
.
Ahhh korang sukaaa sangat pujuk memujuk niii. Okay sis ikotkan korang! SALE ONNZSSS GAISSS. CNY SALE sehingga hujung bulann 31 Jan 2020. SEMUA PATCHES HARGA RM1 PER PCS. Hahh tunggu apa lagii??? Ayuhhh..Ini lah masanyaaaaa! Ajommm dapatkan. Harga terlajak murahhh ni 😍😍😍 Jangan ckp sis tak payunggg ☂️
.
.
#patchesmalaysia #funpatches #dywanzspatches #patchesmalaysia #patchesborong #patchesmurah #patchescomel #borongpatches #neelofa #bellaammara #jakel #sepahtu #maluapabosku #nur2 #meletop #donde #malaysia #syafiqkyle #zizanrazak #ame2019 #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #cindai #tqcaptain #kampungpeople #pengantinlelakiuntukcikgadis #adelleasofea #surikatriana

CNY SALE
.
.
Ahhh korang sukaaa sangat pujuk memujuk niii. Okay sis ikotkan korang! SALE ONNZSSS GAISSS. CNY SALE sehingga hujung bulann 31 Jan 2020. SEMUA PATCHES HARGA RM1 PER PCS. Hahh tunggu apa lagii??? Ayuhhh..Ini lah masanyaaaaa! Ajommm dapatkan. Harga terlajak murahhh ni 😍😍😍 Jangan ckp sis tak payunggg ☂️
.
.
#patchesmalaysia #funpatches #dywanzspatches #patchesmalaysia #patchesborong  #patchesmurah #patchescomel  #borongpatches #neelofa #bellaammara #jakel #sepahtu #maluapabosku #nur2 #meletop #donde #malaysia #syafiqkyle #zizanrazak #ame2019 #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #cindai #tqcaptain #kampungpeople #pengantinlelakiuntukcikgadis #adelleasofea #surikatriana
0 0 22 January, 2020

PERHATIAN UNTUK SEMUA TUNIKMY FAMILY‼️ .
.
📣 *HARGA SALE* 📣

BLOUSE TULIP SAHAJA

Harga Sale : RM25 *(tidak termasuk pos)* .
.
❌ RETURN
❌ REFUND .
.
✔ Sehingga habis stok .
.

CLICK LINK DI BIO UNTUK ORDER! .
➡️ @gerobokpinky .
.
HAPPY SHOPPING 🛍 . .
.

#kakitanganawam #studentuniversiti #baju #cikgu #minikurung #neelofa #bajuraya 
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish
#fashasandha #kurungmoden #bajukenduri
#instamagiktribe #offer #wedding #specialday #hantaran #kebaya #sale #raya2020 #blousetulip

PERHATIAN UNTUK SEMUA TUNIKMY FAMILY‼️ .
.
📣 *HARGA SALE* 📣

BLOUSE TULIP SAHAJA

Harga Sale : RM25 *(tidak termasuk pos)* .
.
❌ RETURN
❌ REFUND .
.
✔ Sehingga habis stok .
.

CLICK LINK DI BIO UNTUK ORDER! .
➡️ @gerobokpinky .
.
HAPPY SHOPPING 🛍 . .
.

#kakitanganawam #studentuniversiti #baju #cikgu #minikurung #neelofa #bajuraya 
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish 
#fashasandha #kurungmoden  #bajukenduri
 #instamagiktribe #offer #wedding #specialday #hantaran #kebaya #sale #raya2020 #blousetulip
1 0 22 January, 2020

FREE COACHING

Coaching diberikan setiap minggu secara live
Dan ianya PERCUMA. Kami bagi ilmu secara percuma dan secara langsung utk semua anak team

Kalau anda betul nak ubah hidup. Kami jawapan yang tepat. Tak semua org dpt rebut peluang lumayan! Jangan tersilap langkah dan buang masa menjual barangan dan produk tapi tak de hasil kerana tiada bimbingan

