#parutdegil Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #parutdegil and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
5 hours
Average like
7.7
Average comment
0.8
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@teamonsz Profile picture

@teamonsz

Yg dah try Free sample ni boleh share dengan kaksha dak macam mana uols rasa kulit muka uols?

Yg dah try Free sample ni boleh share dengan kaksha dak macam mana uols rasa kulit muka uols?
4 1 15 hours ago
@kulit.cantik.flawless Profile picture

@kulit.cantik.flawless

TAHUKAH ANDA ? 🕊
.
Kajian menunjukkan Faktor Pertumbuhan Epidermal (EGF) yang terkandung di dalam sarang burung dapat memperbaiki kompleksi kulit, mengawal iritasi kulit dan memperbaiki tisu kulit dengan pantas.
.
Sarang Burung jug mempunyai kandungan glikoprotein yang tinggi, faktor pertumbuhan dan sifat energetik yang neutral, dan membantu meningkatkan sistem imun yang lemah.
.
Nak tahu lebih lanjut? Whatsapp cikQa 📲 0194735223

TAHUKAH ANDA ? 🕊
.
Kajian menunjukkan Faktor Pertumbuhan Epidermal (EGF) yang terkandung di dalam sarang burung dapat  memperbaiki kompleksi kulit, mengawal iritasi kulit dan memperbaiki tisu kulit dengan pantas.
.
Sarang Burung jug mempunyai kandungan glikoprotein yang tinggi, faktor pertumbuhan dan sifat energetik yang neutral, dan membantu meningkatkan sistem imun yang lemah.
.
Nak tahu lebih lanjut? Whatsapp cikQa 📲 0194735223
1 1 17 September, 2019
@thelaserandlight Profile picture

@thelaserandlight

Leg scar removal ❗️⠀
.⠀
.⠀
Anda ada masalah perut degil? dah cuba pelbagai jenis rawatan masih tak hilang?⠀
.⠀
.⠀
Jangan risau ‼️ kami sedia membantu! 1 sesi sahaja cukup untuk buang parut 😱⠀


#parutdegil #laserandlight #wangsamaju #wangsawalk #1sesicantik #murah #selamat #promo

Leg scar removal ❗️⠀
.⠀
.⠀
Anda ada masalah perut degil? dah cuba pelbagai jenis rawatan masih tak hilang?⠀
.⠀
.⠀
Jangan risau ‼️ kami sedia membantu! 1 sesi sahaja cukup untuk buang parut 😱⠀
⠀
⠀
#parutdegil #laserandlight #wangsamaju #wangsawalk #1sesicantik #murah #selamat #promo
5 0 17 September, 2019
@breakoutcreamjohorshahalam Profile picture

@breakoutcreamjohorshahalam

Thank You customers yang dapat kan BOC & TASNIMSKIN by COD! 🤩💜 Kawasan yang kami cover : .
✅ Johor Bahru :
.
🚗 seluruh kawasan Pasir Gudang
🚗 kebanyakkan tempat kawasan JB .
.
✅ Shah Alam :
.
🚗 Seksyen 7 (Self Pickup)
🚗 Kawasan UiTM Shah Alam 🚗 Kawasan UNISEL
🚗 kebanyakkan kawasan SHAH ALAM
.
🔖 DM/WHATSAPP Fatin untuk pertanyaan COD ke tempat anda! 😉

JOM DPT KAN SKRG ❤️
STOCK DAH X BANYAK NI MANA NAK DAPAT!
👇🏻👇🏻👇🏻
.
0127864380 (FATIN)
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam #breakoutcreamuitmshahalam #bocuitmshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil

Thank You customers yang dapat kan BOC & TASNIMSKIN by COD! 🤩💜 Kawasan yang kami cover : .
✅ Johor Bahru :
.
🚗 seluruh kawasan Pasir Gudang
🚗 kebanyakkan tempat kawasan JB .
.
✅ Shah Alam :
.
🚗 Seksyen 7 (Self Pickup)
🚗 Kawasan UiTM Shah Alam 🚗 Kawasan UNISEL
🚗 kebanyakkan kawasan SHAH ALAM
.
🔖 DM/WHATSAPP Fatin untuk pertanyaan COD ke tempat anda! 😉

JOM DPT KAN SKRG ❤️
STOCK DAH X BANYAK NI MANA NAK DAPAT!
👇🏻👇🏻👇🏻
.
0127864380 (FATIN)
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam #breakoutcreamuitmshahalam #bocuitmshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil
0 0 17 September, 2019
@breakoutcreamjohorshahalam Profile picture

@breakoutcreamjohorshahalam

Alhamdullilah 🤲🏻 hari2 kami menerima feedback2 positif dr pengguna BOC ❤️
Rasa happy bila dpt tolong org lagi2 dlm masalah kulit. Rm35 berbaloi dgn hasilnya memang Awesome👍🏻👍🏻👍🏻🥰.
.
Jom dapatkan #breakoutcream dari Fatin 😉
.
@breakoutcreamjohorshahalam @breakoutcreamjohorshahalam
@breakoutcreamjohorshahalam
@breakoutcreamjohorshahalam
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil

Jom order PERFECT COMBO ni. Dapat harga tak masuk akal 😱

Alhamdullilah 🤲🏻 hari2 kami menerima feedback2 positif dr pengguna BOC ❤️
Rasa happy bila dpt tolong org lagi2 dlm masalah kulit. Rm35 berbaloi dgn hasilnya memang Awesome👍🏻👍🏻👍🏻🥰.
.
Jom dapatkan #breakoutcream dari Fatin 😉
.
@breakoutcreamjohorshahalam @breakoutcreamjohorshahalam 
@breakoutcreamjohorshahalam 
@breakoutcreamjohorshahalam
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil

Jom order PERFECT COMBO ni. Dapat harga tak masuk akal 😱
0 0 17 September, 2019
@aifacosmetics.klang Profile picture

@aifacosmetics.klang

Hardee Hardware Trading

Menurut ahli kulit dermatologi, face oil kini mungkin menjadi salah satu skincare yang kurang mendapat perhatian dalam rutin kecantikan kita. Kerana ramai yang tidak tahu akan kepentingan face oil dalam mencantikkan lagi kulit wajah.

Ini antara 5 kelebihan apabila melembapkan kulit menggunakan face oil.

1) Mengurangkan kerutan.

Bila kulit terlalu kerap terdedah kepada pancaran UV, ia akan mengakibatkan kerutan. Minyak boonga berfungsi sebagai anti-oksida yang akan mencegah penuaan.

Untuk kesan yang lebih drastik, dabdab jur face oil sekitar dahi, pipi, hjdung dan dagu selepas membersihkan wajah pada waktu malam.

2) Elok untuk kulit kering.

Guess what! Face oil adalah antidote yang paling sesuai untuk kulit kering, falky skin and rough.

Seperti minyak boonga, ia mengandungi almond oil yang kaya dengan hydrating omega-3 fattay acids, menjadikan ia elok untuk kulit sensitif.

3) Melindungi kulit wajah.

Kerana minyak ialah lipophilic dan mereka boleh menembusi jauh ke dalam kulit, ia menangkap dan memerangkap air serta kebaikan pelembap yang lain.

Face oil juga membantu menguatkan penghalang kulit semulajadi (skin barrier), jadi bagi anda yang tinggal di kota amat-amat memerlukan perlindungan tambahan supaya tidak mengalami kedutan akibat dari debu-debu di sekeliling kita.

4) Cool down rashes di kulit.

Face oil mempunyai ciri-ciri anti-radang, membantu menghilangkan kulit yang teriritasi dan mengurangkan kemerah-merahan di kulit.

5) Primer terbaik untuk mekap.

Menjadikan mekap nampak lebih sempurna, kulit lebih licin dan mekap lebih kemas.

Punyelaaa banyak kelebihan menjadikan face oil sebagai salah satu skincare rutin kita. Supaya kulit lebih sihat dan lembap sepanjang hari. ❤️

Menurut ahli kulit dermatologi, face oil kini mungkin menjadi salah satu skincare yang kurang mendapat perhatian dalam rutin kecantikan kita. Kerana ramai yang tidak tahu akan kepentingan face oil dalam mencantikkan lagi kulit wajah.

Ini antara 5 kelebihan apabila melembapkan kulit menggunakan face oil.

1) Mengurangkan kerutan.

Bila kulit terlalu kerap terdedah kepada pancaran UV, ia akan mengakibatkan kerutan. Minyak boonga berfungsi sebagai anti-oksida yang akan mencegah penuaan.

Untuk kesan yang lebih drastik, dabdab jur face oil sekitar dahi, pipi, hjdung dan dagu selepas membersihkan wajah pada waktu malam.

2) Elok untuk kulit kering.

Guess what! Face oil adalah antidote yang paling sesuai untuk kulit kering, falky skin and rough.

Seperti minyak boonga, ia mengandungi almond oil yang kaya dengan hydrating omega-3 fattay acids, menjadikan ia elok untuk kulit sensitif.

