#parutjerawatberlubang Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #parutjerawatberlubang and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
30 hours
Average like
3.6
Average comment
0.6
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@aifacosmetics.klang Profile picture

@aifacosmetics.klang

Hardee Hardware Trading

Menurut ahli kulit dermatologi, face oil kini mungkin menjadi salah satu skincare yang kurang mendapat perhatian dalam rutin kecantikan kita. Kerana ramai yang tidak tahu akan kepentingan face oil dalam mencantikkan lagi kulit wajah.

Ini antara 5 kelebihan apabila melembapkan kulit menggunakan face oil.

1) Mengurangkan kerutan.

Bila kulit terlalu kerap terdedah kepada pancaran UV, ia akan mengakibatkan kerutan. Minyak boonga berfungsi sebagai anti-oksida yang akan mencegah penuaan.

Untuk kesan yang lebih drastik, dabdab jur face oil sekitar dahi, pipi, hjdung dan dagu selepas membersihkan wajah pada waktu malam.

2) Elok untuk kulit kering.

Guess what! Face oil adalah antidote yang paling sesuai untuk kulit kering, falky skin and rough.

Seperti minyak boonga, ia mengandungi almond oil yang kaya dengan hydrating omega-3 fattay acids, menjadikan ia elok untuk kulit sensitif.

3) Melindungi kulit wajah.

Kerana minyak ialah lipophilic dan mereka boleh menembusi jauh ke dalam kulit, ia menangkap dan memerangkap air serta kebaikan pelembap yang lain.

Face oil juga membantu menguatkan penghalang kulit semulajadi (skin barrier), jadi bagi anda yang tinggal di kota amat-amat memerlukan perlindungan tambahan supaya tidak mengalami kedutan akibat dari debu-debu di sekeliling kita.

4) Cool down rashes di kulit.

Face oil mempunyai ciri-ciri anti-radang, membantu menghilangkan kulit yang teriritasi dan mengurangkan kemerah-merahan di kulit.

5) Primer terbaik untuk mekap.

Menjadikan mekap nampak lebih sempurna, kulit lebih licin dan mekap lebih kemas.

Punyelaaa banyak kelebihan menjadikan face oil sebagai salah satu skincare rutin kita. Supaya kulit lebih sihat dan lembap sepanjang hari. ❤️

Menurut ahli kulit dermatologi, face oil kini mungkin menjadi salah satu skincare yang kurang mendapat perhatian dalam rutin kecantikan kita. Kerana ramai yang tidak tahu akan kepentingan face oil dalam mencantikkan lagi kulit wajah.

Ini antara 5 kelebihan apabila melembapkan kulit menggunakan face oil.

1) Mengurangkan kerutan.

Bila kulit terlalu kerap terdedah kepada pancaran UV, ia akan mengakibatkan kerutan. Minyak boonga berfungsi sebagai anti-oksida yang akan mencegah penuaan.

Untuk kesan yang lebih drastik, dabdab jur face oil sekitar dahi, pipi, hjdung dan dagu selepas membersihkan wajah pada waktu malam.

2) Elok untuk kulit kering.

Guess what! Face oil adalah antidote yang paling sesuai untuk kulit kering, falky skin and rough.

Seperti minyak boonga, ia mengandungi almond oil yang kaya dengan hydrating omega-3 fattay acids, menjadikan ia elok untuk kulit sensitif.

3) Melindungi kulit wajah.

Kerana minyak ialah lipophilic dan mereka boleh menembusi jauh ke dalam kulit, ia menangkap dan memerangkap air serta kebaikan pelembap yang lain.

Face oil juga membantu menguatkan penghalang kulit semulajadi (skin barrier), jadi bagi anda yang tinggal di kota amat-amat memerlukan perlindungan tambahan supaya tidak mengalami kedutan akibat dari debu-debu di sekeliling kita.

4) Cool down rashes di kulit.

Face oil mempunyai ciri-ciri anti-radang, membantu menghilangkan kulit yang teriritasi dan mengurangkan kemerah-merahan di kulit.

5) Primer terbaik untuk mekap.

Menjadikan mekap nampak lebih sempurna, kulit lebih licin dan mekap lebih kemas.

Punyelaaa banyak kelebihan menjadikan face oil sebagai salah satu skincare rutin kita. Supaya kulit lebih sihat dan lembap sepanjang hari. ❤️
2 1 17 September, 2019
@hanaarazak_skincare Profile picture

@hanaarazak_skincare

LANGKAH 2 YOUTH SKINCARE

YOUTH Perfecting Skin Toner
❤ Membersih kulit serta sel-sel yang rosak daripada bahan tercemar persekitaran
❤ Membantu kulit menjadi lebih cerah dan lebih berseri
❤ Sangat penting untuk membantu menyegarkan kulit terutama yang ada masalah pori-pori. Digunakan setiap kali selepas mandi atau mencuci muka bagi tujuan mengecilkan pori-pori.
❤ Bertindak membersihkan lebihan kotoran dan memastikan kulit sentiasa terhidrat dan menyuburkan kulit dari dalam.

Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisibersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Meremajakan.

sebarang pertanyaan atau nak place order boleh whatsapp hana
📲 0174434992

#youthskincare #toneryouth #tonerorganic #tonerwajah #organicskincare #nakkulitcantik #nakkulitsihat #parutjerawat #parutjerawathilang #buangselkulitmati #parutjerawatberlubang #shakleeperak #shakleeperakutara #shakleebaganserai #shakleetaiping #shakleeparitbuntar #sayajualshaklee #sayajualyouthskincare #codshakleetaiping #codshakleebaganserai #codshakleeparitbuntar

LANGKAH 2 YOUTH SKINCARE

YOUTH Perfecting Skin Toner
❤ Membersih kulit serta sel-sel yang rosak daripada bahan tercemar persekitaran
❤ Membantu kulit menjadi lebih cerah dan lebih berseri
❤ Sangat penting untuk membantu menyegarkan kulit terutama yang ada masalah pori-pori. Digunakan setiap kali selepas mandi atau mencuci muka bagi tujuan mengecilkan pori-pori.
❤ Bertindak membersihkan lebihan kotoran dan memastikan kulit sentiasa terhidrat dan menyuburkan kulit dari dalam.

Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisibersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Meremajakan.

sebarang pertanyaan atau nak place order boleh whatsapp hana
📲 0174434992

#youthskincare #toneryouth #tonerorganic #tonerwajah #organicskincare #nakkulitcantik #nakkulitsihat #parutjerawat #parutjerawathilang #buangselkulitmati #parutjerawatberlubang #shakleeperak #shakleeperakutara #shakleebaganserai #shakleetaiping #shakleeparitbuntar #sayajualshaklee #sayajualyouthskincare #codshakleetaiping #codshakleebaganserai #codshakleeparitbuntar
0 0 17 September, 2019
@hanaarazak_skincare Profile picture

@hanaarazak_skincare

LANGKAH 3 YOUTH SKINCARE

YOUTH Activating Serum
❤ Serum Pengaktifan Keanjalan yg mempunyai 10x menyokong pengeluaran kolagen
❤ memperbaharui pada tahap sel, menjadikan kulit lebih muda remaja dan berseri
❤ Bertindak 10 kali ganda untuk memperbaharui kulit, memperbaiki sel-sel kulit dan menyokong dalam penghasilan kolagen untuk memastikan kulit lebih sihat dan muda!

Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex kami yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit anda berkelakuan lebih muda untuk mencapai keremajaan dan keserian terunggul.

Bahan-bahan Utama
YOUTH Complex dengan Apple Cell, Lotus Japonicus, Vitamin A Berkapsul.

sebarang pertanyaan atau nak place order boleh whatsapp hana
📲 0174434992

#youthskincare #serum #serumyouth #serumwajah #serumjerawat #serumglowing #organicskincare #nakkulitcantik #nakkulitsihat #parutjerawat #parutjerawathilang #parutjerawatberlubang #shakleeperak #shakleeperakutara #shakleebaganserai #shakleetaiping #shakleeparitbuntar #sayajualshaklee #sayajualyouthskincare #codshakleetaiping #codshakleebaganserai #codshakleeparitbuntar

LANGKAH 3 YOUTH SKINCARE

YOUTH Activating Serum
❤ Serum Pengaktifan Keanjalan yg mempunyai 10x menyokong pengeluaran kolagen
❤ memperbaharui pada tahap sel, menjadikan kulit lebih muda remaja dan berseri
❤ Bertindak 10 kali ganda untuk memperbaharui kulit, memperbaiki sel-sel kulit dan menyokong dalam penghasilan kolagen untuk memastikan kulit lebih sihat dan muda!

Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex kami yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit anda berkelakuan lebih muda untuk mencapai keremajaan dan keserian terunggul.

Bahan-bahan Utama
YOUTH Complex dengan Apple Cell, Lotus Japonicus, Vitamin A Berkapsul.

sebarang pertanyaan atau nak place order boleh whatsapp hana
📲 0174434992

#youthskincare #serum #serumyouth #serumwajah #serumjerawat #serumglowing  #organicskincare #nakkulitcantik #nakkulitsihat #parutjerawat #parutjerawathilang #parutjerawatberlubang #shakleeperak #shakleeperakutara #shakleebaganserai #shakleetaiping #shakleeparitbuntar #sayajualshaklee #sayajualyouthskincare #codshakleetaiping #codshakleebaganserai #codshakleeparitbuntar
0 0 16 September, 2019
@hanaarazak_skincare Profile picture

@hanaarazak_skincare

LANGKAH 4 YOUTH SKINCARE

Age Defense Moisturiser SPF50 / Youth Advanced Renewal Night Cream

untuk siang gunakan Moisturiser SPF50:
❤ Melindungi daripada pencemaran
❤ Antioksidan yang melindungi daripada radikal bebas.
❤ Memberi nutrisi pada kulit
❤ Melembapkan kulit dan meningkatkan penampilan keseluruhan dengan menjadikan tona kulit sekata
❤ Melindungi daripada sinar UV matahari

untuk malam gunakan Night Cream:
❤ Membantu menyokong proses pembaharuan sel kulit semasa tidur
❤ Membantu pengeluaran kolagen
❤ Menjadikan kulit kelihatan lebih muda, anjal, licin, dan lebih bercahaya.
❤ Melembut dan melembapkan kulit wajah

sebarang pertanyaan atau nak place order boleh whatsapp hana
📲 0174434992

#youthskincare #nightcream #lightnightcream #moisturizer #moituriserspf50 #spf50 #organicskincare #nakkulitcantik #nakkulitsihat #parutjerawat #parutjerawathilang #parutjerawatberlubang #shakleeperak #shakleeperakutara #shakleebaganserai #shakleetaiping #shakleeparitbuntar #sayajualshaklee #sayajualyouthskincare #codshakleetaiping #codshakleebaganserai #codshakleeparitbuntar

