#pitera Instagram Photos & Videos

pitera - 345.2k posts

    Balik dari sukan anak tadi cuaca punya la panas.Balik mandi terus pakai #scarserumnb ni .Punyaaa la segar muka,sejuk berangin.padahal simpan dalam suhu bilik je pun.owhh ya,dalam dia ada mint.patuttt la sejuk berangin.Kalau nak tau apa fungsi #susukkulitnb ni adalah sama dengan #nbscaracnecream.Cuma dalam serum ni ada bahan yang produk2 international pakai seperti #pitera.pssttt!! SkII pun ade pitera dalam dia.serum rm30 ni pun ade pitera dalam dia tau.sis pun pakai dah 3 bekas.memang puas hati.nak risik2 produk sis jual boleh direct whatsapp 017-2757939 #nbscarskinsolution

    Balik dari sukan anak tadi cuaca punya la panas.Balik mandi terus pakai #scarserumnb ni .Punyaaa la segar muka,sejuk berangin.padahal simpan dalam suhu bilik je pun.owhh ya,dalam dia ada mint.patuttt la sejuk berangin.Kalau nak tau apa fungsi #susukkulitnb ni adalah sama dengan #nbscaracnecream.Cuma dalam serum ni ada bahan yang produk2 international pakai seperti #pitera.pssttt!! SkII pun ade pitera dalam dia.serum rm30 ni pun ade pitera dalam dia tau.sis pun pakai dah 3 bekas.memang puas hati.nak risik2 produk sis jual boleh direct whatsapp 017-2757939 #nbscarskinsolution

    0 0 25 minutes ago
    Serum 10 dalam 1!  Siapa yang patut miliki serum ini?

Mereka yang punya masalah jerawat
Mereka yang punya kulit berminyak
Mereka yang punya biji kolestrol
Mereka yang punya mata panda
Mereka yang punya kedutan ditepi mata
Mereka yang punya kedutan ditepi bibir
Mereka yang punya pori pori besar
Mereka yang punya Whitehead & Blackhead 
Mereka yang ingin kulit yang tegang
Mereka yang ingin V- Shape pada wajah

Di Formulasi secara unggul dengan hasil Gabungan YIES beras. 📱Dm or WA +65 83332215 to enquire/order
NoirTeamSG - Suria (NNS251-01)

#Noir
#NoirSG
#NoirSingapore
#SyukurSelalu
#noirteamyaya
#beauty 
#skincare 
#pitera

    Serum 10 dalam 1! Siapa yang patut miliki serum ini?

    Mereka yang punya masalah jerawat
    Mereka yang punya kulit berminyak
    Mereka yang punya biji kolestrol
    Mereka yang punya mata panda
    Mereka yang punya kedutan ditepi mata
    Mereka yang punya kedutan ditepi bibir
    Mereka yang punya pori pori besar
    Mereka yang punya Whitehead & Blackhead
    Mereka yang ingin kulit yang tegang
    Mereka yang ingin V- Shape pada wajah

    Di Formulasi secara unggul dengan hasil Gabungan YIES beras. 📱Dm or WA +65 83332215 to enquire/order
    NoirTeamSG - Suria (NNS251-01)

    #Noir
    #NoirSG
    #NoirSingapore
    #SyukurSelalu
    #noirteamyaya
    #beauty
    #skincare
    #pitera

    0 0 4 hours ago
    Serum 10 dalam 1!  Siapa yang patut miliki serum ini?

Mereka yang punya masalah jerawat
Mereka yang punya kulit berminyak
Mereka yang punya biji kolestrol
Mereka yang punya mata panda
Mereka yang punya kedutan ditepi mata
Mereka yang punya kedutan ditepi bibir
Mereka yang punya pori pori besar
Mereka yang punya Whitehead & Blackhead 
Mereka yang ingin kulit yang tegang
Mereka yang ingin V- Shape pada wajah

Di Formulasi secara unggul dengan hasil Gabungan YIES beras. 📱Dm or WA +65 83332215 to enquire/order
NoirTeamSG - Suria (NNS251-01)

#Noir
#NoirSG
#NoirSingapore
#SyukurSelalu
#noirteamyaya
#beauty 
#skincare 
#pitera

    Serum 10 dalam 1! Siapa yang patut miliki serum ini?

    Mereka yang punya masalah jerawat
    Mereka yang punya kulit berminyak
    Mereka yang punya biji kolestrol
    Mereka yang punya mata panda
    Mereka yang punya kedutan ditepi mata
    Mereka yang punya kedutan ditepi bibir
    Mereka yang punya pori pori besar
    Mereka yang punya Whitehead & Blackhead
    Mereka yang ingin kulit yang tegang
    Mereka yang ingin V- Shape pada wajah

    Di Formulasi secara unggul dengan hasil Gabungan YIES beras. 📱Dm or WA +65 83332215 to enquire/order
    NoirTeamSG - Suria (NNS251-01)

    #Noir
    #NoirSG
    #NoirSingapore
    #SyukurSelalu
    #noirteamyaya
    #beauty
    #skincare
    #pitera

    0 0 4 hours ago
    Serum 10 dalam 1!  Siapa yang patut miliki serum ini?

Mereka yang punya masalah jerawat
Mereka yang punya kulit berminyak
Mereka yang punya biji kolestrol
Mereka yang punya mata panda
Mereka yang punya kedutan ditepi mata
Mereka yang punya kedutan ditepi bibir
Mereka yang punya pori pori besar
Mereka yang punya Whitehead & Blackhead 
Mereka yang ingin kulit yang tegang
Mereka yang ingin V- Shape pada wajah

Di Formulasi secara unggul dengan hasil Gabungan YIES beras. 📱Dm or WA +65 83332215 to enquire/order
NoirTeamSG - Suria (NNS251-01)

#Noir
#NoirSG
#NoirSingapore
#SyukurSelalu
#noirteamyaya
#beauty 
#skincare 
#pitera

    Serum 10 dalam 1! Siapa yang patut miliki serum ini?

