#parut Instagram Photos & Videos

parut - 551k posts

    Airiz Foundation 24k gold mudah di bersihkan & boleh dipakai ketika bersolat. Siap pun tak sampai 5 minit! ✔ Teksturnya ringan dan tidak melekit.
✔ Nampak seperti tidak pakai make-up.
✔ Produk halal & menggunakan bahan semula jadi.
✔ Water-base foundation, mudah di basuh.
✔ Boleh pakai ketika bersolat.
✔ Sesuai untuk kulit sensitif.
✔ Tak perlu pakai powder dah glowing.

#skincare#jerawat#jeragat#parut#halus#cantik#glowing

    Airiz Foundation 24k gold mudah di bersihkan & boleh dipakai ketika bersolat. Siap pun tak sampai 5 minit! ✔ Teksturnya ringan dan tidak melekit.
    ✔ Nampak seperti tidak pakai make-up.
    ✔ Produk halal & menggunakan bahan semula jadi.
    ✔ Water-base foundation, mudah di basuh.
    ✔ Boleh pakai ketika bersolat.
    ✔ Sesuai untuk kulit sensitif.
    ✔ Tak perlu pakai powder dah glowing.

    #skincare #jerawat #jeragat #parut #halus #cantik #glowing

    0 0 7 minutes ago
    TAKATA JAPAN
1BOX 100 AMPULE

1BOX RM550
20 AMPULES RM220

TAKATA  C-PARA JAPAN is the only product which contains vitamin B nutrition and Vitamin C together to promote skin whitening, and it is highly recommended to use together with Human Placenta Extract (Melsmon, Laennec & JBP Curasen) , it is also one of the main ingredients in SNOW Whitening Japan

TAKATA C-PARA
Effects of C-PARA Injection – Supplement our body needs for Vitamin B & Vitamin C nutrients
– Increase metabolism, promote anti-aging effects and to ease fatigue
– Promote whitening effect, lighten spots,reduces acne and lighten acne scars
-Helps to increase collagen production and thus reduce pore size and improve skin condition
– Act as skin tonic anti-inflammatory to improve urticaria, eczema dermatitis & skin pruritus
– Helps in digestive system, reduce gastrointestinal disorders and to improve cold limbs
– Prevent and relieve serious migraine, low back pain
– Promote blood circulation & normalize blood pressure
– Suitable & safe to use on pregnant women, helps to improve the skin color

#cpara
#laennec
#vitaminc
#whiteninginjection
#takata
#takatacpara
#takatajapan
#boostertakata
#boostmetabolisme
#scar
#parut
#skinwhitening
#detox
#cepatputih
#malaysia
#sabah
#sarawak
#usa
#italy
#france
#uk
#qatar

Whatsapp +60175005707

    TAKATA JAPAN
    1BOX 100 AMPULE

    1BOX RM550
    20 AMPULES RM220

    TAKATA C-PARA JAPAN is the only product which contains vitamin B nutrition and Vitamin C together to promote skin whitening, and it is highly recommended to use together with Human Placenta Extract (Melsmon, Laennec & JBP Curasen) , it is also one of the main ingredients in SNOW Whitening Japan

    TAKATA C-PARA
    Effects of C-PARA Injection – Supplement our body needs for Vitamin B & Vitamin C nutrients
    – Increase metabolism, promote anti-aging effects and to ease fatigue
    – Promote whitening effect, lighten spots,reduces acne and lighten acne scars
    -Helps to increase collagen production and thus reduce pore size and improve skin condition
    – Act as skin tonic anti-inflammatory to improve urticaria, eczema dermatitis & skin pruritus
    – Helps in digestive system, reduce gastrointestinal disorders and to improve cold limbs
    – Prevent and relieve serious migraine, low back pain
    – Promote blood circulation & normalize blood pressure
    – Suitable & safe to use on pregnant women, helps to improve the skin color

    #cpara
    #laennec
    #vitaminc
    #whiteninginjection
    #takata
    #takatacpara
    #takatajapan
    #boostertakata
    #boostmetabolisme
    #scar
    #parut
    #skinwhitening
    #detox
    #cepatputih
    #malaysia
    #sabah
    #sarawak
    #usa
    #italy
    #france
    #uk
    #qatar

    Whatsapp +60175005707

    0 0 8 minutes ago
    TAK MENYESAL KENAL WD💝
.
Ada yang tertanya WD ni apa?
.
Kenapa pakai kat nadi?
.
.
Meh rapat kite terangkan sepertimane Zie konsisten selama nak masuk 5 tahun. makin tak sedar kulit step by step cerah tanpa sedar !ahaks😂
.
.
WD ni krim yang menggunakan bioteknologi nano.Yang mampu membuat resapan jauh ke dalam kulit untuk membina sel sel baru dan menguatkan jaringan kolagen.
.
.
WD ni bukan skincare, Bukan krim biasa, tak sama macam krim yang lain. Sebab guna teknologi yang advance gituuu. Sebab tu hanya perlu sapu di nadi untuk dapat kesan yang baik pada kulit.
.
.
Yerlah dah nama pon teknologi yang advance kan? .
.
Cara guna pon advancelah.Takkan sama cara guna macam krim yang biasa.
.
.
Yang pasti BERKESAN.Ramai yang puas hati dengan keajaiban krim WD yang luar biasa ni.
.
.
WD mencerahkan kulit seluruh tubuh tau sebabnye kalau uolss nak tau didalam kandungan WD terdapat ejen pencerah iaitu
.
.
🔸 Glutathione - ejen pemutih
🔸 Arbutin - Bantu cerahkan kulit dan pigmen
🔸 ScutellariaBaicalensis - tinggi dalam antioksidan. Galakkan pemutihan kulit.
.

Hanya sapuan yang mudah jerr pon boleh cerah. Bila WD dah meresap masuk ke dalam pembuluh darah, dari situ kulit akan semakin cerah dan gebu dari hari ke hari.
.
.
Kulit tak sekata?
Kulit berjerawat?
Kulit kusam?
Jeragat?
Atau ada masalah kulit yang lain?
.
.
Jom wajib toraiii u olls pasti puas hati. Lulus KKM ❤ HALAL JAKIM .
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax  #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik

    TAK MENYESAL KENAL WD💝
    .
    Ada yang tertanya WD ni apa?
    .
    Kenapa pakai kat nadi?
    .
    .
    Meh rapat kite terangkan sepertimane Zie konsisten selama nak masuk 5 tahun. makin tak sedar kulit step by step cerah tanpa sedar !ahaks😂
    .
    .
    WD ni krim yang menggunakan bioteknologi nano.Yang mampu membuat resapan jauh ke dalam kulit untuk membina sel sel baru dan menguatkan jaringan kolagen.
    .
    .
    WD ni bukan skincare, Bukan krim biasa, tak sama macam krim yang lain. Sebab guna teknologi yang advance gituuu. Sebab tu hanya perlu sapu di nadi untuk dapat kesan yang baik pada kulit.
    .
    .
    Yerlah dah nama pon teknologi yang advance kan? .
    .
    Cara guna pon advancelah.Takkan sama cara guna macam krim yang biasa.
    .
    .
    Yang pasti BERKESAN.Ramai yang puas hati dengan keajaiban krim WD yang luar biasa ni.
    .
    .
    WD mencerahkan kulit seluruh tubuh tau sebabnye kalau uolss nak tau didalam kandungan WD terdapat ejen pencerah iaitu
    .
    .
    🔸 Glutathione - ejen pemutih
    🔸 Arbutin - Bantu cerahkan kulit dan pigmen
    🔸 ScutellariaBaicalensis - tinggi dalam antioksidan. Galakkan pemutihan kulit.
    .