LANGKAH 4 YOUTH SKINCARE

Age Defense Moisturiser SPF50 / Youth Advanced Renewal Night Cream

untuk siang gunakan Moisturiser SPF50:
❤ Melindungi daripada pencemaran
❤ Antioksidan yang melindungi daripada radikal bebas.
❤ Memberi nutrisi pada kulit
❤ Melembapkan kulit dan meningkatkan penampilan keseluruhan dengan menjadikan tona kulit sekata
❤ Melindungi daripada sinar UV matahari

untuk malam gunakan Night Cream:
❤ Membantu menyokong proses pembaharuan sel kulit semasa tidur
❤ Membantu pengeluaran kolagen
❤ Menjadikan kulit kelihatan lebih muda, anjal, licin, dan lebih bercahaya.
❤ Melembut dan melembapkan kulit wajah

sebarang pertanyaan atau nak place order boleh whatsapp hana
📲 0174434992

#youthskincare #nightcream #lightnightcream #moisturizer #moituriserspf50 #spf50 #organicskincare #nakkulitcantik #nakkulitsihat #parutjerawat #parutjerawathilang #parutjerawatberlubang #shakleeperak #shakleeperakutara #shakleebaganserai #shakleetaiping #shakleeparitbuntar #sayajualshaklee #sayajualyouthskincare #codshakleetaiping #codshakleebaganserai #codshakleeparitbuntar
4 0 14 September, 2019
@hanaarazak_skincare Profile picture

@hanaarazak_skincare

LANGKAH 5 YOUTH SKINCARE

YOUTH Radiance C + E
❤ Mengurangkan tanda-tanda penuaan dan garis halus ❤ Mengatasi masalah kedutan pada wajah
❤ Menjadikan kulit lebih cerah dan licin. Kulit lebih berseri secara semulajadi
❤ Membantu menghasilkan sel kulit baru, mencerahkan kulit, melicinkan tekstur kulit dan mengurangkan bintik-bintik penuaan.
❤ Berkesan untuk menegangkan kulit dan mencegah kedutan.

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.

Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan-bahan Utama
20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi
Untuk penggunaan selama 60 hari.

sebarang pertanyaan atau nak place order boleh whatsapp hana
📲 0174434992

#youthskincare #radianceCE #vitaminE #vitaminC #organicskincare #nakkulitcantik #nakkulitsihat #parutjerawat #parutjerawathilang #parutjerawatberlubang #shakleeperak #shakleeperakutara #shakleebaganserai #shakleetaiping #shakleeparitbuntar #sayajualshaklee #sayajualyouthskincare #codshakleetaiping #codshakleebaganserai #codshakleeparitbuntar

LANGKAH 5 YOUTH SKINCARE

YOUTH Radiance C + E
❤ Mengurangkan tanda-tanda penuaan dan garis halus ❤ Mengatasi masalah kedutan pada wajah
❤ Menjadikan kulit lebih cerah dan licin. Kulit lebih berseri secara semulajadi
❤ Membantu menghasilkan sel kulit baru, mencerahkan kulit, melicinkan tekstur kulit dan mengurangkan bintik-bintik penuaan.
❤ Berkesan untuk menegangkan kulit dan mencegah kedutan.

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.

Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan-bahan Utama
20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi
Untuk penggunaan selama 60 hari.

sebarang pertanyaan atau nak place order boleh whatsapp hana
📲 0174434992

#youthskincare #radianceCE #vitaminE #vitaminC #organicskincare #nakkulitcantik #nakkulitsihat #parutjerawat #parutjerawathilang #parutjerawatberlubang #shakleeperak #shakleeperakutara #shakleebaganserai #shakleetaiping #shakleeparitbuntar #sayajualshaklee #sayajualyouthskincare #codshakleetaiping #codshakleebaganserai #codshakleeparitbuntar
0 0 13 September, 2019
@ubatparutjerawatjeragat Profile picture

@ubatparutjerawatjeragat

Senang je nak hilangkan jerawat,
1: sapu krim waktu mlam
2: bangun tidur
3: tengok kat cermin dan hilang.

#krimubat
#parutjerawatberlubang #kesanhitamjerawat dpt pulih melalui #nbscaracnetherapycream.

Senang je nak hilangkan jerawat, 
1: sapu krim waktu mlam
2: bangun tidur
3: tengok kat cermin dan hilang.

#krimubat
#parutjerawatberlubang #kesanhitamjerawat dpt pulih melalui #nbscaracnetherapycream.
8 0 12 September, 2019
@aifacosmetics.klang Profile picture

@aifacosmetics.klang

元兴茶餐厅

"10 KEBAIKAN MINYAK BOONGA UNTUK KULIT".
.
Ingin tahu kebaikan minyak boonga? Jadi, disini kami listkan 10 kebaikan minyak boonga untuk kulit muka.
.
1) Mengawal minyak berlebihan
2) Meng-glowing kan kulit muka
3) Mengecutkan jerawat di kulit
4) Mengeringkan jerawat
5) Melembapkan kulit
6) Mengurangkan garis-garis halus.
7) Atasi kulit kering
8} Memudarkan parut jerawat
9) Menegangkan kulit muka
10) Anti-penuaan
.

"10 KEBAIKAN MINYAK BOONGA UNTUK KULIT".
. 
Ingin tahu kebaikan minyak boonga? Jadi, disini kami listkan 10 kebaikan minyak boonga untuk kulit muka.
. 
1) Mengawal minyak berlebihan
2) Meng-glowing kan kulit muka
3) Mengecutkan jerawat di kulit
4) Mengeringkan jerawat
5) Melembapkan kulit
6) Mengurangkan garis-garis halus. 
7) Atasi kulit kering
8} Memudarkan parut jerawat
9) Menegangkan kulit muka
10) Anti-penuaan
.
3 1 12 September, 2019
@eisswellness Profile picture

@eisswellness

3 Tips Mudah Untuk Dapatkan Kulit Cantik, Cerah dan Berseri Secara Semulajadi yang perlu anda ketahui !!!.
.
1. Amalkan Diet Dengan Serat Tinggi dan Berkhasiat - Masalah penghadaman akan menyebabkan kekotoran kulit dari dalaman dan kerana itu diet seimbang sangat penting. Amalkan pemakanan berprotein tinggi seperti ikan, kacang, daging putih dan bijian seperti gandum hitam & beras perang juga sayuran sangat bagus untuk kesihatan dan kulit anda.

2. Banyakkan Minum Air Setiap Hari -Air membersihkan badan dan menghapuskan toksin & bahan buangan. Ia menghidrat tubuh dan membuang lebihan minyak dan kotoran. 15% daripada kulit kita terdiri daripada air. Jadi, minum sekurang-kurangnya 2 liter sehari untuk memberikan kulit cerah idaman anda. .
3. Elakkan Terdedah Kepada Matahari -Cahaya matahari sumber vitamin D yang baik namun hanya dari jam 7.00 pagi sehingga 9.00 pagi setiap hari, selepas itu anda perlu elakkan pancaran cahaya matahari terus ke kulit anda. Sinaran UV agak kuat dan bukan sahaja merosakkan tekstur kulit tetapi pendedahan berlebihan kepada sinaran ini boleh menyebabkan kanser kulit — lebih lebih lagi sekitar 10.00 pagi ke 2.00 petang.

#parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut #jerawat #parutjerawat #facialmurah #facialshahalam #facialselangor #facialputrajaya #dermapen #scardermapen #dermapenshahalam #facialmurahkl #facialmurahselangor #whitehead #blackhead #eisswellness #mobilespa

3 Tips Mudah Untuk Dapatkan Kulit Cantik, Cerah dan Berseri Secara Semulajadi yang perlu anda ketahui !!!.
.
 1. Amalkan Diet Dengan Serat Tinggi dan Berkhasiat - Masalah penghadaman akan menyebabkan kekotoran kulit dari dalaman dan kerana itu diet seimbang sangat penting. Amalkan pemakanan berprotein tinggi seperti ikan, kacang, daging putih dan bijian seperti gandum hitam & beras perang juga sayuran sangat bagus untuk kesihatan dan kulit anda.

2.  Banyakkan Minum Air Setiap Hari -Air membersihkan badan dan menghapuskan toksin & bahan buangan. Ia menghidrat tubuh dan membuang lebihan minyak dan kotoran. 15% daripada kulit kita terdiri daripada air. Jadi, minum sekurang-kurangnya 2 liter sehari untuk memberikan kulit cerah idaman anda. .
3. Elakkan Terdedah Kepada Matahari -Cahaya matahari sumber vitamin D yang baik namun hanya dari jam 7.00 pagi sehingga 9.00 pagi setiap hari, selepas itu anda perlu elakkan pancaran cahaya matahari terus ke kulit anda. Sinaran UV agak kuat dan bukan sahaja merosakkan tekstur kulit tetapi pendedahan berlebihan kepada sinaran ini boleh menyebabkan kanser kulit — lebih lebih lagi sekitar 10.00 pagi ke 2.00 petang.

#parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut  #jerawat #parutjerawat #facialmurah #facialshahalam #facialselangor #facialputrajaya #dermapen #scardermapen #dermapenshahalam #facialmurahkl #facialmurahselangor  #whitehead #blackhead #eisswellness #mobilespa
3 0 9 September, 2019
@eisswellness Profile picture

@eisswellness

PARUT JERAWAT PENUH SATU MUKA😫 .
✅ Parut tetap berlaku kerana itu sebahagian daripada proses healing kulit yang luka akibat jerawat. Memang kadang2 kita tak suka tapi itula hakikatnya🤧
. ✅ Bagaimana parut lekuk dalam terjadi? Semakin dalam luka jerawat tu semakin dlm la lekuk parut terjadi. Waktu ini dah kritikal untuk merawat kalau dibiarkan.
. ✅Macam mana nak elak parut jerawat? Dengan memakai produk2 wajah tanpa rawatan yang sepatutnya, sukar untuk parut hilang serta merta. .
✅Caranya, merawat parut = Menjalani Facial/ Rawatan yg sesuai dengan masalah individu tersebut. .
✅Jangan gatal2 tangan untuk picit jerawat pada muka. Kalau tak,nanti boleh berlaku infection. Parut mungkin jadi makin dalam. .
✅Parut jerawat perlu dirawat dengan segera kerana penggunaan produk + rawatan yg bagus dpt mempercepatkan lagi proses mengurangkan parut itu. .
Istiqamah & sabar boleh dapatkan keputusan yg sangat2 baik 🌸

Untuk info/booking & tekan di sini untuk fast respond 📲 WHATSAPP --> www.wasap.my/601137069471
--> www.wasap.my/601137069471
--> www.wasap.my/601137069471

#parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut #jerawat #parutjerawat #facialmurah #facialshahalam #facialselangor #facialputrajaya #dermapen #scardermapen #dermapenshahalam #facialmurahkl #facialmurahselangor #whitehead #blackhead #eisswellness #mobilespa

