#opkmurah Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #opkmurah and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
28 minutes
Average like
3.3
Average comment
0.1
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@paidreviewmurah2019 Profile picture

@paidreviewmurah2019

@upt_jomhamil
@upt_jomhamil
@upt_jomhamil
.
.
Urine pregnancy test scrips
.
.
🌹Mudah & senang digunakan .
🌹banyak digunakan di hospital & klinik .
🌹Murah berbanding di farmasi . . .
✅ HANYA RM1 /pcs
✅ Boleh campur dengan OTK
✅ Expired 2022
✅ Postage Rm8 sm/ Rm11 ss
.
📱Whatsapp 018-2844246
.
.
🎁FREE GIFT purchase above 25pcs .
📦Postage Everyday Mon-Sun .
📲Whatsapp : 018-2844246 .
. .
#pregnant #nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #otk #opk #opkmurah #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancystrip #ovulationstrip #gendertest #genderpredictiontest - #regrann

@upt_jomhamil
@upt_jomhamil
@upt_jomhamil
.
.
Urine pregnancy test scrips
.
.
🌹Mudah & senang digunakan .
🌹banyak digunakan di hospital & klinik .
🌹Murah berbanding di farmasi . . .
✅ HANYA RM1 /pcs
✅ Boleh campur dengan OTK
✅ Expired 2022
✅ Postage Rm8 sm/ Rm11 ss
.
📱Whatsapp 018-2844246
.
.
🎁FREE GIFT purchase above 25pcs .
📦Postage Everyday Mon-Sun .
📲Whatsapp : 018-2844246 .
. .
#pregnant #nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #otk #opk #opkmurah #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancystrip #ovulationstrip #gendertest #genderpredictiontest - #regrann
0 0 4 hours ago
@usaha_hamil_shah_alam Profile picture

@usaha_hamil_shah_alam

Meh sebelum tidur kite renung sama-sama
.
.
Kadang kita tak nampak betapa besar nya pengorbanan seorang ayah kan sampai kite ni selalu bercakap ''AH'' dengan dia..Sampai kite ni selalu je sombong dengan ayah sendiri..Selalu nak memberontak itu ini kan?🥺
.
.
Dari gambar ni pon kite boleh nampak..tanpa tangan ayah yang dihulur kan..kita tak mungkin akan sampai ke atas🥺Ayah tu akan buat ape je untuk anak dia tau..anak je selalu berkira2 nak buat apa-apa untuk ayah..
.
.
Mesti ada diantara kita yang kalau balik je rumah insan pertama yang kita cari adalah ''MAK''..betul tak?sedang kan ayah ade je duduk di depan rumah😅
.
.
Yang masih ada ayah ..hargai..jangan tinggi suara..banyak-banyak hulurkan rezeki kita dengan ayah ..Dengan mak pun sama tau...dua-dua ni insan yang kita kene hormat..sebelum tidur ni..pergi lah call ayah kalau rindu...jangan sombong.
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream

Meh sebelum tidur kite renung sama-sama
.
.
Kadang kita tak nampak betapa besar nya pengorbanan seorang ayah kan sampai kite ni selalu bercakap ''AH'' dengan dia..Sampai kite ni selalu je sombong dengan ayah sendiri..Selalu nak memberontak itu ini kan?🥺
.
.
Dari gambar ni pon kite boleh nampak..tanpa tangan ayah yang dihulur kan..kita tak mungkin akan sampai ke atas🥺Ayah tu akan buat ape je untuk anak dia tau..anak je selalu berkira2 nak buat apa-apa untuk ayah..
.
.
Mesti ada diantara kita yang kalau balik je rumah insan pertama yang kita cari adalah ''MAK''..betul tak?sedang kan ayah ade je duduk di depan rumah😅
.
.
Yang masih ada ayah ..hargai..jangan tinggi suara..banyak-banyak hulurkan rezeki kita dengan ayah ..Dengan mak pun sama tau...dua-dua ni insan yang kita kene hormat..sebelum tidur ni..pergi lah call ayah kalau rindu...jangan sombong.
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil  #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream
4 0 7 hours ago
@upt_murah Profile picture

@upt_murah

Settle cod opk area Shah Alam☺️.tq dear

Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy 300g=rm16 400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar

Settle cod opk area Shah Alam☺️.tq dear

Senarai harga⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️⬇️
Ready stok
✔️Upt strip rm1/pcs
✔️Upt cassette rm2/pcs
✔️Opk rm1/pcs
✔️Gender prediction kit rm27
✔️Buah zuriat 3 biji rm23
✔️uncang buah zuriat rm55 ✔️sabun pantang rm35
✔️home sperm test rm45
Pre order
✔️ peria katak crispy  300g=rm16  400g= rm22 📮pos rm8(sm), rm13(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲 0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictionkitmuar #testjantinabayi #genderpredictionkitshahalam #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #buahzuriatmuar #buahzuriatshahalam #uncangbuahzuriat #buahzuriat #sabunpantangmuar #sabunpantangshahalam #sabunpantang #aurauncangbuahzuriatmuar
1 0 8 hours ago
@wawazainalcosmetics_nini Profile picture

@wawazainalcosmetics_nini

YA ALLAH BESAR SUNGGUH KUASA-MU😭😭😭😭
.
.
syukur..syukur..syukur......rezeki yang besar ini disampaikan oleh customer yang dah lama tunggu untuk dapat zuriat...tunggu punya tunggu..sekali mengandung tu dia...ALLAH bagi kembar terus tauuuu..
.
.
memang kebaikan dan kejaiban madu turkey ni tak dapat disangkal lagi...tapi usaha itu diiringi dengan DOA pada yang maha agung iaitu Allah...
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
.
area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
p/s: SIS SEDANG MENCARI SESIAPA YANG BERMINAT JADI DROPSHIP
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream

YA ALLAH BESAR SUNGGUH KUASA-MU😭😭😭😭
.
.
syukur..syukur..syukur......rezeki yang besar ini disampaikan oleh customer yang dah lama tunggu untuk dapat zuriat...tunggu punya tunggu..sekali mengandung tu dia...ALLAH bagi kembar terus tauuuu..
.
.
memang kebaikan dan kejaiban madu turkey ni tak dapat disangkal lagi...tapi usaha itu diiringi dengan DOA pada yang maha agung iaitu Allah...
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
.
area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
p/s: SIS SEDANG MENCARI SESIAPA YANG BERMINAT JADI DROPSHIP
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil  #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream
8 0 8 hours ago
@usaha_hamil_shah_alam Profile picture

@usaha_hamil_shah_alam

YA ALLAH BESAR SUNGGUH KUASA-MU😭😭😭😭
.
.
syukur..syukur..syukur......rezeki yang besar ini disampaikan oleh customer yang dah lama tunggu untuk dapat zuriat...tunggu punya tunggu..sekali mengandung tu dia...ALLAH bagi kembar terus tauuuu..
.
.
memang kebaikan dan kejaiban madu turkey ni tak dapat disangkal lagi...tapi usaha itu diiringi dengan DOA pada yang maha agung iaitu Allah...
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
.
area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
p/s: SIS SEDANG MENCARI SESIAPA YANG BERMINAT JADI DROPSHIP
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream

YA ALLAH BESAR SUNGGUH KUASA-MU😭😭😭😭
.
.
syukur..syukur..syukur......rezeki yang besar ini disampaikan oleh customer yang dah lama tunggu untuk dapat zuriat...tunggu punya tunggu..sekali mengandung tu dia...ALLAH bagi kembar terus tauuuu..
.
.
memang kebaikan dan kejaiban madu turkey ni tak dapat disangkal lagi...tapi usaha itu diiringi dengan DOA pada yang maha agung iaitu Allah...
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
.
area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
p/s: SIS SEDANG MENCARI SESIAPA YANG BERMINAT JADI DROPSHIP
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil  #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream
4 0 8 hours ago
@wawazainalcosmetics_nini Profile picture

