#pantaisenok Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #pantaisenok and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
57 minutes
Average like
4.1
Average comment
0
Posts with video
13/36
Posts with photo
23/36

Hashtag Popularity

@demicamachang Profile picture

@demicamachang

PENTINGNYA DEMICA UTK KULIT SEBELUM KELUAR RUMAH
.
.
Korang tahu tak , sebenarnya SINAR UV sangat2 bahaya utk kulit kita ??
.
Haa if korang belum tahu, jom farah kongsi serba sedikit, apa yang akan terjadi jika terdedah dengan sinaran UV. .
1️⃣SUNBURN
2️⃣KULIT MENJADI GELAP
3️⃣KULIT NAMPAK LEBIH TUA
4️⃣KANSER KULIT
.
.
Eh2 apa kaitan DEMICA dengan SINAR UV? Haaa. Ramai yang belum tahu. Selain putihkan kulit, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sunblock dan base makeup. Ada SPF50, uols☺️
.
Amacammm?? Dah jumpa SUNBLOCK & BASE MAKEUP favourite korang ?? Tinggalkan no whatsapp SEKARANG utk admin contact 📱📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

PENTINGNYA DEMICA UTK KULIT SEBELUM KELUAR RUMAH
.
.
Korang tahu tak , sebenarnya SINAR UV sangat2 bahaya utk kulit kita ??
.
Haa if korang belum tahu, jom farah kongsi serba sedikit, apa yang akan terjadi jika terdedah dengan sinaran UV. .
1️⃣SUNBURN
2️⃣KULIT MENJADI GELAP
3️⃣KULIT NAMPAK LEBIH TUA
4️⃣KANSER KULIT
.
.
Eh2 apa kaitan DEMICA dengan SINAR UV? Haaa. Ramai yang belum tahu. Selain putihkan kulit, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sunblock dan base makeup. Ada SPF50, uols☺️
.
Amacammm?? Dah jumpa SUNBLOCK & BASE MAKEUP favourite korang ?? Tinggalkan no whatsapp SEKARANG utk admin contact 📱📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
0 0 2 minutes ago
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

PENTINGNYA DEMICA UTK KULIT SEBELUM KELUAR RUMAH
.
.
Korang tahu tak , sebenarnya SINAR UV sangat2 bahaya utk kulit kita ??
.
Haa if korang belum tahu, jom farah kongsi serba sedikit, apa yang akan terjadi jika terdedah dengan sinaran UV. .
1️⃣SUNBURN
2️⃣KULIT MENJADI GELAP
3️⃣KULIT NAMPAK LEBIH TUA
4️⃣KANSER KULIT
.
.
Eh2 apa kaitan DEMICA dengan SINAR UV? Haaa. Ramai yang belum tahu. Selain putihkan kulit, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sunblock dan base makeup. Ada SPF50, uols☺️
.
Amacammm?? Dah jumpa SUNBLOCK & BASE MAKEUP favourite korang ?? Tinggalkan no whatsapp SEKARANG utk admin contact 📱📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

