#plandiet Instagram Photos & Videos

plandiet - 7.7k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #plandiet and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
35 minutes
Average like
5.9
Average comment
0.1
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

Good morning geng #chocolicious! 🍫❤
__

Antara sebab chocofit boleh membantu misi anda kurus adalah kerana formulasinya boleh membakar kalori anda walaupun anda sedang melakukan kerja ringan! Tambahan lagi daya metabolisma dan pencernaan anda akan stabil dengan natural! Fokus membuang lemak tepu dan lebihan minyak dalam badan yang membantutkan misi kita untuk kurus! 😍
.
Jom uolls dapatkan minuman kurus coklat viral pertama di Malaysia! 1 sachet chocofit bersamaan dengan belari 5km. Meh DM sis sekarang sebelum disambar orang lain! 😍👏🏼
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

Good morning geng #chocolicious! 🍫❤
__

Antara sebab chocofit boleh membantu misi anda kurus adalah kerana formulasinya boleh membakar kalori anda walaupun anda sedang melakukan kerja ringan! Tambahan lagi daya metabolisma dan pencernaan anda akan stabil dengan natural! Fokus membuang lemak tepu dan lebihan minyak dalam badan yang membantutkan misi kita untuk kurus! 😍
.
Jom uolls dapatkan minuman kurus coklat viral pertama di Malaysia! 1 sachet chocofit bersamaan dengan belari 5km. Meh DM sis sekarang sebelum disambar orang lain! 😍👏🏼
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
0 0 8 minutes ago

Sis suka fakta yang ini. Sebab sis sejenis manusia yang bila pagi sis tak cukup pengambilan insulin, bila tengahari je sis dah lemau seperti sotong🐙🐙🐙
.
.
Jadi kalau boleh mulakan lah pagi uolls dengan pengambilan gula yang mengikut sukatan dibenarkan okay!😉
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

Sis suka fakta yang ini. Sebab sis sejenis manusia yang bila pagi sis tak cukup pengambilan insulin, bila tengahari je sis dah lemau seperti sotong🐙🐙🐙
.
.
Jadi kalau boleh mulakan lah pagi uolls dengan pengambilan gula yang mengikut sukatan dibenarkan okay!😉
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
2 0 1 hour ago

SELAMAT MALAM UOLS..
Sebelum masuk kamar..sis share ilmu yang sangat2 berguna untuk uols..
.
.
Sis suka fakta yang ini. Sebab sis sejenis manusia yang bila pagi sis tak cukup pengambilan insulin, bila tengahari je sis dah lemau seperti sotong🐙🐙🐙
.
.
Jadi kalau boleh mulakan lah pagi uolls dengan pengambilan gula yang mengikut sukatan dibenarkan okay!😉
.
Cococurv🍫 boleh turun 3-7kg dan
1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3 inci lemak perut

1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️
.
. ✅ READY STOCK
✅ AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN
Cepat dan jangan lepaskan peluang😉
.
Utk INFO lanjut sila tekan je whatsapp link di bio IG @cococurv.istanaklang
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
.
Wasap sekarang untuk dapatkan PAKEJ PROMOSI klik link di bawah ini👇👇
.
https://cococurvistanaklang.wasap.my
FB Hanis Emilda Hj Ismail
.
KAMI AKAN GUIDES DAN BERI TIPS PERCUMA SERTA. GRAB NOW😉✌
.
@cococurvhq @cococurv.malaysia.indonesia.@cococurvaizanaris
cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia

SELAMAT MALAM UOLS..
Sebelum masuk kamar..sis share ilmu yang sangat2 berguna untuk uols..
.
.
Sis suka fakta yang ini. Sebab sis sejenis manusia yang bila pagi sis tak cukup pengambilan insulin, bila tengahari je sis dah lemau seperti sotong🐙🐙🐙
.
.
Jadi kalau boleh mulakan lah pagi uolls dengan pengambilan gula yang mengikut sukatan dibenarkan okay!😉
.
Cococurv🍫 boleh turun 3-7kg dan
1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3 inci lemak perut
•
1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️
.
. ✅ READY STOCK
✅ AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN
Cepat dan jangan lepaskan peluang😉
.
Utk INFO lanjut sila tekan je whatsapp link di bio IG @cococurv.istanaklang
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
.
Wasap sekarang untuk dapatkan PAKEJ PROMOSI klik link di bawah ini👇👇
.
https://cococurvistanaklang.wasap.my
FB Hanis Emilda Hj Ismail
.
KAMI AKAN GUIDES DAN BERI TIPS PERCUMA SERTA. GRAB NOW😉✌
.
@cococurvhq @cococurv.malaysia.indonesia.@cococurvaizanaris
cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia
2 0 6 hours ago

Sis suka fakta yang ini. Sebab sis sejenis manusia yang bila pagi sis tak cukup pengambilan insulin, bila tengahari je sis dah lemau seperti sotong🐙🐙🐙
.
.
Jadi kalau boleh mulakan lah pagi uolls dengan pengambilan gula yang mengikut sukatan dibenarkan okay!😉
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

Sis suka fakta yang ini. Sebab sis sejenis manusia yang bila pagi sis tak cukup pengambilan insulin, bila tengahari je sis dah lemau seperti sotong🐙🐙🐙
.
.
Jadi kalau boleh mulakan lah pagi uolls dengan pengambilan gula yang mengikut sukatan dibenarkan okay!😉
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
89 5 7 hours ago

Sebelum tidur jgn lupa detox dgn BerryCurv ya. Maka esk pagi tu keluarlah segala sisa toksik, kerak hitam n busuk yg dah lama berkurun dlm perut n usus u’olls.
.
Bukan tu saja tau, sisa2 makan yg x hadam pun die flush keluar skali. N u’olls jgn terkejut bila cuci tiba2 terasa ade minyak2 n lendir lemak ya, itu maknanya perut u’olls dah kena detox kaw2 punya😅😅
.
Lepas je selesai membuang segala benda, u’olls boleh rasa perut tu flat n kempis je... sbb tu ade customer sis yg turun berat sekilo sehari...
😍😍😍
.
So jgn simpan lemak tu lama2 sgt k, jom detox perut u’olls dgn berry curv! Hubungi sis skg...
.
Utk INFO lanjut sila tekan je whatsapp link di bio IG
.
@cococurv.malaysia 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
.
http://watsap.me/send/60196968898/cococurvIG

http://watsap.me/send/60196968898/cococurvIG

http://watsap.me/send/60196968898/cococurvIG

Dapatkan coco curv sekarang!
📍Self pick up petronas seksyen6
🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari.
📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari.

#teamaizan #cococurveoriginal #cococurveshahalam #cococurveklang #cococurvseksyen9
#cococurvseksyen8
#cococurveseksyen7
#cococurvsetiaalam
#feedbackcococurvmalaysia
#feedbackcococurvindonesia
#testimonikurus #weightloss
#plussize #bajubesar #plandiet
#fitnessmalaysia #kuruscepat
#supplementkurus #kurussihat
#jomkurus #detoxmalaysia
#ramping #kuruscantik
#kuruslangsing #tipskurus
#senaman #detox #kempisperut
#clubzumba #funrunmalaysia
@ Shah Alam, Malaysia

Sebelum tidur jgn lupa detox dgn BerryCurv ya. Maka esk pagi tu keluarlah segala sisa toksik, kerak hitam n busuk yg dah lama berkurun dlm perut n usus u’olls.
.
Bukan tu saja tau, sisa2 makan yg x hadam pun die flush keluar skali. N u’olls jgn terkejut bila cuci tiba2 terasa ade minyak2 n lendir lemak ya, itu maknanya perut u’olls dah kena detox kaw2 punya😅😅
.
Lepas je selesai membuang segala benda, u’olls boleh rasa perut tu flat n kempis je... sbb tu ade customer sis yg turun berat sekilo sehari...
😍😍😍
.
So jgn simpan lemak tu lama2 sgt k, jom detox perut u’olls dgn berry curv! Hubungi sis skg...
.
Utk INFO lanjut sila tekan je whatsapp link di bio IG
.
@cococurv.malaysia 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
.
http://watsap.me/send/60196968898/cococurvIG

http://watsap.me/send/60196968898/cococurvIG

http://watsap.me/send/60196968898/cococurvIG

Dapatkan coco curv sekarang!
📍Self pick up petronas seksyen6
🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari.
📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari.

