#parutkemalangan Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #parutkemalangan and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
20 minutes
Average like
11.1
Average comment
0.8
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@sha.profix Profile picture

@sha.profix

Tak teringin nak kulit licin seawal 7 hari? Takkan kita nak tengok je kan kulit muka orang lain licin macam kain sutera tu 😊 cepat2 la cuba produk dari Profix ni. Sha pasti anda tidak akan menyesal. Dengan harga rm49 sahaja kulit muka kita jadi licin bak sutera 💋
Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : .
📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

Cod SUBANG JAYA / BANDAR SUNWAY

Atau klik je pada bio . 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan #rawatankulitmuka #profixoriginal #profixmurah

Tak teringin nak kulit licin seawal 7 hari? Takkan kita nak tengok je kan kulit muka orang lain licin macam kain sutera tu 😊 cepat2 la cuba produk dari Profix ni. Sha pasti anda tidak akan menyesal. Dengan harga rm49 sahaja kulit muka kita jadi licin bak sutera 💋 
Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : .
📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

Cod SUBANG JAYA / BANDAR SUNWAY

Atau klik je pada bio . 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan #rawatankulitmuka #profixoriginal #profixmurah
8 0 1 hour ago
@sha.profix Profile picture

@sha.profix

Tak teringin nak kulit licin seawal 7 hari? Takkan kita nak tengok je kan kulit muka orang lain licin macam kain sutera tu 😊 cepat2 la cuba produk dari Profix ni. Sha pasti anda tidak akan menyesal. Dengan harga rm49 sahaja kulit muka kita jadi licin bak sutera 💋
Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : .
📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

Atau klik je pada bio . 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan #rawatankulitmuka #profixoriginal #profixmurah

Tak teringin nak kulit licin seawal 7 hari? Takkan kita nak tengok je kan kulit muka orang lain licin macam kain sutera tu 😊 cepat2 la cuba produk dari Profix ni. Sha pasti anda tidak akan menyesal. Dengan harga rm49 sahaja kulit muka kita jadi licin bak sutera 💋 
Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : .
📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

Atau klik je pada bio . 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan #rawatankulitmuka #profixoriginal #profixmurah
14 0 1 hour ago
@jumeascargel.official Profile picture

@jumeascargel.official

.
Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel Kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dah terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi. 😍

Whatsapp 010-2613195 atau klik link pada bio untuk pertanyaan lanjut dan order. 👌⠀
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #muabellaz #alhalfacosmetics #tutorialmakeup #muamalaysia

.
Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel Kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dah terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi. 😍

Whatsapp 010-2613195 atau klik link pada bio untuk pertanyaan lanjut dan order. 👌⠀
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #muabellaz #alhalfacosmetics #tutorialmakeup #muamalaysia
3 0 2 hours ago
@jumea.scargel.my Profile picture

@jumea.scargel.my

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
4 0 3 hours ago
@jumea.scargel.my Profile picture

@jumea.scargel.my

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
7 0 3 hours ago
@sha.profix Profile picture

@sha.profix

Tak teringin nak kulit licin seawal 7 hari? Takkan kita nak tengok je kan kulit muka orang lain licin macam kain sutera tu 😊 cepat2 la cuba produk dari Profix ni. Sha pasti anda tidak akan menyesal. Dengan harga rm49 sahaja kulit muka kita jadi licin bak sutera 💋
Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : .
📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

Atau klik je pada bio . 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan #rawatankulitmuka #profixoriginal #profixmurah

Tak teringin nak kulit licin seawal 7 hari? Takkan kita nak tengok je kan kulit muka orang lain licin macam kain sutera tu 😊 cepat2 la cuba produk dari Profix ni. Sha pasti anda tidak akan menyesal. Dengan harga rm49 sahaja kulit muka kita jadi licin bak sutera 💋 
Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : .
📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

Atau klik je pada bio . 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan #rawatankulitmuka #profixoriginal #profixmurah
14 2 3 hours ago
@sha.profix Profile picture

@sha.profix

Lelaki pun boleh pakai taw.

Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : .
📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

Atau klik je pada bio . 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan #rawatankulitmuka #profixoriginal #profixmurah

Lelaki pun boleh pakai taw.

Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : .
📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

Atau klik je pada bio . 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan #rawatankulitmuka #profixoriginal #profixmurah
24 0 3 hours ago
@sha.profix Profile picture

@sha.profix

See, ramai dah kata #profix ni terbaik. Cepat contact sha dan dapatkn segera. Sha Cod depan rumah pun boleh 😘

Kesan seawal 4 hari je sayang!

Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : .
📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

Atau klik je pada bio . 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan #rawatankulitmuka #profixoriginal #profixmurah

See, ramai dah kata #profix ni terbaik. Cepat contact sha dan dapatkn segera. Sha Cod depan rumah pun boleh 😘

Kesan seawal 4 hari je sayang!

Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : .
📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

Atau klik je pada bio . 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan #rawatankulitmuka #profixoriginal #profixmurah
16 0 3 hours ago
@sha.profix Profile picture

@sha.profix

Subang Jaya Selangor, Malasia

Kesan seawal 4 hari je sayang!

Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : .
📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

Atau klik je pada bio . 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan #rawatankulitmuka #profixoriginal #profixmurah

Kesan seawal 4 hari je sayang!

Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : .
📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

Atau klik je pada bio . 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan #rawatankulitmuka #profixoriginal #profixmurah
4 0 3 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

CLICK LINK AT MY BIO TO GET THIS JUMEA SCAR GEL WITH DISCOUNT AND FREE POSTAGE 🙏🏻❤️😘💯
.
#Repost @syazwaniarahim
・・・
Hai guys! Harini wany nak review satu product iaituuuu #jumeascargel ❤️.. Girls yang ada masalah parut jerawat yang susah hilang tu mesti cuba #jumeascargel sebab gel ni mengandungi combinasi bunga Chamomile & ekstrak Bawang (VITAMIN E). And paling penting gel ni dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari je guys!!!
-
Btw, wany selalu guna gel ni before tidur and kulit wany oily and sensitif.. so korang jangan risau sebab #jumeascargel ni sesuai untuk semua jenis kulit 😘
-
#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel .
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

CLICK LINK AT MY BIO TO GET THIS JUMEA SCAR GEL WITH DISCOUNT AND FREE POSTAGE 🙏🏻❤️😘💯
.
#Repost @syazwaniarahim
・・・
Hai guys! Harini wany nak review satu product iaituuuu #jumeascargel ❤️.. Girls yang ada masalah parut jerawat yang susah hilang tu mesti cuba #jumeascargel sebab gel ni mengandungi combinasi bunga Chamomile & ekstrak Bawang (VITAMIN E). And paling penting gel ni  dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari je guys!!!
-
Btw, wany selalu guna gel ni before tidur and kulit wany oily and sensitif.. so korang jangan risau sebab #jumeascargel ni sesuai untuk semua jenis kulit 😘
-
#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel .
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
5 0 7 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

WOW WOW WOW TERBUKTI BERKESAN ‼️ terpaksa repeat sebab menjadi uolls💯💯💯💯😍
.
Nak habis dah sebab adik beradik pakat duk berebut nk pakai jumea 🤣🤣 kalau macam ni memang kena beli banyak la sis buat stock! 🙊
.
Sesiapa yang ada parut baru sangat sesuai cuba sebab senang sangat nak sesuaikan dengan jumea ni❤️❤️❤️ jom guys dapatkan #jumeascargel sebab anda akan dapat: .
.
✅ POTONGAN HARGA SEHINGGA RM30 .
✅ FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA .
.
Click link dekat bio sekarang tau‼️😋😋😋
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

WOW WOW WOW TERBUKTI BERKESAN ‼️ terpaksa repeat sebab menjadi uolls💯💯💯💯😍
.
Nak habis dah sebab adik beradik pakat duk berebut nk pakai jumea 🤣🤣 kalau macam ni memang kena beli banyak la sis buat stock! 🙊
.
Sesiapa yang ada parut baru sangat sesuai cuba sebab senang sangat nak sesuaikan dengan jumea ni❤️❤️❤️ jom guys dapatkan #jumeascargel sebab anda akan dapat: .
.
✅ POTONGAN HARGA SEHINGGA RM30 .
✅ FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA .
.
Click link dekat bio sekarang tau‼️😋😋😋
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
5 0 7 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