PARUT JERAWAT PENUH SATU MUKA😫 .
✅ Parut tetap berlaku kerana itu sebahagian daripada proses healing kulit yang luka akibat jerawat. Memang kadang2 kita tak suka tapi itula hakikatnya🤧
. ✅ Bagaimana parut lekuk dalam terjadi? Semakin dalam luka jerawat tu semakin dlm la lekuk parut terjadi. Waktu ini dah kritikal untuk merawat kalau dibiarkan.
. ✅Macam mana nak elak parut jerawat? Dengan memakai produk2 wajah tanpa rawatan yang sepatutnya, sukar untuk parut hilang serta merta. .
✅Caranya, merawat parut = Menjalani Facial/ Rawatan yg sesuai dengan masalah individu tersebut. .
✅Jangan gatal2 tangan untuk picit jerawat pada muka. Kalau tak,nanti boleh berlaku infection. Parut mungkin jadi makin dalam. .
✅Parut jerawat perlu dirawat dengan segera kerana penggunaan produk + rawatan yg bagus dpt mempercepatkan lagi proses mengurangkan parut itu. .
Istiqamah & sabar boleh dapatkan keputusan yg sangat2 baik 🌸

Untuk info/booking & tekan di sini untuk fast respond 📲 WHATSAPP --> www.wasap.my/601137069471
--> www.wasap.my/601137069471
--> www.wasap.my/601137069471

#parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut  #jerawat #parutjerawat #facialmurah #facialshahalam #facialselangor #facialputrajaya #dermapen #scardermapen #dermapenshahalam #facialmurahkl #facialmurahselangor  #whitehead #blackhead #eisswellness #mobilespa
1 0 7 September, 2019
@elysian_ezzabeauty Profile picture

@elysian_ezzabeauty

MRT Kota Damansara

Alhamdulillah💗
.
Order dari dropship
.
Semakin hari semakin ramai yang nak kulit yang cantik dengan product yg selamat dan berkesan..😄
.
Semoga mendapat manfaat untuk kulit & terus konsisten menggunakan produk dari Elysian™ yang semestinya NATURAL ,SELAMAT & BERKESAN
Insya Allah😊.
.
🍭Berminat nak tahu lebih lanjut?
📲0175417491
📲0175417491
📲0175417491
====================
📮Poslaju setiap hari
🚘COD available (t&c)
🎁pon adee

Alhamdulillah💗
.
Order dari dropship
.
Semakin hari semakin ramai yang nak kulit yang cantik dengan product yg selamat dan berkesan..😄
.
Semoga mendapat manfaat untuk kulit & terus konsisten menggunakan produk dari Elysian™ yang semestinya NATURAL ,SELAMAT & BERKESAN 
Insya Allah😊.
.
🍭Berminat nak tahu lebih lanjut?
📲0175417491
📲0175417491
📲0175417491
====================
📮Poslaju setiap hari
🚘COD available (t&c)
🎁pon adee
3 1 2 September, 2019
👆 #parutjerawatberlubang #kesanhitamjerawat dpt pulih melalui #nbscaracnetherapycream. Dgn izin Allah. 😍
2 0 30 August, 2019
👆 #parutjerawatberlubang #kesanhitamjerawat dpt pulih melalui #nbscaracnetherapycream. Dgn izin Allah. 😍
2 0 30 August, 2019
👆 #parutjerawatberlubang #kesanhitamjerawat dpt pulih melalui #nbscaracnetherapycream. Dgn izin Allah. 😍
1 0 30 August, 2019
@aifacosmetics.klang Profile picture

@aifacosmetics.klang

The Brew House Bandar Bukit Raja, Klang

PENTINGKAH FACE OIL UNTUK KULIT WAJAH?❤️ Salah satu kelebihan face oil adalah ianya sesuai digunakan untuk semua jenis kulit, tidak terkecuali bagi awak yang memiliki jenis kulit berminyak.

Once face oil disapu ke kulit wajah, pengeluaran minyak alami akan lebih terkawal. Kulit yang kekal lembap ini juga akan menghalang kulit dari mengeluarkan minyak alami dengan banyak.

Ini kerana, face oil dari tumbuhan alami dapat membersihkan minyak yang berlebihan dari pori-pori dan mengurangi penyebab utama tumbuhnya jerawat di muka.
Kulit wajah memerlukan kadar 70% air dan 30% minyak agar kulit tetap sihat. Face oil juga berfungsi untuk melindungi sel kulit dan bekerja sebagai agen kelembapan kulit wajah.

Kemampuannya dalam mengunci kelembapan dan melindungi sel kulit menjadikan face oil dapat membantu penyerapan produk skincare dengan lebih baik. Awak digalakkan menepuk-nepuk wajah secara lembut agar face oil merata dan menyerap dengan cepat.
So, jika awak ingin menjaga kelembapan kulit dan mencantikkan lagi kulit wajah. Silalah cuba face oil but girl's, make sure awak menggunakan face oil yang sesuai dengan jenis kulit kerana face oil mempunyai fungsi yang berbeza-beza.

Klik link di atas jika awak ingin membuat pembelian

PENTINGKAH FACE OIL UNTUK KULIT WAJAH?❤️ Salah satu kelebihan face oil adalah ianya sesuai digunakan untuk semua jenis kulit, tidak terkecuali bagi awak yang memiliki jenis kulit berminyak.

Once face oil disapu ke kulit wajah, pengeluaran minyak alami akan lebih terkawal. Kulit yang kekal lembap ini juga akan menghalang kulit dari mengeluarkan minyak alami dengan banyak.

Ini kerana, face oil dari tumbuhan alami dapat membersihkan minyak yang berlebihan dari pori-pori dan mengurangi penyebab utama tumbuhnya jerawat di muka. 
Kulit wajah memerlukan kadar 70% air dan 30% minyak agar kulit tetap sihat. Face oil juga berfungsi untuk melindungi sel kulit dan bekerja sebagai agen kelembapan kulit wajah.

Kemampuannya dalam mengunci kelembapan dan melindungi sel kulit menjadikan face oil dapat membantu penyerapan produk skincare dengan lebih baik. Awak digalakkan menepuk-nepuk wajah secara lembut agar face oil merata dan menyerap dengan cepat. 
So, jika awak ingin menjaga kelembapan kulit dan mencantikkan lagi kulit wajah. Silalah cuba face oil but girl's, make sure awak menggunakan face oil yang sesuai dengan jenis kulit kerana face oil mempunyai fungsi yang berbeza-beza.

Klik link di atas jika awak ingin membuat pembelian
3 1 29 August, 2019
@shaklee_utk_sihat_cantik Profile picture

@shaklee_utk_sihat_cantik

Vita E Complex Shaklee adalah istimewa dan berbeza daripada vitamin E lain yang terdapat di dalam pasaran. Ia dirumus khas dengan pelbagai khasiat dan kelebihan apabila di ambil dengan konsisten. .
.
Faedah yang dapat diperolehi dengan pengambilan Vita E Complex Shaklee adalah:
🍇Menjadikan anda nampak lebih muda dan bebas kedutan kerana Vita E membantu membantutkan proses penuaan sel
🍇Membantu dalam melindungi paru-paru dari pencemaran
🍇Meningkatkan kuasa bagi sel T untuk melawan penyakit yang menyerang
🍇Membekalkan oksigen ke dalam seluruh sel-sel di dalam tubuh badan
🍇Membantu mengurangkan risiko mendapat penyakit nyanyuk dan Alzheimer
🍇Membantu mengurangkan risiko penyakit keguguran bagi wanita
🍇Membantu mendapatkan kesihatan kulit 🍇Membantu merendahkan paras kolestrol 🍇Merendahkan risiko mendapat katarak
.
.
.
Nak dapatkan Vita E Complex Shaklee? Wassap 0193895811 for best price.
.
#vitamineshaklee #vitaecomplex #setcantikkulit #kulitcantik #parutjerawatberlubang #parutjerawat #shakleeonline #shakleemutiararini #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleekl #ShakleeSkudai #shakleebestprice #shakleeutm #shakleeoriginal #shakleemalaysiamurah #shakleehargamurah #shakleehargaspecial #shakleemurah #codshakleeutm #jeragat #codshakleejb #shakleehargastudent #shakleetermurah #shakleehargapromo #codshakleeskudai #Shakleehargatermurah #shakleeoriginal

Vita E Complex Shaklee adalah istimewa dan berbeza daripada vitamin E lain yang terdapat di dalam pasaran. Ia dirumus khas dengan pelbagai khasiat dan kelebihan apabila di ambil dengan konsisten. .
.
Faedah yang dapat diperolehi dengan pengambilan Vita E Complex Shaklee adalah:
🍇Menjadikan anda nampak lebih muda dan bebas kedutan kerana Vita E membantu membantutkan proses penuaan sel
🍇Membantu dalam melindungi paru-paru dari pencemaran
🍇Meningkatkan kuasa bagi sel T untuk melawan penyakit yang menyerang
🍇Membekalkan oksigen ke dalam seluruh sel-sel di dalam tubuh badan
🍇Membantu mengurangkan risiko mendapat penyakit nyanyuk dan Alzheimer
🍇Membantu mengurangkan risiko penyakit keguguran bagi wanita
🍇Membantu mendapatkan kesihatan kulit 🍇Membantu merendahkan paras kolestrol 🍇Merendahkan risiko mendapat katarak
.
.
.
Nak dapatkan Vita E Complex Shaklee? Wassap 0193895811 for best price.
.
#vitamineshaklee #vitaecomplex #setcantikkulit #kulitcantik  #parutjerawatberlubang #parutjerawat #shakleeonline #shakleemutiararini #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleekl #ShakleeSkudai #shakleebestprice #shakleeutm #shakleeoriginal #shakleemalaysiamurah #shakleehargamurah #shakleehargaspecial #shakleemurah  #codshakleeutm #jeragat #codshakleejb #shakleehargastudent #shakleetermurah #shakleehargapromo #codshakleeskudai #Shakleehargatermurah #shakleeoriginal
5 0 25 August, 2019
@aifacosmetics.klang Profile picture

@aifacosmetics.klang

Kampung Sungai Pinang

SYOK NYA DAPAT FEEDBACK MACAM NI 🌹🌹🌹

SYOK NYA DAPAT FEEDBACK MACAM NI 🌹🌹🌹
4 1 23 August, 2019
👆 #parutjerawatberlubang #kesanhitamjerawat dpt pulih melalui #nbscaracnetherapycream. Dgn izin Allah. 😍
6 1 22 August, 2019
@aifacosmetics.klang Profile picture

@aifacosmetics.klang

Kampung Sungai Pinang

Minyak boonga sememangnya sesuai untuk all skin types kerana bahan-bahan nya yang sangat berkualiti. Selain bahannya yang di import khas dari OSAKA, ia juga lulus KKM.
.
Sejujurnya, kesan penggunaan minyak boonga mampu dilihat seawal 1 minggu. Minyak boonga mengandungi 10 bahan utama yang membantu mencantikkan kulit muka dan menjadikan kulit muka glowing. Mek boonga out there! Jom fall in laff dengan minyak boonga! ❤️
.
Klik link di bio jika awak berminat untuk mencuba.
.

