#parutlama Instagram Photos & Videos

parutlama - 11.7k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #parutlama and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
8 hours
Average like
16.7
Average comment
0.8
Posts with video
1/48
Posts with photo
47/48

Hashtag Popularity

Yg dah try Free sample ni boleh share dengan kaksha dak macam mana uols rasa kulit muka uols?

Yg dah try Free sample ni boleh share dengan kaksha dak macam mana uols rasa kulit muka uols?
4 1 15 hours ago

TAHUKAH ANDA ? 🕊
.
Kajian menunjukkan Faktor Pertumbuhan Epidermal (EGF) yang terkandung di dalam sarang burung dapat memperbaiki kompleksi kulit, mengawal iritasi kulit dan memperbaiki tisu kulit dengan pantas.
.
Sarang Burung jug mempunyai kandungan glikoprotein yang tinggi, faktor pertumbuhan dan sifat energetik yang neutral, dan membantu meningkatkan sistem imun yang lemah.
.
Nak tahu lebih lanjut? Whatsapp cikQa 📲 0194735223

TAHUKAH ANDA ? 🕊
.
Kajian menunjukkan Faktor Pertumbuhan Epidermal (EGF) yang terkandung di dalam sarang burung dapat  memperbaiki kompleksi kulit, mengawal iritasi kulit dan memperbaiki tisu kulit dengan pantas.
.
Sarang Burung jug mempunyai kandungan glikoprotein yang tinggi, faktor pertumbuhan dan sifat energetik yang neutral, dan membantu meningkatkan sistem imun yang lemah.
.
Nak tahu lebih lanjut? Whatsapp cikQa 📲 0194735223
1 1 17 September, 2019

Menurut ahli kulit dermatologi, face oil kini mungkin menjadi salah satu skincare yang kurang mendapat perhatian dalam rutin kecantikan kita. Kerana ramai yang tidak tahu akan kepentingan face oil dalam mencantikkan lagi kulit wajah.

Ini antara 5 kelebihan apabila melembapkan kulit menggunakan face oil.

1) Mengurangkan kerutan.

Bila kulit terlalu kerap terdedah kepada pancaran UV, ia akan mengakibatkan kerutan. Minyak boonga berfungsi sebagai anti-oksida yang akan mencegah penuaan.

Untuk kesan yang lebih drastik, dabdab jur face oil sekitar dahi, pipi, hjdung dan dagu selepas membersihkan wajah pada waktu malam.

2) Elok untuk kulit kering.

Guess what! Face oil adalah antidote yang paling sesuai untuk kulit kering, falky skin and rough.

Seperti minyak boonga, ia mengandungi almond oil yang kaya dengan hydrating omega-3 fattay acids, menjadikan ia elok untuk kulit sensitif.

3) Melindungi kulit wajah.

Kerana minyak ialah lipophilic dan mereka boleh menembusi jauh ke dalam kulit, ia menangkap dan memerangkap air serta kebaikan pelembap yang lain.

Face oil juga membantu menguatkan penghalang kulit semulajadi (skin barrier), jadi bagi anda yang tinggal di kota amat-amat memerlukan perlindungan tambahan supaya tidak mengalami kedutan akibat dari debu-debu di sekeliling kita.

4) Cool down rashes di kulit.

Face oil mempunyai ciri-ciri anti-radang, membantu menghilangkan kulit yang teriritasi dan mengurangkan kemerah-merahan di kulit.

5) Primer terbaik untuk mekap.

Menjadikan mekap nampak lebih sempurna, kulit lebih licin dan mekap lebih kemas.

Punyelaaa banyak kelebihan menjadikan face oil sebagai salah satu skincare rutin kita. Supaya kulit lebih sihat dan lembap sepanjang hari. ❤️

Menurut ahli kulit dermatologi, face oil kini mungkin menjadi salah satu skincare yang kurang mendapat perhatian dalam rutin kecantikan kita. Kerana ramai yang tidak tahu akan kepentingan face oil dalam mencantikkan lagi kulit wajah.

Ini antara 5 kelebihan apabila melembapkan kulit menggunakan face oil.

1) Mengurangkan kerutan.

Bila kulit terlalu kerap terdedah kepada pancaran UV, ia akan mengakibatkan kerutan. Minyak boonga berfungsi sebagai anti-oksida yang akan mencegah penuaan.

Untuk kesan yang lebih drastik, dabdab jur face oil sekitar dahi, pipi, hjdung dan dagu selepas membersihkan wajah pada waktu malam.

2) Elok untuk kulit kering.

Guess what! Face oil adalah antidote yang paling sesuai untuk kulit kering, falky skin and rough.

Seperti minyak boonga, ia mengandungi almond oil yang kaya dengan hydrating omega-3 fattay acids, menjadikan ia elok untuk kulit sensitif.

3) Melindungi kulit wajah.

Kerana minyak ialah lipophilic dan mereka boleh menembusi jauh ke dalam kulit, ia menangkap dan memerangkap air serta kebaikan pelembap yang lain.

Face oil juga membantu menguatkan penghalang kulit semulajadi (skin barrier), jadi bagi anda yang tinggal di kota amat-amat memerlukan perlindungan tambahan supaya tidak mengalami kedutan akibat dari debu-debu di sekeliling kita.

4) Cool down rashes di kulit.

Face oil mempunyai ciri-ciri anti-radang, membantu menghilangkan kulit yang teriritasi dan mengurangkan kemerah-merahan di kulit.

5) Primer terbaik untuk mekap.

Menjadikan mekap nampak lebih sempurna, kulit lebih licin dan mekap lebih kemas.

Punyelaaa banyak kelebihan menjadikan face oil sebagai salah satu skincare rutin kita. Supaya kulit lebih sihat dan lembap sepanjang hari. ❤️
2 1 17 September, 2019

Annona Bird’s Nest adalah sediaan tradisional dan berada di dalam pengkelasan Makanan.
.
Tiada pengawet, pewarna dan perisa tambahan di dalamnya.
.
Walau bagaimanapun, individu yang alah terhadap cecair protein seperti susu dan telur tidak digalakkan mengamalkan minuman sarang burung.
.
Nak tahu lebih lanjut, klik link whatsapp di bio profile cikQa.

Annona Bird’s Nest adalah sediaan tradisional dan berada di dalam pengkelasan Makanan.
.
Tiada pengawet, pewarna dan perisa tambahan di dalamnya.
.
Walau bagaimanapun, individu yang alah terhadap cecair protein seperti susu dan telur tidak digalakkan mengamalkan minuman sarang burung.
.
Nak tahu lebih lanjut, klik link whatsapp di bio profile cikQa.
5 1 16 September, 2019

CARA PENGAMBILAN YANG DISARANKAN
.
🕊Minum 1 botol ABN
.
🕗1 kali sehari
.
🍛Sesuai diminum pada waktu pagi semasa perut masih kosong atau 1 jam sebelum tidur untuk penyerapan nutrisi yang lebih baik.
.
*Pengambilan ABN adalah bergantung kepada keperluan individu.
.
Jom amalkan minum Annona Bird’s Nest. Nak order? Whatsapp cikna 📲 013 2582878

CARA PENGAMBILAN YANG DISARANKAN
.
🕊Minum 1 botol ABN
.
🕗1 kali sehari
.
🍛Sesuai diminum pada waktu pagi semasa perut masih kosong atau 1 jam sebelum tidur untuk penyerapan nutrisi yang lebih baik.
.
*Pengambilan ABN adalah bergantung kepada keperluan individu.
.
Jom amalkan minum Annona Bird’s Nest. Nak order? Whatsapp cikna 📲 013 2582878
5 1 16 September, 2019

Mimpikan kulit secerah awan di langit. Kehadiran jerawat tidak lagi datang menyapa.
Wahh! Hilang sudah bebanan seberat gunung di kepala ni bila tak ada lagi masalah kulit muka.

Dengan adanya bahan Glutathione dan ekstrak daun Saxifraga ia akan mencerah dan mengecilkan liang pori wajah. Pori yang terbuka luas sedepa dapat dikecilkan dan halus sebesar lubang jarum.

Kedua-dua bahan meletopp ini terdapat di dalam Vit C Serum. Muka yang kusam boleh kembali berseri. Parut jerawat yang degil hilang lesap. Hanya dengan sapuan 2 kali sehari, pagi dan malam pasti akan memiliki kulit wajah idaman hati🥰

Rasailah sendiri betapa ohsem nya #cikoren ni.Nak cuba serum ni mai terus ketuk pintu wasap.
.

To Order:
📲Whassup +6016-9619762/Atau klik je kt Bio 👆👆👆
.
.
#nakputih #kulitbebasjerawat #sayaguna #glowingskin #sayajualkosmetik #parutjerawat #parutjerawathilang #parutdegil #parutlama #parutwajah #parutpudar #meeracle #loveramalaysia #dropshipdiperlukan #onlineshopmalaysia #followforfollow #utm #like4like #follow4follow #TitanAngels #Annona #VitaminCSerumAnnona
#VcsAnnonaBalakong
#kajang #codBalakong

Mimpikan kulit secerah awan di langit. Kehadiran jerawat tidak lagi datang menyapa. 
Wahh! Hilang sudah bebanan seberat gunung di kepala ni bila tak ada lagi masalah kulit muka.

Dengan adanya bahan Glutathione dan ekstrak daun Saxifraga ia akan mencerah dan mengecilkan liang pori wajah. Pori yang terbuka luas sedepa dapat dikecilkan dan halus sebesar lubang jarum.

Kedua-dua bahan meletopp ini terdapat di dalam Vit C Serum. Muka yang kusam boleh kembali berseri. Parut jerawat yang degil hilang lesap. Hanya dengan sapuan 2 kali sehari, pagi dan malam pasti akan memiliki kulit wajah idaman hati🥰

Rasailah sendiri betapa ohsem nya #cikoren ni.Nak cuba serum ni mai terus ketuk pintu wasap.
.

