#numiserumkillerskin Instagram Photos & Videos

numiserumkillerskin - 5.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #numiserumkillerskin and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
13 minutes
Average like
1.5
Average comment
0
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

NAK CANTEK KE TAKNAK?
.
.
Mestilah nak kan? Takkan taknak pulak, jangan risau meh sis tolong korang muluskan kulit ualls tu.. tak sampai seminit dah siap 😋
.
Whatsapp 0139155118
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #teamladyyfinaa #fienabeauty

NAK CANTEK KE TAKNAK?
.
.
Mestilah nak kan? Takkan taknak pulak, jangan risau meh sis tolong korang muluskan kulit ualls tu.. tak sampai seminit dah siap 😋
.
Whatsapp 0139155118
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #teamladyyfinaa #fienabeauty
0 0 2 hours ago

Buat apa makeup tebal berlapis macam kek lapis kalau tak sampai 10 minit dah cairrrr.. meh sini sis bagi solution untuk uolls.
.
.
Korang dap dap je #numiserum senang je tak susah pon.. hasil dia punyalah glowww taktahu nak kata dah. Tak caya tgklerrr si cantek atas ni.. Apa lagi jom lah try 😚
.
.
#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty
#numiserum #serumsakti
#teamfienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautykotabharu #fienabeautypcb #teamarwaarangers

Buat apa makeup tebal berlapis macam kek lapis kalau tak sampai 10 minit dah cairrrr.. meh sini sis bagi solution untuk uolls.
.
.
Korang dap dap je #numiserum senang je tak susah pon.. hasil dia punyalah glowww taktahu nak kata dah. Tak caya tgklerrr si cantek atas ni.. Apa lagi jom lah try 😚
.
.
#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty 
#numiserum #serumsakti
#teamfienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautykotabharu #fienabeautypcb #teamarwaarangers
17 0 2 hours ago

BILA DAH LAMBAT NAK BERSIAP PERGI KERJA .
Tak payah risau apply jer #numiserum ni m Calit calit dah gojes tau uolls . Macam ni la rutin fiena bila terlewat bangun nasib baik ada #serumsakti ni🔥🔥 #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumbachok #numiserum #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok

BILA DAH LAMBAT NAK BERSIAP PERGI KERJA . 
Tak payah risau apply jer #numiserum ni m Calit calit dah gojes tau uolls . Macam ni la rutin fiena bila terlewat bangun nasib baik ada #serumsakti ni🔥🔥 #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumbachok #numiserum #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok
0 0 3 hours ago

BILA DAH LAMBAT NAK BERSIAP PERGI KERJA .
Tak payah risau apply jer #numiserum ni m Calit calit dah gojes tau uolls . Macam ni la rutin fiena bila terlewat bangun nasib baik ada #serumsakti ni🔥🔥 #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumbachok #numiserum #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok

BILA DAH LAMBAT NAK BERSIAP PERGI KERJA . 
Tak payah risau apply jer #numiserum ni m Calit calit dah gojes tau uolls . Macam ni la rutin fiena bila terlewat bangun nasib baik ada #serumsakti ni🔥🔥 #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumbachok #numiserum #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok
0 0 3 hours ago

BILA DAH LAMBAT NAK BERSIAP PERGI KERJA .
Tak payah risau apply jer #numiserum ni m Calit calit dah gojes tau uolls . Macam ni la rutin fiena bila terlewat bangun nasib baik ada #serumsakti ni🔥🔥 #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumbachok #numiserum #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok

BILA DAH LAMBAT NAK BERSIAP PERGI KERJA . 
Tak payah risau apply jer #numiserum ni m Calit calit dah gojes tau uolls . Macam ni la rutin fiena bila terlewat bangun nasib baik ada #serumsakti ni🔥🔥 #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumbachok #numiserum #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok
1 0 3 hours ago

Bukan serum yg yashe yashe tau . Pakai yg ni dpat kesan yg cepat kulit lembap2 cantik gitchuuuu😍Sape nak boleh dpatkan dgn saya sekarang!!!!! #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok #serumsakti

Bukan serum yg yashe yashe tau . Pakai yg ni dpat kesan yg cepat kulit lembap2 cantik gitchuuuu😍Sape nak boleh dpatkan dgn saya sekarang!!!!! #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok #serumsakti
0 0 4 hours ago

Bukan serum yg yashe yashe tau . Pakai yg ni dpat kesan yg cepat kulit lembap2 cantik gitchuuuu😍Sape nak boleh dpatkan dgn saya sekarang!!!!! #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok #serumsakti

Bukan serum yg yashe yashe tau . Pakai yg ni dpat kesan yg cepat kulit lembap2 cantik gitchuuuu😍Sape nak boleh dpatkan dgn saya sekarang!!!!! #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok #serumsakti
1 0 4 hours ago

Bukan serum yg yashe yashe tau . Pakai yg ni dpat kesan yg cepat kulit lembap2 cantik gitchuuuu😍Sape nak boleh dpatkan dgn saya sekarang!!!!! #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok #serumsakti

