#parutmuka Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #parutmuka and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
8 hours
Average like
5.6
Average comment
0.2
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

@hellobabesofficial_swk Profile picture

@hellobabesofficial_swk

HelloBabes ni apa ?? - yang tertanya2 HelloBabes ni apa , okay meh i explained sikit , HelloBabes ni Adalah food supplements untuk kulit , haaa.. sebab i cakap HelloBabes ni untuk kulit HelloBabes ada ingredients yang power untuk repair brightening and glowing kan skin U babe 💫
--
🦄
❣ Antara List ingredients yang ada dalam HelloBabes ni : --
🦄
- Passion fruit - Peach - Honey - Vitamin C
- L - Cysteine - L - Arginine - Camu Camu - Astaxanthin - Sakura Extract - Grape Seeds - Cerepron-F
- Stevia --
🦄
❣ HelloBabes ni Liquid in Sachet tau, which mean takyah bancuh2 , takyah nak tersedak telan serbuk , koyak je sachet terus telan dalam Mulut , simple kan babe ?
And oh yes Ambil 1 sachet je sehari 30 minit before breakfast, then you done ! --
🦄
❣ Paling Penting HelloBabes ni ada Sijil pengkelasan makanan dari KKM , and also nak pastikan this HelloBabes memang selamat untuk di consume , kita da hantar dekat third parties untuk buat LABTEST lain , walaupun sebelum dapat sijil KKM tu , KKM da check semua, still kita nak bagi yang terbaik untuk uols 💫
.
#hellobabeskotasamarahan #hellobabeskuching #hellobabessarawak #hellobabesborneo #supplementterbaik #supplementputih #supplementkecantikan #skinsupplement #sarawakonlineshop #sunburn #tompokhitam #tonakulittidaksekata #glassskin #beautysupplement #bazaarpaknil #produkviral #putihgebu #parutmuka #kulitkusam #kulitkering #kamekjual #jerawat #jeragat #cikguseo #terapiinstagram

HelloBabes ni apa ?? - yang tertanya2 HelloBabes ni apa , okay meh i explained sikit , HelloBabes ni Adalah food supplements untuk kulit , haaa.. sebab i cakap HelloBabes ni untuk kulit HelloBabes ada ingredients yang power untuk repair brightening and glowing kan skin U babe 💫
--
🦄
❣ Antara List ingredients yang ada dalam HelloBabes ni : --
🦄
- Passion fruit - Peach - Honey - Vitamin C
- L - Cysteine - L - Arginine - Camu Camu - Astaxanthin - Sakura Extract - Grape Seeds - Cerepron-F
- Stevia --
🦄
❣ HelloBabes ni Liquid in Sachet tau, which mean takyah bancuh2 , takyah nak tersedak telan serbuk , koyak je sachet terus telan dalam Mulut , simple kan babe ? 
And oh yes Ambil 1 sachet je sehari 30 minit before breakfast, then you done ! --
🦄
❣ Paling Penting HelloBabes ni ada Sijil pengkelasan makanan dari KKM , and also nak pastikan this HelloBabes memang selamat untuk di consume , kita da hantar dekat third parties untuk buat LABTEST lain , walaupun sebelum dapat sijil KKM tu , KKM da check semua, still kita nak bagi yang terbaik untuk uols 💫
.
#hellobabeskotasamarahan #hellobabeskuching #hellobabessarawak #hellobabesborneo #supplementterbaik #supplementputih #supplementkecantikan #skinsupplement #sarawakonlineshop #sunburn #tompokhitam #tonakulittidaksekata #glassskin #beautysupplement #bazaarpaknil #produkviral #putihgebu #parutmuka #kulitkusam #kulitkering #kamekjual #jerawat #jeragat #cikguseo #terapiinstagram
6 0 17 September, 2019
@aifacosmetics.klang Profile picture

@aifacosmetics.klang

Hardee Hardware Trading

Menurut ahli kulit dermatologi, face oil kini mungkin menjadi salah satu skincare yang kurang mendapat perhatian dalam rutin kecantikan kita. Kerana ramai yang tidak tahu akan kepentingan face oil dalam mencantikkan lagi kulit wajah.

Ini antara 5 kelebihan apabila melembapkan kulit menggunakan face oil.

1) Mengurangkan kerutan.

Bila kulit terlalu kerap terdedah kepada pancaran UV, ia akan mengakibatkan kerutan. Minyak boonga berfungsi sebagai anti-oksida yang akan mencegah penuaan.

Untuk kesan yang lebih drastik, dabdab jur face oil sekitar dahi, pipi, hjdung dan dagu selepas membersihkan wajah pada waktu malam.

2) Elok untuk kulit kering.

Guess what! Face oil adalah antidote yang paling sesuai untuk kulit kering, falky skin and rough.

Seperti minyak boonga, ia mengandungi almond oil yang kaya dengan hydrating omega-3 fattay acids, menjadikan ia elok untuk kulit sensitif.

3) Melindungi kulit wajah.

Kerana minyak ialah lipophilic dan mereka boleh menembusi jauh ke dalam kulit, ia menangkap dan memerangkap air serta kebaikan pelembap yang lain.

Face oil juga membantu menguatkan penghalang kulit semulajadi (skin barrier), jadi bagi anda yang tinggal di kota amat-amat memerlukan perlindungan tambahan supaya tidak mengalami kedutan akibat dari debu-debu di sekeliling kita.

4) Cool down rashes di kulit.

Face oil mempunyai ciri-ciri anti-radang, membantu menghilangkan kulit yang teriritasi dan mengurangkan kemerah-merahan di kulit.

5) Primer terbaik untuk mekap.

Menjadikan mekap nampak lebih sempurna, kulit lebih licin dan mekap lebih kemas.

Punyelaaa banyak kelebihan menjadikan face oil sebagai salah satu skincare rutin kita. Supaya kulit lebih sihat dan lembap sepanjang hari. ❤️

Menurut ahli kulit dermatologi, face oil kini mungkin menjadi salah satu skincare yang kurang mendapat perhatian dalam rutin kecantikan kita. Kerana ramai yang tidak tahu akan kepentingan face oil dalam mencantikkan lagi kulit wajah.

Ini antara 5 kelebihan apabila melembapkan kulit menggunakan face oil.

1) Mengurangkan kerutan.

