#peachfacescrub Instagram Photos & Videos

peachfacescrub - 4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #peachfacescrub and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
8 hours
Average like
6.6
Average comment
0
Posts with video
6/48
Posts with photo
42/48

Hashtag Popularity

Peach face scrub. Bau peach pure y memang best 👍🏻 Texture y halus dan tidak menyakitkan kulit. Diperbuat daripada superfine sugar y blh menanggalkan sel2 kulit mati pd kulit. Those y mempunyai masalah skin sensitive, ini lah scrub y terbaik untuk kulit anda 🍑
.
Peach face scrub RM42.00 ONLY
.
Untuk order, boleh whatsapp min 📲 01119814062. Kita cod rapat sampai depan rumah 😉 Daily cod and postage.
#peachfacescrub #temyracleagent #temyraclekualaterengganu #temyraclekualanerus #temyraclemarang

Peach face scrub. Bau peach pure y memang best 👍🏻 Texture y halus dan tidak menyakitkan kulit. Diperbuat daripada superfine sugar y blh menanggalkan sel2 kulit mati pd kulit. Those y mempunyai masalah skin sensitive, ini lah scrub y terbaik untuk kulit anda 🍑
.
Peach face scrub RM42.00 ONLY
.
Untuk order, boleh whatsapp min 📲 01119814062. Kita cod rapat sampai depan rumah 😉 Daily cod and postage.
#peachfacescrub #temyracleagent #temyraclekualaterengganu #temyraclekualanerus #temyraclemarang
7 0 20 September, 2019

Pakai peach face scrub je muka dah ok balik. Wah tengok, hebat ke tak peach face scrub Temyracle ni. So those y prone to sensitive skin, boleh guna peach face scrub kami. Texture y sangat halus dan tidak menyakitkan kulit.
.
RM42.00 ONLY
.
So jom dapatkan sekarang, whatsapp min 📲 01119814062. Daily cod and postage
#peachfacescrub #temyracleagent #temyraclekualaterengganu #temyraclekualanerus #temyraclemarang

Pakai peach face scrub je muka dah ok balik. Wah tengok, hebat ke tak peach face scrub Temyracle ni. So those y prone to sensitive skin, boleh guna peach face scrub kami. Texture y sangat halus dan tidak menyakitkan kulit.
.
RM42.00 ONLY
.
So jom dapatkan sekarang, whatsapp min 📲 01119814062. Daily cod and postage
#peachfacescrub #temyracleagent #temyraclekualaterengganu #temyraclekualanerus #temyraclemarang
3 0 20 September, 2019

Good morning cuolls 😍
.
Sebelum makeup tu scrub dulu muka dengan Peach Face Scrub ni
.
Muka akan lebih lembut sebab kebaikan peach face scrub ni sebagai anti-aging, bukan itu sahaja teksturnya yg tidak kasar amat sesuai untuk kulit sensitif.
.
Yang penting ia jugak bertindak memudarkan parut bekas jerawat selain dapat menanggalkan whitehead dan blackhead
.
Jangan lupa tau cuba Face Peach Scrub ni Rm42 | 55g + Free Cleansing Sponge .
#scrubbadan #bodyscrubtemyracle #peachfacescrub #naturalbodyscrub #facescrub #coffeescrub #temyracleshare2019 #whiteningbodyscrub #scrubmurah #lipscrub #scrubbibir #cod #pontian #batupahat #terapiinstagram #terlajaklaris #produkkecantikan #hilangkanparut #igshopmalaysia #bazarwanita #hantarankawin #supriseforyou #serumtemyracle #glassskin #feedbackcustomer #serummurah #glassskinhydratingserum #hydratingserum #merdekagift

Good morning cuolls 😍
.
Sebelum makeup tu scrub dulu muka dengan Peach Face Scrub ni
.
Muka akan lebih lembut sebab kebaikan peach face scrub ni sebagai anti-aging, bukan itu sahaja teksturnya yg tidak kasar amat sesuai untuk kulit sensitif.
.
Yang penting ia jugak bertindak memudarkan parut bekas jerawat selain dapat menanggalkan whitehead dan blackhead
.
Jangan lupa tau cuba Face Peach Scrub ni Rm42 | 55g + Free Cleansing Sponge .
#scrubbadan #bodyscrubtemyracle #peachfacescrub #naturalbodyscrub #facescrub #coffeescrub #temyracleshare2019 #whiteningbodyscrub #scrubmurah #lipscrub #scrubbibir #cod #pontian #batupahat #terapiinstagram #terlajaklaris #produkkecantikan #hilangkanparut  #igshopmalaysia  #bazarwanita #hantarankawin #supriseforyou #serumtemyracle #glassskin #feedbackcustomer #serummurah #glassskinhydratingserum #hydratingserum #merdekagift
3 0 20 September, 2019

SCRUB 'ANTI AGING' UOLS, TAK NAK KE? 🍑 FRESHLY MADE FOR YOU 🍑

Kulit tak sekata? Jerawat teruk? Jeragat? Kulit kemerahan? Kulit sensitif? Pori kulit besar? ⚫PEACH FACE SCRUB dihasilkan sendiri tanpa was-was. Resipi turun-temurun dari nenek moyang. 100% organik dan natural. ❤Tahan 3bulan
🍑Texture sangat lembut 🍑Boleh diguna untuk all skin type. 🍑We focused more on 'sensitive skin'.
🍑Boleh pakai selang sehari.
🍑'pink clay', mampu buatkan kulit free dari scars and remove dead cells after scrubbing. ANTI AGING lagi tau!

RM42 (55g) 📮RM8 sm RM12 ss
(COD:TAMAN CAHAYA, AMPANG ONLY👍) 📱Whatsapp click je link ni👇
www.wasap.my/60179227600/peachscrub 📱Instagram click je link ni👇
https://www.instagram.com/aqbeautybox 📱Fb Page click je link ni 👇
https://www.facebook.com/aqbeautybox 📱Telegram click je link ni 👇
https://t.me/joinchat/AAAAAFEadtRbo8Pxd0R8Qw

Beauty | Fashion | Delicious
#peachfacescrubrm42 #temyracle #temyracleampang #produkorganik #bebasmerkuri #productnatural #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #produkbebaskimia #peachfacescrub #peachfacescrubtemyracle #peachfacescrubmalaysia #peachfacescrubterbaik

SCRUB 'ANTI AGING' UOLS, TAK NAK KE? 🍑 FRESHLY MADE FOR YOU 🍑

Kulit tak sekata? Jerawat teruk? Jeragat? Kulit kemerahan? Kulit sensitif? Pori kulit besar? ⚫PEACH FACE SCRUB dihasilkan sendiri tanpa was-was. Resipi turun-temurun dari nenek moyang. 100% organik dan natural. ❤Tahan 3bulan
🍑Texture sangat lembut 🍑Boleh diguna untuk all skin type. 🍑We focused more on 'sensitive skin'.
🍑Boleh pakai selang sehari.
🍑'pink clay', mampu buatkan kulit free dari scars and remove dead cells after scrubbing. ANTI AGING lagi tau!

RM42 (55g) 📮RM8 sm RM12 ss
(COD:TAMAN CAHAYA, AMPANG ONLY👍) 📱Whatsapp click je link ni👇
www.wasap.my/60179227600/peachscrub 📱Instagram click je link ni👇
https://www.instagram.com/aqbeautybox 📱Fb Page click je link ni 👇
https://www.facebook.com/aqbeautybox 📱Telegram click je link ni 👇
https://t.me/joinchat/AAAAAFEadtRbo8Pxd0R8Qw

Beauty | Fashion | Delicious
#peachfacescrubrm42 #temyracle #temyracleampang #produkorganik #bebasmerkuri #productnatural #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #produkbebaskimia #peachfacescrub #peachfacescrubtemyracle #peachfacescrubmalaysia #peachfacescrubterbaik
0 0 19 September, 2019

SCRUB 'ANTI AGING' UOLS, TAK NAK KE? 🍑 FRESHLY MADE FOR YOU 🍑

Kulit tak sekata? Jerawat teruk? Jeragat? Kulit kemerahan? Kulit sensitif? Pori kulit besar? ⚫PEACH FACE SCRUB dihasilkan sendiri tanpa was-was. Resipi turun-temurun dari nenek moyang. 100% organik dan natural. ❤Tahan 3bulan
🍑Texture sangat lembut 🍑Boleh diguna untuk all skin type. 🍑We focused more on 'sensitive skin'.
🍑Boleh pakai selang sehari.
🍑'pink clay', mampu buatkan kulit free dari scars and remove dead cells after scrubbing. ANTI AGING lagi tau!

RM42 (55g) 📮RM8 sm RM12 ss
(COD:TAMAN CAHAYA, AMPANG ONLY👍) 📱Whatsapp click je link ni👇
www.wasap.my/60179227600/peachscrub 📱Instagram click je link ni👇
https://www.instagram.com/aqbeautybox 📱Fb Page click je link ni 👇
https://www.facebook.com/aqbeautybox 📱Telegram click je link ni 👇
https://t.me/joinchat/AAAAAFEadtRbo8Pxd0R8Qw

Beauty | Fashion | Delicious
#peachfacescrubrm42 #temyracle #temyracleampang #produkorganik #bebasmerkuri #productnatural #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #produkbebaskimia #peachfacescrub #peachfacescrubtemyracle #peachfacescrubmalaysia #peachfacescrubterbaik

SCRUB 'ANTI AGING' UOLS, TAK NAK KE? 🍑 FRESHLY MADE FOR YOU 🍑

Kulit tak sekata? Jerawat teruk? Jeragat? Kulit kemerahan? Kulit sensitif? Pori kulit besar? ⚫PEACH FACE SCRUB dihasilkan sendiri tanpa was-was. Resipi turun-temurun dari nenek moyang. 100% organik dan natural. ❤Tahan 3bulan
🍑Texture sangat lembut 🍑Boleh diguna untuk all skin type. 🍑We focused more on 'sensitive skin'.
🍑Boleh pakai selang sehari.
🍑'pink clay', mampu buatkan kulit free dari scars and remove dead cells after scrubbing. ANTI AGING lagi tau!