    Hanya sapuan yang mudah jerr pon boleh cerah. Bila WD dah meresap masuk ke dalam pembuluh darah, dari situ kulit akan semakin cerah dan gebu dari hari ke hari.
    .
    .
    Kulit tak sekata?
    Kulit berjerawat?
    Kulit kusam?
    Jeragat?
    Atau ada masalah kulit yang lain?
    .
    .
    Jom wajib toraiii u olls pasti puas hati. Lulus KKM ❤ HALAL JAKIM .
    .
    #wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik

    0 0 10 minutes ago
    Alhamdulillah,, thank you akak sudi beli set Ainaa Skincare 2 in 1 dgn eyfa. Eyfa doakan semoga kulit akak lebih sihat dan cantik.. aminnn😍
—
Ada tak yg nak kulit sihat dan cantik jer tak payah keluar rumah pakai makeup tebal2?? Haa lekaihh dm eyfaa lekaihh 😘😘

    Alhamdulillah,, thank you akak sudi beli set Ainaa Skincare 2 in 1 dgn eyfa. Eyfa doakan semoga kulit akak lebih sihat dan cantik.. aminnn😍

    Ada tak yg nak kulit sihat dan cantik jer tak payah keluar rumah pakai makeup tebal2?? Haa lekaihh dm eyfaa lekaihh 😘😘

    5 1 32 minutes ago
    Uols dah ada ke belum Toiletries bag dari Meeracle ni? Siapa yang beli masa promo raya haritu untung la sebab beli 1 set je produk Meeracle dah boleh dapat free bag ni. Tapi sekarang pun uols boleh dapat Toiletries bag FREE jugak!! So apa je yang best pasal bag ni?
.
.

1. Tahan lasak
2. Banyak compartments
3. Kecik tapi boleh letak macam2
4. Kain bag tu memang berkualiti
5. DAN BANYAK LAGI….
.
.
Kalau nak tau dia punya best tu pergi macam mana, uols kena la try sendiri dapatkan bag ni. Senang je! Dengan setiap pembelian RM 150 ke atas, uols akan terus dapat bag ni secara PERCUMA! Tapi ingatttttt……promo ni sampai hujung bulan 8 ni je ok! Lepas bulan 8, takde free free dah. Kalau korang nak beli bag tu pun, boleh jadi bag tu dah HABIS sebab STOCK TERHAD sangat! Cepat dapatkan bag yang best ni sebelum terlambat!
.
Dm Hawa wasap number dekat bio
@meeracle.johorstokis

    Uols dah ada ke belum Toiletries bag dari Meeracle ni? Siapa yang beli masa promo raya haritu untung la sebab beli 1 set je produk Meeracle dah boleh dapat free bag ni. Tapi sekarang pun uols boleh dapat Toiletries bag FREE jugak!! So apa je yang best pasal bag ni?
    .
    .

    1. Tahan lasak
    2. Banyak compartments
    3. Kecik tapi boleh letak macam2
    4. Kain bag tu memang berkualiti
    5. DAN BANYAK LAGI….
    .
    .
    Kalau nak tau dia punya best tu pergi macam mana, uols kena la try sendiri dapatkan bag ni. Senang je! Dengan setiap pembelian RM 150 ke atas, uols akan terus dapat bag ni secara PERCUMA! Tapi ingatttttt……promo ni sampai hujung bulan 8 ni je ok! Lepas bulan 8, takde free free dah. Kalau korang nak beli bag tu pun, boleh jadi bag tu dah HABIS sebab STOCK TERHAD sangat! Cepat dapatkan bag yang best ni sebelum terlambat!
    .
    Dm Hawa wasap number dekat bio
    @meeracle.johorstokis

    1 3 1 hour ago
    .
Penggunaan pelembap wajah ni adalah wajib dan walau malas macam manapun, jangan lupa untuk moisturise kulit lebih-lebih lagi selepas mencuci muka. Ia akan bantu untuk kembalikan lembapan kulit dan bantu melembutkan kulit wajah.
.
Kulit yang mempunyai kadar lembapan yang optimum akan terhindar dari masalah kulit seperti kekeringan, terlalu berminyak, kusam, cepat tua dan juga jeragat. .
Anti Aging Moisturiser dari Brightening Series ini dirumus dengan agen-agen anti penuaan khas untuk mereka yang mempunyai kulit kering atau normal agar dapat bantu kulit wajah kekal anjal, lembut dan lembap. .
Antara fungsi Brightening Series Anti Aging Moisturiser:-
.
▪Krim Anti-penuaan yang mewah dengan tekstur yang pekat, tinggi visco, dan tidak melekit selepas krim meresap ke dalam kulit. ▪Ia mengandungi ekstrak teh hijau, ekstrak beri dan pelbagai vitamin. ▪Menghidrat dan menyekatakan kulit secara menyeluruh. ▪Meningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit
.
✔Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 SM / RM47.00 SS
.
Berminat nak cuba⁉️Nak dapat harga special, boleh DM tepi ya..atau boleh klik link @bio untuk terus ke whatsapp for fast respond 🤗
.
Whatsapp +60192903972 sekarang❗
.
#brsmoisturiser #brighteningseries  #brighteningseriessendayutinggi
#healthyskin #antipenuaan #tipscantik #tipsflawless #parut #rawatparut  #skinrepair #skinrenewal #sendayutinggi #dealersendayutinggi
#dealersendayutinggionline
#trustedseller #terapiinstagram #ajimaura #baazarpaknil 
#whatsapp📲0192903972

    .
    Penggunaan pelembap wajah ni adalah wajib dan walau malas macam manapun, jangan lupa untuk moisturise kulit lebih-lebih lagi selepas mencuci muka. Ia akan bantu untuk kembalikan lembapan kulit dan bantu melembutkan kulit wajah.
    .
    Kulit yang mempunyai kadar lembapan yang optimum akan terhindar dari masalah kulit seperti kekeringan, terlalu berminyak, kusam, cepat tua dan juga jeragat. .
    Anti Aging Moisturiser dari Brightening Series ini dirumus dengan agen-agen anti penuaan khas untuk mereka yang mempunyai kulit kering atau normal agar dapat bantu kulit wajah kekal anjal, lembut dan lembap. .
    Antara fungsi Brightening Series Anti Aging Moisturiser:-
    .
    ▪Krim Anti-penuaan yang mewah dengan tekstur yang pekat, tinggi visco, dan tidak melekit selepas krim meresap ke dalam kulit. ▪Ia mengandungi ekstrak teh hijau, ekstrak beri dan pelbagai vitamin. ▪Menghidrat dan menyekatakan kulit secara menyeluruh. ▪Meningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit
    .
    ✔Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 SM / RM47.00 SS
    .
    Berminat nak cuba⁉️Nak dapat harga special, boleh DM tepi ya..atau boleh klik link @bio untuk terus ke whatsapp for fast respond 🤗
    .
    Whatsapp +60192903972 sekarang❗
    .
    #brsmoisturiser #brighteningseries #brighteningseriessendayutinggi
    #healthyskin #antipenuaan #tipscantik #tipsflawless #parut #rawatparut #skinrepair #skinrenewal #sendayutinggi #dealersendayutinggi
    #dealersendayutinggionline
    #trustedseller #terapiinstagram #ajimaura #baazarpaknil
    #whatsapp📲0192903972

    3 2 1 hour ago
    Tak kisah korang putih ke? Kulit sawo matang ke? Yang penting muka korang bersih dan bebas jerawat dan parut jerawat.
●
●●
●
Saya selalu baca some artikal orang sekarang malu berkulit gelap/sawo matang,.. dan paling HEBAT! Siap promote produk pemutih bagai...oh no! ●
●●
●
Siapa kata kulit gelap/sawo matang ni tak lawa? Korang tersangatlah lawa, lagi lawa dari yang berkulit putih mulus tu.. cuma korang tak ada keyakinan diri,.. perlu keluar dari kepompong tu..
●
●●
●
Tapi kalau gelap/sawo matang je tak guna jugak kn? Saya sendiri pon berkulit sawo matang tapi yang jadi masalah tu pulak ada  jerawat dan parut jerawat.
●
●●
●
Jadi saya sangat cadangkan korang try bluebell ni and korang rasai perubahan kat kulit wajah korang dalam masa 14 hari.. yang putih mulus pon boleh guna Bluebell ni... inshaAllah berkesan..
●
●●
●
" BIAR KULIT GELAP ASALKAN BEBAS JERAWAT "
.
.
📦📦POSTAGE📦📦
.
📮SEMENANJUNG: RM8
📮SABAH DAN SARAWAK: RM12
.
✔ Lulus KKM
✔ Menjalani lab test di SIRIM QAS INTERNATIONAL
✔ Persijilan HALAL JAKIM
✔ Winner Reader' Choice Awards 2017 dari Natural Health
✔ Sesuai untuk LELAKI dan WANITA
✔ Diperbuat daripada bahan semulajadi dan natural
✔️ Produk bumiputera
.
.
Whatsapp segera:-
( https://wa.me/601133485468 )
.
(Malas nak save number?boleh tekan link whatsapp dekat bio😊)
.
.
#bluebellskincare #serum #cleanser #dailydefencemoisturiser #nightmoisturiser
#facemist #skincare #garishalus #jerawat #parut #jeragat  #kulitkusam #kulitberminyak #putih  #cantik #kacak #halal #bazaarpaknil #natural #semulajadi #mesramuslim #halalproduct
#mesrawuduk #instafamous #tiktok #malaysia #brunei #indonesia #singapore
.
⛔️Note⛔️
DM dan COMMENT akan dibalas dalam masa 24jam

    Tak kisah korang putih ke? Kulit sawo matang ke? Yang penting muka korang bersih dan bebas jerawat dan parut jerawat.

