#numiserumkiller Instagram Photos & Videos

numiserumkiller - 624 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #numiserumkiller and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
14 hours
Average like
6.9
Average comment
0
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

ISTIMEWA UNTUK MU 11:11 😘

Haii si cantek yang manis.. 🤩

Nak tahu tak ? Dgr cerita founder #FienaBeauty berbesar hati nak bagi 3 FREE GIFT istimewa yang bernilai ratusan ringgit khas untuk uolz. Free gift ni tersangatlah terhad! 📢 📢 📢
Tunggu apa lagi?? Balas NAK utk dapatkan 3 FREE GIFT sekarang 🤗
.
#numigiftfienabeauty #numiserumkiller #gelombangfienabeauty #kekalcantik

ISTIMEWA UNTUK MU 11:11 😘

Haii si cantek yang manis.. 🤩

Nak tahu tak ? Dgr cerita founder #FienaBeauty berbesar hati nak bagi 3 FREE GIFT istimewa yang bernilai ratusan ringgit khas untuk uolz. Free gift ni tersangatlah terhad! 📢 📢 📢
Tunggu apa lagi?? Balas NAK utk dapatkan 3 FREE GIFT sekarang 🤗
.
#numigiftfienabeauty #numiserumkiller #gelombangfienabeauty #kekalcantik
6 0 10 November, 2019

Ayuhh guys, harini postage berjalan seperti biasa.
Sampai bila korang nak tengok je sikotak hijau ni menjadi milik orang lain. Em menangis laa jawabnya😅

#numiserumkiller
#teamnumiserum
#teamfienabeauty
#teamscharich
#gelombangfienabeauty

Ayuhh guys, harini postage berjalan seperti biasa. 
Sampai bila korang nak tengok je sikotak hijau ni menjadi milik orang lain. Em menangis laa jawabnya😅

#numiserumkiller
#teamnumiserum 
#teamfienabeauty
#teamscharich 
#gelombangfienabeauty
1 0 3 November, 2019

"Kenapa makin berseri-seri sekarang ni? Pakai apa sekarang sampai ploles macam ni sekali..?"
.
Mesti ramaikan yang nak ditegur bila kulit ualls cantek kan? Tapi macam mana nak bagi orang tanya soalan camtu? Mudah je gais.
.
Jawapannya  #NumiSerum lah. Numi Serum akan membantu merawat dan menjaga kulit muka chuolls tau 😉
.
Apa kata jom kita cantek bersama-sama..nak kan? 😘
.
#numiserumfienabeauty
#numiserumkiller
#teamnumiserum
#numiserum

"Kenapa makin berseri-seri sekarang ni? Pakai apa sekarang sampai ploles macam ni sekali..?"
.
Mesti ramaikan yang nak ditegur bila kulit ualls cantek kan? Tapi macam mana nak bagi orang tanya soalan camtu? Mudah je gais.
.
Jawapannya #NumiSerum lah. Numi Serum akan membantu merawat dan menjaga kulit muka chuolls tau 😉
.
Apa kata jom kita cantek bersama-sama..nak kan? 😘
.
#numiserumfienabeauty
#numiserumkiller
#teamnumiserum
#numiserum
2 0 3 November, 2019

Ayuhh guys, harini postage berjalan seperti biasa.
Sampai bila korang nak tengok je sikotak hijau ni menjadi milik orang lain. Em menangis laa jawabnya😅

#numiserumkiller
#teamnumiserum
#teamfienabeauty
#teamscharich
#gelombangfienabeauty

Ayuhh guys, harini postage berjalan seperti biasa. 
Sampai bila korang nak tengok je sikotak hijau ni menjadi milik orang lain. Em menangis laa jawabnya😅

#numiserumkiller
#teamnumiserum 
#teamfienabeauty
#teamscharich 
#gelombangfienabeauty
1 0 3 November, 2019

Ayuhh guys, harini postage berjalan seperti biasa.
Sampai bila korang nak tengok je sikotak hijau ni menjadi milik orang lain. Em menangis laa jawabnya😅

#numiserumkiller
#teamnumiserum
#teamfienabeauty
#teamscharich
#gelombangfienabeauty

