#opkborong Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #opkborong and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
10 hours
Average like
6
Average comment
0.1
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

Anda tak tahu guna OPK?
JANGAN RISAU..beli dengan kami..
KAMI ajar anda cara guna yang betul
.
.
.
.
❤Whatsapp sis ❤

Click Link nie 👇👇 WWW.wasap.my/60134468293

for IG customer please CLICK LINK ON MY PROFILE

#opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah #opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah
#10miu/ml #10miu #murah #pregnancytestmurah #trytoconceive #ttc #bazaarpaknilmurah #upt #urinepregnancytest #sayajualovulationtest #sayajualpregancytest #sayajualopk #sayajualupt #sayajualpregnanttest #alattestkesuburan #opk #pregnanttest #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmalaysia #nakhamil #ovulation
0 0 17 September, 2019
@thenoharashop Profile picture

@thenoharashop

❤️GEMBIRA dapat FEEDBACK
❤️dari seorang customer nie
❤️sekarang dah PREGNANT!!!
.
.
😊Beli OPK tak sama macam beli produk2
😁janjikan macam2 tu
.
sebab?
.
.
⚠️cara apa sekalipun korang guna
💊makan itu ini
🗿berubat itu ini
⛔TETAP!!! AKAN CARI WAKTU SUBUR
➡️untuk cuba lagi
.
.
.
BETUL TAK?
.
.
Whatsapp : 013 446 8293

Click je link :
WWW.wasap.my/60134468293/pmopkupt

#opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah
#10miu/ml #10miu #murah #pregnancytestmurah #trytoconceive #ttc #bazaarpaknilmurah #upt #urinepregnancytest #sayajualovulationtest #sayajualpregancytest #sayajualopk #sayajualupt #sayajualpregnanttest #alattestkesuburan #opk #pregnanttest #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmalaysia #nakhamil #ovulation

❤️GEMBIRA dapat FEEDBACK
❤️dari seorang customer nie
❤️sekarang dah PREGNANT!!!
.
.
😊Beli OPK tak sama macam beli produk2
😁janjikan macam2 tu
.
sebab?
.
.
⚠️cara apa sekalipun korang guna
💊makan itu ini
🗿berubat itu ini
⛔TETAP!!! AKAN CARI WAKTU SUBUR
➡️untuk cuba lagi
.
.
.
BETUL TAK?
.
.
Whatsapp : 013 446 8293

Click je link : 
WWW.wasap.my/60134468293/pmopkupt

#opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah
#10miu/ml #10miu #murah #pregnancytestmurah #trytoconceive #ttc #bazaarpaknilmurah #upt #urinepregnancytest #sayajualovulationtest #sayajualpregancytest #sayajualopk #sayajualupt #sayajualpregnanttest #alattestkesuburan #opk #pregnanttest #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmalaysia #nakhamil #ovulation
1 0 17 September, 2019
Anda tak tahu guna OPK?
JANGAN RISAU..beli dengan kami..
KAMI ajar anda cara guna yang betul
.
.
.
.
❤Whatsapp sis ❤

Click Link nie 👇👇 WWW.wasap.my/60134468293

for IG customer please CLICK LINK ON MY PROFILE

#opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah #opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah
#10miu/ml #10miu #murah #pregnancytestmurah #trytoconceive #ttc #bazaarpaknilmurah #upt #urinepregnancytest #sayajualovulationtest #sayajualpregancytest #sayajualopk #sayajualupt #sayajualpregnanttest #alattestkesuburan #opk #pregnanttest #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmalaysia #nakhamil #ovulation
0 0 17 September, 2019
Anda tak tahu guna OPK?
JANGAN RISAU..beli dengan kami..
KAMI ajar anda cara guna yang betul
.
.
.
.
❤Whatsapp sis ❤

