#popcornmalaysia Instagram Photos & Videos

popcornmalaysia - 38.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #popcornmalaysia and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
14 minutes
Average like
1.8
Average comment
0.1
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

Alhamdulilah tahniah Shah Rinie dan Nor Atikah Zakaria 💞💞
.
Join Contest santai2 dalam group #engspopcorn pown duit masuk tau !! .
.
Sapa nak bagi ?? Kalo daa sehari
RM20 x 7hari daa dapat RM140 ??😲😲
.
.
Bayangkan kalo sebulan ??? Uishh lepas buat bayar kereta bulan2 .
tapi yg penting aktif dan ada keinginan untuk berjaya .
Nak jadi sebahagiam dari kami ?? Jom join #engspopcorn_exclusive #teamkecik
.
Untuk sebarang pertanyaan boleh tekan link dibawah 👇👇
.
http://linktr.ee/engspopcorn_exclusive
http://linktr.ee/engspopcorn_exclusive
.
.
Atau boleh masul terus ke telegram kami .
.
https://t.me/joinchat/AAAAAEei_jYeBn3urgoknQ
https://t.me/joinchat/AAAAAEei_jYeBn3urgoknQ
.
.
#engspopcorn #popcornmalaysia #popcornviral #popcornsedap #poppinginyourheart #engspopcornjohorbahru #engspopcornkotatinggi #engspopcornmuar #engspopcornmersing
#engspopcornbandarpenawar #engspopcornpengerang
#engspopcornsegamat
#engspopcornmuar
#engspopcornviral

Alhamdulilah tahniah Shah Rinie dan Nor Atikah Zakaria 💞💞
.
Join Contest santai2 dalam group #engspopcorn pown duit masuk tau !! .
.
Sapa nak bagi ?? Kalo daa sehari 
RM20 x 7hari daa dapat RM140 ??😲😲
.
.
Bayangkan kalo sebulan ??? Uishh lepas buat bayar kereta bulan2 .
 tapi yg penting aktif dan ada keinginan untuk berjaya .
Nak jadi sebahagiam dari kami ?? Jom join #engspopcorn_exclusive #teamkecik
.
Untuk sebarang pertanyaan boleh tekan link dibawah 👇👇
.
http://linktr.ee/engspopcorn_exclusive
http://linktr.ee/engspopcorn_exclusive
.
.
Atau boleh masul terus ke telegram kami .
.
https://t.me/joinchat/AAAAAEei_jYeBn3urgoknQ
https://t.me/joinchat/AAAAAEei_jYeBn3urgoknQ
.
.
#engspopcorn #popcornmalaysia #popcornviral #popcornsedap #poppinginyourheart #engspopcornjohorbahru #engspopcornkotatinggi #engspopcornmuar #engspopcornmersing
#engspopcornbandarpenawar #engspopcornpengerang 
#engspopcornsegamat 
#engspopcornmuar 
#engspopcornviral
2 0 1 hour ago

🍿
TAHUKAH KORANG 🤔💡?
.
.
Setiap 100 gram popcorn yang kita makan, kalorinya sebanyak 375 kalori😌? Tapi, takpe🤗. Jangan risau sebab popcorn ni sejenis snek yang sihat dimana snek yang paling rendah kalorinya berbanding snek yang lain.😁👍🏻
.
So, korang masih boleh enjoy makan popcorn, okay? Memang sesuai buat kudapan sepanjang masa ! 🤩😉
.
.
#engspopcorn
#engspopcornpetalingjaya
#engspopcornofficial
#popcorncaramel
#popcornmalaysia
#malaysiantaste
#malaysianfavourite

🍿
TAHUKAH KORANG 🤔💡?
.
.
Setiap 100 gram popcorn yang kita makan, kalorinya sebanyak 375 kalori😌? Tapi, takpe🤗. Jangan risau sebab popcorn ni sejenis snek yang sihat dimana snek yang paling rendah kalorinya berbanding snek yang lain.😁👍🏻
.
So, korang masih boleh enjoy makan popcorn, okay? Memang sesuai buat kudapan sepanjang masa ! 🤩😉
.
.
#engspopcorn
#engspopcornpetalingjaya
#engspopcornofficial
#popcorncaramel
#popcornmalaysia
#malaysiantaste
#malaysianfavourite
2 0 1 hour ago

LOCK TARIKH RM100 !!
CEPAT-CEPAT dapatkan hrga PROMO😲🔊🔊 JOM VISIT PAGE #PopcornGoodies mcm2 pakej menarik dan yang penting HARGA BAJET2 JE!!☺.. BOOKING REQUEST 👇📲
Whatapps 0139085795
www.wasap.my/60139085795.

#popcorngoodiesbucket
#popcornkuantan
#popcorngoodiesmurah
#popcorngoodiesborong
#popcornmalaysia
#popcorngiftkemaman
#popcorngiftpekan
#popcornlemakmanis

LOCK TARIKH RM100 !!
CEPAT-CEPAT dapatkan hrga PROMO😲🔊🔊 JOM VISIT PAGE #PopcornGoodies mcm2 pakej menarik dan yang penting HARGA BAJET2 JE!!☺.. BOOKING REQUEST 👇📲
Whatapps 0139085795
www.wasap.my/60139085795.

