#paskal Instagram Photos & Videos

paskal - 84.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #paskal and here's what we found interesting.

Inside 71 Posts

Time between posts:
39 minutes
Average like
157.8
Average comment
2.1
Posts with video
17/71
Posts with photo
54/71

Hashtag Popularity

#paskal sentiasa yang baik

#paskal sentiasa yang baik
1 0 18 September, 2019

Lengkapi koleksi pajangan/tempelan kulkas kamu dengan miniatur magnet cooffee sacet dari @ini.kreasi 😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Bentuknya sangat lucu dan menggemaskan, mirip banget sama aslinya, cocok buat jadi pajangan/tempelan kulkas kamu, dan bisa juga jadi mainan si kecil 😘⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Harganya sangat terjangkau,⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Hanya Rp.8.000/pcs⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Setiap pembelian min.10pcs , kamu akan mendapatkan 1pcs magnet GRATIS..⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Buruan langsung di order ❣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Info dan pemesanan :⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Wa/SMS: 0858.6095.1403⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Line: inikreasi⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Toped: ini.kreasi⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Shopee: ini.kreasi⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
#inikreasi #magnetkulkas #gantungankunci #miniatur #handmade #souvenir #sweet #bandung #original #paskal #promo #love #lucu #magnet #diskon #clayminiature #mini #merchandise #brosdagu #broshijab #minifigure #actionfigures #indocafe #torabika #abcsusu #miniaturunik #coffee #kopi #ciwalk #magnetinikreasi8k

Lengkapi koleksi pajangan/tempelan kulkas kamu dengan miniatur magnet cooffee sacet dari @ini.kreasi 😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Bentuknya sangat lucu dan menggemaskan, mirip banget sama aslinya, cocok buat jadi pajangan/tempelan kulkas kamu, dan bisa juga jadi mainan si kecil 😘⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Harganya sangat terjangkau,⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Hanya Rp.8.000/pcs⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Setiap pembelian min.10pcs , kamu akan mendapatkan 1pcs magnet GRATIS..⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Buruan langsung di order ❣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Info dan pemesanan :⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Wa/SMS: 0858.6095.1403⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Line: inikreasi⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Toped: ini.kreasi⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Shopee: ini.kreasi⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
#inikreasi #magnetkulkas #gantungankunci #miniatur #handmade #souvenir #sweet #bandung #original #paskal #promo #love #lucu #magnet #diskon #clayminiature #mini  #merchandise #brosdagu #broshijab #minifigure #actionfigures #indocafe #torabika #abcsusu #miniaturunik #coffee #kopi #ciwalk #magnetinikreasi8k⁣
8 0 18 September, 2019

Yeee... sekarang miniatur magnet nescafe udah ada di @ini.kreasi 😍⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Bentuknya sangat lucu dan menggemaskan, mirip banget sama aslinya, cocok buat jadi pajangan/tempelan kulkas kamu, dan bisa juga jadi mainan si kecil 😘⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Harganya sangat terjangkau,⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Hanya Rp.8.000/pcs⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Setiap pembelian min.10pcs , kamu akan mendapatkan 1pcs magnet GRATIS..⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Buruan langsung di order ❣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Info dan pemesanan :⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Wa/SMS: 0858.6095.1403⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Line: inikreasi⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Toped: ini.kreasi⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Shopee: ini.kreasi⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#inikreasi #magnetkulkas #gantungankunci #miniatur #handmade #souvenir #sweet #bandung #original #paskal #promo #love #lucu #magnet #diskon #clayminiature #mini #merchandise #brosdagu #broshijab #minifigure #actionfigures #caramel #sacet #nescafe #miniaturunik #coffee #kopi #ciwalk #magnetinikreasi8k

Yeee... sekarang miniatur magnet nescafe udah ada di @ini.kreasi 😍⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Bentuknya sangat lucu dan menggemaskan, mirip banget sama aslinya, cocok buat jadi pajangan/tempelan kulkas kamu, dan bisa juga jadi mainan si kecil 😘⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Harganya sangat terjangkau,⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Hanya Rp.8.000/pcs⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Setiap pembelian min.10pcs , kamu akan mendapatkan 1pcs magnet GRATIS..⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Buruan langsung di order ❣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Info dan pemesanan :⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Wa/SMS: 0858.6095.1403⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Line: inikreasi⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Toped: ini.kreasi⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Shopee: ini.kreasi⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#inikreasi #magnetkulkas #gantungankunci #miniatur #handmade #souvenir #sweet #bandung #original #paskal #promo #love #lucu #magnet #diskon #clayminiature #mini  #merchandise #brosdagu #broshijab #minifigure #actionfigures #caramel #sacet #nescafe #miniaturunik #coffee #kopi #ciwalk #magnetinikreasi8k⁣
8 0 18 September, 2019

Perpaduan antara keunikan dan kelucuan miniatur @kopiluwakofficial dari @ini.kreasi bisa membuat kamu jadi gregetan sendiri 😁⁣

Sangat cocok untuk dijadikan souvenir, pajangan/tempelan kulkas kamu dan bisa juga jadi pelengkap mainan si kecil 😘⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Harganya sangat terjangkau,⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Hanya Rp.8.000/pcs⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Setiap pembelian min.10pcs , kamu akan mendapatkan 1pcs magnet GRATIS..⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Buruan langsung di order ❣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Info dan pemesanan :⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Wa/SMS: 0858.6095.1403⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Line: inikreasi⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Toped: ini.kreasi⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Shopee: ini.kreasi⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
#inikreasi #magnetkulkas #gantungankunci #miniatur #handmade #souvenir #sweet #bandung #original #paskal #promo #love #lucu #magnet #diskon #clayminiature #mini #merchandise #brosdagu #broshijab #minifigure #actionfigures #luwakwhitekoffie #luwak #indomie #miniaturunik #miniaturkopi #kopi #ciwalk #magnetinikreasi8k

Perpaduan antara keunikan dan kelucuan miniatur @kopiluwakofficial dari @ini.kreasi bisa membuat kamu jadi gregetan sendiri 😁⁣
⁣
Sangat cocok untuk dijadikan souvenir, pajangan/tempelan kulkas kamu dan bisa juga jadi pelengkap mainan si kecil 😘⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Harganya sangat terjangkau,⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Hanya Rp.8.000/pcs⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Setiap pembelian min.10pcs , kamu akan mendapatkan 1pcs magnet GRATIS..⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Buruan langsung di order ❣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Info dan pemesanan :⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Wa/SMS: 0858.6095.1403⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Line: inikreasi⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Toped: ini.kreasi⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Shopee: ini.kreasi⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
#inikreasi #magnetkulkas #gantungankunci #miniatur #handmade #souvenir #sweet #bandung #original #paskal #promo #love #lucu #magnet #diskon #clayminiature #mini  #merchandise #brosdagu #broshijab #minifigure #actionfigures #luwakwhitekoffie #luwak #indomie #miniaturunik #miniaturkopi #kopi #ciwalk #magnetinikreasi8k⁣
22 0 18 September, 2019

The tlred team ..🛳 baru nk buat water confident ..haha.. #throwbacktime #paskal #jarang❌on

The tlred team ..🛳 baru nk buat water confident ..haha..#throwbacktime #paskal #jarang❌on
4 0 18 September, 2019
The red team ...#paskal#throwbacktime#pacakjanganjatuh
8 0 18 September, 2019

All You Can Eat
Khusus YOKIYO Paskal hyper Square Blok G no 6
Telp 081377732323
Available from Monday to Friday
Start on October 1st until 31st

BBQ for Rp 99.900,-++/pax
Tokppokki for Rp 79.900,-++/pax

Enjoy our Korean BBQ as much you like

#Patbingsoo
#Koreanbbq
#Kulinerbandung
#Bandungkuliner
#Bandungkoreacommunity
#Foodporn
#Paskalhypersquare
#Paskal23
#Paskal
#Koreanfood
#Koreanfoodbandung
#bandungrestaurant
#halalkoreanrestaurantdibandung
#promomakanbandung
#mekarwangi
#mekarwangibandung UI

All You Can Eat 
Khusus YOKIYO Paskal hyper Square Blok G no 6 
Telp 081377732323 
Available from Monday to Friday
Start on October 1st until 31st

BBQ for Rp 99.900,-++/pax
Tokppokki for Rp 79.900,-++/pax

Enjoy our Korean BBQ as much you like

#Patbingsoo
#Koreanbbq
#Kulinerbandung
#Bandungkuliner
#Bandungkoreacommunity
#Foodporn
#Paskalhypersquare
#Paskal23
#Paskal
#Koreanfood
#Koreanfoodbandung
#bandungrestaurant
#halalkoreanrestaurantdibandung
#promomakanbandung
#mekarwangi 
#mekarwangibandung UI
7 0 18 September, 2019