Barangan kami? Kami bimbing anda 100%

Cepat ws fida sekarang! FAST ACTION FAST RESULTS
.
.
.
📲 WhatsApp 019-6942803
Atau klik link di bio
.
.
🔥 Stokis | Agent | Dropship Wanted
.
.
#TeamMamyPower #birdnest #birdnestessencehq #birdnestjohor #bebytoratora #birdnestessence #birdnestessencejohor #agentwanted #dropshipwanted #hadiahbirthday #hadiahanniversary #sarangburung #artismalaysia #neelofa #dramatv3 #fattahamin #sarangburungmalaysia #masalahjerawat #trending #fazura #instafamous #nilofa #viralmalaysia #birdnestessencekedah #syasyarushdiena #birdnestessenceselangor #tipskecantikan #gosip #bneoriginal #bneoriginalhq

FREE COACHING

Coaching diberikan setiap minggu secara live
Dan ianya PERCUMA. Kami bagi ilmu secara percuma dan secara langsung utk semua anak team

Kalau anda betul nak ubah hidup. Kami jawapan yang tepat. Tak semua org dpt rebut peluang lumayan! Jangan tersilap langkah dan buang masa menjual barangan dan produk tapi tak de hasil kerana tiada bimbingan

Barangan kami? Kami bimbing anda 100%

Cepat ws fida sekarang! FAST ACTION FAST RESULTS
.
.
.
📲 WhatsApp 019-6942803
Atau klik link di bio
.
.
🔥 Stokis | Agent | Dropship Wanted
.
.
#TeamMamyPower #birdnest #birdnestessencehq #birdnestjohor #bebytoratora #birdnestessence #birdnestessencejohor #agentwanted #dropshipwanted #hadiahbirthday #hadiahanniversary #sarangburung #artismalaysia #neelofa #dramatv3 #fattahamin #sarangburungmalaysia #masalahjerawat #trending  #fazura #instafamous #nilofa #viralmalaysia #birdnestessencekedah #syasyarushdiena #birdnestessenceselangor #tipskecantikan #gosip #bneoriginal #bneoriginalhq
0 0 22 January, 2020

FREE COACHING

Coaching diberikan setiap minggu secara live
Dan ianya PERCUMA. Kami bagi ilmu secara percuma dan secara langsung utk semua anak team

Kalau anda betul nak ubah hidup. Kami jawapan yang tepat. Tak semua org dpt rebut peluang lumayan! Jangan tersilap langkah dan buang masa menjual barangan dan produk tapi tak de hasil kerana tiada bimbingan

Barangan kami? Kami bimbing anda 100%

Cepat ws fida sekarang! FAST ACTION FAST RESULTS
.
.
.
📲 WhatsApp 019-6942803
Atau klik link di bio
.
.
🔥 Stokis | Agent | Dropship Wanted
.
.
#TeamMamyPower #birdnest #birdnestessencehq #birdnestjohor #bebytoratora #birdnestessence #birdnestessencejohor #agentwanted #dropshipwanted #hadiahbirthday #hadiahanniversary #sarangburung #artismalaysia #neelofa #dramatv3 #fattahamin #sarangburungmalaysia #masalahjerawat #trending #fazura #instafamous #nilofa #viralmalaysia #birdnestessencekedah #syasyarushdiena #birdnestessenceselangor #tipskecantikan #gosip #bneoriginal #bneoriginalhq

FREE COACHING

Coaching diberikan setiap minggu secara live
Dan ianya PERCUMA. Kami bagi ilmu secara percuma dan secara langsung utk semua anak team

Kalau anda betul nak ubah hidup. Kami jawapan yang tepat. Tak semua org dpt rebut peluang lumayan! Jangan tersilap langkah dan buang masa menjual barangan dan produk tapi tak de hasil kerana tiada bimbingan

Barangan kami? Kami bimbing anda 100%

Cepat ws fida sekarang! FAST ACTION FAST RESULTS
.
.
.
📲 WhatsApp 019-6942803
Atau klik link di bio
.
.
🔥 Stokis | Agent | Dropship Wanted
.
.
#TeamMamyPower #birdnest #birdnestessencehq #birdnestjohor #bebytoratora #birdnestessence #birdnestessencejohor #agentwanted #dropshipwanted #hadiahbirthday #hadiahanniversary #sarangburung #artismalaysia #neelofa #dramatv3 #fattahamin #sarangburungmalaysia #masalahjerawat #trending  #fazura #instafamous #nilofa #viralmalaysia #birdnestessencekedah #syasyarushdiena #birdnestessenceselangor #tipskecantikan #gosip #bneoriginal #bneoriginalhq
0 0 22 January, 2020