    Mereka yang punya masalah jerawat
    Mereka yang punya kulit berminyak
    Mereka yang punya biji kolestrol
    Mereka yang punya mata panda
    Mereka yang punya kedutan ditepi mata
    Mereka yang punya kedutan ditepi bibir
    Mereka yang punya pori pori besar
    Mereka yang punya Whitehead & Blackhead
    Mereka yang ingin kulit yang tegang
    Mereka yang ingin V- Shape pada wajah

    Di Formulasi secara unggul dengan hasil Gabungan YIES beras. 📱Dm or WA +65 83332215 to enquire/order
    NoirTeamSG - Suria (NNS251-01)

    #Noir
    #NoirSG
    #NoirSingapore
    #SyukurSelalu
    #noirteamyaya
    #beauty
    #skincare
    #pitera

    0 0 4 hours ago
    Apa benda la susuk kulit ni sampai orang pakat duk mabukk ceenntaaa dengan benda ni??🤔 Susuk kulit ni sejenis gel treatment yang fokus dia untuk merawat masalah parut , masalah jerawat ,masalah liang2 pori besar ,masalah kulit berminyak/masalah kulit kering/masalah kulit tona tak sekata!

Yang ada masalah kulit tak rata tu korang memang kena jadi pengamal susuk kulit!! Tekstur dia memang seperti gel tapi bila apply je di kulit sangat2 best dan akan rasa sejuk sampai ke dasar kulit kesan dari effect pappermint yang ada dalam susuk kulit ni! 
Bahan utama adalah #bijianggur, #aloevera, #hyaluronidacid, #pappermint & #pitera!! Cepat meresap dan tak melekit langsung di kulit! Harga? Sumpah terlampau mampu milik sangat2 walaupun bahan2 yang ada dalam susuk kulit ni semua bahan2 yangg onggkosssnya memang agak tinggi ❤

#susukkulitsiprodukPEDAS
#NBSCARTREATMENT

    Apa benda la susuk kulit ni sampai orang pakat duk mabukk ceenntaaa dengan benda ni??🤔 Susuk kulit ni sejenis gel treatment yang fokus dia untuk merawat masalah parut , masalah jerawat ,masalah liang2 pori besar ,masalah kulit berminyak/masalah kulit kering/masalah kulit tona tak sekata!

    Yang ada masalah kulit tak rata tu korang memang kena jadi pengamal susuk kulit!! Tekstur dia memang seperti gel tapi bila apply je di kulit sangat2 best dan akan rasa sejuk sampai ke dasar kulit kesan dari effect pappermint yang ada dalam susuk kulit ni!
    Bahan utama adalah #bijianggur, #aloevera, #hyaluronidacid, #pappermint & #pitera!! Cepat meresap dan tak melekit langsung di kulit! Harga? Sumpah terlampau mampu milik sangat2 walaupun bahan2 yang ada dalam susuk kulit ni semua bahan2 yangg onggkosssnya memang agak tinggi ❤

    #susukkulitsiprodukPEDAS
    #NBSCARTREATMENT

    2 0 5 hours ago

    34 1 17 hours ago
    Tak pernah jumpa #susukKulit yang best cengini weh, Sekali suntik zapp teruss meresap dalam skin hari hari sapu skin kita tegang macam kena botox dah. 
I falling love dengan susukKulit ni walaupun dia mur mur tapi dia setanding dengan podak international tau dia ada #pitera dalam ni.

opss pecah rahsia hehe 🙊 
Tapi hat best bila cucuk ja kat skin kita akan rasa #sejukBerangin freshh gila sampai kan sehari 3 kali shaa sapu itu sebab cepat habes !

Dalam masa 24 jam kita boleh perasan skin kita kurang berminyak. Dan dalam masa 2/3 hari jerawat dah makin berkurang. Yang part best dalam sminggu lebih parut kita makin pudar. 
Caye tak ? rata rata yang dah try susukKulit wajib pakai berbotol botol katanya lain dari yang lain sebab dia ada ingredients #bijiAnggur and #aloevera khas untuk parut. 
Haaa jom tengok ruang komen key ❤️ #bidadariSaka
#ScarTreatment

Www.wasap.my/601111995589/SUSUKKULIT

    Tak pernah jumpa #susukKulit yang best cengini weh, Sekali suntik zapp teruss meresap dalam skin hari hari sapu skin kita tegang macam kena botox dah.
    I falling love dengan susukKulit ni walaupun dia mur mur tapi dia setanding dengan podak international tau dia ada #pitera dalam ni.

    opss pecah rahsia hehe 🙊
    Tapi hat best bila cucuk ja kat skin kita akan rasa #sejukBerangin freshh gila sampai kan sehari 3 kali shaa sapu itu sebab cepat habes !

    Dalam masa 24 jam kita boleh perasan skin kita kurang berminyak. Dan dalam masa 2/3 hari jerawat dah makin berkurang. Yang part best dalam sminggu lebih parut kita makin pudar.
    Caye tak ? rata rata yang dah try susukKulit wajib pakai berbotol botol katanya lain dari yang lain sebab dia ada ingredients #bijiAnggur and #aloevera khas untuk parut.
    Haaa jom tengok ruang komen key ❤️ #bidadariSaka
    #ScarTreatment

    Www.wasap.my/601111995589/SUSUKKULIT

    1 0 18 hours ago
    Tak pernah jumpa #susukKulit yang best cengini weh, Sekali suntik zapp teruss meresap dalam skin hari hari sapu skin kita tegang macam kena botox dah. 
I falling love dengan susukKulit ni walaupun dia mur mur tapi dia setanding dengan podak international tau dia ada #pitera dalam ni.

opss pecah rahsia hehe 🙊 
Tapi hat best bila cucuk ja kat skin kita akan rasa #sejukBerangin freshh gila sampai kan sehari 3 kali shaa sapu itu sebab cepat habes !

