#pelaminmurah Instagram Photos & Videos

pelaminmurah - 396.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #pelaminmurah and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
7 minutes
Average like
9.3
Average comment
0
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

Sedapkan? Nak rasa macam ni jugak tak?? Serius arr??? Nak rasa??? Superbhaluss mulussss...memang fully creamyyy... .
www.sparkles.com.my .
icecreamjb #sparklesicecream #icecreamjohor #dessertjb #johorbahru #eventjb #joho #pelaminmurah #kahwinjb

Sedapkan? Nak rasa macam ni jugak tak?? Serius arr??? Nak rasa??? Superbhaluss mulussss...memang fully creamyyy... .
www.sparkles.com.my .
icecreamjb #sparklesicecream #icecreamjohor #dessertjb #johorbahru #eventjb #joho #pelaminmurah #kahwinjb
0 0 1 hour ago

It's Lazy Monday guysss... 😴
.
.
Siapa macam ni bile setiap kali Hari isnin angkat tangan cepat 🙋🙋🙋...
.
.
*kpd yg tgh mencari replika cek/mockup cek jgn pening2 kepale 🙇 nak carik, dengan serendah RM70 dah boleh buat majlis korang nampak grandd 💕jgan lupa tag n share @hantaran_kahwinmurah .. Bukan senang nak jumpa yg murah dan elegant ni tauu 💁 ..
.
.
Ha lupa nak ckp.. Lagi satu kalau nak fast respond sila ws tau jgn dm okay sbb x menang tgn sis nk reply banyak sgt masuk order uuoollsss nii.. Jgn lupe okay 🙆.
.
.
#hantaran #mockupcek #replikacek #cekahwin #wedding #kadkahwin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarancheck #hantaranmockupcheck #cekmurah #cekkhawin #weddingoftheyear #love #syg #catlover #stickermurah #stickerkahwinmurah #hantaranmurahexclusive #wedding #weddingplanner #wedding plannermurah #weddingoftheyear #weddingplannercantik #pelaminmurah #pelamincantik #bajukahwinmurah #bajunikahmurah
#neelofa #mirafilzah #zizan
#moodrepublic #kura

It's Lazy Monday guysss... 😴
.
.
Siapa macam ni bile setiap kali Hari isnin angkat tangan cepat 🙋🙋🙋...
.
.
*kpd yg tgh mencari replika cek/mockup cek jgn pening2 kepale 🙇 nak carik, dengan serendah RM70 dah boleh buat majlis korang nampak grandd 💕jgan lupa tag n share @hantaran_kahwinmurah .. Bukan senang nak jumpa yg murah dan elegant ni tauu 💁 ..
.
.
Ha lupa nak ckp.. Lagi satu kalau nak fast respond sila ws tau jgn dm okay sbb x menang tgn sis nk reply banyak sgt masuk order uuoollsss nii.. Jgn lupe okay 🙆.
.
.
#hantaran#mockupcek#replikacek#cekahwin#wedding #kadkahwin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarancheck #hantaranmockupcheck #cekmurah #cekkhawin #weddingoftheyear #love #syg #catlover #stickermurah #stickerkahwinmurah #hantaranmurahexclusive#wedding#weddingplanner#wedding plannermurah#weddingoftheyear#weddingplannercantik#pelaminmurah#pelamincantik#bajukahwinmurah#bajunikahmurah
#neelofa#mirafilzah#zizan
#moodrepublic#kura
104 0 1 hour ago

Happy kan? Best kan? Senyum jerk sentiasa kan? Mana ada marah2 kan? Hihi nak guest korang feeling camni tak?? Jommm... jom apa lagi..? Jom laaa pm utk sy chill2 share info2 lagi best yang ada pada sparkles mirror nih👍👍👍😍😍💪🏼💪🏼 .
www.sparkles.com.my
.
#instantphotoboothjb #instantphotoboothmurah #photoboothmurah #backdropdecojb #decojb #johorbahru #pelaminjb #pelaminmurah #doorgiftjb #candybuffetjb #photographerjb

Happy kan? Best kan? Senyum jerk sentiasa kan? Mana ada marah2 kan? Hihi nak guest korang feeling camni tak?? Jommm... jom apa lagi..? Jom laaa pm utk sy chill2 share info2 lagi best yang ada pada sparkles mirror nih👍👍👍😍😍💪🏼💪🏼 .
www.sparkles.com.my
.
#instantphotoboothjb #instantphotoboothmurah #photoboothmurah #backdropdecojb #decojb #johorbahru #pelaminjb #pelaminmurah #doorgiftjb #candybuffetjb #photographerjb
0 0 2 hours ago

Sedapkan? Nak rasa macam ni jugak tak?? Serius arr??? Nak rasa??? Superbhaluss mulussss...memang fully creamyyy... .
www.sparkles.com.my .
#icecreamjb #sparklesicecream #icecreamjohor #dessertjb #johorbahru #eventjb #joho #pelaminmurah #kahwinjb

Sedapkan? Nak rasa macam ni jugak tak?? Serius arr??? Nak rasa??? Superbhaluss mulussss...memang fully creamyyy... .
www.sparkles.com.my .
#icecreamjb #sparklesicecream #icecreamjohor #dessertjb #johorbahru #eventjb #joho #pelaminmurah #kahwinjb
0 0 2 hours ago
📱 @0127451933
📱 @0127451933
📱 @0127451933
.
RABU-AHAD 9MLM-3AM
Booth uptown danau kota setapak kl.
Sebaris dengan restoren A-MALIK berdekatan sempang masuk ke PETRONAS
depan kedai SUPER MARKIT MAKASAR.
.
#AliaRayyanz_Empayer 
#hennadesigns #hennainspire 
#pelamin #hennaart #hennaartist 
#hennamalaysia #hennapengantin 
#hennaselangor #inaiampang #inaiputihkl #inaimerahasli #hennakeramat #hennauluklang #hennaampang #hennaselayang #hennakl #pelaminbajet #pelaminmurah #pelamincantik #hennabtcaves #hennawangsamaju
1 0 2 hours ago
📱 @0127451933
📱 @0127451933
📱 @0127451933
.
RABU-AHAD 9MLM-3AM
Booth uptown danau kota setapak kl.
Sebaris dengan restoren A-MALIK berdekatan sempang masuk ke PETRONAS
depan kedai SUPER MARKIT MAKASAR.
.
#AliaRayyanz_Empayer 
#hennadesigns #hennainspire 
#pelamin #hennaart #hennaartist 
#hennamalaysia #hennapengantin 
#hennaselangor #inaiampang #inaiputihkl #inaimerahasli #hennakeramat #hennauluklang #hennaampang #hennaselayang #hennakl #pelaminbajet #pelaminmurah #pelamincantik #hennabtcaves #hennawangsamaju
2 0 2 hours ago
📱 @0127451933
📱 @0127451933
📱 @0127451933
.
RABU-AHAD 9MLM-3AM
Booth uptown danau kota setapak kl.
Sebaris dengan restoren A-MALIK berdekatan sempang masuk ke PETRONAS
depan kedai SUPER MARKIT MAKASAR.
.
#AliaRayyanz_Empayer 
#hennadesigns #hennainspire 
#pelamin #hennaart #hennaartist 
#hennamalaysia #hennapengantin 
#hennaselangor #inaiampang #inaiputihkl #inaimerahasli #hennakeramat #hennauluklang #hennaampang #hennaselayang #hennakl #pelaminbajet #pelaminmurah #pelamincantik #hennabtcaves #hennawangsamaju
1 0 2 hours ago

koleksi Baru Busana Akad Nikah Simple & Manis.. Whatsapp utk tempahan & booking
www.wasap.my/60189760900

#bajuakadnikah #bridalkelantan #bridalkotabharu #pelaminmurahkelantan #pelamin #pelaminmurah #pelamintunang

koleksi Baru Busana Akad Nikah Simple & Manis.. Whatsapp utk tempahan & booking
www.wasap.my/60189760900

#bajuakadnikah #bridalkelantan #bridalkotabharu #pelaminmurahkelantan #pelamin #pelaminmurah #pelamintunang
3 0 3 hours ago

New design from us is laauunnncchhhh 🔥🔥🔥.. " White Base "
.
.
Mur2 jur uoollsss 🔥🔥🔥
.
.
SERENDAH RM 70 BOLEH BUAT WEDDING KITA NAMPAK GRAND!!! 🔥🔥🔥🔥🔥
.
.
Apa lagi ws sekarang jugak!! 😱
.Terima kasih kerana menghubungi kami,
Anda akan dapat ialah.. .
. .
Dengan RM70-RM90 anda akan dapat
1 - Mockup check.
2 - Stand.
3 - FREE POSTAGE UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA.
============================ .
UNTUK BAKAL PENGANTIN! Ada Ini baru Grand majlis korang.. Dengan CEK HANTARAN . 😍 😊 Sangat sesuai untuk buat hantaran perkahwinan untuk majlis walimatulurus raja sehari anda dan buat kenangan seumur hidup anda 😉

