#periodtakteratur Instagram Photos & Videos

periodtakteratur - 39.8k posts

    Hadiah anniversary KE 10 apabila disahkan POSITIF HAMIL‼️🤰🏻
Alhamdulillah 🤲🏻
.
.
"Alhamdullilah dik
Akak rasa macam tak percaya je ni dik tengok upt ini😭
Betul ke pregnant ni?
Akak dan suami dah lama sangat2 nak rasai saat indah ini
Macam2 produk dan usaha
Sebelum ni pun pernh plan nak buat IUI sebab akak ada pcos..
Tak sangka akak ikhtiar set suami isteri ni 
Nak masuk botol ketiga ni akak lekat
Tu hari tu beli set 6 Bulan penggunaan 6 furmon 3 ie lotion dengan 1 ifigure 
Bermacam akak lalui dik
Dicaci, dihina..malah ada kata kau mandul la..Allah je tahu..😔
Akak dulu ada masalah pcos, period tak teratur, Senggugut teruk dan suami sperma agak cair sikit..
Terima kasih dik tak jemu layan kerenah akak..macam2 soalan kadang akak tanya..adik still layan je..
Terima kasih dik selalu bagi semangat..
Adik jangan lupe doakan kandungan akak sihat sehingga melahirkan ye.."
- Kak Aini, Sarawak-
.
Terharunya kak
Di hari Jumaat dapat upt positif selepas 10 tahun menanti
Akak jaga kandungan baik2 tau
Konsisten sapuan furmon kak
Kami doakan akak dan baby sihat sehingga melahirkan 
Aamiin
.
Dah Bertahun Menanti?
Dah lama tunggu saat menjadi seorang ibu?
Nak kakak Bantu 
Wssap terus ke www.wasap.my/60196764236/ikhtiarhamilfurmon .
#senggugut #sukarlekat #spermacair #pcos #periodtakteratur #ikhtiarhamil

    Hadiah anniversary KE 10 apabila disahkan POSITIF HAMIL‼️🤰🏻
    Alhamdulillah 🤲🏻
    .
    .
    "Alhamdullilah dik
    Akak rasa macam tak percaya je ni dik tengok upt ini😭
    Betul ke pregnant ni?
    Akak dan suami dah lama sangat2 nak rasai saat indah ini
    Macam2 produk dan usaha
    Sebelum ni pun pernh plan nak buat IUI sebab akak ada pcos..
    Tak sangka akak ikhtiar set suami isteri ni
    Nak masuk botol ketiga ni akak lekat
    Tu hari tu beli set 6 Bulan penggunaan 6 furmon 3 ie lotion dengan 1 ifigure
    Bermacam akak lalui dik
    Dicaci, dihina..malah ada kata kau mandul la..Allah je tahu..😔
    Akak dulu ada masalah pcos, period tak teratur, Senggugut teruk dan suami sperma agak cair sikit..
    Terima kasih dik tak jemu layan kerenah akak..macam2 soalan kadang akak tanya..adik still layan je..
    Terima kasih dik selalu bagi semangat..
    Adik jangan lupe doakan kandungan akak sihat sehingga melahirkan ye.."
    - Kak Aini, Sarawak-
    .
    Terharunya kak
    Di hari Jumaat dapat upt positif selepas 10 tahun menanti
    Akak jaga kandungan baik2 tau
    Konsisten sapuan furmon kak
    Kami doakan akak dan baby sihat sehingga melahirkan
    Aamiin
    .
    Dah Bertahun Menanti?
    Dah lama tunggu saat menjadi seorang ibu?
    Nak kakak Bantu
    Wssap terus ke www.wasap.my/60196764236/ikhtiarhamilfurmon .
    #senggugut #sukarlekat #spermacair #pcos #periodtakteratur #ikhtiarhamil

    1 0 3 hours ago
    Nak ketat, cantik, bertenaga & sihat luar dalam jgn lupa set Harumnita ni..set lengkap panjagaan luaran dan dalaman untuk wanita2 tampil lebih yakin 🖒🖒🖒 Gentel Harumnita.. Makjun Kesihatan Wanita.. (Gabungan Herba Nusantara Semulajadi )

Antara kebaikan HARUMNITA ✅ Mengempiskan perut
✅ Membantu masalah keputihan
✅ Mengetatkan lagi otot2 faraj
✅ Mengubati sakit pinggang
✅ Menganjalkan payudara & punggung
✅ Menghilangkan senggugut & melancarkan haid
✅ Menghilangkan bau badan
✅ Awet muda
✅ Meberikan lebih tenaga

MISS ‘V’ PUN PERLUKAN RAWATAN

Gabungan perubatan herba Melayu & herba Cina

Kandungan:
🌱 Melalueca Alternifolia (Tea Tree Leave Oil)
🌱 Astragalus Membranaceus Root Extract
🌱 Angelica Polymorpha Sinensi Root Extract 🌱 Coptis Chinensis Root Extract 🌱 Quercus Infectoria Gall Extract 
Cara Penggunaan:
Tuangkan sedikit Pembersih Harumnita Feminin Wash keatas tapak tangan yang lembab.

Bersihkan bahagian intim dengan lembut.

Bilas dengan air.

