#pahlawanjalanan Instagram Photos & Videos

pahlawanjalanan - 48.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #pahlawanjalanan and here's what we found interesting.

Inside 72 Posts

Time between posts:
21 minutes
Average like
196.7
Average comment
1.3
Posts with video
34/72
Posts with photo
38/72

Hashtag Popularity

#testimoniBDwatch.
.
Tq so much dear customers,😊.
Sesiapa yg blum order dgn kami, mai order mai, jgn segan segan,N jgn ragu ragu ye😆..
.
*PS*
"bd_watch" adalah acc original saya tapi dah kena HACKED 🤧
.
Sila melawat acc baru saya.
👉 " _.bd_watch._ ".
👉 " _bd_watch_ ".
👉 "jam.mampu_milik.malaysia".
👉 "jam.couple.murah.bd".
👉 "jam.couple.murah.malaysia".
, harap maklum, tq🤗.
.
. #kamixramai #matmotor #matmoto #kapcai #kapcaimalaya #onxon #malaysia #jenterapadu #jenterafly #supermanjalanan #budakmotor #kakilangga #rempit #kapcaijahat #kapcaisado #jenterasado #jenterakita #idolamalaya #sukanpermotoran #jentera_duaroda #duniapermotoran #kapcaiborneo #sukanduaroda #pahlawanjalanan #pencinta_duaroda #matrempit #jiwakelajuan #wilayahpermotoran

#testimoniBDwatch.
.
Tq so much dear customers,😊.
Sesiapa yg blum order dgn kami, mai order mai, jgn segan segan,N jgn ragu ragu ye😆..
.
*PS*
"bd_watch" adalah acc original saya tapi dah kena HACKED 🤧
.
Sila melawat acc baru saya.
👉 " _.bd_watch._ ".
👉 " _bd_watch_ ".
👉 "jam.mampu_milik.malaysia".
👉 "jam.couple.murah.bd".
👉 "jam.couple.murah.malaysia".
, harap maklum, tq🤗.
.
.#kamixramai #matmotor #matmoto #kapcai #kapcaimalaya #onxon #malaysia #jenterapadu #jenterafly #supermanjalanan #budakmotor #kakilangga #rempit #kapcaijahat #kapcaisado #jenterasado #jenterakita #idolamalaya #sukanpermotoran #jentera_duaroda #duniapermotoran #kapcaiborneo #sukanduaroda #pahlawanjalanan #pencinta_duaroda #matrempit #jiwakelajuan #wilayahpermotoran
4 0 19 February, 2020

.
‼️RM60‼️ shj😱(satu)..
.
Spec::
✔Gred AA.
✔Rubber Strap.
✔Digital Time.
✔Battery.
✔Unisex.
✔High quality.
✔Free Box . ..
.
========================================..
Postage?🚁
Semenanjung : Free .
Sabah Sarawak : +RM5 .
.
How to Order?📦
1. Screenshot
2. WhatsApp
3. Try to negotiate
.
Nak? 😍
>>{ WhatsApp 📲 011-10246016 tq 😉🇧🇩 }<<.
.
. #kamixramai #matmotor #matmoto #kapcai #kapcaimalaya #onxon #malaysia #jenterapadu #jenterafly #supermanjalanan #budakmotor #kakilangga #rempit #kapcaijahat #kapcaisado #jenterasado #jenterakita #idolamalaya #sukanpermotoran #jentera_duaroda #duniapermotoran #kapcaiborneo #sukanduaroda #pahlawanjalanan #pencinta_duaroda #matrempit #jiwakelajuan #wilayahpermotoran

.
‼️RM60‼️ shj😱(satu)..
.
Spec::
✔Gred AA.
✔Rubber Strap.
✔Digital Time.
✔Battery.
✔Unisex.
✔High quality.
✔Free Box . ..
.
========================================..
Postage?🚁
Semenanjung : Free . 
Sabah Sarawak : +RM5 .
.
How to Order?📦
1. Screenshot 
2. WhatsApp
3. Try to negotiate
.
Nak? 😍
>>{ WhatsApp 📲 011-10246016 tq 😉🇧🇩 }<<.
.
.#kamixramai #matmotor #matmoto #kapcai #kapcaimalaya #onxon #malaysia #jenterapadu #jenterafly #supermanjalanan #budakmotor #kakilangga #rempit #kapcaijahat #kapcaisado #jenterasado #jenterakita #idolamalaya #sukanpermotoran #jentera_duaroda #duniapermotoran #kapcaiborneo #sukanduaroda #pahlawanjalanan #pencinta_duaroda #matrempit #jiwakelajuan #wilayahpermotoran
15 0 19 February, 2020

