#onxon Instagram Photos & Videos

onxon - 257.5k posts

    "Just one more fight...
About a lot of things....
And I will give up everything....
To be on my own again....
Free again..... " - Fred Durst, 2000

Maka tamatlah sudah Kursus Kepimpinan Manikayu Peringkat 3 Bahagian 1.
Next, 3 Bahagian 2 sekiranya tiada aral seperti yang lepas.

#RogueScout #BukanMelayuOrtodoks #RoadToPM

    "Just one more fight...
    About a lot of things....
    And I will give up everything....
    To be on my own again....
    Free again..... " - Fred Durst, 2000

    Maka tamatlah sudah Kursus Kepimpinan Manikayu Peringkat 3 Bahagian 1.
    Next, 3 Bahagian 2 sekiranya tiada aral seperti yang lepas.

    #RogueScout #BukanMelayuOrtodoks #RoadToPM

    2 1 4 hours ago
    Moto bru siap bossku #onxon

    Moto bru siap bossku #onxon

    0 0 5 hours ago
    Nk berpisah tu bukan bende  senang geng, tapi sampai bila kita mampu bertahan? Lebih lama bertahan lebih sakit dan risiko nya lebih besar.
.
So ampa buat la keputusan yg ampa rasa patut. Nak putus boleh, nak pergi boleh, nak ampa yg ditinggalkan boleh, nak stay pun boleh
.
Mcm aku dulu punya lah lama cube bertahan & bersabar. Tak putus asa sbb aku yakin selagi kita kuat,selagi kita bersabar, bertolak ansur & mencuba yg terbaik pasti ada sinarnya.
.
tapi makin lama makin lagi sakit. So aku decide untuk pergi. Tu yg aku lari mai duduk Langkawi dulu tuk mulakan hidup baru yg lebih fresh.
.
Time tu rase memang payah nak move on, tapi slow slow kau akan rase tenang sbb kau yg decide untuk pergi. Dan kau pergi untuk menjadi lebih baik. Bila kau jadi lebih baik time tu lah "org itu" akan rase menyesal. Disitulah KEMENANGAN ampa!
.
#love #sayahensemkan

    Nk berpisah tu bukan bende senang geng, tapi sampai bila kita mampu bertahan? Lebih lama bertahan lebih sakit dan risiko nya lebih besar.
    .
    So ampa buat la keputusan yg ampa rasa patut. Nak putus boleh, nak pergi boleh, nak ampa yg ditinggalkan boleh, nak stay pun boleh
    .
    Mcm aku dulu punya lah lama cube bertahan & bersabar. Tak putus asa sbb aku yakin selagi kita kuat,selagi kita bersabar, bertolak ansur & mencuba yg terbaik pasti ada sinarnya.
    .
    tapi makin lama makin lagi sakit. So aku decide untuk pergi. Tu yg aku lari mai duduk Langkawi dulu tuk mulakan hidup baru yg lebih fresh.
    .
    Time tu rase memang payah nak move on, tapi slow slow kau akan rase tenang sbb kau yg decide untuk pergi. Dan kau pergi untuk menjadi lebih baik. Bila kau jadi lebih baik time tu lah "org itu" akan rase menyesal. Disitulah KEMENANGAN ampa!
    .
    #love #sayahensemkan

    38 11 6 hours ago
    Motor piaw updates
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Pilot: @ehhrid
📸 Panasonic GH2 (Olympus 45mm F1.8)

    Motor piaw updates
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Pilot: @ehhrid
    📸 Panasonic GH2 (Olympus 45mm F1.8)

    101 7 7 hours ago

Top #onxon posts