#pengerastudungmagic Instagram Photos & Videos

pengerastudungmagic - 1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #pengerastudungmagic and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
39 hours
Average like
2.2
Average comment
0.1
Posts with video
10/36
Posts with photo
26/36

Hashtag Popularity

Nak pakai tudung bawal tapi takmo bersiap lama lama. Sembur ja mrs iron starch ni. Kompom korang bersiap sepantas lima saat.

Sarong ja tudung terus menjadi. Takda kembong sana kembong sini. On pointt terus tudung sepanjang hari

#mrsiron #mrsironkuantan #mrsiron
#mrsironspray #mrsironmurah #mrsironspraystarch #mrsironpengerastudung #mrsironfabricstarch #tudungbawal
#pengerastudung #pengerastudungmurah
#pengerastudungawningstarch #pengerastudungonline #pengerastudungmagic
#sprayhijab #spraytudung #sprayawning #shawl
#bawalexclusive #fareeda #ariani

Nak pakai tudung bawal tapi takmo bersiap lama lama. Sembur ja mrs iron starch ni. Kompom korang bersiap sepantas lima saat.

Sarong ja tudung terus menjadi. Takda kembong sana kembong sini. On pointt terus tudung sepanjang hari

#mrsiron #mrsironkuantan #mrsiron™ 
#mrsironspray #mrsironmurah #mrsironspraystarch #mrsironpengerastudung #mrsironfabricstarch #tudungbawal
#pengerastudung #pengerastudungmurah 
#pengerastudungawningstarch #pengerastudungonline #pengerastudungmagic 
#sprayhijab #spraytudung #sprayawning #shawl
#bawalexclusive #fareeda #ariani
6 0 9 December, 2019

Sekarang tak yah risau nak pergi travel atau melancong tudung still on point kerna Mrs iron pengeras no 1 malaysia ada terselit kat bagasi korang.
Memang magic kan sembur-sembur dah cantik..
Memang berkenan betul.

#pengerastudungmagic

Sekarang tak yah risau nak pergi travel atau melancong tudung still on point kerna Mrs iron pengeras no 1 malaysia ada terselit kat bagasi korang.
Memang magic kan sembur-sembur dah cantik..
Memang berkenan betul.

#pengerastudungmagic
0 0 28 November, 2019

JELITAS TUDUNG STARCH

Ready Stock now ✔Muncung spray terbaikk
✔Tiada lg tudung herot, senget atau gelembung susah dibentuk...
✔Sesuai ntuk semua jenis fabrik
✔Wangii

150ml
RM10 postage rm9sm/rm12ss 📲www.wassap.my/60136997083/JelitasTudungStarch

#jelitas #jelitastudungstarch #starchpengerastudung #hijabstarchspray #hijabstarch #hijabawningstarch #pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungawningstarch #pengerastudungviral #pengerasbawal #pengerastudungonline #pengerastudungbawal #pengerastudungmagic #niqahijabawningstarch #hijabstarchselangor #hijabstarchspraymampumilik #hijabstarchsprayrm10 #rm10

JELITAS TUDUNG STARCH

Ready Stock now ✔Muncung spray terbaikk
✔Tiada lg tudung herot, senget atau gelembung susah dibentuk...
✔Sesuai ntuk semua jenis fabrik
✔Wangii

150ml
RM10 postage rm9sm/rm12ss 📲www.wassap.my/60136997083/JelitasTudungStarch

#jelitas #jelitastudungstarch #starchpengerastudung #hijabstarchspray #hijabstarch #hijabawningstarch #pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungawningstarch #pengerastudungviral #pengerasbawal #pengerastudungonline #pengerastudungbawal #pengerastudungmagic #niqahijabawningstarch #hijabstarchselangor #hijabstarchspraymampumilik #hijabstarchsprayrm10 #rm10
3 0 22 November, 2019

Mrs iron magic
Isian 250 ml.
Jimat dan berbaloi.
1 botol RM 18
2 botol RM 35
3 botol RM 50

Tak termasuk kos pos.

#spraymrsiron #spraytudung #pengerastudungmagic
#pengerastudungmurah #spraywangi

Mrs iron magic 
Isian 250 ml.
Jimat dan berbaloi.
1 botol RM 18
2 botol RM 35
3 botol RM 50

Tak termasuk kos pos.

#spraymrsiron #spraytudung #pengerastudungmagic 
#pengerastudungmurah #spraywangi
1 0 15 November, 2019

Alamak Tudung tak jadi,
uhhh.
ada cara nak bagi elok terletak.
APA
MRS IRON LAH GUYS.
sembur-sembur dah cantik
Jom Cuba Mrs iron pasti berkenan

#spraytudung #pengerastudungmagic #tudungbawal
#tudungcantik #tudungcomel #tudunglabuh

Alamak Tudung tak jadi,
uhhh.
ada cara nak bagi elok terletak.
APA 
MRS IRON LAH GUYS.
sembur-sembur dah cantik
Jom Cuba Mrs iron pasti berkenan

#spraytudung #pengerastudungmagic #tudungbawal
#tudungcantik#tudungcomel#tudunglabuh
1 0 14 November, 2019