#teamaizan #cococurveoriginal #cococurveshahalam #cococurveklang #cococurvseksyen9
#cococurvseksyen8
#cococurveseksyen7
#cococurvsetiaalam
#feedbackcococurvmalaysia
#feedbackcococurvindonesia
#testimonikurus #weightloss
#plussize #bajubesar #plandiet
#fitnessmalaysia #kuruscepat
#supplementkurus #kurussihat
#jomkurus #detoxmalaysia
#ramping #kuruscantik
#kuruslangsing #tipskurus
#senaman #detox #kempisperut
#clubzumba #funrunmalaysia
@ Shah Alam, Malaysia
4 0 8 hours ago

Bosan bila keluar shopping dengan member je tak dapat beli baju sebab size susah cari?😞
.
.
Bila minat je baju tu takda size. Last last terpaksa lah pakai je baju yang ada dalam almari tu😞😞
.
.
Sis faham rasa tu. sebab tu lah sis nak ajak uolls consume Chocofit!
.
Jom yalls dapat kan Choco Fit harini. Shake selepas breakfast, baru la berat turun! Dan akan membuatkan yalls kenyang sepanjang hari! ✨
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

Bosan bila keluar shopping dengan member je tak dapat beli baju sebab size susah cari?😞
.
.
Bila minat je baju tu takda size. Last last terpaksa lah pakai je baju yang ada dalam almari tu😞😞
.
.
Sis faham rasa tu. sebab tu lah sis nak ajak uolls consume Chocofit!
.
Jom yalls dapat kan Choco Fit harini. Shake selepas breakfast, baru la berat turun! Dan akan membuatkan yalls kenyang sepanjang hari! ✨
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
4 0 8 hours ago

Yeaayyyy!!! Kak zareen turun 10kg dgn consume CocoCurv n BerryCurv je! Sebelum ni mcm2 dah cuba, dr product yg murah sampailah product yg mahal2 tapi x nmpk kesan jugak!
.
Taaapiiiii... bila sekali kak zareen try CocoCurv, berat turun berkilo2. Mane tak nya, die kate x sedar seharian kenyang sampai x ingt nak mkn😅. Bila buat kerja rumah peluh jantan keluar meleleh2 mcm org mandi hujan!
.
Bila mlm mmg dah tak ambik mkn yg berat2. Sbb rasa kenyang je. Seronok sgt bila dah berubah camni, badan rasa ringan n lebih sihat.
.
Kalo u’olls nk kurus mcm kak zareen ni, meh contact sis cepat tau! Sis akan bantu guide u’olls sampai jadi!
.
Utk INFO lanjut sila tekan je whatsapp link di bio IG
.
@cococurv.malaysia 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
.
http://watsap.me/send/60196968898/cococurvIG

http://watsap.me/send/60196968898/cococurvIG

http://watsap.me/send/60196968898/cococurvIG

Dapatkan coco curv sekarang!
📍Self pick up petronas seksyen6
🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari.
📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari.

#teamaizan #cococurveoriginal #cococurveshahalam #cococurveklang #cococurvseksyen9
#cococurvseksyen8
#cococurveseksyen7
#cococurvsetiaalam
#feedbackcococurvmalaysia
#feedbackcococurvindonesia
#testimonikurus #weightloss
#plussize #bajubesar #plandiet
#fitnessmalaysia #kuruscepat
#supplementkurus #kurussihat
#jomkurus #detoxmalaysia
#ramping #kuruscantik
#kuruslangsing #tipskurus
#senaman #detox #kempisperut
#clubzumba #funrunmalaysia
@ Shah Alam, Malaysia

Yeaayyyy!!! Kak zareen turun 10kg dgn consume CocoCurv n BerryCurv je! Sebelum ni mcm2 dah cuba, dr product yg murah sampailah product yg mahal2 tapi x nmpk kesan jugak!
.
Taaapiiiii... bila sekali kak zareen try CocoCurv, berat turun berkilo2. Mane tak nya, die kate x sedar seharian kenyang sampai x ingt nak mkn😅. Bila buat kerja rumah peluh jantan keluar meleleh2 mcm org mandi hujan!
.
Bila mlm mmg dah tak ambik mkn yg berat2. Sbb rasa kenyang je. Seronok sgt bila dah berubah camni, badan rasa ringan n lebih sihat.
.
Kalo u’olls nk kurus mcm kak zareen ni, meh contact sis cepat tau! Sis akan bantu guide u’olls sampai jadi!
.
Utk INFO lanjut sila tekan je whatsapp link di bio IG
.
@cococurv.malaysia 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
.
http://watsap.me/send/60196968898/cococurvIG

http://watsap.me/send/60196968898/cococurvIG

http://watsap.me/send/60196968898/cococurvIG

Dapatkan coco curv sekarang!
📍Self pick up petronas seksyen6
🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari.
📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari.

#teamaizan #cococurveoriginal #cococurveshahalam #cococurveklang #cococurvseksyen9
#cococurvseksyen8
#cococurveseksyen7
#cococurvsetiaalam
#feedbackcococurvmalaysia
#feedbackcococurvindonesia
#testimonikurus #weightloss
#plussize #bajubesar #plandiet
#fitnessmalaysia #kuruscepat
#supplementkurus #kurussihat
#jomkurus #detoxmalaysia
#ramping #kuruscantik
#kuruslangsing #tipskurus
#senaman #detox #kempisperut
#clubzumba #funrunmalaysia
@ Shah Alam, Malaysia
6 0 8 hours ago

Hi guys! Apa kata lepas ni kita try ubah makanan harian kita? Kita cuba elakkan makan makanan yang tinggi lemak kepada yang rendah lemak?🤩
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk detox & Curvylicious Girdle untuk cantikkan pinggang. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

Hi guys! Apa kata lepas ni kita try ubah makanan harian kita? Kita cuba elakkan makan makanan yang tinggi lemak kepada yang rendah lemak?🤩
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk detox & Curvylicious Girdle untuk cantikkan pinggang. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
2 0 10 hours ago

[FREE JE NAK KASI ‼️]
__
Hai darling-darlingku! ❤✨
.
Berry Curv ni fungsi untuk Detox bukan untuk diet! 🙅🏻‍♀ Uolls takpayah susahkan diri google macam mana nak detox. Haaaa Berry Curv kan adaaaaa! 😍 Bancuh 1 sachet waktu malam sebelum tidur dan terus minum! 😋
:
🔥PERCUMA 🔥dengan pembelian 2 & 3 box Cococurv.
.
Consume bersama CocoCurv memang super superb! ❤️1 box cococurv boleh turun 3 hingga 5 kg❤️Tunggu apa lagi? Jom dapatkan sekarang! 👏🏼
.
Nak tau lebih lanjut, DM @cococurvbangsar / whatsapp 0194423099. .
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

