#peminatyamaha125zr Instagram Photos & Videos

peminatyamaha125zr - 1.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #peminatyamaha125zr and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
46 hours
Average like
418
Average comment
2.9
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

Yamaha 125zr Untuk dijual.. Motor tahun 2015.. Sy owner kedua.. Buka harga Rm62xx Negoo.. Nak tengok motor atau test motor boleh rojerr sy. click www.wasap.my/60177334682

Lokasi
AZR GARAGE
Jalan Parit Raja Darat, 86400 Parit Raja, Johor | 🌍GOOGLE MAPS & WAZE🌐 |
https://maps.app.goo.gl/RR8KEULXAaFYF5WX7

Follow ig
@azrgarage
@azrulariff_msalleh
@jae_stickers
@kedai_jae
Like pages: sticker shop online
Fb : jae stickers / azrul ariff
.
.
.
.

#yamaha #yamaha125z #125zr #azrgarage #azrulhelmet #jaestickers #kedaijae #stickershopon9 #sellerbp #trustseller #sellerbp #peminatyamaha125zr #rempit #jenterapejuang #arai #shoei #peminatyamahabersamaaraidanshoei #motormurah #agvsunmoon #46 #peminataraishoei #peminatyamahabersamaaraidanshoei

Yamaha 125zr Untuk dijual.. Motor tahun 2015.. Sy owner kedua.. Buka harga Rm62xx Negoo.. Nak tengok motor atau test motor boleh rojerr sy. click www.wasap.my/60177334682

Lokasi
AZR GARAGE
Jalan Parit Raja Darat, 86400 Parit Raja, Johor | 🌍GOOGLE MAPS & WAZE🌐 |
https://maps.app.goo.gl/RR8KEULXAaFYF5WX7

Follow ig
@azrgarage
@azrulariff_msalleh 
@jae_stickers 
@kedai_jae 
Like pages: sticker shop online 
Fb : jae stickers / azrul ariff
.
.
.
.

#yamaha #yamaha125z #125zr #azrgarage #azrulhelmet #jaestickers #kedaijae #stickershopon9 #sellerbp #trustseller #sellerbp #peminatyamaha125zr #rempit #jenterapejuang #arai #shoei #peminatyamahabersamaaraidanshoei #motormurah #agvsunmoon #46 #peminataraishoei #peminatyamahabersamaaraidanshoei
96 1 10 hours ago

Yamaha 125zr Untuk dijual.. Motor tahun 2015.. Sy owner kedua.. Buka harga Rm62xx Negoo.. Nak tengok motor atau test motor boleh rojerr sy. click www.wasap.my/60177334682

Lokasi
AZR GARAGE
Jalan Parit Raja Darat, 86400 Parit Raja, Johor | 🌍GOOGLE MAPS & WAZE🌐 |
https://maps.app.goo.gl/RR8KEULXAaFYF5WX7

Follow ig
@azrgarage
@azrulariff_msalleh
@jae_stickers
@kedai_jae
Like pages: sticker shop online
Fb : jae stickers / azrul ariff
.
.
.
.

#yamaha #yamaha125z #125zr #azrgarage #azrulhelmet #jaestickers #kedaijae #stickershopon9 #sellerbp #trustseller #sellerbp #peminatyamaha125zr #rempit #jenterapejuang #arai #shoei #peminatyamahabersamaaraidanshoei #motormurah #agvsunmoon #46 #peminataraishoei #peminatyamahabersamaaraidanshoei

Yamaha 125zr Untuk dijual.. Motor tahun 2015.. Sy owner kedua.. Buka harga Rm62xx Negoo.. Nak tengok motor atau test motor boleh rojerr sy. click www.wasap.my/60177334682

Lokasi
AZR GARAGE
Jalan Parit Raja Darat, 86400 Parit Raja, Johor | 🌍GOOGLE MAPS & WAZE🌐 |
https://maps.app.goo.gl/RR8KEULXAaFYF5WX7

Follow ig
@azrgarage
@azrulariff_msalleh 
@jae_stickers 
@kedai_jae 
Like pages: sticker shop online 
Fb : jae stickers / azrul ariff
.
.
.
.

