#petronassprinta Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #petronassprinta and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
190.9
Average comment
2.6
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

@petronasduriantunggal Profile picture

@petronasduriantunggal

Petronas Durian Tunggal

Dah tiba masa untuk tukar atau tambah minyak pelincir?? Tahu tak apabila anda beli PETRONAS Lubricants terpilih, anda akan dapat hadiah sampingan menarik?!
.
Contohnya jika anda beli PETRONAS Sprinta 1L anda akan berpeluang dapat Sticker atau pun Card Tools edisi terhad PETRONAS Sprinta!!
.
Begitu juga dengan PETRONAS Syntium 4L yang mana anda akan berpeluang dapat Glass Lunch Box atau Cooling Towels, bergantung kepada jenis PETRONAS Syntium yang anda beli
.
Hadiah sampingan ni semua adalah sementara stok masih ada tau!! Jangan bilang admin tak beritahu pula.. hehe
.
So tunggu apa lagi? Jadikan PETRONAS Lubricants sebagai jenama minyak pelincir kegemaran!! Jenama lokal.. kualiti antarabangsa!! Pastinya enjin anda lebih bersih dan lebih jauh perjalanan!!

🛠 #PETRONASSyntium
🛠 #PETRONASSprinta
🛠 #PETRONASUrania
🛠 #PETRONASMach5
🛠 #PETRONASLubricants
🛠 #PETRONASDurianTunggal
🛠 #MinyakPelincir #Lubricants
🛠 #DurianTunggal #Melaka #MY
🛠 #KadMesra #KedaiMesra

Dah tiba masa untuk tukar atau tambah minyak pelincir?? Tahu tak apabila anda beli PETRONAS Lubricants terpilih, anda akan dapat hadiah sampingan menarik?!
.
Contohnya jika anda beli PETRONAS Sprinta 1L anda akan berpeluang dapat Sticker atau pun Card Tools edisi terhad PETRONAS Sprinta!!
.
Begitu juga dengan PETRONAS Syntium 4L yang mana anda akan berpeluang dapat Glass Lunch Box atau Cooling Towels, bergantung kepada jenis PETRONAS Syntium yang anda beli
.
Hadiah sampingan ni semua adalah sementara stok masih ada tau!! Jangan bilang admin tak beritahu pula.. hehe
.
So tunggu apa lagi? Jadikan PETRONAS Lubricants sebagai jenama minyak pelincir kegemaran!! Jenama lokal.. kualiti antarabangsa!! Pastinya enjin anda lebih bersih dan lebih jauh perjalanan!!
•
🛠#PETRONASSyntium
🛠#PETRONASSprinta
🛠#PETRONASUrania
🛠#PETRONASMach5
🛠#PETRONASLubricants
🛠#PETRONASDurianTunggal
🛠#MinyakPelincir #Lubricants
🛠#DurianTunggal #Melaka #MY
🛠#KadMesra #KedaiMesra
8 0 2 hours ago
Jatuh sekali tak bermakna jatuh selamanya,, Korang rasa Jijie boleh jadi #pengejarimpian  Petronas tak??
#tambahpowerpsrt #pengejarimpian #petronassrt #petronassprintaracing #raceline #petronassprinta
206 6 11 hours ago
@lubricantdealer Profile picture

@lubricantdealer

Pandan Indah

Alhamdulillah. Terus mendapat permintaan dan kepercayaan daripada para pelanggan-pelanggab kami yang setia bersama dan memilih bagi mendapatkan minyak pelincir tulen dan berkualiti daripada THSB. Hari ini juga kami memerikan cenderahati kepada pelanggan kami yang bertuah!!!. Lubricants
Parts
Industrials

#tahahijrahsdnbhd #lube #minyakhitam #bengkelkereta #usahawan #bumiputera #automotive #umwgranttlube #repsol #pennzoil #petronassyntium #petronas #petronassprinta #punb #buymuslimfirst #islam #terengganu #malaysia #sayajual #pemborong #pembekal #pengedar #desamelawati

Alhamdulillah. Terus mendapat permintaan dan kepercayaan daripada para pelanggan-pelanggab kami yang setia bersama dan memilih bagi mendapatkan minyak pelincir tulen dan berkualiti daripada THSB. Hari ini juga kami memerikan cenderahati kepada pelanggan kami yang bertuah!!!. Lubricants
Parts
Industrials