[FREE JE NAK KASI ‼️]
__
Hai darling-darlingku! ❤✨
.
Berry Curv ni fungsi untuk Detox bukan untuk diet! 🙅🏻‍♀ Uolls takpayah susahkan diri google macam mana nak detox. Haaaa Berry Curv kan adaaaaa! 😍 Bancuh 1 sachet waktu malam sebelum tidur dan terus minum! 😋
:
🔥PERCUMA 🔥dengan pembelian 2 & 3 box Cococurv.
.
Consume bersama CocoCurv memang super superb! ❤️1 box cococurv boleh turun 3 hingga 5 kg❤️Tunggu apa lagi? Jom dapatkan sekarang! 👏🏼
.
Nak tau lebih lanjut, DM @cococurvbangsar / whatsapp 0194423099. .
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
5 0 10 hours ago

Hi Chocolista🌻🌻
.
.
Jangan sesekali kita berburuk sangka kepada orang lain. Sentiasa berbaik sangka walau buruk mana pun keadaan itu❤❤
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

Hi Chocolista🌻🌻
.
.
Jangan sesekali kita berburuk sangka kepada orang lain. Sentiasa berbaik sangka walau buruk mana pun keadaan itu❤❤
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
2 0 11 hours ago

[LEMONFIT BEST ‼]
[LEMONFIT BEST ‼]
[LEMONFIT BEST ‼]
__
1 GELAS SEBELUM TIDUR, ESOK CONFIRM LEGA 😉
.
Perut buncit❓
Perut menggeleber❓
Lemak perut terkeluar keluar❓
.
Ok jangan stress❗
LEMONFIT kan ada❗
.
LEMONFIT membantu proses turun berat badan dengan cepat sebab dah cuci usus dan buang semua toksin dalam badan! 1 sachet setiap hari sebelum tidur dapat TURUN 3kg-7kg tauu! gilaaaa WOW! 🙀
.
Tunggu apa lagi? Jom grab sekarang sebab sis akan guide uolls sampai jadi tau 😚👏🏼 #lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

[LEMONFIT BEST ‼]
[LEMONFIT BEST ‼]
[LEMONFIT BEST ‼]
__
1 GELAS SEBELUM TIDUR, ESOK CONFIRM LEGA 😉
.
Perut buncit❓
Perut menggeleber❓
Lemak perut terkeluar keluar❓
.
Ok jangan stress❗
LEMONFIT kan ada❗
.
LEMONFIT membantu proses turun berat badan dengan cepat sebab dah cuci usus dan buang semua toksin dalam badan! 1 sachet setiap hari sebelum tidur dapat TURUN 3kg-7kg tauu! gilaaaa WOW! 🙀
.
Tunggu apa lagi? Jom grab sekarang sebab sis akan guide uolls sampai jadi tau 😚👏🏼 #lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
2 0 11 hours ago

[AMARAN KERAS ‼]
[AMARAN KERAS ‼]
[AMARAN KERAS ‼]
__
Salam & Hi uolls semuaaaaa! Kakak nak habaq ni, ChocoFit tidak sesuai untuk ibu mengandung.🙅🏻‍♀ Kalau uolls nak consume #ChocoFit seeloknya selepas berpantang & baby mesti umur 3 bulan keatas okey! 😚 Kalau teringin nak rasa kehebatan #ChocoFit boleh grab awal-awal nanti lepas berpantang boleh terus ber-Choco Fit 😋 .
Jom grab #ChocoFit sekarang sebelum kehabisan stok! 👏🏼 #Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

[AMARAN KERAS ‼]
[AMARAN KERAS ‼]
[AMARAN KERAS ‼]
__ 
Salam & Hi uolls semuaaaaa! Kakak nak habaq ni, ChocoFit tidak sesuai untuk ibu mengandung.🙅🏻‍♀ Kalau uolls nak consume #ChocoFit seeloknya selepas berpantang & baby mesti umur 3 bulan keatas okey! 😚 Kalau teringin nak rasa kehebatan #ChocoFit boleh grab awal-awal nanti lepas berpantang boleh terus ber-Choco Fit 😋 .
Jom grab #ChocoFit sekarang sebelum kehabisan stok! 👏🏼 #Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
2 0 11 hours ago

Kesian nasi tu asyik dipersalahkan je. Makan nasi je gemuk. Gemuk je sebab makan nasi🍚🍚.
.
Nasi yang salah atau pengambilan nasi uolls yang salah...? Haaa 🤔🤔🤔
Pengambilan nasi itu tidak salah, asalkan dengan kuantiti dan pada waktu yang betul. Jangan lah uolls bantai makan nasi jam 12malam 😴😴😴
.
Jangan lupa amik 1 sachet Berrycurv untuk detox sebelum tido dan esok amik 1 sachet Cococurv❤️😍
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

Kesian nasi tu asyik dipersalahkan je. Makan nasi je gemuk. Gemuk je sebab makan nasi🍚🍚.
.
Nasi yang salah atau pengambilan nasi uolls yang salah...? Haaa 🤔🤔🤔
Pengambilan nasi itu tidak salah, asalkan dengan kuantiti dan pada waktu yang betul. Jangan lah uolls bantai makan nasi jam 12malam 😴😴😴
.
Jangan lupa amik 1 sachet Berrycurv untuk detox sebelum tido dan esok amik 1 sachet Cococurv❤️😍
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
3 0 11 hours ago

" Saya ni muda lagi tau, tapi bila suh teka umur je asal eh orang duk teka 40 tahun? Stress tau, baru 26 tahun org teka 40 tahun, sebab apa?? Sebab gemukk! Bila gemuk mmg kita akan nampak TUA, LETIH & TAK SIHAT! •
Now orang dah teka umur saya 18 tahun tau❤ uols kenala minum CocoCurv Kalau nak kurus, cantik & sihat! •
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! •
1 sachet = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

" Saya ni muda lagi tau, tapi bila suh teka umur je asal eh orang duk teka 40 tahun? Stress tau, baru 26 tahun org teka 40 tahun, sebab apa?? Sebab gemukk! Bila gemuk mmg kita akan nampak TUA, LETIH & TAK SIHAT! •
Now orang dah teka umur saya 18 tahun tau❤ uols kenala minum CocoCurv Kalau nak kurus, cantik & sihat! •
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! •
1 sachet = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
3 0 12 hours ago

Lagiii testimoni CocoCurv🍫 & BerryCurv🍓 Power habaq hang👍

Wow best CocoCurv🍫 ni, 1 sachet sahaja sehari , 7 hari dsh boleh turun minimal 2-3kg! Dalam masa yang sama CocoCurv bantu kita kawal untuk makan makanan tak sihat, berminyak, manis & berlemak! Memang tekak xkan selera nak makan semua tu. Tapi kalau uols makan jugak pun xder masalah sebab CocoCurv akan terus burn lemak2 & stabilkan hula dalam badan kita💕

1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! •
1 sachet = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

Lagiii testimoni CocoCurv🍫 & BerryCurv🍓 Power habaq hang👍
•
Wow best CocoCurv🍫 ni, 1 sachet sahaja sehari , 7 hari dsh boleh turun minimal 2-3kg! Dalam masa yang sama CocoCurv bantu kita kawal untuk makan makanan tak sihat, berminyak, manis & berlemak! Memang tekak xkan selera nak makan semua tu. Tapi kalau uols makan jugak pun xder masalah sebab CocoCurv akan terus burn lemak2 & stabilkan hula dalam badan kita💕
•
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! •
1 sachet = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
5 0 12 hours ago

Selamat petang semuaa kesayangan sis, nak kurus sihat & bertenaga HANYA MINUM 1 SACHET COCOCURV setiap hari okay❤

CocoCurv🍫 diperbuat daripada Belgium Coklat yang bermutu tinggi, aroma coklatnya sangat harum & Lazat!

Belgium coklat juga di antara jenis coklat yg terkenal di dunia! Tidak hairanlah bila uols rasa kelazatan coklat CocoCurv memang BERBEZA dengan produk coklat yang lain!

