#pakejrm199 Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #pakejrm199 and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
38 hours
Average like
5
Average comment
1.1
Posts with video
9/36
Posts with photo
27/36

Hashtag Popularity

@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

🌸 Apa yang best sangat Mudnetic Detox Treatment ni?
.
✔menyingkirkan toksin kesan penggunaan barang mekap , lebihan minyak dari kotoran dalam liang pori ✔membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads , ✔mengecilkan pori pori , memutihkan dan mencerahkan kembali kulit .
Sempenan Valentine Day, MBH Medispa nak bantu korang hadiahkan rawatan ni pada yang tersayang😘
.
Mcm mana nak dapatkan RAWATAN PERCUMA Mudnetic Detox sempena Valentine ni? .
Senang jurr, korang klik terus link ni utk dapatkan info lanjut
.
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.

#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharuJ

🌸 Apa yang best sangat Mudnetic Detox Treatment ni?
.
✔menyingkirkan toksin kesan penggunaan barang mekap , lebihan minyak dari kotoran dalam liang pori ✔membersihkan dan  menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads , ✔mengecilkan pori pori , memutihkan dan mencerahkan kembali kulit .
Sempenan Valentine Day, MBH Medispa nak bantu korang hadiahkan rawatan ni pada yang tersayang😘
.
Mcm mana nak dapatkan RAWATAN PERCUMA Mudnetic Detox sempena Valentine ni? .
Senang jurr, korang klik terus link ni utk dapatkan info lanjut
.
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.

#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharuJ
2 0 24 August, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

APA YANG BEST SESANGAT MBH CRYSTAL CLEAR NI
====================
.
✔ Membersihkan kulit secara mendalam - RAJA SEGALA DAKI akan hilang!
✔ Melenyapkan kulit kesam, berminyak, pori besar, dehidrasi & garis garis halus
✔ Kulit akan menjadi anjal /tegang
✔ Kulit akan berseri seri & bercahaya ✔ Muka akan kelihatan awet muda
✔ Kedutan dan garis halus akan berkurangan .
========
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

APA YANG BEST SESANGAT MBH CRYSTAL CLEAR NI
====================
.
✔ Membersihkan kulit secara mendalam - RAJA SEGALA DAKI akan hilang!
✔ Melenyapkan kulit kesam, berminyak, pori besar, dehidrasi & garis garis halus
✔ Kulit akan menjadi anjal /tegang
✔ Kulit akan berseri seri & bercahaya ✔ Muka akan kelihatan awet muda
✔ Kedutan dan garis halus akan berkurangan .
========
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
1 0 24 August, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
2 0 28 July, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
1 0 28 July, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
1 0 28 July, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

Test test! Haa dah lama tak main teka teki ni. Jom join leyla teka teki hari ini ok? Bukan sesaje teka teki tau sbb leyla nak cari 10org pemenang hari ini sahaja tau! Boleh redeem pada 27/7 ni di MBH Wangsa Maju tau hiks..
.
1 2 3 Go! Rugi shape tak join tuwww...
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malaysia

Test test! Haa dah lama tak main teka teki ni. Jom join leyla teka teki hari ini ok? Bukan sesaje teka teki tau sbb leyla nak cari 10org pemenang hari ini sahaja tau! Boleh redeem pada 27/7 ni di MBH Wangsa Maju tau hiks..
.
1 2 3 Go! Rugi shape tak join tuwww...
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malaysia
11 17 24 July, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE 
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak 
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
3 0 16 July, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
3 0 16 July, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

Hi selamat pagi semua👋🏻 Kami beroperasi seperti biasa hari ini dari 11am-8pm.
.

Lokasi kami di sini📍 Plaza Galleria Wangsa Maju Seksyen10. Waze: MBH Medispa Wangsa Maju🌸
.
WhatsApp/Tekan link di bio untuk memudahkan😘
.
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

Hi selamat pagi semua👋🏻 Kami beroperasi seperti biasa hari ini dari 11am-8pm.
.