PENTINGNYA DEMICA UTK KULIT SEBELUM KELUAR RUMAH
.
.
Korang tahu tak , sebenarnya SINAR UV sangat2 bahaya utk kulit kita ??
.
Haa if korang belum tahu, jom farah kongsi serba sedikit, apa yang akan terjadi jika terdedah dengan sinaran UV. .
1️⃣SUNBURN
2️⃣KULIT MENJADI GELAP
3️⃣KULIT NAMPAK LEBIH TUA
4️⃣KANSER KULIT
.
.
Eh2 apa kaitan DEMICA dengan SINAR UV? Haaa. Ramai yang belum tahu. Selain putihkan kulit, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sunblock dan base makeup. Ada SPF50, uols☺️
.
Amacammm?? Dah jumpa SUNBLOCK & BASE MAKEUP favourite korang ?? Tinggalkan no whatsapp SEKARANG utk admin contact 📱📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
0 0 2 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 . NAK ORDER?? Tekan link di bio
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 .  NAK ORDER?? Tekan link di bio
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 3 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan ni💜
.
Alhamdulillah happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 013-9008862 SEKARANG📲 .
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan ni💜
.
Alhamdulillah happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 013-9008862 SEKARANG📲 .
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 3 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 . NAK ORDER?? Tekan link di bio 📲
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 .  NAK ORDER?? Tekan link di bio 📲
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 3 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 . NAK ORDER?? Tekan link di bio 📲
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 .  NAK ORDER?? Tekan link di bio 📲
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
1 0 3 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan ni💜
.
Alhamdulillah happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 013-9008862 SEKARANG📲 .
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh  nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan ni💜
.
Alhamdulillah happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 013-9008862  SEKARANG📲 .
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 3 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan ni💜
.
Alhamdulillah happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 013-9008862 SEKARANG📲 .
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan  ni💜
.
Alhamdulillah  happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 013-9008862 SEKARANG📲 .
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 3 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

PENTINGNYA DEMICA UTK KULIT SEBELUM KELUAR RUMAH
.
.
Korang tahu tak , sebenarnya SINAR UV sangat2 bahaya utk kulit kita ??
.
Haa if korang belum tahu, jom Anis kongsi serba sedikit, apa yang akan terjadi jika terdedah dengan sinaran UV. .
1️⃣SUNBURN
2️⃣KULIT MENJADI GELAP
3️⃣KULIT NAMPAK LEBIH TUA
4️⃣KANSER KULIT
.
.
Eh2 apa kaitan DEMICA dengan SINAR UV? Haaa. Ramai yang belum tahu. Selain putihkan kulit, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sunblock dan base makeup. Ada SPF50, uols☺️
.
Amacammm?? Dah jumpa SUNBLOCK & BASE MAKEUP favourite korang ?? Tinggalkan no whatsapp SEKARANG utk admin contact 📱
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

PENTINGNYA DEMICA UTK KULIT SEBELUM KELUAR RUMAH
.
.
Korang tahu tak , sebenarnya SINAR UV sangat2 bahaya utk kulit kita ??
.
Haa if korang belum tahu, jom Anis kongsi serba sedikit, apa yang akan terjadi jika terdedah dengan sinaran UV. .
1️⃣SUNBURN
2️⃣KULIT MENJADI GELAP
3️⃣KULIT NAMPAK LEBIH TUA
4️⃣KANSER KULIT
.
.
Eh2 apa kaitan DEMICA dengan SINAR UV? Haaa. Ramai yang belum tahu. Selain putihkan kulit, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sunblock dan base makeup. Ada SPF50, uols☺️
.
Amacammm?? Dah jumpa SUNBLOCK & BASE MAKEUP favourite korang ?? Tinggalkan no whatsapp SEKARANG utk admin contact 📱
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
3 0 5 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK
.
.
✅Senang dibawa utk aktiviti luar
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
👉DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK
.
.
✅Senang dibawa utk aktiviti luar
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
👉DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 5 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪Anis nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪Anis nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 5 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
5 0 5 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 . NAK ORDER?? Tekan link di bio📲
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 .  NAK ORDER?? Tekan link di bio📲
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 5 hours ago
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉PM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉PM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
2 0 6 hours ago
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

PENTINGNYA DEMICA UTK KULIT SEBELUM KELUAR RUMAH
.
.
Korang tahu tak , sebenarnya SINAR UV sangat2 bahaya utk kulit kita ??
.
Haa if korang belum tahu, jom farah kongsi serba sedikit, apa yang akan terjadi jika terdedah dengan sinaran UV. .
1️⃣SUNBURN
2️⃣KULIT MENJADI GELAP
3️⃣KULIT NAMPAK LEBIH TUA
4️⃣KANSER KULIT
.
.
Eh2 apa kaitan DEMICA dengan SINAR UV? Haaa. Ramai yang belum tahu. Selain putihkan kulit, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sunblock dan base makeup. Ada SPF50, uols☺️
.
Amacammm?? Dah jumpa SUNBLOCK & BASE MAKEUP favourite korang ?? Tinggalkan no whatsapp SEKARANG utk admin contact 📱📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

