#pengejarimpian Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #pengejarimpian and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
28 minutes
Average like
296.4
Average comment
3.9
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@aslegacy_worldwide.intan Profile picture

@aslegacy_worldwide.intan

🌿 Losyen Jamsyir Daun Bidara by As Legacy ➡️Losyen jamshir daun bidara memang wangi dan lembut rugi tak cuba losyen ni..mne yg tangan kasar2 nk kulit cerah boleh cuba produk ni.produk ni merawat,mencerahkan...tmbh2 ade daun bidara dan di ruqyahkn..jarang jumpa losyen yg ade daun bidara ni..produk ni memang terbaik...hanya RM39.90 SM... boleh tahan berbulan2😉

Khasiat Losyen Jamsyir Daun Bidara 😍 ➡️Ni bukan losyen biasa2 tau, tapi kaya dengan Vitamin C & E. Memang best gilaaa sangat wangiii & freshh , dengan khasiat Daun Bidara losyen ni juga boleh menghindarkan kita dari unsur negatif seperti, gangguan makhluk halus, sukar tidur malam, stress melampau, bayi yg kerap menangis, & pelbagai lagi.

Tips.. Mandi gunakan shower gel bidara dan selepas mandi sapulah losyen Jamshir...
.
.
#maslegacyampang
#teammaslegacy
#aliffsyukriterlajaklaris
#aslegacyaliffsyukri
#shahidadherbs
#ohabangkosmetik
#langsing
#nakgebu
#krimputih
#pucukharumnita
#tambahpowerPSRT
#nakputih
#ketiakhitam
#nakcepatkurus
#resepisihat #eatclean
#kurus #dietmenu
#pengejarimpian
#kurusdihariraya
#kebaya #lipstick #pucukharum #viral #videoviral #viralvideo

🌿 Losyen Jamsyir Daun Bidara by As Legacy ➡️Losyen jamshir daun bidara memang wangi dan lembut rugi tak cuba losyen ni..mne yg tangan kasar2 nk kulit cerah boleh cuba produk ni.produk ni merawat,mencerahkan...tmbh2 ade daun bidara dan di ruqyahkn..jarang jumpa losyen yg ade daun bidara ni..produk ni memang terbaik...hanya RM39.90 SM... boleh tahan berbulan2😉

Khasiat Losyen Jamsyir Daun Bidara 😍 ➡️Ni bukan losyen biasa2 tau, tapi kaya dengan Vitamin C & E. Memang best gilaaa sangat wangiii & freshh , dengan khasiat Daun Bidara losyen ni juga boleh menghindarkan kita dari unsur negatif seperti, gangguan makhluk halus, sukar tidur malam, stress melampau, bayi yg kerap menangis, & pelbagai lagi.

Tips.. Mandi gunakan shower gel bidara dan selepas mandi sapulah losyen Jamshir...
.
.
#maslegacyampang
#teammaslegacy
#aliffsyukriterlajaklaris 
#aslegacyaliffsyukri 
#shahidadherbs
#ohabangkosmetik 
#langsing 
#nakgebu 
#krimputih
#pucukharumnita
#tambahpowerPSRT
#nakputih
#ketiakhitam
#nakcepatkurus
#resepisihat #eatclean
#kurus #dietmenu
#pengejarimpian
#kurusdihariraya
#kebaya #lipstick #pucukharum #viral #videoviral #viralvideo
3 0 48 minutes ago
@cshahida Profile picture

@cshahida

Semua orang ada impian masing-masing dan sebagai #PengejarImpian of course kita tak lari daripada banyak halangan. Thanks to my family and friends yang selalu ada sentiasa support I untuk mengejar impian ❤️ .

Korang pun mesti ada impian kan? Nak tak kalau gambar muka korang tu terpampang kat jentera PETRONAS Sepang Racing Team di MotoGP Malaysia tahun ni? Jom ikut je langkah mudah di bawah ✊✊ .

1.Tetapkan privasi laman sosial kepada umum
2.Muat naik gambar gaya Pengejar Impian anda
3.Sertakan hashtag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT .

And jangan lupa share kat FB, Twitter & semua laman sosial yang korang ada okay.

Semua orang ada impian masing-masing dan sebagai #PengejarImpian of course kita tak lari daripada banyak halangan. Thanks to my family and friends yang selalu ada sentiasa support I untuk mengejar impian ❤️ .

Korang pun mesti ada impian kan? Nak tak kalau gambar muka korang tu terpampang kat jentera PETRONAS Sepang Racing Team di MotoGP Malaysia tahun ni? Jom ikut je langkah mudah di bawah ✊✊ .

1.Tetapkan privasi laman sosial kepada umum
2.Muat naik gambar gaya Pengejar Impian anda
3.Sertakan hashtag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT .

And jangan lupa share kat FB, Twitter & semua laman sosial yang korang ada okay.
28 0 9 hours ago
@m_rk85 Profile picture

@m_rk85

Tak kira siapa pun anda, mari bersama menjadi #PengejarImpian untuk #TambahPowerPSRT bersama @sepangracingteam demi panji Malaysia 🇲🇾 menguasai peringkat dunia 💪

Tak kira siapa pun anda, mari bersama menjadi #PengejarImpian untuk #TambahPowerPSRT bersama @sepangracingteam demi panji Malaysia 🇲🇾 menguasai peringkat dunia 💪
20 0 10 hours ago
@_yanyii Profile picture

@_yanyii

Swipe left for quality content 👌🏻 .
Follow your dreams, they know the way.
.
I am a #PengejarImpian and it is indisputable that all of us have dreams to achieve. And all I want is to be happpppyyyyyyyyy and healthyyyy HAHA boring yes but 简单是福okay 😌
.
Want to be the face of PETRONAS Sepang Racing Team during MotoGP Malaysia 2019?
All you gotta do is....
1⃣ Set your privacy setting to public
2⃣ Share your Pengejar Impian journey on IG and share it to Facebook!
3⃣ Be sure to include hashtags #PengejarImpian #TambahPowerPSRT
.
.
@petronasmotorsports #PengejarImpian #TambahPowerPSRT

Swipe left for quality content 👌🏻 .
Follow your dreams, they know the way.
.
I am a #PengejarImpian and it is indisputable that all of us have dreams to achieve. And all I want is to be happpppyyyyyyyyy and healthyyyy HAHA boring yes but 简单是福okay 😌
.
Want to be the face of PETRONAS Sepang Racing Team during MotoGP Malaysia 2019?
All you gotta do is....
1⃣ Set your privacy setting to public
2⃣ Share your Pengejar Impian journey on IG and share it to Facebook!
3⃣ Be sure to include hashtags #PengejarImpian #TambahPowerPSRT
.
.
@petronasmotorsports #PengejarImpian #TambahPowerPSRT
541 7 10 hours ago
@alyntsh Profile picture

@alyntsh

We all have our own dreams, no matter how little or big for them to be reached. Kita adalah #PengejarImpian dalam hidup kita. Back in the childhood days, I love playing ‘sekolah-sekolah’ as I asked my little siblings and cousins to be my students and I took the role as a teacher.I dreamed myself as a teacher who knows their full names and scolded them purposely while asking them lining up👩🏻‍🏫 *was really imitating my teachers at school 😂😅😆 Who knows, now I am really halfway on making my pathway in becoming an English teacher.
And I bet you must also have your own #PengejarImpian story right? Share it now as your post will have the chance to be featured at PETRONAS Sepang Racing Team in MotoGP Malaysia 2019 🏁
#PengejarImpian #TambahPowerPSRT

