#numiserum Instagram Photos & Videos

numiserum - 16.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #numiserum and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
23 minutes
Average like
4.3
Average comment
0
Posts with video
9/36
Posts with photo
27/36

Hashtag Popularity

Patutlah tiap-tiap bulan wajib repeat order #serumsakti nii. Parut jerawat dia beransur hilang. Fuhh tengok skin dia tuu, makin lawaa sekarang kalah makcik bawang .

Tak silap saya ni dah masuk botol #numiserum kali kedua dia pakai. So ualls yang ada masalah macam sis ni, better jangan skip rutin harian pakai serum muka yapp .

Yang nak terus pinang boleh contact agent sah #fienabeauty okay 👌🏻 .

#testimoninumi #numiserum
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #sayajual #flawless #jerawathilang #jeragat #kulitlembut #berseri #putih #cerah #kulitkering #codmaran #codkuantan #codtemerloh #postageeveryday #fienabeauty__neeza #neezarangersquad #neezaempire

Patutlah tiap-tiap bulan wajib repeat order #serumsakti nii. Parut jerawat dia beransur hilang. Fuhh tengok skin dia tuu, makin lawaa sekarang kalah makcik bawang .

Tak silap saya ni dah masuk botol #numiserum kali kedua dia pakai. So ualls yang ada masalah macam sis ni, better jangan skip rutin harian pakai serum muka yapp .

Yang nak terus pinang boleh contact agent sah #fienabeauty okay 👌🏻 .

#testimoninumi #numiserum 
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum  #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #sayajual #flawless #jerawathilang #jeragat #kulitlembut #berseri #putih #cerah #kulitkering #codmaran #codkuantan #codtemerloh #postageeveryday #fienabeauty__neeza #neezarangersquad #neezaempire
2 0 5 hours ago

Patutlah tiap-tiap bulan wajib repeat order #serumsakti nii. Parut jerawat dia beransur hilang. Fuhh tengok skin dia tuu, makin lawaa sekarang kalah makcik bawang .

Tak silap saya ni dah masuk botol #numiserum kali kedua dia pakai. So ualls yang ada masalah macam sis ni, better jangan skip rutin harian pakai serum muka yapp .

Yang nak terus pinang boleh contact agent sah #fienabeauty okay 👌🏻 .

#testimoninumi #numiserum
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #sayajual #flawless #jerawathilang #jeragat #kulitlembut #berseri #putih #cerah #kulitkering #codmaran #codkuantan #codtemerloh #postageeveryday #fienabeauty__neeza #neezarangersquad #neezaempire

Patutlah tiap-tiap bulan wajib repeat order #serumsakti nii. Parut jerawat dia beransur hilang. Fuhh tengok skin dia tuu, makin lawaa sekarang kalah makcik bawang .

Tak silap saya ni dah masuk botol #numiserum kali kedua dia pakai. So ualls yang ada masalah macam sis ni, better jangan skip rutin harian pakai serum muka yapp .

Yang nak terus pinang boleh contact agent sah #fienabeauty okay 👌🏻 .

#testimoninumi #numiserum 
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum  #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #sayajual #flawless #jerawathilang #jeragat #kulitlembut #berseri #putih #cerah #kulitkering #codmaran #codkuantan #codtemerloh #postageeveryday #fienabeauty__neeza #neezarangersquad #neezaempire
0 0 5 hours ago

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty
3 0 5 hours ago

Ehemm awak tuu yer awak lah.. nak tahu tak saya sampai sekarang tak boleh nak baca satu benda nii..
.
Nak tahu tak apadia? .
Baca isi hati awak, bila nak pinang si #numiserum nii 🤭
#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin
#serumsakti #numiserum
#teamfienabeauty

Ehemm awak tuu yer awak lah.. nak tahu tak saya sampai sekarang tak boleh nak baca satu benda nii..
.
Nak tahu tak apadia? .
Baca isi hati awak, bila nak pinang si #numiserum nii 🤭 
#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin
#serumsakti #numiserum
#teamfienabeauty
2 0 7 hours ago

Seronoknya hari ni mood happy sangat, sebab kulit muka makin glowing macam permata swarovski terus menusuk menyilau ke hati 🤩
.
Pssstt, hari ni iolss nak share rahsia #NumiSerum macam mana nak dapat kulit sihat shantek berseri-seri macam pegi spa?🤣
.
Siapa nak tahu? Meh sis terangkan khas untuk chuolls.. Reply “NAK” kalau nak merisik khabar 😋

