#peloles Instagram Photos & Videos

peloles - 36k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #peloles and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
51 minutes
Average like
2.3
Average comment
0.1
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

[ALAMAK, BOTOL AIR AJE TAKDER LAGI!!! 😱]
.
.
#DianzVitamin dah consume, #DianzMasknMoist dah pakai, #DianzSemiLipsMatte pun dah calit, tapi kenapa rasa macam ade yang tak cukup lagi? Memangla, sebab sis belum dapatkan lagi botol air comel Dianz ni kannn. Jom dapatkan sekarang sebelum stok habis. Free aje tau botol air ni! 😍
.
Mudah aje nak dapatkan, beli mana-mana produk Dianz (kecuali #DianzSemiLipsMatte) berharga RM100 ke atas dan korang akan dapat botol air Dianz ni percuma. Moh ler kite grab sekarang, baru die hard fan Dianz namanyer kaaaannnn? 🙃
.
.

#DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #tedikedah #tediperlis #tedisik #tedipenang #tedialorsetar #tadijitra #tedipendang #tedikl

[ALAMAK, BOTOL AIR AJE TAKDER LAGI!!! 😱]
.
.
#DianzVitamin dah consume, #DianzMasknMoist dah pakai, #DianzSemiLipsMatte pun dah calit, tapi kenapa rasa macam ade yang tak cukup lagi?  Memangla, sebab sis belum dapatkan lagi botol air comel Dianz ni kannn.  Jom dapatkan sekarang sebelum stok habis.  Free aje tau botol air ni! 😍
.
Mudah aje nak dapatkan, beli mana-mana produk Dianz (kecuali #DianzSemiLipsMatte) berharga RM100 ke atas dan korang akan dapat botol air Dianz ni percuma.  Moh ler kite grab sekarang, baru die hard fan Dianz namanyer kaaaannnn? 🙃
.
.

#DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #tedikedah #tediperlis #tedisik #tedipenang #tedialorsetar #tadijitra #tedipendang #tedikl
0 0 1 minute ago

[SAMBIL MAKAN #DIANZVITAMIN, SAMBIL AMBIL SUPPLEMENT LAIN! 😅
.
.
Sis selalu makan #DianzVitamin
Tapi ada juga ambik supplement lain
Cuma sis tak beranila nak ambik risiko
Sebab takut takde kesan kan. 😔
.
Actually kan
Hangpa boleh aja nak ambil supplement lain
Tapi ada syaratnya
Syaratnya, biar Founder Dianz sendiri explain! 😋
.
.
#DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles

[SAMBIL MAKAN #DIANZVITAMIN, SAMBIL AMBIL SUPPLEMENT LAIN! 😅
.
.
Sis selalu makan #DianzVitamin
Tapi ada juga ambik supplement lain
Cuma sis tak beranila nak ambik risiko
Sebab takut takde kesan kan. 😔
.
Actually kan
Hangpa boleh aja nak ambil supplement lain
Tapi ada syaratnya
Syaratnya, biar Founder Dianz sendiri explain! 😋
.
.
#DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles
0 0 49 minutes ago

Terus mencabuli bila dapatnya 😱 .
.
Sis ni dapat2 terus guna, tak dapat menahan rasa excited nya bila dapat new nano gel yg akan menghantui dan menjadi pelangi sinar bahagia tanpa kutukan kemurungan sleeping partner bila kerak2 hitam di tut cecelahan telah bersinar2 cerohnya.
.
.
.
Cara menggunakan NANO GEL
.
. ✅Sapu nipis di kawasan celahan 2 kali sehari selepas mandi
❌Tak perlu dibilas
✅Boleh pkai deodarant selepas pkai krim ni
.
. =====================
.
.
Boleh digunakan di celahan peha, ketiak, lutut,siku, buku lali, tengkuk, punggung dan lain2 kawasan yg berdaki
.
. ❌Tidak boleh digunakan di muka dan bibir
❌Tidak digalakkan digunakan di bhg dada utk ibu yg mengusu 😊
✅Boleh digunakan pada baby
.
. ———————————-
.
.
Cara menggunakan SABUN DAKI DIANZ
.
. ✅ sabun di kawasan celahan sahaja ketika mandi 2 kali sehari
✅ perlu dibilas selepas pakai
❌ jangan sabun seluruh badan
.
.
WS : http://TeDiDianz.wasap.my

#DianzVitamin  #Hisaphisapteruscantik #DMM #Dianzmaskandmoist #mask #tarik2taksakitsyoktambahmoist
#TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #mudah #senang #kemam #hilangjerawat #eyebags #nanomuar #nanomelaka #nanogel #lipmattedianz #lipmatte

Terus mencabuli bila dapatnya 😱 .
.
Sis ni dapat2 terus guna, tak dapat menahan rasa excited nya bila dapat new nano gel yg akan menghantui dan menjadi pelangi sinar bahagia tanpa kutukan kemurungan sleeping partner bila kerak2 hitam di tut cecelahan telah bersinar2 cerohnya.
.
.
.
Cara menggunakan NANO GEL
.
. ✅Sapu nipis di kawasan celahan 2 kali sehari selepas mandi
❌Tak perlu  dibilas
✅Boleh pkai deodarant selepas pkai krim ni
.
. =====================
.
. 
Boleh digunakan di celahan peha, ketiak, lutut,siku, buku lali, tengkuk, punggung dan lain2 kawasan yg berdaki
.
. ❌Tidak boleh digunakan di muka dan bibir
❌Tidak digalakkan digunakan di bhg dada utk ibu yg mengusu 😊
✅Boleh digunakan pada baby
.
. ———————————-
.
. 
Cara menggunakan SABUN DAKI DIANZ
.
. ✅ sabun di kawasan celahan sahaja ketika mandi 2 kali sehari
✅ perlu dibilas selepas pakai
❌ jangan sabun seluruh badan
.
.
WS : http://TeDiDianz.wasap.my

#DianzVitamin  #Hisaphisapteruscantik #DMM #Dianzmaskandmoist #mask #tarik2taksakitsyoktambahmoist 
#TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #mudah #senang #kemam #hilangjerawat #eyebags #nanomuar #nanomelaka #nanogel #lipmattedianz #lipmatte
0 0 1 hour ago

[JANGAN BAGI CAN PADA JERAWAT! 😎]
.
.
Korang yang ada masalah kulit jerawat tu, sampai bila nak biarkan kulit wajah korang jadi tempat lepak jerawat? Lepas ni JANGAN BAGI CAN KAT JERAWAT tu!!! Ikut macam sis ni, berkat consume #DianzVitamin dengan konsisten, jerawat makin kurang uii! Nak lagi best, siap dapat pakej kulit makin cerah tau! 🤩 .
RM52/35 biji
Boleh tahan sebulan
.
Dm for order atau whatsapp 0167292099 😊
.
#DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #tedikedah

[JANGAN BAGI CAN PADA JERAWAT! 😎]
.
.
Korang yang ada masalah kulit jerawat tu, sampai bila nak biarkan kulit wajah korang jadi tempat lepak jerawat?  Lepas ni JANGAN BAGI CAN KAT JERAWAT tu!!! Ikut macam sis ni, berkat consume #DianzVitamin dengan konsisten, jerawat makin kurang uii!  Nak lagi best, siap dapat pakej kulit makin cerah tau! 🤩 .
RM52/35 biji
Boleh tahan sebulan
.
Dm for order atau whatsapp 0167292099 😊
.
#DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #tedikedah
1 0 1 hour ago

Review ikhlas dari dato alha alfa, ♥️
.
.