Dalam masa 24 jam kita boleh perasan skin kita kurang berminyak. Dan dalam masa 2/3 hari jerawat dah makin berkurang. Yang part best dalam sminggu lebih parut kita makin pudar. 
Caye tak ? rata rata yang dah try susukKulit wajib pakai berbotol botol katanya lain dari yang lain sebab dia ada ingredients #bijiAnggur and #aloevera khas untuk parut. 
Haaa jom tengok ruang komen key ❤️ #bidadariSaka
#ScarTreatment

Www.wasap.my/601111995589/SUSUKKULIT

    Tak pernah jumpa #susukKulit yang best cengini weh, Sekali suntik zapp teruss meresap dalam skin hari hari sapu skin kita tegang macam kena botox dah.
    I falling love dengan susukKulit ni walaupun dia mur mur tapi dia setanding dengan podak international tau dia ada #pitera dalam ni.

    opss pecah rahsia hehe 🙊
    Tapi hat best bila cucuk ja kat skin kita akan rasa #sejukBerangin freshh gila sampai kan sehari 3 kali shaa sapu itu sebab cepat habes !

    Dalam masa 24 jam kita boleh perasan skin kita kurang berminyak. Dan dalam masa 2/3 hari jerawat dah makin berkurang. Yang part best dalam sminggu lebih parut kita makin pudar.
    Caye tak ? rata rata yang dah try susukKulit wajib pakai berbotol botol katanya lain dari yang lain sebab dia ada ingredients #bijiAnggur and #aloevera khas untuk parut.
    Haaa jom tengok ruang komen key ❤️ #bidadariSaka
    #ScarTreatment

    Www.wasap.my/601111995589/SUSUKKULIT

    0 0 18 hours ago
    Tak pernah jumpa #susukKulit yang best cengini weh, Sekali suntik zapp teruss meresap dalam skin hari hari sapu skin kita tegang macam kena botox dah. 
I falling love dengan susukKulit ni walaupun dia mur mur tapi dia setanding dengan podak international tau dia ada #pitera dalam ni.

opss pecah rahsia hehe 🙊 
Tapi hat best bila cucuk ja kat skin kita akan rasa #sejukBerangin freshh gila sampai kan sehari 3 kali shaa sapu itu sebab cepat habes !

Dalam masa 24 jam kita boleh perasan skin kita kurang berminyak. Dan dalam masa 2/3 hari jerawat dah makin berkurang. Yang part best dalam sminggu lebih parut kita makin pudar. 
Caye tak ? rata rata yang dah try susukKulit wajib pakai berbotol botol katanya lain dari yang lain sebab dia ada ingredients #bijiAnggur and #aloevera khas untuk parut. 
Haaa jom tengok ruang komen key ❤️ #bidadariSaka
#ScarTreatment

Www.wasap.my/601111995589/SUSUKKULIT

    Tak pernah jumpa #susukKulit yang best cengini weh, Sekali suntik zapp teruss meresap dalam skin hari hari sapu skin kita tegang macam kena botox dah.
    I falling love dengan susukKulit ni walaupun dia mur mur tapi dia setanding dengan podak international tau dia ada #pitera dalam ni.

    opss pecah rahsia hehe 🙊
    Tapi hat best bila cucuk ja kat skin kita akan rasa #sejukBerangin freshh gila sampai kan sehari 3 kali shaa sapu itu sebab cepat habes !

    Dalam masa 24 jam kita boleh perasan skin kita kurang berminyak. Dan dalam masa 2/3 hari jerawat dah makin berkurang. Yang part best dalam sminggu lebih parut kita makin pudar.
    Caye tak ? rata rata yang dah try susukKulit wajib pakai berbotol botol katanya lain dari yang lain sebab dia ada ingredients #bijiAnggur and #aloevera khas untuk parut.
    Haaa jom tengok ruang komen key ❤️ #bidadariSaka
    #ScarTreatment

    Www.wasap.my/601111995589/SUSUKKULIT

    0 0 18 hours ago
    Tak pernah jumpa #susukKulit yang best cengini weh, Sekali suntik zapp teruss meresap dalam skin hari hari sapu skin kita tegang macam kena botox dah. 
I falling love dengan susukKulit ni walaupun dia mur mur tapi dia setanding dengan podak international tau dia ada #pitera dalam ni.

opss pecah rahsia hehe 🙊 
Tapi hat best bila cucuk ja kat skin kita akan rasa #sejukBerangin freshh gila sampai kan sehari 3 kali shaa sapu itu sebab cepat habes !

Dalam masa 24 jam kita boleh perasan skin kita kurang berminyak. Dan dalam masa 2/3 hari jerawat dah makin berkurang. Yang part best dalam sminggu lebih parut kita makin pudar. 
Caye tak ? rata rata yang dah try susukKulit wajib pakai berbotol botol katanya lain dari yang lain sebab dia ada ingredients #bijiAnggur and #aloevera khas untuk parut. 
Haaa jom tengok ruang komen key ❤️ #bidadariSaka
#ScarTreatment

Www.wasap.my/601111995589/SUSUKKULIT

    Tak pernah jumpa #susukKulit yang best cengini weh, Sekali suntik zapp teruss meresap dalam skin hari hari sapu skin kita tegang macam kena botox dah.
    I falling love dengan susukKulit ni walaupun dia mur mur tapi dia setanding dengan podak international tau dia ada #pitera dalam ni.

    opss pecah rahsia hehe 🙊
    Tapi hat best bila cucuk ja kat skin kita akan rasa #sejukBerangin freshh gila sampai kan sehari 3 kali shaa sapu itu sebab cepat habes !