All you have to do is:

1 - Set your privacy setting to public
2 - Post a picture of you doing a Pengejar Impian on Instagram
3 - Remember to include the hashtag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT

Let’s share our amazing #PengejarImpian story together and don’t forget to spread it to your Facebook, Twitter and everywhere else possible on this socmed platforms! 🤩🙌🏻

We all have our own dreams, no matter how little or big for them to be reached. Kita adalah #PengejarImpian dalam hidup kita. Back in the childhood days, I love playing ‘sekolah-sekolah’ as I asked my little siblings and cousins to be my students and I took the role as a teacher.I dreamed myself as a teacher who knows their full names and scolded them purposely while asking them lining up👩🏻‍🏫 *was really imitating my teachers at school 😂😅😆 Who knows, now I am really halfway on making my pathway in becoming an English teacher. 
And I bet you must also have your own #PengejarImpian story right? Share it now as your post will have the chance to be featured at PETRONAS Sepang Racing Team in MotoGP Malaysia 2019 🏁
#PengejarImpian #TambahPowerPSRT

All you have to do is:

1 - Set your privacy setting to public
2 - Post a picture of you doing a Pengejar Impian on Instagram
3 - Remember to include the hashtag  #PengejarImpian #TambahPowerPSRT

Let’s share our amazing #PengejarImpian story together and don’t forget to spread it to your Facebook, Twitter and everywhere else possible on this socmed platforms! 🤩🙌🏻
295 12 10 hours ago
@erjunn Profile picture

@erjunn

I've always dreamt of riding across the world on a bike alongside my dad ♥️ And I really think there are no dream that is too big or too small, though they may seem alittle crazy. Walt Disney said "if you can dream it, you can do it" so as a #PengejarImpian believe in yourself and chase after your dreams!

Do you want to see your face on the bike of PETRONAS Sepang Racing Team during MotoGP Malaysia 2019? 🏍️ All you have to do is:
1. Share your Pengejar Impian story on Insta, and FB or Twitter.
2. Be sure to include these hashtags #PengejarImpian & #TambahPowerPSRT
3. And don't forget to set your account to public

I've always dreamt of riding across the world on a bike alongside my dad ♥️ And I really think there are no dream that is too big or too small, though they may seem alittle crazy. Walt Disney said "if you can dream it, you can do it" so as a #PengejarImpian believe in yourself and chase after your dreams!

Do you want to see your face on the bike of PETRONAS Sepang Racing Team during MotoGP Malaysia 2019? 🏍️ All you have to do is:
1. Share your Pengejar Impian story on Insta, and FB or Twitter.
2. Be sure to include these hashtags #PengejarImpian & #TambahPowerPSRT
3. And don't forget to set your account to public
255 8 10 hours ago
@rabieaunie Profile picture

@rabieaunie

Harini aku belajar sesuatu yang baru di mana tak semua yang kita nak akan tercapai. Sebaliknya Tuhan akan hadirkan sesuatu yang lebih indah nanti. Demi #PengejarImpian aku redha dengan apa jadi & yakin Tuhan balas lebih baik nanti.
Korang nak muka korang terpapar dekat jentera PETRONAS Sepang Racing Team di MotoGP Malaysia tahun ni?
Ikut step ni👇: 1 - Korang set kan account korang ke public
2 - Upload gambar dengan gaya Pengejar Impian cara korang
3 - Sertakan hashtag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT

Jangan lupa share dekat facebook, twitter, instagram & semua social media yang korang ada. Ajak sekali kawan kawan join. Senang kan? Good luck!

Harini aku belajar sesuatu yang baru di mana tak semua yang kita nak akan tercapai. Sebaliknya Tuhan akan hadirkan sesuatu yang lebih indah nanti. Demi #PengejarImpian aku redha dengan apa jadi & yakin Tuhan balas lebih baik nanti. 
Korang nak muka korang terpapar dekat jentera PETRONAS Sepang Racing Team di MotoGP Malaysia tahun ni? 
Ikut step ni👇: 1 - Korang set kan account korang ke public
2 - Upload gambar dengan gaya Pengejar Impian cara korang 
3 - Sertakan hashtag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT

Jangan lupa share dekat facebook, twitter, instagram & semua social media yang korang ada. Ajak sekali kawan kawan join. Senang kan? Good luck!
103 15 10 hours ago
@lumiere_juliet Profile picture

@lumiere_juliet

Dulu kecik-kecik selalu jadi #PengejarImpian nak race kereta, tapi bila dapat lesen hanya jadi #PengejarImpian nak isi masa terluang dengan kawan-kawan tersayang. tu pun dah memadai sangat 😻

apa pun impian korang, jum kongsikan di social media anda . mana tahu nanti gambar korang ada di jentera PETRONAS Sepang Racing Team di motogp Malaysia nanti! Ikuti langkah dibawah untuk join:

1 - Tetapkan privasi laman sosial kepada umum
2 - Muat naik gambar gaya Pengejar Impian anda
3 - Sertakan hashtag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT

Jangan lupa share di semua laman sosial yang korang ada! Share di Facebook, Instagram dan Twitter korang!

Dulu kecik-kecik selalu jadi #PengejarImpian nak  race kereta, tapi bila dapat lesen hanya jadi #PengejarImpian nak isi masa terluang dengan kawan-kawan tersayang. tu pun dah memadai sangat 😻

apa pun impian korang, jum kongsikan di social media anda . mana tahu nanti gambar korang ada di jentera PETRONAS Sepang Racing Team di motogp Malaysia nanti! Ikuti langkah dibawah untuk join:

1 - Tetapkan privasi laman sosial kepada umum 
2 - Muat naik gambar gaya Pengejar Impian anda 
3 - Sertakan hashtag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT

Jangan lupa share di semua laman sosial yang korang ada! Share di Facebook, Instagram dan Twitter korang!
311 2 10 hours ago
@farahhan74 Profile picture

@farahhan74

Love of my life ni.. memang minat motobike dari muda lagi.. selalu teman dia ke KLIM... Kami masih menggunakan motor ke mana2.. die hard fan of motorbikes.
#PengejarImpian
#TambahPowerPSRT

Do you want to see your face on the boke of PETRONAS Sepang Racing Team during MotoGP Malaysia 2019?

All you have to do is :
1. Share your Pengejar Impian on IG and share it to other social media like Facebook, Twitter.
2. Be sure to include these hashtags
#PengejarImpian #TambahPowerPSRT
3. Set the post(s) to public @petronasmotorsports

Love of my life ni.. memang minat motobike dari muda lagi.. selalu teman dia ke KLIM... Kami masih menggunakan motor ke mana2.. die hard fan of motorbikes.
#PengejarImpian
#TambahPowerPSRT

Do you want to see your face on the boke of PETRONAS Sepang Racing Team during MotoGP Malaysia 2019?