KEBAIKAN HARUMNITA FEMININE WASH ✨ Membersihkan bahagian intim wanita
✨ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim ✨ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
✨ Memelihara kelembapan kulit
✨ Meningkatkan keanjalan kulit
✨ Mengatasi masalah kulit kering & kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
✨ Membantu mengatasi masalah keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
✨ Membantu mengetatkan otot faraj
✨ Mengekalkan kehalusan & kelembutan kulit
✨ Menyejukkan & menyamankan bahagian intim anda
✨ Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari
.

Klik link ini untuk detail lebih lanjut 👇👇 http://www.wasap.my/+60172934148/setharumnita

#jamusihat#kempiskanperut#segugut#period#kurusdengancepat#aslegacymalaysia #bizzyboddycontourcream #BizzyBoddy #aliffsyukriterlajaklaris#masalahwanita#tambahsusu#masalahleputihan#jamuuntukwanitadanremaja#aslegacykualalumpur#harumnita#ikhtiarhamil#periodtakteratur#ketatkanfaraj#buangangindalambadan#ubatsakitbadan#lenguhbadan#jamulepaspantang#jamutradisional#perapat#suburkanrahim#cepathamil#periodteratur#ikhtiarhamildankesihatan

    Nak ketat, cantik, bertenaga & sihat luar dalam jgn lupa set Harumnita ni..set lengkap panjagaan luaran dan dalaman untuk wanita2 tampil lebih yakin 🖒🖒🖒 Gentel Harumnita.. Makjun Kesihatan Wanita.. (Gabungan Herba Nusantara Semulajadi )

    Antara kebaikan HARUMNITA ✅ Mengempiskan perut
    ✅ Membantu masalah keputihan
    ✅ Mengetatkan lagi otot2 faraj
    ✅ Mengubati sakit pinggang
    ✅ Menganjalkan payudara & punggung
    ✅ Menghilangkan senggugut & melancarkan haid
    ✅ Menghilangkan bau badan
    ✅ Awet muda
    ✅ Meberikan lebih tenaga

    MISS ‘V’ PUN PERLUKAN RAWATAN

    Gabungan perubatan herba Melayu & herba Cina

    Kandungan:
    🌱 Melalueca Alternifolia (Tea Tree Leave Oil)
    🌱 Astragalus Membranaceus Root Extract
    🌱 Angelica Polymorpha Sinensi Root Extract 🌱 Coptis Chinensis Root Extract 🌱 Quercus Infectoria Gall Extract
    Cara Penggunaan:
    Tuangkan sedikit Pembersih Harumnita Feminin Wash keatas tapak tangan yang lembab.

    Bersihkan bahagian intim dengan lembut.

    Bilas dengan air.

    KEBAIKAN HARUMNITA FEMININE WASH ✨ Membersihkan bahagian intim wanita
    ✨ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim ✨ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
    ✨ Memelihara kelembapan kulit
    ✨ Meningkatkan keanjalan kulit
    ✨ Mengatasi masalah kulit kering & kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
    ✨ Membantu mengatasi masalah keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
    ✨ Membantu mengetatkan otot faraj
    ✨ Mengekalkan kehalusan & kelembutan kulit
    ✨ Menyejukkan & menyamankan bahagian intim anda
    ✨ Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari
    .

    Klik link ini untuk detail lebih lanjut 👇👇 http://www.wasap.my/+60172934148/setharumnita

    #jamusihat #kempiskanperut #segugut #period #kurusdengancepat #aslegacymalaysia #bizzyboddycontourcream #BizzyBoddy #aliffsyukriterlajaklaris #masalahwanita #tambahsusu #masalahleputihan #jamuuntukwanitadanremaja #aslegacykualalumpur #harumnita #ikhtiarhamil #periodtakteratur #ketatkanfaraj #buangangindalambadan #ubatsakitbadan #lenguhbadan #jamulepaspantang #jamutradisional #perapat #suburkanrahim #cepathamil #periodteratur #ikhtiarhamildankesihatan

    1 0 4 hours ago
    Nak ketat, cantik, bertenaga & sihat luar dalam jgn lupa set Harumnita ni..set lengkap panjagaan luaran dan dalaman untuk wanita2 tampil lebih yakin 🖒🖒🖒 Gentel Harumnita.. Makjun Kesihatan Wanita.. (Gabungan Herba Nusantara Semulajadi )

Antara kebaikan HARUMNITA ✅ Mengempiskan perut
✅ Membantu masalah keputihan
✅ Mengetatkan lagi otot2 faraj
✅ Mengubati sakit pinggang
✅ Menganjalkan payudara & punggung
✅ Menghilangkan senggugut & melancarkan haid
✅ Menghilangkan bau badan
✅ Awet muda
✅ Meberikan lebih tenaga

MISS ‘V’ PUN PERLUKAN RAWATAN

Gabungan perubatan herba Melayu & herba Cina

Kandungan:
🌱 Melalueca Alternifolia (Tea Tree Leave Oil)
🌱 Astragalus Membranaceus Root Extract
🌱 Angelica Polymorpha Sinensi Root Extract 🌱 Coptis Chinensis Root Extract 🌱 Quercus Infectoria Gall Extract 
Cara Penggunaan:
Tuangkan sedikit Pembersih Harumnita Feminin Wash keatas tapak tangan yang lembab.