RM42 (55g) 📮RM8 sm RM12 ss
(COD:TAMAN CAHAYA, AMPANG ONLY👍) 📱Whatsapp click je link ni👇
www.wasap.my/60179227600/peachscrub 📱Instagram click je link ni👇
https://www.instagram.com/aqbeautybox 📱Fb Page click je link ni 👇
https://www.facebook.com/aqbeautybox 📱Telegram click je link ni 👇
https://t.me/joinchat/AAAAAFEadtRbo8Pxd0R8Qw

Beauty | Fashion | Delicious
#peachfacescrubrm42 #temyracle #temyracleampang #produkorganik #bebasmerkuri #productnatural #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #produkbebaskimia #peachfacescrub #peachfacescrubtemyracle #peachfacescrubmalaysia #peachfacescrubterbaik
1 0 19 September, 2019

SCRUB 'ANTI AGING' UOLS, TAK NAK KE? 🍑 FRESHLY MADE FOR YOU 🍑

Kulit tak sekata? Jerawat teruk? Jeragat? Kulit kemerahan? Kulit sensitif? Pori kulit besar? ⚫PEACH FACE SCRUB dihasilkan sendiri tanpa was-was. Resipi turun-temurun dari nenek moyang. 100% organik dan natural. ❤Tahan 3bulan
🍑Texture sangat lembut 🍑Boleh diguna untuk all skin type. 🍑We focused more on 'sensitive skin'.
🍑Boleh pakai selang sehari.
🍑'pink clay', mampu buatkan kulit free dari scars and remove dead cells after scrubbing. ANTI AGING lagi tau!

RM42 (55g) 📮RM8 sm RM12 ss
(COD:TAMAN CAHAYA, AMPANG ONLY👍) 📱Whatsapp click je link ni👇
www.wasap.my/60179227600/peachscrub 📱Instagram click je link ni👇
https://www.instagram.com/aqbeautybox 📱Fb Page click je link ni 👇
https://www.facebook.com/aqbeautybox 📱Telegram click je link ni 👇
https://t.me/joinchat/AAAAAFEadtRbo8Pxd0R8Qw

Beauty | Fashion | Delicious
#peachfacescrubrm42 #temyracle #temyracleampang #produkorganik #bebasmerkuri #productnatural #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #produkbebaskimia #peachfacescrub #peachfacescrubtemyracle #peachfacescrubmalaysia #peachfacescrubterbaik

SCRUB 'ANTI AGING' UOLS, TAK NAK KE? 🍑 FRESHLY MADE FOR YOU 🍑

Kulit tak sekata? Jerawat teruk? Jeragat? Kulit kemerahan? Kulit sensitif? Pori kulit besar? ⚫PEACH FACE SCRUB dihasilkan sendiri tanpa was-was. Resipi turun-temurun dari nenek moyang. 100% organik dan natural. ❤Tahan 3bulan
🍑Texture sangat lembut 🍑Boleh diguna untuk all skin type. 🍑We focused more on 'sensitive skin'.
🍑Boleh pakai selang sehari.
🍑'pink clay', mampu buatkan kulit free dari scars and remove dead cells after scrubbing. ANTI AGING lagi tau!

RM42 (55g) 📮RM8 sm RM12 ss
(COD:TAMAN CAHAYA, AMPANG ONLY👍) 📱Whatsapp click je link ni👇
www.wasap.my/60179227600/peachscrub 📱Instagram click je link ni👇
https://www.instagram.com/aqbeautybox 📱Fb Page click je link ni 👇
https://www.facebook.com/aqbeautybox 📱Telegram click je link ni 👇
https://t.me/joinchat/AAAAAFEadtRbo8Pxd0R8Qw

Beauty | Fashion | Delicious
#peachfacescrubrm42 #temyracle #temyracleampang #produkorganik #bebasmerkuri #productnatural #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #produkbebaskimia #peachfacescrub #peachfacescrubtemyracle #peachfacescrubmalaysia #peachfacescrubterbaik
1 0 19 September, 2019

Baja kulit bile gaul dengan pondesyen jenis cecair kesan mekap tu tersangatlah wowwnyah.
.
Nampak licin, tak pecah, tak capuk. Helokk je kat muke ni tau. Tak yah mekap tebal pun kesan tetap ummphh! Hahaa.
.
Sape yang ade masalah mekap tak tahan lame, kene cuba base serum ni, selain merawat kulit, serum ni boleh menjadikan mekap uol cantik overdos! 😘.
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Baja kulit bile gaul dengan pondesyen jenis cecair kesan mekap tu tersangatlah wowwnyah.
. 
Nampak licin, tak pecah, tak capuk. Helokk je kat muke ni tau. Tak yah mekap tebal pun kesan tetap ummphh! Hahaa.
. 
Sape yang ade masalah mekap tak tahan lame, kene cuba base serum ni, selain merawat kulit, serum ni boleh menjadikan mekap uol cantik overdos! 😘.
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
8 0 19 September, 2019

Kenapa nak lip scrub ?
Biasa scrub untuk remove sel sel kulit mati pada bibir penyebab kulit gelap dan bingkai bibir hitam✌
.
Coffee Scrub digunakan sebagai lulur badan. Kulit terasa lebih lembut dan licin. Rahsia jelitawan-jelitawan zaman dahulu kala✨
.
Peach Face Scrub. Scrub muka berbiji halus 100% menggunakan bahan semulajadi iaitu grape seed oil, peach extract, french pink clay ❤
.
3 ITEMS FOR RM120 ONLY
✅INCLUDING POSTAGE
✅FREE GIFT ✅ESOK TERUS POST
✅SIAPA CEPAT DIA DAPAT
.
#temyracle #manir #coffeescrub #lipscrub #peachfacescrub #terengganu #temyraclemanir

Kenapa nak lip scrub ? 
Biasa scrub untuk remove sel sel kulit mati pada bibir penyebab kulit gelap dan bingkai bibir hitam✌
.
Coffee Scrub digunakan sebagai lulur badan. Kulit terasa lebih lembut dan licin. Rahsia jelitawan-jelitawan zaman dahulu kala✨
.
Peach Face Scrub. Scrub muka berbiji halus 100% menggunakan bahan semulajadi iaitu grape seed oil, peach extract, french pink clay ❤
.
3 ITEMS FOR RM120 ONLY
✅INCLUDING POSTAGE
✅FREE GIFT ✅ESOK TERUS POST
✅SIAPA CEPAT DIA DAPAT
.
#temyracle #manir #coffeescrub #lipscrub #peachfacescrub #terengganu #temyraclemanir
5 0 18 September, 2019

Repeat lagi adik ni, takleh hidup tanpa Coffee Scrub lettew🤣. Dah cakap dah, sekali gune terus ketagih.
.
Antara sebab ramai duk ketagih dengan Coffee Scrub ni, kopi yang kami gune 100% original dan kandungan kafeinnye juga tinggi.
.
Tak caya, sekali hidu terus high! Hahaaa..
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Repeat lagi adik ni, takleh hidup tanpa Coffee Scrub lettew🤣. Dah cakap dah, sekali gune terus ketagih.
. 
Antara sebab ramai duk ketagih dengan Coffee Scrub ni, kopi yang kami gune 100% original dan kandungan kafeinnye juga tinggi.
. 
Tak caya, sekali hidu terus high! Hahaaa..
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
10 0 18 September, 2019

Our delicious Peach Face Scrub ❤️
.
Fyi, peach face scrub ni sangat sesuai untuk orang kulit y bermasalah super sensitive, y sememang nye kulit dia x boleh langsung nk guna scrub. Peach face scrub ni texture dia sangat halus, and dalam nj ada alovera, which is bagus utk lembapkan kulit and reduce redness. Sbb aleovera ni blh act as soothing kan kulit.
.
So korang tunggu apa lagi, jom grab peach face scrub sekarang. Whatsapp min 📲 01119814062. Daily cod and postage
#peachfacescrub #temyracleagent #temyraclekualanerus #temyraclekualaterengganu #temyraclemarang

Our delicious Peach Face Scrub ❤️
.
Fyi, peach face scrub ni sangat sesuai untuk orang kulit y bermasalah super sensitive, y sememang nye kulit dia x boleh langsung nk guna scrub. Peach face scrub ni texture dia sangat halus, and dalam nj ada alovera, which is bagus utk lembapkan kulit and reduce redness. Sbb aleovera ni blh act as soothing kan kulit.
.
So korang tunggu apa lagi, jom grab peach face scrub sekarang. Whatsapp min 📲 01119814062. Daily cod and postage
#peachfacescrub #temyracleagent #temyraclekualanerus #temyraclekualaterengganu #temyraclemarang
0 0 17 September, 2019

.
"TAK SANGKA LEPAS PAKAI COFFEE SCRUB JERAWAT MENGECUT"
.
Terbukti ramai customer dah yang fall in love dengan Temyracle. In Shaa Allah result ya g tak pernah mengecewakan sbb ni bukan produk kilo tau. All Temyracle Product, 💯 Natural Ingredient and Homemade Product tau.
.
Korang-korang nak cantik dan selamat?Jom cantik bersama Temyracle ? For more info wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire
.
#testimonitemyracle
#feedbacktemyracle #temyraclepuchong #temyracletribe
#scrub #tanpamerkuri
#temyraclesayamesticari
#noparaben #facial #facialmuka #masker #scrubbadan #naturalproduct #bebaskimia #scrubhomemade
#homemadeproduct
#bibirmerekah #scrubmurah
#bibirgelap #detoxmask #bodyscrub #lipscrub #peachfacescrub #coffeescrub
#sayajualonline #shoppingonline #onlineshopping #scrubmukadanbadan #scrubmuka #scrubbadan