Click Link nie 👇👇 WWW.wasap.my/60134468293

for IG customer please CLICK LINK ON MY PROFILE

#opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah #opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah
#10miu/ml #10miu #murah #pregnancytestmurah #trytoconceive #ttc #bazaarpaknilmurah #upt #urinepregnancytest #sayajualovulationtest #sayajualpregancytest #sayajualopk #sayajualupt #sayajualpregnanttest #alattestkesuburan #opk #pregnanttest #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmalaysia #nakhamil #ovulation
0 0 17 September, 2019
@opkuptmurahbyarissa Profile picture

@opkuptmurahbyarissa

Ready Stock .. Jom masuk order dulu. Setiap belian Set C, D, E, F dan Special Set ada FREE GIFT 🤗

Klik Link Di Profile untuk fast respon 😘😊 #opkmurahmalaysia #opkmurah #uptmurah #uptmurahmalaysia #opkborong #opkborongmurah #pregnanttestmurah #ttccommunity #ttcjourney

Ready Stock .. Jom masuk order dulu. Setiap belian Set C, D, E, F dan Special Set ada FREE GIFT 🤗

Klik Link Di Profile untuk fast respon 😘😊 #opkmurahmalaysia #opkmurah #uptmurah #uptmurahmalaysia #opkborong #opkborongmurah #pregnanttestmurah #ttccommunity #ttcjourney
44 0 16 September, 2019
Anda tak tahu guna OPK?
JANGAN RISAU..beli dengan kami..
KAMI ajar anda cara guna yang betul
.
.
.
.
❤Whatsapp sis ❤

Click Link nie 👇👇 WWW.wasap.my/60134468293

for IG customer please CLICK LINK ON MY PROFILE

#opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah #opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah
#10miu/ml #10miu #murah #pregnancytestmurah #trytoconceive #ttc #bazaarpaknilmurah #upt #urinepregnancytest #sayajualovulationtest #sayajualpregancytest #sayajualopk #sayajualupt #sayajualpregnanttest #alattestkesuburan #opk #pregnanttest #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmalaysia #nakhamil #ovulation
0 0 13 September, 2019
PRICE INCLUDE POSTAGE TO SM/SS
Tak Tahu cara guna OPK?
BELI DENGAN KAMI.. kami guide awak..
.
.
.
❤Whatsapp sis ❤

Click Link nie 👇👇 WWW.wasap.my/60134468293

for IG customer please CLICK LINK ON MY PROFILE

#opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah #opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah
#10miu/ml #10miu #murah #pregnancytestmurah #trytoconceive #ttc #bazaarpaknilmurah #upt #urinepregnancytest #sayajualovulationtest #sayajualpregancytest #sayajualopk #sayajualupt #sayajualpregnanttest #alattestkesuburan #opk #pregnanttest #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmalaysia #nakhamil #ovulation
0 0 13 September, 2019
PRICE INCLUDE POSTAGE TO SM/SS
Tak Tahu cara guna OPK?
BELI DENGAN KAMI.. kami guide awak..
.
.
.
❤Whatsapp sis ❤

Click Link nie 👇👇 WWW.wasap.my/60134468293

for IG customer please CLICK LINK ON MY PROFILE

#opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah #opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah
#10miu/ml #10miu #murah #pregnancytestmurah #trytoconceive #ttc #bazaarpaknilmurah #upt #urinepregnancytest #sayajualovulationtest #sayajualpregancytest #sayajualopk #sayajualupt #sayajualpregnanttest #alattestkesuburan #opk #pregnanttest #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmalaysia #nakhamil #ovulation
1 0 13 September, 2019
PRICE INCLUDE POSTAGE TO SM/SS
Tak Tahu cara guna OPK?
BELI DENGAN KAMI.. kami guide awak..
.
.
.
❤Whatsapp sis ❤