To Order:
📲Whassup +6016-9619762/Atau klik je kt Bio 👆👆👆
.
.
#nakputih #kulitbebasjerawat #sayaguna #glowingskin #sayajualkosmetik #parutjerawat #parutjerawathilang #parutdegil #parutlama #parutwajah #parutpudar #meeracle #loveramalaysia  #dropshipdiperlukan #onlineshopmalaysia #followforfollow #utm #like4like #follow4follow #TitanAngels #Annona #VitaminCSerumAnnona
#VcsAnnonaBalakong
#kajang#codBalakong
3 0 15 September, 2019

Bila waktu sesuai nak pakai Vit C Serum ni sis?

Ha ni lah soalan feveret customer VCS tau.

Waktu paling sesuai calit cik oren ni lepas cuci muka sis. Titis je 1-2 titik VCS ke jari yang bersih dan oles ke kulit mulus sis. Sapu dan urut perlahan di tempat yang bermasalah.

Nak jadikan sebagai base mekap pun boleh. Smooth dan cantik je mekap tu nanti. Teksturnya ringan dan tak melekit. Mudah je meresap dalam kulit.

Konsisten sapu 2 kali sehari tau. InsyaAllah kebabom hasilnya. Paling penting kena sabar 😁

Klik je link untuk dapatkan kulit cantik dan sihat tanpa cela www.wasap.my/60126674528/vcsannonaserum
.
To Order:
📲Whassup +6016-9619762/Atau klik je kt Bio 👆👆👆
.
.
#nakputih #kulitbebasjerawat #sayaguna #glowingskin #sayajualkosmetik #parutjerawat #parutjerawathilang #parutdegil #parutlama #parutwajah #parutpudar #meeracle #loveramalaysia #dropshipdiperlukan #onlineshopmalaysia #followforfollow #utm #like4like #follow4follow #TitanAngels #Annona #VitaminCSerumAnnona
#VcsAnnonaBalakong
#kajang #codBalakong
#VCSAnnona #VCSBalakong

Bila waktu sesuai nak pakai Vit C Serum ni sis?

Ha ni lah soalan feveret customer VCS tau.

Waktu paling sesuai calit cik oren ni lepas cuci muka sis. Titis je 1-2 titik VCS ke jari yang bersih dan oles ke kulit mulus sis. Sapu dan urut perlahan di tempat yang bermasalah.

Nak jadikan sebagai base mekap pun boleh. Smooth dan cantik je mekap tu nanti. Teksturnya ringan dan tak melekit. Mudah je meresap dalam kulit.

Konsisten sapu 2 kali sehari tau. InsyaAllah kebabom hasilnya. Paling penting kena sabar 😁

Klik je link untuk dapatkan kulit cantik dan sihat tanpa cela www.wasap.my/60126674528/vcsannonaserum
.
To Order:
📲Whassup +6016-9619762/Atau klik je kt Bio 👆👆👆
.
.
#nakputih #kulitbebasjerawat #sayaguna #glowingskin #sayajualkosmetik #parutjerawat #parutjerawathilang #parutdegil #parutlama #parutwajah #parutpudar #meeracle #loveramalaysia  #dropshipdiperlukan #onlineshopmalaysia #followforfollow #utm #like4like #follow4follow #TitanAngels #Annona #VitaminCSerumAnnona
#VcsAnnonaBalakong
#kajang#codBalakong
#VCSAnnona #VCSBalakong
1 0 15 September, 2019

Sape tak suka pegang kulit bayi yang halus mulus lembut licin tu kan.
Kalau dah kulit muka kita jadi lembut macam kulit bayi, sebab tu la ada yang lompat bintang tak boleh berenggang dengan vitamin c gentle cleanser ni.

Nak cuba sendiri?
Whatsapp 0177479976.

Sape tak suka pegang kulit bayi yang halus mulus lembut licin tu kan. 
Kalau dah kulit muka kita jadi lembut macam kulit bayi, sebab tu la ada yang lompat bintang tak boleh berenggang dengan vitamin c gentle cleanser ni.

Nak cuba sendiri?
Whatsapp 0177479976.
49 1 15 September, 2019

ABN sesuai diminum oleh semua peringkat umur.
.
📍Lelaki dan Wanita.
📍Wanita hamil.
📍Ibu dalam pantang dan selepas bersalin.
📍Kanak-kanak.
📍Warga Emas.
.
*Wanita hamil dinasihatkan untuk mendapatkan pandangan doktor terlebih dahulu sebelum mengambil apa-apa pemakanan tambahan.
.
Jom dapatkan sekarang, tekan link whatsapp di bio untuk order ye.

ABN sesuai diminum oleh semua peringkat umur.
.
📍Lelaki dan Wanita.
📍Wanita hamil.
📍Ibu dalam pantang dan selepas bersalin.
📍Kanak-kanak.
📍Warga Emas.
.
*Wanita hamil dinasihatkan untuk mendapatkan pandangan doktor terlebih dahulu sebelum mengambil apa-apa pemakanan tambahan.
.
Jom dapatkan sekarang, tekan link whatsapp di bio untuk order ye.
3 1 15 September, 2019

Golongan wanitalah yang paling happy bila ada bahan yang boleh buatkan kulit makin sihat dan cantik dan kesihatan makin baik.
.
Bukan apa, mudahlah lah nanti nak berperang dengan bos dan hulubalang kat umah tu.
.
Pakai VCS pun orang dah tegur nampak makin muda, minum #SiBurungPink ni tak tahulah muda cemana lagi. 🙈
.
Jom la amalkan minum Annona Bird's Nest, whatsapp je cikQa 📲 0194735223

Golongan wanitalah yang paling happy bila ada bahan yang boleh buatkan kulit makin sihat dan cantik dan kesihatan makin baik.
.
Bukan apa, mudahlah lah nanti nak berperang dengan bos dan hulubalang kat umah tu.
.
Pakai VCS pun orang dah tegur nampak makin muda, minum #SiBurungPink  ni tak tahulah muda cemana lagi. 🙈
.
Jom la amalkan minum Annona Bird's Nest, whatsapp je cikQa 📲 0194735223
10 1 14 September, 2019

Nak kulit wajah bersih tanpa cela?
.
Mudah jer, pastikan cuci muka paling kurang 2 kali sehari. Terutama bagi yang suka pakai mekap tebal 5 inci tu wajib hukumnya tau 😂
.
Dengan pencuci muka Vit C Gentle Cleanser yang mengandungi formula skinbaby ni, lagi mudah kerja. Pejam mata pun boleh buat.
.
Urut muka perlahan-lahan bersama 1-2 titis VCGC yang dicampur air. Urut-urut lembut gitu. Kemudian bilas dengan air dan akhir sekali lap dengan tuala yang bersih.
.
Hasilnya meletop awak. Muka jadi lembut macam kuih pau pakej sekali cerah bak bulan purnama gitew 😘
.
Klik je link untuk dapatkan kulit gebu macm baby www.wasap.my/60186697679/vcs

Nak kulit wajah bersih tanpa cela?
.
Mudah jer, pastikan cuci muka paling kurang 2 kali sehari. Terutama bagi yang suka pakai mekap tebal 5 inci tu wajib hukumnya tau 😂
.
Dengan pencuci muka Vit C Gentle Cleanser yang mengandungi formula skinbaby ni, lagi mudah kerja. Pejam mata pun boleh buat.
.
Urut muka perlahan-lahan bersama 1-2 titis VCGC yang dicampur air. Urut-urut lembut gitu. Kemudian bilas dengan air dan akhir sekali lap dengan tuala yang bersih.
.
Hasilnya meletop awak. Muka jadi lembut macam kuih pau pakej sekali cerah bak bulan purnama gitew 😘
.
Klik je link untuk dapatkan kulit gebu macm baby www.wasap.my/60186697679/vcs
2 1 14 September, 2019

1 1 14 September, 2019

Bila waktu sesuai nak pakai Vit C Serum ni sis?
.
Ha ni lah soalan feveret customer VCS tau.
.
Waktu paling sesuai calit cik oren ni lepas cuci muka sis. Titis je 1-2 titik VCS ke jari yang bersih dan oles ke kulit mulus sis. Sapu dan urut perlahan di tempat yang bermasalah.
.
Nak jadikan sebagai base mekap pun boleh. Smooth dan cantik je mekap tu nanti. Teksturnya ringan dan tak melekit. Mudah je meresap dalam kulit.
.
Konsisten sapu 2 kali sehari tau. InsyaAllah kebabom hasilnya. Paling penting kena sabar 😁
.
Klik je link untuk dapatkan kulit cantik dan sihat tanpa cela www.wasap.my/60186697679/vcs

Bila waktu sesuai nak pakai Vit C Serum ni sis?
.
Ha ni lah soalan feveret customer VCS tau.
.
Waktu paling sesuai calit cik oren ni lepas cuci muka sis. Titis je 1-2 titik VCS ke jari yang bersih dan oles ke kulit mulus sis. Sapu dan urut perlahan di tempat yang bermasalah.
.
Nak jadikan sebagai base mekap pun boleh. Smooth dan cantik je mekap tu nanti. Teksturnya ringan dan tak melekit. Mudah je meresap dalam kulit.
.
Konsisten sapu 2 kali sehari tau. InsyaAllah kebabom hasilnya. Paling penting kena sabar 😁
.
Klik je link untuk dapatkan kulit cantik dan sihat tanpa cela www.wasap.my/60186697679/vcs
3 1 14 September, 2019

“Berapa lama boleh dapat kesan lepas minum ABN ni? “
.
#SiBurungPink ni bukan ubat yea sayang-sayang semua.
.
Ia minuman kesihatan dan kecantikan yang mengandungi khasiat sarang burung, white fungus dan juga American Ginseng.
.
Jadi kesannya juga bergantung pada tindak balas dan sistem tubuh badan masing-masing.
.
Ada orang lambat, ada orang cepat.
.
Ada orang mungkin dapat rasa kesan pada kulitnya dalam masa 1 bulan.
Ada orang mungkin dapat rasa kesan selepas 3 bulan.
.
‘Mesin’ yang dah pakai lama, mesti banyak benda nak kena repair kan? 😊
.
Nak dapatkan Annona Bird's Nest? Meh whatsapp cikQa 📲 0194735223