Bukan serum yg yashe yashe tau . Pakai yg ni dpat kesan yg cepat kulit lembap2 cantik gitchuuuu😍Sape nak boleh dpatkan dgn saya sekarang!!!!! #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok #serumsakti
1 0 4 hours ago

Feedback pakai #numiserum 1 mnggu dah nampak kesan yg sngat baik . Dengan asal mukanya penuh jerawat2 yg besor tu boleh hilang dalam masa 1mnggu pakai #numiserum memang power la kesan numiserum ni😍

#numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok #testimoninumiserum

Feedback pakai #numiserum 1 mnggu dah nampak kesan yg sngat baik . Dengan asal mukanya penuh jerawat2 yg besor tu boleh hilang dalam masa 1mnggu pakai #numiserum memang power la kesan numiserum ni😍

#numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok #testimoninumiserum
0 0 5 hours ago

Feedback pakai #numiserum 1 mnggu dah nampak kesan yg sngat baik . Dengan asal mukanya penuh jerawat2 yg besor tu boleh hilang dalam masa 1mnggu pakai #numiserum memang power la kesan numiserum ni😍

#numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok #testimoninumiserum

Feedback pakai #numiserum 1 mnggu dah nampak kesan yg sngat baik . Dengan asal mukanya penuh jerawat2 yg besor tu boleh hilang dalam masa 1mnggu pakai #numiserum memang power la kesan numiserum ni😍

#numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok #testimoninumiserum
0 0 5 hours ago

Feedback pakai #numiserum 1 mnggu dah nampak kesan yg sngat baik . Dengan asal mukanya penuh jerawat2 yg besor tu boleh hilang dalam masa 1mnggu pakai #numiserum memang power la kesan numiserum ni😍

#numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok #testimoninumiserum

Feedback pakai #numiserum 1 mnggu dah nampak kesan yg sngat baik . Dengan asal mukanya penuh jerawat2 yg besor tu boleh hilang dalam masa 1mnggu pakai #numiserum memang power la kesan numiserum ni😍

#numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok #testimoninumiserum
0 0 5 hours ago

Tidak semua perempuan terlalu cerewet dalam penjagaan kulit wajah. Tapi at least ualls haruslah ada rutin basic skincare supaya kulit kita lebih terjaga. .
.
Nak mudah cepat korang dap dap je #numiserum ni gais.. tekstur yang sangat mesra kulit dan sesuai untuk semua jenis kulit.
.
.
#numiserumkillerskin #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty

Tidak semua perempuan terlalu cerewet dalam penjagaan kulit wajah. Tapi at least ualls haruslah ada rutin basic skincare supaya kulit kita lebih terjaga. .
.
Nak mudah cepat korang dap dap je #numiserum ni gais.. tekstur yang sangat mesra kulit dan sesuai untuk semua jenis kulit.
.
.
#numiserumkillerskin #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty
0 0 5 hours ago

Tidak semua perempuan terlalu cerewet dalam penjagaan kulit wajah. Tapi at least ualls haruslah ada rutin basic skincare supaya kulit kita lebih terjaga. .
.
Nak mudah cepat korang dap dap je #numiserum ni gais.. tekstur yang sangat mesra kulit dan sesuai untuk semua jenis kulit.
.
.
#numiserumkillerskin #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty

Tidak semua perempuan terlalu cerewet dalam penjagaan kulit wajah. Tapi at least ualls haruslah ada rutin basic skincare supaya kulit kita lebih terjaga. .
.
Nak mudah cepat korang dap dap je #numiserum ni gais.. tekstur yang sangat mesra kulit dan sesuai untuk semua jenis kulit.
.
.
#numiserumkillerskin #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty
0 0 5 hours ago

Tidak semua perempuan terlalu cerewet dalam penjagaan kulit wajah. Tapi at least ualls haruslah ada rutin basic skincare supaya kulit kita lebih terjaga. .
.
Nak mudah cepat korang dap dap je #numiserum ni gais.. tekstur yang sangat mesra kulit dan sesuai untuk semua jenis kulit.
.
.
#numiserumkillerskin #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty

Tidak semua perempuan terlalu cerewet dalam penjagaan kulit wajah. Tapi at least ualls haruslah ada rutin basic skincare supaya kulit kita lebih terjaga. .
.
Nak mudah cepat korang dap dap je #numiserum ni gais.. tekstur yang sangat mesra kulit dan sesuai untuk semua jenis kulit.
.
.
#numiserumkillerskin #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty
0 0 5 hours ago

Saya sendiri dah tak tahan tengok muka mommy fiena flawles gitu muka dia . Dah la takde jerawat pun kt muka . Sape yg nk muka macam ni pkaila produk yg mommy fiena pegang kat tangan tu😍

#numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #numiserumkelantan #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok #serumsakti

Saya sendiri dah tak tahan tengok muka mommy fiena flawles gitu muka dia . Dah la takde jerawat pun kt muka . Sape yg nk muka macam ni pkaila produk yg mommy fiena pegang kat tangan tu😍

#numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #numiserumkelantan #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok #serumsakti
2 0 5 hours ago

Saya sendiri dah tak tahan tengok muka mommy fiena flawles gitu muka dia . Dah la takde jerawat pun kt muka . Sape yg nk muka macam ni pkaila produk yg mommy fiena pegang kat tangan tu😍

#numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #numiserumkelantan #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok #serumsakti

Saya sendiri dah tak tahan tengok muka mommy fiena flawles gitu muka dia . Dah la takde jerawat pun kt muka . Sape yg nk muka macam ni pkaila produk yg mommy fiena pegang kat tangan tu😍

#numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #numiserumkelantan #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok #serumsakti
3 0 5 hours ago

Saya sendiri dah tak tahan tengok muka mommy fiena flawles gitu muka dia . Dah la takde jerawat pun kt muka . Sape yg nk muka macam ni pkaila produk yg mommy fiena pegang kat tangan tu😍

#numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #numiserumkelantan #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok #serumsakti

Saya sendiri dah tak tahan tengok muka mommy fiena flawles gitu muka dia . Dah la takde jerawat pun kt muka . Sape yg nk muka macam ni pkaila produk yg mommy fiena pegang kat tangan tu😍

#numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #numiserumkelantan #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok #serumsakti
4 0 5 hours ago

NAK CANTEK KE TAKNAK?
.
.
Mestilah nak kan? Takkan taknak pulak, jangan risau meh sis tolong korang muluskan kulit ualls tu.. tak sampai seminit dah siap 😋
.
Whatsapp 0139155118
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #teamladyyfinaa #fienabeauty

NAK CANTEK KE TAKNAK?
.
.
Mestilah nak kan? Takkan taknak pulak, jangan risau meh sis tolong korang muluskan kulit ualls tu.. tak sampai seminit dah siap 😋
.
Whatsapp 0139155118
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #teamladyyfinaa #fienabeauty
0 0 6 hours ago

"Dulu lain sekarang dah lain, makin berseri-seri pulak tu"

Rasanya kalau kena puji macam ni boleh senyum sampai ke telinga hasil dari #numiserum je.. dap dap dah siapppp 😋

Wassap 01121319340
#numiserumkillerskin #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty

"Dulu lain sekarang dah lain, makin berseri-seri pulak tu"

Rasanya kalau kena puji macam ni boleh senyum sampai ke telinga hasil dari #numiserum je.. dap dap dah siapppp 😋

Wassap 01121319340 
#numiserumkillerskin #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty
1 0 7 hours ago

NAK CANTEK KE TAKNAK?

Mestilah nak kan? Takkan taknak pulak, jangan risau meh sis tolong korang muluskan kulit ualls tu.. tak sampai seminit dah siap 😋

#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty

NAK CANTEK KE TAKNAK?

Mestilah nak kan? Takkan taknak pulak, jangan risau meh sis tolong korang muluskan kulit ualls tu.. tak sampai seminit dah siap 😋

#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty
3 0 7 hours ago

APA ITU SERUM?
PERLU KE PAKAI SERUM ?
Okay, first sekali benda yang ualls wajib tahu apa itu Serum. Kenapa, bagaimana, mengapa kena pakai kena ambil tahu jugak tau.
Serum adalah salah satu skin care yang perlu dipakai selepas cuci muka, pakai toner dan sebelum pakai moisturiser. Serum mempunyai bahan-bahan yang terbaik untuk terus serap hingga ke dalam kulit sebab molekul-molekul serum yang kecil. So dia treat kulit kita dari dalam. Tak kisahlah ualls ada masalah kulit apa.

Serum memang hebat dalam menangani masalah kulit. Tapi kalau ualls tak cuci muka bagi bersih, buat double cleanse pun tak guna. Sebab kotoran atau dead skin yang ada boleh menyukarkan serum serap dengan lebih baik.

Serum mestilah dipakai selepas toner, sebab toner dapat membantu serum serap lebih cepat. Serum pun ada cara nak apply. Sambil apply sambil tu kita massage kulit. Nak apply any skin care mestilah berlawanan arah bulu roma.
Haaa nampak ke ualls punya bulu roma jatuh ke bawah atau ke atas? Mestilah ke bawah kan. So the best way untuk serap dengan cepat ialah urut dari bawah ke atas. Dari bawah pipi hingga ke tepi dahi. Dari bawah hidung sampai ke tgh dahi. Barulah ualls punya serum cepat serap, dalam masa yang sama boleh massage kulit dan buat kulit lebih anjal
.

#numiserum nii 🤭
#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin
#serumsakti #numiserum
#teamfienabeauty

APA ITU SERUM?
PERLU KE PAKAI SERUM ? 
Okay, first sekali benda yang ualls wajib tahu apa itu Serum. Kenapa, bagaimana, mengapa kena pakai kena ambil tahu jugak tau. 
Serum adalah salah satu skin care yang perlu dipakai selepas cuci muka, pakai toner dan sebelum pakai moisturiser. Serum mempunyai bahan-bahan yang terbaik untuk terus serap hingga ke dalam kulit sebab molekul-molekul serum yang kecil. So dia treat kulit kita dari dalam. Tak kisahlah ualls ada masalah kulit apa.

