#pengerastudungviral Instagram Photos & Videos

pengerastudungviral - 3.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #pengerastudungviral and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
10 hours
Average like
4
Average comment
0
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

alhamdulillah tq sahabat 😘
haritu beli utk guna sendiri..pastu suruh biras dia try, TEGAK TUDUNG biras dia ckp n trus bg dwit mntk belikan #mrsiron 🤗 alhamdulillah tq na🤲🏻❤️ semoga Allah mudahkan urusan ko dunya akhirah ❤️ bestnya guna #mrsiron

http://www.wasap.my/60172331993 📲

#mrsiron
#pengerastudung
#pengerastudungviral
#teamhajar
#produkviral #mrsiron #mrsironviral #pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #pengerastudungonline #arianiscarf #bawalovers #yuribynh #tudunglovers #curicuricinta #tudungviral #tudungbawalmurah

alhamdulillah tq sahabat 😘
haritu beli utk guna sendiri..pastu suruh  biras dia try, TEGAK TUDUNG biras dia ckp n trus bg dwit mntk belikan #mrsiron 🤗  alhamdulillah tq na🤲🏻❤️ semoga Allah mudahkan urusan ko dunya akhirah ❤️ bestnya guna #mrsiron

http://www.wasap.my/60172331993 📲

#mrsiron
#pengerastudung
#pengerastudungviral
#teamhajar
#produkviral #mrsiron #mrsironviral #pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #pengerastudungonline #arianiscarf #bawalovers #yuribynh #tudunglovers #curicuricinta #tudungviral #tudungbawalmurah
4 0 12 December, 2019
bestnya guna #mrsiron 😍😍😍😍 💕tudung on point
💕senang bentuk
💕cepat bersiap 💕mesra solat 
http://www.wasap.my/60172331993 📲

#mrsiron
#pengerastudung
#pengerastudungviral
#teamhajar
#produkviral #mrsiron #mrsironviral #pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #pengerastudungonline #arianiscarf #bawalovers #yuribynh #tudunglovers #curicuricinta #tudungviral #tudungbawalmurah
1 0 12 December, 2019

Dah la berkesan,wangi pulak tu🥰 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap #hijabspray #pengerastudung #pengerastudungmurah# #pengerastudungviral #bazaarpaknil #pewangitudung #pewangitudungviral #pewangitudungmurah #mrshijabspray #starchtudung #pengerastudungtravel #starchtudungtravel

Dah la berkesan,wangi pulak tu🥰 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap #hijabspray#pengerastudung#pengerastudungmurah##pengerastudungviral#bazaarpaknil#pewangitudung#pewangitudungviral#pewangitudungmurah#mrshijabspray#starchtudung#pengerastudungtravel#starchtudungtravel
3 0 9 December, 2019

Dah la berkesan,wangi pulak tu🥰 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap
#hijabspray #pengerastudung #pengerastudungmurah# #pengerastudungviral #bazaarpaknil #pewangitudung #pewangitudungviral #pewangitudungmurah #mrshijabspray #starchtudung #pengerastudungtravel #starchtudungtravel

Dah la berkesan,wangi pulak tu🥰 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap
#hijabspray#pengerastudung#pengerastudungmurah##pengerastudungviral#bazaarpaknil#pewangitudung#pewangitudungviral#pewangitudungmurah#mrshijabspray#starchtudung#pengerastudungtravel#starchtudungtravel
3 0 9 December, 2019
TESTIMONI BREATH HOJAB SPRAY
#pengerastudung #pengerastudungviral #pengerastudungmurah #pengerasawningtudung
0 0 8 December, 2019

Vitamin tudung anda .. Apply je spray ni terus elok terbentuk cantik di muka gitewww 👍🏻👍🏻👍🏻 #agentwanted #dropshipwanted #spraytudung #pengerastudungviral #pengerastudung #pengerasawningtudung #pengerastudungmurah

Vitamin tudung anda .. Apply je spray ni terus elok terbentuk cantik di muka gitewww 👍🏻👍🏻👍🏻 #agentwanted#dropshipwanted#spraytudung#pengerastudungviral#pengerastudung#pengerasawningtudung#pengerastudungmurah
2 0 8 December, 2019

Bila salah sendiri kau ' liquid ' tapi salah orang lain kau ' highlight ' hm 🤔
.
.
** Caption ini tiada kaitan diantara yang masih hidup dimuka bumi ini mahupun yang telah meninggalkan kita semua ** .
.
Aura dia lain maciammmm kan 😂😂
.
.
#letschillforaminute #pleasethinkbeforeyouspeak #HijabAwningSpraybySyidaAhmad #sprayawningtudung #pengerastudung #pengerastudungviral #hijabstarch #HijabAwningStarch

Bila salah sendiri kau ' liquid ' tapi salah orang lain kau ' highlight ' hm 🤔
.
.
** Caption ini tiada kaitan diantara yang masih hidup dimuka bumi ini mahupun yang telah meninggalkan kita semua ** .
.
Aura dia lain maciammmm kan 😂😂
.
.
#letschillforaminute #pleasethinkbeforeyouspeak #HijabAwningSpraybySyidaAhmad #sprayawningtudung #pengerastudung #pengerastudungviral  #hijabstarch #HijabAwningStarch
35 0 8 December, 2019

Banyak -banyak vitamin, vitamin botol pink atau nama sebenarnya mrs iron adalah vitamin paling mujarab mengubat masalah tudung renyuk macam kena hempap lori balak.

Vitamin botol pink boleh lantunkan tudung Nor. zass zasss terus melantun tudung. Terus hilang stress seharian. Senyum sampai ke telinga.

#mrsiron #mrsironbesut #pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral

Banyak -banyak vitamin, vitamin botol pink atau nama sebenarnya mrs iron adalah vitamin paling mujarab mengubat masalah tudung renyuk macam kena hempap lori balak.

Vitamin botol pink boleh lantunkan tudung Nor. zass zasss terus melantun tudung. Terus hilang stress seharian. Senyum sampai ke telinga.

#mrsiron #mrsironbesut #pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral
4 0 7 December, 2019

*ADUCKTIVE SPICY SALTED EGG CORNFLAKES *

Good news untuk warga Penang terutama area Georgetown dan anak-anak USM Penang.

Siapa yang hobinya mengunyah, boleh dapatkan ADUCKTIVE SPICY SALTED EGG CORNFLAKES dengan saya.

Sedap. Ada rasa pedas, manis, masin, semua cukup. Dan yang paling penting, sekali makan, korang susah nak berhenti. Tengah stress study, boleh berhenti sekejap, dah makan snek ringan ni dulu. I. ALLAH. Puas hati.

