#pantaimekmas Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #pantaimekmas and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
53 minutes
Average like
1.5
Average comment
0
Posts with video
10/36
Posts with photo
26/36

Hashtag Popularity

@demicamachang Profile picture

@demicamachang

PENTINGNYA DEMICA UTK KULIT SEBELUM KELUAR RUMAH
.
.
Korang tahu tak , sebenarnya SINAR UV sangat2 bahaya utk kulit kita ??
.
Haa if korang belum tahu, jom Anis kongsi serba sedikit, apa yang akan terjadi jika terdedah dengan sinaran UV. .
1️⃣SUNBURN
2️⃣KULIT MENJADI GELAP
3️⃣KULIT NAMPAK LEBIH TUA
4️⃣KANSER KULIT
.
.
Eh2 apa kaitan DEMICA dengan SINAR UV? Haaa. Ramai yang belum tahu. Selain putihkan kulit, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sunblock dan base makeup. Ada SPF50, uols☺️
.
Amacammm?? Dah jumpa SUNBLOCK & BASE MAKEUP favourite korang ?? Tinggalkan no whatsapp SEKARANG utk admin contact 📱📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

PENTINGNYA DEMICA UTK KULIT SEBELUM KELUAR RUMAH
.
.
Korang tahu tak , sebenarnya SINAR UV sangat2 bahaya utk kulit kita ??
.
Haa if korang belum tahu, jom Anis kongsi serba sedikit, apa yang akan terjadi jika terdedah dengan sinaran UV. .
1️⃣SUNBURN
2️⃣KULIT MENJADI GELAP
3️⃣KULIT NAMPAK LEBIH TUA
4️⃣KANSER KULIT
.
.
Eh2 apa kaitan DEMICA dengan SINAR UV? Haaa. Ramai yang belum tahu. Selain putihkan kulit, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sunblock dan base makeup. Ada SPF50, uols☺️
.
Amacammm?? Dah jumpa SUNBLOCK & BASE MAKEUP favourite korang ?? Tinggalkan no whatsapp SEKARANG utk admin contact 📱📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
0 0 1 hour ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 . NAK ORDER?? Tekan link di bio
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 .  NAK ORDER?? Tekan link di bio
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 2 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan ni💜
.
Alhamdulillah happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 013-9008862 SEKARANG📲 .
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan ni💜
.
Alhamdulillah happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 013-9008862 SEKARANG📲 .
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 2 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 . NAK ORDER?? Tekan link di bio 📲
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 .  NAK ORDER?? Tekan link di bio 📲
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 2 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 . NAK ORDER?? Tekan link di bio 📲
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 .  NAK ORDER?? Tekan link di bio 📲
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
1 0 2 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan ni💜
.
Alhamdulillah happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 013-9008862 SEKARANG📲 .
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh  nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan ni💜
.
Alhamdulillah happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 013-9008862  SEKARANG📲 .
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 2 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan ni💜
.
Alhamdulillah happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 013-9008862 SEKARANG📲 .
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan  ni💜
.
Alhamdulillah  happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 013-9008862 SEKARANG📲 .
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 2 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

PENTINGNYA DEMICA UTK KULIT SEBELUM KELUAR RUMAH
.
.
Korang tahu tak , sebenarnya SINAR UV sangat2 bahaya utk kulit kita ??
.
Haa if korang belum tahu, jom Anis kongsi serba sedikit, apa yang akan terjadi jika terdedah dengan sinaran UV. .
1️⃣SUNBURN
2️⃣KULIT MENJADI GELAP
3️⃣KULIT NAMPAK LEBIH TUA
4️⃣KANSER KULIT
.
.
Eh2 apa kaitan DEMICA dengan SINAR UV? Haaa. Ramai yang belum tahu. Selain putihkan kulit, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sunblock dan base makeup. Ada SPF50, uols☺️
.
Amacammm?? Dah jumpa SUNBLOCK & BASE MAKEUP favourite korang ?? Tinggalkan no whatsapp SEKARANG utk admin contact 📱
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