#tahahijrahsdnbhd #lube #minyakhitam #bengkelkereta #usahawan #bumiputera #automotive #umwgranttlube #repsol #pennzoil #petronassyntium #petronas #petronassprinta #punb #buymuslimfirst #islam #terengganu #malaysia #sayajual #pemborong #pembekal #pengedar #desamelawati
5 0 13 hours ago
@aduneeeee Profile picture

@aduneeeee

Dude,if you're tired sitting on the floor,then get up and sit on the bike. This is your journey of life,your way is your rules. Chase the dream - @cikgupanigale

#PengejarImpian #TambahpowerPSRT #petronasmotorsports #petronassprinta @petronasmotorsports
Cc: @nrsdyyy_ @nisaasukry
Jentera: @bigzaim

Dude,if you're tired sitting on the floor,then get up and sit on the bike. This is your journey of life,your way is your rules. Chase the dream - @cikgupanigale

#PengejarImpian #TambahpowerPSRT #petronasmotorsports #petronassprinta @petronasmotorsports
Cc: @nrsdyyy_  @nisaasukry
Jentera: @bigzaim
153 18 18 hours ago
@y15zr2019official Profile picture

@y15zr2019official

Dengar kata ada fun ride ke Cameron Highlands 🍓 esok betul ka, Cer tunjuk muka skit grop mana tuh 😎 “””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
📷 : @TagOwner
Follow : @y15zr2019official
.
.
.
.
-
-
#yamaha_y15zr_action #ysuku_malaya_official #y15malaya_official #y15zrmalaysia #y15lovers #ysuku #on❌on #jarang❌on #jarang❌ngam #y15kroni #y15zrmembers #y15zr_rocket #y15malaysia #y15zr_members_official #armkingdrag #kingdragexhaust #titanium #team_y15zr_malaya #y15zrmalaya_0fficial #fenomenaysuku #ridersidamanmalaya #wilayahpermotoran #sukanpermotoran
#shuibchannel #petronascubprix #pengejarimpian #petronassprinta #pontianjohor #segamatjohor
#y15zr2019official

Dengar kata ada fun ride ke Cameron Highlands 🍓 esok betul ka, Cer tunjuk muka skit grop mana tuh 😎 “””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
📷 : @TagOwner 
Follow : @y15zr2019official
.
.
.
.
-
-
#yamaha_y15zr_action #ysuku_malaya_official #y15malaya_official #y15zrmalaysia #y15lovers #ysuku#on❌on #jarang❌on #jarang❌ngam #y15kroni#y15zrmembers #y15zr_rocket #y15malaysia #y15zr_members_official  #armkingdrag #kingdragexhaust #titanium #team_y15zr_malaya #y15zrmalaya_0fficial #fenomenaysuku #ridersidamanmalaya #wilayahpermotoran #sukanpermotoran 
#shuibchannel #petronascubprix #pengejarimpian #petronassprinta #pontianjohor #segamatjohor
#y15zr2019official
72 2 20 hours ago
@wsbkmotorsports Profile picture

@wsbkmotorsports

Mega Gathering BMW S1000RR & HP4 Malaysia 🇲🇾 🔥 . I heard about 270 bikes combined from Malaysia & Singapore. Coming soon Thailand will be join on next year Mega Gathering.
.
#yamaha #honda #ducati #kawasaki #harleydavidson #bmw #suzuki #aprilia #triumph #ktm #mvagusta #royalenfield #hyosung #benelli #motoguzzi #norton #motogp #petronas #petronasmotorsports #petronassprintaracing #petronassprinta #shell #repsol #redbull #racing #monsteryamaha #monsterenergy #pirelli #michelin #wsbkmotorsports

Mega Gathering BMW S1000RR & HP4 Malaysia 🇲🇾 🔥 . I heard about 270 bikes combined from Malaysia & Singapore. Coming soon Thailand will be join on next year Mega Gathering.
.
#yamaha #honda #ducati #kawasaki #harleydavidson #bmw #suzuki #aprilia #triumph #ktm #mvagusta #royalenfield #hyosung #benelli #motoguzzi #norton #motogp #petronas #petronasmotorsports #petronassprintaracing #petronassprinta #shell #repsol #redbull #racing #monsteryamaha #monsterenergy #pirelli #michelin #wsbkmotorsports
83 1 21 hours ago
@adifashla Profile picture

