#pencen Instagram Photos & Videos

pencen - 13.7k posts

    Salam Jumaat.. Keje ke tu? 
Nak rasa pengalaman menarik di Hobbiton City ni?
.
.

Kalau semua nak.. Meh abam buka date tambahan.. Kna grab cepat la... Harga sgt best utk private trip tau.. Siap ada driver lagi ok.. Korang rilex je nti.. N enjoy D view ok.. Tggal lagi 3 seat ok.. . .
.
. 
Bukan ni aja.. Kita ada pergi juga ke tempat lain yang cantik2 juga.. Ikut budget u all la.. Hee.
Harga semua ada kat bawah.. So apa lagi.. Mari kita jalan2 ke nz hujung tahun ni...
.
.
So untuk geng2 pencen.. Aunty2 uncle2 mmg sesuai follow kami yg dh biasa bawa geng2 pencen jalan2.. Anak2 xperlu risau parent yg follow penat naik bas ramai2.. Dengan kami nak berhenti mana2 je bgtahu.. Kami boleh stop and enjoy D view ok.. .
.

Nak tahu info lanjut whatapps kami di talian 0122689447 untuk booking ok..
4pax ready to go.. Open trip..
Details n harga seperti dibawah...
.
.
.
*NORTH ISLAND 7D5N*

25 Oct - 31 Oct 2019*
(additional date)
.
*Rm3950 Adult 1pax*
*Rm3350 Kids 1pax*
✔️Transportation
✔️Driver + tour leader
✔️Accommodation homestay or motel
✔️Petrol
✔️parking and toll fees
✔️Airport Transfer
✔️Car insurance
✔️Photographer ✔️BBQ last night or special dinner .💝💝
.
.
❌International flight kul-akl-kul
❌Luggage
❌Travel insurance
❌Entrance fees
❌Meals B/L/D
❌SHOPPING money
❌Visa (ETA) or airport levi
❌All not stated above
.
.
.
. 
Minimum 4pax..
Boleh campur..
Masih ada 3 kekosongan.
*group khas for solo traveller's, cukup 4 orang kita on.. Booking serendah rm300 per pax*
.
.
.
. *xperlu back pack.. Kita duduk Sama2 dan boleh dapat rakan baru,maximum 7 orang sahaja..jalan2 santai tanpa perlu pikir nak tidur sempit dan sukar menjaga batas aurat (sebab kita stay homestay or motel bukan di hostel or motor home)* *WhatsApp 0122689447 For booking or inquiry*

#supirhot #hotchef #sishot #halaltrip #familytrip #taylormadetrip #privatetrip #consultant #photographer #sazatravel #newzealand #nzmustdo #muslimtour #tripkitekiteajee #retirement #pencen #enjoy #happy #alhamdulillah #travel #malaysia #thehobbit #hobbithouse #hobbiton #lordoftherings

    Salam Jumaat.. Keje ke tu?
    Nak rasa pengalaman menarik di Hobbiton City ni?
    .
    .

    Kalau semua nak.. Meh abam buka date tambahan.. Kna grab cepat la... Harga sgt best utk private trip tau.. Siap ada driver lagi ok.. Korang rilex je nti.. N enjoy D view ok.. Tggal lagi 3 seat ok.. . .
    .
    .
    Bukan ni aja.. Kita ada pergi juga ke tempat lain yang cantik2 juga.. Ikut budget u all la.. Hee.
    Harga semua ada kat bawah.. So apa lagi.. Mari kita jalan2 ke nz hujung tahun ni...
    .
    .
    So untuk geng2 pencen.. Aunty2 uncle2 mmg sesuai follow kami yg dh biasa bawa geng2 pencen jalan2.. Anak2 xperlu risau parent yg follow penat naik bas ramai2.. Dengan kami nak berhenti mana2 je bgtahu.. Kami boleh stop and enjoy D view ok.. .
    .

