#parutgelap Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #parutgelap and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
6 hours
Average like
10.9
Average comment
1.9
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

@jumeascargelmalaysia Profile picture

@jumeascargelmalaysia

Alhamdulillah terima kasih semua yang dh beli #jumeascargel 😁 Sape lagi nak join postage esok?? Boleh klik link di bio!
.
Tak sbar nk flawless masa raya ni. Mostly cust ada parut jerawat kan . So memang patut try skrg. Dalam 2 minggu boleh nampak kesan ketara 💋💋
.
Dapatkan sekarang ✨ click link di bio 😉
.

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Alhamdulillah terima kasih semua yang dh beli #jumeascargel 😁 Sape lagi nak join postage esok?? Boleh klik link di bio!
.
Tak sbar nk flawless masa raya ni. Mostly cust ada parut jerawat kan . So memang patut try skrg. Dalam 2 minggu boleh nampak kesan ketara 💋💋
.
Dapatkan sekarang ✨ click link di bio 😉
.

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
13 2 12 hours ago
@jumeascarmy Profile picture

@jumeascarmy

TERIMA KASIH SEMUA JOIN POSTAGE UNTUK GRAB PROMO KITA🔥🔥
.
🔥 Penyelesaian parut anda!?! YES !DENGAN JUMEA SCAR GEL🔥
.
Jumea Scar Gel dapat membantu memudarkan :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/Melecur
.
Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN . Boleh tengok kesan seawal 7 hari sahaja👍🏻
.
klik “LINK” di bio SEKARANG‼️
.
HARGA SPECIAL + FREE GIFT untuk 100 pelanggan pertama SAHAJA‼️ .
.
#jumea #jumeascargel #ubatparut #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut

TERIMA KASIH SEMUA JOIN POSTAGE UNTUK GRAB PROMO KITA🔥🔥
.
🔥 Penyelesaian parut anda!?! YES !DENGAN JUMEA SCAR GEL🔥
.
Jumea Scar Gel dapat membantu memudarkan :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/Melecur
.
Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN . Boleh tengok kesan seawal 7 hari sahaja👍🏻
.
 klik “LINK” di bio SEKARANG‼️
.
HARGA SPECIAL + FREE GIFT untuk 100 pelanggan pertama SAHAJA‼️ .
.
#jumea #jumeascargel #ubatparut #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut
3 0 20 September, 2019
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat 
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
3 0 20 September, 2019
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat 
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
4 0 20 September, 2019
@jumeascarmy Profile picture

@jumeascarmy

#Repost -syeramokhtar ・・・
Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT
.
.
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht

#Repost -syeramokhtar ・・・
Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT
.
.
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht
6 1 19 September, 2019
@ubat_parut_no.1 Profile picture

@ubat_parut_no.1

FEEDBACK PALING POWER SETAKAT NI‼️ bila dapat feedback ni, terus nak share dengan korang! Memang berkesan #jumeascargel ni👍
.
Feedback ni dapat dari ibu , untuk anknya . Ibu mana je tk sayang anak kan 😫
.
Kesian pulak tgk anak dia. Alhamdulillah jumea scar gel mampu ubatkan parut anak dia . Jumea scar gel sangat tinggi dalam vitamin E . Sangat bagus untuk masalah kulit🌟
.
Siapa yang nak cuba boleh terus click link dkat bio💖

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

FEEDBACK PALING POWER SETAKAT NI‼️ bila dapat feedback ni, terus nak share dengan korang! Memang berkesan #jumeascargel  ni👍
.
Feedback ni dapat dari ibu , untuk anknya . Ibu mana je tk sayang anak kan 😫
.
Kesian pulak tgk anak dia. Alhamdulillah jumea scar gel mampu ubatkan parut anak dia . Jumea scar gel sangat tinggi dalam vitamin E . Sangat bagus untuk masalah kulit🌟
.
Siapa yang nak cuba boleh terus click link dkat bio💖

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
5 0 19 September, 2019
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
2 0 18 September, 2019
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

SWIPE LEFT FOR MORE💯 yass tk ada dah parut yang disorok sorok . Parut terkena minyak panas memang nampak tak cantik kan. Lagi lagi kalau parut tu jelas nampak dekat orang lain.😫
.

Bukan apa , benda boleh pudar kenapa nak simpan parut tu. Pudarkan parut dengan bahan bahan natural menggunakan #jumeascargel . Confirm menjadi👍😍 .
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

SWIPE LEFT FOR MORE💯 yass  tk ada dah parut yang disorok sorok . Parut terkena minyak panas memang nampak tak cantik kan. Lagi lagi kalau parut tu jelas nampak dekat orang lain.😫
.