FREE POSTAGE tau.. Cara tampahan pun sangat mudah. Untuk PERTANYAAN & TEMPAHAN terus WhatsApp admin kami :
.
Kami belanja postage uoollsss!! 😭😭
.
Normal Price
Transparent : RM 70
Color : RM 80
White Base : RM 85
Miror Silver : RM 90
Miror Gold : RM 90 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Klik Untuk WhatsApp 👉 https://api.whatsapp.com/send?phone=60133176505
.
Jangan lupa Share pada kawan-kawan anda yang ingin melangsungkan majlis juga yer 💃💃💃 Kami tunggu anda di WhatsApp kami ❤❤❤
.
.
Ws :013-317-6505
Dm : tidak dilayan .
.
#promosi #cekhantaran #hantaran #mockupcek #wedding #kadkahwin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarancheck #hantaranmockupcheck #cekmurah #cekkhawin #weddingoftheyear #love #syg #catlover #stickermurah #stickerkahwinmurah #hantaranmurahexclusive #wedding #weddingplanner #wedding plannermurah #weddingoftheyear #weddingplannercantik #pelaminmurah #pelamincantik #bajukahwinmurah #bajunikahmurah
#neelofa #mirafilzah #zizan
#moodrepublic #kura

New design from us is laauunnncchhhh 🔥🔥🔥.. " White Base "
.
.
Mur2 jur uoollsss 🔥🔥🔥
.
.
SERENDAH RM 70 BOLEH BUAT WEDDING KITA NAMPAK GRAND!!! 🔥🔥🔥🔥🔥
.
.
 Apa lagi ws sekarang jugak!! 😱
.Terima kasih kerana menghubungi kami, 
Anda akan dapat ialah.. .
. .
Dengan RM70-RM90 anda akan dapat
1 - Mockup check.
2 - Stand.
3 - FREE POSTAGE UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA.
============================ .
UNTUK BAKAL PENGANTIN! Ada Ini baru Grand majlis korang.. Dengan CEK HANTARAN . 😍 😊 Sangat sesuai untuk buat hantaran perkahwinan untuk majlis walimatulurus raja sehari anda dan buat kenangan seumur hidup anda 😉

FREE POSTAGE tau.. Cara tampahan pun sangat mudah.  Untuk PERTANYAAN & TEMPAHAN terus WhatsApp admin kami :
.
Kami belanja postage uoollsss!! 😭😭
.
Normal Price 
Transparent : RM 70
Color : RM 80 
White Base : RM 85
Miror Silver : RM 90 
Miror Gold : RM 90 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Klik Untuk WhatsApp 👉 https://api.whatsapp.com/send?phone=60133176505
. 
Jangan lupa Share pada kawan-kawan anda yang ingin melangsungkan majlis juga yer 💃💃💃 Kami tunggu anda di WhatsApp kami ❤❤❤
.
.
Ws :013-317-6505
Dm : tidak dilayan .
.
 #promosi #cekhantaran #hantaran #mockupcek #wedding #kadkahwin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarancheck #hantaranmockupcheck #cekmurah #cekkhawin #weddingoftheyear #love #syg #catlover #stickermurah #stickerkahwinmurah #hantaranmurahexclusive#wedding#weddingplanner#wedding plannermurah#weddingoftheyear#weddingplannercantik#pelaminmurah#pelamincantik#bajukahwinmurah#bajunikahmurah
#neelofa#mirafilzah#zizan
#moodrepublic#kura
140 0 3 hours ago

D E K O R A S I M I N I P E L A M I N
Lebar Backdrop 8ft.. Sesuai untuk Majlis Bertunang, Nikah atau Bersanding..
Dengan harga mampu milik!
RM300 SAHAJA!
RM300 SAHAJA
RM300 SAHAJA
RM300 SAHAJA

F O C kos 🚗 ➡
Sekitar 🏠 Selected Puchong, Putrajaya dan Cyberjaya.

#minipelaminrm280 #minipelaminwbk #minipelaminmurah #minipelamincomel #minipelaminbajet #minipelaminbudget #minipelamincustwbk #pelaminmurah #pelaminrumah #pelaminkhemah #pelamindewan #pelaminbajet #pelamincomel #pelamindiy #minipelamincust #custreception #reception #malaywedding #Indianwedding #weddingbykayla #whatweoffer #wedocustomadedesign #whatsap4booking 0122614050 Anne💁💁

D E K O R A S I  M I N I  P E L A M I N 
Lebar Backdrop 8ft.. Sesuai untuk Majlis Bertunang, Nikah atau Bersanding..
Dengan harga mampu milik!
RM300 SAHAJA!
RM300 SAHAJA
RM300 SAHAJA
RM300 SAHAJA

F O C kos 🚗 ➡
Sekitar 🏠 Selected Puchong, Putrajaya dan Cyberjaya.

#minipelaminrm280 #minipelaminwbk #minipelaminmurah #minipelamincomel #minipelaminbajet #minipelaminbudget #minipelamincustwbk #pelaminmurah #pelaminrumah #pelaminkhemah #pelamindewan #pelaminbajet #pelamincomel #pelamindiy #minipelamincust #custreception #reception #malaywedding #Indianwedding #weddingbykayla #whatweoffer #wedocustomadedesign #whatsap4booking  0122614050 Anne💁💁
1 0 4 hours ago

Half by me and half by student ina. .
Theme makeup : ROCK DINNER
.
Cari makeup artist yang berpatutan dan tahan lama? .
Jom booking dengan @pearlchinta_ 😘
.
Makeup price rate start from RM80 and above (depends on event)
.
Available booking for event .
✨Engagement (Tunang)
.
✨Solemnization (Nikah)
.
✨Reception (Sanding)
.
✨Event/Dinner
.
✨Bridesmaids
.
✨Photoshoot
.
Whatsapp +6012 2222 575
.
#muajb #freelancemakeupartist #pearlchinta #weddingmuajb #eventmuajb #kulai #muakulai #muasedenak #muajb #bandartenggara #muakotatinggi #muapontian #muajbmurah #makeupnikah #makeupconvomurah #makeupjbmurah #spakulai #johorbahru #weddingplanner #nikah #pelaminmurah #makeupskudai #makeupeventjb #pearlchintamakeup

Half by me and half by student ina. .
Theme makeup : ROCK DINNER
.
Cari makeup artist yang berpatutan dan tahan lama? .
Jom booking dengan @pearlchinta_ 😘
.
Makeup price rate start from RM80 and  above (depends on event)
.
Available booking for event .
✨Engagement (Tunang)
.
✨Solemnization (Nikah)
.
✨Reception (Sanding)
.
✨Event/Dinner
.
✨Bridesmaids
.
✨Photoshoot
.
Whatsapp +6012 2222 575
.
#muajb #freelancemakeupartist #pearlchinta #weddingmuajb #eventmuajb #kulai #muakulai #muasedenak #muajb #bandartenggara #muakotatinggi #muapontian #muajbmurah #makeupnikah #makeupconvomurah #makeupjbmurah #spakulai #johorbahru #weddingplanner #nikah #pelaminmurah #makeupskudai #makeupeventjb #pearlchintamakeup
0 0 4 hours ago

“Sentuhan Jiwa Raga”
Alhamdulilah selesai sudah majlis perkahwinan Nadiah dan pasangan.
🌸Terima kasih memilih team Mal Azroy Azroy untuk merealisasikan majlis perkahwinan Anda.
Team kami harap Anda berpuas hati dengan semtuhan team kami.
💣Meletopp dop uall pelamin nie❓If meletopp uall boleh like komen dan share.bagi tahu kawan2 uall yang masih tercari2 lagi pakej mampu milik.inshaAllah team kami boleh urusakan♥️
🌸Jika uall berminat dengan hasil kerja team kami.uall boleh terus whtsapp kami⬇️
https://www.wasap.my/+60179847321
#pelaminMurah #pelamincantik #pakejmurah #mampumilik #busanacantik #Busanameletop #pelaminMeletopKebabomm #pelaminDungun #pelaminterengganu #pelaminkemaman #pelaminkerteh #pelaminbukitbesi #pelaminhargamurah #pelaminpaka #pelaminmarang #pelaminpadangpulut #pelaminbukitbesi #pakejberendoi #pakejcatering #makeup #teamMalAzroy #Pelamindungunterengganu #pelamincantikdungun #pelamindewan #pelaminrumah #bajukahwin #bajukahwinmurah #bajusanding #bajunikah #bajusongket #bajukahwinsongket

“Sentuhan Jiwa Raga”
Alhamdulilah selesai sudah majlis perkahwinan Nadiah dan pasangan.
🌸Terima kasih memilih team Mal Azroy Azroy untuk merealisasikan majlis perkahwinan Anda.
Team kami harap Anda berpuas hati dengan semtuhan team kami.
💣Meletopp dop uall pelamin nie❓If meletopp uall boleh like komen dan share.bagi tahu kawan2 uall yang masih tercari2 lagi pakej mampu milik.inshaAllah team kami boleh urusakan♥️
🌸Jika uall berminat dengan hasil kerja team kami.uall boleh terus whtsapp kami⬇️
https://www.wasap.my/+60179847321
#pelaminMurah #pelamincantik #pakejmurah #mampumilik #busanacantik#Busanameletop #pelaminMeletopKebabomm #pelaminDungun #pelaminterengganu #pelaminkemaman #pelaminkerteh #pelaminbukitbesi #pelaminhargamurah #pelaminpaka #pelaminmarang #pelaminpadangpulut #pelaminbukitbesi #pakejberendoi #pakejcatering #makeup #teamMalAzroy #Pelamindungunterengganu #pelamincantikdungun #pelamindewan #pelaminrumah #bajukahwin #bajukahwinmurah #bajusanding #bajunikah #bajusongket #bajukahwinsongket
6 0 4 hours ago

