#pakarsakitpuan Instagram Photos & Videos

pakarsakitpuan - 3.1k posts

    PINK LADY BODY PERFECTION  RM340 ❤ Bentuk badan lebih menarik ❤ Payudara dan punggung lebih mantap ❤ Miss V lebih ketat dan rapat ❤ Mengembalikan dara dan sentiasa gebu ❤ Keputihan akan berkurangan dan hilang ❤ Lebih mudah untuk hamil ❤ Emosi lebih stabil dan mengurangkan streess ❤ Rambut lebih lebat dan bekilat ❤ Berat badan lebih ideal ❤ Kulit lebih cerah dan berseri ❤ Jerawat dan jeragat berkurangan ❤ Menbantu melancarkan peredaran darah ❤ Meremajakan kulit ❤ Membantu mencegah esteoperosis ❤ Membantu mungurangkan "period pain" ❤ Membantu melambatkan kesan menopause
#pinklady
#malaysia 
#penang 
#pakarsakitpuan 
#dalamanwanita

    PINK LADY BODY PERFECTION RM340 ❤ Bentuk badan lebih menarik ❤ Payudara dan punggung lebih mantap ❤ Miss V lebih ketat dan rapat ❤ Mengembalikan dara dan sentiasa gebu ❤ Keputihan akan berkurangan dan hilang ❤ Lebih mudah untuk hamil ❤ Emosi lebih stabil dan mengurangkan streess ❤ Rambut lebih lebat dan bekilat ❤ Berat badan lebih ideal ❤ Kulit lebih cerah dan berseri ❤ Jerawat dan jeragat berkurangan ❤ Menbantu melancarkan peredaran darah ❤ Meremajakan kulit ❤ Membantu mencegah esteoperosis ❤ Membantu mungurangkan "period pain" ❤ Membantu melambatkan kesan menopause
    #pinklady
    #malaysia
    #penang
    #pakarsakitpuan
    #dalamanwanita

    1 0 4 hours ago

Top #pakarsakitpuan posts

    JANGAN PERCAYA DENGAN TEH ASZIEMI !! Asyik2 amik pil tahan sakit bila senggugut.
Sampai bila kann?? Kita pun tak tau lambat laun kesan pil tu pada tubuh kita nanti.. Jadi, nak teruskan amik pil ke nak ubah pada yg semulajadi? 
Ehh.. jangan percaya dulu..
Jangan percaya lepas minum Teh Asziemi ni boleh hilang senggugut tu..
Jangan percaya lepas minum Teh Asziemi ni bila period dah takde sakit2 pinggang la, sakit kepala la, sakit itu ini la..
Jangan percaya lepas minum Teh Asziemi ni period datang on time elok lancar cantik gitu..
Jangan percaya selagi belum cuba.. tak gitu?? Teh Asziemi Ternyata Berbeza

#daunbelalaigajah #semulajadi #rawatsenggugut #pakarsakitpuan #asziemi

    JANGAN PERCAYA DENGAN TEH ASZIEMI !! Asyik2 amik pil tahan sakit bila senggugut.
    Sampai bila kann?? Kita pun tak tau lambat laun kesan pil tu pada tubuh kita nanti.. Jadi, nak teruskan amik pil ke nak ubah pada yg semulajadi?
    Ehh.. jangan percaya dulu..
    Jangan percaya lepas minum Teh Asziemi ni boleh hilang senggugut tu..
    Jangan percaya lepas minum Teh Asziemi ni bila period dah takde sakit2 pinggang la, sakit kepala la, sakit itu ini la..
    Jangan percaya lepas minum Teh Asziemi ni period datang on time elok lancar cantik gitu..
    Jangan percaya selagi belum cuba.. tak gitu?? Teh Asziemi Ternyata Berbeza

    #daunbelalaigajah #semulajadi #rawatsenggugut #pakarsakitpuan #asziemi

    3 0 5 July, 2019
    #Repost @ahmadidhamfilmacademy with @repostapp
・・・
Dr Sulaiman Balik dari Klinik .. Terus Ride menghilangkan tekanan di tempat kerja.. Dengan Jentera RD 250 YPVS Dr sulaiman Happy .. tinggal 8 HARI LAGI mat Moto Otai Akan ke pawagam !! Korang Semua Jangan lupe bagi tahu kawan sedara mara makcik sepupu sepapat yeah .. #DrSulaiman #PakarSakitPuan #RD250ypvs

    #Repost @ahmadidhamfilmacademy with @repostapp
    ・・・
    Dr Sulaiman Balik dari Klinik .. Terus Ride menghilangkan tekanan di tempat kerja.. Dengan Jentera RD 250 YPVS Dr sulaiman Happy .. tinggal 8 HARI LAGI mat Moto Otai Akan ke pawagam !! Korang Semua Jangan lupe bagi tahu kawan sedara mara makcik sepupu sepapat yeah .. #DrSulaiman #PakarSakitPuan #RD250ypvs

    235 2 28 September, 2016