#neezaempire Instagram Photos & Videos

neezaempire - 156 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #neezaempire and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
13 hours
Average like
15.1
Average comment
0.1
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

BERITA TERGEMBAR !! 🔥🔥🔥 . .

Sekarang Neeza tengah buat Promo Bukan Kaleng-Kaleng untuk 9 Orang terawal sahaja ! !
.
.
Apa yang best PROMO kali ni adalah setiap pembelian mana2 item dari produk Fienabeauty Neeza akan bagi :
.
👻 FREE TESTER SATIS SOAP
👻 FREE GIFT MASK KOREA
👻 2 MORE FREE GIFT .
👻 FREE POSTAGE ( PSS@NUMI )
.
.
TERHAD UNTUK 9 ORANG TERAWAL SAHAJA !! . FAST ACTION , FAST RESULT .
.
.
Sebelum terlambat cepat2 tekan jee link di bio sekarang !!!! Lambat tinggai la 😜
.
.
#promotion #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #putih #cantik #sayajual #lakukeras #murah #barangbaik #codkuantan #codmaran #codtemerloh #codpasirputeh #postageeveryday #neezaempire #neezarangersquad

BERITA TERGEMBAR !! 🔥🔥🔥 . .

Sekarang Neeza tengah buat Promo Bukan Kaleng-Kaleng untuk 9 Orang terawal sahaja ! !
.
.
Apa yang best PROMO kali ni adalah setiap pembelian mana2 item dari produk Fienabeauty Neeza akan bagi :
.
👻 FREE TESTER SATIS SOAP
👻 FREE GIFT MASK KOREA
👻 2 MORE FREE GIFT .
👻 FREE POSTAGE ( PSS@NUMI )
.
.
TERHAD UNTUK 9 ORANG TERAWAL SAHAJA !! . FAST ACTION , FAST RESULT .
.
.
Sebelum terlambat cepat2 tekan jee link di bio sekarang !!!! Lambat tinggai la 😜
.
.
#promotion #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #putih #cantik #sayajual #lakukeras #murah #barangbaik #codkuantan #codmaran #codtemerloh #codpasirputeh #postageeveryday #neezaempire #neezarangersquad
4 0 7 hours ago

BERITA TERGEMBAR !! 🔥🔥🔥 . .

Sekarang Neeza tengah buat Promo Bukan Kaleng-Kaleng untuk 9 Orang terawal sahaja ! !
.
.
Apa yang best PROMO kali ni adalah setiap pembelian mana2 item dari produk Fienabeauty Neeza akan bagi :
.
👻 FREE TESTER SATIS SOAP
👻 FREE GIFT MASK KOREA
👻 2 MORE FREE GIFT .
👻 FREE POSTAGE ( PSS@NUMI )
.
.
TERHAD UNTUK 9 ORANG TERAWAL SAHAJA !! . FAST ACTION , FAST RESULT .
.
.
Sebelum terlambat cepat2 tekan jee link di bio sekarang !!!! Lambat tinggai la 😜
.
.
#promotion #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #putih #cantik #sayajual #lakukeras #murah #barangbaik #codkuantan #codmaran #codtemerloh #codpasirputeh #postageeveryday #neezaempire #neezarangersquad

BERITA TERGEMBAR !! 🔥🔥🔥 . .

Sekarang Neeza tengah buat Promo Bukan Kaleng-Kaleng untuk 9 Orang terawal sahaja ! !
.
.
Apa yang best PROMO kali ni adalah setiap pembelian mana2 item dari produk Fienabeauty Neeza akan bagi :
.
👻 FREE TESTER SATIS SOAP
👻 FREE GIFT MASK KOREA
👻 2 MORE FREE GIFT .
👻 FREE POSTAGE ( PSS@NUMI )
.
.
TERHAD UNTUK 9 ORANG TERAWAL SAHAJA !! . FAST ACTION , FAST RESULT .
.
.
Sebelum terlambat cepat2 tekan jee link di bio sekarang !!!! Lambat tinggai la 😜
.
.
#promotion #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #putih #cantik #sayajual #lakukeras #murah #barangbaik #codkuantan #codmaran #codtemerloh #codpasirputeh #postageeveryday #neezaempire #neezarangersquad
3 0 7 hours ago

KELIRU TAKTAHU NAK PILIH YANG MANA SATU.?
.
.
Jangan pening dah gais fikir dengan masalah kulit yang melanda tu. Korang apply je #numiserum ni dah cantek 😘
.
Harga pon memang mampu milik jangan risau okay. Tunggu apa lagi? Cepat-cepat grab sekarang sebelum sakit kepala tu jadi migrain pulak 😋
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #sayajual #flawless #jerawathilang #jeragat #kulitlembut #berseri #putih #cerah #kulitkering #codmaran #codkuantan #codtemerloh #postageeveryday #fienabeautyneeza #neezarangersquad #neezaempire

KELIRU TAKTAHU NAK PILIH YANG MANA SATU.?
.
.
Jangan pening dah gais fikir dengan masalah kulit yang melanda tu. Korang apply je #numiserum ni dah cantek 😘
.
Harga pon memang mampu milik jangan risau okay. Tunggu apa lagi? Cepat-cepat grab sekarang sebelum sakit kepala tu jadi migrain pulak 😋
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #sayajual #flawless #jerawathilang #jeragat #kulitlembut #berseri #putih #cerah #kulitkering #codmaran #codkuantan #codtemerloh #postageeveryday #fienabeautyneeza #neezarangersquad #neezaempire
13 0 7 December, 2019

KELIRU TAKTAHU NAK PILIH YANG MANA SATU.?
.
.
Jangan pening dah gais fikir dengan masalah kulit yang melanda tu. Korang apply je #numiserum ni dah cantek 😘
.
Harga pon memang mampu milik jangan risau okay. Tunggu apa lagi? Cepat-cepat grab sekarang sebelum sakit kepala tu jadi migrain pulak 😋
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #sayajual #flawless #jerawathilang #jeragat #kulitlembut #berseri #putih #cerah #kulitkering #codmaran #codkuantan #codtemerloh #postageeveryday #fienabeautyneeza #neezarangersquad #neezaempire

KELIRU TAKTAHU NAK PILIH YANG MANA SATU.?
.
.
Jangan pening dah gais fikir dengan masalah kulit yang melanda tu. Korang apply je #numiserum ni dah cantek 😘
.
Harga pon memang mampu milik jangan risau okay. Tunggu apa lagi? Cepat-cepat grab sekarang sebelum sakit kepala tu jadi migrain pulak 😋
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #sayajual #flawless #jerawathilang #jeragat #kulitlembut #berseri #putih #cerah #kulitkering #codmaran #codkuantan #codtemerloh #postageeveryday #fienabeautyneeza #neezarangersquad #neezaempire
10 1 7 December, 2019

Niat hanya nak MENCUBA jee tapi bila bulan pertama cuba dan dapat kesan yang baik soo apalagi tiap2 bulan lah repeat dan repeat . -
-
Dulu akak ni skin muka asyik berminyak je dan kusam sampaikan tak tahu nak cuba apa lagi untuk hilangkan minyak di muka tapi sejak amalkan set killer jee berubah terus tauu . Dan sekarang nahh hasil dia No more Jerawat , No more kulit berminyak , No more kulit kusam yang tinggal hanya Kulit lebih cerah sekata dan bebas Jerawat 🥰 . -
-
Jom kita jadi macam akak ni KONSISTEN dan dapat result yang gempak macam ni .
-
-
Grab 2 Box keatas dapat Special Price !
Whatsapp 0199839215 ( NEEZA ) sekarang @ tekan je link di bio okey 😊 -
-
#feedback #perfectskinsupplement #konsisten #cantikluaran #sihatdalaman #fienabeauty #fienabeautyline #codmaran #codtemerloh #codkuantan #codrawang #codkelantan #putih #flawless #postageeveryday #lawak #igshop #viralvideos #neezarangers #neezarangersquad #neezaempire

Niat hanya nak MENCUBA jee tapi bila bulan pertama cuba dan dapat kesan yang baik soo apalagi tiap2 bulan lah repeat dan repeat . -
-
Dulu akak ni skin  muka asyik berminyak je dan kusam sampaikan tak tahu nak cuba apa lagi untuk hilangkan minyak di muka tapi sejak amalkan set killer jee berubah terus tauu . Dan sekarang nahh hasil dia No more Jerawat , No more kulit berminyak , No more kulit kusam  yang tinggal hanya Kulit lebih cerah sekata dan bebas Jerawat 🥰 . -
-
Jom kita jadi macam akak ni KONSISTEN dan dapat result yang gempak macam ni .
-
-
Grab 2 Box keatas dapat Special Price !
Whatsapp 0199839215 ( NEEZA ) sekarang  @ tekan je link di bio okey 😊 -
-
#feedback #perfectskinsupplement #konsisten #cantikluaran #sihatdalaman #fienabeauty #fienabeautyline #codmaran #codtemerloh #codkuantan #codrawang #codkelantan #putih #flawless #postageeveryday #lawak #igshop #viralvideos #neezarangers #neezarangersquad #neezaempire
3 0 5 December, 2019

Niat hanya nak MENCUBA jee tapi bila bulan pertama cuba dan dapat kesan yang baik soo apalagi tiap2 bulan lah repeat dan repeat . -
-
Dulu akak ni skin muka asyik berminyak je dan kusam sampaikan tak tahu nak cuba apa lagi untuk hilangkan minyak di muka tapi sejak amalkan set killer jee berubah terus tauu . Dan sekarang nahh hasil dia No more Jerawat , No more kulit berminyak , No more kulit kusam yang tinggal hanya Kulit lebih cerah sekata dan bebas Jerawat 🥰 . -
-
Jom kita jadi macam akak ni KONSISTEN dan dapat result yang gempak macam ni .
-
-
Grab 2 Box keatas dapat Special Price !
Whatsapp 0199839215 ( NEEZA ) sekarang @ tekan je link di bio okey 😊 -
-
#feedback #perfectskinsupplement #konsisten #cantikluaran #sihatdalaman #fienabeauty #fienabeautyline #codmaran #codtemerloh #codkuantan #codrawang #codkelantan #putih #flawless #postageeveryday #lawak #igshop #viralvideos #neezarangers #neezarangersquad #neezaempire

