#nuh2019 Instagram Photos & Videos

nuh2019 - 6.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #nuh2019 and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
38 minutes
Average like
33.4
Average comment
1
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

.
Girls nak duit kepuk-kepuk tak?
.
.
PENGAMBILAN AGENT SEXY BOOBS DIBUKA.
.
Salam / hi semua! Kita buka peluang kepada sesiapa yang nak jadi agent untuk SEXY BOOBS DI KAWASAN YANG TAKDA AGENT LAGI.
.
Kriteria yang perlu ada untuk jadi agent.
.
🔥 Hard-working
🔥 Perlu ada modal untuk start a business.
🔥Active in social media (IG/ FB/ twitter).
🔥Beretika & ada business ethics yang tinggi.
🔥 Must have knowledge about SEXY BOOBS products through learning process, HQ group whatsapp & products briefings held from time to time by the company.
🔥Knowledgeable in marketing.
🔥Jujur berniaga.
.
Do you think you have criteria and interested to join us?
.
📲Whatsapp:
011.35292996, Kak Oya
.
Enthusiast beginner in doing business is welcome. We can guide you doing the business.
.
“9/10 rezeki adalah dalam perniagaan”
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9

.
Girls nak duit kepuk-kepuk tak?
.
.
PENGAMBILAN AGENT SEXY BOOBS DIBUKA.
.
Salam / hi semua! Kita buka peluang kepada sesiapa yang nak jadi agent untuk SEXY BOOBS DI KAWASAN YANG TAKDA AGENT LAGI.
.
Kriteria yang perlu ada untuk jadi agent.
.
🔥 Hard-working
🔥 Perlu ada modal untuk start a business.
🔥Active in social media (IG/ FB/ twitter).
🔥Beretika & ada business ethics yang tinggi.
🔥 Must have knowledge about SEXY BOOBS products through learning process, HQ group whatsapp & products briefings held from time to time by the company.
🔥Knowledgeable in marketing.
🔥Jujur berniaga.
.
Do you think you have criteria and interested to join us?
.
📲Whatsapp:
011.35292996, Kak Oya
.
Enthusiast beginner in doing business is welcome. We can guide you doing the business.
.
“9/10 rezeki adalah dalam perniagaan”
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive 
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
4 0 2 hours ago

.
~》Dua tiga kucing berlari, mana nak sama dgn kangaroo, when i count 1 untill three, i must say that i love u 🤣😍
.
~》Kepada Bakal Bride to be💋
.
~》Sexy boobs sesuai sangat untuk dibuat hantaran tunang atau pun hantaran kahwin. Kompom si dia sangat suka jika bakal suami bagi mereka hantaran SEXY BOOBS! Percayalah! Senyum sampai ke telinga ok!
.
. ~》SEXY BOOBS tahu apa yang wanita inginkan!
.
~》SEXY BOOBS tidak dihasilkan untuk wanita yang biasa-biasa. Siapa yang bertindak pantas sahaja akan melalui pengalaman luar biasa ini. 500% dijamin puashati.
.
~》Dapatkannya SEKARANG!
.
~》Cepat Bertindak!
Anda Mampu Mengubahnya!
.
WhatsApp📲
0⃣1⃣1⃣6⃣2⃣5⃣2⃣7⃣4⃣9⃣1⃣
WhatsApp📲
0⃣1⃣1⃣6⃣2⃣5⃣2⃣7⃣4⃣9⃣1⃣
WhatsApp📲
0⃣1⃣1⃣6⃣2⃣5⃣2⃣7⃣4⃣9⃣1⃣.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9

.
~》Dua tiga kucing berlari, mana nak sama dgn kangaroo, when i count 1 untill three, i must say that i love u 🤣😍
.
~》Kepada Bakal Bride to be💋
.
~》Sexy boobs sesuai sangat untuk dibuat hantaran tunang atau pun hantaran kahwin. Kompom si dia sangat suka jika bakal suami bagi mereka hantaran SEXY BOOBS! Percayalah! Senyum sampai ke telinga ok!
.
. ~》SEXY BOOBS tahu apa yang wanita inginkan!
.
~》SEXY BOOBS tidak dihasilkan untuk wanita yang biasa-biasa. Siapa yang bertindak pantas sahaja akan melalui pengalaman luar biasa ini. 500% dijamin puashati.
.
~》Dapatkannya SEKARANG!
.
~》Cepat Bertindak!
Anda Mampu Mengubahnya!
.
WhatsApp📲
0⃣1⃣1⃣6⃣2⃣5⃣2⃣7⃣4⃣9⃣1⃣
WhatsApp📲
0⃣1⃣1⃣6⃣2⃣5⃣2⃣7⃣4⃣9⃣1⃣
WhatsApp📲
0⃣1⃣1⃣6⃣2⃣5⃣2⃣7⃣4⃣9⃣1⃣.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive 
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
1 0 2 hours ago

.
Oh my goodness!
😲😲😲
.
Seriously i can't believe it!!
When u consume SEXY BOOBS
You will definitely 💯%
"DROP DEAD GORGEOUS"
.
DEFINITELY! Trust me!
.
For Example:
.
When you see a SEXY WOMEN on tv or in person and they are so incredibly good looking that you think you might faint.
.
"Oh my god!, Kim Kardashian is drop dead gorgeous!"
.
U guys just imagine😅😅
(When u consume SEXY BOOBS) is like🙄🙄 ..
.
This is REAL..
Many Testimony have been PROVEN..
The MAGIC Ingredients in SEXY BOOBS will works for your body😉 .
.
Wanna know more SECRET about
SEXY BOOBS??..
Let's drop by to my
WhatsApp 📲

011.6252.7491
.
I will guide you until you will get your drop dead GORGEOUS body like a KIM KARDASHIANS👙👙👙
.
💯% Come let's try me now!.
💯%Trusted Seller
💯% Hot Selling
.
Grab it till you make it!!
With SEXY BOOBS❤
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9

.
Oh my goodness!
😲😲😲
.
Seriously i can't believe it!!
When u consume SEXY BOOBS
You will definitely 💯%
"DROP DEAD GORGEOUS"
.
DEFINITELY! Trust me!
.
For Example:
.
When you see a SEXY WOMEN on tv or in person and they are so incredibly good looking that you think you might faint.
.
"Oh my god!, Kim Kardashian is drop dead gorgeous!"
.
U guys just imagine😅😅
(When u consume SEXY BOOBS) is like🙄🙄 ..
.
This is REAL..
Many Testimony have been PROVEN..
The MAGIC Ingredients in SEXY BOOBS will works for your body😉 .
.
Wanna know more SECRET about 
SEXY BOOBS??..
Let's drop by to my 
WhatsApp 📲

011.6252.7491
.
I will guide you until you will get your drop dead GORGEOUS body like a KIM KARDASHIANS👙👙👙
.
💯% Come let's try me now!.
💯%Trusted Seller
💯% Hot Selling
.
Grab it till you make it!!
With SEXY BOOBS❤
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive 
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
2 0 3 hours ago

.
Senyum Seindah Suria😁😁😁
Yang membawa Cahaya😆😆😆
Kau tersenyum Kak Oya Senyum
Kemesraan MENGUNTUM😊😊😊
.
Senyum Seluasnya selagi ada gigi😉😉😉😁😁😁😁
.
Sapa SPORTING meh Share senyuman korang yang manis tu 😉😉😉
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9

.
Senyum Seindah Suria😁😁😁
Yang membawa Cahaya😆😆😆
Kau tersenyum Kak Oya Senyum
Kemesraan MENGUNTUM😊😊😊
.
Senyum Seluasnya selagi ada gigi😉😉😉😁😁😁😁
.
Sapa SPORTING meh Share senyuman korang yang manis tu 😉😉😉
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive 
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
11 0 3 hours ago

.
Senyum Seindah Suria😁😁😁
Yang membawa Cahaya😆😆😆
Kau tersenyum Kak Oya Senyum
Kemesraan MENGUNTUM😊😊😊
.
Senyum Seluasnya selagi ada gigi😉😉😉😁😁😁😁
.
Sapa SPORTING meh Share senyuman korang yang manis tu 😉😉😉
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9