KEBAIKAN KAAB SKINCARE 👇
- menghapuskan jerawat dan parut
- Mencerahkan wajah
- Meratakan warna kulit yg tidak sekata
- Memudarkan jeragat dan pigmentasi
- Mencegah whitehead/blackhead
- Membuang sel kulit mati
- Melembutkan kulit wajah anda
- Melembap,menghaluskan dan mengecilkan liang pori pada wajah
- Menghilangkan garis halus serta menganjalkan kulit
- Membuatkan wajah lebih glow dan awet muda
.
.

Korang sedang mencari skincare lulus kkm, mampu milik? Meh Roger eja 😘

#kaabskincare
#honoryourskin

Review ikhlas dari dato alha alfa, ♥️
.
.

KEBAIKAN KAAB SKINCARE 👇
- menghapuskan jerawat dan parut
- Mencerahkan wajah
- Meratakan warna kulit yg tidak sekata
- Memudarkan jeragat dan pigmentasi
- Mencegah whitehead/blackhead
- Membuang sel kulit mati
- Melembutkan kulit wajah anda
- Melembap,menghaluskan dan mengecilkan liang pori pada wajah
- Menghilangkan garis halus serta menganjalkan kulit
- Membuatkan wajah lebih glow dan awet muda
.
.

Korang sedang mencari skincare lulus kkm, mampu milik? Meh Roger eja 😘

#kaabskincare
#honoryourskin
1 1 1 hour ago

#sprayoverdoseglowing
OVERDOSE GLOWING SPRAY
Face mist Ekstrak tometo and rose
50ml RM17
CARA PENGUNAAN 💃
✔Sejukkan seketika dlm peti ais
Utk kesan lebih segar
✔Semburkan ke wajah selepas mandi ✔Boleh digunakan sebelum atau selepas makeup ✔Melembabkan wajah
✔Menyeimbangkan pH kulit
✔Anti aging
✔Mengurangkan jerawat
✔Sesuai utk semua kulit ✔Mengurangkan sunburn

BAHAN-BAHAN 💃
Glsyerine
Tomato Ektrak
Rose Hip Oil
Carmomile Ektrak
Tiny White
Witch hazel

#fdtomato #foundationtomato #foundationmalas #foundationwansue #teamwansuebeauty #fdtomatoviral #sabuntomatoviral #WANSUEBEAUTY #peloles

#sprayoverdoseglowing 
OVERDOSE GLOWING SPRAY
Face mist  Ekstrak tometo and rose
50ml RM17 
CARA PENGUNAAN 💃
✔Sejukkan seketika dlm peti ais
Utk kesan lebih segar
✔Semburkan ke wajah selepas mandi ✔Boleh digunakan sebelum atau selepas makeup ✔Melembabkan wajah
✔Menyeimbangkan pH kulit
✔Anti aging
✔Mengurangkan jerawat
✔Sesuai utk semua kulit ✔Mengurangkan sunburn

BAHAN-BAHAN 💃
Glsyerine
Tomato Ektrak 
Rose Hip Oil
Carmomile Ektrak 
Tiny White
Witch hazel

#fdtomato #foundationtomato #foundationmalas #foundationwansue #teamwansuebeauty #fdtomatoviral #sabuntomatoviral #WANSUEBEAUTY #peloles
4 0 3 hours ago

Kalau korang nak tahu kan, minyak kelapa dara ni mengandungi asid laurik yg anti bakteria, anti fungal dan antiviral tau. Sangat sesuai untuk korang buat double cleansing & akan membersihkan kulit korang secara mendalam. Lepas cuci muka dengan bahan ni, kulit akan jadi lebih lembap & lembut 😍
-
Your Beauty Is Our Priority
Yaya 📲 0183672972
#ingat bougas ingat Yaya
.
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasempire #advancedserum #serumviral #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bbsfeedback #bougasshahalam #bougasbeautyshahalam #TEAMAANA #TA #bougassquad #skinsihat #bebasjerawat #peloles #glowing #halusmulus #glassskin #skingoal #jomcantikberjemaah #freeyourskin #terapiinstagram #elfiraloy

Kalau korang nak tahu kan, minyak kelapa dara ni mengandungi asid laurik yg anti bakteria, anti fungal dan antiviral  tau. Sangat sesuai untuk korang buat double cleansing & akan membersihkan kulit korang secara mendalam. Lepas cuci muka dengan bahan ni, kulit akan jadi lebih lembap & lembut 😍
-
Your Beauty Is Our Priority
Yaya 📲 0183672972
#ingat bougas ingat Yaya
.
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasempire #advancedserum #serumviral #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bbsfeedback #bougasshahalam #bougasbeautyshahalam  #TEAMAANA #TA #bougassquad #skinsihat #bebasjerawat #peloles #glowing #halusmulus #glassskin #skingoal #jomcantikberjemaah #freeyourskin #terapiinstagram #elfiraloy
3 0 4 hours ago

[TERBAIK SAMPAI ORANG PUN REKEMEN! ☺️]
.
.
Memang THORBAEKKK sis ni, dia nak tengok kawan dia dapat skin terbaik sampai rekemenkan #DianzVitamin. Mesti sebab sis ni dah pernah cuba and dah peloles betui dak? 😋 .
RM52/35 biji
Boleh tahan sebulan
.
Dm for order atau whatsapp 0167292099😊
.
#DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas

[TERBAIK SAMPAI ORANG PUN REKEMEN! ☺️]
.
.
Memang THORBAEKKK sis ni, dia nak tengok kawan dia dapat skin terbaik sampai rekemenkan #DianzVitamin.  Mesti sebab sis ni dah pernah cuba and dah peloles betui dak? 😋 .
RM52/35 biji
Boleh tahan sebulan
.
Dm for order atau whatsapp 0167292099😊
.
#DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas
0 0 4 hours ago

[LAAA, SENANG AJA NAK KULIT KEKAL CANTIK 😯] Sapa kata susah nak dapatkan kulit CANTIK & GEBU ni?
Actually, lagi senang tau daripada korang pegi buat rawatan kulit tu.
Cukup dengan consume #DianzVitamin konsisten, dah setel! Masalah kulit kusam & parut jerawat no more! 😀

NAK #vitamindianz??
Klik link wassap di bio 👆

#vitamindianztutupkuning
#bebasjerawat
#peloles
#gebu
#bazaarpaknil
#khaibahar
#pusaka
#korea

[LAAA, SENANG AJA NAK KULIT KEKAL CANTIK 😯] Sapa kata susah nak dapatkan kulit CANTIK & GEBU ni? 
Actually, lagi senang tau daripada korang pegi buat rawatan kulit tu. 
Cukup dengan consume #DianzVitamin konsisten, dah setel!  Masalah kulit kusam & parut jerawat no more! 😀

NAK #vitamindianz??
Klik link wassap di bio 👆

#vitamindianztutupkuning
#bebasjerawat
#peloles
#gebu
#bazaarpaknil
#khaibahar
#pusaka
#korea
3 0 5 hours ago

[JANGAN LUPA KALAU NAK KULIT PELOLES! 🤩] Tak kisahlah korang nak ke mana pun hari ni sama ada nak pegi kerja, pegi shopping atau pegi bercuti sekali pun, tapi consume #DianzVitamin jangan korang lupa ya! Kalau korang skip macam mana nak peloles cepat? 😋

