#pakarhamil Instagram Photos & Videos

pakarhamil - 138 posts

    Dalam perencanaan program hamil sebaiknya suami istri cek kesehatan (kesuburan) terlebih dahulu. Supaya lebih awal mengetahui kalau ada gangguan. Apakah dr istri atau suami..?
.
Menurut pakar Andrologi dan Seksologi, Prof Dr Wimpie Pangkahila, SpAnd, FAAC, untuk dapat membuahi sel telur, diperlukan kualitas sperma yang baik. Jumlah yang cukup banyak bukan satu-satunya jaminan karena tak jarang sperma yang ada lemah, bahkan mandul.
.
Sperma yang normal, menurut Wimpie, secara kasat mata dapat dinilai dari beberapa hal. “Warna kelabu pucat, aroma khas (seperti bunga akasia), volume sekitar 2-4 ml. Ketika baru dikeluarkan tampak gumpalan, yang dalam waktu beberapa menit akan mencair,” ujarnya dalam sebuah jawaban konsultasi di kanal Kompas Health
.
Promil sehat dg paket produk moment menjadi salah satu solusi untuk pasutri yg terganggu dg kesuburannya.
.
Yang mau promil ikhtiar dengan
#Glucogen dan Moment coffee yuks..
.
Selain itu ada dokter moment yg siap menjawab konsultasi anda 🤗🤗
.
Ngobrol santai bareng Desi yuk di WhatsApp 085276473085 ya 😄

    Dalam perencanaan program hamil sebaiknya suami istri cek kesehatan (kesuburan) terlebih dahulu. Supaya lebih awal mengetahui kalau ada gangguan. Apakah dr istri atau suami..?
    .
    Menurut pakar Andrologi dan Seksologi, Prof Dr Wimpie Pangkahila, SpAnd, FAAC, untuk dapat membuahi sel telur, diperlukan kualitas sperma yang baik. Jumlah yang cukup banyak bukan satu-satunya jaminan karena tak jarang sperma yang ada lemah, bahkan mandul.
    .
    Sperma yang normal, menurut Wimpie, secara kasat mata dapat dinilai dari beberapa hal. “Warna kelabu pucat, aroma khas (seperti bunga akasia), volume sekitar 2-4 ml. Ketika baru dikeluarkan tampak gumpalan, yang dalam waktu beberapa menit akan mencair,” ujarnya dalam sebuah jawaban konsultasi di kanal Kompas Health
    .
    Promil sehat dg paket produk moment menjadi salah satu solusi untuk pasutri yg terganggu dg kesuburannya.
    .
    Yang mau promil ikhtiar dengan
    #Glucogen dan Moment coffee yuks..
    .
    Selain itu ada dokter moment yg siap menjawab konsultasi anda 🤗🤗
    .
    Ngobrol santai bareng Desi yuk di WhatsApp 085276473085 ya 😄

    28 1 21 October, 2018
    0177369250 Cod cheras. Pm segera

#pakarhamil

    0177369250 Cod cheras. Pm segera

    #pakarhamil

    5 0 30 March, 2017
    Mana dia ibu2 yang masih tercari2 set berpantang/keguguran? Cer lelambai sikit...
Tahu tak set pantang JSD memang laris. Meh berpantang dengan sempurna..sy guide dengan betul,caesar atau normal bukan masalah! 
Lalui hari2 berpantang dengan gembira...tak terasa oiii sampai ke penghujungnya. 
Sihat,kuat,susu meriah,kurus yang sihat,strechmark pudar,darah kotor kuar lancar...dan paling best muka naik seri tak pucat lesu....
hahhh masih nak tunggu lagi?

#PakarHamil #PakarJSD #PakarKetatFaraj

WHTSAPP 💞0195097099
JSD ramuan jamu semulajadi

    Mana dia ibu2 yang masih tercari2 set berpantang/keguguran? Cer lelambai sikit...
    Tahu tak set pantang JSD memang laris. Meh berpantang dengan sempurna..sy guide dengan betul,caesar atau normal bukan masalah!
    Lalui hari2 berpantang dengan gembira...tak terasa oiii sampai ke penghujungnya.
    Sihat,kuat,susu meriah,kurus yang sihat,strechmark pudar,darah kotor kuar lancar...dan paling best muka naik seri tak pucat lesu....
    hahhh masih nak tunggu lagi?

    #PakarHamil #PakarJSD #PakarKetatFaraj

    WHTSAPP 💞0195097099
    JSD ramuan jamu semulajadi

    0 0 22 June, 2016
    Ya Allah beri ujian...
Allah tahu kita kuat...
Tahniah sis G,
Alhamdullilah...
Sebelum ni kena demam denggi berdarah terpaksa lahir bayi pra matang sebb kekurang air ketuban..
.

Anak sis G lahir tapi Allah lebih sayang dia...
Masyallah...
Alhamdullilah usaha set lengkap suami isteri lengkap dengan kopi x pow dan msuk botol kedua furmon...Allah gantikan zuriat dinantikan...
Penantian 9 bulan selepas bersalin hari tu...
Alhamdullilah...
.