3) Melindungi kulit wajah.

Kerana minyak ialah lipophilic dan mereka boleh menembusi jauh ke dalam kulit, ia menangkap dan memerangkap air serta kebaikan pelembap yang lain.

Face oil juga membantu menguatkan penghalang kulit semulajadi (skin barrier), jadi bagi anda yang tinggal di kota amat-amat memerlukan perlindungan tambahan supaya tidak mengalami kedutan akibat dari debu-debu di sekeliling kita.

4) Cool down rashes di kulit.

Face oil mempunyai ciri-ciri anti-radang, membantu menghilangkan kulit yang teriritasi dan mengurangkan kemerah-merahan di kulit.

5) Primer terbaik untuk mekap.

Menjadikan mekap nampak lebih sempurna, kulit lebih licin dan mekap lebih kemas.

Punyelaaa banyak kelebihan menjadikan face oil sebagai salah satu skincare rutin kita. Supaya kulit lebih sihat dan lembap sepanjang hari. ❤️
2 1 17 September, 2019
@profix.outlet Profile picture

@profix.outlet

STRESSNYA DAHI TAK LICIN ‼️NAK JUGAK MACAM ORANG LAIN 😭
.
Ada tak perasaan macam tu? Bila tersentuh dahi mesti rasa rimas, pedih kan? Kan best licin je dahi macam orang lain. Jangan risau our profix viral krim kan ada ✅
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼

STRESSNYA DAHI TAK LICIN ‼️NAK JUGAK MACAM ORANG LAIN 😭
.
Ada tak perasaan macam tu? Bila tersentuh dahi mesti rasa rimas, pedih kan? Kan best licin je dahi macam orang lain. Jangan risau our profix viral krim kan ada ✅
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
72 9 17 September, 2019
@dianzstokis_hqselangor Profile picture

@dianzstokis_hqselangor

[TAK SEDAR DAH DUA BOTOL! 😃] Punyala konsisten sis ni consume #DianzVitamin sampai dua botol sampai tak sedar. Dalam tak sedar tu nasib baik dia perasan kesan jerawat dan parut makin hilang! 😲
.
.
.
Dianz Vitamin Premium
•Lebih kuasa penyerapan
•Lebih extract
•Lebih JIMAT!!!
.
.
.
Maharnye Rm52 shj (35 biji)
Nak meminang boleh DM atau klik link whatsapp di bio ok☝🏻
.
.
.
#seniorstokisdianz
#teampoweraa
#dianzhq
#dianzkajang
#dianzbangi
#dianzserdang
#dianzpahang
#dianzkualalumpur
#jerawat #jerawatbatu #parutjerawat #parutpudar #jeragat #resdung #eczema #kulitkusam #kulittaksekata #parutpudar #parutdegil #parutluka #parutchickenpox #shahalam #klang #malaysia #viralmalaysia

[TAK SEDAR DAH DUA BOTOL! 😃] Punyala konsisten sis ni consume #DianzVitamin sampai dua botol sampai tak sedar.  Dalam tak sedar tu nasib baik dia perasan kesan jerawat dan parut makin hilang! 😲
.
.
.
Dianz Vitamin Premium
•Lebih kuasa penyerapan
•Lebih extract
•Lebih JIMAT!!!
.
.
.
Maharnye Rm52 shj (35 biji)
Nak meminang boleh DM atau klik link whatsapp di bio ok☝🏻
.
.
.
#seniorstokisdianz
#teampoweraa 
#dianzhq 
#dianzkajang
#dianzbangi 
#dianzserdang
#dianzpahang
#dianzkualalumpur 
#jerawat #jerawatbatu #parutjerawat #parutpudar #jeragat #resdung #eczema #kulitkusam #kulittaksekata #parutpudar #parutdegil #parutluka #parutchickenpox #shahalam #klang #malaysia #viralmalaysia
3 1 17 September, 2019
@kulit.cantik.flawless Profile picture

@kulit.cantik.flawless

Annona Bird’s Nest adalah sediaan tradisional dan berada di dalam pengkelasan Makanan.
.
Tiada pengawet, pewarna dan perisa tambahan di dalamnya.
.
Walau bagaimanapun, individu yang alah terhadap cecair protein seperti susu dan telur tidak digalakkan mengamalkan minuman sarang burung.
.
Nak tahu lebih lanjut, klik link whatsapp di bio profile cikQa.

Annona Bird’s Nest adalah sediaan tradisional dan berada di dalam pengkelasan Makanan.
.
Tiada pengawet, pewarna dan perisa tambahan di dalamnya.
.
Walau bagaimanapun, individu yang alah terhadap cecair protein seperti susu dan telur tidak digalakkan mengamalkan minuman sarang burung.
.
Nak tahu lebih lanjut, klik link whatsapp di bio profile cikQa.
5 1 16 September, 2019
@produkbyannona Profile picture

@produkbyannona

CARA PENGAMBILAN YANG DISARANKAN
.
🕊Minum 1 botol ABN
.
🕗1 kali sehari
.
🍛Sesuai diminum pada waktu pagi semasa perut masih kosong atau 1 jam sebelum tidur untuk penyerapan nutrisi yang lebih baik.
.
*Pengambilan ABN adalah bergantung kepada keperluan individu.
.
Jom amalkan minum Annona Bird’s Nest. Nak order? Whatsapp cikna 📲 013 2582878

CARA PENGAMBILAN YANG DISARANKAN
.
🕊Minum 1 botol ABN
.
🕗1 kali sehari
.
🍛Sesuai diminum pada waktu pagi semasa perut masih kosong atau 1 jam sebelum tidur untuk penyerapan nutrisi yang lebih baik.
.
*Pengambilan ABN adalah bergantung kepada keperluan individu.
.
Jom amalkan minum Annona Bird’s Nest. Nak order? Whatsapp cikna 📲 013 2582878
5 1 16 September, 2019
@breakoutcreamjohorshahalam Profile picture

@breakoutcreamjohorshahalam

Alhamdullilah 🤲🏻 hari2 kami menerima feedback2 positif dr pengguna BOC ❤️
Rasa happy bila dpt tolong org lagi2 dlm masalah kulit. Rm35 berbaloi dgn hasilnya memang Awesome👍🏻👍🏻👍🏻🥰.
.
Jom dapatkan #breakoutcream dari Fatin 😉
.
@breakoutcreamjohorshahalam @breakoutcreamjohorshahalam
@breakoutcreamjohorshahalam
@breakoutcreamjohorshahalam
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil

Jom order PERFECT COMBO ni. Dapat harga tak masuk akal 😱

Alhamdullilah 🤲🏻 hari2 kami menerima feedback2 positif dr pengguna BOC ❤️
Rasa happy bila dpt tolong org lagi2 dlm masalah kulit. Rm35 berbaloi dgn hasilnya memang Awesome👍🏻👍🏻👍🏻🥰.
.
Jom dapatkan #breakoutcream dari Fatin 😉
.
@breakoutcreamjohorshahalam @breakoutcreamjohorshahalam 
@breakoutcreamjohorshahalam 
@breakoutcreamjohorshahalam
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil

Jom order PERFECT COMBO ni. Dapat harga tak masuk akal 😱
1 0 16 September, 2019
@breakoutcreamjohorshahalam Profile picture

@breakoutcreamjohorshahalam

Thank You customers yang dapat kan BOC & TASNIMSKIN by COD! 🤩💜 Kawasan yang kami cover : .
✅ Johor Bahru :
.
🚗 seluruh kawasan Pasir Gudang
🚗 kebanyakkan tempat kawasan JB .
.
✅ Shah Alam :
.
🚗 Seksyen 7 (Self Pickup)
🚗 Kawasan UiTM Shah Alam 🚗 Kawasan UNISEL
🚗 kebanyakkan kawasan SHAH ALAM
.
🔖 DM/WHATSAPP Fatin untuk pertanyaan COD ke tempat anda! 😉

JOM DPT KAN SKRG ❤️
STOCK DAH X BANYAK NI MANA NAK DAPAT!
👇🏻👇🏻👇🏻
.
0127864380 (FATIN)
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam #breakoutcreamuitmshahalam #bocuitmshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil

Thank You customers yang dapat kan BOC & TASNIMSKIN by COD! 🤩💜 Kawasan yang kami cover : .
✅ Johor Bahru :
.
🚗 seluruh kawasan Pasir Gudang
🚗 kebanyakkan tempat kawasan JB .
.
✅ Shah Alam :
.
🚗 Seksyen 7 (Self Pickup)
🚗 Kawasan UiTM Shah Alam 🚗 Kawasan UNISEL
🚗 kebanyakkan kawasan SHAH ALAM
.
🔖 DM/WHATSAPP Fatin untuk pertanyaan COD ke tempat anda! 😉

JOM DPT KAN SKRG ❤️
STOCK DAH X BANYAK NI MANA NAK DAPAT!
👇🏻👇🏻👇🏻
.
0127864380 (FATIN)
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam #breakoutcreamuitmshahalam #bocuitmshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil
1 0 16 September, 2019
@vcsannona.4u Profile picture

@vcsannona.4u

Mimpikan kulit secerah awan di langit. Kehadiran jerawat tidak lagi datang menyapa.
Wahh! Hilang sudah bebanan seberat gunung di kepala ni bila tak ada lagi masalah kulit muka.