Bukan apa , benda boleh pudar kenapa nak simpan parut tu. Pudarkan parut dengan bahan bahan natural menggunakan #jumeascargel . Confirm menjadi👍😍 .
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
4 0 18 September, 2019
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
3 0 18 September, 2019
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

Happy nya bila customer send gambar feedback😍😍😍 ni memang nampak kesan betul . Walaupun 1 bulan pemakaian , tapi tengok la hasilnya! 😘😍
.
Siapa tk gembira tengok gambar yang dlu dengan yang sekarang😆 PARUT DH TAKDE 💖💖💖💖
.
Siapa nak buat pembelian boleh click link dekat bio yaaa🤗
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

Happy nya bila customer send gambar feedback😍😍😍 ni memang nampak kesan betul . Walaupun 1 bulan pemakaian , tapi tengok la hasilnya! 😘😍
.
Siapa tk gembira tengok gambar yang dlu dengan yang sekarang😆 PARUT DH TAKDE 💖💖💖💖
.
Siapa nak buat pembelian boleh click link dekat bio yaaa🤗
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
4 0 18 September, 2019
@jumeascargel.official Profile picture

@jumeascargel.official

.
Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel Kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dah terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi. 😍

Whatsapp 010-2613195 atau klik link pada bio untuk pertanyaan lanjut dan order. 👌⠀
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #muabellaz #alhalfacosmetics #tutorialmakeup #muamalaysia

.
Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel Kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dah terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi. 😍

Whatsapp 010-2613195 atau klik link pada bio untuk pertanyaan lanjut dan order. 👌⠀
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #muabellaz #alhalfacosmetics #tutorialmakeup #muamalaysia
4 0 17 September, 2019
@jumeascarmy Profile picture

@jumeascarmy

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah betempek kat muka tu takkan tak rasa pape?? Adoi🤮
.
Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya nk tinggal parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain lak. .
Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain. Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut! .
.
Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada kat rumah. Betul tak saya bgtau??? 😤
.
Sebab tu korang kena cuba Jumea Scar Gel . Sapu sapu, hilanglah parut tu! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah amik masa nak buat itu ini . .
.
Betul tak uolss??? 🤨
.
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut gelap! Malu! .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” 🔥. Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA ! Bertindak sekarang‼️💯
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah betempek kat muka tu takkan tak rasa pape?? Adoi🤮
.
Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya nk tinggal parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain lak. .
Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain. Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut! .
.
Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada kat rumah. Betul tak saya bgtau??? 😤
.
Sebab tu korang kena cuba Jumea Scar Gel . Sapu sapu, hilanglah parut tu! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah amik masa nak buat itu ini . .
.
Betul tak uolss??? 🤨
.
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut gelap! Malu! .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” 🔥. Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA ! Bertindak sekarang‼️💯
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
3 0 17 September, 2019
@jumeamalaysiascargel Profile picture

@jumeamalaysiascargel

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah betempek kat muka tu takkan tak rasa pape?? Adoi🤮
.
Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya nk tinggal parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain lak. .
Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain. Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut! .
.
Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada kat rumah. Betul tak saya bgtau??? 😤
.
Sebab tu korang kena cuba Jumea Scar Gel . Sapu sapu, hilanglah parut tu! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah amik masa nak buat itu ini . .
.
Betul tak uolss??? 🤨
.
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut gelap! Malu! .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” atau whatsapp 018 962 4024 🔥. Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA ! Bertindak sekarang‼💯
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah betempek kat muka tu takkan tak rasa pape?? Adoi🤮
.
Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya nk tinggal parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain lak. .
Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain. Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut! .
.
Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada kat rumah. Betul tak saya bgtau??? 😤
.
Sebab tu korang kena cuba Jumea Scar Gel . Sapu sapu, hilanglah parut tu! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah amik masa nak buat itu ini . .
.
Betul tak uolss??? 🤨
.
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut gelap! Malu! .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” atau whatsapp 018  962 4024 🔥. Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA ! Bertindak sekarang‼💯
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
4 0 17 September, 2019
@jumeascar.syada Profile picture

@jumeascar.syada

Alhamdulillah terima kasih semua yang dh beli #jumeascargel 😁
.
Hi korang! Hq ada buat combo price sekarang😍😍 Tak sbar nk flawless dalam masa terdekat ni. Mostly cust ada parut jerawat kan . So memang patut try skrg. Dalam 2 minggu boleh nampak kesan ketara 💋💋
.
Dapatkan sekarang ✨ click link di bio 😉
.

