#nursajat Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #nursajat and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
23 minutes
Average like
31.7
Average comment
0.4
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@bconfidentbydena Profile picture

@bconfidentbydena

“KWN TNYA SY APA RAHSIA MISS B MAKIN MEMBOOLAT?” .
.
.

Nak kena bagitau ke nie? .
.

Sy guna bconfident je utk nmpk payu.dara membulat mcm nie. .
.
Kawan perempuan satu office kecoh bila nampak perubahan mendadak mcm nie, sbb sblum nie mcm budak darjah 6.
Hehe mmg kembang jela sy bila masing2 tanya guna ape, sampai ada yg kata buat pembedahan utk bg nampak besar. .
.
.
.
Aishhh, kenapa sy perlu susahkan diri. B CONFIDENT ADVANCE kan ada. Mur mur je uolss! .
.
.
.
.

BConfident ADVANCE selamat di gunakan oleh wanita yg dh berkahwin, yg menyusu kan ank atau pun ank dara dengan menggunakan teknologi NANO dan 10x penyerapan.
Korang belum sempat nak urut dia dah serap dulu. .
Memang cepat dan berkesan. . .
Sapu-sapu je dh tegang!
.
.
.
.

Tekan link di bio utk dpt kn harga SUPER JIMAT! .
. .
.
#bconfidentkl
#neelofa
#bconfidentshahalam
#payudarakendur
#bconfidenthq
#bconfidentoffer
#bconfidentjohor
#bconfidentselangor
#bconfidentmurah
#bconfidentpromosi
#bconfidentsabah
#nursajat
#originalproduk
#bustup
#trustedseller
#igersmalaysia
#serumpayudara
#milkbooster
#bconfidentsingapore
#bconfident
#fattahaminz
#menyusukananak
#viral2018
#naelofarhijab
#pinklady
#payudaramontok
#husna
#bodysexy
#ubatpayudara
#polisevo2

“KWN TNYA SY APA RAHSIA MISS B MAKIN MEMBOOLAT?” .
.
.

Nak kena bagitau ke nie? .
.

Sy guna bconfident je utk nmpk payu.dara membulat mcm nie. .
.
Kawan perempuan satu office kecoh bila nampak perubahan mendadak mcm nie, sbb sblum nie mcm budak darjah 6. 
Hehe mmg kembang jela sy bila masing2 tanya guna ape, sampai ada yg kata buat pembedahan utk bg nampak besar. .
.
.
.
Aishhh, kenapa sy perlu susahkan diri. B CONFIDENT ADVANCE kan ada. Mur mur je uolss! .
.
.
.
.

BConfident ADVANCE selamat di gunakan oleh wanita yg dh berkahwin, yg menyusu kan ank atau pun ank dara dengan menggunakan teknologi NANO dan 10x penyerapan. 
Korang belum sempat nak urut dia dah serap dulu. .
Memang cepat dan berkesan. . .
Sapu-sapu je dh tegang!
.
.
.
.

Tekan link di bio utk dpt kn harga SUPER JIMAT! .
. .
.
#bconfidentkl 
#neelofa 
#bconfidentshahalam 
#payudarakendur 
#bconfidenthq 
#bconfidentoffer 
#bconfidentjohor 
#bconfidentselangor 
#bconfidentmurah 
#bconfidentpromosi 
#bconfidentsabah 
#nursajat 
#originalproduk 
#bustup 
#trustedseller 
#igersmalaysia 
#serumpayudara 
#milkbooster 
#bconfidentsingapore 
#bconfident 
#fattahaminz 
#menyusukananak 
#viral2018 
#naelofarhijab 
#pinklady 
#payudaramontok 
#husna 
#bodysexy 
#ubatpayudara 
#polisevo2
2 0 1 hour ago
@nursajat_stokismaster.klumpur Profile picture

@nursajat_stokismaster.klumpur

Posted @withrepost@nursajat23 PREODER NOW NOW NOW!!! BARANGAN REALES PADA 30/9/2019 untuk sloot kedua kami!!
CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT UOLS!!!!! lets cuba new production kami
✅IA TAK BERLIPAT
✅mudah di basuh(hand wash)
✅mempunyai 15 butiran pecahan lemak
✅mempunyai 2 colour (brown/black)
✅mempunyai saiz S,M,L,XL dan XXL
✅mempunyai pelapik antibakteria
✅fabrik berkualiti tinggi
✅mempercepatkan bentuk badan
✅membuat pinggul lebih mantap dan pejal
✅menegangkan bahagian bermasalah
✅boleh di pakai lebih 8 jam
✅mempercepatkan proses pembakaran lemak di bahagian bermasalah
✅boleh mengecilkan peha anda
✅kesan seawal 3 hari😱😱😱TAPI JIKA anda nak kesan LEBIH MANTAP!!
KENA cuba LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD 24 tulang RM139.90 sahaja!! LEBIH MANTAP,LEBIH PEJAL,LEBIH MELETOP BODY ANDA!! Boleh kuruskan badan, Boleh kecikkan pingang , Kempiskan Perut yg mengeleber , boleh pecahkan lemak dan boleh support tulang belakang, YANG PENTING ADA FAR INFRA RED YG BOLEH MEMBUANG TOKSIN DLM BADAN DAN MENYIHATKAN BADAN. .
PINGGANG PUN JADI MCM KERENGGA HABIS UOLS
🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜
WASAP now now now📲📲📲📲📲📲
012 6848177
012 6848177
012 6848177. ATAU

BOLEH KLIK LINK KAT BIO IG FOR FAST RESPONSE WASAP 😀

Dilapisi dengan teknologi Far Infra Red yg dpt membntu membuang toksin dlm badan dan Dapat memecahkan lemak dgn lebih pantas.
Jom Jom dapatkan Bengkung dan Girdle Tonggek by Nursajat
Jom Jom cepat 📣📣📣📣📣
.
🛵COD KLUMPUR/SELANGOR AREA. .
📦POSTAGE SELURUH MSIA. . .
❤️WASAP kami segera ke 012 6848177

#teamshaky #nursajatstokismasterklumpur
#letsbengkung
#letsgirdlefuhh
#letgirdlepehabetis
#nursajat
#dropshipwanted
#agentdropshipdiperlukansegera
#dropshipmalaysia
#cantikdankurus
#teamshaky #nursajatstokismasterklumpur

Posted @withrepost • @nursajat23 PREODER NOW NOW NOW!!! BARANGAN REALES PADA 30/9/2019 untuk sloot kedua kami!!
CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT UOLS!!!!! lets cuba new production kami
✅IA TAK BERLIPAT
✅mudah di basuh(hand wash)
✅mempunyai 15 butiran pecahan lemak
✅mempunyai 2 colour (brown/black)
✅mempunyai saiz S,M,L,XL dan XXL
✅mempunyai pelapik antibakteria
✅fabrik berkualiti tinggi
✅mempercepatkan bentuk badan
✅membuat pinggul lebih mantap dan pejal
✅menegangkan bahagian bermasalah
✅boleh di pakai lebih 8 jam
✅mempercepatkan proses pembakaran lemak di bahagian bermasalah
✅boleh mengecilkan peha anda
✅kesan seawal 3 hari😱😱😱TAPI JIKA anda nak kesan LEBIH MANTAP!!
KENA cuba LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD 24 tulang RM139.90 sahaja!! LEBIH MANTAP,LEBIH PEJAL,LEBIH MELETOP BODY ANDA!! Boleh kuruskan badan,  Boleh kecikkan  pingang , Kempiskan Perut yg mengeleber , boleh pecahkan lemak dan boleh support tulang belakang,  YANG PENTING ADA FAR INFRA RED YG BOLEH MEMBUANG TOKSIN DLM BADAN DAN MENYIHATKAN BADAN. .
PINGGANG PUN JADI MCM KERENGGA HABIS UOLS
🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜
WASAP now now now📲📲📲📲📲📲
012 6848177
012 6848177
012 6848177.  ATAU

BOLEH KLIK LINK KAT BIO IG FOR FAST RESPONSE WASAP 😀

Dilapisi dengan teknologi Far Infra Red yg dpt membntu membuang toksin dlm badan dan Dapat memecahkan lemak dgn lebih pantas. 
Jom Jom dapatkan Bengkung dan Girdle Tonggek by Nursajat 
Jom Jom cepat 📣📣📣📣📣
.
🛵COD KLUMPUR/SELANGOR AREA. .
📦POSTAGE SELURUH MSIA. . .
❤️WASAP  kami segera  ke 012 6848177

#teamshaky #nursajatstokismasterklumpur
#letsbengkung
#letsgirdlefuhh
#letgirdlepehabetis
#nursajat
#dropshipwanted
#agentdropshipdiperlukansegera
#dropshipmalaysia
#cantikdankurus
#teamshaky #nursajatstokismasterklumpur
0 0 1 hour ago
@bconfidentbydena Profile picture

@bconfidentbydena

“BARU SAPU 3 KALI, MISS B DH TEG4NG!”
. -
-
-
Wow! Amazing sangat B CONFIDENT ni.
Serius terkejut dengan perubahan yg secepat ni.
Saya baru sapu bconfident 3 kali je. Hari kedua tu masa bangun tido ,
rase tek dh tegang..bulat je.
Tak pernah lagi dapat feedback secepat ini. .
-
-

Hari2 pakai tak pernah tinggal. Dengan bau dia yg sangat2 menggoda
sampaikan hub|by pun suka dengan bau dia. Semakin hari saya rasa MesB saya makin
membentuk dengan cantik dan semakin cer|ah dibahagian nip|ple.
.

B CONFIDENT ADVANCE selamat di gunakan oleh wanita yg dh berkahwin,
yg menyusu kan ank atau pun ank dara. dengan menggunakan teknologi NANO
dan 10x penyerapan. Korang belum sempat nak urut dia dah meresap dulu dan
tidak melekit. .
.
Jgn ragu-ragu untuk dpt kn B CONFIDENT ADVANCE.
-
-
-
Kesan dalam SEMINGGU penggunaan je tau.
Awak jangan su.sah hati ye,
akak akan bantu awak semua tau.
.
.
.
Wsp je akak laju2 k 🤣
0103594332
Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
-
-
-
#bconfidentkl
#neelofa
#bconfidentshahalam
#payudarakendur
#bconfidenthq
#bconfidentoffer
#bconfidentjohor
#bconfidentselangor
#bconfidentmurah
#bconfidentpromosi
#bconfidentsabah
#nursajat
#originalproduk
#bustup
#trustedseller
#igersmalaysia
#serumpayudara
#milkbooster
#bconfidentsingapore
#bconfident
#fattahaminz
#menyusukananak
#viral2018
#naelofarhijab
#pinklady
#payudaramontok
#husna
#bodysexy
#ubatpayudara
#polisevo2
#polisevo2

“BARU SAPU 3 KALI, MISS B DH TEG4NG!”
. -
-
-
Wow! Amazing sangat B CONFIDENT ni. 
Serius terkejut dengan perubahan yg secepat ni. 
Saya baru sapu bconfident 3 kali je. Hari kedua tu masa bangun tido , 
rase tek dh tegang..bulat je. 
Tak pernah lagi dapat feedback secepat ini. .
-
-

Hari2 pakai tak pernah tinggal. Dengan bau dia yg sangat2 menggoda 
sampaikan hub|by pun suka dengan bau dia. Semakin hari saya rasa MesB saya makin
 membentuk dengan cantik dan semakin cer|ah dibahagian nip|ple.
.

