#perfectskinsupplement Instagram Photos & Videos

perfectskinsupplement - 53k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #perfectskinsupplement and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
20 minutes
Average like
3.4
Average comment
0
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

Facial mask have become a favorite treatment nowadays with both women and men. It is one of those things you never knew you needed until after you saw the results. But why? 🌸🌾 Well, they can be used for heal the skin and spoil yourself after a stressful day of work.
Facial Mask popularity has taken off during the last couple of year in all over the world, increasing the tons of formulas on the market😍 so you can find which one that fits best for your skin. However, you might think you don’t need to use facial mask, but experts can all agree that it definitely won’t hurt you, no matter what your skin type may be, this will give you the opportunity to achieve a healthy and beautiful skin.
An important fact about using regularly facial mask is that can prevent acne development, because treating your entire face will clear up pimples you already have and stop new ones from develop altogether.
In addition, if you are looking for a healthy and shiny skin, you need to get all benefits from facial masks and you can approach them with a good preparation before applying it into your skin. First, you need to cleanse and exfoliate your skin with a gentle exfoliating scrub🙊 then apply a thin coat of an exfoliating peel and leave it from 3 to 10 minutes. And finally, rinse well your face with cool water and apply a mask appropriate for your skin type.
We have several products on our webpage that you can use for your skin care routine. Give yourself a present and get ready for a healthy and beautiful skin. https://dinahalvarez.com .
.
.
#scrubsoap #scrubslife #scrubs #beautiful #facialmask #mask #facemask #skincare #skincareroutine #dinahalvarez #dinahalvarezskincare #soap #soapshop #facialmasks #indian #clay #skinroutine #healthy #care #perfectskinsupplement #skinproducts #women

Facial mask have become a favorite treatment nowadays with both women and men. It is one of those things you never knew you needed until after you saw the results. But why? 🌸🌾 Well, they can be used for heal the skin and spoil yourself after a stressful day of work. 
Facial Mask popularity has taken off during the last couple of year in all over the world, increasing the tons of formulas on the market😍 so you can find which one that fits best for your skin. However, you might think you don’t need to use facial mask, but experts can all agree that it definitely won’t hurt you, no matter what your skin type may be, this will give you the opportunity to achieve a healthy and beautiful skin. 
An important fact about using regularly facial mask is that can prevent acne development, because treating your entire face will clear up pimples you already have and stop new ones from develop altogether. 
In addition, if you are looking for a healthy and shiny skin, you need to get all benefits from facial masks and you can approach them with a good preparation before applying it into your skin. First, you need to cleanse and exfoliate your skin with a gentle exfoliating scrub🙊 then apply a thin coat of an exfoliating peel and leave it from 3 to 10 minutes. And finally, rinse well your face with cool water and apply a mask appropriate for your skin type. 
We have several products on our webpage that you can use for your skin care routine. Give yourself a present and get ready for a healthy and beautiful skin. https://dinahalvarez.com .
.
.
#scrubsoap #scrubslife #scrubs #beautiful #facialmask #mask #facemask #skincare #skincareroutine #dinahalvarez #dinahalvarezskincare #soap #soapshop #facialmasks #indian #clay #skinroutine #healthy #care #perfectskinsupplement #skinproducts #women
5 0 1 hour ago

NUMI SERUM ni bukan sekadar serum je tau
Tapi boleh di jadikan make up base lagi barulah make up tahan lama & tak mudah crack .. Dah siap make up jangan lupa dap2 dulu serum sakti ni barulah dapat effect glowing wingg gitchuuu .. Siapa sini suka make up wajib ada satu #serumsakti ni
Siap boleh pudarkan lagi parut jerawat yang dah lama terdampar dekat kulit muka tu 💋

#fienabeautyline #jerawatcepatkecut #putihtanpainjection #kemamkemamcantik #perfectskinsupplement #satissoap #cantikluardalam #bebasjerawat #kulitmukaflawless

NUMI SERUM ni bukan sekadar serum je tau 
Tapi boleh di jadikan make up base lagi barulah make up tahan lama & tak mudah crack .. Dah siap make up jangan lupa dap2 dulu serum sakti ni barulah dapat effect glowing wingg gitchuuu .. Siapa sini suka make up wajib ada satu #serumsakti ni 
Siap boleh pudarkan lagi parut jerawat yang dah lama terdampar dekat kulit muka tu 💋

#fienabeautyline #jerawatcepatkecut #putihtanpainjection #kemamkemamcantik #perfectskinsupplement #satissoap #cantikluardalam #bebasjerawat #kulitmukaflawless
5 0 2 hours ago

Siapa yg inginkan kulit cantik putih melepakss ugaiis boleh consume #perfectskinsupplement memang best . Eh eh bukan sahaja boleh memutih , dia juga boleh menyihatkan dalaman dan boleh mendetox lagi badan ugaiss😍

Kalau ugaiss rasa berminat boleh dm bella yer😊

#perfectskinsupplement #perfectskinsupplementbachok #perfectskinsupplementkelantan #fienabeauty #teamfienabeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #kemamkemamputih #kemamkemampssjer