    Nak tahu info lanjut whatapps kami di talian 0122689447 untuk booking ok..
    4pax ready to go.. Open trip..
    Details n harga seperti dibawah...
    .
    .
    .
    *NORTH ISLAND 7D5N*

    25 Oct - 31 Oct 2019*
    (additional date)
    .
    *Rm3950 Adult 1pax*
    *Rm3350 Kids 1pax*
    ✔️Transportation
    ✔️Driver + tour leader
    ✔️Accommodation homestay or motel
    ✔️Petrol
    ✔️parking and toll fees
    ✔️Airport Transfer
    ✔️Car insurance
    ✔️Photographer ✔️BBQ last night or special dinner .💝💝
    .
    .
    ❌International flight kul-akl-kul
    ❌Luggage
    ❌Travel insurance
    ❌Entrance fees
    ❌Meals B/L/D
    ❌SHOPPING money
    ❌Visa (ETA) or airport levi
    ❌All not stated above
    .
    .
    .
    .
    Minimum 4pax..
    Boleh campur..
    Masih ada 3 kekosongan.
    *group khas for solo traveller's, cukup 4 orang kita on.. Booking serendah rm300 per pax*
    .
    .
    .
    . *xperlu back pack.. Kita duduk Sama2 dan boleh dapat rakan baru,maximum 7 orang sahaja..jalan2 santai tanpa perlu pikir nak tidur sempit dan sukar menjaga batas aurat (sebab kita stay homestay or motel bukan di hostel or motor home)* *WhatsApp 0122689447 For booking or inquiry*

    #supirhot #hotchef #sishot #halaltrip #familytrip #taylormadetrip #privatetrip #consultant #photographer #sazatravel #newzealand #nzmustdo #muslimtour #tripkitekiteajee #retirement #pencen #enjoy #happy #alhamdulillah #travel #malaysia #thehobbit #hobbithouse #hobbiton #lordoftherings

    12 0 21 hours ago
    Company Trusted 👍 Nak Guna Duit Segera ❓ Ada Masalah Kewangan ❓ Nak Guna Duit Kegunaan Peribadi ❓ Nak Bayar Saman , Kredit Kad DLL❓ Pinjaman Untuk Kakitangan Kerajaan , Swasta , Pencen , Perkeso 👨‍🚒 Area Perak, Selangor & Kl 📍Whatsapp/Call Sy Segera  0165003353 💲📲
#pinjamanperibadi #personalloan #Kerajaan #Swasta #Pencen #perkeso

    Company Trusted 👍 Nak Guna Duit Segera ❓ Ada Masalah Kewangan ❓ Nak Guna Duit Kegunaan Peribadi ❓ Nak Bayar Saman , Kredit Kad DLL❓ Pinjaman Untuk Kakitangan Kerajaan , Swasta , Pencen , Perkeso 👨‍🚒 Area Perak, Selangor & Kl 📍Whatsapp/Call Sy Segera 0165003353 💲📲
    #pinjamanperibadi #personalloan #Kerajaan #Swasta #Pencen #perkeso

    0 0 23 hours ago
    Sis nak update rezeki semalam .. Customer sis ni lulus Rm1500 untuk bayar tunggakan kereta.. Urgent nak pakai duit.. Customer hantar document dan kami proses dalam masa sehari dan bila dah lulus kita setkan appoinment untuk jumpa ☺

Alhamdulillah.. ‼️❤
Pada anda yang nak pakai duit atau urgent perlukan duit. Nak bayar tunggakan? Buntu mana nak pinjam duit? Anda boleh apply pinjaman dengan kami . Kami akan bantu anda!

Pinjaman berdasarkan gaji dan kemampuan terbuka untuk semua sektor yang bekerja Gaji Melalui Bank .

Whatsapp sekarang untuk info lanjut

Anda bekerja di bawah sektor kerajaan, swasta atau pencen? Ada blacklist? Nak mohon loan? Whatsapp je saya sekarang!

wasap/call : wa.me/60172222343?text=semakkelayakananda

#pinjamanperibadi #pinjamantunai #kerajaan #swasta #pencen #kualalumpur #rumah #kereta #motor #hutang #tertunggak #hutang #pinjamanberlesen #tunaisegera

    Sis nak update rezeki semalam .. Customer sis ni lulus Rm1500 untuk bayar tunggakan kereta.. Urgent nak pakai duit.. Customer hantar document dan kami proses dalam masa sehari dan bila dah lulus kita setkan appoinment untuk jumpa ☺

    Alhamdulillah.. ‼️❤
    Pada anda yang nak pakai duit atau urgent perlukan duit. Nak bayar tunggakan? Buntu mana nak pinjam duit? Anda boleh apply pinjaman dengan kami . Kami akan bantu anda!

    Pinjaman berdasarkan gaji dan kemampuan terbuka untuk semua sektor yang bekerja Gaji Melalui Bank .