Minyak boonga sememangnya sesuai untuk all skin types kerana bahan-bahan nya yang sangat berkualiti. Selain bahannya yang di import khas dari OSAKA, ia juga lulus KKM.
. 
Sejujurnya, kesan penggunaan minyak boonga mampu dilihat seawal 1 minggu. Minyak boonga mengandungi 10 bahan utama yang membantu mencantikkan kulit muka dan menjadikan kulit muka glowing. Mek boonga out there! Jom fall in laff dengan minyak boonga! ❤️
. 
Klik link di bio jika awak berminat untuk mencuba.
.
3 1 22 August, 2019
@aifacosmetics.klang Profile picture

@aifacosmetics.klang

Rumah Idamanku

Minyak boonga sememangnya sesuai untuk all skin types kerana bahan-bahan nya yang sangat berkualiti. Selain bahannya yang di import khas dari OSAKA, ia juga lulus KKM.
.
Sejujurnya, kesan penggunaan minyak boonga mampu dilihat seawal 1 minggu. Minyak boonga mengandungi 10 bahan utama yang membantu mencantikkan kulit muka dan menjadikan kulit muka glowing. Mek boonga out there! Jom fall in laff dengan minyak boonga! ❤️
.
Klik link di bio jika awak berminat untuk mencuba.
.

Minyak boonga sememangnya sesuai untuk all skin types kerana bahan-bahan nya yang sangat berkualiti. Selain bahannya yang di import khas dari OSAKA, ia juga lulus KKM.
. 
Sejujurnya, kesan penggunaan minyak boonga mampu dilihat seawal 1 minggu. Minyak boonga mengandungi 10 bahan utama yang membantu mencantikkan kulit muka dan menjadikan kulit muka glowing. Mek boonga out there! Jom fall in laff dengan minyak boonga! ❤️
. 
Klik link di bio jika awak berminat untuk mencuba.
.
1 1 22 August, 2019
#parutjerawatberlubang #kesanhitamjerawat dpt pulih melalui #nbscaracnetherapycream. Dgn izin Allah. 😍
2 0 21 August, 2019
@aifacosmetics.klang Profile picture

@aifacosmetics.klang

The Brew House Bandar Bukit Raja, Klang

Meskipon memiliki kulit berminyak dan acne-prone tidak bererti kita boleh skip pelembap setiap hari. Nak tahu kenapa?

Bila timbul je jerawat apa yang kita akan buat dahulu? Mesti tengah kalut nak cari cara untuk keringkan jerawat cepat-cepat.

Selain ubat jerawat, awak mungkin akan guna toner BHA yang more to control oil then guna face wash khusus kulit berjerawat yang banyak kandungan alkohol.

End of the day, kulit kering menuju ke dehidrasi sebab sibuk fokus cara kurangkan minyak yang dianggap sebagai salah satu punca jerawat. Padahal ia 'backfire' kulit awak.

Walaupon minyak mampu mempercepatkan pembiakan bakteria namun, kulit tetap perlukan pelembap supaya skin barrier terjaga dari faktor buruk seperti UV, pencemaran dan bakteria. Inilah pula punca terjadinya jerawat gais.

Kulit yang dehidrasi itulah juga akan menghasilkan minyak secara berlebihan bukannya sebab guna pelembap atau face oil.

Tapi gais, jika pelembap yang awak guna sekarang menjadikan kulit semakin berminyak. Bermakna pelembap itu sama sekali tidak sesuai dengan kulit awak. ❤️

Meskipon memiliki kulit berminyak dan acne-prone tidak bererti kita boleh skip pelembap setiap hari. Nak tahu kenapa?

Bila timbul je jerawat apa yang kita akan buat dahulu? Mesti tengah kalut nak cari cara untuk keringkan jerawat cepat-cepat.

Selain ubat jerawat, awak mungkin akan guna toner BHA yang more to control oil then guna face wash khusus kulit berjerawat yang banyak kandungan alkohol.

End of the day, kulit kering menuju ke dehidrasi sebab sibuk fokus cara kurangkan minyak yang dianggap sebagai salah satu punca jerawat. Padahal ia 'backfire' kulit awak.

Walaupon minyak mampu mempercepatkan pembiakan bakteria namun, kulit tetap perlukan pelembap supaya skin barrier terjaga dari faktor buruk seperti UV, pencemaran dan bakteria. Inilah pula punca terjadinya jerawat gais.

Kulit yang dehidrasi itulah juga akan menghasilkan minyak secara berlebihan bukannya sebab guna pelembap atau face oil.

Tapi gais, jika pelembap yang awak guna sekarang menjadikan kulit semakin berminyak. Bermakna pelembap itu sama sekali tidak sesuai dengan kulit awak. ❤️
4 1 21 August, 2019
@zatilrahmanbeauty Profile picture

@zatilrahmanbeauty

Senang je nak hilangkan jerawat
1: sapu krim waktu mlam
2: bgun tdur
3: tengok kat cermin dan hilang
#parutjerawatberlubang #kesanhitamjerawat dpt pulih melalui #nbscaracnetherapycream. Dgn izin Allah. 😍 -

Senang je nak hilangkan jerawat 
1: sapu krim waktu mlam
2: bgun tdur
3: tengok kat cermin dan hilang 
#parutjerawatberlubang #kesanhitamjerawat dpt pulih melalui #nbscaracnetherapycream. Dgn izin Allah. 😍 -
6 0 19 August, 2019
@profixviralhq.lubang Profile picture

@profixviralhq.lubang

Kuala Lumpur, Malaysia

Banyak Kelebihan Profix ni.
.
Megecutkan jerawat
Merawat parut merah & hitam
Merawat kulit dari kering
Merawat kulit kusam
Merawat kulit berlubang
Merawat sunburn
Mencerahkan kulit
Tidak melekit
Mudah digunakan
Sesuai untuk semua jenis kulit
.
Nak dapatkan Profix ?
.
Klik link wasap di bio 🔥

#profix #parutberlubang #Parutlubang #parut #parutjerawatberlubang #hilangkanparut #profixmurah #profixoriginal #krimjerawat #hilangkanpatutberlubang #ubatjerawat #ubatjerawat #profixmurah #likesme #like4like #likeforlike #like4follow #likesme #likeme #likesforlikes #likes4likes #likes4follow #likess #likeforlikes #likeforfollow #likebackteam

Banyak Kelebihan Profix ni.
.
Megecutkan jerawat
Merawat parut merah & hitam
Merawat kulit dari kering
Merawat kulit kusam
Merawat kulit berlubang
Merawat sunburn
Mencerahkan kulit
Tidak melekit
Mudah digunakan
Sesuai untuk semua jenis kulit
.
Nak dapatkan Profix ?
.
Klik link wasap di bio 🔥

#profix #parutberlubang #Parutlubang #parut #parutjerawatberlubang #hilangkanparut #profixmurah #profixoriginal #krimjerawat #hilangkanpatutberlubang #ubatjerawat  #ubatjerawat #profixmurah #likesme #like4like #likeforlike #like4follow #likesme #likeme #likesforlikes #likes4likes #likes4follow #likess #likeforlikes #likeforfollow #likebackteam
9 1 19 August, 2019
👆 #parutjerawatberlubang #kesanhitamjerawat dpt pulih melalui  #nbscaracnetherapycream. Dgn izin Allah. 😍
4 0 6 hours ago
@nbkrim.ubatparut Profile picture

@nbkrim.ubatparut

Senang je nak hilangkan jerawat,
1: sapu krim waktu mlam
2: bgun tdur
3: tengok kat cermin dan hilang.

#rugitakcuba #krimubat
#parutjerawatberlubang #kesanhitamjerawat #nbscaracnetherapycream.

Senang je nak hilangkan jerawat, 
1: sapu krim waktu mlam
2: bgun tdur
3: tengok kat cermin dan hilang.

#rugitakcuba #krimubat
 #parutjerawatberlubang #kesanhitamjerawat #nbscaracnetherapycream.
2 0 16 August, 2019
@_mieya.co Profile picture

@_mieya.co

.
Betty Beauty (BB) Serum berfungsi 2in1, iaitu untuk Treatment + Moisturizer kulit wajah anda! Serum adalah item wajib dijadikan rutin harian jika anda impikan kulit yang bebas dari kusam, pori2 terbuka, parut & jerawat juga tanda2 penuaan awal.
.
Tona kulit tak sekata?
Kulit kering @ terlampau berminyak?
Whitehead & Blackhead?
Jerawat mahu pun tompok2 gelap pigmentasi?
Jom calit & rawat dengan Betty Beauty Serum, kualiti terbaik pada harga mampu milik!
.
Fungsi & Kelebihan Betty Beauty Treatment Serum :
💝Memudarkan Jeragat lama & baru
💝Menghilangkan parut jerawat dalam masa yang singkat
💝Membaik pulih kulit yang kekurangan hydration dan kusam
💝Memulihkan kulit breakout / sunburn
💝Melembabkan kulit yang kering
💝Mengecutkan jerawat
💝Mengecilkan liang pori
💝Mengurangi kedutan / garis2 halus
💝Menganjalkan kulit (anti aging)
_
Whatsapp no dibawah utk order👇
📲 0127851651 / click link di bio
_
-

#bettybeautytreatmentserum
#bettybeautytreatmentserum2in1 #malaysianbeauty #igmalaysia #muabellazpakai #parutjerawatberlubang #jerawatkecut

.
Betty Beauty (BB) Serum berfungsi 2in1, iaitu untuk Treatment + Moisturizer kulit wajah anda! Serum adalah item wajib dijadikan rutin harian jika anda impikan kulit yang bebas dari kusam, pori2 terbuka, parut & jerawat juga tanda2 penuaan awal.
.
Tona kulit tak sekata?
Kulit kering @ terlampau berminyak?
Whitehead & Blackhead?
Jerawat mahu pun tompok2 gelap pigmentasi?
Jom calit & rawat dengan Betty Beauty Serum, kualiti terbaik pada harga mampu milik!
.
Fungsi & Kelebihan Betty Beauty Treatment Serum :
💝Memudarkan Jeragat lama & baru
💝Menghilangkan parut jerawat dalam masa yang singkat
💝Membaik pulih kulit yang kekurangan hydration dan kusam
💝Memulihkan kulit breakout / sunburn
💝Melembabkan kulit yang kering
💝Mengecutkan jerawat
💝Mengecilkan liang pori
💝Mengurangi kedutan / garis2 halus
💝Menganjalkan kulit (anti aging)
_
Whatsapp no dibawah utk order👇
📲 0127851651 / click link di bio
_
-

#bettybeautytreatmentserum
#bettybeautytreatmentserum2in1 #malaysianbeauty #igmalaysia #muabellazpakai #parutjerawatberlubang #jerawatkecut
3 0 16 August, 2019
@_mieya.co Profile picture