Click Link nie 👇👇 WWW.wasap.my/60134468293

for IG customer please CLICK LINK ON MY PROFILE

#opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah #opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah
#10miu/ml #10miu #murah #pregnancytestmurah #trytoconceive #ttc #bazaarpaknilmurah #upt #urinepregnancytest #sayajualovulationtest #sayajualpregancytest #sayajualopk #sayajualupt #sayajualpregnanttest #alattestkesuburan #opk #pregnanttest #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmalaysia #nakhamil #ovulation
0 0 13 September, 2019
Anda tak tahu guna OPK?
JANGAN RISAU..beli dengan kami..
KAMI ajar anda cara guna yang betul
.
.
.
.
❤Whatsapp sis ❤

Click Link nie 👇👇 WWW.wasap.my/60134468293

for IG customer please CLICK LINK ON MY PROFILE

#opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah #opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah
#10miu/ml #10miu #murah #pregnancytestmurah #trytoconceive #ttc #bazaarpaknilmurah #upt #urinepregnancytest #sayajualovulationtest #sayajualpregancytest #sayajualopk #sayajualupt #sayajualpregnanttest #alattestkesuburan #opk #pregnanttest #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmalaysia #nakhamil #ovulation
0 0 13 September, 2019
Anda tak tahu guna OPK?
JANGAN RISAU..beli dengan kami..
KAMI ajar anda cara guna yang betul
.
.
.
.
❤Whatsapp sis ❤

Click Link nie 👇👇 WWW.wasap.my/60134468293

for IG customer please CLICK LINK ON MY PROFILE

#opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah #opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah
#10miu/ml #10miu #murah #pregnancytestmurah #trytoconceive #ttc #bazaarpaknilmurah #upt #urinepregnancytest #sayajualovulationtest #sayajualpregancytest #sayajualopk #sayajualupt #sayajualpregnanttest #alattestkesuburan #opk #pregnanttest #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmalaysia #nakhamil #ovulation
0 0 13 September, 2019
Anda tak tahu guna OPK?
JANGAN RISAU..beli dengan kami..
KAMI ajar anda cara guna yang betul
.
.
.
.
❤Whatsapp sis ❤

Click Link nie 👇👇 WWW.wasap.my/60134468293

for IG customer please CLICK LINK ON MY PROFILE

#opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah #opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah
#10miu/ml #10miu #murah #pregnancytestmurah #trytoconceive #ttc #bazaarpaknilmurah #upt #urinepregnancytest #sayajualovulationtest #sayajualpregancytest #sayajualopk #sayajualupt #sayajualpregnanttest #alattestkesuburan #opk #pregnanttest #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmalaysia #nakhamil #ovulation
0 0 13 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
2 0 12 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
1 0 12 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
1 0 12 September, 2019
Anda tak tahu guna OPK?
JANGAN RISAU..beli dengan kami..
KAMI ajar anda cara guna yang betul
.
.
.
.
❤Whatsapp sis ❤

Click Link nie 👇👇 WWW.wasap.my/60134468293

for IG customer please CLICK LINK ON MY PROFILE

#opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah #opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah
#10miu/ml #10miu #murah #pregnancytestmurah #trytoconceive #ttc #bazaarpaknilmurah #upt #urinepregnancytest #sayajualovulationtest #sayajualpregancytest #sayajualopk #sayajualupt #sayajualpregnanttest #alattestkesuburan #opk #pregnanttest #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmalaysia #nakhamil #ovulation
1 0 12 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

GUNA OPK UNTUK KESAN HARI SUBUR. AKHIRNYA BERJAYA KESAN POSITIF OPK PADA HARI KE 17
.
Dah ada OPK kenapa nak berkira-kira untuk tahu hari subur? Celup2 dalam urine je dah tahu hari subur tu bila. Senang ya hamatt!
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

GUNA OPK UNTUK KESAN HARI SUBUR. AKHIRNYA BERJAYA KESAN POSITIF OPK PADA HARI KE 17
.
Dah ada OPK kenapa nak berkira-kira untuk tahu hari subur? Celup2 dalam urine je dah tahu hari subur tu bila. Senang ya hamatt!
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
7 0 10 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