Serum memang hebat dalam menangani masalah kulit. Tapi kalau ualls tak cuci muka bagi bersih, buat double cleanse pun tak guna. Sebab kotoran atau dead skin yang ada boleh menyukarkan serum serap dengan lebih baik.

Serum mestilah dipakai selepas toner, sebab toner dapat membantu serum serap lebih cepat. Serum pun ada cara nak apply. Sambil apply sambil tu kita massage kulit. Nak apply any skin care mestilah berlawanan arah bulu roma. 
Haaa nampak ke ualls punya bulu roma jatuh ke bawah atau ke atas? Mestilah ke bawah kan. So the best way untuk serap dengan cepat ialah urut dari bawah ke atas. Dari bawah pipi hingga ke tepi dahi. Dari bawah hidung sampai ke tgh dahi. Barulah ualls punya serum cepat serap, dalam masa yang sama boleh massage kulit dan buat kulit lebih anjal
.

#numiserum nii 🤭 
#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin
#serumsakti #numiserum
#teamfienabeauty
2 0 8 hours ago

Seronoknya hari ni mood happy sangat, sebab kulit muka makin glowing macam permata swarovski terus menusuk menyilau ke hati 🤩
.
Pssstt, hari ni iolss nak share rahsia #NumiSerum macam mana nak dapat kulit sihat shantek berseri-seri macam pegi spa?🤣
.
Siapa nak tahu? Meh sis terangkan khas untuk chuolls.. Reply “NAK” kalau nak merisik khabar 😋

#numiserum
#numiserumkillerskin
#teamnumiserum
#teamfienabeauty

Seronoknya hari ni mood happy sangat, sebab kulit muka makin glowing macam permata swarovski terus menusuk menyilau ke hati 🤩
.
Pssstt, hari ni iolss nak share rahsia #NumiSerum macam mana nak dapat kulit sihat shantek berseri-seri macam pegi spa?🤣
.
Siapa nak tahu? Meh sis terangkan khas untuk chuolls.. Reply “NAK” kalau nak merisik khabar 😋

#numiserum
#numiserumkillerskin
#teamnumiserum
#teamfienabeauty
0 0 8 hours ago

Seronoknya hari ni mood happy sangat, sebab kulit muka makin glowing macam permata swarovski terus menusuk menyilau ke hati 🤩
.
Pssstt, hari ni iolss nak share rahsia #NumiSerum macam mana nak dapat kulit sihat shantek berseri-seri macam pegi spa?🤣
.
Siapa nak tahu? Meh sis terangkan khas untuk chuolls.. Reply “NAK” kalau nak merisik khabar 😋

#numiserum
#numiserumkillerskin
#teamnumiserum
#teamfienabeauty

Seronoknya hari ni mood happy sangat, sebab kulit muka makin glowing macam permata swarovski terus menusuk menyilau ke hati 🤩
.
Pssstt, hari ni iolss nak share rahsia #NumiSerum macam mana nak dapat kulit sihat shantek berseri-seri macam pegi spa?🤣
.
Siapa nak tahu? Meh sis terangkan khas untuk chuolls.. Reply “NAK” kalau nak merisik khabar 😋

#numiserum
#numiserumkillerskin
#teamnumiserum
#teamfienabeauty
0 0 8 hours ago

Seronoknya hari ni mood happy sangat, sebab kulit muka makin glowing macam permata swarovski terus menusuk menyilau ke hati 🤩
.
Pssstt, hari ni iolss nak share rahsia #NumiSerum macam mana nak dapat kulit sihat shantek berseri-seri macam pegi spa?🤣
.
Siapa nak tahu? Meh sis terangkan khas untuk chuolls.. Reply “NAK” kalau nak merisik khabar 😋

#numiserum
#numiserumkillerskin
#teamnumiserum
#teamfienabeauty

Seronoknya hari ni mood happy sangat, sebab kulit muka makin glowing macam permata swarovski terus menusuk menyilau ke hati 🤩
.
Pssstt, hari ni iolss nak share rahsia #NumiSerum macam mana nak dapat kulit sihat shantek berseri-seri macam pegi spa?🤣
.
Siapa nak tahu? Meh sis terangkan khas untuk chuolls.. Reply “NAK” kalau nak merisik khabar 😋

#numiserum
#numiserumkillerskin
#teamnumiserum
#teamfienabeauty
0 0 8 hours ago

Nak cantik pun uolls kena usaha cari produk yg betul sesuai dgn kulit muka . Untuk #numiserum ni sesuai semua jenis kulit muka .Kalau uolls ada masalah jerawat , jeragat , parut jerawat susah hilang , kulit kering , liang pori terbuka uolls boleh pakai #numiserum tau😍

#numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #numiserumkelantan #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeautykelantan #fienabeauty #fienabeautybachok #serumsakti