.
Senyum Seindah Suria😁😁😁
Yang membawa Cahaya😆😆😆
Kau tersenyum Kak Oya Senyum
Kemesraan MENGUNTUM😊😊😊
.
Senyum Seluasnya selagi ada gigi😉😉😉😁😁😁😁
.
Sapa SPORTING meh Share senyuman korang yang manis tu 😉😉😉
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive 
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
27 5 3 hours ago

Anda yang bertindak lakukan perubahan, anda yang akan dapat hasilnya
°
Jika tindakan anda luar biasa, maka hasilnya juga akan jadi luar biasa. .
Setuju ke setuju?
°
Tonton #SpontanAzizan pagi ini dan tulis SATU impian anda yang akan anda capai pada tahun ini
°
°
Beritahu rakan sekeliling anda untuk tonton dan save video ini sebagai pembakar semangat untuk anda capai impian anda
°
°
°
#TeamRichWorks
#SpontanAzizan
#SalahSendiri
#NakUbahHidup
#nuh2019
#azizanosman
#akhicoaching #akhihome #TeamAkhi #TeamMiracleGelAkhi #TeamBronisAkhi #TeamTopapAkhi #AkhiBronis #MiracleGelAkhi #Topapmalaysia

Anda yang bertindak lakukan perubahan, anda yang akan dapat hasilnya
°
Jika tindakan anda luar biasa, maka hasilnya juga akan jadi luar biasa. .
Setuju ke setuju?
°
Tonton #SpontanAzizan pagi ini dan tulis SATU impian anda yang akan anda capai pada tahun ini
°
°
Beritahu rakan sekeliling anda untuk tonton dan save video ini sebagai pembakar semangat untuk anda capai impian anda
°
°
°
#TeamRichWorks
#SpontanAzizan
#SalahSendiri
#NakUbahHidup
#nuh2019
#azizanosman
#akhicoaching #akhihome #TeamAkhi #TeamMiracleGelAkhi #TeamBronisAkhi #TeamTopapAkhi #AkhiBronis #MiracleGelAkhi #Topapmalaysia
3 0 3 hours ago

" BILA BELAJAR DEPAN DEPAN TOPIK SUSAH PUN JADI MUDAH TUAN "
_
Mencari team yang penuh support dan ajar sampai anda betul betul boleh buat sales kaw kaw ? Ini kali pasti jadi. Jom ?
_
Jangan risau ! Semuanya saya urus. Kerja awak kopipes dan belajar je slow slow. Biarla lambat tapi pasti berjaya ❤️
_
=======================
KELEBIHAN JOIN TEAM #RPC =======================
_
🧸 Online & Offline Training Bootcamp Marketing 2019
🧸 Mastery Agent Sistem Management
🧸 13 Channel Telegram Marketing
🧸 29 Ebook Marketing Proven dari
Pelbagai Sifu di Malaysia.
🧸 Di bawa ke Seminar Marketing Berbayar
Secara Percuma ( KPI )
🧸 Rewards Bercuti ke Oversea Serendah
Jualan 50 Botol sahaja
_
Paling penting, kalau dah join team saya. Sekiranya awak dah buat everything yang saya ajar tapi masih takda hasil. Saya akan bagi pengesahan
_
MONEYBACK GUARANTEE !
_
_
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung

" BILA BELAJAR DEPAN DEPAN TOPIK SUSAH PUN JADI MUDAH TUAN "
_
Mencari team yang penuh support dan ajar sampai anda betul betul boleh buat sales kaw kaw ? Ini kali pasti jadi. Jom ?
_
Jangan risau ! Semuanya saya urus. Kerja awak kopipes dan belajar je slow slow. Biarla lambat tapi pasti berjaya ❤️
_
=======================
KELEBIHAN JOIN TEAM #RPC =======================
_
🧸 Online & Offline Training Bootcamp Marketing 2019
🧸 Mastery Agent Sistem Management
🧸 13 Channel Telegram Marketing
🧸 29 Ebook Marketing Proven dari 
Pelbagai Sifu di Malaysia.
🧸 Di bawa ke Seminar Marketing Berbayar 
Secara Percuma ( KPI )
🧸 Rewards Bercuti ke Oversea Serendah 
Jualan 50 Botol sahaja 
_
Paling penting, kalau dah join team saya. Sekiranya awak dah buat everything yang saya ajar tapi masih takda hasil. Saya akan bagi pengesahan
_
MONEYBACK GUARANTEE !
_
_
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung
7 0 3 hours ago

.
Jangan takut untuk kena REJECT tau!
Jalan terus bila orang reject tu adalah satu proses pembelajaran untuk kita untuk brush up kan lagi kesalahan kita!
Yang penting jangan sesekali putus asa!
Orang berjaya pun pernah kena reject tau😉
Jadi apa ada hal👊👊👊
Jom kayuh laju-laju
💪💪💪💪🔥🔥🔥🔥
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9

.
Jangan takut untuk kena REJECT tau!
Jalan terus bila orang reject tu adalah satu proses pembelajaran untuk kita untuk brush up kan lagi kesalahan kita!
Yang penting jangan sesekali putus asa!
Orang berjaya pun pernah kena reject tau😉
Jadi apa ada hal👊👊👊
Jom kayuh laju-laju
💪💪💪💪🔥🔥🔥🔥
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive 
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
35 0 3 hours ago

.
Jangan takut untuk kena REJECT tau!
Jalan terus bila orang reject tu adalah satu proses pembelajaran untuk kita untuk brush up kan lagi kesalahan kita!
Yang penting jangan sesekali putus asa!
Orang berjaya pun pernah kena reject tau😉
Jadi apa ada hal👊👊👊
Jom kayuh laju-laju
💪💪💪💪🔥🔥🔥🔥
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9

.
Jangan takut untuk kena REJECT tau!
Jalan terus bila orang reject tu adalah satu proses pembelajaran untuk kita untuk brush up kan lagi kesalahan kita!
Yang penting jangan sesekali putus asa!
Orang berjaya pun pernah kena reject tau😉
Jadi apa ada hal👊👊👊
Jom kayuh laju-laju
💪💪💪💪🔥🔥🔥🔥
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive 
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
45 4 3 hours ago

"Di mana level ilmu kita akan menentukan di mana level pendapatan kita."
.
Nak tahu kunci-kunci keberkatan hidup? .
Pastikan anda tonton perkongsian video pagi ini khas buat anda dan kongsikan SATU point yang anda dapat. .
Kongsikan juga ilmu ini kepada sahabat anda yang lain. Moga di hari Jumaat yang barakah ini akan membawa seribu keberkatan kepada kita. .
.
#TeamRichWorks
#SpontanAzizan
#KunciKeberkatan
#azizanosman
#nuh2019

"Di mana level ilmu kita akan menentukan di mana level pendapatan kita."
.
Nak tahu kunci-kunci keberkatan hidup? .
Pastikan anda tonton perkongsian video pagi ini khas buat anda dan kongsikan SATU point yang anda dapat. .
Kongsikan juga ilmu ini kepada sahabat anda yang lain. Moga di hari Jumaat yang barakah ini akan membawa seribu keberkatan kepada kita. .
.
#TeamRichWorks
#SpontanAzizan
#KunciKeberkatan
#azizanosman
#nuh2019
3 0 4 hours ago

1 UNIT UNTUNG RM50-RM90
Yang serius nak belajar bisnes dan nak bantu kewangan keluarga sahaja yang layak join !
.
Seius nak buat bisnes dengan PINKLADY?
.
JOIN MY TEAM SEKARANG!

atau tekan link wasap dibawah sekarang! 🤑

#gegarvaganza2019 #mentor7 #maharajalawak #melodi #hadiahperempuan #produkviral #putihmulus #gegarvaganza2019 #ramenmalaysia #tiktokviral #glowing #youngandglow #tipcantik #jerawat #jeragat #meletop #nuh2019 #kongsi #dramaspontan #superspontan #pulauperhentian #sepahtureunionlive