.
"TAK SANGKA LEPAS PAKAI COFFEE SCRUB JERAWAT MENGECUT"
.
Terbukti ramai customer dah yang fall in love dengan Temyracle. In Shaa Allah result ya g tak pernah mengecewakan sbb ni bukan produk kilo tau. All Temyracle Product, 💯 Natural Ingredient and Homemade Product tau.
.
Korang-korang nak cantik dan selamat?Jom cantik bersama Temyracle ?  For more info wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire
.
#testimonitemyracle
#feedbacktemyracle #temyraclepuchong #temyracletribe 
#scrub #tanpamerkuri
#temyraclesayamesticari
#noparaben #facial #facialmuka #masker #scrubbadan #naturalproduct #bebaskimia #scrubhomemade 
#homemadeproduct
#bibirmerekah #scrubmurah 
#bibirgelap #detoxmask #bodyscrub #lipscrub #peachfacescrub #coffeescrub 
#sayajualonline #shoppingonline #onlineshopping #scrubmukadanbadan  #scrubmuka #scrubbadan
1 0 14 September, 2019

.
"RESULT AFTER 1YEARS. MEMANG TERBAIKK!👍🏼👍🏼"
.
Terbukti ramai customer dah yang fall in love dengan Temyracle. In Shaa Allah result ya g tak pernah mengecewakan sbb ni bukan produk kilo tau. All Temyracle Product, 💯 Natural Ingredient and Homemade Product tau.
.
Korang-korang nak cantik dan selamat?Jom cantik bersama Temyracle ? For more info wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire
.
#testimonitemyracle
#feedbacktemyracle #temyraclepuchong #temyracletribe
#scrub #tanpamerkuri
#temyraclesayamesticari
#noparaben #facial #facialmuka #masker #scrubbadan #naturalproduct #bebaskimia #scrubhomemade
#homemadeproduct
#bibirmerekah #scrubmurah
#bibirgelap #detoxmask #bodyscrub #lipscrub #peachfacescrub #coffeescrub
#sayajualonline #shoppingonline #onlineshopping #scrubmukadanbadan #scrubmuka #scrubbadan

.
"RESULT AFTER 1YEARS. MEMANG TERBAIKK!👍🏼👍🏼"
.
Terbukti ramai customer dah yang fall in love dengan Temyracle. In Shaa Allah result ya g tak pernah mengecewakan sbb ni bukan produk kilo tau. All Temyracle Product, 💯 Natural Ingredient and Homemade Product tau.
.
Korang-korang nak cantik dan selamat?Jom cantik bersama Temyracle ?  For more info wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire
.
#testimonitemyracle
#feedbacktemyracle #temyraclepuchong #temyracletribe 
#scrub #tanpamerkuri
#temyraclesayamesticari
#noparaben #facial #facialmuka #masker #scrubbadan #naturalproduct #bebaskimia #scrubhomemade 
#homemadeproduct
#bibirmerekah #scrubmurah 
#bibirgelap #detoxmask #bodyscrub #lipscrub #peachfacescrub #coffeescrub 
#sayajualonline #shoppingonline #onlineshopping #scrubmukadanbadan  #scrubmuka #scrubbadan
1 0 14 September, 2019

nah kata2 sakti from mak boss temyracle for you. lepas ni dah tak confius dah kan? 😘

nak temyracle? jom pm fiqa 0126309616 💋

#temyracle #teamnabila #coffeescrub #detoxmask #peachfacescrub #lipscrub #temyracleserum

nah kata2 sakti from mak boss temyracle for you. lepas ni dah tak confius dah kan? 😘

nak temyracle? jom pm fiqa 0126309616 💋

#temyracle #teamnabila #coffeescrub #detoxmask #peachfacescrub #lipscrub #temyracleserum
6 0 13 September, 2019

Kenapa kena grab set? Sebab nak bagi proses exfoliate tu sempurna hingga ke bawah laipsan kulit. Barulah betul2 bersih dan tisu baru boleh terhasil, dan barulah khasiat dan nutrient dari serum, pelembap dan face oil semua meresap dengan baik . .

Lets see apa fungsi DETOX MASK & PEACH FACE SCRUB ni ⬇️ . .

1️⃣Purifying detox mask (RM 42) . . ✔️ -Purifying agent yg bertindak jauh ke dalam pori untuk membersih dan mengutip segala kekotorandan toksin. -Membawanya keluar ke permukaan kulit. ✔️ Mencerahkan kulit yg sunburn/kusam. -Merawat kulit yg rosak akibat penggunaan skincare yg berbahaya. -Merawat jerawat akibat resdung.

2️⃣ Peach face scrub (RM 42) ✔️ - Tekstur sangat2 halus, larut di wajag dan sangat sesuai untuk kulit SENSITIF. ✔️-Menanggalkan sel kulit mati dan sisa kotoran yg dikeluarkan oleh detox mask di atas. ✔️ - Menyediakan kulit wajah yg halus dan sihat dan menjadikan makeup lebih tahan lama dan mudah blend dengan kulit. .

Whatsapp 601139264691 or DM .

COD available and all ready stock . .

#tutorialtemyracle #temyraclepenang #temyracletasekgelugor #temyraclekepalabatas #temyracleipoh #setcombotemyracle #codtemyraclepenang #setkulitsensitif #detoxmask #peachfacescrub #skincarelovers #skinexfoliate
#detoxmask #peachfacescrub #codpenang

Kenapa kena grab set? Sebab nak bagi proses exfoliate tu sempurna hingga ke bawah laipsan kulit. Barulah betul2 bersih dan tisu baru boleh terhasil, dan barulah khasiat dan nutrient dari serum, pelembap dan face oil semua meresap dengan baik . .

Lets see apa fungsi DETOX MASK & PEACH FACE SCRUB ni ⬇️ . .

1️⃣Purifying detox mask (RM 42) . . ✔️ -Purifying agent yg bertindak jauh ke dalam pori untuk membersih dan mengutip segala kekotorandan toksin. -Membawanya keluar ke permukaan kulit. ✔️ Mencerahkan kulit yg sunburn/kusam. -Merawat kulit yg rosak akibat penggunaan skincare yg berbahaya. -Merawat jerawat akibat resdung.

2️⃣ Peach face scrub (RM 42) ✔️ - Tekstur sangat2 halus, larut di wajag dan sangat sesuai untuk kulit SENSITIF. ✔️-Menanggalkan sel kulit mati dan sisa kotoran yg dikeluarkan oleh detox mask di atas. ✔️ - Menyediakan kulit wajah yg halus dan sihat dan menjadikan makeup lebih tahan lama dan mudah blend dengan kulit. .

Whatsapp 601139264691 or DM .

COD available and all ready stock . .

#tutorialtemyracle #temyraclepenang #temyracletasekgelugor #temyraclekepalabatas #temyracleipoh #setcombotemyracle #codtemyraclepenang #setkulitsensitif #detoxmask #peachfacescrub #skincarelovers #skinexfoliate
#detoxmask #peachfacescrub #codpenang
3 0 13 September, 2019

Peach face scrub temyracle 🍑🥰.
.
Teskstur scrub yang sangat halus dan sesuai untuk yang berkulit sensitive. Mengandungi peach extract, grapeseed oil, organic aloe vera extract menjadikan kulit semakin lembut, halus dan gebu selepas pemakaian😊. Juga menjadikan pemakaian makeup tahan lebih lama selain penggunaan konsisten boleh mengurangkan fine wrinkles dan memudarkan parut jeragat 👍❤️.
.
Whatsapp terus 019-8364871 atau tekan link ni https://wa.me/60198364871 atau boleh terus beli di https://shopee.com.my/product/33126355/778584611?smtt=0.0.9.
.
.
#peachfacescrub #peachfacescrubtemyracle #peachfacescrubmalaysia #peachfacescrubmurah #temyracleshares #teamsyu #temyraclebyyaya #agenttemyraclekluang #agenttemyraclepasirgudang #agenttemyraclemasai #temyraclepasirgudang #temyraclemasai #temyraclekluang

Peach face scrub temyracle 🍑🥰.
.
Teskstur scrub yang sangat halus dan sesuai untuk yang berkulit sensitive. Mengandungi peach extract, grapeseed oil, organic aloe vera extract menjadikan kulit semakin lembut, halus dan gebu selepas pemakaian😊. Juga menjadikan pemakaian makeup tahan lebih lama selain penggunaan konsisten boleh mengurangkan fine wrinkles dan memudarkan parut jeragat 👍❤️.
.
Whatsapp terus 019-8364871 atau tekan link ni https://wa.me/60198364871 atau boleh terus beli di https://shopee.com.my/product/33126355/778584611?smtt=0.0.9.
.
.
#peachfacescrub #peachfacescrubtemyracle #peachfacescrubmalaysia #peachfacescrubmurah #temyracleshares #teamsyu #temyraclebyyaya #agenttemyraclekluang #agenttemyraclepasirgudang #agenttemyraclemasai #temyraclepasirgudang #temyraclemasai #temyraclekluang
47 0 13 September, 2019