PENTINGNYA DEMICA UTK KULIT SEBELUM KELUAR RUMAH
.
.
Korang tahu tak , sebenarnya SINAR UV sangat2 bahaya utk kulit kita ??
.
Haa if korang belum tahu, jom Anis kongsi serba sedikit, apa yang akan terjadi jika terdedah dengan sinaran UV. .
1️⃣SUNBURN
2️⃣KULIT MENJADI GELAP
3️⃣KULIT NAMPAK LEBIH TUA
4️⃣KANSER KULIT
.
.
Eh2 apa kaitan DEMICA dengan SINAR UV? Haaa. Ramai yang belum tahu. Selain putihkan kulit, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sunblock dan base makeup. Ada SPF50, uols☺️
.
Amacammm?? Dah jumpa SUNBLOCK & BASE MAKEUP favourite korang ?? Tinggalkan no whatsapp SEKARANG utk admin contact 📱
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
3 0 4 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK
.
.
✅Senang dibawa utk aktiviti luar
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
👉DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK
.
.
✅Senang dibawa utk aktiviti luar
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
👉DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 4 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪Anis nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪Anis nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 4 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
5 0 5 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 . NAK ORDER?? Tekan link di bio📲
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 .  NAK ORDER?? Tekan link di bio📲
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 5 hours ago
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉PM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉PM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
2 0 5 hours ago
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

PENTINGNYA DEMICA UTK KULIT SEBELUM KELUAR RUMAH
.
.
Korang tahu tak , sebenarnya SINAR UV sangat2 bahaya utk kulit kita ??
.
Haa if korang belum tahu, jom Anis kongsi serba sedikit, apa yang akan terjadi jika terdedah dengan sinaran UV. .
1️⃣SUNBURN
2️⃣KULIT MENJADI GELAP
3️⃣KULIT NAMPAK LEBIH TUA
4️⃣KANSER KULIT
.
.
Eh2 apa kaitan DEMICA dengan SINAR UV? Haaa. Ramai yang belum tahu. Selain putihkan kulit, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sunblock dan base makeup. Ada SPF50, uols☺️
.
Amacammm?? Dah jumpa SUNBLOCK & BASE MAKEUP favourite korang ?? Tinggalkan no whatsapp SEKARANG utk admin contact 📱📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

PENTINGNYA DEMICA UTK KULIT SEBELUM KELUAR RUMAH
.
.
Korang tahu tak , sebenarnya SINAR UV sangat2 bahaya utk kulit kita ??
.
Haa if korang belum tahu, jom Anis kongsi serba sedikit, apa yang akan terjadi jika terdedah dengan sinaran UV. .
1️⃣SUNBURN
2️⃣KULIT MENJADI GELAP
3️⃣KULIT NAMPAK LEBIH TUA
4️⃣KANSER KULIT
.
.
Eh2 apa kaitan DEMICA dengan SINAR UV? Haaa. Ramai yang belum tahu. Selain putihkan kulit, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sunblock dan base makeup. Ada SPF50, uols☺️
.
Amacammm?? Dah jumpa SUNBLOCK & BASE MAKEUP favourite korang ?? Tinggalkan no whatsapp SEKARANG utk admin contact 📱📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
3 0 7 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
“Cantikkk sangat kulit bila jadikan #DemicaWhiteningLotion sebagai base make up!”
.
Wahhh in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam, tp muka putih 🥰
.
.
Semua org boleh dapatkan kulit #seputihgadiskorea NOW!♥️
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
“Cantikkk sangat kulit bila jadikan #DemicaWhiteningLotion sebagai base make up!”
.
Wahhh in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam, tp muka putih 🥰
.
.
Semua org boleh dapatkan kulit #seputihgadiskorea NOW!♥️
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 9 hours ago
@shafirabeautycenter Profile picture

@shafirabeautycenter

WHITENING BODY SERUM BY FAIR N PINK
BPOM: NA18141900295
Netto : 160g
Rp. 102.000

fair n pink whitening body serum 100% original

WHITENING BODY SERUM / Serum Pemutih Seluruh Badan

Mencerahkan Kulit Tubuh Yang Gelap Menjadi Cerah Berseri Seketika

Mengapa SERUM? Karena Molekul serum lebih halus dan kecil sehingga lebih cepat menyerap dan lebih efektif dibanding dengan penggunaan body lotion biasa.