#yamaha #yamaha125z #125zr #azrgarage #azrulhelmet #jaestickers #kedaijae #stickershopon9 #sellerbp #trustseller #sellerbp #peminatyamaha125zr #rempit #jenterapejuang #arai #shoei #peminatyamahabersamaaraidanshoei #motormurah #agvsunmoon #46 #peminataraishoei #peminatyamahabersamaaraidanshoei
1,446 19 11 hours ago

Alhamdulillah berangkat 🙏✈️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ready #yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #batamonly #151mxworld
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Bukalapak : 151mxworld
📌Instagram : 151mxworld
☎️Call/WA : 0813.6380.6380
Link WA : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281363806380&text

Alhamdulillah berangkat 🙏✈️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ready #yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #batamonly #151mxworld
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Bukalapak : 151mxworld
📌Instagram : 151mxworld
☎️Call/WA : 0813.6380.6380
Link WA : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281363806380&text
57 0 13 November, 2019

Update jualan kat story ig, fb & whatsap je. Mane yg rajin tgok tu tau lah tibe2 ada brg baik muncul. hehe. 125zr Sold Out.. Alhamdulillah Ada sebiji lg otw tahun 2015. Berkenan boleh risik dulu 😁
click👉 www.wasap.my/60177334682

Follow ig
@azrgarage
@jae_stickers
@kedai_jae
@azrulariff_msalleh
.
.
.

#yamaha #yamaha125z #125zr #azrgarage #azrulhelmet #jaestickers #kedaijae #stickershopon9 #sellerbp #trustseller #peminatyamaha125zr #rempit #jenterapejuang #arai #shoei #peminatyamahabersamaaraidanshoei #motormurah

Update jualan kat story ig, fb & whatsap je. Mane yg rajin tgok tu tau lah tibe2 ada brg baik muncul. hehe. 125zr Sold Out.. Alhamdulillah Ada sebiji lg otw tahun 2015. Berkenan boleh risik dulu 😁
click👉 www.wasap.my/60177334682

Follow ig
@azrgarage 
@jae_stickers 
@kedai_jae 
@azrulariff_msalleh
.
.
.

#yamaha #yamaha125z #125zr #azrgarage #azrulhelmet #jaestickers #kedaijae #stickershopon9 #sellerbp #trustseller #peminatyamaha125zr #rempit #jenterapejuang #arai #shoei #peminatyamahabersamaaraidanshoei #motormurah
230 2 8 November, 2019

Update jualan kat story ig, fb & whatsap je. Mane yg rajin tgok tu tau lah tibe2 ada brg baik muncul. hehe. 125zr Sold Out.. Alhamdulillah Ada sebiji lg otw tahun 2015. Berkenan boleh risik dulu 😁
click👉 www.wasap.my/60177334682

Follow ig
@azrgarage
@jae_stickers
@kedai_jae
@azrulariff_msalleh
.
.
.

#yamaha #yamaha125z #125zr #azrgarage #azrulhelmet #jaestickers #kedaijae #stickershopon9 #sellerbp #trustseller #peminatyamaha125zr #rempit #jenterapejuang #arai #shoei #peminatyamahabersamaaraidanshoei #motormurah

Update jualan kat story ig, fb & whatsap je. Mane yg rajin tgok tu tau lah tibe2 ada brg baik muncul. hehe. 125zr Sold Out.. Alhamdulillah Ada sebiji lg otw tahun 2015. Berkenan boleh risik dulu 😁
click👉 www.wasap.my/60177334682

Follow ig
@azrgarage 
@jae_stickers 
@kedai_jae 
@azrulariff_msalleh
.
.
.

#yamaha #yamaha125z #125zr #azrgarage #azrulhelmet #jaestickers #kedaijae #stickershopon9 #sellerbp #trustseller #peminatyamaha125zr #rempit #jenterapejuang #arai #shoei #peminatyamahabersamaaraidanshoei #motormurah
1,784 0 8 November, 2019

Berangkatttttt 🤘
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ready #yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #batamonly #151mxworld
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Bukalapak : 151mxworld
📌Instagram : 151mxworld
☎️Call/WA : 0813.6380.6380
Link WA : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281363806380&text

