#parutjerawathilang Instagram Photos & Videos

parutjerawathilang - 32.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #parutjerawathilang and here's what we found interesting.

Inside 72 Posts

Time between posts:
48 minutes
Average like
2.9
Average comment
0.7
Posts with video
2/72
Posts with photo
70/72

Hashtag Popularity

Anyone nak cuba2 dulu, boleh dapatkan baby CALLA 🍑
.
Klik link dekat bio eija 😘

Anyone nak cuba2 dulu, boleh dapatkan baby CALLA 🍑
. 
Klik link dekat bio eija 😘
0 1 13 September, 2019

0 1 13 September, 2019

Dah ambil 1 sachet CALLA pagi ni ? Yang dah ambil tu jaga-jaga sebab kena bersedia dapat kulit cerah sekata satu badan macam adik ni 🙊
.
.
CALLA BEAUTSKIN kesan untuk muka sahaja atau seluruh badan? Eh mestilah seluruh badan. Takde lah nanti muka putih tangan hitam. Tengok tu bukti ada depan mata.
.
.
Bila terdedah dengan panas, sememangnya kulit kita akan jadi gelap dari yg asal. Tapi bila korang consume CALLA, dah takpayah risau muka dan tak sama tona dengan muka. Cerah sekata satu badan tau!
.
.
Saya nak bagitahu tahu 1 rahsia tau. Dalam CALLA ada bunga sakura. Bunga sakura mempunyai kandungan antioksidan dan anti peradangan yang sangat bagus untuk merawat kulit. .
.
.
Selain antioksidan, bunga sakura juga mempunyai kandungan isoflavin yang fungsinya untuk mencegah enzim tirosinase dan protein yang digunakan untuk membuat pigmen melanin kulit. Jadi bila korang amalkan ekstrak bunga Sakura ni secara konsisten, kulit korang akan jadi putih kemerah-merahan.
.
.
Jadi tak pelik lah siapa konsisten CALLA, kulit jadi merah merah delima dan kesannya menyeluruh untuk satu badan.
.
.
Siapa lagi nak kemam-kemam je boleh putih 1 badan?
_

Whatsapp sekarang sebab free gift special dan harga promo SEPTEMBER untuk korang ❤️!

Dah ambil 1 sachet CALLA pagi ni ? Yang dah ambil tu jaga-jaga sebab kena bersedia dapat kulit cerah sekata satu badan macam adik ni 🙊
.
.
CALLA BEAUTSKIN kesan untuk muka sahaja atau seluruh badan? Eh mestilah seluruh badan. Takde lah nanti muka putih tangan hitam. Tengok tu bukti ada depan mata.
.
.
Bila terdedah dengan panas, sememangnya kulit kita akan jadi gelap dari yg asal. Tapi bila korang consume CALLA, dah takpayah risau muka dan tak sama tona dengan muka. Cerah sekata satu badan tau!
.
.
Saya nak bagitahu tahu 1 rahsia tau. Dalam CALLA ada bunga sakura. Bunga sakura mempunyai kandungan antioksidan dan anti peradangan yang sangat bagus untuk merawat kulit. .
.
.
Selain antioksidan, bunga sakura juga mempunyai kandungan isoflavin yang fungsinya untuk mencegah enzim tirosinase dan protein yang digunakan untuk membuat pigmen melanin kulit. Jadi bila korang amalkan ekstrak bunga Sakura ni secara konsisten, kulit korang akan jadi putih kemerah-merahan.
.
.
Jadi tak pelik lah siapa konsisten CALLA, kulit jadi merah merah delima dan kesannya menyeluruh untuk satu badan.
.
.
Siapa lagi nak kemam-kemam je boleh putih 1 badan?
_

Whatsapp sekarang sebab free gift special dan harga promo SEPTEMBER untuk korang ❤️!
0 1 13 September, 2019

KULIT MAKIN CANTIK SAMPAIKAN TUNANG SURUH STOP 😆
_
Fuhh serius arr feedback kalini daripada kulit kusam terus berubah nampak makin cerah, makin sihat dan fresh. Ramai pulak tu tegur, mgkn sebab tu lah tunang suruh stop consume.. Takut orang lain berkenan kat tunang dia pulak 😅
_
Tp apa salahnya kan, jaga kecantikan kulit bukan untuk orang lain tp untuk diri sendiri juga 🤗
_
siapa yang ada masalah kulit kusam, masalah kulit gelap, kulit tak berseri jom lah cuba calla beautskin. InshaAllah dengan pengambilan yamg konsisten awak pun boleh dpt kulit cerah putih gebu mcm ni 😘

KULIT MAKIN CANTIK SAMPAIKAN TUNANG SURUH STOP 😆
_
Fuhh serius arr feedback kalini daripada kulit kusam terus berubah nampak makin cerah, makin sihat dan fresh. Ramai pulak tu tegur, mgkn sebab tu lah tunang suruh stop consume.. Takut orang lain berkenan kat tunang dia pulak 😅
_
Tp apa salahnya kan, jaga kecantikan kulit bukan untuk orang lain tp untuk diri sendiri juga 🤗
_
siapa yang ada masalah kulit kusam, masalah kulit gelap, kulit tak berseri jom lah cuba calla beautskin. InshaAllah dengan pengambilan yamg konsisten awak pun boleh dpt kulit cerah putih gebu mcm ni 😘
0 1 13 September, 2019

KULIT MAKIN CANTIK SAMPAIKAN TUNANG SURUH STOP 😆
_
Fuhh serius arr feedback kalini daripada kulit kusam terus berubah nampak makin cerah, makin sihat dan fresh. Ramai pulak tu tegur, mgkn sebab tu lah tunang suruh stop consume.. Takut orang lain berkenan kat tunang dia pulak 😅
_
Tp apa salahnya kan, jaga kecantikan kulit bukan untuk orang lain tp untuk diri sendiri juga 🤗
_
siapa yang ada masalah kulit kusam, masalah kulit gelap, kulit tak berseri jom lah cuba calla beautskin. InshaAllah dengan pengambilan yamg konsisten awak pun boleh dpt kulit cerah putih gebu mcm ni 😘

KULIT MAKIN CANTIK SAMPAIKAN TUNANG SURUH STOP 😆
_
Fuhh serius arr feedback kalini daripada kulit kusam terus berubah nampak makin cerah, makin sihat dan fresh. Ramai pulak tu tegur, mgkn sebab tu lah tunang suruh stop consume.. Takut orang lain berkenan kat tunang dia pulak 😅
_
Tp apa salahnya kan, jaga kecantikan kulit bukan untuk orang lain tp untuk diri sendiri juga 🤗
_
siapa yang ada masalah kulit kusam, masalah kulit gelap, kulit tak berseri jom lah cuba calla beautskin. InshaAllah dengan pengambilan yamg konsisten awak pun boleh dpt kulit cerah putih gebu mcm ni 😘
0 1 13 September, 2019

Untuk merawat kulit, anda tidak memerlukan produk yang bagus. Yang lebih tepat adalah, anda
memerlukan produk yang BETUL.
Yang bagus itu tidak semestinya betul dan sesuai untuk kulit.
.
Namun, apabila anda menggunakan produk yang betul, pasti ia akan dapat mengerjakan fungsinya
pada kulit dengan begitu bagus sekali. ❤️
.
Nak tahu produk yang terbaik dari VCS Annona? Jom whatsApp cikna 📲 013 2582878

Untuk merawat kulit, anda tidak memerlukan produk yang bagus. Yang lebih tepat adalah, anda 
memerlukan produk yang BETUL. 
Yang bagus itu tidak semestinya betul dan sesuai untuk kulit.
.
Namun, apabila anda menggunakan produk yang betul, pasti ia akan dapat mengerjakan fungsinya 
pada kulit dengan begitu bagus sekali. ❤️
.
Nak tahu produk yang terbaik dari VCS Annona? Jom whatsApp cikna 📲 013 2582878
3 1 13 September, 2019

Assalamualaikum Selamat pagi.. Salam Jumaat Salam 13 Muharam

#ac #acplus #acplus #acpluscandy
#penghapusjerawat #parutjerawathilang #jerawatbatu

Assalamualaikum Selamat pagi.. Salam Jumaat Salam 13 Muharam

#ac #acplus #acplus #acpluscandy 
#penghapusjerawat #parutjerawathilang #jerawatbatu
5 0 13 September, 2019

MALU BILA MAK SENDIRI PANGGIL DAYANG SENANDUNG😭.
.

Alahaiii kesian sis anis ni. Mak sendiri panggil dia dayang senandung gara-gara sunburn teruk akibat main pulau. Nasib baik mak yang tegur macam tu, jadi kuranglah sikit malu tu. Cuba kalau kawan-kawan, sedara-mara atau boyprengg yang tegur. Mesti lagi malu kan?🤦🏻‍♀️.
.

Namun Alhamdulillah, selepas seminggu sis anis try Calla Beautskin sunburn teruk makin pulih. Tak macam dayang senandung dah. Mak pun puji ‘Comey dooh’ anak dia sekarang😍.
.

Tahu tak salah satu fungsi Calla Beautskin adalah UV Protection? Maksudnya Calla Beautskin dapat melindungi kulit dari cahaya matahari jugak. Jadi kalau main panas atau pulau, in shaa Allah kulit tak akan burn teruk. Tapi krim untuk luaran pun jangan lupa pakai jugak tau. Seperti yang yaney bagi tahu sebelum ni, dalaman dan luaran dua-dua kena jaga. Kerana keduanya sangat membantu antara satu sama lain.
.

Selain itu juga, Calla Beautskin dapat membantu mencerah dan sekatakan tona kulit. Ramai yang mengadu pada yaney yang kulit tangan, badan dan muka tak sekata. Biasalah, cuaca kat Malaysia kan panas. Lagi-lagi kalau kerja seharian memang terdedah dengan cahaya matahari. Jadi nak elakkan warna kulit tak cerah sekata, wajib amalkan Calla Beautskin tau. Kerana Calla Beautskin dapat melindungi kulit dari sinar matahari. Haaa banyak kan fungsi Calla ni😍.
.

Kalau nak cerita satu persatu fungsi Calla Beautskin untuk kulit uols, sampai esok pun tak habis. Apa kata uols amalkan dan rasai dahulu keistimewaan Calla Beautskin ni.
.
Nak eija guide sampai cantik pun boleh! Kan misi kita nak cantik tahun ni. Hehehe. Boleh terus DM atau Whatsapp 0199989017 eija untuk sebarang pertanyaan atau order ya 💕

MALU BILA MAK SENDIRI PANGGIL DAYANG SENANDUNG😭.
.

Alahaiii kesian sis anis ni. Mak sendiri panggil dia dayang senandung gara-gara sunburn teruk akibat main pulau. Nasib baik mak yang tegur macam tu, jadi kuranglah sikit malu tu. Cuba kalau kawan-kawan, sedara-mara atau boyprengg yang tegur. Mesti lagi malu kan?🤦🏻‍♀️.
.

Namun Alhamdulillah, selepas seminggu sis anis try Calla Beautskin sunburn teruk makin pulih. Tak macam dayang senandung dah. Mak pun puji ‘Comey dooh’ anak dia sekarang😍.
.

Tahu tak salah satu fungsi Calla Beautskin adalah UV Protection? Maksudnya Calla Beautskin dapat melindungi kulit dari cahaya matahari jugak. Jadi kalau main panas atau pulau, in shaa Allah kulit tak akan burn teruk. Tapi krim untuk luaran pun jangan lupa pakai jugak tau. Seperti yang yaney bagi tahu sebelum ni, dalaman dan luaran dua-dua kena jaga. Kerana keduanya sangat membantu antara satu sama lain.
.

Selain itu juga, Calla Beautskin dapat membantu mencerah dan sekatakan tona kulit. Ramai yang mengadu pada yaney yang kulit tangan, badan dan muka tak sekata. Biasalah, cuaca kat Malaysia kan panas. Lagi-lagi kalau kerja seharian memang terdedah dengan cahaya matahari. Jadi nak elakkan warna kulit tak cerah sekata, wajib amalkan Calla Beautskin tau. Kerana Calla Beautskin dapat melindungi kulit dari sinar matahari. Haaa banyak kan fungsi Calla ni😍.
.