“Sentuhan Jiwa Raga”
Alhamdulilah selesai sudah majlis perkahwinan Nadiah dan pasangan.
🌸Terima kasih memilih team Mal Azroy Azroy untuk merealisasikan majlis perkahwinan Anda.
Team kami harap Anda berpuas hati dengan semtuhan team kami.
💣Meletopp dop uall pelamin nie❓If meletopp uall boleh like komen dan share.bagi tahu kawan2 uall yang masih tercari2 lagi pakej mampu milik.inshaAllah team kami boleh urusakan♥️
🌸Jika uall berminat dengan hasil kerja team kami.uall boleh terus whtsapp kami⬇️
https://www.wasap.my/+60179847321
#pelaminMurah #pelamincantik #pakejmurah #mampumilik #busanacantik #Busanameletop #pelaminMeletopKebabomm #pelaminDungun #pelaminterengganu #pelaminkemaman #pelaminkerteh #pelaminbukitbesi #pelaminhargamurah #pelaminpaka #pelaminmarang #pelaminpadangpulut #pelaminbukitbesi #pakejberendoi #pakejcatering #makeup #teamMalAzroy #Pelamindungunterengganu #pelamincantikdungun #pelamindewan #pelaminrumah #bajukahwin #bajukahwinmurah #bajusanding #bajunikah #bajusongket #bajukahwinsongket

“Sentuhan Jiwa Raga”
Alhamdulilah selesai sudah majlis perkahwinan Nadiah dan pasangan.
🌸Terima kasih memilih team Mal Azroy Azroy untuk merealisasikan majlis perkahwinan Anda.
Team kami harap Anda berpuas hati dengan semtuhan team kami.
💣Meletopp dop uall pelamin nie❓If meletopp uall boleh like komen dan share.bagi tahu kawan2 uall yang masih tercari2 lagi pakej mampu milik.inshaAllah team kami boleh urusakan♥️
🌸Jika uall berminat dengan hasil kerja team kami.uall boleh terus whtsapp kami⬇️
https://www.wasap.my/+60179847321
#pelaminMurah #pelamincantik #pakejmurah #mampumilik #busanacantik#Busanameletop #pelaminMeletopKebabomm #pelaminDungun #pelaminterengganu #pelaminkemaman #pelaminkerteh #pelaminbukitbesi #pelaminhargamurah #pelaminpaka #pelaminmarang #pelaminpadangpulut #pelaminbukitbesi #pakejberendoi #pakejcatering #makeup #teamMalAzroy #Pelamindungunterengganu #pelamincantikdungun #pelamindewan #pelaminrumah #bajukahwin #bajukahwinmurah #bajusanding #bajunikah #bajusongket #bajukahwinsongket
0 0 4 hours ago

“Sentuhan Jiwa Raga”
Alhamdulilah selesai sudah majlis perkahwinan Nadiah dan pasangan.
🌸Terima kasih memilih team Mal Azroy Azroy untuk merealisasikan majlis perkahwinan Anda.
Team kami harap Anda berpuas hati dengan semtuhan team kami.
💣Meletopp dop uall pelamin nie❓If meletopp uall boleh like komen dan share.bagi tahu kawan2 uall yang masih tercari2 lagi pakej mampu milik.inshaAllah team kami boleh urusakan♥️
🌸Jika uall berminat dengan hasil kerja team kami.uall boleh terus whtsapp kami⬇️
https://www.wasap.my/+60179847321
#pelaminMurah #pelamincantik #pakejmurah #mampumilik #busanacantik #Busanameletop #pelaminMeletopKebabomm #pelaminDungun #pelaminterengganu #pelaminkemaman #pelaminkerteh #pelaminbukitbesi #pelaminhargamurah #pelaminpaka #pelaminmarang #pelaminpadangpulut #pelaminbukitbesi #pakejberendoi #pakejcatering #makeup #teamMalAzroy #Pelamindungunterengganu #pelamincantikdungun #pelamindewan #pelaminrumah #bajukahwin #bajukahwinmurah #bajusanding #bajunikah #bajusongket #bajukahwinsongket

“Sentuhan Jiwa Raga”
Alhamdulilah selesai sudah majlis perkahwinan Nadiah dan pasangan.
🌸Terima kasih memilih team Mal Azroy Azroy untuk merealisasikan majlis perkahwinan Anda.
Team kami harap Anda berpuas hati dengan semtuhan team kami.
💣Meletopp dop uall pelamin nie❓If meletopp uall boleh like komen dan share.bagi tahu kawan2 uall yang masih tercari2 lagi pakej mampu milik.inshaAllah team kami boleh urusakan♥️
🌸Jika uall berminat dengan hasil kerja team kami.uall boleh terus whtsapp kami⬇️
https://www.wasap.my/+60179847321
#pelaminMurah #pelamincantik #pakejmurah #mampumilik #busanacantik#Busanameletop #pelaminMeletopKebabomm #pelaminDungun #pelaminterengganu #pelaminkemaman #pelaminkerteh #pelaminbukitbesi #pelaminhargamurah #pelaminpaka #pelaminmarang #pelaminpadangpulut #pelaminbukitbesi #pakejberendoi #pakejcatering #makeup #teamMalAzroy #Pelamindungunterengganu #pelamincantikdungun #pelamindewan #pelaminrumah #bajukahwin #bajukahwinmurah #bajusanding #bajunikah #bajusongket #bajukahwinsongket
0 0 4 hours ago

Royal blue...
Pelamin bajet
Boleh ws kak yaya 0194953272 utk details

#pelaminperlis #pelaminmurah #pelaminbajet #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminbyyaya

Royal blue...
Pelamin bajet
Boleh ws kak yaya 0194953272 utk details

#pelaminperlis #pelaminmurah #pelaminbajet #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminbyyaya
4 0 5 hours ago

Majlis dah dekat? Barang hantaran belum settle lagi? Jangan risau.. @hantaran_heppipumpkinn kan adaaa😍😍
.
.

PERFUME SIAP DI WRAP KEMAS & CANTIK..
.
.
💙SAVE BAJET
💙SAVE COST
💙SAVE MASA
.
.
Jom dapatkan harini.. Wasap akk laju2 ye 0188727431 /tekan link wasap di bio😁
.
COD AVAILABLE AREA BANDAR TASIK PUTERI RAWANG.. .
#sethantaran #sethantaranmurah #sethantaranbajet #pelaminmurah #perfumeset #sethantaranperempuan #malaywedding #hantaran #setperfume #hantaranperfume #muamalaysia #hantarankahwin #hantarantunang #bajunikah #kahwinje #pelaminmurah #pakejperkahwinan #sethantaranlelaki #minipelamin #doorgiftmurah #crownmurahmalaysia #makeuptunang #setperfume #sethantarankahwin #naturalmakeup #makeuptunang #malayweddingdress #veilmurah #bajupengantinmurah #codrawang

Majlis dah dekat? Barang hantaran belum settle lagi? Jangan risau.. @hantaran_heppipumpkinn kan adaaa😍😍
.
.

PERFUME SIAP DI WRAP KEMAS & CANTIK..
.
.
💙SAVE BAJET
💙SAVE COST
💙SAVE MASA
.
.
Jom dapatkan harini.. Wasap akk laju2 ye 0188727431 /tekan link wasap di bio😁
.
COD AVAILABLE AREA BANDAR TASIK PUTERI RAWANG.. .
#sethantaran #sethantaranmurah #sethantaranbajet #pelaminmurah #perfumeset  #sethantaranperempuan #malaywedding #hantaran #setperfume #hantaranperfume #muamalaysia  #hantarankahwin #hantarantunang #bajunikah #kahwinje #pelaminmurah #pakejperkahwinan #sethantaranlelaki #minipelamin #doorgiftmurah #crownmurahmalaysia #makeuptunang #setperfume #sethantarankahwin #naturalmakeup #makeuptunang #malayweddingdress #veilmurah #bajupengantinmurah #codrawang
1 0 5 hours ago

Majlis dah dekat? Barang hantaran belum settle lagi? Jangan risau.. @hantaran_heppipumpkinn kan adaaa😍😍
.
.

PERFUME SIAP DI WRAP KEMAS & CANTIK..
.
.
💙SAVE BAJET
💙SAVE COST
💙SAVE MASA
.
.
Jom dapatkan harini.. Wasap akk laju2 ye 0188727431 /tekan link wasap di bio😁
.
COD AVAILABLE AREA BANDAR TASIK PUTERI RAWANG.. .
#sethantaran #sethantaranmurah #sethantaranbajet #pelaminmurah #perfumeset #sethantaranperempuan #malaywedding #hantaran #setperfume #hantaranperfume #muamalaysia #hantarankahwin #hantarantunang #bajunikah #kahwinje #pelaminmurah #pakejperkahwinan #sethantaranlelaki #minipelamin #doorgiftmurah #crownmurahmalaysia #makeuptunang #setperfume #sethantarankahwin #naturalmakeup #makeuptunang #malayweddingdress #veilmurah #bajupengantinmurah #codrawang

Majlis dah dekat? Barang hantaran belum settle lagi? Jangan risau.. @hantaran_heppipumpkinn kan adaaa😍😍
.
.