1 UNIT UNTUNG RM50-RM90 
Yang serius nak belajar bisnes dan nak bantu kewangan keluarga sahaja yang layak join !
.
Seius nak buat bisnes dengan PINKLADY?
.
JOIN MY TEAM SEKARANG!

atau tekan link wasap dibawah sekarang! 🤑

#gegarvaganza2019 #mentor7 #maharajalawak #melodi #hadiahperempuan #produkviral #putihmulus #gegarvaganza2019 #ramenmalaysia #tiktokviral #glowing #youngandglow #tipcantik #jerawat #jeragat #meletop #nuh2019 #kongsi #dramaspontan #superspontan #pulauperhentian #sepahtureunionlive
4 0 5 hours ago

1 UNIT UNTUNG RM50-RM90
Yang serius nak belajar bisnes dan nak bantu kewangan keluarga sahaja yang layak join !
.
Seius nak buat bisnes dengan PINKLADY?
.
JOIN MY TEAM SEKARANG!

atau tekan link wasap dibawah sekarang! 🤑

#gegarvaganza2019 #mentor7 #maharajalawak #melodi #hadiahperempuan #produkviral #putihmulus #gegarvaganza2019 #ramenmalaysia #tiktokviral #glowing #youngandglow #tipcantik #jerawat #jeragat #meletop #nuh2019 #kongsi #dramaspontan #superspontan #pulauperhentian #sepahtureunionlive

1 UNIT UNTUNG RM50-RM90 
Yang serius nak belajar bisnes dan nak bantu kewangan keluarga sahaja yang layak join !
.
Seius nak buat bisnes dengan PINKLADY?
.
JOIN MY TEAM SEKARANG!

atau tekan link wasap dibawah sekarang! 🤑

#gegarvaganza2019 #mentor7 #maharajalawak #melodi #hadiahperempuan #produkviral #putihmulus #gegarvaganza2019 #ramenmalaysia #tiktokviral #glowing #youngandglow #tipcantik #jerawat #jeragat #meletop #nuh2019 #kongsi #dramaspontan #superspontan #pulauperhentian #sepahtureunionlive
7 0 5 hours ago

Tengok latuu !

Tak sampai seminggu lagi launching, tiber dapat gambar si baby ni berkelah dekat air terjun 😆

Jauh benauu empunya tuan awak bawak pergi melancong.

Feeling semulajadi. Memang ngamm sangat dengan baby royal ni. Bahannya pun semulajadi ekstrak buah-buahan.❤️.. #RoyalWhiteBeauty
#CantikTanpaDerita
#cantiktanpaderita #nuh2019 #docazizanosman #gegarvaganza #hotfm #nakfakta #vitaminkulitburn #kayadanberjayaduniaakhirat #ubathilangparut #bebasjerawat #tolongdengar #kulitkusammalaysia #kulitkusamberminyak #rawatanresdung #resdungmujarab #nakkongsi #nakpesan #bisnesonline #Sifubads #bisnescikgu #nakbebel #nakpickupline #padu #nuh2019 #motifviral #tiktokmalaysia #dramaspontan

Tengok latuu !

Tak sampai seminggu lagi launching, tiber dapat gambar si baby ni berkelah dekat air terjun 😆

Jauh benauu empunya tuan awak bawak pergi melancong.

Feeling semulajadi. Memang ngamm sangat dengan baby royal ni. Bahannya pun semulajadi ekstrak buah-buahan.❤️.. #RoyalWhiteBeauty 
#CantikTanpaDerita
#cantiktanpaderita #nuh2019 #docazizanosman #gegarvaganza #hotfm #nakfakta #vitaminkulitburn #kayadanberjayaduniaakhirat #ubathilangparut #bebasjerawat #tolongdengar #kulitkusammalaysia #kulitkusamberminyak #rawatanresdung #resdungmujarab #nakkongsi #nakpesan #bisnesonline #Sifubads #bisnescikgu #nakbebel #nakpickupline #padu #nuh2019 #motifviral #tiktokmalaysia #dramaspontan
5 0 6 hours ago

#Repost @azizanosmanofficial (@get_repost)
・・・
Orang yang berjaya tidak akan sabotaj diri mereka! .
Ahaa.. nak tahu lanjut maksud di atas? .
Tonton sehingga habis video ini dan terus DM jika anda ingin dibimbing dalam bisnes. .
Mention sahabat baik anda agar sama-sama berjaya dalam bisnes. .
.
#TeamRichWorks
#SpontanAzizan
#100%Komitmen
#nuh2019
#azizanosman

#Repost @azizanosmanofficial (@get_repost)
・・・
Orang yang berjaya tidak akan sabotaj diri mereka! .
Ahaa.. nak tahu lanjut maksud di atas? .
Tonton sehingga habis video ini dan terus DM jika anda ingin dibimbing dalam bisnes. .
Mention sahabat baik anda agar sama-sama berjaya dalam bisnes. .
.
#TeamRichWorks
#SpontanAzizan
#100%Komitmen
#nuh2019
#azizanosman
9 0 6 hours ago

Salam Jumaat. Selamat pagi ❤
.
Reposted from @azizanosmanofficial (@get_regrann) - "Di mana level ilmu kita akan menentukan di mana level pendapatan kita."
.
Nak tahu kunci-kunci keberkatan hidup? .
Pastikan anda tonton perkongsian video pagi ini khas buat anda dan kongsikan SATU point yang anda dapat. .
Kongsikan juga ilmu ini kepada sahabat anda yang lain. Moga di hari Jumaat yang barakah ini akan membawa seribu keberkatan kepada kita. .
.
#TeamRichWorks
#SpontanAzizan
#KunciKeberkatan
#azizanosman
#nuh2019 - #regrann

Salam Jumaat. Selamat pagi ❤
.
Reposted from @azizanosmanofficial (@get_regrann) - "Di mana level ilmu kita akan menentukan di mana level pendapatan kita."
.
Nak tahu kunci-kunci keberkatan hidup? .
Pastikan anda tonton perkongsian video pagi ini khas buat anda dan kongsikan SATU point yang anda dapat. .
Kongsikan juga ilmu ini kepada sahabat anda yang lain. Moga di hari Jumaat yang barakah ini akan membawa seribu keberkatan kepada kita. .
.
#TeamRichWorks
#SpontanAzizan
#KunciKeberkatan
#azizanosman
#nuh2019 - #regrann
17 0 7 hours ago

"Tuhan mengikut sangkaan hambaNya..." Pernah dengar ayat ini?
.
Tonton perkongsian pagi ini dan tuliskan TIGA perkara yang anda syukuri dan telah capai pada bulan ini. .
Sebarkan ilmu ini kepada rakan-rakan sekeliling anda. Moga dapat berkat dan memberikan manfaat kepada mereka!
.
.
#TeamRichWorks
#SpontanAzizan
#TuhanMengikutSangkaanHambaNya
#nuh2019
#azizanosman
#cantikdenganiyda
#cantikdengansengaja
#cantikberhijab

"Tuhan mengikut sangkaan hambaNya..." Pernah dengar ayat ini?
.
Tonton perkongsian pagi ini dan tuliskan TIGA perkara yang anda syukuri dan telah capai pada bulan ini. .
Sebarkan ilmu ini kepada rakan-rakan sekeliling anda. Moga dapat berkat dan memberikan manfaat kepada mereka!
.
.
#TeamRichWorks
#SpontanAzizan
#TuhanMengikutSangkaanHambaNya
#nuh2019
#azizanosman
#cantikdenganiyda 
#cantikdengansengaja 
#cantikberhijab
17 0 8 hours ago

(Sedutan drpd KK12FM TalkShow: Make it Happen with BenUzair)
.
Sapa2 yg kenal@biasa follow abam, biasanya ini adalah standard 3 advice yg abam akan slalu share kt sapa2
.
Walaupun dlm slot ni lebih kpd utk the Class of 2019, tp ianya lebih berbentuk kpd Entrepreneurial advice.. 😁
.
P/s: ulangan penuh rakaman pada esok hari di KK12FM 89.5 jam 8.00am hingga 10.00am
.
#kk12fm #talkshow #makeithappen #makeithappenwithbenuzair #success #motivation #quote #dzulfikarothman #VR27 #thisisVR27 #classof2019 #financialgeniusgroup #fgg #fggprivatewealth #mmmdec2018 #mmmmac2019 #mmmnov2019 #nuh2019 #nuh2020 #nakubahhidup #nakubahhidup2020 #2020