    Dalam masa 24 jam kita boleh perasan skin kita kurang berminyak. Dan dalam masa 2/3 hari jerawat dah makin berkurang. Yang part best dalam sminggu lebih parut kita makin pudar.
    Caye tak ? rata rata yang dah try susukKulit wajib pakai berbotol botol katanya lain dari yang lain sebab dia ada ingredients #bijiAnggur and #aloevera khas untuk parut.
    Haaa jom tengok ruang komen key ❤️ #bidadariSaka
    #ScarTreatment

    Www.wasap.my/601111995589/SUSUKKULIT

    0 0 18 hours ago
    Tak pernah jumpa #susukKulit yang best cengini weh, Sekali suntik zapp teruss meresap dalam skin hari hari sapu skin kita tegang macam kena botox dah. 
I falling love dengan susukKulit ni walaupun dia mur mur tapi dia setanding dengan podak international tau dia ada #pitera dalam ni.

opss pecah rahsia hehe 🙊 
Tapi hat best bila cucuk ja kat skin kita akan rasa #sejukBerangin freshh gila sampai kan sehari 3 kali shaa sapu itu sebab cepat habes !

Dalam masa 24 jam kita boleh perasan skin kita kurang berminyak. Dan dalam masa 2/3 hari jerawat dah makin berkurang. Yang part best dalam sminggu lebih parut kita makin pudar. 
Caye tak ? rata rata yang dah try susukKulit wajib pakai berbotol botol katanya lain dari yang lain sebab dia ada ingredients #bijiAnggur and #aloevera khas untuk parut. 
Haaa jom tengok ruang komen key ❤️ #bidadariSaka
#ScarTreatment

Www.wasap.my/601111995589/SUSUKKULIT

    Tak pernah jumpa #susukKulit yang best cengini weh, Sekali suntik zapp teruss meresap dalam skin hari hari sapu skin kita tegang macam kena botox dah.
    I falling love dengan susukKulit ni walaupun dia mur mur tapi dia setanding dengan podak international tau dia ada #pitera dalam ni.

    opss pecah rahsia hehe 🙊
    Tapi hat best bila cucuk ja kat skin kita akan rasa #sejukBerangin freshh gila sampai kan sehari 3 kali shaa sapu itu sebab cepat habes !

    Dalam masa 24 jam kita boleh perasan skin kita kurang berminyak. Dan dalam masa 2/3 hari jerawat dah makin berkurang. Yang part best dalam sminggu lebih parut kita makin pudar.
    Caye tak ? rata rata yang dah try susukKulit wajib pakai berbotol botol katanya lain dari yang lain sebab dia ada ingredients #bijiAnggur and #aloevera khas untuk parut.
    Haaa jom tengok ruang komen key ❤️ #bidadariSaka
    #ScarTreatment

    Www.wasap.my/601111995589/SUSUKKULIT

    1 0 18 hours ago
    Tak pernah jumpa #susukKulit yang best cengini weh, Sekali suntik zapp teruss meresap dalam skin hari hari sapu skin kita tegang macam kena botox dah. 
I falling love dengan susukKulit ni walaupun dia mur mur tapi dia setanding dengan podak international tau dia ada #pitera dalam ni.

opss pecah rahsia hehe 🙊 
Tapi hat best bila cucuk ja kat skin kita akan rasa #sejukBerangin freshh gila sampai kan sehari 3 kali shaa sapu itu sebab cepat habes !

Dalam masa 24 jam kita boleh perasan skin kita kurang berminyak. Dan dalam masa 2/3 hari jerawat dah makin berkurang. Yang part best dalam sminggu lebih parut kita makin pudar. 
Caye tak ? rata rata yang dah try susukKulit wajib pakai berbotol botol katanya lain dari yang lain sebab dia ada ingredients #bijiAnggur and #aloevera khas untuk parut. 
Haaa jom tengok ruang komen key ❤️ #bidadariSaka
#ScarTreatment

Www.wasap.my/601111995589/SUSUKKULIT

    Tak pernah jumpa #susukKulit yang best cengini weh, Sekali suntik zapp teruss meresap dalam skin hari hari sapu skin kita tegang macam kena botox dah.
    I falling love dengan susukKulit ni walaupun dia mur mur tapi dia setanding dengan podak international tau dia ada #pitera dalam ni.

    opss pecah rahsia hehe 🙊
    Tapi hat best bila cucuk ja kat skin kita akan rasa #sejukBerangin freshh gila sampai kan sehari 3 kali shaa sapu itu sebab cepat habes !

    Dalam masa 24 jam kita boleh perasan skin kita kurang berminyak. Dan dalam masa 2/3 hari jerawat dah makin berkurang. Yang part best dalam sminggu lebih parut kita makin pudar.
    Caye tak ? rata rata yang dah try susukKulit wajib pakai berbotol botol katanya lain dari yang lain sebab dia ada ingredients #bijiAnggur and #aloevera khas untuk parut.
    Haaa jom tengok ruang komen key ❤️ #bidadariSaka
    #ScarTreatment

    Www.wasap.my/601111995589/SUSUKKULIT

    0 0 18 hours ago
    Tak pernah jumpa #susukKulit yang best cengini weh, Sekali suntik zapp teruss meresap dalam skin hari hari sapu skin kita tegang macam kena botox dah. 
I falling love dengan susukKulit ni walaupun dia mur mur tapi dia setanding dengan podak international tau dia ada #pitera dalam ni.

opss pecah rahsia hehe 🙊 
Tapi hat best bila cucuk ja kat skin kita akan rasa #sejukBerangin freshh gila sampai kan sehari 3 kali shaa sapu itu sebab cepat habes !

