#notasecretanymore Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #notasecretanymore and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
5 hours
Average like
5.2
Average comment
0.1
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

@skincare_bougasbeauty Profile picture

@skincare_bougasbeauty

Baru sebulan apply #advancedserum dah nampak beza & jerawat makin hilang. Kulit pun dah makin sihat, alhamdullilah. We are happy for you too, Alya!
.
Seronok baca korang punya feedback, semua makin happy dengan kulit sendiri. Share lah lagi feedback korang banyak- banyak okay ❤️.
.
#bougasbeauty
#bougasbeautyfacescrub
#notasecretanymore
#bougasbeautyfacialcleanser
#bougasbeautykelantan
#bougasbeautytanahmerah
#bougasbeautypengkalanchepa
#bougasbeautymachang
#bougasbeautykualakrai
#bougasbeautymachang
#bougasbeautykotabharu
#bougasbeautykoklanas
#bougasbeautynilai3
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautyserum

Baru sebulan apply #advancedserum dah nampak beza & jerawat makin hilang. Kulit pun dah makin sihat, alhamdullilah. We are happy for you too, Alya!
.
Seronok baca korang punya feedback, semua makin happy dengan kulit sendiri. Share lah lagi feedback korang banyak- banyak okay ❤️.
.
#bougasbeauty
#bougasbeautyfacescrub
#notasecretanymore 
#bougasbeautyfacialcleanser 
#bougasbeautykelantan
#bougasbeautytanahmerah
#bougasbeautypengkalanchepa
#bougasbeautymachang
#bougasbeautykualakrai
#bougasbeautymachang 
#bougasbeautykotabharu
#bougasbeautykoklanas 
#bougasbeautynilai3 
#bougasbeautyfeedback 
#bougasbeautyserum
0 0 1 hour ago
DIY HONEY BANANA MASK 🍌🍯
-
Kulit kusam & berparut? Korang boleh cuba buat mask ni, bahan yang senang dapat. Jimat pun jimat, takyah keluar duit yang banyak.
-
Antara kebaikan yogurt, untuk melembapkan kulit & mencerahkan kulit. Sambil ber-masker boleh lah makan yogurt & tgk movie

#bougasbeauty #bougashack#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
1 0 22 hours ago
@bougasbeauty.sungaibuloh Profile picture

@bougasbeauty.sungaibuloh

Bukit Subang

Scrub antara paling jimat RM49 / 100g . Boleh guna selama 4 - 5 bulan . Dira dah guna dari June untill now terasa botol banyak lagi . Dira selalu guna 3 kali seminggu tapi rasa jenuh sangat nak habis kan 🤪 . Tapi tapa laa jimat duit poket ku sebab boleh laa beli barang yang lain . Tiap tiap bulan kena spent utk skincare je parak gakk aok weh 😆 . Beads yg halus that's y I loiiiikeeee 😘😻 . #bougasbeauty
#notasecretanymore
#bougasbeautysungaibuloh
#teambbsonfire🔥🔥🔥
#bbsonfire🔥
#bougasserum #bougasadvancedserum #advancedserum #bougasbeautyfacescrub #facescrubbougas #bougasbeautycleanser #bougasfacialcleanser #bougasbeautylovers #bougasbeautyhq #bougasbeautyfeedback.official
#elfiraloy #bougasbeautyiklantv3 #iklantv3 #aliffsyukri #neelofa #ernibougas

Scrub antara paling jimat RM49 / 100g . Boleh guna selama 4 - 5 bulan . Dira dah guna dari June untill now terasa botol banyak lagi . Dira selalu guna 3 kali seminggu tapi rasa jenuh sangat nak habis kan 🤪 . Tapi tapa laa jimat duit poket ku sebab boleh laa beli barang yang lain . Tiap tiap bulan kena spent utk skincare je parak gakk aok weh 😆 . Beads yg halus that's y I loiiiikeeee 😘😻 . #bougasbeauty
#notasecretanymore
#bougasbeautysungaibuloh
#teambbsonfire🔥🔥🔥
#bbsonfire🔥 
#bougasserum #bougasadvancedserum #advancedserum #bougasbeautyfacescrub #facescrubbougas #bougasbeautycleanser #bougasfacialcleanser #bougasbeautylovers #bougasbeautyhq #bougasbeautyfeedback.official
#elfiraloy #bougasbeautyiklantv3 #iklantv3 #aliffsyukri #neelofa #ernibougas
3 0 20 September, 2019
@bougasbeauty.yati Profile picture

@bougasbeauty.yati

4 main ingredients of #advancedserum .