Hasil selepas sembur Mrs iron..
Berkesan kan.
Nak Cuba tekan link KT bio

#spraytudung #pengerastudungmagic #magic #tudung #tudungbawal #kelantan #tudungcantik

Hasil selepas sembur Mrs iron..
Berkesan kan.
Nak Cuba tekan link KT bio

#spraytudung #pengerastudungmagic #magic #tudung#tudungbawal#kelantan #tudungcantik
0 0 13 November, 2019

Cara guna Mrs iron kat Tudung
#spraytudung #spraymudah #pengerastudungmagic

Cara guna Mrs iron kat Tudung 
#spraytudung #spraymudah#pengerastudungmagic
0 0 7 November, 2019

Keistimewaan Mrs iron..
#spraytudung #pengerastudungmagic

Keistimewaan Mrs iron..
#spraytudung #pengerastudungmagic
0 0 6 November, 2019

Awning spray tudung hijab readi sayangg
Nak postage murah submit shopee . Nk direct kaksu pom boleh

Nk oder, jom wasap kaksu je okeyy 😋😘Jom wasap 0179724017 atau klik je link wasap kt bio yerr . #melaka #kelantan #terengganu #sabah #putrajaya #kedah #selangor #bazarpaknil #bazaarpaknil
#awningstarch #hijabawningstarch #awningstarchmurah #niqahijabawningstarch #pengerastudung
#pengerastudungmurah #pengerastudungviral #pengerastudungmagic #pengerastudungawningstarch #pengerastudungbawal #pengerastudungwangi

Awning spray tudung hijab readi sayangg
Nak postage murah submit shopee . Nk direct kaksu pom boleh

Nk oder, jom wasap kaksu je okeyy 😋😘Jom wasap 0179724017 atau klik je link wasap kt bio yerr . #melaka #kelantan #terengganu #sabah #putrajaya #kedah #selangor #bazarpaknil #bazaarpaknil
#awningstarch #hijabawningstarch #awningstarchmurah #niqahijabawningstarch #pengerastudung
#pengerastudungmurah #pengerastudungviral #pengerastudungmagic #pengerastudungawningstarch #pengerastudungbawal #pengerastudungwangi
3 0 3 November, 2019

Magic spray semburan ajaib guys.
Yang suka bertudung bawal
Tapi Tudung asyik buat hal
Nie caranyer
Ikut langkah dengan elok
InsyaAllah Tudung elok terbentuk.

#spraytudung #pengerastudungmagic

Magic spray semburan ajaib guys.
Yang suka bertudung bawal
Tapi Tudung asyik buat hal 
Nie caranyer
Ikut langkah dengan elok 
InsyaAllah Tudung elok terbentuk.

#spraytudung #pengerastudungmagic
0 0 31 October, 2019

Isian 250 ml.
Tahan 1-3 bulan penggunaan
Jimat murah berbaloi.
#spraytudung #pengerastudungmagic

Isian 250 ml.
Tahan 1-3 bulan penggunaan
Jimat murah berbaloi.
#spraytudung #pengerastudungmagic
0 0 31 October, 2019

.
👆👆Ciri-ciri Mrs Iron yang wajib semua orang tahu.
.
Mrs Iron kini berwajah baru, tapi fungsi dan ciri-ciri Mrs Iron tetap sama seperti yang dulu.
.
Mrs Iron yang baru lebih ceria. Menjadi peneman dikala uolls gosok tudung dan baju. Tak la rasa suram je... Ye tak?😀
.
💰Sebotol 250ml hanya RM18 sahaja.
.
Berminat❓
Whatsapp Naz 0197005309 atau klik je link dibio tu ok.
Cod @ self collect di Seri Kembangan.
Yang jauh kita pos.
.
.
.
#mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #pengerastudungserikembangan #mentormillenia #anugerahskrin

.
👆👆Ciri-ciri Mrs Iron yang wajib semua orang tahu.
.
Mrs Iron kini berwajah baru, tapi fungsi dan ciri-ciri Mrs Iron tetap sama seperti yang dulu.
.
Mrs Iron yang baru lebih ceria. Menjadi peneman dikala uolls gosok tudung dan baju. Tak la rasa suram je... Ye tak?😀
.
💰Sebotol 250ml hanya RM18 sahaja.
.
Berminat❓
Whatsapp Naz 0197005309 atau klik je link dibio tu ok.
Cod @ self collect di Seri Kembangan.
Yang jauh kita pos.
.
.
.
#mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #pengerastudungserikembangan #mentormillenia #anugerahskrin
2 0 31 October, 2019

Nah,,
Magic spray Mrs iron membantu Tudung bawal bermasalah susah bentuk guys...
Tak caya
Cuba sebotol confirm puas hati.
Mood pun banyak senang.
No gelabah,gelabah lagi seba dok tiup
Fuh,fuh... Magic Mrs iron penyelamat tudung bermasalah part awning.
Tudung elok terbentuk kepada si pemakai
#spraytudung #pengerastudungmagic #tudungbawal
#shawl #tudungsarung #kelantan