B CONFIDENT ADVANCE selamat di gunakan oleh wanita yg dh berkahwin, 
yg menyusu kan ank atau pun ank dara. dengan menggunakan teknologi NANO 
dan 10x penyerapan. Korang belum sempat nak urut dia dah meresap dulu dan 
tidak melekit. .
.
Jgn ragu-ragu untuk dpt kn B CONFIDENT ADVANCE.
-
-
-
Kesan dalam SEMINGGU penggunaan je tau.
Awak jangan su.sah hati ye, 
akak akan bantu awak semua tau.
.
.
.
Wsp je akak laju2 k 🤣
0103594332
Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
-
-
-
#bconfidentkl
#neelofa 
#bconfidentshahalam 
#payudarakendur 
#bconfidenthq 
#bconfidentoffer 
#bconfidentjohor 
#bconfidentselangor 
#bconfidentmurah 
#bconfidentpromosi 
#bconfidentsabah 
#nursajat 
#originalproduk 
#bustup 
#trustedseller 
#igersmalaysia 
#serumpayudara 
#milkbooster 
#bconfidentsingapore 
#bconfident 
#fattahaminz 
#menyusukananak 
#viral2018 
#naelofarhijab 
#pinklady 
#payudaramontok 
#husna 
#bodysexy 
#ubatpayudara 
#polisevo2
#polisevo2
1 0 2 hours ago
@bconfidentbydena Profile picture

@bconfidentbydena

“KENDUR DH MCM NENEK-NENEK DH!”
.
-
-
-

Dulu hubby tegur yg mis b saya kendur mcm nenek2.
Mana taknya, lepas menyusukan anak mis b terus jadi layu dan londeh.
Mggu lepas hubby belikan saya B CONFIDENT ADVANCE 3 botol dan saya terus pakai.
-
-

Alhamdulillah, dh seminggu saya pakai.
Mis b mcm dh tegang dan berdenyut2 mcm nak membesar.
Hubby pun dh tegur yg mis b nmpk lain, tak kendur mcm dulu.
Yg happy, hubby nk sponsor beli bra baru lps ni. . -
-

Anda mengalami masalah mis b londeh? Mis b besar sebelah?
Meyh cuba B CONFIDENT ADVANCE nih.
Jom pakat2 buat kan suami anda tertawan dgn anda.
Montokkan dan cantikkan aset anda kembali .
.
-
-
-
Kesan dalam SEMINGGU penggunaan je tau.
Awak jangan su.sah hati ye,
akak akan bantu awak semua tau.
.
.
.
Wsp je akak laju2 k 🤣
0103594432
Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
-
-
-
#bconfidentkl
#neelofa
#bconfidentshahalam
#payudarakendur
#bconfidenthq
#bconfidentoffer
#bconfidentjohor
#bconfidentselangor
#bconfidentmurah
#bconfidentpromosi
#bconfidentsabah
#nursajat
#originalproduk
#bustup
#trustedseller
#igersmalaysia
#serumpayudara
#milkbooster
#bconfidentsingapore
#bconfident
#fattahaminz
#menyusukananak
#viral2018
#naelofarhijab
#pinklady
#payudaramontok
#husna
#bodysexy
#ubatpayudara
#polisevo2
#polisevo2

“KENDUR DH MCM NENEK-NENEK DH!”
.
-
-
-

Dulu hubby tegur yg mis b saya kendur mcm nenek2. 
Mana taknya, lepas menyusukan anak mis b terus jadi layu dan londeh. 
Mggu lepas hubby belikan saya B CONFIDENT ADVANCE 3 botol dan saya terus pakai.
-
-

Alhamdulillah, dh seminggu saya pakai. 
Mis b mcm dh tegang dan berdenyut2 mcm nak membesar. 
Hubby pun dh tegur yg mis b nmpk lain, tak kendur mcm dulu. 
Yg happy, hubby nk sponsor beli bra baru lps ni. . -
-

Anda mengalami masalah mis b londeh? Mis b besar sebelah? 
Meyh cuba B CONFIDENT ADVANCE nih. 
Jom pakat2 buat kan suami anda tertawan dgn anda. 
Montokkan dan cantikkan aset anda kembali .
.
-
-
-
Kesan dalam SEMINGGU penggunaan je tau.
Awak jangan su.sah hati ye, 
akak akan bantu awak semua tau.
.
.
.
Wsp je akak laju2 k 🤣
0103594432
Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
-
-
-
#bconfidentkl
#neelofa 
#bconfidentshahalam 
#payudarakendur 
#bconfidenthq 
#bconfidentoffer 
#bconfidentjohor 
#bconfidentselangor 
#bconfidentmurah 
#bconfidentpromosi 
#bconfidentsabah 
#nursajat 
#originalproduk 
#bustup 
#trustedseller 
#igersmalaysia 
#serumpayudara 
#milkbooster 
#bconfidentsingapore 
#bconfident 
#fattahaminz 
#menyusukananak 
#viral2018 
#naelofarhijab 
#pinklady 
#payudaramontok 
#husna 
#bodysexy 
#ubatpayudara 
#polisevo2
#polisevo2
4 0 4 hours ago
@bconfidentofficial_hq Profile picture

@bconfidentofficial_hq

COMBINASI BREAST MASSAGE + BCONFIDENT TWIN PACK 😍😘
.
.

KELEBIHAN & KEGUNAAN BCONFIDENT :
❤️mengangkat dan menganjalkan kembali payudara yg mengendur
❤️memantapkan lagi bentuk menjadikan isi lebih padat dan menstabilkan kedudukan payudara
❤️membesarkan kembali payudara yg mengalami pertumbuhan yg terbantut
❤️menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dgn lurah yg ketara
❤️mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara
❤️menegang , memantapkan dan membentuk payudara
❤️mengekalkan keanjalan payudara agar kental,montok dan cantik
❤️membesarkan payudara yg kecil
❤️mengangkat kembali struktur punggung yang jatuh
❤️membentuk struktur pungggung dr leper ke bulat
❤️️memeriahkan susu yg kurang
❤️️menimbulkan puting yg tenggelam
❤️menghilangkan strechmark @ rekahan
.
.
Whatsapp akk 019-3770047
.
.
#bconfidentkl #saleraya #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #follow #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #ibuhamil #viral2019 #pinklady #payudaramontok #maluapabossku #bodysexy #ubatpayudara #sale #bajuraya

COMBINASI BREAST MASSAGE + BCONFIDENT TWIN PACK 😍😘
.
.

KELEBIHAN & KEGUNAAN BCONFIDENT :
❤️mengangkat dan menganjalkan kembali payudara yg mengendur
❤️memantapkan lagi bentuk menjadikan isi lebih padat dan menstabilkan kedudukan payudara
❤️membesarkan kembali payudara yg mengalami pertumbuhan yg terbantut
❤️menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dgn lurah yg ketara
❤️mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara
❤️menegang , memantapkan dan membentuk payudara
❤️mengekalkan keanjalan payudara agar kental,montok dan cantik
❤️membesarkan payudara yg kecil
❤️mengangkat kembali struktur punggung yang jatuh
❤️membentuk struktur pungggung dr leper ke bulat
❤️️memeriahkan susu yg kurang
❤️️menimbulkan puting yg tenggelam
❤️menghilangkan strechmark @ rekahan
.
.
Whatsapp akk 019-3770047
.
.
#bconfidentkl #saleraya #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #follow #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #ibuhamil #viral2019 #pinklady #payudaramontok #maluapabossku #bodysexy #ubatpayudara #sale #bajuraya
0 0 8 hours ago
@bconfidentadvancehq Profile picture

@bconfidentadvancehq

COMBINASI BREAST MASSAGE + BCONFIDENT TWIN PACK 😍😘
.
.

KELEBIHAN & KEGUNAAN BCONFIDENT :
❤️mengangkat dan menganjalkan kembali payudara yg mengendur
❤️memantapkan lagi bentuk menjadikan isi lebih padat dan menstabilkan kedudukan payudara
❤️membesarkan kembali payudara yg mengalami pertumbuhan yg terbantut
❤️menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dgn lurah yg ketara
❤️mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara
❤️menegang , memantapkan dan membentuk payudara
❤️mengekalkan keanjalan payudara agar kental,montok dan cantik
❤️membesarkan payudara yg kecil
❤️mengangkat kembali struktur punggung yang jatuh
❤️membentuk struktur pungggung dr leper ke bulat
❤️️memeriahkan susu yg kurang
❤️️menimbulkan puting yg tenggelam
❤️menghilangkan strechmark @ rekahan
.
.
Whatsapp akk 019-3770047
.
.
#bconfidentkl #saleraya #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #follow #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #ibuhamil #viral2019 #pinklady #payudaramontok #maluapabossku #bodysexy #ubatpayudara #sale #bajuraya

COMBINASI BREAST MASSAGE + BCONFIDENT TWIN PACK 😍😘
.
.

KELEBIHAN & KEGUNAAN BCONFIDENT :
❤️mengangkat dan menganjalkan kembali payudara yg mengendur
❤️memantapkan lagi bentuk menjadikan isi lebih padat dan menstabilkan kedudukan payudara
❤️membesarkan kembali payudara yg mengalami pertumbuhan yg terbantut
❤️menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dgn lurah yg ketara
❤️mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara
❤️menegang , memantapkan dan membentuk payudara
❤️mengekalkan keanjalan payudara agar kental,montok dan cantik
❤️membesarkan payudara yg kecil
❤️mengangkat kembali struktur punggung yang jatuh
❤️membentuk struktur pungggung dr leper ke bulat
❤️️memeriahkan susu yg kurang
❤️️menimbulkan puting yg tenggelam
❤️menghilangkan strechmark @ rekahan
.
.
Whatsapp akk 019-3770047
.
.
#bconfidentkl #saleraya #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #follow #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #ibuhamil #viral2019 #pinklady #payudaramontok #maluapabossku #bodysexy #ubatpayudara #sale #bajuraya
0 0 8 hours ago
@aidara_vitaminmontok Profile picture

@aidara_vitaminmontok

http://www.wasap.my/601133276237
"Dulu Cik Abang pandang pun nak x nak ja.. "
.
.
.
Dulu encik suami balik kerja ja, terus buang pakaian, mandi mandi dan tidoq. Padahal kita ni punya la eksaited tunggu dia balik, pakai baju cantik, sembur perfume wangi-wangi n siap tempek bedak sejuk sebotol.

Rupanya dia x selera tengok tubuh kita. Nenen dah kendur lendur, maklumlah nyusu anak kan, mana nak tegang sangat. Punggung pun dah x seksi sangat. Patut lah kalau keluar rumah, kalau nampak je yang tegang sikit, laju ja mata dia tengok... Mujurlah sejak makan AiDara ni, balik kerja dia dah dok kenyit kenyit mata bagi isyarat masuk bilik. Alhamdulillah happy sangat!

Terima kasih Vitamin Montok Aidara 😘

http://www.wasap.my/601133276237

#PRODUKHALAL #halal #aidara #vitamin #supplements #letscantik #jomcantik #payudara #nelydiasenrose #noradanish #maembong #nursajat #cantik #healthstyle #healthandbeauty #malaysia #fattahamin #fazura #johor #sarawak #dara #wanita #perempuan #hebat #payudara #fattzura #vitaminmontok #produkkecantikan #kecantikan #bahansemulajadi

http://www.wasap.my/601133276237
"Dulu Cik Abang pandang pun nak x nak ja.. "
.
.
.
Dulu encik suami balik kerja ja, terus buang pakaian, mandi mandi dan tidoq. Padahal kita ni punya la eksaited tunggu dia balik, pakai baju cantik, sembur perfume wangi-wangi n siap tempek bedak sejuk sebotol.