Memiliki tubuh yang putih dan bersih merupakan keinginan bagi setiap orang yang mana kebanyakan orang Indonesia menginginkan untuk memiliki kulit tubuh yang putih berseri sehingga menjadikan penampilan akan lebih maksimal. Miliki rasa percaya diri yang tinggi dengan memiliki tubuh yang putih berseri dengan Fair n Pink Whitening Body serum. serum pemutih badan yang kusam menjadi cerah seketika.

Kandungan Utama
Glutathione, Arbutin, Ekstrak Daun Sirih

Manfaat Utama
1. Mencerahkan kulit seluruh tubuh
2. Mencerahkan ketiak / selangkangan yang gelap
3. Melembapkan kulit
4. Mengencangkan kulit
5. Melindungi kulit dari sinar UV
6. Menghaluskan Kulit

Cara Pemakaian:
Oleskan Serum pemutih tubuh fair n pink keseluruh tubuh termasuk ketiak, selangakangan yang cenderung lebih gelap, oleskan merata pagi dan malam.

Efek Samping
Fair n Pink Body whitening serum tidak mengakibatkan efek samping karena ramuannya lebih alami, tidak mengandung bahan kimia berbahaya.
Fair n Pink Body whitening serum juga sudah terdaftar oleh BPOM : NA18141900295

#kulitputih #kulitcerah #kulitsehat #kulitmulus #pantaimekmas #kulitlembut #demicawhiteninglotionbukitberuntung #jomputih #putihmelepak #tipskulitcantik #nakkulitcerah #kulitkusam #masalahkulit #jeragat #kulitbersih #suplementkecantikan #jeragattebal #kulitkencang #kulitkenyal #kerutan #wajahjerawat #kencang #perawatanmuka #krimsiang #wajahtirus #bopengbekasjerawat #solusikulitberjerawat #putihsehat #infokulitsehat #wajahhalus

WHITENING BODY SERUM BY FAIR N PINK
BPOM: NA18141900295
Netto : 160g
Rp. 102.000

fair n pink whitening body serum 100% original

WHITENING BODY SERUM / Serum Pemutih Seluruh Badan

Mencerahkan Kulit Tubuh Yang Gelap Menjadi Cerah Berseri Seketika

Mengapa SERUM? Karena Molekul serum lebih halus dan kecil sehingga lebih cepat menyerap dan lebih efektif dibanding dengan penggunaan body lotion biasa.

Memiliki tubuh yang putih dan bersih merupakan keinginan bagi setiap orang yang mana kebanyakan orang Indonesia menginginkan untuk memiliki kulit tubuh yang putih berseri sehingga menjadikan penampilan akan lebih maksimal. Miliki rasa percaya diri yang tinggi dengan memiliki tubuh yang putih berseri dengan Fair n Pink Whitening Body serum. serum pemutih badan yang kusam menjadi cerah seketika.

Kandungan Utama
Glutathione, Arbutin, Ekstrak Daun Sirih

Manfaat Utama
1. Mencerahkan kulit seluruh tubuh
2. Mencerahkan ketiak / selangkangan yang gelap
3. Melembapkan kulit
4. Mengencangkan kulit
5. Melindungi kulit dari sinar UV
6. Menghaluskan Kulit

Cara Pemakaian:
Oleskan Serum pemutih tubuh fair n pink keseluruh tubuh termasuk ketiak, selangakangan yang cenderung lebih gelap, oleskan merata pagi dan malam.