@_mieya.co

.
Betty Beauty (BB) Serum berfungsi 2in1, iaitu untuk Treatment + Moisturizer kulit wajah anda! Serum adalah item wajib dijadikan rutin harian jika anda impikan kulit yang bebas dari kusam, pori2 terbuka, parut & jerawat juga tanda2 penuaan awal.
.
Tona kulit tak sekata?
Kulit kering @ terlampau berminyak?
Whitehead & Blackhead?
Jerawat mahu pun tompok2 gelap pigmentasi?
Jom calit & rawat dengan Betty Beauty Serum, kualiti terbaik pada harga mampu milik!
.
Fungsi & Kelebihan Betty Beauty Treatment Serum :
💝Memudarkan Jeragat lama & baru
💝Menghilangkan parut jerawat dalam masa yang singkat
💝Membaik pulih kulit yang kekurangan hydration dan kusam
💝Memulihkan kulit breakout / sunburn
💝Melembabkan kulit yang kering
💝Mengecutkan jerawat
💝Mengecilkan liang pori
💝Mengurangi kedutan / garis2 halus
💝Menganjalkan kulit (anti aging)
_
Whatsapp no dibawah utk order👇
📲 0127851651 / click link di bio
_
-

#bettybeautytreatmentserum
#bettybeautytreatmentserum2in1 #malaysianbeauty #igmalaysia #muabellazpakai #parutjerawatberlubang #jerawatkecut

.
Betty Beauty (BB) Serum berfungsi 2in1, iaitu untuk Treatment + Moisturizer kulit wajah anda! Serum adalah item wajib dijadikan rutin harian jika anda impikan kulit yang bebas dari kusam, pori2 terbuka, parut & jerawat juga tanda2 penuaan awal.
.
Tona kulit tak sekata?
Kulit kering @ terlampau berminyak?
Whitehead & Blackhead?
Jerawat mahu pun tompok2 gelap pigmentasi?
Jom calit & rawat dengan Betty Beauty Serum, kualiti terbaik pada harga mampu milik!
.
Fungsi & Kelebihan Betty Beauty Treatment Serum :
💝Memudarkan Jeragat lama & baru
💝Menghilangkan parut jerawat dalam masa yang singkat
💝Membaik pulih kulit yang kekurangan hydration dan kusam
💝Memulihkan kulit breakout / sunburn
💝Melembabkan kulit yang kering
💝Mengecutkan jerawat
💝Mengecilkan liang pori
💝Mengurangi kedutan / garis2 halus
💝Menganjalkan kulit (anti aging)
_
Whatsapp no dibawah utk order👇
📲 0127851651 / click link di bio
_
-

#bettybeautytreatmentserum
#bettybeautytreatmentserum2in1 #malaysianbeauty #igmalaysia #muabellazpakai #parutjerawatberlubang #jerawatkecut
2 0 16 August, 2019
@aifacosmetics.klang Profile picture

@aifacosmetics.klang

Klang

APA ITU PURGING?
1) Purging ni nak senang faham, kulit tengah nak sesuaikan dengan produk baru yang dipakai tu. Purging ni jugak bermaksud, proses detox kulit. Detox nak keluarkan segala sisa-sisa yang berkumpul dalam lapisan kulit tu. Dan bersihkan pori-pori kulit yang tersumbat hasil dari minyak yang berlebihan dan sel kulit mati. Kiranya sebagai sistem pertahanan kulit semulajadi untuk membantu keseimbangan kulit.

2) Produk apa saja yang menyebabkan purging? Kebiasaannya purging ni jadi bila kita pakai produk yang ada bahan aktif yang membantu untuk mempercepatkan proses penghasilan sel kulit baru. Tetapi tak semua orang akan alami purging ni, sebab kulit kita kan tak sama. Ada yang cepat sensitif dan ada yang tak. Pape pun, pada sape yang pernah alami purging ni, banyakkan bersabar ya. InsyaAllah sinar harapan akan menyusul selepas tu. Jangan sedih-sedih.

3) Sila bersabar dan memang betul pun, bila awak sabar dan teruskan pakai, akhirnya kulit awak semakin bersih dan lagi cantik dari sebelumnya.

4) Kalau awak pakai produk skincare yang takde bahan aktif, memang sampai ke sudah la kulit awak takkan purging. Memang bagus tapi RUGI la. Sebab awak sudah belanjakan duit kat skincare tu untuk bantu kurangkan masalah kat kulit muka awak but then masalah kulit masih sama dan tak berubah sampai ke hari ni. Sayang dan RUGI sangat.

5) Kalau kulit mengalami purging, boleh terus pakai produk tu. Jangan stop, sebab rugi kalau awak stop tengah jalan. Nanti tak dapat la efek cantik dan berseri tu. Dan kalau awak duk tukar-tukar produk sebab tak tahan bila proses purging ni, awak yang rugi. Orang lain dah dapat kulit cantik girl's.
6) Biasanya purging ni boleh jadi dalam 2-3 minggu, tapi boleh jadi sebulan, bergantung pada kulit masing-masing, sebelum nampak hasil dia. Sebab kulit kita ni perlukan masa untuk pemulihan dan hasilkan kulit baru.

APA ITU PURGING? 
1) Purging ni nak senang faham, kulit tengah nak sesuaikan dengan produk baru yang dipakai tu. Purging ni jugak bermaksud, proses detox kulit. Detox nak keluarkan segala sisa-sisa yang berkumpul dalam lapisan kulit tu. Dan bersihkan pori-pori kulit yang tersumbat hasil dari minyak yang berlebihan dan sel kulit mati. Kiranya sebagai sistem pertahanan kulit semulajadi untuk membantu keseimbangan kulit.

2) Produk apa saja yang menyebabkan purging? Kebiasaannya purging ni jadi bila kita pakai produk yang ada bahan aktif yang membantu untuk mempercepatkan proses penghasilan sel kulit baru. Tetapi tak semua orang akan alami purging ni, sebab kulit kita kan tak sama. Ada yang cepat sensitif dan ada yang tak. Pape pun, pada sape yang pernah alami purging ni, banyakkan bersabar ya. InsyaAllah sinar harapan akan menyusul selepas tu. Jangan sedih-sedih.

3) Sila bersabar dan memang betul pun, bila awak sabar dan teruskan pakai, akhirnya kulit awak semakin bersih dan lagi cantik dari sebelumnya.

4) Kalau awak pakai produk skincare yang takde bahan aktif, memang sampai ke sudah la kulit awak takkan purging. Memang bagus tapi RUGI la. Sebab awak sudah belanjakan duit kat skincare tu untuk bantu kurangkan masalah kat kulit muka awak but then masalah kulit masih sama dan tak berubah sampai ke hari ni. Sayang dan RUGI sangat.

5) Kalau kulit mengalami purging, boleh terus pakai produk tu. Jangan stop, sebab rugi kalau awak stop tengah jalan. Nanti tak dapat la efek cantik dan berseri tu. Dan kalau awak duk tukar-tukar produk sebab tak tahan bila proses purging ni, awak yang rugi. Orang lain dah dapat kulit cantik girl's. 
6) Biasanya purging ni boleh jadi dalam 2-3 minggu, tapi boleh jadi sebulan, bergantung pada kulit masing-masing, sebelum nampak hasil dia. Sebab kulit kita ni perlukan masa untuk pemulihan dan hasilkan kulit baru.
8 1 9 August, 2019
@vcsannona.skincare Profile picture

@vcsannona.skincare

PERCUMA Vitamin C Gentle Cleanser :
.
🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit
🌸 Bebas dari paraben,alkohol,pewarna tiruan dan pewangi
🌸 Sesuai untuk kulit sensitif sebab bebas dari sodium lauryl sulfate(SLS) dan sodium laureth sulfate (SLES) iaitu agen pembuih yang boleh merengsakan kulit
🌸 Mengandungi primrose evening oil (EPO) membantu kurangkan keradangan,kegatalan dan kulit kering
.
__
Harga : RM90 15ml | RM39 5ml .
__
Beli 2 SERUM 15ML FREE CLEANSER 60ML
Hanya Rm160 😍
__
Postage : RM8SM / RM12SS
__
Klik link di bio📲013 6503825
.
#VCSAnnona #TravelMate #VitaminCSeries #misigojesrayavcs

PERCUMA Vitamin C Gentle Cleanser :
.
🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit
🌸 Bebas dari paraben,alkohol,pewarna tiruan dan pewangi
🌸 Sesuai untuk kulit sensitif sebab bebas dari sodium lauryl sulfate(SLS) dan sodium laureth sulfate (SLES) iaitu agen pembuih yang boleh merengsakan kulit
🌸 Mengandungi primrose evening oil (EPO) membantu kurangkan keradangan,kegatalan dan kulit kering
.
__
Harga : RM90 15ml | RM39 5ml .
__
Beli 2 SERUM 15ML FREE CLEANSER 60ML
Hanya Rm160 😍
__ 
Postage : RM8SM / RM12SS
__
Klik link di bio📲013 6503825
.
#VCSAnnona #TravelMate #VitaminCSeries #misigojesrayavcs
2 1 9 August, 2019
@profix.official_ Profile picture

@profix.official_

Selangor

HAHA MENYESAL BEB YELAA KALAU TAHU DARI AWAL KAN BEST. Mesti dari dulu crush suka korang balik 😉🙊 @profix.official_ @profix.official_ @profix.official_
.
Tag kawan korang yang TAKNAK DAH HADAP MUKA BERJERAWAT, PARUT & BERLUBANG. 🙅🏻‍♀️😩⚠️
.
APA Benda Kelebihan #ProfixQalish ❓❓
✅Hapuskan resdung dari dalam muka
✅Merawat jerawat & muka berlubang
✅Membaiki sel pada wajah
✅Bahan semulajadi 💯 dan tiada kimia
✅Penuh VITAMIN E & ACB MIX FRUIT
------------------------------------------
Nak dapatkan Profix Qalish HAPUS JERAWAT ? .
Klik link wasap di bio / Whatsapp 010 801 9176 📲
------------------------------------------
#profix #parutberlubang #Parutlubang #parut #parutjerawatberlubang #jerawat #profixhqmalaysia #hilangkanparut #profixmurah #profixoriginal #krimjerawat #hilangkanparutberlubang #ubatjerawat #ubatjerawat #profixmurah #likesme #like4like #likeforlike #like4follow #likesme #likeme #likesforlikes #likes4likes #likes4follow #likess #likeforlikes #likeforfollow #likebackteam

