#periodtakbetul Instagram Photos & Videos

periodtakbetul - 935 posts

    PREGGY LOVE NI AKAN BUAT ANDA HAMIL HAMPIR TIAP2 TAHUN !
.
Apa itu Preggy Love?

Preggy Love dihasilkan oleh team doktor pakar yang berkelayakan yang specific untuk bantu pasangan untuk hamil. Ia juga telah disahkan oleh pihak KKM sebagai makanan tambahan tanpa bahan kimia. Tak perlu was-was kerana preggy love ada pengesahan Halal dari pihak Jakim.
.
Kepada yang ingin menimang cahaya mata tetapi masih belum tercapai…Preggy Love sedia membantu anda. Yang sedang hamil dan ingin memudahkan dan melancarkan proses kehamilan sehingga selamat bersaliin…Preggy Love adalah Pilihan Terbaik anda!
.
++++++++++++++++++++++
Apa kelebihan Preggy Love ni.?
.
😍 Membantu wanita y ingin cepat hamil
😍 Kaya dengan Asid Folic.
😍 Kuatkan Rahim bg elakkan masalah Keguguran.
😍 Membantu kelancaran haid bagi wanita yang mempunyai masalah seperti haid tidak normal, haid terlalu panjang, haid terlalu pendek dan senggugut yang teruk.
😍 Suburkan Ovum@matangkan Telur Ovum. Suburkan rahim utk mudah hamil. 😍 Membantu wanita yang mempunyai masalah seperti cyst, fibroid dan pcos. Dah banyak testimoni kami terima tau client sembuh dan berjaya hamil. .
++++++++++++++++++++++
Bagaimana cara minum Preggy Love? 👉Cara minum Preggy Love:
1. 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas (wajib air panas)
2. Setelah suam, bolehlah minum bancuhan tersebut.
3. Malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur. ++++++++++++++++++++++
Sis tinggalkan no whatsapp ya mudah kami nak bantu dengan detail
Atau terus whatsapp Klik link wassap ni 
www.wasap.my/60127450735

#preggylovepenang 
#wpropenang 
#mpropenang 
#momsdaily 
#ikhtiarhamil 
#masalahrahim 
#setsuburwanita
#setsuburlelaki 
#pekatsperma 
#azoosperma 
#periodtakteratur 
#periodtakbetul 
#keputihan 
#keguguran 
#senggugut 
#endometriosis 
#cyst 
#pcos 
#fibroid 
#ovariancyst 
#tiubfalopioblock 
#masalahberatbadan 
#kencingmanissemasahamil 
#darahtinggisemasahamil 
#usaha_istiqamah_tawakal

    PREGGY LOVE NI AKAN BUAT ANDA HAMIL HAMPIR TIAP2 TAHUN !
    .
    Apa itu Preggy Love?

    Preggy Love dihasilkan oleh team doktor pakar yang berkelayakan yang specific untuk bantu pasangan untuk hamil. Ia juga telah disahkan oleh pihak KKM sebagai makanan tambahan tanpa bahan kimia. Tak perlu was-was kerana preggy love ada pengesahan Halal dari pihak Jakim.
    .
    Kepada yang ingin menimang cahaya mata tetapi masih belum tercapai…Preggy Love sedia membantu anda. Yang sedang hamil dan ingin memudahkan dan melancarkan proses kehamilan sehingga selamat bersaliin…Preggy Love adalah Pilihan Terbaik anda!
    .
    ++++++++++++++++++++++
    Apa kelebihan Preggy Love ni.?
    .
    😍 Membantu wanita y ingin cepat hamil
    😍 Kaya dengan Asid Folic.
    😍 Kuatkan Rahim bg elakkan masalah Keguguran.
    😍 Membantu kelancaran haid bagi wanita yang mempunyai masalah seperti haid tidak normal, haid terlalu panjang, haid terlalu pendek dan senggugut yang teruk.
    😍 Suburkan Ovum@matangkan Telur Ovum. Suburkan rahim utk mudah hamil. 😍 Membantu wanita yang mempunyai masalah seperti cyst, fibroid dan pcos. Dah banyak testimoni kami terima tau client sembuh dan berjaya hamil. .
    ++++++++++++++++++++++
    Bagaimana cara minum Preggy Love? 👉Cara minum Preggy Love:
    1. 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas (wajib air panas)
    2. Setelah suam, bolehlah minum bancuhan tersebut.
    3. Malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur. ++++++++++++++++++++++
    Sis tinggalkan no whatsapp ya mudah kami nak bantu dengan detail
    Atau terus whatsapp Klik link wassap ni
    www.wasap.my/60127450735