Lokasi kami di sini📍 Plaza Galleria Wangsa Maju Seksyen10. Waze: MBH Medispa Wangsa Maju🌸
.
WhatsApp/Tekan link di bio untuk memudahkan😘
.
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
4 0 16 July, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

APA YANG BEST SESANGAT MBH CRYSTAL CLEAR NI
====================
.
✔ Membersihkan kulit secara mendalam - RAJA SEGALA DAKI akan hilang!
✔ Melenyapkan kulit kesam, berminyak, pori besar, dehidrasi & garis garis halus
✔ Kulit akan menjadi anjal /tegang
✔ Kulit akan berseri seri & bercahaya ✔ Muka akan kelihatan awet muda
✔ Kedutan dan garis halus akan berkurangan .
========
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

APA YANG BEST SESANGAT MBH CRYSTAL CLEAR NI
====================
.
✔ Membersihkan kulit secara mendalam - RAJA SEGALA DAKI akan hilang!
✔ Melenyapkan kulit kesam, berminyak, pori besar, dehidrasi & garis garis halus
✔ Kulit akan menjadi anjal /tegang
✔ Kulit akan berseri seri & bercahaya ✔ Muka akan kelihatan awet muda
✔ Kedutan dan garis halus akan berkurangan .
========
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
5 0 14 July, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

APA YANG BEST SESANGAT MBH CRYSTAL CLEAR NI
====================
.
✔ Membersihkan kulit secara mendalam - RAJA SEGALA DAKI akan hilang!
✔ Melenyapkan kulit kesam, berminyak, pori besar, dehidrasi & garis garis halus
✔ Kulit akan menjadi anjal /tegang
✔ Kulit akan berseri seri & bercahaya ✔ Muka akan kelihatan awet muda
✔ Kedutan dan garis halus akan berkurangan .
========
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

APA YANG BEST SESANGAT MBH CRYSTAL CLEAR NI
====================
.
✔ Membersihkan kulit secara mendalam - RAJA SEGALA DAKI akan hilang!
✔ Melenyapkan kulit kesam, berminyak, pori besar, dehidrasi & garis garis halus
✔ Kulit akan menjadi anjal /tegang
✔ Kulit akan berseri seri & bercahaya ✔ Muka akan kelihatan awet muda
✔ Kedutan dan garis halus akan berkurangan .
========
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
3 0 14 July, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

🌸 Apa yang best sangat Mudnetic Detox Treatment ni?
.
✔menyingkirkan toksin kesan penggunaan barang mekap , lebihan minyak dari kotoran dalam liang pori ✔membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads , ✔mengecilkan pori pori , memutihkan dan mencerahkan kembali kulit .
Sempenan Valentine Day, MBH Medispa nak bantu korang hadiahkan rawatan ni pada yang tersayang😘
.
Mcm mana nak dapatkan RAWATAN PERCUMA Mudnetic Detox sempena Valentine ni? .
Senang jurr, korang klik terus link ni utk dapatkan info lanjut
.
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

🌸 Apa yang best sangat Mudnetic Detox Treatment ni?
.
✔menyingkirkan toksin kesan penggunaan barang mekap , lebihan minyak dari kotoran dalam liang pori ✔membersihkan dan  menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads , ✔mengecilkan pori pori , memutihkan dan mencerahkan kembali kulit .
Sempenan Valentine Day, MBH Medispa nak bantu korang hadiahkan rawatan ni pada yang tersayang😘
.
Mcm mana nak dapatkan RAWATAN PERCUMA Mudnetic Detox sempena Valentine ni? .
Senang jurr, korang klik terus link ni utk dapatkan info lanjut
.
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
2 0 14 July, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE 
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak 
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
2 1 13 July, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
2 1 13 July, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE 
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak 
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
3 0 12 July, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE 
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak 
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
4 1 12 July, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
7 1 11 July, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
15 0 11 July, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE 
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak 
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
3 0 10 July, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE 
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak 
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
9 0 10 July, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE 
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak 
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
8 0 10 July, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

Serious Ramai sangat ambil promo pengenalan MBH Aqua Peel ni tau ☺
.