    Whatsapp sekarang untuk info lanjut

    Anda bekerja di bawah sektor kerajaan, swasta atau pencen? Ada blacklist? Nak mohon loan? Whatsapp je saya sekarang!

    wasap/call : wa.me/60172222343?text=semakkelayakananda

    #pinjamanperibadi #pinjamantunai #kerajaan #swasta #pencen #kualalumpur #rumah #kereta #motor #hutang #tertunggak #hutang #pinjamanberlesen #tunaisegera

    3 0 23 hours ago
    Bila dah #pencen aku tak punyai siapa siapa di alam pentadbiran #keguruan  hanya mereka ini yg sentiasa ada bersama aku...mana mungkin aku melupakan #kalian  tahniah buat Pn Normala atas lantikan menjadi #gb ...semoga kalian sentiasa dalam redha dan #rahmah Allah selalu

    Bila dah #pencen aku tak punyai siapa siapa di alam pentadbiran #keguruan hanya mereka ini yg sentiasa ada bersama aku...mana mungkin aku melupakan #kalian tahniah buat Pn Normala atas lantikan menjadi #gb ...semoga kalian sentiasa dalam redha dan #rahmah Allah selalu

    17 0 23 August, 2019
    PINJAMAN PERIBADI!!!!! Kami menawarkan perkhidmatan khas bagi mereka yang tidak boleh buat pinjaman dengan mana-mana BANK/KOPERASI/BLACKLIST/CTOSS/CCRISS/PENCEN.. Syarat-syarat :- √ berkhidmat sekurang-kurangnya 6 bulan ke atas..
√ gaji auto-debit
√ pekerja swasta dan kerajaan layak memohon.
√ PERUNTUKAN bini tentera
√ BLACKLIST/CTOS Dan CCRIS layak memohon.
√ PENGELUARAN #epf #pencen layak memohon

whatsapp/call 0135018833@qina #kl #selangor

    PINJAMAN PERIBADI!!!!! Kami menawarkan perkhidmatan khas bagi mereka yang tidak boleh buat pinjaman dengan mana-mana BANK/KOPERASI/BLACKLIST/CTOSS/CCRISS/PENCEN.. Syarat-syarat :- √ berkhidmat sekurang-kurangnya 6 bulan ke atas..
    √ gaji auto-debit
    √ pekerja swasta dan kerajaan layak memohon.
    √ PERUNTUKAN bini tentera
    √ BLACKLIST/CTOS Dan CCRIS layak memohon.
    √ PENGELUARAN #epf #pencen layak memohon

    whatsapp/call 0135018833@qina #kl #selangor

    4 1 22 August, 2019
    Sis nak update rezeki semalam .. Customer sis ni lulus Rm1500 untuk bayar tunggakan kereta.. Urgent nak pakai duit.. Customer hantar document dan kami proses dalam masa sehari dan bila dah lulus kita setkan appoinment untuk jumpa ☺

Alhamdulillah.. ‼️❤
Pada anda yang nak pakai duit atau urgent perlukan duit. Nak bayar tunggakan? Buntu mana nak pinjam duit? Anda boleh apply pinjaman dengan kami . Kami akan bantu anda!

Pinjaman berdasarkan gaji dan kemampuan terbuka untuk semua sektor yang bekerja Gaji Melalui Bank .

Whatsapp sekarang untuk info lanjut

Anda bekerja di bawah sektor kerajaan, swasta atau pencen? Ada blacklist? Nak mohon loan? Whatsapp je saya sekarang!

wasap/call : wa.me/60172222343?text=semakkelayakananda

#pinjamanperibadi #pinjamantunai #kerajaan #swasta #pencen #kualalumpur #rumah #kereta #motor #hutang #tertunggak #hutang #pinjamanberlesen #tunaisegera

    Sis nak update rezeki semalam .. Customer sis ni lulus Rm1500 untuk bayar tunggakan kereta.. Urgent nak pakai duit.. Customer hantar document dan kami proses dalam masa sehari dan bila dah lulus kita setkan appoinment untuk jumpa ☺

    Alhamdulillah.. ‼️❤
    Pada anda yang nak pakai duit atau urgent perlukan duit. Nak bayar tunggakan? Buntu mana nak pinjam duit? Anda boleh apply pinjaman dengan kami . Kami akan bantu anda!

    Pinjaman berdasarkan gaji dan kemampuan terbuka untuk semua sektor yang bekerja Gaji Melalui Bank .