    ●●

    Saya selalu baca some artikal orang sekarang malu berkulit gelap/sawo matang,.. dan paling HEBAT! Siap promote produk pemutih bagai...oh no! ●
    ●●

    Siapa kata kulit gelap/sawo matang ni tak lawa? Korang tersangatlah lawa, lagi lawa dari yang berkulit putih mulus tu.. cuma korang tak ada keyakinan diri,.. perlu keluar dari kepompong tu..

    ●●

    Tapi kalau gelap/sawo matang je tak guna jugak kn? Saya sendiri pon berkulit sawo matang tapi yang jadi masalah tu pulak ada jerawat dan parut jerawat.

    ●●

    Jadi saya sangat cadangkan korang try bluebell ni and korang rasai perubahan kat kulit wajah korang dalam masa 14 hari.. yang putih mulus pon boleh guna Bluebell ni... inshaAllah berkesan..

    ●●

    " BIAR KULIT GELAP ASALKAN BEBAS JERAWAT "
    .
    .
    📦📦POSTAGE📦📦
    .
    📮SEMENANJUNG: RM8
    📮SABAH DAN SARAWAK: RM12
    .
    ✔ Lulus KKM
    ✔ Menjalani lab test di SIRIM QAS INTERNATIONAL
    ✔ Persijilan HALAL JAKIM
    ✔ Winner Reader' Choice Awards 2017 dari Natural Health
    ✔ Sesuai untuk LELAKI dan WANITA
    ✔ Diperbuat daripada bahan semulajadi dan natural
    ✔️ Produk bumiputera
    .
    .
    Whatsapp segera:-
    ( https://wa.me/601133485468 )
    .
    (Malas nak save number?boleh tekan link whatsapp dekat bio😊)
    .
    .
    #bluebellskincare #serum #cleanser #dailydefencemoisturiser #nightmoisturiser
    #facemist #skincare #garishalus #jerawat #parut #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #putih #cantik #kacak #halal #bazaarpaknil #natural #semulajadi #mesramuslim #halalproduct
    #mesrawuduk #instafamous #tiktok #malaysia #brunei #indonesia #singapore
    .
    ⛔️Note⛔️
    DM dan COMMENT akan dibalas dalam masa 24jam

    1 0 1 hour ago
    Ada WOW!!!
Inilah kesan makeup selepas kulit muka di sapu dengan BLUE FOUNDATION SKINELLE!
.
Bertaraf Superstar!!
Cantik menawan!
Bila base makeup dari BLUE FOUNDATION SKINELLE!
.
Glowing kulit muka dan makeup tahan lama!
.
WOW!!!
Cantik! Comey Dan Gebu!
.
Nak cuba jadi macam Superstar!
Whatsapp sis okey 👇👇👇
.
. 📲 : 0122990266

    Ada WOW!!!
    Inilah kesan makeup selepas kulit muka di sapu dengan BLUE FOUNDATION SKINELLE!
    .
    Bertaraf Superstar!!
    Cantik menawan!
    Bila base makeup dari BLUE FOUNDATION SKINELLE!
    .
    Glowing kulit muka dan makeup tahan lama!
    .
    WOW!!!
    Cantik! Comey Dan Gebu!
    .
    Nak cuba jadi macam Superstar!
    Whatsapp sis okey 👇👇👇
    .
    . 📲 : 0122990266

    5 1 1 hour ago
    MEERACLE FACE  KEGILAAN RAMAI WANITA💓
NAK JOINT POSTAGE ESOK  PAGI SILAKAN TAU.. .

Salam MEERACLE !
Alhamdulillah set penjagaan wajah paling simple dari MEERACLE ni terus jadi pilihan ramai.
.
Stock foundation ni limited tau,Nak cecepat order ya😘

Ramuan yang exclusive iaitu gabungan 3 batu permata - pearl, ruby & diamond ternyata pilihan tepat untuk miliki kulit idaman tanpa merisikokan wajah kesayangan uols 😊😘
.
Yang nak lock stock batu permata ni cecepat payment okayy. Yang dah payment, stock utk uols kak pija utamakan 😊
.
Ada lagii.......
Nak try MEERACLE ?
Nak joint member ?
Terus klik link wasap dekat bio
@meeracle.johorstokis .

    MEERACLE FACE KEGILAAN RAMAI WANITA💓
    NAK JOINT POSTAGE ESOK PAGI SILAKAN TAU.. .

    Salam MEERACLE !
    Alhamdulillah set penjagaan wajah paling simple dari MEERACLE ni terus jadi pilihan ramai.
    .
    Stock foundation ni limited tau,Nak cecepat order ya😘

    Ramuan yang exclusive iaitu gabungan 3 batu permata - pearl, ruby & diamond ternyata pilihan tepat untuk miliki kulit idaman tanpa merisikokan wajah kesayangan uols 😊😘
    .
    Yang nak lock stock batu permata ni cecepat payment okayy. Yang dah payment, stock utk uols kak pija utamakan 😊
    .
    Ada lagii.......
    Nak try MEERACLE ?
    Nak joint member ?
    Terus klik link wasap dekat bio
    @meeracle.johorstokis .

    0 1 1 hour ago
    .
BAGUS KE VITAMIN C UNTUK KULIT KITA? 🤔
.
Jawapannya, YES BAGUS!
.
Antara kelebihan SUSTAINED RELEASE VITAMIN C SHAKLEE:
.
❤ PERLINDUNGAN CAHAYA MATAHARI.
.
Sifat antioksida pada vitamin C dapat membantu mengelakkan sinaran UV matahari yang akn merosakkan kulit kita. Sape yang selalu kerja bawah cahaya matahari? Sila spare VITAMIN C banyak2 tau!
.
❤ MENGHASILKAN KOLAGEN.
.
Ha penting sangat kolagen ni untuk kulit yang lebih anjal, bebas kedutan & garis2 halus. Vitamin C memang komponen penting dalam penghasilan kolagen tau.
.
❤ PENUTUPAN LUKA LEBIH CEPAT
.
Badan kita memerlukan vitamin C untuk proses recovery, proses penyembuhan & penutupan luka
Sama macam parut. Scar tissue tu akan kurang lebih cepat dengan kehadiran VITAMIN C.
.
❤ WARNA KULIT LEBIH SEKATA
.
Makin meningkat usia, tona kulit kita makin tidak sekata tau. Sbb itu, Vitamin C akan membantu menyeimbangkan kembali tona warna kulit kita, buat kulit kita tampil lebih licinnn dan berseri!
.
❤ KULIT KURANG BERJERAWAT
.
Jerawat terhasil bila sel kulit mati dan bakteria terperangkap dalam liang roma. Vitamin C membantu masalah jerawat dengan bertindak sbagai antioksidan dan penghasilan kolagen.
.
Sebotol tahan sehingga 6bulan tau.😍
.
Tak sempat p HQ? HQ jauh? .
Boleh order dgn Yana🤗
.
Click link di bio for fast response 😉
.
Yana | 0176702437
.
Yana | 0176702437
.
Yana | 0176702437
.
#shaklee #testimonivitaminc #vitamincshaklee #testimonivitamincshaklee #jerawat #parut #sunburn #resdung #jerawatkronik #jerawarbatu