MBH Aqua Peel Vitamin Infusion ni merupakan hydration treatment yang menggunakan mesin untuk menyedut jerawat, blackheads whiteheads, bintik hitam serta sebum/minyak pada wajah. Dalam masa yang sama, Vitamin C Glowing Essence akan dimasukkan ke dalam liang pori dan memberi kesan exfoliating pada wajah. Paling best kulit akan stay moist/lembab dan fresh glowing macam kulit baru
.
🌸 Instant result
🌸 No needles
🌸 No downtime
🌸 noticeable results after one treatment .

Berminat whatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

Serious Ramai sangat ambil promo pengenalan MBH Aqua Peel ni tau ☺
.

MBH Aqua Peel Vitamin Infusion ni merupakan hydration treatment yang menggunakan mesin untuk menyedut jerawat, blackheads whiteheads, bintik hitam serta sebum/minyak pada wajah. Dalam masa yang sama, Vitamin C Glowing Essence akan dimasukkan ke dalam liang pori dan memberi kesan exfoliating pada wajah. Paling best kulit akan stay moist/lembab dan fresh glowing macam kulit baru
.
🌸 Instant result
🌸 No needles
🌸 No downtime
🌸 noticeable results after one treatment .

Berminat whatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
2 0 5 July, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

KENAPA MBH WAJIBKAN PELANGGAN UNTUK MEMBUAT "IMBASAN KULIT" (FACE SCANNING) ?

Di MBH, setiap pelanggan diwajibkan menjalani sesi konsultasi dan imbasan kulit sebelum menjalani rawatan 😊 Pakar Kecantikan MBH akan melakukan "face scanning" utk menentukan jenis & masalah kulit pelanggan bagi menjalankan rawatan yang sesuai dengan keperluan masalah kulit pelanggan SERTA kesihatan pelanggan. 🌸
.
Haa penting tau face scanning ni, mana la tau pregant ke alahan ke kami akan advice rawatan yg bersesuaian, barulah pelanggan rasa berbaloi bila buat rawatan, betul ke betul? 😘
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

KENAPA MBH WAJIBKAN PELANGGAN UNTUK MEMBUAT "IMBASAN KULIT" (FACE SCANNING) ?

Di MBH, setiap pelanggan diwajibkan menjalani sesi konsultasi dan imbasan kulit sebelum menjalani rawatan 😊 Pakar Kecantikan MBH akan melakukan "face scanning" utk menentukan jenis & masalah kulit pelanggan bagi menjalankan rawatan yang sesuai dengan keperluan masalah kulit pelanggan SERTA kesihatan pelanggan. 🌸
.
Haa penting tau face scanning ni, mana la tau pregant ke alahan ke kami akan advice rawatan yg bersesuaian, barulah pelanggan rasa berbaloi bila buat rawatan, betul ke betul? 😘
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
1 0 5 July, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
1 0 5 July, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

MBH Medispa - Wangsa Maju

BGI BOTOL KOSONG PUN DPT DISKAUN PRODUK??
-
WOWW.. dri buang botol tu, baik recycle dgn MBH kan??
-
Bawak 3 botol yg sama produk di mana2 MBH, dan korang boleh dptkan potongan 10% tauu..
-
RECYCLE sekarangg dan dptkan REWARD dari kami.. -
WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

BGI BOTOL KOSONG PUN DPT DISKAUN PRODUK??
-
WOWW.. dri buang botol tu, baik recycle dgn MBH kan??
-
Bawak 3 botol yg sama produk di mana2 MBH, dan korang boleh dptkan potongan 10% tauu..
-
RECYCLE sekarangg dan dptkan REWARD dari kami.. -
WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
3 0 3 July, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

MBH Medispa - Wangsa Maju

MBH EXFOLIATION EXTREME NI DIJAMIN 100% PUAS HATI !