Alhamdulillah, asbab gune baja kulit Temyracle , dapat selesaikan masalah kulit sis ni yang ade masalah jerawat.
.
Walaupun fokus utama serum ni bukan untuk jerawat, tapi kuasa yang maha esa masalah jerawat pun setel.
.
Itu lah pentingnya usaha, doa dan tawakal. Selebihnya serah kepada Allah s.w.t yang memberikan kesembuhan. Alhamdulillah.
. 📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Alhamdulillah, asbab gune baja kulit Temyracle , dapat selesaikan masalah kulit sis ni yang ade masalah jerawat.
. 
Walaupun fokus utama serum ni bukan untuk jerawat, tapi kuasa yang maha esa masalah jerawat pun setel.
. 
Itu lah pentingnya usaha, doa dan tawakal. Selebihnya serah kepada Allah s.w.t yang memberikan kesembuhan. Alhamdulillah.
. 📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
7 0 11 September, 2019

🌸 FUNGSI WHITENING BODY SCRUB🌸
.
🚿 Menanggalkan sel kulit mati di badan.
🚿 Menanggalkan daki-daki degil lama dan baru.
🚿 Mencerahkan kulit yang kusam.
🚿 Menghilangkan kegatalan di badan.
🚿 Meratakan tona kulit.
🚿 Menghilangkan kesan gelap dan hitam-hitam di badan.
🚿 Menghilangkan sunburn.
🚿 Melembutkan kulit.
🚿 TIDAK mengeringkan kulit.
🚿 Menghilangkan bau badan.
.
3 Perisa Body Scrub.
🌸 Mixed Fruits (Warna Ungu) : Berbau manis seperti Love Spell.
🌸 Tomato (Warna Oren ) :
Berbau segar seperti syampu.
🌸 Milk and Yogurt ( Warna Putih )
Berbau lembut seperti Vanila.
.
Kandungan Whitening Body Scrub:
🍭 Mineral Salt.
🍭 Vitamins.
🍭 Natural Flavour.
🍭 Natural Colour.
.
Harga : RM 20/350 gram exc postage.
SEM RM 8 | SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

🌸 FUNGSI WHITENING BODY SCRUB🌸
.
🚿 Menanggalkan sel kulit mati di badan.
🚿 Menanggalkan daki-daki degil lama dan baru.
🚿 Mencerahkan kulit yang kusam.
🚿 Menghilangkan kegatalan di badan.
🚿 Meratakan tona kulit.
🚿 Menghilangkan kesan gelap dan hitam-hitam di badan.
🚿 Menghilangkan sunburn.
🚿 Melembutkan kulit.
🚿 TIDAK mengeringkan kulit.
🚿 Menghilangkan bau badan.
.
3 Perisa Body Scrub.
🌸 Mixed Fruits (Warna Ungu) : Berbau manis seperti Love Spell.
🌸 Tomato (Warna Oren ) :
Berbau segar seperti syampu.
🌸 Milk and Yogurt ( Warna Putih )
Berbau lembut seperti Vanila.
.
Kandungan Whitening Body Scrub:
🍭 Mineral Salt.
🍭 Vitamins.
🍭 Natural Flavour.
🍭 Natural Colour.
.
Harga : RM 20/350 gram exc postage.
SEM RM 8 | SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah
10 0 11 September, 2019

Best seller forever✌🍒
.
#detoxmask
#peachfacescrub

Best seller forever✌🍒
.
#detoxmask
#peachfacescrub
3 0 11 September, 2019

" TAKUT LAH NAK SCRUB KULIT AKAK SENSITIF😔" Siapa kata semua scrub itu kasar,😊 Dengan tekstur #peachfacescrub yang paling halus abad ini korang tak kan rasa sakit langsung untuk kulit yang makin menipis tu🤗

Selain terus melting di kulit, #peach ni akan buat korang rasa macam tiap-tiap hari nak langgar sifir scrub 3 x seminggu,😁 Sebab rasa dia yang sangat sedap, sambil scrub sambil mencair pulak kat mulut, soo yummy! Sangat membantu korang untuk merawat masalah jeragat🥰

Yang penting jangan takut untuk scrub mula 3 x seminggu gais!😊

" TAKUT LAH NAK SCRUB KULIT AKAK SENSITIF😔" Siapa kata semua scrub itu kasar,😊 Dengan tekstur #peachfacescrub yang paling halus abad ini korang tak kan rasa sakit langsung untuk kulit yang makin menipis tu🤗

Selain terus melting di kulit, #peach ni akan buat korang rasa macam tiap-tiap hari nak langgar sifir scrub 3 x seminggu,😁 Sebab rasa dia yang sangat sedap, sambil scrub sambil mencair pulak kat mulut, soo yummy! Sangat membantu korang untuk merawat masalah jeragat🥰

Yang penting jangan takut untuk scrub mula 3 x seminggu gais!😊
3 0 10 September, 2019

Siapalah yang tak kenal makeup artis ni kan? @alhaalfa 😍
#Temyracle #Peachfacescrub

Siapalah yang tak kenal makeup artis ni kan? @alhaalfa 😍 
#Temyracle #Peachfacescrub
17 0 10 September, 2019

Pemakaian Serum ni adalah sebanyak 2x sehari. Twice per day only. .

Sebab Serum ni di formulakan dengan bahan2 yang concentrate (tumpu pada masalah kulit tertentu), which is selepas 1 minggu penggunaan serum, kita akan nampak hasil dia seperti kulit tampak berseri. .

Selepas 2 minggu penggunaan, kita akan nampak garis2 halus muka berkurangan serta kulit jadi semakin baik dari sebelumnya. So, 2x sehari dah cukup ya. Pagi dan Malam. 😍
.

Apa yang penting, apply serum ni selepas mencuci muka dan toner. Apply before moisturizer and sunscreen.
.

Noted : Jangan Gunakan serum dalam kuantiti yang terlalu banyak di permukaan kulit sebab kulit kita takkan dapat absorb benefit dari serum tu tadi dan ia akan tertinggal dia permukaan kulit yang akan menyebabkan kulit jadi lebih berminyak, pori2 tersumbat dan berlakunya iritasi.
.

Cukup hanya 3-4 titis dia area T Zone kemudian sapu rata keseluruh muka. 🤩
.

Klik link di bio azie untuk pembelian 📲
.

#temyracleazie
#temyracle
#sunburn #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #kulitgelap #bibirgelap #bibirkering #baubadan #badangelap #kulitgelap #jeragat #poriporibesar #temyracle #teamnabila #detoxmask #coffeescrub #whiteningbodyscrub #ricemilksoap #peachfacescrub #temyraclemesticari #temyraclekl #serikembangan #naturalproduct #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya #scrub #serumTemyracle #hydratingserum #serumpencerahwajah

Pemakaian Serum ni adalah sebanyak 2x sehari. Twice per day only. .

Sebab Serum ni di formulakan dengan bahan2 yang concentrate (tumpu pada masalah kulit tertentu), which is selepas 1 minggu penggunaan serum, kita akan nampak hasil dia seperti kulit tampak berseri. .

Selepas 2 minggu penggunaan, kita akan nampak garis2 halus muka berkurangan serta kulit jadi semakin baik dari sebelumnya. So, 2x sehari dah cukup ya. Pagi dan Malam. 😍
.

Apa yang penting, apply serum ni selepas mencuci muka dan toner. Apply before moisturizer and sunscreen.
.

Noted : Jangan Gunakan serum dalam kuantiti yang terlalu banyak di permukaan kulit sebab kulit kita takkan dapat absorb benefit dari serum tu tadi dan ia akan tertinggal dia permukaan kulit yang akan menyebabkan kulit jadi lebih berminyak, pori2 tersumbat dan berlakunya iritasi.
.

Cukup hanya 3-4 titis dia area T Zone kemudian sapu rata keseluruh muka. 🤩
.

Klik link di bio azie untuk pembelian 📲
.

#temyracleazie
#temyracle
#sunburn #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #kulitgelap #bibirgelap #bibirkering #baubadan #badangelap #kulitgelap #jeragat #poriporibesar #temyracle #teamnabila #detoxmask #coffeescrub #whiteningbodyscrub #ricemilksoap #peachfacescrub #temyraclemesticari #temyraclekl #serikembangan #naturalproduct #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya #scrub #serumTemyracle #hydratingserum #serumpencerahwajah
5 0 9 September, 2019

.
Set combo untuk masalah kulit yang kering, parut jerawat, jerawat, kusam, tona tak sekata, pori2 besar! 😍
.

Coffee Scrub
✨ Menghaluskan kulit
✨ Boleh dijadikan scrub dan face mask
✨ Menanggalkan sel kulit mati / kering
✨ Melembabkan kulit
✨ Mengecutkan jerawat dan hilangkan parut .

Serum Temyracle
✨ Menghaluskan kulit
✨ Mengecilkan pori2 diwajah
✨ Glowingkan kulit
✨ Mencerahkan kulit
✨ Mengurangkan garis halus
✨ Sekatakan tona kulit
.

Set combo (2 item) ni berharga :
RM98 sahaja.
.

Klik link di bio azie untuk info lanjut dan pembelian. 📲
.

#temyracleazie
#temyracle
#sunburn #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #kulitgelap #bibirgelap #bibirkering #baubadan #badangelap #kulitgelap #jeragat #poriporibesar #temyracle #teamnabila #detoxmask #coffeescrub #whiteningbodyscrub #ricemilksoap #peachfacescrub #temyraclemesticari #temyraclekl #serikembangan #naturalproduct #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya #scrub #serumTemyracle #hydratingserum #serumpencerahwajah

.
Set combo untuk masalah kulit yang kering, parut jerawat, jerawat, kusam, tona tak sekata, pori2 besar! 😍
.

Coffee Scrub
✨ Menghaluskan kulit
✨ Boleh dijadikan scrub dan face mask
✨ Menanggalkan sel kulit mati / kering
✨ Melembabkan kulit
✨ Mengecutkan jerawat dan hilangkan parut .