    .
    BAGUS KE VITAMIN C UNTUK KULIT KITA? 🤔
    .
    Jawapannya, YES BAGUS!
    .
    Antara kelebihan SUSTAINED RELEASE VITAMIN C SHAKLEE:
    .
    ❤ PERLINDUNGAN CAHAYA MATAHARI.
    .
    Sifat antioksida pada vitamin C dapat membantu mengelakkan sinaran UV matahari yang akn merosakkan kulit kita. Sape yang selalu kerja bawah cahaya matahari? Sila spare VITAMIN C banyak2 tau!
    .
    ❤ MENGHASILKAN KOLAGEN.
    .
    Ha penting sangat kolagen ni untuk kulit yang lebih anjal, bebas kedutan & garis2 halus. Vitamin C memang komponen penting dalam penghasilan kolagen tau.
    .
    ❤ PENUTUPAN LUKA LEBIH CEPAT
    .
    Badan kita memerlukan vitamin C untuk proses recovery, proses penyembuhan & penutupan luka
    Sama macam parut. Scar tissue tu akan kurang lebih cepat dengan kehadiran VITAMIN C.
    .
    ❤ WARNA KULIT LEBIH SEKATA
    .
    Makin meningkat usia, tona kulit kita makin tidak sekata tau. Sbb itu, Vitamin C akan membantu menyeimbangkan kembali tona warna kulit kita, buat kulit kita tampil lebih licinnn dan berseri!
    .
    ❤ KULIT KURANG BERJERAWAT
    .
    Jerawat terhasil bila sel kulit mati dan bakteria terperangkap dalam liang roma. Vitamin C membantu masalah jerawat dengan bertindak sbagai antioksidan dan penghasilan kolagen.
    .
    Sebotol tahan sehingga 6bulan tau.😍
    .
    Tak sempat p HQ? HQ jauh? .
    Boleh order dgn Yana🤗
    .
    Click link di bio for fast response 😉
    .
    Yana | 0176702437
    .
    Yana | 0176702437
    .
    Yana | 0176702437
    .
    #shaklee #testimonivitaminc #vitamincshaklee #testimonivitamincshaklee #jerawat #parut #sunburn #resdung #jerawatkronik #jerawarbatu

    0 0 1 hour ago
    "MASIH TERCARI-CARI SKINCARE YG SESUAI DENGAN KULIT WAJAH? "
.
Hai semua! Hawa nak perkenalkan skincare MEERACLE GEMSTONE ni.
.
Produk ini sesuai utk semua jenis kulit (tona tak sekata/kulit kering/berminyak/jerawat/jeragat). Hanya 2 item sahaja iaitu CLEANSER DAN SERUM. Memang mudah dan cepat. Gunakan 2 kali sehari, pagi dan malam. Siap!!!
.
SET MEERACLE GEMSTONE DIRUMUS KHAS UNTUK :
.
➡Merawat dan Menghilangkan semua jenis Jerawat & Jeragat ➡Hilangkan Parut Jerawat Berlubang & Parut Hitam
➡Menghapuskan Hama Resdung punca Jerawat
➡Mengecilkan Liang Pori Yang Terbuka
➡Mengawal lebihan minyak
➡Memudarkan Jeragat & Tompok Hitam
➡Memutihkan Kulit Kusam
➡Menjadikan kulit lebih cerah & gebu
➡Menanggalkan Blackhead & Whitehead
➡Sesuai utk kulit sensitif
.
❎Tiada kesan sampingan
❎Tiada pengelupasan
❎Tiada rasa pedih2
❎Tiada rasa melekit & gatal
.
📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌
.
✅DILULUSKAN KKM ✅ MENDAPAT PENGIKTIRAFAN GMP
✅ MUSLIM PRODUCT ✅ HALAL CERTIFICATE
.
Tak perlu lagi Day Cream dan Night Cream. Cuma sapukan Serum setiap pagi dan malam sebelum tidur. Tak perlu lagi bawa skincare banyak bila travel. Sangat mudah dan selamat digunakan Harganya pula sangat berpatutan dan berbaloi.
.
Jangan biarkan Miss J, Mak Jer, Kak Kus menghantui wajah korang. Cepat² cari skincare utk merawat dan memulihkan. Jangan tunggu lama², makin lama makin muram wajah korang nanti. Jom whatsapp hawa laju² utk info Meeracle.
.
www.wasap.my/601119160003/MEERACLE+SERUM

    "MASIH TERCARI-CARI SKINCARE YG SESUAI DENGAN KULIT WAJAH? "
    .
    Hai semua! Hawa nak perkenalkan skincare MEERACLE GEMSTONE ni.
    .
    Produk ini sesuai utk semua jenis kulit (tona tak sekata/kulit kering/berminyak/jerawat/jeragat). Hanya 2 item sahaja iaitu CLEANSER DAN SERUM. Memang mudah dan cepat. Gunakan 2 kali sehari, pagi dan malam. Siap!!!
    .
    SET MEERACLE GEMSTONE DIRUMUS KHAS UNTUK :
    .
    ➡Merawat dan Menghilangkan semua jenis Jerawat & Jeragat ➡Hilangkan Parut Jerawat Berlubang & Parut Hitam
    ➡Menghapuskan Hama Resdung punca Jerawat
    ➡Mengecilkan Liang Pori Yang Terbuka
    ➡Mengawal lebihan minyak
    ➡Memudarkan Jeragat & Tompok Hitam
    ➡Memutihkan Kulit Kusam
    ➡Menjadikan kulit lebih cerah & gebu
    ➡Menanggalkan Blackhead & Whitehead
    ➡Sesuai utk kulit sensitif
    .
    ❎Tiada kesan sampingan
    ❎Tiada pengelupasan
    ❎Tiada rasa pedih2
    ❎Tiada rasa melekit & gatal
    .
    📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌
    .
    ✅DILULUSKAN KKM ✅ MENDAPAT PENGIKTIRAFAN GMP
    ✅ MUSLIM PRODUCT ✅ HALAL CERTIFICATE
    .
    Tak perlu lagi Day Cream dan Night Cream. Cuma sapukan Serum setiap pagi dan malam sebelum tidur. Tak perlu lagi bawa skincare banyak bila travel. Sangat mudah dan selamat digunakan Harganya pula sangat berpatutan dan berbaloi.
    .
    Jangan biarkan Miss J, Mak Jer, Kak Kus menghantui wajah korang. Cepat² cari skincare utk merawat dan memulihkan. Jangan tunggu lama², makin lama makin muram wajah korang nanti. Jom whatsapp hawa laju² utk info Meeracle.
    .
    www.wasap.my/601119160003/MEERACLE+SERUM

    0 2 1 hour ago
    .
#shakleeeffects : JERAWAT KECUT LEBIH CEPAT! 😍.
.
Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? .
.
☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. .
.
☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam.
.
☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan.
.
Antara Kebaikan Vitamin C : .
.
✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit .
✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata .
✅ Membantu mengurangkan masalah kulit sunburn .
✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan .
✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi .
✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh .
✅ Mengurangkan symptom demam dan selesema
✅ Sesuai untuk masalah resdung berjerawat
✅ Sesuai untuk kulit berminyak.
✅ Membantu masalah jerawat batu/pasir.
.
Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. .
.
Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja.
.
Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp yana terus 👇🏻.
.
📲 Yana | 0176702437
.
📲 Yana | 0176702437
.
📲 Yana | 0176702437
.
#shaklee2019 #vitaminc #jerawat #parut #sunburn #shakleekl #shakleemelaka #shakleestudent

    .
    #shakleeeffects : JERAWAT KECUT LEBIH CEPAT! 😍.
    .
    Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? .
    .
    ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. .
    .
    ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam.
    .
    ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan.
    .
    Antara Kebaikan Vitamin C : .
    .
    ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit .
    ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata .
    ✅ Membantu mengurangkan masalah kulit sunburn .
    ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan .
    ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi .
    ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh .
    ✅ Mengurangkan symptom demam dan selesema
    ✅ Sesuai untuk masalah resdung berjerawat
    ✅ Sesuai untuk kulit berminyak.
    ✅ Membantu masalah jerawat batu/pasir.
    .
    Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. .
    .
    Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja.
    .
    Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp yana terus 👇🏻.
    .
    📲 Yana | 0176702437
    .
    📲 Yana | 0176702437
    .
    📲 Yana | 0176702437
    .
    #shaklee2019 #vitaminc #jerawat #parut #sunburn #shakleekl #shakleemelaka #shakleestudent

    0 0 1 hour ago
    Siapa berminat nanti cht saya ye..
Esp shaklee dan vitamic shaklee tiada bahan2 kimia ia nya selamat di gunakan....
#mengurangkn jerawat,#datang bulan teratur,#parut semakin berkurang,#kulit makin putih..