Nah,,
Magic spray Mrs iron membantu Tudung bawal bermasalah susah bentuk guys...
Tak caya 
Cuba sebotol confirm puas hati.
Mood pun banyak senang.
No gelabah,gelabah lagi seba dok tiup
Fuh,fuh... Magic Mrs iron penyelamat tudung bermasalah part awning.
Tudung elok terbentuk kepada si pemakai 
#spraytudung #pengerastudungmagic #tudungbawal
#shawl#tudungsarung#kelantan
0 0 30 October, 2019

Hai uolls.
Tudung awning @tudung express nie mesti nak nampak cantik dan tak mau patah- patah.nak pergi ambik Surat kat abam posmen depan tangga walaupun sebentar.
Tak gitu.
Bukan yer susah sembur jer kat tudung patah.
#mrsiron
#pengerastudungmagic #tudungawning

Hai uolls.
Tudung awning @tudung express  nie mesti nak nampak cantik dan tak mau patah- patah.nak pergi ambik Surat kat abam posmen depan tangga walaupun sebentar.
Tak gitu.
Bukan yer susah sembur jer kat tudung patah.
#mrsiron
#pengerastudungmagic #tudungawning
0 0 29 October, 2019

Pastikan Tudung on point sentiasa yer.
Yang penting kasi sembur Mrs iron.
Memang terbaek Mrs iron..
Rugi lah tak grab
Hasil superbebbb......😁 #pengerastudungmagic #MrsIron#pengerastudungmurah #Tudunglabuh #tudunglicin

Pastikan Tudung on point sentiasa yer.
Yang penting kasi sembur Mrs iron.
Memang terbaek Mrs iron..
Rugi lah tak grab 
Hasil superbebbb......😁 #pengerastudungmagic #MrsIron™ #pengerastudungmurah #Tudunglabuh #tudunglicin
0 0 28 October, 2019

.
Wowwww😍 sampai masuk surat khabar dan tv.
Ramai yang repeat order ndan menjadi pengguna setia Mrs.Iron.
.
Tak percaya lagi dengan produk Mrs.Iron pengeras tudung?
Kurang yakin dgn keberkesannya?
.
Tak cuba tak tau. Dah cuba pasti akan repeat lagi😘 .
Now Mrs.Iron berwajah baru dah !! Lagi cun dan lebih menggoda💃💃💃
.
Berminat❓
Whatsapp Naz 0197005309 atau klik je link dibio tu ok.
Cod @ self collect di Seri Kembangan.
Yang jauh kita pos.
.
.
.
#mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #pengerastudungserikembangan

.
Wowwww😍 sampai masuk surat khabar dan tv.
Ramai yang repeat order ndan menjadi pengguna setia Mrs.Iron.
.
Tak percaya lagi dengan produk Mrs.Iron pengeras tudung?
Kurang yakin dgn keberkesannya?
.
Tak cuba tak tau. Dah cuba pasti akan repeat lagi😘 .
Now Mrs.Iron berwajah baru dah !! Lagi cun dan lebih menggoda💃💃💃
.
Berminat❓
Whatsapp Naz 0197005309 atau klik je link dibio tu ok.
Cod @ self collect di Seri Kembangan.
Yang jauh kita pos.
.
.
.
#mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #pengerastudungserikembangan
3 0 27 October, 2019

.
Happy Deepavali. Pergi mana cuti2 ni?
.
Ni nak bagitau.. Mrs Iron dah meletop u olls! Dia bukan calang2 produk tau.
.
Sebelum ni dah pernah masuk surat khabar. Baru baru ni masuk TV Al-Hijrah pulakkk.
.
Wajib bawak Mrs Iron ni walau kemana u olls pergi ok.
Naz agen sah Mrs Iron Seri Kembangan.
Nak order whatsapp je 0197005309 atau klik je link di bio tu ok.
.
Self collect @ Cod di Seri Kembangan sahaja.
Yang jauh kita pos.
.
.
.
#mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #pengerastudungserikembangan

.
Happy Deepavali. Pergi mana cuti2 ni?
.
Ni nak bagitau.. Mrs Iron dah meletop u olls! Dia bukan calang2 produk tau.
.
Sebelum ni dah pernah masuk surat khabar. Baru baru ni masuk TV Al-Hijrah pulakkk.
.
Wajib bawak Mrs Iron ni walau kemana u olls pergi ok.
Naz agen sah Mrs Iron Seri Kembangan.
Nak order whatsapp je 0197005309 atau klik je link di bio tu ok.
.
Self collect @ Cod di Seri Kembangan sahaja.
Yang jauh kita pos.
.
.
.
#mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #pengerastudungserikembangan
2 0 27 October, 2019

.
Happy Deepavali. Pergi mana cuti2 ni?
.
Ni nak bagitau.. Mrs Iron dah meletop u olls! Dia bukan calang2 produk tau.
.
Sebelum ni dah pernah masuk surat khabar. Baru baru ni masuk TV Al-Hijrah pulakkk.
.
Wajib bawak Mrs Iron ni walau kemana u olls pergi ok.
Naz agen sah Mrs Iron Seri Kembangan.
Nak order whatsapp je 0197005309 atau klik je link di bio tu ok.
.
Self collect @ Cod di Seri Kembangan sahaja.
Yang jauh kita pos.
.
.
.
#mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #pengerastudungserikembangan

