#obsesscosmeticskl Instagram Photos & Videos

obsesscosmeticskl - 8.9k posts

    Lipmatte Obsess Cosmetics, Code Carrot 🥕. Warna carrot ni one of our best selling colour sebab dia natural & colour Lipmatte mcm ni memang susah nak dpt. Siapa suka natural and nude colour, this one is a must have colour okay! 💋 #obsesscosmetics

    Lipmatte Obsess Cosmetics, Code Carrot 🥕. Warna carrot ni one of our best selling colour sebab dia natural & colour Lipmatte mcm ni memang susah nak dpt. Siapa suka natural and nude colour, this one is a must have colour okay! 💋 #obsesscosmetics

    11 2 14 hours ago
    Okay Lipmatte Obsess ada 7 warna taw. Memang pening sikit nak pilih sebab semua cantik-cantik 😂 Lipmatte Obsess ni size 10ml, dua kali ganda besar dari size Lipmatte biasa. Harga sama je. 💜 #obsesscosmetics

    Okay Lipmatte Obsess ada 7 warna taw. Memang pening sikit nak pilih sebab semua cantik-cantik 😂 Lipmatte Obsess ni size 10ml, dua kali ganda besar dari size Lipmatte biasa. Harga sama je. 💜 #obsesscosmetics

    14 1 21 hours ago
    Eh sis comel nye, apa ni. Haaaa ni la Free Gift kitorang nak kasi even korang purchase 1 produk Obsess dri Nadiah okay. Nak pilih design mana? Pilih la, selagi stok ada kita kasi je 💋 #freegift

    Eh sis comel nye, apa ni. Haaaa ni la Free Gift kitorang nak kasi even korang purchase 1 produk Obsess dri Nadiah okay. Nak pilih design mana? Pilih la, selagi stok ada kita kasi je 💋 #freegift

    24 7 16 August, 2019
    Kalau DULU, malas betul nak pakai mekap. TAK CUKUP MASA !
TAPI....
.
Sejak ada cushion foundation Obsess Cosmetics ni, memang TAK ADA ALASAN LAGI. Bangun pagi, capai cushion foundation, dab dab, dah FLAWLESS 🥰 Easy to go. Dalam kereta pun boleh mekap 😊
.
RUGI TAU siapa yang tak cuba lagi. COVERAGE cushion foundation nie akan MEMUKAU pandangan. Terasa ringan dan TAK AKAN BERCAPUK ❤️ FORMULA FOUNDATION ni memang TERBAIK 👍🏻👍🏻.
.
Jadi jangan tunggu lagi, kalau kita para wanita boleh CANTIK semudah ABC ! 🥰🥰 wasap yana untuk order.
.
wa.me/60162249144
wa.me/60162249144
wa.me/60162249144
.
.
#obsesscosmetics #obsesswave #obsesscosmeticskl #obsesscodkl #cushionfoundationviral #foundationbest #naklawa #nakcantik #obsesscosmeticsfeedback

    Kalau DULU, malas betul nak pakai mekap. TAK CUKUP MASA !
    TAPI....
    .
    Sejak ada cushion foundation Obsess Cosmetics ni, memang TAK ADA ALASAN LAGI. Bangun pagi, capai cushion foundation, dab dab, dah FLAWLESS 🥰 Easy to go. Dalam kereta pun boleh mekap 😊
    .
    RUGI TAU siapa yang tak cuba lagi. COVERAGE cushion foundation nie akan MEMUKAU pandangan. Terasa ringan dan TAK AKAN BERCAPUK ❤️ FORMULA FOUNDATION ni memang TERBAIK 👍🏻👍🏻.
    .
    Jadi jangan tunggu lagi, kalau kita para wanita boleh CANTIK semudah ABC ! 🥰🥰 wasap yana untuk order.
    .
    wa.me/60162249144
    wa.me/60162249144
    wa.me/60162249144
    .
    .
    #obsesscosmetics #obsesswave #obsesscosmeticskl #obsesscodkl #cushionfoundationviral #foundationbest #naklawa #nakcantik #obsesscosmeticsfeedback

    6 0 16 August, 2019
    Majority daripada Agent berdaftar Obsess Cosmetics adalah pelanggan Obsess Cosmetics sendiri.
•
Diorang happy dengan kualiti produk & happy nak berniaga jemput rezeki dengan produk yang berkualiti & ada permintaan. Alhamdulillah
•
Obsess Cosmetics tak blh dpt dekat any drugstore atau kedai mana mana taw. Memang semua melalui Agent sahaja. 💜

    Majority daripada Agent berdaftar Obsess Cosmetics adalah pelanggan Obsess Cosmetics sendiri.