#popcorngoodiesbucket
#popcornkuantan
#popcorngoodiesmurah
#popcorngoodiesborong
#popcornmalaysia
#popcorngiftkemaman
#popcorngiftpekan
#popcornlemakmanis
0 0 2 hours ago

MUSHROOM POPCORN YANG DISALUTI PENUH DGN KARAMEL HANYA DARI CORNPOPZ
.
💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi 💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛
.
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya #popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih #popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah

MUSHROOM POPCORN YANG DISALUTI PENUH DGN KARAMEL HANYA DARI CORNPOPZ
.
💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi 💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛
.
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya#popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn  #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih#popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah
1 0 2 hours ago

RAMAI YANG DAH BORONG POPCORN CARAMEL...ANDA BILA LAGI?
.
. 🍿CARAMEL POPCORN PILIHAN RAMAI 🍿 .
. 💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi .
💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp link di bio / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛 .
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya #popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih #popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah

RAMAI YANG DAH BORONG POPCORN CARAMEL...ANDA BILA LAGI?
.
. 🍿CARAMEL POPCORN PILIHAN RAMAI 🍿 .
. 💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi .
💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp link di bio / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛 .
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya#popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn  #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih#popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah
1 0 2 hours ago

Build your cornpopz tower!!
.
🍿CEPAT!! DAPATKAN POPCORN KARAMEL SEKARANG!!!!
.
💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi .
💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp link di bio / dm sahaja bile² masa nak. .
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛
.
#popcornkajang #doorgiftkl #pakejpelamin #doorgiftklang #doorgiftpopcorn #doorgiftbangi #weddingdoorgift #goodiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftbajet #doorgift #doorgiftcomel #doorgiftharijadi #doorgiftkajang #doorgiftmalaysia #goodiesbajet #popcornsedap #doorgiftperkahwinan #popcorndoorgift #popcornmalaysia #doorgiftpopcorn #doorgiftbudget #doorgiftkahwin #doorgiftselangor #doorgifttunang #popcornmurah #doorgiftperkahwinan

Build your cornpopz tower!!
.
🍿CEPAT!! DAPATKAN POPCORN KARAMEL SEKARANG!!!!
.
💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi .
💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp link di bio / dm sahaja bile² masa nak. .
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛
.
#popcornkajang#doorgiftkl#pakejpelamin#doorgiftklang#doorgiftpopcorn #doorgiftbangi #weddingdoorgift #goodiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftbajet #doorgift #doorgiftcomel #doorgiftharijadi #doorgiftkajang #doorgiftmalaysia #goodiesbajet #popcornsedap #doorgiftperkahwinan #popcorndoorgift #popcornmalaysia  #doorgiftpopcorn #doorgiftbudget #doorgiftkahwin #doorgiftselangor #doorgifttunang #popcornmurah #doorgiftperkahwinan
1 0 2 hours ago

MUSHROOM POPCORN YANG DISALUTI PENUH DGN KARAMEL HANYA DARI CORNPOPZ
.
💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi 💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛
.
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya #popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih #popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah

MUSHROOM POPCORN YANG DISALUTI PENUH DGN KARAMEL HANYA DARI CORNPOPZ
.
💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi 💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛
.
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya#popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn  #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih#popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah
0 0 2 hours ago

POPCORN CARAMEL KEEMASAN. UNTUK PELBAGAI JENIS EVENT.
.
.
✅Boleh oder secara pukal (kilo)
✅Boleh juga oder siap dalam pack
.
.
Jenis-jenis pack, boleh DM/WS admin untuk dapatkan list harga beserta gambar. Kami juga sertakan stiker event yang cantik cantik secara percuma untuk setiap 500 pcs ke atas. 499pcs ke bawah, kami sertakan stiker gourmetgo.popcorn yang moden. .
.
📲 WS 012 398 5869
https://oderpopcorn.wasap.my
Atau lebih mudah, klik link WS di biodata.
.
.
⚠Oder untuk makan-makan sendiri, minimum oder, 2kg ye ✌
.
.
#popcorn
#popcornmurah
#popcornmalaysia
#doorgiftkawin
#doorgifttunang
#doorgiftbirthday
#doorgiftparty
#doorgiftakikah
#doorgiftmurah
#katering #buaianberendoi
#cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget
#borong
#movietime
#kantin
#viral
#doorgiftbox
#doorgiftjar
#doorgiftbotolkaca
#apamalubosskurr

POPCORN CARAMEL KEEMASAN. UNTUK PELBAGAI JENIS EVENT.
.
.
✅Boleh oder secara pukal (kilo)
✅Boleh juga oder siap dalam pack
.
.
Jenis-jenis pack, boleh DM/WS admin untuk dapatkan list harga beserta gambar. Kami juga sertakan stiker event yang cantik cantik secara percuma untuk setiap 500 pcs ke atas. 499pcs ke bawah, kami sertakan stiker gourmetgo.popcorn yang moden. .
.
📲 WS 012 398 5869
https://oderpopcorn.wasap.my
Atau lebih mudah, klik link WS di biodata.
.
.
⚠Oder untuk makan-makan sendiri, minimum oder, 2kg ye ✌
.
.
#popcorn
#popcornmurah
#popcornmalaysia
#doorgiftkawin
#doorgifttunang
#doorgiftbirthday
#doorgiftparty
#doorgiftakikah
#doorgiftmurah
#katering #buaianberendoi
#cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget
#borong
#movietime
#kantin
#viral
#doorgiftbox
#doorgiftjar
#doorgiftbotolkaca
#apamalubosskurr
0 0 3 hours ago

Alhamdulillah tempahan siap. Customer self collect. 😘
🎁 Butterfly box with 6pcs cookies. .
Utk tempahan blh terus terus whatsapp ye.
http://www.wasap.my/60192696055
http://www.wasap.my/60192696055 .
.
#doorgiftkahwin #doorgift #doorgifts #doorgiftyasin #doorgiftyassin #doorgifttasbih #tasbihmini #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #ziplockmurah #ziplock #doorgiftziplock #tasbihmurah #doorgiftbirthday #doorgifttunang #doorgiftvip #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #doorgiftbotolkaca #botolkacamurah #doorgiftbudget #doorgiftpopcorn #popcornmalaysia #popcornmurah #doorgiftbotol

Alhamdulillah tempahan siap. Customer self collect. 😘
🎁 Butterfly box with 6pcs cookies. .
Utk tempahan blh terus terus whatsapp ye.
http://www.wasap.my/60192696055
http://www.wasap.my/60192696055 .
.
#doorgiftkahwin #doorgift #doorgifts #doorgiftyasin #doorgiftyassin #doorgifttasbih #tasbihmini #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #ziplockmurah #ziplock #doorgiftziplock #tasbihmurah #doorgiftbirthday #doorgifttunang #doorgiftvip #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #doorgiftbotolkaca #botolkacamurah #doorgiftbudget #doorgiftpopcorn #popcornmalaysia #popcornmurah #doorgiftbotol
1 0 3 hours ago

