#penangbeautycartel Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #penangbeautycartel and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 hours
Average like
8.5
Average comment
0.4
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

@fatihah_beautycartel Profile picture

@fatihah_beautycartel

Penang Island

🌼Benda baik mesti kena share kan🌼
.
.
Baca, Faham dan Hadamkan 3 Keunikan EC Pants* yang diterangkan oleh Dr Junaidi Shukri (,PhD Nutritional Biochemistry)
.
. ✔Kaki merupakan 'jantung' kedua kita yang perlu kita jaga untuk memastikan pengaliran darah yang lancar.
.
. ✔Pengaliran darah dari atas ke bawah dibantu oleh daya tarikan graviti secara semulajadi.
.
. ✔Tetapi bagaimana dengan pengaliran darah dari bawah ke atas dapat berjalan lancar? .
. ✔Disebabkan itulah ramai di kalangan kita yang sering mengalami masalah vericose vein (urat timbul) di bahagian belakang kaki, kaki susah untuk bengkok, tak mampu solat berdiri, berjalan dengan bantuan tongkat dan sebagainya.
.
. ✔EC pants merupakan tukang urut peribadi kita yang menyokong da membantu pengaliran darah dari bawah ke atas dengan melawan daya tarikan graviti.
.
. ✔Dengan tekanan yang berlainan ditumpukan pada kaki, 26, 20 & 14 hpa dapat membantu perjalanan darah dengan sangat berkesan seolah-olah kaki kita diurut 24 jam! Hebat bukan?!
.
. ✔Dengan diperbuat dari materials yang sangat unik iaitu Kodenshi®️ disulami dengan serbuk seramik halus menjadikan EC Pants mampu memerangkap haba dari tubuh badan seterusnya melantun kembali dengan menukarkan haba tersebut kepada Far Infra Red (FIR).
.
. ✔Kelebihan FIR :
✅Meningkatkan peredaran darah
✅Meningkatkan peredaran limfa
✅Mengurangkan Kaki berurat ✅Mengurangkan selulit
✅Bendungan air (water retention)
✅Melegakan kaki bengkak
✔️Sangat sesuai untuk mereka yang kena serangan stroke. .
.
Nak order, boleh wasap sis😍

wasap.my/60138013786/contouringpants
.
.
#fatihahbeautycartel #amorbeautycartel #teambeautycartel  #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa
#beautycartelmobilespa #mobilespapenang #mobilespabeautycartelpenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #buatduitcaragosokwajah #bisnessgosokwajah #bisnessmobilespa #beauticianmobilespa
#beautycartelbeautyconsultant #facialguasa #guasa #removewhitehead #removeblackhead #liftingfacial #vshape
#servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara
#AARskincare #contouringpants

🌼Benda baik mesti kena share kan🌼
.
. 
Baca, Faham dan Hadamkan 3 Keunikan EC Pants* yang diterangkan oleh Dr Junaidi Shukri (,PhD Nutritional Biochemistry)
.
. ✔Kaki merupakan 'jantung' kedua kita yang perlu kita jaga untuk memastikan pengaliran darah yang lancar.
.
. ✔Pengaliran darah dari atas ke bawah dibantu oleh daya tarikan graviti secara semulajadi.
.
. ✔Tetapi bagaimana dengan pengaliran darah dari bawah ke atas dapat berjalan lancar? .
. ✔Disebabkan itulah ramai di kalangan kita yang sering mengalami masalah vericose vein (urat timbul) di bahagian belakang kaki, kaki susah untuk bengkok, tak mampu solat berdiri, berjalan dengan bantuan tongkat dan sebagainya.
.
. ✔EC pants merupakan tukang urut peribadi kita yang menyokong da membantu pengaliran darah dari bawah ke atas dengan melawan daya tarikan graviti.
.
. ✔Dengan tekanan yang berlainan ditumpukan pada kaki, 26, 20 & 14 hpa dapat membantu perjalanan darah dengan sangat berkesan seolah-olah kaki kita diurut 24 jam! Hebat bukan?!
.
. ✔Dengan diperbuat dari materials yang sangat unik iaitu Kodenshi®️ disulami dengan serbuk seramik halus menjadikan EC Pants mampu memerangkap haba dari tubuh badan seterusnya melantun kembali dengan menukarkan haba tersebut kepada Far Infra Red (FIR).
.
. ✔Kelebihan FIR :
✅Meningkatkan peredaran darah
✅Meningkatkan peredaran limfa
✅Mengurangkan Kaki berurat ✅Mengurangkan selulit
✅Bendungan air (water retention)
✅Melegakan kaki bengkak
✔️Sangat sesuai untuk mereka yang kena serangan stroke. .
. 
Nak order, boleh wasap sis😍