Kalau nak cerita satu persatu fungsi Calla Beautskin untuk kulit uols, sampai esok pun tak habis. Apa kata uols amalkan dan rasai dahulu keistimewaan Calla Beautskin ni.
.
Nak eija guide sampai cantik pun boleh! Kan misi kita nak cantik tahun ni. Hehehe. Boleh terus DM atau Whatsapp 0199989017 eija untuk sebarang pertanyaan atau order ya 💕
0 1 13 September, 2019

YOUTH Radiance C + E
❤ Mengurangkan tanda-tanda penuaan dan garis halus ❤ Mengatasi masalah kedutan pada wajah
❤ Menjadikan kulit lebih cerah dan licin. Kulit lebih berseri secara semulajadi
❤ Membantu menghasilkan sel kulit baru, mencerahkan kulit, melicinkan tekstur kulit dan mengurangkan bintik-bintik penuaan.
❤ Berkesan untuk menegangkan kulit dan mencegah kedutan.

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.

Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan-bahan Utama
20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi
Untuk penggunaan selama 60 hari.

sebarang pertanyaan atau nak place order boleh whatsapp hana
📲 0174434992

#youthskincare #radianceCE #vitaminE #vitaminC #organicskincare #nakkulitcantik #nakkulitsihat #parutjerawat #parutjerawathilang #parutjerawatberlubang #shakleeperak #shakleeperakutara #shakleebaganserai #shakleetaiping #shakleeparitbuntar #sayajualshaklee #sayajualyouthskincare #codshakleetaiping #codshakleebaganserai #codshakleeparitbuntar

YOUTH Radiance C + E
❤ Mengurangkan tanda-tanda penuaan dan garis halus ❤ Mengatasi masalah kedutan pada wajah
❤ Menjadikan kulit lebih cerah dan licin. Kulit lebih berseri secara semulajadi
❤ Membantu menghasilkan sel kulit baru, mencerahkan kulit, melicinkan tekstur kulit dan mengurangkan bintik-bintik penuaan.
❤ Berkesan untuk menegangkan kulit dan mencegah kedutan.

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.

Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan-bahan Utama
20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi
Untuk penggunaan selama 60 hari.

sebarang pertanyaan atau nak place order boleh whatsapp hana
📲 0174434992

#youthskincare #radianceCE #vitaminE #vitaminC #organicskincare #nakkulitcantik #nakkulitsihat #parutjerawat #parutjerawathilang #parutjerawatberlubang #shakleeperak #shakleeperakutara #shakleebaganserai #shakleetaiping #shakleeparitbuntar #sayajualshaklee #sayajualyouthskincare #codshakleetaiping #codshakleebaganserai #codshakleeparitbuntar
0 0 13 September, 2019

Cuba Uolls ambil masa sekejap untuk perhatikan betul betul perubahan pada kulit sis ni, katanya calit dekat tempat jerawat, cepat je kecut!

Lepas tu parut cepat pulak pudar, best lah WD ni! Wow u'olls bukan kecik sebarang kecik WD ni tau.

Bila kulit dah mula nak sihat, tak pakai ape ape pun kulit jadi nampak glowing dan lembap je bila disentuh. Dah takde lagi rasa sakit hati pegang kulit muka rasa macam kertas pasir.

Semuanya berubah bila jumpa WD tetapi harus diingatkan bahawa WD bukan krim timbang kilo yang cepat sangat nampk result.

As long kulit u'olls dah takde masalah sangat, insyaAllah akan dapat kesan seawal 1 minggu.

Sementara tengah PROMOSI JIMAT RM40 ni, cepatlah grab u'olls. Grab lagi banyak, lagi banyak u'olls boleh JIMAT

Klik je link Whatsapp bawah ni tau 👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60199782115/wdta

#krimjerawat #parutjerawathilang #bebasjerawat #kulitsihatdaridalam #krimmultifungsi #krimjeragat #krimjerawat #krimhormon #WdCalitDiNadiCantikSatuBody
#bazalpaknil

Cuba Uolls ambil masa sekejap untuk perhatikan betul betul perubahan pada kulit sis ni, katanya calit dekat tempat jerawat, cepat je kecut!

Lepas tu parut cepat pulak pudar, best lah WD ni! Wow u'olls bukan kecik sebarang kecik WD ni tau.

Bila kulit dah mula nak sihat, tak pakai ape ape pun kulit jadi nampak glowing dan lembap je bila disentuh. Dah takde lagi rasa sakit hati pegang kulit muka rasa macam kertas pasir.

Semuanya berubah bila jumpa WD tetapi harus diingatkan bahawa WD bukan krim timbang kilo yang cepat sangat nampk result.

As long kulit u'olls dah takde masalah sangat, insyaAllah akan dapat kesan seawal 1 minggu.

Sementara tengah PROMOSI JIMAT RM40 ni, cepatlah grab u'olls. Grab lagi banyak, lagi banyak u'olls boleh JIMAT

Klik je link Whatsapp bawah ni tau 👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60199782115/wdta

#krimjerawat #parutjerawathilang #bebasjerawat #kulitsihatdaridalam #krimmultifungsi #krimjeragat #krimjerawat #krimhormon #WdCalitDiNadiCantikSatuBody
#bazalpaknil
5 0 12 September, 2019

SERVIS MEDISPA KE RUMAH @ OFFICE ANDA😍

Salam semua. Siapa dekat sini ada masalah macam ni dan stress tak tahu nak buat apa😱

1. Parut berlubang atau kawah??
2. Jerawat??
3. Jeragat??
4. Tona tak sekata??
5. Pori besar dan kusam??
6. Whitehead & blackhead banyak??
7. Kulit gelap ??
8. Mata panda??
9. Garis-garis penuaan??
10. Sakit2 badan??
11. Lenguh pinggang & kaki??
12. Tumit kaki merekah?? Kami ada penyelesaian untuk semua MASALAH anda..Jom jumpa beautician @eisswellness 💞Eiss Wellness Medispa nak bagi special promo untuk bulan September
💞RM99 shja utk treatment korean bb glow! --------------------------------
💞Hanya RM99. (N/P : RM 150)
1 sesi dalam 60 -120 mins
--------------------------------
💞Sis akan dapat rawatan FACIAL TREATMENT + KOREAN BB GLOW + BEAUTY LED THERAPY + FREE BUFFING !
Siapa yang nak tahu lebih lanjut??😉 WHATSAPP: 01137069471

#parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil

SERVIS MEDISPA KE RUMAH @ OFFICE ANDA😍

Salam semua. Siapa dekat sini ada masalah  macam ni dan stress tak tahu nak buat apa😱

1. Parut berlubang atau kawah??
2. Jerawat??
3. Jeragat??
4. Tona tak sekata??
5. Pori besar dan kusam??
6. Whitehead & blackhead banyak??
7. Kulit gelap ??
8. Mata panda??
9. Garis-garis penuaan??
10. Sakit2 badan??
11. Lenguh pinggang & kaki??
12. Tumit kaki merekah?? Kami ada penyelesaian untuk semua MASALAH anda..Jom jumpa beautician @eisswellness 💞Eiss Wellness Medispa nak bagi special promo untuk bulan September
💞RM99 shja utk treatment korean bb glow! --------------------------------
💞Hanya RM99. (N/P : RM 150)
1 sesi dalam 60 -120 mins
--------------------------------
💞Sis akan dapat rawatan FACIAL TREATMENT + KOREAN BB GLOW + BEAUTY LED THERAPY + FREE BUFFING !
Siapa yang nak tahu lebih lanjut??😉 WHATSAPP:  01137069471

#parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil
32 0 12 September, 2019

Bab jaga muka ni biasanya orang pompuan yang cerewet kan. Tapi sekarang tak lagi. Abam-abam sado pun dah mula ambik berat hal kulit dan nak dapatkan kulit yang sihat tanpa cela.
.
Macam cik abam ni. Akibat parut jerawat yang setia menemani di pipi, kecewa, sedih, hampa, merana dibuatnya. Bertambah stress bila kulit semakin hari semakin gelap dek pancaran cahaya sang mentari.
.
Kemurungan cik abam seketika. Datang si kakak jual harapan pada si adik. Skincare Vitamin C Series diperkenalkan. Cara MUDAH dan SELAMAT nak dapatkan kulit berseri.
.
Tak rugi pun cuba, harga JIMAT, produk HALAL. Simbahi wajah dengan VCGC disusuli calitan magis cik oren VCS pagi dan malam. Tak lupa payung kulit tu dengan VCMC yang ada spf30 tatkala sang mentari memancar sinar.
.
Kini cik abam dah ceria. Parut jerawat dah menghilangkan diri. Kulit yang dulu gelap mula cerah berseri.
.
Kalau ada yang nakkan pancaran nur menyinari wajah, meh wasap cikQa 📲 0194735223

Bab jaga muka ni biasanya orang pompuan yang cerewet kan. Tapi sekarang tak lagi. Abam-abam sado pun dah mula ambik berat hal kulit dan nak dapatkan kulit yang sihat tanpa cela.
.
Macam cik abam ni. Akibat parut jerawat yang setia menemani di pipi, kecewa, sedih, hampa, merana dibuatnya. Bertambah stress bila kulit semakin hari semakin gelap dek pancaran cahaya sang mentari.
.
Kemurungan cik abam seketika. Datang si kakak jual harapan pada si adik. Skincare Vitamin C Series diperkenalkan. Cara MUDAH dan SELAMAT nak dapatkan kulit berseri.
.
Tak rugi pun cuba, harga JIMAT, produk HALAL. Simbahi wajah dengan VCGC disusuli calitan magis cik oren VCS pagi dan malam. Tak lupa payung kulit tu dengan VCMC yang ada spf30 tatkala sang mentari memancar sinar.
.
Kini cik abam dah ceria. Parut jerawat dah menghilangkan diri. Kulit yang dulu gelap mula cerah berseri.
.
Kalau ada yang nakkan pancaran nur menyinari wajah, meh wasap cikQa 📲 0194735223
24 1 12 September, 2019

2 1 12 September, 2019

.
.
MANFAAT ANNONA BIRD NEST
.
🕊 Memudarkan pigmentasi kulit
🕊 Mengurangkan kedutan atau garis-garis halus
🕊 Mencerahkan, melembap & menganjalkan Kulit
🕊 Membantu masalah penghadaman
🕊 Memperkuatkan fizikal Badan
🕊 Meningkatkan sistem imuniti badan
🕊 Meningkatkan daya ingatan
🕊 Meningkatkan & menguatkan kadar imuniti badan kepada ibu & bayi
🕊 Meningkatkan metabolisma
🕊 Memperbaiki struktur kulit
🕊 Melambatkan proses penuaan
🕊 Mempercepatkan proses penyembuhan setelah melahirkan
🕊 Sangat elok untuk mengubati kulit yang berjerawat
.
.
Harga?
Sangat lah mampu milik.
RM18 jer sisturr untuk 1 set (3 botol)
.
.
#Annona_BirdNest #BirdNest #Annona_BirdNestJohor #SarangBurungWalit #SiBurungPink #BirdNestDrink #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihat #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam #ParutJerawatHilang #NakKurus #Sembelit #ParutJeragat #HilangkanParut #JeragatHilang #BekasJerawat #ootdhijab #mirafilzahfans #ootdfashion #noradanishfans #DropshipWanted #AgentWantedMalaysia #AgentWantedSeluruhMalaysia #ResellerWanted #SarangBurungMalaysia

.
.
MANFAAT ANNONA BIRD NEST
.
🕊 Memudarkan pigmentasi kulit
🕊 Mengurangkan kedutan atau garis-garis halus
🕊 Mencerahkan, melembap & menganjalkan Kulit
🕊 Membantu masalah penghadaman
🕊 Memperkuatkan fizikal Badan
🕊 Meningkatkan sistem imuniti badan
🕊 Meningkatkan daya ingatan
🕊 Meningkatkan & menguatkan kadar imuniti badan kepada ibu & bayi
🕊 Meningkatkan metabolisma
🕊 Memperbaiki struktur kulit
🕊 Melambatkan proses penuaan
🕊 Mempercepatkan proses penyembuhan setelah melahirkan
🕊 Sangat elok untuk mengubati kulit yang berjerawat
.
.
Harga?
Sangat lah mampu milik.
RM18 jer sisturr untuk 1 set (3 botol)
.
.
#Annona_BirdNest #BirdNest #Annona_BirdNestJohor  #SarangBurungWalit #SiBurungPink #BirdNestDrink #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihat #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam #ParutJerawatHilang #NakKurus #Sembelit #ParutJeragat #HilangkanParut #JeragatHilang #BekasJerawat #ootdhijab #mirafilzahfans #ootdfashion #noradanishfans #DropshipWanted #AgentWantedMalaysia #AgentWantedSeluruhMalaysia #ResellerWanted #SarangBurungMalaysia
0 0 12 September, 2019