Alhamdulillah tempahan siap. Customer self collect. 😘
🎁 Butterfly box with 6pcs cookies. .
Utk tempahan blh terus terus whatsapp ye.
http://www.wasap.my/60192696055
http://www.wasap.my/60192696055 .
.
#doorgiftkahwin #doorgift #doorgifts #doorgiftyasin #doorgiftyassin #doorgifttasbih #tasbihmini #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #ziplockmurah #ziplock #doorgiftziplock #tasbihmurah #doorgiftbirthday #doorgifttunang #doorgiftvip #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #doorgiftbotolkaca #botolkacamurah #doorgiftbudget #doorgiftpopcorn #popcornmalaysia #popcornmurah #doorgiftbotol

Alhamdulillah tempahan siap. Customer self collect. 😘
🎁 Butterfly box with 6pcs cookies. .
Utk tempahan blh terus terus whatsapp ye.
http://www.wasap.my/60192696055
http://www.wasap.my/60192696055 .
.
#doorgiftkahwin #doorgift #doorgifts #doorgiftyasin #doorgiftyassin #doorgifttasbih #tasbihmini #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #ziplockmurah #ziplock #doorgiftziplock #tasbihmurah #doorgiftbirthday #doorgifttunang #doorgiftvip #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #doorgiftbotolkaca #botolkacamurah #doorgiftbudget #doorgiftpopcorn #popcornmalaysia #popcornmurah #doorgiftbotol
1 0 3 hours ago

Alhamdulillah tempahan siap. Customer self collect. 😘
🎁 Butterfly box with 6pcs cookies. .
Utk tempahan blh terus terus whatsapp ye.
http://www.wasap.my/60192696055
http://www.wasap.my/60192696055 .
.
#doorgiftkahwin #doorgift #doorgifts #doorgiftyasin #doorgiftyassin #doorgifttasbih #tasbihmini #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #ziplockmurah #ziplock #doorgiftziplock #tasbihmurah #doorgiftbirthday #doorgifttunang #doorgiftvip #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #doorgiftbotolkaca #botolkacamurah #doorgiftbudget #doorgiftpopcorn #popcornmalaysia #popcornmurah #doorgiftbotol

Alhamdulillah tempahan siap. Customer self collect. 😘
🎁 Butterfly box with 6pcs cookies. .
Utk tempahan blh terus terus whatsapp ye.
http://www.wasap.my/60192696055
http://www.wasap.my/60192696055 .
.
#doorgiftkahwin #doorgift #doorgifts #doorgiftyasin #doorgiftyassin #doorgifttasbih #tasbihmini #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #ziplockmurah #ziplock #doorgiftziplock #tasbihmurah #doorgiftbirthday #doorgifttunang #doorgiftvip #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #doorgiftbotolkaca #botolkacamurah #doorgiftbudget #doorgiftpopcorn #popcornmalaysia #popcornmurah #doorgiftbotol
2 0 3 hours ago

DOORGIFT POPCORN CARAMEL KEEMASAN. UNTUK PELBAGAI JENIS EVENT.
.
.
✅Boleh oder secara pukal (kilo)
✅Boleh juga oder siap dalam pack
.
.
Jenis-jenis pack, boleh DM/WS admin untuk dapatkan list harga beserta gambar. Kami juga sertakan stiker event yang cantik cantik secara percuma untuk setiap 500 pcs ke atas. 499pcs ke bawah, kami sertakan stiker gourmetgo.popcorn yang moden. .
.
📲 WS 012 398 5869
https://oderpopcorn.wasap.my
Atau lebih mudah, klik link WS di biodata.
.
.
⚠Oder untuk makan-makan sendiri, minimum oder, 2kg ye ✌
.
.
#popcorn
#popcornmurah
#popcornmalaysia
#doorgiftkawin
#doorgifttunang
#doorgiftbirthday
#doorgiftparty
#doorgiftakikah
#doorgiftmurah
#katering #buaianberendoi
#cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget
#borong
#movietime
#kantin
#viral
#doorgiftbox
#doorgiftjar
#doorgiftbotolkaca
#apamalubosskurr

DOORGIFT POPCORN CARAMEL KEEMASAN. UNTUK PELBAGAI JENIS EVENT.
.
.
✅Boleh oder secara pukal (kilo)
✅Boleh juga oder siap dalam pack
.
.
Jenis-jenis pack, boleh DM/WS admin untuk dapatkan list harga beserta gambar. Kami juga sertakan stiker event yang cantik cantik secara percuma untuk setiap 500 pcs ke atas. 499pcs ke bawah, kami sertakan stiker gourmetgo.popcorn yang moden. .
.
📲 WS 012 398 5869
https://oderpopcorn.wasap.my
Atau lebih mudah, klik link WS di biodata.
.
.
⚠Oder untuk makan-makan sendiri, minimum oder, 2kg ye ✌
.
.
#popcorn
#popcornmurah
#popcornmalaysia
#doorgiftkawin
#doorgifttunang
#doorgiftbirthday
#doorgiftparty
#doorgiftakikah
#doorgiftmurah
#katering #buaianberendoi
#cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget
#borong
#movietime
#kantin
#viral
#doorgiftbox
#doorgiftjar
#doorgiftbotolkaca
#apamalubosskurr
0 0 3 hours ago

DOORGIFT POPCORN CARAMEL KEEMASAN. UNTUK PELBAGAI JENIS EVENT.
.
.
✅Boleh oder secara pukal (kilo)
✅Boleh juga oder siap dalam pack
.
.
Jenis-jenis pack, boleh DM/WS admin untuk dapatkan list harga beserta gambar. Kami juga sertakan stiker event yang cantik cantik secara percuma untuk setiap 500 pcs ke atas. 499pcs ke bawah, kami sertakan stiker gourmetgo.popcorn yang moden. .
.
https://oderpopcorn.wasap.my
📲 WS 012 398 5869
Atau lebih mudah, klik link WS di biodata.
.
.
⚠Oder untuk makan-makan sendiri, minimum oder, 2kg ye ✌
.
.
#popcorn
#popcornmurah
#popcornmalaysia
#doorgiftkawin
#doorgifttunang
#doorgiftbirthday
#doorgiftparty
#doorgiftakikah
#doorgiftmurah
#katering #buaianberendoi
#cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget
#borong
#movietime
#kantin
#viral
#doorgiftbox
#doorgiftjar
#doorgiftbotolkaca
#apamalubosskurr