PENTINGNYA DEMICA UTK KULIT SEBELUM KELUAR RUMAH
.
.
Korang tahu tak , sebenarnya SINAR UV sangat2 bahaya utk kulit kita ??
.
Haa if korang belum tahu, jom farah kongsi serba sedikit, apa yang akan terjadi jika terdedah dengan sinaran UV. .
1️⃣SUNBURN
2️⃣KULIT MENJADI GELAP
3️⃣KULIT NAMPAK LEBIH TUA
4️⃣KANSER KULIT
.
.
Eh2 apa kaitan DEMICA dengan SINAR UV? Haaa. Ramai yang belum tahu. Selain putihkan kulit, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sunblock dan base makeup. Ada SPF50, uols☺️
.
Amacammm?? Dah jumpa SUNBLOCK & BASE MAKEUP favourite korang ?? Tinggalkan no whatsapp SEKARANG utk admin contact 📱📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
3 0 8 hours ago
#pantaisenok #kotabharu #bachok
kngn lama 2017 haha
8 0 9 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
“Cantikkk sangat kulit bila jadikan #DemicaWhiteningLotion sebagai base make up!”
.
Wahhh in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam, tp muka putih 🥰
.
.
Semua org boleh dapatkan kulit #seputihgadiskorea NOW!♥️
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
“Cantikkk sangat kulit bila jadikan #DemicaWhiteningLotion sebagai base make up!”
.
Wahhh in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam, tp muka putih 🥰
.
.
Semua org boleh dapatkan kulit #seputihgadiskorea NOW!♥️
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
1 0 10 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 . NAK ORDER?? Tekan link di bio 📲
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 .  NAK ORDER?? Tekan link di bio 📲
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 15 hours ago
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
2 0 17 hours ago
@atepnajwan Profile picture

@atepnajwan

Pantai Senok

Anis 🖤 Faiz | Pantai Senok, Bachok, Kelantan | Majlis Sambut Menantu.
.
.
.
#shotoncanon70d #shotoncanon #eoscanon #pantaisenok #lightroommobile

Anis 🖤 Faiz | Pantai Senok, Bachok, Kelantan | Majlis Sambut Menantu.
.
.
.
#shotoncanon70d #shotoncanon #eoscanon #pantaisenok #lightroommobile
82 0 18 hours ago
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

Tanah Merah, Malaysia

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU
.
.
1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan?
.
Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom PM farah sekarang ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU
.
.
1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan?
.
Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom PM farah sekarang ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
3 0 19 hours ago
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

Padang Stesen Keretapi Temangan

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
3 0 21 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

KULIT SEPUTIH SALJI 😍
.
.
Wahhh , seronok betul berimaginasi macam ni😂 sape cakap angan2 je? Hellooooo.. bila kita pakai je Demica Whitening Lotion, kulit terus smooth, glowing & putih gebu. Woowwwww👏🏻
.
Dah beribu testimoni yang share putih & pulihkan kulit dengan hanya sapu #demicawhiteninglotion .
.
.
Mesti excited nak order kan?? Click link pada bio ig SEKARANG!
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

KULIT SEPUTIH SALJI 😍
.
.
Wahhh , seronok betul berimaginasi macam ni😂 sape cakap angan2 je? Hellooooo.. bila kita pakai je Demica Whitening Lotion, kulit terus smooth, glowing & putih gebu. Woowwwww👏🏻
.
Dah beribu testimoni yang share putih & pulihkan kulit dengan hanya sapu #demicawhiteninglotion .
.
.
Mesti excited nak order kan?? Click link pada bio ig SEKARANG!
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
3 0 19 October, 2019
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 . NAK ORDER?? Tekan link di bio.
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 .  NAK ORDER?? Tekan link di bio.
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
1 0 19 October, 2019
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