Bila kulit terlalu kerap terdedah kepada pancaran UV, ia akan mengakibatkan kerutan. Minyak boonga berfungsi sebagai anti-oksida yang akan mencegah penuaan.

Untuk kesan yang lebih drastik, dabdab jur face oil sekitar dahi, pipi, hjdung dan dagu selepas membersihkan wajah pada waktu malam.

2) Elok untuk kulit kering.

Guess what! Face oil adalah antidote yang paling sesuai untuk kulit kering, falky skin and rough.

Seperti minyak boonga, ia mengandungi almond oil yang kaya dengan hydrating omega-3 fattay acids, menjadikan ia elok untuk kulit sensitif.

3) Melindungi kulit wajah.

Kerana minyak ialah lipophilic dan mereka boleh menembusi jauh ke dalam kulit, ia menangkap dan memerangkap air serta kebaikan pelembap yang lain.

Face oil juga membantu menguatkan penghalang kulit semulajadi (skin barrier), jadi bagi anda yang tinggal di kota amat-amat memerlukan perlindungan tambahan supaya tidak mengalami kedutan akibat dari debu-debu di sekeliling kita.

4) Cool down rashes di kulit.

Face oil mempunyai ciri-ciri anti-radang, membantu menghilangkan kulit yang teriritasi dan mengurangkan kemerah-merahan di kulit.

5) Primer terbaik untuk mekap.

Menjadikan mekap nampak lebih sempurna, kulit lebih licin dan mekap lebih kemas.

Punyelaaa banyak kelebihan menjadikan face oil sebagai salah satu skincare rutin kita. Supaya kulit lebih sihat dan lembap sepanjang hari. ❤️
2 1 17 September, 2019
@bougasjohor.co Profile picture

@bougasjohor.co

In love sangat dengan skin sistur ni. Dari kulit kusam, tone tak sekata; sekarang ni alhamdulillah cerah, bersih, kulit nampak lagi licin dan smooth je kan?
.
So nice ❤️❤️❤️
.
Bougas tak janji kesan seawal 3 hari, seminggu tapi yang penting jaga basic skincare dan konsisten pakai serum; hasilnye mesti wow 😁😁 💋💋
.
Nak cuba jugak? Boleh dapatkan 1 set produk bougas atau nak try best seller serum pun boleh 😍😍
.
Klik link wasap kak zie kat profile k

In love sangat dengan skin sistur ni. Dari kulit kusam, tone tak sekata; sekarang ni alhamdulillah cerah, bersih, kulit nampak lagi licin dan smooth je kan?
.
So nice ❤️❤️❤️
.
Bougas tak janji kesan seawal 3 hari, seminggu tapi yang penting jaga basic skincare dan konsisten pakai serum; hasilnye mesti wow 😁😁 💋💋
.
Nak cuba jugak? Boleh dapatkan 1 set produk bougas atau nak try best seller serum pun boleh 😍😍
.
Klik link wasap kak zie kat profile k
0 1 17 September, 2019
@bairavi_marykay Profile picture

@bairavi_marykay

Look at obvious changes!
Yes, you can have experience this with Lumivie Serum as well🤩
.
DM OR WHATSAPP ME NOW!
Bairavi 0163167609 (link in bio)
.
#MaryKay #marykaymalaysia #marykaylumivie #marykayserum #bairavi_mk #lumivieserum #koreanskin #whiteningskincare #marykaywhitening #lumivie #freckles #pigmentation #jeragat #pigmentasikulit #parutmuka #acnescars #darkspotsolution

Look at obvious changes!
Yes, you can have experience this with Lumivie Serum as well🤩
.
DM OR WHATSAPP ME NOW!
Bairavi 0163167609 (link in bio)
.
#MaryKay #marykaymalaysia #marykaylumivie #marykayserum #bairavi_mk #lumivieserum #koreanskin #whiteningskincare #marykaywhitening #lumivie #freckles #pigmentation #jeragat #pigmentasikulit #parutmuka #acnescars #darkspotsolution
5 0 15 September, 2019
@bougasjohor.co Profile picture

@bougasjohor.co

NAK TRY TAPI TAKOT KULIT TAK SESUAI? 😰
.
Mesti ada kan antara korang yang nak cuba facial cleanser Bougas ni, tapi dah ada facial cleanser yang setia pakai lama 🌸
.
Tajut nak tukar sebab risau tak sesuai nanti membazir?
.
Haaa jangan susah hati, boleh dapat kan pek trial ni hanya RM19 SAHAJA.
.
Meh klik link wasap kat profile, kak zie bagitau macam mana nak dapat FREE je 💕💕
#bougasfacialcleanser #bougas #bougasbeauty #krimjerawat #jerawatpasir #serummurah #parutmuka #parutjerawat

NAK TRY TAPI TAKOT KULIT TAK SESUAI? 😰
.
Mesti ada kan antara korang yang nak cuba facial cleanser Bougas ni, tapi dah ada facial cleanser yang setia pakai lama 🌸
.
Tajut nak tukar sebab risau tak sesuai nanti membazir?
.
Haaa jangan susah hati, boleh dapat kan pek trial ni hanya RM19 SAHAJA.
.
Meh klik link wasap kat profile, kak zie bagitau macam mana nak dapat FREE je 💕💕
#bougasfacialcleanser #bougas #bougasbeauty #krimjerawat #jerawatpasir #serummurah #parutmuka #parutjerawat
0 0 15 September, 2019
@azanis_larverkrasivyy Profile picture

@azanis_larverkrasivyy

Alhamdulillah. Jom sesape nk cantikk 😍😍😍
.
💕AZANIS SCAR SERUM💕
.
Azanis Scar Serum memang dikenali sebagai serum hilangkan parut. Satu lagi kelebihan Azanis Scar Serum adalah merawat parut tidak kira parut jerawat, parut akibat kemalangan atau parut disebabkan kulit sensitif.
.
.
Kelebihan:
🍁Tinggi kandungan antioksidan
🍁Membantu pertumbuhan sel kulit baru yang sihat lebih cepat
🍁Sesuai untuk rawatan parut lama juga baru
🍁Mencantik dan mensekatakan tona kulit
🍁Membantu melembabkan kulit kering dan kesan penuaan
.
Whatsapp 0133769657
.
💯 % original! Jaminan Wang dikembalikan kalau tak ori! .
.
#azanisscarserum #ubatparut #parutjerawat #parutmuka #followme #followback #followmyig #viewmyig #visitmyig #sweet #home #ladies #gentleman #man #woman #boys #girls #all #forskin #9gag #igersmy #ootd #potd #likers #instashopmy #sayajual #hilangkanparut #world #throwback #goodmorning