Tasbih. Jom, Kami @shawl.cahayayati kongsikan ilmu untuk panduan anda semua☺️

Tasbih. Jom, Kami @shawl.cahayayati kongsikan ilmu untuk panduan anda semua☺️
3 2 22 January, 2020

|Sape ada pengalaman ni???😅🤢|
.
Abang tanye jer...🙈🙉🙊
.
.
.
U SLALU LEVEL MANA?✌️😂
.
.
.
#PesanAbangAmi
#brocuba

|Sape ada pengalaman ni???😅🤢|
.
Abang tanye jer...🙈🙉🙊
.
.
.
U SLALU LEVEL MANA?✌️😂
.
.
.
#PesanAbangAmi
#brocuba
1 1 22 January, 2020

Cerita harini & semalam..
Customer masing2 grab sekotak Kaki Cantiq Tea Advance..
.
Dengan setiap pembelian sekotak KCT Advance, Korang akan dapat satu shaker & calendar 2020 tau..
.
Sekotak RM35 jer untuk 15 hari penggunaan.
.
#kakicantiqteaadvance
#kakicantiqteaoriginal #kakicantiqteaadvancemelaka #kakicantiqtea
#kurus #nakkuruscepat
#teamayesha #teamkaktila #melakavendor #Medinadesire #bazarpaknil #bazaronline
#tipskurus #neelofa #melaka
#ctdk #melakafood #testimonikctadvance #kurusdetoxflawless

Cerita harini & semalam..
Customer masing2 grab sekotak Kaki Cantiq Tea Advance..
.
Dengan setiap pembelian sekotak KCT Advance, Korang akan dapat satu shaker & calendar 2020 tau..
.
Sekotak RM35 jer untuk 15 hari penggunaan.
.
#kakicantiqteaadvance
#kakicantiqteaoriginal #kakicantiqteaadvancemelaka #kakicantiqtea
#kurus #nakkuruscepat
#teamayesha #teamkaktila #melakavendor #Medinadesire #bazarpaknil  #bazaronline 
#tipskurus #neelofa #melaka
#ctdk #melakafood #testimonikctadvance #kurusdetoxflawless
0 0 22 January, 2020

Cerita harini & semalam..
Customer masing2 grab sekotak Kaki Cantiq Tea Advance..
.
Dengan setiap pembelian sekotak KCT Advance, Korang akan dapat satu shaker & calendar 2020 tau..
.
Sekotak RM35 jer untuk 15 hari penggunaan.
.
#kakicantiqteaadvance
#kakicantiqteaoriginal #kakicantiqteaadvancemelaka #kakicantiqtea
#kurus #nakkuruscepat
#teamayesha #teamkaktila #melakavendor #Medinadesire #bazarpaknil #bazaronline
#tipskurus #neelofa #melaka
#ctdk #melakafood #testimonikctadvance #kurusdetoxflawless

Cerita harini & semalam..
Customer masing2 grab sekotak Kaki Cantiq Tea Advance..
.
Dengan setiap pembelian sekotak KCT Advance, Korang akan dapat satu shaker & calendar 2020 tau..
.
Sekotak RM35 jer untuk 15 hari penggunaan.
.
#kakicantiqteaadvance
#kakicantiqteaoriginal #kakicantiqteaadvancemelaka #kakicantiqtea
#kurus #nakkuruscepat
#teamayesha #teamkaktila #melakavendor #Medinadesire #bazarpaknil  #bazaronline 
#tipskurus #neelofa #melaka
#ctdk #melakafood #testimonikctadvance #kurusdetoxflawless
0 0 22 January, 2020

Cerita harini & semalam..
Customer masing2 grab sekotak Kaki Cantiq Tea Advance..
.
Dengan setiap pembelian sekotak KCT Advance, Korang akan dapat satu shaker & calendar 2020 tau..
.
Sekotak RM35 jer untuk 15 hari penggunaan.
.
#kakicantiqteaadvance
#kakicantiqteaoriginal #kakicantiqteaadvancemelaka #kakicantiqtea
#kurus #nakkuruscepat
#teamayesha #teamkaktila #melakavendor #Medinadesire #bazarpaknil #bazaronline
#tipskurus #neelofa #melaka
#ctdk #melakafood #testimonikctadvance #kurusdetoxflawless