“Berapa lama boleh dapat kesan lepas minum ABN ni? “
.
#SiBurungPink  ni bukan ubat yea sayang-sayang semua.
.
Ia minuman kesihatan dan kecantikan yang mengandungi  khasiat sarang burung, white fungus dan juga American Ginseng.
.
Jadi kesannya juga bergantung pada tindak balas dan sistem tubuh badan masing-masing.
.
Ada orang lambat, ada orang cepat.
.
Ada orang mungkin dapat rasa kesan pada kulitnya dalam masa 1 bulan. 
Ada orang mungkin dapat rasa kesan selepas 3 bulan.
.
‘Mesin’ yang dah pakai lama, mesti banyak benda nak kena repair kan? 😊
.
Nak dapatkan Annona Bird's Nest? Meh whatsapp cikQa 📲 0194735223
9 1 13 September, 2019

Bila sebut "Skrub", apa yang terlintas di fikiran korang?
.
✅ Tekstur kasar
✅ Kulit kering lepas skrub
✅ Pedih muka kalau tonyoh kuat
✅ Leceh kene campur air dulu sebelum skrub
✅ Kulit muka sensitif jadi merah
.
Kebanyakan skrub kat pasaran memang jenis macam tu. Ade yang jenis macam garam, tekstur kasar. Pastu yang jenis serbuk kering kene sapu air dulu. Leceh kan?
.
Tapi, dengan Greentea Mint Face Scrub a.k.a SkrubSejukViral ni korang tak perlu risau dah. Skrub ni tekstur dia sangatlah lembut. Soooo creamy! Tonyoh kuat ke still muka tak rasa pedih langsung. Even kulit sensitif pun boleh pakai tau. Takde masalah.
.
Paling best skali, effect cooling sejukk dia tuu. Memang takder kat mana2 skrub lain. Fuhh rasa macam letak ais batu kat muka weh lepas sapu skrub tu. Rasa dingin sejuk die tuu memang best sangat! Korang konfem fall in love pakai skrub ni. Seriyus cikQa cakap.
.
Lagi satu, lepas skrub kulit muka kita tak rasa kering tau. Still rasa lembap jee sebab skrub ni ada bahan minyak argan yang bantu lembapkan kulit kita.
.
Biji2 kat skrub tu biji walnut. Teh hijau korang tau kan die antioksidan yang bagus merawat kulit muka sebab tu jerawat boleh kecut tau. Peppermint pulak untuk kecutkan liang2 pori kat muka. Pergh mana nak dapat skrub yang ada bahan2 berkualiti terbaik dengan harga yang murah?
.
1 bekas hanya RM38 tahan sehingga 2-3 bulan penggunaan tau. Bekas isi 50gram tauu. Banyak giler. Dahla besar bekas dia, rasa-rasa berbaloi tak nak compare dengan skrub lain yang takde kesan best macam skrub sejuk ni? 😉
.
Nak order sebekas meh picit link wasap kat bio Profile yee.

Bila sebut "Skrub", apa yang terlintas di fikiran korang?
.
✅ Tekstur kasar
✅ Kulit kering lepas skrub
✅ Pedih muka kalau tonyoh kuat
✅ Leceh kene campur air dulu sebelum skrub
✅ Kulit muka sensitif jadi merah
. 
Kebanyakan skrub kat pasaran memang jenis macam tu. Ade yang jenis macam garam, tekstur kasar. Pastu yang jenis serbuk kering kene sapu air dulu. Leceh kan?
.
Tapi, dengan Greentea Mint Face Scrub a.k.a SkrubSejukViral ni korang tak perlu risau dah. Skrub ni tekstur dia sangatlah lembut. Soooo creamy! Tonyoh kuat ke still muka tak rasa pedih langsung. Even kulit sensitif pun boleh pakai tau. Takde masalah.
.
Paling best skali, effect cooling sejukk dia tuu. Memang takder kat mana2 skrub lain. Fuhh rasa macam letak ais batu kat muka weh lepas sapu skrub tu. Rasa dingin sejuk die tuu memang best sangat! Korang konfem fall in love pakai skrub ni. Seriyus cikQa cakap.
.
Lagi satu, lepas skrub kulit muka kita tak rasa kering tau. Still rasa lembap jee sebab skrub ni ada bahan minyak argan yang bantu lembapkan kulit kita.
.
Biji2 kat skrub tu biji walnut. Teh hijau korang tau kan die antioksidan yang bagus merawat kulit muka sebab tu jerawat boleh kecut tau. Peppermint pulak untuk kecutkan liang2 pori kat muka. Pergh mana nak dapat skrub yang ada bahan2 berkualiti terbaik dengan harga yang murah?
.
1 bekas hanya RM38 tahan sehingga 2-3 bulan penggunaan tau. Bekas isi 50gram tauu. Banyak giler. Dahla besar bekas dia, rasa-rasa berbaloi tak nak compare dengan skrub lain yang takde kesan best macam skrub sejuk ni? 😉
.
Nak order sebekas meh picit link wasap kat bio Profile yee.
5 1 13 September, 2019

Untuk merawat kulit, anda tidak memerlukan produk yang bagus. Yang lebih tepat adalah, anda
memerlukan produk yang BETUL.
Yang bagus itu tidak semestinya betul dan sesuai untuk kulit.
.
Namun, apabila anda menggunakan produk yang betul, pasti ia akan dapat mengerjakan fungsinya
pada kulit dengan begitu bagus sekali. ❤️
.
Nak tahu produk yang terbaik dari VCS Annona? Jom whatsApp cikna 📲 013 2582878

Untuk merawat kulit, anda tidak memerlukan produk yang bagus. Yang lebih tepat adalah, anda 
memerlukan produk yang BETUL. 
Yang bagus itu tidak semestinya betul dan sesuai untuk kulit.
.
Namun, apabila anda menggunakan produk yang betul, pasti ia akan dapat mengerjakan fungsinya 
pada kulit dengan begitu bagus sekali. ❤️
.
Nak tahu produk yang terbaik dari VCS Annona? Jom whatsApp cikna 📲 013 2582878
8 1 13 September, 2019

Bab jaga muka ni biasanya orang pompuan yang cerewet kan. Tapi sekarang tak lagi. Abam-abam sado pun dah mula ambik berat hal kulit dan nak dapatkan kulit yang sihat tanpa cela.
.
Macam cik abam ni. Akibat parut jerawat yang setia menemani di pipi, kecewa, sedih, hampa, merana dibuatnya. Bertambah stress bila kulit semakin hari semakin gelap dek pancaran cahaya sang mentari.
.
Kemurungan cik abam seketika. Datang si kakak jual harapan pada si adik. Skincare Vitamin C Series diperkenalkan. Cara MUDAH dan SELAMAT nak dapatkan kulit berseri.
.
Tak rugi pun cuba, harga JIMAT, produk HALAL. Simbahi wajah dengan VCGC disusuli calitan magis cik oren VCS pagi dan malam. Tak lupa payung kulit tu dengan VCMC yang ada spf30 tatkala sang mentari memancar sinar.
.
Kini cik abam dah ceria. Parut jerawat dah menghilangkan diri. Kulit yang dulu gelap mula cerah berseri.
.
Kalau ada yang nakkan pancaran nur menyinari wajah, meh wasap cikQa 📲 0194735223

Bab jaga muka ni biasanya orang pompuan yang cerewet kan. Tapi sekarang tak lagi. Abam-abam sado pun dah mula ambik berat hal kulit dan nak dapatkan kulit yang sihat tanpa cela.
.
Macam cik abam ni. Akibat parut jerawat yang setia menemani di pipi, kecewa, sedih, hampa, merana dibuatnya. Bertambah stress bila kulit semakin hari semakin gelap dek pancaran cahaya sang mentari.
.
Kemurungan cik abam seketika. Datang si kakak jual harapan pada si adik. Skincare Vitamin C Series diperkenalkan. Cara MUDAH dan SELAMAT nak dapatkan kulit berseri.
.
Tak rugi pun cuba, harga JIMAT, produk HALAL. Simbahi wajah dengan VCGC disusuli calitan magis cik oren VCS pagi dan malam. Tak lupa payung kulit tu dengan VCMC yang ada spf30 tatkala sang mentari memancar sinar.
.
Kini cik abam dah ceria. Parut jerawat dah menghilangkan diri. Kulit yang dulu gelap mula cerah berseri.
.
Kalau ada yang nakkan pancaran nur menyinari wajah, meh wasap cikQa 📲 0194735223
24 1 12 September, 2019

"10 KEBAIKAN MINYAK BOONGA UNTUK KULIT".
.
Ingin tahu kebaikan minyak boonga? Jadi, disini kami listkan 10 kebaikan minyak boonga untuk kulit muka.
.
1) Mengawal minyak berlebihan
2) Meng-glowing kan kulit muka
3) Mengecutkan jerawat di kulit
4) Mengeringkan jerawat
5) Melembapkan kulit
6) Mengurangkan garis-garis halus.
7) Atasi kulit kering
8} Memudarkan parut jerawat
9) Menegangkan kulit muka
10) Anti-penuaan
.

"10 KEBAIKAN MINYAK BOONGA UNTUK KULIT".
. 
Ingin tahu kebaikan minyak boonga? Jadi, disini kami listkan 10 kebaikan minyak boonga untuk kulit muka.
. 
1) Mengawal minyak berlebihan
2) Meng-glowing kan kulit muka
3) Mengecutkan jerawat di kulit
4) Mengeringkan jerawat
5) Melembapkan kulit
6) Mengurangkan garis-garis halus. 
7) Atasi kulit kering
8} Memudarkan parut jerawat
9) Menegangkan kulit muka
10) Anti-penuaan
.
3 1 12 September, 2019

Bulan ni promo taw kalau beli Moisture Lock Day Cream dengan Sunblock YOUTH SPF 50 dapat harga kombo yang lagi superr jimat habis!!!
.
Day Cream ni sesuai untuk semua jenis kulit. Tapi kalau korang jenis yang ada kulit sensitif, kulit kering, kulit berminyak and combinatiom skin types lagi lah membantu.
.
Sebab kunci kepada kulit yang sihat adalah kelembapan. Kulit yang cukup lembap akan sihat dan lebih anjal. .
.

