#pinkishwhiteset Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #pinkishwhiteset and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
23 minutes
Average like
3.5
Average comment
0.2
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@modestlybeauty_by_haayat Profile picture

@modestlybeauty_by_haayat

Jum kenali Pinkish White Set! ☝🤓
.
Apakah kelebihan Pinkish White Set?
- Memutihkan pinkish kulit 5x ganda
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan pori-pori terbuka
- Menhilangkan jerawat
- Memudarkan bekas jerawat
- Menghilangkan jeragat
- Mengurangkan blackhead
- Mengurangkan whitehead
- Melembutkan kulit
- Menghaluskan kulit
- ❌Tiada kesan sampingan
- ❌Tanpa bahan merkuri, hydroquinone & paraben
- ✔️Sesuai untuk wanita remaja berumur 13 tahun ke atas
.
Nota: Pengguna yang baru kan memakai PWS, please rehatkan daripda skincare/makeup lain selama 3-5 days/1-2 weeks. Lapas atu proceed to PWS, kalau boleh penguna memakai PWS jangan ada yang teskip jika ingin mendapat result yang bagus ✨😉
.
.
#yayahjunnisquad #junnibrunei #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PinkishWhiteSet #LicenSerum #PutihKorea #PWIS #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #MABH_TheJunniSkincare

Jum kenali Pinkish White Set! ☝🤓
.
Apakah kelebihan Pinkish White Set?
- Memutihkan pinkish kulit 5x ganda
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan pori-pori terbuka
- Menhilangkan jerawat
- Memudarkan bekas jerawat
- Menghilangkan jeragat
- Mengurangkan blackhead
- Mengurangkan whitehead
- Melembutkan kulit
- Menghaluskan kulit
- ❌Tiada kesan sampingan
- ❌Tanpa bahan merkuri, hydroquinone & paraben
- ✔️Sesuai untuk wanita remaja berumur 13 tahun ke atas
.
Nota: Pengguna yang baru kan memakai PWS, please rehatkan daripda skincare/makeup lain selama 3-5 days/1-2 weeks. Lapas atu proceed to PWS, kalau boleh penguna memakai PWS jangan ada yang teskip jika ingin mendapat result yang bagus ✨😉
.
.
#yayahjunnisquad #junnibrunei #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PinkishWhiteSet #LicenSerum #PutihKorea #PWIS #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #MABH_TheJunniSkincare
0 0 5 hours ago
@modestlybeauty_by_haayat Profile picture

@modestlybeauty_by_haayat

“ 2 MINGGU KULIT NAMPAK GLOWING , FLAWLESS. Makin lama makin banyak jerawat naik tiya?! kulit makin kusam aa?. Nada sampai sebulan kulit jadi breakout teruk eh“ - customer junni.⁣

Sedihkan bila asalnya kulit cantik, flawless tapi disebabkan nak MENCUBA, skin jadi ROSAK TERUK. Menyesal guna produkk .....⁣

👆🏻 inilah rintihan setiap hari team junni dengar. Sangat sangat bahaya bila skin kitani brekout. Memang akan ambil masa yang sangat lama untuk pulih. Makan berbulan bulan.⁣


Sebelum skin uols rosak & breakout, cuba korang teliti ingredients dalam skincare uols ada tak ....⁣
❌hydroquinone⁣
❌Paraben⁣
❌cinnabaris⁣
❌merkuri iodide⁣
❌tretinoin⁣

Haaa kalau ada tu cepat cepat la buat tindakan & pergi berjumpa dengan pakar jika skin uols meradang & pedih.⁣

Siapa pernah alami kulit breakout? Cuba share sikit pengalaman uols bawah ni 👇🏻 Click link in bio to purchase!
Whatsapp: +6737146016
Instagram: @modestlybeauty_by_haayat
• Reseller Wanted ~
.
.
#yayahjunnisquad #junnibrunei #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PinkishWhiteSet #LicenSerum #PutihKorea #PWIS #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #MABH_TheJunniSkincare

“ 2 MINGGU KULIT NAMPAK GLOWING , FLAWLESS. Makin lama makin banyak jerawat naik tiya?! kulit makin kusam aa?. Nada sampai sebulan kulit jadi breakout teruk eh“ - customer junni.⁣
⁣
Sedihkan bila asalnya kulit cantik, flawless tapi disebabkan nak MENCUBA, skin jadi ROSAK TERUK. Menyesal guna produkk .....⁣
⁣
👆🏻 inilah rintihan setiap hari team junni dengar. Sangat sangat bahaya bila skin kitani brekout. Memang akan ambil masa yang sangat lama untuk pulih. Makan berbulan bulan.⁣
⁣
⁣
Sebelum skin uols rosak & breakout, cuba korang teliti ingredients dalam skincare uols ada tak ....⁣
❌hydroquinone⁣
❌Paraben⁣
❌cinnabaris⁣
❌merkuri iodide⁣
❌tretinoin⁣
⁣
Haaa kalau ada tu cepat cepat la buat tindakan & pergi berjumpa dengan pakar jika skin uols meradang & pedih.⁣
⁣
Siapa pernah alami kulit breakout? Cuba share sikit pengalaman uols bawah ni 👇🏻 Click link in bio to purchase!
Whatsapp: +6737146016
Instagram: @modestlybeauty_by_haayat
• Reseller Wanted ~
.
.
#yayahjunnisquad #junnibrunei #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PinkishWhiteSet #LicenSerum #PutihKorea #PWIS #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #MABH_TheJunniSkincare
0 0 5 hours ago
@modestlybeauty_by_haayat Profile picture

@modestlybeauty_by_haayat

Sapa tau kelebihan #PWIS, sis bagi usin awal ani! Tapi esen sis hehe 👋😝
.
okey sis ceta sikit pasal PWIS ani aa. So PWIS ani singkatan nama dari Pinkish White Instant Scrub atau whitening Scrub (yg ni keluaran baru) 🙈💓
.
Iyanya berfungsi untuk: 👇👇👇
▶Merawat kulit kusam
▶Menanggal sel kulit mati
▶Kesan Instant dgn sekali pengunaan
▶Kulit kekal putih
.
Bagaimana cara pemakaiannya? ada 2 cara ⤵
.
📌For scrubbing:-
1)Ambil sedikit pwis.
2)Sapu merata di tempat gelap.
3)Urut peralahan² selama 3-5 mins.
4)Bilas dengan air sehingga bersih.
.
📌For maskerring:-
1)Ambil sedikit pwis.
2)Sapu merata di tempat gelap.
3)Biarkan selama 15 mins.
4)Bilas dengan air sehingga bersih.
.
**Sis recommended pakai maskerring kalau mau lebih efektif 😉👍
.
Mau? Pm sis saja kalau mau. Ada tu linknya pat bio sis kalau kan contact sis ✨😘
.
.
#yayahjunnisquad #junnibrunei #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PinkishWhiteSet #LicenSerum #PutihKorea #PWIS #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #MABH_TheJunniSkincare

Sapa tau kelebihan #PWIS, sis bagi usin awal ani! Tapi esen sis hehe 👋😝
.
okey sis ceta sikit pasal PWIS ani aa. So PWIS ani singkatan nama dari Pinkish White Instant Scrub atau whitening Scrub (yg ni keluaran baru) 🙈💓
.
Iyanya berfungsi untuk: 👇👇👇
▶Merawat kulit kusam
▶Menanggal sel kulit mati
▶Kesan Instant dgn sekali pengunaan
▶Kulit kekal putih
.
Bagaimana cara pemakaiannya? ada 2 cara ⤵
.
📌For scrubbing:-
1)Ambil sedikit pwis.
2)Sapu merata di tempat gelap.
3)Urut peralahan² selama 3-5 mins.
4)Bilas dengan air sehingga bersih.
.
📌For maskerring:-
1)Ambil sedikit pwis.
2)Sapu merata di tempat gelap.
3)Biarkan selama 15 mins.
4)Bilas dengan air sehingga bersih.
.
**Sis recommended pakai maskerring kalau mau lebih efektif 😉👍
.
Mau? Pm sis saja kalau mau. Ada tu linknya pat bio sis kalau kan contact sis ✨😘
.
.
#yayahjunnisquad #junnibrunei #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PinkishWhiteSet #LicenSerum #PutihKorea #PWIS #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #MABH_TheJunniSkincare
0 0 5 hours ago
@modestlybeauty_by_haayat Profile picture

@modestlybeauty_by_haayat

Pinkish soap ses kajap abis? Nah ada ni nah cara jimat pemakaian pinkish soap! Confirm lapasni batah sikit kan abis. Haa kan giteww 🙊🙈
.
.
#yayahjunnisquad #junnibrunei #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PinkishWhiteSet #LicenSerum #PutihKorea #PWIS #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #MABH_TheJunniSkincare

Pinkish soap ses kajap abis? Nah ada ni nah cara jimat pemakaian pinkish soap! Confirm lapasni batah sikit kan abis. Haa kan giteww 🙊🙈
.
.
#yayahjunnisquad #junnibrunei #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PinkishWhiteSet #LicenSerum #PutihKorea #PWIS #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #MABH_TheJunniSkincare
0 0 6 hours ago
@junni_beautykajang Profile picture

@junni_beautykajang

Kajang, Malaysia

KULIT BREAKOUT😭😭 KULIT SENSITIVE SEMUA BENDA TAK BOLEH PAKAI 😭😭😭 - customer The Junni.
.

Hi dear! Siapa ada masalah seperti di atas?? Kalau ada nak tahu yang pinkish white boleh pulihkan skin korang dalam masa 1-2 minggu tau. Bukan pulih sepenuhnyaaa yaa angels! Tapi menyihatkannn dulu skin uols.
.

Lagi lagi yang ada masalah kulit breakout dari produk merkuri tu wajibbb guna pinkish white tau angels!
.

Apa yang ada dalam pinkish white set ni?
❗Pinkish Cream
❗Pinkish Soap
❗Pinkish Day Cream
.

Day pinkish ada SPF 50 🌞 So tak perlu nak guna sunscreen.
.

Pinkish cream pulak 2 in one dijadikan sebagai NIGHT CREAM + MOISTURISER 😱 So uols tak perlu lagi nak beli moisturiser✨.
.

So dengan 3 item ni uols dah dapat skin flawless macam awek korea 😍😍.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp nana #0124424176 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada nana untuk nana suggest produk yang sesuai 😘
#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya

KULIT BREAKOUT😭😭 KULIT SENSITIVE SEMUA BENDA TAK BOLEH PAKAI 😭😭😭 - customer The Junni.
.

Hi dear! Siapa ada masalah seperti di atas?? Kalau ada nak tahu yang pinkish white boleh pulihkan skin korang dalam masa 1-2 minggu tau. Bukan pulih sepenuhnyaaa yaa angels! Tapi menyihatkannn dulu skin uols.
.

Lagi lagi yang ada masalah kulit breakout dari produk merkuri tu wajibbb guna pinkish white tau angels!
.

Apa yang ada dalam pinkish white set ni?
❗Pinkish Cream
❗Pinkish Soap
❗Pinkish Day Cream
.