@wawazainalcosmetics_nini

SELANG -SELANG MAKAN PON REZEKI
.
.
ni another customer yang amalkan madu ni skip-skip😂😂tapi berjaya jugak dapatkan baby..macam biasa,,madu ni hanya lah salah satu ikhtiar...Allah yang tentukan sama ada rezeki berpihak pada kita ke tidak kan...
.
.
banyak sudah positif feedback yang amalkan madu ajaib turkey ni..sampai saya sendiri gembiranya tak terkata..🌸🌸Bagi yang belum mencuba madu ajaib Turki ini, anda kena cuba sekarang‼️ Seperti yang anda tahu, madu ajaib Turki ini mengandungi bahan-bahan yang sangat membantu anda antaranya pasangan yang sedang ikhtiar zuriat👨‍👩‍👧‍👦
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
.
area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
p/s: SIS SEDANG MENCARI SESIAPA YANG BERMINAT JADI DROPSHIP
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream

SELANG -SELANG MAKAN PON REZEKI
.
.
ni another customer yang amalkan madu ni skip-skip😂😂tapi berjaya jugak dapatkan baby..macam biasa,,madu ni hanya lah salah satu ikhtiar...Allah yang tentukan sama ada rezeki berpihak pada kita ke tidak kan...
.
.
banyak sudah positif feedback yang amalkan madu ajaib turkey ni..sampai saya sendiri gembiranya tak terkata..🌸🌸Bagi yang belum mencuba madu ajaib Turki ini, anda kena cuba sekarang‼️ Seperti yang anda tahu, madu ajaib Turki ini mengandungi bahan-bahan yang sangat membantu anda antaranya pasangan yang sedang ikhtiar zuriat👨‍👩‍👧‍👦
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
.
area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
p/s: SIS SEDANG MENCARI SESIAPA YANG BERMINAT JADI DROPSHIP
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil  #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream
1 0 9 hours ago
@usaha_hamil_shah_alam Profile picture

@usaha_hamil_shah_alam

SELANG -SELANG MAKAN PON REZEKI
.
.
ni another customer yang amalkan madu ni skip-skip😂😂tapi berjaya jugak dapatkan baby..macam biasa,,madu ni hanya lah salah satu ikhtiar...Allah yang tentukan sama ada rezeki berpihak pada kita ke tidak kan...
.
.
banyak sudah positif feedback yang amalkan madu ajaib turkey ni..sampai saya sendiri gembiranya tak terkata..🌸🌸Bagi yang belum mencuba madu ajaib Turki ini, anda kena cuba sekarang‼️ Seperti yang anda tahu, madu ajaib Turki ini mengandungi bahan-bahan yang sangat membantu anda antaranya pasangan yang sedang ikhtiar zuriat👨‍👩‍👧‍👦
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
.
area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
p/s: SIS SEDANG MENCARI SESIAPA YANG BERMINAT JADI DROPSHIP
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream

SELANG -SELANG MAKAN PON REZEKI
.
.
ni another customer yang amalkan madu ni skip-skip😂😂tapi berjaya jugak dapatkan baby..macam biasa,,madu ni hanya lah salah satu ikhtiar...Allah yang tentukan sama ada rezeki berpihak pada kita ke tidak kan...
.
.
banyak sudah positif feedback yang amalkan madu ajaib turkey ni..sampai saya sendiri gembiranya tak terkata..🌸🌸Bagi yang belum mencuba madu ajaib Turki ini, anda kena cuba sekarang‼️ Seperti yang anda tahu, madu ajaib Turki ini mengandungi bahan-bahan yang sangat membantu anda antaranya pasangan yang sedang ikhtiar zuriat👨‍👩‍👧‍👦
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
.
area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
p/s: SIS SEDANG MENCARI SESIAPA YANG BERMINAT JADI DROPSHIP
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil  #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream
2 0 10 hours ago
@usaha_hamil_shah_alam Profile picture

@usaha_hamil_shah_alam

HAi dah senja ni...time ni mesti ada yang dalam kereta menghadap jammed,ade yang tengah bersiap-siap untuk ke surau,ade yang sedang tengok drama di tv3🤪
.
.
ape pon keadaan nye,,waktu ni memang kite akan selalu merenung,membahas tentang aktiviti kita hari ini
.
.
salam maghrib semua nya
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream

HAi dah senja ni...time ni mesti ada yang dalam kereta menghadap jammed,ade yang tengah bersiap-siap untuk ke surau,ade yang sedang tengok drama di tv3🤪
.
.
ape pon keadaan nye,,waktu ni memang kite akan selalu merenung,membahas tentang aktiviti kita hari ini
.
.
salam maghrib semua nya
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil  #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream
0 0 11 hours ago
@wawazainalcosmetics_nini Profile picture

@wawazainalcosmetics_nini

SEBULAN LEBIH JEE DAH BERHASIL DAPAT BABY
.
.
Biasa nya satu botol madu ajaib turkey tu bertahan 2-3 minggu sahaja...tapi sebabkan sis ni skip2 makan.bertahan madu tu sampai sebulan lebih,,,Walaupon skip-skip makan madu tu...rezeki berpihak pada sis ni jugak bile disahkan mengandung ..alhamdulillah...rezeki tak pernah salah alamat kan
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. .area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream

SEBULAN LEBIH JEE DAH BERHASIL DAPAT BABY
.
.
Biasa nya satu botol madu ajaib turkey tu bertahan 2-3 minggu sahaja...tapi sebabkan sis ni skip2 makan.bertahan madu tu sampai sebulan lebih,,,Walaupon skip-skip makan madu tu...rezeki berpihak pada sis ni jugak bile disahkan mengandung ..alhamdulillah...rezeki tak pernah salah alamat kan
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. .area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil  #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream
8 0 12 hours ago
@usaha_hamil_shah_alam Profile picture

@usaha_hamil_shah_alam

SEBULAN LEBIH JEE DAH BERHASIL DAPAT BABY
.
.
Biasa nya satu botol madu ajaib turkey tu bertahan 2-3 minggu sahaja...tapi sebabkan sis ni skip2 makan.bertahan madu tu sampai sebulan lebih,,,Walaupon skip-skip makan madu tu...rezeki berpihak pada sis ni jugak bile disahkan mengandung ..alhamdulillah...rezeki tak pernah salah alamat kan
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. .area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream

SEBULAN LEBIH JEE DAH BERHASIL DAPAT BABY
.
.
Biasa nya satu botol madu ajaib turkey tu bertahan 2-3 minggu sahaja...tapi sebabkan sis ni skip2 makan.bertahan madu tu sampai sebulan lebih,,,Walaupon skip-skip makan madu tu...rezeki berpihak pada sis ni jugak bile disahkan mengandung ..alhamdulillah...rezeki tak pernah salah alamat kan
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. .area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil  #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream
1 0 12 hours ago
@wawazainalcosmetics_nini Profile picture

@wawazainalcosmetics_nini

5 TAHUN MENUNGGU UNTUK DAPAT BABY...
.
.
alhamdulilahhh syukur..bersabar kunci nya...sis ni amalkan madu ajaib turkey..serta selalu berdoa..akhirnye setelah 5 tahun...doa dan usaha nya berhasil untuk dapat zuriat
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. .area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream

5 TAHUN MENUNGGU UNTUK DAPAT BABY...
.
.
alhamdulilahhh syukur..bersabar kunci nya...sis ni amalkan madu ajaib turkey..serta selalu berdoa..akhirnye setelah 5 tahun...doa dan usaha nya berhasil untuk dapat zuriat
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. .area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil  #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream
1 0 13 hours ago
@usaha_hamil_shah_alam Profile picture

@usaha_hamil_shah_alam

5 TAHUN MENUNGGU UNTUK DAPAT BABY...
.
.
alhamdulilahhh syukur..bersabar kunci nya...sis ni amalkan madu ajaib turkey..serta selalu berdoa..akhirnye setelah 5 tahun...doa dan usaha nya berhasil untuk dapat zuriat
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. .area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream

5 TAHUN MENUNGGU UNTUK DAPAT BABY...
.
.
alhamdulilahhh syukur..bersabar kunci nya...sis ni amalkan madu ajaib turkey..serta selalu berdoa..akhirnye setelah 5 tahun...doa dan usaha nya berhasil untuk dapat zuriat
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. .area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil  #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream
2 0 13 hours ago
@wawazainalcosmetics_nini Profile picture

@wawazainalcosmetics_nini

"NAK PREGNANT?"
.
.
Hai siapa aje lah lah yang taknak mengandung kan...siapa sahaja lah yang taknak anak kan?
sis nak bagi tips
.
.
1)USAHA ! usaha untuk dapatkan zuriat..madu ajaib turkey ni boleh meningkatkan kesuburan tau..banyak dah feedback yang menyatakan mereka berjay
.
2)DOA DAN SOLAT ! Hari-hari solat...hari-hari doa...minta dengan maha besar iaitu Allah..Allah maha pemurah lagi maha mengasihani.PLEASE JANGAN TINGGAL SOLAT😭
.
3)TAWAKKAL! dah usaha mesti kene tawakkal..selalu bersangka baik dengan perancangan Allah..kite ni bukan siapa-siapa yang boleh melawan takdir Allah.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. .area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream

"NAK PREGNANT?"
.
.
Hai siapa aje lah lah yang taknak mengandung kan...siapa sahaja lah yang taknak anak kan?
sis nak bagi tips
.
.
1)USAHA ! usaha untuk dapatkan zuriat..madu ajaib turkey ni boleh meningkatkan kesuburan tau..banyak dah feedback yang menyatakan mereka berjay
.
2)DOA DAN SOLAT ! Hari-hari solat...hari-hari doa...minta dengan maha besar iaitu Allah..Allah maha pemurah lagi maha mengasihani.PLEASE JANGAN TINGGAL SOLAT😭
.
3)TAWAKKAL! dah usaha mesti kene tawakkal..selalu bersangka baik dengan perancangan Allah..kite ni bukan siapa-siapa yang boleh melawan takdir Allah.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. .area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil  #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream
7 0 14 hours ago
@usaha_hamil_shah_alam Profile picture

@usaha_hamil_shah_alam

"NAK PREGNANT?"
.
.
Hai siapa aje lah lah yang taknak mengandung kan...siapa sahaja lah yang taknak anak kan?
sis nak bagi tips
.
.
1)USAHA ! usaha untuk dapatkan zuriat..madu ajaib turkey ni boleh meningkatkan kesuburan tau..banyak dah feedback yang menyatakan mereka berjay
.
2)DOA DAN SOLAT ! Hari-hari solat...hari-hari doa...minta dengan maha besar iaitu Allah..Allah maha pemurah lagi maha mengasihani.PLEASE JANGAN TINGGAL SOLAT😭
.
3)TAWAKKAL! dah usaha mesti kene tawakkal..selalu bersangka baik dengan perancangan Allah..kite ni bukan siapa-siapa yang boleh melawan takdir Allah.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. .area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream

"NAK PREGNANT?"
.
.
Hai siapa aje lah lah yang taknak mengandung kan...siapa sahaja lah yang taknak anak kan?
sis nak bagi tips
.
.
1)USAHA ! usaha untuk dapatkan zuriat..madu ajaib turkey ni boleh meningkatkan kesuburan tau..banyak dah feedback yang menyatakan mereka berjay
.
2)DOA DAN SOLAT ! Hari-hari solat...hari-hari doa...minta dengan maha besar iaitu Allah..Allah maha pemurah lagi maha mengasihani.PLEASE JANGAN TINGGAL SOLAT😭
.
3)TAWAKKAL! dah usaha mesti kene tawakkal..selalu bersangka baik dengan perancangan Allah..kite ni bukan siapa-siapa yang boleh melawan takdir Allah.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. .area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil  #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream
1 0 14 hours ago
@diyan_51 Profile picture

@diyan_51

Kapar

promosi bulan #september2019
.
❤❤❤
Sepanjang bulan ini
✔ OPK / UPT strip : RM0.80
✔ UPT cassette / midstream : RM1.50
.
👉selagi stok masih ada
👉postage fee : b'gantung kpd kawasan (poskod)
❤❤❤
.
Jom order 🤗
.
Direct PM / Whatsapp : +6019 917 7180
*klik link di bio*
.
#pregnant #nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #otk #opk #opkmurah #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancystrip #ovulationstrip #uptcassette #uptmidstream #ttc #conceive #tryingtoconceive

promosi bulan #september2019
.
❤❤❤
Sepanjang bulan ini
✔ OPK / UPT strip : RM0.80
✔ UPT cassette / midstream : RM1.50
.
👉selagi stok masih ada
👉postage fee : b'gantung kpd kawasan (poskod)
❤❤❤
.
Jom order 🤗
.
Direct PM / Whatsapp : +6019 917 7180
*klik link di bio*
.
#pregnant #nakpregnant #jompregnant #hamil #nakhamil #jomhamil #pregnancy #pregnancytest #pregnancytestmurah #ovulation #ovulationtest #ovulationtestmurah #upt #uptmurah #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #otk #opk #opkmurah #opkmurahmalaysia #opkmalaysia #pregnancystrip #ovulationstrip #uptcassette #uptmidstream #ttc #conceive #tryingtoconceive
0 0 14 hours ago
@wawazainalcosmetics_nini Profile picture

@wawazainalcosmetics_nini

'ANAK TU REZEKI PEMBERIAN ALLAH"
.
.
korang yang belum ade rezeki dapatkan anak,jangan sedih-sedih,,jangan patah semangat untuk terus usaha...customer di atas ni baru amalkan 1 botol .dah didtangkan rezeki oleh Allah untuk dapat zuriat..
.

Bagi yang belum mencuba madu ajaib Turki ini, anda kena cuba sekarang‼️ Seperti yang anda tahu, madu ajaib Turki ini mengandungi bahan-bahan yang sangat membantu anda antaranya pasangan yang sedang ikhtiar zuriat👨‍👩‍👧‍👦
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
.
area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
p/s: SIS SEDANG MENCARI SESIAPA YANG BERMINAT JADI DROPSHIP
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream

'ANAK TU REZEKI PEMBERIAN ALLAH"
.
.
korang yang belum ade rezeki dapatkan anak,jangan sedih-sedih,,jangan patah semangat untuk terus usaha...customer di atas ni baru amalkan 1 botol .dah didtangkan rezeki oleh Allah untuk dapat zuriat..
.

Bagi yang belum mencuba madu ajaib Turki ini, anda kena cuba sekarang‼️ Seperti yang anda tahu, madu ajaib Turki ini mengandungi bahan-bahan yang sangat membantu anda antaranya pasangan yang sedang ikhtiar zuriat👨‍👩‍👧‍👦
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
.
area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
p/s: SIS SEDANG MENCARI SESIAPA YANG BERMINAT JADI DROPSHIP
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil  #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream
2 0 14 hours ago
@usaha_hamil_shah_alam Profile picture

@usaha_hamil_shah_alam

'ANAK TU REZEKI PEMBERIAN ALLAH"
.
.
korang yang belum ade rezeki dapatkan anak,jangan sedih-sedih,,jangan patah semangat untuk terus usaha...customer di atas ni baru amalkan 1 botol .dah didtangkan rezeki oleh Allah untuk dapat zuriat..
.