Ayuhh guys, harini postage berjalan seperti biasa. 
Sampai bila korang nak tengok je sikotak hijau ni menjadi milik orang lain. Em menangis laa jawabnya😅

#numiserumkiller
#teamnumiserum 
#teamfienabeauty
#teamscharich 
#gelombangfienabeauty
1 0 3 November, 2019

Ayuhh guys, harini postage berjalan seperti biasa.
Sampai bila korang nak tengok je sikotak hijau ni menjadi milik orang lain. Em menangis laa jawabnya😁

#numiserumkiller #teamnumiserum #teamfienabeauty

Ayuhh guys, harini postage berjalan seperti biasa. 
Sampai bila korang nak tengok je sikotak hijau ni menjadi milik orang lain. Em menangis laa jawabnya😁

#numiserumkiller #teamnumiserum #teamfienabeauty
4 0 3 November, 2019

Nah untuk korang😘😘😘 So, lepasni tak payah risau lagi dah sebab tak ada make up base, Kerana serum boleh dijadikan make up base.

Ehh jap ! Serum apa tu??
Alaaa semestinya, #numiserum😀😀 #numiserumkiller #gelombangfienabeauty

Nah untuk korang😘😘😘 So, lepasni tak payah risau lagi dah sebab tak ada make up base, Kerana serum boleh dijadikan make up base.

Ehh jap ! Serum apa tu??
Alaaa semestinya, #numiserum😀😀 #numiserumkiller #gelombangfienabeauty
5 0 31 October, 2019

"Kenapa makin berseri-seri sekarang ni? Pakai apa sekarang sampai ploles macam ni sekali..?"
.
Mesti ramaikan yang nak ditegur bila kulit ualls cantek kan? Tapi macam mana nak bagi orang tanya soalan camtu? Mudah je gais.
.
Jawapannya #NumiSerum lah. Numi Serum akan membantu merawat dan menjaga kulit muka chuolls tau 😉
.
Apa kata jom kita cantek bersama-sama..nak kan? 😘
.
#numiserumfienabeauty
#numiserumkiller
#teamnumiserum
#numiserum

"Kenapa makin berseri-seri sekarang ni? Pakai apa sekarang sampai ploles macam ni sekali..?"
.
Mesti ramaikan yang nak ditegur bila kulit ualls cantek kan? Tapi macam mana nak bagi orang tanya soalan camtu? Mudah je gais.
.
Jawapannya #NumiSerum lah. Numi Serum akan membantu merawat dan menjaga kulit muka chuolls tau 😉
.
Apa kata jom kita cantek bersama-sama..nak kan? 😘
.
#numiserumfienabeauty 
#numiserumkiller
#teamnumiserum
#numiserum
6 0 29 October, 2019

Morning si cantikk...
.
Pagi ni jgn lupa dap dap numi serum tau sbelum make-up..baru letoppsss make-up uollss😉

#fienabeautyline #fienabeautysetiu #numiserum #nakcantik #sayanakcantik #sayajual #sisjual #testimoninumiserum #numiserumkiller #teamarawaarangers #gelombangfienbbeauty

Morning si cantikk...
.
Pagi ni jgn lupa dap dap numi serum tau sbelum make-up..baru letoppsss make-up uollss😉

#fienabeautyline #fienabeautysetiu #numiserum #nakcantik #sayanakcantik #sayajual #sisjual #testimoninumiserum #numiserumkiller #teamarawaarangers #gelombangfienbbeauty
4 0 27 October, 2019

Macam mana nak apply Numi Serum ni ye..? Boleh buat jadi base make up tak?
Jom kita layan tutorial make up guna Numi Serum tauu as based makeup . Mudahh je tauu and yang penting hasil dia wowwww sangat 🤩🤩
.
.
#numiserumfienabeauty
#numiserumkiller
#numiserum
#teamnumiserum
#teamfienabeauty

Macam mana nak apply Numi Serum ni ye..? Boleh buat jadi base make up tak? 
Jom kita layan tutorial make up guna Numi Serum tauu as based makeup . Mudahh je tauu and yang penting hasil dia wowwww sangat 🤩🤩
.
.
#numiserumfienabeauty 
#numiserumkiller
#numiserum
#teamnumiserum
#teamfienabeauty
7 0 23 October, 2019