Jom dapatkan kulit putih gebu dlm masa 10 SAAT dengan #demicawhiteninglotion .
.
Yg best lotion ni boleh pakai di muka jugak tau . Bukan hanya memutih tapi turut merawat masalah kulit yg korang hadapi . .
Antara bahan yg terkandung dlm #demicalotion :
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive ol
✅pro vitamn b3

Uols tak jealous ke tengok orang lain dah putih gebu bersama #demicalotion ni 😜
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

Jom dapatkan kulit putih gebu dlm masa 10 SAAT dengan  #demicawhiteninglotion .
.
Yg best lotion ni boleh pakai di muka jugak tau . Bukan hanya memutih tapi turut merawat masalah kulit yg korang hadapi . .
Antara bahan yg terkandung dlm #demicalotion :
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive ol
✅pro vitamn b3

Uols tak jealous ke tengok orang lain dah putih gebu bersama #demicalotion ni 😜
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
3 0 19 October, 2019
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 . NAK ORDER?? Tekan link di bwh 📲
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 .  NAK ORDER?? Tekan link di bwh 📲
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 19 October, 2019
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 . NAK ORDER?? Tekan link di bwh 📲
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 .  NAK ORDER?? Tekan link di bwh 📲
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
3 0 19 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat farah dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom Pm farah sekarang untuk booking stock korang 📲📲
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat farah dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom Pm farah sekarang untuk booking stock korang 📲📲
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
4 0 19 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Mimi nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Mimi nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
4 0 19 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

BOLEH PUTIH KEKAL KE DGN DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
Mestilah boleh putih kekal bila uols guna secara konsisten. Bukan setakat boleh putihkan kulit tp hilangkan parut jugak uols.
.
Farah jamin kulit uols pasti putih gebu dgn adanya serbuk mutiara dan ekstrak susu dlm #DemicaWhiteningLotion ni. Perlindungan UV SPF50 dan vitamin pun ada uols.
.
.
👉Sape lagi nak kulit gebu gebas dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
PM SEKARANG!📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

BOLEH PUTIH KEKAL KE DGN DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
Mestilah boleh putih kekal bila uols guna secara konsisten. Bukan setakat boleh putihkan kulit tp hilangkan parut jugak uols.
.
Farah jamin kulit uols pasti putih gebu dgn adanya serbuk mutiara dan ekstrak susu dlm #DemicaWhiteningLotion ni. Perlindungan UV SPF50 dan vitamin pun ada uols.
.
.
👉Sape lagi nak kulit gebu gebas dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
PM SEKARANG!📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
5 0 19 October, 2019
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

Apa Itu Demica Whitening Lotion ? .
.
Demica Whitening Lotion Merupakan Lotion Yg Di Estrak Dari Serbuk Mutiara Di Mana Ia Membantu Memberikan Kesan Glowing Kpd Kulit Yg kering & Menjadikan Kulit Nampak Segar.
.
.
Anda Ada Masalah Kulit Kering ? Anda Wajib Cuba #DWL Serta Rasai Perubahan Sepantas 10Saat
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