DOORGIFT POPCORN CARAMEL KEEMASAN. UNTUK PELBAGAI JENIS EVENT.
.
.
✅Boleh oder secara pukal (kilo)
✅Boleh juga oder siap dalam pack
.
.
Jenis-jenis pack, boleh DM/WS admin untuk dapatkan list harga beserta gambar. Kami juga sertakan stiker event yang cantik cantik secara percuma untuk setiap 500 pcs ke atas. 499pcs ke bawah, kami sertakan stiker gourmetgo.popcorn yang moden. .
.
https://oderpopcorn.wasap.my
📲 WS 012 398 5869
Atau lebih mudah, klik link WS di biodata.
.
.
⚠Oder untuk makan-makan sendiri, minimum oder, 2kg ye ✌
.
.
#popcorn
#popcornmurah
#popcornmalaysia
#doorgiftkawin
#doorgifttunang
#doorgiftbirthday
#doorgiftparty
#doorgiftakikah
#doorgiftmurah
#katering #buaianberendoi
#cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget
#borong
#movietime
#kantin
#viral
#doorgiftbox
#doorgiftjar
#doorgiftbotolkaca
#apamalubosskurr
0 0 4 hours ago

FULLY COATED BY THE BEST CARAMEL YOU EVER TASTED 😍🍿😋!!
.
Bila buka je balang Popcorn ni, haruman karamel yang pekat terus melekat dalam minda😊. Baru bau, belum rasa enak yang rangup ni lagi.😁
.
Korang yg belum pernah makan atau yang suka popcorn patut cuba Eng's Popcorn ni😚! Tekan link di bio untuk oder, ok?😉
.
#popcorn
#engspopcorn
#engspopcornofficial
#popcorncaramel
#popcornmalaysia
#malaysiantaste
#malaysiafavourite
#shahalam #puncakalam #klang #kotadamansara #kotadame #selangor #johor

FULLY COATED BY THE BEST CARAMEL YOU EVER TASTED 😍🍿😋!!
.
Bila buka je balang Popcorn ni, haruman karamel yang pekat terus melekat dalam minda😊. Baru bau, belum rasa enak yang rangup ni lagi.😁
.
Korang yg belum pernah makan atau yang suka popcorn patut cuba Eng's Popcorn ni😚! Tekan link di bio untuk oder, ok?😉
.
#popcorn
#engspopcorn
#engspopcornofficial
#popcorncaramel
#popcornmalaysia
#malaysiantaste
#malaysiafavourite
#shahalam #puncakalam #klang #kotadamansara #kotadame #selangor #johor
9 0 5 hours ago

Kalau anda tak berani cuba Eng's Popcorn, anda juga tak berani terima kemanisan dalam hidup anda! 🌈😉 • Rugilah siapa tak pernah cuba Eng's Popcorn mesti hidup dia penuh kesepian. • DAPATKAN SEKARANG RM18! DAPATKAN SEKARANG RM18! Anda cuba, anda bahagia! ☺💕 #engspopcorn #poppinginyourheart #engspopcorn #popcorns #popcorncaramel #popcornmalaysia #sayajualpopcorn #popcorncaramelmalaysia #popcornjohor #popcornkl #engspopcornmelaka #engspopcornayerkeroh #engspopcornmmu #engspopcorncyberjaya #popcorncyberjaya #engspopcornofficial
#engspopcornmelakaagent
#popcorn #sayajualpopcorn #popcorncaramelmelaka #popcornsedap #engspopcornagent m #engsvangers

Kalau anda tak berani cuba Eng's Popcorn, anda juga tak berani terima kemanisan dalam hidup anda! 🌈😉 •  Rugilah siapa tak pernah cuba Eng's Popcorn mesti hidup dia penuh kesepian. •  DAPATKAN SEKARANG RM18! DAPATKAN SEKARANG RM18!  Anda cuba, anda bahagia! ☺💕 #engspopcorn #poppinginyourheart #engspopcorn  #popcorns #popcorncaramel #popcornmalaysia #sayajualpopcorn #popcorncaramelmalaysia #popcornjohor #popcornkl #engspopcornmelaka #engspopcornayerkeroh #engspopcornmmu #engspopcorncyberjaya #popcorncyberjaya #engspopcornofficial 
#engspopcornmelakaagent 
#popcorn #sayajualpopcorn #popcorncaramelmelaka #popcornsedap #engspopcornagent m #engsvangers
13 0 5 hours ago

Assalamualaikum.
Salam jumaat semua.
.
.
Musim cuti sekolah hampir tiba,majlis pon makin dekat.
🤗Jom maniskan majlis dgn kami.
-SERVIS KAMI-
👉Doorgift popcorn | Moist choc cake |Cotton candy.
👉Popcorn Booth.
👉Cotton Candy Booth.
👉Air Balang Katering.
👉Mini Katering.
BERMINAT BOLEH WS 0192499703.
Utk memudahkan.
IG : Boleh klik di bio.
Fb : https://pemanismajis.wasap.my/

#popcorn #doorgiftpopcorn #doorgift #doorgiftkahwin #airbalangkatering #cottoncandymalaysia #bufdayparty #akikah #doorgiftbajed #doorgiftbufday #kualalumpur #tunang #candybooth #candybuffet #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #popcornbooth #popcornlive #popcornmalaysia #cheras #bucketpopcorn #doorgiftcheras #popcornbucket #candybuffetmurah #candyboothmurah #dadih #popcornmurah #airbalang