#dianzvitaminsabah #dianzkotakinabalu #dianzsabah #tedisabah #kulitsihat #peloles #jerawat #kulitcantik

[JANGAN LUPA KALAU NAK KULIT PELOLES! 🤩] Tak kisahlah korang nak ke mana pun hari ni sama ada nak pegi kerja, pegi shopping atau pegi bercuti sekali pun, tapi consume #DianzVitamin jangan korang lupa ya!  Kalau korang skip macam mana nak peloles cepat? 😋

#dianzvitaminsabah #dianzkotakinabalu #dianzsabah #tedisabah #kulitsihat #peloles #jerawat #kulitcantik
4 0 6 hours ago

[ALAMAK, BOTOL AIR AJE TAKDER LAGI!!! 😱]
.
.
#DianzVitamin dah consume, #DianzMasknMoist dah pakai, #DianzSemiLipsMatte pun dah calit, tapi kenapa rasa macam ade yang tak cukup lagi? Memangla, sebab sis belum dapatkan lagi botol air comel Dianz ni kannn. Jom dapatkan sekarang sebelum stok habis. Free aje tau botol air ni! 😍
.
Mudah aje nak dapatkan, beli mana-mana produk Dianz (kecuali #DianzSemiLipsMatte) berharga RM100 ke atas dan korang akan dapat botol air Dianz ni percuma. Moh ler kite grab sekarang, baru die hard fan Dianz namanyer kaaaannnn? 🙃
.
.

#DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #tedikedah #tediperlis #tedisik #tedipenang #tedialorsetar #tadijitra #tedipendang #tedikl

[ALAMAK, BOTOL AIR AJE TAKDER LAGI!!! 😱]
.
.
#DianzVitamin dah consume, #DianzMasknMoist dah pakai, #DianzSemiLipsMatte pun dah calit, tapi kenapa rasa macam ade yang tak cukup lagi?  Memangla, sebab sis belum dapatkan lagi botol air comel Dianz ni kannn.  Jom dapatkan sekarang sebelum stok habis.  Free aje tau botol air ni! 😍
.
Mudah aje nak dapatkan, beli mana-mana produk Dianz (kecuali #DianzSemiLipsMatte) berharga RM100 ke atas dan korang akan dapat botol air Dianz ni percuma.  Moh ler kite grab sekarang, baru die hard fan Dianz namanyer kaaaannnn? 🙃
.
.

#DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #tedikedah #tediperlis #tedisik #tedipenang #tedialorsetar #tadijitra #tedipendang #tedikl
2 0 7 hours ago

PENGARUH BENDA BAIK TAKPE! 😁
.
.
Tu la sis, iman tak kuat lagi. Kan dah terpengaruh dengan #DianzVitamin. Terus kulit makin bersih dah. Patutnya sis terpengaruh dari awal lagi. 😎 .
RM52/35 biji
Boleh tahan sebulan
.
Dm for order atau whatsapp 0138191763 😊
.
#DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #TediCheras #Tedisarawak #TediAmpang #tedisungaibesi #surikatriana

PENGARUH BENDA BAIK TAKPE! 😁
.
.
Tu la sis, iman tak kuat lagi.  Kan dah terpengaruh dengan #DianzVitamin.  Terus kulit makin bersih dah.  Patutnya sis terpengaruh dari awal lagi. 😎 .
RM52/35 biji
Boleh tahan sebulan
.
Dm for order atau whatsapp 0138191763 😊
.
#DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #TediCheras  #Tedisarawak #TediAmpang #tedisungaibesi #surikatriana
0 0 15 hours ago

KULIT YANG PELOLES HASIL DARI KULIT BERMASALAH YANG TERSAKITI. 🤡
.
.
Hehehe amboi, macam pernah dengar aja ayat tu kan? Well, kalau korang rasa sakit hati and fedap dengan kulit korang yang bermasalah jangan lupa mulakan dengan konsisten consume #DianzVitamin. Bila kulit makin lembut dan peloles, barula nampak muda selalu! 😋 .
RM52/35 biji
Boleh tahan sebulan
.
Dm for order atau whatsapp 0138191763 😊
.
#DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #Tedisarawak
#TediCheras #TediSungaiBesi #gegarvaganza

KULIT YANG PELOLES HASIL DARI KULIT BERMASALAH YANG TERSAKITI. 🤡
.
.
Hehehe amboi, macam pernah dengar aja ayat tu kan?  Well, kalau korang rasa sakit hati and fedap dengan kulit korang yang bermasalah jangan lupa mulakan dengan konsisten consume #DianzVitamin.  Bila kulit makin lembut dan peloles, barula nampak muda selalu! 😋 .
RM52/35 biji
Boleh tahan sebulan
.
Dm for order atau whatsapp 0138191763 😊
.
#DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #Tedisarawak 
#TediCheras #TediSungaiBesi #gegarvaganza
0 0 15 hours ago

LEPAS SETAHUN STILL SETIA DENGAN #DIANZVITAMIN! ☺️
.
.
Setia dengan #DianzVitamin selama setahun, sekarang sis ni da bebas masalah kulit kering, kusam dan parut. Memang seronokla sis sebab kulit da makin licin! 🤗 .
RM52/35 biji
Boleh tahan sebulan
.
Dm for order atau whatsapp 0138191763 😊
.
#DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #ketiakputih #ketiakhitam #Tedisabah #Tedisarawak #TediAmpang #TediCheras #konsertgegarvaganza

LEPAS SETAHUN STILL SETIA DENGAN #DIANZVITAMIN! ☺️
.
.
Setia dengan #DianzVitamin selama setahun, sekarang sis ni da bebas masalah kulit kering, kusam dan parut.  Memang seronokla sis sebab kulit da makin licin! 🤗 .
RM52/35 biji
Boleh tahan sebulan
.
Dm for order atau whatsapp 0138191763 😊
.
#DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #ketiakputih #ketiakhitam #Tedisabah #Tedisarawak #TediAmpang #TediCheras #konsertgegarvaganza
0 0 15 hours ago

[WUYYOO, BUKAN TAKAT KALER AJA CANTIK TAPI... 😍]
.
Waaawww, kemain cantik lagi #DianzSemiLipsMatte code Winter ni. Ni bukan sekadar cantik aje tau, siap melembabkan bibir korang sekali agar bibir terpelihara secara natural. Lepas ni mulut tak lekang dengan senyuman letewww! 😊
.
.
.
.
RM35 SAHAJA
BELI 3-3 WARNA RM100
KALAU BELI 6 WARNA RM200
.
Dm for order atau whatsapp 013819763 😊
.
#DianzSemiLipsMatte  #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #bibir  #lipmatte #jomcantik #jomputih #peloles #cantikgebugebas #bibircantik #lipstick #yournewcrush #codbukitjalil #TediCheras #Tedisarawak #TediMelaka #Tedisabah