Serum Temyracle
✨ Menghaluskan kulit
✨ Mengecilkan pori2 diwajah
✨ Glowingkan kulit
✨ Mencerahkan kulit
✨ Mengurangkan garis halus
✨ Sekatakan tona kulit
.

Set combo (2 item) ni berharga :
RM98 sahaja.
.

Klik link di bio azie untuk info lanjut dan pembelian. 📲
.

#temyracleazie
#temyracle
#sunburn #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #kulitgelap #bibirgelap #bibirkering #baubadan #badangelap #kulitgelap #jeragat #poriporibesar #temyracle #teamnabila #detoxmask #coffeescrub #whiteningbodyscrub #ricemilksoap #peachfacescrub #temyraclemesticari #temyraclekl #serikembangan #naturalproduct #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya #scrub #serumTemyracle #hydratingserum #serumpencerahwajah
3 0 9 September, 2019

.
PATCH TEST satu cara untuk tahu kulit kita Alah dengan sesuatu produk skincare yang baru atau tidak.
.

Tapi... Cara PATCH TEST ni selalu di abaikan dan boleh mengakibatkan jerawat dan alergi yang teruk jika tidak di lakukan
.

So, sini azie share sedikit info macam mana nak buat patch test terutama bagi mereka yang Mempunyai kulit yang allergy dan sensitif. (refer gambar)
.

Atau boleh klik link di bio untuk info lanjut 🤩
.

#temyracle #azieshare #temyracleazie
#temyracle
#sunburn #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #kulitgelap #bibirgelap #bibirkering #baubadan #badangelap #kulitgelap #jeragat #poriporibesar #temyracle #teamnabila #detoxmask #coffeescrub #whiteningbodyscrub #ricemilksoap #peachfacescrub #temyraclemesticari #temyraclekl #serikembangan #naturalproduct #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya #scrub #serumTemyracle #hydratingserum.

.
PATCH TEST satu cara untuk tahu kulit kita Alah dengan sesuatu produk skincare yang baru atau tidak.
.

Tapi... Cara PATCH TEST ni selalu di abaikan dan boleh mengakibatkan jerawat dan alergi yang teruk jika tidak di lakukan
.

So, sini azie share sedikit info macam mana nak buat patch test terutama bagi mereka yang Mempunyai kulit yang allergy dan sensitif. (refer gambar)
.

Atau boleh klik link di bio untuk info lanjut 🤩
.

#temyracle #azieshare #temyracleazie
#temyracle
#sunburn #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #kulitgelap #bibirgelap #bibirkering #baubadan #badangelap #kulitgelap #jeragat #poriporibesar #temyracle #teamnabila #detoxmask #coffeescrub #whiteningbodyscrub #ricemilksoap #peachfacescrub #temyraclemesticari #temyraclekl #serikembangan #naturalproduct #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya #scrub #serumTemyracle #hydratingserum.
5 0 9 September, 2019

Malam ni fiqa nak share macam mana nak dapatkan younger skin 👶🏼 .

siapa je kan tak suka nampak muda macam fiqa #ehtiber 🙈 wajib follow step ni tau.
#fiqashare #teamnabila #temyracle #temyraclesaymesticari #tipscantik #coffeescrub #detoxmask #lipscrub #serumtemyracle #peachfacescrub

Malam ni fiqa nak share macam mana nak dapatkan younger skin 👶🏼 .

siapa je kan tak suka nampak muda macam fiqa #ehtiber 🙈 wajib follow step ni tau. 
#fiqashare #teamnabila #temyracle #temyraclesaymesticari #tipscantik #coffeescrub #detoxmask #lipscrub #serumtemyracle #peachfacescrub
5 0 8 September, 2019

#feedbackpeachfacescrubtemyracle
-

SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF!
Suka sangat sebab teksturnya yang lembut. Dah la wangi.
-

Hanya RM50 termasuk postage. ‼️ HIT THE LINK AT BIO TO PURCHASE ‼️ #peachfacescrub #facescrubtemyracle #bodyscrubtemyracle #ubatparut #ubatjeragat #skrubmuka #skrubmurah #skrubviral #ubatjerawat #homemadeproduct #bahansemulajadi #bebaskimia #bazaarpaknil #temyraclesayamesticari #temyraclecairo #temyraclekelate #teamwanaa

#feedbackpeachfacescrubtemyracle
-

SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF!
Suka sangat sebab teksturnya yang lembut. Dah la wangi.
-

Hanya RM50 termasuk postage. ‼️ HIT THE LINK AT BIO TO PURCHASE ‼️ #peachfacescrub #facescrubtemyracle #bodyscrubtemyracle #ubatparut #ubatjeragat #skrubmuka #skrubmurah #skrubviral #ubatjerawat #homemadeproduct #bahansemulajadi #bebaskimia #bazaarpaknil #temyraclesayamesticari #temyraclecairo #temyraclekelate #teamwanaa
4 0 8 September, 2019

.
"KULIT MAKIN SIHAT!"
.
Terbukti ramai customer dah yang fall in love dengan Temyracle. In Shaa Allah result ya g tak pernah mengecewakan sbb ni bukan produk kilo tau. All Temyracle Product, 💯 Natural Ingredient and Homemade Product tau.
.
Korang-korang nak cantik dan selamat?Jom cantik bersama Temyracle ? For more info wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire
.
#testimonitemyracle
#feedbacktemyracle #temyraclepuchong #temyracletribe
#scrub #tanpamerkuri
#temyraclesayamesticari
#noparaben #facial #facialmuka #masker #scrubbadan #naturalproduct #bebaskimia #scrubhomemade
#homemadeproduct
#bibirmerekah #scrubmurah
#bibirgelap #detoxmask #bodyscrub #lipscrub #peachfacescrub #coffeescrub
#sayajualonline #shoppingonline #onlineshopping #scrubmukadanbadan #scrubmuka #scrubbadan

.
"KULIT MAKIN SIHAT!"
.
Terbukti ramai customer dah yang fall in love dengan Temyracle. In Shaa Allah result ya g tak pernah mengecewakan sbb ni bukan produk kilo tau. All Temyracle Product, 💯 Natural Ingredient and Homemade Product tau.
.
Korang-korang nak cantik dan selamat?Jom cantik bersama Temyracle ?  For more info wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire
.
#testimonitemyracle
#feedbacktemyracle #temyraclepuchong #temyracletribe 
#scrub #tanpamerkuri
#temyraclesayamesticari
#noparaben #facial #facialmuka #masker #scrubbadan #naturalproduct #bebaskimia #scrubhomemade 
#homemadeproduct
#bibirmerekah #scrubmurah 
#bibirgelap #detoxmask #bodyscrub #lipscrub #peachfacescrub #coffeescrub 
#sayajualonline #shoppingonline #onlineshopping #scrubmukadanbadan  #scrubmuka #scrubbadan
4 0 7 September, 2019

.
Tutorial COFFEE + PLAIN YOGHURT face masker. 🤩
.

Seriously gabungan dua ni paling azie suka sebab dia Sangat2 buat kulit jadi lembab gilers, parut jerawat cepat pudar, boleh Bantu kecilkan pori, Hilangkan blackheads dan whiteheads.
.

Other than that, dia boleh Mengurangkan mata sembab (dark circle) 🤩
.

Coffee Scrub RM29 / 100g.
.

Klik link di bio azie untuk pembelian. 📲
.

#temyracle #azieshare #temyracleazie
#temyracle
#sunburn #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #kulitgelap #bibirgelap #bibirkering #baubadan #badangelap #kulitgelap #jeragat #poriporibesar #temyracle #teamnabila #detoxmask #coffeescrub #whiteningbodyscrub #ricemilksoap #peachfacescrub #temyraclemesticari #temyraclekl #serikembangan #naturalproduct #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya #scrub

.
Tutorial COFFEE + PLAIN YOGHURT face masker. 🤩
.

Seriously gabungan dua ni paling azie suka sebab dia Sangat2 buat kulit jadi lembab gilers, parut jerawat cepat pudar, boleh Bantu kecilkan pori, Hilangkan blackheads dan whiteheads.
.

Other than that, dia boleh Mengurangkan mata sembab (dark circle) 🤩
.

Coffee Scrub RM29 / 100g.
.

Klik link di bio azie untuk pembelian. 📲
.

#temyracle #azieshare #temyracleazie
#temyracle
#sunburn #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #kulitgelap #bibirgelap #bibirkering #baubadan #badangelap #kulitgelap #jeragat #poriporibesar #temyracle #teamnabila #detoxmask #coffeescrub #whiteningbodyscrub #ricemilksoap #peachfacescrub #temyraclemesticari #temyraclekl #serikembangan #naturalproduct #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya #scrub
10 0 7 September, 2019

.
TAK SEMESTINYA PAKAI COFFEE SCRUB PLAIN SAJA!
.

Paling best pakai #coffeescrubtemyracle ni kan, dia boleh mixed dengan another bahan yang natural sebagai booster 🤩
.

Bahan proven, bila mixed coffee scrub dengan plain yogurt (nak lebih best boleh pilih Greek Yoghurt). Boleh hilangkan blackheads, Whitehead, Eyebag pudar, kulit jadi halus, Mengecilkan pori, mencerahkan kulit.
.

Antara bahan natural lain yang boleh mixed dengan coffee scrub seperti :
✨ Lemon
✨ Honey
✨ Pomegranate
✨ Aloe Vera Gel
.

Tapi, kalau pakai coffee scrub sahaja pun dah nampak jugak hasil dia. Boleh buat as face scrub dan face masker.
.