Bersihkan bahagian intim dengan lembut.

Bilas dengan air.

KEBAIKAN HARUMNITA FEMININE WASH ✨ Membersihkan bahagian intim wanita
✨ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim ✨ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
✨ Memelihara kelembapan kulit
✨ Meningkatkan keanjalan kulit
✨ Mengatasi masalah kulit kering & kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
✨ Membantu mengatasi masalah keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
✨ Membantu mengetatkan otot faraj
✨ Mengekalkan kehalusan & kelembutan kulit
✨ Menyejukkan & menyamankan bahagian intim anda
✨ Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari
.

Klik link ini untuk detail lebih lanjut 👇👇 http://www.wasap.my/+60172934148/setharumnita

#jamusihat#kempiskanperut#segugut#period#kurusdengancepat#aslegacymalaysia #bizzyboddycontourcream #BizzyBoddy #aliffsyukriterlajaklaris#masalahwanita#tambahsusu#masalahleputihan#jamuuntukwanitadanremaja#aslegacykualalumpur#harumnita#ikhtiarhamil#periodtakteratur#ketatkanfaraj#buangangindalambadan#ubatsakitbadan#lenguhbadan#jamulepaspantang#jamutradisional#perapat#suburkanrahim#cepathamil#periodteratur#ikhtiarhamildankesihatan

    Nak ketat, cantik, bertenaga & sihat luar dalam jgn lupa set Harumnita ni..set lengkap panjagaan luaran dan dalaman untuk wanita2 tampil lebih yakin 🖒🖒🖒 Gentel Harumnita.. Makjun Kesihatan Wanita.. (Gabungan Herba Nusantara Semulajadi )

    Antara kebaikan HARUMNITA ✅ Mengempiskan perut
    ✅ Membantu masalah keputihan
    ✅ Mengetatkan lagi otot2 faraj
    ✅ Mengubati sakit pinggang
    ✅ Menganjalkan payudara & punggung
    ✅ Menghilangkan senggugut & melancarkan haid
    ✅ Menghilangkan bau badan
    ✅ Awet muda
    ✅ Meberikan lebih tenaga

    MISS ‘V’ PUN PERLUKAN RAWATAN

    Gabungan perubatan herba Melayu & herba Cina

    Kandungan:
    🌱 Melalueca Alternifolia (Tea Tree Leave Oil)
    🌱 Astragalus Membranaceus Root Extract
    🌱 Angelica Polymorpha Sinensi Root Extract 🌱 Coptis Chinensis Root Extract 🌱 Quercus Infectoria Gall Extract
    Cara Penggunaan:
    Tuangkan sedikit Pembersih Harumnita Feminin Wash keatas tapak tangan yang lembab.

    Bersihkan bahagian intim dengan lembut.

    Bilas dengan air.

    KEBAIKAN HARUMNITA FEMININE WASH ✨ Membersihkan bahagian intim wanita
    ✨ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim ✨ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
    ✨ Memelihara kelembapan kulit
    ✨ Meningkatkan keanjalan kulit
    ✨ Mengatasi masalah kulit kering & kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
    ✨ Membantu mengatasi masalah keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
    ✨ Membantu mengetatkan otot faraj
    ✨ Mengekalkan kehalusan & kelembutan kulit
    ✨ Menyejukkan & menyamankan bahagian intim anda
    ✨ Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari
    .

    Klik link ini untuk detail lebih lanjut 👇👇 http://www.wasap.my/+60172934148/setharumnita

    #jamusihat #kempiskanperut #segugut #period #kurusdengancepat #aslegacymalaysia #bizzyboddycontourcream #BizzyBoddy #aliffsyukriterlajaklaris #masalahwanita #tambahsusu #masalahleputihan #jamuuntukwanitadanremaja #aslegacykualalumpur #harumnita #ikhtiarhamil #periodtakteratur #ketatkanfaraj #buangangindalambadan #ubatsakitbadan #lenguhbadan #jamulepaspantang #jamutradisional #perapat #suburkanrahim #cepathamil #periodteratur #ikhtiarhamildankesihatan

    4 0 4 hours ago
    Nak ketat, cantik, bertenaga & sihat luar dalam jgn lupa set Harumnita ni..set lengkap panjagaan luaran dan dalaman untuk wanita2 tampil lebih yakin 🖒🖒🖒 Gentel Harumnita.. Makjun Kesihatan Wanita.. (Gabungan Herba Nusantara Semulajadi )

Antara kebaikan HARUMNITA ✅ Mengempiskan perut
✅ Membantu masalah keputihan
✅ Mengetatkan lagi otot2 faraj
✅ Mengubati sakit pinggang
✅ Menganjalkan payudara & punggung
✅ Menghilangkan senggugut & melancarkan haid
✅ Menghilangkan bau badan
✅ Awet muda
✅ Meberikan lebih tenaga

MISS ‘V’ PUN PERLUKAN RAWATAN

Gabungan perubatan herba Melayu & herba Cina

Kandungan:
🌱 Melalueca Alternifolia (Tea Tree Leave Oil)
🌱 Astragalus Membranaceus Root Extract
🌱 Angelica Polymorpha Sinensi Root Extract 🌱 Coptis Chinensis Root Extract 🌱 Quercus Infectoria Gall Extract 
Cara Penggunaan:
Tuangkan sedikit Pembersih Harumnita Feminin Wash keatas tapak tangan yang lembab.