Pudarkan parut anda seawal 7 HARI ‼️
.
Repost @farisyamanda
・・・
Hi everyone! So harini Manda nak share one of the best product yang dapat mengatasi masalah parut dekat muka/badan. Scar Gel Jumea ni mengandungi combinasi bunga Chamomile dan estrak Bawang (VITAMIN E) which dapat membantu memudarkan parut seawal 7 hari!!!
.
-Gel ini tidak berminyak, tidak melekit and ada cooling effect as well. -It is also suitable for all skin type even for sensitive skin.
.
Cara pakai : Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam.
.
Info lain tentang produk boleh didapati di @jumeamalaysia 💗
#JUMEA #jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumeaubatparut #ubatparutmalaysia #scartreatment #scargel

Pudarkan parut anda seawal 7 HARI ‼️
.
Repost @farisyamanda
・・・
Hi everyone! So harini Manda nak share one of the best product yang dapat mengatasi masalah parut dekat muka/badan. Scar Gel Jumea ni mengandungi combinasi bunga Chamomile dan estrak Bawang (VITAMIN E) which dapat membantu memudarkan parut seawal 7 hari!!!
.
-Gel ini tidak berminyak, tidak melekit and  ada cooling effect as well. -It is also suitable for all skin type even for sensitive skin.
.
Cara pakai : Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan  dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam.
.
Info lain tentang produk boleh didapati di @jumeamalaysia 💗
#JUMEA #jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumeaubatparut #ubatparutmalaysia #scartreatment #scargel
4 0 7 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

Alhamdulillah . Muka kusam dengan parut jerawat akhirnya hilang slps konsisten pemakaian jumea selama 2 bulan 😍
.
Masalah parut pada muka ni mmg masalah tau. Lagi lagi kalau kita berdepan dengan orang ramai. Pakai foundation tebal tebal pun nampak lagi betul ke tak? .
.
Dah nak raya ni gaisss tkkan thun ni pun nak beraya dengan parut jerawat😩
.
Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Alhamdulillah . Muka kusam dengan parut jerawat akhirnya hilang slps konsisten pemakaian jumea selama 2 bulan 😍
.
Masalah parut pada muka ni mmg masalah tau. Lagi lagi kalau kita berdepan dengan orang ramai. Pakai foundation tebal tebal pun nampak lagi betul ke tak? .
.
Dah nak raya ni gaisss tkkan thun ni pun nak beraya dengan parut jerawat😩
.
Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
4 0 7 hours ago
@jumeascar.syada Profile picture

@jumeascar.syada

Alhamdulillah terima kasih semua yang dh beli #jumeascargel 😁
.
Hi korang! Hq ada buat combo price sekarang😍😍 Tak sbar nk flawless dalam masa terdekat ni. Mostly cust ada parut jerawat kan . So memang patut try skrg. Dalam 2 minggu boleh nampak kesan ketara 💋💋
.
Dapatkan sekarang ✨ click link di bio 😉
.

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Alhamdulillah terima kasih semua yang dh beli #jumeascargel 😁
.
Hi korang! Hq ada buat combo price sekarang😍😍 Tak sbar nk flawless dalam masa terdekat ni. Mostly cust ada parut jerawat kan . So memang patut try skrg. Dalam 2 minggu boleh nampak kesan ketara 💋💋
.
Dapatkan sekarang ✨ click link di bio 😉
.

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
4 0 7 hours ago
@jumeascar.syada Profile picture

@jumeascar.syada

#Repost @onlymefiedah ・・・
Hye guyss good morning and assalamualaikum first, so this morning I want to share one product yang korang akan love sangat sangat. This product from @jumeamalaysia. So this product I dah try and result dia kebabom letups jadi taw. Korang yang ada parut dekat kaki tangan badan muka yang teruk sangat tu korang kene try this product memang I recommended sangat weyh. Malu laa nanti muka cantik/handsome tapi banyak parut dekat tangan laa kaki laa kan nanti tak confidence pulak. So I pon dah in love ngan this product and I will repeat again and again. Thanks @jumeamalaysia for make me so beautiful women💕 #jumeascargel #testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateamK

#Repost @onlymefiedah ・・・
Hye guyss good morning and assalamualaikum first, so this morning I want to share one product yang korang akan love sangat sangat. This product from @jumeamalaysia. So this product I dah try and result dia kebabom letups jadi taw. Korang yang ada parut dekat kaki tangan badan muka yang teruk sangat tu korang kene try this product memang I recommended sangat weyh. Malu laa nanti muka cantik/handsome tapi banyak parut dekat tangan laa kaki laa kan nanti tak confidence pulak. So I pon dah in love ngan this product and I will repeat again and again. Thanks @jumeamalaysia for make me so beautiful women💕 #jumeascargel #testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateamK
14 0 7 hours ago
@aifacosmetics.klang Profile picture

@aifacosmetics.klang

Hardee Hardware Trading

Menurut ahli kulit dermatologi, face oil kini mungkin menjadi salah satu skincare yang kurang mendapat perhatian dalam rutin kecantikan kita. Kerana ramai yang tidak tahu akan kepentingan face oil dalam mencantikkan lagi kulit wajah.

Ini antara 5 kelebihan apabila melembapkan kulit menggunakan face oil.

1) Mengurangkan kerutan.

Bila kulit terlalu kerap terdedah kepada pancaran UV, ia akan mengakibatkan kerutan. Minyak boonga berfungsi sebagai anti-oksida yang akan mencegah penuaan.

Untuk kesan yang lebih drastik, dabdab jur face oil sekitar dahi, pipi, hjdung dan dagu selepas membersihkan wajah pada waktu malam.

2) Elok untuk kulit kering.

Guess what! Face oil adalah antidote yang paling sesuai untuk kulit kering, falky skin and rough.

Seperti minyak boonga, ia mengandungi almond oil yang kaya dengan hydrating omega-3 fattay acids, menjadikan ia elok untuk kulit sensitif.

3) Melindungi kulit wajah.

Kerana minyak ialah lipophilic dan mereka boleh menembusi jauh ke dalam kulit, ia menangkap dan memerangkap air serta kebaikan pelembap yang lain.

Face oil juga membantu menguatkan penghalang kulit semulajadi (skin barrier), jadi bagi anda yang tinggal di kota amat-amat memerlukan perlindungan tambahan supaya tidak mengalami kedutan akibat dari debu-debu di sekeliling kita.

4) Cool down rashes di kulit.

Face oil mempunyai ciri-ciri anti-radang, membantu menghilangkan kulit yang teriritasi dan mengurangkan kemerah-merahan di kulit.

5) Primer terbaik untuk mekap.

Menjadikan mekap nampak lebih sempurna, kulit lebih licin dan mekap lebih kemas.

Punyelaaa banyak kelebihan menjadikan face oil sebagai salah satu skincare rutin kita. Supaya kulit lebih sihat dan lembap sepanjang hari. ❤️

Menurut ahli kulit dermatologi, face oil kini mungkin menjadi salah satu skincare yang kurang mendapat perhatian dalam rutin kecantikan kita. Kerana ramai yang tidak tahu akan kepentingan face oil dalam mencantikkan lagi kulit wajah.

Ini antara 5 kelebihan apabila melembapkan kulit menggunakan face oil.

1) Mengurangkan kerutan.

Bila kulit terlalu kerap terdedah kepada pancaran UV, ia akan mengakibatkan kerutan. Minyak boonga berfungsi sebagai anti-oksida yang akan mencegah penuaan.

Untuk kesan yang lebih drastik, dabdab jur face oil sekitar dahi, pipi, hjdung dan dagu selepas membersihkan wajah pada waktu malam.

2) Elok untuk kulit kering.

Guess what! Face oil adalah antidote yang paling sesuai untuk kulit kering, falky skin and rough.

Seperti minyak boonga, ia mengandungi almond oil yang kaya dengan hydrating omega-3 fattay acids, menjadikan ia elok untuk kulit sensitif.

3) Melindungi kulit wajah.

Kerana minyak ialah lipophilic dan mereka boleh menembusi jauh ke dalam kulit, ia menangkap dan memerangkap air serta kebaikan pelembap yang lain.

Face oil juga membantu menguatkan penghalang kulit semulajadi (skin barrier), jadi bagi anda yang tinggal di kota amat-amat memerlukan perlindungan tambahan supaya tidak mengalami kedutan akibat dari debu-debu di sekeliling kita.