[WUYYOO, BUKAN TAKAT KALER AJA CANTIK TAPI... 😍]
.
Waaawww, kemain cantik lagi #DianzSemiLipsMatte code Winter ni.  Ni bukan sekadar cantik aje tau, siap melembabkan bibir korang sekali agar bibir terpelihara secara natural.  Lepas ni mulut tak lekang dengan senyuman letewww! 😊
.
.
.
.
RM35 SAHAJA 
BELI 3-3 WARNA RM100
KALAU BELI 6 WARNA RM200
.
Dm for order atau whatsapp 013819763 😊
.
#DianzSemiLipsMatte  #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #bibir  #lipmatte #jomcantik #jomputih #peloles #cantikgebugebas #bibircantik #lipstick #yournewcrush #codbukitjalil #TediCheras #Tedisarawak #TediMelaka #Tedisabah
0 0 15 hours ago

SEMUA PANDANG NI DAH KENAPA? 😅
.
Masuk ofis terus semua orang pandang tenganga ni dah kenapa? Mestila sebab sis dah pakai #DianzSemiLipsMatte! Tampil dengan pilihan warna yang menarik khas untuk korang. Pening nak pilih warna apa? Grab aje semua warna, baru up to date kann! 😊
.
Menampilkan 3 warna menarik:
- YOU ARE LUCKY (kotak pink) warna dark pink
- HELLO EVERYONE (kotak biru) warna pink keorenan
- SEE YOU SOON (kotak kuning) warna soft pink
.
Harga mesra rakyat aje guys!
1 Lip Matte hanya RM35
PERCUMA Mini Bag yang sama dengan kotak
.
Grab 3 ITEM dengan harga RM100 SAHAJA!  PERCUMA 3 Mini Bag yang sama dengan kotak. .
.
Dm for order atau whatsapp 017-482 8485😊
.
#RepostByDianzHQ #DianzSemiLipsMatte  #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #bibir  #lipmatte #jomcantik #jomputih #peloles #cantikgebugebas #bibircantik #lipstick

SEMUA PANDANG NI DAH KENAPA? 😅
.
Masuk ofis terus semua orang pandang tenganga ni dah kenapa?  Mestila sebab sis dah pakai #DianzSemiLipsMatte!  Tampil dengan pilihan warna yang menarik khas untuk korang.  Pening nak pilih warna apa?  Grab aje semua warna, baru up to date kann! 😊
.
Menampilkan 3 warna menarik:
- YOU ARE LUCKY (kotak pink) warna dark pink
- HELLO EVERYONE (kotak biru) warna pink keorenan
- SEE YOU SOON (kotak kuning) warna soft pink
.
Harga mesra rakyat aje guys!
1 Lip Matte hanya RM35
PERCUMA Mini Bag yang sama dengan kotak
.
Grab 3 ITEM dengan harga RM100 SAHAJA!  PERCUMA 3 Mini Bag yang sama dengan kotak. .
.
Dm for order atau whatsapp 017-482 8485😊
.
#RepostByDianzHQ #DianzSemiLipsMatte  #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #bibir  #lipmatte #jomcantik #jomputih #peloles #cantikgebugebas #bibircantik #lipstick
1 0 19 hours ago

BELUM 2 MINGGU DAH DAPAT KESAN MACAM NI?😱
_
Ni calit kat nadi jerrr tauu, paruttt kat muka dah makin clearrr. Kalo dulu jerawat menyinggah hebat. Dimeriahkan pulak dengan parut yang kehitaman. Adehhh.
_
Nasib baik hati terpaut nak cuba wdta ni. Kalo tak,sampai bebilalah hati runsing fikirkan wajah tu.
_
Apa yang WD dah buatt ni?
_
Magikkk? Ishh takde magikknyaaa jika guna krim teknologi nano. Pantas meresap 12x ganda je ke bawah lapisan kulit dan merawat dalaman buang segala toksin dan membantu membentuk jaringan kolagen.
_
Produk #MUDAH guna, #SELAMAT dan #BERKESAN. Uols tak cuba rugi tauuu.
_
Udah ramai yang transform merecikk lawaa habiss dengan KRIM AJAIB ni.
_
Promosi Jimat RM20 bila bila jee nak tamat tau.
_
Ada masalah kulit, nak fatin bantu meh wasapp @ Klik Link BIO 👉
.
.
#womendesiretripleadvance #wdtaterengganu #krimteknologinano #calitnadi #krimawekmuda #krimsakamoden #krimkalisusia #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskulitkusam #peloles #liangporitertutup #cerah1badan #codsekitarterengganu #bazaarpaknil #likeforlike #like2like

BELUM 2 MINGGU DAH DAPAT KESAN MACAM NI?😱
_
Ni calit kat nadi jerrr tauu, paruttt kat muka dah makin clearrr. Kalo dulu jerawat menyinggah hebat. Dimeriahkan pulak dengan parut yang kehitaman. Adehhh.
_
Nasib baik hati terpaut nak cuba wdta ni. Kalo tak,sampai bebilalah hati runsing fikirkan wajah tu. 
_
Apa yang WD dah buatt ni?
_
Magikkk? Ishh takde magikknyaaa jika guna krim teknologi nano. Pantas meresap 12x ganda je ke bawah lapisan kulit dan merawat dalaman buang segala toksin dan membantu membentuk jaringan kolagen.
_
Produk #MUDAH guna, #SELAMAT dan #BERKESAN. Uols tak cuba rugi tauuu.
_
Udah ramai yang transform merecikk lawaa habiss dengan KRIM AJAIB ni.
_
Promosi Jimat RM20 bila bila jee nak tamat tau.
_
Ada masalah kulit, nak fatin bantu meh wasapp @ Klik Link BIO 👉
.
.
#womendesiretripleadvance #wdtaterengganu #krimteknologinano #calitnadi #krimawekmuda #krimsakamoden #krimkalisusia #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskulitkusam #peloles #liangporitertutup #cerah1badan #codsekitarterengganu #bazaarpaknil #likeforlike #like2like
2 0 20 hours ago

[KULIT YANG PELOLES HASIL DARI KULIT BERMASALAH YANG TERSAKITI. 🤡]
.
.
Hehehe amboi, macam pernah dengar aja ayat tu kan? Well, kalau korang rasa sakit hati and fedap dengan kulit korang yang bermasalah jangan lupa mulakan dengan konsisten consume #DianzVitamin . Bila kulit makin lembut dan peloles, barula nampak muda selalu!
.
RM52/35 biji
Boleh tahan sebulan
.
DM for order atau WhatsApp cikna terus 60148379015 😊
.
#DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas

[KULIT YANG PELOLES HASIL DARI KULIT BERMASALAH YANG TERSAKITI. 🤡]
.
.
Hehehe amboi, macam pernah dengar aja ayat tu kan? Well, kalau korang rasa sakit hati and fedap dengan kulit korang yang bermasalah jangan lupa mulakan dengan konsisten consume #DianzVitamin . Bila kulit makin lembut dan peloles, barula nampak muda selalu!
.
RM52/35 biji
Boleh tahan sebulan
.
DM for order atau WhatsApp cikna terus 60148379015 😊
.
#DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas
0 0 13 November, 2019

