#peminatrimsukan Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #peminatrimsukan and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 hours
Average like
1010.9
Average comment
16.1
Posts with video
15/36
Posts with photo
21/36

Hashtag Popularity

@encikchao Profile picture

@encikchao

Contoh gambar gpz single disc pada rxz..maaf pada owner moto..sy pinjam gambar awk buat contoh
.
.
RM2500 nego
Cod KL
Jauh pos
.
.
Http://www.wasap.my/60172397756
.
.
#kh100 #gpzsingledisc #gpz250 #gpz305 #enkeijapan #setsetrimberat #peminatrimsukan #rimorimoto #kawasakigto #kawasakiwheels #kh110 #ar125 #ar80 #ar50 #gtoklasik #mbx80 #cb125 #cbkalih #hondala #didjapan #enkei3batang #rxz #kawasakirr #y15zr #rs150 #ex5 #125zr

Contoh gambar gpz single disc pada rxz..maaf pada owner moto..sy pinjam gambar awk buat contoh
.
.
RM2500 nego
Cod KL
Jauh pos
.
.
Http://www.wasap.my/60172397756
.
.
#kh100 #gpzsingledisc #gpz250 #gpz305 #enkeijapan #setsetrimberat #peminatrimsukan #rimorimoto #kawasakigto #kawasakiwheels #kh110 #ar125 #ar80 #ar50 #gtoklasik #mbx80 #cb125 #cbkalih #hondala #didjapan #enkei3batang #rxz #kawasakirr #y15zr #rs150 #ex5 #125zr
65 1 14 September, 2019
@encikchao Profile picture

@encikchao

Ramai yang kompius ingatkan ni rim kh100..abam mintak maap sangat² bukan niat abam nak kompius kan korang..rim ni asalnye dari moto gpz model single disc..rupa bentuk tu memang hampir sama dengan adik kandung die si kh100 tu..kalau korang pakai kat moto pon orang mungkin takkan perasan sangat..janji rim original dari japan
.
.
RM2500 nego
Cod KL
Jauh pos
.
.
Http://www.wasap.my/60172397756
.
.
#kh100 #gpzsingledisc #gpz250 #gpz305 #enkeijapan #setsetrimberat #peminatrimsukan #rimorimoto #kawasakigto #kawasakiwheels #kh110 #ar125 #ar80 #ar50 #gtoklasik #mbx80 #cb125 #cbkalih #hondala #didjapan #enkei3batang #rxz #kawasakirr #y15zr #rs150 #ex5 #125zr

Ramai yang kompius ingatkan ni rim kh100..abam mintak maap sangat² bukan niat abam nak kompius kan korang..rim ni asalnye dari moto gpz model single disc..rupa bentuk tu memang hampir sama dengan adik kandung die si kh100 tu..kalau korang pakai kat moto pon orang mungkin takkan perasan sangat..janji rim original dari japan
.
.
RM2500 nego
Cod KL
Jauh pos
.
.
Http://www.wasap.my/60172397756
.
.
#kh100 #gpzsingledisc #gpz250 #gpz305 #enkeijapan #setsetrimberat #peminatrimsukan #rimorimoto #kawasakigto #kawasakiwheels #kh110 #ar125 #ar80 #ar50 #gtoklasik #mbx80 #cb125 #cbkalih #hondala #didjapan #enkei3batang #rxz #kawasakirr #y15zr #rs150 #ex5 #125zr
105 14 14 September, 2019
@shahrul.akmar Profile picture

@shahrul.akmar

Mbx 5skru condition baik 😉. Yang cari hari tu boleh whatsapp balik 😇. Sesuai untuk moto RR Y15 dan lain lain lagi 😎. Tapak spoket kemas sekali 😁. Apa-apa boleh terus whatsapp ☺️
.
Whatsapp +601151756793 ☎
.
#mbx #cb #didjapan #didjapan #setsetrimberat #himpunanrimsukan #peminatrimsukan #rimorimoto #sapacepatdiadapat #tokanrim #originalmoto #takdakcopyori

Mbx 5skru condition baik 😉. Yang cari hari tu boleh whatsapp balik 😇. Sesuai untuk moto RR Y15 dan lain lain lagi 😎. Tapak spoket kemas sekali 😁. Apa-apa boleh terus whatsapp ☺️
.
 Whatsapp +601151756793 ☎
.
#mbx #cb #didjapan #didjapan #setsetrimberat #himpunanrimsukan #peminatrimsukan #rimorimoto #sapacepatdiadapat #tokanrim #originalmoto #takdakcopyori
2,267 10 14 September, 2019
@triplez_motorparts Profile picture