    Siapa berminat nanti cht saya ye..
    Esp shaklee dan vitamic shaklee tiada bahan2 kimia ia nya selamat di gunakan....
    #mengurangkn jerawat, #datang bulan teratur, #parut semakin berkurang, #kulit makin putih..

    2 0 2 hours ago
    PERHATIAN‼️ SIAPA YANG DAH BERTAHUN TAHUN ADA MASALAH PARUT HITAM MACAM NI?
.
.
Dah guna macam macam product? Tapi takda hasil? Apa kata jadikan Elysian Booster Serum pilihan terakhir anda!
.
.
Formulasi pertama di Malaysia! Formulasi cellactive®️ white dan liftonin®️ xpert terbukti sangat untuk mencerahkan parut hitam dan membuatkan kulit lebih anjal dan tegang!
.
.
Yang dah cuba je tahu kesannya tau. Elysian produk No.1 di Malaysia menggunakan formulasi berkualiti dari Switzerland.

    PERHATIAN‼️ SIAPA YANG DAH BERTAHUN TAHUN ADA MASALAH PARUT HITAM MACAM NI?
    .
    .
    Dah guna macam macam product? Tapi takda hasil? Apa kata jadikan Elysian Booster Serum pilihan terakhir anda!
    .
    .
    Formulasi pertama di Malaysia! Formulasi cellactive®️ white dan liftonin®️ xpert terbukti sangat untuk mencerahkan parut hitam dan membuatkan kulit lebih anjal dan tegang!
    .
    .
    Yang dah cuba je tahu kesannya tau. Elysian produk No.1 di Malaysia menggunakan formulasi berkualiti dari Switzerland.

    1 1 2 hours ago
    KULIT SEMAKIN GEBU...😍❗
.
. 
Bukan senang tau nak hilangkan #parut #jerawat dekat muka.. boleh habis beribu ringgit hanya kerana cik parut tu.. stress sangat bila muka yang dulu licin lepas tu parut jerawat pulak take over! fuhh!

Sebab tu disarankan minum #bbglo setiap pagi @ sebelum nk msk tidur.. sebab ada #kolagen, sesuai untuk luar dan #kesihatan dalaman.. hanya sehari, sekali sahaja dibancuh dengan air sejuk dan minum setiap hari.. TENGOK GAMBAR TERKINI Sis Cahaya Jannah ni.. Cantik kan.. Semakin berseri²... Amalkan BB+ Glo dengan jamu tradisional Maharani, lagi wow!!! Berminat nak hilangkan parut dan konco-konconya? Whatsapp saja sis ye. 
www.wasap.my/60168839081 
Biz Online | Keahlian RM47
#projekSTG tested and proven
Program #2GAJIsebulan 
#CATchampions
#sihatDalamanDanLuaran #kolegen

    KULIT SEMAKIN GEBU...😍❗
    .
    .
    Bukan senang tau nak hilangkan #parut #jerawat dekat muka.. boleh habis beribu ringgit hanya kerana cik parut tu.. stress sangat bila muka yang dulu licin lepas tu parut jerawat pulak take over! fuhh!

    Sebab tu disarankan minum #bbglo setiap pagi @ sebelum nk msk tidur.. sebab ada #kolagen, sesuai untuk luar dan #kesihatan dalaman.. hanya sehari, sekali sahaja dibancuh dengan air sejuk dan minum setiap hari.. TENGOK GAMBAR TERKINI Sis Cahaya Jannah ni.. Cantik kan.. Semakin berseri²... Amalkan BB+ Glo dengan jamu tradisional Maharani, lagi wow!!! Berminat nak hilangkan parut dan konco-konconya? Whatsapp saja sis ye.
    www.wasap.my/60168839081
    Biz Online | Keahlian RM47
    #projekSTG tested and proven
    Program #2GAJIsebulan
    #CATchampions
    #sihatDalamanDanLuaran #kolegen

    1 0 2 hours ago
    Kebanyakannya consume ESP dalam seminggu dua dah dapat kesan, alhamdulilah ☺️
.
🍀 KEBAIKAN ESP
.
❤️ KULIT - Rawat kulit bermasalah seperti jerawat, jeragat dan #parut hitam supaya pudar . Kulit makin cerah semulajadi dan lembab.
.
❤️ LUKA BERSALIN/ KEMALANGAN - Mudah sembuh, sel2 diperbaiki dengan cepat dan sihat
.
❤️ RAMBUT lebih lebat, kuat dan elak dari masalah keguguran. Kalau ibu lepas bersalin sgt suggested. Atau student yang stress-stress study tu
.
❤ ️TULANG lebih kuat sbb 1 hidangan ESP mengandungi 500mg kalsium! Elak osteoprosis dan gigi rapuh terutama wanita yang pernah haid, hamil dan menyusu
.
❤ ️BEKERJAYA - wanita atau lelaki bekerjaya yang sibuk tak sempat bersarapan, lunch atau dinner boleh jadikan ON- THE-GO meal!
.
❤️ LELAKI memberi tenaga dan lebih focus, menyuburkan dan membina otot badan mcm abam sado
.
❤️ IBU BF mampu mendpt tenaga, dan sebagai milkbooster! Susu lebih meriah, pekat dan berkualiti! Baby pon xmeragam
.
❤️ BAYI yang menyusu susu ibu yang amal ESP lebih gebu, cerah dan montel! Sebab menerima zat dan khasiat sepenuhnya
.
❤️ WARGA TUA dpt tenaga dan lebih cergas! Dh berumur rasa kurang selera makan jadi boleh jadikan esp sumber tenaga dan zat
.
❤ ️SAKIT antaranya kencing manis, darah tiggi, gastrik, boleh ambil ESP sebagai supplement. Rendah GI dan tiada gula tambahan tau. Perut tahan lebih lama
.
❤️ KURUS - ESP mampu menguruskan badan!! Dengan kandungan zat dan nutrsi lengkap, esp mampu menahan rasa lapar dan elak dari makan berlebihan, pengganti makanan berat dan elak rasa nak mengunyah tau!😆
.
Banyak lagi tau bab ESP ni! Mcm2 fungsinya hanya dlm setong ni sahaja! Rugi sgt kalau x amal.
.
Grab yours now!
Whatapp : 
http://www.wasap.my/60125331461
Fb :  Kamariah Nor
Instagram :
@suplement.skincare.ipoh

Tq😊
.

#shakleeperak #shakleeipoh #shakleegopeng
#shakleestation18 #shakleebatuggajah #shakleeseriiskandar #shakleekampar #shakleetapah #shakleemeru #shakleejelapang #shakleesilibin #shakleepekanipoh #shakleerapatsetia #vivixshaklee #codshakleeipoh#shakleetasek #shakleebercham #shakleetambun #shakleekualakangsar #shakleetaiping #shakleemanjung #shakleetelukintan #shakleemenglembu #shakleebidor #shakleetanjungmalim #shaklee