(Sedutan drpd KK12FM TalkShow: Make it Happen with BenUzair)
.
Sapa2 yg kenal@biasa follow abam, biasanya ini adalah standard 3 advice yg abam akan slalu share kt sapa2
.
Walaupun dlm slot ni lebih kpd utk the Class of 2019, tp ianya lebih berbentuk kpd Entrepreneurial advice.. 😁
.
P/s: ulangan penuh rakaman pada esok hari di KK12FM 89.5 jam 8.00am hingga 10.00am
.
#kk12fm #talkshow #makeithappen #makeithappenwithbenuzair #success #motivation #quote #dzulfikarothman #VR27 #thisisVR27 #classof2019 #financialgeniusgroup #fgg #fggprivatewealth #mmmdec2018 #mmmmac2019 #mmmnov2019 #nuh2019 #nuh2020 #nakubahhidup #nakubahhidup2020 #2020
8 0 8 hours ago

"Di mana level ilmu kita akan menentukan di mana level pendapatan kita."
.
Nak tahu kunci-kunci keberkatan hidup? .
Pastikan anda tonton perkongsian video pagi ini khas buat anda dan kongsikan SATU point yang anda dapat. .
Kongsikan juga ilmu ini kepada sahabat anda yang lain. Moga di hari Jumaat yang barakah ini akan membawa seribu keberkatan kepada kita. .
.
#TeamRichWorks
#SpontanAzizan
#KunciKeberkatan
#azizanosman
#nuh2019

"Di mana level ilmu kita akan menentukan di mana level pendapatan kita."
.
Nak tahu kunci-kunci keberkatan hidup? .
Pastikan anda tonton perkongsian video pagi ini khas buat anda dan kongsikan SATU point yang anda dapat. .
Kongsikan juga ilmu ini kepada sahabat anda yang lain. Moga di hari Jumaat yang barakah ini akan membawa seribu keberkatan kepada kita. .
.
#TeamRichWorks
#SpontanAzizan
#KunciKeberkatan
#azizanosman
#nuh2019
971 26 8 hours ago

🔥22/11, 11 Pagi Jualan Panas (Percuma 3 Tapisan) HanFuRen Vakum UV Pembersihan Penghapusan Hama/Pepijat
👉Harga Asal: RM299
👉Harga Tawaran: RM138

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/goodsDetailNew?goodsId=10690&lang=en&bindType=2&shareCode=UTP9AF

Cadar tidak bersih selama 3 bulan mengumpul 6 juta hama/pepijat
Kulit anda akan berbahaya kepada mereka!
Sudah sampai masa untuk menghapuskan mereka! 👉Syorkan anda vakum pembersihan hama/pepijat
👊Membuang mereka secara selamat dan segera
🙏Penyelesaian terbaik untuk mengatasi isu hama/pepijat daripada keringkan cadar anda di matahari
🙉Ringan dan mudah untuk pegang dengan satu tangan
😈Menghapuskan hama/pepijat dengan haba ultra dan 3 helai penapisan
.
Cerita pasai Shoping ni.. Sampai esok x habih... Bila Shoping dapat voucher💷... Cash💲💸 dapat komisennnnn🎉🎉
Kongsi sama sama... 📲📲0172292984 ~ Khaz
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9

🔥22/11, 11 Pagi Jualan Panas (Percuma 3 Tapisan) HanFuRen Vakum UV Pembersihan Penghapusan Hama/Pepijat
👉Harga Asal: RM299
👉Harga Tawaran: RM138

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/goodsDetailNew?goodsId=10690&lang=en&bindType=2&shareCode=UTP9AF

Cadar tidak bersih selama 3 bulan mengumpul 6 juta hama/pepijat
Kulit anda akan berbahaya kepada mereka!
Sudah sampai masa untuk menghapuskan mereka! 👉Syorkan anda vakum pembersihan hama/pepijat
👊Membuang mereka secara selamat dan segera
🙏Penyelesaian terbaik untuk mengatasi isu hama/pepijat daripada keringkan cadar anda di matahari
🙉Ringan dan mudah untuk pegang dengan satu tangan
😈Menghapuskan hama/pepijat dengan haba ultra dan 3 helai penapisan
.
Cerita pasai Shoping ni.. Sampai esok x habih... Bila Shoping dapat voucher💷... Cash💲💸 dapat komisennnnn🎉🎉
Kongsi sama sama... 📲📲0172292984 ~ Khaz
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
1 0 16 hours ago

🔥22/11, 11 Pagi Jualan Panas (Percuma 3 Tapisan) HanFuRen Vakum UV Pembersihan Penghapusan Hama/Pepijat
👉Harga Asal: RM299
👉Harga Tawaran: RM138

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/goodsDetailNew?goodsId=10690&lang=en&bindType=2&shareCode=UTP9AF

Cadar tidak bersih selama 3 bulan mengumpul 6 juta hama/pepijat
Kulit anda akan berbahaya kepada mereka!
Sudah sampai masa untuk menghapuskan mereka! 👉Syorkan anda vakum pembersihan hama/pepijat
👊Membuang mereka secara selamat dan segera
🙏Penyelesaian terbaik untuk mengatasi isu hama/pepijat daripada keringkan cadar anda di matahari
🙉Ringan dan mudah untuk pegang dengan satu tangan
😈Menghapuskan hama/pepijat dengan haba ultra dan 3 helai penapisan
.
Cerita pasai Shoping ni.. Sampai esok x habih... Bila Shoping dapat voucher💷... Cash💲💸 dapat komisennnnn🎉🎉
Kongsi sama sama... 📲📲0172292984 ~ Khaz
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9

🔥22/11, 11 Pagi Jualan Panas (Percuma 3 Tapisan) HanFuRen Vakum UV Pembersihan Penghapusan Hama/Pepijat
👉Harga Asal: RM299
👉Harga Tawaran: RM138

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/goodsDetailNew?goodsId=10690&lang=en&bindType=2&shareCode=UTP9AF

Cadar tidak bersih selama 3 bulan mengumpul 6 juta hama/pepijat
Kulit anda akan berbahaya kepada mereka!
Sudah sampai masa untuk menghapuskan mereka! 👉Syorkan anda vakum pembersihan hama/pepijat
👊Membuang mereka secara selamat dan segera
🙏Penyelesaian terbaik untuk mengatasi isu hama/pepijat daripada keringkan cadar anda di matahari
🙉Ringan dan mudah untuk pegang dengan satu tangan
😈Menghapuskan hama/pepijat dengan haba ultra dan 3 helai penapisan
.
Cerita pasai Shoping ni.. Sampai esok x habih... Bila Shoping dapat voucher💷... Cash💲💸 dapat komisennnnn🎉🎉
Kongsi sama sama... 📲📲0172292984 ~ Khaz
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
1 0 16 hours ago

🔥22/11, 11 Pagi Jualan Panas (Percuma 3 Tapisan) HanFuRen Vakum UV Pembersihan Penghapusan Hama/Pepijat
👉Harga Asal: RM299
👉Harga Tawaran: RM138

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/goodsDetailNew?goodsId=10690&lang=en&bindType=2&shareCode=UTP9AF

Cadar tidak bersih selama 3 bulan mengumpul 6 juta hama/pepijat
Kulit anda akan berbahaya kepada mereka!
Sudah sampai masa untuk menghapuskan mereka! 👉Syorkan anda vakum pembersihan hama/pepijat
👊Membuang mereka secara selamat dan segera
🙏Penyelesaian terbaik untuk mengatasi isu hama/pepijat daripada keringkan cadar anda di matahari
🙉Ringan dan mudah untuk pegang dengan satu tangan
😈Menghapuskan hama/pepijat dengan haba ultra dan 3 helai penapisan
.
Cerita pasai Shoping ni.. Sampai esok x habih... Bila Shoping dapat voucher💷... Cash💲💸 dapat komisennnnn🎉🎉
Kongsi sama sama... 📲📲0172292984 ~ Khaz
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9