@triplez_motorparts

Sepasang rimsukan #RD250 #RD350 #YPVS untuk dilepaskan dapat mcm dalam gambar 📸
.
❎DETAIL📊
🛠Depan J 18 ❌ 2.15
🛠Belakang J 18 ❌ 2.50
🛠Rim bebas gelong
🛠Rumah bearing fit
🛠Color original
🛠 #RM11XX
.
#COD🏃💨
⚠️Gombak
⚠️Selayang
⚠️Hulu kelang
⚠️Ampang
⚠️Dataran Merdeka &
❎Kawasan2 yg berhampiran denggannya📌
.
〽️BERMINAT #DM/ CALL 👇
🔰📞 01128392321
🔰 #Jauhbolehpos📦

#ridersmalaya
#peminatrimsukan
#peminatrxz125z
#peminatshoeiarai
#jenterapadu
#rxzstilltheboss
#x1rmalaya
#rs150malaysia
#y15malaysia
#kamixlaju
#kamixramai
#ex5langkawicrew
#ex5familia
#onxon
#yamaharxz

follow & support 😉
👉@triplez_motorparts
#triplezmotorparts
#rimsukanoriginaljapan
#2tquicksilvermarinelubricants
#2tevinrudejohnson
#2t_tcw3padubossku

Sepasang rimsukan #RD250 #RD350 #YPVS untuk dilepaskan dapat mcm dalam gambar 📸
.
❎DETAIL📊
🛠Depan  J 18 ❌ 2.15
🛠Belakang  J 18 ❌ 2.50
🛠Rim bebas gelong
🛠Rumah bearing fit
🛠Color original
🛠#RM11XX
.
❎#COD🏃💨
⚠️Gombak
⚠️Selayang
⚠️Hulu kelang
⚠️Ampang
⚠️Dataran Merdeka &
❎Kawasan2 yg berhampiran denggannya📌
.
〽️BERMINAT #DM/ CALL 👇
🔰📞 01128392321
🔰#Jauhbolehpos📦

#ridersmalaya
#peminatrimsukan 
#peminatrxz125z 
#peminatshoeiarai 
#jenterapadu 
#rxzstilltheboss 
#x1rmalaya 
#rs150malaysia 
#y15malaysia 
#kamixlaju 
#kamixramai 
#ex5langkawicrew 
#ex5familia 
#onxon 
#yamaharxz

follow & support 😉
👉@triplez_motorparts 
#triplezmotorparts 
#rimsukanoriginaljapan 
#2tquicksilvermarinelubricants 
#2tevinrudejohnson 
#2t_tcw3padubossku
274 0 12 September, 2019

Top #peminatrimsukan posts

@shahrul.akmar Profile picture

@shahrul.akmar

Jitra

Kedah - Perak biar pos buat kerja 🚚. Thanks dola kita @chaoii6951 😎. Angkat Mbx 5skru sepasang 🤤. Sesuai untuk moto RR Y15 RXZ dan lain lain lagi 😎. Tapak spoket kemas sekali 😁. Apa-apa boleh terus whatsapp ☺️
.
Whatsapp +601151756793 ☎
.
#mbx #cb #didjapan #didjapan #setsetrimberat #himpunanrimsukan #peminatrimsukan #rimorimoto #sapacepatdiadapat #tokanrim #originalmoto #takdakcopyori

Kedah - Perak biar pos buat kerja 🚚. Thanks dola kita @chaoii6951 😎. Angkat Mbx 5skru sepasang 🤤. Sesuai untuk moto RR Y15 RXZ dan lain lain lagi 😎. Tapak spoket kemas sekali 😁. Apa-apa boleh terus whatsapp ☺️
.
 Whatsapp +601151756793 ☎
.
#mbx #cb #didjapan #didjapan #setsetrimberat #himpunanrimsukan #peminatrimsukan #rimorimoto #sapacepatdiadapat #tokanrim #originalmoto #takdakcopyori
1,621 13 5 hours ago
@shahrul.akmar Profile picture

@shahrul.akmar

Segar dari ladang bos 😉. Tak payah tunggu-ii dah 👌. Ready stok boleh datang angkat terus 😇. Jauh tu boleh ejas-ii lagi daripada kari ☺️
.
Whatsapp +601151756793 ☎
.
#mbx125 #mbx80 #cb125 #didjapan #didjapan #setsetrimberat #himpunanrimsukan #peminatrimsukan #rimorimoto #sapacepatdiadapat

Segar dari ladang bos 😉. Tak payah tunggu-ii dah 👌. Ready stok boleh datang angkat terus 😇. Jauh tu boleh ejas-ii lagi daripada kari ☺️
.
 Whatsapp +601151756793 ☎
.
#mbx125 #mbx80 #cb125 #didjapan #didjapan #setsetrimberat #himpunanrimsukan #peminatrimsukan #rimorimoto #sapacepatdiadapat
7,418 86 1 July, 2019
@shahrul.akmar Profile picture