Kami hanya gunakan coklat Belgium yang bermutu tinggi untuk menghasilkan CocoCurv🍫

So, kepada penggemar coklat, uols wajib rasa CocoCurv🍫 sebab ia adalah satu2nya coklat pertama yang MAHA LAZAT untuk turunkan berat badan😋

Wow best CocoCurv🍫 ni, 1 sachet sahaja sehari , 7 hari dsh boleh turun minimal 2-3kg! Dalam masa yang sama CocoCurv bantu kita kawal untuk makan makanan tak sihat, berminyak, manis & berlemak! Memang tekak xkan selera nak makan semua tu. Tapi kalau uols makan jugak pun xder masalah sebab CocoCurv akan terus burn lemak2 & stabilkan hula dalam badan kita💕

1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! •
1 sachet = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

Selamat petang semuaa kesayangan sis, nak kurus sihat & bertenaga HANYA MINUM 1 SACHET COCOCURV setiap hari okay❤
•
CocoCurv🍫 diperbuat daripada Belgium Coklat yang bermutu tinggi, aroma coklatnya  sangat harum & Lazat!
•
Belgium coklat juga di antara jenis coklat yg terkenal di dunia! Tidak hairanlah bila uols rasa kelazatan coklat CocoCurv memang BERBEZA dengan produk coklat yang lain!
•
Kami hanya gunakan coklat Belgium yang bermutu tinggi untuk menghasilkan CocoCurv🍫
•
So, kepada penggemar coklat, uols wajib rasa CocoCurv🍫 sebab ia adalah satu2nya coklat pertama yang MAHA LAZAT untuk turunkan berat badan😋
•
Wow best CocoCurv🍫 ni, 1 sachet sahaja sehari , 7 hari dsh boleh turun minimal 2-3kg! Dalam masa yang sama CocoCurv bantu kita kawal untuk makan makanan tak sihat, berminyak, manis & berlemak! Memang tekak xkan selera nak makan semua tu. Tapi kalau uols makan jugak pun xder masalah sebab CocoCurv akan terus burn lemak2 & stabilkan hula dalam badan kita💕
•
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! •
1 sachet = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
4 0 12 hours ago

[TESTIMONI GEMPAK COCOCURV‼️]
[TESTIMONI GEMPAK COCOCURV‼️]
[TESTIMONI GEMPAK COCOCURV‼️]
__
YES! YES! YES! Sis dapat testimoni lagiiii 😍 Cik Lina pakai cardigan yang sama tapi apa yang berbeza? 🤨 Masa bambam pakai pun sendat, sekarang lemak hilang sarung cardigan lebih rasa selesa! Lemak turun terkinja-kinja 11kg, siapa tak happy? Tak rugi try, Jom dapatkan sekarang! 👏🏼😙
.
DM cepat dan dapatkan COCOCURV sekarang! Sis baik hati nak bagi FREE produk detox + bengkung supaya lagi laju berat uolls turun 👏🏼 #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

[TESTIMONI GEMPAK COCOCURV‼️]
[TESTIMONI GEMPAK COCOCURV‼️]
[TESTIMONI GEMPAK COCOCURV‼️]
__
YES! YES! YES! Sis dapat testimoni lagiiii 😍 Cik Lina pakai cardigan yang sama tapi apa yang berbeza? 🤨 Masa bambam pakai pun sendat, sekarang lemak hilang sarung cardigan lebih rasa selesa! Lemak turun terkinja-kinja 11kg, siapa tak happy? Tak rugi try, Jom dapatkan sekarang! 👏🏼😙
.
DM cepat dan dapatkan COCOCURV sekarang! Sis baik hati nak bagi FREE produk detox + bengkung supaya lagi laju berat uolls turun 👏🏼 #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
3 0 12 hours ago

Si cantik manis yang gorgeous ni consume CocoCurv dlm masa 3 mggu dpt body mcm ank dara u’olls...😱😱😱
.

Macam mana blh jadi camni??? Mesti lah sbb CocoCurv n BerryCurv. Selain consume dgn konsistent, u’olls kena follows jugak tips n guide yg kita bg okey.
Kalo nak tau macam mane cara, meh dm sis...
.

Utk INFO lanjut sila tekan je whatsapp link di bio IG
.
@cococurv.malaysia 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
.
http://watsap.me/send/60196968898/cococurvIG

http://watsap.me/send/60196968898/cococurvIG

http://watsap.me/send/60196968898/cococurvIG

Dapatkan coco curv sekarang!
📍Self pick up petronas seksyen6
🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari.
📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari.

#teamaizan #cococurveoriginal #cococurveshahalam #cococurveklang #cococurvseksyen9
#cococurvseksyen8
#cococurveseksyen7
#cococurvsetiaalam
#feedbackcococurvmalaysia
#feedbackcococurvindonesia
#testimonikurus #weightloss
#plussize #bajubesar #plandiet
#fitnessmalaysia #kuruscepat
#supplementkurus #kurussihat
#jomkurus #detoxmalaysia
#ramping #kuruscantik
#kuruslangsing #tipskurus
#senaman #detox #kempisperut
#clubzumba #funrunmalaysia
@ Shah Alam, Malaysia

Si cantik manis yang gorgeous ni consume CocoCurv dlm masa 3 mggu dpt body mcm ank dara u’olls...😱😱😱
.

Macam mana blh jadi camni??? Mesti lah sbb CocoCurv n BerryCurv. Selain consume dgn konsistent, u’olls kena follows jugak tips n guide yg kita bg okey.
Kalo nak tau macam mane cara, meh dm sis...
.

Utk INFO lanjut sila tekan je whatsapp link di bio IG
.
@cococurv.malaysia 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
.
http://watsap.me/send/60196968898/cococurvIG

http://watsap.me/send/60196968898/cococurvIG

http://watsap.me/send/60196968898/cococurvIG

Dapatkan coco curv sekarang!
📍Self pick up petronas seksyen6
🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari.
📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari.

#teamaizan #cococurveoriginal #cococurveshahalam #cococurveklang #cococurvseksyen9
#cococurvseksyen8
#cococurveseksyen7
#cococurvsetiaalam
#feedbackcococurvmalaysia
#feedbackcococurvindonesia
#testimonikurus #weightloss
#plussize #bajubesar #plandiet
#fitnessmalaysia #kuruscepat
#supplementkurus #kurussihat
#jomkurus #detoxmalaysia
#ramping #kuruscantik
#kuruslangsing #tipskurus
#senaman #detox #kempisperut
#clubzumba #funrunmalaysia
@ Shah Alam, Malaysia
4 0 12 hours ago

[TESTIMONI GEMPAK COCOCURV‼️]
[TESTIMONI GEMPAK COCOCURV‼️]
[TESTIMONI GEMPAK COCOCURV‼️]
__
YES! YES! YES! Sis dapat testimoni lagiiii 😍 Cik Lina pakai cardigan yang sama tapi apa yang berbeza? 🤨 Masa bambam pakai pun sendat, sekarang lemak hilang sarung cardigan lebih rasa selesa! Lemak turun terkinja-kinja 11kg, siapa tak happy? Tak rugi try, Jom dapatkan sekarang! 👏🏼😙
.
DM cepat dan dapatkan COCOCURV sekarang! Sis baik hati nak bagi FREE produk detox + bengkung supaya lagi laju berat uolls turun 👏🏼 #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

[TESTIMONI GEMPAK COCOCURV‼️]
[TESTIMONI GEMPAK COCOCURV‼️]
[TESTIMONI GEMPAK COCOCURV‼️]
__
YES! YES! YES! Sis dapat testimoni lagiiii 😍 Cik Lina pakai cardigan yang sama tapi apa yang berbeza? 🤨 Masa bambam pakai pun sendat, sekarang lemak hilang sarung cardigan lebih rasa selesa! Lemak turun terkinja-kinja 11kg, siapa tak happy? Tak rugi try, Jom dapatkan sekarang! 👏🏼😙
.
DM cepat dan dapatkan COCOCURV sekarang! Sis baik hati nak bagi FREE produk detox + bengkung supaya lagi laju berat uolls turun 👏🏼 #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
3 0 12 hours ago

Alhamdulillah.. . .