Assalamualaikum.
Salam jumaat semua.
.
.
Musim cuti sekolah hampir tiba,majlis pon makin dekat.
🤗Jom maniskan majlis dgn kami.
-SERVIS KAMI-
👉Doorgift popcorn | Moist choc cake |Cotton candy.
👉Popcorn Booth.
👉Cotton Candy Booth.
👉Air Balang Katering.
👉Mini Katering.
BERMINAT BOLEH WS 0192499703.
Utk memudahkan.
IG : Boleh klik di bio.
Fb : https://pemanismajis.wasap.my/

#popcorn #doorgiftpopcorn #doorgift #doorgiftkahwin #airbalangkatering #cottoncandymalaysia #bufdayparty #akikah #doorgiftbajed #doorgiftbufday  #kualalumpur #tunang #candybooth #candybuffet #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #popcornbooth #popcornlive  #popcornmalaysia #cheras #bucketpopcorn #doorgiftcheras #popcornbucket #candybuffetmurah #candyboothmurah #dadih #popcornmurah #airbalang
0 0 5 hours ago

PAKEJ COMBO PROMOSIII!!📣📣
.
.
Dengan hanya RM600 sahaja anda dpt memberi kepuasan pd tetamu utk memeriahkan majlis anda..
.
.
**4 HOURS
**FREEFLOW POPCORN & COTTON CANDY
**UNLIMITED CUPS & STICKS
**CARAMEL FLAVOUR FOR POPCORN
** 2 COLOURS FLAVOUR FOR COTTON CANDY
**POPCORN+COTTON CANDY CART
**WITH 2 CREW
**FREE TRANSPORTATION KLANG VALLEY AREA
.
.
Jadi ape tunggu lg???
Jom whatsapp kami sekarang 017-6404410
Sebelum date yang anda mahukan "FULLY BOOKED"
.
.
#majliskahwin #cottoncandyshahalam #gulakapas #popcorncartmalaysia #popcornmalaysia #popcornmurah #pelamindewanmurah #popcornshahalam #livecookpopcorn #cottoncandycartmalaysia #popcornkualalumpur #livecookcottoncandy #cottoncandymurah #gulakapasmalaysia #majlisaqiqah #gulakapasmurah #cottoncandykualalumpur #cottoncandymalaysia #candyboothmurah #candyboothmalaysia #aiskrimmurah #doorgiftmalaysia #chocolatefountainmurah #pakejperkahwinan #pakejbirthday #birthdayparty #candybuffetmalaysia #eventplannermalaysia #photoboothmalaysia #apambalik

PAKEJ COMBO PROMOSIII!!📣📣
.
.
Dengan hanya RM600 sahaja anda dpt memberi kepuasan pd tetamu utk memeriahkan majlis anda..
.
.
**4 HOURS
**FREEFLOW POPCORN & COTTON CANDY
**UNLIMITED CUPS & STICKS
**CARAMEL FLAVOUR FOR POPCORN
** 2 COLOURS FLAVOUR FOR COTTON CANDY
**POPCORN+COTTON CANDY CART
**WITH 2 CREW
**FREE TRANSPORTATION KLANG VALLEY AREA
.
.
Jadi ape tunggu lg???
Jom whatsapp kami sekarang 017-6404410
Sebelum date yang anda mahukan "FULLY BOOKED"
.
.
#majliskahwin #cottoncandyshahalam #gulakapas #popcorncartmalaysia #popcornmalaysia #popcornmurah #pelamindewanmurah #popcornshahalam #livecookpopcorn #cottoncandycartmalaysia #popcornkualalumpur #livecookcottoncandy #cottoncandymurah #gulakapasmalaysia #majlisaqiqah #gulakapasmurah #cottoncandykualalumpur #cottoncandymalaysia #candyboothmurah #candyboothmalaysia #aiskrimmurah #doorgiftmalaysia #chocolatefountainmurah #pakejperkahwinan #pakejbirthday #birthdayparty #candybuffetmalaysia #eventplannermalaysia #photoboothmalaysia #apambalik
2 0 5 hours ago

Popcorn BOX HELLO KITTY 😘 tempahan customer yang sama😘terima kasih awak sudi order dengan kami 😘

RM1.80 sahaja/ free sticker

Ini dikatakan doorgift bajet, harga mampu milik. Tak perlu paper bag dah. Bagi begitu sahaja. Berminat wassap akak ye. Min 50pcs sahaja.
0122604390
0122604390
0122604390

#doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #doorgifttunang #doorgiftharijadi #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #doorgiftcomel #popcornmurah #popcornsedap #meru #klang #shahalam #popcornseremban #popcornkepong #popcornmushroommurah #popcornmushroom #popcornseremban #doorgiftkl #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #popcornziplock

Popcorn BOX HELLO KITTY 😘 tempahan customer yang sama😘terima kasih awak sudi order dengan kami 😘

RM1.80 sahaja/ free sticker

Ini dikatakan doorgift bajet, harga mampu milik. Tak perlu paper bag dah. Bagi begitu sahaja. Berminat wassap akak ye. Min 50pcs sahaja. 
0122604390
0122604390
0122604390

#doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #doorgifttunang #doorgiftharijadi #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #doorgiftcomel #popcornmurah #popcornsedap #meru #klang #shahalam #popcornseremban #popcornkepong #popcornmushroommurah #popcornmushroom #popcornseremban #doorgiftkl #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #popcornziplock
0 0 6 hours ago

COOKIES IN WEDDING BOX 100 set tempahan customer dari Pahang 😉terima kasih dek sudi order dari akak😊

doorgift ni comel + rare + ekslusif 😘 sekali pandang mesti hati terpanah dengan goodies ni🤗 ni pon dah siap handle. senang tetamu nak pegang😘
kalau berkenan apa lagi. klik link wassap dekat bio kakak ya😘harga mampu milik sangat tau😙

RM1.50/PCS - FREE STICKER

#doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #doorgifttunang #doorgiftharijadi #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #doorgiftcomel #popcornmurah #popcornsedap #meru #klang #shahalam #popcornseremban #popcornkepong #popcornmushroommurah #popcornmushroom #popcornseremban #doorgiftkl #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #popcornziplock