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Alhamdulillah terima kasih semua yang dh beli #jumeascargel 😁
.
Hi korang! Hq ada buat combo price sekarang😍😍 Tak sbar nk flawless dalam masa terdekat ni. Mostly cust ada parut jerawat kan . So memang patut try skrg. Dalam 2 minggu boleh nampak kesan ketara 💋💋
.
Dapatkan sekarang ✨ click link di bio 😉
.

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
6 0 17 September, 2019
@jumeascar.syada Profile picture

@jumeascar.syada

#Repost @onlymefiedah ・・・
Hye guyss good morning and assalamualaikum first, so this morning I want to share one product yang korang akan love sangat sangat. This product from @jumeamalaysia. So this product I dah try and result dia kebabom letups jadi taw. Korang yang ada parut dekat kaki tangan badan muka yang teruk sangat tu korang kene try this product memang I recommended sangat weyh. Malu laa nanti muka cantik/handsome tapi banyak parut dekat tangan laa kaki laa kan nanti tak confidence pulak. So I pon dah in love ngan this product and I will repeat again and again. Thanks @jumeamalaysia for make me so beautiful women💕 #jumeascargel #testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateamK

#Repost @onlymefiedah ・・・
Hye guyss good morning and assalamualaikum first, so this morning I want to share one product yang korang akan love sangat sangat. This product from @jumeamalaysia. So this product I dah try and result dia kebabom letups jadi taw. Korang yang ada parut dekat kaki tangan badan muka yang teruk sangat tu korang kene try this product memang I recommended sangat weyh. Malu laa nanti muka cantik/handsome tapi banyak parut dekat tangan laa kaki laa kan nanti tak confidence pulak. So I pon dah in love ngan this product and I will repeat again and again. Thanks @jumeamalaysia for make me so beautiful women💕 #jumeascargel #testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateamK
21 0 17 September, 2019
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Hilang kan parut tanpa menggunakan RAWATAN LASER 🔥🔥🔥
.
Jumea scar gel mampu menghilang kan segala jenis parut di antaranya adalah
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan 😍sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut! Malu! .
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut

Hilang kan parut tanpa menggunakan RAWATAN LASER 🔥🔥🔥
.
Jumea scar gel mampu menghilang kan segala jenis parut  di antaranya adalah
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan 😍sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut! Malu! .
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
9 0 17 September, 2019
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Hilang kan parut tanpa menggunakan RAWATAN LASER 🔥🔥🔥
.
Jumea scar gel mampu menghilang kan segala jenis parut di antaranya adalah
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan 😍sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut! Malu! .
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut

Hilang kan parut tanpa menggunakan RAWATAN LASER 🔥🔥🔥
.
Jumea scar gel mampu menghilang kan segala jenis parut  di antaranya adalah
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan 😍sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut! Malu! .
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
2 0 17 September, 2019
@jumeascar.syada Profile picture

@jumeascar.syada

Alhamdulillah terima kasih semua yang dh beli #jumeascargel 😁
.
Hi korang! Hq ada buat combo price sekarang😍😍 Tak sbar nk flawless dalam masa terdekat ni. Mostly cust ada parut jerawat kan . So memang patut try skrg. Dalam 2 minggu boleh nampak kesan ketara 💋💋
.
Dapatkan sekarang ✨ click link di bio 😉
.

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Alhamdulillah terima kasih semua yang dh beli #jumeascargel 😁
.
Hi korang! Hq ada buat combo price sekarang😍😍 Tak sbar nk flawless dalam masa terdekat ni. Mostly cust ada parut jerawat kan . So memang patut try skrg. Dalam 2 minggu boleh nampak kesan ketara 💋💋
.
Dapatkan sekarang ✨ click link di bio 😉
.