Berangkatttttt 🤘
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ready #yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #batamonly #151mxworld
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Bukalapak : 151mxworld
📌Instagram : 151mxworld
☎️Call/WA : 0813.6380.6380
Link WA : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281363806380&text
13 0 28 October, 2019

Alhamdulillah berangkat ✈️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ready #yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #batamonly #151mxworld
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Bukalapak : 151mxworld
📌Instagram : 151mxworld
☎️Call/WA : 0813.6380.6380
Link WA : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281363806380&text

Alhamdulillah berangkat ✈️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ready #yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #batamonly #151mxworld
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Bukalapak : 151mxworld
📌Instagram : 151mxworld
☎️Call/WA : 0813.6380.6380
Link WA : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281363806380&text
13 0 28 October, 2019

Alhamdulillah 🙏
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ready #yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #batamonly #151mxworld
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Bukalapak : 151mxworld
📌Instagram : 151mxworld
☎️Call/WA : 0813.6380.6380
Link WA : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281363806380&text

Alhamdulillah 🙏
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ready #yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #batamonly #151mxworld
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Bukalapak : 151mxworld
📌Instagram : 151mxworld
☎️Call/WA : 0813.6380.6380
Link WA : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281363806380&text
14 0 24 October, 2019

#Repost @151mxworld (@get_repost)
・・・
Yamaha 125Z 🤘
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ready #yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #batamonly #151mxworld
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Bukalapak : 151mxworld
📌Instagram : 151mxworld
☎️Call/WA : 0813.6380.6380
Link WA : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281363806380&text

#Repost @151mxworld (@get_repost)
・・・
Yamaha 125Z 🤘
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ready #yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #batamonly #151mxworld
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Bukalapak : 151mxworld
📌Instagram : 151mxworld
☎️Call/WA : 0813.6380.6380
Link WA : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281363806380&text
174 0 20 October, 2019

#Repost @151mxworld (@get_repost)
・・・
Yamaha 125Z 🤘
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ready #yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #batamonly #151mxworld
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Bukalapak : 151mxworld
📌Instagram : 151mxworld
☎️Call/WA : 0813.6380.6380
Link WA : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281363806380&text

#Repost @151mxworld (@get_repost)
・・・
Yamaha 125Z 🤘
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ready #yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #batamonly #151mxworld
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Bukalapak : 151mxworld
📌Instagram : 151mxworld
☎️Call/WA : 0813.6380.6380
Link WA : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281363806380&text
14 0 20 October, 2019

➡️ENKEI SP522
➡️GOLD & BLACK
➡️PNP 125z/LC 5s
➡️SAIZ 1.4 1.6
➡️SIAP BEARING ➡️RM300 SAHAJA ➡️POS ADD RM20
➡️COD PETRON SIJANGKANG
#kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaiduaroda #gengjiwakacau #jiwaduaroda #jenterasado #jenterapadu #peminatyamaha125zr #2stroke #135lcunited #tiktokmalaysia #jiwakental

➡️ENKEI SP522
➡️GOLD & BLACK
➡️PNP 125z/LC 5s
➡️SAIZ 1.4 1.6
➡️SIAP BEARING ➡️RM300 SAHAJA ➡️POS ADD RM20
➡️COD PETRON SIJANGKANG
#kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaiduaroda #gengjiwakacau #jiwaduaroda #jenterasado #jenterapadu #peminatyamaha125zr #2stroke #135lcunited #tiktokmalaysia #jiwakental
1,346 7 16 October, 2019

➡️ENKEI SP522
➡️GOLD & BLACK
➡️PNP 125z/LC 5s
➡️SAIZ 1.4 1.6
➡️SIAP BEARING ➡️RM300 SAHAJA ➡️POS ADD RM20
➡️COD PETRON SIJANGKANG
#kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaiduaroda #gengjiwakacau #jiwaduaroda #jenterasado #jenterapadu #peminatyamaha125zr #2stroke #135lcunited #tiktokmalaysia #jiwakental

➡️ENKEI SP522
➡️GOLD & BLACK
➡️PNP 125z/LC 5s
➡️SAIZ 1.4 1.6
➡️SIAP BEARING ➡️RM300 SAHAJA ➡️POS ADD RM20
➡️COD PETRON SIJANGKANG
#kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaiduaroda #gengjiwakacau #jiwaduaroda #jenterasado #jenterapadu #peminatyamaha125zr #2stroke #135lcunited #tiktokmalaysia #jiwakental
2,840 30 16 October, 2019