Niat hanya nak MENCUBA jee tapi bila bulan pertama cuba dan dapat kesan yang baik soo apalagi tiap2 bulan lah repeat dan repeat . -
-
Dulu akak ni skin  muka asyik berminyak je dan kusam sampaikan tak tahu nak cuba apa lagi untuk hilangkan minyak di muka tapi sejak amalkan set killer jee berubah terus tauu . Dan sekarang nahh hasil dia No more Jerawat , No more kulit berminyak , No more kulit kusam  yang tinggal hanya Kulit lebih cerah sekata dan bebas Jerawat 🥰 . -
-
Jom kita jadi macam akak ni KONSISTEN dan dapat result yang gempak macam ni .
-
-
Grab 2 Box keatas dapat Special Price !
Whatsapp 0199839215 ( NEEZA ) sekarang  @ tekan je link di bio okey 😊 -
-
#feedback #perfectskinsupplement #konsisten #cantikluaran #sihatdalaman #fienabeauty #fienabeautyline #codmaran #codtemerloh #codkuantan #codrawang #codkelantan #putih #flawless #postageeveryday #lawak #igshop #viralvideos #neezarangers #neezarangersquad #neezaempire
5 0 5 December, 2019

Haii cualls 🤗 , Happy wednesday . .
Okey cualls nampak tak apa yang Neeza pegang tu ? Haa tulah fav cleanser Neeza iaitu #satissoap . Mana2 pergi Neeza akan bawak tauu sebab memang sangat mudah dibawa sebab satis soap ni kecil2 cili padi jee tapi kecil2 dia series sangat menjadi tauu . .
.
Dan kalau cualls nak tahu jugak yang si satis soap ni lah antara Bff Neeza tau sebab nyaa dengan satis soap nilah buat skin muka Neeza jadi more better dari sebelum ni yang berminyak , kusam dan parut jerawat . .
.
Alhamdulillah start Neeza try satis soap since tahun lepas sampai ke harini dengan Konsisten kulit muka Neeza dah takde lansung masalah macam sebelum2 ni tau . Hasil konsisten memang menjadi sangat2 . .
.
Alang2 dah terfall in love dengan si #satissoap ni konfem2 Neeza memang takkan tukar lain dahh . Im promise 🙋🏼‍♀️ takkan curang dengan you satis soap 😘 . .
.
Soo untuk cualls yang ada problem sama macam Neeza wajib try satis soap ni tauu . Belum try belum tahu , dah try konfem repeat selalu . 🤪
.
.
More detail cualls boleh tekan terus link di bio ig Neeza yee sayangku 😘 . .
.
.
#satissoap #reviewsendiri #fienabeautytask #rawatjerawat #kulitkusam #berminyak #parutjerawat #kulitcantik #cerahsekata #aloevera #aloeveraskincare #semulajadi #codkuantan #codmaran #codtemerloh #postageeveryday #fienabeautyline #fienabeautykuantan #viral #igshop #iglelakivsperempuan #atukpesanigers #neezarangers #neezaempire

Haii cualls 🤗 , Happy wednesday . .
Okey cualls nampak tak apa yang Neeza pegang tu ? Haa tulah fav cleanser Neeza iaitu #satissoap . Mana2 pergi Neeza akan bawak tauu sebab memang sangat mudah dibawa sebab satis soap ni kecil2 cili padi jee tapi kecil2 dia series sangat menjadi tauu . .
.
Dan kalau cualls nak tahu jugak yang si satis soap ni lah antara Bff Neeza tau sebab nyaa dengan satis soap nilah buat skin muka Neeza jadi more better dari sebelum ni yang berminyak , kusam dan parut jerawat . .
.
Alhamdulillah start Neeza try satis soap since tahun lepas sampai ke harini dengan Konsisten kulit muka Neeza dah takde lansung masalah macam sebelum2 ni tau . Hasil konsisten memang menjadi sangat2 . .
.
Alang2 dah terfall in love dengan si #satissoap ni konfem2 Neeza memang takkan tukar lain dahh . Im promise 🙋🏼‍♀️ takkan curang dengan you satis soap 😘 . .
.
Soo untuk cualls yang ada problem sama macam Neeza wajib try satis soap ni tauu . Belum try belum tahu , dah try konfem repeat selalu . 🤪
.
.
More detail cualls boleh tekan terus link di bio ig Neeza yee sayangku 😘 . .
.
.
#satissoap #reviewsendiri #fienabeautytask #rawatjerawat #kulitkusam #berminyak #parutjerawat #kulitcantik #cerahsekata #aloevera #aloeveraskincare #semulajadi #codkuantan #codmaran #codtemerloh #postageeveryday #fienabeautyline #fienabeautykuantan #viral #igshop #iglelakivsperempuan #atukpesanigers #neezarangers #neezaempire
16 1 4 December, 2019

Haii cualls 🤗 , Happy wednesday . .
Okey cualls nampak tak apa yang Neeza pegang tu ? Haa tulah fav cleanser Neeza iaitu #satissoap . Mana2 pergi Neeza akan bawak tauu sebab memang sangat mudah dibawa sebab satis soap ni kecil2 cili padi jee tapi kecil2 dia series sangat menjadi tauu . .
.
Dan kalau cualls nak tahu jugak yang si satis soap ni lah antara Bff Neeza tau sebab nyaa dengan satis soap nilah buat skin muka Neeza jadi more better dari sebelum ni yang berminyak , kusam dan parut jerawat . .
.
Alhamdulillah start Neeza try satis soap since tahun lepas sampai ke harini dengan Konsisten kulit muka Neeza dah takde lansung masalah macam sebelum2 ni tau . Hasil konsisten memang menjadi sangat2 . .
.
Alang2 dah terfall in love dengan si #satissoap ni konfem2 Neeza memang takkan tukar lain dahh . Im promise 🙋🏼‍♀️ takkan curang dengan you satis soap 😘 . .
.
Soo untuk cualls yang ada problem sama macam Neeza wajib try satis soap ni tauu . Belum try belum tahu , dah try konfem repeat selalu . 🤪
.
.
More detail cualls boleh tekan terus link di bio ig Neeza yee sayangku 😘 . .
.
.
#satissoap #reviewsendiri #fienabeautytask #rawatjerawat #kulitkusam #berminyak #parutjerawat #kulitcantik #cerahsekata #aloevera #aloeveraskincare #semulajadi #codkuantan #codmaran #codtemerloh #postageeveryday #fienabeautyline #fienabeautykuantan #viral #igshop #iglelakivsperempuan #atukpesanigers #neezarangers #neezaempire

Haii cualls 🤗 , Happy wednesday . .
Okey cualls nampak tak apa yang Neeza pegang tu ? Haa tulah fav cleanser Neeza iaitu #satissoap . Mana2 pergi Neeza akan bawak tauu sebab memang sangat mudah dibawa sebab satis soap ni kecil2 cili padi jee tapi kecil2 dia series sangat menjadi tauu . .
.
Dan kalau cualls nak tahu jugak yang si satis soap ni lah antara Bff Neeza tau sebab nyaa dengan satis soap nilah buat skin muka Neeza jadi more better dari sebelum ni yang berminyak , kusam dan parut jerawat . .
.
Alhamdulillah start Neeza try satis soap since tahun lepas sampai ke harini dengan Konsisten kulit muka Neeza dah takde lansung masalah macam sebelum2 ni tau . Hasil konsisten memang menjadi sangat2 . .
.
Alang2 dah terfall in love dengan si #satissoap ni konfem2 Neeza memang takkan tukar lain dahh . Im promise 🙋🏼‍♀️ takkan curang dengan you satis soap 😘 . .
.
Soo untuk cualls yang ada problem sama macam Neeza wajib try satis soap ni tauu . Belum try belum tahu , dah try konfem repeat selalu . 🤪
.
.
More detail cualls boleh tekan terus link di bio ig Neeza yee sayangku 😘 . .
.
.
#satissoap #reviewsendiri #fienabeautytask #rawatjerawat #kulitkusam #berminyak #parutjerawat #kulitcantik #cerahsekata #aloevera #aloeveraskincare #semulajadi #codkuantan #codmaran #codtemerloh #postageeveryday #fienabeautyline #fienabeautykuantan #viral #igshop #iglelakivsperempuan #atukpesanigers #neezarangers #neezaempire
16 0 4 December, 2019

Patutlah tiap-tiap bulan wajib repeat order #serumsakti nii. Parut jerawat dia beransur hilang. Fuhh tengok skin dia tuu, makin lawaa sekarang kalah makcik bawang .

Tak silap saya ni dah masuk botol #numiserum kali kedua dia pakai. So ualls yang ada masalah macam sis ni, better jangan skip rutin harian pakai serum muka yapp .

Yang nak terus pinang boleh contact agent sah #fienabeauty okay 👌🏻 .

#testimoninumi #numiserum
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #sayajual #flawless #jerawathilang #jeragat #kulitlembut #berseri #putih #cerah #kulitkering #codmaran #codkuantan #codtemerloh #postageeveryday #fienabeauty__neeza #neezarangersquad #neezaempire

Patutlah tiap-tiap bulan wajib repeat order #serumsakti nii. Parut jerawat dia beransur hilang. Fuhh tengok skin dia tuu, makin lawaa sekarang kalah makcik bawang .

Tak silap saya ni dah masuk botol #numiserum kali kedua dia pakai. So ualls yang ada masalah macam sis ni, better jangan skip rutin harian pakai serum muka yapp .

Yang nak terus pinang boleh contact agent sah #fienabeauty okay 👌🏻 .

#testimoninumi #numiserum 
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum  #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #sayajual #flawless #jerawathilang #jeragat #kulitlembut #berseri #putih #cerah #kulitkering #codmaran #codkuantan #codtemerloh #postageeveryday #fienabeauty__neeza #neezarangersquad #neezaempire
3 0 3 December, 2019

Patutlah tiap-tiap bulan wajib repeat order #serumsakti nii. Parut jerawat dia beransur hilang. Fuhh tengok skin dia tuu, makin lawaa sekarang kalah makcik bawang .

Tak silap saya ni dah masuk botol #numiserum kali kedua dia pakai. So ualls yang ada masalah macam sis ni, better jangan skip rutin harian pakai serum muka yapp .

Yang nak terus pinang boleh contact agent sah #fienabeauty okay 👌🏻 .

#testimoninumi #numiserum
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #sayajual #flawless #jerawathilang #jeragat #kulitlembut #berseri #putih #cerah #kulitkering #codmaran #codkuantan #codtemerloh #postageeveryday #fienabeauty__neeza #neezarangersquad #neezaempire

Patutlah tiap-tiap bulan wajib repeat order #serumsakti nii. Parut jerawat dia beransur hilang. Fuhh tengok skin dia tuu, makin lawaa sekarang kalah makcik bawang .