    #preggylovepenang
    #wpropenang
    #mpropenang
    #momsdaily
    #ikhtiarhamil
    #masalahrahim
    #setsuburwanita
    #setsuburlelaki
    #pekatsperma
    #azoosperma
    #periodtakteratur
    #periodtakbetul
    #keputihan
    #keguguran
    #senggugut
    #endometriosis
    #cyst
    #pcos
    #fibroid
    #ovariancyst
    #tiubfalopioblock
    #masalahberatbadan
    #kencingmanissemasahamil
    #darahtinggisemasahamil
    #usaha_istiqamah_tawakal

    3 0 24 July, 2019
    MENSTRUAL PRO 100% SELAMAT UNTUK KESIHATAN DAN PENJAGAAN RAHIM.

SIAPA YANG MEMERLUKAN PRODUK INI? - Wanita yang ingin hamil dan umur kurang 40 tahun. - Wanita sengugut teruk, pcos, ovarian cyst, endometriosis, rahim kecut dan lain- lain yang tidak kritikal.
- Wanita yang haid tidak teratur.
- Wanita yang ada masalah hormon.
- Wanita obesity yang perlukan booster untuk stabilkan hormon rahim.
- Wanita ectopic dulu yang tiub satu dipotong, satu lagi masih elok. - Wanita tiub falopia tersumbat disebabkan infeksi.

KANDUNGAN BAHAN- BAHAN DALAM MENSTRUAL PRO
1) Manjakani extract 
2) Saffron extract 
3) Evening primrose extract (tidak sama dengan evening primrose oil) 
4) Lady's mantle extracts 
5) Licorice fine root

KELEBIHAN MENSTRUALPRO :
> Keluaran team medik dan paramedik
> Sudah terkenal sejak 2014
> sah kkm dan halal jakim
> jus rasa peach.xde bau herbal
> 90% kejayaan dijamin. Terbukti dgn 300 kejayaan.
> team2 seluruh msia sedia membantu anda
> tiada pantang makan minum janji konsisten
> tips2 hamil spesifik diberikan juga guide dari kami

CARA MINUM :
* Shake serbuk menstrual pro 2 scoop dalam 200 ml air suam
* minum pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur setiap hari
* boleh berhenti lepas puas hati atau mengandung. tiada kesan sampingan.
* jika ada ambil suppement lain , boleh jarakkan masa 2
30 minit dgn menstrual pro utk kesan baik.

Banyakkan testimoni customer yg berjaya dengan MENSTRUAL PRO ni kan!!..ni baru sikit..banyak lagi testimoni yg berjaya..😊😊😊 Nak tgk testimoni lain lagi..? ❤ Konsep Menstrualpro ➡bersih rahim dari ovary sampai cervix
➡kembalikan tona rahim
➡kesuburan
➡atur hormon
➡pelincir rahim
➡mudah persenyawaan
➡hamil

Nak info & harga Diskaun?
Klik 👇👇👇utk sis guide 💖

www.wasap.my/60127450735 
#preggylovepenang 
#menstrualpropenang 
#menspropenang 
#produkpakarpuan 
#luluskkm 
#ikhtiarhamil 
#masalahrahim 
#setsuburwanita 
#setsuburlelaki 
#pekatsperma 
#azoosperma 
#periodtakteratur 
#periodtakbetul 
#keputihan 
#keguguran 
#senggugut 
#endometriosis 
#cyst 
#pcos 
#fibroid 
#ovariancyst 
#tiubfalopioblock 
#masalahberatbadan 
#kencingmanissemasahamil 
#darahtinggisemasahamil 
#usaha_istiqamah_tawakal

    MENSTRUAL PRO 100% SELAMAT UNTUK KESIHATAN DAN PENJAGAAN RAHIM.