Bersihkan bahagian intim dengan lembut.

Bilas dengan air.

KEBAIKAN HARUMNITA FEMININE WASH ✨ Membersihkan bahagian intim wanita
✨ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim ✨ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
✨ Memelihara kelembapan kulit
✨ Meningkatkan keanjalan kulit
✨ Mengatasi masalah kulit kering & kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
✨ Membantu mengatasi masalah keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
✨ Membantu mengetatkan otot faraj
✨ Mengekalkan kehalusan & kelembutan kulit
✨ Menyejukkan & menyamankan bahagian intim anda
✨ Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari
.

Klik link ini untuk detail lebih lanjut 👇👇 http://www.wasap.my/+60172934148/setharumnita

#jamusihat#kempiskanperut#segugut#period#kurusdengancepat#aslegacymalaysia #bizzyboddycontourcream #BizzyBoddy #aliffsyukriterlajaklaris#masalahwanita#tambahsusu#masalahleputihan#jamuuntukwanitadanremaja#aslegacykualalumpur#harumnita#ikhtiarhamil#periodtakteratur#ketatkanfaraj#buangangindalambadan#ubatsakitbadan#lenguhbadan#jamulepaspantang#jamutradisional#perapat#suburkanrahim#cepathamil#periodteratur#ikhtiarhamildankesihatan

    Nak ketat, cantik, bertenaga & sihat luar dalam jgn lupa set Harumnita ni..set lengkap panjagaan luaran dan dalaman untuk wanita2 tampil lebih yakin 🖒🖒🖒 Gentel Harumnita.. Makjun Kesihatan Wanita.. (Gabungan Herba Nusantara Semulajadi )

    Antara kebaikan HARUMNITA ✅ Mengempiskan perut
    ✅ Membantu masalah keputihan
    ✅ Mengetatkan lagi otot2 faraj
    ✅ Mengubati sakit pinggang
    ✅ Menganjalkan payudara & punggung
    ✅ Menghilangkan senggugut & melancarkan haid
    ✅ Menghilangkan bau badan
    ✅ Awet muda
    ✅ Meberikan lebih tenaga

    MISS ‘V’ PUN PERLUKAN RAWATAN

    Gabungan perubatan herba Melayu & herba Cina

    Kandungan:
    🌱 Melalueca Alternifolia (Tea Tree Leave Oil)
    🌱 Astragalus Membranaceus Root Extract
    🌱 Angelica Polymorpha Sinensi Root Extract 🌱 Coptis Chinensis Root Extract 🌱 Quercus Infectoria Gall Extract
    Cara Penggunaan:
    Tuangkan sedikit Pembersih Harumnita Feminin Wash keatas tapak tangan yang lembab.

    Bersihkan bahagian intim dengan lembut.

    Bilas dengan air.

    KEBAIKAN HARUMNITA FEMININE WASH ✨ Membersihkan bahagian intim wanita
    ✨ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim ✨ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
    ✨ Memelihara kelembapan kulit
    ✨ Meningkatkan keanjalan kulit
    ✨ Mengatasi masalah kulit kering & kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
    ✨ Membantu mengatasi masalah keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
    ✨ Membantu mengetatkan otot faraj
    ✨ Mengekalkan kehalusan & kelembutan kulit
    ✨ Menyejukkan & menyamankan bahagian intim anda
    ✨ Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari
    .

    Klik link ini untuk detail lebih lanjut 👇👇 http://www.wasap.my/+60172934148/setharumnita

    #jamusihat #kempiskanperut #segugut #period #kurusdengancepat #aslegacymalaysia #bizzyboddycontourcream #BizzyBoddy #aliffsyukriterlajaklaris #masalahwanita #tambahsusu #masalahleputihan #jamuuntukwanitadanremaja #aslegacykualalumpur #harumnita #ikhtiarhamil #periodtakteratur #ketatkanfaraj #buangangindalambadan #ubatsakitbadan #lenguhbadan #jamulepaspantang #jamutradisional #perapat #suburkanrahim #cepathamil #periodteratur #ikhtiarhamildankesihatan

    2 0 4 hours ago
    Nak ketat, cantik, bertenaga & sihat luar dalam jgn lupa set Harumnita ni..set lengkap panjagaan luaran dan dalaman untuk wanita2 tampil lebih yakin 🖒🖒🖒 Gentel Harumnita.. Makjun Kesihatan Wanita.. (Gabungan Herba Nusantara Semulajadi )

Antara kebaikan HARUMNITA ✅ Mengempiskan perut
✅ Membantu masalah keputihan
✅ Mengetatkan lagi otot2 faraj
✅ Mengubati sakit pinggang
✅ Menganjalkan payudara & punggung
✅ Menghilangkan senggugut & melancarkan haid
✅ Menghilangkan bau badan
✅ Awet muda
✅ Meberikan lebih tenaga

MISS ‘V’ PUN PERLUKAN RAWATAN

Gabungan perubatan herba Melayu & herba Cina

Kandungan:
🌱 Melalueca Alternifolia (Tea Tree Leave Oil)
🌱 Astragalus Membranaceus Root Extract
🌱 Angelica Polymorpha Sinensi Root Extract 🌱 Coptis Chinensis Root Extract 🌱 Quercus Infectoria Gall Extract 
Cara Penggunaan:
Tuangkan sedikit Pembersih Harumnita Feminin Wash keatas tapak tangan yang lembab.