Rawatan mengikis permukaan atas kulit bagi membuang sel mati dengan menggunakan pisau khas. Teknik ini adalah proses pengelupasan kulit mati tanpa menggunakan bahan kimia. 👉 Mengangkat sel-sel kulit mati dan rerambut halus
👉 Wajah akan terasa lebih halus dan cerah bercahaya.
👉 Rawatan tiada downtime
👉 Meningkatkan regenerasi sel-sel kulit baru
👉 Mengembalikan tona kulit

Jom dapatkan rawatan Dermaplanning yang sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat, parut nipis, untuk yang mahu kelihatan lebih muda.

Sekarang ni tengah ON PROMO diskaun rawatan sehingga 50% tau! 😱

Kena book slot cepat2 tau sebab slot kita LIMITED 😍. Terus jer tekan link whatsapp kat bio ye!
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

MBH EXFOLIATION EXTREME NI DIJAMIN 100% PUAS HATI !

Rawatan mengikis permukaan atas kulit bagi membuang sel mati dengan menggunakan pisau khas. Teknik ini adalah proses pengelupasan kulit mati tanpa menggunakan bahan kimia. 👉 Mengangkat sel-sel kulit mati dan rerambut halus
👉 Wajah akan terasa lebih halus dan cerah bercahaya.
👉 Rawatan tiada downtime
👉 Meningkatkan regenerasi sel-sel kulit baru
👉 Mengembalikan tona kulit

Jom dapatkan rawatan Dermaplanning yang sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat, parut nipis, untuk yang mahu kelihatan lebih muda.

Sekarang ni tengah ON PROMO diskaun rawatan sehingga 50% tau! 😱

Kena book slot cepat2 tau sebab slot kita LIMITED 😍. Terus jer tekan link whatsapp kat bio ye!
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
19 15 3 July, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

Serious Ramai sangat ambil promo pengenalan MBH Aqua Peel ni tau ☺

_MBH Aqua Peel Vitamin Infusion ni merupakan hydration treatment yang menggunakan mesin untuk menyedut jerawat, blackheads, whiteheads, bintik hitam serta sebum/minyak pada wajah. Dalam masa yang sama, Vitamin C Glowing Essence akan dimasukkan ke dalam liang pori dan memberi kesan exfoliating pada wajah. Paling best kulit akan stay moist/lembab dan fresh glowing macam kulit baru_ 🌸 Instant result
. 🌸 No needles
🌸 No downtime
🌸 noticeable results after one treatment ✨
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

Serious Ramai sangat ambil promo pengenalan MBH Aqua Peel ni tau ☺

_MBH Aqua Peel Vitamin Infusion ni merupakan hydration treatment yang menggunakan mesin untuk menyedut jerawat, blackheads, whiteheads, bintik hitam serta sebum/minyak pada wajah. Dalam masa yang sama, Vitamin C Glowing Essence akan dimasukkan ke dalam liang pori dan memberi kesan exfoliating pada wajah. Paling best kulit akan stay moist/lembab dan fresh glowing macam kulit baru_ 🌸 Instant result
. 🌸 No needles
🌸 No downtime
🌸 noticeable results after one treatment ✨
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
4 0 2 July, 2019
@mbh_medispa.wangsamaju Profile picture

@mbh_medispa.wangsamaju

Hi selamat pagi semua👋🏻 Kami beroperasi seperti biasa hari ini dari 11am-8pm.
.

Lokasi kami di sini📍 Plaza Galleria Wangsa Maju Seksyen10. Waze: MBH Medispa Wangsa Maju🌸
.
WhatsApp/Tekan link di bio untuk memudahkan😘
.
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

Hi selamat pagi semua👋🏻 Kami beroperasi seperti biasa hari ini dari 11am-8pm.
.