.
.
MANFAAT ANNONA BIRD NEST
.
🕊 Memudarkan pigmentasi kulit
🕊 Mengurangkan kedutan atau garis-garis halus
🕊 Mencerahkan, melembap & menganjalkan Kulit
🕊 Membantu masalah penghadaman
🕊 Memperkuatkan fizikal Badan
🕊 Meningkatkan sistem imuniti badan
🕊 Meningkatkan daya ingatan
🕊 Meningkatkan & menguatkan kadar imuniti badan kepada ibu & bayi
🕊 Meningkatkan metabolisma
🕊 Memperbaiki struktur kulit
🕊 Melambatkan proses penuaan
🕊 Mempercepatkan proses penyembuhan setelah melahirkan
🕊 Sangat elok untuk mengubati kulit yang berjerawat
.
.
Harga?
Sangat lah mampu milik.
RM18 jer sisturr untuk 1 set (3 botol)
.
.
#Annona_BirdNest #BirdNest #Annona_BirdNestJohor #SarangBurungWalit #SiBurungPink #BirdNestDrink #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihat #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam #ParutJerawatHilang #NakKurus #Sembelit #ParutJeragat #HilangkanParut #JeragatHilang #BekasJerawat #ootdhijab #mirafilzahfans #ootdfashion #noradanishfans #DropshipWanted #AgentWantedMalaysia #AgentWantedSeluruhMalaysia #ResellerWanted #SarangBurungMalaysia

.
.
MANFAAT ANNONA BIRD NEST
.
🕊 Memudarkan pigmentasi kulit
🕊 Mengurangkan kedutan atau garis-garis halus
🕊 Mencerahkan, melembap & menganjalkan Kulit
🕊 Membantu masalah penghadaman
🕊 Memperkuatkan fizikal Badan
🕊 Meningkatkan sistem imuniti badan
🕊 Meningkatkan daya ingatan
🕊 Meningkatkan & menguatkan kadar imuniti badan kepada ibu & bayi
🕊 Meningkatkan metabolisma
🕊 Memperbaiki struktur kulit
🕊 Melambatkan proses penuaan
🕊 Mempercepatkan proses penyembuhan setelah melahirkan
🕊 Sangat elok untuk mengubati kulit yang berjerawat
.
.
Harga?
Sangat lah mampu milik.
RM18 jer sisturr untuk 1 set (3 botol)
.
.
#Annona_BirdNest #BirdNest #Annona_BirdNestJohor  #SarangBurungWalit #SiBurungPink #BirdNestDrink #EnergyBooster #KulitCantik #KulitSihat #AntiAging #MukaKusamHilang #MukaKusam #kusam #ParutHitam #ParutJerawatHilang #NakKurus #Sembelit #ParutJeragat #HilangkanParut #JeragatHilang #BekasJerawat #ootdhijab #mirafilzahfans #ootdfashion #noradanishfans #DropshipWanted #AgentWantedMalaysia #AgentWantedSeluruhMalaysia #ResellerWanted #SarangBurungMalaysia
1 0 12 September, 2019

CALLA BEAUTSKIN kesan untuk muka sahaja atau seluruh badan? Eh mestilah seluruh badan. Takde lah nanti muka putih tangan hitam 🙊
.
.
Bila terdedah dengan panas, sememangnya kulit kita akan jadi gelap dari yg asal. Tapi bila korang consume CALLA, dah takpayah risau muka dan tak sama tona dengan muka. Cerah sekata satu badan tau!
.
.
Saya nak bagitahu tahu 1 rahsia tau. Dalam CALLA ada bunga sakura. Bunga sakura mempunyai kandungan antioksidan dan anti peradangan yang sangat bagus untuk merawat kulit. .
.
.
Selain antioksidan, bunga sakura juga mempunyai kandungan isoflavin yang fungsinya untuk mencegah enzim tirosinase dan protein yang digunakan untuk membuat pigmen melanin kulit. Jadi bila korang amalkan ekstrak bunga Sakura ni secara konsisten, kulit korang akan jadi putih kemerah-merahan.
.
.
Jadi tak pelik lah siapa konsisten CALLA, kulit jadi merah merah delima dan kesannya menyeluruh untuk satu badan.
.
.
Siapa lagi nak kemam-kemam je boleh putih 1 badan?
.
.
Whatsapp sekarang sebab free gift special dan harga promo SEPTEMBER untuk korang! ❤️

CALLA BEAUTSKIN kesan untuk muka sahaja atau seluruh badan? Eh mestilah seluruh badan. Takde lah nanti muka putih tangan hitam 🙊
.
.
Bila terdedah dengan panas, sememangnya kulit kita akan jadi gelap dari yg asal. Tapi bila korang consume CALLA, dah takpayah risau muka dan tak sama tona dengan muka. Cerah sekata satu badan tau!
.
.
Saya nak bagitahu tahu 1 rahsia tau. Dalam CALLA ada bunga sakura. Bunga sakura mempunyai kandungan antioksidan dan anti peradangan yang sangat bagus untuk merawat kulit. .
.
.
Selain antioksidan, bunga sakura juga mempunyai kandungan isoflavin yang fungsinya untuk mencegah enzim tirosinase dan protein yang digunakan untuk membuat pigmen melanin kulit. Jadi bila korang amalkan ekstrak bunga Sakura ni secara konsisten, kulit korang akan jadi putih kemerah-merahan.
.
.
Jadi tak pelik lah siapa konsisten CALLA, kulit jadi merah merah delima dan kesannya menyeluruh untuk satu badan.
.
.
Siapa lagi nak kemam-kemam je boleh putih 1 badan?
.
. 
Whatsapp sekarang sebab free gift special dan harga promo SEPTEMBER  untuk korang! ❤️
5 2 12 September, 2019

"10 KEBAIKAN MINYAK BOONGA UNTUK KULIT".
.
Ingin tahu kebaikan minyak boonga? Jadi, disini kami listkan 10 kebaikan minyak boonga untuk kulit muka.
.
1) Mengawal minyak berlebihan
2) Meng-glowing kan kulit muka
3) Mengecutkan jerawat di kulit
4) Mengeringkan jerawat
5) Melembapkan kulit
6) Mengurangkan garis-garis halus.
7) Atasi kulit kering
8} Memudarkan parut jerawat
9) Menegangkan kulit muka
10) Anti-penuaan
.

"10 KEBAIKAN MINYAK BOONGA UNTUK KULIT".
. 
Ingin tahu kebaikan minyak boonga? Jadi, disini kami listkan 10 kebaikan minyak boonga untuk kulit muka.
. 
1) Mengawal minyak berlebihan
2) Meng-glowing kan kulit muka
3) Mengecutkan jerawat di kulit
4) Mengeringkan jerawat
5) Melembapkan kulit
6) Mengurangkan garis-garis halus. 
7) Atasi kulit kering
8} Memudarkan parut jerawat
9) Menegangkan kulit muka
10) Anti-penuaan
.
2 1 12 September, 2019

Jom share RAHSIA🤫 kulit kita dengan kawan-kawan ! Tak kan nak cantik sorang-sorang kot. Kami dah sediakan PAKEJ BFF untuk korang yang nak cantik sama-sama. Lebih JIMAT dan BERBALOI tau !
_
✨PAKEJ BFF✨
_
3 kotak Calla Beautskin
3 kotak Whitening Soap
FREE 👉🏻 3 Whitening Scrub
FREE 👉🏻 3 botol Calla Beauty
FREE 👉🏻 Postage to SM
_
Semua items kat atas harganya cuma RM480 sahaja. Kalau bahagi 3 orang, sorang cuma perlu keluar RM160. Lagi JIMAT berbanding trial set biasa.
_
Trial set biasa harganya RM170 tapi cuma dapat 1 kotak Calla Beautskin, 1 Whitening dan 1 botol Calla Beauty. Whitening Scrub tak dapat pun☹️
_
Haaa jadi buatlah pilihan yang bijak. Pakat share dengan kawan-kawan, adik kakak atau sepupu sepapat okay😘
_
Nak BFF SET ni? Komen “NAK” kat bawah sekarang👇🏻

Jom share RAHSIA🤫 kulit kita dengan kawan-kawan ! Tak kan nak cantik sorang-sorang kot. Kami  dah sediakan PAKEJ BFF untuk korang yang nak cantik sama-sama. Lebih JIMAT dan BERBALOI tau !
_
✨PAKEJ BFF✨
_
3 kotak Calla Beautskin
3 kotak Whitening Soap
FREE 👉🏻 3 Whitening Scrub
FREE 👉🏻 3 botol Calla Beauty
FREE 👉🏻 Postage to SM
_
Semua items kat atas harganya cuma RM480 sahaja. Kalau bahagi 3 orang, sorang cuma perlu keluar RM160. Lagi JIMAT berbanding trial set biasa.
_
Trial set biasa harganya RM170 tapi cuma dapat 1 kotak Calla Beautskin, 1 Whitening dan 1 botol Calla Beauty. Whitening Scrub tak dapat pun☹️
_
Haaa jadi buatlah pilihan yang bijak. Pakat share dengan kawan-kawan, adik kakak atau sepupu sepapat okay😘
_
Nak BFF SET ni? Komen “NAK” kat bawah sekarang👇🏻
1 2 12 September, 2019

Foundation SCANDALZ kod 02
♥️ matte finishing
♥️ mengatasi kulit berminyak
♥️ tekstur ringan dan selesa digunakan sepanjang hari
♥️ mencerahkan kulit secara sekata
♥️ melembapkan kulit
♥️ mudah dicuci dan halal
♥️ tidak bercapuk
♥️ mudah disapu seluruh wajah
♥️ medium to full coverage
♥️ effect glowing serta merta
♥️ tidak melekit & merekah
♥️ melindungi kulit dari sinaran uv yang mengandungi spf25
♥️ menutup kesan parut dengan mudah
♥️ melembutkan kulit
♥️ ringan dan tidak membuat ling pori tersumbat
♥️ sesuai utk semua jenis kulit

#foundation #caramel #spf25 #cleo #scandalz #scandalzcleosecret #teamjutawanperkasa

Foundation SCANDALZ kod 02
♥️ matte finishing
♥️ mengatasi kulit berminyak
♥️ tekstur ringan dan selesa digunakan sepanjang hari
♥️ mencerahkan kulit secara sekata
♥️ melembapkan kulit
♥️ mudah dicuci dan halal
♥️ tidak bercapuk
♥️ mudah disapu seluruh wajah
♥️ medium to full coverage
♥️ effect glowing serta merta
♥️ tidak melekit & merekah
♥️ melindungi kulit dari sinaran uv yang mengandungi spf25
♥️ menutup kesan parut dengan mudah
♥️ melembutkan kulit
♥️ ringan dan tidak membuat ling pori tersumbat
♥️ sesuai utk semua jenis kulit

#foundation #caramel #spf25 #cleo #scandalz #scandalzcleosecret #teamjutawanperkasa
0 1 12 September, 2019

Dah ambil 1 sachet CALLA pagi ni ? Yang dah ambil tu jaga-jaga sebab kena bersedia dapat kulit cerah sekata satu badan macam adik ni 🙊
.
.
CALLA BEAUTSKIN kesan untuk muka sahaja atau seluruh badan? Eh mestilah seluruh badan. Takde lah nanti muka putih tangan hitam. Tengok tu bukti ada depan mata.
.
.
Bila terdedah dengan panas, sememangnya kulit kita akan jadi gelap dari yg asal. Tapi bila korang consume CALLA, dah takpayah risau muka dan tak sama tona dengan muka. Cerah sekata satu badan tau!
.
.
Saya nak bagitahu tahu 1 rahsia tau. Dalam CALLA ada bunga sakura. Bunga sakura mempunyai kandungan antioksidan dan anti peradangan yang sangat bagus untuk merawat kulit. .
.
.
Selain antioksidan, bunga sakura juga mempunyai kandungan isoflavin yang fungsinya untuk mencegah enzim tirosinase dan protein yang digunakan untuk membuat pigmen melanin kulit. Jadi bila korang amalkan ekstrak bunga Sakura ni secara konsisten, kulit korang akan jadi putih kemerah-merahan.
.
.
Jadi tak pelik lah siapa konsisten CALLA, kulit jadi merah merah delima dan kesannya menyeluruh untuk satu badan.
.
.
Siapa lagi nak kemam-kemam je boleh putih 1 badan?
_

Whatsapp sekarang sebab free gift special dan harga promo SEPTEMBER untuk korang ❤️!

