#padubeb Instagram Photos & Videos

padubeb - 94.5k posts

    Siap tutup mata tu 😅😅 skali dia gigit hahaha.
.
.
Nak tumbuhkan jambang walaupun xde keturunan berjambang?..tekan link ni👉 @malaysia_minoxidil .Dapatkan tips  Tumbuhkan jambang percuma @malaysia_minoxidil
.
.
Tag rakan korang 👇

    Siap tutup mata tu 😅😅 skali dia gigit hahaha.
    .
    .
    Nak tumbuhkan jambang walaupun xde keturunan berjambang?..tekan link ni👉 @malaysia_minoxidil .Dapatkan tips Tumbuhkan jambang percuma @malaysia_minoxidil
    .
    .
    Tag rakan korang 👇

    468 6 18 August, 2019
    VIVIX MURAH HANYA BULAN INI ❤️
WELCOME AUGUST, BULAN MERDEKA 🇲

So, untuk sepanjang bulan Ogos ni, Shaklee buat promo untuk VIVIX tau!

1️⃣ Beli 6 botol paling untung sebab dapat PERCUMA 1 botol!! (Sebotol tu harga RM400 lebih tauu.)
.
2️⃣ Beli 2 botol pun untung juga sebab dapat 5% diskaun daripada harga asal
.
3️⃣ Kalau nak beli sebotol pun boleh takde masalah 😊
.
✅ And.....lagi best, dengan pembelian no 1️⃣ dan 2️⃣ anda juga akan dapat FREE MEMBERSHIP + CASH BACK. Untung ke tidakkk? ❤️
.
Memang harga super jimat daripada biasa, untuk pengguna Vivix memang ini lah masanya uols nak buat stock 😍

Antara manfaat dan kebaikan Vivix ni
.
🍇 AWET MUDA
🍇 KAWALAN GULA
🍇 TURUN BERAT BADAN
🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA KESULURUHAN
🍇 UNTUK MEREKA YANG IKHTIAR HAMIL / TTC
🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA
🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG
🍇ANTI KERADANGAN
🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN

Dan banyak lagi. Senang cerita kalau ada masalah kesihatan, VIVIX adalah supplement yang terbaik untuk diambil

So, jom start consume VIVIX hari ini 😉

Sharing with Love ❤
Yin Mawarni 🌹
📱013-566 8112

Cod : Taman Melati, Danau Kota, Wangsa Maju, UTAR Setapak, OTK Gombak
.
#shakleeMalaysia #beautylifestyle #shakleelifestyle #liveAmazing #healthylifestyle #yinlifestyle #yinshaklee #shakleetamanmelati #shakleewangsamaju #shakleedanaukota #shakleeTARcollage #shakleegombak
#pesanansidyin #shakleehealthtip #healthtips #teamMaryam #iloveshaklee #cantiksihat #akunaksihat #eatcleanmalaysia #padubeb

    VIVIX MURAH HANYA BULAN INI ❤️
    WELCOME AUGUST, BULAN MERDEKA 🇲

    So, untuk sepanjang bulan Ogos ni, Shaklee buat promo untuk VIVIX tau!

    1️⃣ Beli 6 botol paling untung sebab dapat PERCUMA 1 botol!! (Sebotol tu harga RM400 lebih tauu.)
    .
    2️⃣ Beli 2 botol pun untung juga sebab dapat 5% diskaun daripada harga asal
    .
    3️⃣ Kalau nak beli sebotol pun boleh takde masalah 😊
    .
    ✅ And.....lagi best, dengan pembelian no 1️⃣ dan 2️⃣ anda juga akan dapat FREE MEMBERSHIP + CASH BACK. Untung ke tidakkk? ❤️
    .
    Memang harga super jimat daripada biasa, untuk pengguna Vivix memang ini lah masanya uols nak buat stock 😍

    Antara manfaat dan kebaikan Vivix ni
    .
    🍇 AWET MUDA
    🍇 KAWALAN GULA
    🍇 TURUN BERAT BADAN
    🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA KESULURUHAN
    🍇 UNTUK MEREKA YANG IKHTIAR HAMIL / TTC
    🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA
    🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG
    🍇ANTI KERADANGAN
    🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN

    Dan banyak lagi. Senang cerita kalau ada masalah kesihatan, VIVIX adalah supplement yang terbaik untuk diambil

    So, jom start consume VIVIX hari ini 😉

    Sharing with Love ❤
    Yin Mawarni 🌹
    📱013-566 8112

    Cod : Taman Melati, Danau Kota, Wangsa Maju, UTAR Setapak, OTK Gombak
    .
    #shakleeMalaysia #beautylifestyle #shakleelifestyle #liveAmazing #healthylifestyle #yinlifestyle #yinshaklee #shakleetamanmelati #shakleewangsamaju #shakleedanaukota #shakleeTARcollage #shakleegombak
    #pesanansidyin #shakleehealthtip #healthtips #teamMaryam #iloveshaklee #cantiksihat #akunaksihat #eatcleanmalaysia #padubeb

    9 0 18 August, 2019
    VIVIX MURAH HANYA BULAN INI ❤️
WELCOME AUGUST, BULAN MERDEKA 🇲

So, untuk sepanjang bulan Ogos ni, Shaklee buat promo untuk VIVIX tau!