PERFUME SIAP DI WRAP KEMAS & CANTIK..
.
.
💙SAVE BAJET
💙SAVE COST
💙SAVE MASA
.
.
Jom dapatkan harini.. Wasap akk laju2 ye 0188727431 /tekan link wasap di bio😁
.
COD AVAILABLE AREA BANDAR TASIK PUTERI RAWANG.. .
#sethantaran #sethantaranmurah #sethantaranbajet #pelaminmurah #perfumeset  #sethantaranperempuan #malaywedding #hantaran #setperfume #hantaranperfume #muamalaysia  #hantarankahwin #hantarantunang #bajunikah #kahwinje #pelaminmurah #pakejperkahwinan #sethantaranlelaki #minipelamin #doorgiftmurah #crownmurahmalaysia #makeuptunang #setperfume #sethantarankahwin #naturalmakeup #makeuptunang #malayweddingdress #veilmurah #bajupengantinmurah #codrawang
0 0 5 hours ago

Majlis dah dekat? Barang hantaran belum settle lagi? Jangan risau.. @hantaran_heppipumpkinn kan adaaa😍😍
.
.

PERFUME SIAP DI WRAP KEMAS & CANTIK..
.
.
💙SAVE BAJET
💙SAVE COST
💙SAVE MASA
.
.
Jom dapatkan harini.. Wasap akk laju2 ye 0188727431 /tekan link wasap di bio😁
.
COD AVAILABLE AREA BANDAR TASIK PUTERI RAWANG.. .
#sethantaran #sethantaranmurah #sethantaranbajet #pelaminmurah #perfumeset #sethantaranperempuan #malaywedding #hantaran #setperfume #hantaranperfume #muamalaysia #hantarankahwin #hantarantunang #bajunikah #kahwinje #pelaminmurah #pakejperkahwinan #sethantaranlelaki #minipelamin #doorgiftmurah #crownmurahmalaysia #makeuptunang #setperfume #sethantarankahwin #naturalmakeup #makeuptunang #malayweddingdress #veilmurah #bajupengantinmurah #codrawang

Majlis dah dekat? Barang hantaran belum settle lagi? Jangan risau.. @hantaran_heppipumpkinn kan adaaa😍😍
.
.

PERFUME SIAP DI WRAP KEMAS & CANTIK..
.
.
💙SAVE BAJET
💙SAVE COST
💙SAVE MASA
.
.
Jom dapatkan harini.. Wasap akk laju2 ye 0188727431 /tekan link wasap di bio😁
.
COD AVAILABLE AREA BANDAR TASIK PUTERI RAWANG.. .
#sethantaran #sethantaranmurah #sethantaranbajet #pelaminmurah #perfumeset  #sethantaranperempuan #malaywedding #hantaran #setperfume #hantaranperfume #muamalaysia  #hantarankahwin #hantarantunang #bajunikah #kahwinje #pelaminmurah #pakejperkahwinan #sethantaranlelaki #minipelamin #doorgiftmurah #crownmurahmalaysia #makeuptunang #setperfume #sethantarankahwin #naturalmakeup #makeuptunang #malayweddingdress #veilmurah #bajupengantinmurah #codrawang
1 0 5 hours ago

BRIDAL @thefairytalebridal
OP 📸 @hairul.hanafi / @decemberportrays
Makeup|Dais|Attire

Address: NO 3,JALAN BUNGA RAYA 21, TAMAN TASIK JAYA,70450,SENAWANG
N.SEMBILAN Contact : 0122809459 (Appointment Based)
Catering|Pelamin|Attire|MakeUP|Photogrpher|Photobooth

The Fairytale Bridal provides affordable engagement/wedding dais decoration services suitable for both indoor & outdoor.

For any inquiries regarding our services, please contact Ervin, 0122809459
Bussiness Hour :
MONDAY ➡️SUNDAY & PUBLIC HOLIDAY ( by APPOINTMENT ONLY ) .
#senawang #muasenawang #muaseremban #muanegerisembilan #muatampin #muagemencheh #muarembau #muakualapilah #butik #butikpengantin #butikpengantinseremban #butikpengantinsenawang #butikpengantinnegerisembilan #kahwin #sanding #nikah #tunangnikahsanding #tunang #bajupengantin #pelamin #pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminnikah #pelaminrumah #pelamindewan #pelaminexclusivedewan

BRIDAL @thefairytalebridal 
OP 📸 @hairul.hanafi / @decemberportrays 
Makeup|Dais|Attire

Address: NO 3,JALAN BUNGA RAYA 21, TAMAN TASIK JAYA,70450,SENAWANG 
N.SEMBILAN Contact : 0122809459 (Appointment Based) 
Catering|Pelamin|Attire|MakeUP|Photogrpher|Photobooth

The Fairytale Bridal provides affordable engagement/wedding dais decoration services suitable for both indoor & outdoor.

For any inquiries regarding our services, please contact Ervin, 0122809459
Bussiness Hour :
MONDAY ➡️SUNDAY & PUBLIC HOLIDAY ( by APPOINTMENT  ONLY ) .
#senawang #muasenawang #muaseremban #muanegerisembilan #muatampin #muagemencheh #muarembau #muakualapilah #butik #butikpengantin #butikpengantinseremban #butikpengantinsenawang #butikpengantinnegerisembilan #kahwin #sanding #nikah #tunangnikahsanding #tunang #bajupengantin #pelamin #pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminnikah #pelaminrumah #pelamindewan #pelaminexclusivedewan
3 0 5 hours ago

BRIDAL @thefairytalebridal
OP 📸 @hairul.hanafi / @decemberportrays
Makeup|Dais|Attire

Address: NO 3,JALAN BUNGA RAYA 21, TAMAN TASIK JAYA,70450,SENAWANG
N.SEMBILAN Contact : 0122809459 (Appointment Based)
Catering|Pelamin|Attire|MakeUP|Photogrpher|Photobooth

The Fairytale Bridal provides affordable engagement/wedding dais decoration services suitable for both indoor & outdoor.

For any inquiries regarding our services, please contact Ervin, 0122809459
Bussiness Hour :
MONDAY ➡️SUNDAY & PUBLIC HOLIDAY ( by APPOINTMENT ONLY ) .
#senawang #muasenawang #muaseremban #muanegerisembilan #muatampin #muagemencheh #muarembau #muakualapilah #butik #butikpengantin #butikpengantinseremban #butikpengantinsenawang #butikpengantinnegerisembilan #kahwin #sanding #nikah #tunangnikahsanding #tunang #bajupengantin #pelamin #pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminnikah #pelaminrumah #pelamindewan #pelaminexclusivedewan

BRIDAL @thefairytalebridal 
OP 📸 @hairul.hanafi / @decemberportrays 
Makeup|Dais|Attire

Address: NO 3,JALAN BUNGA RAYA 21, TAMAN TASIK JAYA,70450,SENAWANG 
N.SEMBILAN Contact : 0122809459 (Appointment Based) 
Catering|Pelamin|Attire|MakeUP|Photogrpher|Photobooth

The Fairytale Bridal provides affordable engagement/wedding dais decoration services suitable for both indoor & outdoor.

For any inquiries regarding our services, please contact Ervin, 0122809459
Bussiness Hour :
MONDAY ➡️SUNDAY & PUBLIC HOLIDAY ( by APPOINTMENT  ONLY ) .
#senawang #muasenawang #muaseremban #muanegerisembilan #muatampin #muagemencheh #muarembau #muakualapilah #butik #butikpengantin #butikpengantinseremban #butikpengantinsenawang #butikpengantinnegerisembilan #kahwin #sanding #nikah #tunangnikahsanding #tunang #bajupengantin #pelamin #pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminnikah #pelaminrumah #pelamindewan #pelaminexclusivedewan
2 0 5 hours ago

BRIDAL @thefairytalebridal
OP 📸 @hairul.hanafi / @decemberportrays
Makeup|Dais|Attire

Address: NO 3,JALAN BUNGA RAYA 21, TAMAN TASIK JAYA,70450,SENAWANG
N.SEMBILAN Contact : 0122809459 (Appointment Based)
Catering|Pelamin|Attire|MakeUP|Photogrpher|Photobooth

The Fairytale Bridal provides affordable engagement/wedding dais decoration services suitable for both indoor & outdoor.

For any inquiries regarding our services, please contact Ervin, 0122809459
Bussiness Hour :
MONDAY ➡️SUNDAY & PUBLIC HOLIDAY ( by APPOINTMENT ONLY ) .
#senawang #muasenawang #muaseremban #muanegerisembilan #muatampin #muagemencheh #muarembau #muakualapilah #butik #butikpengantin #butikpengantinseremban #butikpengantinsenawang #butikpengantinnegerisembilan #kahwin #sanding #nikah #tunangnikahsanding #tunang #bajupengantin #pelamin #pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminnikah #pelaminrumah #pelamindewan #pelaminexclusivedewan

BRIDAL @thefairytalebridal 
OP 📸 @hairul.hanafi / @decemberportrays 
Makeup|Dais|Attire

Address: NO 3,JALAN BUNGA RAYA 21, TAMAN TASIK JAYA,70450,SENAWANG 
N.SEMBILAN Contact : 0122809459 (Appointment Based) 
Catering|Pelamin|Attire|MakeUP|Photogrpher|Photobooth

The Fairytale Bridal provides affordable engagement/wedding dais decoration services suitable for both indoor & outdoor.