#numiserum
#numiserumkillerskin
#teamnumiserum
#teamfienabeauty

Seronoknya hari ni mood happy sangat, sebab kulit muka makin glowing macam permata swarovski terus menusuk menyilau ke hati 🤩
.
Pssstt, hari ni iolss nak share rahsia #NumiSerum macam mana nak dapat kulit sihat shantek berseri-seri macam pegi spa?🤣
.
Siapa nak tahu? Meh sis terangkan khas untuk chuolls.. Reply “NAK” kalau nak merisik khabar 😋

#numiserum
#numiserumkillerskin
#teamnumiserum
#teamfienabeauty
3 0 7 hours ago

"Dulu lain sekarang dah lain, makin berseri-seri pulak tu"
.
.
Rasanya kalau kena puji macam ni boleh senyum sampai ke telinga hasil dari #numiserum je.. dap dap dah siapppp 😋
.
.
#numiserumkillerskin #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty

"Dulu lain sekarang dah lain, makin berseri-seri pulak tu"
.
.
Rasanya kalau kena puji macam ni boleh senyum sampai ke telinga hasil dari #numiserum je.. dap dap dah siapppp 😋
.
.
#numiserumkillerskin #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty
3 0 7 hours ago

KELIRU TAKTAHU NAK PILIH YANG MANA SATU.?
.
.
Jangan pening dah gais fikir dengan masalah kulit yang melanda tu. Korang apply je #numiserum ni dah cantek 😘
.
Harga pon memang mampu milik jangan risau okay. Tunggu apa lagi? Cepat-cepat grab sekarang sebelum sakit kepala tu jadi migrain pulak 😋
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty

KELIRU TAKTAHU NAK PILIH YANG MANA SATU.?
.
.
Jangan pening dah gais fikir dengan masalah kulit yang melanda tu. Korang apply je #numiserum ni dah cantek 😘
.
Harga pon memang mampu milik jangan risau okay. Tunggu apa lagi? Cepat-cepat grab sekarang sebelum sakit kepala tu jadi migrain pulak 😋
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty
4 0 7 hours ago

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak payah risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak  payah  risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh
6 0 8 hours ago

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak payah risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak  payah  risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh
2 0 8 hours ago

Always the best Set Killer !!! 😘
.
.
U guys ada prob skin ?? Muka breakout teruk ? Jerwat sana sini ? Parut jerawat yang dah berkampung lama ? Pori terbuka ? Kulit berminyak ? Kulit kering ? uishhhhh teruknyaaa skin mcm tu kan , okey lets Neeza bantu u guys yang ada prob skin mcm tu dari sekarang ! .
.
Sampai bila nak malukan diri depan orang ramai dengan skin prob mcm tu 🤔 , Nak Neeza bantu u guys dari MALU NAK KELUAR kpd HARI2 RASA LAWA 😍 ? . .
.

Komen NAK sekarang !!
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN ,TEMERLOH & PASIR MAS
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
-
-

#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Always the best Set Killer !!! 😘
.
.
U guys ada prob skin ?? Muka breakout teruk ? Jerwat sana sini ? Parut jerawat yang dah berkampung lama ? Pori terbuka ? Kulit berminyak ? Kulit kering ? uishhhhh teruknyaaa skin mcm tu kan , okey lets Neeza bantu u guys yang ada prob skin mcm tu dari sekarang ! .
.
Sampai bila nak malukan diri depan orang ramai dengan skin prob mcm tu 🤔 , Nak Neeza bantu u guys dari MALU NAK KELUAR kpd HARI2 RASA LAWA 😍 ? . .
.

Komen NAK sekarang !!
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN ,TEMERLOH & PASIR MAS
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
-
-

#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
3 0 9 hours ago

Always the best Set Killer !!! 😘
.
.
U guys ada prob skin ?? Muka breakout teruk ? Jerwat sana sini ? Parut jerawat yang dah berkampung lama ? Pori terbuka ? Kulit berminyak ? Kulit kering ? uishhhhh teruknyaaa skin mcm tu kan , okey lets Neeza bantu u guys yang ada prob skin mcm tu dari sekarang ! .
.
Sampai bila nak malukan diri depan orang ramai dengan skin prob mcm tu 🤔 , Nak Neeza bantu u guys dari MALU NAK KELUAR kpd HARI2 RASA LAWA 😍 ? . .
.