Siapa yg inginkan kulit cantik putih melepakss ugaiis boleh consume #perfectskinsupplement memang best . Eh eh bukan sahaja boleh memutih , dia juga boleh menyihatkan dalaman dan boleh mendetox lagi badan ugaiss😍

Kalau ugaiss rasa berminat boleh dm bella yer😊

#perfectskinsupplement #perfectskinsupplementbachok #perfectskinsupplementkelantan #fienabeauty #teamfienabeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #kemamkemamputih #kemamkemampssjer
0 0 3 hours ago

DULU TAK PERCAYA KAN....TAPI BILA DAH CONSUME PSS BARU MENYESAL TAK GUNA DARI AWAL😖
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
WHATSAPP "PSS"
0145432375 .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#teamsasapower

DULU TAK PERCAYA KAN....TAPI BILA DAH CONSUME PSS BARU MENYESAL TAK GUNA DARI AWAL😖
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
✨#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
✨#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
WHATSAPP "PSS" 
0145432375 .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#teamsasapower
3 0 3 hours ago

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .
Banyak tau kebaikkan aleo vera ni tauu,antaranyaa 😍Menghilangkan jerawat
.
Sudah jadi rahsia umum kalau lidah buaya mampu mengatasi jerawat yang degil. Hal ini kerana gel lidah buaya mempunyai dua hormon yang terbukti aktif membantu menghilangkan musuh wanita dan lelaki iaitu Auksin dan Gibberellin yang memiliki sifat anti-inflamasi. .
. .
😍Memperlambat proses penuaan
.
lidah buaya memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK"
018-3194340

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeaty
#satissoapkuantan
#satissoapuitmshahalam

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .
Banyak tau kebaikkan aleo vera ni tauu,antaranyaa 😍Menghilangkan jerawat
.
Sudah jadi rahsia umum kalau lidah buaya mampu mengatasi jerawat yang degil. Hal ini kerana gel lidah buaya  mempunyai dua hormon yang terbukti aktif membantu menghilangkan musuh wanita dan lelaki iaitu Auksin dan Gibberellin yang memiliki sifat anti-inflamasi. .
. .
😍Memperlambat proses penuaan
.
 lidah buaya  memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK" 
018-3194340

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeaty
#satissoapkuantan
#satissoapuitmshahalam
3 0 4 hours ago

Siapa yg inginkan kulit cantik putih melepakss ugaiis boleh consume #perfectskinsupplement memang best . Eh eh bukan sahaja boleh memutih , dia juga boleh menyihatkan dalaman dan boleh mendetox lagi badan ugaiss😍

Kalau ugaiss rasa berminat boleh dm bella yer😊

#perfectskinsupplement #perfectskinsupplementbachok #perfectskinsupplementkelantan #fienabeauty #teamfienabeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #kemamkemamputih #kemamkemampssjer

Siapa yg inginkan kulit cantik putih melepakss ugaiis boleh consume #perfectskinsupplement memang best . Eh eh bukan sahaja boleh memutih , dia juga boleh menyihatkan dalaman dan boleh mendetox lagi badan ugaiss😍

Kalau ugaiss rasa berminat boleh dm bella yer😊

#perfectskinsupplement #perfectskinsupplementbachok #perfectskinsupplementkelantan #fienabeauty #teamfienabeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #kemamkemamputih #kemamkemampssjer
4 0 4 hours ago

Siapa yg inginkan kulit cantik putih melepakss ugaiis boleh consume #perfectskinsupplement memang best . Eh eh bukan sahaja boleh memutih , dia juga boleh menyihatkan dalaman dan boleh mendetox lagi badan ugaiss😍

Kalau ugaiss rasa berminat boleh dm bella yer😊

#perfectskinsupplement #perfectskinsupplementbachok #perfectskinsupplementkelantan #fienabeauty #teamfienabeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #kemamkemamputih #kemamkemampssjer

Siapa yg inginkan kulit cantik putih melepakss ugaiis boleh consume #perfectskinsupplement memang best . Eh eh bukan sahaja boleh memutih , dia juga boleh menyihatkan dalaman dan boleh mendetox lagi badan ugaiss😍

Kalau ugaiss rasa berminat boleh dm bella yer😊

#perfectskinsupplement #perfectskinsupplementbachok #perfectskinsupplementkelantan #fienabeauty #teamfienabeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #kemamkemamputih #kemamkemampssjer
5 0 4 hours ago

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap 
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum
0 0 5 hours ago