Pagi ni dpt Feedback Cust...yg consume selama 4 bulan...dah telah Diguide secara konsisten oleh Dropship izza...siapa sangka Impian boleh jadi Kenyataan kan.. . .

Sapa nak tau details...apa itu Cococurv..jom DM jess .

TOP AGENT SAH
COCOCURVSERI_ISKANSAR
READY STOK FOR COD SETIAP HARI .
🚗 TRONOH
🚗 SERI ISKANDAR
🚗 MANJUNG
🚗 LUMUT
🚗 BATU GAJAH
🚗 FALIM
🚗 MANJOI
🚗 PENGKALAN STATION 18
🚗 MERU
🚗 IPOH 🚗 CAMERON HIGHLAND

POSTAGE - DI SELURUH MALAYSIA 🍫🍫🍫🍫🍫🍫
📲 +601136377448 (link kat bio) .
@cococurvseri_iskandar
@cococurvseri_iskandar
@cococurvseri_iskandar
.
http://Www.wasap.my/+601136377448
http://Www.wasap.my/+601136377448
http://Www.wasap.my/+601136377448
.
#cococurvseri_iskandar
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

Alhamdulillah.. . .

Pagi ni dpt Feedback Cust...yg consume selama 4  bulan...dah telah Diguide secara konsisten oleh Dropship izza...siapa sangka Impian boleh jadi Kenyataan kan.. . .

Sapa nak tau details...apa itu Cococurv..jom DM jess .

TOP AGENT SAH 
COCOCURVSERI_ISKANSAR
READY STOK FOR COD SETIAP HARI .
🚗 TRONOH
🚗 SERI ISKANDAR
🚗 MANJUNG
🚗 LUMUT
🚗 BATU GAJAH
🚗 FALIM
🚗 MANJOI
🚗 PENGKALAN STATION 18
🚗 MERU
🚗 IPOH 🚗 CAMERON HIGHLAND

POSTAGE - DI SELURUH MALAYSIA 🍫🍫🍫🍫🍫🍫
📲 +601136377448 (link kat bio) .
@cococurvseri_iskandar 
@cococurvseri_iskandar 
@cococurvseri_iskandar
.
http://Www.wasap.my/+601136377448
http://Www.wasap.my/+601136377448
http://Www.wasap.my/+601136377448
.
#cococurvseri_iskandar 
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
3 0 14 hours ago

Hai u’olls... Tengoklah perubahan cik adik kita ni, dr seorang yg chubby n bam2, skg dah beransur turun berat badan... Tak sampai dua bulan adik ni consume CocoCurv tapi dah nampak hasil yg superb👍🏼👍🏼👍🏼
Kalo 3-4 bulan lagi mesti bertambah selim adik ni kan💃🏻💃🏻💃🏻
.
Kalo nk turunkan berat badan berkilo2 camni, yg penting u’olls kena konsistent tau! Utk permulaan jgn skip2 minum ya, mmg x jadi lah nnt...😅😅
.
But don’t worry! Kat sini sis sedia utk bantu guide u’olls sampai betul2 turun berat badan! Just ikut je tips2 yg sis bg okey... So tunggu ape lagi, jom submit order skg.
.
Utk INFO lanjut sila tekan je whatsapp link di bio IG @cococurv.malaysia
.👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
.
http://watsap.me/send/60196968898/cococurvIG

http://watsap.me/send/60196968898/cococurvIG

http://watsap.me/send/60196968898/cococurvIG

Dapatkan coco curv sekarang!
📍Self pick up petronas seksyen6
🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari.
📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari.

#teamaizan #cococurveoriginal #cococurveshahalam
#cococurvseksyen9
#cococurvseksyen8
#cococurveseksyen7
#cococurvsetiaalam
#feedbackcococurvmalaysia
#feedbackcococurvindonesia
#testimonikurus #weightloss
#plussize #bajubesar #plandiet
#fitnessmalaysia #kuruscepat
#supplementkurus #kurussihat
#jomkurus #detoxmalaysia
#ramping #kuruscantik
#kuruslangsing #tipskurus
#senaman #detox #kempisperut
#clubzumba #funrunmalaysia
@ Shah Alam, Malaysia

Hai u’olls... Tengoklah perubahan cik adik kita ni, dr seorang yg chubby n bam2, skg dah beransur turun berat badan... Tak sampai dua bulan adik ni consume CocoCurv tapi dah nampak hasil yg superb👍🏼👍🏼👍🏼
Kalo 3-4 bulan lagi mesti bertambah selim adik ni kan💃🏻💃🏻💃🏻
.
Kalo nk turunkan berat badan berkilo2 camni, yg penting u’olls kena konsistent tau! Utk permulaan jgn skip2 minum ya, mmg x jadi lah nnt...😅😅
.
But don’t worry! Kat sini sis sedia utk bantu guide u’olls sampai betul2 turun berat badan! Just ikut je tips2 yg sis bg okey... So tunggu ape lagi, jom submit order skg.
.
Utk INFO lanjut sila tekan je whatsapp link di bio IG @cococurv.malaysia
.👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
.
http://watsap.me/send/60196968898/cococurvIG

http://watsap.me/send/60196968898/cococurvIG

http://watsap.me/send/60196968898/cococurvIG

Dapatkan coco curv sekarang!
📍Self pick up petronas seksyen6
🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari.
📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari.

#teamaizan #cococurveoriginal #cococurveshahalam
 #cococurvseksyen9
#cococurvseksyen8
#cococurveseksyen7
#cococurvsetiaalam
#feedbackcococurvmalaysia
#feedbackcococurvindonesia
#testimonikurus #weightloss
#plussize #bajubesar #plandiet
#fitnessmalaysia #kuruscepat
#supplementkurus #kurussihat
#jomkurus #detoxmalaysia
#ramping #kuruscantik
#kuruslangsing #tipskurus
#senaman #detox #kempisperut
#clubzumba #funrunmalaysia
@ Shah Alam, Malaysia
6 0 15 hours ago

LAGI SATU BULAN NAK HABIS 2019!! AZAM NAK KURUS DA BERJAYA KER?? Hot testimoni!! Baru sebulan... Da cun melecun..
.
📲 0183553841

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

LAGI SATU BULAN NAK HABIS 2019!! AZAM NAK KURUS DA BERJAYA KER?? Hot testimoni!! Baru sebulan... Da cun melecun..
.
📲 0183553841

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
1 0 15 hours ago

Kesian nasi tu asyik dipersalahkan je. Makan nasi je gemuk. Gemuk je sebab makan nasi🍚🍚.
.
.
Nasi yang salah atau pengambilan nasi uolls yang salah...? Haaa 🤔🤔🤔
Pengambilan nasi itu tidak salah, asalkan dengan kuantiti dan pada waktu yang betul. Jangan lah uolls bantai makan nasi jam 12malam 😴😴😴
.
.
Dapatkan harga promosi dan details produk cococurv klik link di bio @cococurv.shahalam
.
WhatsApp📱0123441517
WhatsApp📱0123441517
WhatsApp📱0123441517
.
🚗COD Seluruh Shah Alam
🚗COD Setia Alam
🚗COD Klang
🚗COD Petaling Jaya
🚗COD Subang
🚗COD Puchong
🚗COD Bukit Jelutong
.
📮 POSTAGE Seluruh MALAYSIA, INDONESIA, BRUNEI & LAIN2
.
🙋🙋🙋Agent Seluruh Malaysia & Indonesia diperlukan..
.
#cococurv #cococurvshahalam #cococurvklang #cococurvsubang #cococurvsetiaalam
#berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