@shahrul.akmar

CB125 fly to Perak 😋. Thanks bos angkat CB siap pnp blik pasang saja 😎. Yang cari tu boleh whatsapp balik 😉. Belom pnp pon ada, nak siap pnp pon boleh ☺️
.
Whatsapp +601151756793 ☎
.
#mbx #cb #didjapan #didjapan #setsetrimberat #himpunanrimsukan #peminatrimsukan #rimorimoto #sapacepatdiadapat #tokanrim #originalmoto #takdakcopyori

CB125 fly to Perak 😋. Thanks bos angkat CB siap pnp blik pasang saja 😎. Yang cari tu boleh whatsapp balik 😉. Belom pnp pon ada, nak siap pnp pon boleh ☺️
.
 Whatsapp +601151756793 ☎
.
#mbx #cb #didjapan #didjapan #setsetrimberat #himpunanrimsukan #peminatrimsukan #rimorimoto #sapacepatdiadapat #tokanrim #originalmoto #takdakcopyori
3,177 18 3 September, 2019
@shahrul.akmar Profile picture

@shahrul.akmar

Sungai Korok, Jitra, Kedah

Ni tengah cuci ni 😉. Barang dah ready stock 😇. Semua sepasang-ii 👌. Yg dok menyanyi hari tu nak pakai boleh dah whatsapp 3skru 5skru 😎

Whatsapp +601151756793 ☎
.
#didjapan #setsetrimberat #himpunanrimsukan #peminatrimsukan #rimorimoto #sapacepatdiadapat

Ni tengah cuci ni 😉. Barang dah ready stock 😇. Semua sepasang-ii 👌. Yg dok menyanyi hari tu nak pakai boleh dah whatsapp 3skru 5skru 😎

Whatsapp +601151756793 ☎
.
#didjapan #setsetrimberat #himpunanrimsukan #peminatrimsukan #rimorimoto #sapacepatdiadapat
11,664 119 28 June, 2019
@_syahm1_ Profile picture

@_syahm1_

Lemang buluh lemang besi, Selamat hari raya aidilfitri 🎉
Saya memang banyak buat salah, so mohon maaf lah ye di hari yg mulia ni 🤗 Eat sleep pipe on okay 😎👌 #selamathariraya #raya #raya2019 #teammerah
#moodrayaon #lemang #paipon #pipeon #rxzlover
#rxz #rxzmembers #rxzmalaysia #rxzstilltheboss
#sukanpermotoran #sukanduaroda #rxzfamilia
#peminatduaroda #peminatrimsukan #jenterapadu

Lemang buluh lemang besi, Selamat hari raya aidilfitri 🎉
Saya memang banyak buat salah, so mohon maaf lah ye di hari yg mulia ni 🤗 Eat sleep pipe on okay 😎👌 #selamathariraya #raya #raya2019 #teammerah 
#moodrayaon #lemang #paipon #pipeon #rxzlover 
#rxz #rxzmembers #rxzmalaysia #rxzstilltheboss 
#sukanpermotoran #sukanduaroda #rxzfamilia 
#peminatduaroda #peminatrimsukan #jenterapadu
1,702 44 5 June, 2019
@shahrul.akmar Profile picture

@shahrul.akmar

Bukan beli di kedai tapi buat sendiri 🤤. Boleh jimat duit sikit 😎. Bukan CELOP ya 🤐. Layan Set Polish Chrome saja 👌. Video ada di 😉

@shahrul.akmar

Berminat terus whatsapp ☎
01151756793

Untuk lebih info ✨

#polishrim #polishsampaicermin #kapcaiutaqa #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcai_utara_ #jentera4stroke #dua_roda_semalaya #helenaracing #gengjenterapetakofficial #peminatrimsukan #peminatex5malaysia #kamimatmotobukanmatrempit #peminatduaroda #jenterasado #idolamalaya #idolakapcai #caunlala #sukanpermotoran

Bukan beli di kedai tapi buat sendiri 🤤. Boleh jimat duit sikit 😎. Bukan CELOP ya 🤐. Layan Set Polish Chrome saja 👌. Video ada di 😉

@shahrul.akmar

Berminat terus whatsapp ☎
01151756793

Untuk lebih info ✨

#polishrim #polishsampaicermin  #kapcaiutaqa #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcai_utara_ #jentera4stroke #dua_roda_semalaya #helenaracing  #gengjenterapetakofficial #peminatrimsukan #peminatex5malaysia #kamimatmotobukanmatrempit #peminatduaroda #jenterasado #idolamalaya #idolakapcai #caunlala #sukanpermotoran
4,457 33 1 April, 2019