@adifashla

😱😱🙈🙈🙊🙊.
.
.Full video at my youtube channel.
.
https://youtu.be/g_1tseafWJ8
.
.
. #Yamaha #YamahaR1M #R1M #adiFASTla #FASHbyAdifashla #lajutapiselamat #R1 #WeR1 #SuperbikeMalaysia #Superbikes MalaysianSuperbikes #Hanyauntukrider #slowslowjanjifollow #PetronasMotorsports #PetronasSprinta

😱😱🙈🙈🙊🙊.
.
.Full video at my youtube channel.
.
https://youtu.be/g_1tseafWJ8
.
.
.#Yamaha #YamahaR1M #R1M #adiFASTla #FASHbyAdifashla #lajutapiselamat #R1 #WeR1 #SuperbikeMalaysia #Superbikes MalaysianSuperbikes #Hanyauntukrider #slowslowjanjifollow #PetronasMotorsports #PetronasSprinta
669 24 17 September, 2019
@y15zr2019official Profile picture

@y15zr2019official

𝒮𝒾𝓂𝓅𝒶𝓃 𝓁𝒶 𝓈𝑒𝒹𝒾𝒽𝓂𝓊 𝒹𝒶𝓁𝒶𝓂 𝒹𝑜𝒶,𝐵𝒾𝒶𝓇 𝒜𝓁𝓁𝒶𝒽 𝓎𝒶𝓃𝑔 𝓂𝑒𝓃𝑔𝑔𝓊𝒷𝒶𝒽𝓃𝓎𝒶 𝓂𝑒𝓃𝒿𝒶𝒹𝒾 𝒷𝒶𝒽𝒶𝑔𝒾𝒶; 📸owner 🥰 @__nabila03 @__nabila03
@im_kdl 🕊
Follow : @y15zr2019official
.
.
.
.
-
-
#yamaha_y15zr_action #ysuku_malaya_official #y15malaya_official #y15zrmalaysia #y15lovers #ysuku #on❌on #jarang❌on #jarang❌ngam #y15kroni #y15zrmembers #y15zr_rocket #y15malaysia #y15zr_members_official #armkingdrag #kingdragexhaust #titanium #team_y15zr_malaya #y15zrmalaya_0fficial #fenomenaysuku #ridersidamanmalaya #wilayahpermotoran #sukanpermotoran
#shuibchannel #petronascubprix #pengejarimpian #petronassprinta #pontianjohor #segamatjohor

𝒮𝒾𝓂𝓅𝒶𝓃 𝓁𝒶 𝓈𝑒𝒹𝒾𝒽𝓂𝓊 𝒹𝒶𝓁𝒶𝓂 𝒹𝑜𝒶,𝐵𝒾𝒶𝓇 𝒜𝓁𝓁𝒶𝒽 𝓎𝒶𝓃𝑔 𝓂𝑒𝓃𝑔𝑔𝓊𝒷𝒶𝒽𝓃𝓎𝒶 𝓂𝑒𝓃𝒿𝒶𝒹𝒾 𝒷𝒶𝒽𝒶𝑔𝒾𝒶; 📸owner 🥰 @__nabila03 @__nabila03 
@im_kdl 🕊
Follow : @y15zr2019official
.
.
.
.
-
-
#yamaha_y15zr_action #ysuku_malaya_official #y15malaya_official #y15zrmalaysia #y15lovers #ysuku#on❌on #jarang❌on #jarang❌ngam #y15kroni#y15zrmembers #y15zr_rocket #y15malaysia #y15zr_members_official  #armkingdrag #kingdragexhaust #titanium #team_y15zr_malaya #y15zrmalaya_0fficial #fenomenaysuku #ridersidamanmalaya #wilayahpermotoran #sukanpermotoran 
#shuibchannel #petronascubprix #pengejarimpian #petronassprinta #pontianjohor #segamatjohor
220 2 17 September, 2019
@barracudamotoespa Profile picture

@barracudamotoespa

Nuestro piloto Quartararo , impresionante 2 puesto en San Marino MOTOGP. #motocicletas #petronassprinta #barracudamoto #motogp

Nuestro piloto Quartararo ,  impresionante 2 puesto en San Marino MOTOGP. #motocicletas #petronassprinta #barracudamoto #motogp
60 0 16 September, 2019
@motogpfanpage_fq20_vr46 Profile picture