    Kebanyakannya consume ESP dalam seminggu dua dah dapat kesan, alhamdulilah ☺️
    .
    🍀 KEBAIKAN ESP
    .
    ❤️ KULIT - Rawat kulit bermasalah seperti jerawat, jeragat dan #parut hitam supaya pudar . Kulit makin cerah semulajadi dan lembab.
    .
    ❤️ LUKA BERSALIN/ KEMALANGAN - Mudah sembuh, sel2 diperbaiki dengan cepat dan sihat
    .
    ❤️ RAMBUT lebih lebat, kuat dan elak dari masalah keguguran. Kalau ibu lepas bersalin sgt suggested. Atau student yang stress-stress study tu
    .
    ❤ ️TULANG lebih kuat sbb 1 hidangan ESP mengandungi 500mg kalsium! Elak osteoprosis dan gigi rapuh terutama wanita yang pernah haid, hamil dan menyusu
    .
    ❤ ️BEKERJAYA - wanita atau lelaki bekerjaya yang sibuk tak sempat bersarapan, lunch atau dinner boleh jadikan ON- THE-GO meal!
    .
    ❤️ LELAKI memberi tenaga dan lebih focus, menyuburkan dan membina otot badan mcm abam sado
    .
    ❤️ IBU BF mampu mendpt tenaga, dan sebagai milkbooster! Susu lebih meriah, pekat dan berkualiti! Baby pon xmeragam
    .
    ❤️ BAYI yang menyusu susu ibu yang amal ESP lebih gebu, cerah dan montel! Sebab menerima zat dan khasiat sepenuhnya
    .
    ❤️ WARGA TUA dpt tenaga dan lebih cergas! Dh berumur rasa kurang selera makan jadi boleh jadikan esp sumber tenaga dan zat
    .
    ❤ ️SAKIT antaranya kencing manis, darah tiggi, gastrik, boleh ambil ESP sebagai supplement. Rendah GI dan tiada gula tambahan tau. Perut tahan lebih lama
    .
    ❤️ KURUS - ESP mampu menguruskan badan!! Dengan kandungan zat dan nutrsi lengkap, esp mampu menahan rasa lapar dan elak dari makan berlebihan, pengganti makanan berat dan elak rasa nak mengunyah tau!😆
    .
    Banyak lagi tau bab ESP ni! Mcm2 fungsinya hanya dlm setong ni sahaja! Rugi sgt kalau x amal.
    .
    Grab yours now!
    Whatapp :
    http://www.wasap.my/60125331461
    Fb : Kamariah Nor
    Instagram :
    @suplement.skincare.ipoh

    Tq😊
    .

    #shakleeperak #shakleeipoh #shakleegopeng
    #shakleestation18 #shakleebatuggajah #shakleeseriiskandar #shakleekampar #shakleetapah #shakleemeru #shakleejelapang #shakleesilibin #shakleepekanipoh #shakleerapatsetia #vivixshaklee #codshakleeipoh #shakleetasek #shakleebercham #shakleetambun #shakleekualakangsar #shakleetaiping #shakleemanjung #shakleetelukintan #shakleemenglembu #shakleebidor #shakleetanjungmalim #shaklee

    1 0 2 hours ago
    Kebanyakannya consume ESP dalam seminggu dua dah dapat kesan, alhamdulilah ☺️
.
🍀 KEBAIKAN ESP
.
❤️ KULIT - Rawat kulit bermasalah seperti jerawat, jeragat dan #parut hitam supaya pudar . Kulit makin cerah semulajadi dan lembab.
.
❤️ LUKA BERSALIN/ KEMALANGAN - Mudah sembuh, sel2 diperbaiki dengan cepat dan sihat
.
❤️ RAMBUT lebih lebat, kuat dan elak dari masalah keguguran. Kalau ibu lepas bersalin sgt suggested. Atau student yang stress-stress study tu
.
❤ ️TULANG lebih kuat sbb 1 hidangan ESP mengandungi 500mg kalsium! Elak osteoprosis dan gigi rapuh terutama wanita yang pernah haid, hamil dan menyusu
.
❤ ️BEKERJAYA - wanita atau lelaki bekerjaya yang sibuk tak sempat bersarapan, lunch atau dinner boleh jadikan ON- THE-GO meal!
.
❤️ LELAKI memberi tenaga dan lebih focus, menyuburkan dan membina otot badan mcm abam sado
.
❤️ IBU BF mampu mendpt tenaga, dan sebagai milkbooster! Susu lebih meriah, pekat dan berkualiti! Baby pon xmeragam
.
❤️ BAYI yang menyusu susu ibu yang amal ESP lebih gebu, cerah dan montel! Sebab menerima zat dan khasiat sepenuhnya
.
❤️ WARGA TUA dpt tenaga dan lebih cergas! Dh berumur rasa kurang selera makan jadi boleh jadikan esp sumber tenaga dan zat
.
❤ ️SAKIT antaranya kencing manis, darah tiggi, gastrik, boleh ambil ESP sebagai supplement. Rendah GI dan tiada gula tambahan tau. Perut tahan lebih lama
.
❤️ KURUS - ESP mampu menguruskan badan!! Dengan kandungan zat dan nutrsi lengkap, esp mampu menahan rasa lapar dan elak dari makan berlebihan, pengganti makanan berat dan elak rasa nak mengunyah tau!😆
.
Banyak lagi tau bab ESP ni! Mcm2 fungsinya hanya dlm setong ni sahaja! Rugi sgt kalau x amal.
.
Grab yours now!
Whatapp : 
http://www.wasap.my/60125331461
Fb :  Kamariah Nor
Instagram :
@suplement.skincare.ipoh

Tq😊
.

#shakleeperak #shakleeipoh #shakleemelaka #shakleejohor #shakleekelantan #shakleebrunei #shakleepetalinjaya #shakleeselangor #shakleekedah #shakleepekanpahang #shakleeklang #shakleeperlis #shakleealorstar #shakleekl #shakleepenang #shakleekotabaharu #shakleedungun #shakleeterengganu #shakleesabah #shakleekuantan #shakleemurah #shakleealorgajah #shakleeseremban #shakleenegeri9 #shakleecameronhighland #shakleesenawang

    Kebanyakannya consume ESP dalam seminggu dua dah dapat kesan, alhamdulilah ☺️
    .
    🍀 KEBAIKAN ESP
    .
    ❤️ KULIT - Rawat kulit bermasalah seperti jerawat, jeragat dan #parut hitam supaya pudar . Kulit makin cerah semulajadi dan lembab.
    .
    ❤️ LUKA BERSALIN/ KEMALANGAN - Mudah sembuh, sel2 diperbaiki dengan cepat dan sihat
    .
    ❤️ RAMBUT lebih lebat, kuat dan elak dari masalah keguguran. Kalau ibu lepas bersalin sgt suggested. Atau student yang stress-stress study tu
    .
    ❤ ️TULANG lebih kuat sbb 1 hidangan ESP mengandungi 500mg kalsium! Elak osteoprosis dan gigi rapuh terutama wanita yang pernah haid, hamil dan menyusu
    .
    ❤ ️BEKERJAYA - wanita atau lelaki bekerjaya yang sibuk tak sempat bersarapan, lunch atau dinner boleh jadikan ON- THE-GO meal!
    .
    ❤️ LELAKI memberi tenaga dan lebih focus, menyuburkan dan membina otot badan mcm abam sado
    .
    ❤️ IBU BF mampu mendpt tenaga, dan sebagai milkbooster! Susu lebih meriah, pekat dan berkualiti! Baby pon xmeragam
    .
    ❤️ BAYI yang menyusu susu ibu yang amal ESP lebih gebu, cerah dan montel! Sebab menerima zat dan khasiat sepenuhnya
    .
    ❤️ WARGA TUA dpt tenaga dan lebih cergas! Dh berumur rasa kurang selera makan jadi boleh jadikan esp sumber tenaga dan zat
    .
    ❤ ️SAKIT antaranya kencing manis, darah tiggi, gastrik, boleh ambil ESP sebagai supplement. Rendah GI dan tiada gula tambahan tau. Perut tahan lebih lama
    .
    ❤️ KURUS - ESP mampu menguruskan badan!! Dengan kandungan zat dan nutrsi lengkap, esp mampu menahan rasa lapar dan elak dari makan berlebihan, pengganti makanan berat dan elak rasa nak mengunyah tau!😆
    .
    Banyak lagi tau bab ESP ni! Mcm2 fungsinya hanya dlm setong ni sahaja! Rugi sgt kalau x amal.
    .
    Grab yours now!
    Whatapp :
    http://www.wasap.my/60125331461
    Fb : Kamariah Nor
    Instagram :
    @suplement.skincare.ipoh

    Tq😊
    .