Jadi, pada yang ingin dapatkannya, boleh la DM atau WhatsApp sis

0145219904

#safiyyahijabspray
#safiyyalimitededition
#safiyyahijabspraypenang
#fabricstarchviral
#pengerastudungviral
#aducktivespicysaltedeggcornflakes
#spicysaltedeggcornflakes
#makananringan
#spicysaltedegg
#georgetown
#usmpenang
#sayajual
#georgetown

*ADUCKTIVE SPICY SALTED EGG CORNFLAKES *

Good news untuk warga Penang terutama area Georgetown dan anak-anak USM Penang.

Siapa yang hobinya mengunyah, boleh dapatkan ADUCKTIVE SPICY SALTED EGG CORNFLAKES dengan saya.

Sedap. Ada rasa pedas, manis, masin, semua cukup. Dan yang paling penting, sekali makan, korang susah nak berhenti. Tengah stress study, boleh berhenti sekejap, dah makan snek ringan ni dulu. I. ALLAH. Puas hati.

Jadi, pada yang ingin dapatkannya, boleh la DM atau WhatsApp sis

0145219904

#safiyyahijabspray
#safiyyalimitededition
#safiyyahijabspraypenang
#fabricstarchviral
#pengerastudungviral
#aducktivespicysaltedeggcornflakes
#spicysaltedeggcornflakes
#makananringan
#spicysaltedegg
#georgetown
#usmpenang
#sayajual
#georgetown
4 0 7 December, 2019

TAK PERLU GUNAKAN LAGI!!
.
SPRAY PENGERAS TUDUNG QEELNAS.
.
Pasti boleh membantu anda!!!
.
Dapatkan segera sebotol RM 10‼️
.
Boleh dm/wasap ke 0109791200 @ klik bio admin☝🏻☝🏻
.
#pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #pengerastudungonline #pengerastudungawningstarch #pengerastudungqeelnas #qeelnascollectionbyiema

TAK PERLU GUNAKAN LAGI!!
.
SPRAY PENGERAS TUDUNG QEELNAS.
.
Pasti boleh membantu anda!!!
.
Dapatkan segera sebotol RM 10‼️
.
Boleh dm/wasap ke 0109791200 @ klik bio admin☝🏻☝🏻
.
#pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #pengerastudungonline #pengerastudungawningstarch #pengerastudungqeelnas #qeelnascollectionbyiema
1 0 6 December, 2019

Nak muncung tudung sentiasa maintane je tegak
.
Jom try spray pngeras tudung Qeelnas
.
Sebotol RM 10 sajaaaa
.
Bau bombshell
.
Berminat boleh dm/wasap 0109791200
#pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #pengerastudungawningstarch #pengerastudungbawal #pengerastudungqeelnas #qeelnascollectionbyiema

Nak muncung tudung sentiasa maintane je tegak
.
Jom try spray pngeras tudung Qeelnas
.
Sebotol RM 10 sajaaaa
.
Bau bombshell
.
Berminat boleh dm/wasap 0109791200
#pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #pengerastudungawningstarch #pengerastudungbawal #pengerastudungqeelnas #qeelnascollectionbyiema
3 0 6 December, 2019

.
Mesra Travel, Mesraa handbag mesra poket
.
Dah la kecik comei lotei pulak yang kiri tu
Senang nak bawak sentiasa
Tak payah risau lupa lah tertinggal lah
.
Letak je dalam handbag sentiasa
Ringan je tak sampai 200 gram pun
Harga pun murah gileee gileee
Bole elokkan tudung sebulan lamanya
.
Rm 12.00 je sebotol
Awak nak cuba ?
.
.
Wassap 01133452710
Atau klik link di bio
#pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #pengerastudungawningstarch #mrsiron #mrsironspray #awningstarch #awningstarchmurah #tudungbawal #tudungbawallabuh #tudungbawalsatin #tudungbawalplain #tudungbawalcorak #tudungbawalcotton #tudungbawalchiffon #tudungbawalcantik #tudungbawalprinted #tudungbawalairis #tudungbawalbatu #tudungbawalborong #tudungbawaltabur #tudung #tudungruffle #tudungsarung #tudunglabuh #tudungmurah #tudungcantik

.
Mesra Travel, Mesraa handbag mesra poket
.
Dah la kecik comei lotei pulak yang kiri tu
Senang nak bawak sentiasa
Tak payah risau lupa lah tertinggal lah
.
Letak je dalam handbag sentiasa
Ringan je tak sampai 200 gram pun 
Harga pun murah gileee gileee
Bole elokkan tudung sebulan lamanya
.
Rm 12.00 je sebotol
Awak nak cuba ?
.
.
Wassap 01133452710
Atau klik link di bio 
#pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #pengerastudungawningstarch #mrsiron #mrsironspray #awningstarch #awningstarchmurah #tudungbawal #tudungbawallabuh #tudungbawalsatin #tudungbawalplain #tudungbawalcorak #tudungbawalcotton #tudungbawalchiffon #tudungbawalcantik #tudungbawalprinted #tudungbawalairis #tudungbawalbatu #tudungbawalborong #tudungbawaltabur #tudung #tudungruffle #tudungsarung #tudunglabuh #tudungmurah #tudungcantik
7 0 6 December, 2019

.
Mesra Travel, Mesraa handbag mesra poket
.
Dah la kecik comei lotei pulak yang kiri tu
Senang nak bawak sentiasa
Tak payah risau lupa lah tertinggal lah
.
Letak je dalam handbag sentiasa
Ringan je tak sampai 200 gram pun
Harga pun murah gileee gileee
Bole elokkan tudung sebulan lamanya
.
Rm 12.00 je sebotol
Awak nak cuba ?
.
.
Wassap 01133452710
Atau klik link di bio
#pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #pengerastudungawningstarch #mrsiron #mrsironspray #awningstarch #awningstarchmurah #tudungbawal #tudungbawallabuh #tudungbawalsatin #tudungbawalplain #tudungbawalcorak #tudungbawalcotton #tudungbawalchiffon #tudungbawalcantik #tudungbawalprinted #tudungbawalairis #tudungbawalbatu #tudungbawalborong #tudungbawaltabur #tudung #tudungruffle #tudungsarung #tudunglabuh #tudungmurah #tudungcantik

.
Mesra Travel, Mesraa handbag mesra poket
.
Dah la kecik comei lotei pulak yang kiri tu
Senang nak bawak sentiasa
Tak payah risau lupa lah tertinggal lah
.
Letak je dalam handbag sentiasa
Ringan je tak sampai 200 gram pun 
Harga pun murah gileee gileee
Bole elokkan tudung sebulan lamanya
.
Rm 12.00 je sebotol
Awak nak cuba ?
.
.
Wassap 01133452710
Atau klik link di bio 
#pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #pengerastudungawningstarch #mrsiron #mrsironspray #awningstarch #awningstarchmurah #tudungbawal #tudungbawallabuh #tudungbawalsatin #tudungbawalplain #tudungbawalcorak #tudungbawalcotton #tudungbawalchiffon #tudungbawalcantik #tudungbawalprinted #tudungbawalairis #tudungbawalbatu #tudungbawalborong #tudungbawaltabur #tudung #tudungruffle #tudungsarung #tudunglabuh #tudungmurah #tudungcantik
1 0 6 December, 2019