Efek Samping
Fair n Pink Body whitening serum tidak mengakibatkan efek samping karena ramuannya lebih alami, tidak mengandung bahan kimia berbahaya.
Fair n Pink Body whitening serum juga sudah terdaftar oleh BPOM : NA18141900295

#kulitputih #kulitcerah #kulitsehat #kulitmulus #pantaimekmas #kulitlembut #demicawhiteninglotionbukitberuntung #jomputih #putihmelepak #tipskulitcantik #nakkulitcerah #kulitkusam #masalahkulit #jeragat #kulitbersih #suplementkecantikan #jeragattebal #kulitkencang #kulitkenyal #kerutan #wajahjerawat #kencang #perawatanmuka #krimsiang #wajahtirus #bopengbekasjerawat #solusikulitberjerawat #putihsehat #infokulitsehat #wajahhalus
0 0 9 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 . NAK ORDER?? Tekan link di bio 📲
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 .  NAK ORDER?? Tekan link di bio 📲
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 14 hours ago
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
1 0 17 hours ago
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

Tanah Merah, Malaysia

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU
.
.
1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan?
.
Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom PM farah sekarang ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU
.
.
1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan?
.
Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom PM farah sekarang ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
3 0 18 hours ago
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

Padang Stesen Keretapi Temangan

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
3 0 21 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

KULIT SEPUTIH SALJI 😍
.
.
Wahhh , seronok betul berimaginasi macam ni😂 sape cakap angan2 je? Hellooooo.. bila kita pakai je Demica Whitening Lotion, kulit terus smooth, glowing & putih gebu. Woowwwww👏🏻
.
Dah beribu testimoni yang share putih & pulihkan kulit dengan hanya sapu #demicawhiteninglotion .
.
.
Mesti excited nak order kan?? Click link pada bio ig SEKARANG!
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

KULIT SEPUTIH SALJI 😍
.
.
Wahhh , seronok betul berimaginasi macam ni😂 sape cakap angan2 je? Hellooooo.. bila kita pakai je Demica Whitening Lotion, kulit terus smooth, glowing & putih gebu. Woowwwww👏🏻
.
Dah beribu testimoni yang share putih & pulihkan kulit dengan hanya sapu #demicawhiteninglotion .
.
.
Mesti excited nak order kan?? Click link pada bio ig SEKARANG!
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
3 0 19 October, 2019
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 . NAK ORDER?? Tekan link di bio.
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 .  NAK ORDER?? Tekan link di bio.
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
1 0 19 October, 2019
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

Jom dapatkan kulit putih gebu dlm masa 10 SAAT dengan #demicawhiteninglotion .
.
Yg best lotion ni boleh pakai di muka jugak tau . Bukan hanya memutih tapi turut merawat masalah kulit yg korang hadapi . .
Antara bahan yg terkandung dlm #demicalotion :
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive ol
✅pro vitamn b3

Uols tak jealous ke tengok orang lain dah putih gebu bersama #demicalotion ni 😜
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

Jom dapatkan kulit putih gebu dlm masa 10 SAAT dengan  #demicawhiteninglotion .
.
Yg best lotion ni boleh pakai di muka jugak tau . Bukan hanya memutih tapi turut merawat masalah kulit yg korang hadapi . .
Antara bahan yg terkandung dlm #demicalotion :
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive ol
✅pro vitamn b3

Uols tak jealous ke tengok orang lain dah putih gebu bersama #demicalotion ni 😜
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
3 0 19 October, 2019
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 . NAK ORDER?? Tekan link di bwh 📲
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 .  NAK ORDER?? Tekan link di bwh 📲
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 19 October, 2019
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 . NAK ORDER?? Tekan link di bwh 📲
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 .  NAK ORDER?? Tekan link di bwh 📲
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
3 0 19 October, 2019
@demica_whitening_lotion_ Profile picture

@demica_whitening_lotion_

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉PM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenokt

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉PM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenokt
0 0 19 October, 2019
@demica_whitening_lotion_ Profile picture

@demica_whitening_lotion_

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉PM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenokt

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉PM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenokt
1 0 19 October, 2019
@demica_whitening_lotion_ Profile picture

@demica_whitening_lotion_

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉PM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenokt

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉PM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenokt
1 0 19 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat farah dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom Pm farah sekarang untuk booking stock korang 📲📲
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat farah dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom Pm farah sekarang untuk booking stock korang 📲📲
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
4 0 19 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Mimi nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Mimi nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
4 0 19 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