@motogpfanpage_fq20_vr46

Misano World Circuit

Race- P2🥈
Such an amazing day for fabio- led the whole race until being overtaken by marc. So much to take away from the race with almost no mistakes, you fought at the front with arguably “the best rider in the paddock” im so proud of you. To Aragon, maybe you can take your first race win on spanish soil😉 @fabioquartararo20 @motogp @motogp @t0m06600 @sepangracingteam @petronasmotorsports @yamahamotogp ❤️❤️❤️ #fabioquartararo #fabioquatararo20 #fq20 #fabioq20 #MotoGP #sepangracingteam #petronassprinta #yamaha #yamaharacing

Race- P2🥈
Such an amazing day for fabio- led the whole race until being overtaken by marc. So much to take away from  the race with almost no mistakes, you fought at the front with arguably “the best rider in the paddock” im so proud of you. To Aragon, maybe you can take your first race win on spanish soil😉 @fabioquartararo20 @motogp @motogp @t0m06600 @sepangracingteam @petronasmotorsports @yamahamotogp ❤️❤️❤️ #fabioquartararo #fabioquatararo20 #fq20 #fabioq20 #MotoGP #sepangracingteam #petronassprinta #yamaha #yamaharacing
31 0 15 September, 2019
@petronasayerkeroh3 Profile picture

@petronasayerkeroh3

Ayer Keroh

Dah tiba masa nak tukar atau tambah minyak pelincir?? Cuti-cuti di Melaka , mai singgah Petronas Ayer Keroh 3. Jom jadikan PETRONAS Lubricants sebagai pilihan utama anda!! Biar enjin anda menjadi lebih lancar dan bersih!!
.
Terima kasih semua, support .😊
.

#PETRONASSprinta #bebaskangerakmu
#PETRONASUrania #PETRONASLubricants #petronasayerkeroh3
#Melaka #MY #ayerkeroh #KadMesra #KedaiMesra #pssayerkeroh3

Dah tiba masa nak tukar atau tambah minyak pelincir?? Cuti-cuti di Melaka , mai singgah Petronas Ayer Keroh 3.  Jom jadikan PETRONAS Lubricants sebagai pilihan utama anda!! Biar enjin anda menjadi lebih lancar dan bersih!!
.
Terima kasih semua, support .😊
.

#PETRONASSprinta #bebaskangerakmu
#PETRONASUrania #PETRONASLubricants #petronasayerkeroh3
#Melaka #MY #ayerkeroh #KadMesra #KedaiMesra #pssayerkeroh3
9 1 15 September, 2019

Top #petronassprinta posts

@msiancubprix Profile picture

@msiancubprix

[Borak Racing] Pada pendapat anda, siapa yang salah dalam situasi ini?
⚠️ Semua pelumba OK
#cubprix #petronassprinta #proamcup #crash #jiwapermotoran #kapcaimalaya #matmoto

[Borak Racing] Pada pendapat anda, siapa yang salah dalam situasi ini?
⚠️ Semua pelumba OK 
#cubprix #petronassprinta #proamcup #crash #jiwapermotoran #kapcaimalaya #matmoto
7,637 114 26 August, 2019
[Slow-mo]
Start Pro Am Cup A Heat.
#cubprix #petronassprinta #petronasmotorsports #jiwapermotoran #kapcaimalaya #matmoto #proamcup
2,354 3 8 September, 2019
@amoiredbull Profile picture

@amoiredbull

Senyum Dan Senyum Selagi Masih Mampu Tersenyum

Life is short. Senyum selagi ada gigi. 😁
Senyuman merupakan media yang paling murah dalam menubuhkan suatu hubungan.

#honda #rs150 #hondars150r #rs150malaysia_official #petronas #sprinta #petronassprinta

Life is short. Senyum selagi ada gigi. 😁
Senyuman merupakan media yang paling murah dalam menubuhkan suatu hubungan.

#honda #rs150 #hondars150r #rs150malaysia_official #petronas #sprinta #petronassprinta
1,143 26 16 April, 2019
@amoiredbull Profile picture

@amoiredbull

Sentul Kuala Lumpur

Hiduplah seperti lilin menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain.

#yamaha #rxs #yamaharxs #petronas #sprinta #petronassprinta #sentul

Hiduplah seperti lilin menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain.

#yamaha #rxs #yamaharxs #petronas #sprinta #petronassprinta #sentul
1,237 33 14 July, 2019