Perempuan kalau nak cantek putih cerahkan kulit tu tak payah susah2 pergi INJECT ! 😡
.
Cukupla dengan amalkan #PSS ni dah boleh dapat kulit cun melecun tau dak . Tapi kene konsisten la dalam amalkan #PSS ni
.
Orang masih ragu2 lagi “eh betul ke produk ni boleh buat i putih? eh boleh ke produk ni boleh buat jerawat atau parut i hilang?”
.
Nasihat iolss satu je, kalau kita yg tak ambil tindakan takde sapa pon boleh tolong tau dak hehe 🤧.
.
Kalau nak cantik sama-sama PM / WHATSAPP 0132031639/ TEKAN LINK DI 👇 untuk pembelian /sebarang pertanyaan 😘
.
📱http://www.wasap.my/+60132032639/pss
.
FREE GIFT 🎁 utk setiap pembelian .
.
Dekat kita COD, Jauh kita POS 📫
.
Estimate delivery 1-3 days (J&T Express) .🚛
.
.
FOLLOW IG ➡ https://www.instagram.com/fienabeautykemaman_
.
#gelombangfienabeauty #fienabeauty #fienabeautyline #murahberkesan #sayanakcantik #nakcantikcepat #atasibreakout #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #numiserumfienabeauty
#pss #perfectskinsupplement #feedbackpss #testimonipss #feedbackperfectskinsupplement #testimoniperfectskinsupplement #satissoap
#feedbacksatissoap #testimonisatissoap #numiserum #numikillerskin #testimoninumiserum #numiserumkillerskin #numiserumperfectskin #feedbacknumiserum #testimoninumiserum #tipsmukacantik

Perempuan kalau nak cantek putih cerahkan kulit tu tak payah susah2 pergi INJECT ! 😡
.
Cukupla dengan amalkan #PSS ni dah boleh dapat kulit cun melecun tau dak . Tapi kene konsisten la dalam amalkan #PSS ni
.
Orang masih ragu2 lagi “eh betul ke produk ni boleh buat i putih? eh boleh ke produk ni boleh buat jerawat atau parut i hilang?”
.
Nasihat iolss satu je, kalau kita yg tak ambil tindakan takde sapa pon boleh tolong tau dak hehe 🤧.
.
Kalau nak cantik sama-sama PM / WHATSAPP 0132031639/ TEKAN LINK DI 👇 untuk pembelian /sebarang pertanyaan 😘
.
📱http://www.wasap.my/+60132032639/pss
.
FREE GIFT 🎁 utk setiap pembelian .
.
Dekat kita COD, Jauh kita POS 📫
.
Estimate delivery 1-3 days (J&T Express) .🚛
.
.
FOLLOW IG ➡ https://www.instagram.com/fienabeautykemaman_
.
#gelombangfienabeauty #fienabeauty #fienabeautyline #murahberkesan #sayanakcantik #nakcantikcepat #atasibreakout #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut  #numiserumfienabeauty
 #pss #perfectskinsupplement #feedbackpss #testimonipss #feedbackperfectskinsupplement #testimoniperfectskinsupplement #satissoap
#feedbacksatissoap #testimonisatissoap #numiserum #numikillerskin #testimoninumiserum #numiserumkillerskin #numiserumperfectskin #feedbacknumiserum  #testimoninumiserum #tipsmukacantik
0 0 5 hours ago

Perempuan kalau nak cantek putih cerahkan kulit tu tak payah susah2 pergi INJECT ! 😡
.
Cukupla dengan amalkan #PSS ni dah boleh dapat kulit cun melecun tau dak . Tapi kene konsisten la dalam amalkan #PSS ni
.
Orang masih ragu2 lagi “eh betul ke produk ni boleh buat i putih? eh boleh ke produk ni boleh buat jerawat atau parut i hilang?”
.
Nasihat iolss satu je, kalau kita yg tak ambil tindakan takde sapa pon boleh tolong tau dak hehe 🤧.
.
Kalau nak cantik sama-sama PM / WHATSAPP 014-8228060/ TEKAN LINK DI 👇 untuk pembelian /sebarang pertanyaan 😘
.
📱http://www.wasap.my/+60132031639/pss
.
FREE GIFT 🎁 utk setiap pembelian .
.
Dekat kita COD, Jauh kita POS 📫
.
Estimate delivery 1-3 days (J&T Express) .🚛
.
.
FOLLOW IG ➡ https://www.instagram.com/fienabeautykemaman_
.
#gelombangfienabeauty #fienabeauty #fienabeautyline #murahberkesan #sayanakcantik #nakcantikcepat #atasibreakout #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #numiserumfienabeauty
#pss #perfectskinsupplement #feedbackpss #testimonipss #feedbackperfectskinsupplement #testimoniperfectskinsupplement #satissoap
#feedbacksatissoap #testimonisatissoap #numiserum #numikillerskin #testimoninumiserum #numiserumkillerskin #numiserumperfectskin #feedbacknumiserum #testimoninumiserum #tipsmukacantik