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
8 0 17 September, 2019
@jumeascargel.official Profile picture

@jumeascargel.official

.
Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.
Whatsapp 010-2613195 atau klik link pada bio untuk pertanyaan lanjut dan order. 👌⠀
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #muabellaz #alhalfacosmetics #tutorialmakeup #muamalaysia

.
Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel  sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.
Whatsapp 010-2613195 atau klik link pada bio untuk pertanyaan lanjut dan order. 👌⠀
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #muabellaz #alhalfacosmetics #tutorialmakeup #muamalaysia
1 0 16 September, 2019
@jumeamalaysia Profile picture

@jumeamalaysia

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah betempek kat muka tu takkan tak rasa pape?? Adoi🤮
.
Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya nk tinggal parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain lak. .
Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain. Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut! .
.
Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada kat rumah. Betul tak saya bgtau??? 😤
.
Sebab tu korang kena cuba Jumea Scar Gel . Sapu sapu, hilanglah parut tu! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah amik masa nak buat itu ini . .
.
Betul tak uolss??? 🤨
.
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut gelap! Malu! .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” 🔥. Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA ! Bertindak sekarang‼️💯
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah betempek kat muka tu takkan tak rasa pape?? Adoi🤮
.
Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya nk tinggal parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain lak. .
Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain. Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut! .
.
Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada kat rumah. Betul tak saya bgtau??? 😤
.
Sebab tu korang kena cuba Jumea Scar Gel . Sapu sapu, hilanglah parut tu! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah amik masa nak buat itu ini . .
.
Betul tak uolss??? 🤨
.
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut gelap! Malu! .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” 🔥. Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA ! Bertindak sekarang‼️💯
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
60 58 16 September, 2019
@ubat_parut_no.1 Profile picture

@ubat_parut_no.1

Alhamdulillah jumea customer dah sampai 😍 anyone yang nak grab dengan harga promosi boleh click link di bio sekarang . .
.
Terhad untuk 100 pelanggan terawal sahaja setiap hari . FREE POSTAGE untuk semua termasuk sabah & sarawak ❣️❣️✈️💯😉💖
.
Cepat cepat click link di bio sekarang 😘
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Alhamdulillah jumea customer dah sampai 😍 anyone yang nak grab dengan harga promosi boleh click link di bio sekarang . .
.
Terhad untuk 100 pelanggan terawal sahaja setiap hari . FREE POSTAGE untuk semua termasuk sabah & sarawak ❣️❣️✈️💯😉💖
.
Cepat cepat click link di bio sekarang 😘
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
7 0 15 September, 2019
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

Happy nya bila customer send gambar feedback😍😍😍 ni memang nampak kesan betul . Walaupun 1 bulan pemakaian , tapi tengok la hasilnya! 😘😍
.
Siapa tk gembira tengok gambar yang dlu dengan yang sekarang😆 PARUT DH TAKDE 💖💖💖💖
.
Siapa nak buat pembelian boleh click link dekat bio yaaa🤗
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

Happy nya bila customer send gambar feedback😍😍😍 ni memang nampak kesan betul . Walaupun 1 bulan pemakaian , tapi tengok la hasilnya! 😘😍
.
Siapa tk gembira tengok gambar yang dlu dengan yang sekarang😆 PARUT DH TAKDE 💖💖💖💖
.
Siapa nak buat pembelian boleh click link dekat bio yaaa🤗
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
2 0 15 September, 2019
@jumeascargels Profile picture

@jumeascargels

Alhamdulillah ni salah sorang dropship aktif kita 😍 selepas jumea berkesan untuk dia , terus join dropship . Berkesan katanya jumea ni 😍
.
Mostly dropship jumea ni semua pengguna #jumeascargel tau😍 sekarang kita ada 100+ dropship . .
.
Tapi yang maira nak highlightkan kat sini , #jumeascargel memang berkesan untuk masalah parut tau ! .
.
Nak tahu kelebihan jumea ? Click link dekat bio sekarang 😉
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Alhamdulillah ni salah sorang dropship aktif kita 😍 selepas jumea berkesan untuk dia , terus join dropship . Berkesan katanya jumea ni 😍
.
Mostly dropship jumea ni semua pengguna #jumeascargel  tau😍 sekarang kita ada 100+ dropship . .
.
Tapi yang maira nak highlightkan kat sini , #jumeascargel memang berkesan untuk masalah parut tau ! .
.
Nak tahu kelebihan jumea ? Click link dekat bio sekarang 😉
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
3 0 15 September, 2019
@jumeascargels Profile picture