RAMAINYA YANG OVULASI (HARI SUBUR) LAMBAT 😱😱
.
.
Salah satu faktor mengapa awak selalu lewat haid adalah kerana awak telah ovulai / hari subur awak lambat ketika kitaran haid tersebut. Apabila hari subur awak lambat, haid awak pun akan berganjak dan berubah. Sebab tu ramai yang fikir mereka dah lewat haid. Padahal, mereka tidak lewat haid pun lagi.
.
.
Faham sayang? 😁
.
Belajar tahu hari subur untuk ikhtiar hamil dengan betul 😉 Guna OPK inshaAllah membantu awak.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

RAMAINYA YANG OVULASI (HARI SUBUR) LAMBAT 😱😱
.
.
Salah satu faktor mengapa awak selalu lewat haid adalah kerana awak telah ovulai / hari subur awak lambat ketika kitaran haid tersebut. Apabila hari subur awak lambat, haid awak pun akan berganjak dan berubah. Sebab tu ramai yang fikir mereka dah lewat haid. Padahal, mereka tidak lewat haid pun lagi.
.
.
Faham sayang? 😁
.
Belajar tahu hari subur untuk ikhtiar hamil dengan betul 😉 Guna OPK inshaAllah membantu awak.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
17 0 10 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

TAK SEMUA ORANG HARI SUBUR NYA PADA HARI KE 14. SETIAP ORANG TAKKAN SAMA ❣️
.
.
Ramai ttcians yg nak ikhtiar hamil tapi taknak ambik berat pasal hari subur sendiri. Mereka menganggap setiap org akan sama hari subur iaitu pada hari ke 14.
.
Tapi.. ternyata mereka salah dan setiap org memang takkan sama ya. Kerana setiap wanita mempunyai kitaran haid yg tak sama. Jadi hari subur pun takkan sama ye, terutama mereka yang mempunyai kitaran haid tak teratur 😊
.
Boleh lihat sendiri testimoni customer kami yg menggunakan OPK untuk mengesan hari subur, dan dia berjaya jumpa hari subur dia pada hari ke 27.
.
.
Guna OPK untuk memudahkan awak mengesan hari subur dengan mudah. Baru lah senang nak ikhtiar hamil 😉
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

TAK SEMUA ORANG HARI SUBUR NYA PADA HARI KE 14. SETIAP ORANG TAKKAN SAMA ❣️
.
.
Ramai ttcians yg nak ikhtiar hamil tapi taknak ambik berat pasal hari subur sendiri. Mereka menganggap setiap org akan sama hari subur iaitu pada hari ke 14.
.
Tapi.. ternyata mereka salah dan setiap org memang takkan sama ya. Kerana setiap wanita mempunyai kitaran haid yg tak sama. Jadi hari subur pun takkan sama ye, terutama mereka yang mempunyai kitaran haid tak teratur 😊
.
Boleh lihat sendiri testimoni customer kami yg menggunakan OPK untuk mengesan hari subur, dan dia berjaya jumpa hari subur dia pada hari ke 27.
.
.
Guna OPK untuk memudahkan awak mengesan hari subur dengan mudah. Baru lah senang nak ikhtiar hamil 😉
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
4 0 10 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
2 0 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
8 0 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
3 0 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
3 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
3 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
8 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SELALU TAK DENGAR ORANG CAKAP, KALAU GUGUR SENANG NAK ‘LEKAT’ BALIK?
.
.
Ya, ada betul juga sebab ramai customer kami yg macam tu. Ada diantara mereka yg dah pregnant dan gugur, kemudian mereka teruskan usaha lg ditambaj dgn guna OPK utk kesan hari subur, akhirnya berjaya mengandung lagi ! Wowww.. Mudahkan? Alhamdulillah.. dgn izin Allah SWT.
.
.
Bagi mereka yg baru gugur, memang kami tak sarankan awak cepat2 mengandung bila dah gugur. Kena tanya doktor tahap kesihatan rahim awak juga ya. Namun, jika doktor cakap rahim awak tak ada masalah, awak boleh je terus usaha lagi. Yg penting tahu kondisi rahim sendiri ya.
.
Dan lagi pentingggg... nak hamil lagi wajib guna OPK. OPK memang membantu sangat2 untuk awak kesan hari subur yg tepat. Bila tahu hari subur tu, senang lah nak kerja keras time tu kan? 😆
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