Haaa kan adminn dah cakp NumiSerum mmg sakti😍..so uolss tak kan nak tgk je orang lain dah cantik, uolss bila lagi nak grab Numi serum untuk cantik jgk..adminn nak bagi diskaun ni😎kalau uolss grab fiena beauty...
.
Jom cepat2 pm adminn sekarang untuk dptkn diskaun😉
.
Whspp📲011-17967392
✔FREEGIFT🎁
✔COD🚗
✔POSTAGE SELURUH MALAYSIA📦
.
#numiserumkiller #numiserum
#serumsakti #teamfienabeauty💚
#gelombangfienabeauty

Haaa kan adminn dah cakp NumiSerum mmg sakti😍..so uolss tak kan nak tgk je orang lain dah cantik, uolss bila lagi nak grab Numi serum untuk cantik jgk..adminn nak bagi diskaun ni😎kalau uolss grab fiena beauty...
.
Jom cepat2  pm adminn sekarang untuk dptkn diskaun😉
.
Whspp📲011-17967392
✔FREEGIFT🎁
✔COD🚗
✔POSTAGE SELURUH MALAYSIA📦
.
#numiserumkiller#numiserum
#serumsakti#teamfienabeauty💚 
#gelombangfienabeauty
1 0 22 October, 2019

Haaa kan adminn dah cakp NumiSerum mmg sakti😍..so uolss tak kan nak tgk je orang lain dah cantik, uolss bila lagi nak grab Numi serum untuk cantik jgk..adminn nak bagi diskaun ni😎kalau uolss grab fiena beauty...
.
Jom cepat2 pm adminn sekarang untuk dptkn diskaun😉
.
Whspp📲011-17967392
✔FREEGIFT🎁
✔COD🚗
✔POSTAGE SELURUH MALAYSIA📦
.
#numiserumkiller #numiserum
#serumsakti #teamfienabeauty💚
#gelombangfienabeauty

Haaa kan adminn dah cakp NumiSerum mmg sakti😍..so uolss tak kan nak tgk je orang lain dah cantik, uolss bila lagi nak grab Numi serum untuk cantik jgk..adminn nak bagi diskaun ni😎kalau uolss grab fiena beauty...
.
Jom cepat2  pm adminn sekarang untuk dptkn diskaun😉
.
Whspp📲011-17967392
✔FREEGIFT🎁
✔COD🚗
✔POSTAGE SELURUH MALAYSIA📦
.
#numiserumkiller#numiserum
#serumsakti#teamfienabeauty💚 
#gelombangfienabeauty
4 0 22 October, 2019

Haaa kan adminn dah cakp NumiSerum mmg sakti😍..so uolss tak kan nak tgk je orang lain dah cantik, uolss bila lagi nak grab Numi serum untuk cantik jgk..adminn nak bagi diskaun ni😎kalau uolss grab fiena beauty...
.
Jom cepat2 pm adminn sekarang untuk dptkn diskaun😉
.
Whspp📲011-17967392
✔FREEGIFT🎁
✔COD🚗
✔POSTAGE SELURUH MALAYSIA📦
.
#numiserumkiller #numiserum
#serumsakti #teamfienabeauty💚
#gelombangfienabeauty

Haaa kan adminn dah cakp NumiSerum mmg sakti😍..so uolss tak kan nak tgk je orang lain dah cantik, uolss bila lagi nak grab Numi serum untuk cantik jgk..adminn nak bagi diskaun ni😎kalau uolss grab fiena beauty...
.
Jom cepat2  pm adminn sekarang untuk dptkn diskaun😉
.
Whspp📲011-17967392
✔FREEGIFT🎁
✔COD🚗
✔POSTAGE SELURUH MALAYSIA📦
.
#numiserumkiller#numiserum
#serumsakti#teamfienabeauty💚 
#gelombangfienabeauty
3 0 22 October, 2019

Ehemm awak tuu, ye awak lah.. nak tahu tak saya sampai sekarang tak boleh nak baca satu benda nii..
.
Nak tahu tak apadia? .
Baca isi hati awak, bila nak pinang si #numiserum nii 🤭
Nak order?
WhatsApp 📲 0179354644