    SIAPA YANG MEMERLUKAN PRODUK INI? - Wanita yang ingin hamil dan umur kurang 40 tahun. - Wanita sengugut teruk, pcos, ovarian cyst, endometriosis, rahim kecut dan lain- lain yang tidak kritikal.
    - Wanita yang haid tidak teratur.
    - Wanita yang ada masalah hormon.
    - Wanita obesity yang perlukan booster untuk stabilkan hormon rahim.
    - Wanita ectopic dulu yang tiub satu dipotong, satu lagi masih elok. - Wanita tiub falopia tersumbat disebabkan infeksi.

    KANDUNGAN BAHAN- BAHAN DALAM MENSTRUAL PRO
    1) Manjakani extract
    2) Saffron extract
    3) Evening primrose extract (tidak sama dengan evening primrose oil)
    4) Lady's mantle extracts
    5) Licorice fine root

    KELEBIHAN MENSTRUALPRO :
    > Keluaran team medik dan paramedik
    > Sudah terkenal sejak 2014
    > sah kkm dan halal jakim
    > jus rasa peach.xde bau herbal
    > 90% kejayaan dijamin. Terbukti dgn 300 kejayaan.
    > team2 seluruh msia sedia membantu anda
    > tiada pantang makan minum janji konsisten
    > tips2 hamil spesifik diberikan juga guide dari kami

    CARA MINUM :
    * Shake serbuk menstrual pro 2 scoop dalam 200 ml air suam
    * minum pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur setiap hari
    * boleh berhenti lepas puas hati atau mengandung. tiada kesan sampingan.
    * jika ada ambil suppement lain , boleh jarakkan masa 2
    30 minit dgn menstrual pro utk kesan baik.

    Banyakkan testimoni customer yg berjaya dengan MENSTRUAL PRO ni kan!!..ni baru sikit..banyak lagi testimoni yg berjaya..😊😊😊 Nak tgk testimoni lain lagi..? ❤ Konsep Menstrualpro ➡bersih rahim dari ovary sampai cervix
    ➡kembalikan tona rahim
    ➡kesuburan
    ➡atur hormon
    ➡pelincir rahim
    ➡mudah persenyawaan
    ➡hamil

    Nak info & harga Diskaun?
    Klik 👇👇👇utk sis guide 💖

    www.wasap.my/60127450735
    #preggylovepenang
    #menstrualpropenang
    #menspropenang
    #produkpakarpuan
    #luluskkm
    #ikhtiarhamil
    #masalahrahim
    #setsuburwanita
    #setsuburlelaki
    #pekatsperma
    #azoosperma
    #periodtakteratur
    #periodtakbetul
    #keputihan
    #keguguran
    #senggugut
    #endometriosis
    #cyst
    #pcos
    #fibroid
    #ovariancyst
    #tiubfalopioblock
    #masalahberatbadan
    #kencingmanissemasahamil
    #darahtinggisemasahamil
    #usaha_istiqamah_tawakal

    8 0 16 July, 2019

    15 2 16 February, 2019
    Mommy semua tahu tak daripada 390 kelahiran bayi baru lahir yang cukup bulan, 195 bayi akan mengalami jaundis. Jumlah ni merangkumi 50% kelahiran tau. Kira banyak tu. 
Ini PETUA EMAS untuk mommy elak dari termasuk dalam golongan 50% itu. 
SIMPLE, tak perlu kutip kat pokok, tak perlu bancuh, tak perlu rebus, tak perlu sapu. 
Petua dan caranya cuma minum Premamma satu sudu pagi, satu sudu malam. Buat persediaan awal masa mengandung ni. 
Bahan kandungan SUPERFOOD seperti zafaran, dan delima memang tinggi antioksidan. Dapat nyahkan billirubin yang ada dalam darah baby tu cepat-cepat. 
Lagi satu dapat bantu ibu banyakan susu badan, jadi bila baby menyusu banyak, bilirubin tu akan keluar ikut najis dan urin baby. So, kuning tu tak da lah nak menempek lama-lama dalam badan baby lagi.

Jemput klik link wasap kat atas ye mommy untuk info lanjut.