SELALU TAK DENGAR ORANG CAKAP, KALAU GUGUR SENANG NAK ‘LEKAT’ BALIK?
.
.
Ya, ada betul juga sebab ramai customer kami yg macam tu. Ada diantara mereka yg dah pregnant dan gugur, kemudian mereka teruskan usaha lg ditambaj dgn guna OPK utk kesan hari subur, akhirnya berjaya mengandung lagi ! Wowww.. Mudahkan? Alhamdulillah.. dgn izin Allah SWT.
.
.
Bagi mereka yg baru gugur, memang kami tak sarankan awak cepat2 mengandung bila dah gugur. Kena tanya doktor tahap kesihatan rahim awak juga ya. Namun, jika doktor cakap rahim awak tak ada masalah, awak boleh je terus usaha lagi. Yg penting tahu kondisi rahim sendiri ya.
.
Dan lagi pentingggg... nak hamil lagi wajib guna OPK. OPK memang membantu sangat2 untuk awak kesan hari subur yg tepat. Bila tahu hari subur tu, senang lah nak kerja keras time tu kan? 😆
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
3 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SIAPA CAKAP PERIOD TAK TERATUR TAK BOLEH HAMIL? BOLEH SAJAAAA..
.
.
Ramai yg memomokkan ttcians sekiranya period awak jenis tak teratur, awak akan susah nak hamil. Sebenarnya tak ya syg. Ramai je wanita yg period tak teratur dah berjaya hamil.
.
Cumanya, awak kena pandai dan tahu cara macam mana nak ikhtiar hamil sekiranya awak ada masalah macam ni. Untuk mereka yg mempunyai kitarab haid yg panjang @ yg tak teratur @ yg jarang2 period, awak masih boleh hamil. Awak perlu pantau hari subur awak yg tepat. Bersama dgn pasangan diwaktu haro subur yg tepat.
.
Mereka yg period tak teratur ni boleh guna OPK, cuma awak kena ambil lebih masa dan OPK kena guna banyak. Kitaran hadi tak teratur ni hari subur mereka memang susah sikit nak tahu bila waktu yg tepat. Tapi, bila awak track dgn OPK setiap hari, ia akan membantu awak untuk mengesan hari subur yg tepat dgn mudah.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

