#petuacantik Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #petuacantik and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 minutes
Average like
1.7
Average comment
0
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@seridarass_ae_selangor Profile picture

@seridarass_ae_selangor

🍀SLIMMING DRINK🍀
#TESTIMONI LAGI...😁😘
.
NAK KURUS LEPAS BERANAK...
KETURUNAN GEMOKS...
simpan lemak bertahun X turun bencinya.
X ADA MASA EXERCISE nak diet tapi nafsu makan macam bela saka. LEMAK DEGIL TEPU macam cara cuba X berjaya...
Korang ada masalah macam ni??
.
JOM KURUS hanya RM9.90 je 100% bahan organik. JOM TRY SLIMMING DRINK.
.
JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM, KULIT GELAP mai try test benda alah BEAUTY DRINK ni RM9.90 je pun berbaloi2 100% organik + pulak WHITENING POWDER & BEAUTY SHOTS TEA meletops cun uols
.
BAU TENGIK HANGIT SEMERBAK peluh merecik sampai baju putih kat ketiak berkerak kuning berkarat.
Kesian kan terpaksa selindung dgn minyak wangi...haa...dengan DON POWDER X perlu lagi minyak wangi bau hangit tengik pun hilang tau.
.
Bakal pengantin jangan lepaskn peluang, jimat tak perlu pergi ke spa semua kami ada dari hujung rambut sampai hujung kaki.
.
Stok cepat sangat licin.
Nk join STOKIS / AGEN / DROPSHIP pm je ye. Jom jana pendapatan dengan SERI DARA.

Untuk makluman, kita ada pelbagai produk seridara SS antaranya ialah:
1. Slimming Drink
2. Beauty Drink
3. Milkbooster
4. Beauty shot Tea
5. Set beauty skin + fat burner
6. Set beauty skin boosting
7. Set milkbooster & energy
8. Whitening Powder
9. Herbal Bath
10. Don Powder (deodorant odor neutralizer)
11. Set Seri Pengantin

@seridarass_ae_selangor
018-3682123

#aelegacy #workout #seridarassaeselangor #petuaslim #petuacantik #seripengantin #slimmingdrink #beautydrink #hilangbaubadan #pantangsalin #kuruslepassalin #jerawat #jeragat #uitmpuncakalam #politekniksabakbernam #kerjakosong #kulitkusam #kurus #testimoni #puncakalam #meru #diet #tv3 #alamjaya #alamperdana #ecoworld #saujanautama #uitmpuncakperdana #hillpark #sericoalfield

🍀SLIMMING DRINK🍀
#TESTIMONI LAGI...😁😘
.
NAK KURUS LEPAS BERANAK...
KETURUNAN GEMOKS...
simpan lemak bertahun X turun bencinya.
X ADA MASA EXERCISE nak diet tapi nafsu makan macam bela saka. LEMAK DEGIL TEPU macam cara cuba X berjaya...
Korang ada masalah macam ni??
.
JOM KURUS hanya RM9.90 je 100% bahan organik. JOM TRY SLIMMING DRINK.
. 
JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM, KULIT GELAP mai try test benda alah BEAUTY DRINK ni RM9.90 je pun berbaloi2 100% organik + pulak WHITENING POWDER & BEAUTY SHOTS TEA meletops cun uols
. 
BAU TENGIK HANGIT SEMERBAK peluh merecik sampai baju putih kat ketiak berkerak kuning berkarat.
Kesian kan terpaksa selindung dgn minyak wangi...haa...dengan DON POWDER X perlu lagi minyak wangi bau hangit tengik pun hilang tau.
.
Bakal pengantin jangan lepaskn peluang, jimat tak perlu pergi ke spa semua kami ada dari hujung rambut sampai hujung kaki.
.
Stok cepat sangat licin.
Nk join STOKIS / AGEN / DROPSHIP pm je ye. Jom jana pendapatan dengan SERI DARA.

Untuk makluman, kita ada pelbagai produk seridara SS antaranya ialah:
1. Slimming Drink
2. Beauty Drink 
3. Milkbooster
4. Beauty shot Tea
5. Set beauty skin + fat burner
6. Set beauty skin boosting
7. Set milkbooster & energy
8. Whitening Powder
9. Herbal Bath
10. Don Powder (deodorant odor neutralizer)
11. Set Seri Pengantin

@seridarass_ae_selangor
018-3682123

#aelegacy #workout #seridarassaeselangor #petuaslim #petuacantik #seripengantin #slimmingdrink #beautydrink #hilangbaubadan #pantangsalin #kuruslepassalin #jerawat #jeragat #uitmpuncakalam #politekniksabakbernam #kerjakosong #kulitkusam #kurus #testimoni #puncakalam #meru #diet #tv3 #alamjaya #alamperdana #ecoworld #saujanautama #uitmpuncakperdana #hillpark #sericoalfield
1 0 30 minutes ago
@seridarass_ae_selangor Profile picture