Peony + Sakura + Rockfoils + SkullCap = #AdvancedSerum semuanya dalam 1. Jom grab sekarang untuk kulit kekal hydrated, sihat dan glow ✨😊
.
POSTAGE Everyday 😍
COD Available 🚗
Semenyih 📍Bangi 📍Kajang📍
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan Bougas Beauty Advance Serum, Bougas Beauty Face Scrub dan Bougas Facial Cleanser 💐
📱 +60122568161
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #serum #serumwajah #serumviral #serumajaib #bbslover #teamfard #healthyskin
#facescrubno1malaysia #facescrubajaib #bbs #teambbs #bougasbeautysemenyih #bougasbeautybangi #bougasbeautykajang #jomflawless #jomcantik #notasecretanymore #codbougasbeauty

4 main ingredients of #advancedserum .

Peony + Sakura + Rockfoils + SkullCap = #AdvancedSerum semuanya dalam 1. Jom grab sekarang untuk kulit kekal hydrated, sihat dan glow ✨😊
.
POSTAGE Everyday 😍
COD Available 🚗
Semenyih 📍Bangi 📍Kajang📍
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan Bougas Beauty Advance Serum, Bougas Beauty Face Scrub dan Bougas Facial Cleanser 💐
📱 +60122568161
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #serum #serumwajah #serumviral #serumajaib #bbslover #teamfard #healthyskin
#facescrubno1malaysia #facescrubajaib #bbs #teambbs #bougasbeautysemenyih #bougasbeautybangi #bougasbeautykajang #jomflawless #jomcantik #notasecretanymore #codbougasbeauty
3 0 20 September, 2019
@bougasbeauty.yati Profile picture

@bougasbeauty.yati

Routine skincare to apply every morning and night #advancedserum and don't forget to Scrub #facescrub your face twice a week untuk rahsia untuk kekal muda dan flawless. 🤗
.
POSTAGE Everyday 😍
COD Available 🚗
Semenyih 📍Bangi 📍Kajang📍
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan Bougas Beauty Advance Serum, Bougas Beauty Face Scrub dan Bougas Facial Cleanser 💐
📱 +60122568161
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #serum #serumwajah #serumviral #serumajaib #bbslover #teamfard #healthyskin
#facescrubno1malaysia #facescrubajaib #bbs #teambbs #bougasbeautysemenyih #bougasbeautybangi #bougasbeautykajang #jomflawless #jomcantik #notasecretanymore #codbougasbeauty

Routine skincare to apply every morning and night #advancedserum and don't forget to Scrub #facescrub your face twice a week untuk rahsia untuk kekal muda dan flawless. 🤗
.
POSTAGE Everyday 😍
COD Available 🚗
Semenyih 📍Bangi 📍Kajang📍
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan Bougas Beauty Advance Serum, Bougas Beauty Face Scrub dan Bougas Facial Cleanser 💐
📱 +60122568161
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #serum #serumwajah #serumviral #serumajaib #bbslover #teamfard #healthyskin
#facescrubno1malaysia #facescrubajaib #bbs #teambbs #bougasbeautysemenyih #bougasbeautybangi #bougasbeautykajang #jomflawless #jomcantik #notasecretanymore #codbougasbeauty
6 0 20 September, 2019
@skincare_bougasbeauty Profile picture

@skincare_bougasbeauty

Orang selalu tanya cantiknya kulit macam mana jaga? Sharelah skincare routine.. Tapi tak semua tahu, effort tu yang penting. Kalau korang always skip and tak consistent, mcm mana nak dapat kulit yang korang inginkan? Jadi kena rajin walaupun penat atau mengantuk okay 💋💋
-
Skin: @elfiraloy

#bougasbeauty
#bougasbeautyfacescrub
#notasecretanymore
#bougasbeautyfacialcleanser
#bougasbeautykelantan
#bougasbeautytanahmerah
#bougasbeautypengkalanchepa
#bougasbeautymachang
#bougasbeautykualakrai
#bougasbeautymachang
#bougasbeautykotabharu
#bougasbeautykoklanas
#bougasbeautynilai3
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautyserum

Orang selalu tanya cantiknya kulit macam mana jaga? Sharelah skincare routine.. Tapi tak semua tahu, effort tu yang penting. Kalau korang always skip and tak consistent, mcm mana nak dapat kulit yang korang inginkan? Jadi kena rajin walaupun penat atau mengantuk okay 💋💋
-
Skin: @elfiraloy

#bougasbeauty
#bougasbeautyfacescrub
#notasecretanymore 
#bougasbeautyfacialcleanser 
#bougasbeautykelantan
#bougasbeautytanahmerah
#bougasbeautypengkalanchepa
#bougasbeautymachang
#bougasbeautykualakrai
#bougasbeautymachang 
#bougasbeautykotabharu
#bougasbeautykoklanas 
#bougasbeautynilai3 
#bougasbeautyfeedback 
#bougasbeautyserum
2 0 18 September, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