#temyracle #azieshare #temyracleazie
#temyracle
#sunburn #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #kulitgelap #bibirgelap #bibirkering #baubadan #badangelap #kulitgelap #jeragat #poriporibesar #temyracle #teamnabila #detoxmask #coffeescrub #whiteningbodyscrub #ricemilksoap #peachfacescrub #temyraclemesticari #temyraclekl #serikembangan #naturalproduct #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya #scrub

.
TAK SEMESTINYA PAKAI COFFEE SCRUB PLAIN SAJA!
.

Paling best pakai #coffeescrubtemyracle ni kan, dia boleh mixed dengan another bahan yang natural sebagai booster 🤩
.

Bahan proven, bila mixed coffee scrub dengan plain yogurt (nak lebih best boleh pilih Greek Yoghurt). Boleh hilangkan blackheads, Whitehead, Eyebag pudar, kulit jadi halus, Mengecilkan pori, mencerahkan kulit.
.

Antara bahan natural lain yang boleh mixed dengan coffee scrub  seperti :
✨ Lemon
✨ Honey
✨ Pomegranate
✨ Aloe Vera Gel
.

Tapi, kalau pakai coffee scrub sahaja pun dah nampak jugak hasil dia. Boleh buat as face scrub dan face masker.
.

#temyracle #azieshare #temyracleazie
#temyracle
#sunburn #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #kulitgelap #bibirgelap #bibirkering #baubadan #badangelap #kulitgelap #jeragat #poriporibesar #temyracle #teamnabila #detoxmask #coffeescrub #whiteningbodyscrub #ricemilksoap #peachfacescrub #temyraclemesticari #temyraclekl #serikembangan #naturalproduct #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya #scrub
5 0 7 September, 2019

Korang taw tak Peach Face Scrub by Temyracle boleh gantikan korang punye face oil. .

Sehari sekali kene buat double cleansing taw.
Tak semua bende yang korang tepek kat muka tu bersih jika guna pencuci muka sahaja. .

Yg jenis water based bersih lah. Kalau jenis oil base?
Ha, yang tu punca pori tersumbat ternak jerawat jeragat!! Lagi best dapat function sekali scrub! Jimat weyyyy 😆 .

Whatsapp 01139264691 atau Dm. . 🎁🎁FREE GIFT menanti anda 🎁🎁 . .

COD Penang Island/Padang Serai/Tasek Gelugor/Seberang Jaya/Sungai Dua/Kepala batas/Bertam dan sekitar. .

#temyracle #temyraclepenang #temyraclepadangserai #temyracletasekgelugor #temyraclekepalabatas #peachfacescrub #scrubmurah #codtemyraclepenang

Korang taw tak Peach Face Scrub by Temyracle boleh gantikan korang punye face oil. .

Sehari sekali kene buat double cleansing taw. 
Tak semua bende yang korang tepek kat muka tu bersih jika guna pencuci muka sahaja. .

Yg jenis water based bersih lah.  Kalau jenis oil base? 
Ha,  yang tu punca pori tersumbat ternak jerawat jeragat!! Lagi best dapat function sekali scrub!  Jimat weyyyy 😆 .

Whatsapp 01139264691 atau Dm. . 🎁🎁FREE GIFT menanti anda 🎁🎁 . .

COD Penang Island/Padang Serai/Tasek Gelugor/Seberang Jaya/Sungai Dua/Kepala batas/Bertam dan sekitar. .

#temyracle #temyraclepenang #temyraclepadangserai #temyracletasekgelugor #temyraclekepalabatas #peachfacescrub #scrubmurah #codtemyraclepenang
3 0 7 September, 2019

Ini sebab kenapa korang kena rajin skrub muka. At least 2-3x seminggu untuk dapat kulit yang sihat.
-

Jom skrub muka dengan Peach Face Scrub malam ini ☺️. #peachfacescrubtemyracle #peachfacescrub #skrubmuka #ubajerawat #parut #temyraclesayamesticari #temyraclecairo #temyraclekelate #teamwanaa

Ini sebab kenapa korang kena rajin skrub muka. At least 2-3x seminggu untuk dapat kulit yang sihat.
-

Jom skrub muka dengan Peach Face Scrub malam ini ☺️. #peachfacescrubtemyracle #peachfacescrub #skrubmuka #ubajerawat #parut #temyraclesayamesticari #temyraclecairo #temyraclekelate #teamwanaa
3 0 5 September, 2019

.
Sebelum tidur lepas dah buat double cleansing, jangan lupa apply #theglassskinhydratingserum #temyracle ni tau. Esok pagi bangun usap kulit akan rasa lembut giler, lembab. Then nak bersiap pergi kerja, apply lagi untuk kulit nampak berseri, make up nampak glow. 🤩
.

#temyracle #serum
#temyracleserum #whiteningserum #serumpencerah #sunburn #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #kulitgelap #bibirgelap #bibirkering #baubadan #badangelap #kulitgelap #jeragat #poriporibesar #temyracle #teamnabila #detoxmask #coffeescrub #whiteningbodyscrub #peachfacescrub #temyraclemesticari #temyraclekl #serikembangan #naturalproduct #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya #scrub
.

Klik link di bio azie untuk tempahan & info lanjut. 📲

.
Sebelum tidur lepas dah buat double cleansing, jangan lupa apply #theglassskinhydratingserum #temyracle ni tau. Esok pagi bangun usap kulit akan rasa lembut giler, lembab. Then nak bersiap pergi kerja, apply lagi untuk kulit nampak berseri, make up nampak glow. 🤩
.

#temyracle #serum
#temyracleserum #whiteningserum #serumpencerah #sunburn #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #kulitgelap #bibirgelap #bibirkering #baubadan #badangelap #kulitgelap #jeragat #poriporibesar #temyracle #teamnabila #detoxmask #coffeescrub #whiteningbodyscrub #peachfacescrub #temyraclemesticari #temyraclekl #serikembangan #naturalproduct #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya #scrub
.

Klik link di bio azie untuk tempahan & info lanjut. 📲
7 0 5 September, 2019

SI PEACHY menjadi pilihan hati.

Kenapa ? kenapa ? Dan kenapa ?

Semua kandungan dalam si peachy memang power beb ! Antaranya #ExtractPeach, #FrenchPinkClay, #GrapeSeedOil & #AloeVeraGel. Korang tau ke apa kelebihan 4 sekalian saudara tu ? Memasing ada kelebihan dia sendiri. Jom check it out kat bawah ni.
.
.
EXTRACT PEACH - Kaya dengan antioksidan yang berpotensi mencegah penuaan
- Membantu dalam proses pertumbuhan sel kulit baru
- Mengecilkan pori
- Memudarkan parut
.
.
FRENCH PINK CLAY - Mampu menyerap minyak
- Sesuai untuk si kulit sensitif
- Mengandungi kandungan mineral yang tinggi - Clay mask berfungsi menarik toksin dengan menyerap natural oils pada kulit
.
.
GRAPESEED OIL - Anti radang & anti penuaan
- Mengubati jerawat
- Mengandungi kuasa antioksida 20 kali lebih tinggi daripada vitamin E dan 50 kali lebih berkuasa daripada vitamin C
.
.
ALOE VERA GEL -Kaya dengan vitamin A,C,E asid folik, choline, B1, B2, B3, B6, B12, dan mineral
-Merawat masalah jerawat, sunburn & parut
-Melembapkan kulit
-Anti penuaan
.
.
Haa tengah berkira kira lagi ke tu nak teraaii si peachy ni. Banyak kan manfaat & kelebihan dia. 2 in 1 terus mask pon boleh scrub pon boleh. Mask setiap hari boleh pakai. Scrub hanya 3 kali seminggu.
-

Sesambil duk buat keje rumah tepek tepek mask setengah jam bilas siap. Scrub lagi lar sonang sebelum cuci muka gosok lembut kat seluruh muka lepastu cuci. Keyword dia senang nak cantik bak Pajura jangan malas ! Tak terlambat lagi korang nak jaga muka dari sekarang tau. Retis pakai modal besar pegi rawa muka, kita ni just play safe pakai produk natural & mur mur lagi tau.
-

#temyraclewanaa #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #peachfacescrubtemyracle #feedbackpeachfacescrubtemyracle #peachfacescrub #teamwanaa

SI PEACHY menjadi pilihan hati.

Kenapa ? kenapa ? Dan kenapa ?