Dah ambil 1 sachet CALLA pagi ni ? Yang dah ambil tu jaga-jaga sebab kena bersedia dapat kulit cerah sekata satu badan macam adik ni 🙊
.
.
CALLA BEAUTSKIN kesan untuk muka sahaja atau seluruh badan? Eh mestilah seluruh badan. Takde lah nanti muka putih tangan hitam. Tengok tu bukti ada depan mata.
.
.
Bila terdedah dengan panas, sememangnya kulit kita akan jadi gelap dari yg asal. Tapi bila korang consume CALLA, dah takpayah risau muka dan tak sama tona dengan muka. Cerah sekata satu badan tau!
.
.
Saya nak bagitahu tahu 1 rahsia tau. Dalam CALLA ada bunga sakura. Bunga sakura mempunyai kandungan antioksidan dan anti peradangan yang sangat bagus untuk merawat kulit. .
.
.
Selain antioksidan, bunga sakura juga mempunyai kandungan isoflavin yang fungsinya untuk mencegah enzim tirosinase dan protein yang digunakan untuk membuat pigmen melanin kulit. Jadi bila korang amalkan ekstrak bunga Sakura ni secara konsisten, kulit korang akan jadi putih kemerah-merahan.
.
.
Jadi tak pelik lah siapa konsisten CALLA, kulit jadi merah merah delima dan kesannya menyeluruh untuk satu badan.
.
.
Siapa lagi nak kemam-kemam je boleh putih 1 badan?
_

Whatsapp sekarang sebab free gift special dan harga promo SEPTEMBER untuk korang ❤️!
2 2 12 September, 2019

Set Combo Road To Cantik gabungan antara Freckles Serum dan Honey Soap mampu 👇
.🏼
✔️mengawal Jeragat dari merebak dan menebal
✔️membantu menghilangkan Bintik
Hitam
✔️membantu menghilangkan Parut dan Bekas Jerawat
✔️membantu mendapatkan Tona Kulit
sekata
✔️membantu Mencerahkan Kulit dan
Merawat Kulit Kusam
✔️mengawal masalah Kulit Berminyak
dan mengecilkan Liang Pori

Weeda
013 4150104

Set Combo Road To Cantik gabungan antara Freckles Serum dan Honey Soap mampu 👇
.🏼
✔️mengawal Jeragat dari merebak dan menebal
✔️membantu menghilangkan Bintik
Hitam
✔️membantu menghilangkan Parut dan Bekas Jerawat
✔️membantu mendapatkan Tona Kulit
sekata
✔️membantu Mencerahkan Kulit dan
Merawat Kulit Kusam
✔️mengawal masalah Kulit Berminyak
dan mengecilkan Liang Pori

Weeda
013 4150104
2 1 12 September, 2019

Set Combo Road To Cantik gabungan antara Freckles Serum dan Honey Soap mampu 👇
.🏼
✔️mengawal Jeragat dari merebak dan menebal
✔️membantu menghilangkan Bintik
Hitam
✔️membantu menghilangkan Parut dan Bekas Jerawat
✔️membantu mendapatkan Tona Kulit
sekata
✔️membantu Mencerahkan Kulit dan
Merawat Kulit Kusam
✔️mengawal masalah Kulit Berminyak
dan mengecilkan Liang Pori

Weeda
013 4150104

Set Combo Road To Cantik gabungan antara Freckles Serum dan Honey Soap mampu 👇
.🏼
✔️mengawal Jeragat dari merebak dan menebal
✔️membantu menghilangkan Bintik
Hitam
✔️membantu menghilangkan Parut dan Bekas Jerawat
✔️membantu mendapatkan Tona Kulit
sekata
✔️membantu Mencerahkan Kulit dan
Merawat Kulit Kusam
✔️mengawal masalah Kulit Berminyak
dan mengecilkan Liang Pori

Weeda
013 4150104
1 1 12 September, 2019

Set Combo Road To Cantik gabungan antara Freckles Serum dan Honey Soap mampu 👇
.🏼
✔️mengawal Jeragat dari merebak dan menebal
✔️membantu menghilangkan Bintik
Hitam
✔️membantu menghilangkan Parut dan Bekas Jerawat
✔️membantu mendapatkan Tona Kulit
sekata
✔️membantu Mencerahkan Kulit dan
Merawat Kulit Kusam
✔️mengawal masalah Kulit Berminyak
dan mengecilkan Liang Pori

Weeda
013 4150104

Set Combo Road To Cantik gabungan antara Freckles Serum dan Honey Soap mampu 👇
.🏼
✔️mengawal Jeragat dari merebak dan menebal
✔️membantu menghilangkan Bintik
Hitam
✔️membantu menghilangkan Parut dan Bekas Jerawat
✔️membantu mendapatkan Tona Kulit
sekata
✔️membantu Mencerahkan Kulit dan
Merawat Kulit Kusam
✔️mengawal masalah Kulit Berminyak
dan mengecilkan Liang Pori

Weeda
013 4150104
2 1 12 September, 2019

Set Combo Road To Cantik gabungan antara Freckles Serum dan Honey Soap mampu 👇
.🏼
✔️mengawal Jeragat dari merebak dan menebal
✔️membantu menghilangkan Bintik
Hitam
✔️membantu menghilangkan Parut dan Bekas Jerawat
✔️membantu mendapatkan Tona Kulit
sekata
✔️membantu Mencerahkan Kulit dan
Merawat Kulit Kusam
✔️mengawal masalah Kulit Berminyak
dan mengecilkan Liang Pori

Weeda
013 4150104

Set Combo Road To Cantik gabungan antara Freckles Serum dan Honey Soap mampu 👇
.🏼
✔️mengawal Jeragat dari merebak dan menebal
✔️membantu menghilangkan Bintik
Hitam
✔️membantu menghilangkan Parut dan Bekas Jerawat
✔️membantu mendapatkan Tona Kulit
sekata
✔️membantu Mencerahkan Kulit dan
Merawat Kulit Kusam
✔️mengawal masalah Kulit Berminyak
dan mengecilkan Liang Pori

Weeda
013 4150104
3 1 12 September, 2019

Set Combo Road To Cantik gabungan antara Freckles Serum dan Honey Soap mampu 👇
.🏼
✔️mengawal Jeragat dari merebak dan menebal
✔️membantu menghilangkan Bintik
Hitam
✔️membantu menghilangkan Parut dan Bekas Jerawat
✔️membantu mendapatkan Tona Kulit
sekata
✔️membantu Mencerahkan Kulit dan
Merawat Kulit Kusam
✔️mengawal masalah Kulit Berminyak
dan mengecilkan Liang Pori

Weeda
013 4150104

Set Combo Road To Cantik gabungan antara Freckles Serum dan Honey Soap mampu 👇
.🏼
✔️mengawal Jeragat dari merebak dan menebal
✔️membantu menghilangkan Bintik
Hitam
✔️membantu menghilangkan Parut dan Bekas Jerawat
✔️membantu mendapatkan Tona Kulit
sekata
✔️membantu Mencerahkan Kulit dan
Merawat Kulit Kusam
✔️mengawal masalah Kulit Berminyak
dan mengecilkan Liang Pori

Weeda
013 4150104
2 1 12 September, 2019

Set Combo Road To Cantik gabungan antara Freckles Serum dan Honey Soap mampu 👇
.🏼
✔️mengawal Jeragat dari merebak dan menebal
✔️membantu menghilangkan Bintik
Hitam
✔️membantu menghilangkan Parut dan Bekas Jerawat
✔️membantu mendapatkan Tona Kulit
sekata
✔️membantu Mencerahkan Kulit dan
Merawat Kulit Kusam
✔️mengawal masalah Kulit Berminyak
dan mengecilkan Liang Pori

Weeda
013 4150104

Set Combo Road To Cantik gabungan antara Freckles Serum dan Honey Soap mampu 👇
.🏼
✔️mengawal Jeragat dari merebak dan menebal
✔️membantu menghilangkan Bintik
Hitam
✔️membantu menghilangkan Parut dan Bekas Jerawat
✔️membantu mendapatkan Tona Kulit
sekata
✔️membantu Mencerahkan Kulit dan
Merawat Kulit Kusam
✔️mengawal masalah Kulit Berminyak
dan mengecilkan Liang Pori

Weeda
013 4150104
2 1 12 September, 2019

Cantik kan kulit qis?😍 Mana tak nya, dah berkotak-kotak qis consume Calla Beautskin. Orang cantik pun konsisten consume Calla Beautskin tau ❤️.
_
Calla Beautskin sangat berkesan dalam mencantik, mencerah dan menyihatkan kulit. Kerana bahan-bahan yang terkandung dalam Calla Beautskin 100% dapat bertindak dan berfungsi untuk kesihatan dan kecantikan kulit kita.
_
Antara contoh bahan yang terkandung ialah buah PEACH (bahan utama), Vitamin C, Vitamin E, Serbuk Mutiara, Rosehips, Bunga Sakura dan Collagen dari buah-buahan. Haaa korang boleh google sendiri kebaikan bahan-bahan ni semua. Silap haribulan, uols tak fikir panjang dah. Terus pinang 10 box Calla Beautskin🤭
_
Antara fungsi Calla Beautskin adalah ;
_
🍑Melembapkan kulit
🍑Melambatkan proses penuaan (anti-aging)
🍑Melindungi kulit dari sinar UV
🍑Melancarkan proses pencernaan
🍑Mencerahkan kulit
🍑Menjadikan kulit glowing secara natural
🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam
🍑Menghilangkan sunburn
🍑Mengecut dan menghilangkan jerawat
🍑Menghilangkan parut
🍑Mencerahkan kulit seluruh badan
🍑Sekatakan tona kulit dan banyakkkk lagi.
_
Nak tahu macam mana Calla Beautskin ni berkesan untuk kulit uols? Kena lah amalkan Calla Beautskin dulu😍. Rasa dan alami sendiri perubahan kulit uols dengan Calla Beautskin ni.
_
Siapa kat sini nak miliki kulit putih, cerah dan sihat berseri? Komen “NAK” kat bawah sekarang untuk eija bantu👇🏻

Cantik kan kulit qis?😍 Mana tak nya, dah berkotak-kotak qis consume Calla Beautskin. Orang cantik pun konsisten consume Calla Beautskin tau ❤️.
_
Calla Beautskin sangat berkesan dalam mencantik, mencerah dan menyihatkan kulit. Kerana bahan-bahan yang terkandung dalam Calla Beautskin 100% dapat bertindak dan berfungsi untuk kesihatan dan kecantikan kulit kita.
_
Antara contoh bahan yang terkandung ialah buah PEACH (bahan utama), Vitamin C, Vitamin E, Serbuk Mutiara, Rosehips, Bunga Sakura dan Collagen dari buah-buahan. Haaa korang boleh google sendiri kebaikan bahan-bahan ni semua. Silap haribulan, uols tak fikir panjang dah. Terus pinang 10 box Calla Beautskin🤭
_
Antara fungsi Calla Beautskin adalah ;
_
🍑Melembapkan kulit
🍑Melambatkan proses penuaan (anti-aging)
🍑Melindungi kulit dari sinar UV
🍑Melancarkan proses pencernaan
🍑Mencerahkan kulit
🍑Menjadikan kulit glowing secara natural
🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam
🍑Menghilangkan sunburn
🍑Mengecut dan menghilangkan jerawat
🍑Menghilangkan parut
🍑Mencerahkan kulit seluruh badan
🍑Sekatakan tona kulit dan banyakkkk lagi.
_
Nak tahu macam mana Calla Beautskin ni berkesan untuk kulit uols? Kena lah amalkan Calla Beautskin dulu😍. Rasa dan alami sendiri perubahan kulit uols dengan Calla Beautskin ni.
_
Siapa kat sini nak miliki kulit putih, cerah dan sihat berseri? Komen “NAK” kat bawah sekarang untuk eija bantu👇🏻
2 1 12 September, 2019

Ini lah penting buat masker vitamin C Shaklee hehehehe.
Bukan makan je boleh. Buat mask pun boleh okayyy.
Jerawat kecut, kulit tegang. Awak muda. Easy kan?