Bersihkan bahagian intim dengan lembut.

Bilas dengan air.

KEBAIKAN HARUMNITA FEMININE WASH ✨ Membersihkan bahagian intim wanita
✨ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim ✨ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
✨ Memelihara kelembapan kulit
✨ Meningkatkan keanjalan kulit
✨ Mengatasi masalah kulit kering & kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
✨ Membantu mengatasi masalah keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
✨ Membantu mengetatkan otot faraj
✨ Mengekalkan kehalusan & kelembutan kulit
✨ Menyejukkan & menyamankan bahagian intim anda
✨ Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari
.

Klik link ini untuk detail lebih lanjut 👇👇 http://www.wasap.my/+60172934148/setharumnita

#jamusihat#kempiskanperut#segugut#period#kurusdengancepat#aslegacymalaysia #bizzyboddycontourcream #BizzyBoddy #aliffsyukriterlajaklaris#masalahwanita#tambahsusu#masalahleputihan#jamuuntukwanitadanremaja#aslegacykualalumpur#harumnita#ikhtiarhamil#periodtakteratur#ketatkanfaraj#buangangindalambadan#ubatsakitbadan#lenguhbadan#jamulepaspantang#jamutradisional#perapat#suburkanrahim#cepathamil#periodteratur#ikhtiarhamildankesihatan

    Nak ketat, cantik, bertenaga & sihat luar dalam jgn lupa set Harumnita ni..set lengkap panjagaan luaran dan dalaman untuk wanita2 tampil lebih yakin 🖒🖒🖒 Gentel Harumnita.. Makjun Kesihatan Wanita.. (Gabungan Herba Nusantara Semulajadi )

    Antara kebaikan HARUMNITA ✅ Mengempiskan perut
    ✅ Membantu masalah keputihan
    ✅ Mengetatkan lagi otot2 faraj
    ✅ Mengubati sakit pinggang
    ✅ Menganjalkan payudara & punggung
    ✅ Menghilangkan senggugut & melancarkan haid
    ✅ Menghilangkan bau badan
    ✅ Awet muda
    ✅ Meberikan lebih tenaga

    MISS ‘V’ PUN PERLUKAN RAWATAN

    Gabungan perubatan herba Melayu & herba Cina

    Kandungan:
    🌱 Melalueca Alternifolia (Tea Tree Leave Oil)
    🌱 Astragalus Membranaceus Root Extract
    🌱 Angelica Polymorpha Sinensi Root Extract 🌱 Coptis Chinensis Root Extract 🌱 Quercus Infectoria Gall Extract
    Cara Penggunaan:
    Tuangkan sedikit Pembersih Harumnita Feminin Wash keatas tapak tangan yang lembab.

    Bersihkan bahagian intim dengan lembut.

    Bilas dengan air.

    KEBAIKAN HARUMNITA FEMININE WASH ✨ Membersihkan bahagian intim wanita
    ✨ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim ✨ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
    ✨ Memelihara kelembapan kulit
    ✨ Meningkatkan keanjalan kulit
    ✨ Mengatasi masalah kulit kering & kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
    ✨ Membantu mengatasi masalah keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
    ✨ Membantu mengetatkan otot faraj
    ✨ Mengekalkan kehalusan & kelembutan kulit
    ✨ Menyejukkan & menyamankan bahagian intim anda
    ✨ Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari
    .

    Klik link ini untuk detail lebih lanjut 👇👇 http://www.wasap.my/+60172934148/setharumnita

    #jamusihat #kempiskanperut #segugut #period #kurusdengancepat #aslegacymalaysia #bizzyboddycontourcream #BizzyBoddy #aliffsyukriterlajaklaris #masalahwanita #tambahsusu #masalahleputihan #jamuuntukwanitadanremaja #aslegacykualalumpur #harumnita #ikhtiarhamil #periodtakteratur #ketatkanfaraj #buangangindalambadan #ubatsakitbadan #lenguhbadan #jamulepaspantang #jamutradisional #perapat #suburkanrahim #cepathamil #periodteratur #ikhtiarhamildankesihatan

    4 0 6 hours ago
    Nak ketat, cantik, bertenaga & sihat luar dalam jgn lupa set Harumnita ni..set lengkap panjagaan luaran dan dalaman untuk wanita2 tampil lebih yakin 🖒🖒🖒 Gentel Harumnita.. Makjun Kesihatan Wanita.. (Gabungan Herba Nusantara Semulajadi )

Antara kebaikan HARUMNITA ✅ Mengempiskan perut
✅ Membantu masalah keputihan
✅ Mengetatkan lagi otot2 faraj
✅ Mengubati sakit pinggang
✅ Menganjalkan payudara & punggung
✅ Menghilangkan senggugut & melancarkan haid
✅ Menghilangkan bau badan
✅ Awet muda
✅ Meberikan lebih tenaga

MISS ‘V’ PUN PERLUKAN RAWATAN

Gabungan perubatan herba Melayu & herba Cina

Kandungan:
🌱 Melalueca Alternifolia (Tea Tree Leave Oil)
🌱 Astragalus Membranaceus Root Extract
🌱 Angelica Polymorpha Sinensi Root Extract 🌱 Coptis Chinensis Root Extract 🌱 Quercus Infectoria Gall Extract 
Cara Penggunaan:
Tuangkan sedikit Pembersih Harumnita Feminin Wash keatas tapak tangan yang lembab.