Dengan adanya bahan Glutathione dan ekstrak daun Saxifraga ia akan mencerah dan mengecilkan liang pori wajah. Pori yang terbuka luas sedepa dapat dikecilkan dan halus sebesar lubang jarum.

Kedua-dua bahan meletopp ini terdapat di dalam Vit C Serum. Muka yang kusam boleh kembali berseri. Parut jerawat yang degil hilang lesap. Hanya dengan sapuan 2 kali sehari, pagi dan malam pasti akan memiliki kulit wajah idaman hati🥰

Rasailah sendiri betapa ohsem nya #cikoren ni.Nak cuba serum ni mai terus ketuk pintu wasap.
.

To Order:
📲Whassup +6016-9619762/Atau klik je kt Bio 👆👆👆
.
.
#nakputih #kulitbebasjerawat #sayaguna #glowingskin #sayajualkosmetik #parutjerawat #parutjerawathilang #parutdegil #parutlama #parutwajah #parutpudar #meeracle #loveramalaysia #dropshipdiperlukan #onlineshopmalaysia #followforfollow #utm #like4like #follow4follow #TitanAngels #Annona #VitaminCSerumAnnona
#VcsAnnonaBalakong
#kajang #codBalakong

Mimpikan kulit secerah awan di langit. Kehadiran jerawat tidak lagi datang menyapa. 
Wahh! Hilang sudah bebanan seberat gunung di kepala ni bila tak ada lagi masalah kulit muka.

Dengan adanya bahan Glutathione dan ekstrak daun Saxifraga ia akan mencerah dan mengecilkan liang pori wajah. Pori yang terbuka luas sedepa dapat dikecilkan dan halus sebesar lubang jarum.

Kedua-dua bahan meletopp ini terdapat di dalam Vit C Serum. Muka yang kusam boleh kembali berseri. Parut jerawat yang degil hilang lesap. Hanya dengan sapuan 2 kali sehari, pagi dan malam pasti akan memiliki kulit wajah idaman hati🥰

Rasailah sendiri betapa ohsem nya #cikoren ni.Nak cuba serum ni mai terus ketuk pintu wasap.
.

To Order:
📲Whassup +6016-9619762/Atau klik je kt Bio 👆👆👆
.
.
#nakputih #kulitbebasjerawat #sayaguna #glowingskin #sayajualkosmetik #parutjerawat #parutjerawathilang #parutdegil #parutlama #parutwajah #parutpudar #meeracle #loveramalaysia  #dropshipdiperlukan #onlineshopmalaysia #followforfollow #utm #like4like #follow4follow #TitanAngels #Annona #VitaminCSerumAnnona
#VcsAnnonaBalakong
#kajang#codBalakong
3 0 15 September, 2019
@vcsannona.4u Profile picture

@vcsannona.4u

Bila waktu sesuai nak pakai Vit C Serum ni sis?

Ha ni lah soalan feveret customer VCS tau.

Waktu paling sesuai calit cik oren ni lepas cuci muka sis. Titis je 1-2 titik VCS ke jari yang bersih dan oles ke kulit mulus sis. Sapu dan urut perlahan di tempat yang bermasalah.

Nak jadikan sebagai base mekap pun boleh. Smooth dan cantik je mekap tu nanti. Teksturnya ringan dan tak melekit. Mudah je meresap dalam kulit.

Konsisten sapu 2 kali sehari tau. InsyaAllah kebabom hasilnya. Paling penting kena sabar 😁

Klik je link untuk dapatkan kulit cantik dan sihat tanpa cela www.wasap.my/60126674528/vcsannonaserum
.
To Order:
📲Whassup +6016-9619762/Atau klik je kt Bio 👆👆👆
.
.
#nakputih #kulitbebasjerawat #sayaguna #glowingskin #sayajualkosmetik #parutjerawat #parutjerawathilang #parutdegil #parutlama #parutwajah #parutpudar #meeracle #loveramalaysia #dropshipdiperlukan #onlineshopmalaysia #followforfollow #utm #like4like #follow4follow #TitanAngels #Annona #VitaminCSerumAnnona
#VcsAnnonaBalakong
#kajang #codBalakong
#VCSAnnona #VCSBalakong

Bila waktu sesuai nak pakai Vit C Serum ni sis?

Ha ni lah soalan feveret customer VCS tau.

Waktu paling sesuai calit cik oren ni lepas cuci muka sis. Titis je 1-2 titik VCS ke jari yang bersih dan oles ke kulit mulus sis. Sapu dan urut perlahan di tempat yang bermasalah.

Nak jadikan sebagai base mekap pun boleh. Smooth dan cantik je mekap tu nanti. Teksturnya ringan dan tak melekit. Mudah je meresap dalam kulit.

Konsisten sapu 2 kali sehari tau. InsyaAllah kebabom hasilnya. Paling penting kena sabar 😁

Klik je link untuk dapatkan kulit cantik dan sihat tanpa cela www.wasap.my/60126674528/vcsannonaserum
.
To Order:
📲Whassup +6016-9619762/Atau klik je kt Bio 👆👆👆
.
.
#nakputih #kulitbebasjerawat #sayaguna #glowingskin #sayajualkosmetik #parutjerawat #parutjerawathilang #parutdegil #parutlama #parutwajah #parutpudar #meeracle #loveramalaysia  #dropshipdiperlukan #onlineshopmalaysia #followforfollow #utm #like4like #follow4follow #TitanAngels #Annona #VitaminCSerumAnnona
#VcsAnnonaBalakong
#kajang#codBalakong
#VCSAnnona #VCSBalakong
1 0 15 September, 2019
@serum.vitaminc Profile picture

@serum.vitaminc

Sape tak suka pegang kulit bayi yang halus mulus lembut licin tu kan.
Kalau dah kulit muka kita jadi lembut macam kulit bayi, sebab tu la ada yang lompat bintang tak boleh berenggang dengan vitamin c gentle cleanser ni.

Nak cuba sendiri?
Whatsapp 0177479976.

Sape tak suka pegang kulit bayi yang halus mulus lembut licin tu kan. 
Kalau dah kulit muka kita jadi lembut macam kulit bayi, sebab tu la ada yang lompat bintang tak boleh berenggang dengan vitamin c gentle cleanser ni.

Nak cuba sendiri?
Whatsapp 0177479976.
49 1 15 September, 2019
@breakoutcreamjohorshahalam Profile picture

@breakoutcreamjohorshahalam

Alhamdullilah 🤲🏻 hari2 kami menerima feedback2 positif dr pengguna BOC ❤️
Rasa happy bila dpt tolong org lagi2 dlm masalah kulit. Rm35 berbaloi dgn hasilnya memang Awesome👍🏻👍🏻👍🏻🥰.
.
Jom dapatkan #breakoutcream dari Fatin 😉
.
@breakoutcreamjohorshahalam @breakoutcreamjohorshahalam
@breakoutcreamjohorshahalam
@breakoutcreamjohorshahalam
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil

Jom order PERFECT COMBO ni. Dapat harga tak masuk akal 😱

Alhamdullilah 🤲🏻 hari2 kami menerima feedback2 positif dr pengguna BOC ❤️
Rasa happy bila dpt tolong org lagi2 dlm masalah kulit. Rm35 berbaloi dgn hasilnya memang Awesome👍🏻👍🏻👍🏻🥰.
.
Jom dapatkan #breakoutcream dari Fatin 😉
.
@breakoutcreamjohorshahalam @breakoutcreamjohorshahalam 
@breakoutcreamjohorshahalam 
@breakoutcreamjohorshahalam
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil

Jom order PERFECT COMBO ni. Dapat harga tak masuk akal 😱
2 0 15 September, 2019
@kulit.cantik.flawless Profile picture

@kulit.cantik.flawless

ABN sesuai diminum oleh semua peringkat umur.
.
📍Lelaki dan Wanita.
📍Wanita hamil.
📍Ibu dalam pantang dan selepas bersalin.
📍Kanak-kanak.
📍Warga Emas.
.
*Wanita hamil dinasihatkan untuk mendapatkan pandangan doktor terlebih dahulu sebelum mengambil apa-apa pemakanan tambahan.
.
Jom dapatkan sekarang, tekan link whatsapp di bio untuk order ye.