Dalam masa 24 jam kita boleh perasan skin kita kurang berminyak. Dan dalam masa 2/3 hari jerawat dah makin berkurang. Yang part best dalam sminggu lebih parut kita makin pudar. 
Caye tak ? rata rata yang dah try susukKulit wajib pakai berbotol botol katanya lain dari yang lain sebab dia ada ingredients #bijiAnggur and #aloevera khas untuk parut. 
Haaa jom tengok ruang komen key ❤️ #bidadariSaka
#ScarTreatment

Www.wasap.my/601111995589/SUSUKKULIT

    Tak pernah jumpa #susukKulit yang best cengini weh, Sekali suntik zapp teruss meresap dalam skin hari hari sapu skin kita tegang macam kena botox dah.
    I falling love dengan susukKulit ni walaupun dia mur mur tapi dia setanding dengan podak international tau dia ada #pitera dalam ni.

    opss pecah rahsia hehe 🙊
    Tapi hat best bila cucuk ja kat skin kita akan rasa #sejukBerangin freshh gila sampai kan sehari 3 kali shaa sapu itu sebab cepat habes !

    Dalam masa 24 jam kita boleh perasan skin kita kurang berminyak. Dan dalam masa 2/3 hari jerawat dah makin berkurang. Yang part best dalam sminggu lebih parut kita makin pudar.
    Caye tak ? rata rata yang dah try susukKulit wajib pakai berbotol botol katanya lain dari yang lain sebab dia ada ingredients #bijiAnggur and #aloevera khas untuk parut.
    Haaa jom tengok ruang komen key ❤️ #bidadariSaka
    #ScarTreatment

    Www.wasap.my/601111995589/SUSUKKULIT

    2 0 18 hours ago
    Tak pernah jumpa #susukKulit yang best cengini weh, Sekali suntik zapp teruss meresap dalam skin hari hari sapu skin kita tegang macam kena botox dah. 
I falling love dengan susukKulit ni walaupun dia mur mur tapi dia setanding dengan podak international tau dia ada #pitera dalam ni.

opss pecah rahsia hehe 🙊 
Tapi hat best bila cucuk ja kat skin kita akan rasa #sejukBerangin freshh gila sampai kan sehari 3 kali shaa sapu itu sebab cepat habes !

Dalam masa 24 jam kita boleh perasan skin kita kurang berminyak. Dan dalam masa 2/3 hari jerawat dah makin berkurang. Yang part best dalam sminggu lebih parut kita makin pudar. 
Caye tak ? rata rata yang dah try susukKulit wajib pakai berbotol botol katanya lain dari yang lain sebab dia ada ingredients #bijiAnggur and #aloevera khas untuk parut. 
Haaa jom tengok ruang komen key ❤️ #bidadariSaka
#ScarTreatment

Www.wasap.my/601111995589/SUSUKKULIT

    Tak pernah jumpa #susukKulit yang best cengini weh, Sekali suntik zapp teruss meresap dalam skin hari hari sapu skin kita tegang macam kena botox dah.
    I falling love dengan susukKulit ni walaupun dia mur mur tapi dia setanding dengan podak international tau dia ada #pitera dalam ni.

    opss pecah rahsia hehe 🙊
    Tapi hat best bila cucuk ja kat skin kita akan rasa #sejukBerangin freshh gila sampai kan sehari 3 kali shaa sapu itu sebab cepat habes !

    Dalam masa 24 jam kita boleh perasan skin kita kurang berminyak. Dan dalam masa 2/3 hari jerawat dah makin berkurang. Yang part best dalam sminggu lebih parut kita makin pudar.
    Caye tak ? rata rata yang dah try susukKulit wajib pakai berbotol botol katanya lain dari yang lain sebab dia ada ingredients #bijiAnggur and #aloevera khas untuk parut.
    Haaa jom tengok ruang komen key ❤️ #bidadariSaka
    #ScarTreatment

    Www.wasap.my/601111995589/SUSUKKULIT

    0 1 18 hours ago
    Tak pernah jumpa #susukKulit yang best cengini weh, Sekali suntik zapp teruss meresap dalam skin hari hari sapu skin kita tegang macam kena botox dah. 
I falling love dengan susukKulit ni walaupun dia mur mur tapi dia setanding dengan podak international tau dia ada #pitera dalam ni.

opss pecah rahsia hehe 🙊 
Tapi hat best bila cucuk ja kat skin kita akan rasa #sejukBerangin freshh gila sampai kan sehari 3 kali shaa sapu itu sebab cepat habes !

Dalam masa 24 jam kita boleh perasan skin kita kurang berminyak. Dan dalam masa 2/3 hari jerawat dah makin berkurang. Yang part best dalam sminggu lebih parut kita makin pudar. 
Caye tak ? rata rata yang dah try susukKulit wajib pakai berbotol botol katanya lain dari yang lain sebab dia ada ingredients #bijiAnggur and #aloevera khas untuk parut. 
Haaa jom tengok ruang komen key ❤️ #bidadariSaka
#ScarTreatment

Www.wasap.my/601111995589/SUSUKKULIT

    Tak pernah jumpa #susukKulit yang best cengini weh, Sekali suntik zapp teruss meresap dalam skin hari hari sapu skin kita tegang macam kena botox dah.
    I falling love dengan susukKulit ni walaupun dia mur mur tapi dia setanding dengan podak international tau dia ada #pitera dalam ni.

    opss pecah rahsia hehe 🙊
    Tapi hat best bila cucuk ja kat skin kita akan rasa #sejukBerangin freshh gila sampai kan sehari 3 kali shaa sapu itu sebab cepat habes !