.
Mesra Travel, Mesraa handbag mesra poket
.
Dah la kecik comei lotei pulak yang kiri tu
Senang nak bawak sentiasa
Tak payah risau lupa lah tertinggal lah
.
Letak je dalam handbag sentiasa
Ringan je tak sampai 200 gram pun
Harga pun murah gileee gileee
Bole elokkan tudung sebulan lamanya
.
Rm 12.00 je sebotol
Awak nak cuba ?
.
.
Wassap 01133452710
Atau klik link di bio
#pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #pengerastudungawningstarch #mrsiron #mrsironspray #awningstarch #awningstarchmurah #tudungbawal #tudungbawallabuh #tudungbawalsatin #tudungbawalplain #tudungbawalcorak #tudungbawalcotton #tudungbawalchiffon #tudungbawalcantik #tudungbawalprinted #tudungbawalairis #tudungbawalbatu #tudungbawalborong #tudungbawaltabur #tudung #tudungruffle #tudungsarung #tudunglabuh #tudungmurah #tudungcantik

.
Mesra Travel, Mesraa handbag mesra poket
.
Dah la kecik comei lotei pulak yang kiri tu
Senang nak bawak sentiasa
Tak payah risau lupa lah tertinggal lah
.
Letak je dalam handbag sentiasa
Ringan je tak sampai 200 gram pun 
Harga pun murah gileee gileee
Bole elokkan tudung sebulan lamanya
.
Rm 12.00 je sebotol
Awak nak cuba ?
.
.
Wassap 01133452710
Atau klik link di bio 
#pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #pengerastudungawningstarch #mrsiron #mrsironspray #awningstarch #awningstarchmurah #tudungbawal #tudungbawallabuh #tudungbawalsatin #tudungbawalplain #tudungbawalcorak #tudungbawalcotton #tudungbawalchiffon #tudungbawalcantik #tudungbawalprinted #tudungbawalairis #tudungbawalbatu #tudungbawalborong #tudungbawaltabur #tudung #tudungruffle #tudungsarung #tudunglabuh #tudungmurah #tudungcantik
2 0 6 December, 2019

MELELEH AIR LIUR
.
(Testimoni dari seorang rakan dealer kak Mastura).
. "Lum ada nampak hasil" . Itu kata-kata kak suriani pada cikmas. Adehhh gewramm cikmas sebab tak tahan kak su cakap cenggitu. "Meh kak, bagi mas pic akak terbaru dan sebelum calit wd. Mas share dengan akak".
.

Kak su memang rajin layan cikmas. Terus ajerr dia sent kat wasap. Cikmas comparekan dulu versus sekarang. Haaa!! Taraa!
.

KAN ADA BEZA TU! SANGAT SANGATT 😍😱
.

Awet muda
Kulit makin mulus cerah dan flawless
Eyebag tiada
Kulit makin cekang
Pipi anjal toink toink
Umur 44 tahun dah mcm 30an
.

Sape yg jeles tu sila angkat tgn 🙋
.

Inilah hasilnya bila calit wdec konsisten dan minum air secukupnya. Baru 2 botol, pun tak habis lagi. Seyes mmg terkedu dik non. Umur 10 tahun boleh campak ke belakang .
.

Di manakah terletaknya kekuatan WD? Di kotaknya kah? Dibotolnya kah? Haaaa, kekuatan krim WD bio teknologi nano ni terletak di BAHAN BAHAN nya yang super power. Hanya yang TERBAIK diimport dari oversea. .

#SerumTomato #TomatoSoap #TomatoMilkSoap #WijdaneOrganic #SabunTomato #SabunSusuTomato #SabunOrganik #FeedbackWjO #RM16Shj #wd #wdta #wdtaNilai #agentWDnilai #womendesiree #womenDesireeNilai #SafiyyaHijabSpray #SafiyyaHijabSprayNilai #CikPiya #PengerasTudungViral #PengerasTudung #AwningTudung #BawalLovers

MELELEH AIR LIUR
.
(Testimoni dari seorang rakan dealer kak Mastura).
. "Lum ada nampak hasil" . Itu kata-kata kak suriani pada cikmas. Adehhh gewramm cikmas sebab tak tahan kak su cakap cenggitu. "Meh kak, bagi mas pic akak terbaru dan sebelum calit wd. Mas share dengan akak".
.

Kak su memang rajin layan cikmas. Terus ajerr dia sent kat wasap. Cikmas comparekan dulu versus sekarang. Haaa!! Taraa!
.

KAN ADA BEZA TU! SANGAT SANGATT 😍😱
.

Awet muda
Kulit makin mulus cerah dan flawless 
Eyebag tiada 
Kulit makin cekang 
Pipi anjal toink toink
Umur 44 tahun dah mcm 30an
.

Sape yg jeles tu sila angkat tgn 🙋
.

Inilah hasilnya bila calit wdec konsisten dan minum air secukupnya. Baru 2 botol, pun tak habis lagi. Seyes mmg terkedu dik non. Umur 10 tahun boleh campak ke belakang .
.

Di manakah terletaknya kekuatan WD? Di kotaknya kah? Dibotolnya kah? Haaaa, kekuatan krim WD bio teknologi nano ni terletak di BAHAN BAHAN nya yang super power. Hanya yang TERBAIK diimport dari oversea. .

#SerumTomato #TomatoSoap #TomatoMilkSoap #WijdaneOrganic #SabunTomato #SabunSusuTomato #SabunOrganik #FeedbackWjO #RM16Shj #wd #wdta #wdtaNilai #agentWDnilai #womendesiree #womenDesireeNilai #SafiyyaHijabSpray #SafiyyaHijabSprayNilai #CikPiya #PengerasTudungViral #PengerasTudung #AwningTudung #BawalLovers
5 0 5 December, 2019

Hanya buat sapuan di nadi nadi, krim ni mampu mencerahkan satu badan tone by tone, pulak tu boleh awet muda, gelowing sebab Ada kandungan Gluthatione dan Arbutin yang memang diketahui umum kehebatannya. .
Paling OHSEM punya best tu penyerapan krim  ni dia macam, 'Zassss! Terus meresap pantas ke bawah lapisan kulit dan langsung tak melekit tauu. 1 minit ajeww calit calit Siap! .
Apalah sangat setakat RM80 tapi tahan sampai 3-5minggu. .
Okay sekarang cuba cakap kat akak siapa tak mau cantik? Tak mau diskaun? Hikss 😅
.
Wasap link sini http://0173800896/awetmuda .