4) Cool down rashes di kulit.

Face oil mempunyai ciri-ciri anti-radang, membantu menghilangkan kulit yang teriritasi dan mengurangkan kemerah-merahan di kulit.

5) Primer terbaik untuk mekap.

Menjadikan mekap nampak lebih sempurna, kulit lebih licin dan mekap lebih kemas.

Punyelaaa banyak kelebihan menjadikan face oil sebagai salah satu skincare rutin kita. Supaya kulit lebih sihat dan lembap sepanjang hari. ❤️
2 1 8 hours ago
@sha.profix Profile picture

@sha.profix

Abang2 pun nak handsome jugak. Baru awek sayang kan 😝❤️ Kesan seawal 4 hari je sayang!

Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : .
📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

Atau klik je pada bio . 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan #rawatankulitmuka #profixoriginal #profixmurah

Abang2 pun nak handsome jugak. Baru awek sayang kan 😝❤️ Kesan seawal 4 hari je sayang!

Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : .
📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

Atau klik je pada bio . 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan #rawatankulitmuka #profixoriginal #profixmurah
42 0 8 hours ago
@sha.profix Profile picture

@sha.profix

Kesan seawal 4 hari je sayang!

Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : .
📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

Atau klik je pada bio . 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan #rawatankulitmuka #profixoriginal #profixmurah

Kesan seawal 4 hari je sayang!

Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : .
📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

Atau klik je pada bio . 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan #rawatankulitmuka #profixoriginal #profixmurah
9 0 8 hours ago
@sha.profix Profile picture

@sha.profix

Kesan seawal 4 hari je sayang!

Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : .
📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

Atau klik je pada bio . 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan #rawatankulitmuka #profixoriginal #profixmurah

Kesan seawal 4 hari je sayang!

Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : .
📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

Atau klik je pada bio . 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan #rawatankulitmuka #profixoriginal #profixmurah
8 0 8 hours ago
@sha.profix Profile picture

@sha.profix

Kesan seawal 4 hari je sayang!

Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : .
📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

Atau klik je pada bio . 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan #rawatankulitmuka #profixoriginal #profixmurah

Kesan seawal 4 hari je sayang!

Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : .
📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

Atau klik je pada bio . 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan #rawatankulitmuka #profixoriginal #profixmurah
50 0 8 hours ago
@sha.profix Profile picture

@sha.profix

Kesan seawal 4 hari je sayang!

Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : .
📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

Atau klik je pada bio . 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan #rawatankulitmuka #profixoriginal #profixmurah

Kesan seawal 4 hari je sayang!

Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : .
📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

Atau klik je pada bio . 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan #rawatankulitmuka #profixoriginal #profixmurah
41 0 8 hours ago
@jumeascarmy Profile picture

@jumeascarmy

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
3 0 8 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
8 0 8 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
3 0 8 hours ago
@jumeaselangor Profile picture

@jumeaselangor

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
1 0 8 hours ago
@jumeascar.syada Profile picture

@jumeascar.syada

Alhamdulillah terima kasih semua yang dh beli #jumeascargel 😁
.
Hi korang! Hq ada buat combo price sekarang😍😍 Tak sbar nk flawless dalam masa terdekat ni. Mostly cust ada parut jerawat kan . So memang patut try skrg. Dalam 2 minggu boleh nampak kesan ketara 💋💋
.
Dapatkan sekarang ✨ click link di bio 😉
.

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Alhamdulillah terima kasih semua yang dh beli #jumeascargel 😁
.
Hi korang! Hq ada buat combo price sekarang😍😍 Tak sbar nk flawless dalam masa terdekat ni. Mostly cust ada parut jerawat kan . So memang patut try skrg. Dalam 2 minggu boleh nampak kesan ketara 💋💋
.
Dapatkan sekarang ✨ click link di bio 😉
.