Perempuan kalau nak cantek putih cerahkan kulit tu tak payah susah2 pergi INJECT ! 😡
.
Cukupla dengan amalkan #PSS ni dah boleh dapat kulit cun melecun tau dak . Tapi kene konsisten la dalam amalkan #PSS ni
.
Orang masih ragu2 lagi “eh betul ke produk ni boleh buat i putih? eh boleh ke produk ni boleh buat jerawat atau parut i hilang?”
.
Nasihat iolss satu je, kalau kita yg tak ambil tindakan takde sapa pon boleh tolong tau dak hehe 🤧.
.
Kalau nak cantik sama-sama PM / WHATSAPP 014-8228060/ TEKAN LINK DI 👇 untuk pembelian /sebarang pertanyaan 😘
.
📱http://www.wasap.my/+60132031639/pss
.
FREE GIFT 🎁 utk setiap pembelian .
.
Dekat kita COD, Jauh kita POS 📫
.
Estimate delivery 1-3 days (J&T Express) .🚛
.
.
FOLLOW IG ➡ https://www.instagram.com/fienabeautykemaman_
.
#gelombangfienabeauty #fienabeauty #fienabeautyline #murahberkesan #sayanakcantik #nakcantikcepat #atasibreakout #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut  #numiserumfienabeauty
 #pss #perfectskinsupplement #feedbackpss #testimonipss #feedbackperfectskinsupplement #testimoniperfectskinsupplement #satissoap
#feedbacksatissoap #testimonisatissoap #numiserum #numikillerskin #testimoninumiserum #numiserumkillerskin #numiserumperfectskin #feedbacknumiserum  #testimoninumiserum #tipsmukacantik
2 0 5 hours ago

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap 
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum
4 0 8 hours ago

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap 
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum
1 0 8 hours ago

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap 
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum
1 0 8 hours ago

Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari,parut hilang tah kemana😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap dan numi serum Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap & #numiserum skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .

www.wasap.my/601125524614

WHATSAPP "NAK" ke
01125524614 (admin) .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #numiserum #satissoap #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecutkering #numiserumkuantan #satissoappetalingjaya #psspetalingjaya

Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari,parut hilang tah kemana😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap dan numi serum Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap & #numiserum skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .

www.wasap.my/601125524614

WHATSAPP "NAK" ke
01125524614 (admin) .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #numiserum #satissoap #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecutkering #numiserumkuantan #satissoappetalingjaya #psspetalingjaya
1 0 8 hours ago

Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari,parut hilang tah kemana😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap dan numi serum Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap & #numiserum skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .

www.wasap.my/601125524614

WHATSAPP "NAK" ke
01125524614 (admin) .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #numiserum #satissoap #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecutkering #numiserumkuantan #satissoappetalingjaya #psspetalingjaya

Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari,parut hilang tah kemana😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap dan numi serum Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap & #numiserum skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .

www.wasap.my/601125524614

WHATSAPP "NAK" ke
01125524614 (admin) .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #numiserum #satissoap #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecutkering #numiserumkuantan #satissoappetalingjaya #psspetalingjaya
5 0 8 hours ago

Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari,parut hilang tah kemana😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap dan numi serum Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap & #numiserum skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .

www.wasap.my/601125524614

WHATSAPP "NAK" ke
01125524614 (admin) .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #numiserum #satissoap #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecutkering #numiserumkuantan #satissoappetalingjaya #psspetalingjaya

Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari,parut hilang tah kemana😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap dan numi serum Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap & #numiserum skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .

www.wasap.my/601125524614

WHATSAPP "NAK" ke
01125524614 (admin) .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #numiserum #satissoap #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecutkering #numiserumkuantan #satissoappetalingjaya #psspetalingjaya
6 0 8 hours ago

Kulit muka cerah ,jerawat kecut,kulit berminyak tiada lagii😙 Keluar rumah je jiran tegur makin putih ,jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanya makin putih huhu
.
Sebelum ni bukan main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang lulss...nasib baik ada satis soap. Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut, menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu .Ualss patut cuba #satissoap skrng !!
Dah x sabar nk cikpina bantu ?boleh tinggalkan no ws ualss skrang atau pm je no bwh ni👇🏻
📲0179477061(fienabeauty)
#perfectskinsupplement #fienabeauty #fienabeautyline #satissoap #numiserum #codkotabharu #codkelantan #neelofa #mirafilzah #putihsatubadan #sayajual #teamarwarangers

Kulit muka cerah ,jerawat kecut,kulit berminyak tiada lagii😙 Keluar rumah je jiran tegur makin putih ,jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanya makin putih huhu
.
Sebelum ni bukan main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang lulss...nasib baik ada satis soap. Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut, menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu .Ualss patut cuba #satissoap skrng !!
Dah x sabar nk cikpina bantu ?boleh tinggalkan no ws ualss skrang atau pm je no bwh ni👇🏻
📲0179477061(fienabeauty)
#perfectskinsupplement #fienabeauty #fienabeautyline #satissoap #numiserum #codkotabharu #codkelantan #neelofa #mirafilzah #putihsatubadan #sayajual #teamarwarangers
6 0 10 hours ago

Kulit muka cerah ,jerawat kecut,kulit berminyak tiada lagii😙 Keluar rumah je jiran tegur makin putih ,jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanya makin putih huhu
.
Sebelum ni bukan main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang lulss...nasib baik ada satis soap. Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut, menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu .Ualss patut cuba #satissoap skrng !!
Dah x sabar nk cikpina bantu ?boleh tinggalkan no ws ualss skrang atau pm je no bwh ni👇🏻
📲0179477061(fienabeauty)
#perfectskinsupplement #fienabeauty #fienabeautyline #satissoap #numiserum #codkotabharu #codkelantan #neelofa #mirafilzah #putihsatubadan #sayajual #teamarwarangers