#Repost @kapcairacing_official
• • • • • •
👇🏻 TAG MEMBER ANDA 👇🏻
.
💥FOLLOW, LIKE & SUPPORT💥
👇🏻👇🏻👇🏻🔛❎🔛👇🏻👇🏻👇🏻
@hrisnjmi
@hrisnjmi
@hrisnjmi
______________________________
👉🏻🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬👈🏻 #wave110i125i_ #stphondawave125unitedclub #sukanpermotoran #standardituindah #pecintaduaroda #pecintakelajuan #pahlawanjalanan #pecutanmaksima #thailook #kapcaijahat #kapcaijahatkakitapau #kapcaimalaya #kapcaiidola #kapcaimalayahouse #kapcaisado #serlahkankehebatan #ngam❌ngam #bossku #wave125optionstreetracing #kamixkroni

#Repost @kapcairacing_official
• • • • • •
👇🏻 TAG MEMBER ANDA 👇🏻
.
💥FOLLOW, LIKE & SUPPORT💥
👇🏻👇🏻👇🏻🔛❎🔛👇🏻👇🏻👇🏻
@hrisnjmi 
@hrisnjmi 
@hrisnjmi 
______________________________
👉🏻🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬👈🏻 #wave110i125i_ #stphondawave125unitedclub #sukanpermotoran #standardituindah #pecintaduaroda #pecintakelajuan #pahlawanjalanan #pecutanmaksima #thailook #kapcaijahat #kapcaijahatkakitapau #kapcaimalaya #kapcaiidola #kapcaimalayahouse #kapcaisado #serlahkankehebatan #ngam❌ngam #bossku #wave125optionstreetracing #kamixkroni
54 1 19 February, 2020

𝐊𝐢𝐫𝐢 𝐃𝐞𝐧𝐠𝐤𝐢 𝐊𝐚𝐧𝐚𝐧 𝐋𝐚𝐰𝐚𝐧 𝐁𝐞𝐥𝐚𝐤𝐚𝐧𝐠 𝐓𝐢𝐤𝐚𝐦 𝐃𝐞𝐩𝐚𝐧 𝐁𝐞𝐫𝐥𝐚𝐤𝐨𝐧 👏🏼 . 𝐇𝐚𝐭𝐢 𝐇𝐚𝐭𝐢 𝐃𝐞𝐧𝐠𝐚𝐧 𝐃𝐮𝐧𝐢𝐚 𝐒𝐞𝐤𝐚𝐫𝐚𝐧𝐠 😊
" @mhdpalii88._ @mhdpalii88._ "
.
.
.
.
.
#ex5 #ex5dream #ex5lover #ex5familia #ex5malaysia #ex5langkawicrew #ex5lovers_official #kronilampupetak #kronilampupetakofficial #duniapermotoran #jiwapermotoran #sukanpermotoran #wilayahpermotoran #sukanduaroda #peminatduaroda #jenterakita #jenterasado #jentera_duaroda #peminataraishoei #onxon #hobikamimahal #hondaex5 #kapcai #kapcaijahat #kapcaisado #kapcailover #kakymotor #pahlawanjalanan #pecintaduaroda #ex5tetapdihati❤️