BOLEH PUTIH KEKAL KE DGN DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
Mestilah boleh putih kekal bila uols guna secara konsisten. Bukan setakat boleh putihkan kulit tp hilangkan parut jugak uols.
.
Farah jamin kulit uols pasti putih gebu dgn adanya serbuk mutiara dan ekstrak susu dlm #DemicaWhiteningLotion ni. Perlindungan UV SPF50 dan vitamin pun ada uols.
.
.
👉Sape lagi nak kulit gebu gebas dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
PM SEKARANG!📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

BOLEH PUTIH KEKAL KE DGN DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
Mestilah boleh putih kekal bila uols guna secara konsisten. Bukan setakat boleh putihkan kulit tp hilangkan parut jugak uols.
.
Farah jamin kulit uols pasti putih gebu dgn adanya serbuk mutiara dan ekstrak susu dlm #DemicaWhiteningLotion ni. Perlindungan UV SPF50 dan vitamin pun ada uols.
.
.
👉Sape lagi nak kulit gebu gebas dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
PM SEKARANG!📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
5 0 19 October, 2019
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

Apa Itu Demica Whitening Lotion ? .
.
Demica Whitening Lotion Merupakan Lotion Yg Di Estrak Dari Serbuk Mutiara Di Mana Ia Membantu Memberikan Kesan Glowing Kpd Kulit Yg kering & Menjadikan Kulit Nampak Segar.
.
.
Anda Ada Masalah Kulit Kering ? Anda Wajib Cuba #DWL Serta Rasai Perubahan Sepantas 10Saat
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

Apa Itu Demica Whitening Lotion ? .
.
Demica Whitening Lotion Merupakan Lotion Yg Di Estrak Dari Serbuk Mutiara Di Mana Ia Membantu Memberikan Kesan Glowing Kpd Kulit Yg kering & Menjadikan Kulit Nampak Segar.
.
.
Anda Ada Masalah Kulit Kering ? Anda Wajib Cuba #DWL Serta Rasai Perubahan Sepantas 10Saat
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
2 0 19 October, 2019
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? .
.
“Cantik sangat kulit bila jadikan #demicawhiteninglotion sebagai base makeup!” .
.
.
Wah in love sangat2 bila apply #Demicawhiteninglotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam tapi muka putih. Semua orang boleh dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea NOW!❤️
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? .
.
“Cantik sangat kulit bila jadikan #demicawhiteninglotion sebagai base makeup!” .
.
.
Wah in love sangat2 bila apply #Demicawhiteninglotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam tapi muka putih. Semua orang boleh dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea NOW!❤️
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
1 0 19 October, 2019
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? .
.
“Cantik sangat kulit bila jadikan #demicawhiteninglotion sebagai base makeup!” .
.
.
Wah in love sangat2 bila apply #Demicawhiteninglotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam tapi muka putih. Semua orang boleh dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea NOW!❤️
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? .
.
“Cantik sangat kulit bila jadikan #demicawhiteninglotion sebagai base makeup!” .
.
.
Wah in love sangat2 bila apply #Demicawhiteninglotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam tapi muka putih. Semua orang boleh dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea NOW!❤️
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
1 0 19 October, 2019
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? .
.
“Cantik sangat kulit bila jadikan #demicawhiteninglotion sebagai base makeup!” .
.
.
Wah in love sangat2 bila apply #Demicawhiteninglotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam tapi muka putih. Semua orang boleh dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea NOW!❤️
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? .
.
“Cantik sangat kulit bila jadikan #demicawhiteninglotion sebagai base makeup!” .
.
.
Wah in love sangat2 bila apply #Demicawhiteninglotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam tapi muka putih. Semua orang boleh dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea NOW!❤️
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 19 October, 2019

Top #pantaimekmas posts

I don't have a dream. But, you know, I can protect dreams.
.
photo by @hisyamazmy
.
#kamenriderfaiz #alifelifestyle #kamenrider555 #inuitakumi #cosplay #kotabharu #kelantan #pantaimekmas #malaysia
674 46 6 March, 2019
@jmiehussainphotography Profile picture

@jmiehussainphotography

Ada berisi ada yang kurus
Ada melencong ada yang lurus
Bukan semuanya tulus.