All You Can Eat
Khusus YOKIYO Paskal hyper Square Blok G no 6
Telp 081377732323
Available from Monday to Friday
Start on October 1st until 31st

BBQ for Rp 99.900,-++/pax
Tokppokki for Rp 79.900,-++/pax

Enjoy our Korean BBQ as much you like

#Patbingsoo
#Koreanbbq
#Kulinerbandung
#Bandungkuliner
#Bandungkoreacommunity
#Foodporn
#Paskalhypersquare
#Paskal23
#Paskal
#Koreanfood
#Koreanfoodbandung
#bandungrestaurant
#halalkoreanrestaurantdibandung
#promomakanbandung
#mekarwangi
#mekarwangibandung UI

All You Can Eat 
Khusus YOKIYO Paskal hyper Square Blok G no 6 
Telp 081377732323 
Available from Monday to Friday
Start on October 1st until 31st

BBQ for Rp 99.900,-++/pax
Tokppokki for Rp 79.900,-++/pax

Enjoy our Korean BBQ as much you like

#Patbingsoo
#Koreanbbq
#Kulinerbandung
#Bandungkuliner
#Bandungkoreacommunity
#Foodporn
#Paskalhypersquare
#Paskal23
#Paskal
#Koreanfood
#Koreanfoodbandung
#bandungrestaurant
#halalkoreanrestaurantdibandung
#promomakanbandung
#mekarwangi 
#mekarwangibandung UI
18 3 18 September, 2019

All You Can Eat
Khusus YOKIYO Paskal hyper Square Blok G no 6
Telp 081377732323
Available from Monday to Friday
Start on October 1st until 31st

BBQ for Rp 99.900,-++/pax
Tokppokki for Rp 79.900,-++/pax

Enjoy our Korean BBQ as much you like

#Patbingsoo
#Koreanbbq
#Kulinerbandung
#Bandungkuliner
#Bandungkoreacommunity
#Foodporn
#Paskalhypersquare
#Paskal23
#Paskal
#Koreanfood
#Koreanfoodbandung
#bandungrestaurant
#halalkoreanrestaurantdibandung
#promomakanbandung
#mekarwangi
#mekarwangibandung UI

All You Can Eat 
Khusus YOKIYO Paskal hyper Square Blok G no 6 
Telp 081377732323 
Available from Monday to Friday
Start on October 1st until 31st

BBQ for Rp 99.900,-++/pax
Tokppokki for Rp 79.900,-++/pax

Enjoy our Korean BBQ as much you like

#Patbingsoo
#Koreanbbq
#Kulinerbandung
#Bandungkuliner
#Bandungkoreacommunity
#Foodporn
#Paskalhypersquare
#Paskal23
#Paskal
#Koreanfood
#Koreanfoodbandung
#bandungrestaurant
#halalkoreanrestaurantdibandung
#promomakanbandung
#mekarwangi 
#mekarwangibandung UI
9 0 18 September, 2019

SARAPAN MAKAN APA PAGI NI?

Nasi lemak ke??
Hehe..sedap betul kan...cuba tengok kalori nye pulak..sakit kepala tengok..💆💆🤦‍♀️ Kalau korang nak tahu..jika pagi-pagi lagi korang dah mula makan yg tinggi glisemik index macam ni.. BERMAKNA KORANG DAH 80% GAGAL DALAM KAWALAN PEMAKANAN SEHARIAN😫

Jadi..silalah pilih makanan yg sihat untuk breakfast yer..lagi-lagi utk yang nak kurus
👱🏻👱🏻‍♀️
Tak tahu makanan yang sihat tu mcm mane??
#misijomsihat
.
Jangan lupa follow sy dibio ig @zailatul.akmar.fitonline
📲 0125092466 Akmar
.
.
#BODYMINDSOULTEAM
#sayasayangawak #sayasayangmalaysia #nakkurus #azamkurus2018 #azam2018 #misimengecil #tv3malaysia #nakkurus #jomdiet #teamnickhinhussien #teamfadzil #teamatikahzakaria #halalkanhatiyangkucuri #paskal #pencurihati #jubahbesar #berubah
#gegarvaganza2018

SARAPAN MAKAN APA PAGI NI?

Nasi lemak ke??
Hehe..sedap betul kan...cuba tengok kalori nye pulak..sakit kepala tengok..💆💆🤦‍♀️ Kalau korang nak tahu..jika pagi-pagi  lagi korang dah mula makan yg tinggi glisemik index macam ni.. BERMAKNA KORANG DAH 80% GAGAL DALAM KAWALAN PEMAKANAN SEHARIAN😫

Jadi..silalah pilih makanan yg sihat untuk breakfast yer..lagi-lagi utk yang nak kurus
👱🏻👱🏻‍♀️
Tak tahu makanan yang sihat tu mcm mane??
#misijomsihat
.
Jangan lupa follow sy dibio ig @zailatul.akmar.fitonline
📲 0125092466 Akmar
.
.
#BODYMINDSOULTEAM
#sayasayangawak #sayasayangmalaysia #nakkurus #azamkurus2018 #azam2018 #misimengecil #tv3malaysia #nakkurus #jomdiet #teamnickhinhussien #teamfadzil #teamatikahzakaria #halalkanhatiyangkucuri #paskal #pencurihati #jubahbesar #berubah
#gegarvaganza2018
15 0 18 September, 2019

Yuu yang mau Foto2 Hanbok
Bikin Cantik ,Cute .... Gemesin
😍😍😍 Paket Foto Hanbok
Reservasi cepatan ke
Yoland
WA/ Telp 0856 2574 0412

#Patbingsoo
#Koreanbbq
#Kulinerbandung
#Bandungkuliner
#Bandungkoreacommunity
#Foodporn
#Paskalhypersquare
#Paskal23
#Paskal
#Koreanfood
#Koreanfoodbandung
#bandungrestaurant
#halalkoreanrestaurantdibandung
#promomakanbandung
#mekarwangi
#mekarwangibandung UI

Yuu yang mau Foto2 Hanbok 
Bikin Cantik ,Cute .... Gemesin
😍😍😍 Paket Foto Hanbok
Reservasi cepatan ke 
Yoland
WA/ Telp 0856 2574 0412

#Patbingsoo
#Koreanbbq
#Kulinerbandung
#Bandungkuliner
#Bandungkoreacommunity
#Foodporn
#Paskalhypersquare
#Paskal23
#Paskal
#Koreanfood
#Koreanfoodbandung
#bandungrestaurant
#halalkoreanrestaurantdibandung
#promomakanbandung
#mekarwangi 
#mekarwangibandung UI
12 0 17 September, 2019

Yuu yang mau Foto2 Hanbok
Bikin Cantik ,Cute .... Gemesin
😍😍😍 Paket Foto Hanbok
Reservasi cepatan ke
Yoland
WA/ Telp 0856 2574 0412

#Patbingsoo
#Koreanbbq
#Kulinerbandung
#Bandungkuliner
#Bandungkoreacommunity
#Foodporn
#Paskalhypersquare
#Paskal23
#Paskal
#Koreanfood
#Koreanfoodbandung
#bandungrestaurant
#halalkoreanrestaurantdibandung
#promomakanbandung
#mekarwangi
#mekarwangibandung UI

Yuu yang mau Foto2 Hanbok 
Bikin Cantik ,Cute .... Gemesin
😍😍😍 Paket Foto Hanbok
Reservasi cepatan ke 
Yoland
WA/ Telp 0856 2574 0412

#Patbingsoo
#Koreanbbq
#Kulinerbandung
#Bandungkuliner
#Bandungkoreacommunity
#Foodporn
#Paskalhypersquare
#Paskal23
#Paskal
#Koreanfood
#Koreanfoodbandung
#bandungrestaurant
#halalkoreanrestaurantdibandung
#promomakanbandung
#mekarwangi 
#mekarwangibandung UI
13 0 17 September, 2019

Thanks Buat kunjungan nya
Ci Hellen @helenysm_
Yuu yang mau Foto2 Hanbok
Bikin Cantik ,Cute .... Gemesin
😍😍😍 Paket Foto Hanbok
Reservasi cepatan ke
Yoland
WA/ Telp 0856 2574 0412

#Patbingsoo
#Koreanbbq
#Kulinerbandung
#Bandungkuliner
#Bandungkoreacommunity
#Foodporn
#Paskalhypersquare
#Paskal23
#Paskal
#Koreanfood
#Koreanfoodbandung
#bandungrestaurant
#halalkoreanrestaurantdibandung
#promomakanbandung
#mekarwangi
#mekarwangibandung UI

Thanks Buat kunjungan nya 
Ci Hellen @helenysm_ 
Yuu yang mau Foto2 Hanbok 
Bikin Cantik ,Cute .... Gemesin
😍😍😍 Paket Foto Hanbok
Reservasi cepatan ke 
Yoland
WA/ Telp 0856 2574 0412