ABN sesuai diminum oleh semua peringkat umur.
.
📍Lelaki dan Wanita.
📍Wanita hamil.
📍Ibu dalam pantang dan selepas bersalin.
📍Kanak-kanak.
📍Warga Emas.
.
*Wanita hamil dinasihatkan untuk mendapatkan pandangan doktor terlebih dahulu sebelum mengambil apa-apa pemakanan tambahan.
.
Jom dapatkan sekarang, tekan link whatsapp di bio untuk order ye.
3 1 15 September, 2019
@kulit.cantik.flawless Profile picture

@kulit.cantik.flawless

Golongan wanitalah yang paling happy bila ada bahan yang boleh buatkan kulit makin sihat dan cantik dan kesihatan makin baik.
.
Bukan apa, mudahlah lah nanti nak berperang dengan bos dan hulubalang kat umah tu.
.
Pakai VCS pun orang dah tegur nampak makin muda, minum #SiBurungPink ni tak tahulah muda cemana lagi. 🙈
.
Jom la amalkan minum Annona Bird's Nest, whatsapp je cikQa 📲 0194735223

Golongan wanitalah yang paling happy bila ada bahan yang boleh buatkan kulit makin sihat dan cantik dan kesihatan makin baik.
.
Bukan apa, mudahlah lah nanti nak berperang dengan bos dan hulubalang kat umah tu.
.
Pakai VCS pun orang dah tegur nampak makin muda, minum #SiBurungPink  ni tak tahulah muda cemana lagi. 🙈
.
Jom la amalkan minum Annona Bird's Nest, whatsapp je cikQa 📲 0194735223
10 1 14 September, 2019
@bebas_jerawat_jeragat_kusam Profile picture

@bebas_jerawat_jeragat_kusam

Nak kulit wajah bersih tanpa cela?
.
Mudah jer, pastikan cuci muka paling kurang 2 kali sehari. Terutama bagi yang suka pakai mekap tebal 5 inci tu wajib hukumnya tau 😂
.
Dengan pencuci muka Vit C Gentle Cleanser yang mengandungi formula skinbaby ni, lagi mudah kerja. Pejam mata pun boleh buat.
.
Urut muka perlahan-lahan bersama 1-2 titis VCGC yang dicampur air. Urut-urut lembut gitu. Kemudian bilas dengan air dan akhir sekali lap dengan tuala yang bersih.
.
Hasilnya meletop awak. Muka jadi lembut macam kuih pau pakej sekali cerah bak bulan purnama gitew 😘
.
Klik je link untuk dapatkan kulit gebu macm baby www.wasap.my/60186697679/vcs

Nak kulit wajah bersih tanpa cela?
.
Mudah jer, pastikan cuci muka paling kurang 2 kali sehari. Terutama bagi yang suka pakai mekap tebal 5 inci tu wajib hukumnya tau 😂
.
Dengan pencuci muka Vit C Gentle Cleanser yang mengandungi formula skinbaby ni, lagi mudah kerja. Pejam mata pun boleh buat.
.
Urut muka perlahan-lahan bersama 1-2 titis VCGC yang dicampur air. Urut-urut lembut gitu. Kemudian bilas dengan air dan akhir sekali lap dengan tuala yang bersih.
.
Hasilnya meletop awak. Muka jadi lembut macam kuih pau pakej sekali cerah bak bulan purnama gitew 😘
.
Klik je link untuk dapatkan kulit gebu macm baby www.wasap.my/60186697679/vcs
2 1 14 September, 2019
1 1 14 September, 2019
@bebas_jerawat_jeragat_kusam Profile picture

@bebas_jerawat_jeragat_kusam

Bila waktu sesuai nak pakai Vit C Serum ni sis?
.
Ha ni lah soalan feveret customer VCS tau.
.
Waktu paling sesuai calit cik oren ni lepas cuci muka sis. Titis je 1-2 titik VCS ke jari yang bersih dan oles ke kulit mulus sis. Sapu dan urut perlahan di tempat yang bermasalah.
.
Nak jadikan sebagai base mekap pun boleh. Smooth dan cantik je mekap tu nanti. Teksturnya ringan dan tak melekit. Mudah je meresap dalam kulit.
.
Konsisten sapu 2 kali sehari tau. InsyaAllah kebabom hasilnya. Paling penting kena sabar 😁
.
Klik je link untuk dapatkan kulit cantik dan sihat tanpa cela www.wasap.my/60186697679/vcs

Bila waktu sesuai nak pakai Vit C Serum ni sis?
.
Ha ni lah soalan feveret customer VCS tau.
.
Waktu paling sesuai calit cik oren ni lepas cuci muka sis. Titis je 1-2 titik VCS ke jari yang bersih dan oles ke kulit mulus sis. Sapu dan urut perlahan di tempat yang bermasalah.
.
Nak jadikan sebagai base mekap pun boleh. Smooth dan cantik je mekap tu nanti. Teksturnya ringan dan tak melekit. Mudah je meresap dalam kulit.
.
Konsisten sapu 2 kali sehari tau. InsyaAllah kebabom hasilnya. Paling penting kena sabar 😁
.
Klik je link untuk dapatkan kulit cantik dan sihat tanpa cela www.wasap.my/60186697679/vcs
3 1 14 September, 2019
@kulit.cantik.flawless Profile picture

@kulit.cantik.flawless

“Berapa lama boleh dapat kesan lepas minum ABN ni? “
.
#SiBurungPink ni bukan ubat yea sayang-sayang semua.
.
Ia minuman kesihatan dan kecantikan yang mengandungi khasiat sarang burung, white fungus dan juga American Ginseng.
.
Jadi kesannya juga bergantung pada tindak balas dan sistem tubuh badan masing-masing.
.
Ada orang lambat, ada orang cepat.
.
Ada orang mungkin dapat rasa kesan pada kulitnya dalam masa 1 bulan.
Ada orang mungkin dapat rasa kesan selepas 3 bulan.
.
‘Mesin’ yang dah pakai lama, mesti banyak benda nak kena repair kan? 😊
.
Nak dapatkan Annona Bird's Nest? Meh whatsapp cikQa 📲 0194735223

“Berapa lama boleh dapat kesan lepas minum ABN ni? “
.
#SiBurungPink  ni bukan ubat yea sayang-sayang semua.
.
Ia minuman kesihatan dan kecantikan yang mengandungi  khasiat sarang burung, white fungus dan juga American Ginseng.
.
Jadi kesannya juga bergantung pada tindak balas dan sistem tubuh badan masing-masing.
.
Ada orang lambat, ada orang cepat.
.
Ada orang mungkin dapat rasa kesan pada kulitnya dalam masa 1 bulan. 
Ada orang mungkin dapat rasa kesan selepas 3 bulan.
.
‘Mesin’ yang dah pakai lama, mesti banyak benda nak kena repair kan? 😊
.
Nak dapatkan Annona Bird's Nest? Meh whatsapp cikQa 📲 0194735223
9 1 13 September, 2019
@greenteamint.scrub.mask Profile picture

@greenteamint.scrub.mask

Bila sebut "Skrub", apa yang terlintas di fikiran korang?
.
✅ Tekstur kasar
✅ Kulit kering lepas skrub
✅ Pedih muka kalau tonyoh kuat
✅ Leceh kene campur air dulu sebelum skrub
✅ Kulit muka sensitif jadi merah
.
Kebanyakan skrub kat pasaran memang jenis macam tu. Ade yang jenis macam garam, tekstur kasar. Pastu yang jenis serbuk kering kene sapu air dulu. Leceh kan?
.
Tapi, dengan Greentea Mint Face Scrub a.k.a SkrubSejukViral ni korang tak perlu risau dah. Skrub ni tekstur dia sangatlah lembut. Soooo creamy! Tonyoh kuat ke still muka tak rasa pedih langsung. Even kulit sensitif pun boleh pakai tau. Takde masalah.
.
Paling best skali, effect cooling sejukk dia tuu. Memang takder kat mana2 skrub lain. Fuhh rasa macam letak ais batu kat muka weh lepas sapu skrub tu. Rasa dingin sejuk die tuu memang best sangat! Korang konfem fall in love pakai skrub ni. Seriyus cikQa cakap.
.
Lagi satu, lepas skrub kulit muka kita tak rasa kering tau. Still rasa lembap jee sebab skrub ni ada bahan minyak argan yang bantu lembapkan kulit kita.
.
Biji2 kat skrub tu biji walnut. Teh hijau korang tau kan die antioksidan yang bagus merawat kulit muka sebab tu jerawat boleh kecut tau. Peppermint pulak untuk kecutkan liang2 pori kat muka. Pergh mana nak dapat skrub yang ada bahan2 berkualiti terbaik dengan harga yang murah?
.
1 bekas hanya RM38 tahan sehingga 2-3 bulan penggunaan tau. Bekas isi 50gram tauu. Banyak giler. Dahla besar bekas dia, rasa-rasa berbaloi tak nak compare dengan skrub lain yang takde kesan best macam skrub sejuk ni? 😉
.
Nak order sebekas meh picit link wasap kat bio Profile yee.