🔥22/11, 11 Pagi Jualan Panas (Percuma 3 Tapisan) HanFuRen Vakum UV Pembersihan Penghapusan Hama/Pepijat
👉Harga Asal: RM299
👉Harga Tawaran: RM138

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/goodsDetailNew?goodsId=10690&lang=en&bindType=2&shareCode=UTP9AF

Cadar tidak bersih selama 3 bulan mengumpul 6 juta hama/pepijat
Kulit anda akan berbahaya kepada mereka!
Sudah sampai masa untuk menghapuskan mereka! 👉Syorkan anda vakum pembersihan hama/pepijat
👊Membuang mereka secara selamat dan segera
🙏Penyelesaian terbaik untuk mengatasi isu hama/pepijat daripada keringkan cadar anda di matahari
🙉Ringan dan mudah untuk pegang dengan satu tangan
😈Menghapuskan hama/pepijat dengan haba ultra dan 3 helai penapisan
.
Cerita pasai Shoping ni.. Sampai esok x habih... Bila Shoping dapat voucher💷... Cash💲💸 dapat komisennnnn🎉🎉
Kongsi sama sama... 📲📲0172292984 ~ Khaz
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
0 0 16 hours ago

Only for RM139.90 ❗️
.
.
Cerita pasai Shoping ni.. Sampai esok x habih... Bila Shoping dapat voucher💷... Cash💲💸 dapat komisennnnn🎉🎉
Kongsi sama sama... 📲📲0172292984 ~ Khaz

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/goodsDetailNew?goodsId=10830&lang=en&bindType=2&shareCode=UTP9AF
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9

Only for RM139.90 ❗️
.
.
Cerita pasai Shoping ni.. Sampai esok x habih... Bila Shoping dapat voucher💷... Cash💲💸 dapat komisennnnn🎉🎉
Kongsi sama sama... 📲📲0172292984 ~ Khaz

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/goodsDetailNew?goodsId=10830&lang=en&bindType=2&shareCode=UTP9AF
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
0 0 16 hours ago

Only for RM139.90 ❗️
.
.
Cerita pasai Shoping ni.. Sampai esok x habih... Bila Shoping dapat voucher💷... Cash💲💸 dapat komisennnnn🎉🎉
Kongsi sama sama... 📲📲0172292984 ~ Khaz

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/goodsDetailNew?goodsId=10830&lang=en&bindType=2&shareCode=UTP9AF
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9

Only for RM139.90 ❗️
.
.
Cerita pasai Shoping ni.. Sampai esok x habih... Bila Shoping dapat voucher💷... Cash💲💸 dapat komisennnnn🎉🎉
Kongsi sama sama... 📲📲0172292984 ~ Khaz

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/goodsDetailNew?goodsId=10830&lang=en&bindType=2&shareCode=UTP9AF
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
0 0 16 hours ago

Only for RM139.90 ❗️
.
.
Cerita pasai Shoping ni.. Sampai esok x habih... Bila Shoping dapat voucher💷... Cash💲💸 dapat komisennnnn🎉🎉
Kongsi sama sama... 📲📲0172292984 ~ Khaz

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/goodsDetailNew?goodsId=10830&lang=en&bindType=2&shareCode=UTP9AF
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9

Only for RM139.90 ❗️
.
.
Cerita pasai Shoping ni.. Sampai esok x habih... Bila Shoping dapat voucher💷... Cash💲💸 dapat komisennnnn🎉🎉
Kongsi sama sama... 📲📲0172292984 ~ Khaz

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/goodsDetailNew?goodsId=10830&lang=en&bindType=2&shareCode=UTP9AF
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
0 0 16 hours ago

Apa itu social ecommerce fingo ? .
.
Macam awak buka fb ... Update status.
Disebabkan Khaz VIP PS dalam fingo . Khaz boleh lihat harga offer hot sale. Flash sale . Untuk tahu produk harga VIP Dan cash back!
.
.
Di sebabkan akaun Khaz link sharing banyak download . Ramai shopper beli dari link yang Khaz sebarkan . Khaz dapat sedikit komisen dari pembelian orang ...
.
.
Company bijak . .
.
Buat profit sharing dengan user yang just promote atas talian . Company boleh buat offer menarik Dan tidak gunakan Kos pengiklanan berbayar untuk berada dalam pasaran ... .
.
Awak Tak nampak lagi .. tak apa Beli je harga murah tu setiap bagi update offer hot sale pukul 11 pagi.. .
.
Klik Link untuk join👇
.
.

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/shareInvite?shareCode=UTP9AF&lang=en

dalam IG tak boleh nak klik link macam diFB

nak tahu jom:
.
IG: @shopping_harga_kilang
WA: 0172292984
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9

Apa itu social ecommerce fingo ? .
.
Macam awak buka fb ... Update status.
Disebabkan Khaz VIP PS dalam fingo . Khaz boleh lihat harga offer hot sale. Flash sale . Untuk tahu produk harga VIP Dan cash back!
.
.
Di sebabkan akaun Khaz link sharing banyak download . Ramai shopper beli dari link yang Khaz sebarkan . Khaz dapat sedikit komisen dari pembelian orang ...
.
.
Company bijak . .
.
Buat profit sharing dengan user yang just promote atas talian . Company boleh buat offer menarik Dan tidak gunakan Kos pengiklanan berbayar untuk berada dalam pasaran ... .
.
Awak Tak nampak lagi .. tak apa Beli je harga murah tu setiap bagi update offer hot sale pukul 11 pagi.. .
.
Klik Link untuk join👇
.
.

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/shareInvite?shareCode=UTP9AF&lang=en

dalam IG tak boleh nak klik link macam diFB

nak tahu jom:
.
IG: @shopping_harga_kilang
WA: 0172292984
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
1 0 16 hours ago

Apa itu social ecommerce fingo ? .
.
Macam awak buka fb ... Update status.
Disebabkan Khaz VIP PS dalam fingo . Khaz boleh lihat harga offer hot sale. Flash sale . Untuk tahu produk harga VIP Dan cash back!
.
.
Di sebabkan akaun Khaz link sharing banyak download . Ramai shopper beli dari link yang Khaz sebarkan . Khaz dapat sedikit komisen dari pembelian orang ...
.
.
Company bijak . .
.
Buat profit sharing dengan user yang just promote atas talian . Company boleh buat offer menarik Dan tidak gunakan Kos pengiklanan berbayar untuk berada dalam pasaran ... .
.
Awak Tak nampak lagi .. tak apa Beli je harga murah tu setiap bagi update offer hot sale pukul 11 pagi.. .
.
Klik Link untuk join👇
.
.

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/shareInvite?shareCode=UTP9AF&lang=en

dalam IG tak boleh nak klik link macam diFB

nak tahu jom:
.
IG: @shopping_harga_kilang
WA: 0172292984
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9

Apa itu social ecommerce fingo ? .
.
Macam awak buka fb ... Update status.
Disebabkan Khaz VIP PS dalam fingo . Khaz boleh lihat harga offer hot sale. Flash sale . Untuk tahu produk harga VIP Dan cash back!
.
.
Di sebabkan akaun Khaz link sharing banyak download . Ramai shopper beli dari link yang Khaz sebarkan . Khaz dapat sedikit komisen dari pembelian orang ...
.
.
Company bijak . .
.
Buat profit sharing dengan user yang just promote atas talian . Company boleh buat offer menarik Dan tidak gunakan Kos pengiklanan berbayar untuk berada dalam pasaran ... .
.
Awak Tak nampak lagi .. tak apa Beli je harga murah tu setiap bagi update offer hot sale pukul 11 pagi.. .
.
Klik Link untuk join👇
.
.