Kebaikan Bougas Beauty Advanced Serum
.
✅100% waterbased serum
✅Tidak melekit, oily atau greasy
✅Kesan SEAWAL 3 hari
✅Sesuai untuk lelaki & perempuan
✅Sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT
✅Merawat kulit BERJERAWAT & BERPARUT
✅Membantu menghilangkan kulit KUSAM
✅Mengurangkan lebihan minyak di muka
✅Melembapkan kulit kering
✅Mengecilkan liang pori
✅Sekatakan tona kulit
✅Menaikkan seri semulajadi wajah
✅Anti penuaan supaya kulit kekal lembut & muda
.
Kelebihan Bougas Beauty Advanced Serum
❗️LULUS KKM
❗️Mendapat pengiktirafan GMP
❗️Diiktiraf HALAL by JAKIM
❗️Setanding jenama antarabangsa
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

Kebaikan Bougas Beauty Advanced Serum
.
✅100% waterbased serum
✅Tidak melekit, oily atau greasy
✅Kesan SEAWAL 3 hari
✅Sesuai untuk lelaki & perempuan
✅Sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT
✅Merawat kulit BERJERAWAT & BERPARUT
✅Membantu menghilangkan kulit KUSAM
✅Mengurangkan lebihan minyak di muka
✅Melembapkan kulit kering
✅Mengecilkan liang pori
✅Sekatakan tona kulit
✅Menaikkan seri semulajadi wajah
✅Anti penuaan supaya kulit kekal lembut & muda
.
Kelebihan Bougas Beauty Advanced Serum
❗️LULUS KKM
❗️Mendapat pengiktirafan GMP
❗️Diiktiraf HALAL by JAKIM
❗️Setanding jenama antarabangsa
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
1 0 18 September, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

[Ada 7 kebaikan utama BOUGAS FACE SCRUB]:
.
✅Menyingkirkan sel kulit mati
Beads scrub yang sangat halus diperbuat daripada CELLULOSCRUB adalah dari bahan natural & 100% renewable ✅Melembap & melembutkan kulit
Extrak ALOE VERA dalam scrub membantu untuk “soothing” kulit ✅Membersihkan liang pori yang tersumbat
Mengandungi BEESWAX yang berfungsi untuk membersih & mengelakkan pori tersumbat ✅Mencerahkan wajah
Mengandungi GREEN TEA extrak sebagai agen pencerah wajah ✅Mengurangkan whiteheads, blackheads & jerawat
Mengandungi Salicylic Acid untuk merawat jerawat ✅Membantu penyerapan yang lebih optimum
Kulit yang bersih daripada sel kulit mati dapat menyerap nutrien produk lain seperti toner, serum & moisturizer dengan lebih efektif ✅Mengandungi agen ANTI INFLAMMASI
Ekstrak sakura mampu merawat sel kulit wajah untuk lebih sihat & lembut
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

[Ada 7 kebaikan utama BOUGAS FACE SCRUB]:
.
✅Menyingkirkan sel kulit mati
Beads scrub yang sangat halus diperbuat daripada CELLULOSCRUB adalah dari bahan natural & 100% renewable ✅Melembap & melembutkan kulit
Extrak ALOE VERA dalam scrub membantu untuk “soothing” kulit ✅Membersihkan liang pori yang tersumbat
Mengandungi BEESWAX yang berfungsi untuk membersih & mengelakkan pori tersumbat ✅Mencerahkan wajah
Mengandungi GREEN TEA extrak sebagai agen pencerah wajah ✅Mengurangkan whiteheads, blackheads & jerawat
Mengandungi Salicylic Acid untuk merawat jerawat ✅Membantu penyerapan yang lebih optimum
Kulit yang bersih daripada sel kulit mati dapat menyerap nutrien produk lain seperti toner, serum & moisturizer dengan lebih efektif ✅Mengandungi agen ANTI INFLAMMASI
Ekstrak sakura mampu merawat sel kulit wajah untuk lebih sihat & lembut
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
1 0 18 September, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser*
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu milky gel
.
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
.
🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
.
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
.
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
.
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser*
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu milky gel
.
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
.
🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
.
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
.
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
.
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
1 0 18 September, 2019
@bougasbeauty.sungaibuloh Profile picture