Komen NAK sekarang !!
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN ,TEMERLOH & PASIR MAS
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
-
-

#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Always the best Set Killer !!! 😘
.
.
U guys ada prob skin ?? Muka breakout teruk ? Jerwat sana sini ? Parut jerawat yang dah berkampung lama ? Pori terbuka ? Kulit berminyak ? Kulit kering ? uishhhhh teruknyaaa skin mcm tu kan , okey lets Neeza bantu u guys yang ada prob skin mcm tu dari sekarang ! .
.
Sampai bila nak malukan diri depan orang ramai dengan skin prob mcm tu 🤔 , Nak Neeza bantu u guys dari MALU NAK KELUAR kpd HARI2 RASA LAWA 😍 ? . .
.

Komen NAK sekarang !!
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN ,TEMERLOH & PASIR MAS
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
-
-

#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
2 0 9 hours ago

Ofc la consume pss untuk kulit sihat & cantek ualls . Ada sesetengah orang 1 atau 2 box dah nampak kesan, and ada sesetengah orang jugak 3 atau 4 box baru nampak kesan, tapi yang paling penting kena lah minum air kosong banyak, sekurang kurang nya 3L sehari. And korang boleh tengok balik apa yang shira post punca punca supplement/jamu yang korang consume tak berkesan sebelum ni !!! .
.
.
#perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum #teamfaiziempire #jerantut #codjerantut #jengka

Ofc la consume pss untuk kulit sihat & cantek ualls . Ada sesetengah orang 1 atau 2 box dah nampak kesan, and ada sesetengah orang jugak 3 atau 4 box baru nampak kesan, tapi yang paling penting kena lah minum air kosong banyak, sekurang kurang nya 3L sehari. And korang boleh tengok balik apa yang shira post punca punca supplement/jamu yang korang consume tak berkesan sebelum ni !!! .
.
.
#perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum #teamfaiziempire #jerantut #codjerantut #jengka
20 0 10 hours ago

KELUAR RUMAH DENGAN MUKA LICINN CINGG😱
.
Nak keluar pergi kedai runcit pun kena make-up kan😂 sebab nak cover miss J punya fasal. Mana tahu takut terjumpa crush kann🙈. .
.
Sebelum tidur jangan lupa apply #numiserum dulu yee🥰. Baru la dapat yakinkan crush korang tu😝
.
.
#testimoninumiserum
#numiserumkillerskin

KELUAR RUMAH DENGAN MUKA LICINN CINGG😱
.
Nak keluar pergi kedai runcit pun kena make-up kan😂 sebab nak cover miss J punya fasal. Mana tahu takut terjumpa crush kann🙈. .
.
Sebelum tidur jangan lupa apply #numiserum dulu yee🥰. Baru la dapat yakinkan crush korang tu😝
.
.
#testimoninumiserum
#numiserumkillerskin
5 0 10 hours ago

JOM FLAWLESS KULIT MUKA BREAKOUT KORANG!!
.
.
Takpayah susah-susah pergi spa buat makan kos je gaiss.. Korang perlu amalkan #numiserum je gaiss dah dapat buat muka korang tu flawless giler.
.
.
Korang cuma perlu kemam-kemam je dah cantek 😝
.
#pssfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #teamfienabeauty www.wasap.my/60108966807

JOM FLAWLESS KULIT MUKA BREAKOUT KORANG!!
.
.
Takpayah susah-susah pergi spa buat makan kos je gaiss.. Korang perlu amalkan #numiserum je gaiss dah dapat buat muka korang tu flawless giler.
.
.
Korang cuma perlu kemam-kemam je dah cantek 😝
.
#pssfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #teamfienabeauty www.wasap.my/60108966807
5 0 10 hours ago

JOM FLAWLESS KULIT MUKA BREAKOUT KORANG!!
.
.
Takpayah susah-susah pergi spa buat makan kos je gaiss.. Korang perlu amalkan #numiserum je gaiss dah dapat buat muka korang tu flawless giler.
.
.
Korang cuma perlu kemam-kemam je dah cantek 😝
.
#pssfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #teamfienabeauty www.wasap.my/60108966807

JOM FLAWLESS KULIT MUKA BREAKOUT KORANG!!
.
.
Takpayah susah-susah pergi spa buat makan kos je gaiss.. Korang perlu amalkan #numiserum je gaiss dah dapat buat muka korang tu flawless giler.
.
.
Korang cuma perlu kemam-kemam je dah cantek 😝
.
#pssfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #teamfienabeauty www.wasap.my/60108966807
5 0 10 hours ago