Nak cantik pun uolls kena usaha cari produk yg betul sesuai dgn kulit muka . Untuk #numiserum ni sesuai semua jenis kulit muka .Kalau uolls ada masalah jerawat , jeragat , parut jerawat susah hilang , kulit kering , liang pori terbuka uolls boleh pakai #numiserum tau😍

#numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #numiserumkelantan #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeautykelantan #fienabeauty #fienabeautybachok #serumsakti
0 0 9 hours ago

Nak cantik pun uolls kena usaha cari produk yg betul sesuai dgn kulit muka . Untuk #numiserum ni sesuai semua jenis kulit muka .Kalau uolls ada masalah jerawat , jeragat , parut jerawat susah hilang , kulit kering , liang pori terbuka uolls boleh pakai #numiserum tau😍

#numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #numiserumkelantan #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeautykelantan #fienabeauty #fienabeautybachok #serumsakti

Nak cantik pun uolls kena usaha cari produk yg betul sesuai dgn kulit muka . Untuk #numiserum ni sesuai semua jenis kulit muka .Kalau uolls ada masalah jerawat , jeragat , parut jerawat susah hilang , kulit kering , liang pori terbuka uolls boleh pakai #numiserum tau😍

#numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #numiserumkelantan #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeautykelantan #fienabeauty #fienabeautybachok #serumsakti
2 0 9 hours ago

Nak cantik pun uolls kena usaha cari produk yg betul sesuai dgn kulit muka . Untuk #numiserum ni sesuai semua jenis kulit muka .Kalau uolls ada masalah jerawat , jeragat , parut jerawat susah hilang , kulit kering , liang pori terbuka uolls boleh pakai #numiserum tau😍

#numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #numiserumkelantan #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeautykelantan #fienabeauty #fienabeautybachok #serumsakti

Nak cantik pun uolls kena usaha cari produk yg betul sesuai dgn kulit muka . Untuk #numiserum ni sesuai semua jenis kulit muka .Kalau uolls ada masalah jerawat , jeragat , parut jerawat susah hilang , kulit kering , liang pori terbuka uolls boleh pakai #numiserum tau😍

#numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #numiserumkelantan #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeautykelantan #fienabeauty #fienabeautybachok #serumsakti
1 0 9 hours ago

Nak kulit bebas jerawat , jeragat , bintik hitam , nak hilangkan liang pori yg terbuka dan masalah lain yg awak ada boleh pakai #numiserum . Cuba uolls tengok muka mommy pina moist gtu nampak glowing dan ada effect basah2 gtuuu . Itu la rahsia mommy pakai #numiserum laa😍💚 Sape yg berminat boleh dapatkan sekarang . Masih lagi readystock dengan saya.💚 #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #numiserum #fienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan

Nak kulit bebas jerawat , jeragat , bintik hitam , nak hilangkan liang pori yg terbuka dan masalah lain yg awak ada boleh pakai #numiserum . Cuba uolls tengok muka mommy pina moist gtu nampak glowing dan ada effect basah2 gtuuu . Itu la rahsia mommy pakai #numiserum laa😍💚 Sape yg berminat boleh dapatkan sekarang . Masih lagi readystock dengan saya.💚 #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #numiserum #fienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan
1 0 9 hours ago

Nak kulit bebas jerawat , jeragat , bintik hitam , nak hilangkan liang pori yg terbuka dan masalah lain yg awak ada boleh pakai #numiserum . Cuba uolls tengok muka mommy pina moist gtu nampak glowing dan ada effect basah2 gtuuu . Itu la rahsia mommy pakai #numiserum laa😍💚 Sape yg berminat boleh dapatkan sekarang . Masih lagi readystock dengan saya.💚 #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #numiserum #fienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan

Nak kulit bebas jerawat , jeragat , bintik hitam , nak hilangkan liang pori yg terbuka dan masalah lain yg awak ada boleh pakai #numiserum . Cuba uolls tengok muka mommy pina moist gtu nampak glowing dan ada effect basah2 gtuuu . Itu la rahsia mommy pakai #numiserum laa😍💚 Sape yg berminat boleh dapatkan sekarang . Masih lagi readystock dengan saya.💚 #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #numiserum #fienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan
3 0 9 hours ago

Nak kulit bebas jerawat , jeragat , bintik hitam , nak hilangkan liang pori yg terbuka dan masalah lain yg awak ada boleh pakai #numiserum . Cuba uolls tengok muka mommy pina moist gtu nampak glowing dan ada effect basah2 gtuuu . Itu la rahsia mommy pakai #numiserum laa😍💚 Sape yg berminat boleh dapatkan sekarang . Masih lagi readystock dengan saya.💚 #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #numiserum #fienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan

Nak kulit bebas jerawat , jeragat , bintik hitam , nak hilangkan liang pori yg terbuka dan masalah lain yg awak ada boleh pakai #numiserum . Cuba uolls tengok muka mommy pina moist gtu nampak glowing dan ada effect basah2 gtuuu . Itu la rahsia mommy pakai #numiserum laa😍💚 Sape yg berminat boleh dapatkan sekarang . Masih lagi readystock dengan saya.💚 #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #numiserum #fienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan
1 0 9 hours ago