Tak silap saya ni dah masuk botol #numiserum kali kedua dia pakai. So ualls yang ada masalah macam sis ni, better jangan skip rutin harian pakai serum muka yapp .

Yang nak terus pinang boleh contact agent sah #fienabeauty okay 👌🏻 .

#testimoninumi #numiserum 
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum  #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #sayajual #flawless #jerawathilang #jeragat #kulitlembut #berseri #putih #cerah #kulitkering #codmaran #codkuantan #codtemerloh #postageeveryday #fienabeauty__neeza #neezarangersquad #neezaempire
6 0 3 December, 2019

Thanks you dear grab pss . Cod di Im3 , kuantan .
.
.
Untuk uguys yang nak grab produk fienabeauty pss / Numi serum / Satis soap boleh terus whatsapp Neeza je okey . .
.
Cod area bandar kuantan , Maran & Temerloh . Postage everyday 😊 . .
.
More detail boleh tekan je link di bio sekarang !!! .
.
.
#cod #pss #agentwanted #dswanted #postageeveryday #perfectskinsupplement #murah #cerah #putihgebu #putihcepat #jerawat #jeragat #kusam #neezarangersquad #neezaempire #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Thanks you dear grab pss . Cod di Im3 , kuantan .
.
.
Untuk uguys yang nak grab produk fienabeauty pss / Numi serum / Satis soap boleh terus whatsapp Neeza je okey . .
. 
Cod area bandar kuantan , Maran & Temerloh . Postage everyday 😊 . .
.
More detail boleh tekan je link di bio sekarang !!! .
.
.
#cod #pss #agentwanted #dswanted #postageeveryday #perfectskinsupplement #murah #cerah #putihgebu #putihcepat #jerawat #jeragat #kusam #neezarangersquad #neezaempire #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
8 0 3 December, 2019

Thanks you dear grab pss . Cod di Im3 , kuantan .
.
.
Untuk uguys yang nak grab produk fienabeauty pss / Numi serum / Satis soap boleh terus whatsapp Neeza je okey . .
.
Cod area bandar kuantan , Maran & Temerloh . Postage everyday 😊 . .
.
More detail boleh tekan je link di bio sekarang !!! .
.
.
#cod #pss #agentwanted #dswanted #postageeveryday #perfectskinsupplement #murah #cerah #putihgebu #putihcepat #jerawat #jeragat #kusam #neezarangersquad #neezaempire #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Thanks you dear grab pss . Cod di Im3 , kuantan .
.
.
Untuk uguys yang nak grab produk fienabeauty pss / Numi serum / Satis soap boleh terus whatsapp Neeza je okey . .
. 
Cod area bandar kuantan , Maran & Temerloh . Postage everyday 😊 . .
.
More detail boleh tekan je link di bio sekarang !!! .
.
.
#cod #pss #agentwanted #dswanted #postageeveryday #perfectskinsupplement #murah #cerah #putihgebu #putihcepat #jerawat #jeragat #kusam #neezarangersquad #neezaempire #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
8 0 3 December, 2019

Dulu dia diejek , sekarang dia yang mereject orang 😆 . Hasil konsisten with pss + numi serum jee guys tak pasal2 skin over glow n shine pulak 🥰 kita pulak yang jealous tau . .
.
Takkan tengok jee orang lain dah syantik bakhang . Bukan apa takut jee nanti bf/husb elok2 suka jeling kita silap2 terjeling jiran sebelah yang skin mulus fulus bak kulit telur tu ☺️ .
.
Kebetulan sekarang ada PAYDAY SALE untuk set killer soo cepat2 grab @ booking sekarang sebelum stock yilekk 😚
.
.
Berminat boleh terus whatsapp sekarang !!
.
📲 0199839215 ( NEEZA )
📲 0199839215 ( NEEZA )
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#perfectskinsupplement #numiserum #satissoap #feedback #cantik #peloles #luarandalaman #codkuantan #codmaran #codtemerloh #codkl #codkelantan #postageeveryday #neezarangersquad #neezaempire

Dulu dia diejek , sekarang dia yang mereject orang 😆 . Hasil konsisten with pss + numi serum jee guys tak pasal2 skin over glow n shine pulak 🥰 kita pulak yang jealous tau . .
.
Takkan tengok jee orang lain dah syantik bakhang . Bukan apa takut jee nanti bf/husb elok2 suka jeling kita silap2 terjeling jiran sebelah yang skin mulus fulus bak kulit telur tu ☺️ .
.
Kebetulan sekarang ada PAYDAY SALE untuk set killer soo cepat2 grab @ booking  sekarang sebelum stock yilekk 😚
.
.
Berminat boleh terus whatsapp sekarang !!
.
📲 0199839215 ( NEEZA )
📲 0199839215 ( NEEZA )
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#perfectskinsupplement #numiserum #satissoap #feedback #cantik #peloles #luarandalaman #codkuantan #codmaran #codtemerloh #codkl #codkelantan #postageeveryday #neezarangersquad #neezaempire
19 0 2 December, 2019

Dulu dia diejek , sekarang dia yang mereject orang 😆 . Hasil konsisten with pss + numi serum jee guys tak pasal2 skin over glow n shine pulak 🥰 kita pulak yang jealous tau . .
.
Takkan tengok jee orang lain dah syantik bakhang . Bukan apa takut jee nanti bf/husb elok2 suka jeling kita silap2 terjeling jiran sebelah yang skin mulus fulus bak kulit telur tu ☺️ .
.
Kebetulan sekarang ada PAYDAY SALE untuk set killer soo cepat2 grab @ booking sekarang sebelum stock yilekk 😚
.
.
Berminat boleh terus whatsapp sekarang !!
.
📲 0199839215 ( NEEZA )
📲 0199839215 ( NEEZA )
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#perfectskinsupplement #numiserum #satissoap #feedback #cantik #peloles #luarandalaman #codkuantan #codmaran #codtemerloh #codkl #codkelantan #postageeveryday #neezarangersquad #neezaempire

Dulu dia diejek , sekarang dia yang mereject orang 😆 . Hasil konsisten with pss + numi serum jee guys tak pasal2 skin over glow n shine pulak 🥰 kita pulak yang jealous tau . .
.
Takkan tengok jee orang lain dah syantik bakhang . Bukan apa takut jee nanti bf/husb elok2 suka jeling kita silap2 terjeling jiran sebelah yang skin mulus fulus bak kulit telur tu ☺️ .
.
Kebetulan sekarang ada PAYDAY SALE untuk set killer soo cepat2 grab @ booking  sekarang sebelum stock yilekk 😚
.
.
Berminat boleh terus whatsapp sekarang !!
.
📲 0199839215 ( NEEZA )
📲 0199839215 ( NEEZA )
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#perfectskinsupplement #numiserum #satissoap #feedback #cantik #peloles #luarandalaman #codkuantan #codmaran #codtemerloh #codkl #codkelantan #postageeveryday #neezarangersquad #neezaempire
7 0 2 December, 2019

BERBAKI KURANG DARI 4 JAM SAHAJA LAGI GUYS 😱😱 . .

Tahniah kepada yang dah buat tindakan yang bijak dengan rebut peluang depan mata sekarang ni dgn Grab set killer sempena PayDay Sale julung2 kalinyaa . .

Haa untuk awak yang masih intai2 dari dari dulu sampai sekarang tu takkan nak intai lagi kot , tak perasan ke jiran sebelah skin dia dah terlajak gojes sebab dah ambik tindakan awal2 lagi tauu . .
Jangan nanti ada yang menyesal kemudian hari pulak yee 🤪 . .
.
Komen NAK sekarang sebelum stock yilekkk 😭 . .
.
#payday #sale #fienabeauty #jimat #pss #satissoap #numiserum #cantik #flawless #codkuantan #codmaran #postageeveryday #fienabeautykuantan #viral #igshopmurah #instagram #atukpesan #igperempuanvslelaki #promo #neezaempire

BERBAKI KURANG DARI 4 JAM SAHAJA LAGI GUYS 😱😱 . .

Tahniah kepada yang dah buat tindakan yang bijak dengan rebut peluang depan mata sekarang ni dgn Grab set killer  sempena PayDay Sale julung2 kalinyaa . .

Haa untuk awak yang masih intai2 dari dari dulu sampai sekarang tu takkan nak intai lagi kot , tak perasan ke jiran sebelah skin dia dah terlajak gojes sebab dah ambik tindakan awal2 lagi tauu . .
Jangan nanti ada yang menyesal kemudian hari pulak yee 🤪 . .
. 
Komen NAK sekarang sebelum stock yilekkk 😭 . .
.
#payday #sale #fienabeauty #jimat #pss #satissoap #numiserum #cantik #flawless #codkuantan #codmaran #postageeveryday #fienabeautykuantan #viral #igshopmurah #instagram #atukpesan #igperempuanvslelaki #promo #neezaempire
4 0 1 December, 2019

BERBAKI KURANG DARI 4 JAM SAHAJA LAGI GUYS 😱😱 . .

Tahniah kepada yang dah buat tindakan yang bijak dengan rebut peluang depan mata sekarang ni dgn Grab set killer sempena PayDay Sale julung2 kalinyaa . .

Haa untuk awak yang masih intai2 dari dari dulu sampai sekarang tu takkan nak intai lagi kot , tak perasan ke jiran sebelah skin dia dah terlajak gojes sebab dah ambik tindakan awal2 lagi tauu . .
Jangan nanti ada yang menyesal kemudian hari pulak yee 🤪 . .
.
Komen NAK sekarang sebelum stock yilekkk 😭 . .
.
#payday #sale #fienabeauty #jimat #pss #satissoap #numiserum #cantik #flawless #codkuantan #codmaran #postageeveryday #fienabeautykuantan #viral #igshopmurah #instagram #atukpesan #igperempuanvslelaki #promo #neezaempire

BERBAKI KURANG DARI 4 JAM SAHAJA LAGI GUYS 😱😱 . .

Tahniah kepada yang dah buat tindakan yang bijak dengan rebut peluang depan mata sekarang ni dgn Grab set killer  sempena PayDay Sale julung2 kalinyaa . .