Bagi yang belum mencuba madu ajaib Turki ini, anda kena cuba sekarang‼️ Seperti yang anda tahu, madu ajaib Turki ini mengandungi bahan-bahan yang sangat membantu anda antaranya pasangan yang sedang ikhtiar zuriat👨‍👩‍👧‍👦
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
.
area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
p/s: SIS SEDANG MENCARI SESIAPA YANG BERMINAT JADI DROPSHIP
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream

'ANAK TU REZEKI PEMBERIAN ALLAH"
.
.
korang yang belum ade rezeki dapatkan anak,jangan sedih-sedih,,jangan patah semangat untuk terus usaha...customer di atas ni baru amalkan 1 botol .dah didtangkan rezeki oleh Allah untuk dapat zuriat..
.

Bagi yang belum mencuba madu ajaib Turki ini, anda kena cuba sekarang‼️ Seperti yang anda tahu, madu ajaib Turki ini mengandungi bahan-bahan yang sangat membantu anda antaranya pasangan yang sedang ikhtiar zuriat👨‍👩‍👧‍👦
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
.
area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
p/s: SIS SEDANG MENCARI SESIAPA YANG BERMINAT JADI DROPSHIP
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil  #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream
2 0 14 hours ago
@wawazainalcosmetics_nini Profile picture

@wawazainalcosmetics_nini

FIRST BABY LEPAS 2 TAHUN BERKAHWIN
.
.
alhamdulillah..melalui madu ajaib turkey..Allah limpahkan rezeki customer ni untuk menimang cahaya mata yang pertama selepas 2 tahun berkahwin..kandungan yang ada dalam madu ajaib turkey ni yang baik untuk orang yang cuba untuk mengandung...antara nya adalah ade sejenis kandungan herba dlm madu tu yg fungsi dia utk tingkatkan hormon2 tersebut.. salah satunya herba bernama macun...
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. .area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream

FIRST BABY LEPAS 2 TAHUN BERKAHWIN
.
.
alhamdulillah..melalui madu ajaib turkey..Allah limpahkan rezeki customer ni untuk menimang cahaya mata yang pertama selepas 2 tahun berkahwin..kandungan yang ada dalam madu ajaib turkey ni yang baik untuk orang yang cuba untuk mengandung...antara nya adalah ade sejenis kandungan herba dlm madu tu yg fungsi dia utk tingkatkan hormon2 tersebut.. salah satunya herba bernama macun...
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. .area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil  #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream
15 2 15 hours ago
@usaha_hamil_shah_alam Profile picture

@usaha_hamil_shah_alam

FIRST BABY LEPAS 2 TAHUN BERKAHWIN
.
.
alhamdulillah..melalui madu ajaib turkey..Allah limpahkan rezeki customer ni untuk menimang cahaya mata yang pertama selepas 2 tahun berkahwin..kandungan yang ada dalam madu ajaib turkey ni yang baik untuk orang yang cuba untuk mengandung...antara nya adalah ade sejenis kandungan herba dlm madu tu yg fungsi dia utk tingkatkan hormon2 tersebut.. salah satunya herba bernama macun...
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. .area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream

FIRST BABY LEPAS 2 TAHUN BERKAHWIN
.
.
alhamdulillah..melalui madu ajaib turkey..Allah limpahkan rezeki customer ni untuk menimang cahaya mata yang pertama selepas 2 tahun berkahwin..kandungan yang ada dalam madu ajaib turkey ni yang baik untuk orang yang cuba untuk mengandung...antara nya adalah ade sejenis kandungan herba dlm madu tu yg fungsi dia utk tingkatkan hormon2 tersebut.. salah satunya herba bernama macun...
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. .area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil  #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream
0 0 15 hours ago
@wawazainalcosmetics_nini Profile picture

@wawazainalcosmetics_nini

Alhamdulillah syukur. Dengan izin Allah Madu Ajaib Turkey dapat membantu lebih ramai pasangan yang ikhtiar zuriat dalam pelbagai cara dan ikhtiar dalam tempoh yang lama. 🤰
.
Adakah anda ingin menjadi sebilangan lagi pasangan yang bertuah itu?💚
.
.

Bagi yang belum mencuba madu ajaib Turki ini, anda kena cuba sekarang‼️ Seperti yang anda tahu, madu ajaib Turki ini mengandungi bahan-bahan yang sangat membantu anda antaranya pasangan yang sedang ikhtiar zuriat👨‍👩‍👧‍👦
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. .area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream

Alhamdulillah syukur. Dengan izin Allah Madu Ajaib Turkey dapat membantu lebih ramai pasangan yang ikhtiar zuriat dalam pelbagai cara dan ikhtiar dalam tempoh yang lama. 🤰
.
Adakah anda ingin menjadi sebilangan lagi pasangan yang bertuah itu?💚
.
.

Bagi yang belum mencuba madu ajaib Turki ini, anda kena cuba sekarang‼️ Seperti yang anda tahu, madu ajaib Turki ini mengandungi bahan-bahan yang sangat membantu anda antaranya pasangan yang sedang ikhtiar zuriat👨‍👩‍👧‍👦
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. .area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil  #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream
3 0 18 hours ago
@usaha_hamil_shah_alam Profile picture

@usaha_hamil_shah_alam

Alhamdulillah syukur. Dengan izin Allah Madu Ajaib Turkey dapat membantu lebih ramai pasangan yang ikhtiar zuriat dalam pelbagai cara dan ikhtiar dalam tempoh yang lama. 🤰
.
Adakah anda ingin menjadi sebilangan lagi pasangan yang bertuah itu?💚
.
.

Bagi yang belum mencuba madu ajaib Turki ini, anda kena cuba sekarang‼️ Seperti yang anda tahu, madu ajaib Turki ini mengandungi bahan-bahan yang sangat membantu anda antaranya pasangan yang sedang ikhtiar zuriat👨‍👩‍👧‍👦
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. .area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream

Alhamdulillah syukur. Dengan izin Allah Madu Ajaib Turkey dapat membantu lebih ramai pasangan yang ikhtiar zuriat dalam pelbagai cara dan ikhtiar dalam tempoh yang lama. 🤰
.
Adakah anda ingin menjadi sebilangan lagi pasangan yang bertuah itu?💚
.
.

Bagi yang belum mencuba madu ajaib Turki ini, anda kena cuba sekarang‼️ Seperti yang anda tahu, madu ajaib Turki ini mengandungi bahan-bahan yang sangat membantu anda antaranya pasangan yang sedang ikhtiar zuriat👨‍👩‍👧‍👦
.
.

HARGA : 1 BOTOL =RM 65
.
HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130)
.
. .area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil  #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream
1 0 18 hours ago
@soullead.johor_ Profile picture

@soullead.johor_

Allah Maha Mendengar Jangan Pernah Berhemti Berdoa Untuk Kebahagian Rumah Tangga Kita.

Nak Tambah Keintiman Rumah Tangga Jom Amalkan Madu Ajaib Turkey.

Dengan RM65 Anda Bakal Mendapat Khasiatnya Yang sangat Menakjubkan 
Jom Wasap Eiman 0109520894 atau klik 
IG:- @soullead.johor_
#maduajaibturkey 
#wawazainal 
#jomhamil 
#setbersalin 
#opkmurah

Allah Maha Mendengar Jangan Pernah Berhemti Berdoa Untuk Kebahagian Rumah Tangga Kita.