Bila sebut "Skrub", apa yang terlintas di fikiran korang?
.
✅ Tekstur kasar
✅ Kulit kering lepas skrub
✅ Pedih muka kalau tonyoh kuat
✅ Leceh kene campur air dulu sebelum skrub
✅ Kulit muka sensitif jadi merah
. 
Kebanyakan skrub kat pasaran memang jenis macam tu. Ade yang jenis macam garam, tekstur kasar. Pastu yang jenis serbuk kering kene sapu air dulu. Leceh kan?
.
Tapi, dengan Greentea Mint Face Scrub a.k.a SkrubSejukViral ni korang tak perlu risau dah. Skrub ni tekstur dia sangatlah lembut. Soooo creamy! Tonyoh kuat ke still muka tak rasa pedih langsung. Even kulit sensitif pun boleh pakai tau. Takde masalah.
.
Paling best skali, effect cooling sejukk dia tuu. Memang takder kat mana2 skrub lain. Fuhh rasa macam letak ais batu kat muka weh lepas sapu skrub tu. Rasa dingin sejuk die tuu memang best sangat! Korang konfem fall in love pakai skrub ni. Seriyus cikQa cakap.
.
Lagi satu, lepas skrub kulit muka kita tak rasa kering tau. Still rasa lembap jee sebab skrub ni ada bahan minyak argan yang bantu lembapkan kulit kita.
.
Biji2 kat skrub tu biji walnut. Teh hijau korang tau kan die antioksidan yang bagus merawat kulit muka sebab tu jerawat boleh kecut tau. Peppermint pulak untuk kecutkan liang2 pori kat muka. Pergh mana nak dapat skrub yang ada bahan2 berkualiti terbaik dengan harga yang murah?
.
1 bekas hanya RM38 tahan sehingga 2-3 bulan penggunaan tau. Bekas isi 50gram tauu. Banyak giler. Dahla besar bekas dia, rasa-rasa berbaloi tak nak compare dengan skrub lain yang takde kesan best macam skrub sejuk ni? 😉
.
Nak order sebekas meh picit link wasap kat bio Profile yee.
5 1 13 September, 2019
@produkbyannona Profile picture

@produkbyannona

Untuk merawat kulit, anda tidak memerlukan produk yang bagus. Yang lebih tepat adalah, anda
memerlukan produk yang BETUL.
Yang bagus itu tidak semestinya betul dan sesuai untuk kulit.
.
Namun, apabila anda menggunakan produk yang betul, pasti ia akan dapat mengerjakan fungsinya
pada kulit dengan begitu bagus sekali. ❤️
.
Nak tahu produk yang terbaik dari VCS Annona? Jom whatsApp cikna 📲 013 2582878

Untuk merawat kulit, anda tidak memerlukan produk yang bagus. Yang lebih tepat adalah, anda 
memerlukan produk yang BETUL. 
Yang bagus itu tidak semestinya betul dan sesuai untuk kulit.
.
Namun, apabila anda menggunakan produk yang betul, pasti ia akan dapat mengerjakan fungsinya 
pada kulit dengan begitu bagus sekali. ❤️
.
Nak tahu produk yang terbaik dari VCS Annona? Jom whatsApp cikna 📲 013 2582878
8 1 13 September, 2019
@breakoutcreamjohorshahalam Profile picture

@breakoutcreamjohorshahalam

Alhamdullilah 🤲🏻 hari2 kami menerima feedback2 positif dr pengguna BOC ❤️
Rasa happy bila dpt tolong org lagi2 dlm masalah kulit. Rm35 berbaloi dgn hasilnya memang Awesome👍🏻👍🏻👍🏻🥰.
.
Jom dapatkan #breakoutcream dari Fatin 😉
.
@breakoutcreamjohorshahalam @breakoutcreamjohorshahalam
@breakoutcreamjohorshahalam
@breakoutcreamjohorshahalam
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil

Jom order PERFECT COMBO ni. Dapat harga tak masuk akal 😱

Alhamdullilah 🤲🏻 hari2 kami menerima feedback2 positif dr pengguna BOC ❤️
Rasa happy bila dpt tolong org lagi2 dlm masalah kulit. Rm35 berbaloi dgn hasilnya memang Awesome👍🏻👍🏻👍🏻🥰.
.
Jom dapatkan #breakoutcream dari Fatin 😉
.
@breakoutcreamjohorshahalam @breakoutcreamjohorshahalam 
@breakoutcreamjohorshahalam 
@breakoutcreamjohorshahalam
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil

Jom order PERFECT COMBO ni. Dapat harga tak masuk akal 😱
1 0 13 September, 2019
@breakoutcreamjohorshahalam Profile picture

@breakoutcreamjohorshahalam

Thank You customers yang dapat kan BOC & TASNIMSKIN by COD! 🤩💜 Kawasan yang kami cover : .
✅ Johor Bahru :
.
🚗 seluruh kawasan Pasir Gudang
🚗 kebanyakkan tempat kawasan JB .
.
✅ Shah Alam :
.
🚗 Seksyen 7 (Self Pickup)
🚗 Kawasan UiTM Shah Alam 🚗 Kawasan UNISEL
🚗 kebanyakkan kawasan SHAH ALAM
.
🔖 DM/WHATSAPP Fatin untuk pertanyaan COD ke tempat anda! 😉

JOM DPT KAN SKRG ❤️
STOCK DAH X BANYAK NI MANA NAK DAPAT!
👇🏻👇🏻👇🏻
.
0127864380 (FATIN)
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam #breakoutcreamuitmshahalam #bocuitmshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil

Thank You customers yang dapat kan BOC & TASNIMSKIN by COD! 🤩💜 Kawasan yang kami cover : .
✅ Johor Bahru :
.
🚗 seluruh kawasan Pasir Gudang
🚗 kebanyakkan tempat kawasan JB .
.
✅ Shah Alam :
.
🚗 Seksyen 7 (Self Pickup)
🚗 Kawasan UiTM Shah Alam 🚗 Kawasan UNISEL
🚗 kebanyakkan kawasan SHAH ALAM
.
🔖 DM/WHATSAPP Fatin untuk pertanyaan COD ke tempat anda! 😉

JOM DPT KAN SKRG ❤️
STOCK DAH X BANYAK NI MANA NAK DAPAT!
👇🏻👇🏻👇🏻
.
0127864380 (FATIN)
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam #breakoutcreamuitmshahalam #bocuitmshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil
1 1 12 September, 2019
@penmerah.com_ig Profile picture

@penmerah.com_ig

SERVIS MEDISPA KE RUMAH @ OFFICE ANDA😍

Salam semua. Siapa dekat sini ada masalah macam ni dan stress tak tahu nak buat apa😱

1. Parut berlubang atau kawah??
2. Jerawat??
3. Jeragat??
4. Tona tak sekata??
5. Pori besar dan kusam??
6. Whitehead & blackhead banyak??
7. Kulit gelap ??
8. Mata panda??
9. Garis-garis penuaan??
10. Sakit2 badan??
11. Lenguh pinggang & kaki??
12. Tumit kaki merekah?? Kami ada penyelesaian untuk semua MASALAH anda..Jom jumpa beautician @eisswellness 💞Eiss Wellness Medispa nak bagi special promo untuk bulan September
💞RM99 shja utk treatment korean bb glow! --------------------------------
💞Hanya RM99. (N/P : RM 150)
1 sesi dalam 60 -120 mins
--------------------------------
💞Sis akan dapat rawatan FACIAL TREATMENT + KOREAN BB GLOW + BEAUTY LED THERAPY + FREE BUFFING !
Siapa yang nak tahu lebih lanjut??😉 WHATSAPP: 01137069471

#parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil

SERVIS MEDISPA KE RUMAH @ OFFICE ANDA😍

Salam semua. Siapa dekat sini ada masalah  macam ni dan stress tak tahu nak buat apa😱

1. Parut berlubang atau kawah??
2. Jerawat??
3. Jeragat??
4. Tona tak sekata??
5. Pori besar dan kusam??
6. Whitehead & blackhead banyak??
7. Kulit gelap ??
8. Mata panda??
9. Garis-garis penuaan??
10. Sakit2 badan??
11. Lenguh pinggang & kaki??
12. Tumit kaki merekah?? Kami ada penyelesaian untuk semua MASALAH anda..Jom jumpa beautician @eisswellness 💞Eiss Wellness Medispa nak bagi special promo untuk bulan September
💞RM99 shja utk treatment korean bb glow! --------------------------------
💞Hanya RM99. (N/P : RM 150)
1 sesi dalam 60 -120 mins
--------------------------------
💞Sis akan dapat rawatan FACIAL TREATMENT + KOREAN BB GLOW + BEAUTY LED THERAPY + FREE BUFFING !
Siapa yang nak tahu lebih lanjut??😉 WHATSAPP:  01137069471

#parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil
38 0 12 September, 2019
@breakoutcreamjohorshahalam Profile picture