JOM FLAWLESS KULIT MUKA BREAKOUT KORANG!!
.
.
Takpayah susah-susah pergi spa buat makan kos je gaiss.. Korang perlu amalkan #numiserum je gaiss dah dapat buat muka korang tu flawless giler.
.
.
Korang cuma perlu kemam-kemam je dah cantek 😝
.
#pssfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #teamfienabeauty www.wasap.my/60108966807

JOM FLAWLESS KULIT MUKA BREAKOUT KORANG!!
.
.
Takpayah susah-susah pergi spa buat makan kos je gaiss.. Korang perlu amalkan #numiserum je gaiss dah dapat buat muka korang tu flawless giler.
.
.
Korang cuma perlu kemam-kemam je dah cantek 😝
.
#pssfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #teamfienabeauty www.wasap.my/60108966807
5 0 10 hours ago

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan  #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin  #testimoninumiserum #numiserum  #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #Eiyfa_syaf
https://wa.me/601151266472

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum#numiserum #numiserumfienabeauty#teamfienabeauty#Eiyfa_syaf 
https://wa.me/601151266472
5 0 10 hours ago

TAKKAN PERNAH SAMA MACAM DULU!! Siapa yang apply #numiserum tu muka dia takkan sama macam dulu. Mesti akan ada kelainan😍

Tiba masa ualls kena ubah muka tu bertukar jadi gojesss😍. Jom tengok feedback hakak ni💥

#testimoninumiserum
#numiserumfienabeauty

TAKKAN PERNAH SAMA MACAM DULU!! Siapa yang apply #numiserum tu muka dia takkan sama macam dulu. Mesti akan ada kelainan😍

Tiba masa ualls kena ubah muka  tu bertukar jadi gojesss😍. Jom tengok feedback hakak ni💥

#testimoninumiserum
#numiserumfienabeauty
0 0 14 hours ago

TAKKAN PERNAH SAMA MACAM DULU!! Siapa yang apply #numiserum tu muka dia takkan sama macam dulu. Mesti akan ada kelainan😍

Tiba masa ualls kena ubah muka tu bertukar jadi gojesss🥰. Jom tengok feedback hakak ni💥

#testimoninumiserum
#numiserumfienabeauty

TAKKAN PERNAH SAMA MACAM DULU!! Siapa yang apply #numiserum tu muka dia takkan sama macam dulu. Mesti akan ada kelainan😍

Tiba masa ualls kena ubah muka  tu bertukar jadi gojesss🥰. Jom tengok feedback hakak ni💥

#testimoninumiserum
#numiserumfienabeauty
0 0 14 hours ago

KELUAR RUMAH DENGAN MUKA LICINN CINGG😱
.
Nak keluar pergi kedai runcit pun kena make-up kan😂 sebab nak cover miss J punya fasal. Mana tahu takut terjumpa crush kann🙈. .
.
Sebelum tidur jangan lupa apply #numiserum dulu yee🥰. Baru la dapat yakinkan crush korang tu😝
.
.
#testimoninumiserum
#numiserumkillerskin

KELUAR RUMAH DENGAN MUKA LICINN CINGG😱
.
Nak keluar pergi kedai runcit pun kena make-up kan😂 sebab nak cover miss J punya fasal. Mana tahu takut terjumpa crush kann🙈. .
.
Sebelum tidur jangan lupa apply #numiserum dulu yee🥰. Baru la dapat yakinkan crush korang tu😝
.
.
#testimoninumiserum
#numiserumkillerskin
2 0 14 hours ago

Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK" SEKARANG !!
0199839215 ( NEEZA )
.
.
.
satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK" SEKARANG !!
0199839215 ( NEEZA )
.
.
. 
satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
18 0 14 hours ago

Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK" SEKARANG !!
0199839215 ( NEEZA )
.
.
.
satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK" SEKARANG !!
0199839215 ( NEEZA )
.
.
. 
satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
8 0 14 hours ago

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty
1 0 14 hours ago

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty
6 0 14 hours ago

Bkn saya sorg jee cakap #numiserum ni baguihh, cik hadek manaih kitaa ni pun ckp taw, smoothh jee kulit mukaa pkaii numi serum.
.
Bkn tu jee bnykk lagi kelebihan numi serum jika awak2 menggunakan nyaa.
.
Nak taw details jom whatsap saya
011-26588437

Bkn saya sorg jee cakap #numiserum ni baguihh, cik hadek manaih kitaa ni pun ckp taw, smoothh jee kulit mukaa pkaii numi serum.
.
Bkn tu jee bnykk lagi kelebihan numi serum jika awak2 menggunakan nyaa.
.
Nak taw details jom whatsap saya
011-26588437
3 0 14 hours ago