All you have to do is :
1. Share your Pengejar Impian on IG and share it to other social media like Facebook, Twitter.
2. Be sure to include these hashtags
#PengejarImpian #TambahPowerPSRT
3. Set the post(s) to public @petronasmotorsports
9 0 11 hours ago
Jatuh sekali tak bermakna jatuh selamanya,, Korang rasa Jijie boleh jadi #pengejarimpian  Petronas tak??
#tambahpowerpsrt #pengejarimpian #petronassrt #petronassprintaracing #raceline #petronassprinta
206 6 11 hours ago
@fatenism Profile picture

@fatenism

Aku dah lama tinggalkan dunia pemotoran sejak sejak kahwin dan ada anak. Hehe. Ingat lagi dulu, zaman sekolah nak sangat bawak moto ramai ramai balik sekolah, pergi sekolah. Tapi tak ada motor. Sebab masa tu susah. Tak boleh beli. Jadi naiklah bas sampai tingkatan 5. Alhamdulillah sebab #PengejarImpian macam aku ni tak kenal erti putus asa. Belajar sampai berjaya. Simpan impian nak ada aset sendiri. Motor kereta, rumah dan sebagainya.
Korang pun mesti ada impian kan? Nak tak kalau gambar muka korang tu terpampang kat jentera PETRONAS Sepang Racing Team di MotoGP Malaysia tahun ni? Haaa nak lah tu! Jom ikut je langkah mudah di bawah ✊✊ 1.Tetapkan privasi laman sosial kepada umum
2.Muat naik gambar gaya Pengejar Impian anda
3.Sertakan hashtag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT
Pastu, jangan lupa share kat FB, Twitter & semua laman sosial yang korang ada. Tunggu apa lagi. Buat sekarang nanti kang lupa.

Aku dah lama tinggalkan dunia pemotoran sejak sejak kahwin dan ada anak. Hehe. Ingat lagi dulu, zaman sekolah nak sangat bawak moto ramai ramai balik sekolah, pergi sekolah. Tapi tak ada motor. Sebab masa tu susah. Tak boleh beli. Jadi naiklah bas sampai tingkatan 5. Alhamdulillah sebab #PengejarImpian macam aku ni tak kenal erti putus asa. Belajar sampai berjaya. Simpan impian nak ada aset sendiri. Motor kereta, rumah dan sebagainya. 
Korang pun mesti ada impian kan? Nak tak kalau gambar muka korang tu terpampang kat jentera PETRONAS Sepang Racing Team di MotoGP Malaysia tahun ni? Haaa nak lah tu! Jom ikut je langkah mudah di bawah ✊✊ 1.Tetapkan privasi laman sosial kepada umum 
2.Muat naik gambar gaya Pengejar Impian anda
3.Sertakan hashtag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT 
Pastu, jangan lupa share kat FB, Twitter & semua laman sosial yang korang ada. Tunggu apa lagi. Buat sekarang nanti kang lupa.
164 3 11 hours ago
@zhenonn.c Profile picture

@zhenonn.c

The only time you should ever look back is to see how far you have come. Chase dreams, not people. #PengejarImpian
.
.
.
Do you want to see your face on the bike of PETRONAS Sepang Racing Team during MotoGP Malaysia 2019?
All you have to do is :
1. Share your Pengejar Impian on IG and share it to other social media like Facebook, Twitter.
2. Be sure to include these hashtags: #PengejarImpian #TambahPowerPSRT
3. Set the post(s) to public
@petronasmotorsports

The only time you should ever look back is to see how far you have come. Chase dreams, not people. #PengejarImpian
.
.
. 
Do you want to see your face on the bike of PETRONAS Sepang Racing Team during MotoGP Malaysia 2019? 
All you have to do is :
1. Share your Pengejar Impian on IG and share it to other social media like Facebook, Twitter. 
2. Be sure to include these hashtags: #PengejarImpian #TambahPowerPSRT 
3. Set the post(s) to public 
@petronasmotorsports
481 5 12 hours ago
@ziadacheam Profile picture

@ziadacheam

Constantly finding the balance between hustling everyday to achieve my dreams or living in the moment and believe that things will fall into place eventually. Whatever it is, don't let your dreams just be dreams.
.
Stand a chance to get featured on PETRONAS Sepang Racing Team during MotoGP Malaysia 2019 with the following steps!
.
Step 1: Set your profile privacy to public.
Step 2: Post a picture of your Pengejar Impian journey on Instagram and share it to Facebook!
Step 3: Remember to include the hashtags #PengejarImpian and #TambahPowerPSRT.
.
@petronasmotorsports #PengejarImpian #TambahPowerPSRT

Constantly finding the balance between hustling everyday to achieve my dreams or living in the moment and believe that things will fall into place eventually. Whatever it is, don't let your dreams just be dreams.
.
Stand a chance to get featured on PETRONAS Sepang Racing Team during MotoGP Malaysia 2019 with the following steps!
.
Step 1: Set your profile privacy to public.
Step 2: Post a picture of your Pengejar Impian journey on Instagram and share it to Facebook!
Step 3: Remember to include the hashtags #PengejarImpian and #TambahPowerPSRT.
.
@petronasmotorsports #PengejarImpian #TambahPowerPSRT
326 7 12 hours ago
@jiaxern Profile picture

@jiaxern

“The day you started to dream about your goals, it’s never too early to take the first step not until it’s too late.” My life’s changed after the day getting lectured by my parents, I realised there was a huge difference between having a dream and chasing it, and I‘ve never had such a strong determination in me — owning a house when I step in to my 20’s.
You can’t change anything but you can change yourself, even though it’s always seems so impossible until it’s done but you gotta feel proud of your achievements, no matter how small they are, create new spark of determination within yourself so that you continue to work hard, for your life. Chase your dreams.
#PengejarImpians .
.
.
Do you want to see your face on the bike of PETRONAS Sepang Racing Team during MotoGP Malaysia 2019?
All you have to do is :
1. Share your Pengejar Impian on IG and share it to other social media like Facebook, Twitter.
2. Be sure to include these hashtags: #PengejarImpian #TambahPowerPSRT
3. Set the post(s) to public
@petronasmotorsports

“The day you started to dream about your goals, it’s never too early to take the first step not until it’s too late.” My life’s changed after the day getting lectured by my parents, I realised there was a huge difference between having a dream and chasing it, and I‘ve never had such a strong determination in me — owning a house when I step in to my 20’s. 
You can’t change anything but you can change yourself, even though it’s always seems so impossible until it’s done but you gotta feel proud of your achievements, no matter how small they are, create new spark of determination within yourself so that you continue to work hard, for your life. Chase your dreams. 
#PengejarImpians .
.
.
Do you want to see your face on the bike of PETRONAS Sepang Racing Team during MotoGP Malaysia 2019? 
All you have to do is :
1. Share your Pengejar Impian on IG and share it to other social media like Facebook, Twitter. 
2. Be sure to include these hashtags: #PengejarImpian #TambahPowerPSRT 
3. Set the post(s) to public 
@petronasmotorsports
551 7 12 hours ago
@qamarul.amir Profile picture

@qamarul.amir

Dari Kuala Lumpur Ride rentas border 25jam dengan motor aku yang baru siap petang sebelum gerak waktu malam dengan menggunakan minyak hitam #PETRONAS Sprinta F700 , Hadap hujan panas, mengantuk, kebas sana sini , hingga sampai di negara jiran dengan #TambahPowerPSRT siapa yang tak rindu saat macam tu. Itu lah impian aku #PengejarImpian untuk merentas semua border kalau boleh. Impian yang jadi kenyataan kenalah berusaha. So kita semua adalah #PengejarImpian.