JOM GRAB PROMO YOUTH DAY CREAM BULAN NI !!! 😘
.
Follow @vitaminbaik
YOUR TRUSTED SHAKLEE DISTRIBUTOR
PM/WHATSAPP/SMS
013-4798297
.
. -WAWA- . .
.
#jeragat #jerawat #parut #parutlama #kulitsensitif #kulitterbakar #nampaktua #kulitberminyak #kulitkusam #paruthitam #parutjerawat #tonataksekata #sunburn #bintikhitam #bintikputih #blackhead #resdung #gelap #nakcerah #nakflawless #kulitlicin #tipscantik #nakcantikcepat #kulitputih #kulitcerah #kulitlicin #kulitsihat #kulitkering #kulitmerahmerah #kauyangpertama

Bulan ni promo taw kalau beli  Moisture Lock Day Cream dengan Sunblock YOUTH SPF 50 dapat harga kombo yang lagi superr jimat habis!!!
.
Day Cream ni sesuai untuk semua jenis kulit. Tapi kalau korang jenis yang ada kulit sensitif, kulit kering, kulit berminyak and combinatiom skin types lagi lah membantu.
.
Sebab kunci kepada kulit yang sihat adalah kelembapan. Kulit yang cukup lembap akan sihat dan lebih anjal. .
.

JOM GRAB PROMO YOUTH DAY CREAM BULAN NI !!! 😘
.
Follow @vitaminbaik
YOUR TRUSTED SHAKLEE DISTRIBUTOR
PM/WHATSAPP/SMS
013-4798297
.
. -WAWA- . .
.
#jeragat #jerawat #parut #parutlama #kulitsensitif #kulitterbakar #nampaktua #kulitberminyak #kulitkusam #paruthitam #parutjerawat #tonataksekata #sunburn #bintikhitam #bintikputih #blackhead #resdung #gelap #nakcerah #nakflawless #kulitlicin #tipscantik #nakcantikcepat #kulitputih #kulitcerah #kulitlicin #kulitsihat #kulitkering #kulitmerahmerah #kauyangpertama
1 0 11 September, 2019

6 1 10 September, 2019

Tersalah guna produk ? Kulit rosak ?? Nahhh tak perlu nak pi cucuk2 vitamin dah, ni dah ada vitamin c serum by @vcs_annona for repair skin tone and texture, bgi yg dah tersalah guna produk boleh apply serum ni sbb serum ni membantu membaiki balik kulit rosak.
.
Serum ni jugak boleh memudarkan parut dan jerawat tauu..apply VC serum ni lepas dah cuci2 muka, kami dok apply sebelum tidoq laa, bangun pagi muka rasa segaq elok ja kulit jadi mulus tuluss.
.
Vitamin C Serum by Annona ni ❌NO pewarna tiruan
❌NO Alkohol
❌No campuran pewangi, memang love sangat.
.
⚕Formulasi oleh ahli farmasi bertauliah. So, of course keselamatan produk dititik beratkan..yang penting ada kelulusan KKM dan Halal ✔ hampa nak cuba boleh la whatsapp cikQa 📲 0194735223

Tersalah guna produk ? Kulit rosak ?? Nahhh tak perlu nak pi cucuk2 vitamin dah, ni dah ada vitamin c serum by @vcs_annona for repair skin tone and texture, bgi yg dah tersalah guna produk boleh apply serum ni sbb serum ni membantu membaiki balik kulit rosak.
.
Serum ni jugak boleh memudarkan parut dan jerawat tauu..apply VC serum ni lepas dah cuci2 muka, kami dok apply sebelum tidoq laa, bangun pagi muka rasa segaq elok ja kulit jadi mulus tuluss.
.
Vitamin C Serum by Annona ni ❌NO pewarna tiruan
❌NO Alkohol
❌No campuran pewangi, memang love sangat.
.
⚕Formulasi oleh ahli farmasi bertauliah. So, of course keselamatan produk dititik beratkan..yang penting ada kelulusan KKM dan Halal ✔ hampa nak cuba boleh la whatsapp cikQa 📲 0194735223
103 1 9 September, 2019

3 Tips Mudah Untuk Dapatkan Kulit Cantik, Cerah dan Berseri Secara Semulajadi yang perlu anda ketahui !!!.
.
1. Amalkan Diet Dengan Serat Tinggi dan Berkhasiat - Masalah penghadaman akan menyebabkan kekotoran kulit dari dalaman dan kerana itu diet seimbang sangat penting. Amalkan pemakanan berprotein tinggi seperti ikan, kacang, daging putih dan bijian seperti gandum hitam & beras perang juga sayuran sangat bagus untuk kesihatan dan kulit anda.

2. Banyakkan Minum Air Setiap Hari -Air membersihkan badan dan menghapuskan toksin & bahan buangan. Ia menghidrat tubuh dan membuang lebihan minyak dan kotoran. 15% daripada kulit kita terdiri daripada air. Jadi, minum sekurang-kurangnya 2 liter sehari untuk memberikan kulit cerah idaman anda. .
3. Elakkan Terdedah Kepada Matahari -Cahaya matahari sumber vitamin D yang baik namun hanya dari jam 7.00 pagi sehingga 9.00 pagi setiap hari, selepas itu anda perlu elakkan pancaran cahaya matahari terus ke kulit anda. Sinaran UV agak kuat dan bukan sahaja merosakkan tekstur kulit tetapi pendedahan berlebihan kepada sinaran ini boleh menyebabkan kanser kulit — lebih lebih lagi sekitar 10.00 pagi ke 2.00 petang.

#parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut #jerawat #parutjerawat #facialmurah #facialshahalam #facialselangor #facialputrajaya #dermapen #scardermapen #dermapenshahalam #facialmurahkl #facialmurahselangor #whitehead #blackhead #eisswellness #mobilespa

3 Tips Mudah Untuk Dapatkan Kulit Cantik, Cerah dan Berseri Secara Semulajadi yang perlu anda ketahui !!!.
.
 1. Amalkan Diet Dengan Serat Tinggi dan Berkhasiat - Masalah penghadaman akan menyebabkan kekotoran kulit dari dalaman dan kerana itu diet seimbang sangat penting. Amalkan pemakanan berprotein tinggi seperti ikan, kacang, daging putih dan bijian seperti gandum hitam & beras perang juga sayuran sangat bagus untuk kesihatan dan kulit anda.

2.  Banyakkan Minum Air Setiap Hari -Air membersihkan badan dan menghapuskan toksin & bahan buangan. Ia menghidrat tubuh dan membuang lebihan minyak dan kotoran. 15% daripada kulit kita terdiri daripada air. Jadi, minum sekurang-kurangnya 2 liter sehari untuk memberikan kulit cerah idaman anda. .
3. Elakkan Terdedah Kepada Matahari -Cahaya matahari sumber vitamin D yang baik namun hanya dari jam 7.00 pagi sehingga 9.00 pagi setiap hari, selepas itu anda perlu elakkan pancaran cahaya matahari terus ke kulit anda. Sinaran UV agak kuat dan bukan sahaja merosakkan tekstur kulit tetapi pendedahan berlebihan kepada sinaran ini boleh menyebabkan kanser kulit — lebih lebih lagi sekitar 10.00 pagi ke 2.00 petang.

#parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut  #jerawat #parutjerawat #facialmurah #facialshahalam #facialselangor #facialputrajaya #dermapen #scardermapen #dermapenshahalam #facialmurahkl #facialmurahselangor  #whitehead #blackhead #eisswellness #mobilespa
3 0 9 September, 2019

Jadikan rutin harian korang untuk mencuci muka yea. Gunakan pencuci muka yang sesuai dengan kulit muka masing-masing.
.
Sekurang-kurangnya korang kena cuci muka dua kali sehari iaitu pagi dan malam untuk membersihkan minyak dan kotoran-kotoran di muka.
.
Nak tahu lebih lanjut? Tekan je link whatsapp di bio profile cikQa.

Jadikan rutin harian korang untuk mencuci muka yea. Gunakan pencuci muka yang sesuai dengan kulit muka masing-masing.
.
Sekurang-kurangnya korang kena cuci muka dua kali sehari iaitu pagi dan malam untuk membersihkan minyak dan kotoran-kotoran di muka.
.
Nak tahu lebih lanjut? Tekan je link whatsapp di bio profile cikQa.
7 1 8 September, 2019

PERISAI KULIT? .
Kenapa kulit kita perlu dilindungi? Sebab kulit kita sentiasa terdedah kepada dua jenis UV iaitu;
.
1- UVA (Ultra Violet Aging) - Kebolehannya menembusi ke bahagian bawah kulit menyebabkan tisu penghubung dan saluran darah yang berada pada bahagian kulit boleh terjejas. .
Kesannya, kulit secara beransur-ansur hilang keanjalan dan mulai menunjukkan kesan penuaan seperti garis garis halus dan kedutan.
.
2- UVB (Ultra Violet Burning)-
Merosakkan lapisan paling atas kulit dan mengakibatkan kulit kemerahan dan terbakar (sunburn)
.
Jadi, apa yang perlu kita lakukan adalah:
.
💜 Sentiasa memakai pelindung matahari dan cari "spektrum luas" SPF seperti SPF 30
.
💜 Pilih PA (Protection Grade of UVA) yang bersesuai dengan tugas dan kegunaan (PA+, PA++, PA+++)
.
Semoga bermanfaat❤️