@seridarass_ae_selangor

#TESTIMONI LAGI...😁😘
.
NAK KURUS LEPAS BERANAK...
KETURUNAN GEMOKS...
simpan lemak bertahun X turun bencinya.
X ADA MASA EXERCISE nak diet tapi nafsu makan macam bela saka. LEMAK DEGIL TEPU macam cara cuba X berjaya...
Korang ada masalah macam ni??
.
JOM KURUS hanya RM9.90 je 100% bahan organik. JOM TRY SLIMMING DRINK.
.
JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM, KULIT GELAP mai try test benda alah BEAUTY DRINK ni RM9.90 je pun berbaloi2 100% organik + pulak WHITENING POWDER & BEAUTY SHOTS TEA meletops cun uols
.
BAU TENGIK HANGIT SEMERBAK peluh merecik sampai baju putih kat ketiak berkerak kuning berkarat.
Kesian kan terpaksa selindung dgn minyak wangi...haa...dengan DON POWDER X perlu lagi minyak wangi bau hangit tengik pun hilang tau.
.
Bakal pengantin jangan lepaskn peluang, jimat tak perlu pergi ke spa semua kami ada dari hujung rambut sampai hujung kaki.
.
Stok cepat sangat licin.
Nk join STOKIS / AGEN / DROPSHIP pm je ye. Jom jana pendapatan dengan SERI DARA.

Untuk makluman, kita ada pelbagai produk seridara SS antaranya ialah:
1. Slimming Drink
2. Beauty Drink
3. Milkbooster
4. Beauty shot Tea
5. Set beauty skin + fat burner
6. Set beauty skin boosting
7. Set milkbooster & energy
8. Whitening Powder
9. Herbal Bath
10. Don Powder (deodorant odor neutralizer)
11. Set Seri Pengantin

@seridarass_ae_selangor
018-3682123

#aelegacy #workout #seridarassaeselangor #petuaslim #petuacantik #seripengantin #slimmingdrink #beautydrink #hilangbaubadan #pantangsalin #kuruslepassalin #jerawat #jeragat #uitmpuncakalam #politekniksabakbernam #kerjakosong #kulitkusam #kurus #testimoni #puncakalam #meru #diet #tv3 #alamjaya #alamperdana #ecoworld #saujanautama #uitmpuncakperdana #hillpark #sericoalfield

#TESTIMONI LAGI...😁😘
.
NAK KURUS LEPAS BERANAK...
KETURUNAN GEMOKS...
simpan lemak bertahun X turun bencinya.
X ADA MASA EXERCISE nak diet tapi nafsu makan macam bela saka. LEMAK DEGIL TEPU macam cara cuba X berjaya...
Korang ada masalah macam ni??
.
JOM KURUS hanya RM9.90 je 100% bahan organik. JOM TRY SLIMMING DRINK.
. 
JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM, KULIT GELAP mai try test benda alah BEAUTY DRINK ni RM9.90 je pun berbaloi2 100% organik + pulak WHITENING POWDER & BEAUTY SHOTS TEA meletops cun uols
. 
BAU TENGIK HANGIT SEMERBAK peluh merecik sampai baju putih kat ketiak berkerak kuning berkarat.
Kesian kan terpaksa selindung dgn minyak wangi...haa...dengan DON POWDER X perlu lagi minyak wangi bau hangit tengik pun hilang tau.
.
Bakal pengantin jangan lepaskn peluang, jimat tak perlu pergi ke spa semua kami ada dari hujung rambut sampai hujung kaki.
.
Stok cepat sangat licin.
Nk join STOKIS / AGEN / DROPSHIP pm je ye. Jom jana pendapatan dengan SERI DARA.

Untuk makluman, kita ada pelbagai produk seridara SS antaranya ialah:
1. Slimming Drink
2. Beauty Drink 
3. Milkbooster
4. Beauty shot Tea
5. Set beauty skin + fat burner
6. Set beauty skin boosting
7. Set milkbooster & energy
8. Whitening Powder
9. Herbal Bath
10. Don Powder (deodorant odor neutralizer)
11. Set Seri Pengantin

@seridarass_ae_selangor
018-3682123

#aelegacy #workout #seridarassaeselangor #petuaslim #petuacantik #seripengantin #slimmingdrink #beautydrink #hilangbaubadan #pantangsalin #kuruslepassalin #jerawat #jeragat #uitmpuncakalam #politekniksabakbernam #kerjakosong #kulitkusam #kurus #testimoni #puncakalam #meru #diet #tv3 #alamjaya #alamperdana #ecoworld #saujanautama #uitmpuncakperdana #hillpark #sericoalfield
1 0 35 minutes ago
@seridarass_ae_selangor Profile picture

@seridarass_ae_selangor

🍀SLIMMING DRINK / BEAUTY DRINK / BEAUTY SHOTS TEA🍀 DARI XXL KE SAIZ S
#TESTIMONI LAGI...😁😘
.
NAK KURUS LEPAS BERANAK...
KETURUNAN GEMOKS...
simpan lemak bertahun X turun bencinya.
X ADA MASA EXERCISE nak diet tapi nafsu makan macam bela saka. LEMAK DEGIL TEPU macam cara cuba X berjaya...
Korang ada masalah macam ni??
.
JOM KURUS hanya RM9.90 je 100% bahan organik. JOM TRY SLIMMING DRINK.
.
JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM, KULIT GELAP mai try test benda alah BEAUTY DRINK ni RM9.90 je pun berbaloi2 100% organik + pulak WHITENING POWDER & BEAUTY SHOTS TEA meletops cun uols
.
BAU TENGIK HANGIT SEMERBAK peluh merecik sampai baju putih kat ketiak berkerak kuning berkarat.
Kesian kan terpaksa selindung dgn minyak wangi...haa...dengan DON POWDER X perlu lagi minyak wangi bau hangit tengik pun hilang tau.
.
Bakal pengantin jangan lepaskn peluang, jimat tak perlu pergi ke spa semua kami ada dari hujung rambut sampai hujung kaki.
.
Stok cepat sangat licin.
Nk join STOKIS / AGEN / DROPSHIP pm je ye. Jom jana pendapatan dengan SERI DARA.