#numiserum #numiserumfienabeauty #numiserumkiller #serumsakti #teamfienabeauty
#teamscharich #gelombangfienabeauty #testimoninumiserum

Ehemm awak tuu, ye awak lah.. nak tahu tak saya sampai sekarang tak boleh nak baca satu benda nii..
.
Nak tahu tak apadia? .
Baca isi hati awak, bila nak pinang si #numiserum nii 🤭 
Nak order?
WhatsApp 📲 0179354644

#numiserum #numiserumfienabeauty #numiserumkiller #serumsakti #teamfienabeauty
#teamscharich #gelombangfienabeauty #testimoninumiserum
5 0 22 October, 2019

Ehemm awak tuu, ye awak lah.. nak tahu tak saya sampai sekarang tak boleh nak baca satu benda nii..
.
Nak tahu tak apadia? .
Baca isi hati awak, bila nak pinang si #numiserum nii 🤭
Nak order?
WhatsApp 📲 0179354644

#numiserum #numiserumfienabeauty #numiserumkiller #serumsakti #teamfienabeauty
#teamscharich #gelombangfienabeauty #testimoninumiserum

Ehemm awak tuu, ye awak lah.. nak tahu tak saya sampai sekarang tak boleh nak baca satu benda nii..
.
Nak tahu tak apadia? .
Baca isi hati awak, bila nak pinang si #numiserum nii 🤭 
Nak order?
WhatsApp 📲 0179354644

#numiserum #numiserumfienabeauty #numiserumkiller #serumsakti #teamfienabeauty
#teamscharich #gelombangfienabeauty #testimoninumiserum
2 0 22 October, 2019

Ehemm awak tuu, ye awak lah.. nak tahu tak saya sampai sekarang tak boleh nak baca satu benda nii..
.
Nak tahu tak apadia? .
Baca isi hati awak, bila nak pinang si #numiserum nii 🤭
Nak order?
WhatsApp 📲 0179354644

#numiserum #numiserumfienabeauty #numiserumkiller #serumsakti #teamfienabeauty
#teamscharich #gelombangfienabeauty #testimoninumiserum

Ehemm awak tuu, ye awak lah.. nak tahu tak saya sampai sekarang tak boleh nak baca satu benda nii..
.
Nak tahu tak apadia? .
Baca isi hati awak, bila nak pinang si #numiserum nii 🤭 
Nak order?
WhatsApp 📲 0179354644

#numiserum #numiserumfienabeauty #numiserumkiller #serumsakti #teamfienabeauty
#teamscharich #gelombangfienabeauty #testimoninumiserum
7 0 22 October, 2019

"Kenapa makin berseri-seri sekarang ni? Pakai apa sekarang sampai ploles macam ni sekali..?"
.
Mesti ramaikan yang nak ditegur bila kulit ualls cantek kan? Tapi macam mana nak bagi orang tanya soalan camtu? Mudah je gais.
.
Jawapannya #NumiSerum lah. Numi Serum akan membantu merawat dan menjaga kulit muka chuolls tau 😉
.
Apa kata jom kita cantek bersama-sama..nak kan? 😘
.
#numiserumfienabeauty
#numiserumkiller
#teamnumiserum
#numiserum
#shue0138723188
#fienabeutyputrajaya

"Kenapa makin berseri-seri sekarang ni? Pakai apa sekarang sampai ploles macam ni sekali..?"
.
Mesti ramaikan yang nak ditegur bila kulit ualls cantek kan? Tapi macam mana nak bagi orang tanya soalan camtu? Mudah je gais.
.
Jawapannya #NumiSerum lah. Numi Serum akan membantu merawat dan menjaga kulit muka chuolls tau 😉
.
Apa kata jom kita cantek bersama-sama..nak kan? 😘
.
#numiserumfienabeauty 
#numiserumkiller
#teamnumiserum
#numiserum
#shue0138723188
#fienabeutyputrajaya
0 0 22 October, 2019

Testimoni tdi tu yunk bang, hnyo guno 2ketul alah ni je 😍, ngoti enh xsapa 100 pom 😭 .. .