Day pinkish ada SPF 50 🌞 So tak perlu nak guna sunscreen.
.

Pinkish cream pulak 2 in one dijadikan sebagai NIGHT CREAM + MOISTURISER 😱 So uols tak perlu lagi nak beli moisturiser✨.
.

So dengan 3 item ni uols dah dapat skin flawless macam awek korea 😍😍.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp nana #0124424176 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada nana untuk nana suggest produk yang sesuai 😘 
#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya
3 1 7 hours ago
@junni_beautykajang Profile picture

@junni_beautykajang

Kajang, Malaysia

Putih korea adalah serbuk kemam jadi korang cuba perlu buka sachet, masukkan serbuk Putih korea ke bawah lidah dan kemam kemudian tidur. Mudah kan? ☺ Bangun esok pagi, inshaaAllah kulit korang boleh jadi lebih cerah 5x ganda. 😍
.
Nak tahu apa kelebihan Putih korea?
🔥 Mencerahkan & memutihkan seluruh tubuh.
🔥 Mengawal penumbuhan bakteria yang menyebabkan jerawat kronik.
🔥 Membuat kulit lembap secara semulajadi.
🔥 Mengatasi masalah tona kulit tak sekata
🔥 Membantu mengatasi masalah pigmentasi
.
Dah lah SELAMAT, banyak kelebihan pulak tu! 😱 Siapa nak kulit flawless, komen SAYA NAK di bawah untuk dapatkan FREE skin consultation. 😍

#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya

Putih korea adalah serbuk kemam jadi korang cuba perlu buka sachet, masukkan serbuk Putih korea ke bawah lidah dan kemam kemudian tidur. Mudah kan? ☺ Bangun esok pagi, inshaaAllah kulit korang boleh jadi lebih cerah 5x ganda. 😍
.
Nak tahu apa kelebihan Putih korea?
🔥 Mencerahkan & memutihkan seluruh tubuh.
🔥 Mengawal penumbuhan bakteria yang menyebabkan jerawat kronik.
🔥 Membuat kulit lembap secara semulajadi.
🔥 Mengatasi masalah tona kulit tak sekata
🔥 Membantu mengatasi masalah pigmentasi
.
Dah lah SELAMAT, banyak kelebihan pulak tu! 😱 Siapa nak kulit flawless, komen SAYA NAK di bawah untuk dapatkan FREE skin consultation. 😍

#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya
3 1 7 hours ago
@junni_beautykajang Profile picture

@junni_beautykajang

Kajang, Malaysia

MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT ❗

Pentingnya serum dalam skincare routine kita adalah untuk kelembapan kulit. Licen serum ni bukan sahaja apply waktu malam je, sekurangnya 3 kali sehari yaaa. 😍
Kelebihan Licen Serum ; ✅ Melembut & melembapkan kulit
✅ Mengecutkan jerawat
✅ Memudarkan parut jerawat
✅ Menarik lebihan minyak dalam kulit
✅ Membaiki sel-sel kulit
✅ Mengecilkan pori-pori

#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya

MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT ❗

Pentingnya serum dalam skincare routine kita adalah untuk kelembapan kulit. Licen serum ni bukan sahaja apply waktu malam je, sekurangnya 3 kali sehari yaaa. 😍
Kelebihan Licen Serum ; ✅ Melembut & melembapkan kulit
✅ Mengecutkan jerawat
✅ Memudarkan parut jerawat
✅ Menarik lebihan minyak dalam kulit
✅ Membaiki sel-sel kulit
✅ Mengecilkan pori-pori

#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya
3 1 7 hours ago
@junnibeauty.aina Profile picture

@junnibeauty.aina

Anyeong Angels!

Sape pernah alami mcm ni??
SWIPE RIGHT ===> Jom kita cari solusi dear.Jangan lupa klik2x link d bio.

#junnicheras
#Pinkishwhiteset
#Pinkishscrub
#putihkorea
#teamqueenfatiah

Anyeong Angels!

Sape pernah alami mcm ni??
SWIPE RIGHT ===> Jom kita cari solusi dear.Jangan lupa klik2x link d bio.

#junnicheras 
#Pinkishwhiteset 
#Pinkishscrub 
#putihkorea 
#teamqueenfatiah
1 0 8 hours ago
@junni.sakina Profile picture

@junni.sakina

[SWIPE LEFT😱] Dah tengok belum testimoni sebelah sebelah tuu 🤭🤭. Haa ni la skincare dari 2015 tau angels! Pinkish White Set 💯
NO MERKURI ❗️Tak perlu risau dengan local skincare. Check je dekat KKM punya WEB taip The Junni semua item dalam PINKISH WHITE SET ada KKM 💯.
.

Apa yang best pinkish white set ni?
👉🏻Bebas dari segala bahan yang membahayakan skin
👉🏻MEMBANTU Menatural kan kulit dari masalah BREAKOUT
👉🏻Merawat masalah jerawat kronik & jerawat batu
.

1 SET RM62 penggunaan tahan 1 bulan 😍. Jom sama sama FLAWLESS TANPA MERKURI ! .

Nak order boleh WhatsApp Sakina 017-7639816 atau klik link di bio✨✨✨
.

#junnibeauty #thejunniangels #thejunnireseller #pinkishwhiteset

[SWIPE LEFT😱] Dah tengok belum testimoni sebelah sebelah tuu 🤭🤭. Haa ni la skincare dari 2015 tau angels! Pinkish White Set 💯 
NO MERKURI ❗️Tak perlu risau dengan local skincare. Check je dekat KKM punya WEB taip The Junni semua item dalam PINKISH WHITE SET ada KKM 💯.
.

Apa yang best pinkish white set ni?
👉🏻Bebas dari segala bahan yang membahayakan skin
👉🏻MEMBANTU Menatural kan kulit dari masalah BREAKOUT
👉🏻Merawat masalah jerawat kronik & jerawat batu
.

1 SET RM62 penggunaan tahan 1 bulan 😍. Jom sama sama FLAWLESS TANPA MERKURI ! .

Nak order boleh WhatsApp Sakina 017-7639816 atau klik link di bio✨✨✨
.

#junnibeauty #thejunniangels #thejunnireseller #pinkishwhiteset
8 0 8 hours ago
@junnibeauty_kotakinabalu Profile picture

@junnibeauty_kotakinabalu

BERSILAT GUYS URUS STOCK 💃
PASTU KIRA2 STOCK AIPPP NAK LICIN PULAAA?😭😂 APE KES??
.
.
.
angels junni nie awaii naww kebas stock..takut kehabisan letuuuuu😋
Sbb FREE GIFT BEST nawwwww🤗grab yours now
.
.
.
For order📲
0146922736/ KLIK LINK DI BIO
#farhanalegacy
#billionarelegacy
#thejunniangels
#Thejunnipinkishwhite
#PinkishWhiteSet #PinkishwhiteByThejunni #ThejunniLicenSerum
#Licenserum #LicenSerumbythejunni
#SerbukKemam #putihKorea #ThejunniPutihkorea #PutihKoreaBythejunni
#InstantScrub #ThejunniInstantScrub
#InstantScrubByTheJunni #PinkishWhiteInstantScrub

BERSILAT GUYS URUS STOCK 💃
PASTU KIRA2 STOCK AIPPP NAK LICIN PULAAA?😭😂 APE KES??
.
.
.
angels junni nie awaii naww kebas stock..takut kehabisan letuuuuu😋
Sbb FREE GIFT BEST nawwwww🤗grab yours now
.
.
.
For order📲
0146922736/ KLIK LINK DI BIO
#farhanalegacy
#billionarelegacy
#thejunniangels
#Thejunnipinkishwhite 
#PinkishWhiteSet #PinkishwhiteByThejunni #ThejunniLicenSerum 
#Licenserum #LicenSerumbythejunni
#SerbukKemam #putihKorea #ThejunniPutihkorea #PutihKoreaBythejunni
#InstantScrub #ThejunniInstantScrub 
#InstantScrubByTheJunni #PinkishWhiteInstantScrub ⠀
7 0 9 hours ago
@junnibeautysegamat_ana Profile picture

@junnibeautysegamat_ana

Anyeong Angels! Percaya tak kalau kita guna PINKISH SOAP ni skin kita bersih sampai ke akar??
.

Nak tahu sebab apa? Sebab pinkish soap ni diperbuat daripada
❗️VITAMIN A,C & E
❗️ GLYCERIN
❗️PATI GLUTA
❗️MINYAK BADAM
❗️EKSTRAK STRAWBERRY
❗️EKSTRAK BUAH DELIMA
.

Kesemua bahan ni selamat 💯 dari KKM ❗️ Tidak melukakan kulit ❌ Tidak mengelupaskan kulit ❌ Tidak menghakis kulit ❌.
.
.

Jom sama sama CANTIK & KULIT SIHAT ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #0173049947 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘.
.
Haa siapa nak try? Mehh Whatsapp Kak Ana , 012 - 7056525 atauuu KLIK LINK DI BIO untuk FAST RESPONSE sekarang.
.
.
Tag BFF korang sikit 👇🏻 Untuk info lebihh tekann jeww LINK DI BIO atau Whatsapp 012 - 7056525❤️. .
.
#readystock
#thejunnireseller  #naturalskincare
#tjcodkuis #tjcodbukitmahkota #tjcodbandarseriputra #tjcodbadarputri #tjcodbangiavenue #SayajualSupplement #SkincareMurah  #AgentWanted 
#PinkishWhiteSet
  #kulitberjerawat #naturalskincare 
#tipscantik  #tipskulit
#SkincareKorea #kerjakosong 
#JunniAgentWanted #JunniStokisWanted #JutawanJunniWanted   #codbangilama #agentwanted  #dropshipwanted #kerjakosong  #codukm
#codBangiAvenue #codkuis #codbukitmahkota
#codbandarseriputra #codkptmbangi

Anyeong Angels! Percaya tak kalau kita guna PINKISH SOAP ni skin kita bersih sampai ke akar??
.

Nak tahu sebab apa? Sebab pinkish soap ni diperbuat daripada
❗️VITAMIN A,C & E
❗️ GLYCERIN
❗️PATI GLUTA
❗️MINYAK BADAM
❗️EKSTRAK STRAWBERRY
❗️EKSTRAK BUAH DELIMA
.

Kesemua bahan ni selamat 💯 dari KKM ❗️ Tidak melukakan kulit ❌ Tidak mengelupaskan kulit ❌ Tidak menghakis kulit ❌.
.
.