Kulit muka cerah ,jerawat kecut,kulit berminyak tiada lagii😙 Keluar rumah je jiran tegur makin putih ,jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanya makin putih huhu
.
Sebelum ni bukan main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang lulss...nasib baik ada satis soap. Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut, menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu .Ualss patut cuba #satissoap skrng !!
Dah x sabar nk cikpina bantu ?boleh tinggalkan no ws ualss skrang atau pm je no bwh ni👇🏻
📲0179477061(fienabeauty)
#perfectskinsupplement #fienabeauty #fienabeautyline #satissoap #numiserum #codkotabharu #codkelantan #neelofa #mirafilzah #putihsatubadan #sayajual #teamarwarangers
4 0 10 hours ago

DULU TAK PERCAYA KAN....TAPI BILA DAH CONSUME PSS BARU MENYESAL TAK GUNA DARI AWAL😖
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
WHATSAPP "PSS"
0145432375 .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#teamsasapower

DULU TAK PERCAYA KAN....TAPI BILA DAH CONSUME PSS BARU MENYESAL TAK GUNA DARI AWAL😖
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
✨#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
✨#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
WHATSAPP "PSS" 
0145432375 .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#teamsasapower
3 0 11 hours ago

Harini jiha nak share feedback dari jiha sendiri. Jom baca sampai habis ☺️ Dulu jiha ada masalah kulit kusam n sejeni tak suka makeup 😅 Lepas konsisten dgn numi serum masalah kulit jiha selesai even tak makeup pun 😍
Skin jiha sangat sensitif , dulu dah giveup cari serum yg sesuai dgn kulit 😭Alhamdulillah sekarang jiha dah jumpa serum yg bagus untuk skin jiha ☺️ Thankyou numi serum ♥️ Uolls yg ada masalah yg sama dgn jiha or masalah2 lain jom cepat wasap jiha untuk tahu details seketul serum sakti ni 😍 Jiha akan guide uolls untuk dapatkan skin yg cantik dan sihat 🤗

Nak dapatkan numi serum ? Whatsapp jer terus jiha ni .
📱018-3194340
🚗Cod area kuantan
📦Postage setiap hari

#numiserum #serumsakti #jerawatcepatkecut #codavailable #codkuantan #codpahang #freegift #postageeveryday
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss

Harini jiha nak share feedback dari jiha sendiri. Jom baca sampai habis ☺️ Dulu jiha ada masalah kulit kusam n sejeni tak suka makeup 😅 Lepas konsisten dgn numi serum masalah kulit jiha selesai even tak makeup pun 😍 
Skin jiha sangat sensitif , dulu dah giveup cari serum yg sesuai dgn kulit 😭Alhamdulillah sekarang jiha dah jumpa serum yg bagus untuk skin jiha ☺️ Thankyou numi serum ♥️ Uolls yg ada masalah yg sama dgn jiha or masalah2 lain jom cepat wasap jiha untuk tahu details seketul serum sakti ni 😍 Jiha akan guide uolls untuk dapatkan skin yg cantik dan sihat 🤗

Nak dapatkan numi serum ? Whatsapp jer terus jiha ni .
📱018-3194340
🚗Cod area kuantan
📦Postage setiap hari

#numiserum #serumsakti #jerawatcepatkecut #codavailable #codkuantan #codpahang #freegift #postageeveryday
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
25 0 12 hours ago

Ngoài kĩ thuật lấy mụn thì kĩ thuật lấy máu bầm cũng là một điều rất quan trọng để làm sao triệt để được ổ viêm 1 cách nhanh nhất, tránh tình trạng lan viêm, viêm sâu phá huỷ cấu trúc da 😢
Thế nên mình luôn khuyến khích các bạn đến cơ sở uy tín để lấy nhân mụn dù là mụn viêm hay mụn ẩn để hạn chế nhất thâm sau mụn, lan viêm, k để mụn viêm nặng gây sẹo rỗ sau này 🥺
--—
-----
-----
💦 Helen spa & cosmetics
🏠 515/38 Hoàng Hoa Thám, Tây Hồ, Hà Nội
☎️ 0987.746.726 - 0335.399.666
#helenspacosmetics #trimun #trimunviem #munviem #spatrimun #dieutrimun #laymun #chamsocdamun #chamsocda #spahanoi #munan #munviem #trimunhanoi #spananmun #nanmunhanoi #xemnanmun #clinic #cangbongda #feedbackhelenspacosmetics #perfectskinsupplement

Ngoài kĩ thuật lấy mụn thì kĩ thuật lấy máu bầm cũng là một điều rất quan trọng để làm sao triệt để được ổ viêm 1 cách nhanh nhất, tránh tình trạng lan viêm, viêm sâu phá huỷ cấu trúc da 😢
Thế nên mình luôn khuyến khích các bạn đến cơ sở uy tín để lấy nhân mụn dù là mụn viêm hay mụn ẩn để hạn chế nhất thâm sau mụn, lan viêm, k để mụn viêm nặng gây sẹo rỗ sau này 🥺
--—
-----
-----
💦 Helen spa & cosmetics
🏠 515/38 Hoàng Hoa Thám, Tây Hồ, Hà Nội
☎️ 0987.746.726 - 0335.399.666
#helenspacosmetics #trimun #trimunviem #munviem #spatrimun #dieutrimun #laymun #chamsocdamun #chamsocda #spahanoi #munan #munviem #trimunhanoi #spananmun #nanmunhanoi #xemnanmun #clinic #cangbongda #feedbackhelenspacosmetics #perfectskinsupplement
5 0 12 hours ago

Uolss beli 2 box numiserum,uolss akan dapat special freegift dari HQ😍..
.
So guys jangan lepaskn peluang, cepat2 pm adminn sekarang untuk booking korang punya❤
.
.
#numigiftfienabeauty
.