Untuk makluman, kita ada pelbagai produk seridara SS antaranya ialah:
1. Slimming Drink
2. Beauty Drink
3. Milkbooster
4. Beauty shot Tea
5. Set beauty skin + fat burner
6. Set beauty skin boosting
7. Set milkbooster & energy
8. Whitening Powder
9. Herbal Bath
10. Don Powder (deodorant odor neutralizer)
11. Set Seri Pengantin

@seridarass_ae_selangor
018-3682123

#aelegacy #workout #seridarassaeselangor #petuaslim #petuacantik #seripengantin #slimmingdrink #beautydrink #hilangbaubadan #pantangsalin #kuruslepassalin #jerawat #jeragat #uitmpuncakalam #politekniksabakbernam #kerjakosong #kulitkusam #kurus #testimoni #puncakalam #meru #diet #tv3 #alamjaya #alamperdana #ecoworld #saujanautama #uitmpuncakperdana #hillpark #sericoalfield

🍀SLIMMING DRINK / BEAUTY DRINK / BEAUTY SHOTS TEA🍀 DARI XXL KE SAIZ S
#TESTIMONI LAGI...😁😘
.
NAK KURUS LEPAS BERANAK...
KETURUNAN GEMOKS...
simpan lemak bertahun X turun bencinya.
X ADA MASA EXERCISE nak diet tapi nafsu makan macam bela saka. LEMAK DEGIL TEPU macam cara cuba X berjaya...
Korang ada masalah macam ni??
.
JOM KURUS hanya RM9.90 je 100% bahan organik. JOM TRY SLIMMING DRINK.
. 
JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM, KULIT GELAP mai try test benda alah BEAUTY DRINK ni RM9.90 je pun berbaloi2 100% organik + pulak WHITENING POWDER & BEAUTY SHOTS TEA meletops cun uols
. 
BAU TENGIK HANGIT SEMERBAK peluh merecik sampai baju putih kat ketiak berkerak kuning berkarat.
Kesian kan terpaksa selindung dgn minyak wangi...haa...dengan DON POWDER X perlu lagi minyak wangi bau hangit tengik pun hilang tau.
.
Bakal pengantin jangan lepaskn peluang, jimat tak perlu pergi ke spa semua kami ada dari hujung rambut sampai hujung kaki.
.
Stok cepat sangat licin.
Nk join STOKIS / AGEN / DROPSHIP pm je ye. Jom jana pendapatan dengan SERI DARA.

Untuk makluman, kita ada pelbagai produk seridara SS antaranya ialah:
1. Slimming Drink
2. Beauty Drink 
3. Milkbooster
4. Beauty shot Tea
5. Set beauty skin + fat burner
6. Set beauty skin boosting
7. Set milkbooster & energy
8. Whitening Powder
9. Herbal Bath
10. Don Powder (deodorant odor neutralizer)
11. Set Seri Pengantin

@seridarass_ae_selangor
018-3682123

#aelegacy #workout #seridarassaeselangor #petuaslim #petuacantik #seripengantin #slimmingdrink #beautydrink #hilangbaubadan #pantangsalin #kuruslepassalin #jerawat #jeragat #uitmpuncakalam #politekniksabakbernam #kerjakosong #kulitkusam #kurus #testimoni #puncakalam #meru #diet #tv3 #alamjaya #alamperdana #ecoworld #saujanautama #uitmpuncakperdana #hillpark #sericoalfield
1 0 38 minutes ago
@seridarass_ae_selangor Profile picture

@seridarass_ae_selangor

🍀SLIMMING DRINK🍀
#TESTIMONI LAGI...😁😘
.
NAK KURUS LEPAS BERANAK...
KETURUNAN GEMOKS...
simpan lemak bertahun X turun bencinya.
X ADA MASA EXERCISE nak diet tapi nafsu makan macam bela saka. LEMAK DEGIL TEPU macam cara cuba X berjaya...
Korang ada masalah macam ni??
.
JOM KURUS hanya RM9.90 je 100% bahan organik. JOM TRY SLIMMING DRINK.
.
JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM, KULIT GELAP mai try test benda alah BEAUTY DRINK ni RM9.90 je pun berbaloi2 100% organik + pulak WHITENING POWDER & BEAUTY SHOTS TEA meletops cun uols
.
BAU TENGIK HANGIT SEMERBAK peluh merecik sampai baju putih kat ketiak berkerak kuning berkarat.
Kesian kan terpaksa selindung dgn minyak wangi...haa...dengan DON POWDER X perlu lagi minyak wangi bau hangit tengik pun hilang tau.
.
Bakal pengantin jangan lepaskn peluang, jimat tak perlu pergi ke spa semua kami ada dari hujung rambut sampai hujung kaki.
.
Stok cepat sangat licin.
Nk join STOKIS / AGEN / DROPSHIP pm je ye. Jom jana pendapatan dengan SERI DARA.