COOKIES IN WEDDING BOX 100 set tempahan customer dari Pahang 😉terima kasih dek sudi order dari akak😊

doorgift ni comel + rare + ekslusif 😘 sekali pandang mesti hati terpanah dengan goodies ni🤗 ni pon dah siap handle. senang tetamu nak pegang😘 
kalau berkenan apa lagi. klik link wassap dekat bio kakak ya😘harga mampu milik sangat tau😙

RM1.50/PCS - FREE STICKER

#doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #doorgifttunang #doorgiftharijadi #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #doorgiftcomel #popcornmurah #popcornsedap #meru #klang #shahalam #popcornseremban #popcornkepong #popcornmushroommurah #popcornmushroom #popcornseremban #doorgiftkl #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #popcornziplock
1 0 6 hours ago

COOKIES IN WEDDING BOX 100 set tempahan customer dari Pahang 😉terima kasih dek sudi order dari akak😊

doorgift ni comel + rare + ekslusif 😘 sekali pandang mesti hati terpanah dengan goodies ni🤗 ni pon dah siap handle. senang tetamu nak pegang😘
kalau berkenan apa lagi. klik link wassap dekat bio kakak ya😘harga mampu milik sangat tau😙

RM1.50/PCS - FREE STICKER

#doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #doorgifttunang #doorgiftharijadi #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #doorgiftcomel #popcornmurah #popcornsedap #meru #klang #shahalam #popcornseremban #popcornkepong #popcornmushroommurah #popcornmushroom #popcornseremban #doorgiftkl #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #popcornziplock

COOKIES IN WEDDING BOX 100 set tempahan customer dari Pahang 😉terima kasih dek sudi order dari akak😊

doorgift ni comel + rare + ekslusif 😘 sekali pandang mesti hati terpanah dengan goodies ni🤗 ni pon dah siap handle. senang tetamu nak pegang😘 
kalau berkenan apa lagi. klik link wassap dekat bio kakak ya😘harga mampu milik sangat tau😙

RM1.50/PCS - FREE STICKER

#doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #doorgifttunang #doorgiftharijadi #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #doorgiftcomel #popcornmurah #popcornsedap #meru #klang #shahalam #popcornseremban #popcornkepong #popcornmushroommurah #popcornmushroom #popcornseremban #doorgiftkl #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #popcornziplock
1 0 6 hours ago

COOKIES IN WEDDING BOX 100 set tempahan customer dari Pahang 😉terima kasih dek sudi order dari akak😊

doorgift ni comel + rare + ekslusif 😘 sekali pandang mesti hati terpanah dengan goodies ni🤗 ni pon dah siap handle. senang tetamu nak pegang😘
kalau berkenan apa lagi. klik link wassap dekat bio kakak ya😘harga mampu milik sangat tau😙

RM1.50/PCS - FREE STICKER

#doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #doorgifttunang #doorgiftharijadi #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #doorgiftcomel #popcornmurah #popcornsedap #meru #klang #shahalam #popcornseremban #popcornkepong #popcornmushroommurah #popcornmushroom #popcornseremban #doorgiftkl #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #popcornziplock

COOKIES IN WEDDING BOX 100 set tempahan customer dari Pahang 😉terima kasih dek sudi order dari akak😊

doorgift ni comel + rare + ekslusif 😘 sekali pandang mesti hati terpanah dengan goodies ni🤗 ni pon dah siap handle. senang tetamu nak pegang😘 
kalau berkenan apa lagi. klik link wassap dekat bio kakak ya😘harga mampu milik sangat tau😙

RM1.50/PCS - FREE STICKER

#doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #doorgifttunang #doorgiftharijadi #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #doorgiftcomel #popcornmurah #popcornsedap #meru #klang #shahalam #popcornseremban #popcornkepong #popcornmushroommurah #popcornmushroom #popcornseremban #doorgiftkl #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #popcornziplock
1 0 6 hours ago
Salam Jumaat semua☺️
Jgn lupa byakkan berdoa pd hari ini👍🏻
#makanbatupahat #kacang #kudapanbatupahat #kudapan #kudapanenak #popcornmalaysia #kudapanmalaysia #doorgiftbatupahat #batupahat
3 0 6 hours ago

FULLY COATED BY THE BEST CARAMEL YOU EVER TASTED 😍🍿😋 ! .
.
Bila buka je balang Eng’s Popcorn ni, haruman karamel yang pekat terus melekat dalam minda😊. Baru setakat bau, belum rasa enak yang rangup ni lagi. 😁
.
Korang yang belum pernah lagi cuba Eng’s Popcorn ni memang kena cuba😌 ! Tekan link di bio untuk order, okay?😉✨ .
.
#engspopcorn
#engspopcornofficial
#popcorncaramel
#popcornmalaysia
#malaysiantaste
#malaysianfavourite

FULLY COATED BY THE BEST CARAMEL YOU EVER TASTED 😍🍿😋 ! .
.
Bila buka je balang Eng’s Popcorn ni, haruman karamel yang pekat terus melekat dalam minda😊. Baru setakat bau, belum rasa enak yang rangup ni lagi. 😁
.
Korang yang belum pernah lagi cuba Eng’s Popcorn ni memang kena cuba😌 ! Tekan link di bio untuk order, okay?😉✨ .
.
#engspopcorn
#engspopcornofficial
#popcorncaramel
#popcornmalaysia
#malaysiantaste
#malaysianfavourite
11 1 7 hours ago

MUSHROOM POPCORN YANG DISALUTI PENUH DGN KARAMEL HANYA DARI CORNPOPZ
.
💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi 💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛
.
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya #popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn  #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih #popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah

MUSHROOM POPCORN YANG DISALUTI PENUH DGN KARAMEL HANYA DARI CORNPOPZ
.
💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi 💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛
.
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya#popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn  #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih#popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah
2 0 8 hours ago

BANYAK MASA TERLUANG?? NK BUAT INCOME LEBIH???INI LAH MASANYA...DAFTAR SEGERA
.

Kelebihan?? .
1.Popcorn sedap dan mudah dijual
2.Kami akan ajar anda cara buat sale(A-Z)
3.Dapat untung lumayan
.
Kami sangat mengutamakan orang yg ingin duit poket lebih!!!
.
Lokasi: KL, Selangor .
.
👍011 58787918
👍011 58787918
👍011 58787918
.
💪Jom whatsapp untuk book slot
👉Klik link di bio untuk tempah
.