[BUKAN SEKADAR SPRING! 😀]
.
.
Apa yang spring? Kumpulan Spring ke? Hahaha bukanlah! #DianzSemiLipsMatte code Spring ni ha! Buat korang yang nakkan bibir nampak elegan sepanjang masa, code Spring memang recommended khas untuk korang. Biar bibir nampak natural dan gojes dalam masa yang sama.
.
Menampilkan 3 warna baru gais:
.
- Winter (kotak putih)
- Spring (kotak line)
- Summer (kotak polka dot)
.
Apa kelebihan #DianzSemiLipsMatte baru ni:
.
💥tidak berminyak atau melekit ( sticky )
💥lembab dan ringan di bibir
💥warna tahan lama, lepas makan tacap sikit je
💥ada argan oil n vitamin E so bibir korg tak kan kering
💥ada SPF15 so bibir korg tak kan jadi gelap , protect kaw-kaw punya!
💥Menjadikan wajah kelihatan segar bermaya
💥Menyerlahkan keserian wajah
💥FREE MINI BAG comei sama dengan kotak
.
.
RM35 SAHAJA
BELI 3-3 WARNA RM100
KALAU BELI 6 WARNA RM200
.
DM for order atau whatsapp 60148379015 😊
.
#DianzSemiLipsMatte #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #bibir  #lipmatte #jomcantik #jomputih #peloles #cantikgebugebas #bibircantik #lipstick #yournewcrush

[BUKAN SEKADAR SPRING! 😀]
.
.
Apa yang spring? Kumpulan Spring ke?  Hahaha bukanlah! #DianzSemiLipsMatte code Spring ni ha! Buat korang yang nakkan bibir nampak elegan sepanjang masa, code Spring memang recommended khas untuk korang. Biar bibir nampak natural dan gojes dalam masa yang sama.
.
Menampilkan 3 warna baru gais:
.
- Winter (kotak putih)
- Spring (kotak line)
- Summer (kotak polka dot)
.
Apa kelebihan #DianzSemiLipsMatte baru ni:
.
💥tidak berminyak atau melekit ( sticky )
💥lembab dan ringan di bibir
💥warna tahan lama, lepas makan tacap sikit je
💥ada argan oil n vitamin E so bibir korg tak kan kering
💥ada SPF15 so bibir korg tak kan jadi gelap , protect kaw-kaw punya!
💥Menjadikan wajah kelihatan segar bermaya
💥Menyerlahkan keserian wajah
💥FREE MINI BAG comei sama dengan kotak
.
.
RM35 SAHAJA 
BELI 3-3 WARNA RM100
KALAU BELI 6 WARNA RM200
.
DM for order atau whatsapp 60148379015 😊
.
#DianzSemiLipsMatte #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #bibir  #lipmatte #jomcantik #jomputih #peloles #cantikgebugebas #bibircantik #lipstick #yournewcrush
0 0 13 November, 2019

[AKHIRNYA, YANG DITUNGGU-TUNGGU DAH TIBA! 😍]
.
.
Haaa, patutla seronok sakan Dr. Nano haritu sebab formula terbaru dia dah berjaya. Memperkenalkan DIANZ NANO ULTRA LIGHTENING GEL terbaru! Berfungsi menghilangkan segala jenis mak nenek kesan hitam di celahan korang! Yang pasti, lebih berkesan dari Dianz Nano yang lama & lagi gempak!!!!! 😃
.
.

Sempena pelancaran #DianzNanoUltraLighteningGel terbaru ni, kami buat promosi kombo! 🤩
.
. • Beli satu Dianz Nano - RM45 + RM8 postage
• Beli dua Dianz Nano - RM90 + free postage & free Dianz Sabun
• Beli dua Dianz Nano + 1 Dianz Vitamin - RM142 + free postage & Dianz Sabun
• Beli dua Dianz Nano + 2 Dianz Vitamin - RM194 + free postage & Dianz Sabun
.
.
Haa, tunggu apa lagi gais jom grab kombo ni cepat! 🤗
.
.
WS : http://TeDiDianz.wasap.my

#DianzVitamin  #Hisaphisapteruscantik #DMM #Dianzmaskandmoist #mask #tarik2taksakitsyoktambahmoist
#TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #mudah #senang #kemam #hilangjerawat #eyebags #nanomuar #nanomelaka #nanogel #lipmattedianz #lipmatte

[AKHIRNYA, YANG DITUNGGU-TUNGGU DAH TIBA! 😍]
.
. 
Haaa, patutla seronok sakan Dr. Nano haritu sebab formula terbaru dia dah berjaya.  Memperkenalkan DIANZ NANO ULTRA LIGHTENING GEL terbaru!  Berfungsi menghilangkan segala jenis mak nenek kesan hitam di celahan korang!  Yang pasti, lebih berkesan dari Dianz Nano yang lama & lagi gempak!!!!! 😃
.
.

Sempena pelancaran #DianzNanoUltraLighteningGel terbaru ni, kami buat promosi kombo! 🤩
.
. • Beli satu Dianz Nano - RM45 + RM8 postage
• Beli dua Dianz Nano - RM90 + free postage & free Dianz Sabun
• Beli dua Dianz Nano + 1 Dianz Vitamin - RM142 + free postage & Dianz Sabun
• Beli dua Dianz Nano + 2 Dianz Vitamin - RM194 + free postage & Dianz Sabun
.
. 
Haa, tunggu apa lagi gais jom grab kombo ni cepat! 🤗
.
.
WS : http://TeDiDianz.wasap.my

#DianzVitamin  #Hisaphisapteruscantik #DMM #Dianzmaskandmoist #mask #tarik2taksakitsyoktambahmoist 
#TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #mudah #senang #kemam #hilangjerawat #eyebags #nanomuar #nanomelaka #nanogel #lipmattedianz #lipmatte
0 0 13 November, 2019

Salah satu soalan New customer #GUNA WD ADA #PANTANG_LARANG TAK?
_
Tade cayanggg. Sonokkk guna #WD !
_
❤ Boleh guna skincare kegemaran uolls macam biasa.
_
❤ Boleh makan segala bagai supplement, shake shake, jamu tanpa ragu ragu.
_
❤ Boleh makan dan minum apa saje pebret uolls tanpa was was.
_
Bila pakai WD bergabung dengan skincare, supplement kesan dia lagi mantop. Kira macam #BOOSTER kesannya padu jitu. Meletopss letopss. Githewww😍
_
Sebab dalam WD ni ada ARBUTIN, GLUTHATIONE dan PEURARIA MIRIFICA yang bagus untuk beri kesan awet muda, cerah dan tegang pada kulit secara keseluruhan. Bukan dekat muka je. Tapi satu body tuuuu.
_
Krim WD pantas meresap dan bertindak dari dalam untuk Mencerah,Menegang, Menganjal dan beri kesan awet muda bergetah cam gadis korea kat tv, tuu haaa.
_
Tapiiii
_
Nak pesan satu ni je, bila pakai WD pastikan air kosong minum secukupnya. 1 liter air sama dengan 25kg berat badan. Jadi 50kg air mesti minum 2 liter. Nak minum lebih lagi baguss.
_
Minum air yang cukup buat kulit kita makin lembap dan toksin keluar lebih lancar.
.
.
#womendesiretripleadvance #wdtaterengganu #krimteknologinano #calitnadi #krimawekmuda #krimsakamoden #krimkalisusia #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskulitkusam #peloles #liangporitertutup #cerah1badan #codsekitarterengganu #bazaarpaknil #likeforlike #like2like