Murah yakmat 😘 yg mana dah gaji tu meh laaa msuk risik duo item ni hehe 😉 , today ad postage 💕 cod ? Nati kito kecek kiro hok petim NOK 🤩.. .

#satissoap #numiserumkiller #numiserumkillerskin #numiserumfienabeauty #teamnumiserum #teamsatis #teamfienabeauty

Testimoni tdi tu yunk bang, hnyo guno 2ketul alah ni je 😍, ngoti enh xsapa 100 pom 😭 .. .

Murah yakmat 😘 yg mana dah gaji tu meh laaa msuk risik duo item ni hehe 😉 , today ad postage 💕 cod ? Nati kito kecek kiro hok petim NOK 🤩.. .

#satissoap #numiserumkiller #numiserumkillerskin #numiserumfienabeauty #teamnumiserum #teamsatis #teamfienabeauty
1 0 22 October, 2019

Top #numiserumkiller posts

Macam mana nak apply Numi Serum ni ye..? Boleh buat jadi base make up tak?
Jom kita layan tutorial make up guna Numi Serum tauu as based makeup . Mudahh je tauu and yang penting hasil dia wowwww sangat 🤩🤩
.
.
#numiserumfienabeauty
#numiserumkiller
#numiserum
#teamnumiserum
#teamfienabeauty

Macam mana nak apply Numi Serum ni ye..? Boleh buat jadi base make up tak? 
Jom kita layan tutorial make up guna Numi Serum tauu as based makeup . Mudahh je tauu and yang penting hasil dia wowwww sangat 🤩🤩
.
.
#numiserumfienabeauty 
#numiserumkiller
#numiserum
#teamnumiserum
#teamfienabeauty
11 2 19 October, 2019

Macam mana nak apply Numi Serum ni ye..? Boleh buat jadi base make up tak?
Jom kita layan tutorial make up guna Numi Serum tauu as based makeup . Mudahh je tauu and yang penting hasil dia wowwww sangat 🤩🤩
.
.
#numiserumfienabeauty
#numiserumkiller
#numiserum
#teamnumiserum
#teamfienabeauty

Macam mana nak apply Numi Serum ni ye..? Boleh buat jadi base make up tak? 
Jom kita layan tutorial make up guna Numi Serum tauu as based makeup . Mudahh je tauu and yang penting hasil dia wowwww sangat 🤩🤩
.
.
#numiserumfienabeauty 
#numiserumkiller
#numiserum
#teamnumiserum
#teamfienabeauty
7 0 13 October, 2019

"Kenapa makin berseri-seri sekarang ni? Pakai apa sekarang sampai ploles macam ni sekali..?"
.
Mesti ramaikan yang nak ditegur bila kulit ualls cantek kan? Tapi macam mana nak bagi orang tanya soalan camtu? Mudah je gais.
.
Jawapannya #NumiSerum lah. Numi Serum akan membantu merawat dan menjaga kulit muka chuolls tau 😉
.
Apa kata jom kita cantek bersama-sama..nak kan? 😘
.
#numiserumfienabeauty
#numiserumkiller
#teamnumiserum
#numiserum

"Kenapa makin berseri-seri sekarang ni? Pakai apa sekarang sampai ploles macam ni sekali..?"
.
Mesti ramaikan yang nak ditegur bila kulit ualls cantek kan? Tapi macam mana nak bagi orang tanya soalan camtu? Mudah je gais.
.
Jawapannya #NumiSerum lah. Numi Serum akan membantu merawat dan menjaga kulit muka chuolls tau 😉
.
Apa kata jom kita cantek bersama-sama..nak kan? 😘
.
#numiserumfienabeauty 
#numiserumkiller
#teamnumiserum
#numiserum
10 0 6 October, 2019

Nak kulit glowing dan flawless?

Selalunya orang cakap awek korea je kulit glowing and flawless kan? Harini saya nak buktikan yang kita pun boleh je dapatkan kulit putih glowing and flawless ni 😁

Dengan hanya dap dap numi serum dah dapat bantu kita lawan flawless dengan awek awek korea .
.
Cod area kota bharu 🚗
#numiserum #numiserumkiller #fienabeautyline #testimoninumiserum #sayajual #sayajualnumiserum #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #kulitkusam #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #teamarwaarangers

Nak kulit glowing dan flawless?