.
Happy Deepavali. Pergi mana cuti2 ni?
.
Ni nak bagitau.. Mrs Iron dah meletop u olls! Dia bukan calang2 produk tau.
.
Sebelum ni dah pernah masuk surat khabar. Baru baru ni masuk TV Al-Hijrah pulakkk.
.
Wajib bawak Mrs Iron ni walau kemana u olls pergi ok.
Naz agen sah Mrs Iron Seri Kembangan.
Nak order whatsapp je 0197005309 atau klik je link di bio tu ok.
.
Self collect @ Cod di Seri Kembangan sahaja.
Yang jauh kita pos.
.
.
.
#mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #pengerastudungserikembangan
4 0 27 October, 2019

K.As bukan jual saje jer.
K.As guna jugak Mrs iron yer..
Tengok Tudung elok terpacak dengan Mrs iron..
Bukan biase-biase tau.. Yang nak Cuba jugak roger cepat.

#pengerastudungmagic #tudungcottonvoile

K.As bukan jual saje jer.
K.As guna jugak Mrs iron yer..
Tengok Tudung elok terpacak dengan Mrs iron..
Bukan biase-biase tau.. Yang nak Cuba jugak roger cepat.

#pengerastudungmagic #tudungcottonvoile
0 0 26 October, 2019

.
Nak share kegunaan Mrs. Iron ni, bukan setakat untuk tudung je tau. Ia ada 1001 kegunaan yg mana sesuai untuk kegunaan harian yang lain.
.
Berbaloi sangatlah kalau beli !! Boleh pakai untuk 1 family😍😘
.
💰Sebotol 250ml hanya RM18 sahaja.
.
Berminat❓
Whatsapp Naz 0197005309 atau klik je link dibio tu ok.
Cod @ self collect di Seri Kembangan.
Yang jauh kita pos.
.
.
.
#mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #pengerastudungserikembangan

.
Nak share kegunaan Mrs. Iron ni, bukan setakat untuk tudung je tau. Ia ada 1001 kegunaan yg mana sesuai untuk kegunaan harian yang lain.
.
Berbaloi sangatlah kalau beli !! Boleh pakai untuk 1 family😍😘
.
💰Sebotol 250ml hanya RM18 sahaja.
.
Berminat❓
Whatsapp Naz 0197005309 atau klik je link dibio tu ok.
Cod @ self collect di Seri Kembangan.
Yang jauh kita pos.
.
.
.
#mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #pengerastudungserikembangan
2 0 26 October, 2019

.
Nak share kegunaan Mrs. Iron ni, bukan setakat untuk tudung je tau. Ia ada 1001 kegunaan yg mana sesuai untuk kegunaan harian yang lain.
.
Berbaloi sangatlah kalau beli !! Boleh pakai untuk 1 family😍😘
.
💰Sebotol 250ml hanya RM18 sahaja.
.
Berminat❓
Whatsapp Naz 0197005309 atau klik je link dibio tu ok.
Cod @ self collect di Seri Kembangan.
Yang jauh kita pos.
.
.
.
#mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #pengerastudungserikembangan

.
Nak share kegunaan Mrs. Iron ni, bukan setakat untuk tudung je tau. Ia ada 1001 kegunaan yg mana sesuai untuk kegunaan harian yang lain.
.
Berbaloi sangatlah kalau beli !! Boleh pakai untuk 1 family😍😘
.
💰Sebotol 250ml hanya RM18 sahaja.
.
Berminat❓
Whatsapp Naz 0197005309 atau klik je link dibio tu ok.
Cod @ self collect di Seri Kembangan.
Yang jauh kita pos.
.
.
.
#mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #pengerastudungserikembangan
2 0 24 October, 2019

Mrs iron
🎈spray Tudung 🎈
Penyelamat Tudung kalian
Bilamana Tudung susah nak bentuk part awning
Asyik dok fuh fuh bagai
Oastu,kiri kanan gelembung
sembur jer dengan Mrs iron
settle masalah Tudung berkeripuk...
sebotol isian dua ratus Lima puluh ml.

Semestinyer murah Dan jimat.
#spraytudung
#pengerastudungmagic #tudungbawal #shawl #tudungcantik

Mrs iron
🎈spray Tudung 🎈
Penyelamat Tudung kalian 
Bilamana Tudung susah nak bentuk part awning 
Asyik dok fuh fuh bagai
Oastu,kiri kanan gelembung 
sembur jer dengan Mrs iron
settle masalah Tudung berkeripuk...
sebotol isian dua ratus Lima puluh ml.