𝐊𝐢𝐫𝐢 𝐃𝐞𝐧𝐠𝐤𝐢 𝐊𝐚𝐧𝐚𝐧 𝐋𝐚𝐰𝐚𝐧 𝐁𝐞𝐥𝐚𝐤𝐚𝐧𝐠 𝐓𝐢𝐤𝐚𝐦 𝐃𝐞𝐩𝐚𝐧 𝐁𝐞𝐫𝐥𝐚𝐤𝐨𝐧 👏🏼 . 𝐇𝐚𝐭𝐢 𝐇𝐚𝐭𝐢 𝐃𝐞𝐧𝐠𝐚𝐧 𝐃𝐮𝐧𝐢𝐚 𝐒𝐞𝐤𝐚𝐫𝐚𝐧𝐠 😊
" @mhdpalii88._ @mhdpalii88._ "
.
.
.
.
.
#ex5 #ex5dream #ex5lover #ex5familia #ex5malaysia #ex5langkawicrew #ex5lovers_official #kronilampupetak #kronilampupetakofficial #duniapermotoran #jiwapermotoran #sukanpermotoran #wilayahpermotoran #sukanduaroda #peminatduaroda #jenterakita #jenterasado #jentera_duaroda #peminataraishoei #onxon #hobikamimahal #hondaex5 #kapcai #kapcaijahat #kapcaisado #kapcailover #kakymotor #pahlawanjalanan #pecintaduaroda #ex5tetapdihati❤️
692 6 19 February, 2020

#Repost @shahfiez (@get_repost)
・・・
BukaN Motor aBg sHaH taw tuMpanG bergaMbaR kaT Motor @rizal_7r jer masa event @portbike.motoday kita throwback sebab camera maN dia A+ 👍🏽 #panasdowh #shahrempit
@shahfiez
:-
:-
:-
:-
SoRRy aBg sHaH x paNdai GeLeK 💃🏻 #tiktok #tiktokmalaysia 🇲🇾 daN x paNdai naK pose 📸duduK atas Motor 🏍 pastu buKaN Gadis ² #hot 🔥cuMa naK koNgsi sedikit baKaT yg ada Nie 😊
Youtube cHaneL LinK kaT biO aBg sHaH jgN LuPa suBscriBe n sHare geNG ‼️🥰😍
#pacakjanganjatuh #kitopacak #ex5 #tzm #rxz #kapcaijahatkakitapau #throwback #jenterapadu #sukanduaroda #budakkapcai #pahlawanjalanan #kapcaimalaya #kronirempit #kapcaisado #kakywhellie #stunt #stuntperformer #wheelie #budakselayangkacak #kakipacak #roadto30k #bestoftheday #aksidanstunt #actor

#Repost @shahfiez (@get_repost)
・・・
BukaN Motor aBg sHaH taw tuMpanG bergaMbaR kaT Motor @rizal_7r jer masa event @portbike.motoday kita throwback sebab camera maN dia A+ 👍🏽 #panasdowh #shahrempit 
@shahfiez
:-
:-
:-
:-
SoRRy aBg sHaH x paNdai GeLeK 💃🏻 #tiktok #tiktokmalaysia 🇲🇾 daN x paNdai naK pose 📸duduK atas Motor 🏍 pastu buKaN Gadis ² #hot 🔥cuMa naK koNgsi sedikit baKaT yg ada Nie 😊
Youtube cHaneL LinK kaT biO aBg sHaH jgN LuPa suBscriBe n sHare geNG ‼️🥰😍
#pacakjanganjatuh #kitopacak #ex5 #tzm #rxz #kapcaijahatkakitapau #throwback #jenterapadu #sukanduaroda #budakkapcai #pahlawanjalanan #kapcaimalaya #kronirempit #kapcaisado #kakywhellie #stunt #stuntperformer #wheelie #budakselayangkacak #kakipacak #roadto30k #bestoftheday #aksidanstunt #actor
55 0 19 February, 2020

BukaN Motor aBg sHaH taw tuMpanG bergaMbaR kaT Motor @rizal_7r jer masa event @portbike.motoday kita throwback sebab camera maN dia A+ 👍🏽 #panasdowh #shahrempit
@shahfiez
:-
:-
:-
:-
SoRRy aBg sHaH x paNdai GeLeK 💃🏻 #tiktok #tiktokmalaysia 🇲🇾 daN x paNdai naK pose 📸duduK atas Motor 🏍 pastu buKaN Gadis ² #hot 🔥cuMa naK koNgsi sedikit baKaT yg ada Nie 😊
Youtube cHaneL LinK kaT biO aBg sHaH jgN LuPa suBscriBe n sHare geNG ‼️🥰😍
#pacakjanganjatuh #kitopacak #ex5 #tzm #rxz #kapcaijahatkakitapau #throwback #jenterapadu #sukanduaroda #budakkapcai #pahlawanjalanan #kapcaimalaya #kronirempit #kapcaisado #kakywhellie #stunt #stuntperformer #wheelie #budakselayangkacak #kakipacak #roadto30k #bestoftheday #aksidanstunt #actor