Ada berisi ada yang kurus
Ada melencong ada yang lurus
Bukan semuanya tulus.
160 8 6 March, 2017
@absolute.skatehouse Profile picture

@absolute.skatehouse

Don't miss out tomorrow! Bring your old board (if you have it).
Let's go!

#absoluteskatehouse
#sandboarding
#duneboarding
#kelantan
#pantaimekmas

Don't miss out tomorrow! Bring your old board (if you have it).
Let's go!

#absoluteskatehouse
#sandboarding
#duneboarding
#kelantan 
#pantaimekmas
189 11 2 May, 2019
@farisramly Profile picture

@farisramly

Pantai Mek Mas

Be thankful for what you have. You have no idea how many people would love to have what you've got
.
❤️
.
📍Pantai Mek Mas, Kelantan
.
#PantaiMekMas
#ShotOnIphone

Be thankful for what you have. You have no idea how many people would love to have what you've got
.
❤️
.
📍Pantai Mek Mas, Kelantan
.
#PantaiMekMas
#ShotOnIphone
177 21 1 March, 2019
@jiwakelantan Profile picture

@jiwakelantan

kepada peminat fotografi, #pantaimekmas Kota Bharu, Kelantan amat sesuai dijadikan lokasi pengambaran.
.
Bentuk muka bumi persisiran pantai tersebut menarik minat para pengunjung tempatan dan luar yang ingin mengabadikan gambar yang menarik di sana
...............................................
Ikuti ambo di Fb & IG🌷

#jiwakelantan #kelantanfood #kelantan #makanankelantan #kelantantrip #visitkelantan #kelate #kelateku #igersmaahad #igmaahad #pantaitimur #kelantandarulnaim #kelantanese #pantaimekmas

kepada peminat fotografi, #pantaimekmas Kota Bharu, Kelantan amat sesuai dijadikan lokasi pengambaran.
.
Bentuk muka bumi persisiran pantai tersebut menarik minat para pengunjung tempatan dan luar yang ingin mengabadikan gambar yang menarik di sana
...............................................
Ikuti ambo di Fb & IG🌷

#jiwakelantan #kelantanfood #kelantan #makanankelantan #kelantantrip #visitkelantan #kelate #kelateku #igersmaahad #igmaahad #pantaitimur #kelantandarulnaim #kelantanese #pantaimekmas
856 31 24 August, 2017
@mazraazhan_ Profile picture

@mazraazhan_

Choose your thoughts wisely because it will determine who you are. . .
#kuntumootd #kuntumlooks #pantaimekmas #vintage #vintageclothing #vintagefashion #vintageootd

Choose your thoughts wisely because it will determine who you are. . .
#kuntumootd #kuntumlooks #pantaimekmas #vintage #vintageclothing #vintagefashion #vintageootd
116 0 24 February, 2019
@nr_tasneem Profile picture

@nr_tasneem

Pantai Mek Mas

Awkwardness of the smile, hands and pose 😛
.
.
📸 @izzatfaqih .
.
#pantaimekmas

Awkwardness of the smile, hands and pose 😛
.
.
📸 @izzatfaqih .
.
#pantaimekmas
1,320 14 12 June, 2019
@mazraazhan_ Profile picture

@mazraazhan_

Confidence is silenced and insecurity is loud. So let the people judge and talk bad about you
.
.
.
Iklan rexona jaram-jaram🤣 semerbak😌
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#kuntumootd #ootd #ootdfashion #pantaimekmas #pantaimekmaskelantan #pantaimekmaskualabesar #pantai #hawaii #hawaiishirt #vintage #vintageclothing #vintagefashion #vintageskirt #summer #summerootd #ootdsummer #hijab #hijabstyles #outfitinspiration #outfitoftheday

Confidence is silenced and insecurity is loud. So let the people judge and talk bad about you
.
.
.
Iklan rexona jaram-jaram🤣 semerbak😌
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#kuntumootd #ootd #ootdfashion #pantaimekmas #pantaimekmaskelantan #pantaimekmaskualabesar #pantai #hawaii #hawaiishirt #vintage #vintageclothing #vintagefashion #vintageskirt #summer #summerootd #ootdsummer  #hijab #hijabstyles #outfitinspiration #outfitoftheday
169 11 3 July, 2019