Salah satu soalan New customer #GUNA WD ADA #PANTANG_LARANG TAK?
_
Tade cayanggg. Sonokkk guna #WD !
_
❤ Boleh guna skincare kegemaran uolls macam biasa.
_
❤ Boleh makan segala bagai supplement, shake shake, jamu tanpa ragu ragu.
_
❤ Boleh makan dan minum apa saje pebret uolls tanpa was was.
_
Bila pakai WD bergabung dengan skincare, supplement kesan dia lagi mantop. Kira macam #BOOSTER kesannya padu jitu. Meletopss letopss. Githewww😍
_
Sebab dalam WD ni ada ARBUTIN, GLUTHATIONE dan PEURARIA MIRIFICA yang bagus untuk beri kesan awet muda, cerah dan tegang pada kulit secara keseluruhan. Bukan dekat muka je. Tapi satu body tuuuu.
_
Krim WD pantas meresap dan bertindak dari dalam untuk Mencerah,Menegang, Menganjal dan beri kesan awet muda bergetah cam gadis korea kat tv, tuu haaa.
_
Tapiiii
_
Nak pesan satu ni je, bila pakai WD pastikan air kosong minum secukupnya. 1 liter air sama dengan 25kg berat badan. Jadi 50kg air mesti minum 2 liter. Nak minum lebih lagi baguss.
_
Minum air yang cukup buat kulit kita makin lembap dan toksin keluar lebih lancar.
.
.
#womendesiretripleadvance #wdtaterengganu #krimteknologinano #calitnadi #krimawekmuda #krimsakamoden #krimkalisusia #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskulitkusam #peloles #liangporitertutup #cerah1badan #codsekitarterengganu #bazaarpaknil #likeforlike #like2like
2 0 13 November, 2019

[NI BUKAN FILTER HOKAY!!! 😍]
.
.
Nak habaq kat hangpa, NI BUKAN FILTER HOKAY!!! Kulit dia dah makin cerah uii! Petua apa dia pakai sampai dapat kulit cerah ni??? 😯
.
.
Mudah ja, hangpa ikut petua ni. Yang No. 4 tu dah memang kena jadi rutin naa:
.
.
1. Cuci muka dengan air cucian beras
2. Pakai masker betik
3. Pakai masker campuran yogurt & susu
4. Duk consume #DianzVitamin selalu
.
.
Senang gila petua dia, ni kalau hangpa buat selalu boleh say bye-bye kat filter camera hangpa dah! 🤗
.
.
.
WS : http://TeDiDianz.wasap.my

#DianzVitamin  #Hisaphisapteruscantik #DMM #Dianzmaskandmoist #mask #tarik2taksakitsyoktambahmoist
#TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #mudah #senang #kemam #hilangjerawat #eyebags #nanomuar #nanomelaka #nanogel #lipmattedianz #lipmatte
WS : http://TeDiDianz.wasap.my

#DianzVitamin  #Hisaphisapteruscantik #DMM #Dianzmaskandmoist #mask #tarik2taksakitsyoktambahmoist
#TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #mudah #senang #kemam #hilangjerawat #eyebags #nanomuar #nanomelaka #nanogel #lipmattedianz #lipmatte
WS : http://TeDiDianz.wasap.my

#DianzVitamin  #Hisaphisapteruscantik #DMM #Dianzmaskandmoist #mask #tarik2taksakitsyoktambahmoist
#TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #mudah #senang #kemam #hilangjerawat #eyebags #nanomuar #nanomelaka #nanogel #lipmattedianz #lipmatte

[NI BUKAN FILTER HOKAY!!! 😍]
.
. 
Nak habaq kat hangpa, NI BUKAN FILTER HOKAY!!! Kulit dia dah makin cerah uii!  Petua apa dia pakai sampai dapat kulit cerah ni??? 😯
.
. 
Mudah ja, hangpa ikut petua ni.  Yang No. 4 tu dah memang kena jadi rutin naa:
.
. 
1.  Cuci muka dengan air cucian beras
2.  Pakai masker betik
3.  Pakai masker campuran yogurt & susu
4.  Duk consume #DianzVitamin selalu
.
. 
Senang gila petua dia, ni kalau hangpa buat selalu boleh say bye-bye kat filter camera hangpa dah! 🤗
.
.
.
WS : http://TeDiDianz.wasap.my

#DianzVitamin  #Hisaphisapteruscantik #DMM #Dianzmaskandmoist #mask #tarik2taksakitsyoktambahmoist 
#TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #mudah #senang #kemam #hilangjerawat #eyebags #nanomuar #nanomelaka #nanogel #lipmattedianz #lipmatte 
WS : http://TeDiDianz.wasap.my

#DianzVitamin  #Hisaphisapteruscantik #DMM #Dianzmaskandmoist #mask #tarik2taksakitsyoktambahmoist 
#TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #mudah #senang #kemam #hilangjerawat #eyebags #nanomuar #nanomelaka #nanogel #lipmattedianz #lipmatte 
WS : http://TeDiDianz.wasap.my

#DianzVitamin  #Hisaphisapteruscantik #DMM #Dianzmaskandmoist #mask #tarik2taksakitsyoktambahmoist 
#TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #mudah #senang #kemam #hilangjerawat #eyebags #nanomuar #nanomelaka #nanogel #lipmattedianz #lipmatte
0 0 13 November, 2019

Waahhh... kulit semakin cerah dan berseri-seri. Tiada lagi kulit kusam. Bentuk badan pun dah berubah sikit, nampak langsing !
.
.
.
Cara mudah nak miliki bentuk badan idaman anda hanya perlu TELAN 2 biji kapsul PL pagi selepas sarapan.
(+) Kesan seawal 7 hari
(+) Kulit lembut, gebu dan cerah
(+) Miss V ketat
(+) Badan bertenaga
(+) Haid teratur dan tiada lagi senggugut
(+) Kurang rambut gugur
(+) Payudara besar & montok
(+) Kurang nafsu makan
(+) Turun berat badan
(+) Tambah susu badan
(+) Parut dan jerawat hilang
(+) Jeragat pudar
(+) Badan langsing
(+) Punggung lentik
. .
Semua manfaat di atas diperolehi hanya dengan pelaburan RM320 je.
. .
📲 WhatsApp 012 2564452

Waahhh... kulit semakin cerah dan berseri-seri. Tiada lagi kulit kusam. Bentuk badan pun dah berubah sikit, nampak langsing !
.
.
.
Cara mudah nak miliki bentuk badan idaman anda hanya perlu  TELAN 2 biji kapsul PL pagi selepas sarapan.
(+) Kesan seawal 7 hari
(+) Kulit lembut, gebu dan cerah
(+) Miss V ketat
(+) Badan bertenaga
(+) Haid teratur dan tiada lagi senggugut
(+) Kurang rambut gugur
(+) Payudara besar & montok
(+) Kurang nafsu makan
(+) Turun berat badan
(+) Tambah susu badan
(+) Parut dan jerawat hilang
(+) Jeragat pudar
(+) Badan langsing
(+) Punggung lentik
. .
Semua manfaat di atas diperolehi hanya dengan pelaburan RM320 je.
. .
📲 WhatsApp 012 2564452
1 1 13 November, 2019

Wala wey, terbaiklah bro! Tak menyesal bro ni consume #DianzVitamin kan.
Jerawat dah start kecut, kulit pulak makin cerah dan licin. Maksudnya, lepas ni lagi makin hencem la bro kita ni! 😋 follow @dianz.hq_feedback
.
.
RM50/30 biji
Boleh tahan sebulan
.
Dm for order atau whatsapp 0175327762😊
.
#DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas

Wala wey, terbaiklah bro!  Tak menyesal bro ni consume #DianzVitamin kan. 
Jerawat dah start kecut, kulit pulak makin cerah dan licin.  Maksudnya, lepas ni lagi makin hencem la bro kita ni! 😋 follow  @dianz.hq_feedback
.
.
RM50/30 biji
Boleh tahan sebulan
.
Dm for order atau whatsapp 0175327762😊
.
#DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas
2 0 13 November, 2019

SEKALI MAI PERIOD DAA. 😣
.
.
Sis tengah duk konsisten
Consume #DianzVitamin aje
Niat nak kurangkan jerawat la
Tup tup mai period pulak. 😔
.
Boleh consume ke
Walaupun mai period?
Nah dengar founder Dianz explain
Lepas ni jangan sebek dah na! 😉
.
.
.
#DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas

SEKALI MAI PERIOD DAA. 😣
.
.
Sis tengah duk konsisten
Consume #DianzVitamin aje
Niat nak kurangkan jerawat la
Tup tup mai period pulak. 😔
.
Boleh consume ke
Walaupun mai period?
Nah dengar founder Dianz explain
Lepas ni jangan sebek dah na! 😉
.
.
.
#DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas
3 0 13 November, 2019

Dah pakai Dianz Mask
Tepek pulak dgn Dianz Moisturizer

Fuhh segar bugar ja muka tu 💃

Sebab tu tak boleh beli asing
Ada cust nak beli Dianz Mask je

Alahai awak
Dianz Moisturizer tu pun banyak kebaikan utk kulit korang

RM59 dapat 2 item
Dapat lagi pouch bag FREE

Kos Postage pun kita payung
Nak berkira apa lagi sisturs demi kulit cantik dan bersih tu 😋

Nak?
Wasap 👉 0195675886 .
.
.

#DianzMaskAndMoist #tedikedah #tedipokoksena #tedialorsetar #viral #dianzcod #peloles #pokoksena #kualanerang #alorstar #hutankampung #promosi #LulusKKM #tipscantik #AgentDianzVitamin #AgentDianzKedah #AgentDianzPokokSena #codalorstar #codkualanerang #codpokoksena #coddianz #tedilanggar #moisturizer #mask #rahsiakulitcantik #rahsiakecantikan #rawatkulit #kulitlicin #kulitbebasblackhead #carabuangblackhead

Dah pakai Dianz Mask
Tepek pulak dgn Dianz Moisturizer

Fuhh segar bugar ja muka tu 💃

Sebab tu tak boleh beli asing
Ada cust nak beli Dianz Mask je

Alahai awak
Dianz Moisturizer tu pun banyak kebaikan utk kulit korang

RM59 dapat 2 item
Dapat lagi pouch bag FREE

Kos Postage pun kita payung
Nak berkira apa lagi sisturs demi kulit cantik dan bersih tu 😋

Nak?
Wasap 👉 0195675886 .
.
.

#DianzMaskAndMoist #tedikedah #tedipokoksena #tedialorsetar #viral #dianzcod #peloles #pokoksena #kualanerang #alorstar #hutankampung #promosi #LulusKKM #tipscantik #AgentDianzVitamin #AgentDianzKedah #AgentDianzPokokSena #codalorstar #codkualanerang #codpokoksena #coddianz #tedilanggar #moisturizer #mask #rahsiakulitcantik #rahsiakecantikan #rawatkulit #kulitlicin #kulitbebasblackhead #carabuangblackhead
5 1 13 November, 2019

Top #peloles posts

Tak sangka pulak lagi lawa dari long dengan uda 😂😂 jangan marah ya #KisahDunia #AlleyHan #keluarga #adikberadik #lawa #cantik #lebihcantik #peloles

Tak sangka pulak lagi lawa dari long dengan uda 😂😂 jangan marah ya #KisahDunia #AlleyHan  #keluarga #adikberadik #lawa #cantik #lebihcantik #peloles
1,041 59 21 August, 2019

macamane nak pejam Mata...nampak muka awak Jew🤭.... .
.
#cantikharikehariauum
#letscantikdenganpeloles
#alfathiahbeauty
#peloles

macamane nak pejam Mata...nampak muka awak Jew🤭.... .
.
#cantikharikehariauum 
#letscantikdenganpeloles 
#alfathiahbeauty 
#peloles
573 6 21 August, 2019

[INGAT KAT BIBIR JE KE KEGUNAAN #DIANZLIPSMATTE NI? 😏]
.
.
Well, hangpa mesti tak percaya kan? Hangpa ingat #DianzLipsMatter ni pakai kat bibir aja ka? Sebenarnya lebih daripada tu tau!!! Tengok macam mana Farha manfaatkan penggunaan sebenar #DianzLipsMatte ni, supaya lepas ni hangpa jadi bertambah segak dengan #DianzLipsMatte! 😍
.
.
Follow @dianz.hq_feedback
.
.
Menampilkan 3 warna menarik:
- YOU ARE LUCKY (kotak pink) warna dark pink
- HELLO EVERYONE (kotak biru) warna pink keorenan
_ SEE YOU SOON (kotak kuning) warna soft pink
.
Harga mesra rakyat aje guys!
1 Lip Matte hanya RM35
PERCUMA Mini Bag yang sama dengan kotak
.
Grab 3 ITEM dengan harga RM100 SAHAJA!  PERCUMA 3 Mini Bag yang sama dengan kotak.
.
Item adalah PRE-ORDER
(Jangkaan pos adalah hari Rabu)
.
.
Dm for order atau whatsapp 0135090556 😊
.
#DianzLipsMatte  #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #bibir  #lipmatte #jomcantik #jomputih #peloles #cantikgebugebas #bibircantik #lipstick

[INGAT KAT BIBIR JE KE KEGUNAAN #DIANZLIPSMATTE NI? 😏]
.
.
Well, hangpa mesti tak percaya kan?  Hangpa ingat #DianzLipsMatter ni pakai kat bibir aja ka?  Sebenarnya lebih daripada tu tau!!! Tengok macam mana Farha manfaatkan penggunaan sebenar #DianzLipsMatte ni, supaya lepas ni hangpa jadi bertambah segak dengan #DianzLipsMatte! 😍
.
.
Follow @dianz.hq_feedback
.
.
Menampilkan 3 warna menarik:
- YOU ARE LUCKY (kotak pink) warna dark pink
- HELLO EVERYONE (kotak biru) warna pink keorenan
_ SEE YOU SOON (kotak kuning) warna soft pink
.
Harga mesra rakyat aje guys!
1 Lip Matte hanya RM35
PERCUMA Mini Bag yang sama dengan kotak
.
Grab 3 ITEM dengan harga RM100 SAHAJA!  PERCUMA 3 Mini Bag yang sama dengan kotak.
.
Item adalah PRE-ORDER
(Jangkaan pos adalah hari Rabu)
.
.
Dm for order atau whatsapp 0135090556 😊
.
#DianzLipsMatte  #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #bibir  #lipmatte #jomcantik #jomputih #peloles #cantikgebugebas #bibircantik #lipstick
274 7 15 May, 2019

Siape Yang tunggu kat depan Tu..awk ke??
Confident jew catwalk dgn #peloles #bwps #demica #alfathiahbeauty
#cantikharikehariauum #letscantikdenganpeloles ....😍😍😍

Siape Yang tunggu kat depan Tu..awk ke??
Confident jew catwalk dgn#peloles #bwps#demica#alfathiahbeauty 
#cantikharikehariauum#letscantikdenganpeloles ....😍😍😍
180 1 10 July, 2019