PERISAI KULIT? .
Kenapa kulit kita perlu dilindungi? Sebab kulit kita sentiasa terdedah kepada dua jenis UV iaitu;
.
1- UVA (Ultra Violet Aging) - Kebolehannya menembusi ke bahagian bawah kulit menyebabkan tisu penghubung dan saluran darah yang berada pada bahagian kulit boleh terjejas. .
Kesannya, kulit secara beransur-ansur hilang keanjalan dan mulai menunjukkan kesan penuaan seperti garis garis halus dan kedutan.
.
2- UVB (Ultra Violet Burning)-
Merosakkan lapisan paling atas kulit dan mengakibatkan kulit  kemerahan dan terbakar (sunburn)
.
Jadi, apa yang perlu kita lakukan adalah:
.
💜 Sentiasa memakai pelindung matahari dan cari "spektrum luas" SPF seperti SPF 30
.
💜 Pilih PA (Protection Grade of UVA) yang bersesuai dengan tugas dan kegunaan (PA+, PA++, PA+++)
.
Semoga bermanfaat❤️
35 1 8 September, 2019

DENGAN VITAMIN C SERUM AWAK TAK AKAN KECEWA LAGI
.
Awak yg pernah frust dengan skincare tak berkesan malah merosakkan kulit muka sendiri, WAJIB try serum ni.
.
Dengan 10x Vitamin C, VCS akan mengatasi masalah kulit awak. .
.
Say bye2 to :
❌ Kulit Kusam
❌ Liang Pori Terbuka
❌ Parut
❌ Jeragat
❌ Tona Kulit Tak Sekata
.
Produk Ahli Farmasi berpengalaman Puan Ony Nurhusni. Dijamin selamat dan gunalah tanpa was-was.
✅ Halal Jakim
✅ Lulus KKM
✅ Kilang GMP
.
Nak order? Klik link whatsapp di bio profile cikQa.

DENGAN VITAMIN C SERUM AWAK TAK AKAN KECEWA LAGI
.
Awak yg pernah frust dengan skincare tak berkesan malah merosakkan kulit muka sendiri, WAJIB try serum ni.
.
Dengan 10x Vitamin C, VCS akan mengatasi masalah kulit awak. .
.
Say bye2 to :
❌ Kulit Kusam
❌ Liang Pori Terbuka
❌ Parut
❌ Jeragat
❌ Tona Kulit Tak Sekata
.
Produk Ahli Farmasi berpengalaman Puan Ony Nurhusni. Dijamin selamat dan gunalah tanpa was-was.
✅ Halal Jakim
✅ Lulus KKM
✅ Kilang GMP
.
Nak order? Klik link whatsapp di bio profile cikQa.
9 1 7 September, 2019

PARUT JERAWAT PENUH SATU MUKA😫 .
✅ Parut tetap berlaku kerana itu sebahagian daripada proses healing kulit yang luka akibat jerawat. Memang kadang2 kita tak suka tapi itula hakikatnya🤧
. ✅ Bagaimana parut lekuk dalam terjadi? Semakin dalam luka jerawat tu semakin dlm la lekuk parut terjadi. Waktu ini dah kritikal untuk merawat kalau dibiarkan.
. ✅Macam mana nak elak parut jerawat? Dengan memakai produk2 wajah tanpa rawatan yang sepatutnya, sukar untuk parut hilang serta merta. .
✅Caranya, merawat parut = Menjalani Facial/ Rawatan yg sesuai dengan masalah individu tersebut. .
✅Jangan gatal2 tangan untuk picit jerawat pada muka. Kalau tak,nanti boleh berlaku infection. Parut mungkin jadi makin dalam. .
✅Parut jerawat perlu dirawat dengan segera kerana penggunaan produk + rawatan yg bagus dpt mempercepatkan lagi proses mengurangkan parut itu. .
Istiqamah & sabar boleh dapatkan keputusan yg sangat2 baik 🌸

Untuk info/booking & tekan di sini untuk fast respond 📲 WHATSAPP --> www.wasap.my/601137069471
--> www.wasap.my/601137069471
--> www.wasap.my/601137069471

#parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut #jerawat #parutjerawat #facialmurah #facialshahalam #facialselangor #facialputrajaya #dermapen #scardermapen #dermapenshahalam #facialmurahkl #facialmurahselangor #whitehead #blackhead #eisswellness #mobilespa

PARUT JERAWAT PENUH SATU MUKA😫 .
✅ Parut tetap berlaku kerana itu sebahagian daripada proses healing kulit yang luka akibat jerawat. Memang kadang2 kita tak suka tapi itula hakikatnya🤧
. ✅ Bagaimana parut lekuk dalam terjadi? Semakin dalam luka jerawat tu semakin dlm la lekuk parut terjadi. Waktu ini dah kritikal untuk merawat kalau dibiarkan.
. ✅Macam mana nak elak parut jerawat? Dengan memakai produk2 wajah tanpa rawatan yang sepatutnya, sukar untuk parut hilang serta merta. .
✅Caranya, merawat parut = Menjalani Facial/ Rawatan yg sesuai dengan masalah individu tersebut. .
✅Jangan gatal2 tangan untuk picit jerawat pada muka. Kalau tak,nanti boleh berlaku infection. Parut mungkin jadi makin dalam. .
✅Parut jerawat perlu dirawat dengan segera kerana penggunaan produk + rawatan yg bagus dpt mempercepatkan lagi proses mengurangkan parut itu. .
Istiqamah & sabar boleh dapatkan keputusan yg sangat2 baik 🌸

Untuk info/booking & tekan di sini untuk fast respond 📲 WHATSAPP --> www.wasap.my/601137069471
--> www.wasap.my/601137069471
--> www.wasap.my/601137069471

#parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut  #jerawat #parutjerawat #facialmurah #facialshahalam #facialselangor #facialputrajaya #dermapen #scardermapen #dermapenshahalam #facialmurahkl #facialmurahselangor  #whitehead #blackhead #eisswellness #mobilespa
1 0 7 September, 2019

Serum Vitamin C diformulasikan oleh ahli Farmasi bertauliah yang menggunakan bahan-bahan 100% HALAL.
.
Kandungan MAGIS dalam serum terdiri dari 3 bahan UTAMA iaitu VITAMIN C, GLUTHATHIONE dan ASID HYALURONIK.
.
Serum ini digunakan untuk mengecilkan liang pori, memudarkan jeragat, mengecutkan jerawat dan memperbaiki tisu kulit yang rosak.
.
Bersaiz POKET, mudah disimpan. Tidak melekit dan cepat meresap. Tidak menggunakan pewangi tapi ia berbau oren yang datang daripada buah-buahan oren organik yang digunakan.
.
TERBUKTI BERKESAN berdasarkan KOLEKSI testimoni pengguna.

Serum Vitamin C diformulasikan oleh ahli Farmasi bertauliah yang menggunakan bahan-bahan 100% HALAL.
. 
Kandungan MAGIS dalam serum terdiri dari 3 bahan UTAMA iaitu VITAMIN C, GLUTHATHIONE dan ASID HYALURONIK.
. 
Serum ini digunakan untuk mengecilkan liang pori, memudarkan jeragat, mengecutkan jerawat dan memperbaiki tisu kulit yang rosak.
.
Bersaiz POKET, mudah disimpan. Tidak melekit dan cepat meresap. Tidak menggunakan pewangi tapi ia berbau oren yang datang daripada buah-buahan oren organik yang digunakan.
.
TERBUKTI BERKESAN berdasarkan KOLEKSI testimoni pengguna.
67 1 7 September, 2019

#Alhamdulillah selepas konsisten #youthskincare #mukaberkawah , semakin baik. #parutlama #parutjerawat semakin menghilang.
.
Kita ikhtiar Dia yang memberi.
.
Whatsapp Anma di 013-5340905 atau terus klik link pada bio 🔰 untuk konsultasi ya 😍
.
Anma
Pengedar Shaklee Anma .
.
.
.
#shakleekedah #shakleealorsetar #mukabreakout #kulitmukasemakinbaik #betterskin #pengedarsahshaklee #kulitcantikberseri #tonakulitsekata #mekap #muamalaysia

#Alhamdulillah selepas konsisten #youthskincare #mukaberkawah , semakin baik.  #parutlama #parutjerawat semakin menghilang.
.
Kita ikhtiar Dia yang memberi.
.
Whatsapp Anma di 013-5340905 atau terus klik link pada bio 🔰 untuk konsultasi ya 😍
.
Anma
Pengedar Shaklee Anma .
.
.
.
#shakleekedah #shakleealorsetar #mukabreakout #kulitmukasemakinbaik #betterskin #pengedarsahshaklee #kulitcantikberseri #tonakulitsekata #mekap #muamalaysia
9 1 7 September, 2019

Nak bagi warning ni,
.
Vit C Gentle Cleanser ni akan menyebabkan awak rasa nak bertapa dalam bilik air tau. Jadi terlebih rajin pulak cuci muka 😂
.
Dengan formula skinbaby dan aloe vera yang terkandung dalamnya membuatkan awak
bagai dapat kulit baru.
.
Tekstur kulit yang dulunya kasar dan kusam boleh berubah jadi lembut. Melantun toin-toin jari bila sentuh.
.
Percuma je tau VCGC ni bila awak grab 2 botol VCS 15ml sekarang. Boleh guna hingga 4 bulan tuu.
.
Jom dapatkan sekarang, whatsapp cikQa 📲 0194735223

Nak bagi warning ni,
.
Vit C Gentle Cleanser ni akan menyebabkan awak rasa nak bertapa dalam bilik air tau. Jadi terlebih rajin pulak cuci muka 😂
.
Dengan formula skinbaby dan aloe vera yang terkandung dalamnya membuatkan awak 
bagai dapat kulit baru.
.
Tekstur kulit yang dulunya kasar dan kusam boleh berubah jadi lembut. Melantun toin-toin jari bila sentuh.
.
Percuma je tau VCGC ni bila awak grab 2 botol VCS 15ml sekarang. Boleh guna hingga 4 bulan tuu.
.
Jom dapatkan sekarang, whatsapp cikQa 📲 0194735223
6 1 6 September, 2019

Yeaayyy! Bekas parut jerawat pudar dengan jayanya
.
Kalau nak hilangkan parut dan cantik kena banyak sabar. Harus konsisten. Yang penting setia auchhh!
.
WhatsApp cikna 013 2582878