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/shareInvite?shareCode=UTP9AF&lang=en

dalam IG tak boleh nak klik link macam diFB

nak tahu jom:
.
IG: @shopping_harga_kilang
WA: 0172292984
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
0 0 16 hours ago

Apa itu social ecommerce fingo ? .
.
Macam awak buka fb ... Update status.
Disebabkan Khaz VIP PS dalam fingo . Khaz boleh lihat harga offer hot sale. Flash sale . Untuk tahu produk harga VIP Dan cash back!
.
.
Di sebabkan akaun Khaz link sharing banyak download . Ramai shopper beli dari link yang Khaz sebarkan . Khaz dapat sedikit komisen dari pembelian orang ...
.
.
Company bijak . .
.
Buat profit sharing dengan user yang just promote atas talian . Company boleh buat offer menarik Dan tidak gunakan Kos pengiklanan berbayar untuk berada dalam pasaran ... .
.
Awak Tak nampak lagi .. tak apa Beli je harga murah tu setiap bagi update offer hot sale pukul 11 pagi.. .
.
Klik Link untuk join👇
.
.

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/shareInvite?shareCode=UTP9AF&lang=en

dalam IG tak boleh nak klik link macam diFB

nak tahu jom:
.
IG: @shopping_harga_kilang
WA: 0172292984
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9

Apa itu social ecommerce fingo ? .
.
Macam awak buka fb ... Update status.
Disebabkan Khaz VIP PS dalam fingo . Khaz boleh lihat harga offer hot sale. Flash sale . Untuk tahu produk harga VIP Dan cash back!
.
.
Di sebabkan akaun Khaz link sharing banyak download . Ramai shopper beli dari link yang Khaz sebarkan . Khaz dapat sedikit komisen dari pembelian orang ...
.
.
Company bijak . .
.
Buat profit sharing dengan user yang just promote atas talian . Company boleh buat offer menarik Dan tidak gunakan Kos pengiklanan berbayar untuk berada dalam pasaran ... .
.
Awak Tak nampak lagi .. tak apa Beli je harga murah tu setiap bagi update offer hot sale pukul 11 pagi.. .
.
Klik Link untuk join👇
.
.

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/shareInvite?shareCode=UTP9AF&lang=en

dalam IG tak boleh nak klik link macam diFB

nak tahu jom:
.
IG: @shopping_harga_kilang
WA: 0172292984
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
1 0 16 hours ago

Apa itu social ecommerce fingo ? .
.
Macam awak buka fb ... Update status.
Disebabkan Khaz VIP PS dalam fingo . Khaz boleh lihat harga offer hot sale. Flash sale . Untuk tahu produk harga VIP Dan cash back!
.
.
Di sebabkan akaun Khaz link sharing banyak download . Ramai shopper beli dari link yang Khaz sebarkan . Khaz dapat sedikit komisen dari pembelian orang ...
.
.
Company bijak . .
.
Buat profit sharing dengan user yang just promote atas talian . Company boleh buat offer menarik Dan tidak gunakan Kos pengiklanan berbayar untuk berada dalam pasaran ... .
.
Awak Tak nampak lagi .. tak apa Beli je harga murah tu setiap bagi update offer hot sale pukul 11 pagi.. .
.
Klik Link untuk join👇
.
.

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/shareInvite?shareCode=UTP9AF&lang=en

dalam IG tak boleh nak klik link macam diFB

nak tahu jom:
.
IG: @shopping_harga_kilang
WA: 0172292984
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9

Apa itu social ecommerce fingo ? .
.
Macam awak buka fb ... Update status.
Disebabkan Khaz VIP PS dalam fingo . Khaz boleh lihat harga offer hot sale. Flash sale . Untuk tahu produk harga VIP Dan cash back!
.
.
Di sebabkan akaun Khaz link sharing banyak download . Ramai shopper beli dari link yang Khaz sebarkan . Khaz dapat sedikit komisen dari pembelian orang ...
.
.
Company bijak . .
.
Buat profit sharing dengan user yang just promote atas talian . Company boleh buat offer menarik Dan tidak gunakan Kos pengiklanan berbayar untuk berada dalam pasaran ... .
.
Awak Tak nampak lagi .. tak apa Beli je harga murah tu setiap bagi update offer hot sale pukul 11 pagi.. .
.
Klik Link untuk join👇
.
.

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/shareInvite?shareCode=UTP9AF&lang=en

dalam IG tak boleh nak klik link macam diFB

nak tahu jom:
.
IG: @shopping_harga_kilang
WA: 0172292984
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
1 0 16 hours ago

Apa itu social ecommerce fingo ? .
.
Macam awak buka fb ... Update status.
Disebabkan Khaz VIP PS dalam fingo . Khaz boleh lihat harga offer hot sale. Flash sale . Untuk tahu produk harga VIP Dan cash back!
.
.
Di sebabkan akaun Khaz link sharing banyak download . Ramai shopper beli dari link yang Khaz sebarkan . Khaz dapat sedikit komisen dari pembelian orang ...
.
.
Company bijak . .
.
Buat profit sharing dengan user yang just promote atas talian . Company boleh buat offer menarik Dan tidak gunakan Kos pengiklanan berbayar untuk berada dalam pasaran ... .
.
Awak Tak nampak lagi .. tak apa Beli je harga murah tu setiap bagi update offer hot sale pukul 11 pagi.. .
.
Klik Link untuk join👇
.
.

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/shareInvite?shareCode=UTP9AF&lang=en

dalam IG tak boleh nak klik link macam diFB

nak tahu jom:
.
IG: @shopping_harga_kilang
WA: 0172292984
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9

Apa itu social ecommerce fingo ? .
.
Macam awak buka fb ... Update status.
Disebabkan Khaz VIP PS dalam fingo . Khaz boleh lihat harga offer hot sale. Flash sale . Untuk tahu produk harga VIP Dan cash back!
.
.
Di sebabkan akaun Khaz link sharing banyak download . Ramai shopper beli dari link yang Khaz sebarkan . Khaz dapat sedikit komisen dari pembelian orang ...
.
.
Company bijak . .
.
Buat profit sharing dengan user yang just promote atas talian . Company boleh buat offer menarik Dan tidak gunakan Kos pengiklanan berbayar untuk berada dalam pasaran ... .
.
Awak Tak nampak lagi .. tak apa Beli je harga murah tu setiap bagi update offer hot sale pukul 11 pagi.. .
.
Klik Link untuk join👇
.
.

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/shareInvite?shareCode=UTP9AF&lang=en

dalam IG tak boleh nak klik link macam diFB

nak tahu jom:
.
IG: @shopping_harga_kilang
WA: 0172292984
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
0 0 17 hours ago

Apa itu social ecommerce fingo ? .
.
Macam awak buka fb ... Update status.
Disebabkan Khaz VIP PS dalam fingo . Khaz boleh lihat harga offer hot sale. Flash sale . Untuk tahu produk harga VIP Dan cash back!
.
.
Di sebabkan akaun Khaz link sharing banyak download . Ramai shopper beli dari link yang Khaz sebarkan . Khaz dapat sedikit komisen dari pembelian orang ...
.
.
Company bijak . .
.
Buat profit sharing dengan user yang just promote atas talian . Company boleh buat offer menarik Dan tidak gunakan Kos pengiklanan berbayar untuk berada dalam pasaran ... .
.
Awak Tak nampak lagi .. tak apa Beli je harga murah tu setiap bagi update offer hot sale pukul 11 pagi.. .
.
Klik Link untuk join👇
.
.

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/shareInvite?shareCode=UTP9AF&lang=en

dalam IG tak boleh nak klik link macam diFB

nak tahu jom:
.
IG: @shopping_harga_kilang
WA: 0172292984
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9

Apa itu social ecommerce fingo ? .
.
Macam awak buka fb ... Update status.
Disebabkan Khaz VIP PS dalam fingo . Khaz boleh lihat harga offer hot sale. Flash sale . Untuk tahu produk harga VIP Dan cash back!
.
.
Di sebabkan akaun Khaz link sharing banyak download . Ramai shopper beli dari link yang Khaz sebarkan . Khaz dapat sedikit komisen dari pembelian orang ...
.
.
Company bijak . .
.
Buat profit sharing dengan user yang just promote atas talian . Company boleh buat offer menarik Dan tidak gunakan Kos pengiklanan berbayar untuk berada dalam pasaran ... .
.
Awak Tak nampak lagi .. tak apa Beli je harga murah tu setiap bagi update offer hot sale pukul 11 pagi.. .
.
Klik Link untuk join👇
.
.