Sape kata dalam pantang takleh consume  #DianzVitamin? Sis ni relax aje consume, siap masalah kulit jerawat dah setel. Tak cukup lagi tu, skang da makin peloles tau! 😍
.
RM50/30 biji
Boleh tahan sebulan
.
Dm for order atau whatsapp 0193648157 😊
.
#DianzVitamin  #Hisaphisapteruscantik  #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan  #JadiCantik  #NakCantik  #Flawless #aurawhite  #NakPutih  #hilangjerawat  #jomcantik #rahsiakulitputih  #jomputih  #peloles  #cantikgebugebas

Sape kata dalam pantang takleh consume #DianzVitamin? Sis ni relax aje consume, siap masalah kulit jerawat dah setel. Tak cukup lagi tu, skang da makin peloles tau! 😍
.
RM50/30 biji
Boleh tahan sebulan
.
Dm for order atau whatsapp 0193648157 😊
.
#DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan#MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless#aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik#rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas
324 1 21 March, 2019

Kita bukan pokok, kita bole UBAH NASIB KITA
..
Kalau pokok kene hujan atau kene tebang..pokok tak boleh lari berteduh atau selamatkan diri..
..
Tapi manusia, kalau ada penyakit obes, kene mula ubah tabiat pemakanan dari awal
..
.
Kurus untuk sihat, demi keluarga dan org org yg kita sayang.
.
Hati hati dengan 'Syukur' , syukur jer laa takdir tuhan.
Itu bukan tanda syukur, itu tanda lebih pada malas nak berubah ! .
..
Daftar sekarang dengan WhatsApp  018 7729 454 atau click link di bio IG coach @ct.fitmom
..
KURUS MENGECIL DAN MELAWO TEAM MOMMY CT 2019! Pre registered utk intake DISEMBER sesi ke 40 dah ni...
.
#teammommyct
#mynewmeonlinechallenge
#iamnew #gangkelabkurus
#cikreenencikngokngek #bigstage #bigstage2018 #senamaerobik #senamzumba #senam #wanitasholehah #bertunang #bersalinmudah #peloles #lelakikirimantuhan #hajatdancechallenge #hajat  #bukancintabiasa #dramasangat #jomheboh2018 #mawarmurni #ragaman #icanseeyourvoicemalaysia #berpantang #menusihat #eatcleanmalaysia

Kita bukan pokok, kita bole UBAH NASIB KITA
..
Kalau pokok kene hujan atau kene tebang..pokok tak boleh lari berteduh atau selamatkan diri..
..
Tapi manusia, kalau ada penyakit obes, kene mula ubah tabiat pemakanan dari awal
..
.
Kurus untuk sihat, demi keluarga dan org org yg kita sayang.
.
Hati hati dengan 'Syukur' , syukur jer laa takdir tuhan.
Itu bukan tanda syukur, itu tanda lebih pada malas nak berubah ! .
..
Daftar sekarang dengan WhatsApp  018 7729 454 atau click link di bio IG coach @ct.fitmom
..
KURUS MENGECIL DAN MELAWO TEAM MOMMY CT 2019! Pre registered utk intake DISEMBER sesi ke 40 dah ni...
.
#teammommyct
#mynewmeonlinechallenge
#iamnew #gangkelabkurus
#cikreenencikngokngek #bigstage #bigstage2018 #senamaerobik #senamzumba #senam #wanitasholehah #bertunang #bersalinmudah #peloles #lelakikirimantuhan #hajatdancechallenge #hajat  #bukancintabiasa #dramasangat #jomheboh2018 #mawarmurni #ragaman #icanseeyourvoicemalaysia #berpantang #menusihat #eatcleanmalaysia
389 4 18 November, 2018

Dengar cerita ramai orang Malaysia ni suka bela whitehead & blackhead, betul ke? Cuba tag kawan korang yang ada whitehead & blackhead tu! 😁 follow @dianz.hq_feedback
.
.
.
.
.
.
HARGA ?

RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni
cod atau pos harga sama ,
TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN
wasap 0195030223
www.wasap.my/60195030223
.
#DianLegacy #dianzvitamin #dian #dianzvitamilk #dexandra #aurawhite #putih #putihgebu #peloles #flawless #dianznewbaby #DianzMaskMoist #Masker #Moisturizer #Blackhead #Whitehead #skincare #DMM

Dengar cerita ramai orang Malaysia ni suka bela whitehead & blackhead, betul ke?  Cuba tag kawan korang yang ada whitehead & blackhead tu! 😁 follow @dianz.hq_feedback
.
.
.
.
.
.
HARGA ?

RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni 
cod atau pos harga sama , 
TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN 
wasap 0195030223
www.wasap.my/60195030223
.
#DianLegacy #dianzvitamin #dian #dianzvitamilk #dexandra #aurawhite #putih #putihgebu #peloles #flawless #dianznewbaby #DianzMaskMoist #Masker #Moisturizer #Blackhead #Whitehead #skincare #DMM
280 58 13 September, 2018

#peloles #cem 😂

#peloles #cem 😂
1,002 24 20 hours ago

PELOLES Face Mist by MO&FA’ @mofapeloles
merupakan produk 5 dalam 1 berfungsi sebagai
1) Toner
2) Serum
3) Pelembab
4) Krim Siang
5) Krim Malam
@mofapeloles .
@mofapeloles .
@mofapeloles .

Produk ini membantu mereka yang mempunyai masalah kulit seperti berjerawat, berminyak, kulit kering sepanjang hari, kesan parut pada muka dan kulit kusam.
Jimatkan MASA
Jimatkan DUIT
Jimatkan TENAGA

Siapa yang Whatsapp dengan code #FAEZPELOLES
0196063654
0196063654
0196063654

Dapat DISCOUNT RM5!

Nak jadi agen pun boleh :
TAK PERLU MODAL!!!
TAK PERLU POS!! Whatsapp 0196063654
0196063654
0196063654

Dengan hanya semburan, anda mampu menikmati kulit wajah yang lebih mulus, cerah, sihat dan tanpa cela bak kata omputih 'LESS is MORE'. Nak flawless? Cuba PELOLES!

#mofapeloles #peloles #facemist #skincare

PELOLES Face Mist by MO&FA’ @mofapeloles 
merupakan produk 5 dalam 1 berfungsi sebagai
1) Toner
2) Serum
3) Pelembab
4) Krim Siang
5) Krim Malam 
@mofapeloles .
@mofapeloles .
@mofapeloles .

Produk ini membantu mereka yang mempunyai masalah kulit seperti berjerawat, berminyak, kulit kering sepanjang hari, kesan parut pada muka dan kulit kusam. 
Jimatkan MASA
Jimatkan DUIT
Jimatkan TENAGA

Siapa yang Whatsapp dengan code #FAEZPELOLES 
0196063654
0196063654
0196063654

Dapat DISCOUNT RM5!

Nak jadi agen pun boleh :
TAK PERLU MODAL!!!
TAK PERLU POS!! Whatsapp 0196063654
0196063654
0196063654

Dengan hanya semburan, anda mampu menikmati kulit wajah yang lebih mulus, cerah, sihat dan tanpa cela bak kata omputih 'LESS is MORE'. Nak flawless? Cuba PELOLES!

#mofapeloles #peloles #facemist #skincare
499 4 23 October, 2018