Untuk makluman, kita ada pelbagai produk seridara SS antaranya ialah:
1. Slimming Drink
2. Beauty Drink
3. Milkbooster
4. Beauty shot Tea
5. Set beauty skin + fat burner
6. Set beauty skin boosting
7. Set milkbooster & energy
8. Whitening Powder
9. Herbal Bath
10. Don Powder (deodorant odor neutralizer)
11. Set Seri Pengantin

@seridarass_ae_selangor
018-3682123

#aelegacy #workout #seridarassaeselangor #petuaslim #petuacantik #seripengantin #slimmingdrink #beautydrink #hilangbaubadan #pantangsalin #kuruslepassalin #jerawat #jeragat #uitmpuncakalam #politekniksabakbernam #kerjakosong #kulitkusam #kurus #testimoni #puncakalam #meru #diet #tv3 #alamjaya #alamperdana #ecoworld #saujanautama #uitmpuncakperdana #hillpark #sericoalfield

🍀SLIMMING DRINK🍀
#TESTIMONI LAGI...😁😘
.
NAK KURUS LEPAS BERANAK...
KETURUNAN GEMOKS...
simpan lemak bertahun X turun bencinya.
X ADA MASA EXERCISE nak diet tapi nafsu makan macam bela saka. LEMAK DEGIL TEPU macam cara cuba X berjaya...
Korang ada masalah macam ni??
.
JOM KURUS hanya RM9.90 je 100% bahan organik. JOM TRY SLIMMING DRINK.
. 
JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM, KULIT GELAP mai try test benda alah BEAUTY DRINK ni RM9.90 je pun berbaloi2 100% organik + pulak WHITENING POWDER & BEAUTY SHOTS TEA meletops cun uols
. 
BAU TENGIK HANGIT SEMERBAK peluh merecik sampai baju putih kat ketiak berkerak kuning berkarat.
Kesian kan terpaksa selindung dgn minyak wangi...haa...dengan DON POWDER X perlu lagi minyak wangi bau hangit tengik pun hilang tau.
.
Bakal pengantin jangan lepaskn peluang, jimat tak perlu pergi ke spa semua kami ada dari hujung rambut sampai hujung kaki.
.
Stok cepat sangat licin.
Nk join STOKIS / AGEN / DROPSHIP pm je ye. Jom jana pendapatan dengan SERI DARA.

Untuk makluman, kita ada pelbagai produk seridara SS antaranya ialah:
1. Slimming Drink
2. Beauty Drink 
3. Milkbooster
4. Beauty shot Tea
5. Set beauty skin + fat burner
6. Set beauty skin boosting
7. Set milkbooster & energy
8. Whitening Powder
9. Herbal Bath
10. Don Powder (deodorant odor neutralizer)
11. Set Seri Pengantin

@seridarass_ae_selangor
018-3682123

#aelegacy #workout #seridarassaeselangor #petuaslim #petuacantik #seripengantin #slimmingdrink #beautydrink #hilangbaubadan #pantangsalin #kuruslepassalin #jerawat #jeragat #uitmpuncakalam #politekniksabakbernam #kerjakosong #kulitkusam #kurus #testimoni #puncakalam #meru #diet #tv3 #alamjaya #alamperdana #ecoworld #saujanautama #uitmpuncakperdana #hillpark #sericoalfield
1 0 50 minutes ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
2 0 1 hour ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
0 0 1 hour ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
4 0 1 hour ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
0 0 1 hour ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
2 0 1 hour ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
2 0 1 hour ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
5 0 1 hour ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
3 0 1 hour ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
2 0 1 hour ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
0 0 1 hour ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
2 0 1 hour ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
5 0 1 hour ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
0 0 1 hour ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
0 0 1 hour ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
4 0 1 hour ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
1 0 1 hour ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
0 0 1 hour ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
2 0 1 hour ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
3 0 1 hour ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
0 0 1 hour ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
1 0 1 hour ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
2 0 1 hour ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
0 0 1 hour ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
3 0 1 hour ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
1 0 2 hours ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
4 0 2 hours ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
1 0 2 hours ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
4 0 2 hours ago
@dewyglow_penang Profile picture

@dewyglow_penang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita.
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang

Muka berjerawat?
Kulit kusam?
Muda2 pun dah ada jeragat?
Kulit muka berminyak?? .
.
Eeuuuwwww~ apa ni?!! Bila ingat balik rasa nak nagis jer. Yela, orang sampai tak pandang muka kita ni. Huduh!
.
.
Sekarang bila muka kita flawless,licin, glowing orang asyik nak selfie je dgn kita. 
Ni semua disebabkan penangan DEWYGLOW VIT C 
Fuhhhh!! Bukan setakat muka jer putih habis satu badan cerah atas bawah.

Cepat2 grab. Tekan link dibio untuk order
.
.
#susumaaez #lensmalaysia #demica #tipsjerawat #tipshilangjeragat #tipscantik  #mukasensitif #kulitcantik #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #petuacantik #dewyglowmurah #supplementmalaysia #kulitputih #dianzvitamin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #dewyglowpenang
4 0 2 hours ago

Top #petuacantik posts

@ieda_dianz Profile picture

@ieda_dianz

KULIT KUSAM PENUH JERAWAT? .
.
Dont worry bebehhh
Try petua ida share ni

Tomato memang sangat bagus untuk kulit
Korang try apply 1-2 minggu mesti dah nampak perubahan
Yang penting konsisten tau

Nak cantik kena lah rajin kan kan kan?