#Patbingsoo
#Koreanbbq
#Kulinerbandung
#Bandungkuliner
#Bandungkoreacommunity
#Foodporn
#Paskalhypersquare
#Paskal23
#Paskal
#Koreanfood
#Koreanfoodbandung
#bandungrestaurant
#halalkoreanrestaurantdibandung
#promomakanbandung
#mekarwangi 
#mekarwangibandung UI
19 0 17 September, 2019

Paket Foto Hanbok
Penasaran ?? Yuu
Dengan spot2 Foto yang keren ,serasa di Korea 😍😍😍
Jangan kuatir difoto oleh ahlinya 😁😁😁
Reservasi cepatan ke
Yoland
WA/ Telp 0856 2574 0412

#Patbingsoo
#Koreanbbq
#Kulinerbandung
#Bandungkuliner
#Bandungkoreacommunity
#Foodporn
#Paskalhypersquare
#Paskal23
#Paskal
#Koreanfood
#Koreanfoodbandung
#bandungrestaurant
#halalkoreanrestaurantdibandung
#promomakanbandung
#mekarwangi
#mekarwangibandung UI

Paket Foto Hanbok
Penasaran ?? Yuu 
Dengan spot2 Foto yang keren ,serasa di Korea 😍😍😍
Jangan kuatir difoto oleh ahlinya 😁😁😁
Reservasi cepatan ke 
Yoland
WA/ Telp 0856 2574 0412

#Patbingsoo
#Koreanbbq
#Kulinerbandung
#Bandungkuliner
#Bandungkoreacommunity
#Foodporn
#Paskalhypersquare
#Paskal23
#Paskal
#Koreanfood
#Koreanfoodbandung
#bandungrestaurant
#halalkoreanrestaurantdibandung
#promomakanbandung
#mekarwangi 
#mekarwangibandung UI
13 0 17 September, 2019

Paket Foto Hanbok
Penasaran ?? Yuu
Dengan spot2 Foto yang keren ,serasa di Korea 😍😍😍
Jangan kuatir difoto oleh ahlinya 😁😁😁
Reservasi cepatan ke
Yoland
WA/ Telp 0856 2574 0412

#Patbingsoo
#Koreanbbq
#Kulinerbandung
#Bandungkuliner
#Bandungkoreacommunity
#Foodporn
#Paskalhypersquare
#Paskal23
#Paskal
#Koreanfood
#Koreanfoodbandung
#bandungrestaurant
#halalkoreanrestaurantdibandung
#promomakanbandung
#mekarwangi
#mekarwangibandung UI

Paket Foto Hanbok
Penasaran ?? Yuu 
Dengan spot2 Foto yang keren ,serasa di Korea 😍😍😍
Jangan kuatir difoto oleh ahlinya 😁😁😁
Reservasi cepatan ke 
Yoland
WA/ Telp 0856 2574 0412

#Patbingsoo
#Koreanbbq
#Kulinerbandung
#Bandungkuliner
#Bandungkoreacommunity
#Foodporn
#Paskalhypersquare
#Paskal23
#Paskal
#Koreanfood
#Koreanfoodbandung
#bandungrestaurant
#halalkoreanrestaurantdibandung
#promomakanbandung
#mekarwangi 
#mekarwangibandung UI
11 0 17 September, 2019

Paket Foto Hanbok
Penasaran ?? Yuu
Dengan spot2 Foto yang keren ,serasa di Korea 😍😍😍
Jangan kuatir difoto oleh ahlinya 😁😁😁
Reservasi cepatan ke
Yoland
WA/ Telp 0856 2574 0412

#Patbingsoo
#Koreanbbq
#Kulinerbandung
#Bandungkuliner
#Bandungkoreacommunity
#Foodporn
#Paskalhypersquare
#Paskal23
#Paskal
#Koreanfood
#Koreanfoodbandung
#bandungrestaurant
#halalkoreanrestaurantdibandung
#promomakanbandung
#mekarwangi
#mekarwangibandung UI

Paket Foto Hanbok
Penasaran ?? Yuu 
Dengan spot2 Foto yang keren ,serasa di Korea 😍😍😍
Jangan kuatir difoto oleh ahlinya 😁😁😁
Reservasi cepatan ke 
Yoland
WA/ Telp 0856 2574 0412

#Patbingsoo
#Koreanbbq
#Kulinerbandung
#Bandungkuliner
#Bandungkoreacommunity
#Foodporn
#Paskalhypersquare
#Paskal23
#Paskal
#Koreanfood
#Koreanfoodbandung
#bandungrestaurant
#halalkoreanrestaurantdibandung
#promomakanbandung
#mekarwangi 
#mekarwangibandung UI
19 0 17 September, 2019

Kita sentiasa terbaik
#paskal

Kita sentiasa terbaik
#paskal
23 0 17 September, 2019

Part 2
.
Masa kecik2 dulu.. Lagu memori berkasih ni memang famous kan?? Zaman2 kegemilangan achik dan nana masa tu..
.
Hari tu masa ada hari keluarga di kampung, saya dan cousin duet dlm pertandingan nyanyi berpasangan.. Syukur.. Johan konon kmi kategori Duet..
.
Saksikan la kawan2, 😊.. Apa2pun, maaflah video xbrp jelas sbb waktu tu mlm dan lamu xberapa terang hehee.. 😘
.
.
#smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Polisevo2 #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #likeforfollow #rcw

Part 2
.
Masa kecik2 dulu.. Lagu memori berkasih ni memang famous kan?? Zaman2 kegemilangan achik dan nana masa tu..
.
Hari tu masa ada hari keluarga di kampung, saya dan cousin duet dlm pertandingan nyanyi berpasangan.. Syukur.. Johan konon kmi kategori Duet..
.
Saksikan la kawan2, 😊.. Apa2pun, maaflah video xbrp jelas sbb waktu tu mlm dan lamu xberapa terang hehee.. 😘
.
.
#smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana  #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Polisevo2 #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #likeforfollow #rcw
72 0 17 September, 2019

Part 1
.
Masa kecik2 dulu.. Lagu memori berkasih ni memang famous kan?? Zaman2 kegemilangan achik dan nana masa tu..
.
Hari tu masa ada hari keluarga di kampung, saya dan cousin duet dlm pertandingan nyanyi berpasangan.. Syukur.. Johan konon kmi kategori Duet..
.
Saksikan la kawan2, 😊.. Apa2pun, maaflah video xbrp jelas sbb waktu tu mlm dan lamu xberapa terang hehee.. 😘
.
.
#smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Polisevo2 #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #likeforfollow #rcw

Part 1
.
Masa kecik2 dulu.. Lagu memori berkasih ni memang famous kan?? Zaman2 kegemilangan achik dan nana masa tu..
.
Hari tu masa ada hari keluarga di kampung, saya dan cousin duet dlm pertandingan nyanyi berpasangan.. Syukur.. Johan konon kmi kategori Duet..
.
Saksikan la kawan2, 😊.. Apa2pun, maaflah video xbrp jelas sbb waktu tu mlm dan lamu xberapa terang hehee.. 😘
.
.
#smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana  #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Polisevo2 #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #likeforfollow #rcw
87 3 17 September, 2019

ptut lh lari bkn kemain lg dr dapur ke depan..rupa² nya nk tgok tv,bkn kemain lg dia khusyuk tgok cite #paskal smpai aku snap gmbr dia,dia pun x sedar..😂ddk sorg² plk tu depan tv.. 😁 xpelh adik jnji adik happy.. 🥰 #adiksayang

ptut lh lari bkn kemain lg dr dapur ke depan..rupa² nya nk tgok tv,bkn kemain lg dia khusyuk tgok cite #paskal smpai aku snap gmbr dia,dia pun x sedar..😂ddk sorg² plk tu depan tv.. 😁 xpelh adik jnji adik happy.. 🥰  #adiksayang
23 2 17 September, 2019

KASUT PALING TRENDING SEKARANG 🔥🔥
.
NI CUCI MATA KORANG, BERKENAN TERUS GRAB TAKOT TAKDE SAIZ 😭
.
REWSTOCK ‼️
.
🔥 OLDSKOOL
.
👞 36-45
.
Harga biasa rm190
💲 rm75 shj promosi 🔥🔥🔥
.
screen shot gambar ni dan whatsapp Izz untuk check saiz 🤗
.
Whatsapp 0189070025
Whatsapp 0189070025
Whatsapp 0189070025