Haa untuk awak yang masih intai2 dari dari dulu sampai sekarang tu takkan nak intai lagi kot , tak perasan ke jiran sebelah skin dia dah terlajak gojes sebab dah ambik tindakan awal2 lagi tauu . .
Jangan nanti ada yang menyesal kemudian hari pulak yee 🤪 . .
. 
Komen NAK sekarang sebelum stock yilekkk 😭 . .
.
#payday #sale #fienabeauty #jimat #pss #satissoap #numiserum #cantik #flawless #codkuantan #codmaran #postageeveryday #fienabeautykuantan #viral #igshopmurah #instagram #atukpesan #igperempuanvslelaki #promo #neezaempire
2 0 1 December, 2019

Happy week end cualls 🤗 , kemana jee cuti2 ni ? Haa sekarang kan musim hujan n banjir kan jangan pulak korang main air banjir tauu . .
.
Haa coppsss3 sebut pasal banjir ni korang dah grab ke belum Payday Sale untuk set killer yang hq bagi harga betul macam Hujan turun tauu . Gila2 murah , gila2 jimat dan gila2 huntung . 😘
.
.
Yang belum sempat grab cepat booked @ grab now guys . Just klik link on bio Now !!!! .
.
#payday #sale #hargamurah #jimatberganda #durianruntuh #fienabeauty #promo #pss #satissoap #numiserum #setkiller #agentwanted #needed #dropshipwanted #neezaempire #codkuantan #codmaran #codtemerloh #teamfienabeauty #igdaily #igshop #viral #putihcepat #sayajual #cerahsekata #masalahjerawat #jeragat #panau #parutjerawat #neezarangersquad

Happy week end cualls 🤗 , kemana jee cuti2 ni ? Haa sekarang kan musim hujan n banjir kan jangan pulak korang main air banjir tauu . .
.
Haa coppsss3 sebut pasal banjir ni korang dah grab ke belum Payday Sale untuk set killer yang hq bagi harga betul macam Hujan turun tauu . Gila2 murah , gila2 jimat dan gila2 huntung . 😘
.
.
Yang belum sempat grab cepat booked @ grab now guys . Just klik link on bio Now !!!! .
.
#payday #sale #hargamurah #jimatberganda #durianruntuh #fienabeauty #promo #pss #satissoap #numiserum #setkiller #agentwanted #needed #dropshipwanted #neezaempire #codkuantan #codmaran #codtemerloh #teamfienabeauty #igdaily #igshop #viral #putihcepat #sayajual #cerahsekata #masalahjerawat #jeragat #panau #parutjerawat #neezarangersquad
26 0 1 December, 2019

Happy week end cualls 🤗 , kemana jee cuti2 ni ? Haa sekarang kan musim hujan n banjir kan jangan pulak korang main air banjir tauu . .
.
Haa coppsss3 sebut pasal banjir ni korang dah grab ke belum Payday Sale untuk set killer yang hq bagi harga betul macam Hujan turun tauu . Gila2 murah , gila2 jimat dan gila2 huntung . 😘
.
.
Yang belum sempat grab cepat booked @ grab now guys . Just klik link on bio Now !!!! .
.
#payday #sale #hargamurah #jimatberganda #durianruntuh #fienabeauty #promo #pss #satissoap #numiserum #setkiller #agentwanted #needed #dropshipwanted #neezaempire #codkuantan #codmaran #codtemerloh #teamfienabeauty #igdaily #igshop #viral #putihcepat #sayajual #cerahsekata #masalahjerawat #jeragat #panau #parutjerawat #neezarangersquad

Happy week end cualls 🤗 , kemana jee cuti2 ni ? Haa sekarang kan musim hujan n banjir kan jangan pulak korang main air banjir tauu . .
.
Haa coppsss3 sebut pasal banjir ni korang dah grab ke belum Payday Sale untuk set killer yang hq bagi harga betul macam Hujan turun tauu . Gila2 murah , gila2 jimat dan gila2 huntung . 😘
.
.
Yang belum sempat grab cepat booked @ grab now guys . Just klik link on bio Now !!!! .
.
#payday #sale #hargamurah #jimatberganda #durianruntuh #fienabeauty #promo #pss #satissoap #numiserum #setkiller #agentwanted #needed #dropshipwanted #neezaempire #codkuantan #codmaran #codtemerloh #teamfienabeauty #igdaily #igshop #viral #putihcepat #sayajual #cerahsekata #masalahjerawat #jeragat #panau #parutjerawat #neezarangersquad
44 0 1 December, 2019

📣 BERITA BAIK ‼️SUPRISE FOR YOU 🌹
.

Kalau tak teruskan promosi Pay Day ni org kata founder tak adil fulak sbb buat kejapp jee.. sampaii buat orang menangis teresak esak sbb diorang x sempat nk grab promosi yg 3 hari lepas..dk merayu2 nk grab jugak promosi hargaaa jimat giler tuuu..
.

Harini founder baek hati nk lanjutkan lagii Pay Day Sale tu sampai 1.12 tau.. 😉
.

Hmm founder rasa mcm tak keruan tau kalau x lanjutkan promosi ni sbb x sanggup nk tgk uolz yg tak sempat nk grab tu dk menangis.. 😟 Demi kecantikan uolls💃 Ku rela apa jua😘
.
. ❗ _JIMAT BIASA MUNGKIN KORANG TAK HERAN, KALINI JIMAT BERGANDA WEII_❗
.

Nak kulit gebu gebas macam gegula kapas 🤔 jangan bazirkan masa lagi !
.

Siapa lambat, selamat tinggal🤪
.
Nak Grab cepat whatsapp Neeza sekarang : 0199839215 ( NEEZA )
.
.
#payday #sale #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #agentwanted #sayajual #jomcantik #flawless #basemakeup #promo #codmaran #codkuantan #codtemerloh #postageeveryday #fienabeauty #neezaempire #neezarangersquad

📣 BERITA BAIK ‼️SUPRISE FOR YOU 🌹
.

Kalau tak teruskan promosi Pay Day ni org kata founder tak adil fulak sbb buat kejapp jee.. sampaii buat orang menangis teresak esak sbb diorang x sempat nk grab promosi yg 3 hari lepas..dk merayu2 nk grab jugak promosi hargaaa jimat giler tuuu..
.

Harini founder baek hati nk lanjutkan lagii Pay Day Sale tu sampai 1.12 tau.. 😉
.

Hmm founder rasa mcm tak keruan tau kalau x lanjutkan promosi ni sbb x sanggup nk tgk uolz yg tak sempat nk grab tu dk menangis.. 😟 Demi kecantikan uolls💃 Ku rela apa jua😘
.
. ❗ _JIMAT BIASA MUNGKIN KORANG TAK HERAN, KALINI JIMAT BERGANDA WEII_❗
.

Nak kulit gebu gebas macam gegula kapas 🤔 jangan bazirkan masa lagi !
.

Siapa lambat, selamat tinggal🤪
.
Nak Grab cepat whatsapp Neeza sekarang : 0199839215 ( NEEZA )
.
.
#payday #sale #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #agentwanted #sayajual #jomcantik #flawless #basemakeup #promo #codmaran #codkuantan #codtemerloh #postageeveryday #fienabeauty #neezaempire #neezarangersquad
9 0 28 November, 2019

📣 BERITA BAIK ‼️SUPRISE FOR YOU 🌹
.

Kalau tak teruskan promosi Pay Day ni org kata founder tak adil fulak sbb buat kejapp jee.. sampaii buat orang menangis teresak esak sbb diorang x sempat nk grab promosi yg 3 hari lepas..dk merayu2 nk grab jugak promosi hargaaa jimat giler tuuu..
.

Harini founder baek hati nk lanjutkan lagii Pay Day Sale tu sampai 1.12 tau.. 😉
.

Hmm founder rasa mcm tak keruan tau kalau x lanjutkan promosi ni sbb x sanggup nk tgk uolz yg tak sempat nk grab tu dk menangis.. 😟 Demi kecantikan uolls💃 Ku rela apa jua😘
.
. ❗ _JIMAT BIASA MUNGKIN KORANG TAK HERAN, KALINI JIMAT BERGANDA WEII_❗
.

Nak kulit gebu gebas macam gegula kapas 🤔 jangan bazirkan masa lagi !
.

Siapa lambat, selamat tinggal🤪
.
Nak Grab cepat whatsapp Neeza sekarang : 0199839215 ( NEEZA )
.
.
#payday #sale #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #agentwanted #sayajual #jomcantik #flawless #basemakeup #promo #codmaran #codkuantan #codtemerloh #postageeveryday #fienabeauty #neezaempire #neezarangersquad

📣 BERITA BAIK ‼️SUPRISE FOR YOU 🌹
.

Kalau tak teruskan promosi Pay Day ni org kata founder tak adil fulak sbb buat kejapp jee.. sampaii buat orang menangis teresak esak sbb diorang x sempat nk grab promosi yg 3 hari lepas..dk merayu2 nk grab jugak promosi hargaaa jimat giler tuuu..
.

Harini founder baek hati nk lanjutkan lagii Pay Day Sale tu sampai 1.12 tau.. 😉
.

Hmm founder rasa mcm tak keruan tau kalau x lanjutkan promosi ni sbb x sanggup nk tgk uolz yg tak sempat nk grab tu dk menangis.. 😟 Demi kecantikan uolls💃 Ku rela apa jua😘
.
. ❗ _JIMAT BIASA MUNGKIN KORANG TAK HERAN, KALINI JIMAT BERGANDA WEII_❗
.

Nak kulit gebu gebas macam gegula kapas 🤔 jangan bazirkan masa lagi !
.

Siapa lambat, selamat tinggal🤪
.
Nak Grab cepat whatsapp Neeza sekarang : 0199839215 ( NEEZA )
.
.
#payday #sale #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #agentwanted #sayajual #jomcantik #flawless #basemakeup #promo #codmaran #codkuantan #codtemerloh #postageeveryday #fienabeauty #neezaempire #neezarangersquad
5 0 28 November, 2019

BERBAKI KURANG DARI 12 JAM SAHAJA LAGI GUYS 😱😱 . .

Tahniah kepada yang dah buat tindakan yang bijak dengan rebut peluang depan mata sekarang ni dgn Grab set killer sempena PayDay Sale julung2 kalinyaa . .

Haa untuk awak yang masih intai2 dari dari dulu sampai sekarang tu takkan nak intai lagi kot , tak perasan ke jiran sebelah skin dia dah terlajak gojes sebab dah ambik tindakan awal2 lagi tauu . .
Jangan nanti ada yang menyesal kemudian hari pulak yee 🤪 . .
.
Komen NAK sekarang sebelum stock yilekkk 😭 . .
.
#payday #sale #fienabeauty #jimat #pss #satissoap #numiserum #cantik #flawless #codkuantan #codmaran #postageeveryday #fienabeautykuantan #viral #igshopmurah #instagram #atukpesan #igperempuanvslelaki #promo #neezaempire

BERBAKI KURANG DARI 12 JAM SAHAJA LAGI GUYS 😱😱 . .