SIAPA CAKAP PERIOD TAK TERATUR TAK BOLEH HAMIL? BOLEH SAJAAAA..
.
.
Ramai yg memomokkan ttcians sekiranya period awak jenis tak teratur, awak akan susah nak hamil. Sebenarnya tak ya syg. Ramai je wanita yg period tak teratur dah berjaya hamil.
.
Cumanya, awak kena pandai dan tahu cara macam mana nak ikhtiar hamil sekiranya awak ada masalah macam ni. Untuk mereka yg mempunyai kitarab haid yg panjang @ yg tak teratur @ yg jarang2 period, awak masih boleh hamil. Awak perlu pantau hari subur awak yg tepat. Bersama dgn pasangan diwaktu haro subur yg tepat.
.
Mereka yg period tak teratur ni boleh guna OPK, cuma awak kena ambil lebih masa dan OPK kena guna banyak. Kitaran hadi tak teratur ni hari subur mereka memang susah sikit nak tahu bila waktu yg tepat. Tapi, bila awak track dgn OPK setiap hari, ia akan membantu awak untuk mengesan hari subur yg tepat dgn mudah.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
12 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SUKAR NAK PERCAYA DIRI BETUL2 HAMIL. SELEPAS GUNA OPK 2 BULAN, AKHIRNYA BERHASIL.
.
Alhamdulillah.. bertambah lagi baby 2020 @i.hamil. #projekhamil2019 membawa hasil.
.
Customer ni jenis period tetap dgn cycle day 27 hari setiap bulan. Tetapi masih belum2 mengandung. Selepas cuba menggunakan OPK selama 2 bulan, dia berjaya hamil selepas ikhtiar hamil dgn kesan hari subur.
.
.
Guna OPK xsemestinya bulan pertama guna terus hamil ye. Awak memerlukan kesabaran kerana OPK hanya tools untuk kesan hari subur. Jika awak dah guna selama 6cycle dan masih tak hamil2, kami sarankan awak berjumla dgn doktor untuk membuat pemeriksaan kesuburan. Mungkin ada masalah kesuburan dari awak atau pasangan.
.
Walaupun awak dlm ikhtiar kesuburan dihospital, OPK tetap awak perlu guna. Nak tahu hari subur setiap bulan tu wajib. Jadi nak tahu hari subur yg tepat guna OPK je senang 😉
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

SUKAR NAK PERCAYA DIRI BETUL2 HAMIL. SELEPAS GUNA OPK 2 BULAN, AKHIRNYA BERHASIL.
.
Alhamdulillah.. bertambah lagi baby 2020 @i.hamil. #projekhamil2019 membawa hasil.
.
Customer ni jenis period tetap dgn cycle day 27 hari setiap bulan. Tetapi masih belum2 mengandung. Selepas cuba menggunakan OPK selama 2 bulan, dia berjaya hamil selepas ikhtiar hamil dgn kesan hari subur.
.
.
Guna OPK xsemestinya bulan pertama guna terus hamil ye. Awak memerlukan kesabaran kerana OPK hanya tools untuk kesan hari subur. Jika awak dah guna selama 6cycle dan masih tak hamil2, kami sarankan awak berjumla dgn doktor untuk membuat pemeriksaan kesuburan. Mungkin ada masalah kesuburan dari awak atau pasangan.
.
Walaupun awak dlm ikhtiar kesuburan dihospital, OPK tetap awak perlu guna. Nak tahu hari subur setiap bulan tu wajib. Jadi nak tahu hari subur yg tepat guna OPK je senang 😉
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
4 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
3 0 4 September, 2019

Top #opkborong posts

@infohamilsehat.id Profile picture

@infohamilsehat.id

Semoga yang like dan komen Amin di beri amanah 2 ruh di dalam rahimnya… آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ . .
-
Benar memang Bahagia itu bisa dengan cara sederhana namun akan selalu ada harga untuk Hal hal terbaik yang kita inginkan terjadi dalam hidup ini dimana Mahal dan murahnya sesuatu itu cuma soal prioritas , jika Kebahagiaan kita prioritasnya adalah kesehatan dan hadirnya anak dan keturunan maka apapun itu akan menjadi layak untuk ditempuh, namun jika hadirnya anak bukan prioritas dan hanya menjadi sekedar INGIN saja maka itu tdk lah menjadi sebuah keharusan .. Tetapkan prioritas hidupmu percayalah Allah senantiasa mendengar kepada mereka yang berdoa dengan khidmat dan dengan usaha yang Tepat .. Promil Bunda layak di tempuh .. Amin Yra...
-
Follow :
@keluarga.promil.bumil
@keluarga.promil.bumil
-
Jika ingin berikthiar dan konsultasi lebih lanjut mengenalnya hambatan kehamilan, silahkan hubungi Terapis kami. 🙇🙇🙇
🌹KONSULTASI GERATIS🌷
👉🎂Wa: 0831-3870-8004
-
#ibuhamil #bumilbahagia #pemeriksaan #istriku #perkembanganjanin #hamilcantik #kehamilan #hamiltua #37weekspregnant #bumil #bumilcantik #mamahamil #kaoshamil #bumilfriendly #klinik #ivfpregnancy #nakhamil #uptmurah #setbersalin #milkboostermurah #setpantang #opkmurah #periodtakteratur #herbamaharanigombak #bersalin #pantangbersalin #berpantang #trytoconceive #opkborong #herbamaharani