    Whatsapp sekarang untuk info lanjut

    Anda bekerja di bawah sektor kerajaan, swasta atau pencen? Ada blacklist? Nak mohon loan? Whatsapp je saya sekarang!

    wasap/call : wa.me/60172222343?text=semakkelayakananda

    #pinjamanperibadi #pinjamantunai #kerajaan #swasta #pencen #kualalumpur #rumah #kereta #motor #hutang #tertunggak #hutang #pinjamanberlesen #tunaisegera

    3 0 22 August, 2019
    Konvokesyen ipgm ke 10

Alhamdulillah dapat jugak konvo di malaysia 
Dekat mesir dulu x sempat nk knvo
Lepas dah la kerinduan nk berkonvo
Kali ni konvo brsma permaisuri hati

#spp2k19
#pencen
#cintaberbunga

    Konvokesyen ipgm ke 10

    Alhamdulillah dapat jugak konvo di malaysia
    Dekat mesir dulu x sempat nk knvo
    Lepas dah la kerinduan nk berkonvo
    Kali ni konvo brsma permaisuri hati

    #spp2k19
    #pencen
    #cintaberbunga

    17 0 22 August, 2019

Top #pencen posts

    Rindunya . Last ride rasanya ni 🤤😩 #Pencen Hahah

    Rindunya . Last ride rasanya ni 🤤😩 #Pencen Hahah

    4,755 38 10 April, 2019
    Jom sis, ikut kami ke Jepun menikmati keindahan Sakura, setahun sekali sahaja, terlepas kene tunggu tahun depan
.
5 KEKOSONGAN SAHAJA LAGI
.
Whatsapp lelaju : 013 3060 320
.
Info Lanjut : https://www.rarecation.com/jepunsakura
.
Ringkasan kembara
Tarikh : 27 Mac - 2 April 2018 (7 hari 6 malam) ***
Kapasiti trip : 20 pax
.
HARGA
RM 6560 / Pax (jika join solo)
RM 6260 / pax (jika join lebih berdua atau lebih)
RM 5960 / pax ( untuk 2 - 11 tahun)
RM 2750 /pax ( 23 bulan ke bawah)
.
PAKEJ TERMASUK
JR Pass untuk 7 hari
Penginapan sepanjang kembara
Flight pergi balik
Travel Insuran
Jaket istimewa Rarecation
Kelas foto percuma dari @saifulnangacademy
.
TIDAK TERMASUK
Makanan sebab kita beri kebebasan peserta untuk merasa dan memilih makanan di sana.
Lokasi berbayar tetapi kebanyakkan lokasi kita adalah percuma. Jika ada yang berbayar tak banyak dan tidak mahal
.
Whatsapp lelaju : 
013 3060 320
013 3060 320
013 3060 320
.
#rarecation #jepun #airasia #sakura #cherryblossom #bercuti #pencen

    Jom sis, ikut kami ke Jepun menikmati keindahan Sakura, setahun sekali sahaja, terlepas kene tunggu tahun depan
    .
    5 KEKOSONGAN SAHAJA LAGI
    .
    Whatsapp lelaju : 013 3060 320
    .
    Info Lanjut : https://www.rarecation.com/jepunsakura
    .
    Ringkasan kembara
    Tarikh : 27 Mac - 2 April 2018 (7 hari 6 malam) ***
    Kapasiti trip : 20 pax
    .
    HARGA
    RM 6560 / Pax (jika join solo)
    RM 6260 / pax (jika join lebih berdua atau lebih)
    RM 5960 / pax ( untuk 2 - 11 tahun)
    RM 2750 /pax ( 23 bulan ke bawah)
    .
    PAKEJ TERMASUK
    JR Pass untuk 7 hari
    Penginapan sepanjang kembara
    Flight pergi balik
    Travel Insuran
    Jaket istimewa Rarecation
    Kelas foto percuma dari @saifulnangacademy
    .
    TIDAK TERMASUK
    Makanan sebab kita beri kebebasan peserta untuk merasa dan memilih makanan di sana.
    Lokasi berbayar tetapi kebanyakkan lokasi kita adalah percuma. Jika ada yang berbayar tak banyak dan tidak mahal
    .
    Whatsapp lelaju :
    013 3060 320
    013 3060 320
    013 3060 320
    .
    #rarecation #jepun #airasia #sakura #cherryblossom #bercuti #pencen

    563 5 27 January, 2018