Jangan lupa temujanji kita 11.11-13.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
Whatsapp adminn📲01128940816
.
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Uolss beli 2 box numiserum,uolss akan dapat special freegift dari HQ😍..
.
So guys jangan lepaskn peluang, cepat2 pm adminn sekarang untuk booking korang punya❤
.
.
#numigiftfienabeauty
.

Jangan lupa temujanji kita 11.11-13.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
Whatsapp adminn📲01128940816
.
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
0 0 12 hours ago

Uolss beli 2 box numiserum,uolss akan dapat special freegift dari HQ😍..
.
So guys jangan lepaskn peluang, cepat2 pm adminn sekarang untuk booking korang punya❤
.
.
#numigiftfienabeauty
.

Jangan lupa temujanji kita 11.11-13.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
Whatsapp adminn📲01128940816
.
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Uolss beli 2 box numiserum,uolss akan dapat special freegift dari HQ😍..
.
So guys jangan lepaskn peluang, cepat2 pm adminn sekarang untuk booking korang punya❤
.
.
#numigiftfienabeauty
.

Jangan lupa temujanji kita 11.11-13.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
Whatsapp adminn📲01128940816
.
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
1 0 12 hours ago

Uolss beli 2 box numiserum,uolss akan dapat special freegift dari HQ😍..
.
So guys jangan lepaskn peluang, cepat2 pm adminn sekarang untuk booking korang punya❤
.
.
#numigiftfienabeauty
.

Jangan lupa temujanji kita 11.11-13.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
Whatsapp adminn📲01128940816
.
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Uolss beli 2 box numiserum,uolss akan dapat special freegift dari HQ😍..
.
So guys jangan lepaskn peluang, cepat2 pm adminn sekarang untuk booking korang punya❤
.
.
#numigiftfienabeauty
.

Jangan lupa temujanji kita 11.11-13.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
Whatsapp adminn📲01128940816
.
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
3 0 12 hours ago

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
2 0 12 hours ago

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
2 0 12 hours ago

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
3 0 12 hours ago

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
4 0 12 hours ago

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
6 0 12 hours ago

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
5 0 12 hours ago

Majlis xlama dah . Nasib baik sempat rawat skin dengan consume pss & satis soap . 😍
.
.
Siapa ada masalah skin macam ni jugak ?? JOM RAWAT SECEPAT MUNGKIN !
.
Masih belum terlambat tau gais untuk bertindak rawat skin ualls tu .
.
Jom dapatkan #perfectskinsupplement .
📱Whatsapp 0183601846 🚗cod area johor bahru , masai , pasir gudang dan berdekatan
📦postage seluruh malaysia

Majlis xlama dah . Nasib baik sempat rawat skin dengan consume pss & satis soap . 😍
.
.
Siapa ada masalah skin macam ni jugak ?? JOM RAWAT SECEPAT MUNGKIN !
.
Masih belum terlambat tau gais untuk bertindak rawat skin ualls tu .
.
Jom dapatkan #perfectskinsupplement .
📱Whatsapp 0183601846 🚗cod area johor bahru , masai , pasir gudang dan berdekatan
📦postage seluruh malaysia
1 0 12 hours ago

Majlis xlama dah . Nasib baik sempat rawat skin dengan consume pss & satis soap . 😍
.
.
Siapa ada masalah skin macam ni jugak ?? JOM RAWAT SECEPAT MUNGKIN !
.
Masih belum terlambat tau gais untuk bertindak rawat skin ualls tu .
.
Jom dapatkan #perfectskinsupplement .
📱Whatsapp 0183601846 🚗cod area johor bahru , masai , pasir gudang dan berdekatan
📦postage seluruh malaysia

Majlis xlama dah . Nasib baik sempat rawat skin dengan consume pss & satis soap . 😍
.
.
Siapa ada masalah skin macam ni jugak ?? JOM RAWAT SECEPAT MUNGKIN !
.
Masih belum terlambat tau gais untuk bertindak rawat skin ualls tu .
.
Jom dapatkan #perfectskinsupplement .
📱Whatsapp 0183601846 🚗cod area johor bahru , masai , pasir gudang dan berdekatan
📦postage seluruh malaysia
2 0 12 hours ago