Bkn saya sorg jee cakap #numiserum ni baguihh, cik hadek manaih kitaa ni pun ckp taw, smoothh jee kulit mukaa pkaii numi serum.
.
Bkn tu jee bnykk lagi kelebihan numi serum jika awak2 menggunakan nyaa.
.
Nak taw details jom whatsap saya
011-26588437

Bkn saya sorg jee cakap #numiserum ni baguihh, cik hadek manaih kitaa ni pun ckp taw, smoothh jee kulit mukaa pkaii numi serum.
.
Bkn tu jee bnykk lagi kelebihan numi serum jika awak2 menggunakan nyaa.
.
Nak taw details jom whatsap saya
011-26588437
5 0 14 hours ago

Bkn saya sorg jee cakap #numiserum ni baguihh, cik hadek manaih kitaa ni pun ckp taw, smoothh jee kulit mukaa pkaii numi serum.
.
Bkn tu jee bnykk lagi kelebihan numi serum jika awak2 menggunakan nyaa.
.
Nak taw details jom whatsap saya
011-26588437

Bkn saya sorg jee cakap #numiserum ni baguihh, cik hadek manaih kitaa ni pun ckp taw, smoothh jee kulit mukaa pkaii numi serum.
.
Bkn tu jee bnykk lagi kelebihan numi serum jika awak2 menggunakan nyaa.
.
Nak taw details jom whatsap saya
011-26588437
4 0 14 hours ago

PENTING KE SERUM NI? 🤔
.
.
Penting !! Sangat sangatlah penting gais.. sebabnya serum mengandungi bahan konsentrat yang tinggi dengan molekul yang kecil. .
.
Untuk pengetahuan ualls tekstur serum berupa gel yang sangat ringan dan cair menyebabkan serum lebih cepat menyerap ke dalam kulit sehingga lebih efektif dalam menangani masalah kulit dari lapisan dalam kulit. .
So, dipendekkan cerita korang wajib pakai serum especially serum #numiserum yg sesuai utk semua jenis kulit 😋
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #teameiyla

PENTING KE SERUM NI? 🤔
.
.
Penting !! Sangat sangatlah penting gais.. sebabnya serum mengandungi bahan konsentrat yang tinggi dengan molekul yang kecil. .
.
Untuk pengetahuan ualls tekstur serum berupa gel yang sangat ringan dan cair menyebabkan serum lebih cepat menyerap ke dalam kulit sehingga lebih efektif dalam menangani masalah kulit dari lapisan dalam kulit. .
So, dipendekkan cerita korang wajib pakai serum especially serum #numiserum yg sesuai utk semua jenis kulit 😋
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #teameiyla
0 0 15 hours ago

.
Seronoknya hari ni mood happy sangat, sebab kulit muka makin glowing macam permata swarovski terus menusuk menyilau ke hati 🤩
.
Pssstt, hari ni iolss nak share rahsia #NumiSerum macam mana nak dapat kulit sihat shantek berseri-seri macam pegi spa?🤣
.
Siapa nak tahu? Meh sis terangkan khas untuk chuolls.. Reply “NAK” kalau nak merisik khabar 😋
.
#numiserumkotabharu
#numiserumkb #numiserum
#numiserumkillerskin
#teamnumiserum
#teamfienabeauty

.
Seronoknya hari ni mood happy sangat, sebab kulit muka makin glowing macam permata swarovski terus menusuk menyilau ke hati 🤩
.
Pssstt, hari ni iolss nak share rahsia #NumiSerum macam mana nak dapat kulit sihat shantek berseri-seri macam pegi spa?🤣
.
Siapa nak tahu? Meh sis terangkan khas untuk chuolls.. Reply “NAK” kalau nak merisik khabar 😋
.
#numiserumkotabharu
#numiserumkb #numiserum
#numiserumkillerskin
#teamnumiserum
#teamfienabeauty
2 0 15 hours ago

seseorg wanita mesti nak kan kecantikan kan..
#numiserumfienabeauty
#numiserumkiller
#numiserum
#teamnumiserum
#teamfienabeauty

seseorg wanita mesti nak kan kecantikan kan..
#numiserumfienabeauty 
#numiserumkiller
#numiserum
#teamnumiserum
#teamfienabeauty
4 0 15 hours ago