#jerawat #parutjerawathilang #awetmuda #vitamincshaklee #shakleekualaselangor #shakleeselangor #shakleemurah #shakleesabah #shakleekotakinabalu #kulitkusam #mask #masker #beautytips #girls #spa #collagenshaklee #malaysia #spa

Ini lah penting buat masker vitamin C Shaklee hehehehe. 
Bukan makan je boleh. Buat mask pun boleh okayyy. 
Jerawat kecut,  kulit tegang. Awak muda.  Easy kan?

#jerawat #parutjerawathilang #awetmuda #vitamincshaklee #shakleekualaselangor #shakleeselangor #shakleemurah #shakleesabah #shakleekotakinabalu #kulitkusam #mask #masker #beautytips #girls #spa #collagenshaklee #malaysia #spa
2 0 12 September, 2019

Sebelum tidur syaty akan consume 1 sachet Calla Beautskin. Bangun esok kulit syaty akan lebih lembut, lebih cerah dan kurang berminyak. Goodnight ❤️

Sebelum tidur syaty akan consume 1 sachet Calla Beautskin. Bangun esok kulit syaty akan lebih lembut, lebih cerah dan kurang berminyak. Goodnight ❤️
4 1 11 September, 2019

Sebelum tidur syaty akan consume 1 sachet Calla Beautskin. Bangun esok kulit syaty akan lebih lembut, lebih cerah dan kurang berminyak. Goodnight ❤️

Sebelum tidur syaty akan consume 1 sachet Calla Beautskin. Bangun esok kulit syaty akan lebih lembut, lebih cerah dan kurang berminyak. Goodnight ❤️
7 1 11 September, 2019

Bila dah consume Calla Beautskin setiap hari, make sure air putih pun kena minum secukupnya. Barulah kesan lebih cepat dan kulit makin sihat ok! ❤️

Bila dah consume Calla Beautskin setiap hari, make sure air putih pun kena minum secukupnya. Barulah kesan lebih cepat dan kulit makin sihat ok! ❤️
4 1 11 September, 2019

1 1 11 September, 2019

"Kulit saya takde masalah tapi saya nak consume Calla Beautskin, boleh ke?”
.
.
Eh apa pulak tak boleh, mesti lah boleh! Takde masalah kulit, bebas jerawat tak semestinya kulit kita sihat. Kadang-kadang ada orang kulit dia putih, tapi nampak kusam dan kurang berseri. Kenapa jadi macam tu?
.
.
Sebab kulit kita pun perlukan vitamin dan collagen untuk membantu memperbaiki sel-sel kulit dan menggantikan collagen yang hilang dari badan kita setiap hari.
.
.
Saya nak bagitahu tahu 1 rahsia tau. Dalam CALLA ada bunga sakura. Bunga sakura mempunyai kandungan antioksidan dan anti peradangan yang sangat bagus untuk merawat kulit. .
.
.
Selain antioksidan, bunga sakura juga mempunyai kandungan isoflavin yang fungsinya untuk mencegah enzim tirosinase dan protein yang digunakan untuk membuat pigmen melanin kulit.
_
Jadi bila korang amalkan ekstrak bunga Sakura ni secara konsisten, kulit korang akan jadi putih kemerah-merahan.
.
.
Jadi tak pelik lah siapa konsisten CALLA, kulit jadi merah merah delima. Cuba lihat pengguna Calla Beautskin dalam gambar ni. Kulit dia sebelum ni takde masalah sangat. Cuma kulit dia kelihatan sedikit kusam dan kurang berseri.
.
.
Alhamdulillah selepas amalkan Calla Beautskin, kulit dia makin berseri-seri ! Nampak awet muda, cerah dan glowing semulajadi.
.
.
Siapa lagi nak cerah sekata 1 badan macam ni ?
_

Whatsapp eija 019 9989017 sekarang tau ❤️!

"Kulit saya takde masalah tapi saya nak consume Calla Beautskin, boleh ke?”
.
.
Eh apa pulak tak boleh, mesti lah boleh! Takde masalah kulit, bebas jerawat tak semestinya kulit kita sihat. Kadang-kadang ada orang kulit dia putih, tapi nampak kusam dan kurang berseri. Kenapa jadi macam tu?
.
.
Sebab kulit kita pun perlukan vitamin dan collagen untuk membantu memperbaiki sel-sel kulit dan menggantikan collagen yang hilang dari badan kita setiap hari.
.
.
Saya nak bagitahu tahu 1 rahsia tau. Dalam CALLA ada bunga sakura. Bunga sakura mempunyai kandungan antioksidan dan anti peradangan yang sangat bagus untuk merawat kulit. .
.
.
Selain antioksidan, bunga sakura juga mempunyai kandungan isoflavin yang fungsinya untuk mencegah enzim tirosinase dan protein yang digunakan untuk membuat pigmen melanin kulit.
_
Jadi bila korang amalkan ekstrak bunga Sakura ni secara konsisten, kulit korang akan jadi putih kemerah-merahan.
.
.
Jadi tak pelik lah siapa konsisten CALLA, kulit jadi merah merah delima. Cuba lihat pengguna Calla Beautskin dalam gambar ni. Kulit dia sebelum ni takde masalah sangat. Cuma kulit dia kelihatan sedikit kusam dan kurang berseri.
.
.
Alhamdulillah selepas amalkan Calla Beautskin, kulit dia makin berseri-seri ! Nampak awet muda, cerah dan glowing semulajadi.
.
.
Siapa lagi nak cerah sekata 1 badan macam ni ?
_

Whatsapp eija 019 9989017 sekarang tau ❤️!
3 1 11 September, 2019

Thank youuu 💛

Thank youuu 💛
3 1 11 September, 2019

🌼STUDENT SET (RM69.90)🌼
✅1 Baby Calla Beautskin
✅FREE Postage ke Semenanjung Malaysia.
👉🏻Harga asal pakej ini adalah RM79.90, JIMAT RM10
_
Siapa nak Student Set? Komen “NAK” kat bawah sekarang

🌼STUDENT SET (RM69.90)🌼
✅1 Baby Calla Beautskin
✅FREE Postage ke Semenanjung Malaysia.
👉🏻Harga asal pakej ini adalah RM79.90, JIMAT RM10
_
Siapa nak Student Set? Komen “NAK” kat bawah sekarang
4 1 11 September, 2019

CALLA BEAUTSKIN kesan untuk muka sahaja atau seluruh badan? Eh mestilah seluruh badan. Takde lah nanti muka putih tangan hitam 🙊
.
.
Bila terdedah dengan panas, sememangnya kulit kita akan jadi gelap dari yg asal. Tapi bila korang consume CALLA, dah takpayah risau muka dan tak sama tona dengan muka. Cerah sekata satu badan tau!
.
.
Saya nak bagitahu tahu 1 rahsia tau. Dalam CALLA ada bunga sakura. Bunga sakura mempunyai kandungan antioksidan dan anti peradangan yang sangat bagus untuk merawat kulit. .
.
.
Selain antioksidan, bunga sakura juga mempunyai kandungan isoflavin yang fungsinya untuk mencegah enzim tirosinase dan protein yang digunakan untuk membuat pigmen melanin kulit. Jadi bila korang amalkan ekstrak bunga Sakura ni secara konsisten, kulit korang akan jadi putih kemerah-merahan.
.
.
Jadi tak pelik lah siapa konsisten CALLA, kulit jadi merah merah delima dan kesannya menyeluruh untuk satu badan.
.
.
Siapa lagi nak kemam-kemam je boleh putih 1 badan?
.
.
Whatsapp sekarang sebab free gift special dan harga promo SEPTEMBER untuk korang! ❤️

CALLA BEAUTSKIN kesan untuk muka sahaja atau seluruh badan? Eh mestilah seluruh badan. Takde lah nanti muka putih tangan hitam 🙊
.
.
Bila terdedah dengan panas, sememangnya kulit kita akan jadi gelap dari yg asal. Tapi bila korang consume CALLA, dah takpayah risau muka dan tak sama tona dengan muka. Cerah sekata satu badan tau!
.
.
Saya nak bagitahu tahu 1 rahsia tau. Dalam CALLA ada bunga sakura. Bunga sakura mempunyai kandungan antioksidan dan anti peradangan yang sangat bagus untuk merawat kulit. .
.
.
Selain antioksidan, bunga sakura juga mempunyai kandungan isoflavin yang fungsinya untuk mencegah enzim tirosinase dan protein yang digunakan untuk membuat pigmen melanin kulit. Jadi bila korang amalkan ekstrak bunga Sakura ni secara konsisten, kulit korang akan jadi putih kemerah-merahan.
.
.
Jadi tak pelik lah siapa konsisten CALLA, kulit jadi merah merah delima dan kesannya menyeluruh untuk satu badan.
.
.
Siapa lagi nak kemam-kemam je boleh putih 1 badan?
.
. 
Whatsapp sekarang sebab free gift special dan harga promo SEPTEMBER  untuk korang! ❤️
1 1 11 September, 2019

Thank youuuuu 💛

Thank youuuuu 💛
3 1 11 September, 2019

"Kulit saya takde masalah tapi saya nak consume Calla Beautskin, boleh ke?”
.
.
Eh apa pulak tak boleh, mesti lah boleh! Takde masalah kulit, bebas jerawat tak semestinya kulit kita sihat. Kadang-kadang ada orang kulit dia putih, tapi nampak kusam dan kurang berseri. Kenapa jadi macam tu?
.
.
Sebab kulit kita pun perlukan vitamin dan collagen untuk membantu memperbaiki sel-sel kulit dan menggantikan collagen yang hilang dari badan kita setiap hari.
.
.
Saya nak bagitahu tahu 1 rahsia tau. Dalam CALLA ada bunga sakura. Bunga sakura mempunyai kandungan antioksidan dan anti peradangan yang sangat bagus untuk merawat kulit. .
.
.
Selain antioksidan, bunga sakura juga mempunyai kandungan isoflavin yang fungsinya untuk mencegah enzim tirosinase dan protein yang digunakan untuk membuat pigmen melanin kulit.
_
Jadi bila korang amalkan ekstrak bunga Sakura ni secara konsisten, kulit korang akan jadi putih kemerah-merahan.
.
.
Jadi tak pelik lah siapa konsisten CALLA, kulit jadi merah merah delima. Cuba lihat pengguna Calla Beautskin dalam gambar ni. Kulit dia sebelum ni takde masalah sangat. Cuma kulit dia kelihatan sedikit kusam dan kurang berseri.
.
.
Alhamdulillah selepas amalkan Calla Beautskin, kulit dia makin berseri-seri ! Nampak awet muda, cerah dan glowing semulajadi.
.
.
Siapa lagi nak cerah sekata 1 badan macam ni ?
_

Whatsapp eija 019 9989017 sekarang tau ❤️!