    Dalam masa 24 jam kita boleh perasan skin kita kurang berminyak. Dan dalam masa 2/3 hari jerawat dah makin berkurang. Yang part best dalam sminggu lebih parut kita makin pudar.
    Caye tak ? rata rata yang dah try susukKulit wajib pakai berbotol botol katanya lain dari yang lain sebab dia ada ingredients #bijiAnggur and #aloevera khas untuk parut.
    Haaa jom tengok ruang komen key ❤️ #bidadariSaka
    #ScarTreatment

    Www.wasap.my/601111995589/SUSUKKULIT

    1 0 18 hours ago
    Tak pernah jumpa #susukKulit yang best cengini weh, Sekali suntik zapp teruss meresap dalam skin hari hari sapu skin kita tegang macam kena botox dah. 
I falling love dengan susukKulit ni walaupun dia mur mur tapi dia setanding dengan podak international tau dia ada #pitera dalam ni.

opss pecah rahsia hehe 🙊 
Tapi hat best bila cucuk ja kat skin kita akan rasa #sejukBerangin freshh gila sampai kan sehari 3 kali shaa sapu itu sebab cepat habes !

Dalam masa 24 jam kita boleh perasan skin kita kurang berminyak. Dan dalam masa 2/3 hari jerawat dah makin berkurang. Yang part best dalam sminggu lebih parut kita makin pudar. 
Caye tak ? rata rata yang dah try susukKulit wajib pakai berbotol botol katanya lain dari yang lain sebab dia ada ingredients #bijiAnggur and #aloevera khas untuk parut. 
Haaa jom tengok ruang komen key ❤️ #bidadariSaka
#ScarTreatment

Www.wasap.my/601111995589/SUSUKKULIT

    Tak pernah jumpa #susukKulit yang best cengini weh, Sekali suntik zapp teruss meresap dalam skin hari hari sapu skin kita tegang macam kena botox dah.
    I falling love dengan susukKulit ni walaupun dia mur mur tapi dia setanding dengan podak international tau dia ada #pitera dalam ni.

    opss pecah rahsia hehe 🙊
    Tapi hat best bila cucuk ja kat skin kita akan rasa #sejukBerangin freshh gila sampai kan sehari 3 kali shaa sapu itu sebab cepat habes !

    Dalam masa 24 jam kita boleh perasan skin kita kurang berminyak. Dan dalam masa 2/3 hari jerawat dah makin berkurang. Yang part best dalam sminggu lebih parut kita makin pudar.
    Caye tak ? rata rata yang dah try susukKulit wajib pakai berbotol botol katanya lain dari yang lain sebab dia ada ingredients #bijiAnggur and #aloevera khas untuk parut.
    Haaa jom tengok ruang komen key ❤️ #bidadariSaka
    #ScarTreatment

    Www.wasap.my/601111995589/SUSUKKULIT

    0 0 18 hours ago
    ❤️พร้อมส่ง 👉🏻Shiseido White Lucent Luminizing Infuser Lotion Luminosite Optimale 75ml #ราคา390บาทรวมส่งEMS‼️ ......เอสเซนส์โลชั่น เพื่อผิวดูเปล่งประกายกระจ่างใสสมบูรณ์แบบ Deep Infuse Technology ช่วยนำ Tranexamic Acid ส่วนผสมที่ทำให้ผิวกระจ่างใสเข้าบำรุงอย่างล้ำลึก แม้ว่าผิวที่มีปัญหาจุดด่างดำจะหนากว่าผิวบริเวณอื่น
• ด้วยคุณสมบัติพิเศษจาก SAKURAResist Technology ช่วยให้จุดด่างดำดูลดเลือนและผิวดูกระจ่างใส
• ปราศจากแอลกอฮอล์ อ่อนโยนต่อผิวพรรณ

Line🆔beautybomb
#sbn #sbntown #sbnthai #lipstick #liquidlipstick #cosluxe #cushion #cosmetics #cosmeticthailand #salethailand #sephorathailand #momaypaplearn #siambrandname #eveandboy #narsblush #skii #pitera #perfume #plankton

    ❤️พร้อมส่ง 👉🏻Shiseido White Lucent Luminizing Infuser Lotion Luminosite Optimale 75ml #ราคา390บาทรวมส่งEMS‼️ ......เอสเซนส์โลชั่น เพื่อผิวดูเปล่งประกายกระจ่างใสสมบูรณ์แบบ Deep Infuse Technology ช่วยนำ Tranexamic Acid ส่วนผสมที่ทำให้ผิวกระจ่างใสเข้าบำรุงอย่างล้ำลึก แม้ว่าผิวที่มีปัญหาจุดด่างดำจะหนากว่าผิวบริเวณอื่น
    • ด้วยคุณสมบัติพิเศษจาก SAKURAResist Technology ช่วยให้จุดด่างดำดูลดเลือนและผิวดูกระจ่างใส
    • ปราศจากแอลกอฮอล์ อ่อนโยนต่อผิวพรรณ

    Line🆔beautybomb
    #sbn #sbntown #sbnthai #lipstick #liquidlipstick #cosluxe #cushion #cosmetics #cosmeticthailand #salethailand #sephorathailand #momaypaplearn #siambrandname #eveandboy #narsblush #skii #pitera #perfume #plankton

    2 0 24 August, 2019
    Apa benda la susuk kulit ni sampai orang pakat duk mabukk ceenntaaa dengan benda ni??🤔 Susuk kulit ni sejenis gel treatment yang fokus dia untuk merawat masalah parut , masalah jerawat ,masalah liang2 pori besar ,masalah kulit berminyak/masalah kulit kering/masalah kulit tona tak sekata!