Semua kandungan dalam si peachy memang power beb ! Antaranya #ExtractPeach, #FrenchPinkClay, #GrapeSeedOil & #AloeVeraGel. Korang tau ke apa kelebihan 4 sekalian saudara tu ? Memasing ada kelebihan dia sendiri. Jom check it out kat bawah ni.
.
.
EXTRACT PEACH -  Kaya dengan antioksidan yang berpotensi mencegah penuaan
-  Membantu dalam proses pertumbuhan sel kulit baru
-  Mengecilkan pori
-  Memudarkan parut
.
.
FRENCH PINK CLAY -  Mampu menyerap minyak
-  Sesuai untuk si kulit sensitif
-  Mengandungi kandungan mineral yang tinggi -  Clay mask berfungsi menarik toksin dengan menyerap natural oils pada kulit
.
.
GRAPESEED OIL - Anti radang & anti penuaan
- Mengubati jerawat
- Mengandungi kuasa antioksida 20 kali lebih tinggi daripada vitamin E dan 50 kali lebih berkuasa daripada vitamin C
.
.
ALOE VERA GEL -Kaya dengan vitamin A,C,E asid folik, choline, B1, B2, B3, B6, B12, dan mineral
-Merawat masalah jerawat, sunburn & parut
-Melembapkan kulit
-Anti penuaan
.
.
Haa tengah berkira kira lagi ke tu nak teraaii si peachy ni. Banyak kan manfaat & kelebihan dia. 2 in 1 terus mask pon boleh scrub pon boleh. Mask setiap hari boleh pakai. Scrub hanya 3 kali seminggu.
-

Sesambil duk buat keje rumah tepek tepek mask setengah jam bilas siap. Scrub lagi lar sonang sebelum cuci muka gosok lembut kat seluruh muka lepastu cuci. Keyword dia senang nak cantik bak Pajura jangan malas ! Tak terlambat lagi korang nak jaga muka dari sekarang tau. Retis pakai modal besar pegi rawa muka, kita ni just play safe pakai produk natural & mur mur lagi tau.
-

#temyraclewanaa #temyraclesayamesticari  #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #peachfacescrubtemyracle #feedbackpeachfacescrubtemyracle #peachfacescrub #teamwanaa
7 0 5 September, 2019

How much love you want give to this one ❓
.
Spot for softer skin, tiny bumps, anti-aging, frickles and glowing healthy skin ✨✨
.
Peach face scrub RM42 (55g)
*exclude postage

#scrubmuka
#scrubmukalembut
#haluskankulitmuka
#scrublembut
#peachfacescrub
#peachfacescrubtemyracle
#grapeseedoil
#organikaloevera
#scrubtemyracle
#naturalscrub
#homemadescrub
#naturalflawless
#temytemybold
#temyracle
#temyraclesayamesticari
#scrubwithyaya

How much love you want give to this one ❓
.
Spot for softer skin, tiny bumps, anti-aging, frickles and glowing healthy skin ✨✨
.
Peach face scrub RM42 (55g)
*exclude postage

#scrubmuka 
#scrubmukalembut 
#haluskankulitmuka 
#scrublembut 
#peachfacescrub 
#peachfacescrubtemyracle 
#grapeseedoil 
#organikaloevera 
#scrubtemyracle 
#naturalscrub 
#homemadescrub 
#naturalflawless 
#temytemybold 
#temyracle 
#temyraclesayamesticari 
#scrubwithyaya
9 0 4 September, 2019

Har ini kak temy nak share selepas habis pengunaan 1 botol Glass Skin Hydrating Serum 😍
-
Uols dah guna berapa botol tuu ?🙈
-
Boleh dapatkan glass skin serum nie dekat fatin 🥰
-
Whatsapp fatin 📲01110186180 atau klik je link di bio 😘
-
#temyracle_fatin #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #coffescrub #detoxmask #peachfacescrub #bodyscrub #glassskinhydratingserum #semulajadi #temyracleperak #temyracletelukintan

Har ini kak temy nak share selepas habis pengunaan 1 botol Glass Skin Hydrating Serum 😍
-
Uols dah guna berapa botol tuu ?🙈
-
Boleh dapatkan glass skin serum nie dekat fatin 🥰
-
Whatsapp fatin 📲01110186180 atau klik je link di bio 😘
-
#temyracle_fatin #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #coffescrub #detoxmask #peachfacescrub #bodyscrub#glassskinhydratingserum#semulajadi#temyracleperak#temyracletelukintan
12 0 4 September, 2019

See how delicate temyracle peach face scrub.. .
.
Super halus, super lembut dan tak kan sakitkan kulit muka korang. Bau wangi buah peach dan ditambah dengan organik gel aloe vera serta grapeseed oil.

#scrubmuka
#scrubmukalembut
#haluskankulitmuka
#scrublembut
#peachfacescrub
#peachfacescrubtemyracle
#grapeseedoil
#organikaloevera
#scrubtemyracle
#naturalscrub
#homemadescrub
#naturalflawless
#temytemybold
#temyracle
#temyraclesayamesticari
#scrubwithyaya

See how delicate temyracle peach face scrub.. .
.
Super halus, super lembut dan tak kan sakitkan kulit muka korang. Bau wangi buah peach dan ditambah dengan organik gel aloe vera serta grapeseed oil.

#scrubmuka 
#scrubmukalembut 
#haluskankulitmuka 
#scrublembut 
#peachfacescrub 
#peachfacescrubtemyracle 
#grapeseedoil 
#organikaloevera 
#scrubtemyracle 
#naturalscrub 
#homemadescrub 
#naturalflawless 
#temytemybold 
#temyracle 
#temyraclesayamesticari 
#scrubwithyaya
5 0 4 September, 2019

Set Combo Breakout
.
Ada masalah jerawat? Resdung? Parut? Muka berjerawat akibat salah pakai produk??
.
Set Detox Mask + Coffee Scrub ini penyelesaian untuk wajah awok awok semua
.
Kandungan pure tumeric dan manuka honey di dalam Detox Mask mampu membunuh kuman jerawat serta membersih jauh ke dalam liang pori
.
Begitu pula organic coffee & coconut oil didalam Coffee Scrub yg berfungsi untuk memudarkan bekas parut dan jerawat juga menghilangkan sunburn 😚
.
Selamat mencuba girls
.
#scrubbadan #bodyscrubtemyracle #peachfacescrub #naturalbodyscrub #facescrub #coffeescrub #temyracleshare2019 #whiteningbodyscrub #scrubmurah #lipscrub #scrubbibir #cod #pontian #batupahat #terapiinstagram #terlajaklaris #produkkecantikan #hilangkanparut #igshopmalaysia #bazarwanita #hantarankawin #supriseforyou #serumtemyracle #glassskin #feedbackcustomer #serummurah #glassskinhydratingserum #hydratingserum #merdekagift

Set Combo Breakout
.
Ada masalah jerawat? Resdung? Parut? Muka berjerawat akibat salah pakai produk??
.
Set Detox Mask + Coffee Scrub ini penyelesaian untuk wajah awok awok semua
.
Kandungan pure tumeric dan manuka honey di dalam Detox Mask mampu membunuh kuman jerawat serta membersih jauh ke dalam liang pori
.
Begitu pula organic coffee & coconut oil didalam Coffee Scrub yg berfungsi untuk memudarkan bekas parut dan jerawat juga menghilangkan sunburn 😚
.
Selamat mencuba girls
.
#scrubbadan #bodyscrubtemyracle #peachfacescrub #naturalbodyscrub #facescrub #coffeescrub #temyracleshare2019 #whiteningbodyscrub #scrubmurah #lipscrub #scrubbibir #cod #pontian #batupahat #terapiinstagram #terlajaklaris #produkkecantikan #hilangkanparut  #igshopmalaysia  #bazarwanita #hantarankawin #supriseforyou #serumtemyracle #glassskin #feedbackcustomer #serummurah #glassskinhydratingserum #hydratingserum #merdekagift
6 0 3 September, 2019

Top #peachfacescrub posts

Dah makan tengah hari ke semuanya? So korang nampak tak niat kita letak gambar ni kenapa? Haha. Cuba zoom bagi dekat area pipi model cantik kita. Tulah new peach face scrub temyracle tau. Kalau uolss yang tanya texture macam mana, itulah dia. Lembutkan kulit, pink clay yang digunakan dalam ni mampu mengurangkan kemerahan pada kulit. Sesiapa yang ada masalah kulit, eczema atau nak halang dari jeragat akibat sinaran cahaya matahari. Ini dia penyelesaian untuk uolss. Dapatkan sekarang uolss!💕☺️
~~
Whatssap 0169227446 for fast respons😘
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrubtemyracle
#peachfacescrub

Dah makan tengah hari ke semuanya? So korang nampak tak niat kita letak gambar ni kenapa? Haha. Cuba zoom bagi dekat area pipi model cantik kita. Tulah new peach face scrub temyracle tau. Kalau uolss yang tanya texture macam mana, itulah dia. Lembutkan kulit, pink clay yang digunakan dalam ni mampu mengurangkan kemerahan pada kulit. Sesiapa yang ada masalah kulit, eczema atau nak halang dari jeragat akibat sinaran cahaya matahari. Ini dia penyelesaian untuk uolss. Dapatkan sekarang uolss!💕☺️
~~
Whatssap 0169227446 for fast respons😘
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrubtemyracle 
#peachfacescrub
352 25 16 January, 2018

Apa apa scrub pun yang kita guna maximum 3 kali je seminggu.
Kalau terlebih scrub nanti boleh nipiskan kulit.
Tak sempat sel kulit baru nak tumbuh.

Tapi kalau tak scrub langsung pun tak boleh jugak tau.
Tepu pulak sel kulit mati itu nanti.
Sebab tu kulit jadi kusam tak bermaya.
Apa scrub febret korang?😉 #coffeescrub #coffeemask #scruborganik #scrubhomemade #scrubkopi #peachfacescrub #scrubmuka #sayajualscrub #sayajualtemyracle #sayajualsayapakai #agenttemyracle #temyraclebeauty #temyraclemelaka #agenttemyraclemelaka #codkotabharu #codsetiaphari #codmelaka #codbandarayamelaka #ajimaura #terapiinstagram

Apa apa scrub pun yang kita guna maximum 3 kali je seminggu.
Kalau terlebih scrub nanti boleh nipiskan kulit.
Tak sempat sel kulit baru nak tumbuh.

Tapi kalau tak scrub langsung pun tak boleh jugak tau.
Tepu pulak sel kulit mati itu nanti.
Sebab tu kulit jadi kusam tak bermaya.
Apa scrub febret korang?😉 #coffeescrub #coffeemask #scruborganik #scrubhomemade #scrubkopi #peachfacescrub #scrubmuka #sayajualscrub #sayajualtemyracle #sayajualsayapakai #agenttemyracle #temyraclebeauty #temyraclemelaka #agenttemyraclemelaka #codkotabharu #codsetiaphari #codmelaka #codbandarayamelaka #ajimaura #terapiinstagram
23 4 7 January, 2019

PEACH FACE SCRUB.
Tekstur yang sangat halusss gebu macam tak rasa je tengah pakai scrub.
Kalau korang tak suka rasa kasar scrub boleh cuba #peachfacescrub ni.
Sangat recomended untuk yang berkulit sensitif.