MALAS NAK SAVE NO? CLICK JE LINK BIO

KALAU MALAS CLICK JUGAK TAK TAULAH HAHAHAHAHAHA
.
Nak harga offer/kasut baru boleh usha ig story yee ☺️. RUGI SIAPA TAK TENGOK IG STORY BOLLOKSNEAKERS HIHI
.
#tbh #teambuathal #asaproduction #palau #malaysia #bangi #kajang #selangor #uniten #ukm #uitm #kptm #uitmppculinaryteam #paskal #askar #ukm #uitm #uniten #kerengga #kerenggashake #kerenggachocolateshake #cikgusuraya #suraya #bollok

KASUT PALING TRENDING SEKARANG 🔥🔥
.
NI CUCI MATA KORANG, BERKENAN TERUS GRAB TAKOT TAKDE SAIZ 😭
.
REWSTOCK ‼️
.
🔥 OLDSKOOL
.
👞 36-45
.
Harga biasa rm190
💲 rm75 shj promosi 🔥🔥🔥
.
screen shot gambar ni dan whatsapp Izz untuk check saiz 🤗
.
Whatsapp 0189070025
Whatsapp 0189070025
Whatsapp 0189070025

MALAS NAK SAVE NO? CLICK JE LINK BIO

KALAU MALAS CLICK JUGAK TAK TAULAH HAHAHAHAHAHA
.
Nak harga offer/kasut baru boleh usha ig story yee ☺️. RUGI SIAPA TAK TENGOK IG STORY BOLLOKSNEAKERS HIHI
.
#tbh #teambuathal #asaproduction #palau #malaysia #bangi #kajang #selangor #uniten #ukm #uitm #kptm #uitmppculinaryteam #paskal #askar #ukm #uitm #uniten #kerengga #kerenggashake #kerenggachocolateshake #cikgusuraya #suraya #bollok
22 0 17 September, 2019

Getting tired on have to sew your nametags and logos on your uniforms and shirts. Nowadays, we can just iron it. We use iron on materials on our embroidery products to make sure it will happen. Just contact us and we'll do it for you. Any questions, contact 012-2555907(Haiza) .
.
.
#awasppe #awas #ppe #awasid #tanizawa #safetyhelmet #safetyhelmetmalaysia #safetyhelmetmurah #helmet #safety #safetygloves #safetyglovesmalaysia #safetyglovesmurah #benderamalaysia #safetyjacket #safetyjacketmalaysia #safetyjacketmurah #ppemalaysia #hsemalaysia #hse #sho #shomalaysia #LIMA #paskal #askar #polis

Getting tired on have to sew your nametags and logos on your uniforms and shirts. Nowadays, we can just iron it. We use iron on materials on our embroidery products to make sure it will happen. Just contact us and we'll do it for you. Any questions, contact 012-2555907(Haiza) .
.
.
#awasppe #awas #ppe #awasid #tanizawa #safetyhelmet #safetyhelmetmalaysia #safetyhelmetmurah #helmet #safety #safetygloves #safetyglovesmalaysia #safetyglovesmurah #benderamalaysia #safetyjacket #safetyjacketmalaysia #safetyjacketmurah #ppemalaysia #hsemalaysia #hse #sho #shomalaysia #LIMA #paskal #askar #polis
18 1 17 September, 2019

Adik dalam Paskal tu jadi sape?
"Adik tuan Arman la, nanti besar adik jadi Tuan Miqael la mami". Seriousla, serious la mami.
Tuan arman tu bagus
@hairulazreen

#paskal

Adik dalam Paskal tu jadi sape?
"Adik tuan Arman la, nanti besar adik jadi Tuan Miqael la mami". Seriousla, serious la mami.
Tuan arman tu bagus
@hairulazreen

#paskal
6 0 17 September, 2019

Penat? Sejujurnya Ya🥵,Tetapi Setiap Kali Aku Ingin Berhenti🤕,Hati Terus Meminta Untuk Terus Berjuang💪,Dan Kerana Itu Aku Masih Disini.🇲🇾
.
.
.
.
#kerjayaberseragam #segakberseragam #angkatantenteramalaysia #army #armylife #tentera #berseragam #atm #komando #paskal #paskau #kerjayakita #tdm #tldm #tudm #pdrm #bomba #jururawat #polis #jpj #cikgu #malaysia #merdeka2019 #maritim #tanahairku #imigresen #SayangiMalaysiaku

Penat? Sejujurnya Ya🥵,Tetapi Setiap Kali Aku Ingin Berhenti🤕,Hati Terus Meminta Untuk Terus Berjuang💪,Dan Kerana Itu Aku Masih Disini.🇲🇾
.
.
.
.
#kerjayaberseragam #segakberseragam #angkatantenteramalaysia #army #armylife #tentera #berseragam #atm #komando #paskal #paskau #kerjayakita #tdm #tldm #tudm #pdrm #bomba #jururawat #polis #jpj #cikgu #malaysia #merdeka2019 #maritim #tanahairku #imigresen #SayangiMalaysiaku
729 1 17 September, 2019

Apa yang kita lakukan apa yang kita Ucapkan
Sebenarnya menunjukan kualitas pada diri kita sendiri
#wisatabandung #paskal23 #paskalfoodmarket #paskal #paskalhypersquare #paskalchallenge #23paskal #wisatabandung #bandunghits #bandungbanget #bandungkuliner #kulinerbandung #

Apa yang kita lakukan apa yang kita Ucapkan
Sebenarnya menunjukan kualitas pada diri kita sendiri 
#wisatabandung #paskal23 #paskalfoodmarket #paskal #paskalhypersquare #paskalchallenge #23paskal #wisatabandung#bandunghits #bandungbanget #bandungkuliner #kulinerbandung #
14 0 17 September, 2019
Tak pndai mengukir senyuman diwajahku...tpi aku pandai membuatkanmu mengukir senyuman manis diwajahmu 😊
.
.
.
.
#kerjayaberseragam #segakberseragam #angkatantenteramalaysia #army #armylife #tentera #berseragam #atm #komando #paskal #paskau #kerjayakita #tdm #tldm #tudm #pdrm #bomba #jururawat #polis #jpj #cikgu #malaysia #merdeka2019 #maritim #tanahairku #imigresen #SayangiMalaysiaku
779 5 17 September, 2019

Sampai dialog mak arman ponnnnnnn dia hafal 😂😂😂😂😂😂😂😂 Oh anakkkkku

#paskal #paskalthemovie #komando #parodi #myotomen

Sampai dialog mak arman ponnnnnnn dia hafal 😂😂😂😂😂😂😂😂 Oh anakkkkku

#paskal #paskalthemovie #komando #parodi #myotomen
25 0 17 September, 2019

Throwback masa gi kem zon timur... #throwbacktime #paskal

Throwback masa gi kem zon timur...#throwbacktime#paskal
30 2 17 September, 2019

Happy Birthday to abah
Terima kasih sentiasa jadi idola buat kami anak2 , terima kasih selalu ingtkan betapa pentingnya disiplin adalah kunci kejayaan ,semoga panjang umur & murah rezeki.
Guys please wish abah saya cepat 🥰

#artismalaysia #hairulazreen #haniszalikha #bujibuchempel #yusufiskandar #tv3 #tv3malaysia #astroria #erafm #hotfm #sinarfm #sistersquad #astrogempak #slotakasia #slotakasiatv3 #meletop #motifviral #bazarpaknil #comel #igersmalaysia #dramasangat #terlajaklaris  #igers #paskal

Happy Birthday to abah 
Terima kasih sentiasa jadi idola buat kami anak2 , terima kasih selalu ingtkan betapa pentingnya disiplin adalah kunci kejayaan ,semoga panjang umur & murah rezeki.
Guys please wish abah saya cepat 🥰

#artismalaysia #hairulazreen #haniszalikha #bujibuchempel #yusufiskandar #tv3 #tv3malaysia #astroria #erafm #hotfm #sinarfm #sistersquad #astrogempak #slotakasia #slotakasiatv3 #meletop #motifviral #bazarpaknil #comel #igersmalaysia #dramasangat #terlajaklaris  #igers #paskal
418 5 17 September, 2019

Bahh lepas ni.. Bolehlah u olls feeling2 macam ni time korek telinga tu..😁😂
.
Feeling2 mcm dlm video ni.. Ok tak?
.
Taggg rakan andaa.. Untuk share video ni 😂😂😂
.
.
.
#smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Polisevo2 #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #likeforfollow #rcw

Bahh lepas ni.. Bolehlah u olls feeling2 macam ni time korek telinga tu..😁😂
.
Feeling2 mcm dlm video ni.. Ok tak?
.
Taggg rakan andaa.. Untuk share video ni 😂😂😂
.
.
.
#smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana  #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Polisevo2 #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #likeforfollow #rcw
272 14 17 September, 2019

Apa???
Beli Pink Lady dapat free Fragrance Mist Worth RM55????
Serius laaaaaa... Tak caye?Meh order. Terhad kepada 10k box Pink Lady sahaja.
Ala..10k,banyak tuu.. Silap hari bulan lusa dah habis kak cik oi😂

Moh order Pink Lady lelajus

0175097514
#FreeBodyMist
#JomGrabCepat #pinkladybodyperfection #bodymontok #pinklady_scha #elfaris #pinkladykedah #cintakristal #pinkladyworldwide #masdo #covermasdo #pilpembesarpayudara #paskal #pilperapat #jebatjayden #injectionputihgebo #suamiisteri

Apa???
Beli Pink Lady dapat free Fragrance Mist Worth RM55????
Serius laaaaaa... Tak caye?Meh order. Terhad kepada 10k box Pink Lady sahaja. 
Ala..10k,banyak tuu.. Silap hari bulan lusa dah habis kak cik oi😂

Moh order Pink Lady lelajus

0175097514 
#FreeBodyMist
#JomGrabCepat #pinkladybodyperfection #bodymontok #pinklady_scha #elfaris #pinkladykedah #cintakristal #pinkladyworldwide #masdo #covermasdo #pilpembesarpayudara #paskal #pilperapat #jebatjayden #injectionputihgebo #suamiisteri
3 0 17 September, 2019

KENAPA KAKTUS DIGUNAKAN SEBAGAI BAHAN UTAMA DALAM YOUTH MOISTURE LOCK DAY CREAM?