Lokasi kami di sini📍 Plaza Galleria Wangsa Maju Seksyen10. Waze: MBH Medispa Wangsa Maju🌸
.
WhatsApp/Tekan link di bio untuk memudahkan😘
.
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
5 0 2 July, 2019

Top #pakejrm199 posts

@mbh_medispa Profile picture

@mbh_medispa

#DILANCARKAN : APRIL INI PAKEJ RAYA MBH DGN HARGA SERENDAH RM199 SHJ!!
.
Kegilaan melanda MBH lovers pada Raya tahun ini kerana
.
MBH Medispa, MBH Body Theory, MBH haircare & Dermaklair menawarkan 3 rawatan/produk Hotsell ini :
.
✔ Skin Growth Factor
✔ Signature Trichologhy
✔ Inch Loss Full Body
✔ Dermaklair Skin Set
.
dengan harga flat rate RM199 SAHAJA!! (t&c apply)
.
So u olls yg nak KURR, GEBUSS, & rambut LEBATSS before Raya, Lia open promo ni khas utk uolls
.
Keep follow us utk tahu info lanjut ttg rawatan2 Pakej Raya MBH ni
.
.

#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy

#DILANCARKAN :  APRIL INI PAKEJ RAYA  MBH DGN HARGA SERENDAH RM199 SHJ!!
.
Kegilaan melanda MBH lovers pada Raya tahun ini kerana
.
MBH Medispa, MBH Body Theory, MBH haircare & Dermaklair menawarkan 3 rawatan/produk Hotsell ini :
.
✔ Skin Growth Factor
✔ Signature Trichologhy
✔ Inch Loss Full Body
✔ Dermaklair Skin Set
.
dengan harga flat rate RM199 SAHAJA!! (t&c apply)
.
So u olls yg nak KURR, GEBUSS, & rambut LEBATSS before Raya, Lia open promo ni khas utk uolls
.
Keep follow us utk tahu info lanjut ttg rawatan2 Pakej Raya MBH ni
.
.

#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy
13 0 5 April, 2019
@mbh_medispa Profile picture

@mbh_medispa

[1-30APRIL] - KOLEKSI RAWATAN RAYA MBH MEDISPA DAH RELEASE GAISSS!!
.
Ramai tanya kenapa awal sangat MBH keluarkan koleksi raya kali ni, hehe iyelah uols, mesti skrg pun tengah sibuk tempah baju raya, langsir kuih muih kan.. so rawatan wajah pun kena buat cepat supaya sempat cantiks sebelum raya hiks😍 org kata planning awal-awal haa gitu
.
===
🌸 APA KOLEKSI RAYA MBH YANG HOT SANGAT NI?
===
.
✔ MBH Salmon DNA Skin Booster. Korang nak tau DNA ikan Salmon ni bagus sgt untuk kulit khas menganjalkan & meremajakan kulit. Victoria Beckam pun amalkan ikan salmon hocayy!
.
✔ MBH Pinkish Cheek KPOP. yg ni gabungan sulam bedak & blusher tauu ha confirm cun mcm awek korea .
✔ MBH Vitamin C Infusion. Haa mesti ramai dah tau kelebihan Vitamin C untuk kulit selain melawan radikal bebas serta radiasi sinaran UV. nak wajah nampak muda dari usia grab la rawatan ni uolsss
.
WOW menarik nya! macam mana nak dapatkan rawatan ni?
.
Info koleksi raya
www.wasap.my/601132363754
.
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu

[1-30APRIL] - KOLEKSI RAWATAN RAYA MBH MEDISPA DAH RELEASE GAISSS!!
.
Ramai tanya kenapa awal sangat MBH keluarkan koleksi raya kali ni, hehe iyelah uols, mesti skrg pun tengah sibuk tempah baju raya, langsir kuih muih kan.. so rawatan wajah pun kena buat cepat supaya sempat cantiks sebelum raya hiks😍 org kata planning awal-awal haa gitu
.
===
🌸 APA KOLEKSI RAYA MBH YANG HOT SANGAT NI?
===
.
✔ MBH Salmon DNA Skin Booster. Korang nak tau DNA ikan Salmon ni bagus sgt untuk kulit khas menganjalkan & meremajakan kulit. Victoria Beckam pun amalkan ikan salmon hocayy!
.
✔ MBH Pinkish Cheek KPOP. yg ni gabungan sulam bedak & blusher tauu ha confirm cun mcm awek korea .
✔ MBH Vitamin C Infusion. Haa mesti ramai dah tau kelebihan Vitamin C untuk kulit selain melawan radikal bebas serta radiasi sinaran UV. nak wajah nampak muda dari usia grab la rawatan ni uolsss
.
WOW menarik nya! macam mana nak dapatkan rawatan ni?
.
Info koleksi raya
www.wasap.my/601132363754
.
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu
9 0 5 April, 2019
@mbh_medispa Profile picture