For any inquiries regarding our services, please contact Ervin, 0122809459
Bussiness Hour :
MONDAY ➡️SUNDAY & PUBLIC HOLIDAY ( by APPOINTMENT  ONLY ) .
#senawang #muasenawang #muaseremban #muanegerisembilan #muatampin #muagemencheh #muarembau #muakualapilah #butik #butikpengantin #butikpengantinseremban #butikpengantinsenawang #butikpengantinnegerisembilan #kahwin #sanding #nikah #tunangnikahsanding #tunang #bajupengantin #pelamin #pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminnikah #pelaminrumah #pelamindewan #pelaminexclusivedewan
0 0 5 hours ago

BRIDAL @thefairytalebridal
MUA @edylliana
OP 📸 @hairul.hanafi / @decemberportrays
Makeup|Dais|Attire

Address: NO 3,JALAN BUNGA RAYA 21, TAMAN TASIK JAYA,70450,SENAWANG
N.SEMBILAN Contact : 0122809459 (Appointment Based)
Catering|Pelamin|Attire|MakeUP|Photogrpher|Photobooth

The Fairytale Bridal provides affordable engagement/wedding dais decoration services suitable for both indoor & outdoor.

For any inquiries regarding our services, please contact Ervin, 0122809459
Bussiness Hour :
MONDAY ➡️SUNDAY & PUBLIC HOLIDAY ( by APPOINTMENT ONLY ) .
#senawang #muasenawang #muaseremban #muanegerisembilan #muatampin #muagemencheh #muarembau #muakualapilah #butik #butikpengantin #butikpengantinseremban #butikpengantinsenawang #butikpengantinnegerisembilan #kahwin #sanding #nikah #tunangnikahsanding #tunang #bajupengantin #pelamin #pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminnikah #pelaminrumah #pelamindewan #pelaminexclusivedewan

BRIDAL @thefairytalebridal 
MUA @edylliana 
OP 📸 @hairul.hanafi / @decemberportrays 
Makeup|Dais|Attire

Address: NO 3,JALAN BUNGA RAYA 21, TAMAN TASIK JAYA,70450,SENAWANG 
N.SEMBILAN Contact : 0122809459 (Appointment Based) 
Catering|Pelamin|Attire|MakeUP|Photogrpher|Photobooth

The Fairytale Bridal provides affordable engagement/wedding dais decoration services suitable for both indoor & outdoor.

For any inquiries regarding our services, please contact Ervin, 0122809459
Bussiness Hour :
MONDAY ➡️SUNDAY & PUBLIC HOLIDAY ( by APPOINTMENT  ONLY ) .
#senawang #muasenawang #muaseremban #muanegerisembilan #muatampin #muagemencheh #muarembau #muakualapilah #butik #butikpengantin #butikpengantinseremban #butikpengantinsenawang #butikpengantinnegerisembilan #kahwin #sanding #nikah #tunangnikahsanding #tunang #bajupengantin #pelamin #pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminnikah #pelaminrumah #pelamindewan #pelaminexclusivedewan
1 0 5 hours ago

BRIDAL @thefairytalebridal
MUA @edylliana
OP 📸 @hairul.hanafi / @decemberportrays
Makeup|Dais|Attire

Address: NO 3,JALAN BUNGA RAYA 21, TAMAN TASIK JAYA,70450,SENAWANG
N.SEMBILAN Contact : 0122809459 (Appointment Based)
Catering|Pelamin|Attire|MakeUP|Photogrpher|Photobooth

The Fairytale Bridal provides affordable engagement/wedding dais decoration services suitable for both indoor & outdoor.

For any inquiries regarding our services, please contact Ervin, 0122809459
Bussiness Hour :
MONDAY ➡️SUNDAY & PUBLIC HOLIDAY ( by APPOINTMENT ONLY ) .
#senawang #muasenawang #muaseremban #muanegerisembilan #muatampin #muagemencheh #muarembau #muakualapilah #butik #butikpengantin #butikpengantinseremban #butikpengantinsenawang #butikpengantinnegerisembilan #kahwin #sanding #nikah #tunangnikahsanding #tunang #bajupengantin #pelamin #pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminnikah #pelaminrumah #pelamindewan #pelaminexclusivedewan

BRIDAL @thefairytalebridal 
MUA @edylliana 
OP 📸 @hairul.hanafi / @decemberportrays 
Makeup|Dais|Attire

Address: NO 3,JALAN BUNGA RAYA 21, TAMAN TASIK JAYA,70450,SENAWANG 
N.SEMBILAN Contact : 0122809459 (Appointment Based) 
Catering|Pelamin|Attire|MakeUP|Photogrpher|Photobooth

The Fairytale Bridal provides affordable engagement/wedding dais decoration services suitable for both indoor & outdoor.

For any inquiries regarding our services, please contact Ervin, 0122809459
Bussiness Hour :
MONDAY ➡️SUNDAY & PUBLIC HOLIDAY ( by APPOINTMENT  ONLY ) .
#senawang #muasenawang #muaseremban #muanegerisembilan #muatampin #muagemencheh #muarembau #muakualapilah #butik #butikpengantin #butikpengantinseremban #butikpengantinsenawang #butikpengantinnegerisembilan #kahwin #sanding #nikah #tunangnikahsanding #tunang #bajupengantin #pelamin #pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminnikah #pelaminrumah #pelamindewan #pelaminexclusivedewan
3 0 5 hours ago

BRIDAL @thefairytalebridal
MUA @edylliana
OP 📸 @hairul.hanafi / @decemberportrays
Makeup|Dais|Attire

Address: NO 3,JALAN BUNGA RAYA 21, TAMAN TASIK JAYA,70450,SENAWANG
N.SEMBILAN Contact : 0122809459 (Appointment Based)
Catering|Pelamin|Attire|MakeUP|Photogrpher|Photobooth

The Fairytale Bridal provides affordable engagement/wedding dais decoration services suitable for both indoor & outdoor.

For any inquiries regarding our services, please contact Ervin, 0122809459
Bussiness Hour :
MONDAY ➡️SUNDAY & PUBLIC HOLIDAY ( by APPOINTMENT ONLY ) .
#senawang #muasenawang #muaseremban #muanegerisembilan #muatampin #muagemencheh #muarembau #muakualapilah #butik #butikpengantin #butikpengantinseremban #butikpengantinsenawang #butikpengantinnegerisembilan #kahwin #sanding #nikah #tunangnikahsanding #tunang #bajupengantin #pelamin #pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminnikah #pelaminrumah #pelamindewan #pelaminexclusivedewan

BRIDAL @thefairytalebridal 
MUA @edylliana
OP 📸 @hairul.hanafi / @decemberportrays 
Makeup|Dais|Attire

Address: NO 3,JALAN BUNGA RAYA 21, TAMAN TASIK JAYA,70450,SENAWANG 
N.SEMBILAN Contact : 0122809459 (Appointment Based) 
Catering|Pelamin|Attire|MakeUP|Photogrpher|Photobooth

The Fairytale Bridal provides affordable engagement/wedding dais decoration services suitable for both indoor & outdoor.

For any inquiries regarding our services, please contact Ervin, 0122809459
Bussiness Hour :
MONDAY ➡️SUNDAY & PUBLIC HOLIDAY ( by APPOINTMENT  ONLY ) .
#senawang #muasenawang #muaseremban #muanegerisembilan #muatampin #muagemencheh #muarembau #muakualapilah #butik #butikpengantin #butikpengantinseremban #butikpengantinsenawang #butikpengantinnegerisembilan #kahwin #sanding #nikah #tunangnikahsanding #tunang #bajupengantin #pelamin #pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminnikah #pelaminrumah #pelamindewan #pelaminexclusivedewan
0 0 5 hours ago

BRIDAL @thefairytalebridal
MUA @rajanorirda
OP 📸 @hairul.hanafi / @decemberportrays
Makeup|Dais|Attire

Address: NO 3,JALAN BUNGA RAYA 21, TAMAN TASIK JAYA,70450,SENAWANG
N.SEMBILAN Contact : 0122809459 (Appointment Based)
Catering|Pelamin|Attire|MakeUP|Photogrpher|Photobooth

The Fairytale Bridal provides affordable engagement/wedding dais decoration services suitable for both indoor & outdoor.

For any inquiries regarding our services, please contact Ervin, 0122809459
Bussiness Hour :
MONDAY ➡️SUNDAY & PUBLIC HOLIDAY ( by APPOINTMENT ONLY ) .
#senawang #muasenawang #muaseremban #muanegerisembilan #muatampin #muagemencheh #muarembau #muakualapilah #butik #butikpengantin #butikpengantinseremban #butikpengantinsenawang #butikpengantinnegerisembilan #kahwin #sanding #nikah #tunangnikahsanding #tunang #bajupengantin #pelamin #pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminnikah #pelaminrumah #pelamindewan #pelaminexclusivedewan

BRIDAL @thefairytalebridal 
MUA @rajanorirda 
OP 📸 @hairul.hanafi / @decemberportrays 
Makeup|Dais|Attire

Address: NO 3,JALAN BUNGA RAYA 21, TAMAN TASIK JAYA,70450,SENAWANG 
N.SEMBILAN Contact : 0122809459 (Appointment Based) 
Catering|Pelamin|Attire|MakeUP|Photogrpher|Photobooth

The Fairytale Bridal provides affordable engagement/wedding dais decoration services suitable for both indoor & outdoor.