LEGA BILA AMBIK PSS 😍

memang tak akan menyesal bila dah amalkan PSS ni . 😍
.
.
Pss ni boleh merawat kulit wajah uolss tau ... Kakjie tak tipu tau .😣 Bukan tu saja Pss boleh memutihkan satu badan tau 😍 tengok feedback cust kakjie ni mmg repeat order tiap2 bulan tau .
.
Cepat grab sekarang tekan je link ws dekat bio kakjie nanti trus sampai ke ws tau 😍 mudah sangat 😘 .
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#dylaberichlady #numiserum
#serumkiller
#serumsakti

LEGA BILA AMBIK PSS 😍

memang tak akan menyesal bila dah amalkan PSS ni . 😍
.
.
Pss ni boleh merawat kulit wajah uolss tau ... Kakjie tak tipu tau .😣 Bukan tu saja  Pss boleh memutihkan satu badan tau 😍 tengok feedback cust kakjie ni mmg repeat order tiap2 bulan tau .
.
Cepat grab sekarang tekan je link ws dekat bio kakjie nanti trus sampai ke ws tau 😍 mudah sangat 😘 .
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline 
#dylaberichlady #numiserum
#serumkiller
#serumsakti
2 0 15 hours ago

"Dulu lain sekarang dah lain, makin berseri-seri pulak tu"
.
.
Rasanya kalau kena puji macam ni boleh senyum sampai ke telinga hasil dari #numiserum je.. 😋
.
Nah ni kak muni belanja macam mana nak dap dap lepas tu dah siappp .
.
#numiserumkillerskin #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty

"Dulu lain sekarang dah lain, makin berseri-seri pulak tu"
.
.
Rasanya kalau kena puji macam ni boleh senyum sampai ke telinga hasil dari #numiserum je.. 😋
.
Nah ni kak muni belanja macam mana nak dap dap lepas tu dah siappp .
.
#numiserumkillerskin #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty
9 0 15 hours ago

Hai chuolss...harini sis nak belanja uall feedback salah sorang customer weolss 🔥🔥
.
.
Cik adek maneh kiter ni baru je apply 1botol #numiserum plus #satissoap tapi kesan dia memang halamak dengan korang sekali pun terpukau 😱
.
Kalau korang nak tahu serum ni boleh digunakan baik untuk si cantek mahupun si hensem 😋
.
.
#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty
#numiserum #satissoap
#teamfienabeautynumiserum

Hai chuolss...harini sis nak belanja uall feedback salah sorang customer weolss 🔥🔥
.
.
Cik adek maneh kiter ni baru je apply 1botol #numiserum plus #satissoap tapi kesan dia memang halamak dengan korang sekali pun terpukau 😱
.
Kalau korang nak tahu serum ni boleh digunakan baik untuk si cantek mahupun si hensem 😋
.
.
#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty 
#numiserum #satissoap
#teamfienabeautynumiserum
10 0 17 hours ago

Hanya konsisten #satissoap, #numiserum, #pss jew! Tak payah susah² nk cucuk bagai, dengan amalkan 3 saka nii dah dapat kulit mukaaa yang SuperBesttt tauu! Haaa ni bukan biashe² ni luar biashe gais😍. Semua wanita nak kulit muka bersih dan sihat kan? Haaa kalau nak kulit muka sihat dan bersih wajib grab 3 saka niii! Comfirn laaa repeat order 😘.

Hanya konsisten #satissoap, #numiserum, #pss jew! Tak payah susah² nk cucuk bagai, dengan amalkan 3 saka nii dah dapat kulit mukaaa yang SuperBesttt tauu! Haaa ni bukan biashe² ni luar biashe gais😍. Semua wanita nak kulit muka bersih dan sihat kan? Haaa kalau nak kulit muka sihat dan bersih wajib grab 3 saka niii! Comfirn laaa repeat order 😘.
3 0 18 hours ago

PENTING KE SERUM NI? 🤔
.
.
Penting !! Sangat sangatlah penting gais.. sebabnya serum mengandungi bahan konsentrat yang tinggi dengan molekul yang kecil. .
.
Untuk pengetahuan ualls tekstur serum berupa gel yang sangat ringan dan cair menyebabkan serum lebih cepat menyerap ke dalam kulit sehingga lebih efektif dalam menangani masalah kulit dari lapisan dalam kulit. .
So, dipendekkan cerita korang wajib pakai serum especially serum #numiserum yg sesuai utk semua jenis kulit 😋
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #teamwanipower