wasap.my/60138013786/contouringpants
.
.
#fatihahbeautycartel #amorbeautycartel #teambeautycartel  #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa
#beautycartelmobilespa #mobilespapenang #mobilespabeautycartelpenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #buatduitcaragosokwajah #bisnessgosokwajah #bisnessmobilespa #beauticianmobilespa
#beautycartelbeautyconsultant #facialguasa #guasa #removewhitehead #removeblackhead #liftingfacial #vshape
#servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara
#AARskincare #contouringpants
2 0 6 hours ago
@sasabeautycartel Profile picture

@sasabeautycartel

I DID IT😍
.
.
Tau tak nikmat bila dapat free trip ke harbin
haritu macam mana. taktau nak cakap
seronok gembira sedih semua ada.
.
.
companyndah readykan, tiket,hotel makan,
dinda cuma kena bawak buku merah dan tarik beg.
yang lain semua company tanggung.
lagi rasa nak melompat😍
sebab kalau nak p guna duit sendiri
krabi pun dinda tak lepaih lagi.
hahaha..🤣
.
.
lepas ni trip Athens pulak.
sapa nak follow dinda. 🙋
tak payah pandai pun, tak payah kaya pun,
yang penting dia tak mudah give up
tak malas, tak banyak alasan.
insyaAllah dapat follow trip athens😘
.
.
klik bawah kalau nak tau
lagumama mobile facial home spa
boleh jalan merata secara percuma🥰
www.wasap.my/601160763900/hellofacial
LIKE page dinda please👇
www.facebook.com/hellofacial
.
.
#hellofacial #sasabeautycartel #amorbeautycartel #teambeautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #FightFor_ATHENS #previewpenang

I DID IT😍
.
.
Tau tak nikmat bila dapat free trip ke harbin
haritu macam mana. taktau nak cakap
 seronok gembira sedih semua ada.
.
.
companyndah readykan, tiket,hotel makan,
dinda cuma kena bawak buku merah dan tarik beg.
yang lain semua company tanggung. 
lagi rasa nak melompat😍
sebab kalau nak p guna duit sendiri 
krabi pun dinda tak lepaih lagi. 
hahaha..🤣
.
.
lepas ni trip Athens pulak. 
sapa nak follow dinda. 🙋
tak payah pandai pun, tak payah kaya pun,
yang penting dia tak mudah give up 
tak malas, tak banyak alasan. 
insyaAllah dapat follow trip athens😘
.
.
klik bawah kalau nak tau 
lagumama mobile facial home spa
boleh jalan merata secara percuma🥰
www.wasap.my/601160763900/hellofacial
LIKE page dinda please👇
www.facebook.com/hellofacial
.
.
#hellofacial #sasabeautycartel #amorbeautycartel #teambeautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #FightFor_ATHENS #previewpenang
12 0 16 hours ago
@sasabeautycartel Profile picture

@sasabeautycartel

Jom Join dinda buat
MOBILE SPA HOME FACIAL💆
.
.
☑️ bisness sendiri
☑️income sehari RM200 ke RM500
☑️diajar untuk menjadi trainer
dengan bonus lebih RM5K sebulan
☑️dilatih oleh pakar kecantikan dan bertauliah ☑️berpeluang dapat tripp VVIP (NEXT TRIP ATHENS)
☑️ pasaran meluas ke lebih 30 negara
☑️mentor dan coaching 24 jam ☑️team support ☑️Class Marketing free .
.
takkan nak tengok jurr.
jom sama2 buat duit dengan dinda
www.wasap.my/601160763900/hellofacial
LIKE PAGE dinda 👇
www.facebook.com/hellofacial
.
.
#hellofacial #sasabeautycartel #amorbeautycartel #teambeautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #FightFor_ATHENS #previewpenang