Selamat mencuba 😘

Untuk lebih tips / petua klik sini #tipsByIeda #petuacantikieda
.
.
.
#dianzvitamin #petuajerawat #jerawat #scan&win #hilangkanjerawat #dianzmurah #dianzoriginal #hisap2teruscantik #dianzmaskNmoist #petuakulitcantik #petuacantik #dianzpromosi #dianzproduk #tanggalWhitehead #tanggalblackhead #whiteheadremover
#petuacantik #petuasemulajadi #kulitkering #lembapkankulit #dianz #aurawhite #mamadil #dexandra #petuakulitkering #petuaparut #petuakecantikan #petuakulitcantik #ubatjerawat

KULIT KUSAM PENUH JERAWAT? .
.
Dont worry bebehhh
Try petua ida share ni

Tomato memang sangat bagus untuk kulit
Korang try apply 1-2 minggu mesti dah nampak perubahan
Yang penting konsisten tau

Nak cantik kena lah rajin kan kan kan?

Selamat mencuba 😘

Untuk lebih tips / petua klik sini  #tipsByIeda #petuacantikieda
.
.
.
#dianzvitamin #petuajerawat #jerawat #scan&win #hilangkanjerawat #dianzmurah #dianzoriginal #hisap2teruscantik #dianzmaskNmoist #petuakulitcantik #petuacantik #dianzpromosi #dianzproduk #tanggalWhitehead #tanggalblackhead #whiteheadremover
#petuacantik #petuasemulajadi #kulitkering #lembapkankulit #dianz #aurawhite #mamadil #dexandra #petuakulitkering #petuaparut #petuakecantikan #petuakulitcantik #ubatjerawat
192 20 6 March, 2019
@ieda_dianz Profile picture

@ieda_dianz

Haaaaa siapa sini ada masalah jerawat asyik duk menyinggah je kan muka?? Meh try tips ni.

Juz guna 2 bahan je

2 sudu madu
1/3 sudu serbuk kayu manis

Kacau sampai rata
Then ready untuk di pakai.
Pakai sebelum tidur dan esok pagi bangun basuh
Tengok lah magic jerawat uaolss akan kecut

Selamat mencuba 😘

Untuk lebih tips klik #tipsByIeda #petuacantikieda
.
.
.
#dianzvitamin #petuajerawat #jerawat #scan&win #hilangkanjerawat #dianzmurah #dianzoriginal #hisap2teruscantik #dianzmaskNmoist #petuakulitcantik #dianzpromosi
#petuacantik #petuasemulajadi #dianz #petuakecantikan #petuakulitcantik #ubatjerawat

Haaaaa siapa sini ada masalah jerawat asyik duk menyinggah je kan muka?? Meh try tips ni.

Juz guna 2 bahan je

2 sudu madu
1/3 sudu serbuk kayu manis

Kacau sampai rata
Then ready untuk di pakai.
Pakai sebelum tidur dan esok pagi bangun basuh
Tengok lah magic jerawat uaolss akan kecut

Selamat mencuba 😘

Untuk lebih tips klik #tipsByIeda #petuacantikieda
.
.
.
#dianzvitamin #petuajerawat #jerawat #scan&win #hilangkanjerawat #dianzmurah #dianzoriginal #hisap2teruscantik #dianzmaskNmoist #petuakulitcantik#dianzpromosi
#petuacantik #petuasemulajadi #dianz #petuakecantikan #petuakulitcantik #ubatjerawat
156 7 23 February, 2019
@ieda_dianz Profile picture

@ieda_dianz

EEEE GERAM LAA PARUT NI DEGIL SANGAT NAK HILANG
.
.
Relax relax gaissss
Meh try tipsss ni.
Mana tau berkesan untuk uaolsss kan?
.
Bahan2 :
Sedikit juz lemon
1 sudu serbuk kunyit
1 sudu susu cair

Cara2 :
Kacau sebati semua bahan
Dan sapu pada kawasan parut atau seluruh muka
Biarkan 10-15 minit dah bilas dengan air bersih.

Pakai 2-3 kali seminggu.
Pakai setiap minggu korang akan nampak perubahan nyaaa.
.
.
Best tak tips kali gaissss?
.
.
.Untuk lebih tips / petua klik sini #tipsByIeda #petuacantikieda .
.
.
#dianzvitamin #petuajerawat #jerawat #scan&win #hilangkanjerawat #dianzmurah #dianzoriginal #hisap2teruscantik #dianzmaskNmoist #petuakulitcantik #petuacantik #dianzpromosi #dianzproduk #tanggalWhitehead #tanggalblackhead #whiteheadremover #petuacantik #petuasemulajadi #kulitkering #lembapkankulit #dianz #aurawhite #mamadil #dexandra #petuakulitkering #petuaparut #petuakecantikan #petuakulitcantik #ubatjerawat

EEEE GERAM LAA PARUT NI DEGIL SANGAT NAK HILANG
.
.
Relax relax gaissss
Meh try tipsss ni.
Mana tau berkesan untuk uaolsss kan?
.
Bahan2 :
Sedikit juz lemon
1 sudu serbuk kunyit
1 sudu susu cair

Cara2 : 
Kacau sebati semua bahan
Dan sapu pada kawasan parut atau seluruh muka
Biarkan 10-15 minit dah bilas dengan air bersih.