@breakoutcreamjohorshahalam

Alhamdullilah 🤲🏻 hari2 kami menerima feedback2 positif dr pengguna BOC ❤️
Rasa happy bila dpt tolong org lagi2 dlm masalah kulit. Rm35 berbaloi dgn hasilnya memang Awesome👍🏻👍🏻👍🏻🥰.
.
Jom dapatkan #breakoutcream dari Fatin 😉
.
@breakoutcreamjohorshahalam @breakoutcreamjohorshahalam
@breakoutcreamjohorshahalam
@breakoutcreamjohorshahalam
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil

Jom order PERFECT COMBO ni. Dapat harga tak masuk akal 😱

Alhamdullilah 🤲🏻 hari2 kami menerima feedback2 positif dr pengguna BOC ❤️
Rasa happy bila dpt tolong org lagi2 dlm masalah kulit. Rm35 berbaloi dgn hasilnya memang Awesome👍🏻👍🏻👍🏻🥰.
.
Jom dapatkan #breakoutcream dari Fatin 😉
.
@breakoutcreamjohorshahalam @breakoutcreamjohorshahalam 
@breakoutcreamjohorshahalam 
@breakoutcreamjohorshahalam
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil

Jom order PERFECT COMBO ni. Dapat harga tak masuk akal 😱
1 0 12 September, 2019
@kulit.cantik.flawless Profile picture

@kulit.cantik.flawless

Bab jaga muka ni biasanya orang pompuan yang cerewet kan. Tapi sekarang tak lagi. Abam-abam sado pun dah mula ambik berat hal kulit dan nak dapatkan kulit yang sihat tanpa cela.
.
Macam cik abam ni. Akibat parut jerawat yang setia menemani di pipi, kecewa, sedih, hampa, merana dibuatnya. Bertambah stress bila kulit semakin hari semakin gelap dek pancaran cahaya sang mentari.
.
Kemurungan cik abam seketika. Datang si kakak jual harapan pada si adik. Skincare Vitamin C Series diperkenalkan. Cara MUDAH dan SELAMAT nak dapatkan kulit berseri.
.
Tak rugi pun cuba, harga JIMAT, produk HALAL. Simbahi wajah dengan VCGC disusuli calitan magis cik oren VCS pagi dan malam. Tak lupa payung kulit tu dengan VCMC yang ada spf30 tatkala sang mentari memancar sinar.
.
Kini cik abam dah ceria. Parut jerawat dah menghilangkan diri. Kulit yang dulu gelap mula cerah berseri.
.
Kalau ada yang nakkan pancaran nur menyinari wajah, meh wasap cikQa 📲 0194735223

Bab jaga muka ni biasanya orang pompuan yang cerewet kan. Tapi sekarang tak lagi. Abam-abam sado pun dah mula ambik berat hal kulit dan nak dapatkan kulit yang sihat tanpa cela.
.
Macam cik abam ni. Akibat parut jerawat yang setia menemani di pipi, kecewa, sedih, hampa, merana dibuatnya. Bertambah stress bila kulit semakin hari semakin gelap dek pancaran cahaya sang mentari.
.
Kemurungan cik abam seketika. Datang si kakak jual harapan pada si adik. Skincare Vitamin C Series diperkenalkan. Cara MUDAH dan SELAMAT nak dapatkan kulit berseri.
.
Tak rugi pun cuba, harga JIMAT, produk HALAL. Simbahi wajah dengan VCGC disusuli calitan magis cik oren VCS pagi dan malam. Tak lupa payung kulit tu dengan VCMC yang ada spf30 tatkala sang mentari memancar sinar.
.
Kini cik abam dah ceria. Parut jerawat dah menghilangkan diri. Kulit yang dulu gelap mula cerah berseri.
.
Kalau ada yang nakkan pancaran nur menyinari wajah, meh wasap cikQa 📲 0194735223
24 1 12 September, 2019
@dianzstokis_hqselangor Profile picture

@dianzstokis_hqselangor

[SANGGUP TUNGGU SAMPAI 6 BULAN! 😯] Terbaik sis kita ni, dia sanggup tunggu sampai 6 bulan sambil consume #DianzVitamin. Hasilnya, kulit makin gebu & licin beb! Kalau konsisten semuanya boleh! 🤗
.
.
.
Dianz Vitamin Premium
•Lebih kuasa penyerapan
•Lebih extract
•Lebih JIMAT!!!
.
.
.
Maharnye Rm52 shj (35 biji)
Nak meminang boleh DM atau klik link whatsapp di bio ok☝🏻
.
.
.
#seniorstokisdianz
#teampoweraa
#dianzhq
#dianzkajang
#dianzbangi
#dianzserdang
#dianzpahang
#dianzkualalumpur
#jerawat #jerawatbatu #parutjerawat #parutpudar #jeragat #resdung #eczema #kulitkusam #kulittaksekata #parutpudar #parutdegil #parutluka #parutchickenpox #shahalam #klang #malaysia #viralmalaysia

[SANGGUP TUNGGU SAMPAI 6 BULAN! 😯] Terbaik sis kita ni, dia sanggup tunggu sampai 6 bulan sambil consume #DianzVitamin.  Hasilnya, kulit makin gebu & licin beb!  Kalau konsisten semuanya boleh! 🤗
.
.
.
Dianz Vitamin Premium
•Lebih kuasa penyerapan
•Lebih extract
•Lebih JIMAT!!!
.
.
.
Maharnye Rm52 shj (35 biji)
Nak meminang boleh DM atau klik link whatsapp di bio ok☝🏻
.
.
.
#seniorstokisdianz
#teampoweraa 
#dianzhq 
#dianzkajang
#dianzbangi 
#dianzserdang
#dianzpahang
#dianzkualalumpur 
#jerawat #jerawatbatu #parutjerawat #parutpudar #jeragat #resdung #eczema #kulitkusam #kulittaksekata #parutpudar #parutdegil #parutluka #parutchickenpox #shahalam #klang #malaysia #viralmalaysia
8 1 12 September, 2019
@aifacosmetics.klang Profile picture

@aifacosmetics.klang

元兴茶餐厅

"10 KEBAIKAN MINYAK BOONGA UNTUK KULIT".
.
Ingin tahu kebaikan minyak boonga? Jadi, disini kami listkan 10 kebaikan minyak boonga untuk kulit muka.
.
1) Mengawal minyak berlebihan
2) Meng-glowing kan kulit muka
3) Mengecutkan jerawat di kulit
4) Mengeringkan jerawat
5) Melembapkan kulit
6) Mengurangkan garis-garis halus.
7) Atasi kulit kering
8} Memudarkan parut jerawat
9) Menegangkan kulit muka
10) Anti-penuaan
.

"10 KEBAIKAN MINYAK BOONGA UNTUK KULIT".
. 
Ingin tahu kebaikan minyak boonga? Jadi, disini kami listkan 10 kebaikan minyak boonga untuk kulit muka.
. 
1) Mengawal minyak berlebihan
2) Meng-glowing kan kulit muka
3) Mengecutkan jerawat di kulit
4) Mengeringkan jerawat
5) Melembapkan kulit
6) Mengurangkan garis-garis halus. 
7) Atasi kulit kering
8} Memudarkan parut jerawat
9) Menegangkan kulit muka
10) Anti-penuaan
.
3 1 12 September, 2019
@breakoutcreamjohorshahalam Profile picture

@breakoutcreamjohorshahalam

Alhamdullilah 🤲🏻 hari2 kami menerima feedback2 positif dr pengguna BOC ❤️
Rasa happy bila dpt tolong org lagi2 dlm masalah kulit. Rm35 berbaloi dgn hasilnya memang Awesome👍🏻👍🏻👍🏻🥰.
.
Jom dapatkan #breakoutcream dari Fatin 😉
.
@breakoutcreamjohorshahalam @breakoutcreamjohorshahalam
@breakoutcreamjohorshahalam
@breakoutcreamjohorshahalam
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil

Jom order PERFECT COMBO ni. Dapat harga tak masuk akal 😱

Alhamdullilah 🤲🏻 hari2 kami menerima feedback2 positif dr pengguna BOC ❤️
Rasa happy bila dpt tolong org lagi2 dlm masalah kulit. Rm35 berbaloi dgn hasilnya memang Awesome👍🏻👍🏻👍🏻🥰.
.
Jom dapatkan #breakoutcream dari Fatin 😉
.
@breakoutcreamjohorshahalam @breakoutcreamjohorshahalam 
@breakoutcreamjohorshahalam 
@breakoutcreamjohorshahalam
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil

Jom order PERFECT COMBO ni. Dapat harga tak masuk akal 😱
2 0 12 September, 2019
@breakoutcreamjohorshahalam Profile picture