@bougasbeauty.sungaibuloh

Elmina West, City of Elmina, Shah Alam

Dah cuci muka next step Dira pakai toner . Kalo korang jelas nampak pada kapas toner tu putih suci gebu sebersih bersih ya setelah cuci muka dengan facial cleanser Bougas . Dah apply toner Dira pakai serum, hehe skip moisturiser sebab nak tunggu moisturiser dari Bougas jugak . Gigih kan sis ? hehe . Then last one apply sunblock . Lepastu keluar amik anak sedara dari sekolah . Begitu laa hari hari walaupun tak keluar tetap Dira apply sunblock utk mencegah naik jeragat . Nah siap kita bagi info lagik utk kaliannnn 🤗🧚🏻‍♀️ #bougasbeauty
#notasecretanymore
#bougasbeautysungaibuloh
#teambbsonfire🔥🔥🔥
#bougasserum #bougasadvancedserum #advancedserum #bougasbeautyfacescrub #facescrubbougas #bougasbeautycleanser #bougasfacialcleanser #bougasbeautylovers #bougasbeautyhq #bougasbeautyfeedback.official
#elfiraloy #bougasbeautyiklantv3 #iklantv3 #aliffsyukri #neelofa #ernibougas

Dah cuci muka next step Dira pakai toner . Kalo korang jelas nampak pada kapas toner tu putih suci gebu sebersih bersih ya setelah cuci muka dengan facial cleanser Bougas . Dah apply toner Dira pakai serum, hehe skip moisturiser sebab nak tunggu moisturiser dari Bougas jugak . Gigih kan sis ? hehe . Then last one apply sunblock . Lepastu keluar amik anak sedara dari sekolah . Begitu laa hari hari walaupun tak keluar tetap Dira apply sunblock utk mencegah naik jeragat . Nah siap kita bagi info lagik utk kaliannnn 🤗🧚🏻‍♀️ #bougasbeauty
#notasecretanymore
#bougasbeautysungaibuloh
#teambbsonfire🔥🔥🔥
#bougasserum #bougasadvancedserum #advancedserum #bougasbeautyfacescrub #facescrubbougas #bougasbeautycleanser #bougasfacialcleanser #bougasbeautylovers #bougasbeautyhq #bougasbeautyfeedback.official
#elfiraloy #bougasbeautyiklantv3 #iklantv3 #aliffsyukri #neelofa #ernibougas
7 1 18 September, 2019
@bougasbeauty.sungaibuloh Profile picture

@bougasbeauty.sungaibuloh

Paya Jaras, Sungai Buloh, Selangor, Malaysia

Dira punya rutin hari hari . Time ni anak tidur sempat laa mommy Adam upload skincare dia . Percubaan buat video kali kedua 👏🏻🛍👸🏻 . Sesiapa yang rapat dengan Dira mesti perasan lama lama kulit masalah Dira dah semakin baik . Jerawat dah segan nak naik, parut jerawat semakin mencerah . And paling best liang pori makin mengecil . Btw semalam dah pakai scrub nanti next time kita masuk kan scrub juga yaa 🥰😘 . #bougasbeauty
#notasecretanymore
#bougasbeautysungaibuloh
#teambbsonfire🔥🔥🔥
#bougasserum #bougasadvancedserum #advancedserum #bougasbeautyfacescrub #facescrubbougas #bougasbeautycleanser #bougasfacialcleanser #bougasbeautylovers
#elfiraloy #bougasbeautyiklantv3 #iklantv3 #aliffsyukri #neelofa

Dira punya rutin hari hari . Time ni anak tidur sempat laa mommy Adam upload skincare dia . Percubaan buat video kali kedua 👏🏻🛍👸🏻 . Sesiapa yang rapat dengan Dira mesti perasan lama lama kulit masalah Dira dah semakin baik . Jerawat dah segan nak naik, parut jerawat semakin mencerah . And paling best liang pori makin mengecil . Btw semalam dah pakai scrub nanti next time kita masuk kan scrub juga yaa 🥰😘 . #bougasbeauty
#notasecretanymore
#bougasbeautysungaibuloh 
#teambbsonfire🔥🔥🔥
#bougasserum #bougasadvancedserum #advancedserum #bougasbeautyfacescrub #facescrubbougas #bougasbeautycleanser #bougasfacialcleanser #bougasbeautylovers
#elfiraloy #bougasbeautyiklantv3 #iklantv3 #aliffsyukri #neelofa
6 0 18 September, 2019
@skincare_bougasbeauty Profile picture

@skincare_bougasbeauty

Glowing skin is a result of proper skincare. Korang dah cuba #bougasfacescrub belum? It will help to make your skin stay hydrated. Your skin will look fresh & glowing.
-
Kalau nak cuba atau nak topup skincare korang yang dah nak habis tu, klik link dkt bio. Sis akn bantu korang.
-
#bougasbeauty
#bougasbeautyfacescrub
#notasecretanymore
#bougasbeautyfacialcleanser
#bougasbeautykelantan
#bougasbeautytanahmerah
#bougasbeautypengkalanchepa
#bougasbeautymachang
#bougasbeautykualakrai
#bougasbeautymachang
#bougasbeautykotabharu
#bougasbeautykoklanas
#bougasbeautynilai3
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautyserum

Glowing skin is a result of proper skincare. Korang dah cuba #bougasfacescrub belum? It will help to make your skin stay hydrated. Your skin will look fresh & glowing.
-
Kalau nak cuba atau nak topup skincare korang yang dah nak habis tu, klik link dkt bio. Sis akn bantu korang.
-
#bougasbeauty
#bougasbeautyfacescrub
#notasecretanymore 
#bougasbeautyfacialcleanser 
#bougasbeautykelantan
#bougasbeautytanahmerah
#bougasbeautypengkalanchepa
#bougasbeautymachang
#bougasbeautykualakrai
#bougasbeautymachang 
#bougasbeautykotabharu
#bougasbeautykoklanas 
#bougasbeautynilai3 
#bougasbeautyfeedback 
#bougasbeautyserum
3 0 17 September, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

Lugar De La Boda

.
Yg belah kiri ni la sbb utama kenapa Ct ada kat sini
.
Ada yang tanya mana kenal Iefa? Kenapa join team Iefa?
.
Hehe ok la nak story sikit ni, Iefa ni kawan sekolah sis masa dkt MRSM Serting dlu batch SPM 2004-2005, so korang boleh teka ye umur ktrg berapa🤭
.
Suka tgk semangat Iefa, confident level dia tu yg sis jeles sgt sbb tak semua org boleh jadi mcm Iefa, tp sis nak cuba jgk!
.
Disebabkn sis pun dah jatuh cinta dengan produk bougas ni, sbb tu terus laju2 masuk team Iefa ni, taknak ketinggalan tau, org boleh buat duit kepuk2 kenapa kita tak boleh? takkan nak tengok je kan
.
Ok lah sis tak pandai nak karang ayat pnjng2, bukan sweet talker gtu, mmg dari kecik minat math smpai la degree semua amik course math , tp kalau korang rasa nak jadi part of bougas team bolehla roger sis ye, baru korang rasa apa yg sis cuba nk smpaikn ni😝
.
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai #marvelbeautyteam

.
Yg belah kiri ni la sbb utama kenapa Ct ada kat sini
.
Ada yang tanya mana kenal Iefa? Kenapa join team Iefa?
.
Hehe ok la nak story sikit ni, Iefa ni kawan sekolah sis masa dkt MRSM Serting dlu batch SPM 2004-2005, so korang boleh teka ye umur ktrg berapa🤭
.
Suka tgk semangat Iefa, confident level dia tu yg sis jeles sgt sbb tak semua org boleh jadi mcm Iefa, tp sis nak cuba jgk!
.
Disebabkn sis pun dah jatuh cinta dengan produk bougas ni, sbb tu terus laju2 masuk team Iefa ni, taknak ketinggalan tau, org boleh buat duit kepuk2 kenapa kita tak boleh? takkan nak tengok je kan
.
Ok lah sis tak pandai nak karang ayat pnjng2, bukan sweet talker gtu, mmg dari kecik minat math smpai la degree semua amik course math , tp kalau korang rasa nak jadi part of bougas team bolehla roger sis ye, baru korang rasa apa yg sis cuba nk smpaikn ni😝
.
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai #marvelbeautyteam
13 2 17 September, 2019
@bougasbeauty.yati Profile picture

@bougasbeauty.yati

Jangan lupa bawa 3 baby ni kemana sahaja korang pergi okay! Holiday tak bermakna kena skip skincare routine tau. Road to #goalskin 😉
.
POSTAGE Everyday 😍
COD Available 🚗
Semenyih 📍Bangi 📍Kajang📍
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan Bougas Beauty Advance Serum, Bougas Beauty Face Scrub dan Bougas Facial Cleanser 💐
📱 +60122568161
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #serum #serumwajah #serumviral #serumajaib #bbslover #teamfard #healthyskin
#facescrubno1malaysia #facescrubajaib #bbs #teambbs #bougasbeautysemenyih #bougasbeautybangi #bougasbeautykajang #jomflawless #jomcantik #notasecretanymore #codbougasbeauty

Jangan lupa bawa 3 baby ni kemana sahaja korang pergi okay! Holiday tak bermakna kena skip skincare routine tau. Road to #goalskin 😉
.
POSTAGE Everyday 😍
COD Available 🚗
Semenyih 📍Bangi 📍Kajang📍
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan Bougas Beauty Advance Serum, Bougas Beauty Face Scrub dan Bougas Facial Cleanser 💐
📱 +60122568161
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #serum #serumwajah #serumviral #serumajaib #bbslover #teamfard #healthyskin
#facescrubno1malaysia #facescrubajaib #bbs #teambbs #bougasbeautysemenyih #bougasbeautybangi #bougasbeautykajang #jomflawless #jomcantik #notasecretanymore #codbougasbeauty
5 0 17 September, 2019
@bougasbeauty.yati Profile picture