    #shakleeperak #shakleeipoh #shakleemelaka #shakleejohor #shakleekelantan #shakleebrunei #shakleepetalinjaya #shakleeselangor #shakleekedah #shakleepekanpahang #shakleeklang #shakleeperlis #shakleealorstar #shakleekl #shakleepenang #shakleekotabaharu #shakleedungun #shakleeterengganu #shakleesabah #shakleekuantan #shakleemurah #shakleealorgajah #shakleeseremban #shakleenegeri9 #shakleecameronhighland #shakleesenawang

    1 0 2 hours ago
    Kebanyakannya consume ESP dalam seminggu dua dah dapat kesan, alhamdulilah ☺️
.
🍀 KEBAIKAN ESP
.
❤️ #KULIT - Rawat kulit bermasalah seperti #jerawat, #jeragat dan #parut hitam supaya pudar . Kulit makin cerah semulajadi dan lembab.
.
❤️ LUKA #BERSALIN/ KEMALANGAN - Mudah sembuh, sel2 diperbaiki dengan cepat dan sihat
.
❤️ RAMBUT lebih lebat, kuat dan elak dari masalah keguguran. Kalau ibu lepas bersalin sgt suggested. Atau student yang stress-stress study tu
.
❤ ️TULANG lebih kuat sbb 1 hidangan ESP mengandungi 500mg kalsium! Elak osteoprosis dan gigi rapuh terutama wanita yang pernah haid, hamil dan menyusu
.
❤ ️BEKERJAYA - wanita atau lelaki bekerjaya yang sibuk tak sempat bersarapan, lunch atau dinner boleh jadikan ON- THE-GO meal!
.
❤️ LELAKI memberi tenaga dan lebih focus, menyuburkan dan membina otot badan mcm abam sado
.
❤️ IBU BF mampu mendpt tenaga, dan sebagai milkbooster! Susu lebih meriah, pekat dan berkualiti! Baby pon xmeragam
.
❤️ BAYI yang menyusu susu ibu yang amal ESP lebih gebu, cerah dan montel! Sebab menerima zat dan khasiat sepenuhnya
.
❤️ WARGA TUA dpt tenaga dan lebih cergas! Dh berumur rasa kurang selera makan jadi boleh jadikan esp sumber tenaga dan zat
.
❤ ️SAKIT antaranya kencing manis, darah tiggi, gastrik, boleh ambil ESP sebagai supplement. Rendah GI dan tiada gula tambahan tau. Perut tahan lebih lama
.
❤️ KURUS - ESP mampu menguruskan badan!! Dengan kandungan zat dan nutrsi lengkap, esp mampu menahan rasa lapar dan elak dari makan berlebihan, pengganti makanan berat dan elak rasa nak mengunyah tau!😆
.
Banyak lagi tau bab ESP ni! Mcm2 fungsinya hanya dlm setong ni sahaja! Rugi sgt kalau x amal.

    Kebanyakannya consume ESP dalam seminggu dua dah dapat kesan, alhamdulilah ☺️
    .
    🍀 KEBAIKAN ESP
    .
    ❤️ #KULIT - Rawat kulit bermasalah seperti #jerawat, #jeragat dan #parut hitam supaya pudar . Kulit makin cerah semulajadi dan lembab.
    .
    ❤️ LUKA #BERSALIN/ KEMALANGAN - Mudah sembuh, sel2 diperbaiki dengan cepat dan sihat
    .
    ❤️ RAMBUT lebih lebat, kuat dan elak dari masalah keguguran. Kalau ibu lepas bersalin sgt suggested. Atau student yang stress-stress study tu
    .
    ❤ ️TULANG lebih kuat sbb 1 hidangan ESP mengandungi 500mg kalsium! Elak osteoprosis dan gigi rapuh terutama wanita yang pernah haid, hamil dan menyusu
    .
    ❤ ️BEKERJAYA - wanita atau lelaki bekerjaya yang sibuk tak sempat bersarapan, lunch atau dinner boleh jadikan ON- THE-GO meal!
    .
    ❤️ LELAKI memberi tenaga dan lebih focus, menyuburkan dan membina otot badan mcm abam sado
    .
    ❤️ IBU BF mampu mendpt tenaga, dan sebagai milkbooster! Susu lebih meriah, pekat dan berkualiti! Baby pon xmeragam
    .
    ❤️ BAYI yang menyusu susu ibu yang amal ESP lebih gebu, cerah dan montel! Sebab menerima zat dan khasiat sepenuhnya
    .
    ❤️ WARGA TUA dpt tenaga dan lebih cergas! Dh berumur rasa kurang selera makan jadi boleh jadikan esp sumber tenaga dan zat
    .
    ❤ ️SAKIT antaranya kencing manis, darah tiggi, gastrik, boleh ambil ESP sebagai supplement. Rendah GI dan tiada gula tambahan tau. Perut tahan lebih lama
    .
    ❤️ KURUS - ESP mampu menguruskan badan!! Dengan kandungan zat dan nutrsi lengkap, esp mampu menahan rasa lapar dan elak dari makan berlebihan, pengganti makanan berat dan elak rasa nak mengunyah tau!😆
    .
    Banyak lagi tau bab ESP ni! Mcm2 fungsinya hanya dlm setong ni sahaja! Rugi sgt kalau x amal.

    1 0 2 hours ago
    APA MUKA DAH LICIN DALAM SEBULAN? 😳 .
.
.
korang nak tahu tak, customer ni baru sebulan pakai bougas set tau. Korang tengok la result set bougas set ni. The bomb. Lawa giler muka dia. .
.
.
Siapa nak kulit macam customer ni. Meh cepat WhatsApp thia or just DM thia. Thai akan consult korang ye with 2 free gifts tau.

    APA MUKA DAH LICIN DALAM SEBULAN? 😳 .
    .
    .
    korang nak tahu tak, customer ni baru sebulan pakai bougas set tau. Korang tengok la result set bougas set ni. The bomb. Lawa giler muka dia. .
    .
    .
    Siapa nak kulit macam customer ni. Meh cepat WhatsApp thia or just DM thia. Thai akan consult korang ye with 2 free gifts tau.

    4 1 2 hours ago

Top #parut posts

    Kali ini juma nak share berbeza sedikit iaitu air beras yang dah mendidih. Tapi serius tips ni memang best. Bila lama lama guna kulit akan rasa lembut dan lembab.
•
✅Bahan bahan hanya air didihan beras
•
Cara mudah sahaja
•
1️⃣Ambil air nasi yang sedang mendidih beberapa sudu (jangan tunggu sampai nasi kering nanti u guys tak boleh dapat air khasiatnya.
2️⃣Tunggu hingga air betul-betul suam.
3️⃣Sapu diseluruh muka yang dah dicuci bersih.
4️⃣Biarkan 15 minit atau biarkan air beras kering dimuka (jadikan seperti masker).
5️⃣Amalkan 3 kali seminggu.
•
P/s : InshaAllah kalau konsisten memang boleh dapat merubah kulit breakout semakin pulih. Ini sebenarnya petua turun temurun orang dulu-dulu kulit licin tanpa jerawat dan tegang.
Air beras ni kaya dengan mineral dan vitamin untuk kecantikan kulit. Butir beras dan juga air daripada beras kaya dengan pelbagai zat dan vitamin yang berguna sebagai anti-oksidan, anti-inflamasi, dan bantu cantikkan kulit muka kita.
•
✅ Pakar sendiri mengesahkan masker dari beras dpt atasi masalah jerawat di wajah. Air beras ini akan dapat menyembuhkan secara alami dengan lebih cepat.
•
Tag kenalan korang yang tengah stress dengan masalah kulit breakout. Bantu mereka kongsi tips terbaik ni! Lepas tu jangan lupa consume Cowhite Collagen tau😉
•
cc: womendesiree.terbaik
#tipdaridapur #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
 #tipskecantikan #tipscantiknaterbaik #tipscantik #tipsglowing #TipsCantikZarfuna

    Kali ini juma nak share berbeza sedikit iaitu air beras yang dah mendidih. Tapi serius tips ni memang best. Bila lama lama guna kulit akan rasa lembut dan lembab.

    ✅Bahan bahan hanya air didihan beras

    Cara mudah sahaja

    1️⃣Ambil air nasi yang sedang mendidih beberapa sudu (jangan tunggu sampai nasi kering nanti u guys tak boleh dapat air khasiatnya.
    2️⃣Tunggu hingga air betul-betul suam.
    3️⃣Sapu diseluruh muka yang dah dicuci bersih.
    4️⃣Biarkan 15 minit atau biarkan air beras kering dimuka (jadikan seperti masker).
    5️⃣Amalkan 3 kali seminggu.