PENTING KE SERUM NI? 🤔
.
.
Penting !! Sangat sangatlah penting gais.. sebabnya serum mengandungi bahan konsentrat yang tinggi dengan molekul yang kecil. .
.
Untuk pengetahuan ualls tekstur serum berupa gel yang sangat ringan dan cair menyebabkan serum lebih cepat menyerap ke dalam kulit sehingga lebih efektif dalam menangani masalah kulit dari lapisan dalam kulit. .
So, dipendekkan cerita korang wajib pakai serum especially serum #numiserum yg sesuai utk semua jenis kulit 😋
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #teamwanipower
0 0 18 hours ago

Top #numiserum posts

Selamat berbuka korang ! Ni syaa nak share cara pakai favourite serum syaa ni #numiserum
.
.
Serius weh bila guna #numiserum ni utk based makeup , makeup tahan lama tauu tak cair pluss muka syaa raasa anjal sangat2 🤭 . Korang dah cuba ke ? .
@numiserum @numiserum

Selamat berbuka korang ! Ni syaa nak share cara pakai favourite serum syaa ni #numiserum
.
.
Serius weh bila guna #numiserum ni utk based makeup , makeup tahan lama tauu tak cair pluss muka syaa raasa anjal sangat2 🤭 . Korang dah cuba ke ? .
@numiserum @numiserum
4,782 38 30 May, 2019

Haii korang ! Harini bajilah nak share satu produk yang bajilah selalu guna untuk make-up 🧖🏻‍♀. .
.
Ini dia #numiserum daripada @numiserum. Serum ni sangat sesuai untuk ualls yang nak makeup dia tahan lama dan mengecilkan liang-pori 🥰. Sekali cuba, komfirm jatuh cinta💕

@numiserum @numiserum

Haii korang ! Harini bajilah nak share satu produk yang bajilah selalu guna untuk make-up 🧖🏻‍♀. .
.
Ini dia #numiserum daripada @numiserum. Serum ni sangat sesuai untuk ualls yang nak makeup dia tahan lama dan mengecilkan liang-pori 🥰. Sekali cuba, komfirm jatuh cinta💕

@numiserum  @numiserum
11,708 69 19 July, 2019

Jenis aku kalau mual je, memang aku cari lain😂, boleh tak mcmtu @naszkenyang @amiliaxmr ?😂😂😂.
.
Okay sapa kat sini time Raya mesti tak konfident kalau nk selfie dgn kawan2 or family ? Ni haaa #numiserum sapu2 je dah Rasa mcm buat rawatan spa dah kat muka 🥰 Dapatkan di @numiserum @numiserum atau di @fienabeauty_hq 🙏🏻🤘🏻.
#Mualbeb

Jenis aku kalau mual je, memang aku cari lain😂, boleh tak mcmtu @naszkenyang @amiliaxmr ?😂😂😂.
.
Okay sapa kat sini time Raya mesti tak konfident kalau nk selfie dgn kawan2 or family ?  Ni haaa #numiserum sapu2 je dah Rasa mcm buat rawatan spa dah kat muka 🥰 Dapatkan di @numiserum @numiserum  atau di @fienabeauty_hq 🙏🏻🤘🏻.
#Mualbeb
7,731 57 12 June, 2019

SUSAHLAA KALAU BENYAI SIKIT TERUS TUKAR LAIN 😂 KITA NI HANDSOME SANGAT KE ? .
Talent : @_eastbidy @amiliaxmr .
#KenyangReview
Okay sapa kat sini time Raya mesti tak konfident kalau nk selfie dgn kawan2 or family ? Ni haaa #numiserum sapu2 je dah Rasa mcm buat rawatan spa dah kat muka 🥰 Dapatkan di @numiserum @numiserum atau di @fienabeauty_hq 🙏🏻🤘🏻

SUSAHLAA KALAU BENYAI SIKIT TERUS TUKAR LAIN 😂 KITA NI HANDSOME SANGAT KE ? .
Talent : @_eastbidy @amiliaxmr .
#KenyangReview
Okay sapa kat sini time Raya mesti tak konfident kalau nk selfie dgn kawan2 or family ?  Ni haaa #numiserum sapu2 je dah Rasa mcm buat rawatan spa dah kat muka 🥰 Dapatkan di @numiserum @numiserum  atau di @fienabeauty_hq 🙏🏻🤘🏻
106,215 1,081 3 June, 2019