1️⃣ Beli 6 botol paling untung sebab dapat PERCUMA 1 botol!! (Sebotol tu harga RM400 lebih tauu.)
.
2️⃣ Beli 2 botol pun untung juga sebab dapat 5% diskaun daripada harga asal
.
3️⃣ Kalau nak beli sebotol pun boleh takde masalah 😊
.
✅ And.....lagi best, dengan pembelian no 1️⃣ dan 2️⃣ anda juga akan dapat FREE MEMBERSHIP + CASH BACK. Untung ke tidakkk? ❤️
.
Memang harga super jimat daripada biasa, untuk pengguna Vivix memang ini lah masanya uols nak buat stock 😍

Antara manfaat dan kebaikan Vivix ni
.
🍇 AWET MUDA
🍇 KAWALAN GULA
🍇 TURUN BERAT BADAN
🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA KESULURUHAN
🍇 UNTUK MEREKA YANG IKHTIAR HAMIL / TTC
🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA
🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG
🍇ANTI KERADANGAN
🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN

Dan banyak lagi. Senang cerita kalau ada masalah kesihatan, VIVIX adalah supplement yang terbaik untuk diambil

So, jom start consume VIVIX hari ini 😉

Sharing with Love ❤
Yin Mawarni 🌹
📱013-566 8112

Cod : Taman Melati, Danau Kota, Wangsa Maju, UTAR Setapak, OTK Gombak
.
#shakleeMalaysia #beautylifestyle #shakleelifestyle #liveAmazing #healthylifestyle #yinlifestyle #yinshaklee #shakleetamanmelati #shakleewangsamaju #shakleedanaukota #shakleeTARcollage #shakleegombak
#pesanansidyin #shakleehealthtip #healthtips #teamMaryam #iloveshaklee #cantiksihat #akunaksihat #eatcleanmalaysia #padubeb

    VIVIX MURAH HANYA BULAN INI ❤️
    WELCOME AUGUST, BULAN MERDEKA 🇲

    So, untuk sepanjang bulan Ogos ni, Shaklee buat promo untuk VIVIX tau!

    1️⃣ Beli 6 botol paling untung sebab dapat PERCUMA 1 botol!! (Sebotol tu harga RM400 lebih tauu.)
    .
    2️⃣ Beli 2 botol pun untung juga sebab dapat 5% diskaun daripada harga asal
    .
    3️⃣ Kalau nak beli sebotol pun boleh takde masalah 😊
    .
    ✅ And.....lagi best, dengan pembelian no 1️⃣ dan 2️⃣ anda juga akan dapat FREE MEMBERSHIP + CASH BACK. Untung ke tidakkk? ❤️
    .
    Memang harga super jimat daripada biasa, untuk pengguna Vivix memang ini lah masanya uols nak buat stock 😍

    Antara manfaat dan kebaikan Vivix ni
    .
    🍇 AWET MUDA
    🍇 KAWALAN GULA
    🍇 TURUN BERAT BADAN
    🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA KESULURUHAN
    🍇 UNTUK MEREKA YANG IKHTIAR HAMIL / TTC
    🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA
    🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG
    🍇ANTI KERADANGAN
    🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN

    Dan banyak lagi. Senang cerita kalau ada masalah kesihatan, VIVIX adalah supplement yang terbaik untuk diambil

    So, jom start consume VIVIX hari ini 😉

    Sharing with Love ❤
    Yin Mawarni 🌹
    📱013-566 8112

    Cod : Taman Melati, Danau Kota, Wangsa Maju, UTAR Setapak, OTK Gombak
    .
    #shakleeMalaysia #beautylifestyle #shakleelifestyle #liveAmazing #healthylifestyle #yinlifestyle #yinshaklee #shakleetamanmelati #shakleewangsamaju #shakleedanaukota #shakleeTARcollage #shakleegombak
    #pesanansidyin #shakleehealthtip #healthtips #teamMaryam #iloveshaklee #cantiksihat #akunaksihat #eatcleanmalaysia #padubeb

    7 0 18 August, 2019
    VIVIX MURAH HANYA BULAN INI ❤️
WELCOME AUGUST, BULAN MERDEKA 🇲

So, untuk sepanjang bulan Ogos ni, Shaklee buat promo untuk VIVIX tau!