HAHA MENYESAL BEB YELAA KALAU TAHU DARI AWAL KAN BEST. Mesti dari dulu crush suka korang balik 😉🙊 @profix.official_ @profix.official_ @profix.official_
.
Tag kawan korang yang TAKNAK DAH HADAP MUKA BERJERAWAT, PARUT & BERLUBANG. 🙅🏻‍♀️😩⚠️
.
APA Benda Kelebihan #ProfixQalish ❓❓
✅Hapuskan resdung dari dalam muka
✅Merawat jerawat & muka berlubang
✅Membaiki sel pada wajah
✅Bahan semulajadi 💯 dan tiada kimia
✅Penuh VITAMIN E & ACB MIX FRUIT
------------------------------------------
Nak dapatkan Profix Qalish HAPUS JERAWAT ? .
Klik link wasap di bio / Whatsapp 010 801 9176 📲
------------------------------------------
#profix #parutberlubang #Parutlubang #parut #parutjerawatberlubang #jerawat #profixhqmalaysia #hilangkanparut #profixmurah #profixoriginal #krimjerawat #hilangkanparutberlubang #ubatjerawat  #ubatjerawat #profixmurah #likesme #like4like #likeforlike #like4follow #likesme #likeme #likesforlikes #likes4likes #likes4follow #likess #likeforlikes #likeforfollow #likebackteam
22 1 6 August, 2019
@aifacosmetics.klang Profile picture

@aifacosmetics.klang

Kapar

The BEST things bila amalkan Minyak Boonga...
.
Sebab ada 10 kebaikan dalam 1 botol sahaja.
PROVEN berkesan. And dah banyak FEEDBACK POSITIVE yang kami dapat ❤️
.
Minyak boonga SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT kerana setiap satu bahan yang ada dalam 1 botol minyak boonga memang sesuai untuk
.
KULIT KERING ✅
KULIT BERMINYAK ✅
KULIT BERJERAWAT ✅
KULIT KUSAM ✅
.
Sampai hari ni, Alhamdulillah!
Tak putus-putus pengguna DM kami untuk dapatkan Minyak Boonga 🌹

The BEST things bila amalkan Minyak Boonga...
.
Sebab ada 10 kebaikan dalam 1 botol sahaja. 
PROVEN berkesan. And dah banyak FEEDBACK POSITIVE yang kami dapat ❤️
.
Minyak boonga SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT kerana setiap satu bahan yang ada dalam 1 botol minyak boonga memang sesuai untuk
.
KULIT KERING ✅
KULIT BERMINYAK ✅
KULIT BERJERAWAT ✅
KULIT KUSAM ✅
.
Sampai hari ni, Alhamdulillah!
Tak putus-putus pengguna DM kami untuk dapatkan Minyak Boonga 🌹
2 2 5 August, 2019
@wiwin.makeup Profile picture

@wiwin.makeup

Klang

Detox Kulit Cara Mudah ❗❗
.
Puretox ES Mist adalah purify dan detox skin selepas mencuci muka.
.
Kandungan utama seperti garam Epsom dapat membuang toksin di kulit sekaligus menjadikan kulit bersih dan bermaya.
.
Gabungan kandungan utama seperti Centella dan Witch Hazel, memberikan wajah segar, menenangkan dan membantu mencerahkan kulit wajah.
.
KEBAIKAN PURETOX ES MIST ADILLA AZIZAN
.
WAJAH *Detoxing toksik dari skin care lama (mercuri)
*Mengurangi kadar racun pada wajah
*Mengurangkan keradangan kulit (Psoriasis) kemerahan
*Kecutkan jerawat
*Membaiki kulit kusam
*Membunuh bakteria dalam air paip
*Mengangkat sel kulit mati, membuang kotoran pada wajah
*Meremajakan kulit kendur
*Mengurangkan garisan bawah Mata
*Eczema-kering, gatal n bersisik
*Kurangkan minyak pada muka
*Anti keradangan pada jerawat yang bengkak
*Mencerahkan kulit wajah
*Menstabilkan pH kulit
*Hydration
*Memberi kesan segar pada wajah
*Melembutkan kulit wajah
Harga RM29 30ml
Harga RM55 full size

Postage RM8 SM / RM12 SS
Free gift 💝 . 📲 0163152198 WIWIN

Detox Kulit Cara Mudah ❗❗
.
Puretox ES Mist adalah purify dan detox skin selepas mencuci muka.
.
Kandungan utama seperti garam Epsom dapat membuang toksin di kulit sekaligus menjadikan kulit bersih dan bermaya.
.
Gabungan kandungan utama seperti Centella dan Witch Hazel, memberikan wajah segar, menenangkan dan membantu mencerahkan kulit wajah.
.
KEBAIKAN PURETOX ES MIST ADILLA AZIZAN
.
WAJAH *Detoxing toksik dari skin care lama (mercuri)
*Mengurangi kadar racun pada wajah
*Mengurangkan keradangan kulit (Psoriasis) kemerahan
*Kecutkan jerawat
*Membaiki kulit kusam
*Membunuh bakteria dalam air paip
*Mengangkat sel kulit mati, membuang kotoran pada wajah
*Meremajakan kulit kendur
*Mengurangkan garisan bawah Mata
*Eczema-kering, gatal n bersisik
*Kurangkan minyak pada muka
*Anti keradangan pada jerawat yang bengkak
*Mencerahkan kulit wajah
*Menstabilkan pH kulit
*Hydration
*Memberi kesan segar pada wajah
*Melembutkan kulit wajah 
Harga RM29 30ml
Harga RM55 full size

Postage RM8 SM / RM12 SS
Free gift 💝 . 📲 0163152198 WIWIN
1 1 5 August, 2019
@shaklee_by_fara Profile picture

@shaklee_by_fara

Vita E Complex Shaklee adalah istimewa dan berbeza daripada vitamin E lain yang terdapat di dalam pasaran. Ia dirumus khas dengan pelbagai khasiat dan kelebihan apabila di ambil dengan konsisten. .
.
Faedah yang dapat diperolehi dengan pengambilan Vita E Complex Shaklee adalah:
🍇Menjadikan anda nampak lebih muda dan bebas kedutan kerana Vita E membantu membantutkan proses penuaan sel
🍇Membantu dalam melindungi paru-paru dari pencemaran
🍇Meningkatkan kuasa bagi sel T untuk melawan penyakit yang menyerang
🍇Membekalkan oksigen ke dalam seluruh sel-sel di dalam tubuh badan
🍇Membantu mengurangkan risiko mendapat penyakit nyanyuk dan Alzheimer
🍇Membantu mengurangkan risiko penyakit keguguran bagi wanita
🍇Membantu mendapatkan kesihatan kulit 🍇Membantu merendahkan paras kolestrol 🍇Merendahkan risiko mendapat katarak
.
.
.
Nak dapatkan Vita E Complex Shaklee? Wassap 0193895811 for best price.
.
#vitamineshaklee #vitaecomplex #setcantikkulit #kulitcantik #parutjerawatberlubang #parutjerawat #shakleeonline #shakleemutiararini #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleekl #ShakleeSkudai #shakleebestprice #shakleeutm #shakleeoriginal #shakleemalaysiamurah #shakleehargamurah #shakleehargaspecial #shakleemurah #codshakleeutm #jeragat #codshakleejb #shakleehargastudent #shakleetermurah #shakleehargapromo #codshakleeskudai #Shakleehargatermurah #shakleeoriginal

Vita E Complex Shaklee adalah istimewa dan berbeza daripada vitamin E lain yang terdapat di dalam pasaran. Ia dirumus khas dengan pelbagai khasiat dan kelebihan apabila di ambil dengan konsisten. .
.
Faedah yang dapat diperolehi dengan pengambilan Vita E Complex Shaklee adalah:
🍇Menjadikan anda nampak lebih muda dan bebas kedutan kerana Vita E membantu membantutkan proses penuaan sel
🍇Membantu dalam melindungi paru-paru dari pencemaran
🍇Meningkatkan kuasa bagi sel T untuk melawan penyakit yang menyerang
🍇Membekalkan oksigen ke dalam seluruh sel-sel di dalam tubuh badan
🍇Membantu mengurangkan risiko mendapat penyakit nyanyuk dan Alzheimer
🍇Membantu mengurangkan risiko penyakit keguguran bagi wanita
🍇Membantu mendapatkan kesihatan kulit 🍇Membantu merendahkan paras kolestrol 🍇Merendahkan risiko mendapat katarak
.
.
.
Nak dapatkan Vita E Complex Shaklee? Wassap 0193895811 for best price.
.
#vitamineshaklee #vitaecomplex #setcantikkulit #kulitcantik  #parutjerawatberlubang #parutjerawat #shakleeonline #shakleemutiararini #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleekl #ShakleeSkudai #shakleebestprice #shakleeutm #shakleeoriginal #shakleemalaysiamurah #shakleehargamurah #shakleehargaspecial #shakleemurah  #codshakleeutm #jeragat #codshakleejb #shakleehargastudent #shakleetermurah #shakleehargapromo #codshakleeskudai #Shakleehargatermurah #shakleeoriginal
2 0 5 August, 2019

Top #parutjerawatberlubang posts

@beautyshop_hajar Profile picture

@beautyshop_hajar

🔥TESTIMONI SNAIL REPAIR🔥
😊Sis nie order set Combo Snail Repair & vit c serum,first dia guna snail repair bintik hitam dia dah pudar,then guna vit c untuk glowinh kulit 😙
.
.
Serum ajaib nie bila sapu malam sebelum tidur,bangun pagi kulit rasa lembut je,pori-pori pun tak nampak sumpah BEST GILER BABY☺
.
.
Memang laris sangat feedback Beratus-beratus tak sempat upload 😍stock TERHAD!!
.
. ▶KESAN PRODUK SNAIL REPAIR SOLUTION
✔Meratakan parut berlekuk/berlubang dan berlopak
✔Memudarkan parut jerawat hitam dan parut merah
✔Mengurangkan minyak pada kulit wajah
✔Mengecilkan pori-pori besar punca kulit berminyak
✔Membaikpulih tisu kulit yang rosak akibat guna produk kimia/pengelupasan
✔Mencerahkan kulit secara semulajadi
✔Mengecutkan jerawat seawal bangun pagi
✔Mengurangkan kedut bawah mata 🌸WHATSAPP + 6014-5444960(HAJAR)🌸 .
.

#TestimoniSnailRepair
#ParutHitam
#ParutJerawatBerlubang
#ParutLekuk
#JerawatBatu
#ParutHilang
#ParutLopak
#ParutTeruk
#ParutJerawatHilang
#JerawatNanah
#SnailMucus
#SnailRepair
#RawatanParut #Dermaroller
#DermarollerMalaysia
#JerawatHilang
#Parut
#Jerawat
#Resdung #ParutBerlubang
#snailwhite #AcneScar #SnailRepairSolution
#NakCantik #Snail #snailwhite
#Malaysia
#kulitcantik #bazaarpaknil
#SayaJualMurah2 #Bazaaronline

🔥TESTIMONI SNAIL REPAIR🔥
😊Sis nie order set Combo Snail Repair & vit c serum,first dia guna snail repair bintik hitam dia dah pudar,then guna vit c untuk glowinh kulit 😙
.
.
Serum ajaib nie bila sapu malam sebelum tidur,bangun pagi kulit rasa lembut je,pori-pori pun tak nampak sumpah BEST GILER BABY☺
.
.
Memang laris sangat feedback Beratus-beratus tak sempat upload 😍stock TERHAD!!
.
. ▶KESAN PRODUK SNAIL REPAIR SOLUTION
✔Meratakan parut berlekuk/berlubang dan berlopak
✔Memudarkan parut jerawat hitam dan parut merah
✔Mengurangkan minyak pada kulit wajah
✔Mengecilkan pori-pori besar punca kulit berminyak
✔Membaikpulih tisu kulit yang rosak akibat guna produk kimia/pengelupasan
✔Mencerahkan kulit secara semulajadi
✔Mengecutkan jerawat seawal bangun pagi
✔Mengurangkan kedut bawah mata 🌸WHATSAPP + 6014-5444960(HAJAR)🌸 .
.