Alhamdulillah. Jom sesape nk cantikk 😍😍😍
.
💕AZANIS SCAR SERUM💕
.
Azanis Scar Serum memang dikenali sebagai serum hilangkan parut. Satu lagi kelebihan Azanis Scar Serum adalah merawat parut tidak kira parut jerawat, parut akibat kemalangan atau parut disebabkan kulit sensitif.
.
.
Kelebihan:
🍁Tinggi kandungan antioksidan
🍁Membantu pertumbuhan sel kulit baru yang sihat lebih cepat
🍁Sesuai untuk rawatan parut lama juga baru
🍁Mencantik dan mensekatakan tona kulit
🍁Membantu melembabkan kulit kering dan kesan penuaan
.
Whatsapp 0133769657
.
💯 % original! Jaminan Wang dikembalikan kalau tak ori! .
.
#azanisscarserum #ubatparut #parutjerawat #parutmuka #followme #followback #followmyig #viewmyig #visitmyig #sweet #home #ladies #gentleman #man #woman #boys #girls #all #forskin #9gag #igersmy #ootd #potd #likers #instashopmy #sayajual #hilangkanparut #world #throwback #goodmorning
32 0 13 September, 2019
@cleosecret_myra Profile picture

@cleosecret_myra

Cantiknya adik ni berseri-seri muka dia selepas menggunakan Sabun Cleo. ✅ Jerawat berkurang
✅ Parut berkurang
✅ Muka pun fresh je

Makin lama makin cantik lah adik ni. Dah nampak pipi tu gebu toink toink 😍 =========================================== Sis nak bagi FREE POSTAGE dan HARGA RPOMO untuk korang.
Terhad kepada 50 terawal sahaja tau.. #cleosecret #jerawat #parutmuka

Cantiknya adik ni berseri-seri muka dia selepas menggunakan Sabun Cleo. ✅ Jerawat berkurang
✅ Parut berkurang
✅ Muka pun fresh je

Makin lama makin cantik lah adik ni. Dah nampak pipi tu gebu toink toink 😍 =========================================== Sis nak bagi FREE POSTAGE dan HARGA RPOMO untuk korang.
Terhad kepada 50 terawal sahaja tau.. #cleosecret #jerawat #parutmuka
2 0 13 September, 2019
@cleo_secret_balakong Profile picture

@cleo_secret_balakong

Cantiknya adik ni berseri-seri muka dia selepas menggunakan Sabun Cleo. ✅ Jerawat berkurang
✅ Parut berkurang
✅ Muka pun fresh je

Makin lama makin cantik lah adik ni. Dah nampak pipi tu gebu toink toink 😍 =========================================== Sis nak bagi FREE POSTAGE dan HARGA RPOMO untuk korang.
Terhad kepada 50 terawal sahaja tau.. #cleosecret #jerawat #parutmuka

Cantiknya adik ni berseri-seri muka dia selepas menggunakan Sabun Cleo. ✅ Jerawat berkurang
✅ Parut berkurang
✅ Muka pun fresh je

Makin lama makin cantik lah adik ni. Dah nampak pipi tu gebu toink toink 😍 =========================================== Sis nak bagi FREE POSTAGE dan HARGA RPOMO untuk korang.
Terhad kepada 50 terawal sahaja tau.. #cleosecret #jerawat #parutmuka
2 0 13 September, 2019
@cleosecret_cheras Profile picture

@cleosecret_cheras

Cantiknya adik ni berseri-seri muka dia selepas menggunakan Sabun Cleo. ✅ Jerawat berkurang
✅ Parut berkurang
✅ Muka pun fresh je

Makin lama makin cantik lah adik ni. Dah nampak pipi tu gebu toink toink 😍 =========================================== Sis nak bagi FREE POSTAGE dan HARGA RPOMO untuk korang.
Terhad kepada 50 terawal sahaja tau.. #cleosecret #jerawat #parutmuka

Cantiknya adik ni berseri-seri muka dia selepas menggunakan Sabun Cleo. ✅ Jerawat berkurang
✅ Parut berkurang
✅ Muka pun fresh je

Makin lama makin cantik lah adik ni. Dah nampak pipi tu gebu toink toink 😍 =========================================== Sis nak bagi FREE POSTAGE dan HARGA RPOMO untuk korang.
Terhad kepada 50 terawal sahaja tau.. #cleosecret #jerawat #parutmuka
2 0 13 September, 2019
@hellobabesofficial_swk Profile picture

@hellobabesofficial_swk

Main function HelloBabes ni , glowing radiance brightening and Repairing babe ! so best tak?⠀
.⠀
makan 1 sachet je pepagi before breakfast, amalkan sampai dapat result yang u nak okay?⠀
.⠀
Yang tanya rasa apa, HelloBabes ni rasa buah peach + honey + markisar , masam2 manis , sumpah sedapppp, letak dalam fridge , mmg heaven sangattttr⠀
.⠀
#hellobabeskotasamarahan #hellobabeskuching #hellobabessarawak #hellobabesborneo #supplementterbaik #supplementputih #supplementkecantikan #skinsupplement #sarawakonlineshop #sunburn #tompokhitam #tonakulittidaksekata #glassskin #beautysupplement #bazaarpaknil #produkviral #putihgebu #parutmuka #kulitkusam #kulitkering #kamekjual #jerawat #jeragat #cikguseo #terapiinstagram

Main function HelloBabes ni , glowing radiance brightening and Repairing babe ! so best tak?⠀
.⠀
makan 1 sachet je pepagi before breakfast,  amalkan sampai dapat result yang u nak okay?⠀
.⠀
Yang tanya rasa apa, HelloBabes ni rasa buah peach + honey + markisar , masam2 manis , sumpah sedapppp, letak dalam fridge , mmg heaven sangattttr⠀
.⠀
#hellobabeskotasamarahan #hellobabeskuching #hellobabessarawak #hellobabesborneo #supplementterbaik #supplementputih #supplementkecantikan #skinsupplement #sarawakonlineshop #sunburn #tompokhitam #tonakulittidaksekata #glassskin #beautysupplement #bazaarpaknil #produkviral #putihgebu #parutmuka #kulitkusam #kulitkering #kamekjual #jerawat #jeragat #cikguseo #terapiinstagram
3 0 12 September, 2019
@aifacosmetics.klang Profile picture

@aifacosmetics.klang

元兴茶餐厅

"10 KEBAIKAN MINYAK BOONGA UNTUK KULIT".
.
Ingin tahu kebaikan minyak boonga? Jadi, disini kami listkan 10 kebaikan minyak boonga untuk kulit muka.
.
1) Mengawal minyak berlebihan
2) Meng-glowing kan kulit muka
3) Mengecutkan jerawat di kulit
4) Mengeringkan jerawat
5) Melembapkan kulit
6) Mengurangkan garis-garis halus.
7) Atasi kulit kering
8} Memudarkan parut jerawat
9) Menegangkan kulit muka
10) Anti-penuaan
.