Tahniah kepada yang dah buat tindakan yang bijak dengan rebut peluang depan mata sekarang ni dgn Grab set killer  sempena PayDay Sale julung2 kalinyaa . .

Haa untuk awak yang masih intai2 dari dari dulu sampai sekarang tu takkan nak intai lagi kot , tak perasan ke jiran sebelah skin dia dah terlajak gojes sebab dah ambik tindakan awal2 lagi tauu . .
Jangan nanti ada yang menyesal kemudian hari pulak yee 🤪 . .
. 
Komen NAK sekarang sebelum stock yilekkk 😭 . .
.
#payday #sale #fienabeauty #jimat #pss #satissoap #numiserum #cantik #flawless #codkuantan #codmaran #postageeveryday #fienabeautykuantan #viral #igshopmurah #instagram #atukpesan #igperempuanvslelaki #promo #neezaempire
5 0 27 November, 2019

BERBAKI KURANG DARI 12 JAM SAHAJA LAGI GUYS 😱😱 . .

Tahniah kepada yang dah buat tindakan yang bijak dengan rebut peluang depan mata sekarang ni dgn Grab set killer sempena PayDay Sale julung2 kalinyaa . .

Haa untuk awak yang masih intai2 dari dari dulu sampai sekarang tu takkan nak intai lagi kot , tak perasan ke jiran sebelah skin dia dah terlajak gojes sebab dah ambik tindakan awal2 lagi tauu . .
Jangan nanti ada yang menyesal kemudian hari pulak yee 🤪 . .
.
Komen NAK sekarang sebelum stock yilekkk 😭 . .
.
#payday #sale #fienabeauty #jimat #pss #satissoap #numiserum #cantik #flawless #codkuantan #codmaran #postageeveryday #fienabeautykuantan #viral #igshopmurah #instagram #atukpesan #igperempuanvslelaki #promo #neezaempire

BERBAKI KURANG DARI 12 JAM SAHAJA LAGI GUYS 😱😱 . .

Tahniah kepada yang dah buat tindakan yang bijak dengan rebut peluang depan mata sekarang ni dgn Grab set killer  sempena PayDay Sale julung2 kalinyaa . .

Haa untuk awak yang masih intai2 dari dari dulu sampai sekarang tu takkan nak intai lagi kot , tak perasan ke jiran sebelah skin dia dah terlajak gojes sebab dah ambik tindakan awal2 lagi tauu . .
Jangan nanti ada yang menyesal kemudian hari pulak yee 🤪 . .
. 
Komen NAK sekarang sebelum stock yilekkk 😭 . .
.
#payday #sale #fienabeauty #jimat #pss #satissoap #numiserum #cantik #flawless #codkuantan #codmaran #postageeveryday #fienabeautykuantan #viral #igshopmurah #instagram #atukpesan #igperempuanvslelaki #promo #neezaempire
5 0 27 November, 2019

BERBAKI KURANG DARI 24 JAM SAHAJA LAGI GUYS 😱😱 . .

Tahniah kepada yang dah buat tindakan yang bijak dengan rebut peluang depan mata sekarang ni dgn Grab set killer sempena PayDay Sale julung2 kalinyaa . .

Haa untuk awak yang masih intai2 dari dari dulu sampai sekarang tu takkan nak intai lagi kot , tak perasan ke jiran sebelah skin dia dah terlajak gojes sebab dah ambik tindakan awal2 lagi tauu . .
Jangan nanti ada yang menyesal kemudian hari pulak yee 🤪 . .
.
Komen NAK sekarang sebelum stock yilekkk 😭 . .
.
#payday #sale #fienabeauty #jimat #pss #satissoap #numiserum #cantik #flawless #codkuantan #codmaran #postageeveryday #fienabeautykuantan #viral #igshopmurah #instagram #atukpesan #igperempuanvslelaki #promo #neezaempire

BERBAKI KURANG DARI 24 JAM SAHAJA LAGI GUYS 😱😱 . .

Tahniah kepada yang dah buat tindakan yang bijak dengan rebut peluang depan mata sekarang ni dgn Grab set killer  sempena PayDay Sale julung2 kalinyaa . .

Haa untuk awak yang masih intai2 dari dari dulu sampai sekarang tu takkan nak intai lagi kot , tak perasan ke jiran sebelah skin dia dah terlajak gojes sebab dah ambik tindakan awal2 lagi tauu . .
Jangan nanti ada yang menyesal kemudian hari pulak yee 🤪 . .
. 
Komen NAK sekarang sebelum stock yilekkk 😭 . .
.
#payday #sale #fienabeauty #jimat #pss #satissoap #numiserum #cantik #flawless #codkuantan #codmaran #postageeveryday #fienabeautykuantan #viral #igshopmurah #instagram #atukpesan #igperempuanvslelaki #promo #neezaempire
5 0 27 November, 2019

BERBAKI KURANG DARI 24 JAM SAHAJA LAGI GUYS 😱😱 . .

Tahniah kepada yang dah buat tindakan yang bijak dengan rebut peluang depan mata sekarang ni dgn Grab set killer sempena PayDay Sale julung2 kalinyaa . .

Haa untuk awak yang masih intai2 dari dari dulu sampai sekarang tu takkan nak intai lagi kot , tak perasan ke jiran sebelah skin dia dah terlajak gojes sebab dah ambik tindakan awal2 lagi tauu . .
Jangan nanti ada yang menyesal kemudian hari pulak yee 🤪 . .
.
Komen NAK sekarang sebelum stock yilekkk 😭 . .
.
#payday #sale #fienabeauty #jimat #pss #satissoap #numiserum #cantik #flawless #codkuantan #codmaran #postageeveryday #fienabeautykuantan #viral #igshopmurah #instagram #atukpesan #igperempuanvslelaki #promo #neezaempire

BERBAKI KURANG DARI 24 JAM SAHAJA LAGI GUYS 😱😱 . .

Tahniah kepada yang dah buat tindakan yang bijak dengan rebut peluang depan mata sekarang ni dgn Grab set killer  sempena PayDay Sale julung2 kalinyaa . .

Haa untuk awak yang masih intai2 dari dari dulu sampai sekarang tu takkan nak intai lagi kot , tak perasan ke jiran sebelah skin dia dah terlajak gojes sebab dah ambik tindakan awal2 lagi tauu . .
Jangan nanti ada yang menyesal kemudian hari pulak yee 🤪 . .
. 
Komen NAK sekarang sebelum stock yilekkk 😭 . .
.
#payday #sale #fienabeauty #jimat #pss #satissoap #numiserum #cantik #flawless #codkuantan #codmaran #postageeveryday #fienabeautykuantan #viral #igshopmurah #instagram #atukpesan #igperempuanvslelaki #promo #neezaempire
6 0 27 November, 2019

PERFECT PAIRING 🥰
.

Ni lah yang dipanggil SET KILLER😱. Korang takkan kecewa kalau guna set ni. Komfirm kalah model kecantikkan lepasni🥰
.

Gabungan #pss , #satissoap & #numiserum memang PADU🔥. Bijik2 nasi memang tak berani la nak landing dekat muka korang tu😍. Panas katanya🤪. Neeza pun amalkan juga tau💪🏻. Jom la flawless bersama💕
sabar yee esok baru buleh grab hihiii 😍
.
.
#payday #sale #perfectpairing #fienabeauty #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #agentwanted #codkuantan #codmaran #codtemerloh #postageeveryday #teamfienabeauty #neezaempire #neezarangerssquad

PERFECT PAIRING 🥰
.

Ni lah yang dipanggil SET KILLER😱. Korang takkan kecewa kalau guna set ni. Komfirm kalah model kecantikkan lepasni🥰
.

Gabungan #pss , #satissoap & #numiserum  memang PADU🔥. Bijik2 nasi memang tak berani la nak landing dekat muka korang tu😍. Panas katanya🤪. Neeza pun amalkan juga tau💪🏻. Jom la flawless bersama💕
sabar yee esok baru buleh grab hihiii 😍
.
.
#payday #sale #perfectpairing #fienabeauty #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #agentwanted #codkuantan #codmaran #codtemerloh #postageeveryday #teamfienabeauty #neezaempire #neezarangerssquad
9 0 25 November, 2019

PERFECT PAIRING 🥰
.

Ni lah yang dipanggil SET KILLER😱. Korang takkan kecewa kalau guna set ni. Komfirm kalah model kecantikkan lepasni🥰
.

Gabungan #pss , #satissoap & #numiserum memang PADU🔥. Bijik2 nasi memang tak berani la nak landing dekat muka korang tu😍. Panas katanya🤪. Neeza pun amalkan juga tau💪🏻. Jom la flawless bersama💕
sabar yee esok baru buleh grab hihiii 😍
.
.
#payday #sale #perfectpairing #fienabeauty #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #agentwanted #codkuantan #codmaran #codtemerloh #postageeveryday #teamfienabeauty #neezaempire #neezarangerssquad

PERFECT PAIRING 🥰
.

Ni lah yang dipanggil SET KILLER😱. Korang takkan kecewa kalau guna set ni. Komfirm kalah model kecantikkan lepasni🥰
.