#goodiesmurah #doorgiftkahwinmurah #doorgiftcomel #goodiesbajet #popcorndoorgift #doorgiftpopcorn #weddingdoorgift #popcornseremban #doorgift #doorgiftbudget #popcornsedap  #doorgiftkl #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #makeupartis #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #popcornmurah #doorgiftpopcorn #doorgiftklang #doorgiftperkahwinan #doorgiftperkahwinan #doorgiftbajet #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftharijadi #popcornmalaysia #doorgiftkahwin

BANYAK MASA TERLUANG?? NK BUAT INCOME LEBIH???INI LAH MASANYA...DAFTAR SEGERA
.

Kelebihan?? .
1.Popcorn sedap dan mudah dijual
2.Kami akan ajar anda cara buat sale(A-Z)
3.Dapat untung lumayan
.
Kami sangat mengutamakan orang yg ingin duit poket lebih!!!
.
Lokasi: KL, Selangor .
.
👍011 58787918
👍011 58787918
👍011 58787918
.
💪Jom whatsapp untuk book slot
👉Klik link di bio untuk tempah
.

#goodiesmurah #doorgiftkahwinmurah #doorgiftcomel #goodiesbajet #popcorndoorgift #doorgiftpopcorn #weddingdoorgift #popcornseremban #doorgift #doorgiftbudget #popcornsedap  #doorgiftkl #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #makeupartis #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #popcornmurah #doorgiftpopcorn #doorgiftklang #doorgiftperkahwinan #doorgiftperkahwinan #doorgiftbajet #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftharijadi #popcornmalaysia #doorgiftkahwin
3 0 8 hours ago

BANYAK MASA TERLUANG?? NK BUAT INCOME LEBIH???INI LAH MASANYA...DAFTAR SEGERA
.
💥💥Cornpopz Mini Agent/Dropship dibuka!💥💥
.
MARI SERTAI KAMI SEKARANG!! BUAT INCOME TANPA BAYARAN MODAL (ZERO MODAL).
.

Anda student?? Duit tak cukup?? Nak buat income lebih???????taknak susahkan parent?? tapi tak tahu nk jual apa??Inilah masanya untuk anda buat income lebih!
.
kami mengalukan kedatangan anda sebagai mini agent kami/dropship kami
.
Kelebihan?? .
1.Popcorn sedap dan mudah dijual
2.Kami akan ajar anda cara buat sale(A-Z)
3.Dapat untung lumayan
.
Kami sangat mengutamakan orang yg ingin duit poket lebih!!!
.
Lokasi: KL, Selangor .
.
👍011 58787918
👍011 58787918
👍011 58787918
.
💪Jom whatsapp untuk book slot
👉Klik link di bio untuk tempah
.

#goodiesmurah #doorgiftkahwinmurah #doorgiftcomel #goodiesbajet #popcorndoorgift #doorgiftpopcorn #weddingdoorgift #popcornseremban #doorgift #doorgiftbudget #popcornsedap #doorgiftkl #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #makeupartis #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #popcornmurah #doorgiftpopcorn #doorgiftklang #doorgiftperkahwinan #doorgiftperkahwinan #doorgiftbajet #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftharijadi #popcornmalaysia #doorgiftkahwin

BANYAK MASA TERLUANG?? NK BUAT INCOME LEBIH???INI LAH MASANYA...DAFTAR SEGERA
.
💥💥Cornpopz Mini Agent/Dropship dibuka!💥💥
.
MARI SERTAI KAMI SEKARANG!! BUAT INCOME TANPA BAYARAN MODAL (ZERO MODAL).
.

Anda student?? Duit tak cukup?? Nak buat income lebih???????taknak susahkan parent?? tapi tak tahu nk jual apa??Inilah masanya untuk anda buat income lebih!
.
kami mengalukan kedatangan anda sebagai mini agent kami/dropship kami
.
Kelebihan?? .
1.Popcorn sedap dan mudah dijual
2.Kami akan ajar anda cara buat sale(A-Z)
3.Dapat untung lumayan
.
Kami sangat mengutamakan orang yg ingin duit poket lebih!!!
.
Lokasi: KL, Selangor .
.
👍011 58787918
👍011 58787918
👍011 58787918
.
💪Jom whatsapp untuk book slot
👉Klik link di bio untuk tempah
.

#goodiesmurah #doorgiftkahwinmurah #doorgiftcomel #goodiesbajet #popcorndoorgift #doorgiftpopcorn #weddingdoorgift #popcornseremban #doorgift #doorgiftbudget #popcornsedap  #doorgiftkl #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #makeupartis #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #popcornmurah #doorgiftpopcorn #doorgiftklang #doorgiftperkahwinan #doorgiftperkahwinan #doorgiftbajet #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftharijadi #popcornmalaysia #doorgiftkahwin
1 0 8 hours ago

Top #popcornmalaysia posts

Happy New Month ♥️ Hands down, popcorn is one of the greatest snacks of all time🍿
Anyone can be able to make it and it takes no time. Very cheap and you can play with flavors.
Check out my Chili Lemon Popcorn recipe up in my blog!!
Link in Bio😊 📸: @wayneshmurda

Happy New Month ♥️ Hands down, popcorn is one of the greatest snacks of all time🍿
Anyone can be able to make it and it takes no time. Very cheap and you can play with flavors. 
Check out my Chili Lemon Popcorn recipe up in my blog!!
Link in Bio😊 📸: @wayneshmurda
181 15 1 May, 2019

Buat salted caramel popcorn ini banyak yg blg susah krn gosong mulu.
Nah ini trick dr sy y.
Jd saus karamel jangan ditinggal2 yah pas buat itu, ditungguin titik haha..
Begitu terlihat berbuih aduk terus. Karamel awalnya akan muncul d tempat yg terkena panas paling panas kemudian akan menyebar dengan cepat.
Siap2 matiin kompornya y😉
Tuang popcorn dan aduk dengan cepat, jangan lama2 yah ntar keburu keras karamelnya😉
Kmrn tuh pas masak ini karamel sy udah sempurna, cm krn ga puas kq kurang merata trus sy nyalain lg kompornya, jd malah ada yg gosong😆😆😆
Yah itu sharing pengalaman sy bikin ini yah❤️
Selamat mencoba❤️
..
cr @yackikuka