Jom Join dinda buat 
MOBILE SPA HOME FACIAL💆
.
.
☑️ bisness sendiri
☑️income sehari RM200 ke RM500
☑️diajar untuk menjadi trainer 
dengan bonus lebih RM5K sebulan
☑️dilatih oleh pakar kecantikan dan bertauliah ☑️berpeluang dapat tripp VVIP (NEXT TRIP ATHENS)
☑️ pasaran meluas ke lebih 30 negara
☑️mentor dan coaching 24 jam ☑️team support ☑️Class Marketing free .
.
takkan nak tengok jurr. 
jom sama2 buat duit dengan dinda
www.wasap.my/601160763900/hellofacial
LIKE PAGE dinda 👇
www.facebook.com/hellofacial
.
.
#hellofacial #sasabeautycartel #amorbeautycartel #teambeautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #FightFor_ATHENS #previewpenang
11 0 17 hours ago
TB class media social 13 Oct .
kenapa pentingnya class ni. 
kalau taktau marketing lagumana nk bisness. 
kalau tak tau nak runs Ads 
macam mana kita nak habaq kat dunia kedai kita. betul tak😍
tau tak, semua ni kami dapat secara percuma🤩 
kalau kat luaq mau ribu riban kena bayor. .
.
#hellofacial #sasabeautycartel #amorbeautycartel #teambeautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #FightFor_ATHENS #previewpenang
5 0 15 October, 2019
@sasabeautycartel Profile picture

@sasabeautycartel

ni fuad, junior dinda kat sekolah dulu.
sekarang dah ada bisness sendiri iaitu Mobile Facial Home Spa😍
fuad masih bekerja tau.
sehari fuad facial 3-4 customer
bermaksud income fuad RM400 sehari.
cuba hampa darab dengan 26hari. 😬
WOW🤩 gilerrr masyukk.. .
.
so sapa yang nak jadi macam fuad.
tak kisah laki atau perempuan. nak dinda guide, nak buat duit. nak ada bisness sendiri.
dinda bukak peluang untuk 10 orang sahaja, untuk direcruit bagi bulan OCTOBER. .
.
DM dinda kaih😘
.
.
#hellofacial #sasabeautycartel #amorbeautycartel #teambeautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #FightFor_ATHENS #previewpenang

ni fuad, junior dinda kat sekolah dulu. 
sekarang dah ada bisness sendiri iaitu Mobile Facial Home Spa😍
fuad masih bekerja tau. 
sehari fuad facial 3-4 customer
bermaksud income fuad RM400 sehari. 
cuba hampa darab dengan 26hari. 😬
WOW🤩 gilerrr masyukk.. .
.
so sapa yang nak jadi macam fuad. 
tak kisah laki atau perempuan. nak dinda guide, nak buat duit. nak ada bisness sendiri. 
dinda bukak peluang untuk 10 orang sahaja, untuk direcruit bagi bulan OCTOBER. .
.
DM dinda kaih😘
.
.
#hellofacial #sasabeautycartel #amorbeautycartel #teambeautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #FightFor_ATHENS #previewpenang
16 0 15 October, 2019
@hadabeautycartel Profile picture

@hadabeautycartel

. 💖Dengan memberi, sebenarnya kita telah membuka pintu untuk menerima dengan lebih banyak lagi nikmat Allah.
.
Bakal owner Spa yang tak Sabar-Sabar nak melancong PERCUMA ke Greece Athens.
.

Sapa nak ikut syuhada p GREECE secara PERCUMA Cepat2 DM Ya

https://bisnessviral.wasap.my/

#hadabeautycartel #hellofacial #amorbeautycartel #lovefacials #metimeanytime #teambeautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #facialkedah #facialdiperak #facialperlis #facialkerumahanda #facialdipenang #bisnessmobilespa #beauteprenuer #guasa #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #SpreadPOSITIVEENERGY #gotoAthens

. 💖Dengan memberi, sebenarnya kita telah membuka pintu untuk menerima dengan lebih banyak lagi nikmat Allah.
.
Bakal owner Spa yang tak Sabar-Sabar nak melancong PERCUMA ke Greece Athens.
.