Hai gaiss jom grab #numiserum ni . HQ ada nak bgi freegift special yg mana grab 2 box #numiserum 😍 Freegift apa ? yg biashe jer ke? Ehh freegift bukan yg biashe2 tau freegift nk bg adalah hrga ratus2 tau . Kalau uolls nk boleh booking sekarang . Untuk esok 11/11-13/11 sahja boss nk bg free tau .Jom grab stock terhad❗❗
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Hai gaiss jom grab #numiserum ni . HQ ada nak bgi freegift special yg mana grab 2 box #numiserum 😍 Freegift apa ? yg biashe jer ke? Ehh freegift bukan yg biashe2 tau freegift nk bg adalah hrga ratus2 tau . Kalau uolls nk boleh booking sekarang . Untuk esok 11/11-13/11 sahja boss nk bg free tau .Jom grab stock terhad❗❗
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
3 0 12 hours ago

Hai gaiss jom grab #numiserum ni . HQ ada nak bgi freegift special yg mana grab 2 box #numiserum 😍 Freegift apa ? yg biashe jer ke? Ehh freegift bukan yg biashe2 tau freegift nk bg adalah hrga ratus2 tau . Kalau uolls nk boleh booking sekarang . Untuk esok 11/11-13/11 sahja boss nk bg free tau .Jom grab stock terhad❗❗
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Hai gaiss jom grab #numiserum ni . HQ ada nak bgi freegift special yg mana grab 2 box #numiserum 😍 Freegift apa ? yg biashe jer ke? Ehh freegift bukan yg biashe2 tau freegift nk bg adalah hrga ratus2 tau . Kalau uolls nk boleh booking sekarang . Untuk esok 11/11-13/11 sahja boss nk bg free tau .Jom grab stock terhad❗❗
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
2 0 12 hours ago

Top #perfectskinsupplement posts

SWIPE LEFT AND SEE MY TRUE SKIN STORY..... GUYS I HAVE A SKIN PROBLEMS IF YOU HAVE NOTICED ON SCREEN IT WAS BAD... I DISCOVERED DERMAGEN I TOOK IT FOR A MONTH NOW IM ON THE SECOND MONTH BUT LOOK AT THE DIFFERENCE!!!!💃💃💃💃💃.... SAY GOODBYE TO MISS PIMPLE FACE THANKS TO @fusion_labs_online GET YOURS TODAY! WWW.fusionlabonline.com/stockist @skinstitute87
#skincare
#glowingskin
#perfectskinsupplement
#skinscience

SWIPE LEFT AND SEE MY TRUE SKIN STORY..... GUYS I  HAVE A SKIN PROBLEMS IF YOU HAVE NOTICED ON SCREEN IT WAS BAD... I DISCOVERED DERMAGEN I TOOK IT FOR A MONTH NOW  IM ON THE SECOND MONTH BUT LOOK AT THE DIFFERENCE!!!!💃💃💃💃💃.... SAY GOODBYE TO MISS PIMPLE FACE THANKS TO @fusion_labs_online  GET YOURS TODAY! WWW.fusionlabonline.com/stockist @skinstitute87
#skincare
#glowingskin
#perfectskinsupplement 
#skinscience
2,357 74 14 August, 2019

sapa nak cantik nak gebu ? -
meh ciklia bantu awak 🤗 untuk selesaikan masaalah awak yg mke breakout jerawat jeragat dan parut yg ssh nak hilang tu 😉
-
hanya dgn perfect skin supplement dan sabun satis dpt selesaikan nya 🥰

#FienaBeauty #jomjadicantik #fienabeautykedah #perfectskinsupplement #pss #mommyfiena #cantik #malaysia #viral #cantikviral #gebu #fienabeauty #satissoap

sapa nak cantik nak gebu ? - 
meh ciklia bantu awak 🤗 untuk selesaikan masaalah awak yg mke breakout jerawat jeragat dan parut yg ssh nak hilang tu 😉
-
hanya dgn perfect skin supplement dan sabun satis dpt selesaikan nya 🥰

#FienaBeauty #jomjadicantik #fienabeautykedah #perfectskinsupplement #pss #mommyfiena #cantik #malaysia #viral #cantikviral #gebu #fienabeauty #satissoap
543 4 28 March, 2019

727 48 31 August, 2019

FOR YEARS I HAVE BEEN STRUGGLING WITH MY SKIN.... SOMETIMES IT DRAINED MY SELF-ESTEEM SO TODAY IM STARTING MY SKIN HEALING JOURNEY THANK YOU @fusion_labs_online For The DERMAGEN FORMULATED SKIN CARE 💃💃💃GOODBYE PIMPLES ..GET YOURS TODAY LETS START OUR SKIN HEALING PROCESS TOGETHER LEARN MORE AT www.fusionlabonline.com/stockist #skincare #glowingskin #perfectskinsupplement

FOR YEARS I HAVE BEEN STRUGGLING WITH MY SKIN.... SOMETIMES IT DRAINED MY SELF-ESTEEM SO TODAY IM STARTING MY SKIN HEALING JOURNEY THANK YOU @fusion_labs_online For The DERMAGEN FORMULATED SKIN CARE 💃💃💃GOODBYE PIMPLES ..GET YOURS TODAY LETS START OUR SKIN HEALING PROCESS TOGETHER LEARN MORE AT www.fusionlabonline.com/stockist #skincare #glowingskin #perfectskinsupplement
1,280 27 11 July, 2019