Rupanya dia x selera tengok tubuh kita. Nenen dah kendur lendur, maklumlah nyusu anak kan, mana nak tegang sangat. Punggung pun dah x seksi sangat. Patut lah kalau keluar rumah, kalau nampak je yang tegang sikit, laju ja mata dia tengok... Mujurlah sejak makan AiDara ni, balik kerja dia dah dok kenyit kenyit mata bagi isyarat masuk bilik. Alhamdulillah happy sangat!

Terima kasih Vitamin Montok Aidara 😘

http://www.wasap.my/601133276237

#PRODUKHALAL #halal #aidara #vitamin #supplements #letscantik #jomcantik #payudara #nelydiasenrose #noradanish #maembong #nursajat #cantik #healthstyle #healthandbeauty #malaysia #fattahamin #fazura #johor #sarawak #dara #wanita #perempuan #hebat #payudara #fattzura #vitaminmontok #produkkecantikan #kecantikan #bahansemulajadi
1 0 9 hours ago
@aidara_vitaminmontok Profile picture

@aidara_vitaminmontok

http://www.wasap.my/601133276237
"Dulu Cik Abang pandang pun nak x nak ja.. "
.
.
.
Dulu encik suami balik kerja ja, terus buang pakaian, mandi mandi dan tidoq. Padahal kita ni punya la eksaited tunggu dia balik, pakai baju cantik, sembur perfume wangi-wangi n siap tempek bedak sejuk sebotol.

Rupanya dia x selera tengok tubuh kita. Nenen dah kendur lendur, maklumlah nyusu anak kan, mana nak tegang sangat. Punggung pun dah x seksi sangat. Patut lah kalau keluar rumah, kalau nampak je yang tegang sikit, laju ja mata dia tengok... Mujurlah sejak makan AiDara ni, balik kerja dia dah dok kenyit kenyit mata bagi isyarat masuk bilik. Alhamdulillah happy sangat!

Terima kasih Vitamin Montok Aidara 😘

http://www.wasap.my/601133276237

#PRODUKHALAL #halal #aidara #vitamin #supplements #letscantik #jomcantik #payudara #nelydiasenrose #noradanish #maembong #nursajat #cantik #healthstyle #healthandbeauty #malaysia #fattahamin #fazura #johor #sarawak #dara #wanita #perempuan #hebat #payudara #fattzura #vitaminmontok #produkkecantikan #kecantikan #bahansemulajadi

http://www.wasap.my/601133276237
"Dulu Cik Abang pandang pun nak x nak ja.. "
.
.
.
Dulu encik suami balik kerja ja, terus buang pakaian, mandi mandi dan tidoq. Padahal kita ni punya la eksaited tunggu dia balik, pakai baju cantik, sembur perfume wangi-wangi n siap tempek bedak sejuk sebotol.

Rupanya dia x selera tengok tubuh kita. Nenen dah kendur lendur, maklumlah nyusu anak kan, mana nak tegang sangat. Punggung pun dah x seksi sangat. Patut lah kalau keluar rumah, kalau nampak je yang tegang sikit, laju ja mata dia tengok... Mujurlah sejak makan AiDara ni, balik kerja dia dah dok kenyit kenyit mata bagi isyarat masuk bilik. Alhamdulillah happy sangat!

Terima kasih Vitamin Montok Aidara 😘

http://www.wasap.my/601133276237

#PRODUKHALAL #halal #aidara #vitamin #supplements #letscantik #jomcantik #payudara #nelydiasenrose #noradanish #maembong #nursajat #cantik #healthstyle #healthandbeauty #malaysia #fattahamin #fazura #johor #sarawak #dara #wanita #perempuan #hebat #payudara #fattzura #vitaminmontok #produkkecantikan #kecantikan #bahansemulajadi
1 0 9 hours ago
@aidara_vitaminmontok Profile picture

@aidara_vitaminmontok

http://www.wasap.my/601133276237
"Dulu Cik Abang pandang pun nak x nak ja.. "
.
.
.
Dulu encik suami balik kerja ja, terus buang pakaian, mandi mandi dan tidoq. Padahal kita ni punya la eksaited tunggu dia balik, pakai baju cantik, sembur perfume wangi-wangi n siap tempek bedak sejuk sebotol.

Rupanya dia x selera tengok tubuh kita. Nenen dah kendur lendur, maklumlah nyusu anak kan, mana nak tegang sangat. Punggung pun dah x seksi sangat. Patut lah kalau keluar rumah, kalau nampak je yang tegang sikit, laju ja mata dia tengok... Mujurlah sejak makan AiDara ni, balik kerja dia dah dok kenyit kenyit mata bagi isyarat masuk bilik. Alhamdulillah happy sangat!

Terima kasih Vitamin Montok Aidara 😘

http://www.wasap.my/601133276237

#PRODUKHALAL #halal #aidara #vitamin #supplements #letscantik #jomcantik #payudara #nelydiasenrose #noradanish #maembong #nursajat #cantik #healthstyle #healthandbeauty #malaysia #fattahamin #fazura #johor #sarawak #dara #wanita #perempuan #hebat #payudara #fattzura #vitaminmontok #produkkecantikan #kecantikan #bahansemulajadi

http://www.wasap.my/601133276237
"Dulu Cik Abang pandang pun nak x nak ja.. "
.
.
.
Dulu encik suami balik kerja ja, terus buang pakaian, mandi mandi dan tidoq. Padahal kita ni punya la eksaited tunggu dia balik, pakai baju cantik, sembur perfume wangi-wangi n siap tempek bedak sejuk sebotol.

Rupanya dia x selera tengok tubuh kita. Nenen dah kendur lendur, maklumlah nyusu anak kan, mana nak tegang sangat. Punggung pun dah x seksi sangat. Patut lah kalau keluar rumah, kalau nampak je yang tegang sikit, laju ja mata dia tengok... Mujurlah sejak makan AiDara ni, balik kerja dia dah dok kenyit kenyit mata bagi isyarat masuk bilik. Alhamdulillah happy sangat!

Terima kasih Vitamin Montok Aidara 😘

http://www.wasap.my/601133276237

#PRODUKHALAL #halal #aidara #vitamin #supplements #letscantik #jomcantik #payudara #nelydiasenrose #noradanish #maembong #nursajat #cantik #healthstyle #healthandbeauty #malaysia #fattahamin #fazura #johor #sarawak #dara #wanita #perempuan #hebat #payudara #fattzura #vitaminmontok #produkkecantikan #kecantikan #bahansemulajadi
2 0 9 hours ago
@appecut.pj.puchong.shahalam Profile picture

@appecut.pj.puchong.shahalam

Petaling Lama, Kuala Lumpur, Malaysia

DIET BAGAI NAK RAK TAPI BERAT TAK TURUN²???
.
HOHOHO ..
Ramai tak kes macam ni?? 👆
Diet macam nak pengsan, sekali timbang x jadi ape..
Sedih WOOOOO...
.
Cuba try #APPECUT...
Minum 1 sachet pon berat confirm turun WEYH 😎
Kalau x percaya, tengok la kat #testimoniappecut..
Berlambak feedback² org yg dah berjaya turunkan berat..
.
TAKKAN NAK TENGOK JE ORANG LAIN KURUS 💃💃💃
.
#NakAppecut?
Pm lekas 👇👇👇
.
📱 HP : 013-7397192
🚚 COD: PUCHONG / PJ / BANGSAR / PANTAI DALAM / KELANA JAYA / SUNWAY / BUKIT JALIL / SHAH ALAM / PUTRAJAYA / CYBERJAYA / DENGKIL
📮 POS: Setiap hari (Brg sampai esoknya)
.
#sale #promo #nursajat #datoaliffsyukri #kurus #weightloss #diet #azam2019 #fatburner #dietatkins #eatclean #intermittentfasting #teamroketappecut #appecut #appecutpuchong #appecutpj #appecutbangsar #appecutpantaidalam #appecutkelanajaya #appecutsunway #appecutbukitjalil #appecutshahalam #appecutputrajaya #appecutcyberjaya #appecutdengkil

DIET BAGAI NAK RAK TAPI BERAT TAK TURUN²???
.
HOHOHO ..
Ramai tak kes macam ni?? 👆
Diet macam nak pengsan, sekali timbang x jadi ape..
Sedih WOOOOO...
.
Cuba try #APPECUT...
Minum 1 sachet pon berat confirm turun WEYH 😎
Kalau x percaya, tengok la kat #testimoniappecut..
Berlambak feedback² org yg dah berjaya turunkan berat..
.
TAKKAN NAK TENGOK JE ORANG LAIN KURUS 💃💃💃
.
#NakAppecut?
Pm lekas 👇👇👇
.
📱 HP : 013-7397192
🚚 COD: PUCHONG / PJ / BANGSAR / PANTAI DALAM / KELANA JAYA / SUNWAY / BUKIT JALIL / SHAH ALAM / PUTRAJAYA / CYBERJAYA / DENGKIL
📮 POS: Setiap hari (Brg sampai esoknya)
.
#sale #promo #nursajat #datoaliffsyukri #kurus #weightloss #diet #azam2019 #fatburner #dietatkins #eatclean #intermittentfasting #teamroketappecut #appecut #appecutpuchong #appecutpj #appecutbangsar #appecutpantaidalam #appecutkelanajaya #appecutsunway #appecutbukitjalil #appecutshahalam #appecutputrajaya #appecutcyberjaya #appecutdengkil
0 0 9 hours ago
@bconfident.officialhq Profile picture

@bconfident.officialhq

NAK PAYUDARA BESAR KENCANG DAN INDAH.
.
.
💯PENYELESAIAAN YANG TEPAT MEMPERBESARKAN UKURAN PAYUDARA,.💯
.
.
B CONFIDENT adalah SERUM khusus yang diperbuat dari bahan semula jadi . untuk menjaga kesehatan dan mengencangkan payudara..
.
.
B CONFIDENT dapat membantu
🔴Merawat kesehatan payudara
🔴mengencangkan payudara yg kendur
🔴mengangkat ,padat dan berisi
🔴mencerahkan kulit sekitar payudara
🔴menambah ukuran payudara semakin besar
🔴mencegah kangker payudara
🔴Memperindah bentuk payudara
.
.
whatsapp untuk lebih details - 017-3498963
.
.
#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #follow #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #pinklady #payudaramontok #10yearschallenge #bodysexy #ubatpayudara #sale #sitinurhaliza

NAK PAYUDARA BESAR KENCANG DAN INDAH.
.
.
💯PENYELESAIAAN YANG TEPAT MEMPERBESARKAN UKURAN PAYUDARA,.💯
.
.
B CONFIDENT adalah SERUM khusus yang diperbuat dari bahan semula jadi . untuk menjaga kesehatan dan mengencangkan payudara..
.
.
B CONFIDENT dapat membantu
🔴Merawat kesehatan payudara
🔴mengencangkan payudara yg kendur
🔴mengangkat ,padat dan berisi
🔴mencerahkan kulit sekitar payudara
🔴menambah ukuran payudara semakin besar
🔴mencegah kangker payudara
🔴Memperindah bentuk payudara
.
.
whatsapp untuk lebih details - 017-3498963
.
.
#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #follow #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #pinklady #payudaramontok #10yearschallenge #bodysexy #ubatpayudara #sale #sitinurhaliza
2 0 9 hours ago
@bconfident.officialhq Profile picture