Yamaha 125zr tahun 2015 SOLD OUT❗️❗️
Tq bossku mudah berurusan 😊 Alhamdulillah sebiji lg otw dalam proses tarikh pendaftaran 30/12/2011. Yg otw ni rm5xxx shj. Minat rojer awal 0177334682 🤙🏼 .
.
.
.
.
yamaha #yamaha125z #125zr #azrgarage #azrulhelmet #jaestickers #kedaijae #stickershopon9 #sellerbp #trustseller #peminatyamaha125zr #rempit #jenterapejuang #arai #shoei #peminatyamahabersamaaraidanshoei #motormurah

Yamaha 125zr tahun 2015 SOLD OUT❗️❗️
Tq bossku mudah berurusan 😊 Alhamdulillah sebiji lg otw dalam proses tarikh pendaftaran 30/12/2011. Yg otw ni rm5xxx shj. Minat rojer awal 0177334682 🤙🏼 .
.
.
.
.
yamaha #yamaha125z #125zr #azrgarage #azrulhelmet #jaestickers #kedaijae #stickershopon9 #sellerbp #trustseller #peminatyamaha125zr #rempit #jenterapejuang #arai #shoei #peminatyamahabersamaaraidanshoei #motormurah
491 0 13 October, 2019

Yamaha 125zr tahun 2015 SOLD OUT❗️❗️
Tq bossku mudah berurusan 😊 Alhamdulillah sebiji lg otw dalam proses tarikh pendaftaran 30/12/2011. Yg otw ni rm5xxx shj. Minat rojer awal 0177334682 🤙🏼 .
.
.
.
.
yamaha #yamaha125z #125zr #azrgarage #azrulhelmet #jaestickers #kedaijae #stickershopon9 #sellerbp #trustseller #peminatyamaha125zr #rempit #jenterapejuang #arai #shoei #peminatyamahabersamaaraidanshoei #motormurah

Yamaha 125zr tahun 2015 SOLD OUT❗️❗️
Tq bossku mudah berurusan 😊 Alhamdulillah sebiji lg otw dalam proses tarikh pendaftaran 30/12/2011. Yg otw ni rm5xxx shj. Minat rojer awal 0177334682 🤙🏼 .
.
.
.
.
yamaha #yamaha125z #125zr #azrgarage #azrulhelmet #jaestickers #kedaijae #stickershopon9 #sellerbp #trustseller #peminatyamaha125zr #rempit #jenterapejuang #arai #shoei #peminatyamahabersamaaraidanshoei #motormurah
5,077 12 13 October, 2019

Yamaha 125Z 🤘
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ready #yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #batamonly #151mxworld
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Bukalapak : 151mxworld
📌Instagram : 151mxworld
☎️Call/WA : 0813.6380.6380
Link WA : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281363806380&text

Yamaha 125Z 🤘
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ready #yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #batamonly #151mxworld
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Bukalapak : 151mxworld
📌Instagram : 151mxworld
☎️Call/WA : 0813.6380.6380
Link WA : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281363806380&text
43 1 9 October, 2019

Yamaha 125Z 🤘
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ready #yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #batamonly #151mxworld
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Bukalapak : 151mxworld
📌Instagram : 151mxworld
☎️Call/WA : 0813.6380.6380
Link WA : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281363806380&text

Yamaha 125Z 🤘
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ready #yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #batamonly #151mxworld
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Bukalapak : 151mxworld
📌Instagram : 151mxworld
☎️Call/WA : 0813.6380.6380
Link WA : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281363806380&text
52 0 9 October, 2019

Yamaha Tiara"S 🤘
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ready #yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #batamonly #151mxworld
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Bukalapak : 151mxworld
📌Instagram : 151mxworld
☎️Call/WA : 0813.6380.6380
Link WA : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281363806380&text

Yamaha Tiara"S 🤘
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ready #yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #batamonly #151mxworld
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Bukalapak : 151mxworld
📌Instagram : 151mxworld
☎️Call/WA : 0813.6380.6380
Link WA : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281363806380&text
37 3 9 October, 2019