Gabungan #pss , #satissoap & #numiserum  memang PADU🔥. Bijik2 nasi memang tak berani la nak landing dekat muka korang tu😍. Panas katanya🤪. Neeza pun amalkan juga tau💪🏻. Jom la flawless bersama💕
sabar yee esok baru buleh grab hihiii 😍
.
.
#payday #sale #perfectpairing #fienabeauty #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #agentwanted #codkuantan #codmaran #codtemerloh #postageeveryday #teamfienabeauty #neezaempire #neezarangerssquad
8 0 25 November, 2019

Dulu dia diejek , sekarang dia yang mereject orang 😆 . Hasil konsisten with pss + numi serum jee guys tak pasal2 skin over glow n shine pulak 🥰 kita pulak yang jealous tau . -
-

Takkan tengok jee orang lain dah syantik bakhang . Bukan apa takut jee nanti bf/husb elok2 suka jeling kita silap2 terjeling jiran sebelah yang skin mulus fulus bak kulit telur tu ☺️ -
-
http://www.wasap.my/60199839215/JOMCANTIK
-
-
#perfectskinsupplement #numiserum #satissoap #feedback #cantik #peloles #luarandalaman #codkuantan #codmaran #codtemerloh #codkl #codkelantan #postageeveryday #neezarangersquad #neezaempire

Dulu dia diejek , sekarang dia yang mereject orang 😆 . Hasil konsisten with pss + numi serum jee guys tak pasal2 skin over glow n shine pulak 🥰 kita pulak yang jealous tau . -
-

Takkan tengok jee orang lain dah syantik bakhang . Bukan apa takut jee nanti bf/husb elok2 suka jeling kita silap2 terjeling jiran sebelah yang skin mulus fulus bak kulit telur tu ☺️ -
-
http://www.wasap.my/60199839215/JOMCANTIK
-
-
#perfectskinsupplement #numiserum #satissoap #feedback #cantik #peloles #luarandalaman #codkuantan #codmaran #codtemerloh #codkl #codkelantan #postageeveryday #neezarangersquad #neezaempire
12 0 25 November, 2019

Dulu dia diejek , sekarang dia yang mereject orang 😆 . Hasil konsisten with pss + numi serum jee guys tak pasal2 skin over glow n shine pulak 🥰 kita pulak yang jealous tau . -
-

Takkan tengok jee orang lain dah syantik bakhang . Bukan apa takut jee nanti bf/husb elok2 suka jeling kita silap2 terjeling jiran sebelah yang skin mulus fulus bak kulit telur tu ☺️ -
-
http://www.wasap.my/60199839215/JOMCANTIK
-
-
#perfectskinsupplement #numiserum #satissoap #feedback #cantik #peloles #luarandalaman #codkuantan #codmaran #codtemerloh #codkl #codkelantan #postageeveryday #neezarangersquad #neezaempire

Dulu dia diejek , sekarang dia yang mereject orang 😆 . Hasil konsisten with pss + numi serum jee guys tak pasal2 skin over glow n shine pulak 🥰 kita pulak yang jealous tau . -
-

Takkan tengok jee orang lain dah syantik bakhang . Bukan apa takut jee nanti bf/husb elok2 suka jeling kita silap2 terjeling jiran sebelah yang skin mulus fulus bak kulit telur tu ☺️ -
-
http://www.wasap.my/60199839215/JOMCANTIK
-
-
#perfectskinsupplement #numiserum #satissoap #feedback #cantik #peloles #luarandalaman #codkuantan #codmaran #codtemerloh #codkl #codkelantan #postageeveryday #neezarangersquad #neezaempire
6 0 25 November, 2019

Pagi!! Jangan stress-stress ye...🤭
.
Tak ada orang berjaya tak pernah jatuh dan gagal tapi tu bermakna boleh give up selamanya. Salah tetap salah, takkan berubah... Tapi yang salah boleh hasilkan result yang luar biasa kalau anda cuba untuk terus perbaiki dan tambah baik.
.
.
#SelamatPagi #quotes #azizanosman #dao #fienabeauty #neezaempire

Pagi!! Jangan stress-stress ye...🤭
.
Tak ada orang berjaya tak pernah jatuh dan gagal tapi tu bermakna boleh give up selamanya. Salah tetap salah, takkan berubah... Tapi yang salah boleh hasilkan result yang luar biasa kalau anda cuba untuk terus perbaiki dan tambah baik.
.
.
#SelamatPagi #quotes #azizanosman #dao #fienabeauty #neezaempire
12 0 22 November, 2019

Pagi!! Jangan stress-stress ye...🤭
.
Tak ada orang berjaya tak pernah jatuh dan gagal tapi tu bermakna boleh give up selamanya. Salah tetap salah, takkan berubah... Tapi yang salah boleh hasilkan result yang luar biasa kalau anda cuba untuk terus perbaiki dan tambah baik.
.
.
#SelamatPagi #quotes #azizanosman #dao #fienabeauty #neezaempire

Pagi!! Jangan stress-stress ye...🤭
.
Tak ada orang berjaya tak pernah jatuh dan gagal tapi tu bermakna boleh give up selamanya. Salah tetap salah, takkan berubah... Tapi yang salah boleh hasilkan result yang luar biasa kalau anda cuba untuk terus perbaiki dan tambah baik.
.
.
#SelamatPagi #quotes #azizanosman #dao #fienabeauty #neezaempire
85 0 22 November, 2019

Patutlah tiap-tiap bulan wajib repeat order #serumsakti nii. Parut jerawat dia beransur hilang. Fuhh tengok skin dia tuu, makin lawaa sekarang kalah makcik bawang .

Tak silap saya ni dah masuk botol #numiserum kali kedua dia pakai. So ualls yang ada masalah macam sis ni, better jangan skip rutin harian pakai serum muka yapp .

Yang nak terus pinang boleh contact agent sah #fienabeauty okay 👌🏻 .

#testimoninumi #numiserum
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #sayajual #flawless #jerawathilang #jeragat #kulitlembut #berseri #putih #cerah #kulitkering #codmaran #codkuantan #codtemerloh #postageeveryday #fienabeauty__neeza #neezarangersquad #neezaempire

Patutlah tiap-tiap bulan wajib repeat order #serumsakti nii. Parut jerawat dia beransur hilang. Fuhh tengok skin dia tuu, makin lawaa sekarang kalah makcik bawang .

Tak silap saya ni dah masuk botol #numiserum kali kedua dia pakai. So ualls yang ada masalah macam sis ni, better jangan skip rutin harian pakai serum muka yapp .

Yang nak terus pinang boleh contact agent sah #fienabeauty okay 👌🏻 .

#testimoninumi #numiserum 
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum  #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #sayajual #flawless #jerawathilang #jeragat #kulitlembut #berseri #putih #cerah #kulitkering #codmaran #codkuantan #codtemerloh #postageeveryday #fienabeauty__neeza #neezarangersquad #neezaempire
6 0 22 November, 2019

Patutlah tiap-tiap bulan wajib repeat order #serumsakti nii. Parut jerawat dia beransur hilang. Fuhh tengok skin dia tuu, makin lawaa sekarang kalah makcik bawang .

Tak silap saya ni dah masuk botol #numiserum kali kedua dia pakai. So ualls yang ada masalah macam sis ni, better jangan skip rutin harian pakai serum muka yapp .

Yang nak terus pinang boleh contact agent sah #fienabeauty okay 👌🏻 .

#testimoninumi #numiserum
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #sayajual #flawless #jerawathilang #jeragat #kulitlembut #berseri #putih #cerah #kulitkering #codmaran #codkuantan #codtemerloh #postageeveryday #fienabeauty__neeza #neezarangersquad #neezaempire

Patutlah tiap-tiap bulan wajib repeat order #serumsakti nii. Parut jerawat dia beransur hilang. Fuhh tengok skin dia tuu, makin lawaa sekarang kalah makcik bawang .

Tak silap saya ni dah masuk botol #numiserum kali kedua dia pakai. So ualls yang ada masalah macam sis ni, better jangan skip rutin harian pakai serum muka yapp .

Yang nak terus pinang boleh contact agent sah #fienabeauty okay 👌🏻 .

#testimoninumi #numiserum 
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum  #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #sayajual #flawless #jerawathilang #jeragat #kulitlembut #berseri #putih #cerah #kulitkering #codmaran #codkuantan #codtemerloh #postageeveryday #fienabeauty__neeza #neezarangersquad #neezaempire
73 0 22 November, 2019

Niat hanya nak MENCUBA jee tapi bila bulan pertama cuba dan dapat kesan yang baik soo apalagi tiap2 bulan lah repeat dan repeat . -
-
Dulu akak ni skin muka asyik berminyak je dan kusam sampaikan tak tahu nak cuba apa lagi untuk hilangkan minyak di muka tapi sejak amalkan set killer jee berubah terus tauu . Dan sekarang nahh hasil dia No more Jerawat , No more kulit berminyak , No more kulit kusam yang tinggal hanya Kulit lebih cerah sekata dan bebas Jerawat 🥰 . -
-
Jom kita jadi macam akak ni KONSISTEN dan dapat result yang gempak macam ni .
-
-
Grab 2 Box keatas dapat Special Price !
Whatsapp 0199839215 ( NEEZA ) sekarang @ tekan je link di bio okey 😊 -
-
#feedback #perfectskinsupplement #konsisten #cantikluaran #sihatdalaman #fienabeauty #fienabeautyline #codmaran #codtemerloh #codkuantan #codrawang #codkelantan #putih #flawless #postageeveryday #lawak #igshop #viralvideos #neezarangers #neezarangersquad #neezaempire

Niat hanya nak MENCUBA jee tapi bila bulan pertama cuba dan dapat kesan yang baik soo apalagi tiap2 bulan lah repeat dan repeat . -
-
Dulu akak ni skin  muka asyik berminyak je dan kusam sampaikan tak tahu nak cuba apa lagi untuk hilangkan minyak di muka tapi sejak amalkan set killer jee berubah terus tauu . Dan sekarang nahh hasil dia No more Jerawat , No more kulit berminyak , No more kulit kusam  yang tinggal hanya Kulit lebih cerah sekata dan bebas Jerawat 🥰 . -
-
Jom kita jadi macam akak ni KONSISTEN dan dapat result yang gempak macam ni .
-
-
Grab 2 Box keatas dapat Special Price !
Whatsapp 0199839215 ( NEEZA ) sekarang  @ tekan je link di bio okey 😊 -
-
#feedback #perfectskinsupplement #konsisten #cantikluaran #sihatdalaman #fienabeauty #fienabeautyline #codmaran #codtemerloh #codkuantan #codrawang #codkelantan #putih #flawless #postageeveryday #lawak #igshop #viralvideos #neezarangers #neezarangersquad #neezaempire
8 0 22 November, 2019

Niat hanya nak MENCUBA jee tapi bila bulan pertama cuba dan dapat kesan yang baik soo apalagi tiap2 bulan lah repeat dan repeat . -
-
Dulu akak ni skin muka asyik berminyak je dan kusam sampaikan tak tahu nak cuba apa lagi untuk hilangkan minyak di muka tapi sejak amalkan set killer jee berubah terus tauu . Dan sekarang nahh hasil dia No more Jerawat , No more kulit berminyak , No more kulit kusam yang tinggal hanya Kulit lebih cerah sekata dan bebas Jerawat 🥰 . -
-
Jom kita jadi macam akak ni KONSISTEN dan dapat result yang gempak macam ni .
-
-
Grab 2 Box keatas dapat Special Price !
Whatsapp 0199839215 ( NEEZA ) sekarang @ tekan je link di bio okey 😊 -
-
#feedback #perfectskinsupplement #konsisten #cantikluaran #sihatdalaman #fienabeauty #fienabeautyline #codmaran #codtemerloh #codkuantan #codrawang #codkelantan #putih #flawless #postageeveryday #lawak #igshop #viralvideos #neezarangers #neezarangersquad #neezaempire