@bconfident.officialhq

NAK PAYUDARA BESAR KENCANG DAN INDAH.
.
.
💯PENYELESAIAAN YANG TEPAT MEMPERBESARKAN UKURAN PAYUDARA,.💯
.
.
B CONFIDENT adalah SERUM khusus yang diperbuat dari bahan semula jadi . untuk menjaga kesehatan dan mengencangkan payudara..
.
.
B CONFIDENT dapat membantu
🔴Merawat kesehatan payudara
🔴mengencangkan payudara yg kendur
🔴mengangkat ,padat dan berisi
🔴mencerahkan kulit sekitar payudara
🔴menambah ukuran payudara semakin besar
🔴mencegah kangker payudara
🔴Memperindah bentuk payudara
.
.
whatsapp untuk lebih details - 017-3498963
.
.
#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #follow #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #pinklady #payudaramontok #10yearschallenge #bodysexy #ubatpayudara #sale #sitinurhaliza

NAK PAYUDARA BESAR KENCANG DAN INDAH.
.
.
💯PENYELESAIAAN YANG TEPAT MEMPERBESARKAN UKURAN PAYUDARA,.💯
.
.
B CONFIDENT adalah SERUM khusus yang diperbuat dari bahan semula jadi . untuk menjaga kesehatan dan mengencangkan payudara..
.
.
B CONFIDENT dapat membantu
🔴Merawat kesehatan payudara
🔴mengencangkan payudara yg kendur
🔴mengangkat ,padat dan berisi
🔴mencerahkan kulit sekitar payudara
🔴menambah ukuran payudara semakin besar
🔴mencegah kangker payudara
🔴Memperindah bentuk payudara
.
.
whatsapp untuk lebih details - 017-3498963
.
.
#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #follow #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #pinklady #payudaramontok #10yearschallenge #bodysexy #ubatpayudara #sale #sitinurhaliza
1 0 9 hours ago
@bconfident.officialhq Profile picture

@bconfident.officialhq

NAK PAYUDARA BESAR KENCANG DAN INDAH.
.
.
💯PENYELESAIAAN YANG TEPAT MEMPERBESARKAN UKURAN PAYUDARA,.💯
.
.
B CONFIDENT adalah SERUM khusus yang diperbuat dari bahan semula jadi . untuk menjaga kesehatan dan mengencangkan payudara..
.
.
B CONFIDENT dapat membantu
🔴Merawat kesehatan payudara
🔴mengencangkan payudara yg kendur
🔴mengangkat ,padat dan berisi
🔴mencerahkan kulit sekitar payudara
🔴menambah ukuran payudara semakin besar
🔴mencegah kangker payudara
🔴Memperindah bentuk payudara
.
.
whatsapp untuk lebih details - 017-3498963
.
.
#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #follow #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #pinklady #payudaramontok #10yearschallenge #bodysexy #ubatpayudara #sale #sitinurhaliza

NAK PAYUDARA BESAR KENCANG DAN INDAH.
.
.
💯PENYELESAIAAN YANG TEPAT MEMPERBESARKAN UKURAN PAYUDARA,.💯
.
.
B CONFIDENT adalah SERUM khusus yang diperbuat dari bahan semula jadi . untuk menjaga kesehatan dan mengencangkan payudara..
.
.
B CONFIDENT dapat membantu
🔴Merawat kesehatan payudara
🔴mengencangkan payudara yg kendur
🔴mengangkat ,padat dan berisi
🔴mencerahkan kulit sekitar payudara
🔴menambah ukuran payudara semakin besar
🔴mencegah kangker payudara
🔴Memperindah bentuk payudara
.
.
whatsapp untuk lebih details - 017-3498963
.
.
#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #follow #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #pinklady #payudaramontok #10yearschallenge #bodysexy #ubatpayudara #sale #sitinurhaliza
2 0 9 hours ago
@lovelyhijab_collections Profile picture

@lovelyhijab_collections

Jom cantik dan langsing dgn bengkung nursajat.. nak order⤵️⤵️⤵️ hubungi sy atau follow ig @lovelyhijab_collections 📲http://www.wasap.my/+60166216158/pm

#nursajat #nursajat02 #letsbengkungdiamondgold #bengkungviral

Jom cantik dan langsing dgn bengkung nursajat.. nak order⤵️⤵️⤵️ hubungi sy atau follow ig  @lovelyhijab_collections 📲http://www.wasap.my/+60166216158/pm

#nursajat #nursajat02 #letsbengkungdiamondgold #bengkungviral
5 0 10 hours ago
@appecut.tengsyirah Profile picture

@appecut.tengsyirah

Seremban (City)

•FREE DROPSHIP•FREE DROPSHIP•
.
.
KAMI MEMBUKA PELUANG UNTUK ANDA SEMUA YANG BERMINAT UNTUK JANA INCOME 2-4K AND ABOVE SEBULAN.
.
Jangan risau semua FREE dalam program dropship ni !
Tiada sebarang *CAJ* dikenakan atau *TIADA SEBARANG CAJ TERSEMBUNYI* .. 💕 FREE YURAN PENDAFTARAN
💕 FREE GUIDE
💕 FREE ILMU
+ dan macam macam FREE lagi

Dan paling bestt giler , *DROPSHIP YANG CAPAI TARGET 2BULAN SEKALI AKAN TERIMA REWARD* DRPD SIS TENG🎁🎁🎁🎁. *Produk yang akan dijual adalah produk yang popular dan senang jual . Dan yang paling best produk ini sentiasa orang cari dan takkan habis selagi orang tu takcapai target! NO 1 di Malaysia*

Berminat nak tahu lebih lanjut?
📲 011-10679705(Teng)
📲 011-10679705(Teng)
📲 011-10679705(Teng)
.
#tamantuankujaafar
#tipsperutbuncit
#perutbuncithilang
#perut
#tipssihat
#tipskurus
#salammaghrib
#appecutnerrys
#teamkakwaghih
#waghihnismilan
#seremban
#senawang
#sikamat
#samsuldebat
#tokmat
#healthylife
#sihatdanbonusnyakurus
#viralvideos
#datoaliffsyukri
#datinshahidahdherbs
#datoserivida
#nursajat
#bossku

•FREE DROPSHIP•FREE DROPSHIP•
.
.
KAMI MEMBUKA PELUANG UNTUK ANDA SEMUA YANG BERMINAT UNTUK JANA INCOME 2-4K AND ABOVE SEBULAN.
.
Jangan risau semua FREE dalam program dropship ni !
Tiada sebarang *CAJ* dikenakan atau *TIADA SEBARANG CAJ TERSEMBUNYI* .. 💕 FREE YURAN PENDAFTARAN
💕 FREE GUIDE
💕 FREE ILMU
+ dan macam macam FREE lagi

Dan paling bestt giler , *DROPSHIP YANG CAPAI TARGET 2BULAN SEKALI AKAN TERIMA REWARD* DRPD SIS TENG🎁🎁🎁🎁. *Produk yang akan dijual adalah produk yang popular dan senang jual . Dan yang paling best produk ini sentiasa orang cari dan takkan habis selagi orang tu takcapai target! NO 1 di Malaysia*

Berminat nak tahu lebih lanjut?
📲 011-10679705(Teng)
📲 011-10679705(Teng)
📲 011-10679705(Teng)
.
#tamantuankujaafar
#tipsperutbuncit 
#perutbuncithilang 
#perut
#tipssihat
#tipskurus 
#salammaghrib
#appecutnerrys
#teamkakwaghih 
#waghihnismilan 
#seremban
#senawang
#sikamat
#samsuldebat 
#tokmat 
#healthylife 
#sihatdanbonusnyakurus 
#viralvideos 
#datoaliffsyukri 
#datinshahidahdherbs 
#datoserivida 
#nursajat
#bossku
1 0 10 hours ago
@bconfidentbydena Profile picture

@bconfidentbydena

“CIK ABG PUJI PONG.GONG DH UP”

Smlm en hubby ckp pong.gong dh lain mcm, up dari yg sblum ni.
Suka laa bila kene puji mcm tu.hehe. -
-
Br3ast pun dh up dr sblum..alhamdulillah.
Sejak kenal dgn B CONFIDENT ADVANCE ni..dah jatuh hati.
Kene konsisten pakai ni, kadang terlupa juga nk pkai..tp tak sangka ttp ade
perubahan ny.
.
Haaa..taknak ke cik abg awak tu makin sayang? -
-
Mestilah nak kan, nk tggu ape lagi awak2 yg ade masalah tek kendur,
leper, tak berapa nk montok tu, suami asyik complain je..
meyh dpt kan BCONFIDENT ADVANCE dgn akak cepat2 k.
.
.
-
-

Meh pm akak cepat!
0103594332 Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
-
-
-
#bconfidentkl
#neelofa
#bconfidentshahalam
#payudarakendur
#bconfidenthq
#bconfidentoffer
#bconfidentjohor
#bconfidentselangor
#bconfidentmurah
#bconfidentpromosi
#bconfidentsabah
#nursajat
#originalproduk
#bustup
#trustedseller
#igersmalaysia
#serumpayudara
#milkbooster
#bconfidentsingapore
#bconfident
#fattahaminz
#menyusukananak
#viral2018
#naelofarhijab
#pinklady
#payudaramontok
#husna
#bodysexy
#ubatpayudara
#polisevo2
#polisevo2

“CIK ABG PUJI PONG.GONG DH UP”

Smlm en hubby ckp pong.gong dh lain mcm, up dari yg sblum ni. 
Suka laa bila kene puji mcm tu.hehe. -
-
Br3ast pun dh up dr sblum..alhamdulillah. 
Sejak kenal dgn B CONFIDENT ADVANCE ni..dah jatuh hati. 
Kene konsisten pakai ni, kadang terlupa juga nk pkai..tp tak sangka ttp ade 
perubahan ny.
.
Haaa..taknak ke cik abg awak tu makin sayang? -
-
Mestilah nak kan, nk tggu ape lagi awak2 yg ade masalah tek kendur, 
leper, tak berapa nk montok tu, suami asyik complain je..
meyh dpt kan BCONFIDENT ADVANCE dgn akak cepat2 k.
.
.
-
-

Meh pm akak cepat!
0103594332  Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
-
-
-
#bconfidentkl
#neelofa 
#bconfidentshahalam 
#payudarakendur 
#bconfidenthq 
#bconfidentoffer 
#bconfidentjohor 
#bconfidentselangor 
#bconfidentmurah 
#bconfidentpromosi 
#bconfidentsabah 
#nursajat 
#originalproduk 
#bustup 
#trustedseller 
#igersmalaysia 
#serumpayudara 
#milkbooster 
#bconfidentsingapore 
#bconfident 
#fattahaminz 
#menyusukananak 
#viral2018 
#naelofarhijab 
#pinklady 
#payudaramontok 
#husna 
#bodysexy 
#ubatpayudara 
#polisevo2
#polisevo2
6 0 11 hours ago
@airafakhira_ Profile picture

@airafakhira_

LET'S BENGKUNG BY NURSAJAT

Eh! Tengah berpantang ke tu?? Jangan lupa pakai bengkung tau. Mari lah sini survey bengkung by sajat ni... Tak tipu sangat selesa... InshaaAllah perut tu tak buncit dah lepas habis pantang nanti...🤣 #nursajat #bengkungsajat #bengkungsajatmurah #bengkungsajat #bengkung #bengkungmurah #bengkungmudah

LET'S BENGKUNG BY NURSAJAT

Eh! Tengah berpantang ke tu?? Jangan lupa pakai bengkung tau. Mari lah sini survey bengkung by sajat ni... Tak tipu sangat selesa... InshaaAllah perut tu tak buncit dah lepas habis pantang nanti...🤣 #nursajat #bengkungsajat #bengkungsajatmurah #bengkungsajat #bengkung #bengkungmurah #bengkungmudah
1 0 11 hours ago
@airafakhira_ Profile picture

@airafakhira_

BENGKUNG BY NURSAJAT

Kalau anda bujang anda boleh pakai anytime untuk maintainkan pinggang anda
.
.