"10 KEBAIKAN MINYAK BOONGA UNTUK KULIT".
. 
Ingin tahu kebaikan minyak boonga? Jadi, disini kami listkan 10 kebaikan minyak boonga untuk kulit muka.
. 
1) Mengawal minyak berlebihan
2) Meng-glowing kan kulit muka
3) Mengecutkan jerawat di kulit
4) Mengeringkan jerawat
5) Melembapkan kulit
6) Mengurangkan garis-garis halus. 
7) Atasi kulit kering
8} Memudarkan parut jerawat
9) Menegangkan kulit muka
10) Anti-penuaan
.
3 1 12 September, 2019
@sharifahnurulainisyedakil Profile picture

@sharifahnurulainisyedakil

VIVIX

Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak polygonum cuspidatum, Anggur Muscadine, eldeberi eropah dan lobak ungu.

#fullsetdetoxshaklee
#dtxcomplex
#detoxsihatshaklee
#kurusdengandetox
#jerawatteruk
#kecantikankulit
#kulitglowing
#kulitflawless
#obesity #obesiti
#masalahkegemukan
#letih #lesu #lemah
#lingkaranbawahmatahitam
#lemak #parutmuka #kolesteroltinggi #bersihusus #cuciusus #sembelit_hilang
www.wasap.my/601137950387

VIVIX

Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak polygonum cuspidatum, Anggur Muscadine, eldeberi eropah dan lobak ungu.

#fullsetdetoxshaklee 
#dtxcomplex 
#detoxsihatshaklee 
#kurusdengandetox 
#jerawatteruk 
#kecantikankulit 
#kulitglowing 
#kulitflawless 
#obesity #obesiti 
#masalahkegemukan 
#letih #lesu #lemah 
#lingkaranbawahmatahitam 
#lemak #parutmuka #kolesteroltinggi #bersihusus #cuciusus #sembelit_hilang 
www.wasap.my/601137950387
2 0 10 September, 2019
@eisswellness Profile picture

@eisswellness

3 Tips Mudah Untuk Dapatkan Kulit Cantik, Cerah dan Berseri Secara Semulajadi yang perlu anda ketahui !!!.
.
1. Amalkan Diet Dengan Serat Tinggi dan Berkhasiat - Masalah penghadaman akan menyebabkan kekotoran kulit dari dalaman dan kerana itu diet seimbang sangat penting. Amalkan pemakanan berprotein tinggi seperti ikan, kacang, daging putih dan bijian seperti gandum hitam & beras perang juga sayuran sangat bagus untuk kesihatan dan kulit anda.

2. Banyakkan Minum Air Setiap Hari -Air membersihkan badan dan menghapuskan toksin & bahan buangan. Ia menghidrat tubuh dan membuang lebihan minyak dan kotoran. 15% daripada kulit kita terdiri daripada air. Jadi, minum sekurang-kurangnya 2 liter sehari untuk memberikan kulit cerah idaman anda. .
3. Elakkan Terdedah Kepada Matahari -Cahaya matahari sumber vitamin D yang baik namun hanya dari jam 7.00 pagi sehingga 9.00 pagi setiap hari, selepas itu anda perlu elakkan pancaran cahaya matahari terus ke kulit anda. Sinaran UV agak kuat dan bukan sahaja merosakkan tekstur kulit tetapi pendedahan berlebihan kepada sinaran ini boleh menyebabkan kanser kulit — lebih lebih lagi sekitar 10.00 pagi ke 2.00 petang.

#parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut #jerawat #parutjerawat #facialmurah #facialshahalam #facialselangor #facialputrajaya #dermapen #scardermapen #dermapenshahalam #facialmurahkl #facialmurahselangor #whitehead #blackhead #eisswellness #mobilespa

3 Tips Mudah Untuk Dapatkan Kulit Cantik, Cerah dan Berseri Secara Semulajadi yang perlu anda ketahui !!!.
.
 1. Amalkan Diet Dengan Serat Tinggi dan Berkhasiat - Masalah penghadaman akan menyebabkan kekotoran kulit dari dalaman dan kerana itu diet seimbang sangat penting. Amalkan pemakanan berprotein tinggi seperti ikan, kacang, daging putih dan bijian seperti gandum hitam & beras perang juga sayuran sangat bagus untuk kesihatan dan kulit anda.

2.  Banyakkan Minum Air Setiap Hari -Air membersihkan badan dan menghapuskan toksin & bahan buangan. Ia menghidrat tubuh dan membuang lebihan minyak dan kotoran. 15% daripada kulit kita terdiri daripada air. Jadi, minum sekurang-kurangnya 2 liter sehari untuk memberikan kulit cerah idaman anda. .
3. Elakkan Terdedah Kepada Matahari -Cahaya matahari sumber vitamin D yang baik namun hanya dari jam 7.00 pagi sehingga 9.00 pagi setiap hari, selepas itu anda perlu elakkan pancaran cahaya matahari terus ke kulit anda. Sinaran UV agak kuat dan bukan sahaja merosakkan tekstur kulit tetapi pendedahan berlebihan kepada sinaran ini boleh menyebabkan kanser kulit — lebih lebih lagi sekitar 10.00 pagi ke 2.00 petang.

#parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut  #jerawat #parutjerawat #facialmurah #facialshahalam #facialselangor #facialputrajaya #dermapen #scardermapen #dermapenshahalam #facialmurahkl #facialmurahselangor  #whitehead #blackhead #eisswellness #mobilespa
3 0 9 September, 2019
Korang nak cod dekat bangi, kajang, putrajaya atau seri kembangan? Dm kitorang atau WhatsApp dekat link bio tu.
. 
Cust ni beli borong sbb dapat lagi murah. ✅
.
#profix #profixbangi #profixkuis #profixukm #profixupm #profixbandarbarubangi #profixuniten #profixserdang #profixkajang #profixputrajaya #parutlubang #parutjerawat  #parutberlubang #hilangparut #parutjerawathilang #paruthitam #parutwajah #parutmuka  #ubatparutjerawat #hilangkanparutjerawat #jerawat
26 0 8 September, 2019
@eisswellness Profile picture

@eisswellness

PARUT JERAWAT PENUH SATU MUKA😫 .
✅ Parut tetap berlaku kerana itu sebahagian daripada proses healing kulit yang luka akibat jerawat. Memang kadang2 kita tak suka tapi itula hakikatnya🤧
. ✅ Bagaimana parut lekuk dalam terjadi? Semakin dalam luka jerawat tu semakin dlm la lekuk parut terjadi. Waktu ini dah kritikal untuk merawat kalau dibiarkan.
. ✅Macam mana nak elak parut jerawat? Dengan memakai produk2 wajah tanpa rawatan yang sepatutnya, sukar untuk parut hilang serta merta. .
✅Caranya, merawat parut = Menjalani Facial/ Rawatan yg sesuai dengan masalah individu tersebut. .
✅Jangan gatal2 tangan untuk picit jerawat pada muka. Kalau tak,nanti boleh berlaku infection. Parut mungkin jadi makin dalam. .
✅Parut jerawat perlu dirawat dengan segera kerana penggunaan produk + rawatan yg bagus dpt mempercepatkan lagi proses mengurangkan parut itu. .
Istiqamah & sabar boleh dapatkan keputusan yg sangat2 baik 🌸

Untuk info/booking & tekan di sini untuk fast respond 📲 WHATSAPP --> www.wasap.my/601137069471
--> www.wasap.my/601137069471
--> www.wasap.my/601137069471

#parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut #jerawat #parutjerawat #facialmurah #facialshahalam #facialselangor #facialputrajaya #dermapen #scardermapen #dermapenshahalam #facialmurahkl #facialmurahselangor #whitehead #blackhead #eisswellness #mobilespa

PARUT JERAWAT PENUH SATU MUKA😫 .
✅ Parut tetap berlaku kerana itu sebahagian daripada proses healing kulit yang luka akibat jerawat. Memang kadang2 kita tak suka tapi itula hakikatnya🤧
. ✅ Bagaimana parut lekuk dalam terjadi? Semakin dalam luka jerawat tu semakin dlm la lekuk parut terjadi. Waktu ini dah kritikal untuk merawat kalau dibiarkan.
. ✅Macam mana nak elak parut jerawat? Dengan memakai produk2 wajah tanpa rawatan yang sepatutnya, sukar untuk parut hilang serta merta. .
✅Caranya, merawat parut = Menjalani Facial/ Rawatan yg sesuai dengan masalah individu tersebut. .
✅Jangan gatal2 tangan untuk picit jerawat pada muka. Kalau tak,nanti boleh berlaku infection. Parut mungkin jadi makin dalam. .
✅Parut jerawat perlu dirawat dengan segera kerana penggunaan produk + rawatan yg bagus dpt mempercepatkan lagi proses mengurangkan parut itu. .
Istiqamah & sabar boleh dapatkan keputusan yg sangat2 baik 🌸

Untuk info/booking & tekan di sini untuk fast respond 📲 WHATSAPP --> www.wasap.my/601137069471
--> www.wasap.my/601137069471
--> www.wasap.my/601137069471

#parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut  #jerawat #parutjerawat #facialmurah #facialshahalam #facialselangor #facialputrajaya #dermapen #scardermapen #dermapenshahalam #facialmurahkl #facialmurahselangor  #whitehead #blackhead #eisswellness #mobilespa
1 0 7 September, 2019
@hellobabesofficial_swk Profile picture

@hellobabesofficial_swk

About the product:
GAIN VIBRANT CONFIDENCE IN YOUR FACE with a deeper clean and younger, more beautiful skin! Kinsei Beautyrsquos Extra Large cleansing surface uses only the finest grade silicone with the best engineered sonic power to outlast any competitor. Gently remove stubborn makeup, exfoliate, deep clean pores,reduce breakouts, & remove blackheads with maximum power & minimal effort so you will FEEL CONFIDENT with fresh, glowing skin. 100% waterproof
GET HEADS TURNING EVERYDAY with alluring radiance thatrsquoll draw hot attention and friends flocking to you. Enjoy SMOOTHER, SOFTER, FIRMER looking skin to keep you smiling and the compliments rolling. Wave a cheery farewell to cheap, germy spin brush alternatives that wreak havoc and cause microtears on your skin.
LOOK YEARS YOUNGER with MINTSonicrsquos gentle micro-firming vibrations that help massage deeply hydrating serums into your skin and bring oxygen to the face. This allows your favorite anti-aging skincare products to effectively moisturize, firm and reduce the appearance of fine lines and wrinkles. See an instant difference!
.
#hellobabeskotasamarahan #hellobabeskuching #hellobabessarawak #hellobabesborneo #supplementterbaik #supplementputih #supplementkecantikan #skinsupplement #sarawakonlineshop #sunburn #tompokhitam #tonakulittidaksekata #glassskin #beautysupplement #bazaarpaknil #produkviral #putihgebu #parutmuka #kulitkusam #kulitkering #kamekjual #jerawat #jeragat #cikguseo #terapiinstagram