Semestinyer murah Dan jimat.
#spraytudung
#pengerastudungmagic #tudungbawal#shawl#tudungcantik
0 0 23 October, 2019

.
KEMBALI BERNYAWA ?? .
SERAM MAK AIHHH 😱
.
.
.
"Bernyawa balik Fnj saya. Dulu simpan je sebab awning rosak".
.
👆Ini luahan hati FNJ LOVER.
.
Alhamdulillah😊.Tudung yang awningnya semua dah rosak, kini dah boleh pakai balik dah 😍.
.
Seronok sangat rasa bila kita dapat bantu orang lain settlekan masalah. Yabedabeduuuuu !!!! Hati banyak syok maaa !!!💃💃💃
.
Adik kakak kat luar sana yang ada masalah sama macam sis ni, meh dm Naz. Naz bantu korang dengan guna Mrs.Iron jeeee..
Thank you Mrs Iron❤
.
💰Sebotol 250ml hanya RM18 sahaja.
.
Berminat❓
Whatsapp Naz 0197005309 atau klik je link dibio tu ok.
Cod @ self collect di Seri Kembangan.
Yang jauh kita pos.
.
.
.
#mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #pengerastudungserikembangan

.
KEMBALI BERNYAWA ?? .
SERAM MAK AIHHH 😱
.
.
.
"Bernyawa balik Fnj saya. Dulu simpan je sebab awning rosak".
.
👆Ini luahan hati FNJ LOVER.
.
Alhamdulillah😊.Tudung yang awningnya semua dah rosak, kini dah boleh pakai balik dah 😍.
.
Seronok sangat rasa bila kita dapat bantu orang lain settlekan masalah. Yabedabeduuuuu !!!! Hati banyak syok maaa !!!💃💃💃
.
Adik kakak kat luar sana yang ada masalah sama macam sis ni, meh dm Naz. Naz bantu korang dengan guna Mrs.Iron jeeee..
Thank you Mrs Iron❤
.
💰Sebotol 250ml hanya RM18 sahaja.
.
Berminat❓
Whatsapp Naz 0197005309 atau klik je link dibio tu ok.
Cod @ self collect di Seri Kembangan.
Yang jauh kita pos.
.
.
.
#mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #pengerastudungserikembangan
4 0 22 October, 2019

.
Kalau Makan Nasi Ayam Penyet time2 hujan macam ni sedapppp sangat hati riang gembira.
Tapi kalau Tudung Penyet? Hati sakit rasa bengang! 😩
.
Mujur ada Mrs Iron ni tau, 'tudung penyet' kembali pacak.
Perut pun kenyang, hati pun gembira.
Nak bergaya senang, nak bersiap pun tak dak hal dahhh..
Jom dapatkan Pengeras Tudung Mrs Iron sekarang.
.
💰Sebotol 250ml hanya RM18 sahaja.
.
Berminat❓
Whatsapp Naz 0197005309 atau klik je link dibio tu ok.
Cod @ self collect di Seri Kembangan.
Yang jauh kita pos.
.
.
#mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #pengerastudungserikembangan

.
Kalau Makan Nasi Ayam Penyet time2 hujan macam ni sedapppp sangat hati riang gembira. 
Tapi kalau Tudung Penyet? Hati sakit rasa bengang! 😩
.
Mujur ada Mrs Iron ni tau, 'tudung penyet' kembali pacak.
Perut pun kenyang, hati pun gembira.
Nak bergaya senang, nak bersiap pun tak dak hal dahhh..
Jom dapatkan Pengeras Tudung Mrs Iron sekarang.
.
💰Sebotol 250ml hanya RM18 sahaja.
.
Berminat❓
Whatsapp Naz 0197005309 atau klik je link dibio tu ok.
Cod @ self collect di Seri Kembangan.
Yang jauh kita pos.
.
.
#mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #pengerastudungserikembangan
3 0 21 October, 2019

.
"Nak pakai tudung apa pun mudah".
.
Yesss its true!😀 Pakailah tudung apa pun. Bawal yg lembik tu ke.. Tudung awning yg patah tu ke.. Shawl yg cium dahi tu ke..
Takde hal bebeh.. Sembur je sekali dengan Mrs Iron..terus tudung melantun lantun TOINK TOINK! 😀
.
Penyelamat tau Mrs Iron ni 😙
.
💰Sebotol 250ml hanya RM18 sahaja.
.
Berminat❓
Whatsapp Naz 0197005309 atau klik je link dibio tu ok.
Cod @ self collect di Seri Kembangan.
Yang jauh kita pos.
.
.
.
#mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #pengerastudungserikembangan #mentormillenia #anugerahskrin

.
"Nak pakai tudung apa pun mudah".
.
Yesss its true!😀 Pakailah tudung apa pun. Bawal yg lembik tu ke.. Tudung awning yg patah tu ke.. Shawl yg cium dahi tu ke..
Takde hal bebeh.. Sembur je sekali dengan Mrs Iron..terus tudung melantun lantun TOINK TOINK! 😀
.
Penyelamat tau Mrs Iron ni 😙
.
💰Sebotol 250ml hanya RM18 sahaja.
.
Berminat❓
Whatsapp Naz 0197005309 atau klik je link dibio tu ok.
Cod @ self collect di Seri Kembangan.
Yang jauh kita pos.
.
.
.
#mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #pengerastudungserikembangan #mentormillenia #anugerahskrin
3 0 21 October, 2019

