#nur2 Instagram Photos & Videos

nur2 - 219.5k posts

    Saya ni tak follow sgt drama tv tp follow ig @mfmirafilzah sbb dia chomel sgt... Hehehe...
.
Tp mama saya follow cite ni... Kerlasss uollss.. Katamya Putri ni berusaha sungguh2 nak ngorat mamat ni ya... Akhirnya Putri berjaya ke tak? Boleh bgtau saya tak...
.
Apapun mcm ni lah jugak dgn kita yg nak turunkan berat... Bila kita nakkan sesuatu of coz kita kena berusaha bersungguh2 mcm Putri ni...
.
Nak kurus, nak sihat mmg kena berusaha sendiri. Kami coach ni mmg boleh bantu, guide, dan bimbing tp kalau diri sendiri taknak usaha acanerrrr🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @liz_fitsihat supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE: boleh terus klik link di bio @liz_fitsihat .
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊
.
📲Coach Liz
 0122893876
(Total turun 40kg)

    Saya ni tak follow sgt drama tv tp follow ig @mfmirafilzah sbb dia chomel sgt... Hehehe...
    .
    Tp mama saya follow cite ni... Kerlasss uollss.. Katamya Putri ni berusaha sungguh2 nak ngorat mamat ni ya... Akhirnya Putri berjaya ke tak? Boleh bgtau saya tak...
    .
    Apapun mcm ni lah jugak dgn kita yg nak turunkan berat... Bila kita nakkan sesuatu of coz kita kena berusaha bersungguh2 mcm Putri ni...
    .
    Nak kurus, nak sihat mmg kena berusaha sendiri. Kami coach ni mmg boleh bantu, guide, dan bimbing tp kalau diri sendiri taknak usaha acanerrrr🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
    .
    p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @liz_fitsihat supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
    .
    UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE: boleh terus klik link di bio @liz_fitsihat .
    UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊
    .
    📲Coach Liz
    0122893876
    (Total turun 40kg)

    74 1 7 hours ago
    Salam Merdeka 🇲🇾 .
Kurung AZALEA🌺
. 🎉ONLY RM99
.
Ready stock. Stock LIMITED😱
.
🎈Open Order 23hb Ogos 2019. Jam 11 (Only 200 pcs) .
✅ Postage pd  27hb (Selasa)
1-3 Hari Bekerja
.
WhatsApp 019 310 7200

    Salam Merdeka 🇲🇾 .
    Kurung AZALEA🌺
    . 🎉ONLY RM99
    .
    Ready stock. Stock LIMITED😱
    .
    🎈Open Order 23hb Ogos 2019. Jam 11 (Only 200 pcs) .
    ✅ Postage pd 27hb (Selasa)
    1-3 Hari Bekerja
    .
    WhatsApp 019 310 7200

    5 1 7 hours ago

Top #nur2 posts

    Macam choral speaking! Cuba korang dengar part nak akhir tu. Jangan baca tajuk video je. Siapa dengar lebih sekali kasi double tap sikit okay❤️
.
Jangan lupa tag kawan, kasi ceria penat baru balik kerja😘

    Macam choral speaking! Cuba korang dengar part nak akhir tu. Jangan baca tajuk video je. Siapa dengar lebih sekali kasi double tap sikit okay❤️
    .
    Jangan lupa tag kawan, kasi ceria penat baru balik kerja😘

    1,030 19 29 July, 2019