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/shareInvite?shareCode=UTP9AF&lang=en

dalam IG tak boleh nak klik link macam diFB

nak tahu jom:
.
IG: @shopping_harga_kilang
WA: 0172292984
.
.
#nuh2019
#nakubahhidup
#realitiimpianwanita
#malaysianinperth
#MaalHijrah
#azizanosman
#spontanazizan
#switch
#impian
#royalbrunei
#bruneiadvert
#bruneidarussalam
#najibassadok
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
0 0 17 hours ago

" PELUANG DAH BANYAK KALI SAMPAI TAPI SAYANGNYA KITA TAK BERADA DI ALAMAT TERSEBUT "
_
Mencari team yang penuh support dan ajar sampai betul betul boleh buat sales kaw kaw ? Ini kali pasti jadi. Jom ?
_
Jangan risau ! Semuanya saya urus. Kerja awak kopipes dan belajar je slow slow. Biarla lambat tapi pasti berjaya ❤️
_
=======================
KELEBIHAN JOIN TEAM #RPC =======================
_
🧸 Online & Offline Training Bootcamp Marketing 2019
🧸 Mastery Agent Sistem Management
🧸 13 Channel Telegram Marketing
🧸 29 Ebook Marketing Proven dari
Pelbagai Sifu di Malaysia.
🧸 Di bawa ke Seminar Marketing Berbayar
Secara Percuma ( KPI )
🧸 Rewards Bercuti ke Oversea Serendah
Jualan 50 Botol sahaja
_
Paling penting, kalau dah join team saya. Sekiranya awak dah buat everything yang saya ajar tapi masih takda hasil. Saya akan bagi pengesahan
_
MONEYBACK GUARANTEE !
_
_
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung

" PELUANG DAH BANYAK KALI SAMPAI TAPI SAYANGNYA KITA TAK BERADA DI ALAMAT TERSEBUT "
_
Mencari team yang penuh support dan ajar sampai betul betul boleh buat sales kaw kaw ? Ini kali pasti jadi. Jom ?
_
Jangan risau ! Semuanya saya urus. Kerja awak kopipes dan belajar je slow slow. Biarla lambat tapi pasti berjaya ❤️
_
=======================
KELEBIHAN JOIN TEAM #RPC =======================
_
🧸 Online & Offline Training Bootcamp Marketing 2019
🧸 Mastery Agent Sistem Management
🧸 13 Channel Telegram Marketing
🧸 29 Ebook Marketing Proven dari 
Pelbagai Sifu di Malaysia.
🧸 Di bawa ke Seminar Marketing Berbayar 
Secara Percuma ( KPI )
🧸 Rewards Bercuti ke Oversea Serendah 
Jualan 50 Botol sahaja 
_
Paling penting, kalau dah join team saya. Sekiranya awak dah buat everything yang saya ajar tapi masih takda hasil. Saya akan bagi pengesahan
_
MONEYBACK GUARANTEE !
_
_
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung
10 0 18 hours ago

macam ni lah bila produk berkesan & meletop d pasaran kini ❗dah macam ni order setiap pagi . pagi tau. belum lg sehari🤪🤪 rm350 pun org sentiasa repeat order 💕ade yg ansuran punnn kmi terima nak cepat dapat pinklady cashh terus yaa😚😚 #gegarvaganza2019 #mentor7 #maharajalawak #melodi #hadiahperempuan #produkviral #putihmulus #gegarvaganza2019 #ramenmalaysia #tiktokviral #glowing #youngandglow #tipcantik #jerawat #jeragat #meletop #nuh2019 #kongsi #dramaspontan #superspontan #pulauperhentian #sepahtureunionlive

macam ni lah bila produk berkesan & meletop d pasaran kini ❗dah macam ni order setiap pagi . pagi tau.  belum lg sehari🤪🤪 rm350 pun org sentiasa repeat order 💕ade yg ansuran punnn kmi terima nak cepat dapat pinklady cashh terus yaa😚😚 #gegarvaganza2019 #mentor7 #maharajalawak #melodi #hadiahperempuan #produkviral #putihmulus #gegarvaganza2019 #ramenmalaysia #tiktokviral #glowing #youngandglow #tipcantik #jerawat #jeragat #meletop #nuh2019 #kongsi #dramaspontan #superspontan #pulauperhentian #sepahtureunionlive
6 0 21 November, 2019

Top #nuh2019 posts

“Jangan dengki knp orang lain boleh dapat lebih daripada kita” Tanya diri sendiri sebab apa kita tak dapat. 😘 #nuh2019 #richworks

“Jangan dengki knp orang lain boleh dapat lebih daripada kita” Tanya diri sendiri sebab apa kita tak dapat. 😘 #nuh2019 #richworks
8,086 50 30 August, 2019

"Tuhan mengikut sangkaan hambaNya..." Pernah dengar ayat ini?
.
Tonton perkongsian pagi ini dan tuliskan TIGA perkara yang anda syukuri dan telah capai pada bulan ini. .
Sebarkan ilmu ini kepada rakan-rakan sekeliling anda. Moga dapat berkat dan memberikan manfaat kepada mereka!
.
.
#TeamRichWorks
#SpontanAzizan
#TuhanMengikutSangkaanHambaNya
#nuh2019
#azizanosman

"Tuhan mengikut sangkaan hambaNya..." Pernah dengar ayat ini?
.
Tonton perkongsian pagi ini dan tuliskan TIGA perkara yang anda syukuri dan telah capai pada bulan ini. .
Sebarkan ilmu ini kepada rakan-rakan sekeliling anda. Moga dapat berkat dan memberikan manfaat kepada mereka!
.
.
#TeamRichWorks
#SpontanAzizan
#TuhanMengikutSangkaanHambaNya
#nuh2019
#azizanosman
1,390 45 17 November, 2019

Nakkan kejayaan dalam hidup is not easy, ia memerlukan proses dan masa yang lama tapi dgn sekadar keinginan utk berjaya tidak cukup, ia disempurnakan dengan Kawalan Emosi dan Tindakan yg luar biasa!...We very2 pround with ourself!...
.
hadirnya dalam kelas NUH ( NAK UBAH HIDUP) di guidekan oleh Azizan Osman memberi kitaorang dapat bukak mata dan mempunyai matlamat yg jelas, and he always cakap, ORANG YG BERJAYA MEMPUNYAI MATLAMAT YANG JELAS.
.
Sangat2 fun, bnyk bnda yg kami dapat... sangat2 berbaloi!... enviroment yg sangat2 positif! energy yang luar biasa!!! #nuh2019

Nakkan kejayaan dalam hidup is not easy, ia memerlukan proses dan masa yang lama tapi dgn sekadar keinginan utk berjaya tidak cukup, ia disempurnakan dengan Kawalan Emosi dan Tindakan yg luar biasa!...We very2 pround with ourself!...
.
hadirnya dalam kelas NUH ( NAK UBAH HIDUP) di guidekan oleh Azizan Osman memberi kitaorang dapat bukak mata dan mempunyai matlamat yg jelas, and he always cakap, ORANG YG BERJAYA MEMPUNYAI MATLAMAT YANG JELAS.
.
Sangat2 fun, bnyk bnda yg kami dapat... sangat2 berbaloi!... enviroment yg sangat2 positif! energy yang luar biasa!!! #nuh2019
1,875 16 4 September, 2019

Penting ke penting untuk anda ada ILMU dan MENTOR dalam menjalankan bisnes? Nak tahu jawapannya?
.
Tonton video #SpontanAzizan pagi ini dan tentukan sama ada anda mahu bertindak keluar dari kebiasaan atau anda hanya menunggu hasil yang berbeza tapi dengan tindakan yang sama. Fikir-fikirkan...
.
Jangan lupa tag rakan anda dan save video ini jika anda rasa ia memberikan manfaat dan ilmu yang berguna buat anda. .
.
#TeamRichWorks
#SpontanAzizan
#IlmuDanMentor
#nuh2019
#azizanosman