Cerita harini & semalam..
Customer masing2 grab sekotak Kaki Cantiq Tea Advance..
.
Dengan setiap pembelian sekotak KCT Advance, Korang akan dapat satu shaker & calendar 2020 tau..
.
Sekotak RM35 jer untuk 15 hari penggunaan.
.
#kakicantiqteaadvance
#kakicantiqteaoriginal #kakicantiqteaadvancemelaka #kakicantiqtea
#kurus #nakkuruscepat
#teamayesha #teamkaktila #melakavendor #Medinadesire #bazarpaknil  #bazaronline 
#tipskurus #neelofa #melaka
#ctdk #melakafood #testimonikctadvance #kurusdetoxflawless
0 0 22 January, 2020

Cerita harini & semalam..
Customer masing2 grab sekotak Kaki Cantiq Tea Advance..
.
Dengan setiap pembelian sekotak KCT Advance, Korang akan dapat satu shaker & calendar 2020 tau..
.
Sekotak RM35 jer untuk 15 hari penggunaan.
.
#kakicantiqteaadvance
#kakicantiqteaoriginal #kakicantiqteaadvancemelaka #kakicantiqtea
#kurus #nakkuruscepat
#teamayesha #teamkaktila #melakavendor #Medinadesire #bazarpaknil #bazaronline
#tipskurus #neelofa #melaka
#ctdk #melakafood #testimonikctadvance #kurusdetoxflawless

Cerita harini & semalam..
Customer masing2 grab sekotak Kaki Cantiq Tea Advance..
.
Dengan setiap pembelian sekotak KCT Advance, Korang akan dapat satu shaker & calendar 2020 tau..
.
Sekotak RM35 jer untuk 15 hari penggunaan.
.
#kakicantiqteaadvance
#kakicantiqteaoriginal #kakicantiqteaadvancemelaka #kakicantiqtea
#kurus #nakkuruscepat
#teamayesha #teamkaktila #melakavendor #Medinadesire #bazarpaknil  #bazaronline 
#tipskurus #neelofa #melaka
#ctdk #melakafood #testimonikctadvance #kurusdetoxflawless
0 0 22 January, 2020

Cerita harini & semalam..
Customer masing2 grab sekotak Kaki Cantiq Tea Advance..
.
Dengan setiap pembelian sekotak KCT Advance, Korang akan dapat satu shaker & calendar 2020 tau..
.
Sekotak RM35 jer untuk 15 hari penggunaan.
.
#kakicantiqteaadvance
#kakicantiqteaoriginal #kakicantiqteaadvancemelaka #kakicantiqtea
#kurus #nakkuruscepat
#teamayesha #teamkaktila #melakavendor #Medinadesire #bazarpaknil #bazaronline
#tipskurus #neelofa #melaka
#ctdk #melakafood #testimonikctadvance #kurusdetoxflawless

Cerita harini & semalam..
Customer masing2 grab sekotak Kaki Cantiq Tea Advance..
.
Dengan setiap pembelian sekotak KCT Advance, Korang akan dapat satu shaker & calendar 2020 tau..
.
Sekotak RM35 jer untuk 15 hari penggunaan.
.
#kakicantiqteaadvance
#kakicantiqteaoriginal #kakicantiqteaadvancemelaka #kakicantiqtea
#kurus #nakkuruscepat
#teamayesha #teamkaktila #melakavendor #Medinadesire #bazarpaknil  #bazaronline 
#tipskurus #neelofa #melaka
#ctdk #melakafood #testimonikctadvance #kurusdetoxflawless
0 0 22 January, 2020

Cerita harini & semalam..
Customer masing2 grab sekotak Kaki Cantiq Tea Advance..
.
Dengan setiap pembelian sekotak KCT Advance, Korang akan dapat satu shaker & calendar 2020 tau..
.
Sekotak RM35 jer untuk 15 hari penggunaan.
.
#kakicantiqteaadvance
#kakicantiqteaoriginal #kakicantiqteaadvancemelaka #kakicantiqtea
#kurus #nakkuruscepat
#teamayesha #teamkaktila #melakavendor #Medinadesire #bazarpaknil #bazaronline
#tipskurus #neelofa #melaka
#ctdk #melakafood #testimonikctadvance #kurusdetoxflawless