Kalau Korang nak muka korang terpampang dekat Jentera PETRONAS Sepang Racing Team di MotorGP Malaysia 1-3 NOVEMBER TAHUN 2019? SENANG JE, ikut step - step di bawah : 👇🏽 .
1. Tetapkan privasi lama sosial kepada umum
2. Muat naik gambar gaya Pengejar Impian anda
3. Sertakan hastag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT #PETRONAS

Jangan lupa share kat FB, Twitter & Semua lama sosial yang korang ada.

Dari Kuala Lumpur Ride rentas border 25jam dengan motor aku yang baru siap petang sebelum gerak waktu malam dengan menggunakan minyak hitam  #PETRONAS Sprinta F700 , Hadap hujan panas, mengantuk, kebas sana sini , hingga sampai di negara jiran dengan #TambahPowerPSRT siapa yang tak rindu saat macam tu. Itu lah impian aku #PengejarImpian untuk merentas semua border kalau boleh. Impian yang jadi kenyataan kenalah berusaha. So kita semua adalah #PengejarImpian.

Kalau Korang nak muka korang terpampang dekat Jentera PETRONAS Sepang Racing Team di MotorGP Malaysia 1-3 NOVEMBER TAHUN 2019? SENANG JE, ikut step - step di bawah : 👇🏽 .
1. Tetapkan privasi lama sosial kepada umum
2. Muat naik gambar gaya Pengejar Impian anda 
3. Sertakan hastag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT #PETRONAS

Jangan lupa share kat FB, Twitter & Semua lama sosial yang korang ada.
23 3 12 hours ago
@kroni_ys_famalia Profile picture

@kroni_ys_famalia

#Repost @_jebat02 (@get_repost)
• • • • • •
maghrib baby black😘🖤
• • • • • • •
Tag @kroni_ys_famalia Untuk Video Dan Gambar Terbaik Jentera Sport , Sport2 , Ss , Ss2 Kesayangan Anda Direpost.. #kroniysfamalia


#rkyl #y100sports #yamahasport #yamahasport100 #yamahasukan #yamahasukan100 #2stroke #100cc #yamahasporttwo #yamahass110 #y110 #2jg #yamahasstwo #yamahass2 #pengejarimpian #jenterapejuang #kapcaisado #kapcaimalaya

#Repost @_jebat02 (@get_repost)
• • • • • •
maghrib baby black😘🖤
• • • • • • •
Tag @kroni_ys_famalia Untuk Video Dan Gambar Terbaik Jentera Sport , Sport2 , Ss , Ss2 Kesayangan Anda Direpost..#kroniysfamalia
•
•
 #rkyl #y100sports #yamahasport #yamahasport100 #yamahasukan #yamahasukan100 #2stroke #100cc #yamahasporttwo #yamahass110 #y110 #2jg #yamahasstwo #yamahass2 #pengejarimpian #jenterapejuang #kapcaisado #kapcaimalaya
111 1 12 hours ago
@kroni_ys_famalia Profile picture

@kroni_ys_famalia

#Repost @_dekfiqqq_ (@get_repost)
• • • • • •
Pergi ku jagn ditanya.hilangku usah dicari.
• • • • • • •
Tag @kroni_ys_famalia Untuk Video Dan Gambar Terbaik Jentera Sport , Sport2 , Ss , Ss2 Kesayangan Anda Direpost.. #kroniysfamalia


#rkyl #y100sports #yamahasport #yamahasport100 #yamahasukan #yamahasukan100 #2stroke #100cc #yamahasporttwo #yamahass110 #y110 #2jg #yamahasstwo #yamahass2 #pengejarimpian #jenterapejuang #kapcaisado #kapcaimalaya

#Repost @_dekfiqqq_ (@get_repost)
• • • • • •
Pergi ku jagn ditanya.hilangku usah dicari.
• • • • • • •
Tag @kroni_ys_famalia Untuk Video Dan Gambar Terbaik Jentera Sport , Sport2 , Ss , Ss2 Kesayangan Anda Direpost..#kroniysfamalia
•
•
 #rkyl #y100sports #yamahasport #yamahasport100 #yamahasukan #yamahasukan100 #2stroke #100cc #yamahasporttwo #yamahass110 #y110 #2jg #yamahasstwo #yamahass2 #pengejarimpian #jenterapejuang #kapcaisado #kapcaimalaya
132 0 12 hours ago
@black.hanifah Profile picture

@black.hanifah

Kepada kroniex5 dan segala kroni yg ada!! Nampak abg buat apa ni?? Kalau mcm ni memang menunggang motosikal la kan.. ??abg adalah #PengerjarImpian mcm korang!

mane la tahu muka abg terpapar dekat jentera PETRONAS Sepang Racing Team,MotoGP Malaysia tahun ni!! Saya rider,anda semua pun rider so ape yg ditunggu lagi..biar semua rider terkejut tengok muka rider kecil macam kita ni ada di MotoGP Malaysia!!
Macam mana nak cuba??
senang je!
Korang buat 1 post (mcm tgh bawa motor) dan follow langkah mudah di bawah.. 1. Tetapkan akaun IG dari privasi kepada umum
2. Muat naik gambar pengejar impian korang yg style tu!
3. Sertakan hashtag
#PengejarImpian #TambahPowerPSRT

Klu dah rezeki xkemana jom cuba!!!
@petronasmotorsport
#PETRONASMotorsport

Kepada kroniex5 dan segala  kroni yg ada!! Nampak abg buat apa ni?? Kalau mcm ni memang menunggang motosikal la kan.. ??abg adalah #PengerjarImpian mcm korang!

mane la tahu muka abg terpapar dekat jentera PETRONAS Sepang Racing Team,MotoGP Malaysia tahun ni!! Saya rider,anda semua pun rider so ape yg ditunggu lagi..biar semua rider terkejut tengok muka rider kecil macam kita ni ada di MotoGP Malaysia!!
Macam mana nak cuba??
senang je!
Korang buat 1 post (mcm tgh bawa motor) dan follow langkah mudah di bawah.. 1. Tetapkan akaun IG dari privasi kepada umum
2. Muat naik gambar pengejar impian korang yg style tu!
3. Sertakan hashtag 
#PengejarImpian  #TambahPowerPSRT

Klu dah rezeki xkemana jom cuba!!!
@petronasmotorsport
#PETRONASMotorsport
4,882 11 13 hours ago
@ayaqputerihq Profile picture

@ayaqputerihq

Cuaca Jerebu yg semakin menebal.. pastinya membataskan pergerakan terutamanya bagi aktiviti luar.. Nasihat Admin, kurangkan aktiviti-aktiviti luar dan bykkan meminum air.. Minum Ayaq Puteri pun boleh.. Jus Buah-buahan asli yg selain memberi tenaga dan menghilangkan dahaga, ia juga menambahkan khasiat dan nutrien dikala cuaca yg tidak sihat ini.. JOM ORDER SEKARANG!! Untuk maklumat lanjut 👇👇
http://www.wasap.my/0199274700
Caj penghantaran mengikut jarak lokasi 🚗