Jom rawat kulit uols dengan numi serum. Tak perlu banyak produk untuk selesaikan masalah kulit uols, konsisten dengan numi je mesti hasilnyaa wowww gitu.
#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty

Jom rawat kulit uols dengan numi serum. Tak perlu banyak produk untuk selesaikan masalah kulit uols, konsisten dengan numi je mesti hasilnyaa wowww gitu. 
#numiserumkillerskin 
#numiserumfienabeauty
3 0 9 hours ago

KELUAR RUMAH DENGAN MUKA LICINN CINGG😱
.
Nak keluar pergi kedai runcit pun kena make-up kan😂 sebab nak cover miss J punya fasal. Mana tahu takut terjumpa crush kann🙈. .
.
Sebelum tidur jangan lupa apply #numiserum dulu yee🥰. Baru la dapat yakinkan crush korang tu😝
.
.
#testimoninumiserum
#numiserumkillerskin

KELUAR RUMAH DENGAN MUKA LICINN CINGG😱
.
Nak keluar pergi kedai runcit pun kena make-up kan😂 sebab nak cover miss J punya fasal. Mana tahu takut terjumpa crush kann🙈. .
.
Sebelum tidur jangan lupa apply #numiserum dulu yee🥰. Baru la dapat yakinkan crush korang tu😝
.
.
#testimoninumiserum
#numiserumkillerskin
2 0 10 hours ago

Top #numiserumkillerskin posts

Salam jumaat ualls ❤️
.
Mommy nak share pasal pemakaian serum. Jom rajinkan diri ualls baca untuk knowledge kita semua. Okay, first sekali benda yang ualls wajib tahu apa itu Serum. Kenapa, bagaimana, mengapa kena pakai kena ambil tahu jugak tau. .
.
Serum adalah salah satu skin care yang perlu dipakai selepas cuci muka, pakai toner dan sebelum pakai moisturiser. Serum mempunyai bahan-bahan yang terbaik untuk terus serap hingga ke dalam kulit sebab molekul-molekul serum yang kecil. So dia treat kulit kita dari dalam. Tak kisahlah ualls ada masalah kulit macam mana pun
.
Serum memang hebat dalam menangani masalah kulit. Tapi kalau ualls tak cuci muka bagi bersih, buat double cleanse pun tak guna. Sebab kotoran atau dead skin yang ada boleh menyukarkan serum serap dengan lebih baik.
.
Serum mestilah dipakai selepas toner, sebab toner dapat membantu serum serap lebih cepat. Serum pun ada cara nak apply. Sambil apply sambil tu kita massage kulit. Nak apply any skin care mestilah berlawanan arah bulu roma. .
.
Haaa nampak ke ualls punya bulu roma jatuh ke bawah atau ke atas? Mestilah ke bawah kan. So the best way untuk serap dengan cepat ialah urut dari bawah ke atas. Dari bawah pipi hingga ke tepi dahi. Dari bawah hidung sampai ke tgh dahi. Barulah ualls punya serum cepat serap, dalam masa yang sama boleh massage kulit dan buat kulit lebih anjal
.
Jum ber @numiserum dulu gais. Tengahari ni best dap dap serum, baru kulit muka moist gittew #numiserum #numiserumfeedback #numiserumkillerskin #numiserumperfectskin

Salam jumaat ualls ❤️
.
Mommy nak share pasal pemakaian serum. Jom rajinkan diri ualls baca untuk knowledge kita semua. Okay, first sekali benda yang ualls wajib tahu apa itu Serum. Kenapa, bagaimana, mengapa kena pakai kena ambil tahu jugak tau. .
.
Serum adalah salah satu skin care yang perlu dipakai selepas cuci muka, pakai toner dan sebelum pakai moisturiser. Serum mempunyai bahan-bahan yang terbaik untuk terus serap hingga ke dalam kulit sebab molekul-molekul serum yang kecil. So dia treat kulit kita dari dalam. Tak kisahlah ualls ada masalah kulit macam mana pun
.
Serum memang hebat dalam menangani masalah kulit. Tapi kalau ualls tak cuci muka bagi bersih, buat double cleanse pun tak guna. Sebab kotoran atau dead skin yang ada boleh menyukarkan serum serap dengan lebih baik.
.
Serum mestilah dipakai selepas toner, sebab toner dapat membantu serum serap lebih cepat. Serum pun ada cara nak apply. Sambil apply sambil tu kita massage kulit. Nak apply any skin care mestilah berlawanan arah bulu roma. .
.
Haaa nampak ke ualls punya bulu roma jatuh ke bawah atau ke atas? Mestilah ke bawah kan. So the best way untuk serap dengan cepat ialah urut dari bawah ke atas. Dari bawah pipi hingga ke tepi dahi. Dari bawah hidung sampai ke tgh dahi. Barulah ualls punya serum cepat serap, dalam masa yang sama boleh massage kulit dan buat kulit lebih anjal
.
Jum ber @numiserum dulu gais. Tengahari ni best dap dap serum, baru kulit muka moist gittew #numiserum #numiserumfeedback #numiserumkillerskin #numiserumperfectskin
3,073 22 5 April, 2019