Semoga yang like dan komen Amin di beri amanah 2 ruh di dalam rahimnya… آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ . .
-
Benar memang Bahagia itu bisa dengan cara sederhana namun akan selalu ada harga untuk Hal hal terbaik yang kita inginkan terjadi dalam hidup ini dimana Mahal dan murahnya sesuatu itu cuma soal prioritas , jika Kebahagiaan kita prioritasnya adalah kesehatan dan hadirnya anak dan keturunan maka apapun itu akan menjadi layak untuk ditempuh, namun jika hadirnya anak bukan prioritas dan hanya menjadi sekedar INGIN saja maka itu tdk lah menjadi sebuah keharusan .. Tetapkan prioritas hidupmu percayalah Allah senantiasa mendengar kepada mereka yang berdoa dengan khidmat dan dengan usaha yang Tepat .. Promil Bunda layak di tempuh .. Amin Yra...
-
Follow :
@keluarga.promil.bumil
@keluarga.promil.bumil
-
Jika ingin berikthiar dan konsultasi lebih lanjut mengenalnya hambatan kehamilan, silahkan hubungi Terapis kami. 🙇🙇🙇
🌹KONSULTASI GERATIS🌷
👉🎂Wa: 0831-3870-8004
-
#ibuhamil #bumilbahagia #pemeriksaan #istriku #perkembanganjanin #hamilcantik #kehamilan #hamiltua #37weekspregnant #bumil #bumilcantik #mamahamil #kaoshamil #bumilfriendly #klinik #ivfpregnancy #nakhamil #uptmurah #setbersalin #milkboostermurah #setpantang #opkmurah #periodtakteratur #herbamaharanigombak #bersalin #pantangbersalin #berpantang #trytoconceive #opkborong #herbamaharani
290 0 10 April, 2019
@opkuptmurahbyarissa Profile picture

@opkuptmurahbyarissa

Jom sama² jana pendapatan dengan kami 😊
.
Barang laku keras, insha allah..
Kena rajin promote je 😆
.
.
Untuk borong By Pos sahaja
NO COD
NO SELF COLLECT .
Open Order OPK & UPT FOR BORONG
.
.
MINIMUM 2000pcs
boleh campur2
.
.
.
Whatapps TERUS JIKA BERMINAT +601123089402
.
#uptmurah #opkmurah #testhamil #pregnancytestmurah #testkesuburan #nakhamil #teststripkesuburan #ovulationtest #opkborong #uptborong #testkesuburan #ovulationtestmurah

Jom sama² jana pendapatan dengan kami 😊
.
Barang laku keras, insha allah..
Kena rajin promote je 😆
.
.
Untuk borong By Pos sahaja
NO COD
NO SELF COLLECT .
Open Order OPK & UPT FOR BORONG
.
.
MINIMUM 2000pcs
boleh campur2
.
.
.
Whatapps TERUS JIKA BERMINAT +601123089402
.
#uptmurah #opkmurah #testhamil #pregnancytestmurah #testkesuburan #nakhamil  #teststripkesuburan #ovulationtest #opkborong #uptborong #testkesuburan #ovulationtestmurah
127 1 11 August, 2018
Kita punya 10MIU/ML taw
.
Klik Link Di Profile untuk fast respon 😘😊 #opkmurahmalaysia #opkmurah #uptmurah #uptmurahmalaysia #opkborong #opkborongmurah #pregnanttestmurah #ttccommunity #ttcjourney
215 0 11 July, 2019
@opkuptmurahbyarissa Profile picture