#ayaqputeri #padubeb #airviral #jusbuah #rasabuahsebenar #kualalumpur #lakukeras #running #peniagaonline #peniagapasartani #usahawan #airterbaikdariladang #jjcmtv3 #kauyangpertama #dramasangat #mudahterhibur #senangterhibur #majalah3 #repeatorder #syukur #agent #foodblogger #bmf #produkmuslim #pengejarimpian

Cuaca Jerebu yg semakin menebal.. pastinya membataskan pergerakan terutamanya bagi aktiviti luar.. Nasihat Admin, kurangkan aktiviti-aktiviti luar dan bykkan meminum air.. Minum Ayaq Puteri pun boleh.. Jus Buah-buahan asli yg selain memberi tenaga dan menghilangkan dahaga, ia juga menambahkan khasiat dan nutrien dikala cuaca yg tidak sihat ini.. JOM ORDER SEKARANG!! Untuk maklumat lanjut 👇👇
http://www.wasap.my/0199274700
Caj penghantaran mengikut jarak lokasi 🚗

#ayaqputeri #padubeb #airviral #jusbuah #rasabuahsebenar #kualalumpur #lakukeras  #running #peniagaonline #peniagapasartani #usahawan #airterbaikdariladang #jjcmtv3 #kauyangpertama #dramasangat #mudahterhibur #senangterhibur #majalah3 #repeatorder #syukur #agent #foodblogger #bmf #produkmuslim #pengejarimpian
7 0 14 hours ago
@celine930318 Profile picture

@celine930318

"What is your dream?" is a question I was always asked. When I was a kid, I imagined myself becoming a doctor when I grow up. In my teen years, I pictured myself as an award-winning movie director in the future. At this moment, I planned to pursue my PhD and become the best educator in Malaysia. At different stages of my life I have IMagined, PIctured and plANned my dreams and goals. Now it's time to chase my dream and achieve it. I am #PengejarImpian
Ever dreamt of seeing your face on the bike of PETRONAS Sepang Racing Team at MotoGP Malaysia 2019? Now you CAN stand a chance if you join #TambahPowerPSRT and follow the simple steps below!
1. Set your privacy settings to public.
2. Post a picture of you doing a Pengejar Impian on Instagram.
3. Remember to include the hashtag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT
@petronasmotorsports
I am chasing my dreams. Are you?

"What is your dream?" is a question I was always asked. When I was a kid, I imagined myself becoming a doctor when I grow up. In my teen years, I pictured myself as an award-winning movie director in the future. At this moment, I planned to pursue my PhD and become the best educator in Malaysia. At different stages of my life I have IMagined, PIctured and plANned my dreams and goals. Now it's time to chase my dream and achieve it. I am #PengejarImpian 
Ever dreamt of seeing your face on the bike of PETRONAS Sepang Racing Team at MotoGP Malaysia 2019? Now you CAN stand a chance if you join #TambahPowerPSRT and follow the simple steps below! 
1. Set your privacy settings to public. 
2. Post a picture of you doing a Pengejar Impian on Instagram. 
3. Remember to include the hashtag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT
@petronasmotorsports 
I am chasing my dreams. Are you?
71 5 14 hours ago
@prhyme.kid Profile picture

@prhyme.kid

When I was 16, all I had was an 11 inch netbook, cheap headphones, a computer microphone and the desire to learn the art of making music. Now working with one of the biggest record label in Malaysia 10 years later made me realise that if we don’t give up and keep working hard on chasing our dreams, we can and will achieve whatever we wish for.

Get on board the trend train and make your own rendition of the #PengejarImpian pose & have your face on the bike of PETRONAS Sepang Racing Team during MotoGP 2019 this November!

Here's what you have to do ⤵️
1⃣ Share your #PengejarImpian experience & stories and link it to other social media
2️⃣ Include the hashtags #TambahPowerPSRT and #PengejarImpian
3️⃣ Remember to go public!!

When I was 16, all I had was an 11 inch netbook, cheap headphones, a computer microphone and the desire to learn the art of making music. Now working with one of the biggest record label in Malaysia 10 years later made me realise that if we don’t give up and keep working hard on chasing our dreams, we can and will achieve whatever we wish for.

Get on board the trend train and make your own rendition of the #PengejarImpian pose & have your face on the bike of PETRONAS Sepang Racing Team during MotoGP 2019 this November!

Here's what you have to do ⤵️
1⃣ Share your #PengejarImpian experience & stories and link it to other social media
2️⃣ Include the hashtags #TambahPowerPSRT and #PengejarImpian
3️⃣ Remember to go public!!
215 5 15 hours ago
@owtothezie Profile picture

@owtothezie

Dari kecik sampai besar (masih kecik) i tak tau dan tak berani nak bawak motor. Ye la tengok la tu motor bertongkat pun jari kaki i hujung hujung je. Nanti kat traffic light kena pijak tayar kereta ke kalau berhenti? Tapi i tau ada motor kecik sikit dari ni kan yang kaki i sampai.

Ni i dah merantau ni harapnya bolehlah belajar bawak motor sambil nyanyi lagu Maria Mariana. Sebagai #PengejarImpian dari Malaysia ke Qatar, i harap i dapat capai impian i ni dan kaki juga jejak lantai!

Korang nak kongsikan impian korang dengan i? Korang ikut step mudah kat bawah ni :

1. Tetapkan privasi laman sosial kepada umum
2. Muatnaik gambar gaya Pengejar Impian anda
3. Sertakan hashtag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT

Share je gambar korang kat Facebook, Instagram atau Twitter, guna hashtag #PengejarImpian & #TambahPowerPSRT . Jangan lupa tag @petronasmotoraports tau! Kot kot la terpilih, bolehlah muka korang ada kat jentera PETRONAS kat Sepang nanti time Moto GP! I yakin muka I ada tau!

Dari kecik sampai besar (masih kecik) i tak tau dan tak berani nak bawak motor. Ye la tengok la tu motor bertongkat pun jari kaki i hujung hujung je. Nanti kat traffic light kena pijak tayar kereta ke kalau berhenti? Tapi i tau ada motor kecik sikit dari ni kan yang kaki i sampai.

Ni i dah merantau ni harapnya bolehlah belajar bawak motor sambil nyanyi lagu Maria Mariana. Sebagai #PengejarImpian dari Malaysia ke Qatar, i harap i dapat capai impian i ni dan kaki juga jejak lantai!

Korang nak kongsikan impian korang dengan i? Korang ikut step mudah kat bawah ni :

1. Tetapkan privasi laman sosial kepada umum
2. Muatnaik gambar gaya Pengejar Impian anda 
3. Sertakan hashtag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT

Share je gambar korang kat Facebook, Instagram atau Twitter, guna hashtag #PengejarImpian & #TambahPowerPSRT . Jangan lupa tag @petronasmotoraports tau! Kot kot la terpilih, bolehlah muka korang ada kat jentera PETRONAS kat Sepang nanti time Moto GP! I yakin muka I ada tau!
227 2 15 hours ago
@ninnarahman Profile picture

@ninnarahman

Pekan Benut

Jatuh bangun itulah asam garam kehidupan. Bukan mudah untuk kita dapat apa yang kita punya sekarang.
Tipulah kalau aku tak pernah lalui hidup susah dan serba kekurangan yang tak terfikir dek akal sesiapapun hari ini.