1. Mencegah munculnya tanda-tanda penuaan pada kulit .
.
2. Mempunyai sumber antioksidan yg tinggi iaitu Betalains. Ia dapat mengurangi pembentukan garis halus dan kedutan

3. Kaya akan kandungan vitamin E yang dapat membantu mempercepat regenerasi sel kulit dan melembabkan kulit pada tempoh yang lama

4. Kaya akan kandungan vitamin K yang dapat membantu mencerahkan area gelap bawah mata dan spider veins
.
.
.
.
Postage setiap Isnin hingga Jumaat ye
.
.
.
WhatsApp kak Nelly untuk Shaklee . . +6011 21930923
.
#shakleehulubesut
#shakleebesut
#shaklee
#codjerteh
#codbukitpayungbesut
#codfeldatenang
#jabi
#ipsm
#shakleekualabesut
#shakleemalaysia
#shakleekoklanas
#shakleeselising
#shakleemelor
#shakleekubangkerian
#ctdk
#youthskincare
#youthshaklee
#terbaikdariku
#polisevo2
#paskal
#legasilieza
#nellyexcellentempire
#projekrm1500ggt
#promosishaklee
#senafascinta
#leftenanzana
#jodohjodohannisa
#nur2

KENAPA KAKTUS DIGUNAKAN SEBAGAI BAHAN UTAMA DALAM YOUTH MOISTURE LOCK DAY CREAM?

1. Mencegah munculnya tanda-tanda penuaan pada kulit .
.
2. Mempunyai sumber antioksidan yg tinggi iaitu Betalains. Ia dapat mengurangi pembentukan garis halus dan kedutan

3. Kaya akan kandungan vitamin E yang dapat membantu mempercepat regenerasi sel kulit dan melembabkan kulit pada tempoh yang lama

4. Kaya akan kandungan vitamin K yang dapat membantu mencerahkan area gelap bawah mata dan spider veins
.
.
.
.
Postage setiap Isnin hingga Jumaat ye
.
.
.
WhatsApp kak Nelly untuk Shaklee . . +6011 21930923
.
#shakleehulubesut 
#shakleebesut 
#shaklee 
#codjerteh 
#codbukitpayungbesut
#codfeldatenang
#jabi 
#ipsm 
#shakleekualabesut 
#shakleemalaysia 
#shakleekoklanas 
#shakleeselising 
#shakleemelor
#shakleekubangkerian 
#ctdk 
#youthskincare 
#youthshaklee 
#terbaikdariku 
#polisevo2 
#paskal
#legasilieza 
#nellyexcellentempire 
#projekrm1500ggt
#promosishaklee 
#senafascinta 
#leftenanzana 
#jodohjodohannisa
#nur2
3 0 17 September, 2019

KENAPA KAKTUS DIGUNAKAN SEBAGAI BAHAN UTAMA DALAM YOUTH MOISTURE LOCK DAY CREAM?

1. Mencegah munculnya tanda-tanda penuaan pada kulit .
.
2. Mempunyai sumber antioksidan yg tinggi iaitu Betalains. Ia dapat mengurangi pembentukan garis halus dan kedutan

3. Kaya akan kandungan vitamin E yang dapat membantu mempercepat regenerasi sel kulit dan melembabkan kulit pada tempoh yang lama

4. Kaya akan kandungan vitamin K yang dapat membantu mencerahkan area gelap bawah mata dan spider veins
.
.
.
.
Postage setiap Isnin hingga Jumaat ye
.
.
.
WhatsApp kak Nelly untuk Shaklee . . +6011 21930923
.
#shakleehulubesut
#shakleebesut
#shaklee
#codjerteh
#codbukitpayungbesut
#codfeldatenang
#jabi
#ipsm
#shakleekualabesut
#shakleemalaysia
#shakleekoklanas
#shakleeselising
#shakleemelor
#shakleekubangkerian
#ctdk
#youthskincare
#youthshaklee
#terbaikdariku
#polisevo2
#paskal
#legasilieza
#nellyexcellentempire
#projekrm1500ggt
#promosishaklee
#senafascinta
#leftenanzana
#jodohjodohannisa
#nur2

KENAPA KAKTUS DIGUNAKAN SEBAGAI BAHAN UTAMA DALAM YOUTH MOISTURE LOCK DAY CREAM?

1. Mencegah munculnya tanda-tanda penuaan pada kulit .
.
2. Mempunyai sumber antioksidan yg tinggi iaitu Betalains. Ia dapat mengurangi pembentukan garis halus dan kedutan

3. Kaya akan kandungan vitamin E yang dapat membantu mempercepat regenerasi sel kulit dan melembabkan kulit pada tempoh yang lama

4. Kaya akan kandungan vitamin K yang dapat membantu mencerahkan area gelap bawah mata dan spider veins
.
.
.
.
Postage setiap Isnin hingga Jumaat ye
.
.
.
WhatsApp kak Nelly untuk Shaklee . . +6011 21930923
.
#shakleehulubesut 
#shakleebesut 
#shaklee 
#codjerteh 
#codbukitpayungbesut
#codfeldatenang
#jabi 
#ipsm 
#shakleekualabesut 
#shakleemalaysia 
#shakleekoklanas 
#shakleeselising 
#shakleemelor
#shakleekubangkerian 
#ctdk 
#youthskincare 
#youthshaklee 
#terbaikdariku 
#polisevo2 
#paskal
#legasilieza 
#nellyexcellentempire 
#projekrm1500ggt
#promosishaklee 
#senafascinta 
#leftenanzana 
#jodohjodohannisa
#nur2
2 0 17 September, 2019

KENAPA KAKTUS DIGUNAKAN SEBAGAI BAHAN UTAMA DALAM YOUTH MOISTURE LOCK DAY CREAM?

1. Mencegah munculnya tanda-tanda penuaan pada kulit .
.
2. Mempunyai sumber antioksidan yg tinggi iaitu Betalains. Ia dapat mengurangi pembentukan garis halus dan kedutan

3. Kaya akan kandungan vitamin E yang dapat membantu mempercepat regenerasi sel kulit dan melembabkan kulit pada tempoh yang lama

4. Kaya akan kandungan vitamin K yang dapat membantu mencerahkan area gelap bawah mata dan spider veins
.
.
.
.
Postage setiap Isnin hingga Jumaat ye
.
.
.
WhatsApp kak Nelly untuk Shaklee . . +6011 21930923
.
#shakleehulubesut
#shakleebesut
#shaklee
#codjerteh
#codbukitpayungbesut
#codfeldatenang
#jabi
#ipsm
#shakleekualabesut
#shakleemalaysia
#shakleekoklanas
#shakleeselising
#shakleemelor
#shakleekubangkerian
#ctdk
#youthskincare
#youthshaklee
#terbaikdariku
#polisevo2
#paskal
#legasilieza
#nellyexcellentempire
#projekrm1500ggt
#promosishaklee
#senafascinta
#leftenanzana
#jodohjodohannisa
#nur2

KENAPA KAKTUS DIGUNAKAN SEBAGAI BAHAN UTAMA DALAM YOUTH MOISTURE LOCK DAY CREAM?