#SerumTomato #TomatoSoap #TomatoMilkSoap #WijdaneOrganic #SabunTomato #SabunSusuTomato #SabunOrganik #FeedbackWjO #RM16Shj #wd #wdta #wdtaNilai #agentWDnilai #womendesiree #womenDesireeNilai #SafiyyaHijabSpray #SafiyyaHijabSprayNilai #CikPiya #PengerasTudungViral #PengerasTudung #AwningTudung #BawalLovers

Hanya buat sapuan di nadi nadi, krim ni mampu mencerahkan satu badan tone by tone, pulak tu boleh awet muda, gelowing sebab Ada kandungan Gluthatione dan Arbutin yang memang diketahui umum kehebatannya. .
Paling OHSEM punya best tu penyerapan krim  ni dia macam, 'Zassss! Terus meresap pantas ke bawah lapisan kulit dan langsung tak melekit tauu. 1 minit ajeww calit calit Siap! .
Apalah sangat setakat RM80 tapi tahan sampai 3-5minggu. .
Okay sekarang cuba cakap kat akak siapa tak mau cantik? Tak mau diskaun? Hikss 😅
.
Wasap link sini http://0173800896/awetmuda .

#SerumTomato #TomatoSoap #TomatoMilkSoap #WijdaneOrganic #SabunTomato #SabunSusuTomato #SabunOrganik #FeedbackWjO #RM16Shj #wd #wdta #wdtaNilai #agentWDnilai #womendesiree #womenDesireeNilai #SafiyyaHijabSpray #SafiyyaHijabSprayNilai #CikPiya #PengerasTudungViral #PengerasTudung #AwningTudung #BawalLovers
4 0 5 December, 2019

#secangkirkopiuntukaku

Jatuh hari ini, tidak bermakna akan jatuh selamanya.
Rebah hari ini, tidak bermakna akan rebah selamanya.

Selagi mana punya usaha, selagi mana punya daya untuk cuba, maka takkan mustahil setiap apa yang kita impikan akan tercapai.

Work hard, and make your dreams come true. 😊😉 . ❤️❤️❤️ Sis ada jual
.

1)*ADUCKTIVE SPICY SALTED EGG CORNFLAKES*
2)*SAFIYYA HIJAB SPRAY LIMITED EDITION*
3)*SAFIYYA HIJAB SPRAY*

Nak?
DM atau WhatsApp
0145219904

#aducktivespicysaltedeggcornflakes
#spicysaltedeggcornflakesviral
#spicysaltedeggcornflakes
#spicysaltedegg
#spicysaltedeggviral
#makananringanviral
#makananringansedap
#safiyyahijabspray
#safiyyalimitededition
#safiyyahijabspraypenang
#fabricstarchviral
#pengerastudungviral
#georgetown
#usmpenang
#uitmdungun
#deliverypenang
#georgetown
#sayajual

#secangkirkopiuntukaku

Jatuh hari ini, tidak bermakna akan jatuh selamanya.
Rebah hari ini, tidak bermakna akan rebah selamanya.

Selagi mana punya usaha, selagi mana punya daya untuk cuba, maka takkan mustahil setiap apa yang kita impikan akan tercapai.

Work hard, and make your dreams come true. 😊😉 . ❤️❤️❤️ Sis ada jual
.

1)*ADUCKTIVE SPICY SALTED EGG CORNFLAKES*
2)*SAFIYYA HIJAB SPRAY LIMITED EDITION*
3)*SAFIYYA HIJAB SPRAY*

Nak?
DM atau WhatsApp
0145219904

#aducktivespicysaltedeggcornflakes
#spicysaltedeggcornflakesviral
#spicysaltedeggcornflakes
#spicysaltedegg
#spicysaltedeggviral
#makananringanviral
#makananringansedap
#safiyyahijabspray
#safiyyalimitededition
#safiyyahijabspraypenang
#fabricstarchviral
#pengerastudungviral
#georgetown
#usmpenang
#uitmdungun
#deliverypenang
#georgetown
#sayajual
5 0 5 December, 2019

💕 MYA STRACH HIJAB 💕
.
✅ membentuk tudung dengan lebih kemas dan cantik
✅ berbau wangi
✅ tidak meninggalkan kesan ✅ mudah dicuci
✅ mudah dibawa
✅ sesuai untuk semua jenis tudung .
💐 HARGA : RM10 / 130ML 🛵 COD : SENTUL, BATU MUDA, GOMBAK, SELAYANG,KEPONG, BATU CAVES & kawasan sekitar.. *(CAJ RM3-RM5)* .
.
Jika berminat boleh whatsapp ke
📱 014-3386271 .
😍 jom follow ig @ SYAFEA_SHOP .. 😍
.
#spraytudungmurah #sprayhijab #spraytudungbawal #hijabspray #spraytudungviral #myastrachhijab #myastrachhijabkl #myastrachhijabborong #spraytudungmyahijab #myastrachhijabsentul #pengerastudungviral #pengerastudungkl #hijabawningstarch

💕 MYA STRACH HIJAB 💕
.
✅ membentuk tudung dengan lebih kemas dan cantik
✅ berbau wangi
✅ tidak meninggalkan kesan ✅ mudah dicuci
✅ mudah dibawa
✅ sesuai untuk semua jenis tudung .
💐 HARGA : RM10 / 130ML 🛵 COD : SENTUL, BATU MUDA, GOMBAK, SELAYANG,KEPONG, BATU CAVES & kawasan sekitar.. *(CAJ RM3-RM5)* .
.
Jika berminat boleh whatsapp ke
📱 014-3386271 .
😍 jom follow ig @ SYAFEA_SHOP .. 😍
.
#spraytudungmurah #sprayhijab #spraytudungbawal #hijabspray #spraytudungviral #myastrachhijab #myastrachhijabkl #myastrachhijabborong #spraytudungmyahijab#myastrachhijabsentul #pengerastudungviral #pengerastudungkl #hijabawningstarch
6 0 4 December, 2019

#secangkirkopiuntukaku

Tengah kije ke tuuuuu.
Yang tengah kije, ikhlaskan hati, lapangkan dada. Moga berkat rezeki hari ini. Tak banyak tak apa. Janji berkat

Yang tengah bercuti, selamat bercuti. Manfaatkan cuti dengan sebaiknya bersama yang tercinta. Duit boleh dicari. Masa? Tak ada jual kat Tesco.

Nak

1) Aducktive Spicy Salted Egg Cornflakes
2) Safiyya Hijab Spray Limited Edition
3) Safiyya Hijab Spray

DM atau WhatsApp sekarang
0145219904

#aducktivespicysaltedeggcornflakes
#spicysaltedeggcornflakesviral
#spicysaltedeggcornflakes
#spicysaltedegg
#spicysaltedeggviral
#makananringanviral
#makananringansedap
#georgetown
#usmpenang
#uitmdungun
#deliverypenang
#safiyyahijabspray
#safiyyalimitededition
#safiyyahijabspraypenang
#fabricstarchviral
#pengerastudungviral
#safiyyahairtreatment
#hairmist
#safiyyahairperfume
#safiyyafabricclean
#georgetown
#usmpenang
#sayajual

#secangkirkopiuntukaku

Tengah kije ke tuuuuu.
Yang tengah kije, ikhlaskan hati, lapangkan dada. Moga berkat rezeki hari ini. Tak banyak tak apa. Janji berkat

Yang tengah bercuti, selamat bercuti. Manfaatkan cuti dengan sebaiknya bersama yang tercinta. Duit boleh dicari. Masa? Tak ada jual kat Tesco.