Kesian nasi tu asyik dipersalahkan je. Makan nasi je gemuk. Gemuk je sebab makan nasi🍚🍚.
.
.
Nasi yang salah atau pengambilan nasi uolls yang salah...? Haaa 🤔🤔🤔
Pengambilan nasi itu tidak salah, asalkan dengan kuantiti dan pada waktu yang betul. Jangan lah uolls bantai makan nasi jam 12malam 😴😴😴
.
.
Dapatkan harga promosi dan details produk cococurv klik link di bio @cococurv.shahalam
.
WhatsApp📱0123441517
WhatsApp📱0123441517
WhatsApp📱0123441517
.
🚗COD Seluruh Shah Alam
🚗COD Setia Alam
🚗COD Klang
🚗COD Petaling Jaya
🚗COD Subang
🚗COD Puchong
🚗COD Bukit Jelutong
.
📮 POSTAGE Seluruh MALAYSIA, INDONESIA, BRUNEI & LAIN2
.
🙋🙋🙋Agent Seluruh Malaysia & Indonesia diperlukan..
.
#cococurv #cococurvshahalam #cococurvklang #cococurvsubang #cococurvsetiaalam
#berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
1 0 17 hours ago

BESTNYA DETOX DENGAN LEMONFIT! 🍋
__
Lemonfit ni adalah minuman detox viral pertama yang diminati ramai! Jom uolls detox bersama Lemonfit. Dapat menyelesaikan masalah yang sis senaraikan kat gambar 👌🏼
.
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum 😍
.
#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

BESTNYA DETOX DENGAN LEMONFIT! 🍋
__
Lemonfit ni adalah minuman detox viral pertama yang diminati ramai! Jom uolls detox bersama Lemonfit. Dapat menyelesaikan masalah yang sis senaraikan kat gambar 👌🏼
.
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum 😍
.
#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
1 0 17 hours ago
Salam jumaat semua🌻
.
.
Terkadang kita perlu hargai mereka yang sering membahagiakan kita tanpa kita sedar🥰
.
.
#cococurv##berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
1 0 18 hours ago

Bingung dan FRUSTASI badan.. sudah melakukan berbagai cara

COBA YUK..... JELLY FIT MORE SKINNY ori from Korea ... isi 30 sachet Rp. 850.000
Isi 15 sachet Rp 450.000

more info 0812 8455 7230 ( wa )

#langsing #langsingalami #langsingcepat #herbalife #kurus #kuruscepat #kesehatan #dietsehat #diet #dietketo #dietmayo #ketodiet #plandiet #herbalifeindonesia #herbalifemurah #herbalifenutrition #dietkenyang #omron #moreskinny #jellyfitthailand

Bingung dan FRUSTASI  badan.. sudah melakukan berbagai cara

COBA YUK..... JELLY FIT MORE SKINNY ori from Korea ... isi 30 sachet Rp. 850.000
Isi 15 sachet Rp 450.000

more info 0812 8455 7230 ( wa )

#langsing #langsingalami #langsingcepat #herbalife #kurus #kuruscepat #kesehatan #dietsehat #diet #dietketo #dietmayo #ketodiet #plandiet #herbalifeindonesia #herbalifemurah #herbalifenutrition #dietkenyang #omron #moreskinny #jellyfitthailand
0 0 19 hours ago
Sudah dikit lagi menjelang akhir bulan nih guys jangan sampe ketinggalan promonya ya 💋
______
#KapsulPelangsing #KapsulPelansingHerbal #KapsulPelangsingJakarta #KapsulPelangsingAman
#Perawatan #Kecantikan #Herbal
#Diet #DietFood #PlanDiet
#Jakarta #jktinfo #bogorinfo #depok24jam
34 0 19 hours ago

Sayang sis semua🌻
.
.
Seringkali kita mengeluh bila kita ditimpa masalah, tanpa kita sedar sebenarnya ada lagi manusia yang diuji lebih berat dari kita🙇🏻‍♀🙇🏻‍♀🙇🏻‍♀
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

Sayang sis semua🌻
.
.
Seringkali kita mengeluh bila kita ditimpa masalah, tanpa kita sedar sebenarnya ada lagi manusia yang diuji lebih berat dari kita🙇🏻‍♀🙇🏻‍♀🙇🏻‍♀
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
2 0 19 hours ago
Good Morning geng #LemonFit! 🍋
.
.
Exercise to be FIT not skinny,
Eat healthy to nourish your body. 
Let’s start your day with a goal! 💪🏼
.
#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
2 0 19 hours ago
Salam jumaat semua🌻
.
.
Terkadang kita perlu hargai mereka yang sering membahagiakan kita tanpa kita sedar🥰
.
.
#cococurv##berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
3 0 20 hours ago

Wowwwwww Alhamdulillah, dah banyak testimoni COCOCURV ni. Harini sis dapat lagi from Kak Naa yang order cococurv last year. Dengan konsisten amalkan Coco Curv, turun 25kg kakcik oi! Kak Naa happy, sis pun happy! 🥰
.
.
Buat apa jadi bambam, benda boleh kurus. Takpayah susah-susah diet, shake-shake je cococurv terus kurus! Jom DM sis sekarang untuk dapat kan Cococurv! Sis bagi sekali dengan FREE GIFT untuk y’alls! Nak tahu FREE GIFT apa, jom masuk order sekarang! 👏🏼
.

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #cococurvklia #plandiet #borongchocofit #borongcococurv #zumbamalaysia #cococurvhq #cococurvkualalumpur #cococurvbangi #cococurvmurahgila #funrunmalaysia #viral #agentwanted #chocofitmalaysia #makansihat
@cococurvmy
@cococurv_hq
@cococurv_bangi
@cococurv.kl

Wowwwwww Alhamdulillah, dah banyak testimoni COCOCURV ni. Harini sis dapat lagi from Kak Naa yang order cococurv last year. Dengan konsisten amalkan Coco Curv, turun 25kg kakcik oi! Kak Naa happy, sis pun happy! 🥰
.
.
Buat apa jadi bambam, benda boleh kurus. Takpayah susah-susah diet, shake-shake je cococurv terus kurus! Jom DM sis sekarang untuk dapat kan Cococurv! Sis bagi sekali dengan FREE GIFT untuk y’alls! Nak tahu FREE GIFT apa, jom masuk order sekarang! 👏🏼
.

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #cococurvklia #plandiet #borongchocofit #borongcococurv #zumbamalaysia #cococurvhq #cococurvkualalumpur #cococurvbangi #cococurvmurahgila #funrunmalaysia #viral #agentwanted #chocofitmalaysia #makansihat
@cococurvmy 
@cococurv_hq 
@cococurv_bangi 
@cococurv.kl
2 0 20 hours ago
Salam jumaat semua🌻
.
.
Terkadang kita perlu hargai mereka yang sering membahagiakan kita tanpa kita sedar🥰
.
.
#cococurv##berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
3 0 20 hours ago

Kesian nasi tu asyik dipersalahkan je. Makan nasi je gemuk. Gemuk je sebab makan nasi🍚🍚.
.
.
Nasi yang salah atau pengambilan nasi uolls yang salah...? Haaa 🤔🤔🤔
Pengambilan nasi itu tidak salah, asalkan dengan kuantiti dan pada waktu yang betul. Jangan lah uolls bantai makan nasi jam 12malam 😴😴😴
.
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