Jom sama sama CANTIK & KULIT SIHAT ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #0173049947 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘.
.
Haa siapa nak try? Mehh Whatsapp Kak Ana , 012 - 7056525 atauuu KLIK LINK DI BIO untuk FAST RESPONSE sekarang.
.
.
Tag BFF korang sikit 👇🏻 Untuk info lebihh tekann jeww LINK DI BIO atau Whatsapp 012 - 7056525❤️. .
.
#readystock 
#thejunnireseller  #naturalskincare 
#tjcodkuis #tjcodbukitmahkota #tjcodbandarseriputra #tjcodbadarputri #tjcodbangiavenue  #SayajualSupplement #SkincareMurah #AgentWanted 
#PinkishWhiteSet
 #kulitberjerawat #naturalskincare 
#tipscantik #tipskulit
#SkincareKorea  #kerjakosong 
#JunniAgentWanted #JunniStokisWanted #JutawanJunniWanted  #codbangilama  #agentwanted #dropshipwanted #kerjakosong #codukm
#codBangiAvenue #codkuis #codbukitmahkota
#codbandarseriputra #codkptmbangi
1 0 10 hours ago
@junnibeauty.bwn Profile picture

@junnibeauty.bwn

💐Penggunaan Produk Junni Beauty selama 1 months🙈
.
"Alhamdulillah sis, my jeragat hitam makin berkurangan, bisai sis dis produk!😍 " "Sis, my sunburn ilang sudah sis😂bisai aa d pwis scrub atu" "Pinkish White set atu nyman bau nya rsa kn dmkn ahaha n pinkish cream nya i laik cus ya moisturize n my kradut kulit makin nda kradut sis mcm makin licin sudah n soft kulit ani😍" Sis², try our Junni Product sangat² berkesan n kami akan guide kamu cara penggunaan, Jangan risau😘

So tunggu apa lagi? Jom whatsapp sis sekrang!
.
Click link in bio to purchase!
Whatsapp: +6738919316
Instagram: @junnibeauty.bwn
• Reseller Wanted

#yayahjunnisquad #legacyofyayah #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlinestore #bruneionlineshop #pinkishwhiteset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei

💐Penggunaan Produk Junni Beauty selama 1 months🙈
.
"Alhamdulillah sis, my jeragat hitam makin berkurangan, bisai sis dis produk!😍 " "Sis, my sunburn ilang sudah sis😂bisai aa d pwis scrub atu" "Pinkish White set atu nyman bau nya rsa kn dmkn ahaha n pinkish cream nya i laik cus ya moisturize n my kradut kulit makin nda kradut sis mcm makin licin sudah n soft kulit ani😍" Sis², try our Junni Product sangat² berkesan n kami akan guide kamu cara penggunaan, Jangan risau😘

So tunggu apa lagi? Jom whatsapp sis sekrang!
.
Click link in bio to purchase!
Whatsapp: +6738919316
Instagram: @junnibeauty.bwn
• Reseller Wanted

#yayahjunnisquad #legacyofyayah #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlinestore #bruneionlineshop #pinkishwhiteset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei
3 0 10 hours ago
@dinzaqil_love Profile picture

@dinzaqil_love

Anyeong Angels! Percaya tak kalau kita guna PINKISH SOAP ni skin kita bersih sampai ke akar??
.

Nak tahu sebab apa? Sebab pinkish soap ni diperbuat daripada
❗️VITAMIN A,C & E
❗️ GLYCERIN
❗️PATI GLUTA
❗️MINYAK BADAM
❗️EKSTRAK STRAWBERRY
❗️EKSTRAK BUAH DELIMA

Kesemua bahan ni selamat 💯 dari KKM ❗️ Tidak melukakan kulit ❌
Tidak mengelupaskan kulit ❌ Tidak menghakis kulit ❌. Lakastah sama² lawa😍
.
Click link in bio to purchase!
Whatsapp: +6738254930
Instagram: @dinzaqil_love

#haayatjunnisquad #Teamhaayat #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlinestore #bruneionlineshop #pinkishwhiteset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei

Anyeong Angels! Percaya tak kalau kita guna PINKISH SOAP ni skin kita bersih sampai ke akar??
.

Nak tahu sebab apa? Sebab pinkish soap ni diperbuat daripada
❗️VITAMIN A,C & E
❗️ GLYCERIN
❗️PATI GLUTA
❗️MINYAK BADAM
❗️EKSTRAK STRAWBERRY
❗️EKSTRAK BUAH DELIMA

Kesemua bahan ni selamat 💯 dari KKM ❗️ Tidak melukakan kulit ❌ 
Tidak mengelupaskan kulit ❌ Tidak menghakis kulit ❌. Lakastah sama² lawa😍
.
Click link in bio to purchase!
Whatsapp: +6738254930
Instagram: @dinzaqil_love

#haayatjunnisquad #Teamhaayat #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlinestore #bruneionlineshop #pinkishwhiteset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei
7 0 10 hours ago
@junnibeauty.bwn Profile picture

@junnibeauty.bwn

💐Hah, siapa mau flawless licin cematu?!🙈
Komform semua mau kan☺️
.
Siapa mau kulit nya bersih, licin, nada jerawat, nada kering and yang ada masalah kulit.
You should try our Junni's Product, ianya sangat² best.
Banyak sudah pengguna local menggunakan dengan positive feedbacks🙈 So lakas tah😘

Just comment dibawah if mau tau harganya😍
.
Click link in bio to purchase!
Whatsapp: +6738919316
Instagram: @junnibeauty.bwn

#yayahjunnisquad #legacyofyayah #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlinestore #bruneionlineshop #pinkishwhiteset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei

💐Hah, siapa mau flawless licin cematu?!🙈
Komform semua mau kan☺️
.
Siapa mau kulit nya bersih, licin, nada jerawat, nada kering and yang ada masalah kulit.
You should try our Junni's Product, ianya sangat² best. 
Banyak sudah pengguna local menggunakan dengan positive feedbacks🙈 So lakas tah😘

Just comment dibawah if mau tau harganya😍
.
Click link in bio to purchase!
Whatsapp: +6738919316
Instagram: @junnibeauty.bwn

#yayahjunnisquad #legacyofyayah #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlinestore #bruneionlineshop #pinkishwhiteset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei
2 0 10 hours ago
@junnibeauty.bwn Profile picture

@junnibeauty.bwn

💐Hello, Junni Angels!😍🙈
Good morning semua. Ehhe. Apa khabar?! Ok, sis nak bagitau sikit psal product suggestion for skin types🙈
.
Sesiapa yang ada blackhead/pori² besar/sunburn/berdaki/gelap/jerawat biasa boleh try👇
🎈 Pinkish White Set
🎈Pwis Scrub

Bagi yang ada acne breakout/sensitif/dry skin/gelap/sunburn/gatal²/jeragat/berminyak, hah boleh try👇 🎈Pinkish White Set
🎈Licen Serum

Hah, siapa ada rasa skin nya macam atu bek tah laju² cure skin atu daripada dibiarkan semakin membiak. So let's try our product suggestion. Inda pa sis, we will guide kamu cara pemakainnya🙈

Comment below if mau tau harganya😘
.
Click link in bio to purchase!
Whatsapp: +6738919316
Instagram: @junnibeauty.bwn
• Reseller Wanted

#yayahjunnisquad #legacyofyayah #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlinestore #bruneionlineshop #pinkishwhiteset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei

💐Hello, Junni Angels!😍🙈
Good morning semua. Ehhe. Apa khabar?! Ok, sis nak bagitau sikit psal product suggestion for skin types🙈
.
Sesiapa yang ada blackhead/pori² besar/sunburn/berdaki/gelap/jerawat biasa boleh try👇
🎈 Pinkish White Set
🎈Pwis Scrub

Bagi yang ada acne breakout/sensitif/dry skin/gelap/sunburn/gatal²/jeragat/berminyak, hah boleh try👇 🎈Pinkish White Set
🎈Licen Serum

Hah, siapa ada rasa skin nya macam atu bek tah laju² cure skin atu daripada dibiarkan semakin membiak. So let's try our product suggestion. Inda pa sis, we will guide kamu cara pemakainnya🙈

Comment below if mau tau harganya😘
.
Click link in bio to purchase!
Whatsapp: +6738919316
Instagram: @junnibeauty.bwn
• Reseller Wanted

#yayahjunnisquad #legacyofyayah #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlinestore #bruneionlineshop #pinkishwhiteset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei
3 0 10 hours ago
@junni_perak Profile picture

@junni_perak

Taiping, Perak

FAD NAK BANTU 5 ORANG YG NAK BUAT INCOME 🔥
.
.
Korang ada masalah kewangan? Dah stress asyik mintak duit dengan mak ayah je? Nak beli macam-macam tapi takde duit... Sedih kann?!
.
MULAKAN SEKARANG !
Kejayaan hanya akan datang pada orang yang Berani Bertindak, dan tindakan tu bermula SEKARANG !!
.
.
TERHAD UNTUK 5 ORANG SAHAJA❗❗
.
KLIK LINK DI BIO 💕💕
.
Untuk FAST RESPONSE ➡️
📲 www.wasap.my/+601156415363
. .
#dropshipwanted
#thejunni
#pinkishwhiteset
#naturalskincare

FAD NAK BANTU 5 ORANG YG NAK BUAT INCOME 🔥
.
.
Korang ada masalah kewangan? Dah stress asyik mintak duit dengan mak ayah je? Nak beli macam-macam tapi takde duit... Sedih kann?!
.
MULAKAN SEKARANG !
Kejayaan hanya akan datang pada orang yang Berani Bertindak, dan tindakan tu bermula SEKARANG !!
.
.
TERHAD UNTUK 5 ORANG SAHAJA❗❗
. 
KLIK LINK DI BIO 💕💕
. 
Untuk FAST RESPONSE ➡️
📲 www.wasap.my/+601156415363
. .
#dropshipwanted
#thejunni
#pinkishwhiteset
#naturalskincare
0 0 11 hours ago
@dinzaqil_love Profile picture

@dinzaqil_love

Kulit kalau breakout...bersepah and menyemak banyak jerawat... kofirm nak menangis malu nak keluar rumah kan?!😭
.
Senang je pakai serum🙈
Usap² dah siap!! Jom sama² flawless dengan JunniBeauty !!😍
Janganlah bersedih, sis akan tolong kamu!
.
Click link in bio to purchase!
Whatsapp: +6738254930
Instagram: @dinzaqil_love
• Reseller Wanted

#haayatjunnisquad #Teamhaayat #junnibrunei #resellerbrunei thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlinestore #bruneionlineshop #pinkishwhiteset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei

Kulit kalau breakout...bersepah and menyemak banyak jerawat... kofirm nak menangis malu nak keluar rumah kan?!😭
.
Senang je pakai serum🙈
Usap² dah siap!! Jom sama² flawless dengan JunniBeauty !!😍
Janganlah bersedih, sis akan tolong kamu!
.
Click link in bio to purchase!
Whatsapp: +6738254930
Instagram: @dinzaqil_love
• Reseller Wanted

#haayatjunnisquad #Teamhaayat #junnibrunei #resellerbrunei thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlinestore #bruneionlineshop #pinkishwhiteset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei
4 0 11 hours ago
@junnibeautykajang Profile picture

@junnibeautykajang

IOI City Mall

Wahhh tak sangkaaaa ❗️ Dah sunburn pun ada peluang untuk kembali cerah. 😱
.
Siapa terkena sunburn dan masih belum jumpa solusi, jangan lepaskan peluang anda, klik link di bio segera. Nana akan bantu korang sampai jadi. Whatsapp Nana okay? 😘
#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya

Wahhh tak sangkaaaa ❗️ Dah sunburn pun ada peluang untuk kembali cerah. 😱
.
Siapa terkena sunburn dan masih belum jumpa solusi, jangan lepaskan peluang anda, klik link di bio segera. Nana akan bantu korang sampai jadi. Whatsapp Nana okay? 😘 
#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya
0 0 12 hours ago
@junnishahirahkedah Profile picture

@junnishahirahkedah

Loose item pinkish cream. Boleh jadi sebagai moisturizer dan acne killer tau 😍 tekstur yang warna pink tu boleh jadikan kulit muka kita jadi pinkish gitu 😝 best tau guna pinkish cream ni sebab wangi dan menaikkan seri wajah. Haa best ke best?