Yeaayyy! Bekas parut jerawat pudar dengan jayanya
.
Kalau nak hilangkan parut dan cantik kena banyak sabar. Harus konsisten. Yang penting setia auchhh!
.
WhatsApp cikna 013 2582878
5 2 6 September, 2019

JERAGAT
.
Hampir kebanyakkan wanita yang muda atau tua akan dan sedang menghadapi masalah #Jeragat. Masalah ini sentiasa ada dan buatkan kita rasa resah dan tak seronok bila memandang cermin.
.
Betul kan?
.
Ok, Jeragat itu apa?
.
Begini, Jeragat terjadi apabila pigmen kulit menghasilkan melanin kulit secara berlebihan di kawasan kulit muka yang tertentu. Contohnya di bahagian pipi, hidung dan kawasan mulut.
.
Perasan tak jeragat akan timbul dipermukaan rata kulit, warna coklat muda hingga gelap serta berbeza dari segi saiz dan bentuk. .
.
Awak tengah pegang pipi atau tengok cermin ke sambil periksa kulit muka ada jeragat ke? Ahakss... 😁

JERAGAT
.
Hampir kebanyakkan wanita yang muda atau tua akan dan sedang menghadapi masalah #Jeragat. Masalah ini sentiasa ada dan buatkan kita rasa resah dan tak seronok bila memandang cermin.
.
Betul kan?
.
Ok, Jeragat itu apa?
.
Begini, Jeragat terjadi apabila pigmen kulit menghasilkan melanin kulit secara berlebihan di kawasan kulit muka yang tertentu. Contohnya di bahagian pipi, hidung dan kawasan mulut.
.
Perasan tak jeragat akan timbul dipermukaan rata kulit, warna coklat muda hingga gelap serta berbeza dari segi saiz dan bentuk. .
.
Awak tengah pegang pipi atau tengok cermin ke sambil periksa kulit muka ada jeragat ke? Ahakss... 😁
90 1 5 September, 2019

Banyaknya Annona Birds Nest nak landing!

Banyaknya Annona Birds Nest nak landing!
3 1 5 September, 2019

VITAMIN C BEAUTY MIST
.
🌸KELEBIHAN:
.
💛- Dihasilkan dengan buah-buahan citrus dan bee venom.
💛- Membantu meningkatkan seri wajah..
💛- Kulit wajah akan bersinar dan lembap.
💛- Membantu menyegarkan kulit yang letih dan kusam
💛- Membantu meningkatkan keanjalan kulit
💛- Kulit lebih lembut, licin dan sihat ..
.
🌸Sesuai digunakan sepanjang hari, walaupun selepas memakai solekan.
.
🌸CARA PENGGUNAAN:
.
💛- Pegang botol dalam jarak 15 cm dari muka, tutup mata anda dan semburkan ke seluruh muka. .
💛- Biarkan seketika sehingga Vitamin C Beauty Mist menyerap ke kulit muka.
.
Jom dapatkan sekarang, whatsapp cikQa 📲 0194735223

VITAMIN C BEAUTY MIST
.
🌸KELEBIHAN:
.
💛- Dihasilkan dengan buah-buahan citrus dan bee venom.
💛- Membantu meningkatkan seri wajah..
💛- Kulit wajah akan bersinar dan lembap.
💛- Membantu menyegarkan kulit yang letih dan kusam
💛- Membantu meningkatkan keanjalan kulit
💛- Kulit lebih lembut, licin dan sihat ..
.
🌸Sesuai digunakan sepanjang hari, walaupun selepas memakai solekan.
.
🌸CARA PENGGUNAAN:
.
💛- Pegang botol dalam jarak 15 cm dari muka, tutup mata anda dan semburkan ke seluruh muka. .
💛- Biarkan seketika sehingga Vitamin C Beauty Mist menyerap ke kulit muka.
.
Jom dapatkan sekarang, whatsapp cikQa 📲 0194735223
3 1 5 September, 2019

Jerawat besar kecut lepas sembur face mist. 3 hari pakai serum, bekas hitam jerawat pun tak de. 👍🏻

Jerawat besar kecut lepas sembur face mist. 3 hari pakai serum, bekas hitam jerawat pun tak de. 👍🏻
138 1 4 September, 2019

Fouder VCS yang hebat Puan Ony Nurhusni😍

Fouder VCS yang hebat Puan Ony Nurhusni😍
13 1 4 September, 2019

Bulan ni promo taw kalau beli Moisture Lock Day Cream dengan Sunblock YOUTH SPF 50 dapat harga kombo yang lagi superr jimat habis!!!
.
Day Cream ni sesuai untuk semua jenis kulit. Tapi kalau korang jenis yang ada kulit sensitif, kulit kering, kulit berminyak and combinatiom skin types lagi lah membantu.
.
Sebab kunci kepada kulit yang sihat adalah kelembapan. Kulit yang cukup lembap akan sihat dan lebih anjal. .
.

JOM GRAB PROMO YOUTH DAY CREAM BULAN NI !!! 😘
.
Follow @vitaminbaik
YOUR TRUSTED SHAKLEE DISTRIBUTOR
PM/WHATSAPP/SMS
013-4798297
.
. -WAWA- . .
.
#jeragat #jerawat #parut #parutlama #kulitsensitif #kulitterbakar #nampaktua #kulitberminyak #kulitkusam #paruthitam #parutjerawat #tonataksekata #sunburn #bintikhitam #bintikputih #blackhead #resdung #gelap #nakcerah #nakflawless #kulitlicin #tipscantik #nakcantikcepat #kulitputih #kulitcerah #kulitlicin #kulitsihat #kulitkering #kulitmerahmerah #kauyangpertama

Bulan ni promo taw kalau beli  Moisture Lock Day Cream dengan Sunblock YOUTH SPF 50 dapat harga kombo yang lagi superr jimat habis!!!
.
Day Cream ni sesuai untuk semua jenis kulit. Tapi kalau korang jenis yang ada kulit sensitif, kulit kering, kulit berminyak and combinatiom skin types lagi lah membantu.
.
Sebab kunci kepada kulit yang sihat adalah kelembapan. Kulit yang cukup lembap akan sihat dan lebih anjal. .
.

JOM GRAB PROMO YOUTH DAY CREAM BULAN NI !!! 😘
.
Follow @vitaminbaik
YOUR TRUSTED SHAKLEE DISTRIBUTOR
PM/WHATSAPP/SMS
013-4798297
.
. -WAWA- . .
.
#jeragat #jerawat #parut #parutlama #kulitsensitif #kulitterbakar #nampaktua #kulitberminyak #kulitkusam #paruthitam #parutjerawat #tonataksekata #sunburn #bintikhitam #bintikputih #blackhead #resdung #gelap #nakcerah #nakflawless #kulitlicin #tipscantik #nakcantikcepat #kulitputih #kulitcerah #kulitlicin #kulitsihat #kulitkering #kulitmerahmerah #kauyangpertama
2 0 4 September, 2019

Barang baek punyer..kok celah mn pown org akan repeat 😉 done restock..Alhamdulillah ❤ #scaracnetherapycream #krimberubat #krimparutNb #merawatkulitbermasalah #jerawat #jeragat #parutlama #pori2terbuka #tonatidaksekata #kulitkusam #melecur #ruam

Barang baek punyer..kok celah mn pown org akan repeat 😉 done restock..Alhamdulillah ❤ #scaracnetherapycream #krimberubat #krimparutNb #merawatkulitbermasalah #jerawat #jeragat #parutlama #pori2terbuka #tonatidaksekata #kulitkusam #melecur #ruam
0 0 3 September, 2019

4 Asas Penjagaan Kulit Muka.
.
1.Mencuci kulit wajah.
.
Perkara asas yang ini wajib dilakukan terutamanya pada waktu malam. Bayangkan seharian kulit wajah dipenuhi dengan bahan make up, kotoran, minyak, peluh dan debu berkumpul di permukaan kulit. Kemudian kalian tidur tanpa cuci kulit wajah dengan sabun pencuci wajah. Anda sedang menghampirkan diri kepada masalah breakout.
.
Jadi, pilihlah pencuci muka mengikut jenis kulit kalian dan apabila mencuci wajah, fokus pada kawasan yang mempunyai banyak kotoran seperti di bahagian hidung dan pipi. Kulit kalian pasti lebih bersih dan segar. .
2.Toner
.
Tahukah kalian bahawa toner berfungsi untuk imbangkan semula pH level kulit, mengurangkan masalah keradangan kulit, menghaluskan saiz pori-pori dan juga menyegarkan serta berikan ruang untuk menerima nutrien produk selepasnya.
.
Sekiranya kulit jenis berminyak, penggunaan toner bersama kapas muka adalah kaedah terbaik untuk buang lebihan minyak. Tapi sekiranya kulit jenis normal, sensitif dan kering, letakkan pada tangan dan dap dap dap pada kulit muka.
.
3.Pelembap
.
Seperti mana badan kita memerlukan air yang mencukupi untuk hidrasikan kulit, pelembap juga diperlukan oleh kulit muka untuk hidratkan kulit muka serta mengunci nutrien produk yang sebelum kita sapu pelembap.
.
Hatta kulit kalian jenis berminyak, kalian wajib sapu pelembap yang sesuai dengan keadaan kulit. Juga, jangan lupa untuk sapu Suncreen untuk berikan perlindungan kulit daripada cahaya matahari yang bahayakan kulit.
.
4. Exfoliate
.
Menyental atau scrub kulit muka dengan 'Physical Exfoliate' atau 'Chemical Exfoliate' boleh membantu untuk membuang dan mengangkat sel kulit mati serta dapat membantu penyerapan produk seperti pelembap dan toner dengan baik.
.
Exfoliate hanya dilakukan berkala dan bukannya setiap hari. .
Sekiranya kulit kalian jenis:
. + Berminyak - buat 3 kali seminggu. + Kering - buat 1 atau 2 kali seminggu. + Normal - buat 2 kali seminggu. .