KakQieb doakan baby dan sis sihat walafiat sehingga melahirkan... #furmonnanocream

Konsultasi/Pesanan Pantas
WhatsApp "nak hamil" ke 0137851889

#furmon #furmonmurah #senanghamil
#nakhamil #ikhtiarhamil #sukarhamil
#pakarkehamilan #pakarhamil #kesuburan
#syjualonline #terengganu

    Ya Allah beri ujian...
    Allah tahu kita kuat...
    Tahniah sis G,
    Alhamdullilah...
    Sebelum ni kena demam denggi berdarah terpaksa lahir bayi pra matang sebb kekurang air ketuban..
    .

    Anak sis G lahir tapi Allah lebih sayang dia...
    Masyallah...
    Alhamdullilah usaha set lengkap suami isteri lengkap dengan kopi x pow dan msuk botol kedua furmon...Allah gantikan zuriat dinantikan...
    Penantian 9 bulan selepas bersalin hari tu...
    Alhamdullilah...
    .

    KakQieb doakan baby dan sis sihat walafiat sehingga melahirkan... #furmonnanocream

    Konsultasi/Pesanan Pantas
    WhatsApp "nak hamil" ke 0137851889

    #furmon #furmonmurah #senanghamil
    #nakhamil #ikhtiarhamil #sukarhamil
    #pakarkehamilan #pakarhamil #kesuburan
    #syjualonline #terengganu

    2 0 2 April, 2016
    fakta mengenai bayi ketika dalam kandungan 😍😍😍 #pakarhamil

    fakta mengenai bayi ketika dalam kandungan 😍😍😍 #pakarhamil

    3 0 16 December, 2015
    kebahagian dia adalah jannah bagi mu .
#pakarhamil.com

    kebahagian dia adalah jannah bagi mu .
    #pakarhamil.com

    4 0 30 October, 2015
    Intim gel jsd ni gel berubat.
Memang tak sama dengan lubricant gel yang kau beli dekat watsons tu tau.
Dulu masa aku keje watsons lepas abis study, ramai aku tengok mak dara yang beli benda alah gel tu. Haha
Ni mesti sebab kekeringan melampau.
Eh intim gel jsd ni mampu mencairkan kerak keputihan didinding rahim.
Bila awak meruang pakai intim gel, sisa air mani suami yang berkerak dilaluan faraj tu akan keluar.
Tahu tak yang awak dok rasa kering melampau tu pasal banyak nau kekotoran yang menempel disitu.
Ni aku cakap pasal laluan faraj ke pintu rahim tau. 
Bila deep penitrate,suami lepaskan mani,jika awak tak meruang korek sisanya lama2 dia akan berkerak disitu.
Jangan heran sampai satu hari nanti dingin seks.
Hahhh ni fakta bukan aku nak takutkan korang.
.
.
INTIM GEL RM56
.
.
POSTAGE ADD RM7 SEM/RM11 SS
COD AREA KULIM .
#PakarHamil 
#PakarJSD
#SayaJualJamu
#jsd
#jsdkulim
#jsdpenang
#jsdtaiping
#jsdselama
#jsdutara
#breastfeeding
#confinement
#berpantang
#setberpantang
#setbersalin
#urutanbersalin
#urutantradisional
#mummybidanmoden

WHTSAPP,
0134789962🌹

Jsd Mummy Bidan Moden 💞

    Intim gel jsd ni gel berubat.
    Memang tak sama dengan lubricant gel yang kau beli dekat watsons tu tau.
    Dulu masa aku keje watsons lepas abis study, ramai aku tengok mak dara yang beli benda alah gel tu. Haha
    Ni mesti sebab kekeringan melampau.
    Eh intim gel jsd ni mampu mencairkan kerak keputihan didinding rahim.
    Bila awak meruang pakai intim gel, sisa air mani suami yang berkerak dilaluan faraj tu akan keluar.
    Tahu tak yang awak dok rasa kering melampau tu pasal banyak nau kekotoran yang menempel disitu.
    Ni aku cakap pasal laluan faraj ke pintu rahim tau.
    Bila deep penitrate,suami lepaskan mani,jika awak tak meruang korek sisanya lama2 dia akan berkerak disitu.
    Jangan heran sampai satu hari nanti dingin seks.
    Hahhh ni fakta bukan aku nak takutkan korang.
    .
    .
    INTIM GEL RM56
    .
    .
    POSTAGE ADD RM7 SEM/RM11 SS
    COD AREA KULIM .
    #PakarHamil
    #PakarJSD
    #SayaJualJamu
    #jsd
    #jsdkulim
    #jsdpenang
    #jsdtaiping
    #jsdselama
    #jsdutara
    #breastfeeding
    #confinement
    #berpantang
    #setberpantang
    #setbersalin
    #urutanbersalin
    #urutantradisional
    #mummybidanmoden

    WHTSAPP,
    0134789962🌹

    Jsd Mummy Bidan Moden 💞

    59 0 14 September, 2015

Top #pakarhamil posts

    lepas sapu furmon , conteng ckt dgn lipstik baru.. 😍😍😍 #orange .
#pakarhamil

    lepas sapu furmon , conteng ckt dgn lipstik baru.. 😍😍😍 #orange .
    #pakarhamil

    4 0 6 September, 2015
    kebahagian dia adalah jannah bagi mu .
#pakarhamil.com

    kebahagian dia adalah jannah bagi mu .
    #pakarhamil.com

    4 0 30 October, 2015
    fakta mengenai bayi ketika dalam kandungan 😍😍😍 #pakarhamil

    fakta mengenai bayi ketika dalam kandungan 😍😍😍 #pakarhamil

    3 0 16 December, 2015