First time buat video tanpa secalit foundation🤣
.
Kau ghase? Nasib baik ada @numiserum cover kita punya muka yang tak flawless sangat tuu. Bila pakai jer terus kulit nampak ching ching
.
Yes sekarang level confident fiena makin tinggi setinggi awan gittew. Btw tq yang join & share live fiena tadi, in shaa allah esok malam kita on air lagi taw
.
Jangan lupa set see first fb fiena kalau tak nak terlepass. Kalau ualls nak tahu ni selfie berani mati namanya 😖 Muka bogel entah pape
.
#numiserumfienabeauty
#testimoninumiserum
#numiserumkillerskin

First time buat video tanpa secalit foundation🤣
.
Kau ghase? Nasib baik ada @numiserum cover kita punya muka yang tak flawless sangat tuu. Bila pakai jer terus kulit nampak ching ching
.
Yes sekarang level confident fiena makin tinggi setinggi awan gittew. Btw tq yang join & share live fiena tadi, in shaa allah esok malam kita on air lagi taw
.
Jangan lupa set see first fb fiena kalau tak nak terlepass. Kalau ualls nak tahu ni selfie berani mati namanya 😖 Muka bogel entah pape
.
#numiserumfienabeauty
#testimoninumiserum
#numiserumkillerskin
1,436 22 15 June, 2019

Hati-hati bila pakai @numiserum takut nanti tertawan hatii Ustaz Madii .
.
.
Eyelash shawl dari @beescarves
#SalamAkhirNur2
#nur2
#numiserumkillerskin
#testimoninumi
#numiserum
#fienabeauty

Hati-hati bila pakai @numiserum takut nanti tertawan hatii Ustaz Madii .
.
.
Eyelash shawl dari @beescarves 
#SalamAkhirNur2
#nur2 
#numiserumkillerskin
#testimoninumi
#numiserum
#fienabeauty
1,171 14 26 April, 2019

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
Chopppp3 , Sekarang Neeza tengah Open booking untuk Numi serum sale 11.11 nanti tau soo untuk korang yang nak grab cepat2 whatsapp Neeza sekarang , banyak free gift yang menanti tau . .
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#giftfienabeautynumi #numiserum #promo1111 #numiserumkillerskin #perfectskinsupplement #satissoap #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
Chopppp3 , Sekarang Neeza tengah Open booking untuk Numi serum sale 11.11 nanti tau soo untuk korang yang nak grab cepat2 whatsapp Neeza sekarang , banyak free gift yang menanti tau . .
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#giftfienabeautynumi #numiserum #promo1111 #numiserumkillerskin #perfectskinsupplement #satissoap #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
68 0 8 November, 2019

Yeah live look arabian sangat malam ni. Okay ke tidok? .
.
Just dap dap @numiserum muka fiena nampak mengerlip macam pakai highlighter gittew. So banyak kegunaan #numiserum sebenarnya. Boleh apply before & after makeup taw
.
Makeup pun tahan lebih lama
Patutlaa makeup letups🔥

P/s: Fiena mencari 20 orang sahaja untuk join agent & dropship batch yang ke-2. Fiena sendiri yang akan guide selama 30 hari. Komen NAK atau pm tepi yep😃
.
.
#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin
#testimoninumiserum
#dapdapnumiserum

Yeah live look arabian sangat malam ni. Okay ke tidok? .
.
Just dap dap @numiserum muka fiena nampak mengerlip macam pakai highlighter gittew. So banyak kegunaan #numiserum sebenarnya. Boleh apply before & after makeup taw
.
Makeup pun tahan lebih lama 
Patutlaa makeup letups🔥

P/s: Fiena mencari 20 orang sahaja untuk join agent & dropship batch yang ke-2. Fiena sendiri yang akan guide selama 30 hari. Komen NAK atau pm tepi yep😃
.
.
#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin
#testimoninumiserum
#dapdapnumiserum
3,986 76 24 June, 2019

Sebelum tidur tu uguys jangan lupa dap2 serum sakti #numiserum dulu okey barulah wake up in the morning esok skin glowing wing gituhh ✨ . -
-
Numi serum ni boleh dijadikan make up base jugak tau , soo make up pun takde lah crack dah 😘
-
-
Pssshhh ... Jangan lupa kemam pss dan cuci muka dengan satis soap jugak okey 😚

#promo1111 #sale #numiserum #serumsakti #numiserumkillerskin #satissoap #pss #perfectskinsupplement #dap2cantik #cantik #putih #cerah #glowingskin #flawless #promo1111 #neezarangers #neezarangersquad #cantikluarandalaman #fienabeauty

Sebelum tidur tu uguys jangan lupa dap2 serum sakti #numiserum dulu okey barulah wake up in the morning esok skin glowing wing gituhh ✨ . -
-
Numi serum ni boleh dijadikan make up base jugak tau , soo make up pun takde lah crack dah 😘
-
- 
Pssshhh ... Jangan lupa kemam pss dan cuci muka dengan satis soap jugak okey 😚