#homemade #saltedcaramel #popcorn #cookingvideo #videomasak
#popcorn #popcorns #caramelpopcorn #popcorntime #popcornchicken #gourmetpopcorn #popcornlover #popcornbucket #popcornmurah #popcornmalaysia #garretpopcorn #popcorncaramel #nationalpopcornday #popcornmachine #popcorngarrett #chickenpopcorn #popcornlovers #popcorndoorgift #popcornnail #popcornsedap #popcornbar #popcorncrochet

Buat salted caramel popcorn ini banyak yg blg susah krn gosong mulu.
Nah ini trick dr sy y.
Jd saus karamel jangan ditinggal2 yah pas buat itu, ditungguin titik haha..
Begitu terlihat berbuih aduk terus. Karamel awalnya akan muncul d tempat yg terkena panas paling panas kemudian akan menyebar dengan cepat.
Siap2 matiin kompornya y😉
Tuang popcorn dan aduk dengan cepat, jangan lama2 yah ntar keburu keras karamelnya😉
Kmrn tuh pas masak ini karamel sy udah sempurna, cm krn ga puas kq kurang merata trus sy nyalain lg kompornya, jd malah ada yg gosong😆😆😆
Yah itu sharing pengalaman sy bikin ini yah❤️
Selamat mencoba❤️
..
cr @yackikuka

#homemade #saltedcaramel #popcorn #cookingvideo #videomasak 
#popcorn #popcorns #caramelpopcorn #popcorntime #popcornchicken  #gourmetpopcorn #popcornlover #popcornbucket #popcornmurah #popcornmalaysia #garretpopcorn #popcorncaramel #nationalpopcornday #popcornmachine #popcorngarrett #chickenpopcorn #popcornlovers #popcorndoorgift #popcornnail #popcornsedap #popcornbar #popcorncrochet
1,205 9 8 October, 2019

#Assalamulaikum Selamat Pagi😍
Salam Mewah Rezeki❤❤
.
Ajoom siapkan tempahan Doorgift dari Kuantan😌
.
Paper kraf ziplock bag. Dua saiz yang berbeza.. kecik dan beso simple tapi lawo😆👍👍 Klick link di bio☝untuk dapatkan quotation 🎁🎉🎊

#Assalamulaikum Selamat Pagi😍 
Salam Mewah Rezeki❤❤
.
Ajoom siapkan tempahan Doorgift dari Kuantan😌
.
Paper kraf ziplock bag. Dua saiz yang berbeza.. kecik dan beso simple tapi lawo😆👍👍 Klick link di bio☝untuk dapatkan quotation 🎁🎉🎊
111 132 27 March, 2019

Assalamualaikum, sis doakan sahabat semua kaya dan berjaya di dunia dan akhirat insyaAllah.. Aamiin💖
.
A/O bag sealer . Bagi yang kompius takut popcorn lemau bagai tu boleh la pilih pack super jimat nie.
.
Popcorn kekal rangup tahan lama insyaAllah. Sebab dah di sealer atas bawah. Kedap udara😍
.
Harga meh wsap sis kita bincang😉😎

Assalamualaikum, sis doakan sahabat semua kaya dan berjaya di dunia dan akhirat insyaAllah.. Aamiin💖
.
A/O bag sealer . Bagi yang kompius takut popcorn lemau bagai tu boleh la pilih pack super jimat nie.
.
Popcorn kekal rangup tahan lama insyaAllah. Sebab dah di sealer atas bawah. Kedap udara😍
.
Harga meh wsap sis kita bincang😉😎
116 94 23 October, 2018

#Assalamualaikum Selamat Hari Pekerja❤❤❤. Korang kat umah je ke atau keluar kemana harini?😃
.
Team @mr_imam_brand
Adakan SALE🎁 sempena Ramadhan🎉🎊 bagi yang booking 1500 pcs untuk packaging yang terpilih😍
.
Meh dapatkan harga jimat yang amat💸 mana nak dapat packaging boleh pilih ikut tema Majlis dan beserta FREE sticker lagi tu haa😍🎉🎊
.
Taknak cita panjang😁 yang berminat boleh terus wasap Sis📲 cepat grab harga Promo untuk Majlis korang😘😘

#Assalamualaikum Selamat Hari Pekerja❤❤❤. Korang kat umah je ke atau keluar kemana harini?😃
.
Team @mr_imam_brand
Adakan SALE🎁 sempena Ramadhan🎉🎊 bagi yang booking 1500 pcs untuk packaging yang terpilih😍
.
Meh dapatkan harga jimat yang amat💸 mana nak dapat packaging boleh pilih ikut tema Majlis dan beserta FREE sticker lagi tu haa😍🎉🎊
.
Taknak cita panjang😁 yang berminat boleh terus wasap Sis📲 cepat grab harga Promo untuk Majlis korang😘😘
140 176 1 May, 2019

Alhamdulillah.. Kita masih diberi kesempatan oleh Allah untuk berpuasa hingga ke 20 Ramadhan. Moga lailatulqadar milik kita semua❤❤
.
Siap👍semua stock ni dah bertuan ye😁 Last postage 27hb Sis pos kat korang yang dah booking awal je ye😘. Yang nak datang collect haa silakan😆
.
Lepasni boleh ler kite gentel² kuih Raya pulak😁😍 Yayyyy👏👏👏

Alhamdulillah.. Kita masih diberi kesempatan oleh Allah untuk berpuasa hingga ke 20 Ramadhan. Moga lailatulqadar milik kita semua❤❤
.
Siap👍semua stock ni dah bertuan ye😁 Last postage 27hb Sis pos kat korang yang dah booking awal je ye😘. Yang nak datang collect haa silakan😆
.
Lepasni boleh ler kite gentel² kuih Raya pulak😁😍 Yayyyy👏👏👏
228 140 24 May, 2019