Sapa nak ikut syuhada p GREECE secara PERCUMA Cepat2 DM Ya

https://bisnessviral.wasap.my/

#hadabeautycartel #hellofacial #amorbeautycartel #lovefacials #metimeanytime #teambeautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #facialkedah #facialdiperak #facialperlis #facialkerumahanda #facialdipenang #bisnessmobilespa #beauteprenuer #guasa #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #SpreadPOSITIVEENERGY #gotoAthens
13 0 14 October, 2019
@mass_beautycartel Profile picture

@mass_beautycartel

📢LASS CALL GUYSSSS📢
.
.
LEKAIH2 x banyak dh seat weiii
Buat income mcm kerja full time
Sehari sejam ja...mau rajin boleh kerja lebih 5 jam..
sebulan kompom RM3K dalam tangan. .
.
whatsapp mass kita lock seat secara percuma
.
www.wasap.my//+601136106870/nakjointmass
www.wasap.my//+601136106870/nakjointmass
.
.
#mass_beautycartel #amorbeautycartel #beautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #previewpenang #incomehari2

📢LASS CALL GUYSSSS📢
.
.
LEKAIH2 x  banyak dh seat weiii
Buat income mcm kerja full time
Sehari sejam ja...mau rajin boleh kerja lebih 5 jam..
sebulan kompom RM3K dalam tangan. .
.
whatsapp mass kita lock seat secara percuma
.
www.wasap.my//+601136106870/nakjointmass
www.wasap.my//+601136106870/nakjointmass
.
.
#mass_beautycartel #amorbeautycartel #beautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #previewpenang  #incomehari2
5 0 12 October, 2019
@mass_beautycartel Profile picture

@mass_beautycartel

📢LASS CALL GUYSSSS📢
.
.
LEKAIH2 x banyak dh seat weiii
Buat income mcm kerja full time
Sehari sejam ja...mau rajin boleh kerja lebih 5 jam..
sebulan kompom RM3K dalam tangan. .
.
whatsapp mass kita lock seat secara percuma
.
www.wasap.my//+601136106870/nakjointmass
www.wasap.my//+601136106870/nakjointmass
.
.
#mass_beautycartel #amorbeautycartel #beautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #previewpenang #incomehari2

📢LASS CALL GUYSSSS📢
.
.
LEKAIH2 x  banyak dh seat weiii
Buat income mcm kerja full time
Sehari sejam ja...mau rajin boleh kerja lebih 5 jam..
sebulan kompom RM3K dalam tangan. .
.
whatsapp mass kita lock seat secara percuma
.
www.wasap.my//+601136106870/nakjointmass
www.wasap.my//+601136106870/nakjointmass
.
.
#mass_beautycartel #amorbeautycartel #beautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #previewpenang  #incomehari2
4 0 12 October, 2019
@mass_beautycartel Profile picture

@mass_beautycartel

📢LASS CALL GUYSSSS📢
.
.
LEKAIH2 x banyak dh seat weiii
Buat income mcm kerja full time
Sehari sejam ja...mau rajin boleh kerja lebih 5 jam..
sebulan kompom RM3K dalam tangan. .
.
whatsapp mass kita lock seat secara percuma
.
www.wasap.my//+601136106870/nakjointmass
www.wasap.my//+601136106870/nakjointmass
.
.
#mass_beautycartel #amorbeautycartel #beautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #previewpenang #incomehari2

📢LASS CALL GUYSSSS📢
.
.
LEKAIH2 x  banyak dh seat weiii
Buat income mcm kerja full time
Sehari sejam ja...mau rajin boleh kerja lebih 5 jam..
sebulan kompom RM3K dalam tangan. .
.
whatsapp mass kita lock seat secara percuma
.
www.wasap.my//+601136106870/nakjointmass
www.wasap.my//+601136106870/nakjointmass
.
.
#mass_beautycartel #amorbeautycartel #beautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #previewpenang  #incomehari2
6 0 12 October, 2019
@amorbeautycartel Profile picture

@amorbeautycartel

PROMOTION ‼️ PROMOTION ‼️ PROMOTION ‼️
.
.
LUAR BIASA 9 treatment dlm 1 harga...
Selepas 10 mnt je pun dh nmpk perbezaan...
Siap promo harga bergegaq...
Nak tahu jom whatsapp mami
.
www.wasap.my//+60195905640/maminakfacial
www.wasap.my//+60126186960/maminakfacial
.
.
#amorbeautycartel #beautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #previewpenang #incomehari2