For any inquiries regarding our services, please contact Ervin, 0122809459
Bussiness Hour :
MONDAY ➡️SUNDAY & PUBLIC HOLIDAY ( by APPOINTMENT  ONLY ) .
#senawang #muasenawang #muaseremban #muanegerisembilan #muatampin #muagemencheh #muarembau #muakualapilah #butik #butikpengantin #butikpengantinseremban #butikpengantinsenawang #butikpengantinnegerisembilan #kahwin #sanding #nikah #tunangnikahsanding #tunang #bajupengantin #pelamin #pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminnikah #pelaminrumah #pelamindewan #pelaminexclusivedewan
1 0 5 hours ago

BRIDAL @thefairytalebridal
MUA @rajanorirda
OP 📸 @hairul.hanafi / @decemberportrays
Makeup|Dais|Attire

Address: NO 3,JALAN BUNGA RAYA 21, TAMAN TASIK JAYA,70450,SENAWANG
N.SEMBILAN Contact : 0122809459 (Appointment Based)
Catering|Pelamin|Attire|MakeUP|Photogrpher|Photobooth

The Fairytale Bridal provides affordable engagement/wedding dais decoration services suitable for both indoor & outdoor.

For any inquiries regarding our services, please contact Ervin, 0122809459
Bussiness Hour :
MONDAY ➡️SUNDAY & PUBLIC HOLIDAY ( by APPOINTMENT ONLY ) .
#senawang #muasenawang #muaseremban #muanegerisembilan #muatampin #muagemencheh #muarembau #muakualapilah #butik #butikpengantin #butikpengantinseremban #butikpengantinsenawang #butikpengantinnegerisembilan #kahwin #sanding #nikah #tunangnikahsanding #tunang #bajupengantin #pelamin #pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminnikah #pelaminrumah #pelamindewan #pelaminexclusivedewan

BRIDAL @thefairytalebridal 
MUA @rajanorirda 
OP 📸 @hairul.hanafi / @decemberportrays 
Makeup|Dais|Attire

Address: NO 3,JALAN BUNGA RAYA 21, TAMAN TASIK JAYA,70450,SENAWANG 
N.SEMBILAN Contact : 0122809459 (Appointment Based) 
Catering|Pelamin|Attire|MakeUP|Photogrpher|Photobooth

The Fairytale Bridal provides affordable engagement/wedding dais decoration services suitable for both indoor & outdoor.

For any inquiries regarding our services, please contact Ervin, 0122809459
Bussiness Hour :
MONDAY ➡️SUNDAY & PUBLIC HOLIDAY ( by APPOINTMENT  ONLY ) .
#senawang #muasenawang #muaseremban #muanegerisembilan #muatampin #muagemencheh #muarembau #muakualapilah #butik #butikpengantin #butikpengantinseremban #butikpengantinsenawang #butikpengantinnegerisembilan #kahwin #sanding #nikah #tunangnikahsanding #tunang #bajupengantin #pelamin #pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminnikah #pelaminrumah #pelamindewan #pelaminexclusivedewan
0 0 5 hours ago

BRIDAL @thefairytalebridal
MUA @rajanorirda
OP 📸 @hairul.hanafi / @decemberportrays
Makeup|Dais|Attire

Address: NO 3,JALAN BUNGA RAYA 21, TAMAN TASIK JAYA,70450,SENAWANG
N.SEMBILAN Contact : 0122809459 (Appointment Based)
Catering|Pelamin|Attire|MakeUP|Photogrpher|Photobooth

The Fairytale Bridal provides affordable engagement/wedding dais decoration services suitable for both indoor & outdoor.

For any inquiries regarding our services, please contact Ervin, 0122809459
Bussiness Hour :
MONDAY ➡️SUNDAY & PUBLIC HOLIDAY ( by APPOINTMENT ONLY ) .
#senawang #muasenawang #muaseremban #muanegerisembilan #muatampin #muagemencheh #muarembau #muakualapilah #butik #butikpengantin #butikpengantinseremban #butikpengantinsenawang #butikpengantinnegerisembilan #kahwin #sanding #nikah #tunangnikahsanding #tunang #bajupengantin #pelamin #pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminnikah #pelaminrumah #pelamindewan #pelaminexclusivedewan

BRIDAL @thefairytalebridal 
MUA @rajanorirda 
OP 📸 @hairul.hanafi / @decemberportrays 
Makeup|Dais|Attire

Address: NO 3,JALAN BUNGA RAYA 21, TAMAN TASIK JAYA,70450,SENAWANG 
N.SEMBILAN Contact : 0122809459 (Appointment Based) 
Catering|Pelamin|Attire|MakeUP|Photogrpher|Photobooth

The Fairytale Bridal provides affordable engagement/wedding dais decoration services suitable for both indoor & outdoor.

For any inquiries regarding our services, please contact Ervin, 0122809459
Bussiness Hour :
MONDAY ➡️SUNDAY & PUBLIC HOLIDAY ( by APPOINTMENT  ONLY ) .
#senawang #muasenawang #muaseremban #muanegerisembilan #muatampin #muagemencheh #muarembau #muakualapilah #butik #butikpengantin #butikpengantinseremban #butikpengantinsenawang #butikpengantinnegerisembilan #kahwin #sanding #nikah #tunangnikahsanding #tunang #bajupengantin #pelamin #pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminnikah #pelaminrumah #pelamindewan #pelaminexclusivedewan
1 0 5 hours ago

BRIDAL @thefairytalebridal
MUA @hajarbaharin
OP 📸 @hairul.hanafi / @decemberportrays
Makeup|Dais|Attire

Address: NO 3,JALAN BUNGA RAYA 21, TAMAN TASIK JAYA,70450,SENAWANG
N.SEMBILAN Contact : 0122809459 (Appointment Based)
Catering|Pelamin|Attire|MakeUP|Photogrpher|Photobooth

The Fairytale Bridal provides affordable engagement/wedding dais decoration services suitable for both indoor & outdoor.

For any inquiries regarding our services, please contact Ervin, 0122809459
Bussiness Hour :
MONDAY ➡️SUNDAY & PUBLIC HOLIDAY ( by APPOINTMENT ONLY ) .
#senawang #muasenawang #muaseremban #muanegerisembilan #muatampin #muagemencheh #muarembau #muakualapilah #butik #butikpengantin #butikpengantinseremban #butikpengantinsenawang #butikpengantinnegerisembilan #kahwin #sanding #nikah #tunangnikahsanding #tunang #bajupengantin #pelamin #pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminnikah #pelaminrumah #pelamindewan #pelaminexclusivedewan

BRIDAL @thefairytalebridal 
MUA @hajarbaharin 
OP 📸 @hairul.hanafi / @decemberportrays 
Makeup|Dais|Attire

Address: NO 3,JALAN BUNGA RAYA 21, TAMAN TASIK JAYA,70450,SENAWANG 
N.SEMBILAN Contact : 0122809459 (Appointment Based) 
Catering|Pelamin|Attire|MakeUP|Photogrpher|Photobooth

The Fairytale Bridal provides affordable engagement/wedding dais decoration services suitable for both indoor & outdoor.

For any inquiries regarding our services, please contact Ervin, 0122809459
Bussiness Hour :
MONDAY ➡️SUNDAY & PUBLIC HOLIDAY ( by APPOINTMENT  ONLY ) .
#senawang #muasenawang #muaseremban #muanegerisembilan #muatampin #muagemencheh #muarembau #muakualapilah #butik #butikpengantin #butikpengantinseremban #butikpengantinsenawang #butikpengantinnegerisembilan #kahwin #sanding #nikah #tunangnikahsanding #tunang #bajupengantin #pelamin #pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminnikah #pelaminrumah #pelamindewan #pelaminexclusivedewan
2 0 5 hours ago

Top #pelaminmurah posts

Comel nyaa pengantin ni tau 😍😍😍 memang princess betul❤❤❤❤ Our NEW NEW NEW ATTIRE BALL GOWN
Ready for rental
@tnpixture 📸 .
.
Belum booking lagi dengan kami?
takpe cuma klik link WhatsApp dekat profile nanti kami bagi pakej2nya okay 🤗🤗 .
.
for more info WhatsApp us
0116 353 5095 .
.
Bridal package ✅
Sewa busana ✅
NO HEAVY MAKEUP ❌
NO CUKUR KENING ❌ .
.
Summit Signature Hotel, Level 2
Jalan Bakau Condong,Batu Pahat Johor
.
.

Waktu Operasi Butik
10 pagi - 7 petang
Selase Cuti .
.
.
#muaadahbridal #muabatupahat #muabp #muamuar #muasingapore
#muabrunei
#muakl #travelmua #muajb
#andamanbatupahat #bridalbatupahat
#makeupsanding #makeupnikah
#pelaminmini #pelaminbajet #pelaminbatupahat
#malaywedding #bajupengantin #busanapengantin
#pelamindewan #pelaminmurah #pelaminrumah
#bridalmuar #weddingdress
#pelaminkanopi #pelaminnikah #pelamintunang
#bridalparitsulong #bridalpeserai
#pelaminsanding

Comel nyaa pengantin ni tau 😍😍😍 memang princess betul❤❤❤❤ Our NEW NEW NEW  ATTIRE BALL GOWN 
Ready for rental
@tnpixture 📸 .
. 
Belum booking lagi dengan kami?
takpe cuma klik link WhatsApp dekat profile nanti kami bagi pakej2nya okay 🤗🤗 .
.
for more info WhatsApp us 
0116 353 5095 .
.
Bridal package ✅
Sewa busana ✅ 
NO HEAVY MAKEUP ❌
NO CUKUR KENING ❌ .
.
 Summit Signature Hotel, Level 2 
Jalan Bakau Condong,Batu Pahat Johor
.
.