.
Pengeras Tudung yang tengah viral sekarang ni 😍😍😍.
.
.
Nak tudung senang terbentuk? Elok terletak dan kemas sepanjang hari ?
.
Rahsianya guna Mrs Iron je.
👍Awning tudung bawal melantun macam spring.
👍Tudung sarung yang awning patah/ kemek kembali macam baru.
👍Shawl jadi muncung tak lagi cium dahi 😍
.
Jomla dapatkan Mrs Iron memang tak rugi. Penyelamat tau Mrs Iron ni 😙
.
💰 250ml hanya RM18 sahaja.
.
Berminat❓
Whatsapp Naz 0197005309 atau klik je link dibio tu ok.
Cod @ self collect di Seri Kembangan.
.
.
.
#mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #pengerastudungserikembangan

.
Pengeras Tudung yang tengah viral sekarang ni 😍😍😍.
.
.
Nak tudung senang terbentuk? Elok terletak dan kemas sepanjang hari ?
.
Rahsianya guna Mrs Iron je.
👍Awning tudung bawal melantun macam spring.
👍Tudung sarung yang awning patah/ kemek kembali macam baru.
👍Shawl jadi muncung tak lagi cium dahi 😍
.
Jomla dapatkan Mrs Iron memang tak rugi. Penyelamat tau Mrs Iron ni 😙
.
💰 250ml hanya RM18 sahaja.
.
Berminat❓
Whatsapp Naz 0197005309 atau klik je link dibio tu ok.
Cod @ self collect di Seri Kembangan.
.
.
.
#mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #pengerastudungserikembangan
2 0 20 October, 2019

Tak payah nak belek Tudung lama-lama kat cermin.
Spray spray dah onzz

#spraytudung #pengerastudungmagic

Tak payah nak belek Tudung lama-lama kat cermin.
Spray spray dah onzz

#spraytudung #pengerastudungmagic
0 0 20 October, 2019

Wow
Die punyer awning Tudung elok jer.
Nie mesti sembur Mrs iron kan kan.
Of course guys...
Cantik - cantik nie,sembur Mrs iron lah.

#pengerastudungmagic #spraytudung

Wow
Die punyer awning Tudung elok jer.
Nie mesti sembur Mrs iron kan kan.
Of course guys...
Cantik - cantik nie,sembur Mrs iron lah.

#pengerastudungmagic #spraytudung
0 0 20 October, 2019

.
Hamboiii tudung kau jah !!
Dah terkena jampi Mrs.Iron la ni.
Tuannya rosakkan pun, tudung tak terjejas langsung !!
.
Ni baru namanya confident berbawal😍.
.
Pssstttt.. Pakai bawal ni boleh muda 10 tahun tau. Nak muda pakai la bawal selalu😀.
.
Jom dapatkan Mrs Iron sekarang !! Whatsapp Naz 0197005309 atau klik je link di bio tu ok.
.
Cod di Seri Kembangan sahaja.
Yg jauh kita pos.
.
.
.
#mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #spraytudungserikembangan

.
Hamboiii tudung kau jah !!
Dah terkena jampi Mrs.Iron la ni.
Tuannya rosakkan pun, tudung tak terjejas langsung !!
.
Ni baru namanya confident berbawal😍.
.
Pssstttt.. Pakai bawal ni boleh muda 10 tahun tau. Nak muda pakai la bawal selalu😀.
.
Jom dapatkan Mrs Iron sekarang !! Whatsapp Naz 0197005309 atau klik je link di bio tu ok.
.
Cod di Seri Kembangan sahaja.
Yg jauh kita pos.
.
.
.
#mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #spraytudungserikembangan
6 0 20 October, 2019

Ha.awak2 teringin memiliki spray Mrs iron tetapi tidak tahu cara penggunaan,nie ada Caranya untuk penggunaan yang betul.tidak payah gusar lagi.
#mrsiron#spraytudung #pengerastudungmagic #pengerastudungmurah #bawalexclusive #kelantan

Ha.awak2 teringin memiliki spray Mrs iron tetapi tidak tahu cara penggunaan,nie ada Caranya untuk penggunaan yang betul.tidak payah gusar lagi.
#mrsiron™#spraytudung #pengerastudungmagic #pengerastudungmurah #bawalexclusive #kelantan
0 0 14 October, 2019

.
Last stok. Botol besar yg terakhir menjadi kenangan. Dah pun selamat disunting oleh customer kesayangan pagi tadi...Bye cik Red😘
.
Tqsm kak azlina 😘. Nak tag tapi tak jumpa pulak ig yg mana😅.
.
Cik Red dah habis. Kita bertukar pada cik Pinky pulak ye... Yang berminat nak dapatkan Mrs Iron, whatsapp Naz 0197005309 atau klik je link di bio tu ok. .
.
.
#mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #spraytudungserikembangan

.
Last stok. Botol besar yg terakhir menjadi kenangan. Dah pun selamat disunting oleh customer kesayangan pagi tadi...Bye cik Red😘
.
Tqsm kak azlina 😘. Nak tag tapi tak jumpa pulak ig yg mana😅.
.
Cik Red dah habis. Kita bertukar pada cik Pinky pulak ye... Yang berminat nak dapatkan Mrs Iron, whatsapp Naz 0197005309 atau klik je link di bio tu ok. .
.
.
#mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #spraytudungserikembangan
5 0 14 October, 2019