Tapi kalau anda para ibu atau bakal ibu mesti kena pakai bengking tau untuk kembalikan pinggang kerengga macam zaman bujang dulu mesti rindukan... Cik abang tak ada pandang yang lain

#nursajat #bengkungsajat #bengkungsajatmurah #bengkungsajat #bengkung #bengkungmurah #bengkungmudah

BENGKUNG BY NURSAJAT

Kalau anda bujang anda boleh pakai anytime untuk maintainkan pinggang anda
.
.

Tapi kalau anda para ibu atau bakal ibu mesti kena pakai bengking tau untuk kembalikan pinggang kerengga macam zaman bujang dulu mesti rindukan... Cik abang tak ada pandang yang lain

#nursajat #bengkungsajat #bengkungsajatmurah #bengkungsajat #bengkung #bengkungmurah #bengkungmudah
2 0 11 hours ago
@symakdoll_cosmetic Profile picture

@symakdoll_cosmetic

Pigmentasi paling tak suka kan
Dengan cuaca yang panas dan faktor umur
Boleh amalkan Collassy Collagen .

Dirumus dengan 18 herba dan vitamin! 🍓Susu Kambing
🍓Madu
🍓Kurma
🍓Mixberry
🍓Vitamin C
🍓Astaxantin
🍓Sarang Burung
🍓Tomato
🍓Kacip Fatimah
🍓Manjakani
🍓Serapat
🍓Sireh
🍓Pueraria Mirifica
🍓Lobata
🍓Biji Anggur
🍓Dextrose Monohydrate
🍓Kolagen
🍓DHA

Diformulasi untuk:
✔Memutih kulit secara dalaman
✔Melicin dan membasmi jerawat/jeragat/kulit kusam/kulit bersisik/berminyak/sensitif/resdung/pigmentasi
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Perapat/menegangkan dan membaiki tisu faraj
✔Menghilangkan bau tak selesa pada faraj/membasmi kuman/bakteria pada faraj
Menghilangkan senggugut
✔Mengangkat dan menegangkan payudara dan pinggul
✔Mengurangkan kedutan
✔Melembapkan kulit
✔Meransang pengeluaran hormon semulajadi
✔Melancar perjalanan darah
✔Menguatkan otot dan sendi
✔Baik utk wanita mengandung/bersalin
✔Menguatkan jisim tubuh(tulang,gigi,otot,sendi,kulit,saraf,kuku,rambut.
✔Sumber vitamin/mineral dan tenaga(hilangkan kelesuan),serat dan potassium
✔Menguatkan daya ingatan dan fikiran(DHA)
✔Melancarkan sistem penghadaman dan darah
✔Meningkatkan sistem imunisasi tubuh

Sesuai utk semua peringkat umur, remaja, suri rumah,wanita berusia *Digalakkan buat ibu yang mengandung dan

#ezlens #symabeauty #ainaserum #pujaanhatikanda #nursajat #fattzura #neelofa #lelakikirimantuhan #wawacosmetic
#janganbencicintaku #cintatiadaganti #tuandanial
Taip SYMA
WhatsApp 0139011669

Pigmentasi paling tak suka kan 
Dengan cuaca yang panas dan faktor umur
Boleh amalkan Collassy Collagen .

Dirumus dengan 18 herba dan vitamin! 🍓Susu Kambing
🍓Madu
🍓Kurma
🍓Mixberry
🍓Vitamin C
🍓Astaxantin
🍓Sarang Burung
🍓Tomato
🍓Kacip Fatimah
🍓Manjakani
🍓Serapat
🍓Sireh
🍓Pueraria Mirifica
🍓Lobata
🍓Biji Anggur
🍓Dextrose Monohydrate
🍓Kolagen
🍓DHA

Diformulasi untuk:
✔Memutih kulit secara dalaman
✔Melicin dan membasmi jerawat/jeragat/kulit kusam/kulit bersisik/berminyak/sensitif/resdung/pigmentasi
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Perapat/menegangkan dan membaiki tisu faraj
✔Menghilangkan bau tak selesa pada faraj/membasmi kuman/bakteria pada faraj
Menghilangkan senggugut
✔Mengangkat dan menegangkan payudara dan pinggul
✔Mengurangkan kedutan
✔Melembapkan kulit
✔Meransang pengeluaran hormon semulajadi
✔Melancar perjalanan darah
✔Menguatkan otot dan sendi
✔Baik utk wanita mengandung/bersalin
✔Menguatkan jisim tubuh(tulang,gigi,otot,sendi,kulit,saraf,kuku,rambut.
✔Sumber vitamin/mineral dan tenaga(hilangkan kelesuan),serat dan potassium
✔Menguatkan daya ingatan dan fikiran(DHA)
✔Melancarkan sistem penghadaman dan darah
✔Meningkatkan sistem imunisasi tubuh

Sesuai utk semua peringkat umur, remaja, suri rumah,wanita berusia *Digalakkan buat ibu yang mengandung dan

#ezlens #symabeauty #ainaserum #pujaanhatikanda #nursajat #fattzura #neelofa #lelakikirimantuhan #wawacosmetic
#janganbencicintaku #cintatiadaganti #tuandanial 
Taip SYMA 
WhatsApp 0139011669
0 0 11 hours ago
@symakdoll_cosmetic Profile picture

@symakdoll_cosmetic

Pigmentasi paling tak suka kan
Dengan cuaca yang panas dan faktor umur
Boleh amalkan Collassy Collagen .

Dirumus dengan 18 herba dan vitamin! 🍓Susu Kambing
🍓Madu
🍓Kurma
🍓Mixberry
🍓Vitamin C
🍓Astaxantin
🍓Sarang Burung
🍓Tomato
🍓Kacip Fatimah
🍓Manjakani
🍓Serapat
🍓Sireh
🍓Pueraria Mirifica
🍓Lobata
🍓Biji Anggur
🍓Dextrose Monohydrate
🍓Kolagen
🍓DHA

Diformulasi untuk:
✔Memutih kulit secara dalaman
✔Melicin dan membasmi jerawat/jeragat/kulit kusam/kulit bersisik/berminyak/sensitif/resdung/pigmentasi
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Perapat/menegangkan dan membaiki tisu faraj
✔Menghilangkan bau tak selesa pada faraj/membasmi kuman/bakteria pada faraj
Menghilangkan senggugut
✔Mengangkat dan menegangkan payudara dan pinggul
✔Mengurangkan kedutan
✔Melembapkan kulit
✔Meransang pengeluaran hormon semulajadi
✔Melancar perjalanan darah
✔Menguatkan otot dan sendi
✔Baik utk wanita mengandung/bersalin
✔Menguatkan jisim tubuh(tulang,gigi,otot,sendi,kulit,saraf,kuku,rambut.
✔Sumber vitamin/mineral dan tenaga(hilangkan kelesuan),serat dan potassium
✔Menguatkan daya ingatan dan fikiran(DHA)
✔Melancarkan sistem penghadaman dan darah
✔Meningkatkan sistem imunisasi tubuh

Sesuai utk semua peringkat umur, remaja, suri rumah,wanita berusia *Digalakkan buat ibu yang mengandung dan

#ezlens #symabeauty #ainaserum #pujaanhatikanda #nursajat #fattzura #neelofa #lelakikirimantuhan #wawacosmetic
#janganbencicintaku #cintatiadaganti #tuandanial
Taip SYMA
WhatsApp 0139011669

Pigmentasi paling tak suka kan 
Dengan cuaca yang panas dan faktor umur
Boleh amalkan Collassy Collagen .

Dirumus dengan 18 herba dan vitamin! 🍓Susu Kambing
🍓Madu
🍓Kurma
🍓Mixberry
🍓Vitamin C
🍓Astaxantin
🍓Sarang Burung
🍓Tomato
🍓Kacip Fatimah
🍓Manjakani
🍓Serapat
🍓Sireh
🍓Pueraria Mirifica
🍓Lobata
🍓Biji Anggur
🍓Dextrose Monohydrate
🍓Kolagen
🍓DHA

Diformulasi untuk:
✔Memutih kulit secara dalaman
✔Melicin dan membasmi jerawat/jeragat/kulit kusam/kulit bersisik/berminyak/sensitif/resdung/pigmentasi
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Perapat/menegangkan dan membaiki tisu faraj
✔Menghilangkan bau tak selesa pada faraj/membasmi kuman/bakteria pada faraj
Menghilangkan senggugut
✔Mengangkat dan menegangkan payudara dan pinggul
✔Mengurangkan kedutan
✔Melembapkan kulit
✔Meransang pengeluaran hormon semulajadi
✔Melancar perjalanan darah
✔Menguatkan otot dan sendi
✔Baik utk wanita mengandung/bersalin
✔Menguatkan jisim tubuh(tulang,gigi,otot,sendi,kulit,saraf,kuku,rambut.
✔Sumber vitamin/mineral dan tenaga(hilangkan kelesuan),serat dan potassium
✔Menguatkan daya ingatan dan fikiran(DHA)
✔Melancarkan sistem penghadaman dan darah
✔Meningkatkan sistem imunisasi tubuh

Sesuai utk semua peringkat umur, remaja, suri rumah,wanita berusia *Digalakkan buat ibu yang mengandung dan

#ezlens #symabeauty #ainaserum #pujaanhatikanda #nursajat #fattzura #neelofa #lelakikirimantuhan #wawacosmetic
#janganbencicintaku #cintatiadaganti #tuandanial 
Taip SYMA 
WhatsApp 0139011669
0 0 11 hours ago
@symakdoll_cosmetic Profile picture

@symakdoll_cosmetic

Pigmentasi paling tak suka kan
Dengan cuaca yang panas dan faktor umur
Boleh amalkan Collassy Collagen .

Dirumus dengan 18 herba dan vitamin! 🍓Susu Kambing
🍓Madu
🍓Kurma
🍓Mixberry
🍓Vitamin C
🍓Astaxantin
🍓Sarang Burung
🍓Tomato
🍓Kacip Fatimah
🍓Manjakani
🍓Serapat
🍓Sireh
🍓Pueraria Mirifica
🍓Lobata
🍓Biji Anggur
🍓Dextrose Monohydrate
🍓Kolagen
🍓DHA

Diformulasi untuk:
✔Memutih kulit secara dalaman
✔Melicin dan membasmi jerawat/jeragat/kulit kusam/kulit bersisik/berminyak/sensitif/resdung/pigmentasi
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Perapat/menegangkan dan membaiki tisu faraj
✔Menghilangkan bau tak selesa pada faraj/membasmi kuman/bakteria pada faraj
Menghilangkan senggugut
✔Mengangkat dan menegangkan payudara dan pinggul
✔Mengurangkan kedutan
✔Melembapkan kulit
✔Meransang pengeluaran hormon semulajadi
✔Melancar perjalanan darah
✔Menguatkan otot dan sendi
✔Baik utk wanita mengandung/bersalin
✔Menguatkan jisim tubuh(tulang,gigi,otot,sendi,kulit,saraf,kuku,rambut.
✔Sumber vitamin/mineral dan tenaga(hilangkan kelesuan),serat dan potassium
✔Menguatkan daya ingatan dan fikiran(DHA)
✔Melancarkan sistem penghadaman dan darah
✔Meningkatkan sistem imunisasi tubuh

Sesuai utk semua peringkat umur, remaja, suri rumah,wanita berusia *Digalakkan buat ibu yang mengandung dan

#ezlens #symabeauty #ainaserum #pujaanhatikanda #nursajat #fattzura #neelofa #lelakikirimantuhan #wawacosmetic
#janganbencicintaku #cintatiadaganti #tuandanial
Taip SYMA
WhatsApp 0139011669

Pigmentasi paling tak suka kan 
Dengan cuaca yang panas dan faktor umur
Boleh amalkan Collassy Collagen .