@opkuptmurahbyarissa

Jom sama² jana pendapatan dengan kami 😊
.
Barang laku keras, insha allah..
Kena rajin promote je 😆
.
.
Untuk borong By Pos sahaja
NO COD
NO SELF COLLECT .
Open Order OPK & UPT FOR BORONG
.
.
MINIMUM 2000pcs
boleh campur2
.
.
.
Whatapps TERUS JIKA BERMINAT +601123089402
.
#uptmurah #opkmurah #testhamil #pregnancytestmurah #testkesuburan #nakhamil #teststripkesuburan #ovulationtest #opkborong #uptborong #testkesuburan #ovulationtestmurah

Jom sama² jana pendapatan dengan kami 😊
.
Barang laku keras, insha allah..
Kena rajin promote je 😆
.
.
Untuk borong By Pos sahaja
NO COD
NO SELF COLLECT .
Open Order OPK & UPT FOR BORONG
.
.
MINIMUM 2000pcs
boleh campur2
.
.
.
Whatapps TERUS JIKA BERMINAT +601123089402
.
#uptmurah #opkmurah #testhamil #pregnancytestmurah #testkesuburan #nakhamil  #teststripkesuburan #ovulationtest #opkborong #uptborong #testkesuburan #ovulationtestmurah
138 19 11 August, 2018
@opkuptmurahbyarissa Profile picture

@opkuptmurahbyarissa

Petua Untuk Mendapatkan Anak Perempuan sila ikuti garis panduan berikut:
1.Digalakkan memakan makanan yang berasid seperti limau,asam,nenas,cuka,air minuman bergas dan lain lain.Pantang memakan makanan laut..
.
2.Persetubuhan dilakukan lepas habis haid,selang sehari,sehingga hari penetasan telur isteri (ovulation).Jangan bersetubuh selama 5 hari mulai dari hari ovulation,yang boleh dikesan dengan ujian-ujian subur..
.
3.Melakukan ‘douching’ dengan menggunakan cecair asid (very dilute lactacyd) 2 jam sebelum persetubuhan dilakukan.. #opkmurahmalaysia #opkmurah #uptmurah #uptmurahmalaysia #opkborong #opkborongmurah #pregnanttestmurah #ttccommunity #ttcjourney

Petua Untuk Mendapatkan Anak Perempuan sila ikuti garis panduan berikut:
1.Digalakkan memakan makanan yang berasid seperti limau,asam,nenas,cuka,air minuman bergas dan lain lain.Pantang memakan makanan laut..
.
2.Persetubuhan dilakukan lepas habis haid,selang sehari,sehingga hari penetasan telur isteri (ovulation).Jangan bersetubuh selama 5 hari mulai dari hari ovulation,yang boleh dikesan dengan ujian-ujian subur..
.
3.Melakukan ‘douching’ dengan menggunakan cecair asid (very dilute lactacyd) 2 jam sebelum persetubuhan dilakukan.. #opkmurahmalaysia #opkmurah #uptmurah #uptmurahmalaysia #opkborong #opkborongmurah #pregnanttestmurah #ttccommunity #ttcjourney
216 0 11 July, 2019
@opkuptmurahbyarissa Profile picture

@opkuptmurahbyarissa

Cara baca results Ovulation Test tak sama macam Pregnant Test ya .
Whatapps +601123089402
#opkmurahmalaysia #opkmurah #uptmurah #uptmurahmalaysia #opkborong #opkborongmurah #pregnanttestmurah #ttccommunity #ttcjourney

Cara baca results Ovulation Test tak sama macam Pregnant Test ya .
Whatapps +601123089402
#opkmurahmalaysia #opkmurah #uptmurah #uptmurahmalaysia #opkborong #opkborongmurah #pregnanttestmurah #ttccommunity #ttcjourney
145 0 28 July, 2019