Nak Tambah Keintiman Rumah Tangga Jom Amalkan Madu Ajaib Turkey.

Dengan RM65 Anda Bakal Mendapat Khasiatnya Yang sangat Menakjubkan 
Jom Wasap Eiman 0109520894 atau klik 
IG:- @soullead.johor_
#maduajaibturkey 
#wawazainal 
#jomhamil 
#setbersalin 
#opkmurah
1 0 18 hours ago
@wawazainalcosmetics_nini Profile picture

@wawazainalcosmetics_nini

ni lah madu ajaib turkey yang telah menjadi igauan 😍😍
.
.
Madu ni adalah satu ikhtiar kite untuk mengandung tau..Kalau Allah izinkan dapat rezeki anak..madu ajaib ni salah satu asbab untuk mengandung.kita merangcang..Allah jua yang tentukan😊😊
.
.
keberkesanan madu ni memang tak dpt sangkal lagi untuk pasangan yang dah lame untuk dapat kan zuriat.
.
.

COD : area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21..main place

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream

ni lah madu ajaib turkey yang telah menjadi igauan 😍😍
.
.
Madu ni adalah satu ikhtiar kite untuk mengandung tau..Kalau Allah izinkan dapat rezeki anak..madu ajaib ni salah satu asbab untuk mengandung.kita merangcang..Allah jua yang tentukan😊😊
.
.
keberkesanan madu ni memang tak dpt sangkal lagi untuk pasangan yang dah lame untuk dapat kan zuriat.
.
.

COD : area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21..main place

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil  #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream
7 0 18 hours ago
@usaha_hamil_shah_alam Profile picture

@usaha_hamil_shah_alam

ni lah madu ajaib turkey yang telah menjadi igauan 😍😍
.
.
Madu ni adalah satu ikhtiar kite untuk mengandung tau..Kalau Allah izinkan dapat rezeki anak..madu ajaib ni salah satu asbab untuk mengandung.kita merangcang..Allah jua yang tentukan😊😊
.
.
keberkesanan madu ni memang tak dpt sangkal lagi untuk pasangan yang dah lame untuk dapat kan zuriat.
.
.

COD : area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21..main place

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream

ni lah madu ajaib turkey yang telah menjadi igauan 😍😍
.
.
Madu ni adalah satu ikhtiar kite untuk mengandung tau..Kalau Allah izinkan dapat rezeki anak..madu ajaib ni salah satu asbab untuk mengandung.kita merangcang..Allah jua yang tentukan😊😊
.
.
keberkesanan madu ni memang tak dpt sangkal lagi untuk pasangan yang dah lame untuk dapat kan zuriat.
.
.

COD : area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21..main place

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.

#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil  #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #wawafantasydream
1 0 19 hours ago
@upt_opk_murah_80sen Profile picture

@upt_opk_murah_80sen

TESTIMONIAL BERJAYA HAMIL #767

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalammualaikum dan Salam Sejahtera Kawan-Kawan

Testimonial PERTAMA pada hari ini.

Alhamdulillah seorang customer saya berjaya hamil dengan izin Allah SELEPAS MENGGUNAKAN OPK PADA KITARAN PERTAMA. Ibu ini berjaya hamil ANAK KEDUA. Syukur ya Allah.

Tahniah kepada ibu ini..happy for u dear.. Saya doakan semoga ibu dan baby sihat dan selamat sehingga bersalin nanti ..amin.. #uptmurahmalaysia
#uptopk
#opkmurah
#upt
#personalshopper
#nakhamilcepat
#ttc
#ttcjourney
#opk
#opkmurah
#ovulation
#fertility
#ovulation
#paidreviewrm5
#paidreviewmurah
#testimonial
#nakhamil
#nakhamilcepat
#pregnant
#testimonial
#testimonialberjayahamil

TESTIMONIAL BERJAYA HAMIL #767

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalammualaikum dan Salam Sejahtera Kawan-Kawan

Testimonial PERTAMA pada hari ini.

Alhamdulillah seorang customer saya berjaya hamil dengan izin Allah SELEPAS MENGGUNAKAN OPK PADA KITARAN PERTAMA. Ibu ini berjaya hamil ANAK KEDUA. Syukur ya Allah.

Tahniah kepada ibu ini..happy for u dear.. Saya doakan semoga ibu dan baby sihat dan selamat sehingga bersalin nanti ..amin.. #uptmurahmalaysia 
#uptopk
#opkmurah 
#upt 
#personalshopper 
#nakhamilcepat 
#ttc 
#ttcjourney 
#opk 
#opkmurah 
#ovulation 
#fertility 
#ovulation
#paidreviewrm5 
#paidreviewmurah
#testimonial 
#nakhamil 
#nakhamilcepat 
#pregnant
#testimonial 
#testimonialberjayahamil
2 0 19 hours ago
@wawazainalcosmetics_nini Profile picture

@wawazainalcosmetics_nini

alhamdulillah..another positive feedback setelah amalkan madu ajaib turkey
.
.
Madu ni adalah satu ikhtiar kite untuk mengandung tau..Kalau Allah izinkan dapat rezeki anak..madu ajaib ni salah satu asbab untuk mengandung.kita merangcang..Allah jua yang tentukan😊😊
.
.
keberkesanan madu ni memang tak dpt sangkal lagi untuk pasangan yang dah lame untuk dapat kan zuriat.
.
.

COD : area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21..main place

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.
#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #dropshipwanted

alhamdulillah..another positive feedback setelah amalkan madu ajaib turkey
.
.
Madu ni adalah satu ikhtiar kite untuk mengandung tau..Kalau Allah izinkan dapat rezeki anak..madu ajaib ni salah satu asbab untuk mengandung.kita merangcang..Allah jua yang tentukan😊😊
.
.
keberkesanan madu ni memang tak dpt sangkal lagi untuk pasangan yang dah lame untuk dapat kan zuriat.
.
.

COD : area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21..main place

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.
#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil  #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #dropshipwanted
3 0 19 hours ago
@usaha_hamil_shah_alam Profile picture

@usaha_hamil_shah_alam

alhamdulillah..another positive feedback setelah amalkan madu ajaib turkey
.
.
Madu ni adalah satu ikhtiar kite untuk mengandung tau..Kalau Allah izinkan dapat rezeki anak..madu ajaib ni salah satu asbab untuk mengandung.kita merangcang..Allah jua yang tentukan😊😊
.
.
keberkesanan madu ni memang tak dpt sangkal lagi untuk pasangan yang dah lame untuk dapat kan zuriat.
.
.

COD : area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21..main place

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.
#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #dropshipwanted

alhamdulillah..another positive feedback setelah amalkan madu ajaib turkey
.
.
Madu ni adalah satu ikhtiar kite untuk mengandung tau..Kalau Allah izinkan dapat rezeki anak..madu ajaib ni salah satu asbab untuk mengandung.kita merangcang..Allah jua yang tentukan😊😊
.
.
keberkesanan madu ni memang tak dpt sangkal lagi untuk pasangan yang dah lame untuk dapat kan zuriat.
.
.