    Mommy semua tahu tak daripada 390 kelahiran bayi baru lahir yang cukup bulan, 195 bayi akan mengalami jaundis. Jumlah ni merangkumi 50% kelahiran tau. Kira banyak tu.
    Ini PETUA EMAS untuk mommy elak dari termasuk dalam golongan 50% itu.
    SIMPLE, tak perlu kutip kat pokok, tak perlu bancuh, tak perlu rebus, tak perlu sapu.
    Petua dan caranya cuma minum Premamma satu sudu pagi, satu sudu malam. Buat persediaan awal masa mengandung ni.
    Bahan kandungan SUPERFOOD seperti zafaran, dan delima memang tinggi antioksidan. Dapat nyahkan billirubin yang ada dalam darah baby tu cepat-cepat.
    Lagi satu dapat bantu ibu banyakan susu badan, jadi bila baby menyusu banyak, bilirubin tu akan keluar ikut najis dan urin baby. So, kuning tu tak da lah nak menempek lama-lama dalam badan baby lagi.

    Jemput klik link wasap kat atas ye mommy untuk info lanjut.

    10 1 5 February, 2019
    Buat ibu hamil yang tak sanggup nak telan ubat yang rasa karat, nak kena ambil beberapa jenis pulak tu. Kini ada jalan selamat lagi sihat untuk anda. 
Suplimen ibu hamil PREMAMMA dalam bentuk cecair & rasanya yang sedap hingga ke titisan terakhir.

Manfaat PreMamma :
🍀 Mudah serap
🍀 Lancarkan pembuangan, elakkan SEMBELIT
🍀 Bagi tenaga tambahan 🍀 Elak mual, alahan, morning sickness
🍀 Kurangkan sakit pinggang
🍀 Kuatkan rahim
🍀 Bagus untuk perkembangan & otak baby
🍀 HB meroket naik

Jemput klik www.wasap.my/60125530286/nakPreMamma di atas untuk details 😊

    Buat ibu hamil yang tak sanggup nak telan ubat yang rasa karat, nak kena ambil beberapa jenis pulak tu. Kini ada jalan selamat lagi sihat untuk anda.
    Suplimen ibu hamil PREMAMMA dalam bentuk cecair & rasanya yang sedap hingga ke titisan terakhir.

    Manfaat PreMamma :
    🍀 Mudah serap
    🍀 Lancarkan pembuangan, elakkan SEMBELIT
    🍀 Bagi tenaga tambahan 🍀 Elak mual, alahan, morning sickness
    🍀 Kurangkan sakit pinggang
    🍀 Kuatkan rahim
    🍀 Bagus untuk perkembangan & otak baby
    🍀 HB meroket naik

    Jemput klik www.wasap.my/60125530286/nakPreMamma di atas untuk details 😊

    10 1 28 January, 2019
    Buat ibu hamil yang tak sanggup nak telan ubat yang rasa karat, nak kena ambil beberapa jenis pulak tu. Kini ada jalan selamat lagi sihat untuk anda. 
Suplimen ibu hamil PREMAMMA dalam bentuk cecair & rasanya yang sedap hingga ke titisan terakhir.

Manfaat PreMamma :
🍀 Mudah serap
🍀 Lancarkan pembuangan, elakkan SEMBELIT
🍀 Bagi tenaga tambahan 🍀 Elak mual, alahan, morning sickness
🍀 Kurangkan sakit pinggang
🍀 Kuatkan rahim
🍀 Bagus untuk perkembangan & otak baby
🍀 HB meroket naik

Jemput klik www.wasap.my/60125530286/nakPreMamma di atas untuk details 😊

    Buat ibu hamil yang tak sanggup nak telan ubat yang rasa karat, nak kena ambil beberapa jenis pulak tu. Kini ada jalan selamat lagi sihat untuk anda.
    Suplimen ibu hamil PREMAMMA dalam bentuk cecair & rasanya yang sedap hingga ke titisan terakhir.