Kesian nasi tu asyik dipersalahkan je. Makan nasi je gemuk. Gemuk je sebab makan nasi🍚🍚.
.
.
Nasi yang salah atau pengambilan nasi uolls yang salah...? Haaa 🤔🤔🤔
Pengambilan nasi itu tidak salah, asalkan dengan kuantiti dan pada waktu yang betul. Jangan lah uolls bantai makan nasi jam 12malam 😴😴😴
.
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
2 0 20 hours ago

Kesian nasi tu asyik dipersalahkan je. Makan nasi je gemuk. Gemuk je sebab makan nasi🍚🍚.
.
.
Nasi yang salah atau pengambilan nasi uolls yang salah...? Haaa 🤔🤔🤔
Pengambilan nasi itu tidak salah, asalkan dengan kuantiti dan pada waktu yang betul. Jangan lah uolls bantai makan nasi jam 12malam 😴😴😴
.
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

Kesian nasi tu asyik dipersalahkan je. Makan nasi je gemuk. Gemuk je sebab makan nasi🍚🍚.
.
.
Nasi yang salah atau pengambilan nasi uolls yang salah...? Haaa 🤔🤔🤔
Pengambilan nasi itu tidak salah, asalkan dengan kuantiti dan pada waktu yang betul. Jangan lah uolls bantai makan nasi jam 12malam 😴😴😴
.
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
1 0 20 hours ago

Top #plandiet posts

Happy Tuesday! Make this rainbow salad complete with the thik avo chunks! Who wants diet?
Recipe from @thedishonhealthy
Follow and tag with your post @foodiesandrecipes

Happy Tuesday!  Make this rainbow salad complete with the thik avo chunks! Who wants diet?
Recipe from @thedishonhealthy 
Follow and tag with your post @foodiesandrecipes
379 17 6 March, 2019

😋 #Repost from @sunessol Aplica creatividad y podrás crear hasta lo soñado!!! Viste la imagen anterior de mini tarta Snacks-Merienda??? Aquí una muestra de ella! En la variedad saludable y natural está el gusto y el equilibrio... ñum ñum, ahora esta versión con Proteína #Yesyoucan #plandiet @yesyoucandietplan by @alejandrochaban #motivacion de fat a fit #power #body #fit
Super sencillo... 4 cuch de harina de avena, 1 clara de huevo + 1 sobre de edulcorante moldea con manos húmedas aplana mezcla en todo el molde y hornea por 8 min o hasta dorar a 180g, retira deja enfriar agrega tu creams de proteina (boots de proteina) diluida con poquitica agua solo para q quede cremosa rellena y disfruta.. Yummiiiiiiiiiiiiiiii

Nota: puedes refrigerar y comer frio super Cruch y saludable... para la versión merienda de tarde puedes sustituir la avena x harina de almendra.

😋 #Repost from @sunessol Aplica creatividad y podrás crear hasta lo soñado!!! Viste la imagen anterior de mini tarta Snacks-Merienda??? Aquí una muestra de ella! En la variedad saludable y natural está el gusto y el equilibrio... ñum ñum, ahora esta versión con Proteína #Yesyoucan #plandiet @yesyoucandietplan by @alejandrochaban #motivacion de fat a fit #power #body #fit 
Super sencillo... 4 cuch de harina de avena, 1 clara de huevo + 1 sobre de edulcorante moldea con manos húmedas aplana mezcla en todo el molde y hornea por 8 min o hasta dorar a 180g, retira deja enfriar agrega tu creams de proteina (boots de proteina) diluida con poquitica agua solo para q quede cremosa rellena y disfruta.. Yummiiiiiiiiiiiiiiii

Nota: puedes refrigerar y comer frio super Cruch y saludable... para la versión merienda de tarde puedes sustituir la avena x harina de almendra.
848 13 7 May, 2014

Dzień Dobry ☺️
Jak zaczęliście tydzień? Trzymacie się postanowień noworocznych? Ja staram się ucinać lekko kaloryczność i jeść czysto, trochę poszalałam ostatnio z włoskim jedzeniem 🙊Planuję tez w końcu mała redukcje 🐷
Jak widać, posiłki na cały dzień zrobione. Moje ulubione to propozycje na słodko z odżywka od @biogenix_pl 😍
Jeśli macie problem z wytrwaniem w postanowieniach, chętnie pomogę :) w kwestii dietetycznej i treningowej.
A na treningi personalne zapraszam do @fitone_warszawa
#teambiogenix #biogenixnutrition #biogenixpl #food #prep #fit #fitmeal #nutrition #fitgirl #bikinifitness #diet #eatclean #instafood #protein #personaltrainerwarsaw #coachonline #plandiet

Dzień Dobry ☺️
Jak zaczęliście tydzień? Trzymacie się postanowień noworocznych? Ja staram się ucinać lekko kaloryczność i jeść czysto, trochę poszalałam ostatnio z włoskim jedzeniem 🙊Planuję tez w końcu mała redukcje 🐷
Jak widać, posiłki na cały dzień zrobione. Moje ulubione to propozycje na słodko z odżywka od @biogenix_pl 😍
Jeśli macie problem z wytrwaniem w postanowieniach, chętnie pomogę :) w kwestii dietetycznej i treningowej.
A na treningi personalne zapraszam do @fitone_warszawa 
#teambiogenix#biogenixnutrition#biogenixpl#food#prep#fit#fitmeal#nutrition#fitgirl#bikinifitness#diet#eatclean#instafood#protein#personaltrainerwarsaw#coachonline#plandiet
355 2 8 January, 2019

Retrouvez dès maintenant sur le blog notre conférence sur l’équilibre alimentaire.
Après une présentation théorique, le Dr Guy-Rubin, psychiatre, et Mme Audrey Peluard, diététicienne clinicienne ont répondu pendant 1h aux questions des participants en matière d’alimentation équilibrée :
👉Les nouvelles recommandations officielles en matière d’alimentation santé sont-elles adaptées à une personne qui souffre de trouble alimentaire ?
👉 Il y a-t-il des aliments sains et malsains ?
👉Il y a-t-il des aliments qui font prendre du bon poids
👉 Qu’est-ce qu'une journée de repas équilibrés ?
👉De quelles quantités de chaque aliment j’ai besoin pour une alimentation normale ?
👉 Combien de pâtisseries et de plats junk food (pizza, fast-food...) par semaine dans le cadre d’une alimentation saine ?
👉Est-ce que manger du chocolat ou de le pâte à tartiner tous les jours peut rentrer dans le cadre d’une alimentation équilibrée ?
👉 Comment être sûre de mes besoins journaliers (calories/quantités de nourriture par jour )
👉 Je ne mange jamais de féculent, est ce indispensable?
👉 Les matières grasses sont elles obligatoires ? 👉Comment gérer les portions sans tout peser?
👉 Est-ce "trop" de manger des féculents + du pain ?
👉 Que manger au goûter ?
👉 Que manger au dessert ?
👉 Si je saute un repas après une très grosse crise de boulimie, est ce grave?
👉Est ce qu'une monodiète d'une journée ou deux peut aider mon organisme à se remettre de la crise?
👉Si j’ai envie de manger du chocolat/gâteau/glace/etc. le soir, puis-je en manger ?
👉Comment arrêter de compter les calories ? Est-ce une bonne idée de compter ces calories pour «vérifier » que l’on mange assez ?
👉 Faut-il croire les quantités recommandées derrière les paquets de céréales/pâtes/gâteaux/etc. ?
👉 Peut-on sauter un repas si on n’a pas faim ?
.
www.feeleat.fr/blog rubrique événements