Hidup kita memang tak semudah yang kita bayangkan. Tak juga serumit yang kita fikirkan. Ada ketika kita tak perlu ambil pusing kata kata orang yang melemahkan semangat kita.Teruskan jadi #Pengejarimpian dan buktikan kitalah Juara.

Jom kongsikan Impian korang dengan muat naik Gambar korang Di Facebook atau Twitter. Jangan lupa Tag Akaun rasmi PETRONAS Motorsport #PengejarImpian dan #TambahPowerPSRT. Gambar korang berpeluang ditayangkan di jentera PETRONAS Sepang Racing Team di MotoGP Malaysia tahun ni tau!
-
Macam mana caranya?
Ikut step mudah di bawah :

1. Tetapkan privasi laman sosial kepada umum
2. Muatnaik gambar gaya Pengejar Impian anda
3. Sertakan hashtag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT
-
Jangan lupa Share jugak ke Facebook dan twitter dan semua laman sosial yang korang ada. Senang je kan? Boleh ajak kawan kawan join sekali. Tunjuk je 3 Cara mudah yang macam nina ajar. Good luck geng!

Jatuh bangun itulah asam garam kehidupan. Bukan mudah untuk kita dapat apa yang kita punya sekarang. 
Tipulah kalau aku tak pernah lalui hidup susah dan serba kekurangan yang tak terfikir dek akal sesiapapun hari ini.

Hidup kita memang tak semudah yang kita bayangkan. Tak juga serumit yang kita fikirkan. Ada ketika kita tak perlu ambil pusing kata kata orang yang melemahkan semangat kita.Teruskan jadi #Pengejarimpian dan buktikan kitalah Juara.

Jom kongsikan Impian korang dengan muat naik Gambar korang Di Facebook atau Twitter. Jangan lupa Tag Akaun rasmi PETRONAS Motorsport #PengejarImpian dan #TambahPowerPSRT. Gambar korang berpeluang ditayangkan di jentera PETRONAS Sepang Racing Team di MotoGP  Malaysia tahun ni tau!
-
Macam mana caranya? 
Ikut step mudah di bawah :

1. Tetapkan privasi laman sosial kepada umum
2. Muatnaik gambar gaya Pengejar Impian anda 
3. Sertakan hashtag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT
-
Jangan lupa Share jugak ke Facebook dan twitter dan semua laman sosial yang korang ada. Senang je kan? Boleh ajak kawan kawan join sekali. Tunjuk je 3 Cara mudah yang macam nina ajar. Good luck geng!
54 2 15 hours ago
@stripesticker_peneng Profile picture

@stripesticker_peneng

Sticker.wrap

#kawasaki #raptor #design in da house...superbikers dijemput hadir bersama design idaman anda..in shaa allah kami realisasikan impian anda #pengejarimpian #petronas #bhp #motorsport #motorsikal #superbike #bike #kawa #z8 #kawasakiz1000 #kips #autoshow

#kawasaki #raptor #design in da house...superbikers dijemput hadir bersama design idaman anda..in shaa allah kami realisasikan impian anda #pengejarimpian #petronas #bhp #motorsport #motorsikal #superbike #bike #kawa #z8 #kawasakiz1000 #kips #autoshow
24 0 15 hours ago
@raufhusin Profile picture

@raufhusin

Dari dulu minat betul dengan superbike ni. Masa belajar dulu pakai motor kapcai je ke sana-sini. Bila lalu kat Karak selalu nampak geng bikers konvoi ramai-ramai. Bila dah kerja ni, ada duit sendiri teringin nak pakai superbike jugak. Kalau ada rezeki lebih ingat nak upgrade beli cc yang lebih tinggi. Sebagai #PengejarImpian aku harap ia akan jadi kenyataan satu hari nanti.

Kongsikan impian korang dengan share gambar di Facebook atau Twitter, tag PETRONAS Motorsports, letakkan hashtag #PengejarImpian & #TambahPowerPSRT & korang berpeluang melihat muka korang di jentera PETRONAS Sepang Racing Team di MOTO GP nanti.

Caranya mudah je, ikut step seperti dibawah:
1. Tetapkan privasi laman sosial kepada umum
2. Muat naik gambar gaya Pengejar Impian anda
3. Sertakan hashtag #PengejarImpian & #TambahPowerPSRT

Jangan lupa share gambar korang di Facebook, Twitter & laman sosial yang lain. Senang kan? Goodluck!

Dari dulu minat betul dengan superbike ni. Masa belajar dulu pakai motor kapcai je ke sana-sini. Bila lalu kat Karak selalu nampak geng bikers konvoi ramai-ramai. Bila dah kerja ni, ada duit sendiri teringin nak pakai superbike jugak. Kalau ada rezeki lebih ingat nak upgrade beli cc yang lebih tinggi. Sebagai #PengejarImpian aku harap ia akan jadi kenyataan satu hari nanti.

Kongsikan impian korang dengan share gambar di Facebook atau Twitter, tag PETRONAS Motorsports, letakkan hashtag #PengejarImpian & #TambahPowerPSRT & korang berpeluang melihat muka korang di jentera PETRONAS Sepang Racing Team di MOTO GP nanti.

Caranya mudah je, ikut step seperti dibawah:
1. Tetapkan privasi laman sosial kepada umum
2. Muat naik gambar gaya Pengejar Impian anda
3. Sertakan hashtag #PengejarImpian & #TambahPowerPSRT

Jangan lupa share gambar korang di Facebook, Twitter & laman sosial yang lain. Senang kan? Goodluck!
85 10 15 hours ago
@aienmarrzz Profile picture

@aienmarrzz

The moment you're ready to quit is usually the moment right before a miracle happens. I am #PengejarImpian who never quit to chase my dreams and make it a reality! 🤜🏼🤛🏼
.
Do you want to see your face appear on the bike of PETRONAS Sepang Racing Team during MotoGP Malaysia 2019? Just Follow the steps below ⤵️
.
1️⃣ Set your privacy setting to public
2️⃣ Post your #PengejarImpian pose on Instagram
3️⃣ Remember to include the hashtag with #PengejarImpian and #TambahPowerPSRT

don't forget to share on all your social sites like Facebook, Twitter, and others.
.
@petronasmotorsports #petronasmotorsports

The moment you're ready to quit is usually the moment right before a miracle happens. I am #PengejarImpian who never quit to chase my dreams and make it a reality! 🤜🏼🤛🏼
.
Do you want to see your face appear on the bike of PETRONAS Sepang Racing Team during MotoGP Malaysia 2019?  Just Follow the steps below ⤵️
.
1️⃣ Set your privacy setting to public
2️⃣ Post your #PengejarImpian pose on Instagram
3️⃣ Remember to include the hashtag with #PengejarImpian and #TambahPowerPSRT

don't forget to share on all your social sites like Facebook, Twitter, and others.
.
@petronasmotorsports #petronasmotorsports
445 10 16 hours ago
@roykage Profile picture

@roykage

Dulu pi kerja semua dengan motor..mana ada kereta lagi..kehulu kehilir hujan panas dengan motor..kerja keluar gelap balik pun gelap semua demi #PengejarImpian . Walaupun rasa mcm payah tp demi rezeki gagah jugak la. Jom join saya & rakan pengguna setia PETRONAS sejak dulu.
-
Kalau korang nak tengok gambar korang kat jentera PETRONAS kat Sepang nanti, korang boleh try langkah dibawah :
1 - Tetapkan privasi laman sosial kepada umum
2 - Muat naik gambar gaya Pengejar Impian anda
3 - Sertakan hashtag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT
-
Jangan lupa share dekat semua laman sosial korang macam Facebook, Twitter, dan lain lain tauu!