    P/s : InshaAllah kalau konsisten memang boleh dapat merubah kulit breakout semakin pulih. Ini sebenarnya petua turun temurun orang dulu-dulu kulit licin tanpa jerawat dan tegang.
    Air beras ni kaya dengan mineral dan vitamin untuk kecantikan kulit. Butir beras dan juga air daripada beras kaya dengan pelbagai zat dan vitamin yang berguna sebagai anti-oksidan, anti-inflamasi, dan bantu cantikkan kulit muka kita.

    ✅ Pakar sendiri mengesahkan masker dari beras dpt atasi masalah jerawat di wajah. Air beras ini akan dapat menyembuhkan secara alami dengan lebih cepat.

    Tag kenalan korang yang tengah stress dengan masalah kulit breakout. Bantu mereka kongsi tips terbaik ni! Lepas tu jangan lupa consume Cowhite Collagen tau😉

    cc: womendesiree.terbaik
    #tipdaridapur #jerawat
    #sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
    #cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam
    #timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
    #tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
    #tipskecantikan #tipscantiknaterbaik #tipscantik #tipsglowing #TipsCantikZarfuna

    1,093 41 17 April, 2019
    Menariknya tips yang dikongsikan oleh sis ni, senang je rupanya nak hilangkan whiteheads dan blackheads, cuma perlu gabung 3 bahan sahaja!
•
Bahan-bahan
•
1. 1 tsp FACE MASK TURMERIC
2. 1 biji Putih telur
3. Tisu
•
Cara-cara
•
1️⃣ Campur serbuk Face Mask Turmeric & putih telur, kacau sebati
2️⃣ Sapu campuran tadi pada wajah. Tampal tisu atas sapuan tadi.
3️⃣ Untuk tebal kan lagi mask, ulang langkah 2 banyak kali.
4️⃣ Tunggu sehingga betul ² kering baru tanggalkan mask tersebut dan bilas dengan air bersih.
•
Actually ada banyak cara untuk buang whitehead & blackhead. Yang ni adalah salah satu cara yang boleh korang guna.
•
By the way, dalam resepi ni Kak Yaya guna Face Mask Turmeric dari The Beauty Hacks. Kak Yaya memang suka guna Face Mask Turmeric ni sebab kunyit dia memang dah di khaskan untuk kulit wajah mengandungi kolagen, vitamin & akar kayu.Kebaikan masker kunyit ni banyak sekali antaranya :
•
1.Mengubati dan mengatasi masalah Jerawat
2.Mengatasi kulit berminyak
3.Mengurangkan kedutan dan mencegah penuaan 
4.Mengatasi pigmentasi
5.Menghaluskan kulit wajah
6.Mengangkat sel kulit Mati
7.Mengurangi lingkaran hitam pada mata.
8.Meratakan dan mencerahkan warna kulit.
•
Selamat Mencuba Gaiss. Raya dah nak dekat ni alangkah bestnya kalau dapat kulit muka licin berseri tanpa whiteheads dan blackheads kan? Jangan lupa tag kawan kawan sekali okay!
•
KREDIT : FB HIDAYAH MOHAN SHAH
#tipdaridapur #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #TipsCantikZarfuna

    Menariknya tips yang dikongsikan oleh sis ni, senang je rupanya nak hilangkan whiteheads dan blackheads, cuma perlu gabung 3 bahan sahaja!

    Bahan-bahan

    1. 1 tsp FACE MASK TURMERIC
    2. 1 biji Putih telur
    3. Tisu

    Cara-cara

    1️⃣ Campur serbuk Face Mask Turmeric & putih telur, kacau sebati
    2️⃣ Sapu campuran tadi pada wajah. Tampal tisu atas sapuan tadi.
    3️⃣ Untuk tebal kan lagi mask, ulang langkah 2 banyak kali.
    4️⃣ Tunggu sehingga betul ² kering baru tanggalkan mask tersebut dan bilas dengan air bersih.

    Actually ada banyak cara untuk buang whitehead & blackhead. Yang ni adalah salah satu cara yang boleh korang guna.

    By the way, dalam resepi ni Kak Yaya guna Face Mask Turmeric dari The Beauty Hacks. Kak Yaya memang suka guna Face Mask Turmeric ni sebab kunyit dia memang dah di khaskan untuk kulit wajah mengandungi kolagen, vitamin & akar kayu.Kebaikan masker kunyit ni banyak sekali antaranya :

    1.Mengubati dan mengatasi masalah Jerawat
    2.Mengatasi kulit berminyak
    3.Mengurangkan kedutan dan mencegah penuaan
    4.Mengatasi pigmentasi
    5.Menghaluskan kulit wajah
    6.Mengangkat sel kulit Mati
    7.Mengurangi lingkaran hitam pada mata.
    8.Meratakan dan mencerahkan warna kulit.

    Selamat Mencuba Gaiss. Raya dah nak dekat ni alangkah bestnya kalau dapat kulit muka licin berseri tanpa whiteheads dan blackheads kan? Jangan lupa tag kawan kawan sekali okay!

    KREDIT : FB HIDAYAH MOHAN SHAH
    #tipdaridapur #jerawat
    #sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
    #cucumberserum #TipsCantikZarfuna

    1,942 14 16 May, 2019
    Bulan puasa ni confirm kan bibir u guys jadi kering yang amat, siap pakej menggelupas pulak tu, tapi nanti bila dah bukak puasa jangan lupa tau minum air secukupnya! Tapi for now waz ada sedikit tips untuk atasi masalah bibir kering. Here we go!
•
U guys hanya perlukan,
✅1 sudu teh baby oil, setengah sudu teh gula pasir & setengah sudu teh Vaseline.
✅Campurkan bahan-bahan tersebut sehingga menjadi sebati.
✅Skrub bibir u guys dengan campuran tersebut dalam masa lebih kurang 3 minit.
✅Kemudian, bilas bibir dan lapkan dengan tuala kering.
✅Siap! Sapulah lip balm seperti biasa dan bibir pastinya tampak lebih sihat.😘
•
Kalau amalkan secara konsisten, hasilnya nanti pasti akan bertambah baik. Mesti orang akan ingat kita memakai gincu tapi hey, ini warna original tau! Gabungan tiga bahan ini memang ajaib dan yang paling penting ianya selamat digunakan. Jangan lupa amalkan tau untuk bibir yang cantik dan sihat.
•
Attention untuk yang ada cowhite Collagen tu just amik 2 scoop time sahur n before tidur. Nnti monggel lh bibir u guys okay😜 Best kan? Jangan lupa cuba. Semoga bermanfaat ❤️
•
cc: womendesiree_official
#tipdaridapur #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #TipsCantikZarfuna

    Bulan puasa ni confirm kan bibir u guys jadi kering yang amat, siap pakej menggelupas pulak tu, tapi nanti bila dah bukak puasa jangan lupa tau minum air secukupnya! Tapi for now waz ada sedikit tips untuk atasi masalah bibir kering. Here we go!

    U guys hanya perlukan,
    ✅1 sudu teh baby oil, setengah sudu teh gula pasir & setengah sudu teh Vaseline.
    ✅Campurkan bahan-bahan tersebut sehingga menjadi sebati.
    ✅Skrub bibir u guys dengan campuran tersebut dalam masa lebih kurang 3 minit.
    ✅Kemudian, bilas bibir dan lapkan dengan tuala kering.
    ✅Siap! Sapulah lip balm seperti biasa dan bibir pastinya tampak lebih sihat.😘

    Kalau amalkan secara konsisten, hasilnya nanti pasti akan bertambah baik. Mesti orang akan ingat kita memakai gincu tapi hey, ini warna original tau! Gabungan tiga bahan ini memang ajaib dan yang paling penting ianya selamat digunakan. Jangan lupa amalkan tau untuk bibir yang cantik dan sihat.

    Attention untuk yang ada cowhite Collagen tu just amik 2 scoop time sahur n before tidur. Nnti monggel lh bibir u guys okay😜 Best kan? Jangan lupa cuba. Semoga bermanfaat ❤️

    cc: womendesiree_official
    #tipdaridapur #jerawat
    #sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
    #cucumberserum #TipsCantikZarfuna

    1,410 50 31 May, 2019