Dirumus dengan 18 herba dan vitamin! 🍓Susu Kambing
🍓Madu
🍓Kurma
🍓Mixberry
🍓Vitamin C
🍓Astaxantin
🍓Sarang Burung
🍓Tomato
🍓Kacip Fatimah
🍓Manjakani
🍓Serapat
🍓Sireh
🍓Pueraria Mirifica
🍓Lobata
🍓Biji Anggur
🍓Dextrose Monohydrate
🍓Kolagen
🍓DHA

Diformulasi untuk:
✔Memutih kulit secara dalaman
✔Melicin dan membasmi jerawat/jeragat/kulit kusam/kulit bersisik/berminyak/sensitif/resdung/pigmentasi
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Perapat/menegangkan dan membaiki tisu faraj
✔Menghilangkan bau tak selesa pada faraj/membasmi kuman/bakteria pada faraj
Menghilangkan senggugut
✔Mengangkat dan menegangkan payudara dan pinggul
✔Mengurangkan kedutan
✔Melembapkan kulit
✔Meransang pengeluaran hormon semulajadi
✔Melancar perjalanan darah
✔Menguatkan otot dan sendi
✔Baik utk wanita mengandung/bersalin
✔Menguatkan jisim tubuh(tulang,gigi,otot,sendi,kulit,saraf,kuku,rambut.
✔Sumber vitamin/mineral dan tenaga(hilangkan kelesuan),serat dan potassium
✔Menguatkan daya ingatan dan fikiran(DHA)
✔Melancarkan sistem penghadaman dan darah
✔Meningkatkan sistem imunisasi tubuh

Sesuai utk semua peringkat umur, remaja, suri rumah,wanita berusia *Digalakkan buat ibu yang mengandung dan

#ezlens #symabeauty #ainaserum #pujaanhatikanda #nursajat #fattzura #neelofa #lelakikirimantuhan #wawacosmetic
#janganbencicintaku #cintatiadaganti #tuandanial 
Taip SYMA 
WhatsApp 0139011669
0 0 11 hours ago
@symakdoll_cosmetic Profile picture

@symakdoll_cosmetic

Pigmentasi paling tak suka kan
Dengan cuaca yang panas dan faktor umur
Boleh amalkan Collassy Collagen .

Dirumus dengan 18 herba dan vitamin! 🍓Susu Kambing
🍓Madu
🍓Kurma
🍓Mixberry
🍓Vitamin C
🍓Astaxantin
🍓Sarang Burung
🍓Tomato
🍓Kacip Fatimah
🍓Manjakani
🍓Serapat
🍓Sireh
🍓Pueraria Mirifica
🍓Lobata
🍓Biji Anggur
🍓Dextrose Monohydrate
🍓Kolagen
🍓DHA

Diformulasi untuk:
✔Memutih kulit secara dalaman
✔Melicin dan membasmi jerawat/jeragat/kulit kusam/kulit bersisik/berminyak/sensitif/resdung/pigmentasi
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Perapat/menegangkan dan membaiki tisu faraj
✔Menghilangkan bau tak selesa pada faraj/membasmi kuman/bakteria pada faraj
Menghilangkan senggugut
✔Mengangkat dan menegangkan payudara dan pinggul
✔Mengurangkan kedutan
✔Melembapkan kulit
✔Meransang pengeluaran hormon semulajadi
✔Melancar perjalanan darah
✔Menguatkan otot dan sendi
✔Baik utk wanita mengandung/bersalin
✔Menguatkan jisim tubuh(tulang,gigi,otot,sendi,kulit,saraf,kuku,rambut.
✔Sumber vitamin/mineral dan tenaga(hilangkan kelesuan),serat dan potassium
✔Menguatkan daya ingatan dan fikiran(DHA)
✔Melancarkan sistem penghadaman dan darah
✔Meningkatkan sistem imunisasi tubuh

Sesuai utk semua peringkat umur, remaja, suri rumah,wanita berusia *Digalakkan buat ibu yang mengandung dan

#ezlens #symabeauty #ainaserum #pujaanhatikanda #nursajat #fattzura #neelofa #lelakikirimantuhan #wawacosmetic
#janganbencicintaku #cintatiadaganti #tuandanial
Taip SYMA
WhatsApp 0139011669

Pigmentasi paling tak suka kan 
Dengan cuaca yang panas dan faktor umur
Boleh amalkan Collassy Collagen .

Dirumus dengan 18 herba dan vitamin! 🍓Susu Kambing
🍓Madu
🍓Kurma
🍓Mixberry
🍓Vitamin C
🍓Astaxantin
🍓Sarang Burung
🍓Tomato
🍓Kacip Fatimah
🍓Manjakani
🍓Serapat
🍓Sireh
🍓Pueraria Mirifica
🍓Lobata
🍓Biji Anggur
🍓Dextrose Monohydrate
🍓Kolagen
🍓DHA

Diformulasi untuk:
✔Memutih kulit secara dalaman
✔Melicin dan membasmi jerawat/jeragat/kulit kusam/kulit bersisik/berminyak/sensitif/resdung/pigmentasi
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Perapat/menegangkan dan membaiki tisu faraj
✔Menghilangkan bau tak selesa pada faraj/membasmi kuman/bakteria pada faraj
Menghilangkan senggugut
✔Mengangkat dan menegangkan payudara dan pinggul
✔Mengurangkan kedutan
✔Melembapkan kulit
✔Meransang pengeluaran hormon semulajadi
✔Melancar perjalanan darah
✔Menguatkan otot dan sendi
✔Baik utk wanita mengandung/bersalin
✔Menguatkan jisim tubuh(tulang,gigi,otot,sendi,kulit,saraf,kuku,rambut.
✔Sumber vitamin/mineral dan tenaga(hilangkan kelesuan),serat dan potassium
✔Menguatkan daya ingatan dan fikiran(DHA)
✔Melancarkan sistem penghadaman dan darah
✔Meningkatkan sistem imunisasi tubuh

Sesuai utk semua peringkat umur, remaja, suri rumah,wanita berusia *Digalakkan buat ibu yang mengandung dan

#ezlens #symabeauty #ainaserum #pujaanhatikanda #nursajat #fattzura #neelofa #lelakikirimantuhan #wawacosmetic
#janganbencicintaku #cintatiadaganti #tuandanial 
Taip SYMA 
WhatsApp 0139011669
0 0 11 hours ago
@symakdoll_cosmetic Profile picture

@symakdoll_cosmetic

Pigmentasi paling tak suka kan
Dengan cuaca yang panas dan faktor umur
Boleh amalkan Collassy Collagen .

Dirumus dengan 18 herba dan vitamin! 🍓Susu Kambing
🍓Madu
🍓Kurma
🍓Mixberry
🍓Vitamin C
🍓Astaxantin
🍓Sarang Burung
🍓Tomato
🍓Kacip Fatimah
🍓Manjakani
🍓Serapat
🍓Sireh
🍓Pueraria Mirifica
🍓Lobata
🍓Biji Anggur
🍓Dextrose Monohydrate
🍓Kolagen
🍓DHA

Diformulasi untuk:
✔Memutih kulit secara dalaman
✔Melicin dan membasmi jerawat/jeragat/kulit kusam/kulit bersisik/berminyak/sensitif/resdung/pigmentasi
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Perapat/menegangkan dan membaiki tisu faraj
✔Menghilangkan bau tak selesa pada faraj/membasmi kuman/bakteria pada faraj
Menghilangkan senggugut
✔Mengangkat dan menegangkan payudara dan pinggul
✔Mengurangkan kedutan
✔Melembapkan kulit
✔Meransang pengeluaran hormon semulajadi
✔Melancar perjalanan darah
✔Menguatkan otot dan sendi
✔Baik utk wanita mengandung/bersalin
✔Menguatkan jisim tubuh(tulang,gigi,otot,sendi,kulit,saraf,kuku,rambut.
✔Sumber vitamin/mineral dan tenaga(hilangkan kelesuan),serat dan potassium
✔Menguatkan daya ingatan dan fikiran(DHA)
✔Melancarkan sistem penghadaman dan darah
✔Meningkatkan sistem imunisasi tubuh

Sesuai utk semua peringkat umur, remaja, suri rumah,wanita berusia *Digalakkan buat ibu yang mengandung dan

#ezlens #symabeauty #ainaserum #pujaanhatikanda #nursajat #fattzura #neelofa #lelakikirimantuhan #wawacosmetic
#janganbencicintaku #cintatiadaganti #tuandanial
Taip SYMA
WhatsApp 0139011669

Pigmentasi paling tak suka kan 
Dengan cuaca yang panas dan faktor umur
Boleh amalkan Collassy Collagen .

Dirumus dengan 18 herba dan vitamin! 🍓Susu Kambing
🍓Madu
🍓Kurma
🍓Mixberry
🍓Vitamin C
🍓Astaxantin
🍓Sarang Burung
🍓Tomato
🍓Kacip Fatimah
🍓Manjakani
🍓Serapat
🍓Sireh
🍓Pueraria Mirifica
🍓Lobata
🍓Biji Anggur
🍓Dextrose Monohydrate
🍓Kolagen
🍓DHA

Diformulasi untuk:
✔Memutih kulit secara dalaman
✔Melicin dan membasmi jerawat/jeragat/kulit kusam/kulit bersisik/berminyak/sensitif/resdung/pigmentasi
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Perapat/menegangkan dan membaiki tisu faraj
✔Menghilangkan bau tak selesa pada faraj/membasmi kuman/bakteria pada faraj
Menghilangkan senggugut
✔Mengangkat dan menegangkan payudara dan pinggul
✔Mengurangkan kedutan
✔Melembapkan kulit
✔Meransang pengeluaran hormon semulajadi
✔Melancar perjalanan darah
✔Menguatkan otot dan sendi
✔Baik utk wanita mengandung/bersalin
✔Menguatkan jisim tubuh(tulang,gigi,otot,sendi,kulit,saraf,kuku,rambut.
✔Sumber vitamin/mineral dan tenaga(hilangkan kelesuan),serat dan potassium
✔Menguatkan daya ingatan dan fikiran(DHA)
✔Melancarkan sistem penghadaman dan darah
✔Meningkatkan sistem imunisasi tubuh

Sesuai utk semua peringkat umur, remaja, suri rumah,wanita berusia *Digalakkan buat ibu yang mengandung dan

#ezlens #symabeauty #ainaserum #pujaanhatikanda #nursajat #fattzura #neelofa #lelakikirimantuhan #wawacosmetic
#janganbencicintaku #cintatiadaganti #tuandanial 
Taip SYMA 
WhatsApp 0139011669
0 0 11 hours ago
@symakdoll_cosmetic Profile picture

@symakdoll_cosmetic

Pigmentasi paling tak suka kan
Dengan cuaca yang panas dan faktor umur
Boleh amalkan Collassy Collagen .