Waktu Operasi Butik
10 pagi - 7 petang 
Selase Cuti .
.
.
 #muaadahbridal #muabatupahat #muabp #muamuar #muasingapore 
#muabrunei 
#muakl #travelmua #muajb
#andamanbatupahat #bridalbatupahat
#makeupsanding #makeupnikah 
#pelaminmini #pelaminbajet #pelaminbatupahat 
#malaywedding #bajupengantin #busanapengantin
#pelamindewan #pelaminmurah #pelaminrumah
#bridalmuar #weddingdress 
#pelaminkanopi #pelaminnikah #pelamintunang 
#bridalparitsulong #bridalpeserai
#pelaminsanding
246 1 17 hours ago

FITTING
Selamat tengahari...kita jamu ualls dengan songket kuning diraja...less is more...
Lanjew la ❤️ sikit.....☺️ #share
#share
#share
#share

PROMO
PROMO
PROMO
PROMO

Untuk tempahan dan juga pertayaan sila kunjungi kami
Di alamat :

No 258 H,Batu 7 jalan kapar
42200 kapar selangor.

OPERATION HOUR 🕙

Monday-saturday
Sunday-By Appointment📱

FB : Butik Awan Biru Bridal
IG : rezza_sahuri
☎️ : 016-4750310
☎️ : 016-9679462

#weddingplanner #malaysiawedding
#pameranpengantinmalaysia #weddingmakeup
#muaklang #eventplanner #fullpakej #weddingpakej #fullpakejwedding #songket #mahligaicinta #mahligaicreativeweddings #perkahwinanmelayu #berinai #sanding #solemnization #reception #pelaminmurah #pelaminrumah #pelaminkhemah #pelamincanopy #pelamindewan #pakejkahwinmurah #pakejpelaminmurah #bajusanding #bajunikah #bajukahwin #bajusanding #bajunikah #bajukahwin

FITTING 
Selamat tengahari...kita jamu ualls dengan songket kuning diraja...less is more...
Lanjew la ❤️ sikit.....☺️ #share
#share
#share
#share

PROMO
PROMO
PROMO
PROMO

Untuk tempahan dan juga pertayaan sila kunjungi kami
Di alamat :

No 258 H,Batu 7 jalan kapar
42200 kapar selangor.

OPERATION HOUR 🕙

Monday-saturday
Sunday-By Appointment📱

FB : Butik Awan Biru Bridal 
IG : rezza_sahuri
☎️ : 016-4750310
☎️ : 016-9679462

#weddingplanner #malaysiawedding
#pameranpengantinmalaysia #weddingmakeup 
#muaklang #eventplanner #fullpakej #weddingpakej #fullpakejwedding#songket #mahligaicinta #mahligaicreativeweddings #perkahwinanmelayu #berinai #sanding #solemnization #reception #pelaminmurah #pelaminrumah #pelaminkhemah #pelamincanopy #pelamindewan #pakejkahwinmurah #pakejpelaminmurah #bajusanding #bajunikah #bajukahwin #bajusanding #bajunikah #bajukahwin
536 0 15 hours ago

Terima kasih Yanie... 😍
Booking date hanya RM200 je... Call/wssap ☎️☎️ ke RAZALI : 016 2184226

A. PELAMIN TUNANG
1. 10ft backdroop,cover lagi kiri & kanan 5ft
2. 3 pcs carpet shaggy *FOC Transport for radius 15km only from Seri Kembangan*

B. PELAMIN NIKAH RUMAH
1. 10ft backdroop,cover lagi kiri & kanan 10ft
2. 5 pcs carpet shaggy

FOC
1. Meja dan bantal nikah
2. *FOC Transport for radius 15km only from Seri Kembangan*

C. PELAMIN EKLUSIVE NIKAH & SANDING RUMAH
1. 15ft backdroop,cover lagi kiri & kanan 10ft
2. 6 pcs carpet shaggy
FOC
1. Meja dan bantal Nikah
2. *FOC Transport for radius 30km only from Seri Kembangan*

D. PELAMIN KHEMAH

1. 20ft backdroop
2. Full cover white carpet needle punch
FOC
1. Cover drapping kiri & kanan khemah 20ft
2. Pintu gerbang standard
3. *FOC Transport for radius 15km only from Seri Kembangan* *Transport untuk sewa lori berdasarkan jarak dari Seri Kembangan ke Dewan Majlis*

PAKEJ PELAMIN DEWAN TIARA
1. 30ft backdroop,Tinggi 20ft ( jc off white drapping )
2. Needle punch carpet fully stage cover
3. 6 Walkway
4. Red carpet

FOC
1. 20ft entrance with deco
2. Deco meja beradap serta alas meja sequine gold@silver *Transport untuk sewa lori berdasarkan jarak dari Seri Kembangan ke Dewan Majlis*

PAKEJ PELAMIN DEWAN DIAMOND
1. 40ft backdroop,Tinggi 30ft (velvet drapping)
2. Needle punch carpet fully stage cover
3. 6 Walkway eklusive
4. White carpet runway
5. Meja beradap serta backdroop, alas meja eklusive,2 buah kerusi king pengantin dan 10 kerusi chiaveri (decor campur artificial dan fresh flower)
6. 4 centerpiece decor for VVIP

FOC
1. 20ft Entrance with deco with chair
2. Welcome board special custome

For any inquiry, pls call/msg 0162184226
#pelamin
#pelaminmurah
#pelamindewan
#pelamin2019
#pelaminselangor
#pelaminnikah
#pelaminrumah
#pelaminbajet
#pelaminmampumilik
#pelaminsanding
#pelamintunang
#pelaminkhemah
#pelaminkl
#pelamincantik
#pelamindewan
#pelaminkahwin

Terima kasih Yanie... 😍
Booking date hanya RM200 je... Call/wssap ☎️☎️ ke RAZALI : 016 2184226

A. PELAMIN TUNANG
1. 10ft backdroop,cover lagi kiri & kanan 5ft
2. 3 pcs carpet shaggy *FOC Transport for radius 15km only from Seri Kembangan*

B. PELAMIN NIKAH RUMAH 
1. 10ft backdroop,cover lagi kiri & kanan 10ft
2. 5 pcs carpet shaggy

FOC
1. Meja dan bantal nikah 
2. *FOC Transport for radius 15km only from Seri Kembangan*

C. PELAMIN EKLUSIVE NIKAH & SANDING RUMAH 
1. 15ft backdroop,cover lagi kiri & kanan 10ft
2. 6 pcs carpet shaggy 
FOC
1. Meja dan bantal Nikah
2. *FOC Transport for radius 30km only from Seri Kembangan*

D. PELAMIN KHEMAH

1. 20ft backdroop
2. Full cover white carpet needle punch 
FOC
1. Cover drapping kiri & kanan khemah 20ft
2. Pintu gerbang standard
3. *FOC Transport for radius 15km only from Seri Kembangan* *Transport untuk sewa lori berdasarkan jarak dari Seri Kembangan ke Dewan Majlis*

PAKEJ PELAMIN DEWAN TIARA 
1. 30ft backdroop,Tinggi 20ft ( jc off white drapping )
2. Needle punch carpet fully stage cover
3. 6 Walkway 
4. Red carpet

FOC
1. 20ft entrance with deco
2. Deco meja beradap  serta alas meja sequine gold@silver *Transport untuk sewa lori berdasarkan jarak dari Seri Kembangan ke Dewan Majlis*

PAKEJ PELAMIN DEWAN DIAMOND 
1. 40ft backdroop,Tinggi 30ft (velvet drapping)
2. Needle punch carpet fully stage cover
3. 6 Walkway eklusive
4. White carpet runway 
5. Meja beradap serta backdroop, alas meja eklusive,2 buah kerusi king pengantin dan 10 kerusi chiaveri (decor campur artificial dan fresh flower)
6. 4 centerpiece decor for VVIP

FOC
1. 20ft Entrance with deco with chair
2. Welcome board special custome

For any inquiry, pls call/msg 0162184226
#pelamin 
#pelaminmurah
#pelamindewan 
#pelamin2019 
#pelaminselangor 
#pelaminnikah 
#pelaminrumah 
#pelaminbajet 
#pelaminmampumilik 
#pelaminsanding 
#pelamintunang 
#pelaminkhemah 
#pelaminkl 
#pelamincantik 
#pelamindewan 
#pelaminkahwin
280 1 16 hours ago

Mahukan yang terbaik, berusahalah menjadi yang terbaik.
.
.
.
Yang belum berjodoh, semoga dengan niat & usaha untuk memperbaiki diri, Allah datangkan kalian insan yang baik sebagai peneman hidup dan boleh bersama ke syurga. in sha Allah
.
.
Yang nak bertunang & nikah tak lama lagi jom dapatkan 𝐂𝐑𝐎𝐖𝐍 & 𝐕𝐄𝐈𝐋 untuk majlis awak nanti !!!
@crowncantik
@crowncantik
@crowncantik
.
.