Cerita harini & semalam..
Customer masing2 grab sekotak Kaki Cantiq Tea Advance..
.
Dengan setiap pembelian sekotak KCT Advance, Korang akan dapat satu shaker & calendar 2020 tau..
.
Sekotak RM35 jer untuk 15 hari penggunaan.
.
#kakicantiqteaadvance
#kakicantiqteaoriginal #kakicantiqteaadvancemelaka #kakicantiqtea
#kurus #nakkuruscepat
#teamayesha #teamkaktila #melakavendor #Medinadesire #bazarpaknil  #bazaronline 
#tipskurus #neelofa #melaka
#ctdk #melakafood #testimonikctadvance #kurusdetoxflawless
0 0 22 January, 2020

Cerita harini & semalam..
Customer masing2 grab sekotak Kaki Cantiq Tea Advance..
.
Dengan setiap pembelian sekotak KCT Advance, Korang akan dapat satu shaker & calendar 2020 tau..
.
Sekotak RM35 jer untuk 15 hari penggunaan.
.
#kakicantiqteaadvance
#kakicantiqteaoriginal #kakicantiqteaadvancemelaka #kakicantiqtea
#kurus #nakkuruscepat
#teamayesha #teamkaktila #melakavendor #Medinadesire #bazarpaknil #bazaronline
#tipskurus #neelofa #melaka
#ctdk #melakafood #testimonikctadvance #kurusdetoxflawless

Cerita harini & semalam..
Customer masing2 grab sekotak Kaki Cantiq Tea Advance..
.
Dengan setiap pembelian sekotak KCT Advance, Korang akan dapat satu shaker & calendar 2020 tau..
.
Sekotak RM35 jer untuk 15 hari penggunaan.
.
#kakicantiqteaadvance
#kakicantiqteaoriginal #kakicantiqteaadvancemelaka #kakicantiqtea
#kurus #nakkuruscepat
#teamayesha #teamkaktila #melakavendor #Medinadesire #bazarpaknil  #bazaronline 
#tipskurus #neelofa #melaka
#ctdk #melakafood #testimonikctadvance #kurusdetoxflawless
0 0 22 January, 2020

Cerita harini & semalam..
Customer masing2 grab sekotak Kaki Cantiq Tea Advance..
.
Dengan setiap pembelian sekotak KCT Advance, Korang akan dapat satu shaker & calendar 2020 tau..
.
Sekotak RM35 jer untuk 15 hari penggunaan.
.
#kakicantiqteaadvance
#kakicantiqteaoriginal #kakicantiqteaadvancemelaka #kakicantiqtea
#kurus #nakkuruscepat
#teamayesha #teamkaktila #melakavendor #Medinadesire #bazarpaknil #bazaronline
#tipskurus #neelofa #melaka
#ctdk #melakafood #testimonikctadvance #kurusdetoxflawless

Cerita harini & semalam..
Customer masing2 grab sekotak Kaki Cantiq Tea Advance..
.
Dengan setiap pembelian sekotak KCT Advance, Korang akan dapat satu shaker & calendar 2020 tau..
.
Sekotak RM35 jer untuk 15 hari penggunaan.
.
#kakicantiqteaadvance
#kakicantiqteaoriginal #kakicantiqteaadvancemelaka #kakicantiqtea
#kurus #nakkuruscepat
#teamayesha #teamkaktila #melakavendor #Medinadesire #bazarpaknil  #bazaronline 
#tipskurus #neelofa #melaka
#ctdk #melakafood #testimonikctadvance #kurusdetoxflawless
0 0 22 January, 2020

Cerita harini & semalam..
Customer masing2 grab sekotak Kaki Cantiq Tea Advance..
.
Dengan setiap pembelian sekotak KCT Advance, Korang akan dapat satu shaker & calendar 2020 tau..
.
Sekotak RM35 jer untuk 15 hari penggunaan.
.
#kakicantiqteaadvance
#kakicantiqteaoriginal #kakicantiqteaadvancemelaka #kakicantiqtea
#kurus #nakkuruscepat
#teamayesha #teamkaktila #melakavendor #Medinadesire #bazarpaknil #bazaronline
#tipskurus #neelofa #melaka
#ctdk #melakafood #testimonikctadvance #kurusdetoxflawless