"Kulit saya takde masalah tapi saya nak consume Calla Beautskin, boleh ke?”
.
.
Eh apa pulak tak boleh, mesti lah boleh! Takde masalah kulit, bebas jerawat tak semestinya kulit kita sihat. Kadang-kadang ada orang kulit dia putih, tapi nampak kusam dan kurang berseri. Kenapa jadi macam tu?
.
.
Sebab kulit kita pun perlukan vitamin dan collagen untuk membantu memperbaiki sel-sel kulit dan menggantikan collagen yang hilang dari badan kita setiap hari.
.
.
Saya nak bagitahu tahu 1 rahsia tau. Dalam CALLA ada bunga sakura. Bunga sakura mempunyai kandungan antioksidan dan anti peradangan yang sangat bagus untuk merawat kulit. .
.
.
Selain antioksidan, bunga sakura juga mempunyai kandungan isoflavin yang fungsinya untuk mencegah enzim tirosinase dan protein yang digunakan untuk membuat pigmen melanin kulit.
_
Jadi bila korang amalkan ekstrak bunga Sakura ni secara konsisten, kulit korang akan jadi putih kemerah-merahan.
.
.
Jadi tak pelik lah siapa konsisten CALLA, kulit jadi merah merah delima. Cuba lihat pengguna Calla Beautskin dalam gambar ni. Kulit dia sebelum ni takde masalah sangat. Cuma kulit dia kelihatan sedikit kusam dan kurang berseri.
.
.
Alhamdulillah selepas amalkan Calla Beautskin, kulit dia makin berseri-seri ! Nampak awet muda, cerah dan glowing semulajadi.
.
.
Siapa lagi nak cerah sekata 1 badan macam ni ?
_

Whatsapp eija 019 9989017 sekarang tau ❤️!
2 1 11 September, 2019

Bila dah consume Calla Beautskin setiap hari, make sure air putih pun kena minum secukupnya. Barulah kesan lebih cepat dan kulit makin sihat ok! ❤️

Bila dah consume Calla Beautskin setiap hari, make sure air putih pun kena minum secukupnya. Barulah kesan lebih cepat dan kulit makin sihat ok! ❤️
8 2 11 September, 2019

Cleanser sangat2 penting dan akan jadi punca pada kemulusan atau keradangan kulit muka korang..😌😌 So pilih lah cleanser yang sesuai untuk semua jenis kulit..yang membersih sambil menjaga PH semulajadi kulit..✔️✔️ NAK Cuba cleanser terbaik di pasaran..? Jom cuba #QalishCleansingGel 😍😘😘 Seunit rm69 (tak termasuk pos)
Beli satu set dengan #profix,postage mama tanggung..wow Kann..??😉😉 WhatsApp 0132003289
wasap.my/60132003289synakprofix

#mukatakberlubangdah #parutjerawathilang #mukabebasminyak #pencucimukaantibakteria

Cleanser sangat2 penting dan akan jadi punca pada kemulusan atau keradangan kulit muka korang..😌😌 So pilih lah cleanser yang sesuai untuk semua jenis kulit..yang membersih sambil menjaga PH semulajadi kulit..✔️✔️ NAK Cuba cleanser terbaik di pasaran..? Jom cuba #QalishCleansingGel 😍😘😘 Seunit rm69 (tak termasuk pos)
Beli satu set dengan #profix,postage mama tanggung..wow Kann..??😉😉 WhatsApp 0132003289
wasap.my/60132003289synakprofix

#mukatakberlubangdah #parutjerawathilang #mukabebasminyak #pencucimukaantibakteria
2 0 11 September, 2019

Set Combo Road To Cantik gabungan antara Freckles Serum dan Honey Soap mampu 👇
.🏼
✔️mengawal Jeragat dari merebak dan menebal
✔️membantu menghilangkan Bintik
Hitam
✔️membantu menghilangkan Parut dan Bekas Jerawat
✔️membantu mendapatkan Tona Kulit
sekata
✔️membantu Mencerahkan Kulit dan
Merawat Kulit Kusam
✔️mengawal masalah Kulit Berminyak
dan mengecilkan Liang Pori

Weeda
013 4150104

Set Combo Road To Cantik gabungan antara Freckles Serum dan Honey Soap mampu 👇
.🏼
✔️mengawal Jeragat dari merebak dan menebal
✔️membantu menghilangkan Bintik
Hitam
✔️membantu menghilangkan Parut dan Bekas Jerawat
✔️membantu mendapatkan Tona Kulit
sekata
✔️membantu Mencerahkan Kulit dan
Merawat Kulit Kusam
✔️mengawal masalah Kulit Berminyak
dan mengecilkan Liang Pori

Weeda
013 4150104
4 1 11 September, 2019

Set Combo Road To Cantik gabungan antara Freckles Serum dan Honey Soap mampu 👇
.🏼
✔️mengawal Jeragat dari merebak dan menebal
✔️membantu menghilangkan Bintik
Hitam
✔️membantu menghilangkan Parut dan Bekas Jerawat
✔️membantu mendapatkan Tona Kulit
sekata
✔️membantu Mencerahkan Kulit dan
Merawat Kulit Kusam
✔️mengawal masalah Kulit Berminyak
dan mengecilkan Liang Pori

Weeda
013 4150104

Set Combo Road To Cantik gabungan antara Freckles Serum dan Honey Soap mampu 👇
.🏼
✔️mengawal Jeragat dari merebak dan menebal
✔️membantu menghilangkan Bintik
Hitam
✔️membantu menghilangkan Parut dan Bekas Jerawat
✔️membantu mendapatkan Tona Kulit
sekata
✔️membantu Mencerahkan Kulit dan
Merawat Kulit Kusam
✔️mengawal masalah Kulit Berminyak
dan mengecilkan Liang Pori

Weeda
013 4150104
5 1 11 September, 2019

Set Combo Road To Cantik gabungan antara Freckles Serum dan Honey Soap mampu 👇
.🏼
✔️mengawal Jeragat dari merebak dan menebal
✔️membantu menghilangkan Bintik
Hitam
✔️membantu menghilangkan Parut dan Bekas Jerawat
✔️membantu mendapatkan Tona Kulit
sekata
✔️membantu Mencerahkan Kulit dan
Merawat Kulit Kusam
✔️mengawal masalah Kulit Berminyak
dan mengecilkan Liang Pori

Weeda
013 4150104

Set Combo Road To Cantik gabungan antara Freckles Serum dan Honey Soap mampu 👇
.🏼
✔️mengawal Jeragat dari merebak dan menebal
✔️membantu menghilangkan Bintik
Hitam
✔️membantu menghilangkan Parut dan Bekas Jerawat
✔️membantu mendapatkan Tona Kulit
sekata
✔️membantu Mencerahkan Kulit dan
Merawat Kulit Kusam
✔️mengawal masalah Kulit Berminyak
dan mengecilkan Liang Pori

Weeda
013 4150104
3 1 11 September, 2019

0 1 11 September, 2019

“Keluar tak payah makeup pun tak apa”
.
Fuhh feedback ni, dari bibik2 terus onzzz dia kata😂 kemainnnn. Tapi serious skin dia makin cerah. Parut makin pudar. Kulit nampak lembap je. Jerawat pun dah tak naik.
.
Bila kulit makin sihat, tak kan ada masalah kulit kusam lagi. So keluar pun tak payah berjam jam nak tepek makeup. Bare skin pun dah cantik. Tak teringin ke keluar tanpa secalit makeup ? Natural beauty kan lebih menawan ? 🥰
.
Awak ada masalah kulit gelap, kusam dan tona kulit tak sekata? Nak dibantu? Boleh Whatsapp & Dm Eija untuk Eija bantu okay 🤗

“Keluar tak payah makeup pun tak apa”
.
Fuhh feedback ni, dari bibik2 terus onzzz dia kata😂 kemainnnn. Tapi serious skin dia makin cerah. Parut makin pudar. Kulit nampak lembap je. Jerawat pun dah tak naik.
.
Bila kulit makin sihat, tak kan ada masalah kulit kusam lagi. So keluar pun tak payah berjam jam nak tepek makeup. Bare skin pun dah cantik. Tak teringin ke keluar tanpa secalit makeup ? Natural beauty kan lebih menawan ? 🥰
.
Awak ada masalah kulit gelap, kusam dan tona kulit tak sekata? Nak dibantu? Boleh Whatsapp & Dm Eija untuk Eija bantu okay 🤗
2 1 11 September, 2019

0 1 11 September, 2019

Alhamdulilah leganya rasa lepas konsisten amal Silky Rose Skinz Plus (saka gebu) kulit dah kurang masalah 👇
🤩 Tkda lagi masalah jerawat pasir
🤩 Tkda lagi masalah parut jerawat
🤩 Tkda lagi masalah jeragat
🤩 Tkda lagi masalah kulit kusam dll.
.
Dah la rasa macam produk have have tapi harga lentik baik punya boleh syantik macam
Che Ta tetap nampak hot walau apa usia sekalipun.
.
Supplement diformula khas untuk gadis cantik macam pari pari bakal mencairkan hati Fatahhamin ❤️🤭
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #supplementputihkankulit #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted

Alhamdulilah leganya rasa lepas konsisten amal Silky Rose Skinz Plus (saka gebu) kulit dah kurang masalah 👇
🤩 Tkda lagi masalah jerawat pasir
🤩 Tkda lagi masalah parut jerawat
🤩 Tkda lagi masalah jeragat
🤩 Tkda lagi masalah kulit kusam dll.
.
Dah la rasa macam produk have have tapi harga lentik baik punya boleh syantik macam 
Che Ta tetap nampak hot walau apa usia sekalipun.
.
Supplement diformula khas untuk gadis cantik macam pari pari bakal mencairkan hati Fatahhamin ❤️🤭
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #supplementputihkankulit #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted
1 0 10 September, 2019

Alhamdulilah leganya rasa lepas konsisten amal Silky Rose Skinz Plus (saka gebu) kulit dah kurang masalah 👇
🤩 Tkda lagi masalah jerawat pasir
🤩 Tkda lagi masalah parut jerawat
🤩 Tkda lagi masalah jeragat
🤩 Tkda lagi masalah kulit kusam dll.
.
Dah la rasa macam produk have have tapi harga lentik baik punya boleh syantik macam
Che Ta tetap nampak hot walau apa usia sekalipun.
.
Supplement diformula khas untuk gadis cantik macam pari pari bakal mencairkan hati Fatahhamin ❤️🤭
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #supplementputihkankulit #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted

Alhamdulilah leganya rasa lepas konsisten amal Silky Rose Skinz Plus (saka gebu) kulit dah kurang masalah 👇
🤩 Tkda lagi masalah jerawat pasir
🤩 Tkda lagi masalah parut jerawat
🤩 Tkda lagi masalah jeragat
🤩 Tkda lagi masalah kulit kusam dll.
.
Dah la rasa macam produk have have tapi harga lentik baik punya boleh syantik macam 
Che Ta tetap nampak hot walau apa usia sekalipun.
.
Supplement diformula khas untuk gadis cantik macam pari pari bakal mencairkan hati Fatahhamin ❤️🤭
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #supplementputihkankulit #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted
3 0 10 September, 2019

Alhamdulilah leganya rasa lepas konsisten amal Silky Rose Skinz Plus (saka gebu) kulit dah kurang masalah 👇
🤩 Tkda lagi masalah jerawat pasir
🤩 Tkda lagi masalah parut jerawat
🤩 Tkda lagi masalah jeragat
🤩 Tkda lagi masalah kulit kusam dll.
.
Dah la rasa macam produk have have tapi harga lentik baik punya boleh syantik macam
Che Ta tetap nampak hot walau apa usia sekalipun.
.
Supplement diformula khas untuk gadis cantik macam pari pari bakal mencairkan hati Fatahhamin ❤️🤭
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #supplementputihkankulit #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted

Alhamdulilah leganya rasa lepas konsisten amal Silky Rose Skinz Plus (saka gebu) kulit dah kurang masalah 👇
🤩 Tkda lagi masalah jerawat pasir
🤩 Tkda lagi masalah parut jerawat
🤩 Tkda lagi masalah jeragat
🤩 Tkda lagi masalah kulit kusam dll.
.
Dah la rasa macam produk have have tapi harga lentik baik punya boleh syantik macam 
Che Ta tetap nampak hot walau apa usia sekalipun.
.
Supplement diformula khas untuk gadis cantik macam pari pari bakal mencairkan hati Fatahhamin ❤️🤭
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #supplementputihkankulit #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted
2 0 10 September, 2019

Alhamdulilah leganya rasa lepas konsisten amal Silky Rose Skinz Plus (saka gebu) kulit dah kurang masalah 👇
🤩 Tkda lagi masalah jerawat pasir
🤩 Tkda lagi masalah parut jerawat
🤩 Tkda lagi masalah jeragat
🤩 Tkda lagi masalah kulit kusam dll.
.
Dah la rasa macam produk have have tapi harga lentik baik punya boleh syantik macam
Che Ta tetap nampak hot walau apa usia sekalipun.
.
Supplement diformula khas untuk gadis cantik macam pari pari bakal mencairkan hati Fatahhamin ❤️🤭
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #supplementputihkankulit #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted

Alhamdulilah leganya rasa lepas konsisten amal Silky Rose Skinz Plus (saka gebu) kulit dah kurang masalah 👇
🤩 Tkda lagi masalah jerawat pasir
🤩 Tkda lagi masalah parut jerawat
🤩 Tkda lagi masalah jeragat
🤩 Tkda lagi masalah kulit kusam dll.
.
Dah la rasa macam produk have have tapi harga lentik baik punya boleh syantik macam 
Che Ta tetap nampak hot walau apa usia sekalipun.
.
Supplement diformula khas untuk gadis cantik macam pari pari bakal mencairkan hati Fatahhamin ❤️🤭
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #supplementputihkankulit #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted
2 0 10 September, 2019

Alhamdulilah leganya rasa lepas konsisten amal Silky Rose Skinz Plus (saka gebu) kulit dah kurang masalah 👇
🤩 Tkda lagi masalah jerawat pasir
🤩 Tkda lagi masalah parut jerawat
🤩 Tkda lagi masalah jeragat
🤩 Tkda lagi masalah kulit kusam dll.
.
Dah la rasa macam produk have have tapi harga lentik baik punya boleh syantik macam
Che Ta tetap nampak hot walau apa usia sekalipun.
.
Supplement diformula khas untuk gadis cantik macam pari pari bakal mencairkan hati Fatahhamin ❤️🤭
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #supplementputihkankulit #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted

Alhamdulilah leganya rasa lepas konsisten amal Silky Rose Skinz Plus (saka gebu) kulit dah kurang masalah 👇
🤩 Tkda lagi masalah jerawat pasir
🤩 Tkda lagi masalah parut jerawat
🤩 Tkda lagi masalah jeragat
🤩 Tkda lagi masalah kulit kusam dll.
.
Dah la rasa macam produk have have tapi harga lentik baik punya boleh syantik macam 
Che Ta tetap nampak hot walau apa usia sekalipun.
.
Supplement diformula khas untuk gadis cantik macam pari pari bakal mencairkan hati Fatahhamin ❤️🤭
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #supplementputihkankulit #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted
3 0 10 September, 2019

Alhamdulilah leganya rasa lepas konsisten amal Silky Rose Skinz Plus (saka gebu) kulit dah kurang masalah 👇
🤩 Tkda lagi masalah jerawat pasir
🤩 Tkda lagi masalah parut jerawat
🤩 Tkda lagi masalah jeragat
🤩 Tkda lagi masalah kulit kusam dll.
.
Dah la rasa macam produk have have tapi harga lentik baik punya boleh syantik macam
Che Ta tetap nampak hot walau apa usia sekalipun.
.
Supplement diformula khas untuk gadis cantik macam pari pari bakal mencairkan hati Fatahhamin ❤️🤭
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #supplementputihkankulit #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted

Alhamdulilah leganya rasa lepas konsisten amal Silky Rose Skinz Plus (saka gebu) kulit dah kurang masalah 👇
🤩 Tkda lagi masalah jerawat pasir
🤩 Tkda lagi masalah parut jerawat
🤩 Tkda lagi masalah jeragat
🤩 Tkda lagi masalah kulit kusam dll.
.
Dah la rasa macam produk have have tapi harga lentik baik punya boleh syantik macam 
Che Ta tetap nampak hot walau apa usia sekalipun.
.
Supplement diformula khas untuk gadis cantik macam pari pari bakal mencairkan hati Fatahhamin ❤️🤭
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #supplementputihkankulit #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted
3 0 10 September, 2019

Alhamdulilah leganya rasa lepas konsisten amal Silky Rose Skinz Plus (saka gebu) kulit dah kurang masalah 👇
🤩 Tkda lagi masalah jerawat pasir
🤩 Tkda lagi masalah parut jerawat
🤩 Tkda lagi masalah jeragat
🤩 Tkda lagi masalah kulit kusam dll.
.
Dah la rasa macam produk have have tapi harga lentik baik punya boleh syantik macam
Che Ta tetap nampak hot walau apa usia sekalipun.
.
Supplement diformula khas untuk gadis cantik macam pari pari bakal mencairkan hati Fatahhamin ❤️🤭
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #supplementputihkankulit #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted

Alhamdulilah leganya rasa lepas konsisten amal Silky Rose Skinz Plus (saka gebu) kulit dah kurang masalah 👇
🤩 Tkda lagi masalah jerawat pasir
🤩 Tkda lagi masalah parut jerawat
🤩 Tkda lagi masalah jeragat
🤩 Tkda lagi masalah kulit kusam dll.
.
Dah la rasa macam produk have have tapi harga lentik baik punya boleh syantik macam 
Che Ta tetap nampak hot walau apa usia sekalipun.
.
Supplement diformula khas untuk gadis cantik macam pari pari bakal mencairkan hati Fatahhamin ❤️🤭
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #supplementputihkankulit #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted
2 0 10 September, 2019

Alhamdulilah leganya rasa lepas konsisten amal Silky Rose Skinz Plus (saka gebu) kulit dah kurang masalah 👇
🤩 Tkda lagi masalah jerawat pasir
🤩 Tkda lagi masalah parut jerawat
🤩 Tkda lagi masalah jeragat
🤩 Tkda lagi masalah kulit kusam dll.
.
Dah la rasa macam produk have have tapi harga lentik baik punya boleh syantik macam
Che Ta tetap nampak hot walau apa usia sekalipun.
.
Supplement diformula khas untuk gadis cantik macam pari pari bakal mencairkan hati Fatahhamin ❤️🤭
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #supplementputihkankulit #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted

Alhamdulilah leganya rasa lepas konsisten amal Silky Rose Skinz Plus (saka gebu) kulit dah kurang masalah 👇
🤩 Tkda lagi masalah jerawat pasir
🤩 Tkda lagi masalah parut jerawat
🤩 Tkda lagi masalah jeragat
🤩 Tkda lagi masalah kulit kusam dll.
.
Dah la rasa macam produk have have tapi harga lentik baik punya boleh syantik macam 
Che Ta tetap nampak hot walau apa usia sekalipun.
.
Supplement diformula khas untuk gadis cantik macam pari pari bakal mencairkan hati Fatahhamin ❤️🤭
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #supplementputihkankulit #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted
3 0 10 September, 2019

Alhamdulilah leganya rasa lepas konsisten amal Silky Rose Skinz Plus (saka gebu) kulit dah kurang masalah 👇
🤩 Tkda lagi masalah jerawat pasir
🤩 Tkda lagi masalah parut jerawat
🤩 Tkda lagi masalah jeragat
🤩 Tkda lagi masalah kulit kusam dll.
.
Dah la rasa macam produk have have tapi harga lentik baik punya boleh syantik macam
Che Ta tetap nampak hot walau apa usia sekalipun.
.
Supplement diformula khas untuk gadis cantik macam pari pari bakal mencairkan hati Fatahhamin ❤️🤭
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #supplementputihkankulit #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted

Alhamdulilah leganya rasa lepas konsisten amal Silky Rose Skinz Plus (saka gebu) kulit dah kurang masalah 👇
🤩 Tkda lagi masalah jerawat pasir
🤩 Tkda lagi masalah parut jerawat
🤩 Tkda lagi masalah jeragat
🤩 Tkda lagi masalah kulit kusam dll.
.
Dah la rasa macam produk have have tapi harga lentik baik punya boleh syantik macam 
Che Ta tetap nampak hot walau apa usia sekalipun.
.
Supplement diformula khas untuk gadis cantik macam pari pari bakal mencairkan hati Fatahhamin ❤️🤭
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #supplementputihkankulit #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted
3 0 10 September, 2019

Alhamdulilah leganya rasa lepas konsisten amal Silky Rose Skinz Plus (saka gebu) kulit dah kurang masalah 👇
🤩 Tkda lagi masalah jerawat pasir
🤩 Tkda lagi masalah parut jerawat
🤩 Tkda lagi masalah jeragat
🤩 Tkda lagi masalah kulit kusam dll.
.
Dah la rasa macam produk have have tapi harga lentik baik punya boleh syantik macam
Che Ta tetap nampak hot walau apa usia sekalipun.
.
Supplement diformula khas untuk gadis cantik macam pari pari bakal mencairkan hati Fatahhamin ❤️🤭
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #supplementputihkankulit #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted

Alhamdulilah leganya rasa lepas konsisten amal Silky Rose Skinz Plus (saka gebu) kulit dah kurang masalah 👇
🤩 Tkda lagi masalah jerawat pasir
🤩 Tkda lagi masalah parut jerawat
🤩 Tkda lagi masalah jeragat
🤩 Tkda lagi masalah kulit kusam dll.
.
Dah la rasa macam produk have have tapi harga lentik baik punya boleh syantik macam 
Che Ta tetap nampak hot walau apa usia sekalipun.
.
Supplement diformula khas untuk gadis cantik macam pari pari bakal mencairkan hati Fatahhamin ❤️🤭
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #supplementputihkankulit #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted
2 0 10 September, 2019

Alhamdulilah leganya rasa lepas konsisten amal Silky Rose Skinz Plus (saka gebu) kulit dah kurang masalah 👇
🤩 Tkda lagi masalah jerawat pasir
🤩 Tkda lagi masalah parut jerawat
🤩 Tkda lagi masalah jeragat
🤩 Tkda lagi masalah kulit kusam dll.
.
Dah la rasa macam produk have have tapi harga lentik baik punya boleh syantik macam
Che Ta tetap nampak hot walau apa usia sekalipun.
.
Supplement diformula khas untuk gadis cantik macam pari pari bakal mencairkan hati Fatahhamin ❤️🤭
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #supplementputihkankulit #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted

Alhamdulilah leganya rasa lepas konsisten amal Silky Rose Skinz Plus (saka gebu) kulit dah kurang masalah 👇
🤩 Tkda lagi masalah jerawat pasir
🤩 Tkda lagi masalah parut jerawat
🤩 Tkda lagi masalah jeragat
🤩 Tkda lagi masalah kulit kusam dll.
.
Dah la rasa macam produk have have tapi harga lentik baik punya boleh syantik macam 
Che Ta tetap nampak hot walau apa usia sekalipun.
.
Supplement diformula khas untuk gadis cantik macam pari pari bakal mencairkan hati Fatahhamin ❤️🤭
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #supplementputihkankulit #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted
2 0 10 September, 2019

Alhamdulilah leganya rasa lepas konsisten amal Silky Rose Skinz Plus (saka gebu) kulit dah kurang masalah 👇
🤩 Tkda lagi masalah jerawat pasir
🤩 Tkda lagi masalah parut jerawat
🤩 Tkda lagi masalah jeragat
🤩 Tkda lagi masalah kulit kusam dll.
.
Dah la rasa macam produk have have tapi harga lentik baik punya boleh syantik macam
Che Ta tetap nampak hot walau apa usia sekalipun.
.
Supplement diformula khas untuk gadis cantik macam pari pari bakal mencairkan hati Fatahhamin ❤️🤭
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #supplementputihkankulit #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted

Alhamdulilah leganya rasa lepas konsisten amal Silky Rose Skinz Plus (saka gebu) kulit dah kurang masalah 👇
🤩 Tkda lagi masalah jerawat pasir
🤩 Tkda lagi masalah parut jerawat
🤩 Tkda lagi masalah jeragat
🤩 Tkda lagi masalah kulit kusam dll.
.
Dah la rasa macam produk have have tapi harga lentik baik punya boleh syantik macam 
Che Ta tetap nampak hot walau apa usia sekalipun.
.
Supplement diformula khas untuk gadis cantik macam pari pari bakal mencairkan hati Fatahhamin ❤️🤭
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #supplementputihkankulit #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted
1 0 10 September, 2019

Rahsia turun temurun kulit cerah dalam masa 7 hari . Siapa tak tahu memang rugi rugi dan rugi .
✔️Boleh minum kafein macam biasa
☘️Time period boleh makan .
Flawless bersinar bak porcelain
.
Beli combo percuma postage
Tawaran super saving terhad utk 6 orang sahaja .
.
Whatsapp una 👇
017-5005969
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #produkputihmurah #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted

Rahsia turun temurun kulit cerah dalam masa 7 hari . Siapa tak tahu memang rugi rugi dan rugi .
✔️Boleh minum kafein macam biasa
☘️Time period boleh makan .
Flawless bersinar bak porcelain
.
Beli combo percuma postage 
Tawaran super saving terhad utk 6 orang sahaja .
.
Whatsapp una 👇
017-5005969
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah  #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #produkputihmurah #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted
2 0 10 September, 2019