1. Mencegah munculnya tanda-tanda penuaan pada kulit .
.
2. Mempunyai sumber antioksidan yg tinggi iaitu Betalains. Ia dapat mengurangi pembentukan garis halus dan kedutan

3. Kaya akan kandungan vitamin E yang dapat membantu mempercepat regenerasi sel kulit dan melembabkan kulit pada tempoh yang lama

4. Kaya akan kandungan vitamin K yang dapat membantu mencerahkan area gelap bawah mata dan spider veins
.
.
.
.
Postage setiap Isnin hingga Jumaat ye
.
.
.
WhatsApp kak Nelly untuk Shaklee . . +6011 21930923
.
#shakleehulubesut 
#shakleebesut 
#shaklee 
#codjerteh 
#codbukitpayungbesut
#codfeldatenang
#jabi 
#ipsm 
#shakleekualabesut 
#shakleemalaysia 
#shakleekoklanas 
#shakleeselising 
#shakleemelor
#shakleekubangkerian 
#ctdk 
#youthskincare 
#youthshaklee 
#terbaikdariku 
#polisevo2 
#paskal
#legasilieza 
#nellyexcellentempire 
#projekrm1500ggt
#promosishaklee 
#senafascinta 
#leftenanzana 
#jodohjodohannisa
#nur2
3 0 17 September, 2019

KENAPA KAKTUS DIGUNAKAN SEBAGAI BAHAN UTAMA DALAM YOUTH MOISTURE LOCK DAY CREAM?

1. Mencegah munculnya tanda-tanda penuaan pada kulit .
.
2. Mempunyai sumber antioksidan yg tinggi iaitu Betalains. Ia dapat mengurangi pembentukan garis halus dan kedutan

3. Kaya akan kandungan vitamin E yang dapat membantu mempercepat regenerasi sel kulit dan melembabkan kulit pada tempoh yang lama

4. Kaya akan kandungan vitamin K yang dapat membantu mencerahkan area gelap bawah mata dan spider veins
.
.
.
.
Postage setiap Isnin hingga Jumaat ye
.
.
.
WhatsApp kak Nelly untuk Shaklee . . +6011 21930923
.
#shakleehulubesut
#shakleebesut
#shaklee
#codjerteh
#codbukitpayungbesut
#codfeldatenang
#jabi
#ipsm
#shakleekualabesut
#shakleemalaysia
#shakleekoklanas
#shakleeselising
#shakleemelor
#shakleekubangkerian
#ctdk
#youthskincare
#youthshaklee
#terbaikdariku
#polisevo2
#paskal
#legasilieza
#nellyexcellentempire
#projekrm1500ggt
#promosishaklee
#senafascinta
#leftenanzana
#jodohjodohannisa
#nur2

KENAPA KAKTUS DIGUNAKAN SEBAGAI BAHAN UTAMA DALAM YOUTH MOISTURE LOCK DAY CREAM?

1. Mencegah munculnya tanda-tanda penuaan pada kulit .
.
2. Mempunyai sumber antioksidan yg tinggi iaitu Betalains. Ia dapat mengurangi pembentukan garis halus dan kedutan

3. Kaya akan kandungan vitamin E yang dapat membantu mempercepat regenerasi sel kulit dan melembabkan kulit pada tempoh yang lama

4. Kaya akan kandungan vitamin K yang dapat membantu mencerahkan area gelap bawah mata dan spider veins
.
.
.
.
Postage setiap Isnin hingga Jumaat ye
.
.
.
WhatsApp kak Nelly untuk Shaklee . . +6011 21930923
.
#shakleehulubesut 
#shakleebesut 
#shaklee 
#codjerteh 
#codbukitpayungbesut
#codfeldatenang
#jabi 
#ipsm 
#shakleekualabesut 
#shakleemalaysia 
#shakleekoklanas 
#shakleeselising 
#shakleemelor
#shakleekubangkerian 
#ctdk 
#youthskincare 
#youthshaklee 
#terbaikdariku 
#polisevo2 
#paskal
#legasilieza 
#nellyexcellentempire 
#projekrm1500ggt
#promosishaklee 
#senafascinta 
#leftenanzana 
#jodohjodohannisa
#nur2
2 0 17 September, 2019

As salam & selamat pagi.. 🤩🤩🌹🌹🌈🌈
.
.
Amalkan selalu..Percayalah pada setiap potensi dalam dirimu sendiri. Ia mungkin luar biasa tanpa sedar. Dan jangan pernah meragukannya sedikit pun. 🔥🔥💪
.
.
Jom!! Siapa nak coach bantu untuk turun berat badan🙋🙋🙋 .
.
🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN OKTOBER KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 .
.
KURUS & Fit - Eat Right Stay Fit with Program Advance Coaching Transformasi Kurus Online T.E.A.M Power❤Fit Malaysia .
TURUN BERAT BADAN SECARA ONLINE Coaching - Turun 3-11 kg Keputusan adalah tidak tipikal , hasil individu berbeza beza .

Serius dan berminat? 👇👇👇
📱📱📱http://CoachAmy.wasap.my

011 1023 6118 Coach Amy
.
.
#teampowerfitcoachamy #teampowerfitmalaysia
#geng3000 #sayacoach #powerfitklselangor #premiumcoaching #onlinecoaching #eatclean
#healthymealplan #teamworkout #kurusdanfit #masterchief #paskal #makansihat #dramabest #tipsdietsihat #tukatsaizbaju #roadtokebayaraya #asaldiabahagia #enimamekspress

As salam & selamat pagi.. 🤩🤩🌹🌹🌈🌈
.
.
Amalkan selalu..Percayalah pada setiap potensi dalam dirimu sendiri. Ia mungkin luar biasa tanpa sedar. Dan jangan pernah meragukannya sedikit pun. 🔥🔥💪
.
.
Jom!! Siapa nak coach bantu untuk turun berat badan🙋🙋🙋 .
.
🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN OKTOBER KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 .
.
KURUS & Fit - Eat Right Stay Fit with Program Advance Coaching Transformasi Kurus Online T.E.A.M Power❤Fit Malaysia .
TURUN BERAT BADAN SECARA ONLINE Coaching - Turun 3-11 kg Keputusan adalah tidak tipikal , hasil individu berbeza beza .

Serius dan berminat? 👇👇👇
📱📱📱http://CoachAmy.wasap.my

011 1023 6118  Coach Amy
.
.
#teampowerfitcoachamy #teampowerfitmalaysia
#geng3000 #sayacoach #powerfitklselangor #premiumcoaching #onlinecoaching #eatclean
#healthymealplan #teamworkout #kurusdanfit #masterchief #paskal #makansihat #dramabest #tipsdietsihat #tukatsaizbaju #roadtokebayaraya #asaldiabahagia #enimamekspress
49 0 17 September, 2019

#pet #dog #dalmatin #далматин
Вредный, но самый лучший) #paskal

#pet #dog #dalmatin #далматин 
Вредный, но самый лучший) #paskal
99 0 16 September, 2019

*📣📣CALLING ALL THE SPORTS LOVERS📣📣* Too busy with adult life and wish to escape reality? Well here’s your chance! Youth Fun Zone is bringing a whole new level of excitement that will unleash your inner warrior. *“JUMANGLE”* presents to you the first ever *LASER TAG LEAGUE BATTLE* in University of Malaya organised by *FESKUM*. 🔫🔫🔫 Here are some details of *Jumangle*:
✅5 pax per team
✅Venue: Dewan Pendeta, Kolej Kediaman Ungku Aziz
✅Date: 6-11th October 2019
✅Time: 5pm – 11pm
Gather your friends now and get ready to test your endurance in the jungle warzone.🧐 UM STUDENTS SHALL BE GRANTED MERITS FOR PARTICIPATION. ✅How to register?
Please fill in this form and get yourself registered.
https://www.feskum.com/jumangle

Register now as the slots only occupied for 10 groups each day. Do visit our social media or contact our PICs for further details. ~ Ram: www.wasap.my/+60195731705
~ Ain: www.wasap.my/+60175010563
~IG:https://instagram.com/youthfunzone2019?igshid=x3l2bt08tpv8

Prizes await for all winners. Come on guys, it is your chances to experience our *laser tag battle* exclusively in University of Malaya. Get active and stay healthy while exploring new experiences with our *JUMANGLE: THE LASER TAG BATTLE*.
💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Good Luck.

#lasertag #lasertagbattle #um #umisone #paskal #youthfunzone #feskum

*📣📣CALLING ALL THE SPORTS LOVERS📣📣* Too busy with adult life and wish to escape reality? Well here’s your chance! Youth Fun Zone is bringing a whole new level of excitement that will unleash your inner warrior. *“JUMANGLE”* presents to you the first ever *LASER TAG LEAGUE BATTLE* in University of Malaya organised by *FESKUM*. 🔫🔫🔫 Here are some details of *Jumangle*:
✅5 pax per team
✅Venue: Dewan Pendeta, Kolej Kediaman Ungku Aziz
✅Date: 6-11th October 2019
✅Time: 5pm – 11pm
Gather your friends now and get ready to test your endurance in the jungle warzone.🧐 UM STUDENTS SHALL BE GRANTED MERITS FOR PARTICIPATION. ✅How to register?
Please fill in this form and get yourself registered.
https://www.feskum.com/jumangle

Register now as the slots only occupied for 10 groups each day. Do visit our social media or contact our PICs for further details. ~ Ram: www.wasap.my/+60195731705
~ Ain: www.wasap.my/+60175010563
~IG:https://instagram.com/youthfunzone2019?igshid=x3l2bt08tpv8

Prizes await for all winners. Come on guys, it is your chances to experience our *laser tag battle* exclusively in University of Malaya. Get active and stay healthy while exploring new experiences with our *JUMANGLE: THE LASER TAG BATTLE*.
💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Good Luck.