Nak

1) Aducktive Spicy Salted Egg Cornflakes
2) Safiyya Hijab Spray Limited Edition
3) Safiyya Hijab Spray

DM atau WhatsApp sekarang
0145219904

#aducktivespicysaltedeggcornflakes
#spicysaltedeggcornflakesviral
#spicysaltedeggcornflakes
#spicysaltedegg
#spicysaltedeggviral
#makananringanviral
#makananringansedap
#georgetown
#usmpenang
#uitmdungun
#deliverypenang
#safiyyahijabspray
#safiyyalimitededition
#safiyyahijabspraypenang
#fabricstarchviral
#pengerastudungviral
#safiyyahairtreatment
#hairmist
#safiyyahairperfume
#safiyyafabricclean
#georgetown
#usmpenang
#sayajual
2 0 4 December, 2019

Hai kak migha.. kak migha yg cntik comel ni pun pengguna #mrsiron tau.. tu tudng kak migha sntiasa comeiiii ja.. kak migha bawal lover klu korang nk tau.. so #mrsiron ni memudahkn kak migha utk bersiap pantas 🥰🥰🥰🥰 http://www.wasap.my/60172331993 📲

#mrsiron
#pengerastudung
#pengerastudungviral
#teamhajar
#produkviral #mrsiron #mrsironviral #pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #pengerastudungonline #arianiscarf #bawalovers #yuribynh #tudunglovers #curicuricinta #tudungviral #tudungbawalmurahmurah

Hai kak migha.. kak migha yg cntik comel ni pun pengguna #mrsiron tau.. tu tudng kak migha sntiasa comeiiii ja.. kak migha bawal lover klu korang nk tau.. so #mrsiron ni memudahkn kak migha utk bersiap pantas 🥰🥰🥰🥰 http://www.wasap.my/60172331993 📲

#mrsiron
#pengerastudung
#pengerastudungviral
#teamhajar
#produkviral #mrsiron #mrsironviral #pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #pengerastudungonline #arianiscarf #bawalovers #yuribynh #tudunglovers #curicuricinta #tudungviral #tudungbawalmurahmurah
15 0 3 December, 2019

*ADUCKTIVE SPICY SALTED EGG CORNFLAKES*

Korang dah dapatkan ADUCKTIVE SPICY SALTED EGG CORNFLAKES?

Orang Dungun dah makan. Dah merasa. Korang bila lagi?

Rasanya sedap. Ada rasa pedas, manis, masin, semua cukup. Dan yang paling penting, sekali makan, korang susah nak berhenti. Tengah stress study, boleh berhenti sekejap, dah makan snek ringan ni dulu. I. ALLAH. Puas hati.

Jadi, pada yang ingin dapatkannya, boleh la DM atau WhatsApp sis

0145219904

#safiyyahijabspray
#safiyyalimitededition
#safiyyahijabspraypenang
#fabricstarchviral
#pengerastudungviral
#aducktivespicysaltedeggcornflakes
#spicysaltedeggcornflakes
#makananringan
#spicysaltedegg
#georgetown
#usmpenang
#deliverypenang
#sayajual
#georgetown

*ADUCKTIVE SPICY SALTED EGG CORNFLAKES*

Korang dah dapatkan ADUCKTIVE SPICY SALTED EGG CORNFLAKES?

Orang Dungun dah makan. Dah merasa. Korang bila lagi?

Rasanya sedap. Ada rasa pedas, manis, masin, semua cukup. Dan yang paling penting, sekali makan, korang susah nak berhenti. Tengah stress study, boleh berhenti sekejap, dah makan snek ringan ni dulu. I. ALLAH. Puas hati.

Jadi, pada yang ingin dapatkannya, boleh la DM atau WhatsApp sis

0145219904

#safiyyahijabspray
#safiyyalimitededition
#safiyyahijabspraypenang
#fabricstarchviral
#pengerastudungviral
#aducktivespicysaltedeggcornflakes
#spicysaltedeggcornflakes
#makananringan
#spicysaltedegg
#georgetown
#usmpenang
#deliverypenang 
#sayajual
#georgetown
2 0 2 December, 2019

Nak hilangkan bekas jerawat dan kulit kusam, malas nak guna banyak produk?
.
Ramai nak kulit glowing tapi malas, korang boleh cuba tips DIY MASKER ni. .
Mudah je guna bahan alami atau bahan yang ada kat dapur tu. Pasti selamat, HALAL dan kos yang rendah.
.
Bahan bahan yang perlu :- .
✅lemon dan ✅serbuk kunyit .
CARA-CARA:
.
- Belah lemon, dan perah jus nya.
- Campurkan dengan dua sudu serbuk kunyit.
- Gaul rata kedua bahan ,dan tepekkan ke muka korang
- Dibiarkan selama 20 minit, baru bilas dengan air .
.
Perubahan nya korang akan nampak dalam masa beberapa hari je tau. .
Seronok kan?
.
Kebaikan lemon iaitu lemon kaya dengan vitamin C (antioksidan semulajadi). .
Khasiat masker ni, membantu hilangkan racun yang terperangkap bawah lapisan kulit. .
Sebab tu kita digalakkan minum air suam bercampur perahan lemon, sebab boleh bantu bersihkan toksin dalam badan.
.
Kebaikan kunyit pulak, kunyit adalah bahan mesra alam, boleh dijadikan ubat tradisional masalah kulit.
.
Malas nak buat? Takde masa? NAK lagi mudah, calit calit jer glowing, calit jer parut jerawat pudar, haa korang kena ada WDTA.
.
Krim WDTA merawat masalah kulit dari dalam, kerana diformulasikan menggunakan bio teknologi nano. .
Calit jer kat 3 nadi utama,mudah yakmat!
.
Jom follow instagram wejdane18 utk dapatkan lebih banyak tips kecantikan 😊
.
SELAMAT MENCUBA 🥰
.