About the product:
GAIN VIBRANT CONFIDENCE IN YOUR FACE with a deeper clean and younger, more beautiful skin! Kinsei Beautyrsquos Extra Large cleansing surface uses only the finest grade silicone with the best engineered sonic power to outlast any competitor. Gently remove stubborn makeup, exfoliate, deep clean pores,reduce breakouts, & remove blackheads with maximum power & minimal effort so you will FEEL CONFIDENT with fresh, glowing skin. 100% waterproof
GET HEADS TURNING EVERYDAY with alluring radiance thatrsquoll draw hot attention and friends flocking to you. Enjoy SMOOTHER, SOFTER, FIRMER looking skin to keep you smiling and the compliments rolling. Wave a cheery farewell to cheap, germy spin brush alternatives that wreak havoc and cause microtears on your skin.
LOOK YEARS YOUNGER with MINTSonicrsquos gentle micro-firming vibrations that help massage deeply hydrating serums into your skin and bring oxygen to the face. This allows your favorite anti-aging skincare products to effectively moisturize, firm and reduce the appearance of fine lines and wrinkles. See an instant difference!
.
#hellobabeskotasamarahan #hellobabeskuching #hellobabessarawak #hellobabesborneo #supplementterbaik #supplementputih #supplementkecantikan #skinsupplement #sarawakonlineshop #sunburn #tompokhitam #tonakulittidaksekata #glassskin #beautysupplement #bazaarpaknil #produkviral #putihgebu #parutmuka #kulitkusam #kulitkering #kamekjual #jerawat #jeragat #cikguseo #terapiinstagram
1 0 7 September, 2019
#Repost @muniramdiwan
• • • • • •
Tengah buat apa tu? Jangan nakal2 tau putey tengah perati ni Awak buat apa sekarang 😝☝🏻 #jarangjarangletakselfiebesarmacamni 🤣
.
Apapun nak ingatkan ni, jangan lupa consume @hellobabes_official tau sebelum tdo nnti ! Jadikan @hellobabes_official sebagai rutin supplement harian untuk kulit Yang cantik Dan sihat 💕
.
#hellobabeskotasamarahan #hellobabeskuching #hellobabessarawak #hellobabesborneo #supplementterbaik #supplementputih #supplementkecantikan #skinsupplement #sarawakonlineshop #sunburn #tompokhitam #tonakulittidaksekata #glassskin #beautysupplement #bazaarpaknil #produkviral #putihgebu #parutmuka #kulitkusam #kulitkering #kamekjual #jerawat #jeragat #cikguseo #terapiinstagram
22 1 7 September, 2019
@profix_bangi Profile picture

@profix_bangi

Korang nak tak bagi pakwe nampak hensem sekali? Kalau ada masalah jerawat dan parut berlubang tu recommended apply krim profix. Dah apply profix insyaallah muka tak berlubang dah.
.
#parutlubang #parutjerawat #parutberlubang #hilangparut #parutjerawathilang #paruthitam #parutwajah #parutmuka #ubatparutjerawat #hilangkanparutjerawat #jerawat

Korang nak tak bagi pakwe nampak hensem sekali? Kalau ada masalah jerawat dan parut berlubang tu recommended apply krim profix. Dah apply profix insyaallah muka tak berlubang dah.
.
#parutlubang #parutjerawat  #parutberlubang #hilangparut #parutjerawathilang #paruthitam #parutwajah #parutmuka  #ubatparutjerawat #hilangkanparutjerawat #jerawat
38 0 5 September, 2019
@empayar_qalishbeauty Profile picture

@empayar_qalishbeauty

Haaa untuk pengetahuan anda semua. Qib ada sediakan WhatsApp group untuk customer @empayar_qalishbeauty. Dengan adanya group ni, mudah untuk kita bertanya & berkongsi maklumat mengenai produk2 ini 😁

Cepat!! Tekan link di bio untuk order 📦📦📦 #sayajualprofix #profixmurah #profixviral #trustedagentprofix #abekosmetik #steadyqib #parutmuka #jerawatjeragat #qalishcleansinggel #pencucimukakulitberminyak #qalishfacescrub #singkirkankulitmati

Haaa untuk pengetahuan anda semua. Qib ada sediakan WhatsApp group untuk customer @empayar_qalishbeauty. Dengan adanya group ni, mudah untuk kita bertanya & berkongsi maklumat mengenai produk2 ini 😁

Cepat!! Tekan link di bio untuk order 📦📦📦 #sayajualprofix #profixmurah #profixviral #trustedagentprofix #abekosmetik #steadyqib #parutmuka#jerawatjeragat #qalishcleansinggel #pencucimukakulitberminyak #qalishfacescrub #singkirkankulitmati
0 0 5 September, 2019
@empayar_qalishbeauty Profile picture

@empayar_qalishbeauty

Nak beli secara pukal? Jangan bimbang, kami ada harga promo buat anda 😉

1.Pakej Kombo A
~1 PROFIX + 1 QALISH CLEANSER (RM98 EXC POS/FREE POS)

2.Pakej Kombo B
~1 PROFIX + 1 QALISH CLEANSER (RM98 EXC POS/FREE POS)

3.Pakej Trio
~1 PROFIX + 1 QALISH CLEANSER + 1 QALISH SCRUB (RM130 FREE POS)
Senang bukan? Apa tunggu lagi? Cepat tekan link di bio utk order 📦📦 #sayajualprofix #profixmurah #profixviral #trustedagentprofix #abekosmetik #steadyqib #parutmuka #jerawatjeragat #qalishcleansinggel #pencucimukakulitberminyak #qalishfacescrub #singkirkankulitmati

Nak beli secara pukal? Jangan bimbang, kami ada harga promo buat anda 😉

1.Pakej Kombo A
~1 PROFIX + 1 QALISH CLEANSER (RM98 EXC POS/FREE POS)

2.Pakej Kombo B
~1 PROFIX + 1 QALISH CLEANSER (RM98 EXC POS/FREE POS)

3.Pakej Trio
~1 PROFIX + 1 QALISH CLEANSER + 1 QALISH SCRUB (RM130 FREE POS) 
Senang bukan? Apa tunggu lagi? Cepat tekan link di bio utk order 📦📦 #sayajualprofix #profixmurah #profixviral #trustedagentprofix #abekosmetik #steadyqib #parutmuka#jerawatjeragat #qalishcleansinggel #pencucimukakulitberminyak #qalishfacescrub #singkirkankulitmati
0 0 5 September, 2019
@empayar_qalishbeauty Profile picture

@empayar_qalishbeauty

Uihhh depa duk bising kata mahai. Mana ada mahai abang kakak oiii.. Ni harga ekonomi kita boleh duk bagi. Tapi kalau abang kakak nak murah, kita ada pakej trio. Apa tu pakej trio?