Pilihlah produk yang bersesuaian dengan jenis kulit dan masalah kulit yang perlu dirawat.
#VCSUnited #VCSByAnnona

4 Asas Penjagaan Kulit Muka.
.
1.Mencuci kulit wajah.
.
Perkara asas yang ini wajib dilakukan terutamanya pada waktu malam. Bayangkan seharian kulit wajah dipenuhi dengan bahan make up, kotoran, minyak, peluh dan debu berkumpul di permukaan kulit. Kemudian kalian tidur tanpa cuci kulit wajah dengan sabun pencuci wajah. Anda sedang menghampirkan diri kepada masalah breakout.
.
Jadi, pilihlah pencuci muka mengikut jenis kulit kalian dan apabila mencuci wajah, fokus pada kawasan yang mempunyai banyak kotoran seperti di bahagian hidung dan pipi. Kulit kalian pasti lebih bersih dan segar. .
2.Toner
.
Tahukah kalian bahawa toner berfungsi untuk imbangkan semula pH level kulit, mengurangkan masalah keradangan kulit, menghaluskan saiz pori-pori dan juga menyegarkan serta berikan ruang untuk menerima nutrien produk selepasnya.
.
Sekiranya kulit jenis berminyak, penggunaan toner bersama kapas muka adalah kaedah terbaik untuk buang lebihan minyak. Tapi sekiranya kulit jenis normal, sensitif dan kering, letakkan pada tangan dan dap dap dap pada kulit muka.
.
3.Pelembap
.
Seperti mana badan kita memerlukan air yang mencukupi untuk hidrasikan kulit, pelembap juga diperlukan oleh kulit muka untuk hidratkan kulit muka serta mengunci nutrien produk yang sebelum kita sapu pelembap.
.
Hatta kulit kalian jenis berminyak, kalian wajib sapu pelembap yang sesuai dengan keadaan kulit. Juga, jangan lupa untuk sapu Suncreen untuk berikan perlindungan kulit daripada cahaya matahari yang bahayakan kulit.
.
4. Exfoliate
.
Menyental atau scrub  kulit muka dengan 'Physical Exfoliate' atau 'Chemical Exfoliate' boleh membantu untuk membuang dan mengangkat sel kulit mati serta dapat membantu penyerapan produk seperti pelembap dan toner dengan baik.
.
Exfoliate hanya dilakukan berkala dan bukannya setiap hari. .
Sekiranya kulit kalian jenis:
. + Berminyak - buat 3 kali seminggu. + Kering - buat 1 atau 2 kali seminggu. + Normal - buat 2 kali seminggu. .

Pilihlah produk yang bersesuaian dengan jenis kulit dan masalah kulit yang perlu dirawat. 
#VCSUnited #VCSByAnnona
80 2 3 September, 2019

Uols dah daptkan ke belum sample FREE ni?
-
TAG sorang kawan uols. Mana tahu uols dan kawan boleh dapat Teamon sample dengan PERCUMA.

Uols dah daptkan ke belum sample FREE ni?
-
TAG sorang kawan uols. Mana tahu uols dan kawan boleh dapat Teamon sample dengan PERCUMA.
10 2 3 September, 2019

💓VITAMIN C SERUM BY ANNONA 💓
------------------
✔Tiada Alkohol
✔Tiada campuran pewangi
✔Tiada pewarna
✔Tiada pengelupasan
✔Lulus KKM
✔HALAL JAKIM
.
Yang bestnya serum ni dia waterbased n membaiki kulit kita tanpa pengelupasan..
.
so memang 100% selamat untuk digunakan untuk semua golongan umur 🤗 .
.
WhatsApp cikQa 0194735223

💓VITAMIN C SERUM BY ANNONA 💓
------------------
✔Tiada Alkohol
✔Tiada campuran pewangi
✔Tiada pewarna
✔Tiada pengelupasan
✔Lulus KKM
✔HALAL JAKIM
.
Yang bestnya serum ni dia waterbased n  membaiki kulit kita tanpa pengelupasan..
.
so memang 100% selamat untuk digunakan untuk semua golongan umur 🤗 .
.
WhatsApp cikQa 0194735223
11 1 2 September, 2019

#Alhamdulillah selepas konsisten #youthskincare #mukaberkawah , semakin baik. #parutlama #parutjerawat semakin menghilang.
.
Kita ikhtiar Dia yang memberi.
.
Whatsapp Anma di 013-5340905 atau terus klik link pada bio 🔰 untuk konsultasi ya 😍
.
Anma
Pengedar Shaklee Anma .
.
.
.
#shakleekedah #shakleealorsetar #mukabreakout #kulitmukasemakinbaik #betterskin #pengedarsahshaklee #kulitcantikberseri #tonakulitsekata #mekap #muamalaysia

#Alhamdulillah selepas konsisten #youthskincare #mukaberkawah , semakin baik.  #parutlama #parutjerawat semakin menghilang.
.
Kita ikhtiar Dia yang memberi.
.
Whatsapp Anma di 013-5340905 atau terus klik link pada bio 🔰 untuk konsultasi ya 😍
.
Anma
Pengedar Shaklee Anma .
.
.
.
#shakleekedah #shakleealorsetar #mukabreakout #kulitmukasemakinbaik #betterskin #pengedarsahshaklee #kulitcantikberseri #tonakulitsekata #mekap #muamalaysia
10 1 2 September, 2019

Top #parutlama posts

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
Onz tak onz tengok kata kata pengguna Azanis Scar Serum? Semua ber puashati taw. Alhamdulilah segalanya dipermudahkan
.
Nak tahu? Whatsapp kila laju laju, sambar diskaun hq bagi ni 010-3130630
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @unatparut_my #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
Onz tak onz tengok kata kata pengguna Azanis Scar Serum?  Semua ber puashati taw. Alhamdulilah segalanya dipermudahkan
.
Nak tahu? Whatsapp kila laju laju, sambar diskaun hq bagi ni 010-3130630
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @unatparut_my #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik
760 1 2 August, 2018

Maximize your confidence level bila segala jenis parut dah hilang! Barulah rasa yakin nak berhadapan dengan orang ramai kan!
.
Rahsianya? Gunalah Azanis Scar Serum! Harga mampu milik, takperlu berhabis ribuan ringgit untuk rawatan laser bagai! Haaaa, hebat tak hebat?
.
Whatsapp 010-3130630 segera atau komen DM di bawah untuk dapatkan Azanis Scar Serum dengan harga istimewa Ogos!
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #ubatparut #azanisubatparut #azanisscarserummalaysia #azanisscarserummurah #azanisscarserumoriginal @ubatparut_my #mederma #hiruscar #palmers #loshall #scargel #biooil #sayajualazanisscarserum #parutjerawat

Maximize your confidence level bila segala jenis parut dah hilang! Barulah rasa yakin nak berhadapan dengan orang ramai kan!
.
Rahsianya? Gunalah Azanis Scar Serum! Harga mampu milik, takperlu berhabis ribuan ringgit untuk rawatan laser bagai! Haaaa, hebat tak hebat?
.
Whatsapp 010-3130630  segera atau komen DM di bawah untuk dapatkan Azanis Scar Serum dengan harga istimewa Ogos!
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #ubatparut #azanisubatparut #azanisscarserummalaysia #azanisscarserummurah #azanisscarserumoriginal @ubatparut_my #mederma #hiruscar #palmers #loshall #scargel #biooil #sayajualazanisscarserum #parutjerawat
824 2 3 August, 2018

Kulit masih berparut?
.

Tak perlu stress-stress, sapu je azanis konfirm parut tu tak berani nak berkampung lama-lama dah. Azanis Scar Serum mampu merawat 💯 jenis parut tau✅ . 🌷parut j€rawat/J£rawat
🌷parut j€ragat
🌷strecth mark
🌷parut luka €ksiden
🌷kulit kering, kusam
🌷kulit merekah
🌷liang pori terbuka
🌷parut chicken pox (campak)
🌷parut terkena api/parut kudis
🌷parut timbul (keloid)
🌷parut dalam
🌷parut €kzema
.

Walaupun parut dah melebihi 10tahun tau❗️✨ JOM ORDER SEKARANG‼️ Komen “DM” atau whatsapp code “SayaNakBeliAzanis”ke 010-3130630 .

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_my #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik

Kulit masih berparut?
.

Tak perlu stress-stress, sapu je azanis konfirm parut tu tak berani nak berkampung lama-lama dah. Azanis Scar Serum mampu merawat 💯 jenis parut tau✅ . 🌷parut j€rawat/J£rawat
🌷parut j€ragat
🌷strecth mark
🌷parut luka €ksiden
🌷kulit kering, kusam
🌷kulit merekah
🌷liang pori terbuka
🌷parut chicken pox (campak)
🌷parut terkena api/parut kudis
🌷parut timbul (keloid)
🌷parut dalam
🌷parut €kzema
.

Walaupun parut dah melebihi 10tahun tau❗️✨ JOM ORDER SEKARANG‼️ Komen “DM” atau whatsapp code “SayaNakBeliAzanis”ke 010-3130630 .

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_my #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik
752 2 4 August, 2018

• • • ﷽

Because halal (marriage) is so much better 😊.
.