#SerumTomato #TomatoSoap #TomatoMilkSoap #WijdaneOrganic #SabunTomato #SabunSusuTomato #SabunOrganik #FeedbackWjO #RM16Shj #wd #wdta #wdtaNilai #agentWDnilai #womendesiree #womenDesireeNilai #SafiyyaHijabSpray #SafiyyaHijabSprayNilai #CikPiya #PengerasTudungViral #PengerasTudung #AwningTudung #BawalLovers

Nak hilangkan bekas jerawat dan kulit kusam, malas nak guna banyak produk?
.
Ramai nak kulit glowing tapi malas, korang boleh cuba tips DIY MASKER ni. .
Mudah je guna bahan alami atau bahan yang ada kat dapur tu. Pasti selamat, HALAL dan kos yang rendah.
.
Bahan bahan yang perlu :- .
✅lemon dan ✅serbuk kunyit .
CARA-CARA:
.
-  Belah lemon, dan perah jus nya.
-  Campurkan dengan dua sudu serbuk kunyit.
-  Gaul rata kedua bahan ,dan tepekkan ke muka korang
-  Dibiarkan selama 20 minit, baru bilas dengan air .
.
Perubahan nya korang akan nampak dalam masa beberapa hari je tau. .
Seronok kan?
.
Kebaikan lemon iaitu lemon kaya dengan vitamin C (antioksidan semulajadi). .
Khasiat masker ni, membantu hilangkan racun yang terperangkap bawah lapisan kulit. .
Sebab tu kita digalakkan minum air suam bercampur perahan lemon, sebab boleh bantu bersihkan toksin dalam badan.
.
Kebaikan kunyit pulak, kunyit adalah bahan mesra alam, boleh dijadikan ubat tradisional masalah kulit.
.
Malas nak buat? Takde masa? NAK lagi mudah, calit calit jer glowing, calit jer parut jerawat pudar, haa korang kena ada WDTA.
.
Krim WDTA merawat masalah kulit dari dalam, kerana diformulasikan menggunakan bio teknologi nano. .
Calit jer kat 3 nadi utama,mudah yakmat!
.
Jom follow instagram wejdane18 utk dapatkan lebih banyak tips kecantikan 😊
.
SELAMAT MENCUBA 🥰
.

#SerumTomato #TomatoSoap #TomatoMilkSoap #WijdaneOrganic #SabunTomato #SabunSusuTomato #SabunOrganik #FeedbackWjO #RM16Shj #wd #wdta #wdtaNilai #agentWDnilai #womendesiree #womenDesireeNilai #SafiyyaHijabSpray #SafiyyaHijabSprayNilai #CikPiya #PengerasTudungViral #PengerasTudung #AwningTudung #BawalLovers
0 0 2 December, 2019

PAKAI TUDUNG BAWAL SENANG bila ada Mrs iron Starch.Mudah dan jimat masa! Takyah hadap cermin lama lama kan.. 😍😍😍😍
.
.
Awak tuu tak excited ke nak dapatkan Mrs iron starch? Roger cikzaa di 0139771557 untuk order 😇
.
.
.
#mrsiron #starchmrsiron #mrsironstarch #starchtudung #stachtudungmrsiron #pengerastudung #pengerastudungmrsiron #pengerastudungviral

PAKAI TUDUNG BAWAL SENANG bila ada Mrs iron Starch.Mudah dan jimat masa! Takyah hadap cermin lama lama kan.. 😍😍😍😍
.
.
Awak tuu tak excited ke nak dapatkan Mrs iron starch? Roger cikzaa di 0139771557 untuk order 😇
.
.
.
#mrsiron #starchmrsiron #mrsironstarch #starchtudung #stachtudungmrsiron #pengerastudung #pengerastudungmrsiron #pengerastudungviral
3 0 1 December, 2019

Perasan x tudung leader hebat #meeracle ni sntiasa on point je klu pkai bawal.. xde lg rahsia tau.. pengguna #mrsiron sjak bulan 7 lg 🤗🥰 Alhamdulillah ♥️ http://www.wasap.my/60172331993 📲

#mrsiron
#pengerastudung
#pengerastudungviral
#teamhajar
#produkviral #mrsiron #mrsironviral #pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #pengerastudungonline #arianiscarf #bawalovers #yuribynh #tudunglovers #curicuricinta #tudungviral #tudungbawalmurah

Perasan x tudung leader hebat #meeracle ni sntiasa on point je klu pkai bawal.. xde lg rahsia tau.. pengguna #mrsiron sjak bulan 7 lg 🤗🥰 Alhamdulillah ♥️ http://www.wasap.my/60172331993 📲

#mrsiron
#pengerastudung
#pengerastudungviral
#teamhajar
#produkviral #mrsiron #mrsironviral #pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #pengerastudungonline #arianiscarf #bawalovers #yuribynh #tudunglovers #curicuricinta #tudungviral #tudungbawalmurah
10 0 30 November, 2019

11 keistimewaan #mrsiron yg uolss perlu tau tau 🤗🤗 👍pengeras tudung homemade
👍berasaskan kanji
👍tiada bahan kimia
👍membentuk side baju, seluar, susunan kain
👍mesra solat
👍tiada kesan putih
👍mesra travel
👍tiada tinggal kesan
👍tiada bau hapak
👍bentuk tudng dengan senang
👍bau wangi&neutral
Seisi rumah bole guna tau utk kolar baju awning tudung , susunan tepi kain baju kurung tu , side sluar husband smua bole dgn satu botol mrs iron.. murah je uolsss
Sbotol rm18 sahaja 🤗👍 http://www.wasap.my/60172331993 📲

#mrsiron
#pengerastudung
#pengerastudungviral
#teamhajar
#produkviral #mrsiron #mrsironviral #pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #pengerastudungonline #arianiscarf #bawalovers #yuribynh #tudunglovers #curicuricinta #tudungviral #tudungbawalmurah

11 keistimewaan #mrsiron yg uolss perlu tau tau 🤗🤗 👍pengeras tudung homemade
👍berasaskan kanji
👍tiada bahan kimia
👍membentuk side baju, seluar, susunan kain
👍mesra solat
👍tiada kesan putih
👍mesra travel
👍tiada tinggal kesan
👍tiada bau hapak
👍bentuk tudng dengan senang
👍bau wangi&neutral 
Seisi rumah bole guna tau utk kolar baju awning tudung , susunan tepi kain baju kurung tu , side sluar husband smua bole dgn satu botol mrs iron.. murah je uolsss 
Sbotol rm18 sahaja 🤗👍 http://www.wasap.my/60172331993 📲

#mrsiron
#pengerastudung
#pengerastudungviral
#teamhajar
#produkviral #mrsiron #mrsironviral #pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #pengerastudungonline #arianiscarf #bawalovers #yuribynh #tudunglovers #curicuricinta #tudungviral #tudungbawalmurah
5 0 30 November, 2019

Alhamdulillah
Alhamdulillah
.
Smlm x berapa nak up sgt ank x sihat x berapa nk ade mase pegang hp.. Alhamdulillah sempat cod 2 botol aina hijab spray kt api² pontian.. .
Korg nak dpt kan #pengerastudungviral boleh wasap sis .
http://www.wasap.my/601117652782/Ainahijabspray
.
Cod/pos

Alhamdulillah
Alhamdulillah
.
Smlm x berapa nak up sgt ank x sihat x berapa nk ade mase pegang hp.. Alhamdulillah sempat cod 2 botol aina hijab spray kt api² pontian.. .
Korg nak dpt kan #pengerastudungviral boleh wasap sis .
http://www.wasap.my/601117652782/Ainahijabspray
.
Cod/pos
3 0 30 November, 2019

*ADUCKTIVE SPICY SALTED EGG CORNFLAKES *

Selamat berhujung minggu!!!!
Happy weekend guys!!! Good news untuk warga Penang terutama area Georgetown dan anak-anak USM Penang.