#TestimoniSnailRepair
#ParutHitam
 #ParutJerawatBerlubang 
#ParutLekuk
#JerawatBatu
 #ParutHilang
#ParutLopak
#ParutTeruk
#ParutJerawatHilang
#JerawatNanah
#SnailMucus 
#SnailRepair 
#RawatanParut #Dermaroller
#DermarollerMalaysia
#JerawatHilang
#Parut
#Jerawat
#Resdung#ParutBerlubang
#snailwhite#AcneScar#SnailRepairSolution
#NakCantik#Snail#snailwhite
#Malaysia
#kulitcantik#bazaarpaknil
#SayaJualMurah2#Bazaaronline
117 1 15 October, 2015
@dr_bazilah Profile picture

@dr_bazilah

.
.
[Tips lepas buat laser co2]
.
.
.
Ni muka saya fresh lepas buat co2 laser. No filter. But the picture doesnt show much redness macam yang saya tengok sendiri. .
.
.
Anyways, this is just a mild setting for the laser. Trying out this with my friend. I've done this without any numbing cream. So u can figure out how mild the laser setting is on my face. .
.
.
Mild setting biasanya sesuai for those yang tak ada deep scars. Minimal skin lesion. Dia lebih pada an exfoliation process. If jenis muka yang ada scars teruk tu u should go for higher setting, which comes with longer downtime, more pain, and higher risk of post inflammatory pigmentation. .
.
.
My skin bukan jenis yg flawless tu. Ideally i should use higher setting for the acne scars. Tapi since i tak guna numbing cream and not ready for the downtime, i just buat yg mild je.
.
.
.
My last co2 laser was almost 11 years ago masa meds school. That time i can afford to ponteng class for the downtime. I did it monthly and usually after laser i had to ponteng class for 2- 3 days. Haha. Bad bad student. .
.
.
So here i nak share tips sikit on what u should do if u are planning for co2 laser.
.
.
1. Buat time last day of your work before weekend. So u can save 2 days from mc/el/annual leave.
.
.
.
2. Bagi tahu ur doctor if u are using any products with retinoids, or peel products. Sbb ur skin will be more sensitive, and lower setting might be necessary.
.
.
.
3. U boleh sapu numbing cream kalau jenis tak tahan sakit. Or kalau acne scars jenis lubang2 sbb higher setting, means more painful.
.
.
.
4. Post laser, avoid unnecessary sun exposure and be religious and generous with your sunblock. Sbb kalau u tak jaga ni, muka u akan sng jadi gelap or berparut hitam (PIH)
.
.
.
5. Its normal kalau muka jadi berkeruping lepas laser. Pantang ye kopek kuping ni. Biar dia tanggal sendiri. Lagi lama keruping tu dekat kulit u, lagi kurang risiko u dapat PIH.
.
.
.
6. Sometimes, lepas laser u boleh dapat acne break out, or skin infection like herpes simplex. Dont panic. Consult your doctor. They can manage this easily. .
.
.
Hm.. tu je yg i terpikir so far. Klu ada tertinggal feel free to add it on the komen section eh. 😉

.
.
[Tips lepas buat laser co2]
.
.
.
Ni muka saya fresh lepas buat co2 laser. No filter. But the picture doesnt show much redness macam yang saya tengok sendiri. .
.
.
Anyways, this is just a mild setting for the laser. Trying out this with my friend. I've done this without any numbing cream. So u can figure out how mild the laser setting is on my face. .
.
.
Mild setting biasanya sesuai for those yang tak ada deep scars. Minimal skin lesion. Dia lebih pada an exfoliation process. If jenis muka yang ada scars teruk tu u should go for higher setting, which comes with longer downtime, more pain, and higher risk of post inflammatory pigmentation. .
.
.
My skin bukan jenis yg flawless tu. Ideally i should use higher setting for the acne scars. Tapi since i tak guna numbing cream and not ready for the downtime, i just buat yg mild je.
.
.
.
My last co2 laser was almost 11 years ago masa meds school. That time i can afford to ponteng class for the downtime. I did it monthly and usually after laser i had to ponteng class for 2- 3 days. Haha. Bad bad student. .
.
.
So here i nak share tips sikit on what u should do if u are planning for co2 laser.
.
.
1. Buat time last day of your work before weekend. So u can save 2 days from mc/el/annual leave.
.
.
.
2. Bagi tahu ur doctor if u are using any products with retinoids, or peel products. Sbb ur skin will be more sensitive, and lower setting might be necessary.
.
.
.
3. U boleh sapu numbing cream kalau jenis tak tahan sakit. Or kalau acne scars jenis lubang2 sbb higher setting, means more painful.
.
.
.
4. Post laser, avoid unnecessary sun exposure and be religious and generous with your sunblock. Sbb kalau u tak jaga ni, muka u akan sng jadi gelap or berparut hitam (PIH)
.
.
.
5. Its normal kalau muka jadi berkeruping lepas laser. Pantang ye kopek kuping ni. Biar dia tanggal sendiri. Lagi lama keruping tu dekat kulit u, lagi kurang risiko u dapat PIH.
.
.
.
6. Sometimes, lepas laser u boleh dapat acne break out, or skin infection like herpes simplex. Dont panic. Consult your doctor. They can manage this easily. .
.
.
Hm.. tu je yg i terpikir so far. Klu ada tertinggal feel free to add it on the komen section eh. 😉
474 57 9 April, 2018
@beautyshop_hajar Profile picture

@beautyshop_hajar

•TESTIMONI DERMAROLLER 1.0MM & SRS•
⏩Sis Nak Share Feedback Dari Customer...Dulu Dia Guna Dermaroller1.0mm 1x sebulanTanpa Sapu Serum Srs Tak Ada Kesan😁
.
Tapi Selepas Sapu Serum Srs Setiap Hari & vit c serum Roller 1x Seminggu beserta Ikut Tips Dari Sis..Tengoklah Hasilnya selepas 2x Roller"Parut Berlubang Makin Sekata"Alhamdulillah Sampai Kakak Dia Pun Nak Guna Juga
.
Serum Srs Memang SUPERBB Testimoni Pun Banyak Sangat Sis Tak Post Lagi,Bussy Sangat Reply Wasap Cust Nak Order😊
.
Awak Ada Parut Susah Nak Hilang ?
Jom Order Set Dermaroller ni Tak Sampai Rm200 Boleh Guna Berbulan2 Tau,Terbukti Berkesan...Testimoni 100% Dari Customer sis Sendiri
.
Nak Harga Special Meh Wasap sis 📲+6014-5444960(Hajar) .
#TestimoniSnailRepair #ParutHitam #ParutJerawatBerlubang
#ParutLekuk #JerawatBatu #ParutHilang #Peptide
#Dermapen #ParutJerawatHilang
#JerawatNanah #SnailMucus
#SnailRepair #RawatanParut #Dermaroller #DermarollerMalaysia
#JerawatHilang #Parut
#Jerawat #Resdung #ParutBerlubang #Chickenpox #AcneScar #SnailRepairSolution #ScarSerum

•TESTIMONI DERMAROLLER 1.0MM & SRS•
⏩Sis Nak Share Feedback Dari Customer...Dulu Dia Guna Dermaroller1.0mm 1x sebulanTanpa Sapu Serum Srs Tak Ada Kesan😁
.
Tapi Selepas Sapu Serum Srs Setiap Hari & vit c serum  Roller 1x Seminggu beserta Ikut Tips Dari Sis..Tengoklah Hasilnya selepas 2x Roller"Parut Berlubang Makin Sekata"Alhamdulillah Sampai Kakak Dia Pun Nak Guna Juga
.
Serum Srs Memang SUPERBB Testimoni Pun Banyak Sangat Sis Tak Post Lagi,Bussy Sangat Reply Wasap Cust Nak Order😊
.
Awak Ada Parut Susah Nak Hilang ?
Jom Order Set Dermaroller ni Tak Sampai Rm200 Boleh Guna Berbulan2 Tau,Terbukti Berkesan...Testimoni 100% Dari Customer sis Sendiri
.
Nak Harga Special Meh Wasap sis 📲+6014-5444960(Hajar) .
#TestimoniSnailRepair#ParutHitam #ParutJerawatBerlubang 
#ParutLekuk#JerawatBatu#ParutHilang#Peptide
#Dermapen#ParutJerawatHilang
#JerawatNanah#SnailMucus 
#SnailRepair #RawatanParut #Dermaroller#DermarollerMalaysia
#JerawatHilang#Parut
#Jerawat#Resdung#ParutBerlubang#Chickenpox#AcneScar#SnailRepairSolution#ScarSerum
1,208 1 20 November, 2016
@marykay_marysa Profile picture

@marykay_marysa

TIMEWISE PORE MINIMIZER

Pore minimizer : Mengandungi ekstrak sea whip dan ekstrak evodia fruits yang dapat menenangkan serta membuat kulit berasa selesa dengan tampilan pori yg lebih halus [swipe gambar for my latest customer’s testimoni]

Dm/whatsapp 0193672703 ❤️ @marykay_marysa
.
.
.
.
.
.
#testimonimarykay #parutjerawatberlubang #timewisemarykay #poreminimizermarykay #serummarykay #minimizepores #kecilkanpori #skincaremarykay #marykaytimewise #marykaykajang #marykaybangi #marykayperak #marykayselangor #marykayipoh #skintipswithmarysa #beautyconsultantmarykay #freepostage #skin #beauty #skincare #skincareroutine

TIMEWISE PORE MINIMIZER

Pore minimizer : Mengandungi ekstrak sea whip dan ekstrak evodia fruits yang dapat menenangkan serta membuat kulit berasa selesa dengan tampilan pori yg lebih halus [swipe gambar for my latest customer’s testimoni]

Dm/whatsapp 0193672703 ❤️ @marykay_marysa
.
.
.
.
.
.
#testimonimarykay #parutjerawatberlubang #timewisemarykay #poreminimizermarykay #serummarykay #minimizepores #kecilkanpori #skincaremarykay #marykaytimewise #marykaykajang #marykaybangi #marykayperak #marykayselangor #marykayipoh #skintipswithmarysa #beautyconsultantmarykay #freepostage #skin #beauty #skincare #skincareroutine
13 3 9 July, 2019
@beautyshop_hajar Profile picture

@beautyshop_hajar

Gara-gara nak cantik cepat sanggup guna produk berkimia yang tinggi,akibatnya kulit nipis,sensitif,tumbuh jerawat ,lama-lama jadi jeragat😂
.