PROMOTION ‼️ PROMOTION ‼️ PROMOTION ‼️
.
.
LUAR BIASA 9 treatment dlm 1 harga...
Selepas 10 mnt je pun dh nmpk perbezaan...
Siap promo harga bergegaq...
Nak tahu jom whatsapp mami
.
www.wasap.my//+60195905640/maminakfacial
www.wasap.my//+60126186960/maminakfacial
.
.
#amorbeautycartel #beautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #previewpenang  #incomehari2
3 0 12 October, 2019
@amorbeautycartel Profile picture

@amorbeautycartel

❤ Nak berjaya kna rajin bertanya...
Nak berjaya kna rajin minta tips...
Nak berjaya kna rajin korek ilmu...
.
Dan belajar tidak pernah habis..
Lapangkan diri utk belajar..
.
Free jer dgn Mobile Spa
Hampa nak jer km try the best utk lapangkan masa utk hampa...
.
Sapa nk belajar buat biz Mobile Facial jom..
Mami guide A to Z
.
www.wasap.my//+60195905640/nakjointmami
www.wasap.my//+60126186960/nakjointmami
.
.
#amorbeautycartel #beautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #previewpenang #incomehari2

❤ Nak berjaya kna rajin bertanya...
Nak berjaya kna rajin minta tips...
Nak berjaya kna rajin korek ilmu...
.
Dan belajar tidak pernah habis..
Lapangkan diri utk belajar..
.
Free jer dgn Mobile Spa
Hampa nak jer km try the best utk lapangkan masa utk hampa...
.
Sapa nk belajar buat biz Mobile Facial jom..
Mami guide A to Z
.
www.wasap.my//+60195905640/nakjointmami
www.wasap.my//+60126186960/nakjointmami
.
.
#amorbeautycartel #beautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #previewpenang  #incomehari2
5 0 12 October, 2019
@amorbeautycartel Profile picture

@amorbeautycartel

🚫 STOP STOP STOP 🚫
.
Berhenti gunakan produk yang menyebabkan penghasilan minyak pada wajah yang lebih banyak...
Contohnya, produk yang berciri krim adalah pilihan yang salah buat mereka yang mempunyai kulit berminyak.
.
Jangan tidur tanpa cuci makeup kerana ini akan menyebabkan pori tersumbat, juga menggalakkan pertumbuhan bintik hitam dan kulit kusam.
.
Pada yang suka guna penyamar noda bagi menutup kesan cela (jerawat kemerahan), menyembunyikan pori yang besar dan ton kulit yang tidak sekata, harus la berhati-hati kerana ia mungkin akan membuatkan liang pori tersumbat dan sukar untuk membersihkan makeuo dgn sempurna..
.
Jadi book your slot now
Available Everyday.
.
wasap.my/60195905640/nakfacialmami
wasap.my/60126186960/nakfacialmami
.
#amorbeautycartel #beautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #previewpenang #incomehari2

🚫 STOP STOP STOP 🚫
.
Berhenti gunakan produk yang menyebabkan penghasilan minyak pada wajah yang lebih banyak...
Contohnya, produk yang berciri krim adalah pilihan yang salah buat mereka yang mempunyai kulit berminyak.
.
Jangan tidur tanpa cuci makeup kerana ini akan menyebabkan pori tersumbat, juga menggalakkan pertumbuhan bintik hitam dan kulit kusam.
.
Pada yang suka guna penyamar noda bagi menutup kesan cela (jerawat kemerahan), menyembunyikan pori yang besar dan ton kulit yang tidak sekata, harus la berhati-hati kerana ia mungkin akan membuatkan liang pori tersumbat dan sukar untuk membersihkan makeuo dgn sempurna..
.
Jadi book your slot now
Available Everyday.
.
wasap.my/60195905640/nakfacialmami
wasap.my/60126186960/nakfacialmami
.
#amorbeautycartel #beautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #previewpenang  #incomehari2
5 1 12 October, 2019
@amorbeautycartel Profile picture