Kalau kulit breakouts pun tak rasa sakit bila guna #peachfacescrub ni.
Boleh je tepek rata ke muka seperti mask.
Biarkan kering then bilas.
Pasti awak jatuh cinnntaaaa nanti bila dah try..😍 #peachfacescrub #facescrub #scrubmuka #scruborganik #scrubhomemade #sayajualscrub #sayajualtemyracle #sayajualsayapakai #ubatputih #ubatparut #ubatjerawat #codkotabharu #codmelaka #codbandarayamelaka #agenttemyracle #agenttemyraclemelaka #temyraclemelaka #temyraclebeauty

PEACH FACE SCRUB.
Tekstur yang sangat halusss gebu macam tak rasa je tengah pakai scrub.
Kalau korang tak suka rasa kasar scrub boleh cuba #peachfacescrub ni.
Sangat recomended untuk yang berkulit sensitif.

Kalau kulit breakouts pun tak rasa sakit bila guna #peachfacescrub ni.
Boleh je tepek rata ke muka seperti mask.
Biarkan kering then bilas.
Pasti awak jatuh cinnntaaaa nanti bila dah try..😍 #peachfacescrub #facescrub #scrubmuka #scruborganik #scrubhomemade #sayajualscrub #sayajualtemyracle #sayajualsayapakai #ubatputih #ubatparut #ubatjerawat #codkotabharu #codmelaka #codbandarayamelaka #agenttemyracle #agenttemyraclemelaka #temyraclemelaka #temyraclebeauty
8 2 18 February, 2019

TIADA LAGI JERAGAT bila korang rajin amalkan dan tepek #peachfacescrub ni.
Malah kulit jadi semakin lembut dan gebu sangat.
Paling best bila nak pakai mekap nanti nampak smooth dan tahan lama.

#peach #peachfacescrub #scrubmuka #scruborganik #scrubhomemade #ubatputih #ubatparut #ubatjerawat #sayajualscrub #sayajualtemyracle #sayajualsayapakai #ajimaura #terapiinstagram #codkotabharu #codmelaka #codsetiaphari #codbandarayamelaka

TIADA LAGI JERAGAT bila korang rajin amalkan dan tepek #peachfacescrub ni.
Malah kulit jadi semakin lembut dan gebu sangat.
Paling best bila nak pakai mekap nanti nampak smooth dan tahan lama.

#peach #peachfacescrub #scrubmuka #scruborganik #scrubhomemade #ubatputih #ubatparut #ubatjerawat #sayajualscrub #sayajualtemyracle #sayajualsayapakai #ajimaura #terapiinstagram #codkotabharu #codmelaka #codsetiaphari #codbandarayamelaka
4 2 6 April, 2019

PEACH FACE SCRUB.
Tekstur yang sangat halusss gebu macam tak rasa je tengah pakai scrub.
Kalau korang tak suka rasa kasar scrub boleh cuba #peachfacescrub ni.
Sangat recomended untuk yang berkulit sensitif.

Kalau kulit breakouts pun tak rasa sakit bila guna #peachfacescrub ni.
Boleh je tepek rata ke muka seperti mask.
Biarkan kering then bilas.
Pasti awak jatuh cinnntaaaa nanti bila dah try..😍 #peachfacescrub #facescrub #scrubmuka #scruborganik #scrubhomemade #sayajualscrub #sayajualtemyracle #sayajualsayapakai #ubatputih #ubatparut #ubatjerawat #codkotabharu #codmelaka #codbandarayamelaka #agenttemyracle #agenttemyraclemelaka #temyraclemelaka #temyraclebeauty

PEACH FACE SCRUB.
Tekstur yang sangat halusss gebu macam tak rasa je tengah pakai scrub.
Kalau korang tak suka rasa kasar scrub boleh cuba #peachfacescrub ni.
Sangat recomended untuk yang berkulit sensitif.

Kalau kulit breakouts pun tak rasa sakit bila guna #peachfacescrub ni.
Boleh je tepek rata ke muka seperti mask.
Biarkan kering then bilas.
Pasti awak jatuh cinnntaaaa nanti bila dah try..😍 #peachfacescrub #facescrub #scrubmuka #scruborganik #scrubhomemade #sayajualscrub #sayajualtemyracle #sayajualsayapakai #ubatputih #ubatparut #ubatjerawat #codkotabharu #codmelaka #codbandarayamelaka #agenttemyracle #agenttemyraclemelaka #temyraclemelaka #temyraclebeauty
15 1 12 April, 2019

KULIT SENSITIF DAN BERJERAGAT!
Uolss dah cuba face scrub baru kami ke belum? Haa. Jangan lupa pulak, pakai dulu tau sebab apa face scrub ni mampu merawat masalah kemerahan dan keradangan tau. And gabingan detox mask memang mampu merawat merawat jerawat secara keseluruhan oleh sebab kandungab geranium oil yang sangat mampu merawat kulit secara alami dan berkesan. Jom cuba sekarang☺️👍🏻
~~
Whatssap 0169227446 for fast respons😘
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrubtemyracle
#peachfacescrub
#detoxmasktemyracle

KULIT SENSITIF DAN BERJERAGAT!
Uolss dah cuba face scrub baru kami ke belum? Haa. Jangan lupa pulak, pakai dulu tau sebab apa face scrub ni mampu merawat masalah kemerahan dan keradangan tau. And gabingan detox mask memang mampu merawat merawat jerawat secara keseluruhan oleh sebab kandungab geranium oil yang sangat mampu merawat kulit secara alami dan berkesan. Jom cuba sekarang☺️👍🏻
~~
Whatssap 0169227446 for fast respons😘
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrubtemyracle 
#peachfacescrub
#detoxmasktemyracle
157 32 16 January, 2018

Janji harga yang #mampumilik untuk uolsss cuba & miliki.
Semua item below RM 50 tau.
Tapi boleh guna hingga 2 bulan.

OMGGGGGG!

Apakah yang jimat sangat ni?
Yang penting sangat berkesan selagi korang gunakan dengan konsisten.
Gittttttuuuu!

#coffeescrub #scrubmuka #scrubkopi #detoxmask #detoxkulit #peachfacescrub #watermelonmask #watermelonmaskandscrub #whiteningbodyscrub #bodyscrub #scrubbibir #scrubbadan #lipscrub #sayajualscrub #sayajualtemyracle #agenttemyracle #temyraclescrub #temyraclemelaka #agenttemyraclemelaka #codmelaka #possetiaphari #ajimaura #terapiinstagram #scrubhomemade #scruborganik #produkbebaskimia

Janji harga yang #mampumilik untuk uolsss cuba & miliki.
Semua item below RM 50 tau.
Tapi boleh guna hingga 2 bulan.

OMGGGGGG!

Apakah yang jimat sangat ni?
Yang penting sangat berkesan selagi korang gunakan dengan konsisten.
Gittttttuuuu!

#coffeescrub #scrubmuka #scrubkopi #detoxmask #detoxkulit #peachfacescrub #watermelonmask #watermelonmaskandscrub #whiteningbodyscrub #bodyscrub #scrubbibir #scrubbadan #lipscrub #sayajualscrub #sayajualtemyracle #agenttemyracle #temyraclescrub #temyraclemelaka #agenttemyraclemelaka #codmelaka #possetiaphari #ajimaura #terapiinstagram #scrubhomemade #scruborganik #produkbebaskimia
10 1 13 June, 2019

KULIT BERPARUT, KUSAM DAN BERJERAGAT!
Uolss dah cuba face scrub baru kami ke belum? Haa. Jangan lupa pulak, pakai dulu tau sebab apa face scrub ni mampu merawat masalah kemerahan dan keradangan tau. Plus with coffee scrub memang umphh tau . Coffee mampu membuang sel kulit mati and ia akan menyebabkan pertumbuhan baru. And untuk pengetahuan uolss, sel baru tumbuh setiap hari. So make sure scrub hanya 3X SEMINGGU MAXIMUM. Haa, faham dear ye. Uolss jangan lupa combination dua scrub ni mampu mengubah nasib kulit uolss. Goodluck!☺️👍🏻
~~
Whatssap 0169227446 for fast respons😘
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrubtemyracle
#peachfacescrub
#coffeescrubtemyracle

KULIT  BERPARUT, KUSAM DAN BERJERAGAT!
Uolss dah cuba face scrub baru kami ke belum? Haa. Jangan lupa pulak, pakai dulu tau sebab apa face scrub ni mampu merawat masalah kemerahan dan keradangan tau. Plus with coffee scrub memang umphh tau . Coffee mampu membuang sel kulit mati and ia akan menyebabkan pertumbuhan baru. And untuk pengetahuan uolss, sel baru tumbuh setiap hari. So make sure scrub hanya 3X SEMINGGU MAXIMUM. Haa, faham dear ye. Uolss jangan lupa combination dua scrub ni mampu mengubah nasib kulit uolss. Goodluck!☺️👍🏻
~~
Whatssap 0169227446 for fast respons😘
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrubtemyracle 
#peachfacescrub
#coffeescrubtemyracle
216 41 17 January, 2018

Beauty for breakfast ☀️ we’re spending our Saturday morning #bingemasking
.
What your skin craving this weekend?
.
#temyracleshares #coffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #peachfacescrub

Beauty for breakfast ☀️ we’re spending our Saturday morning #bingemasking
. 
What your skin craving this weekend?
. 
#temyracleshares#coffeescrubtemyracle#detoxmasktemyracle#peachfacescrub
142 15 13 April, 2019