Dulu pi kerja semua dengan motor..mana ada kereta lagi..kehulu kehilir hujan panas dengan motor..kerja keluar gelap balik pun gelap semua demi #PengejarImpian . Walaupun rasa mcm payah tp demi rezeki gagah jugak la. Jom join saya & rakan pengguna setia PETRONAS sejak dulu.
-
Kalau korang nak tengok gambar korang kat jentera PETRONAS kat Sepang nanti, korang boleh try langkah dibawah :
1 - Tetapkan privasi laman sosial kepada umum
2 - Muat naik gambar gaya Pengejar Impian anda
3 - Sertakan hashtag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT
-
Jangan lupa share dekat semua laman sosial korang macam Facebook, Twitter, dan lain lain tauu!
117 12 16 hours ago
@kroni_ys_famalia Profile picture

@kroni_ys_famalia

#Repost @aidil_jdf (@get_repost)
• • • • • •
Dari yang tua hingga yang muda Yamaha tetap dihati👴👨👶👍
• • • • • • •
Tag @kroni_ys_famalia Untuk Video Dan Gambar Terbaik Jentera Sport , Sport2 , Ss , Ss2 Kesayangan Anda Direpost.. #kroniysfamalia


#rkyl #y100sports #yamahasport #yamahasport100 #yamahasukan #yamahasukan100 #2stroke #100cc #yamahasporttwo #yamahass110 #y110 #2jg #yamahasstwo #yamahass2 #pengejarimpian #jenterapejuang #kapcaisado #kapcaimalaya

#Repost @aidil_jdf (@get_repost)
• • • • • •
Dari yang tua hingga yang muda Yamaha tetap dihati👴👨👶👍
• • • • • • •
Tag @kroni_ys_famalia Untuk Video Dan Gambar Terbaik Jentera Sport , Sport2 , Ss , Ss2 Kesayangan Anda Direpost..#kroniysfamalia
•
•
 #rkyl #y100sports #yamahasport #yamahasport100 #yamahasukan #yamahasukan100 #2stroke #100cc #yamahasporttwo #yamahass110 #y110 #2jg #yamahasstwo #yamahass2 #pengejarimpian #jenterapejuang #kapcaisado #kapcaimalaya
229 1 16 hours ago

Top #pengejarimpian posts

@chiccbi Profile picture

@chiccbi

Teringat masa kecik2 dulu ayah saya tak ada kereta jadi pergi mana-mana naik motor saja. Kadang-kadang kalau hujan terpaksa lah redah dengan ayah hingga sampai rumah. Tapi aku tak putus semangat, sejak kecik aku berazam nak capai cita-cita supaya mak ayah aku boleh hidup senang. Pesan saya, jangan pernah putus asa untuk jadi seorang #PengejarImpian .
Jom kongsikan impian korang dengan share gambar korang di Facebook atau Twitter and jgn lupa tag PETRONAS Motorsport, #PengejarImpian dan #TambahPowerPSRT . Muka korang berpeluang untuk ditayangkan di jentera PETRONAS Sepang Racing Team di MotoGP Malaysia tahun ni!
Caranya mudah je, ikut step berikut:
1. Tetapkan privasi laman sosial kepada umum
2. Muat naik gambar gaya Pengejar Impian anda
3. Sertakan hashtag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT
Dan jangan lupa share dekat semua laman sosial korang macam Facebook, Twitter, dan lain lain tauu.

Senang kan! Good luck korang 🤗

Teringat masa kecik2 dulu ayah saya tak ada kereta jadi pergi mana-mana naik motor saja. Kadang-kadang kalau hujan terpaksa lah redah dengan ayah hingga sampai rumah. Tapi aku tak putus semangat, sejak kecik aku berazam nak capai cita-cita supaya mak ayah aku boleh hidup senang. Pesan saya, jangan pernah putus asa untuk jadi seorang #PengejarImpian . 
Jom kongsikan impian korang dengan share gambar korang di Facebook atau Twitter and jgn lupa tag PETRONAS Motorsport, #PengejarImpian dan #TambahPowerPSRT . Muka korang berpeluang untuk ditayangkan di jentera PETRONAS Sepang Racing Team di MotoGP Malaysia tahun ni! 
Caranya mudah je, ikut step berikut:
1. Tetapkan privasi laman sosial kepada umum
2. Muat naik gambar gaya Pengejar Impian anda
3. Sertakan hashtag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT 
Dan jangan lupa share dekat semua laman sosial korang macam Facebook, Twitter, dan lain lain tauu.

Senang kan! Good luck korang 🤗
1,517 29 15 September, 2019
@elizadsharifuddin Profile picture

@elizadsharifuddin

Korang rasa muka saya lepas tak untuk jentera team #PengejarImpian PSRT? Sebab @petronasmotorsports tengah cari orang bertuah tau, nanti muka korang akan terpampang kat jentera PETRONAS Sepang Racing Team di MotoGP Malaysia tahun ni! ✊✊
Korang hanya perlu buat pose macam saya atau acah-acah naik motor pun boleh janji Style. Jom korang, sebab langkah dia mudah je: .

1.Tetapkan privasi laman sosial kepada UMUM .
2.Muat naik gambar gaya Pengejar Impian korang yg style
3.Sertakan hashtag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT
Kita semua Juara! 💪🥇 @petronasmotorsports #PETRONASMotorsports

Korang rasa muka saya lepas tak untuk jentera team #PengejarImpian PSRT? Sebab @petronasmotorsports tengah cari orang bertuah tau, nanti muka korang akan terpampang kat jentera PETRONAS Sepang Racing Team di MotoGP Malaysia tahun ni! ✊✊
Korang hanya perlu buat pose macam saya atau acah-acah naik motor pun boleh janji Style. Jom korang, sebab langkah dia mudah je: .