Pakai 2-3 kali seminggu.
Pakai setiap minggu korang akan nampak perubahan nyaaa.
.
.
Best tak tips kali gaissss?
.
.
.Untuk lebih tips / petua klik sini  #tipsByIeda #petuacantikieda .
.
.
 #dianzvitamin #petuajerawat #jerawat #scan&win #hilangkanjerawat #dianzmurah #dianzoriginal #hisap2teruscantik #dianzmaskNmoist #petuakulitcantik #petuacantik #dianzpromosi #dianzproduk #tanggalWhitehead #tanggalblackhead #whiteheadremover #petuacantik #petuasemulajadi #kulitkering #lembapkankulit #dianz #aurawhite #mamadil #dexandra #petuakulitkering #petuaparut #petuakecantikan #petuakulitcantik #ubatjerawat
129 7 3 April, 2019
@ematunz Profile picture

@ematunz

#infoEmatunz Uolls hanya perlu beberapa ketul ais. Petua ni terr paling ringkas, mudah & berkesan.
.
.
CARA BUAT: Oleskan kiub perlahan lahan (secara melingkar) di seluruh muka. Fokus T zone yang kerap berminyak. Boleh guna kiub ais lepas ber masker. Juga, sebelum make up pun bagus buat petua ni, hasilnya make up lebih shantekk & tahan lama.
.
.
6 MANFAAT KECANTIKAN GUNA AIS
.
1️⃣ Menjadikan Kulit Bercahaya - peredaran darah bertambah lancar menjadikan kulit nampak sihat bercahaya secara semulajadi . Nak lagi best, uols boleh juga gunakan kuib ais buah-buahan ke atas muka .
.
2️⃣ Mengurangkan Noda - Kurangkan radang serta kulit kemerahan akibat jerawat. Letak kiub ais ke atas jerawat beberapa saat hingga rasa kebas. Boleh buat tiap pagi dan malam.
.
3️⃣ Merawat Lingkaran Hitam bawah Mata- Kombinasi jus timun & air rose yang membeku boleh diletakkan di bawah mata. Bengkak bawah mata akibat tidur lewat malam akan dapat dikurangkan.
.
4️⃣ Penyegar Kulit - Kiub ais merupakan pelancar atau penyegar kulit yang murah . Guna sebelum pakai alat solek supaya liang pori mengecil. Seterusnya menjadikan bedak asas anda lancar dan sempurna.
.
5️⃣ Pengganti Alat Solek - Guna aje kiub ni sebab kulit muka akan nampak berseri, cantik semulajadi tanpa guna sebarang alat solek.
.
6️⃣ Menghalang Kedutan - melambatkan penuaan serta mengurangkan garis sedia ada. Boleh awet muda tau bak dewi remaja 😉
.
.
Senang je kan petua ni? Lebih banyak tips lepas ni. Eksited nak share.
.
#jomfollowEmaTunz #petuaoranglama #tipscantik #tipscantikalami #tipscantiksehat #tipskulitcantik #tipscantiknatural #tipscantikkita #tipscantikartis #tipscantiksemulajadi #tipslawa #tipscantikreatif #petua #petuacantik #petuadapur #petuanenek

#infoEmatunz Uolls hanya perlu beberapa ketul ais. Petua ni terr paling ringkas, mudah & berkesan.
.
.
CARA BUAT: Oleskan kiub perlahan lahan (secara melingkar) di seluruh muka. Fokus T zone yang kerap berminyak. Boleh guna kiub ais lepas ber masker. Juga, sebelum make up pun bagus buat petua ni, hasilnya make up lebih shantekk & tahan lama.
.
.
6 MANFAAT KECANTIKAN GUNA AIS
.
1️⃣ Menjadikan Kulit Bercahaya - peredaran darah bertambah lancar menjadikan kulit nampak sihat bercahaya secara semulajadi . Nak lagi best, uols boleh juga gunakan kuib ais buah-buahan ke atas muka .
.
2️⃣ Mengurangkan Noda - Kurangkan radang serta kulit kemerahan akibat jerawat. Letak kiub ais ke atas jerawat beberapa saat hingga rasa kebas. Boleh buat tiap pagi dan malam.
.
3️⃣ Merawat Lingkaran Hitam bawah Mata- Kombinasi jus timun & air rose yang membeku boleh diletakkan di bawah mata. Bengkak bawah mata akibat tidur lewat malam akan dapat dikurangkan.
.
4️⃣ Penyegar Kulit - Kiub ais merupakan pelancar atau penyegar kulit yang murah . Guna sebelum pakai alat solek supaya liang pori mengecil. Seterusnya menjadikan bedak asas anda lancar dan sempurna.
.
5️⃣ Pengganti Alat Solek - Guna aje kiub ni sebab kulit muka akan nampak berseri, cantik semulajadi tanpa guna sebarang alat solek.
.
6️⃣ Menghalang Kedutan - melambatkan penuaan serta mengurangkan garis sedia ada. Boleh awet muda tau bak dewi remaja 😉
.
.
Senang je kan petua ni? Lebih banyak tips lepas ni. Eksited nak share.
.
#jomfollowEmaTunz #petuaoranglama #tipscantik #tipscantikalami #tipscantiksehat #tipskulitcantik #tipscantiknatural #tipscantikkita #tipscantikartis #tipscantiksemulajadi #tipslawa #tipscantikreatif #petua #petuacantik #petuadapur #petuanenek
209 36 22 August, 2019
@ematunz Profile picture