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
6 0 9 hours ago
@jumea.gel Profile picture

@jumea.gel

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
1 0 11 hours ago
@sha.profix Profile picture

@sha.profix

Siapa yang belum ada set beauty ni? Cepat dapatkan. Taknak ke jadi cantik macam kawan2 lain 😊

Harga set ni rm98 sahaja taw. Cepat2 ws sha.
https://wa.me/601161264414

Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : 📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

@klik pada bio 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan

Siapa yang belum ada set beauty ni? Cepat dapatkan. Taknak ke jadi cantik macam kawan2 lain 😊

Harga set ni rm98 sahaja taw. Cepat2 ws sha.
https://wa.me/601161264414

Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : 📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

@klik pada bio 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan
13 0 11 hours ago
@jumeascarmy Profile picture

@jumeascarmy

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
5 0 12 hours ago
@sha.profix Profile picture

@sha.profix

Tengok keajaiban ni.
Abang ni muka dia dulu memang tak boleh nak cakap macam mana, tapi dalam masa 1 bulan, lihatlah semakin pudar 🥳💋 Kesan seawal 7 hari je sayang!

Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : 📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

@klik pada bio 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan #profixmalaysia

Tengok keajaiban ni. 
Abang ni muka dia dulu memang tak boleh nak cakap macam mana, tapi dalam masa 1 bulan, lihatlah semakin pudar 🥳💋 Kesan seawal 7 hari je sayang!

Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : 📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

@klik pada bio 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan #profixmalaysia
16 0 12 hours ago
@jumeascargel.kb.co Profile picture

@jumeascargel.kb.co

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
2 0 12 hours ago
@sha.profix Profile picture

@sha.profix

Kesan seawal 4 hari je sayang!

Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : .
📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

Atau klik je pada bio . 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan

Kesan seawal 4 hari je sayang!

Produk dijamin 100% selamat dan semulajadi.

Extract Snow Alga, Phytofuse merupakan premium organic yang khas dimport dari Switzerland. Bahan lain termasuk ACB fruit mix, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat antaranya : .
📌 Parut jerawat
📌Parut kemalangan
📌Parut gelap
📌Parut berlubang
📌Jeragat
📌Tona tidak sekata

Whatsapp sha pada link dibawah ya 💋

Wasap.my/601161264414

Atau klik je pada bio . 😘❤️ #profix #alvateam #qalish #parutberlubang #parut #jeragat #jerawat #profixsubangjaya #profixshahalam #profixhq #mukaberlubang #jerawatbatu #skincare #krimmuka #ubatjerawat #miraccle #parutkemalangan
29 0 12 hours ago
@jumeamalaysia Profile picture

@jumeamalaysia

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
22 24 13 hours ago

Top #parutkemalangan posts

@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

siapa ada stretch mark/selulit? payah kan nak hilang 😥
.
dah macam2 cuba cara nak hilangkan tapi tak pudar2 pun!
.
ok kalau macam tu, Azanis Scar Serum mmg terbukti mampu memudarkan #stretchmark tau! ini bukan gebang. hihi
.
whatsapp nina untuk lebih detail dan DAPATKAN PROMOSI ISTIMEWAAA 🌸
.
whatsapp 011-33522866
.
#azanisscarserum #Azanis #original #promosi #parut #azanisoriginalhq #ubatparut #stretchmarks

siapa ada stretch mark/selulit? payah kan nak hilang 😥
.
dah macam2 cuba cara nak hilangkan tapi tak pudar2 pun!
.
ok kalau macam tu, Azanis Scar Serum mmg terbukti mampu memudarkan #stretchmark tau! ini bukan gebang. hihi
.
whatsapp nina untuk lebih detail dan DAPATKAN PROMOSI ISTIMEWAAA 🌸
.
whatsapp 011-33522866
.
#azanisscarserum #Azanis #original #promosi #parut #azanisoriginalhq #ubatparut #stretchmarks
1,053 6 19 November, 2017
@azanis.malaysia.official Profile picture

@azanis.malaysia.official

Hanya Azanis Scar Serum mampu hilangkan parut. Bila ada parut, ingat Azanis Scar Serum ya. .
.

Dijamin memudarkan apa jua jenis parut di kulit anda seawal 7 hari atau wang anda dikembalikan!
.
Stok Terhad..!!
.
- Tidak menipiskan kulit
- Tiada pengelupasan kulit
- Dijamin selamat dan halal
- Tiada bahan kimia merbahaya
- Hanya sains yang luar biasa! .