    Diorang happy dengan kualiti produk & happy nak berniaga jemput rezeki dengan produk yang berkualiti & ada permintaan. Alhamdulillah

    Obsess Cosmetics tak blh dpt dekat any drugstore atau kedai mana mana taw. Memang semua melalui Agent sahaja. 💜

    17 3 16 August, 2019
    Kita selalu suka tengok make up korea yang simple, tapi flawless glowing kan. Natural je. Haaa Liptint antara produk yang boleh dptkan look Korean make up tu. Dia nampak bibir naturally pink atau segar. Korang dah cuba belum Oil Liptint Obsess ni? Beza taw dengan Liptint biasa. Besttt 👏🏻👏🏻 #liptint

    Kita selalu suka tengok make up korea yang simple, tapi flawless glowing kan. Natural je. Haaa Liptint antara produk yang boleh dptkan look Korean make up tu. Dia nampak bibir naturally pink atau segar. Korang dah cuba belum Oil Liptint Obsess ni? Beza taw dengan Liptint biasa. Besttt 👏🏻👏🏻 #liptint

    8 1 15 August, 2019
    Break that impossible.
-
Masa kita nak ambik UPSR dulu kan,
kita rasa susahnye lahhh UPSR tu.
But today, kita dah graduate from University pun. 😊
-
There is one point, bila kita dah dapat achievement yang kita nak dulu. Kita start to believe, tiada apa yang mustahil bila rezeki tu semua milik Allah.
-
Yang dulu tu rasa macam Impossible. Mustahil gila. Takkan boleh rasanya. Mimpi di siang hari rasanya
Susahhhh yang amattttt helppppp
•
Itulah proses kita lalui dalam hidup kan.
There is where knowledge itu memainkan peranan.
-
Early July haritu while having tea time dengan husband and my best friend.
-
Sembang pasal Obsess, then i randomly said, “Bulan ni tengok lah aku aim 10k Sale InsyaAllah”
-
Lepas cakap tu terus terdetik “Uish boleh ke.”
Lepastu counter balik dlm hati “Ahhh Boleh InsyaAllah”
-
Lepastu stop dekat situ je. Tak fikir2 dah. Focus business mcm biasa. Giving my best
•
Rezeki bulan July Allah nak bagi.
Managed to come back in Top 3 and score more than what i “pray” for. Kata kata kita tu adalah doa kan. Lagi-lagi bila bnda tu mmg tulus dari hati.
-
Sales RM11,000 + -
Allah itu Maha Kaya. Nothing is impossible.
-
Usaha, doa, tawakal.
Minta lah pada Yang Maha Kaya.
-
Alhamdulillah semua ni sebab powernya #squadtia jugak. Rezeki kita semua ♥️ #obsesscosmetics

    Break that impossible.
    -
    Masa kita nak ambik UPSR dulu kan,
    kita rasa susahnye lahhh UPSR tu.
    But today, kita dah graduate from University pun. 😊
    -
    There is one point, bila kita dah dapat achievement yang kita nak dulu. Kita start to believe, tiada apa yang mustahil bila rezeki tu semua milik Allah.
    -
    Yang dulu tu rasa macam Impossible. Mustahil gila. Takkan boleh rasanya. Mimpi di siang hari rasanya
    Susahhhh yang amattttt helppppp

    Itulah proses kita lalui dalam hidup kan.
    There is where knowledge itu memainkan peranan.
    -
    Early July haritu while having tea time dengan husband and my best friend.
    -
    Sembang pasal Obsess, then i randomly said, “Bulan ni tengok lah aku aim 10k Sale InsyaAllah”
    -
    Lepas cakap tu terus terdetik “Uish boleh ke.”
    Lepastu counter balik dlm hati “Ahhh Boleh InsyaAllah”
    -
    Lepastu stop dekat situ je. Tak fikir2 dah. Focus business mcm biasa. Giving my best

    Rezeki bulan July Allah nak bagi.
    Managed to come back in Top 3 and score more than what i “pray” for. Kata kata kita tu adalah doa kan. Lagi-lagi bila bnda tu mmg tulus dari hati.
    -
    Sales RM11,000 + -
    Allah itu Maha Kaya. Nothing is impossible.
    -
    Usaha, doa, tawakal.
    Minta lah pada Yang Maha Kaya.
    -
    Alhamdulillah semua ni sebab powernya #squadtia jugak. Rezeki kita semua ♥️ #obsesscosmetics

    11 1 15 August, 2019

Top #obsesscosmeticskl posts