@amorbeautycartel

❤ Tahniah team...
Sebab rajin.
Sebab nak berjaya.
Sebab berani berubah..
.
Hari ni belajar Media Sosial basic n advance secara percuma...
.
Semua kelas kita sediakan janji hmpa nak belajar ja.
.
Mcm mana nak marketing semua disediakan bila hmpa pilih utk menjadi Beautician dengan Beauty Cartel...
.
Lekaih2 mami nk cari 6 org jer lg utk menjadi Beautician team Amor Beauty Cartel.
.
www.wasap.my//+60195905640/nakjointmami
www.wasap.my//+60126186960/nakjointmami
.
.
#amorbeautycartel #beautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #previewpenang #incomehari2

❤ Tahniah team...
Sebab rajin.
Sebab nak berjaya.
Sebab berani berubah..
.
Hari ni belajar Media Sosial basic n advance secara percuma...
.
Semua kelas kita sediakan janji hmpa nak belajar ja.
.
Mcm mana nak marketing semua disediakan bila hmpa pilih utk menjadi Beautician dengan Beauty Cartel...
.
Lekaih2 mami nk cari 6 org jer lg utk menjadi Beautician team Amor Beauty Cartel.
.
www.wasap.my//+60195905640/nakjointmami
www.wasap.my//+60126186960/nakjointmami
.
.
#amorbeautycartel #beautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #previewpenang  #incomehari2
7 0 12 October, 2019
@amorbeautycartel Profile picture

@amorbeautycartel

📢LIMITED SEATS LEFT📢
.
.
LEKAIH2 x banyak dh seat weiii
Buat income mcm kerja full time
Sehari sejam ja...mau rajin boleh kerja lebih 5 jam..
sebulan kompom RM3K dalam tangan. .
.
whatsapp mami kita lock seat secara percuma
.
www.wasap.my//+60195905640/nakjointmami
www.wasap.my//+60126186960/nakjointmami
.
.
#amorbeautycartel #beautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #previewpenang #incomehari2

📢LIMITED SEATS LEFT📢
.
.
LEKAIH2 x  banyak dh seat weiii
Buat income mcm kerja full time
Sehari sejam ja...mau rajin boleh kerja lebih 5 jam..
sebulan kompom RM3K dalam tangan. .
.
whatsapp mami kita lock seat secara percuma
.
www.wasap.my//+60195905640/nakjointmami
www.wasap.my//+60126186960/nakjointmami
.
.
#amorbeautycartel #beautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #previewpenang  #incomehari2
4 0 12 October, 2019
@amorbeautycartel Profile picture

@amorbeautycartel

❤ Sapa kata laki tgn keras...
Ni boleh je buat facial...
Janji nk semua pasti jadi. .
.
Promo festival cahaya depa kata...
Hero Amor pakat facial bukan main lagi...
.
Nak book slot lekaih..
X perlu p spa depa smp kt rmh hmpa just whatsapp mami n lock date...
.
www.wasap.my//+60195905640/nakjointmami
Www.wasap.my//+60126186960
.
#amorbeautycartel #beautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #previewpenang #incomehari2

❤ Sapa kata laki tgn keras...
Ni boleh je buat facial...
Janji nk semua pasti jadi. .
.
Promo festival cahaya depa kata...
Hero Amor pakat facial bukan main lagi...
.
Nak book slot lekaih..
X perlu p spa depa smp kt rmh hmpa just whatsapp mami n lock date...
.
www.wasap.my//+60195905640/nakjointmami
Www.wasap.my//+60126186960
.
#amorbeautycartel #beautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #previewpenang  #incomehari2
20 0 12 October, 2019
@sasabeautycartel Profile picture

@sasabeautycartel

WOW🎊🎊🎊🎊
hero hero sakan dok buat duit.
promotion diwale depa kata👏👏👏
.
.
kalau mobile spa pun sekarang dah penuh kaum adam
jangan marah kalau dinda cakap
depa pun boleh jadi beautician pertama dimalaysia. .
.
cek balik
Designer paling top sapa
Chef paling fofuler sapa
MUA paling letops sapa. .
.
Tak dak yang mustahil,
sebab kaum dinda masih lagi pikiaq
sebelum buat
tapi depa buat dulu
baru pikiaq. .
.
nampak beza?
sapa cepat dia dapat😍
www.wasap.my/601160763900/hellofacial
.
. #hellofacial #sasabeautycartel #amorbeautycartel #teambeautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #FightFor_ATHENS #previewpenang