Cerita harini & semalam..
Customer masing2 grab sekotak Kaki Cantiq Tea Advance..
.
Dengan setiap pembelian sekotak KCT Advance, Korang akan dapat satu shaker & calendar 2020 tau..
.
Sekotak RM35 jer untuk 15 hari penggunaan.
.
#kakicantiqteaadvance
#kakicantiqteaoriginal #kakicantiqteaadvancemelaka #kakicantiqtea
#kurus #nakkuruscepat
#teamayesha #teamkaktila #melakavendor #Medinadesire #bazarpaknil  #bazaronline 
#tipskurus #neelofa #melaka
#ctdk #melakafood #testimonikctadvance #kurusdetoxflawless
0 0 22 January, 2020

Cerita harini & semalam..
Customer masing2 grab sekotak Kaki Cantiq Tea Advance..
.
Dengan setiap pembelian sekotak KCT Advance, Korang akan dapat satu shaker & calendar 2020 tau..
.
Sekotak RM35 jer untuk 15 hari penggunaan.
.
#kakicantiqteaadvance
#kakicantiqteaoriginal #kakicantiqteaadvancemelaka #kakicantiqtea
#kurus #nakkuruscepat
#teamayesha #teamkaktila #melakavendor #Medinadesire #bazarpaknil #bazaronline
#tipskurus #neelofa #melaka
#ctdk #melakafood #testimonikctadvance #kurusdetoxflawless

Cerita harini & semalam..
Customer masing2 grab sekotak Kaki Cantiq Tea Advance..
.
Dengan setiap pembelian sekotak KCT Advance, Korang akan dapat satu shaker & calendar 2020 tau..
.
Sekotak RM35 jer untuk 15 hari penggunaan.
.
#kakicantiqteaadvance
#kakicantiqteaoriginal #kakicantiqteaadvancemelaka #kakicantiqtea
#kurus #nakkuruscepat
#teamayesha #teamkaktila #melakavendor #Medinadesire #bazarpaknil  #bazaronline 
#tipskurus #neelofa #melaka
#ctdk #melakafood #testimonikctadvance #kurusdetoxflawless
0 0 22 January, 2020

Cerita harini & semalam..
Customer masing2 grab sekotak Kaki Cantiq Tea Advance..
.
Dengan setiap pembelian sekotak KCT Advance, Korang akan dapat satu shaker & calendar 2020 tau..
.
Sekotak RM35 jer untuk 15 hari penggunaan.
.
#kakicantiqteaadvance
#kakicantiqteaoriginal #kakicantiqteaadvancemelaka #kakicantiqtea
#kurus #nakkuruscepat
#teamayesha #teamkaktila #melakavendor #Medinadesire #bazarpaknil #bazaronline
#tipskurus #neelofa #melaka
#ctdk #melakafood #testimonikctadvance #kurusdetoxflawless

Cerita harini & semalam..
Customer masing2 grab sekotak Kaki Cantiq Tea Advance..
.
Dengan setiap pembelian sekotak KCT Advance, Korang akan dapat satu shaker & calendar 2020 tau..
.
Sekotak RM35 jer untuk 15 hari penggunaan.
.
#kakicantiqteaadvance
#kakicantiqteaoriginal #kakicantiqteaadvancemelaka #kakicantiqtea
#kurus #nakkuruscepat
#teamayesha #teamkaktila #melakavendor #Medinadesire #bazarpaknil  #bazaronline 
#tipskurus #neelofa #melaka
#ctdk #melakafood #testimonikctadvance #kurusdetoxflawless
0 0 22 January, 2020

Kotak pom dah merecik! Ada yang nak tengok sis review kasut ni?🤗

Kotak pom dah merecik! Ada yang nak tengok sis review kasut ni?🤗
5 1 22 January, 2020

Top #neelofa posts

Kipas rina😝😍
#neelofa

Kipas rina😝😍
#neelofa
298 3 22 January, 2020

Hahaha cheeky lofa @neelofa !
#Neelofa
#VideoNeelofa

Hahaha cheeky lofa @neelofa ! 
#Neelofa 
#VideoNeelofa
9,298 45 20 January, 2020

No sharing sharing ok. Aduhhh comellah 😂
.
#neelofa #ilofayou
.
🎥 : noorintanz

No sharing sharing ok. Aduhhh comellah 😂
.
#neelofa #ilofayou
.
🎥 : noorintanz
2,431 10 20 January, 2020

Pinkyyyy❤
#Neelofa
#ILofaYou

Pinkyyyy❤
#Neelofa 
#ILofaYou
1,288 10 20 January, 2020

Heyy cantik😍😍
#neelofa

Heyy cantik😍😍
#neelofa
2,233 16 11 January, 2020