Apa Itu Demica Whitening Lotion ? .
.
Demica Whitening Lotion Merupakan Lotion Yg Di Estrak Dari Serbuk Mutiara Di Mana Ia Membantu Memberikan Kesan Glowing Kpd Kulit Yg kering & Menjadikan Kulit Nampak Segar.
.
.
Anda Ada Masalah Kulit Kering ? Anda Wajib Cuba #DWL Serta Rasai Perubahan Sepantas 10Saat
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
2 0 19 October, 2019
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? .
.
“Cantik sangat kulit bila jadikan #demicawhiteninglotion sebagai base makeup!” .
.
.
Wah in love sangat2 bila apply #Demicawhiteninglotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam tapi muka putih. Semua orang boleh dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea NOW!❤️
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? .
.
“Cantik sangat kulit bila jadikan #demicawhiteninglotion sebagai base makeup!” .
.
.
Wah in love sangat2 bila apply #Demicawhiteninglotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam tapi muka putih. Semua orang boleh dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea NOW!❤️
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
1 0 19 October, 2019
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? .
.
“Cantik sangat kulit bila jadikan #demicawhiteninglotion sebagai base makeup!” .
.
.
Wah in love sangat2 bila apply #Demicawhiteninglotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam tapi muka putih. Semua orang boleh dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea NOW!❤️
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? .
.
“Cantik sangat kulit bila jadikan #demicawhiteninglotion sebagai base makeup!” .
.
.
Wah in love sangat2 bila apply #Demicawhiteninglotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam tapi muka putih. Semua orang boleh dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea NOW!❤️
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
1 0 19 October, 2019
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? .
.
“Cantik sangat kulit bila jadikan #demicawhiteninglotion sebagai base makeup!” .
.
.
Wah in love sangat2 bila apply #Demicawhiteninglotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam tapi muka putih. Semua orang boleh dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea NOW!❤️
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? .
.
“Cantik sangat kulit bila jadikan #demicawhiteninglotion sebagai base makeup!” .
.
.
Wah in love sangat2 bila apply #Demicawhiteninglotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam tapi muka putih. Semua orang boleh dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea NOW!❤️
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 19 October, 2019
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

Uols masih ragu2 dengan Demica Whitening Lotion? Boleh cuba #BabyDemica dan rasai kesan serta perubahan pada kulit uols.
.
✅ 150 ml
✅ 700 semburan
✅ sesuai untuk lelaki / perempuan dan kanak2 berumur dua tahun keatas
✅ Fungsi : merawat masalah kulit, melembap, mencerah & melindungi kulit dari sinar UV
.
Whatsapp 013-9008862 SEKARANG!
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

Uols masih ragu2 dengan Demica Whitening Lotion? Boleh cuba #BabyDemica dan rasai kesan serta perubahan pada kulit uols.
.
✅ 150 ml
✅ 700 semburan
✅ sesuai untuk lelaki / perempuan dan kanak2 berumur dua tahun keatas
✅ Fungsi : merawat masalah kulit, melembap, mencerah & melindungi kulit dari sinar UV
.
Whatsapp 013-9008862 SEKARANG!
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
2 0 18 October, 2019

Top #pantaisenok posts

hi mok buyong..
#pantaisenok
735 2 11 July, 2019
@kelateku Profile picture

@kelateku

Pantai Senok, Tawang, Kelantan.

Gambar FB : Fauzan MdNor

#pantaisenok #visitkelantan2020 #kelantan #kelateku

Pantai Senok, Tawang, Kelantan.

Gambar FB : Fauzan MdNor

#pantaisenok #visitkelantan2020 #kelantan #kelateku
2,252 13 18 October, 2019
@safweaa Profile picture

@safweaa

When I see my phone, Just wish it was U.. Hahahahahaaa... ciaaa3.. 🤣😂
#namiisland 😌 #pantaisenok

When I see my phone, Just wish it was U.. Hahahahahaaa... ciaaa3.. 🤣😂
#namiisland 😌 #pantaisenok
268 15 13 February, 2019
#pantaisenok
189 5 24 December, 2018
16.06.2019 :

Fiercely independent and famously impatient 😜 📸 : @yazidzulme
🌍 : Pantai Senok, Bachok

#pantaisenok
#kelantan
#positive
#positivevibes
#positivevibesonly
#nature
#ilovenature
#naturefreak
#naturefreaks
#beach
#malaysia
#malaysiabeach
134 23 21 June, 2019
Buncit pn Boleh lagi 😂 #again #backflip #throwback #pantaisenok #kotabharu #kelantan
117 6 2 September, 2019