Top #pengerastudungmagic posts

***SAFIYYA HIJAB SPRAY***
Selalu salah satu masalah yg boleh ubah mood perempuan adalah TUDUNG 🤣 tudung kedut kedut , tudung tak onpoint tapi bila dah ada saffiya hijab spray ni mmg masalah semua tu dah tak akan ada😍
KEGUNAAN cikpiya :
✨memudahkan iron baju yg berkedut dan yg susah digosok
✨bagi baju ber LINE cantik, tajam
✨bentuk semula tudung yg awning dah patah(tudung sarung yg awning keras tu)
✨boleh spray dkt kepala shawl supaya shawl tak lembik dan senang dibentuk l
✨tudung sekolah,uniform sekolah, baju kerja mudah digosok
✨blouse, kemeja,tudung bawal tudung satin on point bila pakai
Sejak ada #cikpiya tudung bau wangi, senang bentuk, tak sampai 5 minit tudung dah on point dan boleh OOTD💃 #cikpiya FABRIC STARCH NO 1 with perfume😍
Now ada promotion RM16.90 je sampai 30th APRIL 😱 dah la murah gila, boleh tahan sebulan dua sbb sekali guna satu/dua spray je dah CANTIK🌹
go and get yours NOW ! rugi gila kalau tak grab skrg. i dah grab😘
Visit IG @wejdanee__ @wejdanee__ @wejdanee__ or whatsapp 0173800896 cpt cpt sebelum stock habis😊 **sorry, i gigih buat video dlm gelap dan lighting sendu sbb too excited bila guna Safiyya Hijab spray ni😍
#safiyyahijabspray #safiyyaspray #saffiya
#pengerastudungmurah #pengerastudungviral
#pengerastudungmagic #tudungonpoint
#tudungsenangbentuk #awningcantik
#SafiyyaHijabSprayNilai #Cikpiya #pencintabawal
#ReviewByAsmak #Giftreview #giftreviewmalaysia

***SAFIYYA HIJAB SPRAY***
Selalu salah satu masalah yg boleh ubah mood perempuan adalah TUDUNG 🤣 tudung kedut kedut , tudung tak onpoint tapi bila dah ada saffiya hijab spray ni mmg masalah semua tu dah tak akan ada😍
KEGUNAAN cikpiya :
✨memudahkan iron baju yg berkedut dan yg susah digosok
✨bagi baju ber LINE cantik, tajam
✨bentuk semula tudung yg awning dah patah(tudung sarung yg awning keras tu)
✨boleh spray dkt kepala shawl supaya shawl tak lembik dan senang dibentuk l
✨tudung sekolah,uniform sekolah, baju kerja mudah digosok
✨blouse, kemeja,tudung bawal tudung satin on point bila pakai
Sejak ada #cikpiya tudung bau wangi, senang bentuk, tak sampai 5 minit tudung dah on point dan boleh OOTD💃#cikpiya FABRIC STARCH NO 1 with perfume😍
Now ada promotion RM16.90 je sampai 30th APRIL 😱 dah la murah gila, boleh tahan sebulan dua sbb sekali guna satu/dua spray je dah CANTIK🌹
go and get yours NOW ! rugi gila kalau tak grab skrg. i dah grab😘
Visit IG @wejdanee__  @wejdanee__  @wejdanee__ or whatsapp 0173800896 cpt cpt sebelum stock habis😊 **sorry, i gigih buat video dlm gelap dan lighting sendu sbb too excited bila guna Safiyya Hijab spray ni😍 
#safiyyahijabspray#safiyyaspray#saffiya
#pengerastudungmurah#pengerastudungviral
#pengerastudungmagic#tudungonpoint
#tudungsenangbentuk#awningcantik 
#SafiyyaHijabSprayNilai#Cikpiya#pencintabawal
#ReviewByAsmak#Giftreview#giftreviewmalaysia
52 2 13 April, 2019

🌲SPRAY MAMPU MILIK🌲
Tudung renyok or tudung susah bentuk tiada lagi.Dengan semburan Mrs iron tudung elok jer dibilas angin.tak percaya lagi ker uolls ✔tudung Bawal lembik
✔tudung awning kelepek
✔shawl melekat Kat dahi
Berminat tekan link www.wasap.my/60179093972

#mrsiron #tudungbawal #pengerastudungmagic #kelantan

🌲SPRAY MAMPU MILIK🌲
Tudung renyok or tudung susah bentuk tiada lagi.Dengan semburan Mrs iron tudung elok jer dibilas angin.tak percaya lagi ker uolls ✔tudung Bawal lembik
✔tudung awning kelepek
✔shawl melekat Kat dahi 
Berminat tekan link www.wasap.my/60179093972

#mrsiron#tudungbawal#pengerastudungmagic #kelantan
8 1 26 September, 2017

Spray pengeras tudung QeelNas .
💰RM 10 110ml
.
👉🏻membentuk awning tudung
👉🏻memperbaiki awning yg rosak
👉🏻Senang bentuk tudung yg lembik
👉🏻berbau wangi
👉🏻boleh dibawa solat
.
1️⃣Goncang dahulu bagi pati sebati
2️⃣spray pada awning yg lebih atau rosak
3️⃣pastikan seterika suhu suam
4️⃣Gosok ditempat dispray
5️⃣Siap dan boleh dipakai
.
🤗Mudah dan cepat berminat boleh DM/wasap 0109791200
#pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungmalaysia #pengerastudungmagic #pengerastudungonline #pengerastudungawningstarch #pengerastudungselangor #pengerastudungqeelnasklang