WOW🎊🎊🎊🎊
hero hero sakan dok buat duit. 
promotion diwale depa kata👏👏👏
.
.
kalau mobile spa pun sekarang dah penuh kaum adam
jangan marah kalau dinda cakap 
depa pun boleh jadi beautician pertama dimalaysia. .
.
cek balik 
Designer paling top sapa
Chef paling fofuler sapa
MUA paling letops sapa. .
.
Tak dak yang mustahil, 
sebab kaum dinda masih lagi pikiaq 
sebelum buat
tapi depa buat dulu 
baru pikiaq. .
.
nampak beza?
sapa cepat dia dapat😍
www.wasap.my/601160763900/hellofacial
.
.#hellofacial #sasabeautycartel #amorbeautycartel #teambeautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #tiadaalasan #FightFor_ATHENS #previewpenang
17 0 11 October, 2019

Top #penangbeautycartel posts

@bossladycartel Profile picture

@bossladycartel

Penang

Assalamualaikum 👀

Hakak-hakak kat sana mesti dah lama mengidam nak manjakan diri kan?
Nak dibelai belai macam queen.
.
Tapi alproblemanya anak berderet takdak yang boleh jaga.😭 Alahh, takpa aih dun worry be happy hakak, kenalkan ini salah seorang beautyprenuer hebat saya @hadabeautycartel 🥰
.
Tak payah nak fenin fenin kak oii.
.
Check out je ig dia dan book slot hakak @hadabeautycartel.
.
Syuhada akan terpacak elok depan pintu rumah akak.
Lani super mudah dah hakak nak ber ME TIME. 😍

Cuma perlu klik link bawah ni sajoo👇
www.wasap.my/0174234284/bookingfacial

Book kaih, ittew nak bagi harga
terlajak perahu boleh diundur, terlajak murah happy go lucky😜

#bossladycartel
#hadabeautycartel #hellofacial #lovefacial #amorbeautycartel #beautycartel #penangbeautycartel #beautycartelutara #hadabeautycartel #amorbeautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #penangmobilespa #kulim #kulimmobilespa #mobilespahomefacial #mobilespakulim #mobilespautara #vshape #whiteheadremoval #blackhead #whitening #liftningface #ElmarinoYang

Assalamualaikum 👀

Hakak-hakak kat sana mesti dah lama mengidam nak manjakan diri kan? 
Nak dibelai belai macam queen.
.
Tapi alproblemanya anak berderet takdak yang boleh jaga.😭 Alahh, takpa aih dun worry be happy hakak, kenalkan ini salah seorang beautyprenuer hebat saya @hadabeautycartel 🥰
.
Tak payah nak fenin fenin kak oii.
.
Check out je ig dia dan book slot hakak @hadabeautycartel.
.
Syuhada akan terpacak elok depan pintu rumah akak.
Lani super mudah dah hakak nak ber ME TIME. 😍

Cuma perlu klik link bawah ni sajoo👇
www.wasap.my/0174234284/bookingfacial

Book kaih, ittew nak bagi harga
terlajak perahu boleh diundur, terlajak murah happy go lucky😜

#bossladycartel
#hadabeautycartel #hellofacial #lovefacial #amorbeautycartel #beautycartel #penangbeautycartel #beautycartelutara #hadabeautycartel #amorbeautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #penangmobilespa #kulim #kulimmobilespa #mobilespahomefacial #mobilespakulim #mobilespautara #vshape #whiteheadremoval #blackhead #whitening #liftningface #ElmarinoYang
70 3 9 July, 2019
@amorbeautycartel Profile picture

@amorbeautycartel

Proses Lifting & V-shape yang sgt relax. Treatment kami #beautycartel satu-satunya yg sgt tenang dan tidak menyakitkan. Teknik penyerapan dan pembersihan 4 kali ganda membuatkan kulit lebih sihat, glowing, anjal dan paling penting tidak tua sebelum usia! .
.
Sebulan sekali WAJIB servis muka ya kakak2 serta adik2😉. Merawat adalah lebih baik dari menutup cela dgn penggunaan make up semata-mata.
.
Utk booking slot,boleh pm amor👇
📲www.wasap.my//+60126186960
.📲www.wasap.my//+60195905640
.
#beautycartel
#amorbeautycartel
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam

Proses Lifting & V-shape yang sgt relax. Treatment kami #beautycartel satu-satunya yg sgt tenang dan tidak menyakitkan. Teknik penyerapan dan pembersihan 4 kali ganda membuatkan kulit lebih sihat, glowing, anjal dan paling penting tidak tua sebelum usia! .
.
Sebulan sekali WAJIB servis muka ya kakak2 serta adik2😉. Merawat adalah lebih baik dari menutup cela dgn penggunaan make up semata-mata.
.
Utk booking slot,boleh pm amor👇
📲www.wasap.my//+60126186960
.📲www.wasap.my//+60195905640
.
#beautycartel 
#amorbeautycartel 
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam
213 28 24 August, 2018
@mami_penang Profile picture

@mami_penang

Kelas pengenalan biz dan practical facial di muka sendiri.... Pendaftaran kelas RM20 je dan bantuan modal untuk yg berminat menjadi owner spa dan menjadi sebahagian dr #beautycartel turut disediakan.... Jom daftar di link bawah

Www.wasap.my//+60195905640

#amorbeautycartel #mamipenang #facialkerumah #nakcantik #jombuatduit #projekbuatduit #incomesetiaphari #mobilefacial #facialbergerak #beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartelkedah #beautycartelperlis #beautycartellangkawi

Kelas pengenalan biz dan practical facial di muka sendiri.... Pendaftaran kelas RM20 je dan bantuan modal untuk yg berminat menjadi owner spa dan menjadi sebahagian dr #beautycartel turut disediakan.... Jom daftar di link bawah

Www.wasap.my//+60195905640

#amorbeautycartel #mamipenang #facialkerumah #nakcantik #jombuatduit #projekbuatduit #incomesetiaphari #mobilefacial #facialbergerak #beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartelkedah #beautycartelperlis #beautycartellangkawi
2,785 1 26 November, 2018
Dinda dah beli EBW tix😍
hampa bila nak beli😘
Jom commit reramai event persijilan kat rainbow paradise tanjung bunga nanti.
Macam macam activity, macam macam ragam, macam macam game dan yang paling best, macam macam sepraisss ada nanti😘 rugi wey tak join. 😍
.
.
#hellofacial #sasabeautycartel #amorbeautycartel #teambeautycartel #beautycartelpenang #penangbeautycartel #beautycartel #mobilespa #beautycartelmobilespa #mobilespapenang #gosokgosokcantik #facialkerumahanda #facialdipenang #businessviral #facialmurah #bisnessmobilespa #beautycartelbeautyconsultant #bazarpaknil #removewhitehead #removeblackhead #liftningface #vshape #servisfacial #eternalbeauty #mesineternalbeauty #mobilespautara #AARskincare #dindasitukangcucimuka #FightFor_ATHENS #previewpenang
22 3 25 September, 2019
@hazlinbeautycartel Profile picture

@hazlinbeautycartel

Sungai Petani

💖Jom facial dgn #hazlinmobilespa 🌺
Facial at home...santai2 dah cantik..
Tak perlu rush, traffic jam, byr parking sume
.
Buat appointment Lin akan dtg ke rumah uolls
wasap.my/0184747706/nakfacial
.
Pssttt....🙋
Rekomen kat kawan dpt free gift🤩
.
#hazlinbeautycartel #elysylebeauty #amorbeautycartel #mobilefacialkedah #mobilespaseberangperai #mobilespamurah #mobilespapenang #penangbeautycartel #sungaipetani #alorsetar #seberangperai #bertam #alhamdulillah #iamsuperstar

💖Jom facial dgn #hazlinmobilespa 🌺 
Facial at home...santai2 dah cantik..
Tak perlu rush, traffic jam, byr parking sume
.
Buat appointment Lin akan dtg ke rumah uolls
wasap.my/0184747706/nakfacial
.
Pssttt....🙋
Rekomen kat kawan dpt free gift🤩
.
#hazlinbeautycartel #elysylebeauty #amorbeautycartel #mobilefacialkedah #mobilespaseberangperai #mobilespamurah #mobilespapenang #penangbeautycartel #sungaipetani #alorsetar #seberangperai #bertam #alhamdulillah #iamsuperstar
6 4 31 July, 2019