Selalunya orang cakap awek korea je kulit glowing and flawless kan? Harini saya nak buktikan yang kita pun boleh je dapatkan kulit putih glowing and flawless ni 😁

Dengan hanya dap dap numi serum dah dapat bantu kita lawan flawless dengan awek awek korea .
.
Cod area kota bharu 🚗
#numiserum #numiserumkiller #fienabeautyline #testimoninumiserum #sayajual #sayajualnumiserum  #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #kulitkusam #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #teamarwaarangers
20 0 2 October, 2019

Ada pagi yang belum cuba PSS | NUMISERUM | SATISSOAP ni ?? .

Mommy nak bantu korang semua untuk baiki skin korang yang bermasalah . Inshaallah kita sama2 membantu yee syg2 . Mana tahu , if korang cuba salah satu dari produk ni skin korang makin baik 🥰 Sape yang untung ?? Kesayangan2 mommy jugak untung , mommy tumpang happy bila skin kesayangan2 mommy cantik dah sihat 😍 .

Yang jauh dimata mommy boleh pos kan 📦 , yang dekat dihati mommy boleh cod sampai depan pintu rumah . Walaupun hujan sanggup mommy redah janji kesayangan2 mommy happy 💃🏻 .
Berminat boleh wassap mommy laju2 ok sayang2 💐 https://0132366944.wasap.my/

#numiserumfienabeauty
#numiserumkiller
#numiserum
#teamnumiserum
#teamfienabeauty
#teamarwaarangers #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #satissoapkotabharu
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Ada pagi yang belum cuba PSS | NUMISERUM | SATISSOAP ni ?? .

Mommy nak bantu korang semua untuk baiki skin korang yang bermasalah . Inshaallah kita sama2 membantu yee syg2 . Mana tahu , if korang cuba salah satu dari produk ni skin korang makin baik 🥰 Sape yang untung ?? Kesayangan2 mommy jugak untung , mommy tumpang happy bila skin kesayangan2 mommy cantik dah sihat 😍 .

Yang jauh dimata mommy boleh pos kan 📦 , yang dekat dihati mommy boleh cod sampai depan pintu rumah . Walaupun hujan sanggup mommy redah janji kesayangan2 mommy happy 💃🏻 .
Berminat boleh wassap mommy laju2 ok sayang2 💐 https://0132366944.wasap.my/

#numiserumfienabeauty 
#numiserumkiller
#numiserum
#teamnumiserum
#teamfienabeauty
#teamarwaarangers #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #satissoapkotabharu
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
14 0 7 October, 2019

"Kenapa makin berseri-seri sekarang ni? Pakai apa sekarang sampai ploles macam ni sekali..?"
.
Mesti ramaikan yang nak ditegur bila kulit ualls cantek kan? Tapi macam mana nak bagi orang tanya soalan camtu? Mudah je gais.
.
Jawapannya #NumiSerum lah. Numi Serum akan membantu merawat dan menjaga kulit muka chuolls tau 😉
.
Apa kata jom kita cantek bersama-sama..nak kan? 😘
.
#numiserumfienabeauty
#numiserumkiller
#teamnumiserum
#numiserum

"Kenapa makin berseri-seri sekarang ni? Pakai apa sekarang sampai ploles macam ni sekali..?"
.
Mesti ramaikan yang nak ditegur bila kulit ualls cantek kan? Tapi macam mana nak bagi orang tanya soalan camtu? Mudah je gais.
.
Jawapannya #NumiSerum lah. Numi Serum akan membantu merawat dan menjaga kulit muka chuolls tau 😉
.
Apa kata jom kita cantek bersama-sama..nak kan? 😘
.
#numiserumfienabeauty 
#numiserumkiller
#teamnumiserum
#numiserum
27 0 5 October, 2019

Macam mana nak apply Numi Serum ni ye..? Boleh buat jadi base make up tak?
Jom kita layan tutorial make up guna Numi Serum tauu as based makeup . Mudahh je tauu and yang penting hasil dia wowwww sangat 🤩🤩
.
.
#numiserumfienabeauty
#numiserumkiller
#numiserum
#teamnumiserum
#teamfienabeauty