Bersihkan bahagian intim dengan lembut.

Bilas dengan air.

KEBAIKAN HARUMNITA FEMININE WASH ✨ Membersihkan bahagian intim wanita
✨ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim ✨ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
✨ Memelihara kelembapan kulit
✨ Meningkatkan keanjalan kulit
✨ Mengatasi masalah kulit kering & kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
✨ Membantu mengatasi masalah keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
✨ Membantu mengetatkan otot faraj
✨ Mengekalkan kehalusan & kelembutan kulit
✨ Menyejukkan & menyamankan bahagian intim anda
✨ Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari
.

Klik link ini untuk detail lebih lanjut 👇👇 http://www.wasap.my/+60172934148/setharumnita

#jamusihat#kempiskanperut#segugut#period#kurusdengancepat#aslegacymalaysia #bizzyboddycontourcream #BizzyBoddy #aliffsyukriterlajaklaris#masalahwanita#tambahsusu#masalahleputihan#jamuuntukwanitadanremaja#aslegacykualalumpur#harumnita#ikhtiarhamil#periodtakteratur#ketatkanfaraj#buangangindalambadan#ubatsakitbadan#lenguhbadan#jamulepaspantang#jamutradisional#perapat#suburkanrahim#cepathamil#periodteratur#ikhtiarhamildankesihatan

    Nak ketat, cantik, bertenaga & sihat luar dalam jgn lupa set Harumnita ni..set lengkap panjagaan luaran dan dalaman untuk wanita2 tampil lebih yakin 🖒🖒🖒 Gentel Harumnita.. Makjun Kesihatan Wanita.. (Gabungan Herba Nusantara Semulajadi )

    Antara kebaikan HARUMNITA ✅ Mengempiskan perut
    ✅ Membantu masalah keputihan
    ✅ Mengetatkan lagi otot2 faraj
    ✅ Mengubati sakit pinggang
    ✅ Menganjalkan payudara & punggung
    ✅ Menghilangkan senggugut & melancarkan haid
    ✅ Menghilangkan bau badan
    ✅ Awet muda
    ✅ Meberikan lebih tenaga

    MISS ‘V’ PUN PERLUKAN RAWATAN

    Gabungan perubatan herba Melayu & herba Cina

    Kandungan:
    🌱 Melalueca Alternifolia (Tea Tree Leave Oil)
    🌱 Astragalus Membranaceus Root Extract
    🌱 Angelica Polymorpha Sinensi Root Extract 🌱 Coptis Chinensis Root Extract 🌱 Quercus Infectoria Gall Extract
    Cara Penggunaan:
    Tuangkan sedikit Pembersih Harumnita Feminin Wash keatas tapak tangan yang lembab.

    Bersihkan bahagian intim dengan lembut.

    Bilas dengan air.

    KEBAIKAN HARUMNITA FEMININE WASH ✨ Membersihkan bahagian intim wanita
    ✨ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim ✨ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
    ✨ Memelihara kelembapan kulit
    ✨ Meningkatkan keanjalan kulit
    ✨ Mengatasi masalah kulit kering & kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
    ✨ Membantu mengatasi masalah keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
    ✨ Membantu mengetatkan otot faraj
    ✨ Mengekalkan kehalusan & kelembutan kulit
    ✨ Menyejukkan & menyamankan bahagian intim anda
    ✨ Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari
    .

    Klik link ini untuk detail lebih lanjut 👇👇 http://www.wasap.my/+60172934148/setharumnita

    #jamusihat #kempiskanperut #segugut #period #kurusdengancepat #aslegacymalaysia #bizzyboddycontourcream #BizzyBoddy #aliffsyukriterlajaklaris #masalahwanita #tambahsusu #masalahleputihan #jamuuntukwanitadanremaja #aslegacykualalumpur #harumnita #ikhtiarhamil #periodtakteratur #ketatkanfaraj #buangangindalambadan #ubatsakitbadan #lenguhbadan #jamulepaspantang #jamutradisional #perapat #suburkanrahim #cepathamil #periodteratur #ikhtiarhamildankesihatan

    2 0 6 hours ago
    Nak ketat, cantik, bertenaga & sihat luar dalam jgn lupa set Harumnita ni..set lengkap panjagaan luaran dan dalaman untuk wanita2 tampil lebih yakin 🖒🖒🖒 Gentel Harumnita.. Makjun Kesihatan Wanita.. (Gabungan Herba Nusantara Semulajadi )

Antara kebaikan HARUMNITA ✅ Mengempiskan perut
✅ Membantu masalah keputihan
✅ Mengetatkan lagi otot2 faraj
✅ Mengubati sakit pinggang
✅ Menganjalkan payudara & punggung
✅ Menghilangkan senggugut & melancarkan haid
✅ Menghilangkan bau badan
✅ Awet muda
✅ Meberikan lebih tenaga

MISS ‘V’ PUN PERLUKAN RAWATAN

Gabungan perubatan herba Melayu & herba Cina

Kandungan:
🌱 Melalueca Alternifolia (Tea Tree Leave Oil)
🌱 Astragalus Membranaceus Root Extract
🌱 Angelica Polymorpha Sinensi Root Extract 🌱 Coptis Chinensis Root Extract 🌱 Quercus Infectoria Gall Extract 
Cara Penggunaan:
Tuangkan sedikit Pembersih Harumnita Feminin Wash keatas tapak tangan yang lembab.