@ematunz

More tips 👉🏻 #infoEmatunz
Kurang tidur biasanya menjadi punca utama mata sembab atau eyebag.
.
Orang yang kurang tidur dikatakan mempunyai hormon melanin (pigmen) yang banyak. Hormon nilah yang mengundang "mata panda" dan penuaan semula jadi.
.
Selain kurang tidur, penyebab lain adalah:
- dehidrasi (badan kurang air)
- terdedah lama kat sinaran matahari
- kerap merokok
- anemia (kurang sel darah merah)
- penggunaan mekap yang berlebihan.
.
Upss! Silap mekap boleh nampak tua sebelum usia tau. Dah kurangkan mekap tu, ahjom cantik semulajadi macam @EmaTunz. Ehh~
.
Salah satu cara hilangkan eyebag, guna SENDUK SEJUK je. Bunyi macam pelik, tapi percayalahh cara ni cukup efektif.
.
Uols cuma perlukan:
- dua senduk (boleh gantikan dengan sudu)
- air sejuk atau beberapa ketul ais
.
Caranya: rendam sudu dalam ais selama 20 minit. Paling senang, biar sekejapp sudu kat tempat beku. Agak agak dah sejuk boleh tekap ke mata. Gosok-gosok lembut pada kawasan mata sehingga rasa sejuknya hilang.
.
Hah, kalau uols nak tahu, rasa sejuk kat sudu ni la yang buat kulit mata relaks. Mata pun nak rehat jugak tau. Rajin buat awal pagi, kalau tak sempat buatlahh kejap sebelum tidur ye.
.
Amacam best kan tips ni?
Cepat belanja LIKE #jomfollowEmaTunz #petuaoranglama #tipscantik #tipscantikalami #tipscantiksehat #tipskulitcantik #tipscantiknatural #tipscantikkita #tipscantikartis #tipscantiksemulajadi #tipslawa #tipscantikreatif #petua #petuacantik #petuadapur #petuanenek #tipssegalatips #petuanenekmoyang

More tips 👉🏻 #infoEmatunz 
Kurang tidur biasanya menjadi punca utama mata sembab atau eyebag.
.
Orang yang kurang tidur dikatakan mempunyai hormon melanin (pigmen) yang banyak. Hormon nilah yang mengundang "mata panda" dan penuaan semula jadi.
.
Selain kurang tidur, penyebab lain adalah:
- dehidrasi (badan kurang air)
- terdedah lama kat sinaran matahari
- kerap merokok
- anemia (kurang sel darah merah)
- penggunaan mekap yang berlebihan.
.
Upss! Silap mekap boleh nampak tua sebelum usia tau. Dah kurangkan mekap tu, ahjom cantik semulajadi macam @EmaTunz. Ehh~
.
Salah satu cara hilangkan eyebag, guna SENDUK SEJUK je. Bunyi macam pelik, tapi percayalahh cara ni cukup efektif.
.
Uols cuma perlukan:
- dua senduk (boleh gantikan dengan sudu)
- air sejuk atau beberapa ketul ais
.
Caranya: rendam sudu dalam ais selama 20 minit. Paling senang, biar sekejapp sudu kat tempat beku. Agak agak dah sejuk boleh tekap ke mata. Gosok-gosok lembut pada kawasan mata sehingga rasa sejuknya hilang.
.
Hah, kalau uols nak tahu, rasa sejuk kat sudu ni la yang buat kulit mata relaks. Mata pun nak rehat jugak tau. Rajin buat awal pagi, kalau tak sempat buatlahh kejap sebelum tidur ye.
.
Amacam best kan tips ni? 
Cepat belanja LIKE #jomfollowEmaTunz #petuaoranglama #tipscantik #tipscantikalami #tipscantiksehat #tipskulitcantik #tipscantiknatural #tipscantikkita #tipscantikartis #tipscantiksemulajadi #tipslawa #tipscantikreatif #petua #petuacantik #petuadapur #petuanenek #tipssegalatips #petuanenekmoyang
163 39 29 August, 2019
@adillazbeaute Profile picture

@adillazbeaute

Haa, siapa yang terlepas haritu. Yang ada jerawat batu, parut-parut hitam laa, yang degil naw jerawatnya tuu, meh tengok tips kitorang 😍😘 .
#petuacantik #maskdiy #muabellaz

Haa, siapa yang terlepas haritu. Yang ada jerawat batu, parut-parut hitam laa, yang degil naw jerawatnya tuu, meh tengok tips kitorang 😍😘 .
#petuacantik #maskdiy #muabellaz
239 2 19 July, 2019
@jamuratumalaya_4u Profile picture