Niat hanya nak MENCUBA jee tapi bila bulan pertama cuba dan dapat kesan yang baik soo apalagi tiap2 bulan lah repeat dan repeat . -
-
Dulu akak ni skin  muka asyik berminyak je dan kusam sampaikan tak tahu nak cuba apa lagi untuk hilangkan minyak di muka tapi sejak amalkan set killer jee berubah terus tauu . Dan sekarang nahh hasil dia No more Jerawat , No more kulit berminyak , No more kulit kusam  yang tinggal hanya Kulit lebih cerah sekata dan bebas Jerawat 🥰 . -
-
Jom kita jadi macam akak ni KONSISTEN dan dapat result yang gempak macam ni .
-
-
Grab 2 Box keatas dapat Special Price !
Whatsapp 0199839215 ( NEEZA ) sekarang  @ tekan je link di bio okey 😊 -
-
#feedback #perfectskinsupplement #konsisten #cantikluaran #sihatdalaman #fienabeauty #fienabeautyline #codmaran #codtemerloh #codkuantan #codrawang #codkelantan #putih #flawless #postageeveryday #lawak #igshop #viralvideos #neezarangers #neezarangersquad #neezaempire
72 1 22 November, 2019

Gambar sebelum pun tak mekeup n after pun tk makeup. Alhamdulillah, dulu kulit kusam jer. Sekarang jiha just konsisten numi serum jer tanpa makeup even gi kerja pun 😂 Alhamdulillah hasil konisten, masalah kulit kusam selesai 🥰 Yang penting konsisten n sabar hehe - Nik Nurnajiha
.

KELIRU TAKTAHU NAK PILIH YANG MANA SATU.?
.

Jangan pening dah gais fikir dengan masalah kulit yang melanda tu. Korang apply je #numiserum ni dah cantek 😘
.
Harga pon memang mampu milik jangan risau okay. Tunggu apa lagi? Cepat-cepat grab sekarang sebelum sakit kepala tu jadi migrain pulak 😋
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #sayajual #flawless #jerawathilang #jeragat #kulitlembut #berseri #putih #cerah #kulitkering #codmaran #codkuantan #codtemerloh #postageeveryday #fienabeauty__neeza #neezarangersquad #neezaempire

Gambar sebelum pun tak mekeup n after pun tk makeup. Alhamdulillah, dulu kulit kusam jer. Sekarang jiha just konsisten numi serum jer tanpa makeup even gi kerja pun 😂 Alhamdulillah hasil konisten, masalah kulit kusam selesai 🥰 Yang penting konsisten n sabar hehe - Nik Nurnajiha
.

KELIRU TAKTAHU NAK PILIH YANG MANA SATU.?
.

Jangan pening dah gais fikir dengan masalah kulit yang melanda tu. Korang apply je #numiserum ni dah cantek 😘
.
Harga pon memang mampu milik jangan risau okay. Tunggu apa lagi? Cepat-cepat grab sekarang sebelum sakit kepala tu jadi migrain pulak 😋
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #sayajual #flawless #jerawathilang #jeragat #kulitlembut #berseri #putih #cerah #kulitkering #codmaran #codkuantan #codtemerloh #postageeveryday #fienabeauty__neeza #neezarangersquad #neezaempire
10 0 22 November, 2019

Gambar sebelum pun tak mekeup n after pun tk makeup. Alhamdulillah, dulu kulit kusam jer. Sekarang jiha just konsisten numi serum jer tanpa makeup even gi kerja pun 😂 Alhamdulillah hasil konisten, masalah kulit kusam selesai 🥰 Yang penting konsisten n sabar hehe - Nik Nurnajiha
.

KELIRU TAKTAHU NAK PILIH YANG MANA SATU.?
.

Jangan pening dah gais fikir dengan masalah kulit yang melanda tu. Korang apply je #numiserum ni dah cantek 😘
.
Harga pon memang mampu milik jangan risau okay. Tunggu apa lagi? Cepat-cepat grab sekarang sebelum sakit kepala tu jadi migrain pulak 😋
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #sayajual #flawless #jerawathilang #jeragat #kulitlembut #berseri #putih #cerah #kulitkering #codmaran #codkuantan #codtemerloh #postageeveryday #fienabeauty__neeza #neezarangersquad #neezaempire

Gambar sebelum pun tak mekeup n after pun tk makeup. Alhamdulillah, dulu kulit kusam jer. Sekarang jiha just konsisten numi serum jer tanpa makeup even gi kerja pun 😂 Alhamdulillah hasil konisten, masalah kulit kusam selesai 🥰 Yang penting konsisten n sabar hehe - Nik Nurnajiha
.

KELIRU TAKTAHU NAK PILIH YANG MANA SATU.?
.

Jangan pening dah gais fikir dengan masalah kulit yang melanda tu. Korang apply je #numiserum ni dah cantek 😘
.
Harga pon memang mampu milik jangan risau okay. Tunggu apa lagi? Cepat-cepat grab sekarang sebelum sakit kepala tu jadi migrain pulak 😋
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #sayajual #flawless #jerawathilang #jeragat #kulitlembut #berseri #putih #cerah #kulitkering #codmaran #codkuantan #codtemerloh #postageeveryday #fienabeauty__neeza #neezarangersquad #neezaempire
11 0 22 November, 2019

Top #neezaempire posts

Happy week end cualls 🤗 , kemana jee cuti2 ni ? Haa sekarang kan musim hujan n banjir kan jangan pulak korang main air banjir tauu . .
.
Haa coppsss3 sebut pasal banjir ni korang dah grab ke belum Payday Sale untuk set killer yang hq bagi harga betul macam Hujan turun tauu . Gila2 murah , gila2 jimat dan gila2 huntung . 😘
.
.
Yang belum sempat grab cepat booked @ grab now guys . Just klik link on bio Now !!!! .
.
#payday #sale #hargamurah #jimatberganda #durianruntuh #fienabeauty #promo #pss #satissoap #numiserum #setkiller #agentwanted #needed #dropshipwanted #neezaempire #codkuantan #codmaran #codtemerloh #teamfienabeauty #igdaily #igshop #viral #putihcepat #sayajual #cerahsekata #masalahjerawat #jeragat #panau #parutjerawat #neezarangersquad

Happy week end cualls 🤗 , kemana jee cuti2 ni ? Haa sekarang kan musim hujan n banjir kan jangan pulak korang main air banjir tauu . .
.
Haa coppsss3 sebut pasal banjir ni korang dah grab ke belum Payday Sale untuk set killer yang hq bagi harga betul macam Hujan turun tauu . Gila2 murah , gila2 jimat dan gila2 huntung . 😘
.
.
Yang belum sempat grab cepat booked @ grab now guys . Just klik link on bio Now !!!! .
.
#payday #sale #hargamurah #jimatberganda #durianruntuh #fienabeauty #promo #pss #satissoap #numiserum #setkiller #agentwanted #needed #dropshipwanted #neezaempire #codkuantan #codmaran #codtemerloh #teamfienabeauty #igdaily #igshop #viral #putihcepat #sayajual #cerahsekata #masalahjerawat #jeragat #panau #parutjerawat #neezarangersquad
26 0 1 December, 2019

AGENT RESTOCK !!
-
-
Bersyukur sangat dapat anak team yang rajin dan semangat yang tak pernah putus untuk teruskan apa yang dah dimulakan . -
-
@fienabeauty_shahira ni bermula dengan jadi ds tetapi boleh buat sale sampai 1k sebulan dan terus up jadi mini agent sekarang . Walaupun bekerja dari pagi sampai malam setiap hari tapi tetap konsisten teruskan bisnes untuk capai apa yang shira impikan . -
-
Siapa kata bekerja tak boleh buat bisnes ? Duduk rumah pun boleh buat duit kepok2 jugak tau . Jom sama sama kita gemokkan akuan rimau & sotong korang tu dengan hanya main phone jee 😊
-
-
Sebabtu Neeza cakap tak rugi pun berbisnes ni asalkan buat cara yang betul dengan niat yang betul jee . Neeza akan ajar anak didik team #neezarangersquad macam mana Neeza sendiri diajar oleh Leader and orang2 yang hebat . Join team Neeza , Neeza guide satu2 💪🏻 -
-
#agentrestock #neezarangersquad #neezaempire #teamfienabeauty #susahtapiboleh #pss #numiserum #satissoap #teambuatduit #kayadanberjaya #codmaran #codkuantan #codrawang #codpasirmas #postageeveryday #produkviralmalaysia #viralskincare #flawlessskin #kulitcerah #fienabeautyline

AGENT RESTOCK !!
-
-
Bersyukur sangat dapat anak team yang rajin dan semangat yang tak pernah putus untuk teruskan apa yang dah dimulakan . -
-
@fienabeauty_shahira ni bermula dengan jadi ds  tetapi boleh buat sale sampai 1k sebulan dan terus up jadi mini agent sekarang . Walaupun bekerja dari pagi sampai malam setiap hari tapi tetap konsisten teruskan bisnes untuk capai apa yang shira impikan . -
-
Siapa kata bekerja tak boleh buat bisnes ? Duduk rumah pun boleh buat duit kepok2 jugak tau . Jom sama sama kita gemokkan akuan rimau & sotong korang tu dengan hanya main phone jee 😊
-
-
Sebabtu Neeza cakap tak rugi pun berbisnes ni asalkan buat cara yang betul dengan niat yang betul jee . Neeza akan ajar anak didik team #neezarangersquad macam mana Neeza sendiri diajar oleh Leader and orang2 yang hebat . Join team Neeza , Neeza guide satu2 💪🏻 -
-
#agentrestock #neezarangersquad #neezaempire #teamfienabeauty #susahtapiboleh #pss #numiserum #satissoap #teambuatduit #kayadanberjaya #codmaran #codkuantan #codrawang #codpasirmas #postageeveryday  #produkviralmalaysia #viralskincare #flawlessskin #kulitcerah #fienabeautyline
14 1 9 October, 2019