Bersihkan bahagian intim dengan lembut.

Bilas dengan air.

KEBAIKAN HARUMNITA FEMININE WASH ✨ Membersihkan bahagian intim wanita
✨ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim ✨ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
✨ Memelihara kelembapan kulit
✨ Meningkatkan keanjalan kulit
✨ Mengatasi masalah kulit kering & kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
✨ Membantu mengatasi masalah keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
✨ Membantu mengetatkan otot faraj
✨ Mengekalkan kehalusan & kelembutan kulit
✨ Menyejukkan & menyamankan bahagian intim anda
✨ Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari
.

Klik link ini untuk detail lebih lanjut 👇👇 http://www.wasap.my/+60172934148/setharumnita

#jamusihat#kempiskanperut#segugut#period#kurusdengancepat#aslegacymalaysia #bizzyboddycontourcream #BizzyBoddy #aliffsyukriterlajaklaris#masalahwanita#tambahsusu#masalahleputihan#jamuuntukwanitadanremaja#aslegacykualalumpur#harumnita#ikhtiarhamil#periodtakteratur#ketatkanfaraj#buangangindalambadan#ubatsakitbadan#lenguhbadan#jamulepaspantang#jamutradisional#perapat#suburkanrahim#cepathamil#periodteratur#ikhtiarhamildankesihatan

    Nak ketat, cantik, bertenaga & sihat luar dalam jgn lupa set Harumnita ni..set lengkap panjagaan luaran dan dalaman untuk wanita2 tampil lebih yakin 🖒🖒🖒 Gentel Harumnita.. Makjun Kesihatan Wanita.. (Gabungan Herba Nusantara Semulajadi )

    Antara kebaikan HARUMNITA ✅ Mengempiskan perut
    ✅ Membantu masalah keputihan
    ✅ Mengetatkan lagi otot2 faraj
    ✅ Mengubati sakit pinggang
    ✅ Menganjalkan payudara & punggung
    ✅ Menghilangkan senggugut & melancarkan haid
    ✅ Menghilangkan bau badan
    ✅ Awet muda
    ✅ Meberikan lebih tenaga

    MISS ‘V’ PUN PERLUKAN RAWATAN

    Gabungan perubatan herba Melayu & herba Cina

    Kandungan:
    🌱 Melalueca Alternifolia (Tea Tree Leave Oil)
    🌱 Astragalus Membranaceus Root Extract
    🌱 Angelica Polymorpha Sinensi Root Extract 🌱 Coptis Chinensis Root Extract 🌱 Quercus Infectoria Gall Extract
    Cara Penggunaan:
    Tuangkan sedikit Pembersih Harumnita Feminin Wash keatas tapak tangan yang lembab.

    Bersihkan bahagian intim dengan lembut.

    Bilas dengan air.

    KEBAIKAN HARUMNITA FEMININE WASH ✨ Membersihkan bahagian intim wanita
    ✨ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim ✨ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
    ✨ Memelihara kelembapan kulit
    ✨ Meningkatkan keanjalan kulit
    ✨ Mengatasi masalah kulit kering & kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
    ✨ Membantu mengatasi masalah keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
    ✨ Membantu mengetatkan otot faraj
    ✨ Mengekalkan kehalusan & kelembutan kulit
    ✨ Menyejukkan & menyamankan bahagian intim anda
    ✨ Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari
    .

    Klik link ini untuk detail lebih lanjut 👇👇 http://www.wasap.my/+60172934148/setharumnita

    #jamusihat #kempiskanperut #segugut #period #kurusdengancepat #aslegacymalaysia #bizzyboddycontourcream #BizzyBoddy #aliffsyukriterlajaklaris #masalahwanita #tambahsusu #masalahleputihan #jamuuntukwanitadanremaja #aslegacykualalumpur #harumnita #ikhtiarhamil #periodtakteratur #ketatkanfaraj #buangangindalambadan #ubatsakitbadan #lenguhbadan #jamulepaspantang #jamutradisional #perapat #suburkanrahim #cepathamil #periodteratur #ikhtiarhamildankesihatan

    2 0 6 hours ago
    Thanks customer, all the way from Sarawak.

    Thanks customer, all the way from Sarawak.

    5 2 16 hours ago
    Thanks customer, all the way from Sarawak.

    Thanks customer, all the way from Sarawak.

    7 1 16 hours ago
    Thanks customer, all the way from Sarawak.

    Thanks customer, all the way from Sarawak.