Beribu-ribu testimoni yang kami telah terima. Hanya sapu saja di parut mengikut aturan yang disediakan.
.
Untuk info product wasap 016 5666135

#azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisoriginal #bekasluka #ubatparut #parutkemalangan #parutjerawat #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval

Hanya Azanis Scar Serum mampu hilangkan parut. Bila ada parut, ingat Azanis Scar Serum ya. .
.

Dijamin memudarkan apa jua jenis parut di kulit anda seawal 7 hari atau wang anda dikembalikan!
.
Stok Terhad..!!
.
- Tidak menipiskan kulit
- Tiada pengelupasan kulit
- Dijamin selamat dan halal
- Tiada bahan kimia merbahaya
- Hanya sains yang luar biasa! .

Beribu-ribu testimoni yang kami telah terima. Hanya sapu saja di parut mengikut aturan yang disediakan.
.
Untuk info product wasap 016 5666135

#azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisoriginal #bekasluka #ubatparut #parutkemalangan #parutjerawat #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval
909 4 1 January, 2019
@farisyamanda Profile picture

@farisyamanda

Hi everyone! So harini Manda nak share one of the best product yang dapat mengatasi masalah parut dekat muka/badan. Scar Gel Jumea ni mengandungi combinasi bunga Chamomile dan estrak Bawang (VITAMIN E) which dapat membantu memudarkan parut seawal 7 hari!!!
.
-Gel ini tidak berminyak, tidak melekit and ada cooling effect as well. -It is also suitable for all skin type even for sensitive skin.
.
Cara pakai : Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam.
.
Info lain tentang produk boleh didapati di @jumeamalaysia 💗
#JUMEA #jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumeaubatparut #ubatparutmalaysia #scartreatment #scargel

Hi everyone! So harini Manda nak share one of the best product yang dapat mengatasi masalah parut dekat muka/badan. Scar Gel Jumea ni mengandungi combinasi bunga Chamomile dan estrak Bawang (VITAMIN E) which dapat membantu memudarkan parut seawal 7 hari!!!
.
-Gel ini tidak berminyak, tidak melekit and  ada cooling effect as well. -It is also suitable for all skin type even for sensitive skin.
.
Cara pakai : Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan  dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam.
.
Info lain tentang produk boleh didapati di @jumeamalaysia 💗
#JUMEA #jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumeaubatparut #ubatparutmalaysia #scartreatment #scargel
761 39 28 October, 2018
@ubatparut_malaysia Profile picture

@ubatparut_malaysia

• • • ﷽

Because halal (marriage) is so much better 😊.
.

• • • ﷽

Because halal (marriage) is so much better 😊.
.
802 2 5 August, 2018
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Jom order JUMEA SCARGEL ni, rugi siapa tak cuba.

Sapu sapu je, parut hilang. Tak perlu rawatan laser mahal mahal, cuma gunakan JUMEA SCARGEL je boleh hilang tau 😍
.

Awak boleh menggunakan JUMEA ni untuk memudarkan pelbagai jenis parut di bawah seperti :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/ Melecur
✅ Parut Cakaran

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

Jom order JUMEA SCARGEL ni, rugi siapa tak cuba.

Sapu sapu je, parut hilang. Tak perlu rawatan laser mahal mahal, cuma gunakan JUMEA SCARGEL je boleh hilang tau 😍
.

Awak boleh menggunakan JUMEA ni untuk memudarkan pelbagai jenis parut di bawah seperti :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/ Melecur
✅ Parut Cakaran

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
151 3 10 September, 2019
@chewnglow_malaysia Profile picture

@chewnglow_malaysia

JERAGAT PUDAR HANYA DENGAN SEBOTOL #chewnglow
.
PELIK ??? TAPI ITU LAH YG TERJADI
.
Jeragat yg ketara di kulit muka kini dah pudar Hanya dengan sebotol #chewnglow kakak kita nie dah x perlu make up lagi

Jeragat yg dulu berleluasa kini dah makin pudar..Muka makin putih dan gloww gituu
.
.
BERMINAT?
Pm Or Whatsapp MiszNiza #masterstokischewnglow
.
Whatsapp Untuk Fast Respon +60163114554 atau click link di profile
.
. 🚗 FREE Cod Area #kualalumpur #putrajaya #selangor Dan Yg Berdekatan
.
📭 Postage Setiap Hari 😉
.
.
#chewnglow #chewnglowhq #youchewyouglow #teammiszniza #youchewyouglow
#neelofa #roadtoneelofa #jerawat #jeragat #eczema #parutpudar #kulitcantik #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #bintikhitam #bintikputih #kulitgatal #kulitgelap #parutluka #parutjerawat #parutjahitan #parutkemalangan #parutmelecur