Thanks dear grab serum sakti #numiserum siap dapat free gift + free tester Satis soap + Free cod tau . 😊Cod area megamall Kuantan . .
.
Neeza ada cod Area Bandar Kuantan , Maran , Temerloh & Pasir Mas . .
🛵Postage Setiap Hari . .
.
Berminat boleh tekan link di bio sekarang !!
.
.
#numiserum #serumsakti #codkuantan #codmaran #codtemerloh #codkelantan #postageeveryday #fienabeautyline #satissoap #perfectskinsupplement #cantik #lawak #instagram #instadaily #viralvideos #neezaempire #neezarangersquad

Thanks dear grab serum sakti #numiserum  siap dapat free gift + free tester Satis soap + Free cod tau . 😊Cod area megamall Kuantan . .
.
Neeza ada cod Area Bandar Kuantan , Maran , Temerloh & Pasir Mas . .
🛵Postage Setiap Hari . .
.
Berminat boleh tekan link di bio sekarang !!
.
.
#numiserum #serumsakti #codkuantan #codmaran #codtemerloh #codkelantan #postageeveryday #fienabeautyline #satissoap #perfectskinsupplement #cantik #lawak #instagram #instadaily #viralvideos #neezaempire #neezarangersquad
11 1 18 October, 2019

Pagi!! Jangan stress-stress ye...🤭
.
Tak ada orang berjaya tak pernah jatuh dan gagal tapi tu bermakna boleh give up selamanya. Salah tetap salah, takkan berubah... Tapi yang salah boleh hasilkan result yang luar biasa kalau anda cuba untuk terus perbaiki dan tambah baik.
.
.
#SelamatPagi #quotes #azizanosman #dao #fienabeauty #neezaempire

Pagi!! Jangan stress-stress ye...🤭
.
Tak ada orang berjaya tak pernah jatuh dan gagal tapi tu bermakna boleh give up selamanya. Salah tetap salah, takkan berubah... Tapi yang salah boleh hasilkan result yang luar biasa kalau anda cuba untuk terus perbaiki dan tambah baik.
.
.
#SelamatPagi #quotes #azizanosman #dao #fienabeauty #neezaempire
85 0 22 November, 2019

Makeup tak tahan lama🤨? Bila petang je makeup dah crack 😮? .
.
Jangan risau guyss, #numiserum ni sesuai untuk dijadikan sebagai base makeup tauu dan yang paling best boleh bagi effect glowing lagi tauu . Hasil dia memang fuhhh merecik hawauuu😍😍.
.
#numiserum #gelombangfienabeauty #glowingskin #basemakeup #makeupideas #shineskin #numiserumkillerskin #codmaran #codtemerloh #codkuantan #codrawang #codkelantan #postageeveryday #neezaempire #neezarangersquad

Makeup tak tahan lama🤨? Bila petang je makeup dah crack 😮? .
.
Jangan risau guyss, #numiserum ni sesuai untuk dijadikan sebagai base makeup tauu dan yang paling best boleh bagi effect  glowing lagi tauu . Hasil dia memang fuhhh merecik hawauuu😍😍.
.
#numiserum #gelombangfienabeauty #glowingskin #basemakeup #makeupideas #shineskin #numiserumkillerskin #codmaran #codtemerloh #codkuantan #codrawang #codkelantan #postageeveryday #neezaempire #neezarangersquad
5 0 14 November, 2019

Niat hanya nak MENCUBA jee tapi bila bulan pertama cuba dan dapat kesan yang baik soo apalagi tiap2 bulan lah repeat dan repeat . -
-
Dulu akak ni skin muka asyik berminyak je dan kusam sampaikan tak tahu nak cuba apa lagi untuk hilangkan minyak di muka tapi sejak amalkan set killer jee berubah terus tauu . Dan sekarang nahh hasil dia No more Jerawat , No more kulit berminyak , No more kulit kusam yang tinggal hanya Kulit lebih cerah sekata dan bebas Jerawat 🥰 . -
-
Jom kita jadi macam akak ni KONSISTEN dan dapat result yang gempak macam ni .
-
-
Grab 2 Box keatas dapat Special Price !
Whatsapp 0199839215 ( NEEZA ) sekarang @ tekan je link di bio okey 😊 -
-
#feedback #perfectskinsupplement #konsisten #cantikluaran #sihatdalaman #fienabeauty #fienabeautyline #codmaran #codtemerloh #codkuantan #codrawang #codkelantan #putih #flawless #postageeveryday #lawak #igshop #viralvideos #neezarangers #neezarangersquad #neezaempire

Niat hanya nak MENCUBA jee tapi bila bulan pertama cuba dan dapat kesan yang baik soo apalagi tiap2 bulan lah repeat dan repeat . -
-
Dulu akak ni skin  muka asyik berminyak je dan kusam sampaikan tak tahu nak cuba apa lagi untuk hilangkan minyak di muka tapi sejak amalkan set killer jee berubah terus tauu . Dan sekarang nahh hasil dia No more Jerawat , No more kulit berminyak , No more kulit kusam  yang tinggal hanya Kulit lebih cerah sekata dan bebas Jerawat 🥰 . -
-
Jom kita jadi macam akak ni KONSISTEN dan dapat result yang gempak macam ni .
-
-
Grab 2 Box keatas dapat Special Price !
Whatsapp 0199839215 ( NEEZA ) sekarang  @ tekan je link di bio okey 😊 -
-
#feedback #perfectskinsupplement #konsisten #cantikluaran #sihatdalaman #fienabeauty #fienabeautyline #codmaran #codtemerloh #codkuantan #codrawang #codkelantan #putih #flawless #postageeveryday #lawak #igshop #viralvideos #neezarangers #neezarangersquad #neezaempire
13 1 14 October, 2019

Guys !!! Dah kemam2 pss belum tu sebelum tidur ? Haa kan kata nak cantik sama soo jom sama kemam pss dulu tauu barulah skin kita cantik dari dalaman jugak tau . -
-
Nak cantik jangan malas-malas yee nanti tak cantik jangan salahkan produk pulak yee kalau kita sendiri yang tak konsisten kan . Jangan lupa jugak minum air masak yang secukupnyaa okey 😊 -
-
#perfectskinsupplement #rutin #cantikluarandalaman #konsisten #janganmalas #fienabeauty #neezarangersquad #neezaempire #selamatmalam #codmaran #codtemerloh #codkuantan #codrawang #codkelantan #postageeveryday

Guys !!! Dah kemam2 pss belum tu sebelum tidur ? Haa kan kata nak cantik sama soo jom sama kemam pss dulu tauu barulah skin kita cantik dari dalaman jugak tau . -
-
Nak cantik jangan malas-malas yee nanti tak cantik jangan salahkan produk pulak yee kalau kita sendiri yang tak konsisten kan . Jangan lupa jugak minum air masak yang secukupnyaa okey 😊 -
-
#perfectskinsupplement #rutin #cantikluarandalaman #konsisten #janganmalas #fienabeauty #neezarangersquad #neezaempire #selamatmalam #codmaran #codtemerloh #codkuantan #codrawang #codkelantan #postageeveryday
56 0 15 November, 2019

Thanks dear grab numi serum the best ever dengan Neeza . First grab pss pastu grab numi serum pulak agak2 barang jadi tak kalau orang repeat jee ni 😍 . .
.
Cod area Temerloh Jaya , Temerloh . Selain tu Neeza ada buat cod area bandar kuantan & Maran . Postage setiap hari 😊 .
.
.
Berminat boleh terus tekan je link di bio @fienabeauty__neeza sekarang . .
.
.
#codtemerloh #codmaran #codkuantan #postageeveryday #numiserum #numiserumkillerskin #perfectskinsupplement #satissoap #freegift #agentwanted #agentdropshipwanted #neezaempire #fienabeauty #masalahjerawat #putih #cerah #flawless #basemakeup #jeragat #kulitkering #sayajualonline #sayajual #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Thanks dear grab numi serum the best ever dengan Neeza . First grab pss pastu grab numi serum pulak agak2 barang jadi tak kalau orang repeat jee ni 😍 . .
.
Cod area Temerloh Jaya , Temerloh . Selain tu Neeza ada buat cod area bandar kuantan & Maran . Postage setiap hari 😊 .
.
.
Berminat boleh terus tekan je link di bio @fienabeauty__neeza sekarang . .
.
.
#codtemerloh #codmaran #codkuantan #postageeveryday #numiserum #numiserumkillerskin #perfectskinsupplement #satissoap #freegift #agentwanted #agentdropshipwanted #neezaempire #fienabeauty #masalahjerawat #putih #cerah #flawless #basemakeup #jeragat #kulitkering #sayajualonline #sayajual #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
53 0 15 November, 2019

Gali Ilmu , Dapat Ilmu , Kongsi Ilmu dan Sama sama berilmu . -
-
Hey guys soo ni short of coaching with my top stokist @azliena_legacy last week then baru nak update 😅 . -
-
Soo makin tinggi kita nak mendaki , makin banyak cara dan usaha yang kita perlu tahu dan berlajar untuk capai ke puncak betul tak ? -
-
Neeza punya stokist adalah antara tenaga pengajar dan jugak sumber kekuatan Neeza sendiri untuk Neeza terus berdiri dan berlari sampai hari ini untuk Neeza capai apa yang Neeza ingini selama ini . -
-
Jom join team #neezarangerssquad untuk capai apa yang korang impian selama inj tercapai . Neeza akan guide dari Nothing to Something In shaa allah . Sama sama kita bangkit 💪🏻
-
-
#neezarangerssquad #teambuatduit #fienabeauty #neezaempire

Gali Ilmu , Dapat Ilmu , Kongsi Ilmu dan Sama sama berilmu . -
- 
Hey guys soo ni short of coaching with my top stokist @azliena_legacy last week then baru nak update 😅 . -
-
Soo makin tinggi kita nak mendaki ,  makin banyak cara dan usaha yang kita perlu tahu dan berlajar untuk capai ke puncak betul tak ? -
-
 Neeza punya stokist adalah antara tenaga pengajar dan jugak sumber kekuatan Neeza sendiri untuk Neeza terus berdiri dan berlari sampai hari ini untuk Neeza capai apa yang Neeza ingini selama ini . -
-
Jom join team #neezarangerssquad untuk capai apa yang korang impian selama inj tercapai . Neeza akan guide dari Nothing to Something In shaa allah . Sama sama kita bangkit 💪🏻
-
-
 #neezarangerssquad #teambuatduit #fienabeauty #neezaempire
10 0 2 September, 2019