BukaN Motor aBg sHaH taw tuMpanG bergaMbaR kaT Motor @rizal_7r jer masa event @portbike.motoday kita throwback sebab camera maN dia A+ 👍🏽 #panasdowh #shahrempit 
@shahfiez
:-
:-
:-
:-
SoRRy aBg sHaH x paNdai GeLeK 💃🏻 #tiktok #tiktokmalaysia 🇲🇾 daN x paNdai naK pose 📸duduK atas Motor 🏍 pastu buKaN Gadis ² #hot 🔥cuMa naK koNgsi sedikit baKaT yg ada Nie 😊
Youtube cHaneL LinK kaT biO aBg sHaH jgN LuPa suBscriBe n sHare geNG ‼️🥰😍
#pacakjanganjatuh #kitopacak #ex5 #tzm #rxz #kapcaijahatkakitapau #throwback #jenterapadu #sukanduaroda #budakkapcai #pahlawanjalanan #kapcaimalaya #kronirempit #kapcaisado #kakywhellie #stunt #stuntperformer #wheelie #budakselayangkacak #kakipacak #roadto30k #bestoftheday #aksidanstunt #actor
651 4 19 February, 2020

.
‼️‼️BGA-130-4B‼️⁉️..
⌚: BABY-G.
📦 Ready Stock.
💯 Original.
🛡️ 1 Year Warranty.
.
postage FREE semenanjung sabah sarawak.
.
Included::
☑️Original Box.
☑️Manual Book.
☑️Warranty Card.
.
========================================..
.
How to Order?📦
1. Tekan link di bio ig terus boleh WhatsApp ye.
2. Bertanya.
3. & Submit order.
.
Nak? 😍
>>{ WhatsApp 📲 011-21911180 tq 😉🇧🇩 }<<.
.
. #kamixramai #matmotor #matmoto #kapcai #kapcaimalaya #onxon #malaysia #jenterapadu #jenterafly #supermanjalanan #budakmotor #kakilangga #rempit #kapcaijahat #kapcaisado #jenterasado #jenterakita #idolamalaya #sukanpermotoran #jentera_duaroda #duniapermotoran #kapcaiborneo #sukanduaroda #pahlawanjalanan #pencinta_duaroda #matrempit #jiwakelajuan #wilayahpermotoran

.
‼️‼️BGA-130-4B‼️⁉️..
⌚: BABY-G.
📦 Ready Stock.
💯 Original.
🛡️ 1 Year Warranty.
.
postage FREE semenanjung sabah sarawak.
.
Included::
☑️Original Box.
☑️Manual Book.
☑️Warranty Card.
.
========================================..
.
How to Order?📦
1. Tekan link di bio ig terus boleh WhatsApp ye.
2. Bertanya.
3. & Submit order.
.
Nak? 😍
>>{ WhatsApp 📲 011-21911180  tq 😉🇧🇩 }<<.
.
.#kamixramai #matmotor #matmoto #kapcai #kapcaimalaya #onxon #malaysia #jenterapadu #jenterafly #supermanjalanan #budakmotor #kakilangga #rempit #kapcaijahat #kapcaisado #jenterasado #jenterakita #idolamalaya #sukanpermotoran #jentera_duaroda #duniapermotoran #kapcaiborneo #sukanduaroda #pahlawanjalanan #pencinta_duaroda #matrempit #jiwakelajuan #wilayahpermotoran
8 0 19 February, 2020