Yamaha 125Z 🤘
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ready #yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #batamonly #151mxworld
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Bukalapak : 151mxworld
📌Instagram : 151mxworld
☎️Call/WA : 0813.6380.6380
Link WA : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281363806380&text

Yamaha 125Z 🤘
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ready #yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #batamonly #151mxworld
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Bukalapak : 151mxworld
📌Instagram : 151mxworld
☎️Call/WA : 0813.6380.6380
Link WA : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281363806380&text
19 0 9 October, 2019

Yamaha 125Z 🤘
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ready #yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #batamonly #151mxworld
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Bukalapak : 151mxworld
📌Instagram : 151mxworld
☎️Call/WA : 0813.6380.6380
Link WA : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281363806380&text

Yamaha 125Z 🤘
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ready #yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #batamonly #151mxworld
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Bukalapak : 151mxworld
📌Instagram : 151mxworld
☎️Call/WA : 0813.6380.6380
Link WA : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281363806380&text
32 0 9 October, 2019

❌ SOLDOUT ❌
Yamaha 125Z 🤘
#ready
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #batamonly #151mxworld
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Bukalapak : 151mxworld
📌Instagram : 151mxworld
☎️Call/WA : 0813.6380.6380
Link WA : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281363806380&text

❌ SOLDOUT ❌
Yamaha 125Z 🤘
#ready
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #batamonly #151mxworld
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Bukalapak : 151mxworld
📌Instagram : 151mxworld
☎️Call/WA : 0813.6380.6380
Link WA : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281363806380&text
27 2 9 October, 2019
#Repost @151mxworld (@get_repost)
・・・
SatuDuaLimaZR
READY 👌
•
•
•
= = = = = = = = = = = = = = = 
INFO ORDER
📲 Phone : 081363806380
📲 WA : 081363806380
= = = = = = = = = = = = = = =
•
•
•
#yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #151mxworld
69 0 4 October, 2019

Tetap dalam jiwa 👌2T

#KRONI125ZR #PEMINATYAMAHA125ZR #kroni125zr

Tetap dalam jiwa 👌2T

#KRONI125ZR #PEMINATYAMAHA125ZR #kroni125zr
27 0 2 October, 2019
SatuDuaLimaZR ✈️
•
•
•
= = = = = = = = = = = = = = = 
INFO ORDER
📲 Phone : 081363806380
📲 WA : 081363806380
= = = = = = = = = = = = = = =
•
•
•
#yamaha125zrlovers #yamaha125z #underbone2tak #underbone #peminatyamaha125zr #125zr #125z #125zindonesia #125zrindonesia #2tak #2strokeindonesia #2stroke #2strokesindicate #2strokelovers #f1zr #yamahatouchindonesia #yamahatiara #rxz #rxking #satria2takindonesia #2strokesonly #yamaha125zbatam #125zbatam #151mxworld
3 0 21 September, 2019

Happy birthday baby ! There you go your new dress! 💙 Happy first anniversary and Selamat Hari Malaysia! 😁😂 #yamaha125zr #yamaha125zrlovers #yamaha125zrmalaysia #yamaha125 #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcaiborneo #jentera2roda #jenterapadu #jentera2stroke #peminatyamaha125zr

Happy birthday baby ! There you go your new dress! 💙 Happy first anniversary and Selamat Hari Malaysia! 😁😂 #yamaha125zr #yamaha125zrlovers #yamaha125zrmalaysia #yamaha125 #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcaiborneo #jentera2roda #jenterapadu #jentera2stroke #peminatyamaha125zr
118 4 15 September, 2019

Top #peminatyamaha125zr posts

Update jualan kat story ig, fb & whatsap je. Mane yg rajin tgok tu tau lah tibe2 ada brg baik muncul. hehe. 125zr Sold Out.. Alhamdulillah Ada sebiji lg otw tahun 2015. Berkenan boleh risik dulu 😁
click👉 www.wasap.my/60177334682

Follow ig
@azrgarage
@jae_stickers
@kedai_jae
@azrulariff_msalleh
.
.
.