Tahukah anda produk yang berbau sangat wangi nak tutup bau kimia dari sesuatu produk? kadang-kadang konpius nie skincare atau perfume?😅
.

Pilihlah produk yang kesan lambat tapi selamat! Kalau cepat tapi berbahaya menyesal kemudian tak berguna☺
. 🌸 #SnailRepairSolution ✔Bebas pewangi
✔Bebas Warna
✔100% bahan natural
✔200% berkesan
🌸Nak tengok testimoni lain ?
buka album #TestimoniSnailRepair .
📲Whatsapp +6014-5444960(hajar)
.
.

#ParutHitam
#ParutJerawatBerlubang
#ParutLekuk
#JerawatBatu
#ParutHilang
#ParutLopak
#ParutTeruk
#ParutJerawatHilang
#JerawatNanah
#SnailMucus
#SnailRepair
#RawatanParut #Dermaroller
#DermarollerMalaysia
#JerawatHilang
#Parut
#Jerawat
#Resdung #ParutBerlubang
#snailwhite #AcneScar #snailrepairsolution

Gara-gara nak cantik cepat sanggup guna produk berkimia yang tinggi,akibatnya kulit nipis,sensitif,tumbuh jerawat ,lama-lama jadi jeragat😂
.

Tahukah anda produk yang berbau sangat wangi nak tutup bau kimia dari sesuatu produk? kadang-kadang konpius nie skincare atau perfume?😅
.

Pilihlah produk yang kesan lambat tapi selamat! Kalau cepat tapi berbahaya menyesal kemudian tak berguna☺
. 🌸#SnailRepairSolution ✔Bebas pewangi
✔Bebas Warna
✔100% bahan natural
✔200% berkesan
🌸Nak tengok testimoni lain ?
buka album #TestimoniSnailRepair .
📲Whatsapp +6014-5444960(hajar)
.
.

#ParutHitam
 #ParutJerawatBerlubang 
#ParutLekuk
#JerawatBatu
 #ParutHilang
#ParutLopak
#ParutTeruk
#ParutJerawatHilang
#JerawatNanah
#SnailMucus 
#SnailRepair 
#RawatanParut #Dermaroller
#DermarollerMalaysia
#JerawatHilang
#Parut
#Jerawat
#Resdung#ParutBerlubang
#snailwhite#AcneScar#snailrepairsolution
322 5 24 May, 2017
@beautyshop_hajar Profile picture

@beautyshop_hajar

・・・
🌸MESTI BENCI KAN BANGUN PAGI TENGOK CERMIN ADA JERAWAT!
Hilang semua mood nak pergi jejalan,pergi kerja. .KEYAKINAN DIRI PUN DOWN. .
. "JANGAN BIMBANG,SNAIL REPAIR SOLUTION KAN ADA. ."
Cuma sapu 3 titik dah boleh ratakan seluruh muka,bukan jerawat je kecut,semua masalah lain pun hilang
.
Testimoni pun banyakk sila klik #TesimoniSnailRepairSolution,dah tengok testimoni masih tak percaya ? Mohon hantuk kepala kat dindingg(ehh gurau je lawak dipetang hari)
.
Berminat ?Sila wassap sis 📲+6014-5444960(hajar),,MALAS NAK WASSAP SILA TINGGALKAN NO HP UTK SIS WASSAP,kalau MALAS juga jangan hidup lah dik oihh😁
.
.
#TestimoniSnailRepair
#ParutHitam #ParutJerawatBerlubang
#ParutLekuk #JerawatBatu #ParutHilang #Peptide #Dermapen
#ParutJerawatHilang
#JerawatNanah #SnailMucus #SnailRepair #RawatanParut #Dermaroller
#DermarollerMalaysia
#JerawatHilang #Jerawat
#Resdung #ParutBerlubang #Chickenpox #AcneScar #SnailRepairSolution
#ScarSerum
#Malaysia #microneedling #SerumParut
#kulitcantik #bazaarpaknil
#SayaJualMurah2

・・・
🌸MESTI BENCI KAN BANGUN PAGI TENGOK CERMIN ADA JERAWAT!
Hilang semua mood nak pergi jejalan,pergi kerja. .KEYAKINAN DIRI PUN DOWN. .
. "JANGAN BIMBANG,SNAIL REPAIR SOLUTION KAN ADA. ."
Cuma sapu 3 titik dah boleh ratakan seluruh muka,bukan jerawat je kecut,semua masalah lain pun hilang
.
Testimoni pun banyakk sila klik #TesimoniSnailRepairSolution,dah tengok testimoni masih tak percaya ? Mohon hantuk kepala kat dindingg(ehh gurau je lawak dipetang hari)
.
Berminat ?Sila wassap sis 📲+6014-5444960(hajar),,MALAS NAK WASSAP SILA TINGGALKAN NO HP UTK SIS WASSAP,kalau MALAS juga jangan hidup lah dik oihh😁
.
.
#TestimoniSnailRepair
#ParutHitam #ParutJerawatBerlubang 
#ParutLekuk#JerawatBatu #ParutHilang#Peptide#Dermapen
#ParutJerawatHilang
#JerawatNanah#SnailMucus#SnailRepair #RawatanParut #Dermaroller
#DermarollerMalaysia
#JerawatHilang#Jerawat
#Resdung#ParutBerlubang#Chickenpox#AcneScar#SnailRepairSolution
#ScarSerum
#Malaysia#microneedling#SerumParut
#kulitcantik#bazaarpaknil
#SayaJualMurah2
317 1 30 May, 2017
@annona_vcs Profile picture

@annona_vcs

Vitamin C
Gentle Cleanser

Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

Fungsi VCGC
🔹Menyucikan dan Melindungi Kulit
🔹Mengekalkan Kelembapan Kulit
🔹Mengurangkan Garis Halus dan Kedutan pada wajah
🔹Mencerahkan Kulit dan Mengurangkan Kemerahan Kulit

Arahan Penggunaan :
Untuk membersihkan wajah, ratakan pada wajah menggunakan jari atau span. Bilas dengan air. Gunakan bersama Vitamin C Serum dan Vitamin C Moisturising Cream untuk kesan lebih baik.
Kelebihan VCGC : 🔻No SLS / SLES 🔻No Parabens
🔻No Alcohol
🔻No Pewangi Tiruan
🔻No Pewarna Tiruan
.
Harga asal rm39. Sekarang rm31.20 sahaja😋

Www.wasap.my/601126682362/promosi

Vitamin C
Gentle Cleanser

Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

Fungsi VCGC
🔹Menyucikan dan Melindungi Kulit
🔹Mengekalkan Kelembapan Kulit
🔹Mengurangkan Garis Halus dan Kedutan pada wajah
🔹Mencerahkan Kulit dan Mengurangkan Kemerahan Kulit

Arahan Penggunaan : 
Untuk membersihkan wajah, ratakan pada wajah menggunakan jari atau span. Bilas dengan air. Gunakan bersama Vitamin C Serum dan Vitamin C Moisturising Cream untuk kesan lebih baik. 
Kelebihan VCGC : 🔻No SLS / SLES 🔻No Parabens
🔻No Alcohol
🔻No Pewangi Tiruan
🔻No Pewarna Tiruan
.
Harga asal rm39. Sekarang rm31.20 sahaja😋

Www.wasap.my/601126682362/promosi
12 4 12 hours ago
@dayangnoradzima Profile picture

@dayangnoradzima

Bangi Wonderland Themepark & Resort

Microdermabrasion Set Mary Kay sangat laku keras. Masing-masing dah tahu kehebatan teknologi Microdermabrasion.

Teknik Microdermabrasion ialah 1 teknologi perawatan wajah menggunakan teknik pengelupasan kulit yang menghilangkan sel-sel kulit mati seterusnya meningkatkan penghasilan kolagen baru.

Dengan kata lain, teknologi Microdermabrasion ini digunakan untuk memperbaiki tekstur kulit supaya menjadi lebih baik. Jauhhhhhhhhh lebih baik!

Teknologi ini disediakan di mana-mana spa kecantikan, tapi lagi jimat kan kalau buat sendiri kat rumah. Hebat kan Mary Kay. Mary Kay dah sediakan produk khas Microdermabrasion Set untuk you. Untuk I. Untuk semua.

Nak tahu lebih lanjut, meh lah Sis consult you all cara nak pakai. Bila nak pakai. Siapa yang boleh pakai.

You all tak perlu pakai setiap hari tau. Just pakai 2 atau 3 kali seminggu je. 1 set ni tahan lah jugak dalam 7 hingga 8 bulan ke atas. Sangat sangat sangat jimat. Sangat sangat sangat berbaloi untuk set terbaik macam ni.

Timewise Microdermabrasion
Refine, 70g
Price : RM165

Timewise Pore Minimizer, 29ml
Price : RM165

I offer the following :
🆓 Cosmetic Pouch
🆓 Mary Kay Samples
🆓 Postage to SM & SS
🆓 Lifetime Consultation
➖➖➖Extravaganza Discount
🆓 Mary Kay Sticky Note Booklet
🆓 Mary Kay Product Order Sheet

Your Beauty Expert
💕 Kak Dayang
📲 0172447636 @ click nak.la/SkincareMaryKay in profile

Microdermabrasion Set Mary Kay sangat laku keras. Masing-masing dah tahu kehebatan teknologi Microdermabrasion.

Teknik Microdermabrasion ialah 1 teknologi perawatan wajah menggunakan teknik pengelupasan kulit yang menghilangkan sel-sel kulit mati seterusnya meningkatkan penghasilan kolagen baru.

Dengan kata lain, teknologi Microdermabrasion ini digunakan untuk memperbaiki tekstur kulit supaya menjadi lebih baik. Jauhhhhhhhhh lebih baik!

Teknologi ini disediakan di mana-mana spa kecantikan, tapi lagi jimat kan kalau buat sendiri kat rumah. Hebat kan Mary Kay. Mary Kay dah sediakan produk khas Microdermabrasion Set untuk you. Untuk I. Untuk semua.

Nak tahu lebih lanjut, meh lah Sis consult you all cara nak pakai. Bila nak pakai. Siapa yang boleh pakai.

You all tak perlu pakai setiap hari tau. Just pakai 2 atau 3 kali seminggu je. 1 set ni tahan lah jugak dalam 7 hingga 8 bulan ke atas. Sangat sangat sangat jimat. Sangat sangat sangat berbaloi untuk set terbaik macam ni.

Timewise Microdermabrasion
Refine, 70g
Price : RM165

Timewise Pore Minimizer, 29ml
Price : RM165

I offer the following :
🆓 Cosmetic Pouch
🆓 Mary Kay Samples
🆓 Postage to SM & SS
🆓 Lifetime Consultation
➖➖➖Extravaganza Discount
🆓 Mary Kay Sticky Note Booklet
🆓 Mary Kay Product Order Sheet

Your Beauty Expert
💕 Kak Dayang
📲 0172447636 @ click nak.la/SkincareMaryKay in profile
40 2 17 October, 2018