    4 1 16 hours ago
    Sebelum awak tido, meh baca apa kiter nak share ni 😘 Okay dah beberapa minggu ni, kiter test power Jamu hehe ye lahhh mestilah yakin dgn kemampuan Jamu sendiri, in shaa Allah orang lain pun akan rasa kesannya 💪🏻🔥💦
.
Okays as most of you dah tahu, kita buat #IF #intermittentfastingMalaysia (apa tu? Nanti awak research okay 😅) so sebab bizi, sminggu sekali je sempat eksesais. So sebelum workout, memang minum Jamu suku gelas pastuuu senam fuhhhh memang stamina steady, tak pancit tau, sambil layan-layan lagu tetap mampu berjalan 4000steps untuk sesi harini 💪🏻🔥💦 Kiter walk-walk kat rumah je awak, tak ke mana-mana. Hehee. In fact, few of my friends pun minum Jamu dulu before gym memang merembessss peluh katanya takyah warm up lama-lama 🔥🔥 Ada jugak yg kata, minum Jamu after gym sebab memerlukan sedikit glucose/gula memang ummmph katanya 🔥🔥🔥
.
Oh bila sebut senam tu, tak semestinya nak senam-senam fitness atau pergi gym je... Mommys yg jadi CEO Dapur (Housewives) perlukan extra energy sebab kerja rumah tak pernah habis kan? 💪🏻🔥💦 Tak kisah yg bekerja di dalam or dalam rumah, we ladies memang power. Love love love 😘❤️ Esok (Monday) COD jangan lupa tau😘
.
#MYHoolaHoope #Empowomen #SayaJual #Jamu #JamuSedap #SayaJualJamu #Jus #JusHerba #Organik #Tradisional #Homemade #NakCantik #NakJimat #NakLawa #NakSihat #AwetMuda #COD  #periodtakteratur #buangangin #anginsatubadan #periodtakkeluar #lamatakperiod #Jamu1001Kunci #susumeriah #ibumenyusu

    Sebelum awak tido, meh baca apa kiter nak share ni 😘 Okay dah beberapa minggu ni, kiter test power Jamu hehe ye lahhh mestilah yakin dgn kemampuan Jamu sendiri, in shaa Allah orang lain pun akan rasa kesannya 💪🏻🔥💦
    .
    Okays as most of you dah tahu, kita buat #IF #intermittentfastingMalaysia (apa tu? Nanti awak research okay 😅) so sebab bizi, sminggu sekali je sempat eksesais. So sebelum workout, memang minum Jamu suku gelas pastuuu senam fuhhhh memang stamina steady, tak pancit tau, sambil layan-layan lagu tetap mampu berjalan 4000steps untuk sesi harini 💪🏻🔥💦 Kiter walk-walk kat rumah je awak, tak ke mana-mana. Hehee. In fact, few of my friends pun minum Jamu dulu before gym memang merembessss peluh katanya takyah warm up lama-lama 🔥🔥 Ada jugak yg kata, minum Jamu after gym sebab memerlukan sedikit glucose/gula memang ummmph katanya 🔥🔥🔥
    .
    Oh bila sebut senam tu, tak semestinya nak senam-senam fitness atau pergi gym je... Mommys yg jadi CEO Dapur (Housewives) perlukan extra energy sebab kerja rumah tak pernah habis kan? 💪🏻🔥💦 Tak kisah yg bekerja di dalam or dalam rumah, we ladies memang power. Love love love 😘❤️ Esok (Monday) COD jangan lupa tau😘
    .
    #MYHoolaHoope #Empowomen #SayaJual #Jamu #JamuSedap #SayaJualJamu #Jus #JusHerba #Organik #Tradisional #Homemade #NakCantik #NakJimat #NakLawa #NakSihat #AwetMuda #COD #periodtakteratur #buangangin #anginsatubadan #periodtakkeluar #lamatakperiod #Jamu1001Kunci #susumeriah #ibumenyusu

    7 0 18 hours ago

Top #periodtakteratur posts

    SIAPA YG PERLUKAN GLA??
.
.
🍒 wanita yg menghadapi PMS
🍒 wanita yg ingin hamil
🍒 mereka yg menghadapi kencing manis
🍒 mereka yg bimbang dengan berat badan berlebihan
🍒 pengidal arthritis rheumatoid dan eczema
🍒 mereka yg menghidap diabetes
🍒 period yg tidak teratur
🍒 mereka yg mahu mencantikkan kulit
🍒 mereka yg menghadapi masalah kesuburan
.
.
whatsapp fyna 0193124934 utk order
atau
klik link whatsapp di ruangan bio

    SIAPA YG PERLUKAN GLA??
    .
    .
    🍒 wanita yg menghadapi PMS
    🍒 wanita yg ingin hamil
    🍒 mereka yg menghadapi kencing manis
    🍒 mereka yg bimbang dengan berat badan berlebihan
    🍒 pengidal arthritis rheumatoid dan eczema
    🍒 mereka yg menghidap diabetes
    🍒 period yg tidak teratur
    🍒 mereka yg mahu mencantikkan kulit
    🍒 mereka yg menghadapi masalah kesuburan
    .
    .
    whatsapp fyna 0193124934 utk order
    atau
    klik link whatsapp di ruangan bio

    170 2 6 March, 2019