@bougasbeauty.yati

Kenapa korang rasa #advancedserum best? 🤔
.
🍃100% water-based serum
🍃Helps in reducing acne and dull skin
🍃Reduced the excessive oil on skin.
🍃Helps in fading the acne scars.
.
POSTAGE Everyday 😍
COD Available 🚗
Semenyih 📍Bangi 📍Kajang📍
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan Bougas Beauty Advance Serum, Bougas Beauty Face Scrub dan Bougas Facial Cleanser 💐
📱 +60122568161
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #serum #serumwajah #serumviral #serumajaib #bbslover #teamfard #healthyskin
#facescrubno1malaysia #facescrubajaib #bbs #teambbs #bougasbeautysemenyih #bougasbeautybangi #bougasbeautykajang #jomflawless #jomcantik #notasecretanymore #codbougasbeauty

Kenapa korang rasa #advancedserum best? 🤔
.
🍃100% water-based serum
🍃Helps in reducing acne and dull skin
🍃Reduced the excessive oil on skin.
🍃Helps in fading the acne scars.
.
POSTAGE Everyday 😍
COD Available 🚗
Semenyih 📍Bangi 📍Kajang📍
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan Bougas Beauty Advance Serum, Bougas Beauty Face Scrub dan Bougas Facial Cleanser 💐
📱 +60122568161
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #serum #serumwajah #serumviral #serumajaib #bbslover #teamfard #healthyskin
#facescrubno1malaysia #facescrubajaib #bbs #teambbs #bougasbeautysemenyih #bougasbeautybangi #bougasbeautykajang #jomflawless #jomcantik #notasecretanymore #codbougasbeauty
3 0 17 September, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser*
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu milky gel
.
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
.
🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
.
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
.
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
.
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser*
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu milky gel
.
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
.
🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
.
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
.
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
.
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
1 0 16 September, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

.
Siapa yang wajib ada 3 barang ni dlm skincare routine korang cer angkat tangn✋🏻✋🏻✋🏻
.
Ada yang tanya sy, ok ke skincare ni? Well adik kakak, jangan pandang rendah ye product local kita, skrg teknologi pun dah canggih
.
1 Malaysia dah pakai, agent pun merata kawasan sebab demand yang terlalu tinggi
.
Sampai kami ni tak menang tangan nak melayan mesej customer, tp jangan risau, team kami sedia membantu anda😘😘😘
.
Korang semua nak dapatkn produk bougas boleh cepat2 wasap Siti ye, or mana2 agent dibawah team kami

@bougasbeauty_negeri9
@hawabeautybytasya
@bougasbeauty.wafi .
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

.
Siapa yang wajib ada 3 barang ni dlm skincare routine korang cer angkat tangn✋🏻✋🏻✋🏻
.
Ada yang tanya sy, ok ke skincare ni? Well adik kakak, jangan pandang rendah ye product local kita, skrg teknologi pun dah canggih
.
1 Malaysia dah pakai, agent pun merata kawasan sebab demand yang terlalu tinggi
.
Sampai kami ni tak menang tangan nak melayan mesej customer, tp jangan risau, team kami sedia membantu anda😘😘😘
.
Korang semua nak dapatkn produk bougas boleh cepat2 wasap Siti ye, or mana2 agent dibawah team kami

@bougasbeauty_negeri9 
@hawabeautybytasya 
@bougasbeauty.wafi .
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
41 0 16 September, 2019
@bougasbeauty.yati Profile picture

@bougasbeauty.yati

#bougasfacescrub + #bougasfacialcleanser. Combination skincare produk yang semua kena ada guys. .
Lepas cuci & scrub muka, kulit akan lebih licin dan segar. The best feeling ever! Especially after a long day with makeup, feeling free 😊
.
Agent Bougas Beauty SEMENYIH here 🙋🏻
POSTAGE Everyday 🚘 COD Semenyih/Bangi /Kajang

Whatsapp sekarang untuk dapatkan Bougas Beauty Advance Serum, Bougas Beauty Face Scrub dan Bougas Facial Cleanser 💐
📱 +60122568161
_
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #serum #serumwajah #serumviral #serumajaib #bbslover #teamfard #healthyskin
#facescrubno1malaysia #facescrubajaib #bbs #teambbs #bougasbeautysemenyih #bougasbeautybangi #bougasbeautykajang #jomflawless #jomcantik #notasecretanymore
#codbougasbeauty