JERAGAT PUDAR HANYA DENGAN SEBOTOL #chewnglow
.
PELIK ??? TAPI ITU LAH YG TERJADI
.
Jeragat yg ketara di kulit muka kini dah pudar Hanya dengan sebotol #chewnglow kakak kita nie dah x perlu make up lagi

Jeragat yg dulu berleluasa kini dah makin pudar..Muka makin putih dan gloww gituu
.
.
BERMINAT?
Pm Or Whatsapp MiszNiza #masterstokischewnglow
. 
Whatsapp Untuk Fast Respon +60163114554 atau click link di profile
.
. 🚗 FREE Cod Area #kualalumpur #putrajaya #selangor Dan Yg Berdekatan
.
📭 Postage Setiap Hari 😉
.
.
#chewnglow #chewnglowhq #youchewyouglow #teammiszniza #youchewyouglow
#neelofa #roadtoneelofa #jerawat #jeragat #eczema #parutpudar #kulitcantik #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif  #bintikhitam #bintikputih #kulitgatal #kulitgelap #parutluka #parutjerawat #parutjahitan #parutkemalangan #parutmelecur
516 0 30 April, 2018
@ainun_eyedrops_officialhq Profile picture

@ainun_eyedrops_officialhq

Alhamdulillah parut sebab breakout . Akhirnyaa dah sembuh!! Boleh tengok sendiri customer send feedback ni. I pun terkejut😍😍😍 jumea sangat sesuai untuk dia . .
.
Ada ke yang kat sini ada parut break out jugak ? Kalau ada cuba komen👇🏻👇🏻
.
. .
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Alhamdulillah parut sebab breakout . Akhirnyaa dah sembuh!! Boleh tengok sendiri customer send feedback ni. I pun terkejut😍😍😍 jumea  sangat sesuai untuk dia . .
.
Ada ke yang kat sini ada parut break out jugak ? Kalau ada cuba komen👇🏻👇🏻
.
. .
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
680 0 21 January, 2019
@jumea.gel Profile picture

@jumea.gel

Jumea Scar Gel❤️
.
Life saver kepada masalah parut seperti ;
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/ Melecur
.
Kecil molek , 20gram . Senang dibawa ke mana mana . Buy the original one from us . Click link at my bio now to get discount RM30 and FREE POSTAGE 💯
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Jumea Scar Gel❤️
.
Life saver kepada masalah parut seperti ;
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/ Melecur
.
Kecil molek , 20gram . Senang dibawa ke mana mana . Buy the original one from us . Click link at my bio now to get discount RM30 and FREE POSTAGE 💯
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
156 4 21 February, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Satu tube jumea boleh tahan berapa lama?
1 tube boleh tahan 1 bulan lebih - 2 bulan bergantung pada area yang awak guna. Kalau dekat muka je, boleh tahan lama ya 😘
.
Jimat sangat! Labur sikit, kesan kekal. Tak nak cantik ke raya nanti? Kalau nak meh sis nak bagi harga promo siap FREE POSTAGE!

Jom pudarkan perut hari ini juga.

DISKAUN SEBANYAK RM30‼️ Sila CLICK LINK DI BIO/ WHATSAPP 0139060401 atau DM untuk order! ❤️ .
.

#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumea #haliqateam

Satu tube jumea boleh tahan berapa lama?
1 tube boleh tahan 1 bulan lebih - 2 bulan bergantung pada area yang awak guna. Kalau dekat muka je, boleh tahan lama ya 😘
.
Jimat sangat! Labur sikit, kesan kekal. Tak nak cantik ke raya nanti? Kalau nak meh sis nak bagi harga promo siap FREE POSTAGE!

Jom pudarkan perut hari ini juga.

DISKAUN SEBANYAK RM30‼️ Sila CLICK LINK DI BIO/ WHATSAPP 0139060401 atau DM untuk order! ❤️ .
.

#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumea #haliqateam
151 13 4 May, 2019