For all supporters thank you,thank you and thank you for trust our product🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹
"'FASTCLEANER NI TERBAIK LAA BRO" ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
. "NANTI BOLEH REPEAT LAGI" ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
"MUDAH NAK PAKAI"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
.
*KENAPA PERLU SABUN FASTCLEANSER? untuk pastikan kawasan kat bawah tu BEKILAT BERSIH KEMAS💯💯💯💯💯 :* *▪Enjin Motorsikal *
*▪Spocket Motosikal*
*▪tayar motorsikal/kereta*
*▪Suspension *
*▪Engine bay kereta*
*▪Sport rim Motorsikal/kereta*
*▪Coverset motorsikal *
*▪Kawasan berminyak dan lain lain*
.
.
NAK ORDER? BOLEH TERUS TEKAN LINK Wassap DI BIO 👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
.
.
Follow ig : @motorcareofficial.hq @motorcareofficial.hq @motorcareofficial.hq .
.
#fastcleanser #fastcleanser #fastcleanser
#sukanracing #kapcaisado #sadokanjenteramu #sukanduaroda #jenterapadu #pencintakelajuan #pahlawanjalanan #135lc #spark135 #fastcleanser #fastcleanser #fastcleanser #motor #ysukufamilia #jantanxguna #rempitmalaya #matmotor #y15 #cucimotor #gosokgosok #sabun #ngam❌ngam #onxon #barangbaik #r15 #rs150 #kroniyamaha #hondars150 #kronilampupetak

For all supporters thank you,thank you and thank you for trust our product🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹
"'FASTCLEANER NI TERBAIK LAA BRO" ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
. "NANTI BOLEH REPEAT LAGI" ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
"MUDAH NAK PAKAI"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
.
*KENAPA PERLU SABUN FASTCLEANSER? untuk pastikan kawasan kat bawah tu BEKILAT BERSIH KEMAS💯💯💯💯💯 :* *▪Enjin Motorsikal *
*▪Spocket Motosikal*
*▪tayar motorsikal/kereta*
*▪Suspension *
*▪Engine bay kereta*
*▪Sport rim Motorsikal/kereta*
*▪Coverset motorsikal *
*▪Kawasan berminyak dan lain lain*
.
.
NAK ORDER? BOLEH TERUS TEKAN LINK Wassap DI BIO 👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
.
.
Follow ig : @motorcareofficial.hq @motorcareofficial.hq @motorcareofficial.hq .
.
#fastcleanser#fastcleanser#fastcleanser
#sukanracing #kapcaisado #sadokanjenteramu #sukanduaroda #jenterapadu #pencintakelajuan #pahlawanjalanan #135lc #spark135 #fastcleanser#fastcleanser#fastcleanser#motor #ysukufamilia #jantanxguna #rempitmalaya #matmotor #y15 #cucimotor #gosokgosok #sabun #ngam❌ngam #onxon #barangbaik #r15 #rs150 #kroniyamaha #hondars150 #kronilampupetak
11 0 19 February, 2020

#Repost @sukanracing (@get_repost)
・・・
Hensem boss kita
cc : @y15zr_seventyninestore
.
.
Jana income RM5K-RM20K SEBULAN tanpa menjual? Follow 👉🏻 @usaha.sendiri_project
.
.
#sukanracing #kapcaisado #sadokanjenteramu #sukanduaroda #jenterapadu #pencintakelajuan #pahlawanjalanan

#Repost @sukanracing (@get_repost)
・・・
Hensem boss kita
cc : @y15zr_seventyninestore
.
.
Jana income RM5K-RM20K SEBULAN tanpa menjual? Follow 👉🏻 @usaha.sendiri_project
.
.
#sukanracing #kapcaisado #sadokanjenteramu #sukanduaroda #jenterapadu #pencintakelajuan #pahlawanjalanan
356 0 18 February, 2020

#छञपत#शिवाजीमहाराज पुतला चे ड्रोन फोटोग्राफी #जालना #jalna_models_world
#pahlawanjalanan #jalnandolls #jalnakar

#छञपती #शिवाजीमहाराज पुतला चे ड्रोन फोटोग्राफी #जालना #jalna_models_world
#pahlawanjalanan #jalnandolls #jalnakar
2 0 18 February, 2020