Dirumus dengan 18 herba dan vitamin! 🍓Susu Kambing
🍓Madu
🍓Kurma
🍓Mixberry
🍓Vitamin C
🍓Astaxantin
🍓Sarang Burung
🍓Tomato
🍓Kacip Fatimah
🍓Manjakani
🍓Serapat
🍓Sireh
🍓Pueraria Mirifica
🍓Lobata
🍓Biji Anggur
🍓Dextrose Monohydrate
🍓Kolagen
🍓DHA

Diformulasi untuk:
✔Memutih kulit secara dalaman
✔Melicin dan membasmi jerawat/jeragat/kulit kusam/kulit bersisik/berminyak/sensitif/resdung/pigmentasi
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Perapat/menegangkan dan membaiki tisu faraj
✔Menghilangkan bau tak selesa pada faraj/membasmi kuman/bakteria pada faraj
Menghilangkan senggugut
✔Mengangkat dan menegangkan payudara dan pinggul
✔Mengurangkan kedutan
✔Melembapkan kulit
✔Meransang pengeluaran hormon semulajadi
✔Melancar perjalanan darah
✔Menguatkan otot dan sendi
✔Baik utk wanita mengandung/bersalin
✔Menguatkan jisim tubuh(tulang,gigi,otot,sendi,kulit,saraf,kuku,rambut.
✔Sumber vitamin/mineral dan tenaga(hilangkan kelesuan),serat dan potassium
✔Menguatkan daya ingatan dan fikiran(DHA)
✔Melancarkan sistem penghadaman dan darah
✔Meningkatkan sistem imunisasi tubuh

Sesuai utk semua peringkat umur, remaja, suri rumah,wanita berusia *Digalakkan buat ibu yang mengandung dan

#ezlens #symabeauty #ainaserum #pujaanhatikanda #nursajat #fattzura #neelofa #lelakikirimantuhan #wawacosmetic
#janganbencicintaku #cintatiadaganti #tuandanial
Taip SYMA
WhatsApp 0139011669

Pigmentasi paling tak suka kan 
Dengan cuaca yang panas dan faktor umur
Boleh amalkan Collassy Collagen .

Dirumus dengan 18 herba dan vitamin! 🍓Susu Kambing
🍓Madu
🍓Kurma
🍓Mixberry
🍓Vitamin C
🍓Astaxantin
🍓Sarang Burung
🍓Tomato
🍓Kacip Fatimah
🍓Manjakani
🍓Serapat
🍓Sireh
🍓Pueraria Mirifica
🍓Lobata
🍓Biji Anggur
🍓Dextrose Monohydrate
🍓Kolagen
🍓DHA

Diformulasi untuk:
✔Memutih kulit secara dalaman
✔Melicin dan membasmi jerawat/jeragat/kulit kusam/kulit bersisik/berminyak/sensitif/resdung/pigmentasi
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Perapat/menegangkan dan membaiki tisu faraj
✔Menghilangkan bau tak selesa pada faraj/membasmi kuman/bakteria pada faraj
Menghilangkan senggugut
✔Mengangkat dan menegangkan payudara dan pinggul
✔Mengurangkan kedutan
✔Melembapkan kulit
✔Meransang pengeluaran hormon semulajadi
✔Melancar perjalanan darah
✔Menguatkan otot dan sendi
✔Baik utk wanita mengandung/bersalin
✔Menguatkan jisim tubuh(tulang,gigi,otot,sendi,kulit,saraf,kuku,rambut.
✔Sumber vitamin/mineral dan tenaga(hilangkan kelesuan),serat dan potassium
✔Menguatkan daya ingatan dan fikiran(DHA)
✔Melancarkan sistem penghadaman dan darah
✔Meningkatkan sistem imunisasi tubuh

Sesuai utk semua peringkat umur, remaja, suri rumah,wanita berusia *Digalakkan buat ibu yang mengandung dan

#ezlens #symabeauty #ainaserum #pujaanhatikanda #nursajat #fattzura #neelofa #lelakikirimantuhan #wawacosmetic
#janganbencicintaku #cintatiadaganti #tuandanial 
Taip SYMA 
WhatsApp 0139011669
0 0 11 hours ago
@dluvglobalofficial Profile picture

@dluvglobalofficial

Amboiiii🤭🤭🤭
.
.
Happy tak bila baju kerja dulu ketat dan sendat, nak bergerak pun tak selesa😣😣
.
.
Lepas amalkan FLACO SECRET je baju kerja dah LONGGAR 😱😱😱
Nak bergerak pun senang😍😍😍
.
.
Macam sis Ida ni dia Nurse kena angkat patient, dulu susah sebab baju ketat😣 Sekarang dia pun happy dah SLIM tauuu🔥🔥
.
.
Cepattt WhatsApp sis untuk order✨
Promo terhad tau😱😱
.
.
#kurussihat #jomkurus #letslangsing #letsbengkung #pinggangkerengga #kurusbadan #kuruscantik #nursajat #aliffsyukri #terlajaklaris #tuandanial #kauyangpertama #zulariffin #sangkarthemovie #boboiboy #benamir #mirafilzah

Amboiiii🤭🤭🤭
.
.
Happy tak bila baju kerja dulu ketat dan sendat, nak bergerak pun tak selesa😣😣
.
.
Lepas amalkan FLACO SECRET je baju kerja dah LONGGAR 😱😱😱
Nak bergerak pun senang😍😍😍
.
.
Macam sis Ida ni dia Nurse kena angkat patient, dulu susah sebab baju ketat😣 Sekarang dia pun happy dah SLIM tauuu🔥🔥
.
.
Cepattt WhatsApp sis untuk order✨
Promo terhad tau😱😱
.
.
#kurussihat #jomkurus #letslangsing #letsbengkung #pinggangkerengga #kurusbadan #kuruscantik #nursajat #aliffsyukri #terlajaklaris #tuandanial #kauyangpertama #zulariffin #sangkarthemovie #boboiboy #benamir #mirafilzah
7 0 12 hours ago
@bconfident.official_ Profile picture

@bconfident.official_

“ALAMAK! TERMONTOK PULEKK”

Mis B sy mmg besar, tp tu la..lembik. Saya pakai b confident sbb nk tegang kan sikit, so dh pakai berapa kali mmg betul tegang. Montok lagi tuu.
.
BConfident ADVANCE selamat di gunakan oleh wanita yg dh berkahwin, yg menyusu kan ank atau pun ank dara. dengan menggunakan teknologi NANO dan 10x penyerapan. Korang belum sempat nak urut dia dah serap dulu. Memang cepat dan berkesan.
.
Jom buat kan suami anda tertawan dgn anda. Montokkan dan cantikkan aset anda kembali.
.
Dah cuba pelbagai produk tapi lambat kesannya? Apa lagi..meh cuba B CONFIDENT ADVANCE. SAPU-SAPU JE DAH TEGANG.. .
Tak perlu bazir duit lagi, dgn serum ajaib ni boleh bantu dinda dpt kn as et yg diidamkan.
.
Kesan dalam SEMINGGU penggunaan je tau.
Awak jangan su.sah hati ye, akak akan bantu awak semua tau.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE LIMITED TWIN PACK dgn harga yg berbaloi + FREEGIFT EKSKLUSIF.
.
▶️▶️ www.wasap.my/60135290947_pmbconfident
.
.
#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #follow #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #pinklady #payudaramontok #10yearschallenge #bodysexy #ubatpayudara #sitinurhaliza #faramendoza

“ALAMAK! TERMONTOK PULEKK”

Mis B sy mmg besar, tp tu la..lembik. Saya pakai b confident sbb nk tegang kan sikit, so dh pakai berapa kali mmg betul tegang. Montok lagi tuu.
.
BConfident ADVANCE selamat di gunakan oleh wanita yg dh berkahwin, yg menyusu kan ank atau pun ank dara. dengan menggunakan teknologi NANO dan 10x penyerapan. Korang belum sempat nak urut dia dah serap dulu. Memang cepat dan berkesan.
.
Jom buat kan suami anda tertawan dgn anda. Montokkan dan cantikkan aset anda kembali.
. 
Dah cuba pelbagai produk tapi lambat kesannya? Apa lagi..meh cuba B CONFIDENT ADVANCE.  SAPU-SAPU JE DAH TEGANG.. .
Tak perlu bazir duit lagi, dgn serum ajaib ni boleh bantu dinda dpt kn  as et yg diidamkan.
.
Kesan dalam SEMINGGU penggunaan je tau.
Awak jangan su.sah hati ye, akak akan bantu awak semua tau.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE  LIMITED TWIN PACK dgn harga yg berbaloi + FREEGIFT EKSKLUSIF.
.
▶️▶️ www.wasap.my/60135290947_pmbconfident
.
.
#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #follow #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #pinklady #payudaramontok #10yearschallenge #bodysexy #ubatpayudara #sitinurhaliza #faramendoza
0 0 14 hours ago
@dripputih_byemma Profile picture

@dripputih_byemma

Nk kulit cerah? Tak puas hati dengan keadaan & tona kulit sekarang? Uols dh try mcm2 produk dan telah membelanjakan duit yang byk demi utk menjadikan kulit putih gebu bak artis2 korea kpop?Tapi hampa?

Eh, xperlu risau la..kalau nk gebus gebas, skng kita guna teknologi baru tau.xpyh susah2 nk pki sabun ke krim ke atau nk scrub tiap2 hari dh.. 😆😆
itu pn blm tentu putih kn..haa ni kita guna kaedah injection sbb dgn cara itu sahaja vitamin akn diserap dgn cepat dan lebih berkesan dlm badan..😏 KENAPA NK INJECT? XDE CARA LAIN KE NK CNTIK?
💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉
Eh mestila ada cara lain, tp injection ni adalah kaedah terpantas.
Anda perlu inject sebab: 😘Nak putih.
😘Murah
😘Menjimatkan
😘Tahan 3 bulan
😘Result yg cepat

APA KEBAIKAN INJECTION?
----------------------------------------------
😘Melambatkan penuaan kulit
😘Anti-pigmentasi(jeragat)
😘Anti bintik hitam(blackhead)
😘Anti bintik putih(whitehead)
😘Menghalang pembentukan jerawat
😘 Memulihkan luka dan parut
😘Menggalakkan pembentukan collagen
😘Mengurangkan kedut
😘Menegangkan kulit
😘Menguatkan antibodi ----------------------------------------------------
📱WHATSAPP EMMA +60189897379 UTK DETAILS 😄😄
----------------------------------------------------
APA KELEBIHAN UOLS BELI DARI EMMA?
----------------------------------------------------
🎲Free Consultation
🎲Free List Clinic/Certified dripper
🎲Return customer emma akn bg diskaun 📱Whatsapp emma sekarang +60189897379

Atau blh tekan link di bio so xpyh nk save2 number tel ok sygss😘😘😘 #Veniscy #MixingWhite #Roche
#PlacentaLucchini #Nexentury #Evgenis #Nexenturyii #EsenseuWhite #OrientalPlatinum #Oriental #japanplatinum #showwhite #nanguang #nangkuang #Miraclewhiteinjection #cindella1200mg #glutax70000gm #glutaxdnax #glutax8000gz #cindelle3000 #Mixingwhitedazzleboost #evgenisdumovit
#nursajat #neutroskin
#snowwhiteinjection #injection #injectionmalaysia #skintone #skinwhite #detox

Nk kulit cerah? Tak puas hati dengan keadaan & tona kulit sekarang? Uols dh try mcm2 produk dan telah membelanjakan duit yang byk demi utk menjadikan kulit putih gebu bak artis2 korea kpop?Tapi hampa?