@breakoutcreamjohorshahalam

Thank You customers yang dapat kan BOC & TASNIMSKIN by COD! 🤩💜 Kawasan yang kami cover : .
✅ Johor Bahru :
.
🚗 seluruh kawasan Pasir Gudang
🚗 kebanyakkan tempat kawasan JB .
.
✅ Shah Alam :
.
🚗 Seksyen 7 (Self Pickup)
🚗 Kawasan UiTM Shah Alam 🚗 Kawasan UNISEL
🚗 kebanyakkan kawasan SHAH ALAM
.
🔖 DM/WHATSAPP Fatin untuk pertanyaan COD ke tempat anda! 😉

JOM DPT KAN SKRG ❤️
STOCK DAH X BANYAK NI MANA NAK DAPAT!
👇🏻👇🏻👇🏻
.
0127864380 (FATIN)
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam #breakoutcreamuitmshahalam #bocuitmshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil

Thank You customers yang dapat kan BOC & TASNIMSKIN by COD! 🤩💜 Kawasan yang kami cover : .
✅ Johor Bahru :
.
🚗 seluruh kawasan Pasir Gudang
🚗 kebanyakkan tempat kawasan JB .
.
✅ Shah Alam :
.
🚗 Seksyen 7 (Self Pickup)
🚗 Kawasan UiTM Shah Alam 🚗 Kawasan UNISEL
🚗 kebanyakkan kawasan SHAH ALAM
.
🔖 DM/WHATSAPP Fatin untuk pertanyaan COD ke tempat anda! 😉

JOM DPT KAN SKRG ❤️
STOCK DAH X BANYAK NI MANA NAK DAPAT!
👇🏻👇🏻👇🏻
.
0127864380 (FATIN)
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam #breakoutcreamuitmshahalam #bocuitmshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil
1 0 11 September, 2019
@breakoutcreamjohorshahalam Profile picture

@breakoutcreamjohorshahalam

Alhamdullilah 🤲🏻 hari2 kami menerima feedback2 positif dr pengguna BOC ❤️
Rasa happy bila dpt tolong org lagi2 dlm masalah kulit. Rm35 berbaloi dgn hasilnya memang Awesome👍🏻👍🏻👍🏻🥰.
.
Jom dapatkan #breakoutcream dari Fatin 😉
.
@breakoutcreamjohorshahalam @breakoutcreamjohorshahalam
@breakoutcreamjohorshahalam
@breakoutcreamjohorshahalam
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil

Jom order PERFECT COMBO ni. Dapat harga tak masuk akal 😱

Alhamdullilah 🤲🏻 hari2 kami menerima feedback2 positif dr pengguna BOC ❤️
Rasa happy bila dpt tolong org lagi2 dlm masalah kulit. Rm35 berbaloi dgn hasilnya memang Awesome👍🏻👍🏻👍🏻🥰.
.
Jom dapatkan #breakoutcream dari Fatin 😉
.
@breakoutcreamjohorshahalam @breakoutcreamjohorshahalam 
@breakoutcreamjohorshahalam 
@breakoutcreamjohorshahalam
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil

Jom order PERFECT COMBO ni. Dapat harga tak masuk akal 😱
1 0 11 September, 2019
@breakoutcreamjohorshahalam Profile picture

@breakoutcreamjohorshahalam

Nampak tak perbezaan??? 😍
.
Alhamdullilah 🤲🏻 hari2 kami menerima feedback2 positif dr pengguna BOC ❤️
Rasa happy bila dpt tolong org lagi2 dlm masalah kulit. Rm35 berbaloi dgn hasilnya memang Awesome👍🏻👍🏻👍🏻🥰.
.
Jom dapatkan #breakoutcream dari Fatin 😉
.
@breakoutcreamjohorshahalam @breakoutcreamjohorshahalam
@breakoutcreamjohorshahalam
@breakoutcreamjohorshahalam
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil

Jom order PERFECT COMBO ni. Dapat harga tak masuk akal 😱

Nampak tak perbezaan??? 😍
.
Alhamdullilah 🤲🏻 hari2 kami menerima feedback2 positif dr pengguna BOC ❤️
Rasa happy bila dpt tolong org lagi2 dlm masalah kulit. Rm35 berbaloi dgn hasilnya memang Awesome👍🏻👍🏻👍🏻🥰.
.
Jom dapatkan #breakoutcream dari Fatin 😉
.
@breakoutcreamjohorshahalam @breakoutcreamjohorshahalam 
@breakoutcreamjohorshahalam 
@breakoutcreamjohorshahalam
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil

Jom order PERFECT COMBO ni. Dapat harga tak masuk akal 😱
2 0 11 September, 2019
@breakoutcreamjohorshahalam Profile picture

@breakoutcreamjohorshahalam

百万镇 Permas Jaya, Johor Bahru

💜🤩
Thank You customers yang dapat kan BOC & TASNIMSKIN by COD! .
Konsisten guna Breakout Cream 😍parut degil makin pudar 🤩Kulit makin cerah sekata!. Memang Terbaikk!😘
.

JOMM, CANTIK BERJEMAAH DENGAN BREAKOUT CREAM❤️
.
PALING BEST ❤️ BREAKOUTCREAM BOLEH PAKAI DGN ANY SKINCARE ❤️ BEBAS MECURY ❤️ DAN ADA KELULUSAN KKM APPROVED ❤️
.

JOM DPT KAN SKRG ❤️
STOCK DAH X BANYAK NI MANA NAK DAPAT!
👇🏻👇🏻👇🏻
.
0127864380 (FATIN)
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil

💜🤩
Thank You customers yang dapat kan BOC & TASNIMSKIN by COD! .
Konsisten guna Breakout Cream 😍parut degil makin pudar 🤩Kulit makin cerah sekata!. Memang Terbaikk!😘
.

JOMM, CANTIK BERJEMAAH DENGAN BREAKOUT CREAM❤️
.
PALING BEST ❤️ BREAKOUTCREAM BOLEH PAKAI DGN ANY SKINCARE ❤️ BEBAS MECURY ❤️ DAN ADA KELULUSAN KKM APPROVED ❤️
.

JOM DPT KAN SKRG ❤️
STOCK DAH X BANYAK NI MANA NAK DAPAT!
👇🏻👇🏻👇🏻
.
0127864380 (FATIN)
.
#breakoutcream #johor #breakoutcreampasirgudang #codjohor #jdt #breakoutcreammasai #breakoutcreamplentong #breakoutteamanggun #breakoutcreamulutiram #breakoutcreamkempas #breakoutcreamjohor
#breakoutcreamshahalam
#breakoutcreamsetiaalam
#breakoutcreamunisel
#maluapabosku #cerah
#ainulmardhiah #scars #parutdegil #bazarpaknil
1 0 10 September, 2019

Top #parutdegil posts

@ubatparut_malaysia Profile picture

@ubatparut_malaysia

• • • ﷽

Because halal (marriage) is so much better 😊.
.

• • • ﷽

Because halal (marriage) is so much better 😊.
.
802 2 5 August, 2018
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

siapa ada stretch mark/selulit? payah kan nak hilang 😥
.
dah macam2 cuba cara nak hilangkan tapi tak pudar2 pun!
.
ok kalau macam tu, Azanis Scar Serum mmg terbukti mampu memudarkan #stretchmark tau! ini bukan gebang. hihi
.
whatsapp nina untuk lebih detail dan DAPATKAN PROMOSI ISTIMEWAAA 🌸
.
whatsapp 011-33522866
.
#azanisscarserum #Azanis #original #promosi #parut #azanisoriginalhq #ubatparut #stretchmarks

siapa ada stretch mark/selulit? payah kan nak hilang 😥
.
dah macam2 cuba cara nak hilangkan tapi tak pudar2 pun!
.
ok kalau macam tu, Azanis Scar Serum mmg terbukti mampu memudarkan #stretchmark tau! ini bukan gebang. hihi
.
whatsapp nina untuk lebih detail dan DAPATKAN PROMOSI ISTIMEWAAA 🌸
.
whatsapp 011-33522866
.
#azanisscarserum #Azanis #original #promosi #parut #azanisoriginalhq #ubatparut #stretchmarks
1,053 6 19 November, 2017
@profix.outlet Profile picture

@profix.outlet

PROFIX VIRAL ADALAH ASBAB UNTUK PULIH, KONSISTEN TU YG PENTING!!
.
Ada masalah macam sis ni??
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼

PROFIX VIRAL ADALAH ASBAB UNTUK PULIH, KONSISTEN TU YG PENTING!!
.
Ada masalah macam sis ni??
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
1,146 30 20 February, 2019
@annona.flawless.gebu Profile picture