#yamaha #yamaha125z #125zr #azrgarage #azrulhelmet #jaestickers #kedaijae #stickershopon9 #sellerbp #trustseller #peminatyamaha125zr #rempit #jenterapejuang #arai #shoei #peminatyamahabersamaaraidanshoei #motormurah

Update jualan kat story ig, fb & whatsap je. Mane yg rajin tgok tu tau lah tibe2 ada brg baik muncul. hehe. 125zr Sold Out.. Alhamdulillah Ada sebiji lg otw tahun 2015. Berkenan boleh risik dulu 😁
click👉 www.wasap.my/60177334682

Follow ig
@azrgarage 
@jae_stickers 
@kedai_jae 
@azrulariff_msalleh
.
.
.

#yamaha #yamaha125z #125zr #azrgarage #azrulhelmet #jaestickers #kedaijae #stickershopon9 #sellerbp #trustseller #peminatyamaha125zr #rempit #jenterapejuang #arai #shoei #peminatyamahabersamaaraidanshoei #motormurah
1,784 0 8 November, 2019

➡️ENKEI SP522
➡️GOLD & BLACK
➡️PNP 125z/LC 5s
➡️SAIZ 1.4 1.6
➡️SIAP BEARING ➡️RM300 SAHAJA ➡️POS ADD RM20
➡️COD PETRON SIJANGKANG
#kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaiduaroda #gengjiwakacau #jiwaduaroda #jenterasado #jenterapadu #peminatyamaha125zr #2stroke #135lcunited #tiktokmalaysia #jiwakental

➡️ENKEI SP522
➡️GOLD & BLACK
➡️PNP 125z/LC 5s
➡️SAIZ 1.4 1.6
➡️SIAP BEARING ➡️RM300 SAHAJA ➡️POS ADD RM20
➡️COD PETRON SIJANGKANG
#kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaiduaroda #gengjiwakacau #jiwaduaroda #jenterasado #jenterapadu #peminatyamaha125zr #2stroke #135lcunited #tiktokmalaysia #jiwakental
2,840 30 16 October, 2019

Yamaha 125zr tahun 2015 SOLD OUT❗️❗️
Tq bossku mudah berurusan 😊 Alhamdulillah sebiji lg otw dalam proses tarikh pendaftaran 30/12/2011. Yg otw ni rm5xxx shj. Minat rojer awal 0177334682 🤙🏼 .
.
.
.
.
yamaha #yamaha125z #125zr #azrgarage #azrulhelmet #jaestickers #kedaijae #stickershopon9 #sellerbp #trustseller #peminatyamaha125zr #rempit #jenterapejuang #arai #shoei #peminatyamahabersamaaraidanshoei #motormurah

Yamaha 125zr tahun 2015 SOLD OUT❗️❗️
Tq bossku mudah berurusan 😊 Alhamdulillah sebiji lg otw dalam proses tarikh pendaftaran 30/12/2011. Yg otw ni rm5xxx shj. Minat rojer awal 0177334682 🤙🏼 .
.
.
.
.
yamaha #yamaha125z #125zr #azrgarage #azrulhelmet #jaestickers #kedaijae #stickershopon9 #sellerbp #trustseller #peminatyamaha125zr #rempit #jenterapejuang #arai #shoei #peminatyamahabersamaaraidanshoei #motormurah
5,077 12 13 October, 2019

➡️ENKEI SP522
➡️GOLD & BLACK
➡️PNP 125z/LC 5s
➡️SAIZ 1.4 1.6
➡️SIAP BEARING ➡️RM300 SAHAJA ➡️POS ADD RM20
➡️COD PETRON SIJANGKANG
#kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaiduaroda #gengjiwakacau #jiwaduaroda #jenterasado #jenterapadu #peminatyamaha125zr #2stroke #135lcunited #tiktokmalaysia #jiwakental

➡️ENKEI SP522
➡️GOLD & BLACK
➡️PNP 125z/LC 5s
➡️SAIZ 1.4 1.6
➡️SIAP BEARING ➡️RM300 SAHAJA ➡️POS ADD RM20
➡️COD PETRON SIJANGKANG
#kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaiduaroda #gengjiwakacau #jiwaduaroda #jenterasado #jenterapadu #peminatyamaha125zr #2stroke #135lcunited #tiktokmalaysia #jiwakental
1,346 7 16 October, 2019