Retrouvez dès maintenant sur le blog notre conférence sur l’équilibre alimentaire.
Après une présentation théorique, le Dr Guy-Rubin, psychiatre, et Mme Audrey Peluard, diététicienne clinicienne ont répondu pendant 1h aux questions des participants en matière d’alimentation équilibrée :
👉Les nouvelles recommandations officielles en matière d’alimentation santé sont-elles adaptées à une personne qui souffre de trouble alimentaire ?
👉 Il y a-t-il des aliments sains et malsains ?
👉Il y a-t-il des aliments qui font prendre du bon poids
👉 Qu’est-ce qu'une journée de repas équilibrés ?
👉De quelles quantités de chaque aliment j’ai besoin pour une alimentation normale ?
👉 Combien de pâtisseries et de plats junk food (pizza, fast-food...) par semaine dans le cadre d’une alimentation saine ?
👉Est-ce que manger du chocolat ou de le pâte à tartiner tous les jours peut rentrer dans le cadre d’une alimentation équilibrée ?
👉 Comment être sûre de mes besoins journaliers (calories/quantités de nourriture par jour )
👉 Je ne mange jamais de féculent, est ce indispensable?
👉 Les matières grasses sont elles obligatoires ? 👉Comment gérer les portions sans tout peser?
👉 Est-ce "trop" de manger des féculents + du pain ?
👉 Que manger au goûter ?
👉 Que manger au dessert ?
👉 Si je saute un repas après une très grosse crise de boulimie, est ce grave?
👉Est ce qu'une monodiète d'une journée ou deux peut aider mon organisme à se remettre de la crise?
👉Si j’ai envie de manger du chocolat/gâteau/glace/etc. le soir, puis-je en manger ?
👉Comment arrêter de compter les calories ? Est-ce une bonne idée de compter ces calories pour «vérifier » que l’on mange assez ?
👉 Faut-il croire les quantités recommandées derrière les paquets de céréales/pâtes/gâteaux/etc. ?
👉 Peut-on sauter un repas si on n’a pas faim ?
.
www.feeleat.fr/blog rubrique événements
150 10 31 January, 2019

Many of us are suffering from one of these addiction :
⚠️We usually get addicted to these stuff because our body is unable to fulfil required nutrients from our diet and we feel to dwell on junk stuff to fulfil those nutrients.
⚠️Processed sugary food, fried food do more harm than you think them to satisfy taste buds.
⚠️Trans fats, unwanted carbohydrates, lack of micronutrients make your body sick prone to further harsh disease like cancer (if used regularly) in future.
⚠️No one gonna save us from disease but only we can take step to ensure that no disease will attack on our body by getting proper nutrition and staying fit.
#arjit0023 #fit #nutritionfacts #buildyourbody #bodybuilding #cardio #gym #core #fatlossworkout #lossnutrition #nutritionist #certified #leanin #gains #dietitian #dietplans #plandiet #beer #icecream #carvings
#transformation #fitnessmotivation
#transformyourbody

Many of us are suffering from one of these addiction :
⚠️We usually get addicted to these stuff because our body is unable to fulfil required nutrients from our diet and we feel to dwell on junk stuff to fulfil those nutrients.
⚠️Processed sugary food, fried food do more harm than you think them to satisfy taste buds.
⚠️Trans fats, unwanted carbohydrates, lack of micronutrients make your body sick prone to further harsh disease like cancer (if used regularly) in future.
⚠️No one gonna save us from disease but only we can take step to ensure that no disease will attack on our body by getting proper nutrition and staying fit.
#arjit0023 #fit#nutritionfacts #buildyourbody #bodybuilding #cardio #gym#core #fatlossworkout #lossnutrition #nutritionist #certified #leanin #gains #dietitian #dietplans #plandiet #beer #icecream #carvings
#transformation #fitnessmotivation
#transformyourbody
161 6 8 November, 2018

🙋‍♀️ salut la family,
J’espère que votre week-end se passe bien.
Je n’ai pas fait de longue publication depuis quelques jours alors je vais me rattraper.
Tout d’abord, une fois n’est pas coutume, pour parler de moi : je crois que je ne vais pas trop mal. En ce moment je fais beaucoup beaucoup d’examens médicaux pour mes problèmes d’organes et d’intestins qui continuent à inquiéter les médecins qui arrivent à trouver le problème mais ne trouvent pas le bon traitement 🤷‍♀️ bref, je continue à m’acharner.
Concernant la vie perso, ces examens médicaux + la vie pro prennent beaucoup de temps. J’ai quand même dîné hier avec des amis, moment sympa et vu ma soeur vendredi (la photo du bébé trop chou ❤️).
Concernant @_feeleat_ , le nombre de téléchargements continue d’augmenter. On a dépassé hier les 4000 téléchargements et près de 20 000 repas ont déjà été enregistrés ❤️ Vous êtes de + en + nombreux à me dire que leur médecin leur en parle. Je suis si fière.
Concernant la prochaine conférence, celle sur l’équilibre alimentaire, nous l’avons préparée jeudi soir avec le Dr Guy-Rubin et Mme Peluard. Ça s’annonce passionnant. Nous commencerons pas des explications très scientifiques sur la spécificité des besoins de chacun, sur le métabolisme de base, la perturbation du métabolisme lorsqu’on souffre d’un TCA (tous troubles confondus, anorexie, boulimie, hyperphagie jusqu’à l’obésité), les besoins selon la taille / le poids / et le passé de chacun, la complexité de soigner un TCA en régime vegan ou végétarien, la non application de règles nutritionnelles recommandées par le ministère de la santé pour les personnes qui souffrent de TCA, et beaucoup d’autres points qui je pense seront vraiment utiles d’entendre. Il reste quelques places si vous le souhaitez. À l’issue de la conférence, je vous enverrai tout le compte rendu et les documents partagés en séance.
Je reste à dispo pour répondre à vos questions.
Je vous embrasse fort. ❤️
(Ceci est un flan à la noix de coco 🥥)

🙋‍♀️ salut la family,
J’espère que votre week-end se passe bien.
Je n’ai pas fait de longue publication depuis quelques jours alors je vais me rattraper.
Tout d’abord, une fois n’est pas coutume, pour parler de moi : je crois que je ne vais pas trop mal. En ce moment je fais beaucoup beaucoup d’examens médicaux pour mes problèmes d’organes et d’intestins qui continuent à inquiéter les médecins qui arrivent à trouver le problème mais ne trouvent pas le bon traitement 🤷‍♀️ bref, je continue à m’acharner.
Concernant la vie perso, ces examens médicaux + la vie pro prennent beaucoup de temps. J’ai quand même dîné hier avec des amis, moment sympa et vu ma soeur vendredi (la photo du bébé trop chou ❤️).
Concernant @_feeleat_ , le nombre de téléchargements continue d’augmenter. On a dépassé hier les 4000 téléchargements et près de 20 000 repas ont déjà été enregistrés ❤️ Vous êtes de + en + nombreux à me dire que leur médecin leur en parle. Je suis si fière.
Concernant la prochaine conférence, celle sur l’équilibre alimentaire, nous l’avons préparée jeudi soir avec le Dr Guy-Rubin et Mme Peluard. Ça s’annonce passionnant. Nous commencerons pas des explications très scientifiques sur la spécificité des besoins de chacun, sur le métabolisme de base, la perturbation du métabolisme lorsqu’on souffre d’un TCA (tous troubles confondus, anorexie, boulimie, hyperphagie jusqu’à l’obésité), les besoins selon la taille / le poids / et le passé de chacun, la complexité de soigner un TCA en régime vegan ou végétarien, la non application de règles nutritionnelles recommandées par le ministère de la santé pour les personnes qui souffrent de TCA, et beaucoup d’autres points qui je pense seront vraiment utiles d’entendre. Il reste quelques places si vous le souhaitez. À l’issue de la conférence, je vous enverrai tout le compte rendu et les documents partagés en séance.
Je reste à dispo pour répondre à vos questions.
Je vous embrasse fort. ❤️
(Ceci est un flan à la noix de coco 🥥)
253 17 3 February, 2019