    Manfaat PreMamma :
    🍀 Mudah serap
    🍀 Lancarkan pembuangan, elakkan SEMBELIT
    🍀 Bagi tenaga tambahan 🍀 Elak mual, alahan, morning sickness
    🍀 Kurangkan sakit pinggang
    🍀 Kuatkan rahim
    🍀 Bagus untuk perkembangan & otak baby
    🍀 HB meroket naik

    Jemput klik www.wasap.my/60125530286/nakPreMamma di atas untuk details 😊

    7 1 28 January, 2019

Top #periodtakbetul posts

    “MAMPU KE AKU HAMIL? SI DIA SUDAH MULA DIAM DAN MENARIK MUKA!” Memendam  rasa yang membuak2 inginkan zuriat sendiri. Seringkali aku diherdik dan diajukan pertanyaan bila lagi? Tak nak anak🚼  ke? Apa masalah ko ni sampai ssh sgt nak melekat? Dan macam2 lagi. Hati bagai dihiris2. Tapi apakan daya, semua itu qada dan qadar yang tertulis buatku. Airmata😭 peneman setia. Pernah mencuba pelbagai produk..Tapi selepas terbaca berkaitan preggy love❤❤❤ yang mampu membantu untuk kesuburan, dan aku terus mencuba. Alhamdulillah,aku berjaya 👍hamil selepas mengamalkan secara konsisten.Selain itu haid aku mula normal. Perasaan putus asa mula menerjah diri memandangkan anak yang paling kecil pun sudah berusia 11 TAHUN...selalu berfikir masihkah ada peluang utk aku hamil lagi? Namun, mimpi 😴menjadi nyata...aku dikenalkan dgn PL mengamalkan utk kesihatan badan. Rezeki Allah, tiada sapa yg blh sangkal..AKU HAMIL! Syukurrr

KENAPA PERLU DAPATKAN PREGGY LOVE
Dijamin puas hati!
🏵FORMULASI KESUBURAN NO.1
🏵Lulus KKM
🏵Mudah untuk diminum
🏵Tiada kesan sampingan
🏵Tiada pantang larang
🏵HARGA MAMPU MILIK
🏵Mampu membantu proses penyembuhan dan menyihatkan badan pada tahap KESIHATAN YANG TIP TOP!
🏵 Berjaya membantu beribu pasangan yang sukar mendapat zuriat dan pasangan yang mempunyai masalah kesuburan.

#usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#teringinmengandung
#nakhamil
#senggugut
#periodtakbetul
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil
#PREGGYLOVE

    “MAMPU KE AKU HAMIL? SI DIA SUDAH MULA DIAM DAN MENARIK MUKA!” Memendam rasa yang membuak2 inginkan zuriat sendiri. Seringkali aku diherdik dan diajukan pertanyaan bila lagi? Tak nak anak🚼 ke? Apa masalah ko ni sampai ssh sgt nak melekat? Dan macam2 lagi. Hati bagai dihiris2. Tapi apakan daya, semua itu qada dan qadar yang tertulis buatku. Airmata😭 peneman setia. Pernah mencuba pelbagai produk..Tapi selepas terbaca berkaitan preggy love❤❤❤ yang mampu membantu untuk kesuburan, dan aku terus mencuba. Alhamdulillah,aku berjaya 👍hamil selepas mengamalkan secara konsisten.Selain itu haid aku mula normal. Perasaan putus asa mula menerjah diri memandangkan anak yang paling kecil pun sudah berusia 11 TAHUN...selalu berfikir masihkah ada peluang utk aku hamil lagi? Namun, mimpi 😴menjadi nyata...aku dikenalkan dgn PL mengamalkan utk kesihatan badan. Rezeki Allah, tiada sapa yg blh sangkal..AKU HAMIL! Syukurrr

    KENAPA PERLU DAPATKAN PREGGY LOVE
    Dijamin puas hati!
    🏵FORMULASI KESUBURAN NO.1
    🏵Lulus KKM
    🏵Mudah untuk diminum
    🏵Tiada kesan sampingan
    🏵Tiada pantang larang
    🏵HARGA MAMPU MILIK
    🏵Mampu membantu proses penyembuhan dan menyihatkan badan pada tahap KESIHATAN YANG TIP TOP!
    🏵 Berjaya membantu beribu pasangan yang sukar mendapat zuriat dan pasangan yang mempunyai masalah kesuburan.