Yang ada masalah kulit tak rata tu korang memang kena jadi pengamal susuk kulit!! Tekstur dia memang seperti gel tapi bila apply je di kulit sangat2 best dan akan rasa sejuk sampai ke dasar kulit kesan dari effect pappermint yang ada dalam susuk kulit ni! 
Bahan utama adalah #bijianggur, #aloevera, #hyaluronidacid, #pappermint & #pitera!! Cepat meresap dan tak melekit langsung di kulit! Harga? Sumpah terlampau mampu milik sangat2 walaupun bahan2 yang ada dalam susuk kulit ni semua bahan2 yangg onggkosssnya memang agak tinggi ❤️ #susukkulitsiprodukPEDAS
#NBSCARTREATMENT

    Apa benda la susuk kulit ni sampai orang pakat duk mabukk ceenntaaa dengan benda ni??🤔 Susuk kulit ni sejenis gel treatment yang fokus dia untuk merawat masalah parut , masalah jerawat ,masalah liang2 pori besar ,masalah kulit berminyak/masalah kulit kering/masalah kulit tona tak sekata!

    Yang ada masalah kulit tak rata tu korang memang kena jadi pengamal susuk kulit!! Tekstur dia memang seperti gel tapi bila apply je di kulit sangat2 best dan akan rasa sejuk sampai ke dasar kulit kesan dari effect pappermint yang ada dalam susuk kulit ni!
    Bahan utama adalah #bijianggur, #aloevera, #hyaluronidacid, #pappermint & #pitera!! Cepat meresap dan tak melekit langsung di kulit! Harga? Sumpah terlampau mampu milik sangat2 walaupun bahan2 yang ada dalam susuk kulit ni semua bahan2 yangg onggkosssnya memang agak tinggi ❤️ #susukkulitsiprodukPEDAS
    #NBSCARTREATMENT

    5 0 24 August, 2019

Top #pitera posts

    最近、肌の調子が徐々に良くなってきた。
これのお陰なのか…??❤︎
リピート、リピートです。
シンプルが1番。
#SKII#PITERA#beauty#skincare

    最近、肌の調子が徐々に良くなってきた。
    これのお陰なのか…??❤︎
    リピート、リピートです。
    シンプルが1番。
    #SKII #PITERA #beauty #skincare

    1,134 10 17 June, 2019
    I love SK II Pitera Essence. For YOUR FACE!!! MAKES U LOOK YOUNG AF, I don’t need it cuz I look young af. This product is too expensive so I will just sing it. @skii #pitera

    I love SK II Pitera Essence. For YOUR FACE!!! MAKES U LOOK YOUNG AF, I don’t need it cuz I look young af. This product is too expensive so I will just sing it. @skii #pitera

    5,890 89 29 June, 2019
    気になっていたSK-II。
なんか特別な感じがして
手を出せずにいたけど
30歳になったからか?お肌の変化を感じたので
お肌が綺麗な美容家さんに相談。
やっぱりSK-IIがいいよって
教えてもらってドキドキしながら
カウンターへ。
肌年齢を測ってもらって
いろいろと説明してもらって
ふき取り用化粧水と
化粧水とパックが
3点セットになっている
ファーストエクスペリエンスセットを購入!
この化粧水のサイズ(75ml)で
朝夜ケアして
約二週間使えるとのこと。
二週間後が楽しみです。
いいもの使っても生活習慣乱れてたら
意味ないからまずは早く寝よう!
あー♡満足度の高いお買い物をした日は
嬉しくて興奮して目が冴えてしまう。。
しかし美肌のためにもう寝ます。笑 おやすみ。

@skii #アラサー美容 #モテ肌メイク #スキンケア #婚活 #美容好き #pitera #化粧水 #美肌ケア #はよねなあかんのに

    気になっていたSK-II。
    なんか特別な感じがして
    手を出せずにいたけど
    30歳になったからか?お肌の変化を感じたので
    お肌が綺麗な美容家さんに相談。
    やっぱりSK-IIがいいよって
    教えてもらってドキドキしながら
    カウンターへ。
    肌年齢を測ってもらって
    いろいろと説明してもらって
    ふき取り用化粧水と
    化粧水とパックが
    3点セットになっている
    ファーストエクスペリエンスセットを購入!
    この化粧水のサイズ(75ml)で
    朝夜ケアして
    約二週間使えるとのこと。
    二週間後が楽しみです。
    いいもの使っても生活習慣乱れてたら
    意味ないからまずは早く寝よう!
    あー♡満足度の高いお買い物をした日は
    嬉しくて興奮して目が冴えてしまう。。
    しかし美肌のためにもう寝ます。笑 おやすみ。

    @skii #アラサー美容 #モテ肌メイク #スキンケア #婚活 #美容好き #pitera #化粧水 #美肌ケア #はよねなあかんのに

    455 18 17 hours ago
    Traveling with head-to-toe care is my signature. Thanks to @givenchybeauty #givenchygiftedme , I have the chance to try this travel-friendly Hydra Sparkling sheet masks. If you watched my stories last night (finding myself in a tough situation), you'd see totally why I love this simple and efficient mask! #stylewithbonbon .
..
📸 @riscolee 
#octolyfamily

    Traveling with head-to-toe care is my signature. Thanks to @givenchybeauty #givenchygiftedme , I have the chance to try this travel-friendly Hydra Sparkling sheet masks. If you watched my stories last night (finding myself in a tough situation), you'd see totally why I love this simple and efficient mask! #stylewithbonbon .
    ..
    📸 @riscolee
    #octolyfamily