Macam mana nak apply Numi Serum ni ye..? Boleh buat jadi base make up tak? 
Jom kita layan tutorial make up guna Numi Serum tauu as based makeup . Mudahh je tauu and yang penting hasil dia wowwww sangat 🤩🤩
.
.
#numiserumfienabeauty 
#numiserumkiller
#numiserum
#teamnumiserum
#teamfienabeauty
2 0 6 October, 2019

Makeup tak tahan lama🤨? Bila petang je makeup dah crack 😮? .
.
Jangan risau guyss, #numiserum ni sesuai untuk dijadikan sebagai base makeup tauu🥳. Hasil dia memang fuhhh merecik hawauuu😍😍.
.
#numiserum #gelombangfienabeauty #teamarwaarangers #numiserumkiller

Makeup tak tahan lama🤨? Bila petang je makeup dah crack 😮? .
.
Jangan risau guyss, #numiserum ni sesuai untuk dijadikan sebagai base makeup tauu🥳. Hasil dia memang fuhhh merecik hawauuu😍😍.
.
#numiserum #gelombangfienabeauty #teamarwaarangers #numiserumkiller
17 0 3 October, 2019

Selamat pagi kesayangan2 mommy 😘 .

Routine setiap pagi sebelum mulakan harian , solat dan berdoa agar hari ni Allah permudahkan semua urusan kita tak kira la yang bekerja ke , suri rumah sepenuh masa ke atau student 🙂 .
After that wajib okay cuci muka dengan #SatisSoap untuk buang segala mak nenek parut jerawat/jeragat yang ada kat muka . Kita nak skin dari 🌚 ke 🌝 Waahhh 🥰 Baru cantik dan confident gitew . .
Then before makeup of after makeup wajib jugak dapdap #NumiSerum untuk menganjalkan skin kesayangan2 mommy ni . Yang bestnya serum ni , dia tak melekit dan mudah meresap okay . So ia akan memudahkan uols untuk mulakan makeup di muka uols 💕
.
Settle semua makeup sebelum breakfast wajib jugak ambil satu sachet #PSS untuk mendetoxkan body uols 😍
.
Nanti makin ramai laa kesayangan2 mommy yang lawa lawa 💃🏻💃🏻 Nak grab semua item ni boleh wassap mommy laju2 okay sayang2 🌷

Whatsaap link di bio 😉

#fienabeautyline #satissoapkotabharu #numiserumfienabeauty
#numiserumkiller
#numiserum
#teamnumiserum
#teamfienabeauty
#teamarwaarangers #perfectskinsupplement #testimonipss

Selamat pagi kesayangan2 mommy 😘 .

Routine setiap pagi sebelum mulakan harian , solat dan berdoa agar hari ni Allah permudahkan semua urusan kita tak kira la yang bekerja ke , suri rumah sepenuh masa ke atau student 🙂 .
After that wajib okay cuci muka dengan #SatisSoap untuk buang segala mak nenek parut jerawat/jeragat yang ada kat muka . Kita nak skin dari 🌚 ke 🌝 Waahhh 🥰 Baru cantik dan confident gitew . .
Then before makeup of after makeup wajib jugak dapdap #NumiSerum untuk menganjalkan skin kesayangan2 mommy ni . Yang bestnya serum ni , dia tak melekit dan mudah meresap okay . So ia akan memudahkan uols untuk mulakan makeup di muka uols 💕
.
Settle semua makeup sebelum breakfast wajib jugak ambil satu sachet #PSS untuk mendetoxkan body uols 😍
.
Nanti makin ramai laa kesayangan2 mommy yang lawa lawa 💃🏻💃🏻 Nak grab semua item ni boleh wassap mommy laju2 okay sayang2 🌷

Whatsaap link di bio 😉

#fienabeautyline #satissoapkotabharu #numiserumfienabeauty 
#numiserumkiller
#numiserum
#teamnumiserum
#teamfienabeauty
#teamarwaarangers#perfectskinsupplement #testimonipss
13 0 9 October, 2019