• • • ﷽

Because halal (marriage) is so much better 😊.
.
802 1 5 August, 2018

Jom cuba Azanis scar serum, membantu merawat masalah parut 2 kali lebih cepat berbanding produk lain 😉
.
Azanis Scar Serum, berbeza dgn produk lain sebab ia dari bahan semulajadi, vitamin E dan cocoa booster yg sesuai untuk semua jenis kulit. Di jamin takde kesan sampingan👍
.
.
--------------------------
Sesuai utk parut :
👉Parut jerawat
👉Stretch mark
👉Chicken pox
👉Parut luka / pembedahan
👉Parut timbul / keloid
.
.
------------------------------
Yang nak muka flawless tanpa parut jerawat 😩
.
Yang nak kulit bersih dan suci supaya orang sedap mata memandang 😎
.
Yang nak hilangkan parut 📲Whatsapp Kila 010-3130630 📲whatsapp Kila 010-3130630 --------------------------------
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_my #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik

Jom cuba Azanis scar serum, membantu merawat masalah parut 2 kali lebih cepat berbanding produk lain 😉
.
Azanis Scar Serum, berbeza dgn produk lain sebab ia dari bahan semulajadi, vitamin E dan cocoa booster yg sesuai untuk semua jenis kulit. Di jamin takde kesan sampingan👍
.
.
--------------------------
Sesuai utk parut :
👉Parut jerawat
👉Stretch mark
👉Chicken pox
👉Parut luka / pembedahan
👉Parut timbul / keloid
.
.
------------------------------
Yang nak muka flawless tanpa parut jerawat 😩
.
Yang nak kulit bersih dan suci supaya orang sedap mata memandang 😎
.
Yang nak hilangkan parut 📲Whatsapp Kila 010-3130630 📲whatsapp Kila 010-3130630 --------------------------------
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_my #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik
720 4 5 August, 2018

NAK HILANG KAN PARUT SEAWAL 7 HARI ??? 😎
.
Haa, untuk korang yang tengah mencari produk apa yang sesuai untuk hilangkan parut di muka atau badan, boleh cuba Azanis Scar Serum nie okay. Confirm, korang akan puas hati la! 👍 😉
.
Setakat ni, memang ramai sangat customer yang dah cuba sendiri dan bagi feedback positif. Korang nak cuba? Takkan nak tengok orang lain je yang kulit cantik, flawless TANPA parut kan? 😏
.
NAK ORDER?
.
Whatsapp ke 010-3130630 / @ubatparut_my atau click je terus link di bio ig takpun DM je nina tau! 👌😊
.

NAK HILANG KAN PARUT SEAWAL 7 HARI ??? 😎
.
Haa, untuk korang yang tengah mencari produk apa yang sesuai untuk hilangkan parut di muka atau badan, boleh cuba Azanis Scar Serum nie okay. Confirm, korang akan puas hati la! 👍 😉
.
Setakat ni, memang ramai sangat customer yang dah cuba sendiri dan bagi feedback positif. Korang nak cuba? Takkan nak tengok orang lain je yang kulit cantik, flawless TANPA parut kan? 😏
.
NAK ORDER?
.
Whatsapp ke 010-3130630 / @ubatparut_my atau click je terus link di bio ig takpun DM je nina tau! 👌😊
.
801 3 12 August, 2018

Siapa ada Masalah Parut tu, kena try ni. Klik link wasap di bio profile @jumea.official_hq untuk dpt kn dgn HARGA SPECIAL!
.
Apa yang Special sangat JUMEA Scar Gel Ni?
.
✅ LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
✅ Kesan seawal 7 HARI
✅ Tidak melekit dan tidak berminyak
✅ Cepat meresap (Water based)
✅ Tidak meleleh dan senang di urus
✅ Mempunyai COOLING EFFECT
✅ Kaya dengan VITAMIN E semulajadi
.
Hanya sapu 2x sehari (Pagi & Malam)
.
Jumea mengandungi Vitamin E dan Anti-Oxidant yang tinggi untuk menyerap masuk jauh ke dalam lapisan kulit untuk membuang sel kulit mati (PARUT).
.
JUMEA membantu memudarkan jenis-jenis parut di bawah:-
.
✔️ Parut Jerawat
✔️ Parut Luka (Lama & Baru)
✔️ Parut Pembedahan
✔️ Stretch Mark
✔️ Parut Chicken Pox
✔️ Parut Terbakar/Melecur

#gelparutmalaysia #parut #parutjerawat #parutlubangjerawat #hilangkanparut #mukaglowing #paruthilang #parutchickenpox #parutcaesar #ubatparut #serumparut @jumeamalaysia_hq  #gelparut #kulitkusam #parutpudar #parutjerawathilang #parutlubang #parutlama #makeupmalaysia #makeupmurahmalaysia #jerawatbatu #jerawathilang

Siapa ada Masalah Parut tu, kena try ni. Klik link wasap di bio profile @jumea.official_hq untuk dpt kn dgn HARGA SPECIAL!
.
Apa yang Special sangat JUMEA Scar Gel Ni?
.
✅ LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
✅ Kesan seawal 7 HARI
✅ Tidak melekit dan tidak berminyak
✅ Cepat meresap (Water based)
✅ Tidak meleleh dan senang di urus
✅ Mempunyai COOLING EFFECT
✅ Kaya dengan VITAMIN E semulajadi
.
Hanya sapu 2x sehari (Pagi & Malam)
.
Jumea mengandungi Vitamin E dan Anti-Oxidant yang tinggi untuk menyerap masuk jauh ke dalam lapisan kulit untuk membuang sel kulit mati (PARUT).
.
JUMEA membantu memudarkan jenis-jenis parut di bawah:-
.
✔️ Parut Jerawat
✔️ Parut Luka (Lama & Baru)
✔️ Parut Pembedahan
✔️ Stretch Mark
✔️ Parut Chicken Pox
✔️ Parut Terbakar/Melecur

#gelparutmalaysia #parut #parutjerawat #parutlubangjerawat #hilangkanparut #mukaglowing #paruthilang #parutchickenpox #parutcaesar #ubatparut #serumparut @jumeamalaysia_hq  #gelparut #kulitkusam #parutpudar #parutjerawathilang #parutlubang #parutlama #makeupmalaysia #makeupmurahmalaysia #jerawatbatu #jerawathilang
517 1 23 November, 2018

KELEBIHAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE
.
☑ 100% VEGAN (berasaskan tumbuh- tumbuhan)
☑ Tak diuji ke atas haiwan
☑ Tak menyebabkan allergic reaction
☑ Tak menyumbatkan liang pori .
☑ Sesuai untuk semua jenis kulit, umur, lelaki dan perempuan
☑ Diuji oleh oftalmologist (pakar mata)
☑ Diuji oleh dermatologist (pakar kulit)
☑ Hasil kajian klinikal selama 8 tahun dengan 8 paten
☑ Bebas dari 1500 bahan kimia bahaya
☑ Tiada paraben, merkuri, dan sebagainya
☑ Bebas dari pewarna sintetik
☑ Bebas gluten
.
100% wanita dikatakan mempunyai kulit yang nampak lebih muda dan ia terbukti secara klinikal.
.
2/3 pulak bertukar kulit jadi 10 tahun lebih muda!
.
Untuk full set Youth atau kita panggil Intensive Treatment & Repair Set ada:
.
💞 Youth Luminous Gel Oil Cleanser
💞 Youth Perfecting Skin Toner
💞 Youth Activating Serum
💞 Youth Age Defense Moisturizer SPF50
💞 Youth Advanced Renewal Night Cream
💞 Youth Radiance C+E
Memang Shaklee guarantee 100% kulit wajah akan lebih muda selain improve kesihatan kulit tau.

Untuk PROMO bulan ni memang untung sangat tauu, boleh dapat:
.
☑ FREE MEMBERSHIP (WORTH RM75)
☑ FREE POSTAGE
☑ FREE YOUTH SLING BAG
☑ CASHBACK (dapat RM48)
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059

KELEBIHAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE
.
☑ 100% VEGAN (berasaskan tumbuh- tumbuhan)
☑ Tak diuji ke atas haiwan
☑ Tak menyebabkan allergic reaction
☑ Tak menyumbatkan liang pori .
☑ Sesuai untuk semua jenis kulit, umur, lelaki dan perempuan
☑ Diuji oleh oftalmologist (pakar mata)
☑ Diuji oleh dermatologist (pakar kulit)
☑ Hasil kajian klinikal selama 8 tahun dengan 8 paten
☑ Bebas dari 1500 bahan kimia bahaya
☑ Tiada paraben, merkuri, dan sebagainya
☑ Bebas dari pewarna sintetik
☑ Bebas gluten
.
 100% wanita dikatakan mempunyai kulit yang nampak lebih muda dan ia terbukti secara klinikal.
.
2/3 pulak bertukar kulit jadi 10 tahun lebih muda!
.
Untuk full set Youth atau kita panggil Intensive Treatment & Repair Set ada:
.
💞 Youth Luminous Gel Oil Cleanser
💞 Youth Perfecting Skin Toner
💞 Youth Activating Serum
💞 Youth Age Defense Moisturizer SPF50
💞 Youth Advanced Renewal Night Cream
💞 Youth Radiance C+E 
Memang Shaklee guarantee 100% kulit wajah akan lebih muda selain improve kesihatan kulit tau.

Untuk PROMO bulan ni memang untung sangat tauu, boleh dapat:
.
☑ FREE MEMBERSHIP (WORTH RM75)
☑ FREE POSTAGE
☑ FREE YOUTH SLING BAG
☑ CASHBACK (dapat RM48)
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
127 3 11 February, 2019

siapa ada stretch mark/selulit? payah kan nak hilang 😥
.
dah macam2 cuba cara nak hilangkan tapi tak pudar2 pun!
.
ok kalau macam tu, Azanis Scar Serum mmg terbukti mampu memudarkan #stretchmark tau! ini bukan gebang. hihi
.
whatsapp nina untuk lebih detail dan DAPATKAN PROMOSI ISTIMEWAAA 🌸
.
whatsapp 011-33522866
.
#azanisscarserum #Azanis #original #promosi #parut #azanisoriginalhq #ubatparut #stretchmarks

siapa ada stretch mark/selulit? payah kan nak hilang 😥
.
dah macam2 cuba cara nak hilangkan tapi tak pudar2 pun!
.
ok kalau macam tu, Azanis Scar Serum mmg terbukti mampu memudarkan #stretchmark tau! ini bukan gebang. hihi
.
whatsapp nina untuk lebih detail dan DAPATKAN PROMOSI ISTIMEWAAA 🌸
.
whatsapp 011-33522866
.
#azanisscarserum #Azanis #original #promosi #parut #azanisoriginalhq #ubatparut #stretchmarks
1,053 6 19 November, 2017