Eh, xperlu risau la..kalau nk gebus gebas, skng kita guna teknologi baru tau.xpyh susah2 nk pki sabun ke krim ke atau nk scrub tiap2 hari dh.. 😆😆
itu pn blm tentu putih kn..haa ni kita guna kaedah injection sbb dgn cara itu sahaja vitamin akn diserap dgn cepat dan lebih berkesan dlm badan..😏 KENAPA NK INJECT? XDE CARA LAIN KE NK CNTIK?
💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉
Eh mestila ada cara lain, tp injection ni adalah kaedah terpantas. 
Anda perlu inject sebab: 😘Nak putih.
😘Murah
😘Menjimatkan
😘Tahan 3 bulan
😘Result yg cepat

APA KEBAIKAN INJECTION?
----------------------------------------------
😘Melambatkan penuaan kulit
😘Anti-pigmentasi(jeragat)
😘Anti bintik hitam(blackhead)
😘Anti bintik putih(whitehead)
😘Menghalang pembentukan jerawat
😘 Memulihkan luka dan parut
😘Menggalakkan pembentukan collagen
😘Mengurangkan kedut
😘Menegangkan kulit
😘Menguatkan antibodi ----------------------------------------------------
📱WHATSAPP EMMA +60189897379 UTK DETAILS 😄😄
----------------------------------------------------
APA KELEBIHAN UOLS BELI DARI EMMA?
----------------------------------------------------
🎲Free Consultation
🎲Free List Clinic/Certified dripper
🎲Return customer emma akn bg diskaun 📱Whatsapp emma sekarang +60189897379

Atau blh tekan link di bio so xpyh nk save2 number tel ok sygss😘😘😘 #Veniscy #MixingWhite #Roche
#PlacentaLucchini #Nexentury #Evgenis #Nexenturyii #EsenseuWhite #OrientalPlatinum #Oriental #japanplatinum #showwhite #nanguang #nangkuang #Miraclewhiteinjection #cindella1200mg #glutax70000gm #glutaxdnax #glutax8000gz #cindelle3000 #Mixingwhitedazzleboost #evgenisdumovit
#nursajat #neutroskin
#snowwhiteinjection #injection #injectionmalaysia #skintone #skinwhite #detox
7 0 14 hours ago

Top #nursajat posts

Syinta memang gilaaaa~🤮
. .
#indovidgram @himpunanbahanlawak #pondan #bapok #safieyilias #nursajat #sajat #syintagila
1,122 43 31 July, 2019
@zmila_thai Profile picture

@zmila_thai

SAMBAL PETAi CiLi APi🔥MAK KAW iJAU👌👌 #milacook 📣 CiLi PADi MMG LAH PODEH KALAU TAKNAK PEDAZZ BUANG BiJi 📣 STOK SAHUR KEKADANG TELAJAK TDO💤 TAK SOMPAT MASAK NASiB ADO STOK SAMBAL Ni DAPAT LA BERSAHUR DEGAN ROTi CUBA TAUU😄

#sedap #ctdk #neelofa #datoaliffsyukri #nursajat23 #nursajat #sepahtureunion #yoeparey #asif #resepisedap #sufiansuhaimi #muabellaz #dubbingmerapu #elfiraloy #resepmasak #endeus #endeustv #lapar #masak #makan #vitdaily #resepi #kongsiresepi #resepibonda #airtangansr #carasayabyeinaazman #ruangrezekihanania #taksempurnabyfashasandha

SAMBAL PETAi CiLi APi🔥MAK KAW iJAU👌👌#milacook 📣 CiLi PADi MMG LAH PODEH KALAU TAKNAK PEDAZZ BUANG BiJi 📣 STOK SAHUR KEKADANG TELAJAK TDO💤 TAK SOMPAT MASAK NASiB ADO STOK SAMBAL Ni DAPAT LA BERSAHUR DEGAN ROTi CUBA TAUU😄

#sedap #ctdk #neelofa #datoaliffsyukri #nursajat23 #nursajat  #sepahtureunion #yoeparey #asif #resepisedap #sufiansuhaimi #muabellaz #dubbingmerapu #elfiraloy #resepmasak #endeus #endeustv #lapar #masak #makan #vitdaily #resepi #kongsiresepi #resepibonda #airtangansr #carasayabyeinaazman #ruangrezekihanania #taksempurnabyfashasandha
5,635 108 15 May, 2019
@zmila_thai Profile picture

@zmila_thai

MOiST KEK MELTiNG COKLAT👌👌by #milacook KAK MiLA GUNA 🍫COKLAT CADBURY NAK CAiRKAN GUNA MiCKOWAVE SET TiME 8 SAAT JEW JAGAN LEBiH NANTi BERKETOL ATAU HANGiT TAU DAH LEMBiK TERUS KACAU.. BARU LETAK MiNYAK MASAK GORENG iKAN TU TAPi YG BELOM GUNA LAGi TAUU.. DALAM VDEO KEK BATiK DAH TUNJOK BOLE TEGOK.. OK CUBA TAUU🤗

BAHAN KEK 🎂

1 CAWAN TEPONG GANDOM
1 CAWAN iSiNG SUGAR
1/2 CAWAN MiNYAK MASAK
1/2 CAWAN KOKO
1/2 CAWAN SUSU CAiR
1 SUDU KECiK BACKiNG POWDER
1 SUDU KECiK SODA
1 SUDU KECiK VANiLA
1 BiJi TELO
GARAM CiKiT

CARA DALAM iG @zmila_thai #milacook

LAGU BEST DARI ALTiMET
❤️ AMBOi AMBOi AMBOi

#sedap #ctdk #rozitachewan #sepahtureunion #neelofa #nelydiasenrose #carasayabyeinaazman #ruangrezekihanania #taksempurnabyfashasandha #noradanish #sentiasabersyukur #aydajebat #jepsepahtu #zizanrazak #nursajat #yoeparey

MOiST KEK MELTiNG COKLAT👌👌by #milacook  KAK MiLA GUNA 🍫COKLAT CADBURY NAK CAiRKAN GUNA MiCKOWAVE SET TiME 8 SAAT JEW JAGAN LEBiH NANTi BERKETOL ATAU HANGiT TAU DAH LEMBiK TERUS KACAU.. BARU LETAK MiNYAK MASAK GORENG iKAN TU TAPi YG BELOM GUNA LAGi TAUU.. DALAM VDEO KEK BATiK DAH TUNJOK BOLE TEGOK.. OK CUBA TAUU🤗

BAHAN KEK 🎂

1 CAWAN TEPONG GANDOM
1 CAWAN iSiNG SUGAR
1/2 CAWAN MiNYAK MASAK
1/2 CAWAN KOKO
1/2 CAWAN SUSU CAiR
1 SUDU KECiK BACKiNG POWDER
1 SUDU KECiK SODA
1 SUDU KECiK VANiLA
1 BiJi TELO
GARAM CiKiT

CARA DALAM iG @zmila_thai #milacook

LAGU BEST DARI ALTiMET
❤️ AMBOi AMBOi AMBOi

#sedap #ctdk #rozitachewan #sepahtureunion #neelofa #nelydiasenrose #carasayabyeinaazman #ruangrezekihanania #taksempurnabyfashasandha #noradanish #sentiasabersyukur #aydajebat  #jepsepahtu #zizanrazak #nursajat #yoeparey
6,987 84 20 July, 2019
@zmila_thai Profile picture

@zmila_thai

CADBURY CiZZ KEK KUKUS👌👌by #milacook BESDAY SAPA HARi Ni SENANG TAK AMBiK MASA LAMA PUN ADA MASA LAGi Nii iKUT SAJA DALAM VDEO APA PUN USAHA TANGA KEJAYAAN CUBA TAUU😄

BAHAN KEK 🎂

1 KREM CiZZ
2 BiSKUT OREO
1 BiJi TELO
1 SUDU TEPONG JAGUNG
4 SUDU GULA iSiNG
COKLAT CADBURY

CARA DALAM iG @zmila_thai #milacook

JOMM FOLLOW iG 8 ANAK BULUZZ KAK MiLA

@_kucingcats
@_kucingcats
@_kucingcats

LAGU BEST DARi CENDERAWASIH
❤️SEPANJANG PERJALANAN

#sepahtu #sayamasak #rozitachewan #asif #sentiasabersyukur #carasayabyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #syahmisazli #jihanmuse #samtilla #jepsepahtu #nursajat #datoaliffsukri #endeus #endeustv #bondarozitaibrahim #dubbingmerapu #instafoodmalaysia #amyrarosli #sitinordiana #yoeparey

CADBURY CiZZ KEK KUKUS👌👌by #milacook BESDAY SAPA HARi Ni  SENANG TAK AMBiK MASA LAMA PUN ADA MASA LAGi Nii iKUT SAJA DALAM VDEO APA PUN USAHA TANGA KEJAYAAN CUBA TAUU😄

BAHAN KEK 🎂

1 KREM CiZZ
2 BiSKUT OREO
1 BiJi TELO
1 SUDU TEPONG JAGUNG
4 SUDU GULA iSiNG
COKLAT CADBURY

CARA DALAM iG @zmila_thai #milacook

JOMM FOLLOW iG 8 ANAK BULUZZ KAK MiLA

@_kucingcats
@_kucingcats
@_kucingcats

LAGU BEST DARi CENDERAWASIH
❤️SEPANJANG PERJALANAN

#sepahtu #sayamasak #rozitachewan  #asif #sentiasabersyukur #carasayabyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #syahmisazli #jihanmuse #samtilla #jepsepahtu  #nursajat #datoaliffsukri #endeus #endeustv #bondarozitaibrahim #dubbingmerapu #instafoodmalaysia #amyrarosli #sitinordiana #yoeparey
15,181 220 6 July, 2019
@butterfly.didi95 Profile picture

@butterfly.didi95

Mami limpas💃💃💃
First time TIKTOK Guna suara sendiri dah tu sumbang lagi nyanyi😂😂😂😂😆😅
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#followforfollowback #followforfollow #likeforlikes #shareforshare #nursajat #youngmama #cute #gadissabah #sumandaksabah #descendantsofthesun #boysoverflowers #tiktok #gadistiktok #jomfollow #tiktokmalaysia #tiktoksabahan #tiktokanakdara

Mami limpas💃💃💃
First time TIKTOK Guna suara sendiri dah tu sumbang lagi nyanyi😂😂😂😂😆😅
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#followforfollowback #followforfollow #likeforlikes #shareforshare #nursajat #youngmama #cute #gadissabah #sumandaksabah #descendantsofthesun #boysoverflowers #tiktok #gadistiktok #jomfollow #tiktokmalaysia #tiktoksabahan #tiktokanakdara
946 26 21 April, 2019
OREO BALL👌👌by #milacook  KRiM OREO TU KAK MiLA BUANG... CUTi CUTi MACAM Nii JOMM KiTA BUAT UNTUK ANAK ANAK CUBA TAUU😀

BAHAN OREO ⚽

1 PEK OREO
1 PEK KRiM CiZZ
COKLAT
KACANG

CARA DALAM iG @zmila_thai #milacook

#uqashasenrose #noradanish #fashasandha #missfazura  #elfiraloy #muabellaz #yoeparey #dubbingmerapu #khaibahar #sitinordiana #neelofahijab #missfazura  #rozitachewan #mirafilzah #remyishak #datoaliffsyukri #endeustv #instafoodmalaysia #zizanrazak #aydajebat #nelydiasenrose  #vivyyusof #khaibahar #nursajat #dsv #bondarozitaibrahim #markadam
3,704 51 13 July, 2019
@beutoxpure.my Profile picture

@beutoxpure.my

Ahh dengar tu sis @nursajadiah kata hidup wanita !!! .
.
.
.
Tag kawan anda yang setuju , sebab ses pun macam setuju je apa dia kata ni .
#nursajat #aliffaziz

Ahh dengar tu sis @nursajadiah kata hidup wanita !!! .
.
.
.
Tag kawan anda yang setuju , sebab ses pun macam setuju je apa dia kata ni .
#nursajat #aliffaziz
599 21 17 May, 2019
Motor wiksuku vs vsuki 
Hahahaha ni lawak 😂😂😂😂 #senangterhibur#mudahterhibur#lawakterkini 
#lawakhambar#lawakhangit#nursajat#ysuku 
#ysukushuib#ys#ysuku_malaya_official
1,155 103 19 July, 2019