1.Tetapkan privasi laman sosial kepada UMUM .
2.Muat naik gambar gaya Pengejar Impian korang yg style 
3.Sertakan hashtag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT
Kita semua Juara! 💪🥇 @petronasmotorsports #PETRONASMotorsports
8,432 161 17 September, 2019
@joeychangg__ Profile picture

@joeychangg__

PETRONAS

| We are a #PengejarImpian and I believe that we all have dreams to achieve. As for me, I want to travel around the world and I will, make it happen one day. 😉
.
Do you want to see your face on the PETRONAS Sepang Racing Team during MotoGP Malaysia 2019?
All you gotta do is....
1️⃣ Set your privacy setting to public
2️⃣ Share your Pengejar Impian journey on IG and share it to Facebook!
3️⃣ Be sure to include hashtags #PengejarImpian #TambahPowerPSRT
.
.
@petronasmotorsports #PengejarImpian #TambahPowerPSRT

| We are a #PengejarImpian and I believe that we all have dreams to achieve. As for me, I want to travel around the world and I will, make it happen one day. 😉
.
Do you want to see your face on the PETRONAS Sepang Racing Team during MotoGP Malaysia 2019?
All you gotta do is....
1️⃣ Set your privacy setting to public
2️⃣ Share your Pengejar Impian journey on IG and share it to Facebook!
3️⃣ Be sure to include hashtags #PengejarImpian #TambahPowerPSRT
.
.
@petronasmotorsports #PengejarImpian #TambahPowerPSRT
513 5 12 hours ago
@errafazira Profile picture

@errafazira

Siapa tengok MELODI Ahad lepas?? Masa tengah dok celoteh dgn Ajak kat Melodi, Erra ada buat Pose #PengejarImpian.. mesti korang tertanya-tanya kan.. awat pose ala gaya mat moto 🤭😁
.
.
Erra sebenarnya tengah nak cuba nasib mana tahu muka Erra terpampang kat jentera PETRONAS Sepang Racing Team di MotoGP Malaysia tahun ni.
Jom!! Kita jadi sebahagian dari wajah2 yg akan terpampang di jentera PETRONAS sempena MotoGP Malaysia!! .
Macamana nak join?? Senang jerrr.. korang buat satu pose (ala2 mcm tgh naik moto), pas tu, follow langkah mudah di bawah ✊✊
.
1.Tetapkan akaun IG dari privasi kepada UMUM .

2.Muat naik gambar gaya Pengejar Impian korang yg macho tuuu... 3.Sertakan hashtag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT

Mana tahu kita GANG! - muka sama2 terpampang kat jentera PSRT di MotoGP Malaysia tahun ni! 🥰😁 LETSSSS,,,!! . . @petronasmotorsports #PETRONASMotorsports

Siapa tengok MELODI Ahad lepas?? Masa tengah dok celoteh dgn Ajak kat Melodi, Erra ada buat Pose #PengejarImpian.. mesti korang tertanya-tanya kan.. awat pose ala gaya mat moto 🤭😁
.
.
Erra sebenarnya tengah nak cuba nasib mana tahu muka Erra terpampang kat jentera PETRONAS Sepang Racing Team di MotoGP Malaysia tahun ni. 
Jom!! Kita jadi sebahagian dari wajah2 yg akan terpampang di jentera PETRONAS sempena MotoGP Malaysia!! .
 Macamana nak join?? Senang jerrr.. korang  buat satu pose (ala2 mcm tgh naik moto), pas tu, follow langkah mudah di bawah ✊✊
.
1.Tetapkan akaun IG dari privasi  kepada UMUM .

2.Muat naik gambar gaya Pengejar Impian korang yg macho tuuu... 3.Sertakan hashtag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT

Mana tahu kita GANG! - muka sama2  terpampang kat jentera PSRT di MotoGP Malaysia tahun ni! 🥰😁 LETSSSS,,,!! . .  @petronasmotorsports #PETRONASMotorsports
9,828 94 16 September, 2019
FOURTH podium of the season 👏! @fabioquartararo20 keeps going further with #Sprinta

#SanMarinoGP #teamPETRONAS #PETRONASmotorsports #MotoGP #PengejarImpian #Italy
8,170 55 15 September, 2019
@petronasmotorsports Profile picture

@petronasmotorsports

Misano World Circuit

They're happy, we're PROUD! 👏🏻 Here’s to more success next week in Aragon 💪! @sepangracingteam #SanMarinoGP #teamPETRONAS #PETRONASmotorsports #MotoGP #PengejarImpian

They're happy, we're PROUD! 👏🏻 Here’s to more success next week in Aragon 💪! @sepangracingteam #SanMarinoGP #teamPETRONAS #PETRONASmotorsports #MotoGP #PengejarImpian
3,081 22 15 September, 2019
@petronasmotorsports Profile picture

@petronasmotorsports

Misano World Circuit

@sepangracingteam made their mark in Misano 🇸🇲 and made us dream - again 🙌! Can’t wait to see what’s in store in Aragon!
#SanMarinoGP #teamPETRONAS #PETRONASmotorsports #MotoGP #PengejarImpian #Italy

@sepangracingteam made their mark in Misano 🇸🇲 and made us dream - again 🙌! Can’t wait to see what’s in store in Aragon! 
#SanMarinoGP #teamPETRONAS #PETRONASmotorsports #MotoGP #PengejarImpian #Italy
2,864 12 16 September, 2019
@egyazira Profile picture

@egyazira

I have always afraid to get on a bike. I takut jatuh. Takut luka. But when I got cancer, everything in my life is falling apart. Bukan badan I sahaja penuh dengan luka, tapi my whole future are full of wounds. But looking at the bright side, what is life tanpa sebuah kejatuhan. All the turbulences we had in our past, made us today. Somehow, if we look back at how we used to be years ago, we surely be proud of what we are now. I’d hope whatever yang coming your ways, can be beat with courage. Don’t give up with yourself. Don’t give up with your faith. Jadilah seorang #PengejarImpian

Jom kongsikan impian korang dengan share gambar korang di facebook, twitter dan jangan lupa tag PETRONAS Motorsport, #PengejarImpian dan #TambahPowerPSRT. If you win, your face will get a chances tau untuk ditayangkan di jentera PETRONAS Sepang Racing Team di MotoGP Malaysia this year!
Follow these steps to join me:
1. Tetapkan privasi laman sosial kepada umum
2. Muatnaik gambar gaya Pengejar Impian anda
3. Sertakan hashtag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT

And jangan lupa your photo di Facebook, twitter dan lain lain media sosial, ya?! Goodluck, guys ❤️

I have always afraid to get on a bike. I takut jatuh. Takut luka. But when I got cancer, everything in my life is falling apart. Bukan badan I sahaja penuh dengan luka, tapi my whole future are full of wounds. But looking at the bright side, what is life tanpa sebuah kejatuhan. All the turbulences we had in our past, made us today. Somehow, if we look back at how we used to be years ago, we surely be proud of what we are now. I’d hope whatever yang coming your ways, can be beat with courage. Don’t give up with yourself. Don’t give up with your faith. Jadilah seorang #PengejarImpian

Jom kongsikan impian korang dengan share gambar korang di facebook, twitter dan jangan lupa tag PETRONAS Motorsport, #PengejarImpian dan #TambahPowerPSRT. If you win, your face will get a chances tau untuk ditayangkan di jentera PETRONAS Sepang Racing Team di MotoGP Malaysia this year! 
Follow these steps to join me:
1. Tetapkan privasi laman sosial kepada umum
2. Muatnaik gambar gaya Pengejar Impian anda 
3. Sertakan hashtag #PengejarImpian #TambahPowerPSRT

And jangan lupa your photo di Facebook, twitter dan lain lain media sosial, ya?! Goodluck, guys ❤️
600 19 18 hours ago