Rahsia turun temurun kulit cerah dalam masa 7 hari . Siapa tak tahu memang rugi rugi dan rugi .
✔️Boleh minum kafein macam biasa
☘️Time period boleh makan .
Flawless bersinar bak porcelain
.
Beli combo percuma postage
Tawaran super saving terhad utk 6 orang sahaja .
.
Whatsapp una 👇
017-5005969
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #produkputihmurah #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted

Rahsia turun temurun kulit cerah dalam masa 7 hari . Siapa tak tahu memang rugi rugi dan rugi .
✔️Boleh minum kafein macam biasa
☘️Time period boleh makan .
Flawless bersinar bak porcelain
.
Beli combo percuma postage 
Tawaran super saving terhad utk 6 orang sahaja .
.
Whatsapp una 👇
017-5005969
.
#sakagebu #sakagebuoriginal #sakagebupenang #sakagebuhq #sakagebuuum #uum #sakagebukedah #silkyroseskinzplus #silkyroseskinzplushq #codpenang #codkedah #silkyroseshahalam #silkyrosekelantan #silkyrosekedah  #silkyrosegeorgetown #cekelatseksi #putihgebu #vitaminputihkulit #produkviral #produkputihmurah #jerawathilang #parutjerawathilang #rawatjeragat #pomegranatejuice #produklakukeras #kecantikankulit #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #agentneeded #dropshipwanted
2 0 10 September, 2019

Top #parutjerawathilang posts

BUKAN KAMI JE YANG BAGITAHU PROFIX NI OK‼️TAPI YANG DAH TRY PUN SUGGEST ✅
.
MASALAH PARUT BERLUBANG?? KOMEN “NAK” UNTUK KAMI BANTU ✅ TAG SEKALI KAWAN-KAWAN YG ADA MASALAH MACAM NI !!
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼

BUKAN KAMI JE YANG BAGITAHU PROFIX NI OK‼️TAPI YANG DAH TRY PUN SUGGEST ✅
.
MASALAH PARUT BERLUBANG?? KOMEN “NAK” UNTUK KAMI BANTU ✅ TAG SEKALI KAWAN-KAWAN YG ADA MASALAH MACAM NI !!
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
728 25 11 June, 2019

SAPA SETUJU NI ?

thats why laaaa
yang dah pakai rs timun ni semua cakap benda yang sama.
"sis cepatnya kecut jerawat saya, suka sangat"
alhamdulillah.. yang teringin nak jugak komen "nak jugak"👇

SAPA SETUJU NI ?

thats why laaaa
yang dah pakai rs timun ni semua cakap benda yang sama.
"sis cepatnya kecut jerawat saya, suka sangat"
alhamdulillah.. yang teringin nak jugak komen "nak jugak"👇
588 10 10 August, 2018

Hi everyone! .
Use our PIGMENTATION SERUM to correct and protect against dullness, dark spots, age spots, acne scarring, sun damage and uneven skin tone.
Apply daily in the morning and night for a brighter complexion!
..
Get yours today !
Whatsapp 012-9248251
Im fabolous..
#beauty #pigment #beautyproducts #nakputih #nakputihgebu #skincare #skincareroutine #nakcantik #jeragathilang #jeragat #parutjerawat #parutjerawathilang #acnescars #buatantempatan #buatanmalaysia #sayajualsayapakai #sayajualskincare #kelulusankkm

Hi everyone! .
Use our PIGMENTATION SERUM to correct and protect against dullness, dark spots, age spots, acne scarring, sun damage and uneven skin tone.
Apply daily in the morning and night for a brighter complexion!
..
Get yours today !
Whatsapp 012-9248251
Im fabolous..
#beauty #pigment #beautyproducts #nakputih #nakputihgebu #skincare #skincareroutine #nakcantik #jeragathilang #jeragat #parutjerawat #parutjerawathilang #acnescars #buatantempatan #buatanmalaysia #sayajualsayapakai #sayajualskincare #kelulusankkm
1,292 3 22 August, 2017

PROFIX VIRAL ADALAH ASBAB UNTUK PULIH, KONSISTEN TU YG PENTING!!
.
Ada masalah macam sis ni??
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼

PROFIX VIRAL ADALAH ASBAB UNTUK PULIH, KONSISTEN TU YG PENTING!!
.
Ada masalah macam sis ni??
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
1,146 30 20 February, 2019

FAKTA: Minyak dan lembapan adalah dua perkara yang berbeza. Kulit berminyak juga boleh kehilangan lembapan dan menjadi kulit yang kering.🙄
.
Agen pelembap dalam rangkaian penjagaan kulit Mary Kay adalah penting untuk membekalkan lembapan yang diperlukan oleh kulit. Sesetengah wanita mungkin memerlukan beberapa hydrasi tambahan pada waktu-waktu yang berlainan, dan itulah sebabnya Mary Kay menyediakan produk-produk yang dirumus khas untuk meningkatkan hidrasi kulit.👍
.
Faktor-faktor seperti suhu, kelembapan, usia dan hormon boleh menjejaskan keseimbangan lembapan kulit. Pakar-pakar mengesyorkan pelembapan optimum untuk semua jenis kulit agar kulit lebih lembut, lebih halus dan tampil lebih muda.💗
.
Intense Moisturizing Cream membantu meningkatkan lembapan kulit ke tahap optimum dan membentuk lapisan perlindungan bagi meminimumkan pemeluwapan.
.
MANFAAT & KEISTIMEWAAN
💕 Kulit serta-merta kelihatan berseri dan terasa sungguh halus dan lembut.
💕 Melembapkan kulit sehingga 10 jam.
.
Nak cuba secara percuma & tau lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link kat bioprofile. Dan juga boleh follow @my.testimoni utk tgk testimoni semua pengguna Mary Kay. 😘
.
🙋FREE Consultation
🙋FREE Sample/Gift
🙋FREE Postage
🙋90 days warranty

FAKTA: Minyak dan lembapan adalah dua perkara yang berbeza. Kulit berminyak juga boleh kehilangan lembapan dan menjadi kulit yang kering.🙄
.
Agen pelembap dalam rangkaian penjagaan kulit Mary Kay adalah penting untuk membekalkan lembapan yang diperlukan oleh kulit. Sesetengah wanita mungkin memerlukan beberapa hydrasi tambahan pada waktu-waktu yang berlainan, dan itulah sebabnya Mary Kay menyediakan produk-produk yang dirumus khas untuk meningkatkan hidrasi kulit.👍
.
Faktor-faktor seperti suhu, kelembapan, usia dan hormon boleh menjejaskan keseimbangan lembapan kulit. Pakar-pakar mengesyorkan pelembapan optimum untuk semua jenis kulit agar kulit lebih lembut, lebih halus dan tampil lebih muda.💗
.
Intense Moisturizing Cream membantu meningkatkan lembapan kulit ke tahap optimum dan membentuk lapisan perlindungan bagi meminimumkan pemeluwapan.
.
MANFAAT & KEISTIMEWAAN
💕 Kulit serta-merta kelihatan berseri dan terasa sungguh halus dan lembut.
💕 Melembapkan kulit sehingga 10 jam.
.
Nak cuba secara percuma & tau lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link kat bioprofile. Dan juga boleh follow @my.testimoni utk tgk testimoni semua pengguna Mary Kay. 😘
.
🙋FREE Consultation
🙋FREE Sample/Gift
🙋FREE Postage
🙋90 days warranty
1,009 1 2 October, 2018

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
Sikit sikit dahulu, banyak banyak kemudian. Hehe even baru seminggu dah nampak kesan yang menakjubkan
.
Alhamdulilah keutamaan kami skg ni adalah kepuasan customer .
Nak tahu lebih lanjut. Whatsapp kila sekarang 010-3130630
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_my #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
Sikit sikit dahulu, banyak banyak kemudian. Hehe even baru seminggu dah nampak kesan yang menakjubkan
.
Alhamdulilah keutamaan kami skg ni adalah kepuasan customer .
Nak tahu lebih lanjut.  Whatsapp kila sekarang 010-3130630
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_my #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik
832 1 3 August, 2018

Hi ouls 😘
.
.
.
Saya dapati ramai yang ada problem JERAGAT.. Ini semua sebab tersalah pakai produk atau tak lindungi kulit muka dari matahari sehingga terhasilnya JERAGAT.. .
.
Jom rawat muka uols dengan skincare saya @dejaymagicwhite SET JERAGAT untuk merawat JERAGAT dan PARUT JERAWAT.. .
.
.
📌UNTUK LELAKI DAN WANITA 📌SELAMAT DI GUNAKAN 📌BEBAS MERKURI 📌KELULUSAN KKM 📌HARGA MAMPU MILIK 📌JERAGAT DAN PARUT JERAWAT 📌BUATAN MALAYSIA .
.
.
WHATSAPP talian @dejaymagicwhite 📱012-9248251
📱012-9248251
📱012-9248251
.
.
Hebat Bukan?
#skincare #nakputih #nakcerahsekata #jeragatberkurangan #jeragatpudar #poriterbuka #parutjerawathilang #parutjerawat #kelulusankkm #buatanmalaysia #hargamampumilik

Hi ouls 😘
.
.
.
Saya dapati ramai yang ada problem JERAGAT.. Ini semua sebab tersalah pakai produk atau tak lindungi kulit muka dari matahari sehingga terhasilnya JERAGAT.. .
.
Jom rawat muka uols dengan skincare saya @dejaymagicwhite SET JERAGAT untuk merawat JERAGAT dan PARUT JERAWAT.. .
.
.
📌UNTUK LELAKI DAN WANITA 📌SELAMAT DI GUNAKAN 📌BEBAS MERKURI 📌KELULUSAN KKM 📌HARGA MAMPU MILIK 📌JERAGAT DAN PARUT JERAWAT 📌BUATAN MALAYSIA .
.
.
WHATSAPP talian @dejaymagicwhite 📱012-9248251
📱012-9248251
📱012-9248251
.
.
Hebat Bukan? 
#skincare #nakputih #nakcerahsekata #jeragatberkurangan #jeragatpudar #poriterbuka #parutjerawathilang #parutjerawat #kelulusankkm #buatanmalaysia #hargamampumilik
1,223 4 22 March, 2018

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
Hehee ini bukan camera beauty ye, ini camera biasa yang No Filter. Kila ulang " NO FILTER" . Sukanya bila tengok perubahan parut pada skin
.
Senang and simple. Mudah bawak kemana saje. Letak dalam beg settle! Pakai konsisten anda mampu mengubahnya!
.
Whatsapp kila now untuk dapatkan Promosi Merdeka sekarang 010-3130630
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_my #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
Hehee ini bukan camera beauty ye, ini camera biasa yang No Filter. Kila ulang " NO FILTER" . Sukanya bila tengok perubahan parut pada skin
.
Senang and simple. Mudah bawak kemana saje. Letak dalam beg settle! Pakai konsisten anda mampu mengubahnya!
.
Whatsapp kila now untuk dapatkan Promosi Merdeka sekarang 010-3130630
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_my #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik
751 2 3 August, 2018

Kata2 pengguna GLOWING DD MOIST CAKE👇 👉"Parut jerawat pada kulit dah makin hilang, muka dah nampak glowing dan awet muda"😍
.
👉"Wow ! Bestnya pakai Glowing DD Moist Cake ni. Dah la tak bertompok malahan tahan lama lagi tu"😍 👉"teksture ringan,menutup cela & mengawal kulit berminyak"😍 Woww..jom rembat seketoi.
#testimoni #glowingddmoistcake #ddmc #parutjerawathilang #mukaglowing #takbercapuk #tahanlama #teksturringan #menutupcela
#teamAFviral0632

Kata2 pengguna GLOWING DD MOIST CAKE👇 👉"Parut jerawat pada kulit dah makin hilang, muka dah nampak glowing dan awet muda"😍
.
👉"Wow ! Bestnya pakai Glowing DD Moist Cake ni. Dah la tak bertompok malahan tahan lama lagi tu"😍 👉"teksture ringan,menutup cela & mengawal kulit berminyak"😍 Woww..jom rembat seketoi. 
#testimoni #glowingddmoistcake #ddmc #parutjerawathilang #mukaglowing #takbercapuk #tahanlama #teksturringan #menutupcela 
#teamAFviral0632
147 28 8 May, 2019