    #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #teringinmengandung
    #nakhamil
    #senggugut
    #periodtakbetul
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil
    #PREGGYLOVE

    6 0 10 June, 2017
    “MAMPU KE AKU HAMIL? SI DIA SUDAH MULA DIAM DAN MENARIK MUKA!” Memendam  rasa yang membuak2 inginkan zuriat sendiri. Seringkali aku diherdik dan diajukan pertanyaan bila lagi? Tak nak anak🚼  ke? Apa masalah ko ni sampai ssh sgt nak melekat? Dan macam2 lagi. Hati bagai dihiris2. Tapi apakan daya, semua itu qada dan qadar yang tertulis buatku. Airmata😭 peneman setia. Pernah mencuba pelbagai produk..Tapi selepas terbaca berkaitan preggy love❤❤❤ yang mampu membantu untuk kesuburan, dan aku terus mencuba. Alhamdulillah,aku berjaya 👍hamil selepas mengamalkan secara konsisten.Selain itu haid aku mula normal. Perasaan putus asa mula menerjah diri memandangkan anak yang paling kecil pun sudah berusia 11 TAHUN...selalu berfikir masihkah ada peluang utk aku hamil lagi? Namun, mimpi 😴menjadi nyata...aku dikenalkan dgn PL mengamalkan utk kesihatan badan. Rezeki Allah, tiada sapa yg blh sangkal..AKU HAMIL! Syukurrr

KENAPA PERLU DAPATKAN PREGGY LOVE
Dijamin puas hati!
🏵FORMULASI KESUBURAN NO.1
🏵Lulus KKM
🏵Mudah untuk diminum
🏵Tiada kesan sampingan
🏵Tiada pantang larang
🏵HARGA MAMPU MILIK
🏵Mampu membantu proses penyembuhan dan menyihatkan badan pada tahap KESIHATAN YANG TIP TOP!
🏵 Berjaya membantu beribu pasangan yang sukar mendapat zuriat dan pasangan yang mempunyai masalah kesuburan.

#usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#teringinmengandung
#nakhamil
#senggugut
#periodtakbetul
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil
#PREGGYLOVE

    “MAMPU KE AKU HAMIL? SI DIA SUDAH MULA DIAM DAN MENARIK MUKA!” Memendam rasa yang membuak2 inginkan zuriat sendiri. Seringkali aku diherdik dan diajukan pertanyaan bila lagi? Tak nak anak🚼 ke? Apa masalah ko ni sampai ssh sgt nak melekat? Dan macam2 lagi. Hati bagai dihiris2. Tapi apakan daya, semua itu qada dan qadar yang tertulis buatku. Airmata😭 peneman setia. Pernah mencuba pelbagai produk..Tapi selepas terbaca berkaitan preggy love❤❤❤ yang mampu membantu untuk kesuburan, dan aku terus mencuba. Alhamdulillah,aku berjaya 👍hamil selepas mengamalkan secara konsisten.Selain itu haid aku mula normal. Perasaan putus asa mula menerjah diri memandangkan anak yang paling kecil pun sudah berusia 11 TAHUN...selalu berfikir masihkah ada peluang utk aku hamil lagi? Namun, mimpi 😴menjadi nyata...aku dikenalkan dgn PL mengamalkan utk kesihatan badan. Rezeki Allah, tiada sapa yg blh sangkal..AKU HAMIL! Syukurrr

    KENAPA PERLU DAPATKAN PREGGY LOVE
    Dijamin puas hati!
    🏵FORMULASI KESUBURAN NO.1
    🏵Lulus KKM
    🏵Mudah untuk diminum
    🏵Tiada kesan sampingan
    🏵Tiada pantang larang
    🏵HARGA MAMPU MILIK
    🏵Mampu membantu proses penyembuhan dan menyihatkan badan pada tahap KESIHATAN YANG TIP TOP!
    🏵 Berjaya membantu beribu pasangan yang sukar mendapat zuriat dan pasangan yang mempunyai masalah kesuburan.

    #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #teringinmengandung
    #nakhamil
    #senggugut
    #periodtakbetul
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil
    #PREGGYLOVE

    3 0 13 June, 2017