Bangun pagi kemam-kemam #perfectskinsupplement duluu dari @fienabeauty_hq . #PSS bagus bantu mengurangkan sunburn & cerahkan kulit kita taw 🤤
.
Siapa yang nak try boleh komen “NAK” kot kot fiena baik hati nak bagi harga kasih sayang 😍
.
.
#testimonipss
#fienabeauty

Bangun pagi kemam-kemam #perfectskinsupplement duluu dari @fienabeauty_hq . #PSS bagus bantu mengurangkan sunburn & cerahkan kulit kita taw 🤤
.
Siapa yang nak try boleh komen “NAK” kot kot fiena baik hati nak bagi harga kasih sayang 😍
.
.
#testimonipss
#fienabeauty
5,810 58 23 September, 2019

@norsalsabila98 KEAJAIBAN KURANG DARI 2 MINGGU😍
.
==============================
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT
==============================
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal
✅ Putih sepantas injection
✅ Memberi tenaga
✅ Menghapuskan toxin dalam badan
✅ Menaikkan seri rona merah jambu pada kulit
✅ Mengecutkan jerawat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang
✅ Kulit menjadi putih, gebu, gebas & pinkish
.
=============================
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada:
=============================
➡JERAWAT BATU
➡JERAWAT BERNANAH
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP
➡KULIT BERMINYAK
➡JERAGAT
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
📲ws "PSS" ke 0193184550 sekarang
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline.
.
#reveiwbysecebiskenangan #paidreveiwmurah #paidreveiwmalaysia

@norsalsabila98 KEAJAIBAN KURANG DARI 2 MINGGU😍
.
==============================
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT
==============================
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal
✅ Putih sepantas injection
✅ Memberi tenaga
✅ Menghapuskan toxin dalam badan
✅ Menaikkan seri rona merah jambu pada kulit
✅ Mengecutkan jerawat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang
✅ Kulit menjadi putih, gebu, gebas & pinkish
.
=============================
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada:
=============================
➡JERAWAT BATU
➡JERAWAT BERNANAH
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP
➡KULIT BERMINYAK
➡JERAGAT
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
📲ws "PSS" ke 0193184550 sekarang
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline.
.
#reveiwbysecebiskenangan #paidreveiwmurah #paidreveiwmalaysia
535 6 24 May, 2018

Yeayy tak sabar nak balik kelantan jumpa anak mommy @nurynmikayla 😬Agak-agak mikayla rindu tak mommy dia? 🤣 .
.
Suka dengan skin sekarang satu badan dah cerah gebu kalau boleh nak putih macam kapas lepasni🤪 Tak shabarr tunggu #pss yang baruu dari @fienabeauty_hq .
.
#perfectskinsupplement
#testimonipss
#gelombangfienabeauty
#fienabeauty

Yeayy tak sabar nak balik kelantan jumpa anak mommy @nurynmikayla 😬Agak-agak mikayla rindu tak mommy dia? 🤣 .
.
Suka dengan skin sekarang satu badan dah cerah gebu kalau boleh nak putih macam kapas lepasni🤪 Tak shabarr tunggu #pss yang baruu dari @fienabeauty_hq .
.
#perfectskinsupplement 
#testimonipss
#gelombangfienabeauty
#fienabeauty
5,387 22 3 August, 2019

Ramai yang tanya kenapa tangan fiena nampak urat ehh 🤣
.
Bukan nak cakap kosong, rasanya sebab fiena dah consume #pss @fienabeauty_hq dari umur 18 tahun lagi. Sekarang dah 24 tahun, which is dari fiena bujang sampai lahh keluar mikayla
.
Korang rasa patut tak dia keluar sampai nampak urat-urat hijau tu? Ke sebab selalu buat kerja rumah opss 😜
.
Yang sekarang pun dah keluar urat hijau, #pss yang baru ni urat jadi warna kuning kot😬 .
.
#pssfienabeauty
#testimonipss
#perfectskinsupplement
#newpsscomingsoon
#newadvancedformula

Ramai yang tanya kenapa tangan fiena nampak urat ehh 🤣
.
Bukan nak cakap kosong, rasanya sebab fiena dah consume #pss @fienabeauty_hq dari umur 18 tahun lagi. Sekarang dah 24 tahun, which is dari fiena bujang sampai lahh keluar mikayla
.
Korang rasa patut tak dia keluar sampai nampak urat-urat hijau tu? Ke sebab selalu buat kerja rumah opss 😜
.
Yang sekarang pun dah keluar urat hijau, #pss yang baru ni urat jadi warna kuning kot😬 .
.
#pssfienabeauty
#testimonipss
#perfectskinsupplement
#newpsscomingsoon
#newadvancedformula
5,858 23 29 July, 2019

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #perfectskinsupplement jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA ‼️ JOM ORDER SKG‼️
.
Nak farah bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #perfectskinsupplement jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA ‼️ JOM ORDER SKG‼️
.
Nak farah bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
673 2 11 May, 2019