#bajunikah #bajutunang #crownmurah #bajuakad #sewacrown #crowncantik #crowncantikmurah #crownnikah #veilnikah #diyveil #diypelamin #pelaminmini #pelaminmurah #veiltunang #crownpengantin #crownsanding #crowntunang #veiltunang #harizfoundhisnur #rizmansuraya #muakuantan #minipelamincantik #muaselangor #muatemerloh #muakl #sewadulanghantaran

Mahukan yang terbaik, berusahalah menjadi yang terbaik.
.
.
.
Yang belum berjodoh, semoga dengan niat & usaha untuk memperbaiki diri, Allah datangkan kalian insan yang baik sebagai peneman hidup dan boleh bersama ke syurga. in sha Allah
.
.
Yang nak bertunang & nikah tak lama lagi jom dapatkan 𝐂𝐑𝐎𝐖𝐍 & 𝐕𝐄𝐈𝐋 untuk majlis awak nanti !!!
@crowncantik
@crowncantik
@crowncantik
.
.

#bajunikah #bajutunang #crownmurah #bajuakad #sewacrown #crowncantik #crowncantikmurah #crownnikah #veilnikah #diyveil #diypelamin #pelaminmini #pelaminmurah #veiltunang #crownpengantin #crownsanding #crowntunang #veiltunang #harizfoundhisnur #rizmansuraya #muakuantan #minipelamincantik #muaselangor #muatemerloh #muakl #sewadulanghantaran
711 6 7 hours ago

Alhamdulillah, beruntung ada pasangan yang macam ni. Siapa je yang tak nak pasangan setia. 💕
.
.
.

Alhamdulillah, beruntung ada pasangan yang macam ni. Siapa  je yang tak nak pasangan setia. 💕
.
.
.
1,217 37 15 November, 2019

Comel nyaa pengantin ni tau 😍😍😍 memang princess betul❤❤❤❤ Our NEW NEW NEW ATTIRE BALL GOWN
Ready for rental
@tnpixture 📸 .
.
Belum booking lagi dengan kami?
takpe cuma klik link WhatsApp dekat profile nanti kami bagi pakej2nya okay 🤗🤗 .
.
for more info WhatsApp us
0116 353 5095 .
.
Bridal package ✅
Sewa busana ✅
NO HEAVY MAKEUP ❌
NO CUKUR KENING ❌ .
.
Summit Signature Hotel, Level 2
Jalan Bakau Condong,Batu Pahat Johor
.
.

Waktu Operasi Butik
10 pagi - 7 petang
Selase Cuti .
.
.
#muaadahbridal #muabatupahat #muabp #muamuar #muasingapore
#muabrunei
#muakl #travelmua #muajb
#andamanbatupahat #bridalbatupahat
#makeupsanding #makeupnikah
#pelaminmini #pelaminbajet #pelaminbatupahat
#malaywedding #bajupengantin #busanapengantin
#pelamindewan #pelaminmurah #pelaminrumah
#bridalmuar #weddingdress
#pelaminkanopi #pelaminnikah #pelamintunang
#bridalparitsulong #bridalpeserai
#pelaminsanding

Comel nyaa pengantin ni tau 😍😍😍 memang princess betul❤❤❤❤ Our NEW NEW NEW  ATTIRE BALL GOWN 
Ready for rental
@tnpixture 📸 .
. 
Belum booking lagi dengan kami?
takpe cuma klik link WhatsApp dekat profile nanti kami bagi pakej2nya okay 🤗🤗 .
.
for more info WhatsApp us 
0116 353 5095 .
.
Bridal package ✅
Sewa busana ✅ 
NO HEAVY MAKEUP ❌
NO CUKUR KENING ❌ .
.
 Summit Signature Hotel, Level 2 
Jalan Bakau Condong,Batu Pahat Johor
.
.

Waktu Operasi Butik
10 pagi - 7 petang 
Selase Cuti .
.
.
 #muaadahbridal #muabatupahat #muabp #muamuar #muasingapore 
#muabrunei 
#muakl #travelmua #muajb
#andamanbatupahat #bridalbatupahat
#makeupsanding #makeupnikah 
#pelaminmini #pelaminbajet #pelaminbatupahat 
#malaywedding #bajupengantin #busanapengantin
#pelamindewan #pelaminmurah #pelaminrumah
#bridalmuar #weddingdress 
#pelaminkanopi #pelaminnikah #pelamintunang 
#bridalparitsulong #bridalpeserai
#pelaminsanding
418 2 14 hours ago

Pelamin tunang norma..tq so much kerana hire rrplanner nun jauh ya.. Booking date hanya RM200 je... Call/wssap ☎️☎️ ke RAZALI : 016 2184226

A. PELAMIN TUNANG
1. 10ft backdroop,cover lagi kiri & kanan 5ft
2. 3 pcs carpet shaggy *FOC Transport for radius 15km only from Seri Kembangan*

B. PELAMIN NIKAH RUMAH
1. 10ft backdroop,cover lagi kiri & kanan 10ft
2. 5 pcs carpet shaggy

FOC
1. Meja dan bantal nikah
2. *FOC Transport for radius 15km only from Seri Kembangan*

C. PELAMIN EKLUSIVE NIKAH & SANDING RUMAH
1. 15ft backdroop,cover lagi kiri & kanan 10ft
2. 6 pcs carpet shaggy
FOC
1. Meja dan bantal Nikah
2. *FOC Transport for radius 30km only from Seri Kembangan*

D. PELAMIN KHEMAH

1. 20ft backdroop
2. Full cover white carpet needle punch
FOC
1. Cover drapping kiri & kanan khemah 20ft
2. Pintu gerbang standard
3. *FOC Transport for radius 15km only from Seri Kembangan* *Transport untuk sewa lori berdasarkan jarak dari Seri Kembangan ke Dewan Majlis*

PAKEJ PELAMIN DEWAN TIARA
1. 30ft backdroop,Tinggi 20ft ( jc off white drapping )
2. Needle punch carpet fully stage cover
3. 6 Walkway
4. Red carpet

FOC
1. 20ft entrance with deco
2. Deco meja beradap serta alas meja sequine gold@silver *Transport untuk sewa lori berdasarkan jarak dari Seri Kembangan ke Dewan Majlis*

PAKEJ PELAMIN DEWAN DIAMOND
1. 40ft backdroop,Tinggi 30ft (velvet drapping)
2. Needle punch carpet fully stage cover
3. 6 Walkway eklusive
4. White carpet runway
5. Meja beradap serta backdroop, alas meja eklusive,2 buah kerusi king pengantin dan 10 kerusi chiaveri (decor campur artificial dan fresh flower)
6. 4 centerpiece decor for VVIP

FOC
1. 20ft Entrance with deco with chair
2. Welcome board special custome

For any inquiry, pls call/msg 0162184226
#pelamin
#pelaminmurah
#pelamindewan
#pelamin2019
#pelaminselangor
#pelaminnikah
#pelaminrumah
#pelaminbajet
#pelaminmampumilik
#pelaminsanding
#pelamintunang
#pelaminkhemah
#pelaminkl
#pelamincantik
#pelamindewan
#pelaminkahwin

Pelamin tunang norma..tq so much kerana hire rrplanner nun jauh ya.. Booking date hanya RM200 je... Call/wssap ☎️☎️ ke RAZALI : 016 2184226

A. PELAMIN TUNANG
1. 10ft backdroop,cover lagi kiri & kanan 5ft
2. 3 pcs carpet shaggy *FOC Transport for radius 15km only from Seri Kembangan*

B. PELAMIN NIKAH RUMAH 
1. 10ft backdroop,cover lagi kiri & kanan 10ft
2. 5 pcs carpet shaggy

FOC
1. Meja dan bantal nikah 
2. *FOC Transport for radius 15km only from Seri Kembangan*

C. PELAMIN EKLUSIVE NIKAH & SANDING RUMAH 
1. 15ft backdroop,cover lagi kiri & kanan 10ft
2. 6 pcs carpet shaggy 
FOC
1. Meja dan bantal Nikah
2. *FOC Transport for radius 30km only from Seri Kembangan*

D. PELAMIN KHEMAH

1. 20ft backdroop
2. Full cover white carpet needle punch 
FOC
1. Cover drapping kiri & kanan khemah 20ft
2. Pintu gerbang standard
3. *FOC Transport for radius 15km only from Seri Kembangan* *Transport untuk sewa lori berdasarkan jarak dari Seri Kembangan ke Dewan Majlis*

PAKEJ PELAMIN DEWAN TIARA 
1. 30ft backdroop,Tinggi 20ft ( jc off white drapping )
2. Needle punch carpet fully stage cover
3. 6 Walkway 
4. Red carpet

FOC
1. 20ft entrance with deco
2. Deco meja beradap  serta alas meja sequine gold@silver *Transport untuk sewa lori berdasarkan jarak dari Seri Kembangan ke Dewan Majlis*

PAKEJ PELAMIN DEWAN DIAMOND 
1. 40ft backdroop,Tinggi 30ft (velvet drapping)
2. Needle punch carpet fully stage cover
3. 6 Walkway eklusive
4. White carpet runway 
5. Meja beradap serta backdroop, alas meja eklusive,2 buah kerusi king pengantin dan 10 kerusi chiaveri (decor campur artificial dan fresh flower)
6. 4 centerpiece decor for VVIP

FOC
1. 20ft Entrance with deco with chair
2. Welcome board special custome

For any inquiry, pls call/msg 0162184226
#pelamin 
#pelaminmurah
#pelamindewan 
#pelamin2019 
#pelaminselangor 
#pelaminnikah 
#pelaminrumah 
#pelaminbajet 
#pelaminmampumilik 
#pelaminsanding 
#pelamintunang 
#pelaminkhemah 
#pelaminkl 
#pelamincantik 
#pelamindewan 
#pelaminkahwin
719 12 25 October, 2019