@annona.flawless.gebu

Kota damansara

.
Ingatkan terpukau dengan keayuan wajah ralit dok tengok kita, rupanya baguih punya dok usyar liang pori kat kulit mulus kita ni.
.
Aduss malunyee 😂
.
Ha ada petua mudah untuk kecutkan liang pori yang jarak 1km boleh nampak ni.
.
Tuam kain yang berisi ketul ais di muka setiap malam sebelum tidur. Fokuskan kat bahagian yang nampak ketara liang pori tu. InsyaAllah dalam seminggu akan nampak perubahan.
.
Atau nak lagi mudah calit je Vit C Serum Annona 2 kali sehari. Cik oren gojes ni ada ekstrak daun saxifraga yang boleh bantu kecutkan pori yang bertakhta kat wajah.
.
Dapat bonus tona kulit jadi cerah dan sekata lagi tau dengan kuasa 10x vit c nya.
.
Jom ketuk pintu wasap cikDy untuk risik cik oren.
www.wasap.my/60123588459/igVitc

.
Ingatkan terpukau dengan keayuan wajah ralit dok tengok kita, rupanya baguih punya dok usyar liang pori kat kulit mulus kita ni.
.
Aduss malunyee 😂
.
Ha ada petua mudah untuk kecutkan liang pori yang jarak 1km boleh nampak ni.
.
Tuam kain yang berisi ketul ais di muka setiap malam sebelum tidur. Fokuskan kat bahagian yang nampak ketara liang pori tu. InsyaAllah dalam seminggu akan nampak perubahan.
.
Atau nak lagi mudah calit je Vit C Serum Annona 2 kali sehari. Cik oren gojes ni ada ekstrak daun saxifraga yang boleh bantu kecutkan pori yang bertakhta kat wajah.
.
Dapat bonus tona kulit jadi cerah dan sekata lagi tau dengan kuasa 10x vit c nya.
.
Jom ketuk pintu wasap cikDy untuk risik cik oren.
www.wasap.my/60123588459/igVitc
173 2 21 July, 2019
@profix.outlet Profile picture

@profix.outlet

PUNYALAH DASYAT PROFIX NIE 😍
.
.
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland
bagi merawat masalah kulit seperti :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 3-7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼

PUNYALAH DASYAT PROFIX NIE 😍
.
.
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland
 bagi merawat masalah kulit seperti :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 3-7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
682 30 22 February, 2019
@profix.outlet Profile picture

@profix.outlet

BUKAN KAMI JE YANG BAGITAHU PROFIX NI OK‼️TAPI YANG DAH TRY PUN SUGGEST ✅
.
MASALAH PARUT BERLUBANG?? KOMEN “NAK” UNTUK KAMI BANTU ✅ TAG SEKALI KAWAN-KAWAN YG ADA MASALAH MACAM NI !!
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼

BUKAN KAMI JE YANG BAGITAHU PROFIX NI OK‼️TAPI YANG DAH TRY PUN SUGGEST ✅
.
MASALAH PARUT BERLUBANG?? KOMEN “NAK” UNTUK KAMI BANTU ✅ TAG SEKALI KAWAN-KAWAN YG ADA MASALAH MACAM NI !!
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
728 25 11 June, 2019
@azanis_beauty Profile picture

@azanis_beauty

Maximize your confidence level bila segala jenis parut dah hilang! Barulah rasa yakin nak berhadapan dengan orang ramai kan!
.
Rahsianya? Gunalah Azanis Scar Serum! Harga mampu milik, takperlu berhabis ribuan ringgit untuk rawatan laser bagai! Haaaa, hebat tak hebat?
.
Whatsapp 01156780027 segera atau komen DM di bawah untuk dapatkan Azanis Scar Serum dengan harga istimewa Ogos!
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #ubatparut #azanisubatparut #azanissesuaisemuakulit #azanisversionterbaru @azanis_beauty #mederma #hiruscar #palmers #loshall #scargel #biooil #parutkemalangan  #parutwajah  #parutdegil  #parutjeragat  #parutmelecur  #parutchickenpox

Maximize your confidence level bila segala jenis parut dah hilang! Barulah rasa yakin nak berhadapan dengan orang ramai kan!
.
Rahsianya? Gunalah Azanis Scar Serum! Harga mampu milik, takperlu berhabis ribuan ringgit untuk rawatan laser bagai! Haaaa, hebat tak hebat?
.
Whatsapp 01156780027 segera atau komen DM di bawah untuk dapatkan Azanis Scar Serum dengan harga istimewa Ogos!
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #ubatparut #azanisubatparut #azanissesuaisemuakulit #azanisversionterbaru @azanis_beauty #mederma #hiruscar #palmers #loshall #scargel #biooil #parutkemalangan #parutwajah #parutdegil #parutjeragat #parutmelecur #parutchickenpox
739 9 28 August, 2018
@theshalicious Profile picture

@theshalicious

Siapa ada masalah seperti jerawat, jeragat, parut, kulit kusam sendu tu digalakkan sangat cuba Mixberry Powder ni. Hmm.. Kalau korang dah pernah consume Beauty Secret mesti dah tahu keberkesanannya macam mana kan?
.
.
.
Mixberry Powder sangat berbaloi untuk dimiliki, ingredients pon HQ dah upgrade dan sebotol tahan 2 bulan lebih tau. (bergantung pada cara uolls consume).
.
.
Dalam sebotol Mixberry Powder ada banyak sangat kandungan dan khasiatnya :
🌸 3X BOOSTER EFFECT
🌸 3X GANDA LEBIH EFEKTIF
🌸 3X LEBIH CEPAT BERKESAN
.
.
Nak tahu kenapa dia 3x ganda lebih berkesan? Jom tengok apa kandungan bahan dalam Mixberry Powder ni ⬇
.
Antara kandungannya :
🍊 Vitamin C
✨ Delima powder juice
🌹 Dextrose
🍓 Mixberry
🎗 Elastin
🔮 Pearl powder
🍇 Berry stem cell
🌿 Super Hyaluron
💕 Multivitamin
.
.
🍁KEISTIMEWAAN MIXBERRY POWDER
☆ Kesan pencerahan kulit 3 kali ganda lebih pantas berbanding BS botol kecil
☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
☆ Melembapkan kulit dan mengurangkan garis2 halus pada kulit muka
☆ Melindungi kulit daripada sunburn dan merawat sebarang masalah kulit disebabkan terlalu kerap terdedah dengan cahaya matahari.
☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, cantik berseri.
☆ Mematikan masalah jerawat dimuka
☆ Menyekatakan tona kulit
☆ Melambatkan proses penuaan (awet muda)
☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
☆ Memudar dan menghilangkan parut jerawat dan jeragat
☆ Mengembalikan keanjalan kulit
.
.
Dah ready nak share masalah kulit awak, boleh terus whatsapp sis Mira dengan segera 0173980757 for fast respond. Limited stock untuk yg nak cantik sahaja😘

Siapa ada masalah seperti jerawat, jeragat, parut, kulit kusam sendu tu digalakkan sangat cuba Mixberry Powder ni. Hmm.. Kalau korang dah pernah consume Beauty Secret mesti dah tahu keberkesanannya macam mana kan?
.
.
.
Mixberry Powder sangat berbaloi untuk dimiliki, ingredients pon HQ dah upgrade dan sebotol tahan 2 bulan lebih tau. (bergantung pada cara uolls consume).
.
.
Dalam sebotol Mixberry Powder ada banyak sangat kandungan dan khasiatnya :
🌸 3X BOOSTER EFFECT
🌸 3X GANDA LEBIH EFEKTIF
🌸 3X LEBIH CEPAT BERKESAN
.
.
Nak tahu kenapa dia 3x ganda lebih berkesan? Jom tengok apa kandungan bahan dalam Mixberry Powder ni ⬇
.
Antara kandungannya :
🍊 Vitamin C
✨ Delima powder juice
🌹 Dextrose
🍓 Mixberry
🎗 Elastin
🔮 Pearl powder
🍇 Berry stem cell
🌿 Super Hyaluron
💕 Multivitamin
.
.
🍁KEISTIMEWAAN MIXBERRY POWDER
☆ Kesan pencerahan kulit 3 kali ganda lebih pantas berbanding BS botol kecil
☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
☆ Melembapkan kulit dan mengurangkan garis2 halus pada kulit muka
☆ Melindungi kulit daripada sunburn dan merawat sebarang masalah kulit disebabkan terlalu kerap terdedah dengan cahaya matahari.
☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, cantik berseri.
☆ Mematikan masalah jerawat dimuka
☆ Menyekatakan tona kulit
☆ Melambatkan proses penuaan (awet muda)
☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
☆ Memudar dan menghilangkan parut jerawat dan jeragat
☆ Mengembalikan keanjalan kulit
.
.
Dah ready nak share masalah kulit awak, boleh terus whatsapp sis Mira dengan segera 0173980757 for fast respond. Limited stock untuk yg nak cantik sahaja😘
562 62 15 hours ago
@rahsia.muka.flawless Profile picture

@rahsia.muka.flawless

Shah Alam, Malaysia

. Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub 🌿
.
Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍
.
So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 0123588459
Whatsapp 0123588459
Whatsapp 0123588459

. Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub 🌿
.
Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍
.
So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 0123588459
Whatsapp 0123588459
Whatsapp 0123588459
185 4 24 September, 2018