#bougasfacescrub + #bougasfacialcleanser. Combination skincare produk yang semua kena ada guys. .
Lepas cuci & scrub muka, kulit akan lebih licin dan segar. The best feeling ever! Especially after a long day with makeup, feeling free 😊
.
Agent Bougas Beauty SEMENYIH here 🙋🏻
POSTAGE Everyday 🚘 COD  Semenyih/Bangi /Kajang

Whatsapp sekarang untuk dapatkan Bougas Beauty Advance Serum, Bougas Beauty Face Scrub dan Bougas Facial Cleanser 💐
📱 +60122568161 
_
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #serum #serumwajah #serumviral #serumajaib #bbslover #teamfard #healthyskin
#facescrubno1malaysia #facescrubajaib #bbs #teambbs #bougasbeautysemenyih #bougasbeautybangi #bougasbeautykajang #jomflawless #jomcantik #notasecretanymore
#codbougasbeauty
7 0 16 September, 2019
@bougasbeauty.yati Profile picture

@bougasbeauty.yati

Our no #1 Best Seller #advancedserum water-based serum sangat2 light & cepat meresap ke dalam kulit. Sesuai untuk semua kulit bermasalah jerawat, parut jerawat & kulit kusam. Apply 2 kali sehari pagi dan sebelum tidur. Kulit akan lebih smooth dan glow. ✨
.
Agent Bougas Beauty SEMENYIH here 🙋🏻
POSTAGE Everyday 🚘 COD Semenyih/Bangi /Kajang

Whatsapp sekarang untuk dapatkan Bougas Beauty Advance Serum, Bougas Beauty Face Scrub dan Bougas Facial Cleanser 💐
📱 +60122568161
_
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #serum #serumwajah #serumviral #serumajaib #bbslover #teamfard #healthyskin
#facescrubno1malaysia #facescrubajaib #bbs #teambbs #bougasbeautysemenyih #bougasbeautybangi #bougasbeautykajang #jomflawless #jomcantik #notasecretanymore
#codbougasbeauty

Our no #1 Best Seller #advancedserum water-based serum sangat2 light & cepat meresap ke dalam kulit. Sesuai untuk semua kulit bermasalah jerawat, parut jerawat & kulit kusam. Apply 2 kali sehari pagi dan sebelum tidur. Kulit akan lebih smooth dan glow. ✨
.
Agent Bougas Beauty SEMENYIH here 🙋🏻
POSTAGE Everyday 🚘 COD  Semenyih/Bangi /Kajang

Whatsapp sekarang untuk dapatkan Bougas Beauty Advance Serum, Bougas Beauty Face Scrub dan Bougas Facial Cleanser 💐
📱 +60122568161 
_
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #serum #serumwajah #serumviral #serumajaib #bbslover #teamfard #healthyskin
#facescrubno1malaysia #facescrubajaib #bbs #teambbs #bougasbeautysemenyih #bougasbeautybangi #bougasbeautykajang #jomflawless #jomcantik #notasecretanymore
#codbougasbeauty
5 0 16 September, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

Rahsia clear skin @berry.sya Walaupun makeup is her passion, penjagaan kulit nombor satu! Lepas scrub muka, makeup takkan nampak capuk & smooth
.
Nak skin cantik mcm sya boleh wasap Ct okay
.
Whatsapp Siti sekarang untuk book your postage and COD slot 📲0196125150
📲0196125150
📲0196125150

COD AREA
🚗Nilai Impian
🚗Salak Tinggi
🚗Kota Warisan
🚗Mantin
🚗Pajam
🚗Desa chempaka 🚗Taman Semarak
🚗Nilai Spring
🚗Nada Alam
🚗Bangi Avenue
🚗Bandar Seri Putra
🚗Bandar Bukit Mahkota
🚗Bangi
🚗Southville
🚗Dataran Nilai
🚗Desa Chempaka
🚗Nilai Spring

#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

Rahsia clear skin @berry.sya Walaupun makeup is her passion, penjagaan kulit nombor satu! Lepas scrub muka, makeup takkan nampak capuk & smooth
.
Nak skin cantik mcm sya boleh wasap Ct okay
.
Whatsapp Siti sekarang untuk book your postage and COD slot 📲0196125150
📲0196125150
📲0196125150

COD AREA
🚗Nilai Impian
🚗Salak Tinggi
🚗Kota Warisan
🚗Mantin
🚗Pajam
🚗Desa chempaka 🚗Taman Semarak
🚗Nilai Spring
🚗Nada Alam
🚗Bangi Avenue
🚗Bandar Seri Putra
🚗Bandar Bukit Mahkota
🚗Bangi
🚗Southville
🚗Dataran Nilai
🚗Desa Chempaka
🚗Nilai Spring

#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
1 0 16 September, 2019
@skincare_bougasbeauty Profile picture