Pakej Trio adalah:
- 1unit profix
- 1 unit qalish cleansing gel
- 1 unit qalish face scrub

Utk tiga2 barang ni, abang kakak boleh dapatkannya dgn harga RM130 & free postage 😱😱😱 Cepat tekan link di bio utk order 📦📦 #sayajualprofix #profixmurah #profixviral #trustedagentprofix #abekosmetik #steadyqib #parutmuka #jerawatjeragat #qalishcleansinggel #pencucimukakulitberminyak #qalishfacescrub #singkirkankulitmati

Uihhh depa duk bising kata mahai. Mana ada mahai abang kakak oiii.. Ni harga ekonomi kita boleh duk bagi. Tapi kalau abang kakak nak murah, kita ada pakej trio. Apa tu pakej trio?

Pakej Trio adalah:
- 1unit profix
- 1 unit qalish cleansing gel
- 1 unit qalish face scrub

Utk tiga2 barang ni, abang kakak boleh dapatkannya dgn harga RM130 & free postage 😱😱😱 Cepat tekan link di bio utk order 📦📦 #sayajualprofix #profixmurah #profixviral #trustedagentprofix #abekosmetik #steadyqib #parutmuka#jerawatjeragat #qalishcleansinggel #pencucimukakulitberminyak #qalishfacescrub #singkirkankulitmati
1 0 5 September, 2019
@empayar_qalishbeauty Profile picture

@empayar_qalishbeauty

Memang mahal kalau beli satu unit. Tapi kalau nak beli banyak, kita ada jualan pakej kombo 🤩

Kita ada 2 pakej kombo iaitu:

1.Pakej Kombo A
~1 PROFIX + 1 QALISH CLEANSER (RM98 EXC POS/FREE POS)

2.Pakej Kombo B
~1 PROFIX + 1 QALISH CLEANSER (RM98 EXC POS/FREE POS)

Senang bukan? Apa tunggu lagi? Cepat tekan link di bio utk order 📦📦 #sayajualprofix #profixmurah #profixviral #trustedagentprofix #abekosmetik #steadyqib #parutmuka #jerawatjeragat #qalishcleansinggel #pencucimukakulitberminyak #qalishfacescrub #singkirkankulitmati

Memang mahal kalau beli satu unit. Tapi kalau nak beli banyak, kita ada jualan pakej kombo 🤩

Kita ada 2 pakej kombo iaitu:

1.Pakej Kombo A
~1 PROFIX + 1 QALISH CLEANSER (RM98 EXC POS/FREE POS)

2.Pakej Kombo B
~1 PROFIX + 1 QALISH CLEANSER (RM98 EXC POS/FREE POS)

Senang bukan? Apa tunggu lagi? Cepat tekan link di bio utk order 📦📦 #sayajualprofix #profixmurah #profixviral #trustedagentprofix #abekosmetik #steadyqib #parutmuka#jerawatjeragat #qalishcleansinggel #pencucimukakulitberminyak #qalishfacescrub #singkirkankulitmati
1 0 5 September, 2019
@empayar_qalishbeauty Profile picture

@empayar_qalishbeauty

Harga asal Qalish Cleansing Gel ni rm69 tapi kami hanya jual RM50 jer. Murah tak murah? Giler tak murah 😂

P/s: free postage ke Semenanjung Malaysia & tambah RM4 postage ke Sabah Sarawak.

Cepat tekan link di bio utk order 📦📦 #sayajualprofix #profixmurah #profixviral #trustedagentprofix #abekosmetik #steadyqib #parutmuka #jerawatjeragat #qalishcleansinggel #pencucimukakulitberminyak #qalishfacescrub #singkirkankulitmati

Harga asal Qalish Cleansing Gel ni rm69 tapi kami hanya jual RM50 jer. Murah tak murah? Giler tak murah 😂

P/s: free postage ke Semenanjung Malaysia & tambah RM4 postage ke Sabah Sarawak.

Cepat tekan link di bio utk order 📦📦 #sayajualprofix #profixmurah #profixviral #trustedagentprofix #abekosmetik #steadyqib #parutmuka#jerawatjeragat #qalishcleansinggel #pencucimukakulitberminyak #qalishfacescrub #singkirkankulitmati
0 0 5 September, 2019

Top #parutmuka posts

@ubatparut_malaysia Profile picture

@ubatparut_malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
Hehee ini bukan camera beauty ye, ini camera biasa yang No Filter. Kila ulang " NO FILTER" . Sukanya bila tengok perubahan parut pada skin
.
Senang and simple. Mudah bawak kemana saje. Letak dalam beg settle! Pakai konsisten anda mampu mengubahnya!
.
Whatsapp kila now untuk dapatkan Promosi Merdeka sekarang 010-3130630
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_my #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
Hehee ini bukan camera beauty ye, ini camera biasa yang No Filter. Kila ulang " NO FILTER" . Sukanya bila tengok perubahan parut pada skin
.
Senang and simple. Mudah bawak kemana saje. Letak dalam beg settle! Pakai konsisten anda mampu mengubahnya!
.
Whatsapp kila now untuk dapatkan Promosi Merdeka sekarang 010-3130630
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_my #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik
751 2 3 August, 2018
@profix.outlet Profile picture

@profix.outlet

STRESSNYA DAHI TAK LICIN ‼️NAK JUGAK MACAM ORANG LAIN 😭
.
Ada tak perasaan macam tu? Bila tersentuh dahi mesti rasa rimas, pedih kan? Kan best licin je dahi macam orang lain. Jangan risau our profix viral krim kan ada ✅
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼

STRESSNYA DAHI TAK LICIN ‼️NAK JUGAK MACAM ORANG LAIN 😭
.
Ada tak perasaan macam tu? Bila tersentuh dahi mesti rasa rimas, pedih kan? Kan best licin je dahi macam orang lain. Jangan risau our profix viral krim kan ada ✅
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
72 9 17 September, 2019
@ubatparut_malaysia Profile picture

@ubatparut_malaysia

Serum penghapus parut No1 di Malaysia.
.
✔️Tidak menipiskan kulit!.
✔️Tiada pengelupasan kulit!.
✔️Dijamin selamat dan halal!.
✔️Tanpa bahan kimia yang merbahaya!.
✔️Tiada kesan sampingan yang memudhoratkan!.
✔️Hanya sains yang luar biasa!
.
Jom jomm dapatkan segera sementaraa harga masih promosi nihhh 💖💖
.
Whatsapp 010-3130630 atau komen DM di bawah sekarang!
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_my #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik

Serum penghapus parut No1 di Malaysia.
.
✔️Tidak menipiskan kulit!.
✔️Tiada pengelupasan kulit!.
✔️Dijamin selamat dan halal!.
✔️Tanpa bahan kimia yang merbahaya!.
✔️Tiada kesan sampingan yang memudhoratkan!.
✔️Hanya sains yang luar biasa!
.
Jom jomm dapatkan segera sementaraa harga masih promosi nihhh 💖💖
.
Whatsapp 010-3130630  atau komen DM di bawah sekarang!
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_my #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik
736 4 4 August, 2018
@ubatparut_malaysia Profile picture

@ubatparut_malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
Bukan sorang dua yang tegur sampai ke pensyarah pun tegur taw bila ada perubahan pada kulit. .
Alhamdulilah berkat konsisten yakin dan teratur. Akhirnya membuahkan hasil.
.
Ini yang kita mahukan bila customer suka menggunakan Azanis Scar Serum. Pastikan yang original sebelum membeli. Whatsapp kila sekarang 010-3130630
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_my #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
Bukan sorang dua yang tegur sampai ke pensyarah pun tegur taw bila ada perubahan pada kulit. .
Alhamdulilah berkat konsisten yakin dan teratur. Akhirnya membuahkan hasil.
.
Ini yang kita mahukan bila customer suka menggunakan Azanis Scar Serum. Pastikan yang original sebelum membeli. Whatsapp kila sekarang 010-3130630
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_my #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik
793 5 5 August, 2018
@profix.outlet Profile picture

@profix.outlet

MASIH RAGU HILANGKAN PARUT LUBANG TANPA RAWATAN LASER❓
.
Jangan biarkan persoalan melambatkan anda merawat kulit berlubang anda ‼️Bertindak sekarang‼️Bukti kami adalah testimoni real kami ✅
.
MASALAH PARUT BERLUBANG?? KOMEN “NAK” UNTUK KAMI BANTU ✅ TAG SEKALI KAWAN-KAWAN YG ADA MASALAH MACAM NI !!
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼

MASIH RAGU HILANGKAN PARUT LUBANG TANPA RAWATAN LASER❓
.
Jangan biarkan persoalan melambatkan anda merawat kulit berlubang anda ‼️Bertindak sekarang‼️Bukti kami adalah testimoni real kami ✅
.
MASALAH PARUT BERLUBANG?? KOMEN “NAK” UNTUK KAMI BANTU ✅ TAG SEKALI KAWAN-KAWAN YG ADA MASALAH MACAM NI !!
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
187 75 23 May, 2019
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

NAK HILANG KAN PARUT SEAWAL 7 HARI ??? 😎
.
Haa, untuk korang yang tengah mencari produk apa yang sesuai untuk hilangkan parut di muka atau badan, boleh cuba Azanis Scar Serum nie okay. Confirm, korang akan puas hati la! 👍 😉
.
Setakat ni, memang ramai sangat customer yang dah cuba sendiri dan bagi feedback positif. Korang nak cuba? Takkan nak tengok orang lain je yang kulit cantik, flawless TANPA parut kan? 😏
.
NAK ORDER?
.
Whatsapp ke 011-33522866 atau click je terus link di bio ig takpun DM je nina tau! 👌😊
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik

NAK HILANG KAN PARUT SEAWAL 7 HARI ??? 😎
.
Haa, untuk korang yang tengah mencari produk apa yang sesuai untuk hilangkan parut di muka atau badan, boleh cuba Azanis Scar Serum nie okay. Confirm, korang akan puas hati la! 👍 😉
.
Setakat ni, memang ramai sangat customer yang dah cuba sendiri dan bagi feedback positif. Korang nak cuba? Takkan nak tengok orang lain je yang kulit cantik, flawless TANPA parut kan? 😏
.
NAK ORDER?
.
Whatsapp ke 011-33522866  atau click je terus link di bio ig takpun DM je nina tau! 👌😊
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik
940 6 2 August, 2018
@azanis_beauty Profile picture

@azanis_beauty

Ada mommy2 ibu2 yang tanya admin, serum nie boleh hilangkan stretch mark / selulit takkk? Payah kan nak hilang 😥
.
Dah macam2 cuba cara nak hilangkan tapi tak pudar2 pun! Sakit hati kiteeee tau! 😭😭
.
Kalau korang nak tahu, Azanis Scar Serum memang terbukti mampu memudarkan #stretchmark tau! Ini bukan gebang.
.
Whatsapp Aina untuk lebih detail dan DAPATKAN PROMOSI ISTIMEWAAA 🌸
.
Whatsapp 011-56780027
.
#azanisscarserum #Azanis #original #promosi #parut #azanisoriginalhq #ubatparut #stretchmarks

Ada mommy2 ibu2 yang tanya admin, serum nie boleh hilangkan stretch mark / selulit takkk? Payah kan nak hilang 😥
.
Dah macam2 cuba cara nak hilangkan tapi tak pudar2 pun! Sakit hati kiteeee tau! 😭😭
.
Kalau korang nak tahu, Azanis Scar Serum memang terbukti mampu memudarkan #stretchmark tau! Ini bukan gebang.
.
Whatsapp Aina untuk lebih detail dan DAPATKAN PROMOSI ISTIMEWAAA 🌸
.
Whatsapp 011-56780027
.
#azanisscarserum #Azanis #original #promosi #parut #azanisoriginalhq #ubatparut #stretchmarks
121 3 26 April, 2018
@profix.outlet Profile picture

@profix.outlet

BUKAN KAMI JE YANG BAGITAHU PROFIX NI OK‼️TAPI YANG DAH TRY PUN SUGGEST ✅
.
MASALAH PARUT BERLUBANG?? KOMEN “NAK” UNTUK KAMI BANTU ✅ TAG SEKALI KAWAN-KAWAN YG ADA MASALAH MACAM NI !!
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼

BUKAN KAMI JE YANG BAGITAHU PROFIX NI OK‼️TAPI YANG DAH TRY PUN SUGGEST ✅
.
MASALAH PARUT BERLUBANG?? KOMEN “NAK” UNTUK KAMI BANTU ✅ TAG SEKALI KAWAN-KAWAN YG ADA MASALAH MACAM NI !!
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
728 25 11 June, 2019