Sebekas hanya rm31 sahaja. Tahan sampai 1 bulan lebih ikut penggunaan.

Berminat? Ws sis 0195625620 atau tekan link bio.
.
#junnibeauty #teamshaaPower #TeamQueenFatiah #licenserum #pinkishwhiteset #putihkorea #luluskkm #kemamkemamje #bestpakai #licenserum #waterbases #putihkorea #pinkishcream

Loose item pinkish cream. Boleh jadi sebagai moisturizer dan acne killer tau 😍 tekstur yang warna pink tu boleh jadikan kulit muka kita jadi pinkish gitu 😝 best tau guna pinkish cream ni sebab wangi dan menaikkan seri wajah. Haa best ke best?

Sebekas hanya rm31 sahaja. Tahan sampai 1 bulan lebih ikut penggunaan.

Berminat? Ws sis 0195625620 atau tekan link bio.
.
#junnibeauty #teamshaaPower #TeamQueenFatiah #licenserum #pinkishwhiteset #putihkorea #luluskkm #kemamkemamje #bestpakai #licenserum #waterbases #putihkorea#pinkishcream
9 1 12 hours ago
@junnibeauty.intan Profile picture

@junnibeauty.intan

(KUIS) Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor

Selamat Petang Kesayangan Intan😍 Balik kerja kejap lagi Mesti tau basuh muka❗️Yelaa kulit kita dah expose kat luar berjam lama kan? Sape tahu pinkish white soap ni dalam set mana? Nama pun pinkish soap mestilah pink pink!
.

Tapi uols jangan risau sebab pinkish soap ni sesuai dengan sensitif skin & jerawat kronik 😱😱.
.

Harga JIMAT BERBALOI tau! Tempoh penggunaan tahan sebulan. Buih pun banyak tau angels! Habis muka korang dia bersih kan! Dalam lubang pori pun settle 😍😍.
.

Sape kat sini favourite soap dia pinkish soap? Bagi love sikit kat 👇🏻👇🏻😘.
.
.
.
.
.
.
.
#readystock
#thejunnireseller  #naturalskincare
#tjcodkuis #tjcodbukitmahkota #tjcodbandarseriputra #tjcodbadarputri #tjcodbangiavenue #SayajualSupplement #SkincareMurah  #AgentWanted 
#PinkishWhiteSet
  #kulitberjerawat #naturalskincare 
#tipscantik  #tipskulit
#SkincareKorea #agentwanted  #dropshipwanted #kerjakosong 
#JunniAgentWanted #JunniStokisWanted #JutawanJunniWanted
#tjcodkuis #tjcodbukitmahkota #tjcodbangiavenue  #SayajualSupplement
  #codbangilama

Selamat Petang Kesayangan Intan😍 Balik kerja kejap lagi Mesti tau basuh muka❗️Yelaa kulit kita dah expose kat luar berjam lama kan? Sape tahu pinkish white soap ni dalam set mana? Nama pun pinkish soap mestilah pink pink!
.

Tapi uols jangan risau sebab pinkish soap ni sesuai dengan sensitif skin & jerawat kronik 😱😱.
.

Harga JIMAT BERBALOI tau! Tempoh penggunaan tahan sebulan. Buih pun banyak tau angels! Habis muka korang dia bersih kan! Dalam lubang pori pun settle 😍😍.
.

Sape kat sini favourite soap dia pinkish soap? Bagi love sikit kat 👇🏻👇🏻😘.
.
.
.
.
.
.
.
#readystock 
#thejunnireseller  #naturalskincare 
#tjcodkuis #tjcodbukitmahkota #tjcodbandarseriputra #tjcodbadarputri #tjcodbangiavenue  #SayajualSupplement #SkincareMurah #AgentWanted 
#PinkishWhiteSet
 #kulitberjerawat #naturalskincare 
#tipscantik #tipskulit
#SkincareKorea  #agentwanted #dropshipwanted #kerjakosong 
#JunniAgentWanted #JunniStokisWanted #JutawanJunniWanted 
#tjcodkuis #tjcodbukitmahkota  #tjcodbangiavenue  #SayajualSupplement
 #codbangilama
2 0 12 hours ago
@junnibeauty_putraheight Profile picture

@junnibeauty_putraheight

FEEDBACK❤
.
Alhamdulillah cust ni lepas consume Licen Serum kulit rasa licin jeee😍jerawat pun makin kurang😘
.
In Shaa Allah, kalau KONSISTEN mesti lagi letops uollss🔥
.
Apa yang best beli dengan Eyra?? .
MEMBERSHIP✅
BIRTHDAY PROMO✅
FREEGIFT✅
BEAUTY CONSULTANT✅
.
STOK SANGAT LIMITED📣
.
#thejunnireseller #tjcodpuchong #tjcodselangor #tjcodputraheight #putihkorea #pwis #licenserum #pinkishwhiteset #dramasweetdreams #instamagiktribe #tjcodpuchong #tjcodpuchongperdana #pkcodpuchong #codmalaysia #teamwolverinelapar #membership #freegift #stoklimited #junnibeauty #thejunniterbaik #abpbh #teamjunnilisa #gegarvaganza2019

FEEDBACK❤
. 
Alhamdulillah cust ni lepas consume Licen Serum kulit rasa licin jeee😍jerawat pun makin kurang😘
. 
In Shaa Allah, kalau KONSISTEN mesti lagi letops uollss🔥
. 
Apa yang best beli dengan Eyra?? . 
MEMBERSHIP✅
BIRTHDAY PROMO✅
FREEGIFT✅
BEAUTY CONSULTANT✅
. 
STOK SANGAT LIMITED📣
. 
#thejunnireseller #tjcodpuchong #tjcodselangor #tjcodputraheight #putihkorea #pwis #licenserum #pinkishwhiteset #dramasweetdreams #instamagiktribe #tjcodpuchong #tjcodpuchongperdana #pkcodpuchong #codmalaysia #teamwolverinelapar #membership #freegift #stoklimited #junnibeauty #thejunniterbaik #abpbh #teamjunnilisa #gegarvaganza2019
2 0 13 hours ago
@junnibeauty_sharifah Profile picture

@junnibeauty_sharifah

🌸 PWIS PINKISH WHITE INSTANT SCRUB 🌸
_
❤️ Menanggalkan sel kulit mati
❤️ Membantu mengeluarkan daki
❤️ Effektif mengurangkan kesan sunburn
❤️ Mencerah dan melembutkan kulit
_
❎ No more kulit berbelang
❎ No more kulit sunburn
❎ No more ketiak, leher hitam
❎ No more kulit kusam
❎ No more kulit berdaki
_
So siapa yang nak putih nak cerahkan mana2 bahagian yg patut tu boleh wassap je sharifah terus taw 😘
👇🏻👇🏻👇🏻
http://www.wasap.my/601139150363/junni
. . #tjcod #putihsatubadan #kulitcantiksihat
#tjcodkuantan #agenthejunnikuantan
#TheJunni #ThejunniAngles #licenserum #pinkishwhiteset #pinkishwhiteinstantscrub #ThejunniPutihKorea #SkincareMalaysia #Sayajualskincare #produkkecantikan #buatanmalaysia #SkincareKorea #ScrubPemutih #ScrubMuka #LULUSKK #beserah #balok #bandarkuantan #thejunnislovers #produkmuslim #thejunnilicenserum #TeamUmmulSquad

🌸 PWIS PINKISH WHITE INSTANT SCRUB 🌸
_
❤️ Menanggalkan sel kulit mati
❤️ Membantu mengeluarkan daki
❤️ Effektif mengurangkan kesan sunburn
❤️ Mencerah dan melembutkan kulit
_
❎ No more kulit berbelang
❎ No more kulit sunburn
❎ No more ketiak, leher hitam
❎ No more kulit kusam
❎ No more kulit berdaki
_
So siapa yang nak putih nak cerahkan mana2 bahagian yg patut tu boleh wassap je sharifah terus taw 😘
👇🏻👇🏻👇🏻
http://www.wasap.my/601139150363/junni
. . #tjcod #putihsatubadan #kulitcantiksihat 
#tjcodkuantan #agenthejunnikuantan
#TheJunni #ThejunniAngles #licenserum #pinkishwhiteset #pinkishwhiteinstantscrub #ThejunniPutihKorea  #SkincareMalaysia #Sayajualskincare #produkkecantikan #buatanmalaysia #SkincareKorea #ScrubPemutih #ScrubMuka #LULUSKK #beserah #balok #bandarkuantan #thejunnislovers #produkmuslim #thejunnilicenserum #TeamUmmulSquad
4 0 14 hours ago
@junnibeautykajang Profile picture

@junnibeautykajang

IOI City Mall

Haa korang nak tahu tak PWIScrub ni boleh jadi sebagai scrub & masker tau. Apa yang LAGI best adalah PWIScrub boleh guna untuk SELURUH BADAN. 😱
.
Jimat kan? Tak perlu nak beli scrub lain untuk badan. So kalau korang ada masalah gelap atau berdaki, jangan lupa grab PWIScrub . Confirm setel masalah korang inshaaAllah. 😀
.
Klik link di bio untuk fast response. 😘

#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya

Haa korang nak tahu tak PWIScrub ni boleh jadi sebagai scrub & masker tau. Apa yang LAGI best adalah PWIScrub boleh guna untuk SELURUH BADAN. 😱
.
Jimat kan? Tak perlu nak beli scrub lain untuk badan. So kalau korang ada masalah gelap atau berdaki, jangan lupa grab PWIScrub . Confirm setel masalah korang inshaaAllah. 😀
.
Klik link di bio untuk fast response. 😘

#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya
1 0 14 hours ago
@junnibeautykajang Profile picture

@junnibeautykajang

IOI City Mall

Antara sebab kenapa customer bila sekali try The Junni, terus melekat dan tak nak tukar jenama lain dahh.
.
Dengan guna sekali je, terus ada perubahan, BESTNYAAAAA ‼️ dah lah confirm 💯 NO MERKURI 😱
.
Korang bila lagi?? Jom sama sama FLAWLESS. Klik link di bio untuk Nana bagi free skin consultation. 😍

#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya

Antara sebab kenapa customer bila sekali try The Junni, terus melekat dan tak nak tukar jenama lain dahh.
.
Dengan guna sekali je, terus ada perubahan, BESTNYAAAAA ‼️ dah lah confirm 💯 NO MERKURI 😱
.
Korang bila lagi?? Jom sama sama FLAWLESS. Klik link di bio untuk Nana bagi free skin consultation. 😍