𝓣𝓱𝓮𝓻𝓮 𝓲𝓼 𝓷𝓸 𝓹𝓻𝓸𝓶𝓲𝓼𝓮 𝓸𝓯 𝓼𝓹𝓮𝓮𝓭 💨, 𝓸𝓷𝓵𝔂 𝓹𝓻𝓸𝓶𝓲𝓼𝓮 𝓸𝓯 𝓫𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 🌈
°
°
°
#125z #125zr #125zrmalaysia #peminat125zr #peminatshoeiarai #peminat125zr #kapcai #kapcaisado #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcailover #dataranmerdeka #wilayahpermotoran #kakimotor #kroni #tupai #46 #dataranmerdeka #peminatduaroda #paradisegeneration #hobikamimahal #kejarsampaidapat #pahlawanjalanan #omagakracing🐊 #jarang❌ngam #megagathering125zr #jenteraduaroda

𝓣𝓱𝓮𝓻𝓮 𝓲𝓼 𝓷𝓸 𝓹𝓻𝓸𝓶𝓲𝓼𝓮 𝓸𝓯 𝓼𝓹𝓮𝓮𝓭 💨, 𝓸𝓷𝓵𝔂 𝓹𝓻𝓸𝓶𝓲𝓼𝓮 𝓸𝓯 𝓫𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 🌈
°
°
°
#125z #125zr #125zrmalaysia  #peminat125zr #peminatshoeiarai #peminat125zr #kapcai #kapcaisado #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcailover #dataranmerdeka #wilayahpermotoran #kakimotor #kroni #tupai #46 #dataranmerdeka #peminatduaroda #paradisegeneration #hobikamimahal #kejarsampaidapat #pahlawanjalanan #omagakracing🐊 #jarang❌ngam #megagathering125zr #jenteraduaroda
412 2 18 February, 2020

selamat malam semua #ridetakutbini

selamat malam semua #ridetakutbini
43 1 18 February, 2020

.
‼️‼️DW-5600CMB-1‼️⁉️..
⌚: G-SHOCK.
📦 Ready Stock.
💯 Original.
🛡️ 1 Year Warranty.
.
postage FREE
.
Included::
☑️Original Box.
☑️Manual Book.
☑️Warranty Card.
.
========================================..
.
How to Order?📦
1. Tekan link di bio ig terus boleh WhatsApp ye.
2. Bertanya.
3. & Submit order.
.
Nak? 😍
>>{ WhatsApp 📲 011-21911180 tq 😉🇧🇩 }<<.
.
. #kamixramai #matmotor #matmoto #kapcai #kapcaimalaya #onxon #malaysia #jenterapadu #jenterafly #supermanjalanan #budakmotor #kakilangga #rempit #kapcaijahat #kapcaisado #jenterasado #jenterakita #idolamalaya #sukanpermotoran #jentera_duaroda #duniapermotoran #kapcaiborneo #sukanduaroda #pahlawanjalanan #pencinta_duaroda #matrempit #jiwakelajuan #wilayahpermotoran

.
‼️‼️DW-5600CMB-1‼️⁉️..
⌚: G-SHOCK.
📦 Ready Stock.
💯 Original.
🛡️ 1 Year Warranty.
.
postage FREE
.
Included::
☑️Original Box.
☑️Manual Book.
☑️Warranty Card.
.
========================================..
.
How to Order?📦
1. Tekan link di bio ig terus boleh WhatsApp ye.
2. Bertanya.
3. & Submit order.
.
Nak? 😍
>>{ WhatsApp 📲 011-21911180  tq 😉🇧🇩 }<<.
.
.#kamixramai #matmotor #matmoto #kapcai #kapcaimalaya #onxon #malaysia #jenterapadu #jenterafly #supermanjalanan #budakmotor #kakilangga #rempit #kapcaijahat #kapcaisado #jenterasado #jenterakita #idolamalaya #sukanpermotoran #jentera_duaroda #duniapermotoran #kapcaiborneo #sukanduaroda #pahlawanjalanan #pencinta_duaroda #matrempit #jiwakelajuan #wilayahpermotoran
13 0 18 February, 2020