Riki si Anjing dapat awek tik-tok? 😱
.
Setakat parut jerawat 2 3 tahun memang boleh settle laa 🥳 . Sebabtu ramai guna @numiserum . Tiap kali nak keluar rumah sapu je #numiserum settle ! !
.
#dubbingmerapu #numiserum #ajqreview

Riki si Anjing dapat awek tik-tok? 😱
.
Setakat parut jerawat 2 3 tahun memang boleh settle laa 🥳 . Sebabtu ramai guna @numiserum . Tiap kali nak keluar rumah sapu je #numiserum settle ! !
.
#dubbingmerapu #numiserum #ajqreview
88,591 1,458 26 July, 2019

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan @numiserum di poket hati mereka taww 💚
.
Harini mommy baik hati nak bagi harga special #numiserum utk yang komen ‘NAK’ dekat bawah 👇🏻 Nanti team mommy akan pm sensorang
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan @numiserum di poket hati mereka taww 💚
.
Harini mommy baik hati nak bagi harga special #numiserum utk yang komen ‘NAK’ dekat bawah 👇🏻 Nanti team mommy akan pm sensorang
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty
2,120 74 19 November, 2019

Numiserum ni elokk sangat tau bulan Ramadhan ni sebab kulit kita kan kering and kurang air . Korang apply je #numiserum ni konfirm kulit glowing gile 🥰
.
.
Wehh cepat g follow @numiserum dorang memang expert gile bab2 masaalah kulit muka ni 👍🏻
.
.
.
#tajuislam #tajutawan
#lawakhangit #malaysia #atukpesan #deep #lawakbodoh #lawakterkini #lawakkeder #lawaktahapdewa #videolawak #ayatsentap #tarbiahsentap #lawakjintoncit

Numiserum ni elokk sangat tau bulan Ramadhan ni sebab kulit kita kan kering and kurang air . Korang apply je #numiserum ni konfirm kulit glowing gile 🥰
.
.
Wehh cepat g follow @numiserum dorang memang expert gile bab2 masaalah kulit muka ni 👍🏻
.
.
.
#tajuislam #tajutawan 
#lawakhangit #malaysia #atukpesan #deep #lawakbodoh #lawakterkini #lawakkeder #lawaktahapdewa #videolawak #ayatsentap  #tarbiahsentap #lawakjintoncit
62,150 594 25 May, 2019

Haii korang ! Harini bunga nak share satu produk yang bunga selalu guna untuk make-up 🧖🏻‍♀. .
.
Ini dia #numiserum daripada @fienabeauty_hq . Serum ni sangat sesuai untuk ualls yang nak makeup dia tahan lama dan mengecilkan liang-pori 🥰. Sekali cuba, komfirm jatuh cinta💕

Haii korang ! Harini bunga nak share satu produk yang bunga selalu guna untuk make-up 🧖🏻‍♀. .
.
Ini dia #numiserum daripada @fienabeauty_hq . Serum ni sangat sesuai untuk ualls yang nak makeup dia tahan lama dan mengecilkan liang-pori 🥰. Sekali cuba, komfirm jatuh cinta💕
6,891 17 25 August, 2019

@fienabeauty_hq@fienabeauty_hq @fienabeauty_hq @fienabeauty_hq @fienabeauty_hq@fienabeauty_hq @fienabeauty_hq @fienabeauty_hq
Haii korang🙋‍♀. Hari ni jihaa nak tunjuk 3 produk yang mampu guide kulit kita daripada hadapi masalah jerawat ataupun jeragat. Ni dia #pss, #satissoap dan #numiserum daripada @fienabeauty_hq. .
.
Jihaa memang guna produk ni dari tahun lepas lagi ualls. Korang taknak ke teringin ke nak kulit macam jihaa ni🤪? Kalau nak, jom follow @fienabeauty_hq
@fienabeauty_hq @fienabeauty_hq

@fienabeauty_hq@fienabeauty_hq @fienabeauty_hq @fienabeauty_hq @fienabeauty_hq@fienabeauty_hq @fienabeauty_hq @fienabeauty_hq
Haii korang🙋‍♀. Hari ni jihaa nak tunjuk 3 produk yang mampu guide kulit kita daripada hadapi masalah jerawat ataupun jeragat. Ni dia #pss, #satissoap dan #numiserum daripada @fienabeauty_hq. .
.
Jihaa memang guna produk ni dari tahun lepas lagi ualls. Korang taknak ke teringin ke nak kulit macam jihaa ni🤪? Kalau nak, jom follow @fienabeauty_hq 
@fienabeauty_hq @fienabeauty_hq
2,003 1 8 July, 2019