COD : area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21..main place

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
.
#hamil #promil #pregnant #programhamil #ibuhamil #bumil #ikhtiarhamil #jomhamil #pregnancy #upt #menyusui #hamilmuda #kehamilan #doakankamihamil  #uptmurah #ovulationtest #pregnancytestmurah #pregnancytest #nakpregnant #ttc #ikhtiarzuriat #tipsmudahhamil #hamilsehat #kesuburan #bazarpaknil #opkmurah #maduajaibturkey #dropshipwanted
0 0 19 hours ago
@preggylove_menstrualpro Profile picture

@preggylove_menstrualpro

Sebab ramai sangat yang tanya pasal OPK and nak ninie guide sampai jumpa positive OPK (means waktu subur sebenar), ninie open order for OPK STRIPS HIGH QUALITY ni untuk uols. RM1/pcs ye 😍😍.
.
OPK ni best sangat sebab dapat detect serendah 10MIU. Plus strip dia jauh lebih lebar dari yang biasa uols beli. Konfirm puas hati sebab dapat tengok dengan lebih jelas result nya nanti. Ninie sendiri pun guna OPK ni tau uols. Beli banyak pun harga sama ye sebab ambil untung ciput-ciput je ni. Niat nak bantu uols. 💕
.
Pembelian 15 pcs ke atas akan dapat FREE GIFT URINE CUP, SCHEDULE & TIPS CARA GUNA OPK 🎁🎁🎁
.

Berminat nak cuba #setkesuburan #opkmurah #uptmurah ? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #wpro #mpro #menspro #momsdaily #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #tiubtersumbat #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #spermtestkit

Sebab ramai sangat yang tanya pasal OPK and nak ninie guide sampai jumpa positive OPK (means waktu subur sebenar), ninie open order for OPK STRIPS HIGH QUALITY ni untuk uols. RM1/pcs ye 😍😍.
.
OPK ni best sangat sebab dapat detect serendah 10MIU. Plus strip dia jauh lebih lebar dari yang biasa uols beli. Konfirm puas hati sebab dapat tengok dengan lebih jelas result nya nanti. Ninie sendiri pun guna OPK ni tau uols. Beli banyak pun harga sama ye sebab ambil untung ciput-ciput je ni. Niat nak bantu uols. 💕
.
Pembelian 15 pcs ke atas akan dapat FREE GIFT URINE CUP, SCHEDULE & TIPS CARA GUNA OPK 🎁🎁🎁
.

Berminat nak cuba #setkesuburan #opkmurah #uptmurah ? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #wpro #mpro #menspro #momsdaily #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #tiubtersumbat #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #spermtestkit
10 0 20 hours ago
@preggylove_menstrualpro Profile picture

@preggylove_menstrualpro

UPT CLEAR BLUE DIGITAL (CBD)💕
.
RM40/pcs (jenis celup)
.
Digunakan untuk mengesan kehamilan. Yang bestnya CBD ni 99% tepat dan akan terus display PREGNANT jika hamil & NOT PREGNANT jika tidak hamil. So uols takde lah was2 hamil ke tak. Plus, CBD ni akan tunjuk juga anggaran usia kandungan kita. Agak mahal tapi sangat berbaloi tau. 🤗.
.
Berminat nak cuba #setkesuburan #opkmurah #uptmurah ? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #wpro #mpro #menspro #momsdaily #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #tiubtersumbat #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #spermtestkit

UPT CLEAR BLUE DIGITAL (CBD)💕
.
RM40/pcs (jenis celup)
.
Digunakan untuk mengesan kehamilan. Yang bestnya CBD ni 99% tepat dan akan terus display PREGNANT jika hamil & NOT PREGNANT jika tidak hamil. So uols takde lah was2 hamil ke tak. Plus, CBD ni akan tunjuk juga anggaran usia kandungan kita. Agak mahal tapi sangat berbaloi tau. 🤗.
.
Berminat nak cuba #setkesuburan #opkmurah #uptmurah ? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #wpro #mpro #menspro #momsdaily #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #tiubtersumbat #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #spermtestkit
9 0 20 hours ago
@preggylove_menstrualpro Profile picture

@preggylove_menstrualpro

UPT TEST STRIPES 💕
.
RM1/pcs (jenis celup)
.
Digunakan untuk mengesan kehamilan. Jangan tertukar upt dengan opk ye. Nampak sama tapi tak serupa fungsinya.
.
UPT ni uols dapat je double line (even line samar/tak sama terang) consider as POSITIVE PREGNANT.
.
Berminat nak cuba #setkesuburan #opkmurah #uptmurah ? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #wpro #mpro #menspro #momsdaily #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #tiubtersumbat #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #spermtestkit

UPT TEST STRIPES 💕
.
RM1/pcs (jenis celup)
.
Digunakan untuk mengesan kehamilan. Jangan tertukar upt dengan opk ye. Nampak sama tapi tak serupa fungsinya.
.
UPT ni uols dapat je double line (even line samar/tak sama terang) consider as POSITIVE PREGNANT.
.
Berminat nak cuba #setkesuburan #opkmurah #uptmurah ? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #wpro #mpro #menspro #momsdaily #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #tiubtersumbat #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #spermtestkit
5 0 20 hours ago
@preggylove_menstrualpro Profile picture

@preggylove_menstrualpro

UPT TEST CASSETTE 💕
.
RM2/pcs (jenis titis)
.
Digunakan untuk mengesan kehamilan. Yang ni design dia dalam bentuk petak (swipe pic no 2 ada contoh) Uols perlu titiskan urine di tempat test yang disediakan and tunggu dalam 5 minit untuk baca result. Senang je. 💋
.
UPT ni uols dapat je double line (even line samar/tak sama terang) consider as POSITIVE PREGNANT.
.
Berminat nak cuba #setkesuburan #opkmurah #uptmurah ? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #wpro #mpro #menspro #momsdaily #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #tiubtersumbat #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #spermtestkit

UPT TEST CASSETTE 💕
.
RM2/pcs (jenis titis)
.
Digunakan untuk mengesan kehamilan. Yang ni design dia dalam bentuk petak (swipe pic no 2 ada contoh) Uols perlu titiskan urine di tempat test yang disediakan and tunggu dalam 5 minit untuk baca result. Senang je. 💋
.
UPT ni uols dapat je double line (even line samar/tak sama terang) consider as POSITIVE PREGNANT.
.
Berminat nak cuba #setkesuburan #opkmurah #uptmurah ? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #wpro #mpro #menspro #momsdaily #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #tiubtersumbat #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #spermtestkit
6 0 20 hours ago
@preggylove_menstrualpro Profile picture

@preggylove_menstrualpro

UPT TEST MIDSTREAM 💕
.
RM3/pcs (jenis celup / direct urine)
.
Digunakan untuk mengesan kehamilan. Bestnya yang ni sebab boleh guna 2 cara. Either uols direct kencing pada bahagian hujung dia (so tak perlu cari urine cup) or nak celup.
.
UPT ni uols dapat je double line (even line samar/tak sama terang) consider as POSITIVE PREGNANT.
.
Berminat nak cuba #setkesuburan #opkmurah #uptmurah ? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #wpro #mpro #menspro #momsdaily #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #tiubtersumbat #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #spermtestkit

UPT TEST MIDSTREAM 💕
.
RM3/pcs (jenis celup / direct urine)
.
Digunakan untuk mengesan kehamilan. Bestnya yang ni sebab boleh guna 2 cara. Either uols direct kencing pada bahagian hujung dia (so tak perlu cari urine cup) or nak celup.
.
UPT ni uols dapat je double line (even line samar/tak sama terang) consider as POSITIVE PREGNANT.
.
Berminat nak cuba #setkesuburan #opkmurah #uptmurah ? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #wpro #mpro #menspro #momsdaily #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #tiubtersumbat #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #spermtestkit
6 0 20 hours ago