Top #pahlawanjalanan posts

#Repost @__dausazmii
_ 𝒜𝓅𝑒 𝓎𝒶𝓃𝑔 𝒶𝓀𝓊 𝒷𝓊𝒶𝓉 , 𝒶𝓀𝓊 𝓅𝒶𝓀𝒶𝒾 𝒹𝓊𝒾𝓉 𝒶𝓀𝓊 𝒷𝓊𝓀𝒶𝓃 𝓅𝒶𝓀𝒶𝒾 𝒹𝓊𝒾𝓉 𝓀𝒶𝓊 𝓅𝓊𝓃 🔥🤘🏻
.
.
FOLLOW - @wave125official_
.
.
@wave125official_ @kapcaimalaya @kapcainoob @wave110i125i_ @wave_125thailand @flynicotine @motorsukan_official #wave125 #wave125allstarthailand #sukanpemotoran 
#wave125i #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcailover #duniapermotoran #kroniwave125 #stphondawave125unitedclub #pahlawanjalanan #kapcaisado #jenterapadu #sukanracing #kakylepaktown #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcailover #karanracing_official #kapcaiwengweng #flynicotine
3,443 21 31 January, 2020

Betul ke bohong?
cc : @triplez_motorparts
.
.
Buat duit RM300-RM500 sehari TANPA JUAL PRODUK? Follow 👉🏻 @usaha.sendiri_project
.
.
#pahlawanjalan #kapcaisado #sadokanjenteramu #sukanduaroda #jenterapadu #pencintakelajuan #pahlawanjalanan #sukanracing

Betul ke bohong?
cc : @triplez_motorparts
.
.
Buat duit RM300-RM500 sehari TANPA JUAL PRODUK? Follow 👉🏻 @usaha.sendiri_project
.
.
#pahlawanjalan #kapcaisado #sadokanjenteramu #sukanduaroda #jenterapadu #pencintakelajuan #pahlawanjalanan #sukanracing
3,310 21 17 February, 2020

Ya allah macam tak sangka kau dah pergi zulkarnian😞 kau tinggalkan kawan ii kau family kau zul. Ramai masih sayangkan kau perlu kan kau tapi allah masih sayangkan kau . Kami redha dengan pemergian kau😞 kau orang yg baik kau kawan satu kelas sekepala satu sekolah zul . Nama “ribot” ni lah kitorang bagi sampai sekarang lekat nama panggilan ni zul. Terlalu cepat kau pergi 😭. Zul kami semua halalkan makan minum kau dn segalanya zul. Kami doakan kau semoga tenang dekat sana bot. Lepasni kawan ii kau sahabat kau mesti rindu senyuman kau gurauan kau gelak tawa kau bot. Tak apa lah zulkami semua sentiasa doakan kau kat sana. 😌 alfatihah . Semoga ZULKARNAIN di tempatkan dikalangan orang ii yang beriman. Aminn🤲🏻
#kronirempit #kronirempitofficial #rempit #rempitmalaya #rempitselamanya #minahrempit #sukanpermotoran #sukanmalam #sukanduaroda #duniapermotoran #duniakapcai_ #pahlawanjalanan

Ya allah macam tak sangka kau dah pergi zulkarnian😞 kau tinggalkan kawan ii kau family kau zul. Ramai masih sayangkan kau perlu kan kau tapi allah masih sayangkan kau . Kami redha dengan pemergian kau😞 kau orang yg baik kau kawan satu kelas sekepala satu sekolah zul . Nama “ribot” ni lah kitorang bagi sampai sekarang lekat nama panggilan ni zul. Terlalu cepat kau pergi 😭. Zul kami semua halalkan makan minum kau dn segalanya zul. Kami doakan kau semoga tenang dekat sana bot. Lepasni kawan ii kau sahabat kau mesti rindu senyuman kau gurauan kau gelak tawa kau bot. Tak apa lah zulkami semua sentiasa doakan kau kat sana. 😌 alfatihah . Semoga ZULKARNAIN di tempatkan dikalangan orang ii yang beriman. Aminn🤲🏻
#kronirempit #kronirempitofficial #rempit #rempitmalaya #rempitselamanya #minahrempit #sukanpermotoran #sukanmalam #sukanduaroda #duniapermotoran #duniakapcai_ #pahlawanjalanan
17,303 189 27 January, 2020