Siapa yang hobinya mengunyah, boleh dapatkan ADUCKTIVE SPICY SALTED EGG CORNFLAKES dengan saya.

Sedap. Ada rasa pedas, manis, masin, semua cukup. Dan yang paling penting, sekali makan, korang susah nak berhenti. Tenngah stress study, boleh berhenti sekejap, dah makan snek ringan ni dulu. I. ALLAH. Puas hati.

Jadi, pada yang ingin dapatkannya, boleh la DM atau WhatsApp sis

0145219904

#safiyyahijabspray
#safiyyalimitededition
#safiyyahijabspraypenang
#fabricstarchviral
#pengerastudungviral
#aducktivespicysaltedeggcornflakes
#spicysaltedeggcornflakes
#makananringan
#spicysaltedegg
#georgetown
#usmpenang
#sayajual
#georgetown

*ADUCKTIVE SPICY SALTED EGG CORNFLAKES *

Selamat berhujung minggu!!!!
Happy weekend guys!!! Good news untuk warga Penang terutama area Georgetown dan anak-anak USM Penang.

Siapa yang hobinya mengunyah, boleh dapatkan ADUCKTIVE SPICY SALTED EGG CORNFLAKES dengan saya.

Sedap. Ada rasa pedas, manis, masin, semua cukup. Dan yang paling penting, sekali makan, korang susah nak berhenti. Tenngah stress study, boleh berhenti sekejap, dah makan snek ringan ni dulu. I. ALLAH. Puas hati.

Jadi, pada yang ingin dapatkannya, boleh la DM atau WhatsApp sis

0145219904

#safiyyahijabspray
#safiyyalimitededition
#safiyyahijabspraypenang
#fabricstarchviral
#pengerastudungviral
#aducktivespicysaltedeggcornflakes
#spicysaltedeggcornflakes
#makananringan
#spicysaltedegg
#georgetown
#usmpenang
#sayajual
#georgetown
2 0 29 November, 2019

Nah Tediaa Cikzaa share PAKEJ MRS IRON .. Nak jimat beli banyak terus
😍😍😍 Boleh laa bagi mak satu, kakak satu..takpun kalau awak sorang je pakai, boleh buat stok terus kan.. 😘
.
.
🌸PAKEJ ISABELLA ✔️1 Botol Mrs Iron
✔️RM18 Exclude Postage
✔️Ada Free Gift Istimewa
✔️Bonus tambahan- berpeluang menyertai cabutan bertuah dengan 1 cabutan
.
.
🌸PAKEJ KEJORA
✔️2 Botol Mrs Iron
✔️RM35 Exclude Postage
✔️Ada Free Gift Istimewa
✔️Bonus tambahan- berpeluang menyertai cabutan bertuah dengan 2 cabutan
.
.
🌸PAKEJ SEMBILU ✔️ 3 Botol Mrs Iron
✔️RM18 Exclude Postage
✔️Ada Free Gift Istimewa
✔️Bonus tambahan- berpeluang menyertai cabutan bertuah dengan 3 cabutan
.
Setiap isian botol 250 ml tau. Tahan 1-3 bulan 💕
.
.
Untuk order whatsapp Cikzaa di 0139771557 😇
.
.
.
#mrsiron #starchtudung #starchtudungmrsiron #pengerastudung #pengerastudungmrsiron #pengerastudungviral #pengerastudungbest

Nah Tediaa Cikzaa share PAKEJ MRS IRON .. Nak jimat beli banyak terus
😍😍😍 Boleh laa bagi mak satu, kakak satu..takpun kalau awak sorang je pakai, boleh buat stok terus kan.. 😘
.
.
🌸PAKEJ ISABELLA ✔️1 Botol Mrs Iron
✔️RM18 Exclude Postage
✔️Ada Free Gift Istimewa
✔️Bonus tambahan- berpeluang menyertai cabutan bertuah dengan 1 cabutan
.
.
🌸PAKEJ KEJORA
✔️2 Botol Mrs Iron
✔️RM35 Exclude Postage
✔️Ada Free Gift Istimewa
✔️Bonus tambahan- berpeluang menyertai cabutan bertuah dengan 2 cabutan
.
.
🌸PAKEJ SEMBILU ✔️ 3 Botol Mrs Iron
✔️RM18 Exclude Postage
✔️Ada Free Gift Istimewa
✔️Bonus tambahan- berpeluang menyertai cabutan bertuah dengan 3 cabutan
.
Setiap isian botol 250 ml tau. Tahan 1-3 bulan 💕
.
.
Untuk order whatsapp Cikzaa di 0139771557 😇
.
.
.
#mrsiron #starchtudung #starchtudungmrsiron #pengerastudung #pengerastudungmrsiron #pengerastudungviral #pengerastudungbest
3 0 29 November, 2019

Top #pengerastudungviral posts

Spray downy pengeras tudung readistock . Rm15 sahaja sbotol . Bau wangi uollsss mcm downyy weyy . 😘
Ada tiga jenis . Sesuai utk tudung bawal , shawl , dan berawning . Basuh xkan tinggalkan kesan putih or comot.. 😋 Jom wasap 0179724017 atau klik je link wasap kt bio atas .
#kelantan #putrajaya #sabah #selangor
#pengerastudung #pengerastudungmurah
#pengerastudungviral #pengerastudungawningstarch #pengerastudungbawal #spraydowny
#pengerastudungdowny

Spray downy pengeras tudung readistock . Rm15 sahaja sbotol . Bau wangi uollsss mcm downyy weyy . 😘
Ada tiga jenis . Sesuai utk tudung bawal , shawl , dan berawning . Basuh xkan tinggalkan kesan putih or comot.. 😋 Jom wasap 0179724017 atau klik je link wasap kt bio atas .
#kelantan #putrajaya #sabah #selangor
#pengerastudung #pengerastudungmurah
 #pengerastudungviral #pengerastudungawningstarch #pengerastudungbawal #spraydowny 
#pengerastudungdowny
1 0 31 August, 2019

Hye guys...check this out...hot item PENGERAS TUDUNG *HIJAB MIST* BY RUBIEY..😍 only at @glamorous__sunshine
Get it now guyss...before sold out..Now..u can dress up less than 5min..I swear this item is DAEBAKK....👍👍 #hijabmist #pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #modelmalaysia #modelkelantan #talentkelantan #talent #model #scarf #hijab #hijabmurah #tudungonline #tudungmurah #review #videolawak

Hye guys...check this out...hot item PENGERAS TUDUNG *HIJAB MIST* BY RUBIEY..😍 only at @glamorous__sunshine 
Get it now guyss...before sold out..Now..u can dress up less than 5min..I swear this item is DAEBAKK....👍👍 #hijabmist #pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #modelmalaysia #modelkelantan #talentkelantan #talent #model #scarf #hijab #hijabmurah #tudungonline #tudungmurah #review #videolawak
123 2 30 January, 2018

Pastikan sembur Mrs iron dulu yer.
Baru lah Tudung onzz point sepanjang hari.. #strachtudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #viral #tudungkebaboo #tudungcantik #tudungbawal #tudungraya #tudunglabuh #kelantan

Pastikan sembur Mrs iron dulu yer.
Baru lah Tudung onzz point sepanjang hari.. #strachtudung#pengerastudungmurah #pengerastudungviral#viral#tudungkebaboo#tudungcantik#tudungbawal#tudungraya#tudunglabuh#kelantan
3 0 22 June, 2019

Nak Tudung tajam elok
Harus sembur Mrs iron.
Btw promo Mrs iron pun tinggal beberapa hari lagi.
Beli 3 botol jimat 9 ringgit.
Tunggu apa lagi grab now.