@mbh_medispa

HALO GENG. CER JAWAB JAP.
.
MBH nak mintak tolong sikit dari anda semua ni. tak susah pun, TOLONG JAWAB SOALAN kak lia ok kali ni 😁
.
Tag member2 or bff , lagi ramai yang respons, inshaaAllah lagi banyakkk MBH bantu.. TQ mbhlovers !😘
.
BTW, koleksi pakej raya dah release gaiss, whatsapp utk info lanjut😘
www.wasp.my/6013456789 (tukar nombor, tukar nama)
.
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #jodohjodohanisa

HALO GENG. CER JAWAB JAP.
.
MBH nak mintak tolong sikit dari anda semua ni. tak susah pun, TOLONG JAWAB SOALAN kak lia ok kali ni 😁
.
Tag member2 or bff , lagi ramai yang respons, inshaaAllah lagi banyakkk MBH bantu.. TQ mbhlovers !😘
.
BTW, koleksi pakej raya dah release gaiss, whatsapp utk info lanjut😘
www.wasp.my/6013456789 (tukar nombor, tukar nama)
.
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #jodohjodohanisa
12 5 5 April, 2019
@mbh_medispa.melaka Profile picture

@mbh_medispa.melaka

♥️HANYA RM 199 UNTUK DERMAKLAIR NORMAL SET + DOUBLE EFFECT BRIGHTENING ESSENCE♥️
-
🔸 Gabungan 2 produk untuk masalah kulit kusam
🔸 Sesuai untuk jenis normal to dry skin
Double Effect Brightening Essence adalah sebagai:
🔸 Anti oksidan untuk melindungi dari radikal bebas
🔸 Mencerahkan bahagian kulit yang bermasalah
Promosi hanya sah di Official website 🌎 https://dermaklair.com/product/dermacare-set-double-brightening-essence/
-
Dapatkan sekarang sementara stok masih ada 🤗
-
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #fashasandha #parutjerawat

♥️HANYA RM 199 UNTUK DERMAKLAIR NORMAL SET + DOUBLE EFFECT BRIGHTENING ESSENCE♥️
-
🔸 Gabungan 2 produk untuk masalah kulit kusam
🔸 Sesuai untuk jenis normal to dry skin
Double Effect Brightening Essence adalah sebagai:
🔸 Anti oksidan untuk melindungi dari radikal bebas
🔸 Mencerahkan bahagian kulit yang bermasalah 
Promosi hanya sah di Official website 🌎 https://dermaklair.com/product/dermacare-set-double-brightening-essence/
-
Dapatkan sekarang sementara stok masih ada 🤗
-
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #fashasandha #parutjerawat
5 2 5 April, 2019
@mbh_flagship.johorbahru Profile picture

@mbh_flagship.johorbahru

#TEASER : RUPENYE SEJAK 2008 MBH DAH LAMAAA MENJADI PILIHAN HATI PARA ARTIS/INSTAFAMOUS
.
.
Betul sis.. bila ika flashback blk..rupenye ramai sgt artis2 yang dah buat facial/treatment di MBH...
Ya ampun, tak terkira dah dgn jari... Sejak zaman ika blm keje di sini lg
.
.
Gambar 2 yg ika kumpulkan ni baru sikit.. nnt ika update lg..
.
.
Apa yg ika nk kata syukur...Alhamdulillah, sejak 10 tahun beroperasi, MBH semakin dipercayai ramai.
Lia sendiri pun bangga..
.
.
Kalau ika berada di tempat sis, pasti ik pun akan memilih pusat kecantikan yang dah establish sejak berkurun lama... .
.
Sebab ika dah PERCAYA & CONFIDENT nak buat rawatan disitu.. Kan?
Betul ke betul?
.
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu #lombok