@jamuratumalaya_4u

Komen dr pengguna yang mengamalkan Royal V dn Kurma Dhuha. 2 produk ni antara produk terbaik dan selalu customer cari2
.
.
Allah izinkan asbab dgn formula ni syukur sebanyak2 pd Allah dgnnya boleh bina eratkan kebahagian..kesihatan suami isteri seisi family yg sgt byk menafaatnya..!!
.
Kurma Dhuha sebenarnya murah sbb tahan lama kesannya sgt2 cepat..Kalau rahim dan Miss V yg kentut vagina amalkan 2 ke 3 hari dh boleh hilang..
.
Selain tu sgt2 membantu beri kesan buang angin ..gastrik..gerd..atau apa2 melibat perjalanan darah..pergerakan dn org yg masalah kesihatan mcm slip disk atau sendi
.
Order / Pertanyaan
📲0178684806
📲0178684806
📲0178684806
.
#jamuratumalaya #jrm #agentjrm #produkjrm #kopiratu #jamu #royalv #kopibadang #hotoilmelong #magnesiumflakes #kurmadhuha #mustanir #wujapinkish #gelmandianbidara #rawatkeputihan #petuacantik #diet #buangangin #lenguhbadan #jamuberpantang #bondarozitaibrahim #sakitsaraf #kurus #ikhtiarhamil #berpantang #berpantangsendiri #jrmsabah #jrmkotakinabalu #instashopmalaysia

Komen dr pengguna yang mengamalkan Royal V dn Kurma Dhuha. 2 produk ni antara produk terbaik dan selalu customer cari2
.
.
Allah izinkan asbab dgn formula ni syukur sebanyak2 pd Allah dgnnya boleh bina eratkan kebahagian..kesihatan suami isteri seisi family yg sgt byk menafaatnya..!!
.
Kurma Dhuha sebenarnya murah sbb tahan lama kesannya sgt2 cepat..Kalau rahim dan Miss V yg kentut vagina amalkan 2 ke 3 hari dh boleh hilang..
.
Selain tu sgt2 membantu beri kesan buang angin ..gastrik..gerd..atau apa2 melibat perjalanan darah..pergerakan dn org yg masalah kesihatan mcm slip disk atau sendi
.
Order / Pertanyaan
📲0178684806
📲0178684806
📲0178684806
.
#jamuratumalaya #jrm #agentjrm #produkjrm #kopiratu #jamu #royalv #kopibadang #hotoilmelong #magnesiumflakes #kurmadhuha #mustanir #wujapinkish #gelmandianbidara #rawatkeputihan #petuacantik #diet #buangangin #lenguhbadan #jamuberpantang #bondarozitaibrahim #sakitsaraf #kurus #ikhtiarhamil #berpantang #berpantangsendiri #jrmsabah #jrmkotakinabalu #instashopmalaysia
111 4 19 February, 2019
@jamuratumalaya_4u Profile picture

@jamuratumalaya_4u

Dengar celoteh bonda mengenai mustanir. Sangat sesuai untuk kanak2 terutama untuk bagi mereka fokus dalam pembelajaran
_
Utk menguatkan hafalan dn minda anak2 bonda sendiri menyuruh mereka mengamalkn mustanir. utk menguatkan ingatan mereka walaupun mereka sudah remaja.. kerana otak sgt penting. terutama org bekerjaya supaya x lupa dn nyanyuk..
_
InsyaAllah smoga Allah memberikan afiat dn syifak keatas apa juga yg bonda keluarkan.. semuanya atas izin Allah
_
Order / Pertanyaan
📲0178684806
📲0178684806
📲0178684806
.
#jamuratumalaya #jrm #agentjrm #produkjrm #kopiratu #jamu #royalv #kopibadang #hotoilmelong #magnesiumflakes #kurmadhuha #mustanir #wujapinkish #gelmandianbidara #rawatkeputihan #petuacantik #diet #buangangin #lenguhbadan #jamuberpantang #bondarozitaibrahim #sakitsaraf #kurus #ikhtiarhamil #berpantang #berpantangsendiri #jrmsabah #jrmkotakinabalu #instashopmalaysia

Dengar celoteh bonda mengenai mustanir. Sangat sesuai untuk kanak2 terutama untuk bagi mereka fokus dalam pembelajaran
_
Utk menguatkan hafalan dn minda anak2 bonda sendiri menyuruh mereka mengamalkn mustanir. utk menguatkan ingatan mereka walaupun mereka sudah remaja.. kerana otak sgt penting. terutama org bekerjaya supaya x lupa dn nyanyuk..
_
InsyaAllah smoga Allah memberikan afiat dn syifak keatas apa juga yg bonda keluarkan.. semuanya atas izin Allah
_
Order / Pertanyaan
📲0178684806
📲0178684806
📲0178684806
.
#jamuratumalaya #jrm #agentjrm #produkjrm #kopiratu #jamu #royalv #kopibadang #hotoilmelong #magnesiumflakes #kurmadhuha #mustanir #wujapinkish #gelmandianbidara #rawatkeputihan #petuacantik #diet #buangangin #lenguhbadan #jamuberpantang #bondarozitaibrahim #sakitsaraf #kurus #ikhtiarhamil #berpantang #berpantangsendiri #jrmsabah #jrmkotakinabalu #instashopmalaysia
288 3 22 February, 2019