#lasertag #lasertagbattle #um #umisone #paskal #youthfunzone #feskum
12 0 16 September, 2019

dia nak buat mcm #paskal rupanya🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

dia nak buat mcm #paskal rupanya🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
3 0 16 September, 2019

Gathering my Commando team for next mission.

#paskal #commando #soldier #army

Gathering my Commando team for next mission.

#paskal #commando #soldier #army
29 0 16 September, 2019
Layan filem 'Paskal'..😎 #wayangpacak #paskal #layanmoviesambilmakan #selamathariMalaysia2019
7 0 16 September, 2019

Ada jugak yang kena juga ni.. 😂😂
.
Nie tips untuk korang dan cuba follow dulu dan konsisten dulu seminggu

1)skip dulu air manis
2)skip goreng2
3)skip fast food
4)skip biskut dan jajan2
5)skip proses food

Simple je kan..dan bila dah start teruskan je keep moving forward...semoga berjaya😍😍😍
.
Klik dibio ig untuk dapatkan detail tentang program
.
@zailatul.akmar.fitonline 📲 0125092466 Akmar
.
#sayasayangawak #sayasayangmalaysia #nakkurus #azamkurus2018 #azam2018 #misimengecil #tv3malaysia #nakkurus #jomdiet #teamnickhinhussien #teamfadzil #teamatikahzakaria #halalkanhatiyangkucuri #paskal #pencurihati #jubahbesar #berubah
#gegarvaganza2018
#kurus #plusize #butikplussize
#sayanakkurus #eatclean #gangkelabkurus #mynewme #iamnew

Ada jugak yang kena juga ni.. 😂😂
.
Nie tips untuk korang dan cuba follow dulu dan konsisten dulu seminggu

1)skip dulu air manis
2)skip goreng2
3)skip fast food
4)skip biskut dan jajan2
5)skip proses food

Simple je kan..dan bila dah start teruskan je keep moving forward...semoga berjaya😍😍😍
.
Klik dibio ig untuk dapatkan detail tentang program
.
@zailatul.akmar.fitonline 📲 0125092466 Akmar
.
#sayasayangawak #sayasayangmalaysia #nakkurus #azamkurus2018 #azam2018 #misimengecil #tv3malaysia #nakkurus #jomdiet #teamnickhinhussien #teamfadzil #teamatikahzakaria #halalkanhatiyangkucuri #paskal #pencurihati #jubahbesar #berubah
#gegarvaganza2018
#kurus #plusize #butikplussize
#sayanakkurus #eatclean #gangkelabkurus #mynewme #iamnew
98 6 16 September, 2019

Selamat Hari Angkatan Tentera Malaysia👮‍♂️🏻💂‍♂️
Happy Malaysian Armed Forces👮‍♂️🏻💂‍♂️ Angkatan Tentera Malaysia meraikan kewujudannya yang ke - 83 pada 16 Sep 16, sama tarikh dengan Hari Malaysia.

Bagaimana pun, mengambil kira penubuhan awal pasukan tentera pada tahun 1933, yang merupakan pasukan tentera peneraju negara, tahun tersebut juga telah dijadikan sebagai tahun tertubuhnya Angkatan Tentera Malaysia.

#malaysia #tentera
#hariangkatantenteramalaysia #tentera #ramd #tudm #tldm #paskal #komando #rogerkakna #kekasihmyaina #sejarah #history #myhero

Selamat Hari Angkatan Tentera Malaysia👮‍♂️🏻💂‍♂️
Happy Malaysian Armed Forces👮‍♂️🏻💂‍♂️ Angkatan Tentera Malaysia meraikan kewujudannya yang ke - 83 pada 16 Sep 16, sama tarikh dengan Hari Malaysia.

Bagaimana pun, mengambil kira penubuhan awal pasukan tentera pada tahun 1933, yang merupakan pasukan tentera peneraju negara, tahun tersebut juga telah dijadikan sebagai tahun tertubuhnya Angkatan Tentera Malaysia.

#malaysia  #tentera 
#hariangkatantenteramalaysia #tentera #ramd #tudm #tldm #paskal #komando #rogerkakna #kekasihmyaina #sejarah #history #myhero
19 0 16 September, 2019

Selamat Hari Angkatan Tentera Malaysia👮‍♂️🏻💂‍♂️
Happy Malaysian Armed Forces👮‍♂️🏻💂‍♂️ Tentera banyak berkorban untuk tanah air, #malaysia ❤️
Jasa & bakti mu tidak terbalas wahai #tentera
Bersabarlah jika kamu dipandang bagai hanya lena dan makan.
Sesungguhnya Tuhan Maha Mengetahui segalanya💕

#hariangkatantenteramalaysia #tentera #ramd #tudm #tldm #paskal #komando #rogerkakna #kekasihmyaina

Selamat Hari Angkatan Tentera Malaysia👮‍♂️🏻💂‍♂️
Happy Malaysian Armed Forces👮‍♂️🏻💂‍♂️ Tentera banyak berkorban untuk tanah air, #malaysia ❤️
Jasa & bakti mu tidak terbalas wahai #tentera 
Bersabarlah jika kamu dipandang bagai hanya lena dan makan.
Sesungguhnya Tuhan Maha Mengetahui segalanya💕

#hariangkatantenteramalaysia #tentera #ramd #tudm #tldm #paskal #komando #rogerkakna #kekasihmyaina
16 1 16 September, 2019

Pahamkan dulu konsep 80% pemakanan sihat n 20% senaman. So dah memang jelas terBUKTI 80% adalah pemilihan makanan yang SEIMBANG !! .
.
.
Jangan biarkan azam raya u alls dibawa angin sepoi-sepoi bahasa mereka boleh kenapa tidak anda?? 💪💪 .
.
.
Jom!!! Siapa nak coach bantu untuk turun berat badan 🙋🙋🙋 .
.
🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN OKTOBER KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 .
.
KURUS & Fit - Eat Right Stay Fit with Program Advance Coaching Transformasi Kurus Online T.E.A.M Power❤Fit Malaysia .
TURUN BERAT BADAN SECARA ONLINE Coaching - Turun 3-11 kg Keputusan adalah tidak tipikal , hasil individu berbeza beza .

Serius dan berminat? 👇👇👇
📱📱📱http://CoachAmy.wasap.my

011 1023 6118 Coach Amy
.
.
#teampowerfitcoachamy #teampowerfitmalaysia
#geng3000 #sayacoach #powerfitklselangor #premiumcoaching #onlinecoaching #eatclean
#healthymealplan #teamworkout #kurusdanfit #bahagiabukanbidaan
#masterchief #paskal #makansihat #dramabest #isteribukanuntukdisewa #seriburindu #pujaanhatikanda #cikreenencikngokngek
.

Pahamkan dulu konsep 80% pemakanan sihat n 20% senaman. So dah memang jelas terBUKTI 80% adalah pemilihan makanan yang SEIMBANG !! .
.
.
Jangan biarkan azam raya u alls dibawa angin sepoi-sepoi bahasa mereka boleh kenapa tidak anda?? 💪💪 .
.
.
Jom!!! Siapa nak coach bantu untuk turun berat badan 🙋🙋🙋 .
.
🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN OKTOBER KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 .
.
KURUS & Fit - Eat Right Stay Fit with Program Advance Coaching Transformasi Kurus Online T.E.A.M Power❤Fit Malaysia .
TURUN BERAT BADAN SECARA ONLINE Coaching - Turun 3-11 kg Keputusan adalah tidak tipikal , hasil individu berbeza beza .

Serius dan berminat? 👇👇👇
📱📱📱http://CoachAmy.wasap.my

011 1023 6118  Coach Amy
.
.
#teampowerfitcoachamy #teampowerfitmalaysia
#geng3000 #sayacoach #powerfitklselangor #premiumcoaching #onlinecoaching #eatclean
#healthymealplan #teamworkout #kurusdanfit #bahagiabukanbidaan 
#masterchief #paskal #makansihat #dramabest #isteribukanuntukdisewa #seriburindu #pujaanhatikanda #cikreenencikngokngek
.
13 0 16 September, 2019

Santapan rohani... Salam maghrib semua..😍 .
.
🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN OKTOBER KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 .
.
KURUS & Fit - Eat Right Stay Fit with Program Advance Coaching Transformasi Kurus Online T.E.A.M Power❤Fit Malaysia .TURUN BERAT BADAN SECARA ONLINE Coaching - Turun 3-11 kg Keputusan adalah tidak tipikal , hasil individu berbeza beza .