#promo1111 #sale #numiserum #serumsakti #numiserumkillerskin #satissoap #pss #perfectskinsupplement #dap2cantik #cantik #putih #cerah #glowingskin #flawless #promo1111 #neezarangers #neezarangersquad #cantikluarandalaman #fienabeauty
68 0 8 November, 2019

Mommy dah pakai cantik-cantik nak live malam ni untuk cabutan bertuah. Siapalah ye yang dapat phone raya, duit raya & produk dari #fienabeauty? .
.
And mommy dah get ready nak p bukak puasa dengan staff #fienabeauty dekat kb.Maklumlah 2 minggu sebelum raya memang kena ulang alik dari machang ke kb sebab mimiey pergi umrah so kita tinggal dekat nanny dia hehe
.
Lately mommy selalu ulang alik atas kereta dengan aircond depan muka terus kita bawak spare @numiserum takot kulit kering. Maklumlah kulit mommy ni tak ada la moist sangat, time panas macam ni kulit semua orang boleh kering kalau tak apply any serum/pelembap/sunscreen
.
Betul tak ualls ?
Siapa kulit dia jenis kering macam fiena? 🙋🏼‍♀️
.
.
#numiserumkillerskin
#testimoninumiserum
#numiserumfienabeauty

Mommy dah pakai cantik-cantik nak live malam ni untuk cabutan bertuah. Siapalah ye yang dapat phone raya, duit raya & produk dari #fienabeauty? .
.
And mommy dah get ready nak p bukak puasa dengan staff #fienabeauty dekat kb.Maklumlah 2 minggu sebelum raya memang kena ulang alik dari machang ke kb sebab mimiey pergi umrah so kita tinggal dekat nanny dia hehe
.
Lately mommy selalu ulang alik atas kereta dengan aircond depan muka terus kita bawak spare @numiserum takot kulit kering. Maklumlah kulit mommy ni tak ada la moist sangat, time panas macam ni kulit semua orang boleh kering kalau tak apply any serum/pelembap/sunscreen
.
Betul tak ualls ? 
Siapa kulit dia jenis kering macam fiena? 🙋🏼‍♀️
.
.
#numiserumkillerskin
#testimoninumiserum
#numiserumfienabeauty
2,298 16 28 May, 2019

Nahh fiena payung isi kandungan serta kebaikan @numiserum ni haaa
.
Sebabtu serum ni penting dalam basic skincare kita taw. Tanpa pemakaian serum yang konsisten jangan harap nak kulit muka lembap bashah & bersih dari miss J gittuh 😚
.
Serum bagus merawat kulit kita dari dalam. Ni rahsia basic skincare yang fiena selalu amalkan. Lepasni jangan tanya dah taw, fiena dah bocorkan rahsia ni
.
Siapa lagi belum try #serumsakti ni? Fiena baik hati nak bagi harga special untuk 12 orang yang terawal sahaja ! Komen “NAK” dekat bawah nanti team fiena akan dm sensorang
.
.
#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty
#testimoninumiserum

Nahh fiena payung isi kandungan serta kebaikan @numiserum ni haaa
.
Sebabtu serum ni penting dalam basic skincare kita taw. Tanpa pemakaian serum yang konsisten jangan harap nak kulit muka lembap bashah & bersih dari miss J gittuh 😚
.
Serum bagus merawat kulit kita dari dalam. Ni rahsia basic skincare yang fiena selalu amalkan. Lepasni jangan tanya dah taw, fiena dah bocorkan rahsia ni
.
Siapa lagi belum try #serumsakti ni? Fiena baik hati nak bagi harga special untuk 12 orang yang terawal sahaja ! Komen “NAK” dekat bawah nanti team fiena akan dm sensorang
.
.
#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty
#testimoninumiserum
569 61 28 August, 2019

Mudah yakmatt nak guna @numiserum nii untuk base makeup ualls. Pejam mata 5 saat zass siap ! .
.
Ualls memang kena amalkan pakai #numiserum dalam rutin skincare sebab banyak bahan aktif yang boleh merawat skin kita dari lapisan kulit yang dalam taw. .
.
Satu lagi serum ni memang anti-aging. Kalau kulit akak yang 30-an akan nampak bersih awet muda. Kulit tu rasa macam dulu-dulu zaman muda tudung senget😜
.
Tunggu apa lagi? Merisik cepat-cepat ke hati hakak💚
.
#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin
#testimoninumiserum
#serumterbaik

Mudah yakmatt nak guna @numiserum nii untuk base makeup ualls. Pejam mata 5 saat zass siap ! .
.
Ualls memang kena amalkan pakai #numiserum dalam rutin skincare sebab banyak bahan aktif yang boleh merawat skin kita dari lapisan kulit yang dalam taw. .
.
Satu lagi serum ni memang anti-aging. Kalau kulit akak yang 30-an akan nampak bersih awet muda. Kulit tu rasa macam dulu-dulu zaman muda tudung senget😜
.
Tunggu apa lagi? Merisik cepat-cepat ke hati hakak💚
.
#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin 
#testimoninumiserum
#serumterbaik
747 12 17 June, 2019