Top #opkmurah posts

@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Petua Hamil Menggunakan 41 Kuntum Bunga Cengkih
.
Bunga Cengkih itu diibaratkan sperma yang berenang di lautan dalam yang gelap gelita dan ayat 40 surah An-Nur itu adalah jampi (dibenarkan jampi menggunakan ayat Quran) kerana Allah nyatakan hanya Dia yang mengurniakan Cahaya kepada siapa yang dikehendakkiNya. Jika Sperma itu tidak diberikan Cahaya oleh Allah, masakan boleh bertemu dengan Ovum.
.
” Atau (orang-orang kafir itu keadaannya) adalah umpama keadaan (orang yang di dalam) gelap-gelita di lautan yang dalam, yang diliputi oleh ombak bertindih ombak; di sebelah atasnya pula awan tebal (demikianlah keadaannya) gelap-gelita berlapis-lapis, apabila orang itu mengeluarkan tangannya, dia tidak dapat melihatnya sama sekali dan (ingatlah) sesiapa yang tidak dijadikan Allah menurut undang-undang peraturanNya mendapat cahaya (hidayat petunjuk) maka dia tidak akan beroleh sebarang cahaya (yang akan memandunya ke jalan yang benar)” ( An-Nur: 40)
.
.
Apakah Petua Hamil Menggunakan 41 Kuntum Bunga Cengkih?
.
1) Suami dan isteri hendaklah memilih 41 kuntum Bunga Cengkih yang elok.
.
2) Suami genggam Bunga Cengkih tersebut dan membaca 3 kali ayat 40 surah An-Nur.
.
3) Seelok-eloknya dilakukan pada malam jumaat.
4) Bagi isteri makan 1 kuntum Bunga Cengkih setiap malam sebelum tidur. Hanya isteri sahaja yang makan.
.
5) Pada masa yang sama, banyakkan doa ayat 40-41 Surah Ibrahim. Banyakkan menderma wang kepada orang yang memerlukan.
.
Jika anda sedang meminum air Buah Zuriat, boleh juga membaca Ayat 40 Surah An-Nur itu pada air yang ingin diminum.
.
.
Mudah sahaja kan petua hamil menggunakan 41 kuntum bunga cengkih yang Kak Dayah kongsikan ni? Korang juga boleh menggunakan OPK untuk meningkatkan peluang hamil dgn mengesan hari subur yang sebenar.
.
.
Like / Share untuk mereka yang sedang ikhtiar hamil
.
#saudagaropkupt
#opkmurah
#uptmurah
#homespermtest

Petua Hamil Menggunakan 41 Kuntum Bunga Cengkih
.
Bunga Cengkih itu diibaratkan sperma yang berenang di lautan dalam yang gelap gelita dan ayat 40 surah An-Nur itu adalah jampi (dibenarkan jampi menggunakan ayat Quran) kerana Allah nyatakan hanya Dia yang mengurniakan Cahaya kepada siapa yang dikehendakkiNya. Jika Sperma itu tidak diberikan Cahaya oleh Allah, masakan boleh bertemu dengan Ovum.
.
” Atau (orang-orang kafir itu keadaannya) adalah umpama keadaan (orang yang di dalam) gelap-gelita di lautan yang dalam, yang diliputi oleh ombak bertindih ombak; di sebelah atasnya pula awan tebal (demikianlah keadaannya) gelap-gelita berlapis-lapis, apabila orang itu mengeluarkan tangannya, dia tidak dapat melihatnya sama sekali dan (ingatlah) sesiapa yang tidak dijadikan Allah menurut undang-undang peraturanNya mendapat cahaya (hidayat petunjuk) maka dia tidak akan beroleh sebarang cahaya (yang akan memandunya ke jalan yang benar)” ( An-Nur: 40)
.
.
Apakah Petua Hamil Menggunakan 41 Kuntum Bunga Cengkih?
.
1) Suami dan isteri hendaklah memilih 41 kuntum Bunga Cengkih yang elok.
.
2) Suami genggam Bunga Cengkih tersebut dan membaca 3 kali ayat 40 surah An-Nur.
.
3) Seelok-eloknya dilakukan pada malam jumaat.
4) Bagi isteri makan 1 kuntum Bunga Cengkih setiap malam sebelum tidur. Hanya isteri sahaja yang makan.
.
5) Pada masa yang sama, banyakkan doa ayat 40-41 Surah Ibrahim. Banyakkan menderma wang kepada orang yang memerlukan.
.
Jika anda sedang meminum air Buah Zuriat, boleh juga membaca Ayat 40 Surah An-Nur itu pada air yang ingin diminum.
.
.
Mudah sahaja kan petua hamil menggunakan 41 kuntum bunga cengkih yang Kak Dayah kongsikan ni? Korang juga boleh menggunakan OPK untuk meningkatkan peluang hamil dgn mengesan hari subur yang sebenar.
.
.
Like / Share untuk mereka yang sedang ikhtiar hamil
.
#saudagaropkupt
#opkmurah
#uptmurah
#homespermtest
231 30 27 June, 2019
@preggylove_menstrualpro Profile picture

@preggylove_menstrualpro

Morning uols. Apa khabar hari ni? 😊 Harap semuanya sihat-sihat sahaja. Amin. 💋
.
Ninie doakan semua yang baca post ni diberikan peluang untuk merasa hamil zuriat sendiri oleh Allah. Jom aminkan sama-sama. Moga berkat dan dipermudahkan usaha kita. 💋 Amin.
.
Sambil berdoa, jangan lupa berusaha. Amalkan #setkesuburan Preggy Love, W-Pro, M-Pro & Moms Daily. Sebagai alternatif lain, boleh cuba guna #opkmurah untuk mengesan waktu subur sebenar bagi tingkatkan lagi peluang untuk hamil. #uptmurah pun ninie ada jual. Untuk suami, boleh cuba #spermtestkit untuk mengetahui tahap kesuburan sperm anda 😊
.
Moga dipermudahkan urusan semua dalam usaha mendapatkan zuriat & kesihatan yang baik. Amin. 💋
.
Whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #wpro #mpro #menspro #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie

Morning uols. Apa khabar hari ni? 😊 Harap semuanya sihat-sihat sahaja. Amin. 💋
.
Ninie doakan semua yang baca post ni diberikan peluang untuk merasa hamil zuriat sendiri oleh Allah. Jom aminkan sama-sama. Moga berkat dan dipermudahkan usaha kita. 💋  Amin.
.
Sambil berdoa, jangan lupa berusaha. Amalkan #setkesuburan Preggy Love, W-Pro, M-Pro & Moms Daily. Sebagai alternatif lain, boleh cuba guna #opkmurah untuk mengesan waktu subur sebenar bagi tingkatkan lagi peluang untuk hamil. #uptmurah pun ninie ada jual. Untuk suami, boleh cuba #spermtestkit untuk mengetahui tahap kesuburan sperm anda 😊
.
Moga dipermudahkan urusan semua dalam usaha mendapatkan zuriat & kesihatan yang baik. Amin. 💋
.
Whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #wpro #mpro #menspro #tipshamil  #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie
131 9 20 hours ago
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Kak Dayah doakan siapa yang ternampak posting dak tecik ni diberikan zuriat yang comel dgn senyuman manis seperti ini. Haish memikat hati betul kamu ni tau syg 😍
.
.
Adakah awak bersedia nak jadi ibu?
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2018

Kak Dayah doakan siapa yang ternampak posting dak tecik ni diberikan zuriat yang comel dgn senyuman manis seperti ini. Haish memikat hati betul kamu ni tau syg 😍
.
.
Adakah awak bersedia nak jadi ibu?
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2018
524 15 26 February, 2018
@preggylove_menstrualpro Profile picture