1️⃣ Beli 6 botol paling untung sebab dapat PERCUMA 1 botol!! (Sebotol tu harga RM400 lebih tauu.)
.
2️⃣ Beli 2 botol pun untung juga sebab dapat 5% diskaun daripada harga asal
.
3️⃣ Kalau nak beli sebotol pun boleh takde masalah 😊
.
✅ And.....lagi best, dengan pembelian no 1️⃣ dan 2️⃣ anda juga akan dapat FREE MEMBERSHIP + CASH BACK. Untung ke tidakkk? ❤️
.
Memang harga super jimat daripada biasa, untuk pengguna Vivix memang ini lah masanya uols nak buat stock 😍

Antara manfaat dan kebaikan Vivix ni
.
🍇 AWET MUDA
🍇 KAWALAN GULA
🍇 TURUN BERAT BADAN
🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA KESULURUHAN
🍇 UNTUK MEREKA YANG IKHTIAR HAMIL / TTC
🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA
🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG
🍇ANTI KERADANGAN
🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN

Dan banyak lagi. Senang cerita kalau ada masalah kesihatan, VIVIX adalah supplement yang terbaik untuk diambil

So, jom start consume VIVIX hari ini 😉

Sharing with Love ❤
Yin Mawarni 🌹
📱013-566 8112

Cod : Taman Melati, Danau Kota, Wangsa Maju, UTAR Setapak, OTK Gombak
.
#shakleeMalaysia #beautylifestyle #shakleelifestyle #liveAmazing #healthylifestyle #yinlifestyle #yinshaklee #shakleetamanmelati #shakleewangsamaju #shakleedanaukota #shakleeTARcollage #shakleegombak
#pesanansidyin #shakleehealthtip #healthtips #teamMaryam #iloveshaklee #cantiksihat #akunaksihat #eatcleanmalaysia #padubeb

    VIVIX MURAH HANYA BULAN INI ❤️
    WELCOME AUGUST, BULAN MERDEKA 🇲

    So, untuk sepanjang bulan Ogos ni, Shaklee buat promo untuk VIVIX tau!

    1️⃣ Beli 6 botol paling untung sebab dapat PERCUMA 1 botol!! (Sebotol tu harga RM400 lebih tauu.)
    .
    2️⃣ Beli 2 botol pun untung juga sebab dapat 5% diskaun daripada harga asal
    .
    3️⃣ Kalau nak beli sebotol pun boleh takde masalah 😊
    .
    ✅ And.....lagi best, dengan pembelian no 1️⃣ dan 2️⃣ anda juga akan dapat FREE MEMBERSHIP + CASH BACK. Untung ke tidakkk? ❤️
    .
    Memang harga super jimat daripada biasa, untuk pengguna Vivix memang ini lah masanya uols nak buat stock 😍

    Antara manfaat dan kebaikan Vivix ni
    .
    🍇 AWET MUDA
    🍇 KAWALAN GULA
    🍇 TURUN BERAT BADAN
    🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA KESULURUHAN
    🍇 UNTUK MEREKA YANG IKHTIAR HAMIL / TTC
    🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA
    🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG
    🍇ANTI KERADANGAN
    🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN

    Dan banyak lagi. Senang cerita kalau ada masalah kesihatan, VIVIX adalah supplement yang terbaik untuk diambil

    So, jom start consume VIVIX hari ini 😉

    Sharing with Love ❤
    Yin Mawarni 🌹
    📱013-566 8112

    Cod : Taman Melati, Danau Kota, Wangsa Maju, UTAR Setapak, OTK Gombak
    .
    #shakleeMalaysia #beautylifestyle #shakleelifestyle #liveAmazing #healthylifestyle #yinlifestyle #yinshaklee #shakleetamanmelati #shakleewangsamaju #shakleedanaukota #shakleeTARcollage #shakleegombak
    #pesanansidyin #shakleehealthtip #healthtips #teamMaryam #iloveshaklee #cantiksihat #akunaksihat #eatcleanmalaysia #padubeb

    8 0 18 August, 2019

Top #padubeb posts

    LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Assalamualaikum and selamat pagi guysss 🔥🔥😊😊
.
.
Apa khabar semuanya? Mari mulakan pagi kita dengan alunan zikir yang merdu ni 😍😍
.
.
#zulphonehq #padubeb #morningvideo #viral #kiniviral

    LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
    .
    .
    Assalamualaikum and selamat pagi guysss 🔥🔥😊😊
    .
    .
    Apa khabar semuanya? Mari mulakan pagi kita dengan alunan zikir yang merdu ni 😍😍
    .
    .
    #zulphonehq #padubeb #morningvideo #viral #kiniviral

    6,598 61 24 July, 2019