#TEASER : RUPENYE SEJAK 2008 MBH DAH LAMAAA MENJADI PILIHAN HATI PARA ARTIS/INSTAFAMOUS
.
.
Betul sis.. bila ika flashback blk..rupenye ramai sgt artis2 yang dah buat facial/treatment di MBH...
Ya ampun, tak terkira dah dgn jari... Sejak zaman ika blm keje di sini lg
.
.
Gambar 2 yg ika kumpulkan ni baru sikit.. nnt ika update lg..
.
.
Apa yg ika nk kata syukur...Alhamdulillah, sejak 10 tahun beroperasi, MBH semakin dipercayai ramai. 
Lia sendiri pun bangga..
.
.
Kalau ika berada di tempat sis, pasti ik pun akan memilih pusat kecantikan yang dah establish sejak berkurun lama... .
.
Sebab ika dah PERCAYA & CONFIDENT nak buat rawatan disitu.. Kan?
Betul ke betul?
.
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu #lombok
4 1 30 March, 2019
@mbh_flagship.johorbahru Profile picture

@mbh_flagship.johorbahru

DILANCARKAN : HARI INI, KOLEKSI RAYA MBH DGN RAWATAN2 PALING TREND & UP TO DATE FROM MBH
.
Kegilaan melanda MBH lovers pada Raya tahun ini kerana
.
MBH Medispa, MBH Body Theory, MBH haircare & Dermaklair telah melancarkan rawatan/produk terbaharu
.
Nak tahu rawatan apa? Pilih saje dibawah... yang mana satu pilihan hati
.
.

Rawatan KURUS + HILANG INCI
--------
✔ Straight Loss Shell - Masuk -masuk mesin, keluar teruss hilang inch tau!! Seriesss talk
.
.
Rawatan LEBAT RAMBUT -----
✔ Hair Growth Booster Laser - Helmet yang membantu pertumbuhan anak rambut
.
.
Rawatan GEBU KULIT WAJAH -----
✔Salmon DNA Booster Treatment - Rawatan rangsangan kolegen
✔Pinkish Cheek KPOP - Rawatan sulam blusher untuk pipi merah2 gitu
✔Crystal Clear Treatment - Rawatan buang daki kulit
✔Vitamin C Whitening Infusion - Rawatan pencerahan wajah semulajadi
.
.
Produk PENJAGAAN KULIT
-----
✔Sensitive Skincare Set - Set yang mengandungi Essence + Water based khas untuk yg berkulit sensitif
✔UV Tinted Pro - Tablet penghalang sinaran UV
✔Hwaiteu Tablet - Tablet pencerahan wajah secara dalaman
✔Cell Activator Mask - Masker malam untuk pengaktifan sel kulit + kelembapan 24hrs!
.
So u olls yg nak badan KURR, kulit GEBUSS, & rambut LEBATSS before Raya, ika open promo ni khas utk uolls
.
.
Keep follow us utk tahu info lanjut ttg rawatan2 Koleksi Raya MBH ni.
.

#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malaysiabaharu #lombok

DILANCARKAN : HARI INI, KOLEKSI RAYA  MBH DGN RAWATAN2 PALING TREND & UP TO DATE FROM MBH
.
Kegilaan melanda MBH lovers pada Raya tahun ini kerana
.
MBH Medispa, MBH Body Theory, MBH haircare & Dermaklair telah melancarkan  rawatan/produk  terbaharu
.
Nak tahu rawatan apa? Pilih saje dibawah... yang mana satu pilihan hati
.
.