@preggylove_menstrualpro

Morning uols. Apa khabar hari ni? 😊 Harap semuanya sihat-sihat sahaja. Amin. 💋
.
Ninie doakan semua yang baca post ni diberikan peluang untuk merasa hamil zuriat sendiri oleh Allah. Jom aminkan sama-sama. Moga berkat dan dipermudahkan usaha kita. 💋 Amin.
.
Sambil berdoa, jangan lupa berusaha. Amalkan #setkesuburan Preggy Love, W-Pro, M-Pro & Moms Daily. Sebagai alternatif lain, boleh cuba guna #opkmurah untuk mengesan waktu subur sebenar bagi tingkatkan lagi peluang untuk hamil. #uptmurah pun ninie ada jual. Untuk suami, boleh cuba #spermtestkit untuk mengetahui tahap kesuburan sperm anda 😊
.
Moga dipermudahkan urusan semua dalam usaha mendapatkan zuriat & kesihatan yang baik. Amin. 💋
.
Whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #wpro #mpro #menspro #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie

Morning uols. Apa khabar hari ni? 😊 Harap semuanya sihat-sihat sahaja. Amin. 💋
.
Ninie doakan semua yang baca post ni diberikan peluang untuk merasa hamil zuriat sendiri oleh Allah. Jom aminkan sama-sama. Moga berkat dan dipermudahkan usaha kita. 💋  Amin.
.
Sambil berdoa, jangan lupa berusaha. Amalkan #setkesuburan Preggy Love, W-Pro, M-Pro & Moms Daily. Sebagai alternatif lain, boleh cuba guna #opkmurah untuk mengesan waktu subur sebenar bagi tingkatkan lagi peluang untuk hamil. #uptmurah pun ninie ada jual. Untuk suami, boleh cuba #spermtestkit untuk mengetahui tahap kesuburan sperm anda 😊
.
Moga dipermudahkan urusan semua dalam usaha mendapatkan zuriat & kesihatan yang baik. Amin. 💋
.
Whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #wpro #mpro #menspro #tipshamil  #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie
120 12 13 September, 2019
@opkuptmurahbyarissa Profile picture

@opkuptmurahbyarissa

Hai semuaa.. .
Admin nak share macam mana cara guna OPK / UPT STRIP / UPT CASSETTE 😊
.
senang jurr, tak memudaratkan pun cuma celup dalam urine je 😀
.
Enjoy watching, jangan lupa share 😘😘
.
.
Nak cuba??
.
✔ OPK | Test Kesuburan RM1
✔ UPT | Pregnancy Tests RM1 (celup)
✔Pregnancy Test Cassette (titis) RM2
✔ Order min 10pcs, boleh mix | FREE urine cup.
✔ Expired 2019 / 2020
.
➖➖➖➖➖➖➖ .
sila whatapps untuk details +6011 2308 9402
fb page : arissa_babyshop
.
#arissababyshopfeedback #bazaarpaknil #bazaarbaby #bazaaronline #pregnancytestmurah #ovulationtestmurah #teststripkesuburan #pregnancytest #opkmurah #opkmurahmalaysia #testsubur #pantaidalam - #regrann

Hai semuaa.. .
Admin nak share macam mana cara guna OPK / UPT STRIP / UPT CASSETTE 😊
.
senang jurr, tak memudaratkan pun cuma celup dalam urine je 😀
.
Enjoy watching, jangan lupa share 😘😘
.
.
Nak cuba??
.
✔ OPK | Test Kesuburan  RM1
✔ UPT | Pregnancy Tests RM1 (celup)
✔Pregnancy Test Cassette (titis) RM2
✔ Order min 10pcs, boleh mix | FREE urine cup.
✔ Expired 2019 / 2020
.
➖➖➖➖➖➖➖ .
sila whatapps untuk details +6011 2308 9402
fb page : arissa_babyshop
.
#arissababyshopfeedback #bazaarpaknil #bazaarbaby #bazaaronline #pregnancytestmurah #ovulationtestmurah #teststripkesuburan #pregnancytest #opkmurah #opkmurahmalaysia #testsubur #pantaidalam - #regrann
133 8 27 May, 2018
@preggylove_menstrualpro Profile picture

@preggylove_menstrualpro

Morning uols. Apa khabar hari ni? 😊 Harap semuanya sihat-sihat sahaja. Amin. 💋
.
Ninie doakan semua yang baca post ni diberikan peluang untuk merasa hamil zuriat sendiri oleh Allah. Jom aminkan sama-sama. Moga berkat dan dipermudahkan usaha kita. 💋 Amin.
.
Sambil berdoa, jangan lupa berusaha. Amalkan #setkesuburan Preggy Love, W-Pro, M-Pro & Moms Daily. Sebagai alternatif lain, boleh cuba guna #opkmurah untuk mengesan waktu subur sebenar bagi tingkatkan lagi peluang untuk hamil. #uptmurah pun ninie ada jual. 😊
.
Moga dipermudahkan urusan semua dalam usaha mendapatkan zuriat & kesihatan yang baik. Amin. 💋
.
Whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #wpro #mpro #menspro #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie

Morning uols. Apa khabar hari ni? 😊 Harap semuanya sihat-sihat sahaja. Amin. 💋
.
Ninie doakan semua yang baca post ni diberikan peluang untuk merasa hamil zuriat sendiri oleh Allah. Jom aminkan sama-sama. Moga berkat dan dipermudahkan usaha kita. 💋  Amin.
.
Sambil berdoa, jangan lupa berusaha. Amalkan #setkesuburan Preggy Love, W-Pro, M-Pro & Moms Daily. Sebagai alternatif lain, boleh cuba guna #opkmurah untuk mengesan waktu subur sebenar bagi tingkatkan lagi peluang untuk hamil. #uptmurah pun ninie ada jual. 😊
.
Moga dipermudahkan urusan semua dalam usaha mendapatkan zuriat & kesihatan yang baik. Amin. 💋
.
Whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #wpro #mpro #menspro #tipselakkeguguran #tipshamil  #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie
225 20 9 August, 2019
@preggylove_menstrualpro Profile picture

@preggylove_menstrualpro

Morning uols. Apa khabar hari ni? 😊 Harap semuanya sihat-sihat sahaja. Amin. 💋
.
Ninie doakan semua yang baca post ni diberikan peluang untuk merasa hamil zuriat sendiri oleh Allah. Jom aminkan sama-sama. Moga berkat dan dipermudahkan usaha kita. 💋 Amin.
.
Sambil berdoa, jangan lupa berusaha. Amalkan #setkesuburan Preggy Love, W-Pro, M-Pro & Moms Daily. Sebagai alternatif lain, boleh cuba guna #opkmurah untuk mengesan waktu subur sebenar bagi tingkatkan lagi peluang untuk hamil. #uptmurah pun ninie ada jual. 😊
.
Moga dipermudahkan urusan semua dalam usaha mendapatkan zuriat & kesihatan yang baik. Amin. 💋
.
Whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #wpro #mpro #menspro #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie

Morning uols. Apa khabar hari ni? 😊 Harap semuanya sihat-sihat sahaja. Amin. 💋
.
Ninie doakan semua yang baca post ni diberikan peluang untuk merasa hamil zuriat sendiri oleh Allah. Jom aminkan sama-sama. Moga berkat dan dipermudahkan usaha kita. 💋  Amin.
.
Sambil berdoa, jangan lupa berusaha. Amalkan #setkesuburan Preggy Love, W-Pro, M-Pro & Moms Daily. Sebagai alternatif lain, boleh cuba guna #opkmurah untuk mengesan waktu subur sebenar bagi tingkatkan lagi peluang untuk hamil. #uptmurah pun ninie ada jual. 😊
.
Moga dipermudahkan urusan semua dalam usaha mendapatkan zuriat & kesihatan yang baik. Amin. 💋
.
Whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #wpro #mpro #menspro #tipselakkeguguran #tipshamil  #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie
207 22 22 August, 2019