#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya
1 0 14 hours ago
@junnibeautykajang Profile picture

@junnibeautykajang

[𝐒𝐂𝐑𝐔𝐁 𝐋𝐀𝐊𝐔 𝐊𝐄𝐑𝐀𝐒]....⁣

Alhamdulillah hampir 50,000 customer berpuas hati dengan PWISCRUB. " mula mula nak hilangkan sel kulit mati sekali skin TERcerah sekali " - customer junni 💕.⁣


Apa yang best sangat PWIS ni...👇🏻⁣
✨Memudarkan kesan parut jerawat & luka⁣
✨Menghilangkan daki⁣, blackhead & whitehead
✨Mencerahkan kulit⁣
✨Membantu mengurangkan sunburn⁣
✨Merawat kulit kusam⁣
✨Memutihkan badan & wajah⁣
⁣.
Jom sama sama PUTIH SELURUH BADAN! Nana akan consult skin korang sampai jadi⁣
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp #0124424176
-⁣
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar pada Nana untuk Nana suggest produk yang sesuai dengan korang. 😘

#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya

[𝐒𝐂𝐑𝐔𝐁 𝐋𝐀𝐊𝐔 𝐊𝐄𝐑𝐀𝐒]....⁣
⁣
Alhamdulillah hampir 50,000 customer berpuas hati dengan PWISCRUB. " mula mula nak hilangkan sel kulit mati sekali skin TERcerah sekali " - customer junni 💕.⁣
⁣
⁣
Apa yang best sangat PWIS ni...👇🏻⁣
✨Memudarkan kesan parut jerawat & luka⁣
✨Menghilangkan daki⁣, blackhead & whitehead
✨Mencerahkan kulit⁣
✨Membantu mengurangkan sunburn⁣
✨Merawat kulit kusam⁣
✨Memutihkan badan & wajah⁣
⁣.
Jom sama sama PUTIH SELURUH BADAN! Nana akan consult skin korang sampai jadi⁣
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp #0124424176
-⁣
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar pada Nana untuk Nana suggest produk yang sesuai dengan korang. 😘

#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya
2 0 14 hours ago
@junni.skinstory Profile picture

@junni.skinstory

Temerloh Bandar Ikan Patin

Jom COD dengan Agent under #teamPOWERkakhanis🔥 @junnibeauty.temerloh . Nak COD Area lain ? Boleh stalk @resellerteamkakhanis Now😘
.

FREEGIFT SPECIAL & FREE BEAUTY GUIDE UNTUK UOLS SEMUA ❗️❗️ cepat cepat cod dengan @junnibeauty.temerloh
.

Manaa nak dapat Freegift Special & Free Beauty Guide uols.. jarang jarangg tauu tapi kalau dengan Kak Mel @junnibeauty.temerloh uols dapat tauu 🤤.
.

Jomm cod dengan Kak Mel comel ni dekat area👇👇 .
.
❗️Temerloh
❗️Mentakab
❗SEMANTAN WALK
❗BANDAR TEMERLOH
❗BANDAR MENTAKAB
❗STARMALL MENTAKAB
❗TAMAN JAYA TEMERLOH
❗JALAN BAHAGIA
❗ TAMAN BUKIT ANGIN
❗LURAH SEMANTAN
❗ AREA KG SEBERANG ❗TEMERLOH
❗ UITMJENGKA
❗ KUANTAN
❗CHENDOR
❗ KEMAMAN.
.
Kak Hanis nk OPEN TEAM AGENT & DROPSHIP SELURUH MALAYSIA
AGENT MODAL RM207 SAHAJA. DROPSHIP YURAN SEUMUR HIDUP RM10 jerr uolls😍
.
Siapa yang nak try Junni ?
KOMEN "NAK" DEKAT BAWAH !👇👇
Nak cepattt sgt, korang KLIK jerr LINK DIBIO! Atau WHATSAPP 018 - 2193007 SEKARANG🔥
.
TANPA PARABEN ❌
TANPA MERCURY❌
SAH LULUS KKM ✔
MUSLIM PRODUCT ✔
.
.
#readystock #thejunni
#thejunnireseller
#tipscantik
#PinkishWhiteSet
#Sayajualskincare #SayajualSupplement #SkincareMurah  #AgentWanted  #SkincareKorea
#codBangiAvenue #codkuis #codbukitmahkota
#codbandarseriputra #codukm #codkptmbangi
  #codbangilama #tjcodkuis #tjcodbukitmahkota #tjcodbandarseriputra #teamPOWERkakhanis🔥 #tjcodbangiavenue 
#SerbukKemam #putihKorea
#kerjakosong 
#JunniAgentWanted #JunniStokisWanted #JutawanJunniWanted

Jom COD dengan Agent under #teamPOWERkakhanis🔥 @junnibeauty.temerloh . Nak COD Area lain ? Boleh stalk @resellerteamkakhanis Now😘
.

FREEGIFT SPECIAL & FREE BEAUTY GUIDE UNTUK UOLS SEMUA ❗️❗️ cepat cepat cod dengan @junnibeauty.temerloh
.

Manaa nak dapat Freegift Special & Free Beauty Guide uols.. jarang jarangg tauu tapi kalau dengan Kak Mel @junnibeauty.temerloh uols dapat tauu 🤤.
.

Jomm cod dengan Kak Mel comel ni dekat area👇👇 .
.
❗️Temerloh
❗️Mentakab
❗SEMANTAN WALK
❗BANDAR TEMERLOH
❗BANDAR MENTAKAB
❗STARMALL MENTAKAB
❗TAMAN JAYA TEMERLOH
❗JALAN BAHAGIA
❗ TAMAN BUKIT ANGIN
❗LURAH SEMANTAN
❗ AREA KG SEBERANG ❗TEMERLOH
❗ UITMJENGKA
❗ KUANTAN
❗CHENDOR
❗ KEMAMAN.
.
 Kak Hanis nk OPEN TEAM AGENT & DROPSHIP SELURUH MALAYSIA
AGENT MODAL RM207 SAHAJA. DROPSHIP YURAN SEUMUR HIDUP RM10 jerr uolls😍
.
Siapa yang nak try Junni ?
KOMEN "NAK" DEKAT BAWAH !👇👇
Nak cepattt sgt, korang KLIK jerr LINK DIBIO! Atau WHATSAPP 018 - 2193007 SEKARANG🔥
.
TANPA PARABEN ❌
TANPA MERCURY❌
SAH LULUS KKM ✔
MUSLIM PRODUCT ✔
.
.
#readystock #thejunni 
#thejunnireseller 
#tipscantik 
#PinkishWhiteSet 
#Sayajualskincare #SayajualSupplement #SkincareMurah #AgentWanted #SkincareKorea
#codBangiAvenue #codkuis #codbukitmahkota
#codbandarseriputra #codukm #codkptmbangi
 #codbangilama #tjcodkuis #tjcodbukitmahkota #tjcodbandarseriputra #teamPOWERkakhanis🔥 #tjcodbangiavenue 
#SerbukKemam #putihKorea
#kerjakosong 
#JunniAgentWanted #JunniStokisWanted #JutawanJunniWanted
9 1 14 hours ago
@junnibeauty_sharifah Profile picture

@junnibeauty_sharifah

BEST SELLING SCRUB!! Nak tahu apa kesan bila apply pwiscrub dekat skin?
❗️Skin makin cerah
❗️Kulit kering menjadi lembab
❗️Menghapuskan minyak berlebihan pada skin
❗️Menghilangkan blackhead & whitehead
❗️Menghilangkan sunburn
❗️Menghilangkan daki degil
❗️Menyerikan kulit ( kulit tak kusam)
❗️1 bulan apply PWISCRUB, kulit akan lebih cerah satu tona dari sebelumnya
.
.
Kene pakai tiap hari ke?? Ehhh tak angels❗️ Seminggu guna 3-4 kali je tau ! Guna selang selang 😍.
.

1 bekas RM39 80gram utk 1 bulan penggunaan😱
Berminat WHATSAPP link di bio sekarang! . #tjcod #putihsatubadan #kulitcantiksihat
#tjcodkuantan #agenthejunnikuantan
#TheJunni #ThejunniAngles #licenserum #pinkishwhiteset #pinkishwhiteinstantscrub #ThejunniPutihKorea #SkincareMalaysia #Sayajualskincare #produkkecantikan #buatanmalaysia #SkincareKorea #ScrubPemutih #ScrubMuka #LULUSKK #beserah #balok #bandarkuantan #thejunnislovers #produkmuslim #thejunnilicenserum #TeamUmmulSquad

BEST SELLING SCRUB!! Nak tahu apa kesan bila apply pwiscrub dekat skin?
❗️Skin makin cerah
❗️Kulit kering menjadi lembab
❗️Menghapuskan minyak berlebihan pada skin
❗️Menghilangkan blackhead & whitehead
❗️Menghilangkan sunburn
❗️Menghilangkan daki degil
❗️Menyerikan kulit ( kulit tak kusam)
❗️1 bulan apply PWISCRUB, kulit akan lebih cerah satu tona dari sebelumnya
.
.
Kene pakai tiap hari ke?? Ehhh tak angels❗️ Seminggu guna 3-4 kali je tau ! Guna selang selang 😍.
.

1 bekas RM39 80gram utk 1 bulan penggunaan😱
Berminat WHATSAPP link di bio sekarang! . #tjcod #putihsatubadan #kulitcantiksihat 
#tjcodkuantan #agenthejunnikuantan
#TheJunni #ThejunniAngles #licenserum #pinkishwhiteset #pinkishwhiteinstantscrub #ThejunniPutihKorea  #SkincareMalaysia #Sayajualskincare #produkkecantikan #buatanmalaysia #SkincareKorea #ScrubPemutih #ScrubMuka #LULUSKK #beserah #balok #bandarkuantan #thejunnislovers #produkmuslim #thejunnilicenserum #TeamUmmulSquad
1 0 14 hours ago
@junni.skinstory Profile picture

@junni.skinstory

Temerloh Pahang

Nak beli produk Junni area PAHANG? tapi nak dapat hari yang sama? Jom COD dengan Agent under #teamPOWERkakhanis🔥 @junnibeauty.temerloh . Nak COD Area lain ? Boleh stalk @resellerteamkakhanis Now😘
.

FREEGIFT SPECIAL & FREE BEAUTY GUIDE UNTUK UOLS SEMUA ❗️❗️ cepat cepat cod dengan @junnibeauty.temerloh
.

Manaa nak dapat Freegift Special & Free Beauty Guide uols.. jarang jarangg tauu tapi kalau dengan Kak Mel @junnibeauty.temerloh uols dapat tauu 🤤.
.