Rawatan KURUS + HILANG INCI
--------
✔ Straight Loss Shell - Masuk -masuk mesin, keluar teruss hilang inch tau!! Seriesss talk
.
.
Rawatan LEBAT RAMBUT -----
✔ Hair Growth Booster Laser - Helmet yang membantu pertumbuhan anak rambut
.
.
Rawatan GEBU KULIT WAJAH -----
✔Salmon DNA Booster Treatment -  Rawatan rangsangan kolegen
✔Pinkish Cheek KPOP - Rawatan sulam blusher untuk pipi merah2 gitu
✔Crystal Clear Treatment - Rawatan buang daki kulit
✔Vitamin C Whitening Infusion - Rawatan pencerahan wajah semulajadi
.
.
Produk PENJAGAAN KULIT
-----
✔Sensitive Skincare Set - Set yang mengandungi Essence + Water based khas untuk yg berkulit sensitif
✔UV Tinted Pro - Tablet penghalang sinaran UV
✔Hwaiteu Tablet - Tablet pencerahan wajah secara dalaman
✔Cell Activator Mask - Masker malam untuk pengaktifan sel kulit + kelembapan 24hrs!
.
So u olls yg nak badan KURR, kulit GEBUSS, & rambut LEBATSS before Raya, ika open promo ni khas utk uolls
.
.
Keep follow us utk tahu info lanjut ttg rawatan2 Koleksi Raya MBH ni.
.

#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malaysiabaharu #lombok
5 2 3 April, 2019
@mbh_flagship.johorbahru Profile picture

@mbh_flagship.johorbahru

[1-30APRIL] - KOLEKSI RAWATAN RAYA MBH MEDISPA DAH RELEASE GAISSS!!
.
Ramai tanya kenapa awal sangat MBH keluarkan koleksi raya kali ni, hehe iyelah uols, mesti skrg pun tengah sibuk tempah baju raya, langsir kuih muih kan.. so rawatan wajah pun kena buat cepat supaya sempat cantiks sebelum raya hiks😍 org kata planning awal-awal haa gitu
.
===
🌸 APA KOLEKSI RAYA MBH YANG HOT SANGAT NI?
===
.
✔ MBH Salmon DNA Skin Booster. Korang nak tau DNA ikan Salmon ni bagus sgt untuk kulit khas menganjalkan & meremajakan kulit. Victoria Beckam pun amalkan ikan salmon hocayy!
.
✔ MBH Pinkish Cheek KPOP. yg ni gabungan sulam bedak & blusher tauu ha confirm cun mcm awek korea .
✔ MBH Vitamin C Infusion. Haa mesti ramai dah tau kelebihan Vitamin C untuk kulit selain melawan radikal bebas serta radiasi sinaran UV. nak wajah nampak muda dari usia grab la rawatan ni uolsss
.
WOW menarik nya! macam mana nak dapatkan rawatan ni?
.
Info koleksi raya
WhatsApp 018-7764670(ika)
.
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu

[1-30APRIL] - KOLEKSI RAWATAN RAYA MBH MEDISPA DAH RELEASE GAISSS!!
.
Ramai tanya kenapa awal sangat MBH keluarkan koleksi raya kali ni, hehe iyelah uols, mesti skrg pun tengah sibuk tempah baju raya, langsir kuih muih kan.. so rawatan wajah pun kena buat cepat supaya sempat cantiks sebelum raya hiks😍 org kata planning awal-awal haa gitu
.
===
🌸 APA KOLEKSI RAYA MBH YANG HOT SANGAT NI?
===
.
✔ MBH Salmon DNA Skin Booster. Korang nak tau DNA ikan Salmon ni bagus sgt untuk kulit khas menganjalkan & meremajakan kulit. Victoria Beckam pun amalkan ikan salmon hocayy!
.
✔ MBH Pinkish Cheek KPOP. yg ni gabungan sulam bedak & blusher tauu ha confirm cun mcm awek korea .
✔ MBH Vitamin C Infusion. Haa mesti ramai dah tau kelebihan Vitamin C untuk kulit selain melawan radikal bebas serta radiasi sinaran UV. nak wajah nampak muda dari usia grab la rawatan ni uolsss
.
WOW menarik nya! macam mana nak dapatkan rawatan ni?
.
Info koleksi raya
WhatsApp 018-7764670(ika)
.
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu
5 1 5 April, 2019