Serius dan berminat? 👇👇👇
📱📱📱http://CoachAmy.wasap.my

011 1023 6118 Coach Amy
.
.
#teampowerfitcoachamy #teampowerfitmalaysia
#geng3000 #sayacoach #powerfitklselangor #premiumcoaching #onlinecoaching #eatclean
#healthymealplan #teamworkout #kurusdanfit #masterchief #paskal #makansihat #dramabest #tipsdietsihat #tukatsaizbaju #roadtokebayaraya #asaldiabahagia #enimamekspress

Santapan rohani... Salam maghrib semua..😍 .
.
🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN OKTOBER KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 .
.
KURUS & Fit - Eat Right Stay Fit with Program Advance Coaching Transformasi Kurus Online T.E.A.M Power❤Fit Malaysia .TURUN BERAT BADAN SECARA ONLINE Coaching - Turun 3-11 kg Keputusan adalah tidak tipikal , hasil individu berbeza beza .

Serius dan berminat? 👇👇👇
📱📱📱http://CoachAmy.wasap.my

011 1023 6118  Coach Amy
.
.
#teampowerfitcoachamy #teampowerfitmalaysia
#geng3000 #sayacoach #powerfitklselangor #premiumcoaching #onlinecoaching #eatclean
#healthymealplan #teamworkout #kurusdanfit #masterchief #paskal #makansihat #dramabest #tipsdietsihat #tukatsaizbaju #roadtokebayaraya #asaldiabahagia #enimamekspress
19 0 16 September, 2019

Pilih makanan anda dengan bijak
.
.
Nak kurus sihat bermula dengan pemakanan sihat.. Ia bantu improve kesihatan seluruh badan inshaaAllah.. Not just cut kalori dan lapar memanjang
.
Kredit: @brightgram
.
.
Jom!!! Siapa nak coach bantu untuk turun berat badan🙋🙋🙋 .
.
🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN OKTOBER KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 .
.
KURUS & Fit - Eat Right Stay Fit with Program Advance Coaching Transformasi Kurus Online T.E.A.M Power❤Fit Malaysia .TURUN BERAT BADAN SECARA ONLINE Coaching - Turun 3-11 kg Keputusan adalah tidak tipikal , hasil individu berbeza beza .

Serius dan berminat? 👇👇👇
📱📱📱http://CoachAmy.wasap.my

011 1023 6118 Coach Amy
.
.
#teampowerfitcoachamy #teampowerfitmalaysia
#geng3000 #sayacoach #powerfitklselangor #premiumcoaching #onlinecoaching #eatclean
#healthymealplan #teamworkout #kurusdanfit #masterchief #paskal #makansihat #dramabest #tipsdietsihat #tukatsaizbaju #roadtokebayaraya #asaldiabahagia #enimamekspress
Reposted from slimfit_wawi -

Pilih makanan anda dengan bijak
.
.
Nak kurus sihat bermula dengan pemakanan sihat.. Ia bantu improve kesihatan seluruh badan inshaaAllah.. Not just cut kalori dan lapar memanjang
.
Kredit: @brightgram
.
.
Jom!!! Siapa nak coach bantu untuk turun berat badan🙋🙋🙋 .
.
🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN OKTOBER KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 .
.
KURUS & Fit - Eat Right Stay Fit with Program Advance Coaching Transformasi Kurus Online T.E.A.M Power❤Fit Malaysia .TURUN BERAT BADAN SECARA ONLINE Coaching - Turun 3-11 kg Keputusan adalah tidak tipikal , hasil individu berbeza beza .

Serius dan berminat? 👇👇👇
📱📱📱http://CoachAmy.wasap.my

011 1023 6118  Coach Amy
.
.
#teampowerfitcoachamy #teampowerfitmalaysia
#geng3000 #sayacoach #powerfitklselangor #premiumcoaching #onlinecoaching #eatclean
#healthymealplan #teamworkout #kurusdanfit #masterchief #paskal #makansihat #dramabest #tipsdietsihat #tukatsaizbaju #roadtokebayaraya #asaldiabahagia #enimamekspress
Reposted from slimfit_wawi -
24 0 16 September, 2019

Top #paskal posts

Tetap siap siaga menjaga keamanan negaraku MALAYSIA... SELAMAT MENYAMBUT HARI KEBANGSAAN YG KE 62...
.
.
#fopdrm #pdrmmalaysia #segakberseragam #abgpolis #69komando #paskal #UTK unit tindakan Khas #fru

Tetap siap siaga menjaga keamanan negaraku MALAYSIA... SELAMAT MENYAMBUT HARI KEBANGSAAN YG KE 62...
.
.
#fopdrm  #pdrmmalaysia  #segakberseragam #abgpolis #69komando #paskal #UTK unit tindakan Khas #fru
773 7 1 September, 2019

Tiada Misi Terlalu Sukar, Tiada Pengorbanan Terlalu Besar, Tugas Diutamakan - PARA🇲🇾 ______________

#subsribe channel kami di youtube untuk video yang lebih menarik 🎬 HERO MALAYA 🎬 #malaysia #atm #tonga #misteriois #paskautudm #paskal #paskalthemovie #komando #ggk #vat69 #RMN #PASKAL #TLDM #komandomalaysia #PARA #AIRBONE

Tiada Misi Terlalu Sukar, Tiada Pengorbanan Terlalu Besar, Tugas Diutamakan - PARA🇲🇾 ______________

#subsribe channel kami di youtube untuk video yang lebih menarik 🎬 HERO MALAYA 🎬  #malaysia #atm #tonga #misteriois #paskautudm #paskal #paskalthemovie #komando #ggk #vat69 #RMN #PASKAL #TLDM #komandomalaysia #PARA #AIRBONE
1,243 6 15 September, 2019

who can name the weapon ?
______________

#subsribe channel kami di youtube untuk video yang lebih menarik 🎬 HERO MALAYA 🎬 #malaysia #atm #tonga #misteriois #paskautudm #paskal #paskalthemovie #komando #ggk #vat69 #RMN #PASKAL #TLDM #komandomalaysia #PARA #AIRBONE

who can name the weapon ? 
______________

#subsribe channel kami di youtube untuk video yang lebih menarik 🎬 HERO MALAYA 🎬  #malaysia #atm #tonga #misteriois #paskautudm #paskal #paskalthemovie #komando #ggk #vat69 #RMN #PASKAL #TLDM #komandomalaysia #PARA #AIRBONE
1,096 16 11 September, 2019

malam ni min payung satu video dan jangan lupa sedekahkan alfatihah kepada wira2 negara kita
_____________________
🇲🇾MEJAR ZAHIR ARMAYA🇲🇾
Gugurnya seorang perwira negara.. Alfatihah, semoga rohnya dicucuri rahmat Allah dan semoga apa yg dilaksanakan olehnya menjadi amal jariah utknya…aamiin..Takziah kepada ahli keluarga beliau dan seluruh warga ATM yg kehilangan satu permata yg amat berharga.. #full video di youtube HERO MALAYA
@veteranpaskal @gerakkhas #ggk #komando #paskal #paskau @mask_man_69 @segak_berseragam @kerjaya_berseragam @kerjaya_kita @kerjaya_beruniform @kamisokongpdrm @galerigila

malam ni min payung satu video dan jangan lupa sedekahkan alfatihah kepada wira2 negara kita 
_____________________
🇲🇾MEJAR  ZAHIR ARMAYA🇲🇾
Gugurnya seorang perwira negara.. Alfatihah, semoga rohnya dicucuri rahmat Allah dan semoga apa yg dilaksanakan olehnya menjadi amal jariah utknya…aamiin..Takziah kepada ahli keluarga beliau dan seluruh warga ATM yg kehilangan satu permata yg amat berharga.. #full video di youtube HERO MALAYA
@veteranpaskal @gerakkhas #ggk #komando #paskal #paskau  @mask_man_69 @segak_berseragam @kerjaya_berseragam @kerjaya_kita @kerjaya_beruniform @kamisokongpdrm @galerigila
661 12 5 September, 2019
amboiii senang betul puisinya 😭😂😂 nak feeling sedih pn tak tahu part yng mana saatu dr mula gelak je
.
#tbh #teambuathal #asaproduction #palau #malaysia #bangi #kajang #selangor #uniten #ukm #uitm #kptm #uitmppculinaryteam #paskal #askar #ukm #uitm #uniten #kerengga #kerenggashake #kerenggachocolateshake #cikgusuraya #suraya #bollok
14,628 242 29 June, 2019