Jomm cod dengan Kak Mel comel ni dekat area👇👇 .
.
❗️Temerloh
❗️Mentakab
❗SEMANTAN WALK
❗BANDAR TEMERLOH
❗BANDAR MENTAKAB
❗STARMALL MENTAKAB
❗TAMAN JAYA TEMERLOH
❗JALAN BAHAGIA
❗ TAMAN BUKIT ANGIN
❗LURAH SEMANTAN
❗ AREA KG SEBERANG ❗TEMERLOH
❗ UITMJENGKA
❗ KUANTAN
❗CHENDOR
❗ KEMAMAN.
.
Kak Hanis nk OPEN TEAM AGENT & DROPSHIP SELURUH MALAYSIA
AGENT MODAL RM207 SAHAJA. DROPSHIP YURAN SEUMUR HIDUP RM10 jerr uolls😍
.
Siapa yang nak try Junni ?
KOMEN "NAK" DEKAT BAWAH !👇👇
Nak cepattt sgt, korang KLIK jerr LINK DIBIO! Atau WHATSAPP 018 - 2193007 SEKARANG🔥
.
TANPA PARABEN ❌
TANPA MERCURY❌
SAH LULUS KKM ✔
MUSLIM PRODUCT ✔
.
.
#readystock #thejunni
#thejunnireseller
#tipscantik
#PinkishWhiteSet
#Sayajualskincare #SayajualSupplement #SkincareMurah  #AgentWanted  #SkincareKorea
#codBangiAvenue #codkuis #codbukitmahkota
#codbandarseriputra #codukm #codkptmbangi
  #codbangilama #tjcodkuis #tjcodbukitmahkota #tjcodbandarseriputra #teamPOWERkakhanis🔥 #tjcodbangiavenue 
#SerbukKemam #putihKorea
#kerjakosong 
#JunniAgentWanted #JunniStokisWanted #JutawanJunniWanted

Nak beli produk Junni area PAHANG? tapi nak dapat hari yang sama? Jom COD dengan Agent under #teamPOWERkakhanis🔥 @junnibeauty.temerloh . Nak COD Area lain ? Boleh stalk @resellerteamkakhanis Now😘
.

FREEGIFT SPECIAL & FREE BEAUTY GUIDE UNTUK UOLS SEMUA ❗️❗️ cepat cepat cod dengan @junnibeauty.temerloh
.

Manaa nak dapat Freegift Special & Free Beauty Guide uols.. jarang jarangg tauu tapi kalau dengan Kak Mel @junnibeauty.temerloh uols dapat tauu 🤤.
.

Jomm cod dengan Kak Mel comel ni dekat area👇👇 .
.
❗️Temerloh
❗️Mentakab
❗SEMANTAN WALK
❗BANDAR TEMERLOH
❗BANDAR MENTAKAB
❗STARMALL MENTAKAB
❗TAMAN JAYA TEMERLOH
❗JALAN BAHAGIA
❗ TAMAN BUKIT ANGIN
❗LURAH SEMANTAN
❗ AREA KG SEBERANG ❗TEMERLOH
❗ UITMJENGKA
❗ KUANTAN
❗CHENDOR
❗ KEMAMAN.
.
 Kak Hanis nk OPEN TEAM AGENT & DROPSHIP SELURUH MALAYSIA
AGENT MODAL RM207 SAHAJA. DROPSHIP YURAN SEUMUR HIDUP RM10 jerr uolls😍
.
Siapa yang nak try Junni ?
KOMEN "NAK" DEKAT BAWAH !👇👇
Nak cepattt sgt, korang KLIK jerr LINK DIBIO! Atau WHATSAPP 018 - 2193007 SEKARANG🔥
.
TANPA PARABEN ❌
TANPA MERCURY❌
SAH LULUS KKM ✔
MUSLIM PRODUCT ✔
.
.
#readystock #thejunni 
#thejunnireseller 
#tipscantik 
#PinkishWhiteSet 
#Sayajualskincare #SayajualSupplement #SkincareMurah #AgentWanted #SkincareKorea
#codBangiAvenue #codkuis #codbukitmahkota
#codbandarseriputra #codukm #codkptmbangi
 #codbangilama #tjcodkuis #tjcodbukitmahkota #tjcodbandarseriputra #teamPOWERkakhanis🔥 #tjcodbangiavenue 
#SerbukKemam #putihKorea
#kerjakosong 
#JunniAgentWanted #JunniStokisWanted #JutawanJunniWanted
10 1 16 hours ago
@junnibeautykodiang Profile picture

@junnibeautykodiang

Perlis, Perlis, Malaysia

KULIT BREAKOUT😭😭 KULIT SENSITIVE SEMUA BENDA TAK BOLEH PAKAI 😭😭😭 - customer The Junni.
.

Hi dear! Siapa ada masalah seperti di atas?? Kalau ada nak tahu yang pinkish white boleh pulihkan skin korang dalam masa 1-2 minggu tau. Bukan pulih sepenuhnyaaa yaa angels! Tapi menyihatkannn dulu skin uols.
.

Lagi lagi yang ada masalah kulit breakout dari produk merkuri tu wajibbb guna pinkish white tau angels!
.

Apa yang ada dalam pinkish white set ni?
❗️Pinkish Cream
❗️Pinkish Soap
❗️Pinkish Day Cream
.

Day pinkish ada SPF 50 🌞 So tak perlu nak guna sunscreen.
.

Pinkish cream pulak 2 in one dijadikan sebagai NIGHT CREAM + MOISTURISER 😱 So uols tak perlu lagi nak beli moisturiser✨.
.

So dengan 3 item ni uols dah dapat skin flawless macam awek korea 😍😍.
.

Haa siapa nak try? Mehh Whatsapp 011-31795792 atauuu KLIK LINK DI BIO untuk FAST RESPONSE sekarang.
.
.
Tag BFF korang sikit 👇🏻 Untuk info lebihh tekann jeww LINK DI BIO atau Whatsapp 011-31795792❤️. .
.
#readystock
#thejunnireseller  #naturalskincare
#tjcodarauperlis #tjcodchanglun #tjcodkodiang #SayajualSupplement #SkincareMurah  #AgentWanted 
#PinkishWhiteSet
  #kulitberjerawat #naturalskincare 
#tipscantik  #tipskulit
#SkincareKorea #kerjakosong 
#JunniAgentWanted #JunniStokisWanted #JutawanJunniWanted   #agentwanted  #dropshipwanted

KULIT BREAKOUT😭😭 KULIT SENSITIVE SEMUA BENDA TAK BOLEH PAKAI 😭😭😭 - customer The Junni.
.

Hi dear! Siapa ada masalah seperti di atas?? Kalau ada nak tahu yang pinkish white boleh pulihkan skin korang dalam masa 1-2 minggu tau. Bukan pulih sepenuhnyaaa yaa angels! Tapi menyihatkannn dulu skin uols.
.

Lagi lagi yang ada masalah kulit breakout dari produk merkuri tu wajibbb guna pinkish white tau angels!
.

Apa yang ada dalam pinkish white set ni?
❗️Pinkish Cream
❗️Pinkish Soap
❗️Pinkish Day Cream
.

Day pinkish ada SPF 50 🌞 So tak perlu nak guna sunscreen.
.

Pinkish cream pulak 2 in one dijadikan sebagai NIGHT CREAM + MOISTURISER 😱 So uols tak perlu lagi nak beli moisturiser✨.
.

So dengan 3 item ni uols dah dapat skin flawless macam awek korea 😍😍.
.

Haa siapa nak try? Mehh Whatsapp 011-31795792 atauuu KLIK LINK DI BIO untuk FAST RESPONSE sekarang.
.
.
Tag BFF korang sikit 👇🏻 Untuk info lebihh tekann jeww LINK DI BIO atau Whatsapp 011-31795792❤️. .
.
#readystock 
#thejunnireseller  #naturalskincare 
#tjcodarauperlis #tjcodchanglun #tjcodkodiang #SayajualSupplement #SkincareMurah #AgentWanted 
#PinkishWhiteSet
 #kulitberjerawat #naturalskincare 
#tipscantik #tipskulit
#SkincareKorea  #kerjakosong 
#JunniAgentWanted #JunniStokisWanted #JutawanJunniWanted  #agentwanted #dropshipwanted
7 0 17 hours ago
@junni.sakina Profile picture

@junni.sakina

Kenapa kene consume bawah lidah? Kalau bancuh dengan air je putih korea tu tak berkesan ke?? .

Sebab kenapa kene consume bawah lidah 👇🏻
✨diserap dalam tubuh lebih cepat
✨memasuki aliran darah lebih cepat
✨adanya kapilari darah di bawah lidah, so bila kita consume bawah lidah, khasiat terus masuk ke alirah darah kita
.

Tapi kalau taknak bawah lidah boleh ke? Boleh je angels takde masalah tapiii
❗️bila kita telan, supplement akan masuk dulu di dalam usus
❗️jangka masa lama untuk bergerak ke mana supplement di perlukan kerana perut kita dipenuhi asid & hempedu
.

Sape kat sini consume putih korea lebih 3 bulan? Angkat tangan sikit kat sebab ada something sis nak share kat korang.
.

Jom sama sama SIHAT TANPA MERKURI ! .

WhatsApp Sakina 017-7639816 atau klik link di bio untuk Fast Response ✨✨✨
.

#saynotomercury #putihkorea #junnibeauty #PWIS #pinkishwhiteset #LiCENserum

Kenapa kene consume bawah lidah? Kalau bancuh dengan air je putih korea tu tak berkesan ke?? .

Sebab kenapa kene consume bawah lidah 👇🏻
✨diserap dalam tubuh lebih cepat
✨memasuki aliran darah lebih cepat
✨adanya kapilari darah di bawah lidah, so bila kita consume bawah lidah, khasiat terus masuk ke alirah darah kita
.

Tapi kalau taknak bawah lidah boleh ke? Boleh je angels takde masalah tapiii
❗️bila kita telan, supplement akan masuk dulu di dalam usus
❗️jangka masa lama untuk bergerak ke mana supplement di perlukan kerana perut kita dipenuhi asid & hempedu
.

Sape kat sini consume putih korea lebih 3 bulan? Angkat tangan sikit kat sebab ada something sis nak share kat korang.
.

Jom sama sama SIHAT TANPA MERKURI ! .

WhatsApp Sakina 017-7639816 atau klik link di bio untuk Fast Response ✨✨✨
.

#saynotomercury #putihkorea #junnibeauty #PWIS #pinkishwhiteset #LiCENserum
19 0 18 hours ago
@junni.skinstory Profile picture

@junni.skinstory

Temerloh Bandar Ikan Patin

Hai Kesayangan Kak Hanis😘Nak beli produk Junni area PAHANG? tapi nak dapat hari yang sama? Jom COD dengan Agent under #teamPOWERkakhanis🔥 @junnibeauty.temerloh . Nak COD Area lain ? Boleh stalk @resellerteamkakhanis Now😘
.

FREEGIFT SPECIAL & FREE BEAUTY GUIDE UNTUK UOLS SEMUA ❗️❗️ cepat cepat cod dengan @junnibeauty.temerloh
.

Manaa nak dapat Freegift Special & Free Beauty Guide uols.. jarang jarangg tauu tapi kalau dengan Kak Mel @junnibeauty.temerloh uols dapat tauu 🤤.
.