@jumeascargels

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah betempek kat muka tu takkan tak rasa pape?? Adoi🤮
.
Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya nk tinggal parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain lak. .
Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain. Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut! .
.
Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada kat rumah. Betul tak saya bgtau??? 😤
.
Sebab tu korang kena cuba Jumea Scar Gel . Sapu sapu, hilanglah parut tu! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah amik masa nak buat itu ini . .
.
Betul tak uolss??? 🤨
.
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut gelap! Malu! .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” atau KLIK LINK DO BIO 🔥. Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA ! Bertindak sekarang‼️💯
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah betempek kat muka tu takkan tak rasa pape?? Adoi🤮
.
Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya nk tinggal parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain lak. .
Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain. Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut! .
.
Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada kat rumah. Betul tak saya bgtau??? 😤
.
Sebab tu korang kena cuba Jumea Scar Gel . Sapu sapu, hilanglah parut tu! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah amik masa nak buat itu ini . .
.
Betul tak uolss??? 🤨
.
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut gelap! Malu! .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” atau KLIK LINK DO BIO 🔥. Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA ! Bertindak sekarang‼️💯
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
4 0 13 September, 2019
@jumeascargelmalaysia Profile picture

@jumeascargelmalaysia

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah betempek kat muka tu takkan tak rasa pape?? Adoi🤮
.
Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya nk tinggal parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain lak. .
Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain. Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut! .
.
Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada kat rumah. Betul tak saya bgtau??? 😤
.
Sebab tu korang kena cuba Jumea Scar Gel . Sapu sapu, hilanglah parut tu! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah amik masa nak buat itu ini . .
.
Betul tak uolss??? 🤨
.
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut gelap! Malu! .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” atau KLIK LINK DO BIO 🔥. Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA ! Bertindak sekarang‼️💯
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah betempek kat muka tu takkan tak rasa pape?? Adoi🤮
.
Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya nk tinggal parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain lak. .
Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain. Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut! .
.
Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada kat rumah. Betul tak saya bgtau??? 😤
.
Sebab tu korang kena cuba Jumea Scar Gel . Sapu sapu, hilanglah parut tu! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah amik masa nak buat itu ini . .
.
Betul tak uolss??? 🤨
.
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut gelap! Malu! .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” atau KLIK LINK DO BIO 🔥. Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA ! Bertindak sekarang‼️💯
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
34 4 13 September, 2019
@jumeascargelofficial Profile picture

@jumeascargelofficial

Alhamdulillah jumea customer dah sampai 😍 anyone yang nak grab dengan harga promosi boleh click link di bio sekarang . .
.
Terhad untuk 100 pelanggan terawal sahaja setiap hari . FREE POSTAGE untuk semua termasuk sabah & sarawak ❣️❣️✈️💯😉💖
.
Cepat cepat click link di bio sekarang 😘
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Alhamdulillah jumea customer dah sampai 😍 anyone yang nak grab dengan harga promosi boleh click link di bio sekarang . .
.
Terhad untuk 100 pelanggan terawal sahaja setiap hari . FREE POSTAGE untuk semua termasuk sabah & sarawak ❣️❣️✈️💯😉💖
.
Cepat cepat click link di bio sekarang 😘
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
2 0 13 September, 2019
@jumeascarmy Profile picture

@jumeascarmy

Anda ada masalah parut? Rimas dah pakai macam macam produk tapi takda perubahan lagi? Kalau macam tu jom cuba jumea scar gel
.
So inilah dia satu satunya produk parut dalam bentuk gel iaitu JUMEA SCAR GEL 💎 senang nak dibawa ke mana mana ualsss💯
.
9 Sebab Jumea Scar Gel Produk Parut Terbaik
💎 Kesan seawal 7 HARI
💎Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
💎Tidak melekit
💎Tidak berminyak
💎Cepat meresap
💎Water base
💎Tidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum)
💎Mempunyai COOLING EFFECT
💎Kaya dengan VITAMIN E semulajadi
💎LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K.
.
Jadi,tak ragu-ragu dah kan nak guna produk parut terbaik ni kan? I rasa korang dah boleh jatuh cinta lah dengan Jumea Scar Gel ni😍 .
.
#ubatparut #parutjerawat #ubatparutkemalangan #ubatparutchickenpox #jumeascargel #jumeamalaysia