@skincare_bougasbeauty

YASS LESS OILY!! Here is one of the benefit if you apply #advancedserum before you go to sleep. Bangun pagi kulit rasa soft & bersih je. Siapa taknak kan? Then what are you guys waiting for?
-
Grab em now! Klik sahaja link kt bio!
-
#bougasbeauty
#bougasbeautyfacescrub
#notasecretanymore
#bougasbeautyfacialcleanser
#bougasbeautykelantan
#bougasbeautytanahmerah
#bougasbeautypengkalanchepa
#bougasbeautymachang
#bougasbeautykualakrai
#bougasbeautymachang
#bougasbeautykotabharu
#bougasbeautykoklanas
#bougasbeautynilai3
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautyserum

YASS LESS OILY!! Here is one of the benefit if you apply #advancedserum before you go to sleep. Bangun pagi kulit rasa soft & bersih je. Siapa taknak kan? Then what are you guys waiting for?
-
Grab em now! Klik sahaja link kt bio!
-
#bougasbeauty
#bougasbeautyfacescrub
#notasecretanymore 
#bougasbeautyfacialcleanser 
#bougasbeautykelantan
#bougasbeautytanahmerah
#bougasbeautypengkalanchepa
#bougasbeautymachang
#bougasbeautykualakrai
#bougasbeautymachang 
#bougasbeautykotabharu
#bougasbeautykoklanas 
#bougasbeautynilai3 
#bougasbeautyfeedback 
#bougasbeautyserum
2 0 15 September, 2019
Accurate 💯 #mykey #truelove #21/09/18 #notasecretanymore
3 0 15 September, 2019
Tips how to give your skin always hydrated while sleeping is drink a plenty of water. Sebab air kosong sangat bagus untuk kulit dan dalaman badan kita 😉 alright darling?

#bougasbeauty
#bougasbeauty
#notasecretanymore
#Bougasbeauty
#bougasbeauty
#bougasbeauty 
#bougasbeautykelantan
#bougasbeautytanahmerah
#bougasbeautypengkalanchepa
#bougasbeautymachang
#bougasbeautykualakrai
#bougasbeautymachang 
#bougasbeautykotabharu
#bougasbeautykoklanas 
#bougasbeautynilai3
1 0 15 September, 2019

Top #notasecretanymore posts

@chan.tsz.ying Profile picture

@chan.tsz.ying

Congrats on the baby and to my babe Ava. 💕

#Loveisallaround #Bestie #notasecretanymore

Congrats on the baby and to my babe Ava. 💕

#Loveisallaround #Bestie #notasecretanymore
3,934 33 28 July, 2019
@shaymitchell Profile picture

@shaymitchell

Best kept secret in NYC... ZZ's Clam Bar. 🍍 #notasecretanymore

Best kept secret in NYC... ZZ's Clam Bar. 🍍 #notasecretanymore
166,836 352 9 November, 2014
26weeks to go, But whos counting🤷🏼‍♀️🤰🏼.
#preggo#pregnant#gravid#momtobe#mortilto#bigbrother#storbror#love#secret#notasecretanymore#happy#family#familylife#dueinoctober#baby
163 29 16 April, 2018
@ikaashburn Profile picture

@ikaashburn

Little Rimba

You just tell everyone my secret name that I wanted when i was a kid. - Why mummy put my name Shafika, why not Starfika? 🤦🏻‍♀️ #notasecretanymore #nakadastarjee 🌟 #btwthankyouboyfriend!

You just tell everyone my secret name that I wanted when i was a kid. - Why mummy put my name Shafika, why not Starfika? 🤦🏻‍♀️ #notasecretanymore  #nakadastarjee 🌟 #btwthankyouboyfriend!
122 25 21 October, 2018
@michannekaye Profile picture

@michannekaye

Wait lang alam ko may pera pa ako dito pambili ng kikiam eh 😜Secret pocket 😂 that's #notasecretanymore

Wait lang alam ko may pera pa ako dito pambili ng kikiam eh 😜Secret pocket 😂 that's #notasecretanymore
744 9 12 December, 2018
@sprawl_n_stall Profile picture

@sprawl_n_stall

True 2nd in a monster girls bracket at the Freakshow. Drina has been putting in the extra work all year and is ready for this HS season.

#swampmonsterswrestling
#davishswrestling
#notasecretanymore

True 2nd in a monster girls bracket at the Freakshow. Drina has been putting in the extra work all year and is ready for this HS season.

#swampmonsterswrestling 
#davishswrestling
#notasecretanymore
271 1 24 October, 2018
Keep it secret, keep it safe #lotr #thatsaliftlines
171 7 4 September, 2018
@the_hunter_honda Profile picture

@the_hunter_honda

What's secretly under my race suit 😅
#notasecretanymore

What's secretly under my race suit 😅
#notasecretanymore
2,709 19 7 July, 2017