Jomm cod dengan Kak Mel comel ni dekat area👇👇 .
.
❗️Temerloh
❗️Mentakab
❗SEMANTAN WALK
❗BANDAR TEMERLOH
❗BANDAR MENTAKAB
❗STARMALL MENTAKAB
❗TAMAN JAYA TEMERLOH
❗JALAN BAHAGIA
❗ TAMAN BUKIT ANGIN
❗LURAH SEMANTAN
❗ AREA KG SEBERANG ❗TEMERLOH
❗ UITMJENGKA
❗ KUANTAN
❗CHENDOR
❗ KEMAMAN.
.
Kak Hanis nk OPEN TEAM AGENT & DROPSHIP SELURUH MALAYSIA
AGENT MODAL RM207 SAHAJA. DROPSHIP YURAN SEUMUR HIDUP RM10 jerr uolls😍
.
Siapa yang nak try Junni ?
KOMEN "NAK" DEKAT BAWAH !👇👇
Nak cepattt sgt, korang KLIK jerr LINK DIBIO! Atau WHATSAPP 018 - 2193007 SEKARANG🔥
.
TANPA PARABEN ❌
TANPA MERCURY❌
SAH LULUS KKM ✔
MUSLIM PRODUCT ✔
.
.
#readystock #thejunni
#thejunnireseller
#tipscantik
#PinkishWhiteSet
#Sayajualskincare #SayajualSupplement #SkincareMurah  #AgentWanted  #SkincareKorea
#codBangiAvenue #codkuis #codbukitmahkota
#codbandarseriputra #codukm #codkptmbangi
  #codbangilama #tjcodkuis #tjcodbukitmahkota #tjcodbandarseriputra #teamPOWERkakhanis🔥 #tjcodbangiavenue 
#SerbukKemam #putihKorea
#kerjakosong 
#JunniAgentWanted #JunniStokisWanted #JutawanJunniWanted

Hai Kesayangan Kak Hanis😘Nak beli produk Junni area PAHANG? tapi nak dapat hari yang sama? Jom COD dengan Agent under #teamPOWERkakhanis🔥 @junnibeauty.temerloh . Nak COD Area lain ? Boleh stalk @resellerteamkakhanis Now😘
.

FREEGIFT SPECIAL & FREE BEAUTY GUIDE UNTUK UOLS SEMUA ❗️❗️ cepat cepat cod dengan @junnibeauty.temerloh
.

Manaa nak dapat Freegift Special & Free Beauty Guide uols.. jarang jarangg tauu tapi kalau dengan Kak Mel @junnibeauty.temerloh uols dapat tauu 🤤.
.

Jomm cod dengan Kak Mel comel ni dekat area👇👇 .
.
❗️Temerloh
❗️Mentakab
❗SEMANTAN WALK
❗BANDAR TEMERLOH
❗BANDAR MENTAKAB
❗STARMALL MENTAKAB
❗TAMAN JAYA TEMERLOH
❗JALAN BAHAGIA
❗ TAMAN BUKIT ANGIN
❗LURAH SEMANTAN
❗ AREA KG SEBERANG ❗TEMERLOH
❗ UITMJENGKA
❗ KUANTAN
❗CHENDOR
❗ KEMAMAN.
.
 Kak Hanis nk OPEN TEAM AGENT & DROPSHIP SELURUH MALAYSIA
AGENT MODAL RM207 SAHAJA. DROPSHIP YURAN SEUMUR HIDUP RM10 jerr uolls😍
.
Siapa yang nak try Junni ?
KOMEN "NAK" DEKAT BAWAH !👇👇
Nak cepattt sgt, korang KLIK jerr LINK DIBIO! Atau WHATSAPP 018 - 2193007 SEKARANG🔥
.
TANPA PARABEN ❌
TANPA MERCURY❌
SAH LULUS KKM ✔
MUSLIM PRODUCT ✔
.
.
#readystock #thejunni 
#thejunnireseller 
#tipscantik 
#PinkishWhiteSet 
#Sayajualskincare #SayajualSupplement #SkincareMurah #AgentWanted #SkincareKorea
#codBangiAvenue #codkuis #codbukitmahkota
#codbandarseriputra #codukm #codkptmbangi
 #codbangilama #tjcodkuis #tjcodbukitmahkota #tjcodbandarseriputra #teamPOWERkakhanis🔥 #tjcodbangiavenue 
#SerbukKemam #putihKorea
#kerjakosong 
#JunniAgentWanted #JunniStokisWanted #JutawanJunniWanted
6 1 18 hours ago
@junnibeauty_byummul Profile picture

@junnibeauty_byummul

ANDA PENGGEMAR RAWAT SKIN GUNA BUAH TOMATO ? .

HAPPY WEEKEND ANGELS! NAK KULIT GLOWING MACAM FOUNDER?Today sis ummul nak share CARA BUAT MASKER TOMATO 👏🏼👏🏼. Nahh a simple DIY for uols 😘😘.
.
Uols hanya perlukan
❗️PISAU
❗️TEMPAT PEMOTONG
❗️SEBIJI TOMATO
.
Atauuuuuuuu... uols hanya perlukan LICEN SERUM ✨TIDAK BERMINYAK
✨TIDAK MELEKIT
✨TIDAK PERLU BILAS
✨MERESAP SEPANTAS 15 SAAT
.
.
Haaa mudah , cepat dan selamat ! 😉
kulit pun cantik toink toink gitteewwww 😋
.
.
Nak grab ? meh ws sis ummul laju2 📲 017-9342134 or klick je link kat bio tu for fast respone 💕
.
. . #tjcod #putihsatubadan #kulitcantiksihat
#tjcodkuantan #agenthejunnikuantan
#teamizempire #teamqueenfatiah
#TheJunni #ThejunniAngles #licenserum #pinkishwhiteset #pinkishwhiteinstantscrub #ThejunniPutihKorea #SkincareMalaysia #Sayajualskincare #produkkecantikan #buatanmalaysia #SkincareKorea #ScrubPemutih #ScrubMuka #LULUSKK #beserah #balok #bandarkuantan #thejunnislovers #produkmuslim #thejunnilicenserum #teamizempire teamIzpower #TeamUmmulSquad #luaskankuasateamqueenfatiah

ANDA PENGGEMAR RAWAT SKIN GUNA BUAH TOMATO ? .

HAPPY WEEKEND ANGELS! NAK KULIT GLOWING MACAM FOUNDER?Today sis ummul nak share CARA BUAT MASKER TOMATO 👏🏼👏🏼. Nahh a simple DIY for uols 😘😘.
.
Uols hanya perlukan
❗️PISAU
❗️TEMPAT PEMOTONG
❗️SEBIJI TOMATO
.
Atauuuuuuuu... uols hanya perlukan LICEN SERUM ✨TIDAK BERMINYAK
✨TIDAK MELEKIT
✨TIDAK PERLU BILAS
✨MERESAP SEPANTAS 15 SAAT
.
.
Haaa mudah , cepat dan selamat ! 😉
kulit pun cantik toink toink gitteewwww 😋
.
.
Nak grab ? meh ws sis ummul laju2 📲 017-9342134 or klick je link kat bio tu for fast respone 💕
.
. . #tjcod #putihsatubadan #kulitcantiksihat 
#tjcodkuantan #agenthejunnikuantan
#teamizempire #teamqueenfatiah
#TheJunni #ThejunniAngles #licenserum #pinkishwhiteset #pinkishwhiteinstantscrub #ThejunniPutihKorea  #SkincareMalaysia #Sayajualskincare #produkkecantikan #buatanmalaysia #SkincareKorea #ScrubPemutih #ScrubMuka #LULUSKK #beserah #balok #bandarkuantan #thejunnislovers #produkmuslim #thejunnilicenserum #teamizempire teamIzpower  #TeamUmmulSquad #luaskankuasateamqueenfatiah
7 0 18 hours ago

Top #pinkishwhiteset posts

@junni.skinstory Profile picture

@junni.skinstory

Bandar Seri Putra/Bukit Mahkota

Apa yang best sangat pakai Day Pinkish Cream yg ada dalam #pinkishwhiteset ni? 👇👇.
.
🌼Boleh jadi Sebagai Krim siang.
🌼 Ada Sun Protection Effect dgn SPF 50 utk protect kulit kita dari sinaran matahari.
🌼Tekstur BB Cream, tekstur skin colour lagi. Sesuai utk yg malas pakai foundation or bedak ke kan.
🌼Senang sangat nak blend kat muka
🌼Bagi Glowing efek
🌼Bau sangat lah best.
.
.
BERMINAT??😍
DM / KLIK LINK DI BIO / WHATSAPP 018 - 2193007.
.
.
.
.
.
.
#readystock
#thejunnireseller  #naturalskincare
#tjcodkuis #tjcodbukitmahkota #tjcodbandarseriputra #tjcodbadarputri #tjcodbangiavenue #SayajualSupplement #SkincareMurah  #AgentWanted 
#PinkishWhiteSet
  #kulitberjerawat #naturalskincare 
#tipscantik  #tipskulit
#SkincareKorea #agentwanted  #dropshipwanted #kerjakosong 
#JunniAgentWanted #JunniStokisWanted #JutawanJunniWanted
#tjcodkuis #tjcodbukitmahkota #tjcodbangiavenue  #SayajualSupplement
  #codbangilama #BMF

Apa yang best sangat pakai Day Pinkish Cream yg ada dalam #pinkishwhiteset ni? 👇👇.
.
🌼Boleh jadi Sebagai Krim siang.
🌼 Ada Sun Protection Effect dgn SPF 50 utk protect kulit kita dari sinaran matahari.
🌼Tekstur BB Cream, tekstur skin colour lagi. Sesuai utk yg malas pakai foundation or bedak ke kan.
🌼Senang sangat nak blend kat muka
🌼Bagi Glowing efek
🌼Bau sangat lah best.
.
.
BERMINAT??😍
DM / KLIK LINK DI BIO / WHATSAPP 018 - 2193007.
.
.
.
.
.
.
#readystock 
#thejunnireseller  #naturalskincare 
#tjcodkuis #tjcodbukitmahkota #tjcodbandarseriputra #tjcodbadarputri #tjcodbangiavenue  #SayajualSupplement #SkincareMurah #AgentWanted 
#PinkishWhiteSet
 #kulitberjerawat #naturalskincare 
#tipscantik #tipskulit
#SkincareKorea  #agentwanted #dropshipwanted #kerjakosong 
#JunniAgentWanted #JunniStokisWanted #JutawanJunniWanted 
#tjcodkuis #tjcodbukitmahkota  #tjcodbangiavenue  #SayajualSupplement
 #codbangilama #BMF
12 3 5 September, 2019
@junnibeautymeira.co Profile picture

@junnibeautymeira.co

Universiti Sains Islam Malaysia - USIM

Hello angels! Dah tengok cermin belum? Okay tak? Berpuas hati tak dengan skin uols? Dah flawless belum? Ke ada jerawat naik 1? Sape rasa dia berpuas hati dengan skin dia? Angkat tangan noww ❗.
.
.
Alhamdulillah mostly customer junni pagi ni bagi feedback best best tau!. Cuba tengok skin @memey.riza 😱 pehhh patutla sebab routine harian @memey.riza WAJIB GUNA SERUM ✨
.
.
Apa yang best sangat licen serum ni? Selesaikan masalah skin apa jee? .
❌Kulit berjerawat .
❌Kulit berparut .
❌Tona kulit tak sekata .
❌Whitehead, blackhead .
❌Jeragat
.
.
Jom sama sama FLAWLESS ! Meira akan consult skin korang sampai jadi. .
Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp #0172900184 . .

SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada Meira untuk Meira suggest produk yang sesuai 😘
.
#teamjunnilisa #teamjunnimeira #thejunni  #thejunniangels #Assalamualaikum #TJCODUsimNilai #CODMELAKA #CODUSIM #TJCODMelaka #PKUsimNilai #PKMelaka #TJQueens #TJLovers #korea #pinkishwhiteset #pinkishwhite #teamsassygirlsjunni #skincare #koreanskincare #sweetdreams #bigstagebbnu #dramasweetdreams #kauyangpertama #tuandanial

Hello angels! Dah tengok cermin belum? Okay tak? Berpuas hati tak dengan skin uols? Dah flawless belum? Ke ada jerawat naik 1? Sape rasa dia berpuas hati dengan skin dia? Angkat tangan noww ❗.
.
.
Alhamdulillah mostly customer junni pagi ni bagi feedback best best tau!. Cuba tengok skin @memey.riza 😱 pehhh patutla sebab routine harian @memey.riza WAJIB GUNA SERUM ✨
.
.
Apa yang best sangat licen serum ni? Selesaikan masalah skin apa jee? .
❌Kulit berjerawat .
❌Kulit berparut .
❌Tona kulit tak sekata .
❌Whitehead, blackhead .
❌Jeragat
.
.
Jom sama sama FLAWLESS ! Meira akan consult skin korang sampai jadi. .
Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp #0172900184 . .

SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada Meira untuk Meira suggest produk yang sesuai 😘
.
#teamjunnilisa #teamjunnimeira #thejunni  #thejunniangels #Assalamualaikum #TJCODUsimNilai #CODMELAKA #CODUSIM #TJCODMelaka #PKUsimNilai #PKMelaka #TJQueens #TJLovers #korea #pinkishwhiteset #pinkishwhite #teamsassygirlsjunni #skincare #koreanskincare #sweetdreams #bigstagebbnu #dramasweetdreams #kauyangpertama #tuandanial
59 0 4 September, 2019
@junnibeautymeira.co Profile picture

@junnibeautymeira.co

Ramai tertanya tanya apa yang ada dalam pinkish white set? Cukup je 3 item tapi dapat FLAWLESS SKIN 💕.
.
Dalam pinkish white ada ❤️ Pinkish Cream ❤️ Pinkish Soap ❤️ Pinkish Day Cream. .

Day pinkish ada SPF 50 🌞 So tak perlu nak guna sunscreen.
.

Pinkish cream pulak 2 in one dijadikan sebagai NIGHT CREAM + MOISTURISER 😱 So uols tak perlu lagi nak beli moisturiser 💕.
.
So dengan 3 item ni uols dah dapat skin flawless macan awek korea 😍😍.
.
Jom sama sama FLAWLESS ! Meira akan consult skin korang sampai jadi. .
Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp #0172900184 . .

SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada Meira untuk Meira suggest produk yang sesuai 😘
.
#teamjunnilisa #teamjunnimeira #thejunni  #thejunniangels #Assalamualaikum #TJCODUsimNilai #CODMELAKA #CODUSIM #TJCODMelaka #PKUsimNilai #PKMelaka #TJQueens #TJLovers #korea #pinkishwhiteset #pinkishwhite #teamsassygirlsjunni #skincare #koreanskincare #sweetdreams #bigstagebbnu #dramasweetdreams #kauyangpertama #tuandanial

Ramai tertanya tanya apa yang ada dalam pinkish white set? Cukup je 3 item tapi dapat FLAWLESS SKIN 💕.
. 
Dalam pinkish white ada ❤️ Pinkish Cream ❤️ Pinkish Soap ❤️ Pinkish Day Cream. .

Day pinkish ada SPF 50 🌞 So tak perlu nak guna sunscreen.
.

Pinkish cream pulak 2 in one dijadikan sebagai NIGHT CREAM + MOISTURISER 😱 So uols tak perlu lagi nak beli moisturiser 💕.
. 
So dengan 3 item ni uols dah dapat skin flawless macan awek korea 😍😍.
. 
Jom sama sama FLAWLESS ! Meira akan consult skin korang sampai jadi. .
Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp #0172900184 . .

SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada Meira untuk Meira suggest produk yang sesuai 😘
.
#teamjunnilisa #teamjunnimeira #thejunni  #thejunniangels #Assalamualaikum #TJCODUsimNilai #CODMELAKA #CODUSIM #TJCODMelaka #PKUsimNilai #PKMelaka #TJQueens #TJLovers #korea #pinkishwhiteset #pinkishwhite #teamsassygirlsjunni #skincare #koreanskincare #sweetdreams #bigstagebbnu #dramasweetdreams #kauyangpertama #tuandanial
24 0 8 September, 2019
@junni.skinstory Profile picture

@junni.skinstory

IOI City Mall

UNBOXING STOCK !🔥Alhamdulillah, Now Korang dah boleh dapatkan #Pinkishwhiteset
#PWIS #PutihKorea dengan Kak Hanis atau mana mana #teamPOWERkakhanis🔥 sekarang😍.
.
.
Kak Hanis nk OPEN TEAM AGENT & DROPSHIP SELURUH MALAYSIA
MINI AGENT MODAL RM207 SAHAJA. DROPSHIP YURAN SEUMUR HIDUP RM10 jerr uolls😍
.
Siapa yang nak try Junni ?
KOMEN "NAK" DEKAT BAWAH !👇👇
Nak cepattt sgt, korang KLIK jerr LINK DIBIO! Atau WHATSAPP 018 - 2193007 SEKARANG🔥
.
NO PARABEN ❌
NO MERCURY❌
LULUS KKM √
MUSLIM PRODUCT √.
.

#readystock #thejunni
#thejunnireseller
#tipscantik
#PinkishWhiteSet
#Sayajualskincare #SayajualSupplement #SkincareMurah  #AgentWanted  #SkincareKorea
#codBangiAvenue #codkuis #codbukitmahkota
#codbandarseriputra #codukm #codkptmbangi
  #codbangilama #tjcodkuis #tjcodbukitmahkota #tjcodbandarseriputra #teamPOWERkakhanis🔥 #tjcodbangiavenue 
#BMF
#SerbukKemam #putihKorea
#kerjakosong 
#JunniAgentWanted #JunniStokisWanted #JutawanJunniWanted

UNBOXING STOCK !🔥Alhamdulillah, Now Korang dah boleh dapatkan #Pinkishwhiteset
#PWIS #PutihKorea dengan Kak Hanis atau mana mana #teamPOWERkakhanis🔥 sekarang😍.
.
.
Kak Hanis nk OPEN TEAM AGENT & DROPSHIP SELURUH MALAYSIA
MINI AGENT MODAL RM207 SAHAJA. DROPSHIP YURAN SEUMUR HIDUP RM10 jerr uolls😍
.
Siapa yang nak try Junni ?
KOMEN "NAK" DEKAT BAWAH !👇👇
Nak cepattt sgt, korang KLIK jerr LINK DIBIO! Atau WHATSAPP 018 - 2193007 SEKARANG🔥
.
NO PARABEN ❌
NO MERCURY❌
LULUS KKM √
MUSLIM PRODUCT √.
.

#readystock #thejunni 
#thejunnireseller 
#tipscantik 
#PinkishWhiteSet 
#Sayajualskincare #SayajualSupplement #SkincareMurah #AgentWanted #SkincareKorea
#codBangiAvenue #codkuis #codbukitmahkota
#codbandarseriputra #codukm #codkptmbangi
 #codbangilama #tjcodkuis #tjcodbukitmahkota #tjcodbandarseriputra #teamPOWERkakhanis🔥 #tjcodbangiavenue 
#BMF
#SerbukKemam #putihKorea
#kerjakosong 
#JunniAgentWanted #JunniStokisWanted #JutawanJunniWanted
5 0 14 September, 2019
@mieyaa_tjunni Profile picture

@mieyaa_tjunni

OULS DALAM MASA 2 MINGGU JE SEMUA PARUT JERAWAT HILANG MACAM TU JERR😱
BERITA PANAS NII🔥🔥
.
Siapa nak kulit macam #thejunniangels Komen "NAK🙋"
.
PINKISH WHITE SET RM62 .
WS:0148311864
.
#norakittyempire #thejunnipinkishwhiteset #pinkishwhitebythejunni #pinkishwhiteset #teamAFviral0622

OULS DALAM MASA 2 MINGGU JE SEMUA PARUT JERAWAT HILANG MACAM TU JERR😱
BERITA PANAS NII🔥🔥
.
Siapa nak kulit macam #thejunniangels Komen "NAK🙋"
.
PINKISH WHITE SET RM62 .
WS:0148311864
.
#norakittyempire#thejunnipinkishwhiteset#pinkishwhitebythejunni#pinkishwhiteset#teamAFviral0622
171 45 1 May, 2019
@junnibeauty.sha Profile picture

@junnibeauty.sha

Jom dapatkan NORMAL SET PINKISH WHITE ni😍
Confirm putih pinkish muka awak tau😍

Krimnya ya rabbi best gilaa bau😍
Dah la tak melekit😋 Sabun tu pulak aishhhh rasa macam nak makan tau😂

Okay Normal Set Pinkish White ni berasaskan ekstrak strawberi😊 Korang jangan risau ya. Saya jamin 100% selamat dan bebas tanpa merkuri, paraben dan hydroquinone macam kebanyakan produk zaman sekarang ni 😊.
.

Jom cantik tanpa MERKURI! Sha akan consult skin korang sampai jadi!😘
.

#thejunnijohor #thejunniangels #thejunnipinkishwhite #thejunnimalaysia #thejunniskincare #thejunnilovers #thejunnikluang #pinkishwhiteset #jerawat #jeragat #kusam #flawless #glowing

Jom dapatkan NORMAL SET PINKISH WHITE ni😍
Confirm putih pinkish muka awak tau😍

Krimnya ya rabbi best gilaa bau😍
Dah la tak melekit😋 Sabun tu pulak aishhhh rasa macam nak makan tau😂

Okay Normal Set Pinkish White ni berasaskan ekstrak strawberi😊 Korang jangan risau ya. Saya jamin 100% selamat dan bebas tanpa merkuri, paraben dan hydroquinone macam kebanyakan produk zaman sekarang ni 😊.
.

Jom cantik tanpa MERKURI! Sha akan consult skin korang sampai jadi!😘
.

#thejunnijohor #thejunniangels #thejunnipinkishwhite #thejunnimalaysia #thejunniskincare #thejunnilovers #thejunnikluang #pinkishwhiteset #jerawat #jeragat #kusam #flawless #glowing
21 0 13 September, 2019