    1,092 31 9 June, 2019
    Hej Kochani! Przedstawiam Wam nowości w pielęgnacji jakie wypuściła niedawno marka Floslek 😊 ⠀
W skład serii Sphere-3D wchodzą kolejno: ⠀
💎 Sferyczny krem z kwasem hialuronowym - wyjątkowy krem zamknięty w postaci sferycznych kapsułek. Przeznaczony do skóry wymagającej intensywnego nawilżenia i pielęgnacji niezależnie od wieku. Kwas hialuronowy intensywnie i długotrwale nawilża oraz wygładza i ujędrnia skórę. Wypełnia zmarszczki sprawiając, że stają się mniej widoczne, a cera zyskuje promienny i młodszy wygląd. ⠀
⠀
💎Koncentrat z kwasem hialuronowym - lekki kosmetyk o konsystencji kremu wodnego - typowy element rytuału koreańskiej pielęgnacji twarzy. Idealny do pielęgnacji twarzy i okolic oczu, zarówno jako odrębny kosmetyk, jak i skoncentrowane serum pod wybrany krem. ⠀
⠀
🍋Sferyczny krem z witaminą C - sprawdzone rozwiązanie w walce z przebarwieniami skóry. Witamina C ujędrnia i rozjaśnia skórę oraz korzystnie wpływa na jej kondycję. Neutralizuje wolne rodniki, regeneruje naskórek i działa przeciwzmarszczkowo. Skóra staje się rozświetlona i pełna energii. ⠀
⠀
🍋Koncentrat z witaminą C - polecany niezależnie od wieku, idealny produkt do skóry pozbawionej blasku, dojrzałej, jak również tej z niedoskonałościami i przebarwieniami. Świetnie wyrównuje koloryt. ⠀
⠀
🌺 Sferyczny krem z koenzymem Q10 - o działaniu antyoksydacyjnym i przeciwzmarszczkowym . Przyspiesza regenerację skóry, wygładza i zapobiega powstawaniu zmarszczek. ⠀
⠀
🌺 Koncentrat z koenzymem Q10 - polecany do cery dojrzałej, zwiększa jędrność i elastyczność oraz daje uczucie odżywionej, aksamitnie miękkiej skóry. ⠀
⠀
Zarówno koncentraty, jak i kremy można stosować samodzielnie, ale najlepszy rezultat uzyskamy stosując oba kosmetyki:  najpierw koncentrat, a następnie krem. Można je też  miksować dowolnie, np. Energy Koncentrat z witaminą C  ze Sferycznym krem z kwasem hialuronowym. ⠀
⠀
Sposób aplikacji: Krem nakładamy na oczyszczoną i nawilżoną twarz. Kuleczkę nakładamy na dłoń za pomocą szpatułki. Pod wpływem ciepła dłoni, kuleczka staje się bardziej miękka i podatna na rozprowadzenie po skórze. Delikatnie rozgniatamy ją, a następnie opuszkami palców nakładamy krem na twarz. ⠀
⠀
@floslekpl

    Hej Kochani! Przedstawiam Wam nowości w pielęgnacji jakie wypuściła niedawno marka Floslek 😊 ⠀
    W skład serii Sphere-3D wchodzą kolejno: ⠀
    💎 Sferyczny krem z kwasem hialuronowym - wyjątkowy krem zamknięty w postaci sferycznych kapsułek. Przeznaczony do skóry wymagającej intensywnego nawilżenia i pielęgnacji niezależnie od wieku. Kwas hialuronowy intensywnie i długotrwale nawilża oraz wygładza i ujędrnia skórę. Wypełnia zmarszczki sprawiając, że stają się mniej widoczne, a cera zyskuje promienny i młodszy wygląd. ⠀

    💎Koncentrat z kwasem hialuronowym - lekki kosmetyk o konsystencji kremu wodnego - typowy element rytuału koreańskiej pielęgnacji twarzy. Idealny do pielęgnacji twarzy i okolic oczu, zarówno jako odrębny kosmetyk, jak i skoncentrowane serum pod wybrany krem. ⠀

    🍋Sferyczny krem z witaminą C - sprawdzone rozwiązanie w walce z przebarwieniami skóry. Witamina C ujędrnia i rozjaśnia skórę oraz korzystnie wpływa na jej kondycję. Neutralizuje wolne rodniki, regeneruje naskórek i działa przeciwzmarszczkowo. Skóra staje się rozświetlona i pełna energii. ⠀

    🍋Koncentrat z witaminą C - polecany niezależnie od wieku, idealny produkt do skóry pozbawionej blasku, dojrzałej, jak również tej z niedoskonałościami i przebarwieniami. Świetnie wyrównuje koloryt. ⠀

    🌺 Sferyczny krem z koenzymem Q10 - o działaniu antyoksydacyjnym i przeciwzmarszczkowym . Przyspiesza regenerację skóry, wygładza i zapobiega powstawaniu zmarszczek. ⠀

    🌺 Koncentrat z koenzymem Q10 - polecany do cery dojrzałej, zwiększa jędrność i elastyczność oraz daje uczucie odżywionej, aksamitnie miękkiej skóry. ⠀

    Zarówno koncentraty, jak i kremy można stosować samodzielnie, ale najlepszy rezultat uzyskamy stosując oba kosmetyki:  najpierw koncentrat, a następnie krem. Można je też  miksować dowolnie, np. Energy Koncentrat z witaminą C  ze Sferycznym krem z kwasem hialuronowym. ⠀

    Sposób aplikacji: Krem nakładamy na oczyszczoną i nawilżoną twarz. Kuleczkę nakładamy na dłoń za pomocą szpatułki. Pod wpływem ciepła dłoni, kuleczka staje się bardziej miękka i podatna na rozprowadzenie po skórze. Delikatnie rozgniatamy ją, a następnie opuszkami palców nakładamy krem na twarz. ⠀

    @floslekpl

    1,530 23 22 July, 2019