Spray pengeras tudung QeelNas .
💰RM 10 110ml
.
👉🏻membentuk awning tudung
👉🏻memperbaiki awning yg rosak
👉🏻Senang bentuk tudung yg lembik
👉🏻berbau wangi
👉🏻boleh dibawa solat
.
1️⃣Goncang dahulu bagi pati sebati
2️⃣spray pada awning yg lebih atau rosak
3️⃣pastikan seterika suhu suam
4️⃣Gosok ditempat dispray
5️⃣Siap dan boleh dipakai
.
🤗Mudah dan cepat berminat boleh DM/wasap 0109791200
#pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungmalaysia #pengerastudungmagic #pengerastudungonline #pengerastudungawningstarch #pengerastudungselangor #pengerastudungqeelnasklang
3 2 3 May, 2019

Hai korang,
Pengeras tudung Mrs iron dah masuk paper.
Spray Mrs iron melebarkan sayapnyer.alhamdulillah😊
Uolls yang mempunyai tudung bermasalah boleh roger2 kiter yer☺
#mrsiron #kelantan #pengerastudungmagic #pengerastudungmurah

Hai korang,
Pengeras tudung Mrs iron dah masuk paper.
Spray Mrs iron melebarkan sayapnyer.alhamdulillah😊
Uolls yang mempunyai tudung bermasalah boleh roger2 kiter yer☺
#mrsiron#kelantan#pengerastudungmagic #pengerastudungmurah
10 1 30 September, 2017

Sekarang tak yah risau nak pergi travel atau melancong tudung still on point kerna Mrs iron pengeras no 1 malaysia ada terselit kat bagasi korang.
Memang magic kan sembur-sembur dah cantik..
Memang berkenan betul.

#pengerastudungmagic

Sekarang tak yah risau nak pergi travel atau melancong tudung still on point kerna Mrs iron pengeras no 1 malaysia ada terselit kat bagasi korang.
Memang magic kan sembur-sembur dah cantik..
Memang berkenan betul.

#pengerastudungmagic
0 0 28 November, 2019

nabilawatie_beauty:
SEBELUM

SELEPAS

DARI customer 😍

Awning tudung yang rosak pun boleh spray.
#ainahijab

In shaa Allah,tudung boleh jadi elok lepas guna Aina hijab spray ni tau🤩

Boleh la selongkar balik tudung2 lame yang dah rosak tu yer🤪..
Jangan membazir,masih boleh guna.. Meh la cuba #ainahijabspray

Hanya
Rm10!! RM10!!
RM10

S
A
H
A
J
A
Postage Rm8sm/Rm12ss

http://www.wasap.my/60178437940/submitordercustomer

#ainahijabsprayhq #ainahijabspraymurah #pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #pengerasbawal #pengerastudungonline #pengerastudungmagic #pengerastudungwangi #jimat #pengerastudungjohor
#nabilawatie_beauty

nabilawatie_beauty:
SEBELUM

SELEPAS

DARI customer 😍

Awning tudung yang rosak pun boleh spray. 
#ainahijab

In shaa Allah,tudung boleh jadi elok lepas guna Aina hijab spray ni tau🤩

Boleh la selongkar balik tudung2 lame yang dah rosak tu yer🤪..
Jangan membazir,masih boleh guna.. Meh la cuba #ainahijabspray

Hanya 
Rm10!! RM10!!
RM10

S
A
H
A
J
A
Postage Rm8sm/Rm12ss

http://www.wasap.my/60178437940/submitordercustomer

#ainahijabsprayhq #ainahijabspraymurah #pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #pengerasbawal #pengerastudungonline #pengerastudungmagic #pengerastudungwangi #jimat #pengerastudungjohor 
#nabilawatie_beauty
13 0 15 March, 2019

Pastikan spray nie ada 1 dalam rumah.
.
Spray yang best sebab tidak tinggalkan kesan minyak pada fabrik #Waterbased
.
Masa bersiap jadi CEPAT ! Tudung ONPOINT ! Diri pun terasa CANTIK 😍
.
#Safiyyahijabspray
#free30ml #tudung #tudungmurah
#pengerastudung #pengerastudungmagic #yongpeng #batupahat

Pastikan spray nie ada 1 dalam rumah.
.
Spray yang best sebab tidak tinggalkan kesan minyak pada fabrik #Waterbased
.
Masa bersiap jadi CEPAT ! Tudung ONPOINT ! Diri pun terasa CANTIK 😍
.
#Safiyyahijabspray
#free30ml #tudung #tudungmurah
#pengerastudung #pengerastudungmagic  #yongpeng #batupahat
11 4 6 February, 2019

Cara guna Mrs iron kat Tudung
#spraytudung #spraymudah #pengerastudungmagic

Cara guna Mrs iron kat Tudung 
#spraytudung #spraymudah#pengerastudungmagic
0 0 7 November, 2019