#penjagaanhamil Instagram Photos & Videos

penjagaanhamil - 145 posts

Top #penjagaanhamil posts

    .*PENANTIAN SELAMA 3TAHUN DAN AKHIRNYA BERJAYA HAMIL DENGAN PREGGY LOVE!ALHAMDULLIAH, DI KURNIAKAN SEORANG PUTERI SETELAH 3X KEGUGURAN.* Assalamualaikum sy marlissa,klang.. Sy nk share feedback iktiar hamil dgn *PreggyLove* ❤

Firstly, *SEJARAH HITAM* 3x keguguran dulu pun masih terngiang2 dlm fikiran ni.. Tak sanggup kalau sejarah tu berulang lagi 😭 So, sy ambil keputusan utk mencuba Preggy Love di awal kandungan yg Ke 4 ini.. Sepanjang tempoh kehamilan sy hanya mengamalkan *Preggy Love* sebagai minuman tambahan bagi masalah yg sy hadapi seperti 
1. Kuatkan rahim
-Sejarah 3x keguguran dan mengatasi supaya tak keguguran lagi. 
2. Masalah keputihan - Sy adalah seorang GBS positif semasa hamil.. Doktor ckp ada GBS.. Takut nanti bersalin effect pada baby.

3. Masalah HB - pada mulanya, HB low dgn sy b'pisah tiada nak dptkan 11 tu payah je .. Yang ajaibnya, hanya dgn mengamalkan PL ni semua masalah sy berjaya diatasi. Best kan ? 
Simple sgt caranya, cuma minum dan bancuh 2sudu pagi dan 2sudu malam.. Tambahan pula, PL ni tambah tenaga tau. 
Alhamdulillah, sy berjaya atasi masalah-masalah berikut dgn consume *PREGGY LOVE* secara konsisten dan guide oleh consultant *mamayaya* genap 39minggu 6hari sy hamil dan bersalin secara normal pada 27/7/2017, seorang puteri dgn berat 3.0kg. Apa-apa pun, kita hanya iktiar, doa, usaha dan tawakal selebihnya serahkan pada Allah SWT dgn niat yg betul .. Jgn mudah putus asa ya, bukan nya cuba sebotol terus hamil .. Ingat! Berusahalah.. Sy doakan semoga *PREGGY LOVE* lebih dikenali dan di jadikan produk no 1 terkenal dgn *iktiar hamil*  wajib cuba bagi pasangan yg menantikan cahaya mata.. Tak rugi pun consume PL ni, sgt berpuashati dan high recomanded 👍 Bagi yg belum cuba tu, marilah cuba dan rasakan kebaikannya.. Selamat maju jaya *PREGGYLOVE* ! Terima kasih

http://www.wasap.my/60142312698

#usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#teringinmengandung
#nakhamil
#senggugut
#periodtakbetul
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#cepathamil
#penjagaanhamil

    .*PENANTIAN SELAMA 3TAHUN DAN AKHIRNYA BERJAYA HAMIL DENGAN PREGGY LOVE!ALHAMDULLIAH, DI KURNIAKAN SEORANG PUTERI SETELAH 3X KEGUGURAN.* Assalamualaikum sy marlissa,klang.. Sy nk share feedback iktiar hamil dgn *PreggyLove* ❤

    Firstly, *SEJARAH HITAM* 3x keguguran dulu pun masih terngiang2 dlm fikiran ni.. Tak sanggup kalau sejarah tu berulang lagi 😭 So, sy ambil keputusan utk mencuba Preggy Love di awal kandungan yg Ke 4 ini.. Sepanjang tempoh kehamilan sy hanya mengamalkan *Preggy Love* sebagai minuman tambahan bagi masalah yg sy hadapi seperti
    1. Kuatkan rahim
    -Sejarah 3x keguguran dan mengatasi supaya tak keguguran lagi.
    2. Masalah keputihan - Sy adalah seorang GBS positif semasa hamil.. Doktor ckp ada GBS.. Takut nanti bersalin effect pada baby.

    3. Masalah HB - pada mulanya, HB low dgn sy b'pisah tiada nak dptkan 11 tu payah je .. Yang ajaibnya, hanya dgn mengamalkan PL ni semua masalah sy berjaya diatasi. Best kan ?
    Simple sgt caranya, cuma minum dan bancuh 2sudu pagi dan 2sudu malam.. Tambahan pula, PL ni tambah tenaga tau.
    Alhamdulillah, sy berjaya atasi masalah-masalah berikut dgn consume *PREGGY LOVE* secara konsisten dan guide oleh consultant *mamayaya* genap 39minggu 6hari sy hamil dan bersalin secara normal pada 27/7/2017, seorang puteri dgn berat 3.0kg. Apa-apa pun, kita hanya iktiar, doa, usaha dan tawakal selebihnya serahkan pada Allah SWT dgn niat yg betul .. Jgn mudah putus asa ya, bukan nya cuba sebotol terus hamil .. Ingat! Berusahalah.. Sy doakan semoga *PREGGY LOVE* lebih dikenali dan di jadikan produk no 1 terkenal dgn *iktiar hamil* wajib cuba bagi pasangan yg menantikan cahaya mata.. Tak rugi pun consume PL ni, sgt berpuashati dan high recomanded 👍 Bagi yg belum cuba tu, marilah cuba dan rasakan kebaikannya.. Selamat maju jaya *PREGGYLOVE* ! Terima kasih

    http://www.wasap.my/60142312698

    #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #teringinmengandung
    #nakhamil
    #senggugut
    #periodtakbetul
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil
    #masalahkesuburanlelaki
    #pekatsperma
    #azoosperma
    #kerapgugur
    #cepathamil
    #penjagaanhamil

    8 0 10 August, 2017