Anda ada masalah parut? Rimas dah pakai macam macam produk tapi takda perubahan lagi? Kalau macam tu jom cuba jumea scar gel
.
So inilah dia satu satunya produk parut dalam bentuk gel iaitu JUMEA SCAR GEL 💎 senang nak dibawa ke mana mana ualsss💯
.
9 Sebab Jumea Scar Gel Produk Parut Terbaik
💎 Kesan seawal 7 HARI
💎Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
💎Tidak melekit
💎Tidak berminyak
💎Cepat meresap
💎Water base
💎Tidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum)
💎Mempunyai COOLING EFFECT
💎Kaya dengan VITAMIN E semulajadi
💎LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K.
.
Jadi,tak ragu-ragu dah kan nak guna produk parut terbaik ni kan? I rasa korang dah boleh jatuh cinta lah dengan Jumea Scar Gel ni😍 .
.
#ubatparut #parutjerawat #ubatparutkemalangan #ubatparutchickenpox #jumeascargel #jumeamalaysia
5 1 13 September, 2019
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat 
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
8 1 13 September, 2019
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat 
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
8 0 13 September, 2019
@jumeascargel.official Profile picture

@jumeascargel.official

.
Repost from @cikmiira .
Hi guys , today mira nak share dengan korang satu produk yang boleh hilangkan parut seawal 7 harii ! 😍😍😍 . i dah try & memang berkesan sangat hehe ❤ , and for your information this scargel suitable for all skin type ! 🌹 . .
.
.BAHAN UTAMA ; bahan utama yang terkandung dalam produk ni ialah , ONION EXCTRAXT dan CHAMOMILE EXTRACT . jumea scargel ni juga mengandungi 5 vitamin yang dapat membantu masalah jerawat pada muka . " vitamin A , B , B12 , C dan E " 🌷 gel ni dapat membantu memudarkan parut seawal 7 harii sahaja . ( KESAN AWAL ) bergantung jenis parut yang anda alami . ia sesuai untuk semua jenis kulit , termasuklah kulit yang senstif . JUMEA SCARGEL nii tidak berminyak dan tidak melekit apabila dipakai . tubenya yang kecil dan ringan mudah untuk dibawa kemana - mana . 😍 .
CARA PAKAI ; Titiskan pada kawasan yang bermasalah ( parut ) sahaja , sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali pada waktu malam untuk keputusan yang bagus 😍❤ .
SELAMATMENCUBA ! ❤
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #muabellaz #alhalfacosmetics #tutorialmakeup #muamalaysia

.
Repost from @cikmiira .
Hi guys , today mira nak share dengan korang satu produk yang boleh hilangkan parut seawal 7 harii ! 😍😍😍 . i dah try & memang berkesan sangat hehe ❤ , and for your information this scargel suitable for all skin type ! 🌹 . .
.
.BAHAN UTAMA ; bahan utama yang terkandung dalam produk ni ialah , ONION EXCTRAXT dan CHAMOMILE EXTRACT . jumea scargel ni juga mengandungi 5 vitamin yang dapat membantu masalah jerawat pada muka . " vitamin A , B , B12 , C dan E " 🌷 gel ni dapat membantu memudarkan parut seawal 7 harii sahaja . ( KESAN AWAL ) bergantung jenis parut yang anda alami . ia sesuai untuk semua jenis kulit , termasuklah kulit yang senstif . JUMEA SCARGEL nii tidak berminyak dan tidak melekit apabila dipakai . tubenya yang kecil dan ringan mudah untuk dibawa kemana - mana . 😍 .
CARA PAKAI ; Titiskan pada kawasan yang bermasalah ( parut ) sahaja , sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali pada waktu malam untuk keputusan yang bagus 😍❤ .
SELAMATMENCUBA ! ❤
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #muabellaz #alhalfacosmetics #tutorialmakeup #muamalaysia
6 0 12 September, 2019
@jumeascarmy Profile picture

@jumeascarmy

🔥PUDARKAN PARUT SEAWAL 7 HARI🔥
.
JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ & Semua jenis parut
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Klik link di bio untuk whatsapp sekarang/ KOMEN DI BAWAH 👇🏻 .
**100 pelanggan pertama setiap hari akan menerima harga SPECIAL & FREE POSTAGE
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

🔥PUDARKAN PARUT SEAWAL 7 HARI🔥
.
JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ & Semua jenis parut
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Klik link di bio untuk whatsapp sekarang/ KOMEN DI BAWAH 👇🏻 .
**100 pelanggan pertama setiap hari akan menerima harga SPECIAL & FREE POSTAGE
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
130 2 12 September, 2019