#pengerastudungviral #strachtudung #starchmenjadi #tudungbawal #tudungviral

Nak Tudung tajam elok 
Harus sembur Mrs iron.
Btw promo Mrs iron pun tinggal beberapa hari lagi.
Beli 3 botol jimat 9 ringgit.
Tunggu apa lagi grab now.

#pengerastudungviral #strachtudung #starchmenjadi#tudungbawal#tudungviral
0 0 23 August, 2019

.
Sebab apa ye ramai yang suka pattern Mariya ni?? 😍😍.
.
Nak request awning lembut pun boleh.
Nak custom warna lagi la boleh.
Kita buat dari saiz S hingga L.
.
Untuk tempahan, whatsapp Naz ok 0197005309.
.
.
.
.
.
Gambar hanya sekadar rujukan warna sahaja.
.
.
.
#jomtempah #tudungjahitsendiribynazura #mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #spraytudungserikembangan

.
Sebab apa ye ramai yang suka pattern Mariya ni?? 😍😍.
.
Nak request awning lembut pun boleh.
Nak custom warna lagi la boleh.
Kita buat dari saiz S hingga L.
.
Untuk tempahan, whatsapp Naz ok 0197005309.
.
.
.
.
.
Gambar hanya sekadar rujukan warna sahaja.
.
.
.
#jomtempah #tudungjahitsendiribynazura #mrsironserikembangan #mrsironpuchong #mrsironserdang #mrsironbangi #mrsironputrajaya #mrsironselangor #coddiserikembangansahaja #pengerastudungserbaguna #pengerastudungmagic #pengerastudungterbaik👍👍 #pengerastudungviral #spraytudungmurah #spraytudungbawal #spraytudungantikedut #spraytudungtahanlama #spraytudungmrsiron #spraytudungserikembangan
9 3 5 September, 2019

💕 MYA STRACH HIJAB 💕
.
✅ membentuk tudung dengan lebih kemas dan cantik
✅ berbau wangi
✅ tidak meninggalkan kesan ✅ mudah dicuci
✅ mudah dibawa
✅ sesuai untuk semua jenis tudung .
💐 HARGA : RM10 / 130ML 🛵 COD : SENTUL, BATU MUDA, GOMBAK, SELAYANG,KEPONG, BATU CAVES & kawasan sekitar.. *(CAJ RM3-RM5)* .
.
Jika berminat boleh whatsapp ke
📱 014-3386271 .
😍 jom follow ig @ SYAFEA_SHOP .. 😍
.
#spraytudungmurah #sprayhijab #spraytudungbawal #hijabspray #spraytudungviral #myastrachhijab #myastrachhijabkl #myastrachhijabborong #spraytudungmyahijab #myastrachhijabsentul #pengerastudungviral #pengerastudungkl #hijabawningstarch

💕 MYA STRACH HIJAB 💕
.
✅ membentuk tudung dengan lebih kemas dan cantik
✅ berbau wangi
✅ tidak meninggalkan kesan ✅ mudah dicuci
✅ mudah dibawa
✅ sesuai untuk semua jenis tudung .
💐 HARGA : RM10 / 130ML 🛵 COD : SENTUL, BATU MUDA, GOMBAK, SELAYANG,KEPONG, BATU CAVES & kawasan sekitar.. *(CAJ RM3-RM5)* .
.
Jika berminat boleh whatsapp ke
📱 014-3386271 .
😍 jom follow ig @ SYAFEA_SHOP .. 😍
.
#spraytudungmurah #sprayhijab #spraytudungbawal #hijabspray #spraytudungviral #myastrachhijab #myastrachhijabkl #myastrachhijabborong #spraytudungmyahijab#myastrachhijabsentul #pengerastudungviral #pengerastudungkl #hijabawningstarch
5 3 10 November, 2019

.
Mesra Travel, Mesraa handbag mesra poket
.
Dah la kecik comei lotei pulak yang kiri tu
Senang nak bawak sentiasa
Tak payah risau lupa lah tertinggal lah
.
Letak je dalam handbag sentiasa
Ringan je tak sampai 200 gram pun
Harga pun murah gileee gileee
Bole elokkan tudung sebulan lamanya
.
Rm 12.00 je sebotol
Awak nak cuba ?
.
.
Wassap 01133452710
Atau klik link di bio
#pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #pengerastudungawningstarch #mrsiron #mrsironspray #awningstarch #awningstarchmurah #tudungbawal #tudungbawallabuh #tudungbawalsatin #tudungbawalplain #tudungbawalcorak #tudungbawalcotton #tudungbawalchiffon #tudungbawalcantik #tudungbawalprinted #tudungbawalairis #tudungbawalbatu #tudungbawalborong #tudungbawaltabur #tudung #tudungruffle #tudungsarung #tudunglabuh #tudungmurah #tudungcantik

.
Mesra Travel, Mesraa handbag mesra poket
.
Dah la kecik comei lotei pulak yang kiri tu
Senang nak bawak sentiasa
Tak payah risau lupa lah tertinggal lah
.
Letak je dalam handbag sentiasa
Ringan je tak sampai 200 gram pun 
Harga pun murah gileee gileee
Bole elokkan tudung sebulan lamanya
.
Rm 12.00 je sebotol
Awak nak cuba ?
.
.
Wassap 01133452710
Atau klik link di bio 
#pengerastudung #pengerastudungmurah #pengerastudungviral #pengerastudungawningstarch #mrsiron #mrsironspray #awningstarch #awningstarchmurah #tudungbawal #tudungbawallabuh #tudungbawalsatin #tudungbawalplain #tudungbawalcorak #tudungbawalcotton #tudungbawalchiffon #tudungbawalcantik #tudungbawalprinted #tudungbawalairis #tudungbawalbatu #tudungbawalborong #tudungbawaltabur #tudung #tudungruffle #tudungsarung #tudunglabuh #tudungmurah #tudungcantik
7 0 6 December, 2019