Penting ke penting untuk anda ada ILMU dan MENTOR dalam menjalankan bisnes? Nak tahu jawapannya?
.
Tonton video #SpontanAzizan pagi ini dan tentukan sama ada anda mahu bertindak keluar dari kebiasaan atau anda hanya menunggu hasil yang berbeza tapi dengan tindakan yang sama.  Fikir-fikirkan...
.
Jangan lupa tag rakan anda dan save video ini jika anda rasa ia memberikan manfaat dan ilmu yang berguna buat anda. .
.
#TeamRichWorks
#SpontanAzizan
#IlmuDanMentor
#nuh2019
#azizanosman
2,371 74 22 October, 2019

Nakkan kejayaan dalam hidup is not easy, ia memerlukan proses dan masa yang lama tapi dgn sekadar keinginan utk berjaya tidak cukup, ia disempurnakan dengan Kawalan Emosi dan Tindakan yg luar biasa!...We very2 pround with ourself!...
.
hadirnya dalam kelas NUH ( NAK UBAH HIDUP) di guidekan oleh Azizan Osman memberi kitaorang dapat bukak mata dan mempunyai matlamat yg jelas, and he always cakap, ORANG YG BERJAYA MEMPUNYAI MATLAMAT YANG JELAS.
.
Sangat2 fun, bnyk bnda yg kami dapat... sangat2 berbaloi!... enviroment yg sangat2 positif! energy yang luar biasa!!! #nuh2019

Nakkan kejayaan dalam hidup is not easy, ia memerlukan proses dan masa yang lama tapi dgn sekadar keinginan utk berjaya tidak cukup, ia disempurnakan dengan Kawalan Emosi dan Tindakan yg luar biasa!...We very2 pround with ourself!...
.
hadirnya dalam kelas NUH ( NAK UBAH HIDUP) di guidekan oleh Azizan Osman memberi kitaorang dapat bukak mata dan mempunyai matlamat yg jelas, and he always cakap, ORANG YG BERJAYA MEMPUNYAI MATLAMAT YANG JELAS.
.
Sangat2 fun, bnyk bnda yg kami dapat... sangat2 berbaloi!... enviroment yg sangat2 positif! energy yang luar biasa!!! #nuh2019
1,415 15 2 September, 2019

Biar hitam muka kerana panas matahari🌝 jangan hitam hati kerana hasrat dengki 🍂
#nuh2019

Biar hitam muka kerana panas matahari🌝 jangan hitam hati kerana hasrat dengki 🍂
#nuh2019
1,855 37 1 November, 2019

Takleh move on lagi dengan #NUH2019 nie sis.
.
Memang sesuatu lah stage yang RichWorks hidangkan kepada semua peserta. I sendiri rasakan program kali inilah "seminar konsert" yang paling epik yang pernah kami anjurkan selama satu dekad RichWorks.
.
Ucapan setinggi-tinggi terima kasih dan tahniah kepada semua yang terlibat.
.
#RichWorks

Takleh move on lagi dengan #NUH2019 nie sis.
.
Memang sesuatu lah stage yang RichWorks hidangkan kepada semua peserta. I sendiri rasakan program kali inilah "seminar konsert" yang paling epik yang pernah kami anjurkan selama satu dekad RichWorks.
.
Ucapan setinggi-tinggi terima kasih dan tahniah kepada semua yang terlibat.
.
#RichWorks
1,001 73 2 September, 2019

Pernah "lawan harga" dalam bisnes? Nak tahu di mana silapnya anda apabila lakukan perkara tersebut? .
Tonton video pagi ini dan tulis SATU learning point yang anda pelajari di ruang komen. .
Sebarkan kepada rakan-rakan anda dan orang lain juga agar sama-sama berkongsi ilmu percuma ini. Boleh boleh?
.
.
#TeamRichWorks
#SpontanAzizan
#KesilapanUsahawanPart6
#nuh2019
#azizanosman

Pernah "lawan harga" dalam bisnes? Nak tahu di mana silapnya anda apabila lakukan perkara tersebut? .
Tonton video pagi ini dan tulis SATU learning point yang anda pelajari di ruang komen. .
Sebarkan kepada rakan-rakan anda dan orang lain juga agar sama-sama berkongsi ilmu percuma ini. Boleh boleh?
.
.
#TeamRichWorks
#SpontanAzizan
#KesilapanUsahawanPart6
#nuh2019
#azizanosman
2,069 62 4 November, 2019

Hi all. Saje nak kongsi dengan followers Raf semua. From late 2005 till 2009, Raf belajar di University of Technology Sydney, Australia. I have a degree in Business and Sports Management. Balik jer from Sydney, Raf bekerja sambil buat MBA (twinning program with one University in London, UK). And I completed my MBA in 2013. 🎓💎

Tapi jujur Raf nak cakap ni, apa yang Raf belajar tentang business and marketing selama Raf buat Degree & MBA (6 years), TAK SAMA dengan apa yang Raf belajar dengan Doc @azizanosmanofficial baru2 ni. Biarpun Raf attended #NUH2019 untuk 3 hari sahaja, ilmu yang Doc Azizan kongsikan, ternyata memberi kesan yang sangat2 positive terhadap diri Raf dan @mawarashid. Berubah 360 darjah terus hidup kami. #MawaRaf jadi makin bersemangat nak jalankan business kami dengan cara yang betul dan effective. Doc pesan, “kita ni meniaga lah apa sahaja pun, bila berbekalkan dengan ILMU YANG BETUL, Insyaa’Allah kita akan berjaya.” Of course yang penting, usaha dan doa harus seiring 🤲🏽💯

Having said that, kami suami isteri ni sepakat untuk terus menghadiri class2 Doc @azizanosmanofficial in the future. Banyak lagi yang perlu #MawaRaf belajar untuk menjadi usahawan yang berjaya. And we choose Doc Azizan because kami yakin dengan Doc. We have faith in him and all his team in @richworks.goc. Terima kasih banyak Doc Azizan untuk segala ilmu yang Doc kongsikan ❤️ Terima kasih jugak sebab doakan kami usahawan2 kecil yang baru nak meniaga ni 😢 Semoga kita berjumpa lagi, Insyaa’Allah. Next class is “Zero to Million” ataupun ZTM pada 11-13 October ni. 🔥SWITCH🔥

@azizanosmanofficial @richworks.goc #NUH2019

Hi all. Saje nak kongsi dengan followers Raf semua. From late 2005 till 2009, Raf belajar di University of Technology Sydney, Australia. I have a degree in Business and Sports Management. Balik jer from Sydney, Raf bekerja sambil buat MBA (twinning program with one University in London, UK). And I completed my MBA in 2013. 🎓💎
•
Tapi jujur Raf nak cakap ni, apa yang Raf belajar tentang business and marketing selama Raf buat Degree & MBA (6 years), TAK SAMA dengan apa yang Raf belajar dengan Doc @azizanosmanofficial baru2 ni. Biarpun Raf attended #NUH2019 untuk 3 hari sahaja, ilmu yang Doc Azizan kongsikan, ternyata memberi kesan yang sangat2 positive terhadap diri Raf dan @mawarashid. Berubah 360 darjah terus hidup kami. #MawaRaf jadi makin bersemangat nak jalankan business kami dengan cara yang betul dan effective. Doc pesan, “kita ni meniaga lah apa sahaja pun, bila berbekalkan dengan ILMU YANG BETUL, Insyaa’Allah kita akan berjaya.” Of course yang penting, usaha dan doa harus seiring 🤲🏽💯
•
Having said that, kami suami isteri ni sepakat untuk terus menghadiri class2 Doc @azizanosmanofficial in the future. Banyak lagi yang perlu #MawaRaf belajar untuk menjadi usahawan yang berjaya. And we choose Doc Azizan because kami yakin dengan Doc. We have faith in him and all his team in @richworks.goc. Terima kasih banyak Doc Azizan untuk segala ilmu yang Doc kongsikan ❤️ Terima kasih jugak sebab doakan kami usahawan2 kecil yang baru nak meniaga ni 😢 Semoga kita berjumpa lagi, Insyaa’Allah. Next class is “Zero to Million” ataupun ZTM pada 11-13 October ni. 🔥SWITCH🔥
•
@azizanosmanofficial @richworks.goc #NUH2019
4,453 59 4 September, 2019