Top #parutgelap posts

@syieraalhadii Profile picture

@syieraalhadii

Any questions boleh direct PM kita okay 😘 book your slot now❗❗❗
.
PROMO till end of this may only❗❗❗
. 🔥 1 pakej valid 3bulan 😉 siapa yang book pakej banyak korang boleh save dari SALE ni 😁 ni jimat 50% to 80% dah tau dari harga asal 😊
.
📍Shah Alam
📍Klang
📍Sepang
📍Putrajaya
📍Kuala Lumpur
.
#mobilespa #mobilespaklang #mobilespashahalam #mobilespasepang #mobilespaputrajaya #mobilespakajang #mobilespaselamgor #mobilespakualalumpur #klang #shahalam #kualalumpur #mobilespamurah #mobilespamampumilik #facialpromo #facialpromoraya #mobilespagirl #openpors #parutgelap #mobilespa #treatmentparut #facialbajet #facialmurah #salegilagila #facialrumahkerumah #facialmobile #facialshahalam #facialputrajaya #facialkualalumpur #promoraya #promofacial .
.
.
📲 Whatsapp : 018-2660842(syiera)

Any questions boleh direct PM kita okay 😘 book your slot now❗❗❗
.
PROMO till end of this may only❗❗❗
. 🔥 1 pakej valid 3bulan 😉 siapa yang book pakej banyak korang boleh save dari SALE ni 😁 ni jimat 50% to 80% dah tau dari harga asal 😊
.
📍Shah Alam
📍Klang
📍Sepang
📍Putrajaya
📍Kuala Lumpur
. 
#mobilespa #mobilespaklang #mobilespashahalam #mobilespasepang #mobilespaputrajaya #mobilespakajang #mobilespaselamgor #mobilespakualalumpur #klang #shahalam #kualalumpur #mobilespamurah #mobilespamampumilik #facialpromo #facialpromoraya #mobilespagirl #openpors #parutgelap #mobilespa #treatmentparut #facialbajet #facialmurah #salegilagila #facialrumahkerumah #facialmobile #facialshahalam #facialputrajaya #facialkualalumpur #promoraya #promofacial .
.
.
📲 Whatsapp : 018-2660842(syiera)
134 5 24 April, 2018
@ainun_eyedrops_officialhq Profile picture

@ainun_eyedrops_officialhq

PROMOSI DECEMBER ‼️ .
.
Kita akan bgi FREE GIFT DERMAROLLER YANG BERNILAI RM20+ kepada pelanggan yang membeli 2 UNIT JUMEA & KE ATAS dalam 1 parcel . .
.
Maksudnya : .
-beli 2 unit jumea dan ke atas dalam 1 parcel
- free 1 dermaroller bernilai rm20+
- free postage seluruh malaysia . .
SIAPA CEPAT DIA DAPAT💯
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

PROMOSI DECEMBER ‼️ .
.
Kita akan bgi FREE GIFT DERMAROLLER YANG BERNILAI RM20+ kepada pelanggan yang membeli 2 UNIT JUMEA & KE ATAS dalam 1 parcel . .
.
Maksudnya : .
-beli 2 unit jumea dan ke atas dalam 1 parcel
- free 1 dermaroller bernilai rm20+
- free postage seluruh malaysia . .
SIAPA CEPAT DIA DAPAT💯
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
111 4 3 December, 2018
@ainun_eyedrops_officialhq Profile picture

@ainun_eyedrops_officialhq

Alhamdulillah parut charlie pun boleh sembuh dengan #jumeascargel 😭😭😉❤️ tapi kena konsisten ok! Tak konsisten pakai memang tk hilang la parut tuuuu . .
Siapa ada masalah sama ? Click link dekat bio cepat 🙏🏻 .
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Alhamdulillah parut charlie pun boleh sembuh dengan #jumeascargel 😭😭😉❤️ tapi kena konsisten ok! Tak konsisten pakai memang tk hilang la parut tuuuu . .
Siapa ada masalah sama ? Click link dekat bio cepat 🙏🏻 .
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
161 1 6 December, 2018
@ainun_eyedrops_officialhq Profile picture

@ainun_eyedrops_officialhq

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah betempek kat muka tu takkan tak rasa pape?? Adoi🤮
.
Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya nk tinggal parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain lak. .
Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain. Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut! .
.
Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada kat rumah. Betul tak saya bgtau??? 😤
.
Sebab tu korang kena cuba Jumea Scar Gel . Sapu sapu, hilanglah parut tu! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah amik masa nak buat itu ini . .
.
Betul tak uolss??? 🤨
.
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut gelap! Malu! .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” atau whatsapp 016 632 7925 🔥. Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA ! Bertindak sekarang‼️💯
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah betempek kat muka tu takkan tak rasa pape?? Adoi🤮
.
Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya nk tinggal parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain lak. .
Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain. Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut! .
.
Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada kat rumah. Betul tak saya bgtau??? 😤
.
Sebab tu korang kena cuba Jumea Scar Gel . Sapu sapu, hilanglah parut tu! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah amik masa nak buat itu ini . .
.
Betul tak uolss??? 🤨
.
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut gelap! Malu! .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” atau whatsapp 016 632 7925 🔥. Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA ! Bertindak sekarang‼️💯
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
312 0 20 December, 2018
@ainun_eyedrops_officialhq Profile picture

@ainun_eyedrops_officialhq

Alhamdulillah parut sebab breakout . Akhirnyaa dah sembuh!! Boleh tengok sendiri customer send feedback ni. I pun terkejut😍😍😍 jumea sangat sesuai untuk dia . .
.
Ada ke yang kat sini ada parut break out jugak ? Kalau ada cuba komen👇🏻👇🏻
.
. .
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Alhamdulillah parut sebab breakout . Akhirnyaa dah sembuh!! Boleh tengok sendiri customer send feedback ni. I pun terkejut😍😍😍 jumea  sangat sesuai untuk dia . .
.
Ada ke yang kat sini ada parut break out jugak ? Kalau ada cuba komen👇🏻👇🏻
.
. .
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
317 1 20 December, 2018
@ainun_eyedrops_officialhq Profile picture

@ainun_eyedrops_officialhq

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah betempek kat muka tu takkan tak rasa pape?? Adoi🤮
.
Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya nk tinggal parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain lak. .
Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain. Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut! .
.
Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada kat rumah. Betul tak saya bgtau??? 😤
.
Sebab tu korang kena cuba Jumea Scar Gel . Sapu sapu, hilanglah parut tu! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah amik masa nak buat itu ini . .
.
Betul tak uolss??? 🤨
.
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut gelap! Malu! .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi klik link di bio 🔥. Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA ! Bertindak sekarang‼️💯
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah betempek kat muka tu takkan tak rasa pape?? Adoi🤮
.
Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya nk tinggal parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain lak. .
Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain. Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut! .
.
Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada kat rumah. Betul tak saya bgtau??? 😤
.
Sebab tu korang kena cuba Jumea Scar Gel . Sapu sapu, hilanglah parut tu! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah amik masa nak buat itu ini . .
.
Betul tak uolss??? 🤨
.
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut gelap! Malu! .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi klik link di bio 🔥. Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA ! Bertindak sekarang‼️💯
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
119 3 17 January, 2019
@ainun_eyedrops_officialhq Profile picture

@ainun_eyedrops_officialhq

Rasa macam happy gila bila dapat feedback pasal parut berlubang ni 😭 .
.
Ye laa . Dh orang tk percaya kan . Kalau parut berlubang je kena laser la apa la . Tapi ni haa testimoni fresh kita! Berkesan sangat sangat. Baru pakai 7 hari tau! 😭
.
Alhamdulillah . Thank you dear share feedback 💛 lebih yakin tau nk bg harga promosi untuk korang. Siapa tk grab lagi rugi . .
Klik link dekat bio je okay 😘
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Rasa macam happy gila bila dapat feedback pasal parut berlubang ni 😭 .
.
Ye laa . Dh orang tk percaya kan . Kalau parut berlubang je kena laser la apa la . Tapi ni haa testimoni fresh kita! Berkesan sangat sangat. Baru pakai 7 hari tau! 😭
.
Alhamdulillah . Thank you dear share feedback 💛 lebih yakin tau nk bg harga promosi untuk korang. Siapa tk grab lagi rugi . .
Klik link dekat bio je okay 😘
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
184 1 17 January, 2019
@ainun_eyedrops_officialhq Profile picture

@ainun_eyedrops_officialhq

Alhamdulillah. 3 jenis parut sekaligus ada kesan 👍🤗😭 jumea memang boleh guna untuk masalah masalah parut macam sis ni tau. Hebatkan! Satu jumea boleh untuk semua , seisi keluarga 😍
.
Jom dapatkan JUMEA sekarang dengan harga promo & FREE POSTAGE‼️
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Alhamdulillah. 3 jenis parut sekaligus ada kesan 👍🤗😭 jumea memang boleh guna untuk masalah masalah parut macam sis ni tau. Hebatkan! Satu jumea boleh untuk semua , seisi keluarga 😍
.
Jom dapatkan JUMEA sekarang dengan harga promo & FREE POSTAGE‼️
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
259 3 19 January, 2019